Peter Starck

Profilbild för Peter Starck
Peter Starck
4.9 / 5
(212 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
10 st
103 020 000 kr

Bakgrund

Peter Starck jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 2003-07-02. Peter har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Peter har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 72 218 000 kr.

Presentation

Jag heter Peter Starck och är registrerad fastighetsmäklare som även har en juridisk examen i bagaget. Med stolta 4,9 av 5 i betyg på hittamaklare.se är jag här för att göra din bostadsaffär till en positiv och smidig upplevelse.

Redan under min första månad som mäklare sålde jag inte mindre än nio bostäder och idag är jag en av Bülow & Linds toppsäljare, som har haft förmånen att hjälpa tusentals människor att hitta sina drömhem. Med brinnande engagemang, professionellt tillvägagångssätt och fokus på att göra bra affärer, har jag vunnit stort förtroende hos mina kunder. Över 90 % av min kundkrets består av återkommande eller rekommenderade kunder, vilket jag upplever vittnar om deras fulla belåtenhet. För mig är kvalitet alltid viktigare än kvantitet, och mitt recept på framgång är enkelt: passion för att göra det lilla extra.

Jag älskar mötet med mina kunder och att skapa goda affärer som gynnar alla parter. Dessutom är jag en uppskattad föreläsare och utbildare inom försäljningsteknik som har haft privilegiet att anlitas av banker, högskolan och olika intresseorganisationer. Jag brinner för ämnen som film, böcker, foto, arkitektur, inredning, byggnadsvård och judo.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

Säljare om Peter.

23 feb 2024

"Peter är professionell igenom hela affärsupplägget. Från första mötet till avslut. Snabb process med bra uppdateringar!"
säljare på Blåklintsvägen 31

22 feb 2024

"Jag valde att jobba med Peter i min bostadsförsäljning tack vare min kännedom av Peters fina rykte som mäklare.
Kan med råge säga att detta infriades.
Trygg, saklig, vägledande och engagerad.
Då jag själv arbetar med försäljning, var det med stor glädje jag kunde se hur Peter navigerade mellan in..."
"Jag valde att jobba med Peter i min bostadsförsäljning tack vare min kännedom av Peters fina rykte som mäklare.
Kan med råge säga att detta infriades.
Trygg, saklig, vägledande och engagerad.
Då jag själv arbetar med försäljning, var det med stor glädje jag kunde se hur Peter navigerade mellan inkommande bud med mitt bästa i sitt fokus.
Det jag bland mycket annat uppskattade var Peters fina lyhördhet för min målbild och mina önskningar.
Sällan träffat en person som brinner så mycket för sin kunds bästa, samtidigt som han (i detta fall) sätter stor heder för köparens alla intressen.
Trodde inte att ”min mäklare” skulle ha den närvaron genom allt från första samtal till att vara med på mitt hus hela besiktning, världsklass!
Det är med tacksamhet som jag lyfter på hatten och tackar Peter för ett utmärkt samarbete – STORT tack Peter!
Allt det bästa,
//Johannes
"
Läs mer
säljare på Ringkragevägen 59

30 nov 2023

"Han kan Tygelsjö på sina 5 fingrar"
säljare på Dorngatan 11

30 nov 2023

"Jag har anlitat Peter Starck som mäklare vid samtliga av mina bostadsförsäljningar de senaste tio åren. Han är kunnig, har lång erfarenhet samt ett djupt engagemang för sitt yrke och för bostäderna som säljs. Jag upplever honom som både ärlig och äkta i sitt sätt att bedriva sitt arbete vilket ä..."
"Jag har anlitat Peter Starck som mäklare vid samtliga av mina bostadsförsäljningar de senaste tio åren. Han är kunnig, har lång erfarenhet samt ett djupt engagemang för sitt yrke och för bostäderna som säljs. Jag upplever honom som både ärlig och äkta i sitt sätt att bedriva sitt arbete vilket är viktigt för mig. Jag kan således varmt rekommendera honom som mäklare. "
Läs mer
säljare på Storgatan 17

28 nov 2023

"Vår mäklare var fantastisk!
En jordnära mäklare som är professionell! Bästa egenskaperna var ärlighet, tydlig, lätt att få tag på, visste precis vad han prata, kändes otroligt trygg och trevlig!
Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Peter Starck.
"
"Vår mäklare var fantastisk!
En jordnära mäklare som är professionell! Bästa egenskaperna var ärlighet, tydlig, lätt att få tag på, visste precis vad han prata, kändes otroligt trygg och trevlig!
Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Peter Starck.
"
Läs mer
säljare på Ringkragevägen 18

28 nov 2023

"Peter var alltid lätt att få tag på och svarade. Allting flöt på jättebra annons styling och sedan visningar som vi gemensamt kom överens om. Fort gick det tills lägenheten blev såld. Jättenöjd. "
säljare på Mittskeppsgatan 53

28 nov 2023

"Vi har haft Peter som mäklare vid tidigare försäljning och var super nöjda, så nu när det var dax att sälja var vårt val enkelt , vi är lika nöjd då som nu. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Mittskeppsgatan 43

05 sep 2023

"Kunde inte vara mer nöjd med Peter som mäklare, lyhörd och kunnig. Svarade på alla frågor snabbt och tydligt och var ett bra stöd genom hela försäljningen. "
säljare på Tvärskeppsgatan 53

30 aug 2023

"Vi är väldigt nöjd med Peter och hur snabbt vi kom till avslut. Smidig process, värderingen i linje vad vi landade på och vi nådde upp till önskad nivå."
säljare på Blåklintsvägen 18

30 aug 2023

"Alltid snabb att svara vid olika kontakter. Lätt att samarbeta med."
säljare på Blåvingevägen 74

04 jul 2023

"Utöver det faktum att vi fick ett väldigt bra pris för vår lägenhet, så var Peter väldigt hjälpsam inför försäljningen och svarade tålmodigt att på alla frågor vi hade. Det skapade en trygghet kring hela processen, vilket var extra skönt då marknaden är skakig. Han dessutom väldigt hjälpsam och s..."
"Utöver det faktum att vi fick ett väldigt bra pris för vår lägenhet, så var Peter väldigt hjälpsam inför försäljningen och svarade tålmodigt att på alla frågor vi hade. Det skapade en trygghet kring hela processen, vilket var extra skönt då marknaden är skakig. Han dessutom väldigt hjälpsam och svarade på frågor och gav input och råd kring de lägenheter som vi själva tittade på att köpa. Väldigt serviceinriktad och kompetent."
Läs mer
säljare på Bodekullsgatan 33A

28 jun 2023

"Det var roligt att jobba med Peter. Det är dock svåra tider för husförsäljningar för närvarande och jag hade gärna fått mer betalt. Men det berodde absolut inte på mäklaren.
"
säljare på Trastvägen 13D

27 jun 2023

"Peter är engagerad i att sälja ens bostad! Mycket nöjd!"
säljare på Sidoskeppsgatan 61

27 jun 2023

"Peter var från första stund väldigt engagerad och kom med en härlig energi. Han gör det där lilla extra för att göra oss kunder nöjda. En tydlig kommunikation där han i stort sätt alltid är tillgänglig och det betyder mycket när man säljer sin bostad. Har ett positivt förhållningssätt, vilket gör..."
"Peter var från första stund väldigt engagerad och kom med en härlig energi. Han gör det där lilla extra för att göra oss kunder nöjda. En tydlig kommunikation där han i stort sätt alltid är tillgänglig och det betyder mycket när man säljer sin bostad. Har ett positivt förhållningssätt, vilket gör oss säljare väldigt trygga. Han kan sitt Tygelsjö och vi tvekade inte en sekund när vi tog kontakt med honom. Ett proffs. "
Läs mer
säljare på Sidoskeppsgatan 21

16 feb 2023

"”Peter är en fantastiskt mäkare och har varit vårt stora stöd och trygghet i en påfrestande affär. Han är proffesionell, noggrann, kunnig och mycket lyhörd. Hans lokalkännedom, erfarenhet och råd i allt från juridik till homestyling har varit helt avgörande för en riktig toppförsäljning i en skak..."
"”Peter är en fantastiskt mäkare och har varit vårt stora stöd och trygghet i en påfrestande affär. Han är proffesionell, noggrann, kunnig och mycket lyhörd. Hans lokalkännedom, erfarenhet och råd i allt från juridik till homestyling har varit helt avgörande för en riktig toppförsäljning i en skakig bostadsmarknad. Vi kunde verkligen inte haft en bättre mäklare än Peter!”"
Läs mer
säljare på Femsjuvägen 38

23 jan 2023

"Det var ingen tvekan om att välja Peter.
Alla vet att han är proffs på sin älskade by, Tygelsjö. Han var fantastisk, tillmötesgående och med 100% närvaro visade han upp vår bostad med stort engagemang. Vi kände att vi alltid kunde kontakta honom och han var alltid lyhörd. Otroligt proffsig, vänl..."
"Det var ingen tvekan om att välja Peter.
Alla vet att han är proffs på sin älskade by, Tygelsjö. Han var fantastisk, tillmötesgående och med 100% närvaro visade han upp vår bostad med stort engagemang. Vi kände att vi alltid kunde kontakta honom och han var alltid lyhörd. Otroligt proffsig, vänlig & vi är supernöjda med slutpriset. Han kan sälja bostäder i vilken marknad som helst. Skulle absolut rekommendera Peter till andra husägare som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Sidoskeppsgatan 49

23 dec 2022

"Peter är en stjärna! Han kämpade på och gjorde allt för att det skulle bli så bra som möjligt trots tuffa ekonomiska tider. Jag är supernöjd med Peter och rekomenderar han mycket varmt"
säljare på Slussgatan 14:10

16 dec 2022

"Bra under lång o jobbig period."
säljare på Tornkammaregatan 34

14 dec 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Peter Starck. Proffsig, kompetent, tillgänglig och ett alltid lika gott humör!"
säljare på Sergels väg 5C

14 sep 2022

"Mycket positivt från början till slut. Gav ett seriöst intryck och verkade mycket kunnig, även när det gällde husets byggnation."
säljare på Per Henriks väg 3

07 jul 2022

"Jag är osäker på hur mycket arvodet kommer att landa på men procentsatsen var fast vilket kändes tryggt och förutsägbart. Om Peter som mäklare kan jag bara säga att ska jag någongång köpa en bostad kommer jag att kontakta honom. Han har ett trevligt, öppet,engagerat och väl påläst sätt att möta s..."
"Jag är osäker på hur mycket arvodet kommer att landa på men procentsatsen var fast vilket kändes tryggt och förutsägbart. Om Peter som mäklare kan jag bara säga att ska jag någongång köpa en bostad kommer jag att kontakta honom. Han har ett trevligt, öppet,engagerat och väl påläst sätt att möta sina kunder. Jag är mer än nöjd och väldigt glad över att det blev Peter som skötte försäljningen av min bostad. Det kändes aldrig som om det vara var ett jobb han utförde utan han sålde ett hem med allt vad det innebär."
Läs mer
säljare på Oxievångsvägen 242

28 jun 2022

"Väldigt professionell, lyhörd, kunnig och enkel att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Slussgatan 14

26 jun 2022

"Peter var en utmärkt mäklare och som verkligen vet hur man får folk till visning. Förklarade metodiskt hur processen normalt fortskrider. Han bor själv i byn och kan allt om varje hörna. Vi skulle varmt rekommendera honom om något ska sälja sitt boende i Tygelsjö. "
"Peter var en utmärkt mäklare och som verkligen vet hur man får folk till visning. Förklarade metodiskt hur processen normalt fortskrider. Han bor själv i byn och kan allt om varje hörna. Vi skulle varmt rekommendera honom om något ska sälja sitt boende i Tygelsjö. "
Läs mer
säljare på Tornkammaregatan 34

25 jun 2022

"En mycket kompetent, erfaren och engagerad mäklare som verkligen ställt upp i alla lägen och som man tryggt kan lita på. Dessutom är han en mycket trevlig och empatisk person som det är ett nöje att samarbeta med. Väl värd de bästa lovord!"
säljare på Vapenhusgatan 19

24 jun 2022

"Tredje gången vi anlitade och väldigt nöjda även denna gång. Värderingen var svår i och med en stormig marknad."
säljare på Fjelie Vindfälleväg 5

23 jun 2022

"Peter Starck har varit lyhörd och informativ när det gäller de frågor jag har haft angående försäljningen. "
säljare på Boställsvägen 5

23 jun 2022

"Peter Starck är en fantastisk mäklare på alla sätt. Vi kunde inte varit mer nöjda. Han gav allt för att göra detta på bästa sätt!"
säljare på Tygelsjö Skolväg 12

28 apr 2022

"Påläst! Smidig att samarbeta med. "
säljare på Slussgatan 14

14 apr 2022

"Fantastisk mäklare! Mycket närvarande, vänlig och driven! Höll mig ständigt uppdaterad och gjorde ett fantastiskt jobb i försäljningen av min lägenhet! Har använt mig av honom vid tidigare försäljning/köp och kommer garanterat anlita honom igen! "
säljare på Vimmerbyvägen 4

04 apr 2022

"Absolut bästa!!"
säljare på Sufflörgatan 5

30 mar 2022

"Peter är den bästa mäklaren i Malmö.
Snabb kontakt alla dagar i veckan och han besvarade på alla mina frågor snabbt.
Jätte nöjd med Peter Starck, han höll det han lovade och ännu mer.
Många ++++++++++.
Hade man kunnat ge mer än 5 så hade han fått 10+!!!
Rekommenderar Peter till alla! "
"Peter är den bästa mäklaren i Malmö.
Snabb kontakt alla dagar i veckan och han besvarade på alla mina frågor snabbt.
Jätte nöjd med Peter Starck, han höll det han lovade och ännu mer.
Många ++++++++++.
Hade man kunnat ge mer än 5 så hade han fått 10+!!!
Rekommenderar Peter till alla! "
Läs mer
säljare på Slussgatan 12E

18 jan 2022

"Peter är en otroligt duktig mäklare med bra erfarenhet inom sitt yrke. Vi klickade direkt och det gick bra hela vägen! Fem stjärnor!"
säljare på Ribevägen 16A

13 jan 2022

"Proffs service minded och lätt att tycka om.
Rekommenderar gärna till andra.
"
säljare på Lilla Varvsgatan 51A

12 jan 2022

"Vi kunde inte vara mer nöjda!
Vår upplevelse av Peter var att han är en extremt professionell mäklare med fantastisk energi och passion. Detta visade sig genom hela säljprocessen då han alltid var tillgänglig, stöttande och positiv. Att Peter brinner för det han gör är inget man kan gå miste om ..."
"Vi kunde inte vara mer nöjda!
Vår upplevelse av Peter var att han är en extremt professionell mäklare med fantastisk energi och passion. Detta visade sig genom hela säljprocessen då han alltid var tillgänglig, stöttande och positiv. Att Peter brinner för det han gör är inget man kan gå miste om och vi är extremt nöjda med hans insats. "
Läs mer
säljare på Vallmovägen 35

11 jan 2022

"Ja vi är mycket nöjda med mäklarens försäljning av vårt hus! Mycket tillmötesgående och ställde upp på flera visningar! Fick också sålt huset med mycket förmånliga villkor! Kan rekommendera honom till andra som vill sälja sitt hus! "
säljare på Bågfilsgatan 37

11 jan 2022

"Jag är väldigt nöjd med Peter Starck som mäklare. Han är mycket engagerad och kunnig.
Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Sidoskeppsgatan 8

07 sep 2021

"Peter är trevlig, öppen och kom med en massa idéer för att göra det bästa för mig som säljare. Super nöjd med insatsen! Kan varmt rekommendera honom "
säljare på Glostorps Kyrkoväg 21

07 sep 2021

"Peter Starck är en mycket professionell mäklare med tydligt arbetssätt och samtidigt väldigt ödmjuk i sin hantering av vår försäljning.
Kan varmt rekommendera Peter."
säljare på Tyelsevägen 11A

09 jul 2021

"Utöver att försäljningen gick smidigt uppskattar jag att mäklaren löpande tog sig tid för frågor under processen. "
säljare på Slussgatan

09 jul 2021

"Vi valde Peter för hans engagemang och driv och var nöjda igenom hela processen. Han var väl påläst om fastigheten och vi upplevde även att han var bra i kontakten med intressenter och de som sedan valde att köpa. Rekommenderas!"
säljare på Slussgatan 14

09 jul 2021

"Peter Starck har ett oerhört gott bemötande. Han lotsade mig genom hela processen och fanns tillgänglig vid frågor och funderingar. Hans lugn och positiva sätt är värdefullt. Dessutom äger han stor kännedom om Tygelsjö och är kompetent i sin profession.Det har varit tryggt att ha Peter som mäklar..."
"Peter Starck har ett oerhört gott bemötande. Han lotsade mig genom hela processen och fanns tillgänglig vid frågor och funderingar. Hans lugn och positiva sätt är värdefullt. Dessutom äger han stor kännedom om Tygelsjö och är kompetent i sin profession.Det har varit tryggt att ha Peter som mäklare i ett så viktigt skede. För min del lämnade jag mitt älskade hem efter 34 härliga år och kom till mitt lilla drömhem, vilket jag utsåg 1981 då jag flyttade till Tygelsjö. I detta drömhem vill jag tillbringa resten av mitt liv. Peter har varit involverad under tveksamma år och varit behjälplig att hitta det hem jag önskade om jag blev själv. Peter hittade det rätta för mig. Valet av mäklare var självklart för mig."
Läs mer
säljare på Bågfilsgatan 1

08 jul 2021

"Försäljningen av vårt hus där barnen vuxit upp var ett av de största och viktigaste besluten i vårt liv. Därför kändes det tryggt att få Peters professionella hjälp längs hela resan. Peters support med lösningen av slutstädningen blev pricken över i:et, eftersom det är en stor apparat att flytta ..."
"Försäljningen av vårt hus där barnen vuxit upp var ett av de största och viktigaste besluten i vårt liv. Därför kändes det tryggt att få Peters professionella hjälp längs hela resan. Peters support med lösningen av slutstädningen blev pricken över i:et, eftersom det är en stor apparat att flytta från ett hus efter 18 år. Så ska du sälja eller köpa hus i Tygelsjö är det en bra idé att kontakta Peter."
Läs mer
säljare på Tyelsevägen 8

08 jul 2021

"Peter har sålt två av mina bostäder. Vid båda tillfällena var Peter mycket lösningsorienterad och bidragit till att förenkla processen Båda försäljningarna gick även bättre än väntat."
säljare på Ripagatan 32

06 jul 2021

"Mäklarens intresse i bostaden och dess historik samt inkännande ordval i annonsen överskred mina förväntningar och skapade ett positivt lugn genom hela processen.
Tack! "
säljare på Ehrensvärdsgatan 18

06 jul 2021

"Proffesionellt, trovärdig och positiv.
Bra bemötande."
säljare på Mittskeppsgatan 50

06 jul 2021

"Otroligt nöjd med Peter som mäklare. Snabb återkoppling & gör allt för sina kunder."
säljare på Älggatan 18A

06 jul 2021

"Supertrevlig och engagerad mäklare!"
säljare på Vallmovägen 3A

06 jul 2021

"Supernöjda! Världens bästa mäklare!"
säljare på Skegrie Byaväg 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
72 218 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
209 av 212 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
208 av 211 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
210 av 211 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Peter på kartan.

409 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
212 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

1 695 000 kr
2 rum, 52 m²
32 596 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 903 kr/mån
4 295 000 kr
2,5 rum, 94 m²
45 691 kr/m²
Villa, Malmö
3 995 000 kr
3 rum, 98 m²
40 765 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 814 kr/mån
5 795 000 kr
7 rum, 181 m²
32 016 kr/m²
Villa, Vellinge
4 250 000 kr
5 rum, 118 m²
36 016 kr/m²
Radhus, Malmö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Tygelsjö
7 rum, 208 m²
Utropspris: 8 750 000 kr
4 100 000 kr
Villa Tygelsjö
+ 105 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södra Sanby
2 rum, 67 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rörsjöstaden
3 rum, 73 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.