Ing-Marie Bengtsson

Profilbild för Ing-Marie Bengtsson
Säljarfavorit
Ing-Marie Bengtsson
4.9 / 5
(178 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
10 st
65 155 000 kr

Bakgrund

Ing-Marie Bengtsson jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 2003-06-24. Ing-Marie har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2024. Ing-Marie har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt kedjehus och villor och motsvarar ett värde på 70 210 000 kr.

Presentation

Intresset för människor, ekonomi och juridik….. är anledningarna till varför jag skolade om till fastighetsmäklare efter nästan 20 år som redovisningskonsult. Att jobba med siffror är roligt, men kände att jag saknade både att få jobba med människor och den lite tyngre juridiken. Som fastighetsmäklare får jag alla tre bitarna tillgodosedda! Fastighetsmäklarexamen avlades våren 2003 på Malmö Högskola.

Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och till högst värde i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare).

Fritiden lägger jag med fördel utomhus, endera med våra hundar i skog och mark eller utefter vägarna/cykelbanorna på min landsvägscykel. Djur, natur och landsvägscykling ligger mig varmt om hjärtat och ger mig mycket extra energi.

Mitt motto är: Efter avslutad affär ska alla kunder vara så nöjda att de rekommenderar mig vidare! Funderar du på att sälja din bostad - Välkommen att kontakta mig för ett första, förutsättningslöst möte.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2024

Säljare om Ing-Marie.

03 jul 2024

"Ing-Marie såg till att vi var väl förberedda för säljprocessen.
Visning, försäljning och möten med köpare har genomförts på ett mycket professionellt och trevligt sätt.
"
säljare på Kjellssons väg 2

28 jun 2024

"Jag vill gärna rekommendera Ing-Marie som mäklare. Hon var inlyssnande och tog sig tid för att svara på alla våra frågor. Ing-Marie var väl förberedd och lätt att få tag på, vilket gjorde processen smidig. Hennes höga energi och driv var verkligen imponerande. Dessutom hade hon mycket god lokalkä..."
"Jag vill gärna rekommendera Ing-Marie som mäklare. Hon var inlyssnande och tog sig tid för att svara på alla våra frågor. Ing-Marie var väl förberedd och lätt att få tag på, vilket gjorde processen smidig. Hennes höga energi och driv var verkligen imponerande. Dessutom hade hon mycket god lokalkännedom, vilket var till stor hjälp."
Läs mer
säljare på Dalslundsvägen 146

27 jun 2024

"En smidig försäljning med god service."
säljare på Mejerivägen 4

26 jun 2024

"Första ggn träffade jag Ing-Marie för 16 år sedan och våra vägar har korsats ett par ggr. Ing-Marie är supertrevlig, glad och ödmjuk ! "
säljare på Vallgårdsvägen 27

26 jun 2024

"Snabb försäljning. En vecka efter visning var bostaden såld."
säljare på Bäckvägen 127

29 maj 2024

"Ing-Marie är väl förtrogen med orten och bebyggelsen. Seriöst och förtroendeingivande bemötande både mot oss och köpare."
säljare på Oxievägen 12

29 maj 2024

"Hög tillgänglighet och ett empatiskt bemötande. "
säljare på Pilevallen 78

29 maj 2024

"Kommunikation och åtgärder fungerade snabbt och korrekt"
säljare på Lommavägen 18

29 maj 2024

"Proffesionellt agerande från början till slut.
En mäklare jag gärna använder igen. "
säljare på Solvägen 7

23 okt 2023

"Ing-Marie var professionell och förtroendeingivande! Även i dessa svåra tider gick processen med att sälja snabbt och smidigt vilket vi är så tacksamma över. "
säljare på Kaprifolvägen 167

23 okt 2023

"Kunnig och erfaren. "
säljare på Bäckvägen 120

26 jul 2023

"Professionell, trevlig och väldigt engagerad mäklare. Mycket nöjd med Ing-Marie!
Våra varmaste rekommendationer!
Tusen tack Ing-Marie för ett bra jobb!"
säljare på Grönvägen 5C

24 jul 2023

"Om någon ska sälja, eller köpa, kan jag mer än varmt rekommendera Ing-Marie Bengtsson från Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Hon är helt fantastisk, trevlig och professionell. Hon gör verkligen sitt yttersta. Under hela processen blev jag konstant uppdaterad. Jag kan bara ge 5 som högsta betyg här..."
"Om någon ska sälja, eller köpa, kan jag mer än varmt rekommendera Ing-Marie Bengtsson från Bülow&Lind Fastighetsförmedling. Hon är helt fantastisk, trevlig och professionell. Hon gör verkligen sitt yttersta. Under hela processen blev jag konstant uppdaterad. Jag kan bara ge 5 som högsta betyg här men Ing-Marie förtjänar 10."
Läs mer
säljare på Gamla Byavägen 1

03 jun 2023

"Vårt samarbete med mäklare Ing-Marie Bengtsson fungerade utmärkt från början till slut - med god återkoppling undervägs. Strukturerad, rutinerad och med stor lokalkännedom gällande Arlöv/Burlöv. Drivande och informerande under hela processen. Lätt att nå och få svar från på alla våra frågor."
"Vårt samarbete med mäklare Ing-Marie Bengtsson fungerade utmärkt från början till slut - med god återkoppling undervägs. Strukturerad, rutinerad och med stor lokalkännedom gällande Arlöv/Burlöv. Drivande och informerande under hela processen. Lätt att nå och få svar från på alla våra frågor."
Läs mer
säljare på Allégatan 37

02 jun 2023

"Var en svår period att sälja i och fick inte helt ut vad jag ville som slutpris men med många visningar och bra engagemang löste det sig bra ändå till slut. "
säljare på Fiskaregatan 5A

01 jun 2023

"100% nöjd med mäklaren och hennes insats i samband med försäljningen. "
säljare på Grönvägen 3A

14 apr 2023

"Vi är ju inte färdiga med köpet än, men så här långt tycker vi att allt har fungerat väldigt bra."
säljare på Vemmenhögsvägen 20

02 feb 2023

"Mäklaren var engagerad till 100 procent och jag är fullt nöjd med hennes arbete och rekommenderar henne till det allra bästa.
"
säljare på Pilvägen 9

13 nov 2022

"Ing-Marie var den självklara mäklare för oss när skulle sälja huset. Hon sålde till oss för åtta år sedan, vi har varit lika nöjda som köpare som säljare "
säljare på Nils Pers väg 38

03 nov 2022

"Påläst, engagerad och ärlig.
Rekommenderas. "
säljare på Boelundsvägen 1B

02 nov 2022

"Jag tycker ing-marie bengtsson är expert på att sälja bostäder i burlöv kommun. "
säljare på Lillevångsgatan 3

02 nov 2022

"Ing-Marie visade stort intresse och höll oss informerade under hela processen. "
säljare på Jasminvägen 4

27 jun 2022

"Vi är jättenöjda med vår mäklare Ing-Marie, kände oss så trygga och lugna med allt som hände kring vår husförsäljning. Rekommenderar helt klart henne till andra som ska sälja."
säljare på Solrosvägen 1

27 maj 2022

"Ing Marie var professionell och affärsmässig från början till slut . Engagerad och positiv med rak och ärlig med vilket uppskattades oerhört mycket ! Man kände sig bekväm med henne . Sam får våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Elisetorpsvägen 19A

26 maj 2022

"Proffsig och trevlig med god lokalkännedom när det kommer Åkarp!"
säljare på Dalslundsvägen 88

06 maj 2022

"Ing-Marie har varit kunnig, tjänstvillig och professionell vid försäljningen av min mammas lägenhet i Åkarp. Har alltid återkopplats snabbt och på ett trevlig sätt."
säljare på Blomstervägen 3

05 maj 2022

"Ing-Mari Bengtsson hon är rak och tydlig och proffsig inom det jobb hon utför det kan man se hur många fastigheter hon säljer i Arlöv Åkarp och Burlövs Egnahem hon är en fantastisk god och trevlig mäklare"
säljare på Egnahemsvägen 10

04 apr 2022

"Några småfel i annonsen som förmodligen inte påverkade priset
Men mäklaren var tydlig och klar och hjälpte till med deklarationen."
säljare på Göingevägen 7

22 mar 2022

"mycket erfarenhet vad Hon syslar med"
säljare på Idrottsvägen 9

22 mar 2022

"Trevlig och tillgänglig med sina kunders intresse i fokus "
säljare på Pilevallen 98

22 mar 2022

"Jag var förväntansfull på vår första träff med Ing-Marie. Hennes kunnighet inom bostadsmarknad och hennes approach gjorde att vi bestämde oss för att Ing-Marie är den rätta mäklaren för oss,
Vi kan varm rekommendera henne."
säljare på Repslagaregatan 20

09 feb 2022

"Ing-Marie är mycket trevligt, engagerad och har mycket goda kännedom över område, vilket var ett av många anledningar vi valde henne.
Hennes värdering av lägenheten var på pricken... eller nästan på pricken... vi fick 5000kr mer än vad topp gräns var estimerat till. Vilket bara visa hur bra försä..."
"Ing-Marie är mycket trevligt, engagerad och har mycket goda kännedom över område, vilket var ett av många anledningar vi valde henne.
Hennes värdering av lägenheten var på pricken... eller nästan på pricken... vi fick 5000kr mer än vad topp gräns var estimerat till. Vilket bara visa hur bra försäljningen gick.
Hon förklarade tydligt steg för steg vad som kommer att hända, gav tips på hur vi kunde maximera värdet av lägenheten samt uppdaterade oss regelbundet under försäljningen. Vi hade bara en dags visning med många intresserade, vilket också var en del av hennes förtjänst.
När vi behövde ta beslut så förklarade hon också tydligt vilka val vi har.
I helhet är vi mycket nöjda och rekommendera henne starkt!
"
Läs mer
säljare på Elisetorpsvägen 19D

23 jan 2022

"Ing-Marie har stort kontaktnät i kommunen, vilket hjälpte oss vid försäljningen. Mycket trevlig mäklare."
säljare på Pilevallen 65

15 dec 2021

"Vi hade fått rekommenderat Ing-Marie Bengtsson från bekanta och vi är också mycket nöjda henne !
Vi kommer att rekommendera henne vidare !"
säljare på Skånevägen 81

19 nov 2021

"Så fin kontakt redan efter första mötet .Bara plus +++"
säljare på Blomstervägen 1B

12 nov 2021

"Proffsig och säker i sin yrkesroll. Vi var mycket nöjda. "
säljare på Murgrönsvägen 6

27 okt 2021

"Positiv, glad och fantastisk på alla sätt. Ställde alltid glatt upp och svarade på frågor gav råd, tips och idéer. Vi är kanon nöjda!"
säljare på Galjonsvägen 13

25 okt 2021

"Om ni vill sälja bostad i Burlövs kommun, ring till Ing- Marie Bengtsson så hon ordnar resten."
säljare på Humlevägen 1

25 okt 2021

"Den bästa mäklaren, otroligt service-minded, lyhörd och definitivt det ENDA rätta valet :) "
säljare på Jakob Pers väg 5

11 okt 2021

"Varmt rekommenderas . Det bästa mäklaren "
säljare på Aspgatan 9

02 sep 2021

"Köpte lägenheten av Ing-Marie och de gick hur bra som helst. Valde därför att sälja min lägenhet med Ing-Marie och är lika nöjd denna gång! Hon kan sitt område väl och kan starkt rekommendera henne."
säljare på Elisetorpsvägen 17D

05 aug 2021

"Vi valde den här mäklaren på alla goda omdöme hon haft och dom stämde verkligen. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Grönvägen 5D

04 aug 2021

"Ing-Marie är mycket kunnig och förtroendegivande. Hon var lätt att få tag i när man hade frågor. Vi hölls kontinuerligt uppdaterade."
säljare på Västervångsgatan 7

18 jul 2021

"Kompetent, personlig och professionell"
säljare på Fiskaregatan 7

29 maj 2021

"Ing-marie är ett självklart val om man tänker sälja , hon tar sig tid att lyssna och förklara om det är något man undrar över .
Hon får allra högsta betyg och är den bästa mäklaren jag någonsin mött . Åsa Welin"
säljare på Pilevallen 39

27 maj 2021

"Vi är så glada och tacksamma för att vi valde Ing-Marie som mäklare. 10/10. Hon är bäst! "
säljare på Elisetorpsvägen 17B

16 maj 2021

"Kändes trygg"
säljare på Färsvägen 6

14 maj 2021

"Ing-marie bengtsson är mycket bra och postiv mäklare och vi är mycket nöjda"
säljare på Elisetorpsvägen 15E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Kedjehus
8
Villa
6
Lägenhet
2
Parhus
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
70 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
170 av 177 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
178 av 178 säljare
Ing-marie var tydlig och höll mig uppdaterad
178 av 178 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ing-Marie på kartan.

324 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
178 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

695 000 kr
2 rum, 44 m²
15 795 kr/m²
Lägenhet, Burlöv
3 669 kr/mån
4 975 000 kr
9 rum, 144 m²
34 548 kr/m²
Kedjehus, Burlöv
675 000 kr
2 rum, 53,5 m²
12 735 kr/m²
Lägenhet, Burlöv
4 856 kr/mån
1 350 000 kr
2 rum, 50 m²
27 000 kr/m²
Lägenhet, Burlöv
4 098 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Åkarp
6 rum, 126 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Kockumsområdet
4 rum, 112 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Pilevallen
4 rum, 89 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 400 000 kr
Kedjehus Arlöv
-300 000 kr
4 rum, 92 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
2 850 000 kr
Kedjehus Åkarp
-125 000 kr
4 rum, 81 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Första ggn träffade jag Ing-Marie för 16 år sedan och våra vägar har korsats ett par ggr. Ing-Marie är supertrevlig, glad och ödmjuk ! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.