Håkan Persfell

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Håkan Persfell
Profilbild för Håkan Persfell
Håkan Persfell
4.8 / 5
(148 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
0 st
21 025 000 kr

Bakgrund

Håkan Persfell jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 1995-09-29. Håkan har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 14 350 000 kr.

Presentation

Har du hört talas om 10.000-timmars regeln?

Jag har över 30.000 timmars erfarenhet av bostadsförsäljning.

Geografiskt så är jag expert på bostadsförmedling i Genarp och Malmö.

Det är du som är mitt fokus. Ditt bästa är mitt bästa.
Hur visar jag det? Exempelvis genom att begränsa mängden uppdrag, det ger mer tid och bättre kvalitet i din affär.

Ett annat exempel är att jag har en kombination av fast lön och provisionslön, vilket i praktiken ger mig råd att ge dig råd som ”ta inte detta budet, vi får bättre”.

Välkommen att ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal.
Uppskattar du öppen och rak kommunikation, tydlig rådgivning och höga ambitioner så är jag säker på att vi ska komma bra överens.

Hälftenägare och grundare av Bülows Fastighetsförmedling 1996-2007.

Hälftenägare i Lind & Co 1994-1996.

Ekonomi- och marknadsföringsutbildad på Lunds Universitet.

Säljare om Håkan.

30 okt 2023

"Jag och Håkan Persfell blev verkligen ett bra team!
Jag såg till att hemmet var inbjudande och städat inför visningar och Håkan tog varmt och proffessionellt emot spekulanterna.
Redan direkt efter visningen, var han snabb på att erbjuda inbokning av nästa visningstid.
Det kändes tryggt att lu..."
"Jag och Håkan Persfell blev verkligen ett bra team!
Jag såg till att hemmet var inbjudande och städat inför visningar och Håkan tog varmt och proffessionellt emot spekulanterna.
Redan direkt efter visningen, var han snabb på att erbjuda inbokning av nästa visningstid.
Det kändes tryggt att luta sig emot Håkans långa erfarenhet och kunnande.
Det enda som jag var missnöjd med var fotografen som han anlitade. Både före besöket och under, hade jag påtalat för fotograf Anette Pettersson att jag INTE ville ha vidvinkelbilder. Det hörsammades inte och dessutom kändes många bilder överexponerade och hade fejkade molnbakgrunder i fönstren.
För mig var bilderna för långt ifrån det hus som Håkan skulle visa. Det kapitlet slutade med att jag valde att bekosta en egen fotograf.
Assistent Anna Carlstedt Mörk hade stort tålamod och kunnande när hon mötte mina önskningar inför tryckning av broschyren.
Håkan har alltid tagit sig tiden och det har varit mycket värdefullt för mig. Ingen stress och inget som skulle forceras fram. Även under kontraktsskrivningen lät han proceduren ta den tid den behövde.
Jag kan varmt rekommendera Håkan och vill samtidigt tipsa om att vara mentalt uthållig med visningstillfällen i denna tid!
"
Läs mer
säljare på Risavägen 4B

30 okt 2023

"Med ett pris %0% över andra så är förväntan att hitta minst två budgivare även när marknaden är seg vilket ju var inräknat i värderingen."
säljare på Pepparkroken 4

31 aug 2023

"Fantastisk från början till slut. Väldigt mån om att vi som säljare ska förstå veta hur allt ligger till under hela försäljningsprocessen. Kan verkligen rekommendera Håkan till din nästa husförsäljning."
säljare på Hjortstigen 11

15 dec 2021

"Håkan har varit mycket lyhörd för våra önskemål och skött försäljningen på ett utmärkt sätt.
Håkan har också tagit sig tid för lite småprat. Det uppskattade vi mycket.
Vi rekomderar honom varmt till våra vänner.
"
säljare på Klockarestigen 15

02 nov 2021

"Vi fick snabbt förtroende för mäklaren. De uppgifter som diskuterades vid första mötet visade sig stämma väldigt väl när allt var klart. Vi hölls informerade genom hela processen vilket underlättade mycket för oss som inte har så stor vana att ta hand om en så viktig affär som att sälja en villa. "
"Vi fick snabbt förtroende för mäklaren. De uppgifter som diskuterades vid första mötet visade sig stämma väldigt väl när allt var klart. Vi hölls informerade genom hela processen vilket underlättade mycket för oss som inte har så stor vana att ta hand om en så viktig affär som att sälja en villa. "
Läs mer
säljare på Sandvägen 7

14 jul 2021

"Håkan var en trovärdig och ett professionellt mäklare.Det var väldigt lätt att samarbeta med honom :) vi rekommenderar han 100 %
"
säljare på Vannagårdsgatan 148

06 jul 2021

"Betr. slutpriset så accepterade vi första budet, som i och för sig var lägre än mäklarens uppskattning. Skälet var att vi inte önskade fler visningar."
säljare på Blüchers Stig 9

04 jun 2021

"En fastighetförsäljning som i sin natur, var förenad med sorg gjorde Håkan till en helt igenom positiv erfarenhet. Kan rekommendera hans kunnande och värme till fullo. Tack Håkan. "
säljare på Ekesvångsvägen 8A

17 maj 2021

"Fantastiskt kompetent och sprulandes energisk och positiv. Rekomenderar Håkan alla gånger. Tack Håkan du är bäst.
Mvh Vera o Miro
"
säljare på Heckebergavägen 10

07 maj 2021

"Toppen mäklare, kan verkligen rekommendera Håkan. Hela försäljningsprocessen hanterades professionellt och smidigt och vi fick ett bra slutpris :) "
säljare på Bygdestigen 8

04 maj 2021

"Håkan är en väldigt familjär och professionell mäklare. Lätt att få tag i och svarade blixtsnabbt! Vi är så nöjda! "
säljare på Lövsångarevägen 9

23 apr 2021

"Håkan är en lysande mäklare som verkligen har kunden i fokus. Han har alltid varit tillgänglig, tillmötesgående och väldigt mån om att vi ska känna oss nöjda. Han har varit lyhörd och verkligen fångat upp våra önskemål och behov kring försäljningen samt hållit oss uppdaterade hela tiden. Jag kan ..."
"Håkan är en lysande mäklare som verkligen har kunden i fokus. Han har alltid varit tillgänglig, tillmötesgående och väldigt mån om att vi ska känna oss nöjda. Han har varit lyhörd och verkligen fångat upp våra önskemål och behov kring försäljningen samt hållit oss uppdaterade hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Håkan!"
Läs mer
säljare på Sandvägen 53B

15 apr 2021

"Håkan Persfell är en utmärkt mäklare. Lätt i kontakten, återkopplande, noggrann och en allmänt sympatisk person. Kan varmt rekommendera honom till andra.
Birgitta Söderblom. "
säljare på Risavägen 11

01 apr 2021

"Snabb och okomplicerad affär för alla parter."
säljare på Slånbärsstigen 13

24 mar 2021

"Vi satte tillsammans med mäklaren ett utgångspris på villan, baserat på andra försäljningar i området. Vi trodde inte någon av oss att priset skulle gå upp till vad det gjorde, därav "Nej" på frågan om mäklaren satte rätt pris/riktade våra förväntningar mot rätt nivå. Vi förväntade oss MINDRE än ..."
"Vi satte tillsammans med mäklaren ett utgångspris på villan, baserat på andra försäljningar i området. Vi trodde inte någon av oss att priset skulle gå upp till vad det gjorde, därav "Nej" på frågan om mäklaren satte rätt pris/riktade våra förväntningar mot rätt nivå. Vi förväntade oss MINDRE än vad vi fick, så allt detta var en bonus. =)"
Läs mer
säljare på Konventsvägen 14

07 mar 2021

"Håkan är verkligen ett proffs på allt inom husförsäljning
Stor GULD stjärna till honom "
säljare på Rige Holgers väg 15

26 nov 2020

"Mycket driven och serviceinriktat! Kan bara ge bästa rekomendationerna."
säljare på Pål Skräddares väg 7

26 okt 2020

"En lugn och mycket skicklig mäklare! Lyssnade på våra önskemål och höll oss uppdaterade genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Håkan!"
säljare på Östra Stationsgatan 29

14 okt 2020

"Vi har nu haft nöjet att inom kort tid både köpa en ny fastighet och sälja vår egen med Håkan som mäklare. Håkan är engagerad, svarar alltid snabbt och är bra med människor. Han är kunnig och är ett mycket bra stöd i säljprocessen. Vi rekommenderar alla som vill ha en positiv och driftig mäklare ..."
"Vi har nu haft nöjet att inom kort tid både köpa en ny fastighet och sälja vår egen med Håkan som mäklare. Håkan är engagerad, svarar alltid snabbt och är bra med människor. Han är kunnig och är ett mycket bra stöd i säljprocessen. Vi rekommenderar alla som vill ha en positiv och driftig mäklare att anlita honom. "
Läs mer
säljare på Ledholmsvägen 36

30 sep 2020

"Håkan Parsfell är otroligt duktig. 1 vecka efter huset var ute på marknaden var det sålt."
säljare på Möllevägen 4

14 aug 2020

"Håkan har stor förmåga att lyssna in och vara ödmjuk inför sin kund och DET har vi värdesatt oerhört. Vi är mycket glada att vi valde Håkan som mäklare och rekommenderar honom med varmt hjärta. "
säljare på Ledholmsvägen 15B

31 jul 2020

"Fastigheten såldes innan den va utannonserad, innebär att vissa frågor känns mindre relevanta. "
säljare på Lyngby 181

17 jul 2020

"Håkan är lyhörd och mån om att alla parter får korrekt information. Han är tydlig och enkel i sin kommunikation vilket skapar trygghet inför en stor affär. Jag rekommenderar, med gott samvete, Håkan till andra som är i stånd att köpa eller sälja en bostad."
"Håkan är lyhörd och mån om att alla parter får korrekt information. Han är tydlig och enkel i sin kommunikation vilket skapar trygghet inför en stor affär. Jag rekommenderar, med gott samvete, Håkan till andra som är i stånd att köpa eller sälja en bostad."
Läs mer
säljare på Jägersrovägen 11B

15 jun 2020

"Vi ärmycket nöjda allt han har förmedlat till oss"
säljare på Lars Kristoffers väg 1

08 jun 2020

"Mycket professionell mäklare!"
säljare på Älvsborgsvägen 3

25 feb 2020

"Ang arvodesdelen valde vi inte det själv, stod redan klart på kontraktet. Var både ett fast pris samt % på summan. "
säljare på Stabäcksvägen 1

07 feb 2020

"Jag kan varmt rekommendera Håkan som mäklare då han är trevlig ,kunnig, tillmötesgående och lyhörd ! Jätteduktig rakt igenom!"
säljare på Ribevägen 19B

30 jan 2020

"Duktig och proffsig Mäklare.
Svarar snabbt på Mail och sms. "
säljare på Lyngby 723

24 jan 2020

"Väldigt duktig och kunnig. Missade ingen chans till visning och jobbade med alla som var intresserade av att se den. Superproffsig och tydlig. "
säljare på Branteviksgatan 5A

16 okt 2019

"Allt gick smidigt, från början till slut.
Försäljningen gick väldigt snabbt så fick tyvärr inte så mycket tid med håkan.
Håkan brinner värkligen för sitt jobb.
Mycket stort tack för mig."
säljare på Heckebergavägen 12

31 aug 2019

"Ytterst kompetent med god lokalkännedom samt bra social kompetens."
säljare på Skogmannavägen 6

31 maj 2019

"H är mycket pedagogisk samt en god lyssnare vilket lätt inger förtroende. Han delar också med sig av relevant erfarenhet vilket framstår som olika "case" att minnas och hänga upp sin egen situation på. Vi får känslan att H är ärlig med sina kunskaper och begränsningar och det är därför lätt att s..."
"H är mycket pedagogisk samt en god lyssnare vilket lätt inger förtroende. Han delar också med sig av relevant erfarenhet vilket framstår som olika "case" att minnas och hänga upp sin egen situation på. Vi får känslan att H är ärlig med sina kunskaper och begränsningar och det är därför lätt att själv dela med sig av detsamma. H är en mäklare att varmt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Bygdestigen 17

15 maj 2019

"Hej ! Jag har bara beröm att ge Håkan Persfell ! Han håller en uppdaterad hela tiden om vad som händer under försäljningen ,och man har lätt att få kontakt med honom !"
säljare på Hjortstigen 5A

16 apr 2019

"Detta är nu tredje affären med Håkan och han levererar alltid på samma höga nivå, varför vi genom åren återkommer! Håkan är inte bara otroligt kompetent med bred erfarenhet, han är också tydlig och ser alltid till att hitta tid för oss som kund. Rekommenderar byrån, och särskilt Håkan! "
"Detta är nu tredje affären med Håkan och han levererar alltid på samma höga nivå, varför vi genom åren återkommer! Håkan är inte bara otroligt kompetent med bred erfarenhet, han är också tydlig och ser alltid till att hitta tid för oss som kund. Rekommenderar byrån, och särskilt Håkan! "
Läs mer
säljare på Kulladalsgatan 10C

10 apr 2019

"Om vi skulle göra om detta, skulle vi undvika att ha förhandsvisningar. Håkan är dock en helt fantastisk mäklare. Han kan rekommenderas. Han är engagerad med god lokalkännedom. "
säljare på Ledholmsvägen 42

12 feb 2019

"Helt fantastiskt mäklare. Inget kunde ha varit bättre."
säljare på Sågarestigen 11

28 jan 2019

"Överträffade alla förväntningar vi hade på en bra mäklare. Engagerad, kunnig och rutinerad. Kommer absolut använda Håkan igen till nästa bostadsaffär."
säljare på Oshögavägen 99

21 nov 2018

"Smidig process."
säljare på Kolbäcksgatan 6

19 nov 2018

"Vi var väldigt nöjda med vår mäklare och uppskattar verkligen att han tog sig tid alla tider på dygnet, gav oss vettiga råd och var ett bra och värdefullt stöd genom hela processen. Vi tycker att han hade vårt bästa i sikte samtidigt som han hjälpte oss att förhandla med köparna. "
"Vi var väldigt nöjda med vår mäklare och uppskattar verkligen att han tog sig tid alla tider på dygnet, gav oss vettiga råd och var ett bra och värdefullt stöd genom hela processen. Vi tycker att han hade vårt bästa i sikte samtidigt som han hjälpte oss att förhandla med köparna. "
Läs mer
säljare på Stabäcksvägen 2

09 nov 2018

"Håkan har mycket god lokalkännedom, är effektiv och skicklig på att driva försäljningen i mål. Rekommenderas varmt"
säljare på Slättavägen 11

04 okt 2018

"Mycket kompetent "
säljare på Västra Ellebäcksvägen 37

24 aug 2018

"Min bostadsaffär kunde inte gjorts bättre på någon punkt. Det finns ett både ödmjukt och affärsmässigt helhets tänk när det gäller både säljare och köpare. Jag är så nöjd och kan varmt rekommendera Håkan."
säljare på Nylyckevägen 14

08 jul 2018

"Vi kan verkligen rekommendera Håkan, han är lyhörd, rak och tydlig samt engagerad. "
säljare på Östra Stallmästaregatan 3B

25 jun 2018

"Håkan har varit till stor hjälp och har varit engagerad under hela processen"
säljare på Västra Ellebäcksvägen 36

12 jan 2018

"Han uppfattade snabbt vår säljsituation , snabb i handling , snabb återkoppling.
Lätt att kommunicera med , lugn och förtroendeingivande . Rekommenderas!"
säljare på Welins väg 8

04 jan 2018

"Huset såldes innan annons var klar och gick aldrig ut på marknaden förutom mäklarens Instagramkonto."
säljare på Killevägen 2

21 dec 2017

"Det har fungerat bra hela vägen, vi har haft nära & bra kontakt, vi har fått bra support
när det har uppstått saker som var okända för oss som säljare."
säljare på Stättehusvägen 4

11 dec 2017

"Håkan Persfell har ett väl inarbetat kundregister och förträfflig kännedom om både Genarp som bostadsort och den lokala fastighetsmarknaden, vilket jag upplever varit nyckelfaktorer i min försäljning som gick över förväntan på alla sätt. Håkan har varit ett bra stöd genom hela processen, från det..."
"Håkan Persfell har ett väl inarbetat kundregister och förträfflig kännedom om både Genarp som bostadsort och den lokala fastighetsmarknaden, vilket jag upplever varit nyckelfaktorer i min försäljning som gick över förväntan på alla sätt. Håkan har varit ett bra stöd genom hela processen, från det att tanken på att sälja/flytta väcktes tills affären slutfördes. Jag kan varmt rekommendera Håkan för nya uppdrag!"
Läs mer
säljare på Snickarestigen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3
Lägenhet
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
14 350 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
124 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 131 säljare
Håkan var tydlig och höll mig uppdaterad
143 av 145 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Håkan på kartan.

246 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
146 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

2 795 000 kr
8 rum, 257 m²
10 875 kr/m²
Villa, Lund
6 495 000 kr
9 rum, 230 m²
28 239 kr/m²
Villa, Lund
2 895 000 kr
4 rum, 104 m²
27 836 kr/m²
Parhus, Lund
1 625 000 kr
2 rum, 59 m²
27 542 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 157 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Genarp
4 rum, 170 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
2 590 000 kr
Villa Genarp
+ 240 000 kr
4 rum, 133 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
3 295 000 kr
Parhus Genarp
4 rum, 104 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Genarp
3 rum, 90,8 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
3 600 000 kr
Villa Genarp
-95 000 kr
7 rum, 205 m²
Utropspris: 3 695 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.