Peter Starck

Profilbild för Peter Starck
Säljarfavorit
Peter Starck
4.9 / 5
(181 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
8 st
73 125 000 kr

Bakgrund

Peter Starck jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 2003-07-02. Peter har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2022. Peter har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 50 440 000 kr.

Presentation

Redan första månaden som mäklare lyckades jag sälja nio bostäder, inte illa för att vara färsk inom yrket. Idag är jag en av Bülow & Linds absoluta toppsäljare och har utvecklas till en fulländad mäklare som har hjälpt 1000-tals människor att hitta hem. Med brinnande engagemang, professionellt tillvägagångssätt och affärsmässigt kundfokus vinner jag stort förtroende hos mina kunder. Idag består kundkretsen till mer än 90 % av återkommande eller rekommenderade kunder, vilket visar kundernas fulla belåtenhet. Enligt mig får inte kvaliteten aldrig stå tillbaka mot kvantiteten vilket är orsaken till att jag ibland måste tacka nej till ett uppdrag. Receptet är enkelt, passion. Jag älskar att förädla. Jag älskar mötet med kunden och att göra goda affärer. Det är just detta som ger mig lust och energi! Jag är även en omtyckt föreläsare och anlitas flitigt av olika banker, högskolan och olika intresseorganisationer. Dessutom har jag varit ansvarig för utbildningar inom ämnet försäljningsteknik. Fritiden tillbringar jag helst med med familj och vänner. Mina intressen är film, böcker, foto, arkitektur, inredning, byggnadsvård och, sist men inte minst, judo.

Säljare om Peter.

14 sep 2022

"Mycket positivt från början till slut. Gav ett seriöst intryck och verkade mycket kunnig, även när det gällde husets byggnation."
säljare på Per Henriks väg 3

07 jul 2022

"Jag är osäker på hur mycket arvodet kommer att landa på men procentsatsen var fast vilket kändes tryggt och förutsägbart. Om Peter som mäklare kan jag bara säga att ska jag någongång köpa en bostad kommer jag att kontakta honom. Han har ett trevligt, öppet,engagerat och väl påläst sätt att möta s..."
"Jag är osäker på hur mycket arvodet kommer att landa på men procentsatsen var fast vilket kändes tryggt och förutsägbart. Om Peter som mäklare kan jag bara säga att ska jag någongång köpa en bostad kommer jag att kontakta honom. Han har ett trevligt, öppet,engagerat och väl påläst sätt att möta sina kunder. Jag är mer än nöjd och väldigt glad över att det blev Peter som skötte försäljningen av min bostad. Det kändes aldrig som om det vara var ett jobb han utförde utan han sålde ett hem med allt vad det innebär."
Läs mer
säljare på Oxievångsvägen 242

28 jun 2022

"Väldigt professionell, lyhörd, kunnig och enkel att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Slussgatan 14

26 jun 2022

"Peter var en utmärkt mäklare och som verkligen vet hur man får folk till visning. Förklarade metodiskt hur processen normalt fortskrider. Han bor själv i byn och kan allt om varje hörna. Vi skulle varmt rekommendera honom om något ska sälja sitt boende i Tygelsjö. "
"Peter var en utmärkt mäklare och som verkligen vet hur man får folk till visning. Förklarade metodiskt hur processen normalt fortskrider. Han bor själv i byn och kan allt om varje hörna. Vi skulle varmt rekommendera honom om något ska sälja sitt boende i Tygelsjö. "
Läs mer
säljare på Tornkammaregatan 34

25 jun 2022

"En mycket kompetent, erfaren och engagerad mäklare som verkligen ställt upp i alla lägen och som man tryggt kan lita på. Dessutom är han en mycket trevlig och empatisk person som det är ett nöje att samarbeta med. Väl värd de bästa lovord!"
säljare på Vapenhusgatan 19

24 jun 2022

"Tredje gången vi anlitade och väldigt nöjda även denna gång. Värderingen var svår i och med en stormig marknad."
säljare på Fjelie Vindfälleväg 5

23 jun 2022

"Peter Starck har varit lyhörd och informativ när det gäller de frågor jag har haft angående försäljningen. "
säljare på Boställsvägen 5

23 jun 2022

"Peter Starck är en fantastisk mäklare på alla sätt. Vi kunde inte varit mer nöjda. Han gav allt för att göra detta på bästa sätt!"
säljare på Tygelsjö Skolväg 12

28 apr 2022

"Påläst! Smidig att samarbeta med. "
säljare på Slussgatan 14

14 apr 2022

"Fantastisk mäklare! Mycket närvarande, vänlig och driven! Höll mig ständigt uppdaterad och gjorde ett fantastiskt jobb i försäljningen av min lägenhet! Har använt mig av honom vid tidigare försäljning/köp och kommer garanterat anlita honom igen! "
säljare på Vimmerbyvägen 4

04 apr 2022

"Absolut bästa!!"
säljare på Sufflörgatan 5

30 mar 2022

"Peter är den bästa mäklaren i Malmö.
Snabb kontakt alla dagar i veckan och han besvarade på alla mina frågor snabbt.
Jätte nöjd med Peter Starck, han höll det han lovade och ännu mer.
Många ++++++++++.
Hade man kunnat ge mer än 5 så hade han fått 10+!!!
Rekommenderar Peter till alla! "
"Peter är den bästa mäklaren i Malmö.
Snabb kontakt alla dagar i veckan och han besvarade på alla mina frågor snabbt.
Jätte nöjd med Peter Starck, han höll det han lovade och ännu mer.
Många ++++++++++.
Hade man kunnat ge mer än 5 så hade han fått 10+!!!
Rekommenderar Peter till alla! "
Läs mer
säljare på Slussgatan 12E

18 jan 2022

"Peter är en otroligt duktig mäklare med bra erfarenhet inom sitt yrke. Vi klickade direkt och det gick bra hela vägen! Fem stjärnor!"
säljare på Ribevägen 16A

13 jan 2022

"Proffs service minded och lätt att tycka om.
Rekommenderar gärna till andra.
"
säljare på Lilla Varvsgatan 51A

12 jan 2022

"Vi kunde inte vara mer nöjda!
Vår upplevelse av Peter var att han är en extremt professionell mäklare med fantastisk energi och passion. Detta visade sig genom hela säljprocessen då han alltid var tillgänglig, stöttande och positiv. Att Peter brinner för det han gör är inget man kan gå miste om ..."
"Vi kunde inte vara mer nöjda!
Vår upplevelse av Peter var att han är en extremt professionell mäklare med fantastisk energi och passion. Detta visade sig genom hela säljprocessen då han alltid var tillgänglig, stöttande och positiv. Att Peter brinner för det han gör är inget man kan gå miste om och vi är extremt nöjda med hans insats. "
Läs mer
säljare på Vallmovägen 35

11 jan 2022

"Ja vi är mycket nöjda med mäklarens försäljning av vårt hus! Mycket tillmötesgående och ställde upp på flera visningar! Fick också sålt huset med mycket förmånliga villkor! Kan rekommendera honom till andra som vill sälja sitt hus! "
säljare på Bågfilsgatan 37

11 jan 2022

"Jag är väldigt nöjd med Peter Starck som mäklare. Han är mycket engagerad och kunnig.
Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Sidoskeppsgatan 8

07 sep 2021

"Peter är trevlig, öppen och kom med en massa idéer för att göra det bästa för mig som säljare. Super nöjd med insatsen! Kan varmt rekommendera honom "
säljare på Glostorps Kyrkoväg 21

07 sep 2021

"Peter Starck är en mycket professionell mäklare med tydligt arbetssätt och samtidigt väldigt ödmjuk i sin hantering av vår försäljning.
Kan varmt rekommendera Peter."
säljare på Tyelsevägen 11A

09 jul 2021

"Utöver att försäljningen gick smidigt uppskattar jag att mäklaren löpande tog sig tid för frågor under processen. "
säljare på Slussgatan

09 jul 2021

"Vi valde Peter för hans engagemang och driv och var nöjda igenom hela processen. Han var väl påläst om fastigheten och vi upplevde även att han var bra i kontakten med intressenter och de som sedan valde att köpa. Rekommenderas!"
säljare på Slussgatan 14

09 jul 2021

"Peter Starck har ett oerhört gott bemötande. Han lotsade mig genom hela processen och fanns tillgänglig vid frågor och funderingar. Hans lugn och positiva sätt är värdefullt. Dessutom äger han stor kännedom om Tygelsjö och är kompetent i sin profession.Det har varit tryggt att ha Peter som mäklar..."
"Peter Starck har ett oerhört gott bemötande. Han lotsade mig genom hela processen och fanns tillgänglig vid frågor och funderingar. Hans lugn och positiva sätt är värdefullt. Dessutom äger han stor kännedom om Tygelsjö och är kompetent i sin profession.Det har varit tryggt att ha Peter som mäklare i ett så viktigt skede. För min del lämnade jag mitt älskade hem efter 34 härliga år och kom till mitt lilla drömhem, vilket jag utsåg 1981 då jag flyttade till Tygelsjö. I detta drömhem vill jag tillbringa resten av mitt liv. Peter har varit involverad under tveksamma år och varit behjälplig att hitta det hem jag önskade om jag blev själv. Peter hittade det rätta för mig. Valet av mäklare var självklart för mig."
Läs mer
säljare på Bågfilsgatan 1

08 jul 2021

"Försäljningen av vårt hus där barnen vuxit upp var ett av de största och viktigaste besluten i vårt liv. Därför kändes det tryggt att få Peters professionella hjälp längs hela resan. Peters support med lösningen av slutstädningen blev pricken över i:et, eftersom det är en stor apparat att flytta ..."
"Försäljningen av vårt hus där barnen vuxit upp var ett av de största och viktigaste besluten i vårt liv. Därför kändes det tryggt att få Peters professionella hjälp längs hela resan. Peters support med lösningen av slutstädningen blev pricken över i:et, eftersom det är en stor apparat att flytta från ett hus efter 18 år. Så ska du sälja eller köpa hus i Tygelsjö är det en bra idé att kontakta Peter."
Läs mer
säljare på Tyelsevägen 8

08 jul 2021

"Peter har sålt två av mina bostäder. Vid båda tillfällena var Peter mycket lösningsorienterad och bidragit till att förenkla processen Båda försäljningarna gick även bättre än väntat."
säljare på Ripagatan 32

06 jul 2021

"Mäklarens intresse i bostaden och dess historik samt inkännande ordval i annonsen överskred mina förväntningar och skapade ett positivt lugn genom hela processen.
Tack! "
säljare på Ehrensvärdsgatan 18

06 jul 2021

"Proffesionellt, trovärdig och positiv.
Bra bemötande."
säljare på Mittskeppsgatan 50

06 jul 2021

"Otroligt nöjd med Peter som mäklare. Snabb återkoppling & gör allt för sina kunder."
säljare på Älggatan 18A

06 jul 2021

"Supertrevlig och engagerad mäklare!"
säljare på Vallmovägen 3A

06 jul 2021

"Supernöjda! Världens bästa mäklare!"
säljare på Skegrie Byaväg 24

26 mar 2021

"Peter hjälpte oss med vår husförsäljning på ett förträffligt sätt. Vi hade lång framförhållning och fick bra råd under resans gång och hjälp att i mycket god tid förbereda försäljningen. Vi upplevde stort engagemang, lyhördhet och ömsesidigt förtroende. "
"Peter hjälpte oss med vår husförsäljning på ett förträffligt sätt. Vi hade lång framförhållning och fick bra råd under resans gång och hjälp att i mycket god tid förbereda försäljningen. Vi upplevde stort engagemang, lyhördhet och ömsesidigt förtroende. "
Läs mer
säljare på Tyelsevägen 30

07 mar 2021

"Det kändes som att både jag som säljare, och köpare upplevde en bra affärsprocess med kundnöjdhet"
säljare på Stensåkervägen 223

18 dec 2020

"Han hade mycket bra lokalkännedom och förståelse för nivån vi skulle lägga oss på. Inga överambitiösa och kostnadskrävande insatser som hade varit obefogade i mitt fall. Realistisk. Fick lägenheten såld snabbt och till ett pris jag var mycket nöjd med. Mycket bra kontakt med stylist som ingick i ..."
"Han hade mycket bra lokalkännedom och förståelse för nivån vi skulle lägga oss på. Inga överambitiösa och kostnadskrävande insatser som hade varit obefogade i mitt fall. Realistisk. Fick lägenheten såld snabbt och till ett pris jag var mycket nöjd med. Mycket bra kontakt med stylist som ingick i priset. Mycket nöjd! "
Läs mer
säljare på Vallmovägen 3F

17 dec 2020

"Vår upplevelse av Peter är att han tog sig tid och verkligen lyssnade på vad vi ville samt informerade bra om olika för och nackdelar. En trygg proffsig mäklare som vi varmt rekommenderar "
säljare på Björktrastgränd 1

16 dec 2020

"Kände av hur jag ville hantera försäljningen och hur det kunde passa i tiden. Pressade inte på för att allt skulle gå så snabbt som möjligt, utan gav information om för- och nackdelar med försäljning i olika månader, samt risker med att vänta för länge."
"Kände av hur jag ville hantera försäljningen och hur det kunde passa i tiden. Pressade inte på för att allt skulle gå så snabbt som möjligt, utan gav information om för- och nackdelar med försäljning i olika månader, samt risker med att vänta för länge."
Läs mer
säljare på Karolingatan 24

16 dec 2020

"Är det någon som kan Tygelsjö området så är det Peter, vilket han bevisade ännu en gång"
säljare på Vallmovägen 4A

16 dec 2020

"Meget god service. Peter Stark kan virkelig anbefales."
säljare på Blåklintsvägen 20

16 dec 2020

"Jag gillar Peter, jag köpte utav Peter och han representerade mig sedermera vid försäljning av samma objekt.
//Ted "
säljare på Åhusgatan 2

15 dec 2020

"Fantastisk mäklare, otroligt driven och engagerad! Hade valt honom igen om jag skulle sälja! "
säljare på Husie Kyrkoväg 39

15 dec 2020

"Bostadsförsäljningen är en av de största och viktigaste affärerna vi gör i våra liv. Att sälja sitt hus under Corona-tider är en tuff utmaning med alla restriktioner från FHM och gungande marknad. Vid dessa omständigheter är mäklarens professionalism och personliga egenskaper grunden för en lycka..."
"Bostadsförsäljningen är en av de största och viktigaste affärerna vi gör i våra liv. Att sälja sitt hus under Corona-tider är en tuff utmaning med alla restriktioner från FHM och gungande marknad. Vid dessa omständigheter är mäklarens professionalism och personliga egenskaper grunden för en lyckad affär. Jag har känt Peter Stark sedan många år tillbaka, han har hjälpt mig både med köp och försäljning av bostäder. Vid både tillfällen var omständigheterna kring uppdragen så svåra att jag inte trodde det skulle gå. Men det gick mot alla odds och varje gång var det Peters professionalism, som gjorde det möjligt. Vad är det som är så speciell med Peter? Jo, jag tror att det är en kombination av hans väldigt höga kunnande i alla frågor som rör fastighetsbranschen, hans skicklighet som mäklare samt hans stark vilja att hjälpa varje kund hitta just den bästa lösningen. Jag uppskattar även hans ärlighet när han gör värderingar, det blir träffsäkert när han vägar in försäljningsobjekts potential mot marknadens läge och hjälper kunderna sätta realistiska mål, vilket är viktigt vid snabba affärer. Om jag ska fundera vidare på vad som gör Peter till en så bra mäklare så tror jag att det är hans riktiga intresse för varje kund han möter, det finns inga stora eller små kunder får honom, varje kund är viktig och varje uppdrag är speciellt. På något sätt sätter han oss människor med våra problem, önskemål och drömmar i huvudfokus för sina uppdrag, han brinner för att lyckas för vår del och det blir lyckat. Om ni frågar mig vem får uppdraget att sälja mitt hus om det skulle blir aktuellt – svaret är enkelt – naturligtvis Peter Stark."
Läs mer
säljare på Almgatan 3

15 dec 2020

"En lugn, trygg och seriös mäklare. Tack!"
säljare på Solgatan 28J

15 dec 2020

"Kan verkligen rekommendera Peter!"
säljare på Enbärsgatan 27

15 dec 2020

"Mycket proffsig och hjälpsam. Mycket bra på alla sätt"
säljare på Vitgransgatan 18

15 dec 2020

"Vi var nöjda med mäklarens insats. "
säljare på Vannagårdsgatan 9

16 okt 2019

"Vi uppskattade Peters kunskap om, och hans långa erfarenhet med, huset."
säljare på Slussgatan

16 okt 2019

"Professionell, erfaren och trevlig märklare, som kan leverera resultat! Rekommenderas varmt! "
säljare på Slussgatan

11 okt 2019

"Klanderfri process från början till slut. Ska jag sälja en bostad igen så finns det ingen annan som jag ens skulle överväga."
säljare på Tvärskeppsgatan 55

11 okt 2019

"Jag kan varmt rekommendera Peter Starck
Mycket proffsig och smidig "
säljare på Slussgatan 14

11 okt 2019

"Kan starkt rekommendera Peter! Väldigt driven, vet vad han pratar om, lovar inte mer än han kan hålla. Hjälpsam när gäller saker runt om säljet och har bra tips och idéer.
Han var mäklare när vi köpte vår bostad och det självklara valet när det var dags för oss att sälja. "
"Kan starkt rekommendera Peter! Väldigt driven, vet vad han pratar om, lovar inte mer än han kan hålla. Hjälpsam när gäller saker runt om säljet och har bra tips och idéer.
Han var mäklare när vi köpte vår bostad och det självklara valet när det var dags för oss att sälja. "
Läs mer
säljare på Vallmovägen 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
6
Radhus
2
Lägenhet
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
50 440 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 181 säljare
Peter satte rätt förväntningar på slutpriset
170 av 181 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
177 av 180 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
179 av 180 säljare

Peter på kartan.

363 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
181 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

7 995 000 kr
6 rum, 249 m²
32 108 kr/m²
Villa, Malmö
3 395 000 kr
4 rum, 95 m²
35 736 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 842 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
4 rum, 112 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Limhamn-Bunkeflo
5 rum, 114 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Limhamn-Bunkeflo
4 rum, 118 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Innerstaden
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.