Andreas Bülow

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Andreas Bülow
Profilbild för Andreas Bülow
Säljarfavorit
Andreas Bülow
4.9 / 5
(253 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
31 st
198 705 000 kr

Bakgrund

Andreas Bülow jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 1995-05-29. Andreas har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Andreas har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 222 770 000 kr.

Presentation

Risebergaskolan, Videdalsskolan och Latinskolan är skolorna där jag tillbringade ungdomens år. Livet i Malmö tog en vändning 90-talets början när hockeyfrisyren byttes ut mot en variant mer gångbar hos arbetsgivare och taxibilen fick lämna företräde för yrket som fastighetsmäklare. Med årens lopp har jag hunnit förvärva mig mycket värdefull kunskap om nästintill samtliga bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Ett glatt och positivt mottagande, hög kompetensnivå och en uppenbar servicekänsla är de karaktärsdrag många värdesätter hos mig. Nöjda kunder ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Säljare om Andreas.

23 jun 2021

"Andreas är en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar! Han är engagerad, kunnig, trevlig, tillgänglig och proffsig, allt en vill att en mäklare ska vara! Vi var hela tiden väldigt trygga att ha Andreas med oss i vår försäljning. "
säljare på Prunusgatan 16

19 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Andreas. Duktig, kan lokalområdet perfekt, pragmatisk och lyhörd. Vår husförsäljning gick väldigt smidigt. "
säljare på Långhällagatan 93

16 jun 2021

"En av de bästa mäklarna jag har träffat. Väldigt lätt att jobba med, erfaren, duktig. Höll mig uppdaterad hela tiden, om allt han gjorde. Han är väldigt engagerad och visar stor kompetens. Mycket smidig affär, snabb avslut på försäljning.
Kan varmt rekommendera honom. Anlitar gärna även i framtiden"
säljare på Lusernvägen 3

14 jun 2021

"Huset såldes innan annons lades ut
Eftersom man inte behövde ta foton o lägga ut annons så tyckte jag att överenskommen ersättning för försäljningen blev för hög
Han hade social kompetens o var trevlig, men vad ni menar med charmig! "
säljare på Nummertrevägen 14

30 maj 2021

"Fredrik Bülow är mycket kompetent och erfaren som mäklare. Ställde upp och var engagerad från början till slut. Han var tillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterade. Han ingav mycket stort förtroende och fick oss att känna oss trygga med vår bostadsaffär. Vi är mycket nöjda och ger vår varma rekommendation till andra som går i säljtankar!"
säljare på Blekvidegatan 5

27 maj 2021

"Vi är en återkommande kund. Verkligen en duktig mäklare. Kunde inte vart nöjdare"
säljare på Vetevägen 14

26 maj 2021

"Han är bäst! Han är lyhörd, 100% engagerad, driven och lätt att tycka om. Vi är super nöjda. Rekommenderas starkt! "
säljare på Helenetorpsgatan 40

26 maj 2021

"Alltid tillgänglig, påläst, engagerad och positiv."
säljare på Medhällagatan 10

08 maj 2021

"Andreas är oerhört lyhörd och serviceinriktad. Bättre mäklare hittar man inte! "
säljare på Västra Kalkbrottsgränd 19A

04 maj 2021

"Engagerad, driven samt målinriktad. Kan varmt rekommendera Andreas till andra bostadssäljare!"
säljare på Mistelstigen 5550

03 maj 2021

"Andreas var vårt självklara val av mäklare på alla sätt och vis från början till slut.//Hälsningar från nöjda säljare! "
säljare på Ängsvidegatan 5

30 apr 2021

"Vi valde Andreas med stor omsorg och han levde upp till alla våra förväntningar. Vi kände oss trygga under hela processen och han visade stor professionalitet. Andreas är påläst, noggrann och väldigt omhändertagande. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera Andreas."
säljare på Botildenborgsvägen 41

29 apr 2021

"Vår mäklare var mycket professionell och trevlig, bra koll på marknaden och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kan varmt rekommendera Andreas! "
säljare på Kjellanders gata 23

29 apr 2021

"Har anlitat Andreas Bülow vid en tidigare husförsäljning. Andreas gjorde ett toppen jobb vid första försäljningen lika så vid denna. Andreas är en mycket kompetent och social mäklare så om jag skulle behöva mäklartjänst i framtiden anlitar jag gärna honom igen.
Mats Cartner "
säljare på Södra Svängen 3

26 mar 2021

"Andreas var kanon.Lämnade nycklarna till han sen fixade han allt samt höll en uppdaterad, det enda jag behövde göra var att skriva på kontrakt.
Killen kan sälja sand i Sahara.Rekommenderas starkt. Bra jobbat Andreas tack.Mvh Martin "
säljare på Månbergagatan 7

26 mar 2021

"Allt fungerade smidigt. Andreas är väldigt kunnig med många års erfarenhet av försäljningar i området."
säljare på Västra Skrävlingevägen 217

25 mar 2021

"En bra mäklarinsats!"
säljare på Mandelpilsgatan 52

24 mar 2021

"En riktigt bra mäklare.
Andreas B. är tydlig, tillförlitlig och tillgänglig under hela försäljningsprosessen. Han har väldigt god kännedom om marknaden och är tillmötesgående men rak i sina besked."
säljare på Medhällagatan 1

22 mar 2021

"Mäklaren var proffsig och höll vad han lovade. Enkel och smidig affär!
Mycket nöjda. Kommer att rekommendera Andreas Bülow till mina vänner. "
säljare på Korgvidegatan 11

14 mar 2021

"Fantastisk mäklare som är kunnig och hjälpsam. Kan varmt rekommendera Andreas som mäklare."
säljare på Vävstolsvägen 9

25 feb 2021

"God kännedom om området han är mest aktiv i.
Driven och tillmötesgående.
Jag är nöjd med helheten av min bostadsförsäljning. "
säljare på Stenkällevägen 22B

24 feb 2021

"Andreas är super trevlig, kompetent, och professionell i hans arbete. Lätt tillgänglig, både via telefon och SMS. Med det sagt så är vi utan tvekan nöjda med vårt val av mäklare. Vi rekommenderar verkligen honom till alla som är i säljtankar!"
säljare på Idaborgsgatan 47

24 feb 2021

"Mäklaren var snabb effektivt och lätt att komma överens med. Han hade prisbild helt klar för sig utifrån kvalitets värdering. Uppdaterades löpande och svara omgående både på telefon och Mail, då jag hade en fråga. Och jag hade bara en fråga eftersom vi gått igenom allt innan annonseringen och det stämde på pricken.
Han var mycket trevlig och socialt bevandrad samt kunnig i sin roll, tror nog att alla gillar honom som anlitar honom. Och mest troligen kommer de att vara lika nöjda som jag blev och är med hans arbete.
Kan varmt rekommendera honom och han är den allra bästa mäklare jag anlitat när jag sålt och har sålt ett antal bostadsrätter genom åren.
Så ett stort TACK."
säljare på Ellstorpsgatan 3B

03 feb 2021

"Epitetet stämmer, Andreas är kungen på Husie!
Duktig, rutinerad och tillgänglig."
säljare på Klågerupsvägen 289

20 jan 2021

"Han arbetade professionellt med stort engagemang i en positiv anda.
Han hade också stor kunskap om Husie"
säljare på Ekbackegatan 19

20 dec 2020

"Vi är supernöjda med vårt väl av mäklare! Andreas är trevlig, kunnig, engagerad, lyhörd och alltid lätt att få tag på vid frågor och funderingar. Han höll oss uppdaterade under hela processen.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Lönnebergagatan 101

14 dec 2020

"Andreas var en av tre maäklare som erbjöds inkomma med offert. Valet föll på honom utifrån en rad faktorer som var viktiga för oss, inte minst kunskap om den lokala marknaden och hans framtoning. Professionell, tillmötesgående och mycket trevlig. Han gav oss mycket stort förtroende inför försäljningen och alla högt ställda förväntningar införlivades. Teamet runt försäljningen, inte minst fotografen, var mycket professionella och bra. Enda kritik kan möjligen vara att företaget som hjälpte oss med hur huset skulle förberedas inför försäljningen glömde att återkoppla som överenskommet. Med det sagt, så kunde det inte göras bättre!
Vårt intryck av Andreas är att han inte bara såg till vår sida av saken utan att även köparna ska bli nöjda. Skulle det bli aktuellt med en ny försäljning skulle jag inte tveka att anlita honom igen. Jag kan inte ens se någon anledning att överväga någon annan. "
säljare på Axhögsgränd 11A

14 dec 2020

"Mycket trevlig och kompetent mäklare
Som jag skulle rekommendera till andra alla dagar i veckan
SUPERNÖJD..."
säljare på Gullbergagatan 24

14 dec 2020

"Andreas upplevdes som mycket kompetent inom sin bransch. Han var engagerad, proffsig och alltid lätt att få tag i om man hade några funderingar."
säljare på Gammelgårdsgatan 6

05 nov 2020

"Fantastisk insats av Andreas - han var professionell från början till slut. Det var tydigt att han har erfarenhet. Han var alltid engagerad, tillgänglig och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Klågerupsvägen 307F

30 okt 2020

"Mycket kompetent "
säljare på Dahliavägen 3

28 okt 2020

"Fantastisk mäklare men och fantastisk person"
säljare på Slåtterbalksgatan 33

27 okt 2020

"Jag valde mäklare med anledning av att han hade lång erfarenhet, mycket god lokalkännedom och att han hade ett stort engagemang i försäljningsarbetet.
Han hjälpte mig att komma ut i rätt prisläge på marknaden för att nå ett stort intresse.
Slutresultatet blev helt fantastiskt. Jag kan verkligen rekommendera honom för andra bostadsäljare."
säljare på Daggpilsgatan 15

28 sep 2020

"Vi tog hem olika mäklare men när Andreas Bülow klev in i huset kände vi direkt att detta var rätt.
Andreas hade ett genuint intresse att vi som säljare skulle få så mycket som möjligt för huset samt hitta rätt köpare åt oss. Vilket han gjorde!
Höll oss uppdaterade hela tiden. Bolaget hade väldigt bra stylist och fotograf vilket resulterade i fina prospekter till visningen.
Jag kunde vara lugn trotts mitt stora kontrollbehov.
Rekommenderar absolut er att välja Andreas som er mäklare!"
säljare på Gullviksgatan 33

22 sep 2020

"Väldigt nöjd, proffsigt!
Rekommenderas! "
säljare på Lönngatan 8

22 sep 2020

"Engagerad mäklare som kan området väl!"
säljare på Lundiusgatan 22

22 sep 2020

"Vi är mkt nöjda med Andreas Bülows hjälp vid försäljningen av vårt hus. Han är kunnig och mkt hjälpsam. Vi rekommenderar honom gärna."
säljare på Axhögsgränd 6

22 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Andreas till andra som ska sälja! Han är engagerad, lyhörd och professionell i sitt arbetssätt. "
säljare på Klågerupsvägen 369

22 sep 2020

"Mycket lyhörd för våra önskemål och mycket proffsig i sitt agerande. "
säljare på Värbyängen 4

22 sep 2020

"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera
Andreas Bülow. "
säljare på Kronborgsvägen 12C

22 sep 2020

"Suverän"
säljare på Jaktvagnsgatan 11

20 jul 2020

"Vi har tidligere både købt huse af Andreas, o han har også solgt flere huse for os. Vi anbefaler klart Andreas som en rigtig dygtig og kompetent mægler. Han har charme, han er dygtig og han får solgt ens hus hurtigt."
säljare på Beväringsgatan 4

18 jul 2020

"Andreas kompetens, långa erfarenhet och goda lokalkännedom var till stor hjälp för oss. Han skapade trygghet och verkade till att trivas med sitt jobb. "
säljare på Storhällagatan 50F

17 jul 2020

"Mycket bra mäklare."
säljare på Husie Kyrkoväg 103

10 jun 2020

"Fantastiskt hjälpsam och duktig.
Kan inte tänka mig att det kan bli bättre "
säljare på Slottagårdsgatan 14

05 jun 2020

"Andreas är mycket trevlig mäklare, proffsig och fötroendegivande mäklare. Jag har hela tiden känt mig trygg med att han har haft mitt bästa för ögonen. Har svarat på alla mina frågor. Svarar snabbt alltid, ger bra råd och rekommenderas starkt.
Jag hade inte kunnat ha en bättre mäklare, är så nöjd."
säljare på Humanistgatan 4A

05 jun 2020

"Andreas är mycket trevlig mäklare, proffsig och fötroendegivande mäklare. Jag har hela tiden känt mig trygg med att han har haft mitt bästa för ögonen. Har svarat på alla mina frågor. Svarar snabbt alltid, ger bra råd och rekommenderas starkt.
Jag hade inte kunnat ha en bättre mäklare, är så nöjd."
säljare på Sandvångsgatan 3D

04 jun 2020

"Vi har valt Bülows till alla våra tidigare lägenhets och hus försäljningar och kan inte tänka oss någon annan mäklare. En mäklarfirma som vi varmt rekommenderar till alla och kommer att fortsätta göra."
säljare på Lindeborgsgatan 122

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
34
Lägenhet
13
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
222 770 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
246 av 252 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
234 av 251 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
244 av 248 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
252 av 253 säljare

Andreas på kartan.

568 tidigare annonser
4 bostäder till salu
252 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

8 900 000 kr
Tomt/Mark, Svedala
4 195 000 kr
5 rum, 137 m²
30 620 kr/m²
Radhus, Malmö
4 995 000 kr
3 rum, 112 m²
44 598 kr/m²
Villa, Malmö
7 495 000 kr
5 rum, 189 m²
39 656 kr/m²
Villa, Kävlinge

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 195 000 kr
Lägenhet Centrala staden
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Fosie
+ 305 000 kr
3,5 rum, 89,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
5 500 000 kr
Villa Arlöv
+ 505 000 kr
4 rum, 130 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hölllviken
7 rum, 217 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
5 600 000 kr
Villa Husie
+ 105 000 kr
5 rum, 160 m²
Utropspris: 5 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.