Andreas Bülow

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Andreas Bülow
Profilbild för Andreas Bülow
Andreas Bülow
4.9 / 5
(376 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
20 st
124 880 000 kr

Bakgrund

Andreas Bülow jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 1995-05-29. Andreas har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 133 850 000 kr.

Presentation

Risebergaskolan, Videdalsskolan och Latinskolan är skolorna där jag tillbringade ungdomens år. Livet i Malmö tog en vändning 90-talets början när hockeyfrisyren byttes ut mot en variant mer gångbar hos arbetsgivare och taxibilen fick lämna företräde för yrket som fastighetsmäklare. Med årens lopp har jag hunnit förvärva mig mycket värdefull kunskap om nästintill samtliga bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Ett glatt och positivt mottagande, hög kompetensnivå och en uppenbar servicekänsla är de karaktärsdrag många värdesätter hos mig. Nöjda kunder ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Andreas.

13 jun 2024

"Gick snabbt och smidigt "
säljare på Ekbackegatan 21

06 jun 2024

"En underbar mäklare som tar hand om både säljare och köpare."
säljare på Bertil Muhrs gata 25

05 jun 2024

"Lyhörd, driven, engagerad, stor marknadskännedom, väldigt kunnig/påläst om vår bostad. Superduktig mäklare som jag lätt kan rekommendera, 10 av 10."
säljare på Björkbogatan 14A

05 jun 2024

"Bäst i test"
säljare på Vångavägen 16

03 jun 2024

"Andreas är oerhört positiv och engagerad. Vilket ¨smittar av sig¨, det blir roligt att göra affärer med honom. Han är tillgänglig från tidig morgon till sena kvällar och har en fingertoppskänsla för hur marknaden ser ut, var prisbilden bör ligga och vem som är den potentielle köparen."
"Andreas är oerhört positiv och engagerad. Vilket ¨smittar av sig¨, det blir roligt att göra affärer med honom. Han är tillgänglig från tidig morgon till sena kvällar och har en fingertoppskänsla för hur marknaden ser ut, var prisbilden bör ligga och vem som är den potentielle köparen."
Läs mer
säljare på Harbackegatan 11

27 mar 2024

"Bra insats vid försäljningen av vårt hus och alltid tillgänglig och snabba och korrekta svar. En smidig process!"
säljare på Mullbärsgatan 13

04 mar 2024

"Jag kan varm rekommendera Andreas som mäklare. Han har visat ett stort engagemang och har verkligen hjälpt till under hela processen, långt mer än vad jag hade förväntat mig av en mäklare.
Andreas har stor kännedom om området och visade stort tekniskt kunnande om objektet han förmedlade."
"Jag kan varm rekommendera Andreas som mäklare. Han har visat ett stort engagemang och har verkligen hjälpt till under hela processen, långt mer än vad jag hade förväntat mig av en mäklare.
Andreas har stor kännedom om området och visade stort tekniskt kunnande om objektet han förmedlade."
Läs mer
säljare på Mossbergagränd 3

03 mar 2024

"Andreas är den absolut bästa mäklaren i Sverige punkt.
Stort tack för hjälpen med båda lägenheterna! "
säljare på Bassängkajen 26

02 mar 2024

"It was very easy to go through the entire process with Andreas. He was close, and kind."
säljare på Toftängsgatan 20

01 mar 2024

"Andreas är otroligt dedikerad och driven! Alltid glad och trevlig och vi kände oss trygga med honom i hela processen.
Jag har både köpt och sålt hus med Andreas och jag skulle inte anlita någon annan!"
säljare på Nummertrevägen 31

01 mar 2024

"Han var tillgänglig hela tiden och uppdaterade mig ständigt.Absolut bästa mäklaren för mig ."
säljare på Neptunigatan 75

01 mar 2024

"Ett proffs ut i fingerspetsarna som har skött hela processen med bravur."
säljare på Eriksdalsgatan 5B

22 feb 2024

"Andreas är mycket professionellt och gjorde ett fantastiskt arbete i denna jobbiga ränta tiden.
Tålamod, lyhörd, pålitlig, kompetent , realistisk, trevligt och alltid tillgänglig och sms.
Väldigt nöjda med Andreas.
Varmt rekommendera!"
säljare på Kastanjegatan 6B

31 dec 2023

"Andreas gjorde ett mycket bra jobb i en svår marknad med ideliga räntehöjningar och sjunkande bostadspriser. Är mycket nöjd med hans insats!"
säljare på Ranbergagatan 47

22 nov 2023

"Mycket proffsig insats av mäklaren som gjorde hela processen smidig och trygg. "
säljare på Fågelbacksgatan 37

24 sep 2023

"Stort engagemang och snabb försäljning "
säljare på Solskensgatan 20

15 sep 2023

"Proffsig som få! "
säljare på Tryfjärilgatan 3

06 sep 2023

"Andreas och Bulow Lind var absolut bästa vall av mäklare just nu i detta market som är svårt och sälja i. Så Tacksam för hans arbete. "
säljare på Fläderbärsgatan 11

30 aug 2023

"Hade 3 olika mäklare innan Andreas vilket inte säger så mycket MEN stor skillnad var det då Andreas från dag 1 var engagerad, uppdaterade löpande, ärlig kommunikation mellan oss, jobbade väldigt aktivt med att dra köpare till vårt hus, kontrollerade alltid innan och efter visning så allt vart öpp..."
"Hade 3 olika mäklare innan Andreas vilket inte säger så mycket MEN stor skillnad var det då Andreas från dag 1 var engagerad, uppdaterade löpande, ärlig kommunikation mellan oss, jobbade väldigt aktivt med att dra köpare till vårt hus, kontrollerade alltid innan och efter visning så allt vart öppet och stäng/släckt samt plannerade visningar tillsammans med oss.
Till skillnad från de andra mäklare vi hade som enbart var ointresserade, noll kommunikation, plötsliga visningar med 1 timmes varsel, lämnade hela huset öppet efter visningar samt meddelade först efter 30 minuter efter mäklaren lämnat fastigheten med allt vid öppet.
Nä, rekommenderar verkligen Andreas då han tog hand om allt precis som det vart hans egna hus han sålde, extremt proffisionellt. 12 stjärnor av 10."
Läs mer
säljare på Stamhemsvägen 6

28 aug 2023

"Valde en mäklare med stor lokal kännedom. Möttes av en intresserad, engagerad person som vi snabbt fick förtroende för. Hela processen har hanterats på ett föredömligt sätt. "
säljare på Dukatgatan 21

28 aug 2023

"Andreas är en engagerad mäklare, som fler borde pröva. Andreas är alltid tillgänglig och på hugget. "
säljare på Geijersgatan 15

29 jun 2023

"Mycket nöjd väldigt professionell rekommenderar verkligen Andreas"
säljare på Övägen 6C

28 jun 2023

"Mycket drivande och ihärdig trots ett lite udda objekt."
säljare på Klågerupsvägen 357

28 jun 2023

"Fantastiskt från start till slut samt väldigt pedagogisk och ett självklart val för framtida köp eller sälj. "
säljare på Rönnbackegatan 87

27 jun 2023

"Andreas är en mäklare man kan lita på. Han skötte vår försäljning på ett jättebra sätt. Vi har både köpt och sålt av Andreas och har fullt förtroende för honom. Han är kunnig, erfaren och oerhört tillgänglig. "
säljare på Holmbogatan 6D

27 jun 2023

"Han är trevlig och har ett bra sätt att utföra sitt uppdrag ."
säljare på Syréngatan 20

20 apr 2023

"Är återkommande kund, rekommenderar familj och vänner. Det talar för sig själv.
Vill man ha det sålt på ett smidigt sätt och vill ha en som kan marknaden så gör man rätt i att välja Andreas och hans mäklarfirman. "
säljare på Ringbergagatan 4

18 apr 2023

"Andreas är synnerligen proffsig i sitt arbete. Han är påläst, flexibel och skapar goda relationer med både mig som säljare och köparen. En mycket viktig sak är att han alltid är flexibel med visningstider för potentiella köpare. Andreas är helt klart Malmös bästa mäklare!
"
"Andreas är synnerligen proffsig i sitt arbete. Han är påläst, flexibel och skapar goda relationer med både mig som säljare och köparen. En mycket viktig sak är att han alltid är flexibel med visningstider för potentiella köpare. Andreas är helt klart Malmös bästa mäklare!
"
Läs mer
säljare på Regementsgatan 56B

17 mar 2023

"Vi är fullt nöjda med Andreas insats i en skakig marknad."
säljare på Gullbergagatan 20

08 feb 2023

"Andreas Bulow är en oerhört kompetent och duktig mäklare. Han gjorde allt för att det skulle gå smidigt och lätt till att sälja huset. Jag kände mig i trygga händer. "
säljare på Brahällagatan 10

08 feb 2023

"Andreas är kunnig, driven och lösningsorienterad. Dessutom är han alltid tillgänglig och hör av sig så fort han får ny information, vilket underlättade vår försäljning mycket. Vi sålde vår bostad när marknaden stod som lägst (troligtvis) och att försäljningspriset blev lägre än utgångspriset hade..."
"Andreas är kunnig, driven och lösningsorienterad. Dessutom är han alltid tillgänglig och hör av sig så fort han får ny information, vilket underlättade vår försäljning mycket. Vi sålde vår bostad när marknaden stod som lägst (troligtvis) och att försäljningspriset blev lägre än utgångspriset hade ingenting med Andreas insats att göra. "
Läs mer
säljare på Borgnäsgatan 53

19 dec 2022

"Jag var nöjd med mäklaren hur mycket som helst."
säljare på Folksångsgatan

14 dec 2022

"Bästa mäklaren utan tvekan. Erfaren, professionell och ärlig. Mycket bra samarbete. 10/10"
säljare på Ahrenbergsgatan 15

11 nov 2022

"
Vår mäklare Andreas Bülow har gjort ett fantastiskt arbete med försäljningen av vårt hus. Andreas har skött försäljningen och hela processen mycket professionellt. Vid uppstart fick vi en tydlig genomgång om hur allt skulle gå till och sen har vi löpande blivit informerade om vad som händer och ..."
"
Vår mäklare Andreas Bülow har gjort ett fantastiskt arbete med försäljningen av vårt hus. Andreas har skött försäljningen och hela processen mycket professionellt. Vid uppstart fick vi en tydlig genomgång om hur allt skulle gå till och sen har vi löpande blivit informerade om vad som händer och sker, detta har skapat ett lugn hos oss och vi har varit helt trygga med Andreas.
De antagande som Andreas gjorde innan vi startade upp var rimliga och visade sig stämma med slutpriset och vi är mycket nöjda.
Dessutom är Andreas trevlig och det märks att hans många år i branschen har gett honom en erfarenhet som är värd mycket för oss som kund.
Vi kan starkt rekommendera Andreas Bülow som mäklare. 
"
Läs mer
säljare på Naffentorpsvägen 54

15 sep 2022

"Andreas är en mycket kompetent och dessutom trevlig mäklare som jag valt att anlita vid mina bostadsförsäljningar de senaste 15 åren. Jag känner mig trygg med hans affärsmässighet och vet att jag får ett bra resultat då engagemanget, kommunikationen och respekten alltid är det viktigaste för mi..."
"Andreas är en mycket kompetent och dessutom trevlig mäklare som jag valt att anlita vid mina bostadsförsäljningar de senaste 15 åren. Jag känner mig trygg med hans affärsmässighet och vet att jag får ett bra resultat då engagemanget, kommunikationen och respekten alltid är det viktigaste för mig.
Jag kan rekommendera Andreas då han får toppbetyg av mig."
Läs mer
säljare på Kiviksgatan 7D

14 sep 2022

"Trygghet!
När man möter en mäklare som personifierar proffsighet, kunskap och kompetens, som dessutom är väldigt trevlig då kan jag luta mig tillbaka och förlita mig på att allt blir bra och då infinner sig trygghetskänslan. "
säljare på Klågerupsvägen 261

01 jul 2022

"Andreas gav direkt ett väldigt erfaret och kunnigt intryck. Vi hade även möte med tre andra mäklare innan vi valde mäklare. Andreas var den ende som fick en känsla av att huset var större än de uppgifter vi hade. Vid ny uppmätning visade det sig att Andreas hade rätt.
Vi uppskattade hans ärliga ..."
"Andreas gav direkt ett väldigt erfaret och kunnigt intryck. Vi hade även möte med tre andra mäklare innan vi valde mäklare. Andreas var den ende som fick en känsla av att huset var större än de uppgifter vi hade. Vid ny uppmätning visade det sig att Andreas hade rätt.
Vi uppskattade hans ärliga och tydliga svar. Återkopplade snabbt och kändes som en stor trygghet genom hela försäljningen,"
Läs mer
säljare på Östra Fädriften 104

27 jun 2022

"Jag kände mig att jag valde rätt mäklare bara. Han var kunnig, trevlig och skött sitt jobb på jätte bra sätt. "
säljare på Holmviksgatan 8

24 jun 2022

"Totalt proffsigt detta !!
Helt underbart bemötande och ja !!
Saknar ord får beskriva hur bra o tryggt allting är
Både köparen o säljaren blev ompysslad tycker man ! Känns som man hamnat hos en professionell ängel
Kan gott rekommendera !"
säljare på Vitoxelgatan 32

22 jun 2022

"Perfekt mäklare
Önskar ingen annan "
säljare på Krokusgatan 67

22 jun 2022

"Bra insats- tydlig och säker i sitt sätt. Kändes bra och var helt övertygad hela tiden att jag /vi hade valt rätt kille."
säljare på Myntgatan 27

28 apr 2022

"Mycket positivt lätt att samarbeta med lyhörd
Engagerad"
säljare på Storgatan 6A

27 apr 2022

"Fantastiskt mäklare som vi varmt rekommenderar. Kunnig, hjälpsam, lyhörd och alltid där när man ringde eller smsade. Har bara allt det bästa att säga om Andreas. "
säljare på Örnehuvuds väg 50

27 apr 2022

"Mäklare som har stenkoll på läget, ger kund rätt förväntningar och som alltid är nåbar. Enligt oss bästa mäklaren på marknaden som levererar service över förväntan! Världsklass."
säljare på Karolingatan 6

27 apr 2022

"Vi är helnöjda med mäklarens insats. Såväl engagemang som kännedom och erfarenhet av området i fråga"
säljare på Nummertrevägen 26

03 apr 2022

"Andreas är mycket tillgänglig, kunnig, professionell och positiv, vi är mycket med honom och hans insats. "
säljare på Beväringsgatan 9

31 mar 2022

"Vi var jätte imponerade med hans arbete och tycker att han är super skicklig på det han gör! Han va helt fantastiskt under hela processen och vi skulle varmt rekommendera honom som mäklare "
säljare på Prunusgatan 11

29 mar 2022

"En av de bästa mäklarna för att köpa eller sälja bostäder...smart, förstående och tålmodig"
säljare på Granbacksvägen 95

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
19
Lägenhet
7
Kedjehus
3
Parhus
3
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
133 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
365 av 373 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
357 av 361 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
372 av 373 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andreas på kartan.

751 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
375 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

1 095 000 kr
2 rum, 53 m²
20 660 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 801 kr/mån
2 995 000 kr
5 rum, 120 m²
24 958 kr/m²
Radhus, Svedala
8 353 kr/mån
3 495 000 kr
5 rum, 117 m²
29 871 kr/m²
Radhus, Malmö
6 690 kr/mån
2 195 000 kr
3 rum, 91,5 m²
24 120 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 516 kr/mån
3 795 000 kr
4 rum, 96 m²
39 531 kr/m²
Villa, Malmö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Kungshälla
6 rum, 167 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vårsången
5 rum, 125 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bara
3 rum, 91 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Kvarnby
4 rum, 106 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En underbar mäklare som tar hand om både säljare och köpare."
2 280 000 kr
Lägenhet Husie
-95 000 kr
4 rum, 77,4 m²
Utropspris: 2 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.