Bülow & Lind Fastighetsförmedling Malmö på Östergatan 23, Malmö

4.9 / 5
(966 omdömen)

Bülow & Lind Fastighetsförmedling Malmö är ett lokalt mäklarkontor i Malmö med nio mäklare. Kontoret är en del av Bülow & Lind

Vi är ett sammansvetsat team som ser till ditt bästa. Visningar skall alltid ske så snart som möjligt efter kundens önskemål. Kan inte den som svarar erbjuda detta så tar någon annan av oss över. Tillsammans har vi större möjlighet att ge den bästa servicen och därmed det bästa och snabbaste resultatet. Det är självklart för oss att ställa upp för våra kunder, därför har vi öppet även på söndagar Vi marknadsför din bostad aktivt även i Köpenhamn/Danmark via Öresundssamarbetet SvenskDansk Fastighetsförmedling. I Sydsvenska Dagbladet har vi en regelbunden och omfattande annonsering. På Internet - via egen hemsida och bostadsportalerna hemnet.se och bovision.se - visar vi din lägenhet från dess bästa sida med hjälp av omfattande fotografering och en informativ och säljande text. Ingen skall kunna göra det bättre!

Att köpa eller sälja ett hus/bostadsrätt är en stor och viktig affär.
Vår långa erfarenhet, lokala förankring, kunskap och banknära samarbete ger Dig som kund goda förutsättningar att
genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Förutom våra centralt belägna lokaler där din bostad exponeras i våra skyltfönster, har vi även mäklare på 5 platser i Malmö/Lund området.

Läs mer