Bygg ditt personliga varumärke och vinn fler affärer

Sedan 2006 har vi hjälpt till att förflytta mäklarbranschen till nätet. Upptäck kraftfullheten bakom Sveriges viktigaste digitala skyltfönster.

Är du redan kund?
Logga in

Våra tjänster

Mäklarprofil

Mäklarprofil

Stärker ditt varumärke och lägger grunden till fler vunna uppdrag.

Kostnadsfritt
Kom igång
Mäklarprofil

Premium

Optimerar din synlighet, boostar ert varumärke och maximerar konvertering.

395 kr/mån
Beställ
Mäklarprofil

Leads

Skarpa bostadssäljare, kvalificerade av oss via telefon. Inga krusiduller.

1 195—1 495 kr/lead
Kontakta mig

Varför välja Hittamäklare?

 • 93 % av säljarna gör research online
 • Över 5 000 rekommenderade mäklare
 • Referenser

  Profilbild för Erik Bysell
  Erik Bysell
  Fastighetsmäklare
  Erik Bysell
  Fastighetsmäklare
  "Transparensen i mäklarbranschen lyste länge med sin frånvaro. Hittamäklare ger ett verktyg för såväl säljare och köpare som byråer i rekrytering att ta del av full transparens rörande kåren. Hittamäklare är ett digitalt CV som syns för alla. Teamet på hittamäklare har en god dialog med branschen och är snabba på skiftningar och att utveckla sin tjänst."
  Profilbild för Anna Henriksson
  Anna Henriksson
  Fastighetsmäklare
  Anna Henriksson
  Fastighetsmäklare
  "Jag har jobbat med Hittamäklare i många år och upplever de som en riktigt bra samarbetspartner! De hjälper mig att nå ut med mitt budskap till kunderna. Att vi kan samla in omdömen från våra kunder och sedan få skräddarsydda leads tillbaka är jättebra. Ett roligt gäng att jobba med som är snabba på att svara på frågor och som finns där som ett bra stöd och bollplank."
  Profilbild för Erol Atci
  Erol Atci
  Fastighetsmäklare
  Erol Atci
  Fastighetsmäklare
  "Hittamäklare har bidragit till ökad synlighet och närvaro online sedan vi började samla in omdömen. Jag använder Hittamäklare i mitt arbete där jag har samlat in omdömen och stärkt min mäklarprofil med hjälp av det. De skapar möjligheten för oss att visa kunderna vår historik i relation till tidigare försäljningar och omdömen. Teamet på Hittamäklare är jättetrevliga och de svarar snabbt på mina frågor"
  Profilbild för Pontus Aronsson
  Pontus Aronsson
  Fastighetsmäklare
  Pontus Aronsson
  Fastighetsmäklare
  "Hittamäklare är och har varit ett av de viktigaste verktygen för min framgång. För oss som arbetar som fastighetsmäklare kan vi enkelt med hjälp av Hittamäklare visa kunderna vår historik i förhållande till antal sålda bostäder, vilka områden man är mest aktiv i och viktigast av allt om man har nöjda kunder. Detta för att underlätta valet för kunden och inbringa en trygghet i att de valt rätt."
  Profilbild för Benjamin Akyol
  Benjamin Akyol
  Fastighetsmäklare
  Benjamin Akyol
  Fastighetsmäklare
  "Jag använder Hittamäklare i min vardag som fastighetsmäklare, enkelt och smidigt användning, där jag samlat alla mina säljares omdömen och på så sätt skapat en otroligt bra mäklarprofil. Att samla in omdömen från mina kunder har bidragit till transparens, mer trovärdig och tryggare att anlita just mig. Teamet på Hittamäklare som jag har varit i kontakt med väldigt många gånger under mina år som mäklare får 5 av 5 stjärnor, ni är världsklass!"
  Profilbild för Karam Kaiser
  Karam Kaiser
  Fastighetsmäklare
  Karam Kaiser
  Fastighetsmäklare
  "Jag började använda Hittamäklare direkt som registrerad fastighetsmäklare. Saknade en opartisk aktör som kunde visa vad mina säljare tyckte om mig som ny mäklare. Det bästa med Hittamäklares tjänst är att det är transparens i siffrorna/statistiken. Jag hänvisar alltid till min Hittamäklare profil, och idag får jag väldigt många kunder som kontaktar mig direkt för att de sett vad mina tidigare kunder skrivit om mig som deras fastighetsmäklare."