Andreas Bülow

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Andreas Bülow
Profilbild för Andreas Bülow
Säljarfavorit
Andreas Bülow
4.9 / 5
(305 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
30 st
218 025 000 kr

Bakgrund

Andreas Bülow jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 1995-05-29. Andreas har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2022. Andreas har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 235 110 000 kr.

Presentation

Risebergaskolan, Videdalsskolan och Latinskolan är skolorna där jag tillbringade ungdomens år. Livet i Malmö tog en vändning 90-talets början när hockeyfrisyren byttes ut mot en variant mer gångbar hos arbetsgivare och taxibilen fick lämna företräde för yrket som fastighetsmäklare. Med årens lopp har jag hunnit förvärva mig mycket värdefull kunskap om nästintill samtliga bostadsrättsföreningar och villaområden i staden. Ett glatt och positivt mottagande, hög kompetensnivå och en uppenbar servicekänsla är de karaktärsdrag många värdesätter hos mig. Nöjda kunder ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022
första kvartalet 2022

Säljare om Andreas.

28 apr 2022

"Mycket positivt lätt att samarbeta med lyhörd
Engagerad"
säljare på Storgatan 6A

27 apr 2022

"Fantastiskt mäklare som vi varmt rekommenderar. Kunnig, hjälpsam, lyhörd och alltid där när man ringde eller smsade. Har bara allt det bästa att säga om Andreas. "
säljare på Örnehuvuds väg 50

27 apr 2022

"Mäklare som har stenkoll på läget, ger kund rätt förväntningar och som alltid är nåbar. Enligt oss bästa mäklaren på marknaden som levererar service över förväntan! Världsklass."
säljare på Karolingatan 6

27 apr 2022

"Vi är helnöjda med mäklarens insats. Såväl engagemang som kännedom och erfarenhet av området i fråga"
säljare på Nummertrevägen 26

03 apr 2022

"Andreas är mycket tillgänglig, kunnig, professionell och positiv, vi är mycket med honom och hans insats. "
säljare på Beväringsgatan 9

31 mar 2022

"Vi var jätte imponerade med hans arbete och tycker att han är super skicklig på det han gör! Han va helt fantastiskt under hela processen och vi skulle varmt rekommendera honom som mäklare "
säljare på Prunusgatan 11

29 mar 2022

"En av de bästa mäklarna för att köpa eller sälja bostäder...smart, förstående och tålmodig"
säljare på Granbacksvägen 95

10 mar 2022

"Har både köpt och sålt med Andreas och det är en trygghet oavsett vilken sida du är på. Alltid tillgänglig och hjälpsam med frågor eller funderingar. Rekommenderas starkt. "
säljare på Storhällagatan 50C

10 mar 2022

"Mycket kunnigt i sitt jobb ,trevligt , hjälpsam mycket mycket fin människa"
säljare på Signalvägen 48

10 mar 2022

"Personlig, ärlig, mycket kunnig, stor erfarenhet, hjälpsam, proffsig och proffesionellt! Absolut bästa mäklaren på alla sätt och vis! Rekommenderar till både vänner och bekanta 12/10"
säljare på Vikhögsgatan 5F

10 mar 2022

"Andreas är mycket duktig "
säljare på Bullerbygatan 38

23 jan 2022

"Lyhörd med tydlig och rak kommunikation där jag som säljare kände mig trygg. Hela upplägget från bilder till visning till kontraktsskrivning var välorganiserat. Kan varmt rekommendera Andreas!"
säljare på Borgnäsgatan 10

12 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Andreas! Rak, ärlig, trygg. Svarar alltid när man vill ha tag i honom. "
säljare på Mandelpilsgatan 31

10 jan 2022

"En öppen och rak dialog samt trygg förmedling."
säljare på Tullstorpsvägen 35B

10 jan 2022

"Jag tycker Andreas är mycket kompetent och kunnig på sitt arbete. Det märks att han har en mycket lång erfarenhet av branschen och fortfarande älskar sitt jobb. Han är mycket smidig att jobba med och har visat ett stort engagemang för alla parter i affären. Även kontakten med Andreas kollegor på ..."
"Jag tycker Andreas är mycket kompetent och kunnig på sitt arbete. Det märks att han har en mycket lång erfarenhet av branschen och fortfarande älskar sitt jobb. Han är mycket smidig att jobba med och har visat ett stort engagemang för alla parter i affären. Även kontakten med Andreas kollegor på mäklarbyrån fungerade kanon. Det är svårt att hitta en bättre mäklare så det blir verkligen tummen upp för Andreas. "
Läs mer
säljare på Tullstorpsvägen 35C

04 dec 2021

"Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Andreas är väldigt trevlig, kunnig och han kan Riseberga utifrån och in. Han var alltid tillgänglig och vi kände oss trygga genom hela processen. Han utstrålade genuin entusiasm för vårt hus som gjorde att det kändes rätt redan från första mötet. Han är oc..."
"Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Andreas är väldigt trevlig, kunnig och han kan Riseberga utifrån och in. Han var alltid tillgänglig och vi kände oss trygga genom hela processen. Han utstrålade genuin entusiasm för vårt hus som gjorde att det kändes rätt redan från första mötet. Han är också transparent och det kändes som han var ärlig och sa vad han tyckte. En väldigt varm och trevlig person. Kan starkt rekommenderas. "
Läs mer
säljare på Kornbackegatan 8

03 dec 2021

"Luta dig tillbaka så löser Andreas allt "
säljare på Södra Svängen 7

03 dec 2021

"Mycket trevlig o kunnig har god erfarenhet av området "
säljare på Långhällagatan 22

21 okt 2021

"Fantastiskt mäklare på alla sätt och vis.
Professionell samt erfaren med väldigt god lokalkännedom.
Dessutom har han super trevlig personlighet så oslagbar kombination av vad man kan önska sig av en mäklare.
"
säljare på Utsiktsgatan 42

17 okt 2021

"Vi i högsta grad mycket nöjda med mäklarens insats, kompetent, trevlig, alltid tillgänglig, positiv och tillmötesgående.
Ett sant nöje att ha honom som mäklare."
säljare på Gullbergagatan 56

16 okt 2021

"Mäklaren hade bra koll på området och tog sig tid att prata om våra funderingar"
säljare på Daggpilsgatan 22

14 okt 2021

"Otrolig erfarenhet och känsla. Absolut en mäklare att rekommenderar. "
säljare på Porsplan 5

14 okt 2021

"Mycket nöjd"
säljare på Gullbergagatan 64

14 okt 2021

"Andreas lyckades förutspå slutpriset väldigt noggrannt efter första titten på vårt hus. Andreas har väldigt bra känsla för hur det kommer att budas och fixar mycket folk till visningar genom sitt eget kontaktnät. Vi är supernöjda."
säljare på Björnbärsgatan 28

14 okt 2021

"Jag kan verkligen helhjärtat rekommendera Andreas."
säljare på Östra Promenaden 9B

20 sep 2021

"Detta var andra gången Andreas sålde en bostad åt oss, jag rekommenderar honom till alla jag känner. Vi har varit och tittat på 50+ hus i vårt letande och har ännu inte stött på en mäklare som verkar proffsigare och mer kompetent. Andreas har stenkoll på område, skolor, bussar etc.. Han svarar al..."
"Detta var andra gången Andreas sålde en bostad åt oss, jag rekommenderar honom till alla jag känner. Vi har varit och tittat på 50+ hus i vårt letande och har ännu inte stött på en mäklare som verkar proffsigare och mer kompetent. Andreas har stenkoll på område, skolor, bussar etc.. Han svarar alltid på frågor och hjälpte oss både som köpare och säljare. "
Läs mer
säljare på Sparrisgränd 11

12 sep 2021

"Andreas kan området bättre än någon annan och hans förståelse av marknaden är superb. Trevlig, sympatisk och väldigt lätt att göra med. Kan starkt rekommenderas för både sälj och köp."
säljare på Fridhällagatan 36

12 sep 2021

"Andreas var både proffsig och kunnig, kan varm rekommendera honom."
säljare på Långhällagatan 71

12 sep 2021

"Mycket hjälpsam och tillmötesgående/ fick via rekommendationer en riktigt bra mäklare !"
säljare på Karolingatan 18

10 sep 2021

"En mycket trevlig och hjälpsam mäklare som förklarade detaljerat och djupgående för en bredare förståelse."
säljare på Ormvråksgatan 21

10 sep 2021

"Med Andres føljer vi att vi ær med i hela processen och vet precis vad som sker, han håller en stændig dialog med oss sæljare och vi har aldrig behøvt ringa upp honom.
Det viktigaste før oss som sæljare ær att vi har fått ett stort førtroende før vår mæklare."
"Med Andres føljer vi att vi ær med i hela processen och vet precis vad som sker, han håller en stændig dialog med oss sæljare och vi har aldrig behøvt ringa upp honom.
Det viktigaste før oss som sæljare ær att vi har fått ett stort førtroende før vår mæklare."
Läs mer
säljare på Norra Promenaden 13

23 jun 2021

"Andreas är en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar! Han är engagerad, kunnig, trevlig, tillgänglig och proffsig, allt en vill att en mäklare ska vara! Vi var hela tiden väldigt trygga att ha Andreas med oss i vår försäljning. "
säljare på Prunusgatan 16

19 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Andreas. Duktig, kan lokalområdet perfekt, pragmatisk och lyhörd. Vår husförsäljning gick väldigt smidigt. "
säljare på Långhällagatan 93

16 jun 2021

"En av de bästa mäklarna jag har träffat. Väldigt lätt att jobba med, erfaren, duktig. Höll mig uppdaterad hela tiden, om allt han gjorde. Han är väldigt engagerad och visar stor kompetens. Mycket smidig affär, snabb avslut på försäljning.
Kan varmt rekommendera honom. Anlitar gärna även i framtiden"
"En av de bästa mäklarna jag har träffat. Väldigt lätt att jobba med, erfaren, duktig. Höll mig uppdaterad hela tiden, om allt han gjorde. Han är väldigt engagerad och visar stor kompetens. Mycket smidig affär, snabb avslut på försäljning.
Kan varmt rekommendera honom. Anlitar gärna även i framtiden"
Läs mer
säljare på Lusernvägen 3

14 jun 2021

"Huset såldes innan annons lades ut
Eftersom man inte behövde ta foton o lägga ut annons så tyckte jag att överenskommen ersättning för försäljningen blev för hög
Han hade social kompetens o var trevlig, men vad ni menar med charmig! "
säljare på Nummertrevägen 14

30 maj 2021

"Fredrik Bülow är mycket kompetent och erfaren som mäklare. Ställde upp och var engagerad från början till slut. Han var tillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterade. Han ingav mycket stort förtroende och fick oss att känna oss trygga med vår bostadsaffär. Vi är mycket nöjda och ger vår varma r..."
"Fredrik Bülow är mycket kompetent och erfaren som mäklare. Ställde upp och var engagerad från början till slut. Han var tillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterade. Han ingav mycket stort förtroende och fick oss att känna oss trygga med vår bostadsaffär. Vi är mycket nöjda och ger vår varma rekommendation till andra som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Blekvidegatan 5

27 maj 2021

"Vi är en återkommande kund. Verkligen en duktig mäklare. Kunde inte vart nöjdare"
säljare på Vetevägen 14

26 maj 2021

"Han är bäst! Han är lyhörd, 100% engagerad, driven och lätt att tycka om. Vi är super nöjda. Rekommenderas starkt! "
säljare på Helenetorpsgatan 40

26 maj 2021

"Alltid tillgänglig, påläst, engagerad och positiv."
säljare på Medhällagatan 10

08 maj 2021

"Andreas är oerhört lyhörd och serviceinriktad. Bättre mäklare hittar man inte! "
säljare på Västra Kalkbrottsgränd 19A

04 maj 2021

"Engagerad, driven samt målinriktad. Kan varmt rekommendera Andreas till andra bostadssäljare!"
säljare på Mistelstigen 5550

03 maj 2021

"Andreas var vårt självklara val av mäklare på alla sätt och vis från början till slut.//Hälsningar från nöjda säljare! "
säljare på Ängsvidegatan 5

30 apr 2021

"Vi valde Andreas med stor omsorg och han levde upp till alla våra förväntningar. Vi kände oss trygga under hela processen och han visade stor professionalitet. Andreas är påläst, noggrann och väldigt omhändertagande. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera Andreas."
"Vi valde Andreas med stor omsorg och han levde upp till alla våra förväntningar. Vi kände oss trygga under hela processen och han visade stor professionalitet. Andreas är påläst, noggrann och väldigt omhändertagande. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera Andreas."
Läs mer
säljare på Botildenborgsvägen 41

29 apr 2021

"Vår mäklare var mycket professionell och trevlig, bra koll på marknaden och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kan varmt rekommendera Andreas! "
säljare på Kjellanders gata 23

29 apr 2021

"Har anlitat Andreas Bülow vid en tidigare husförsäljning. Andreas gjorde ett toppen jobb vid första försäljningen lika så vid denna. Andreas är en mycket kompetent och social mäklare så om jag skulle behöva mäklartjänst i framtiden anlitar jag gärna honom igen.
Mats Cartner "
"Har anlitat Andreas Bülow vid en tidigare husförsäljning. Andreas gjorde ett toppen jobb vid första försäljningen lika så vid denna. Andreas är en mycket kompetent och social mäklare så om jag skulle behöva mäklartjänst i framtiden anlitar jag gärna honom igen.
Mats Cartner "
Läs mer
säljare på Södra Svängen 3

26 mar 2021

"Andreas var kanon.Lämnade nycklarna till han sen fixade han allt samt höll en uppdaterad, det enda jag behövde göra var att skriva på kontrakt.
Killen kan sälja sand i Sahara.Rekommenderas starkt. Bra jobbat Andreas tack.Mvh Martin "
säljare på Månbergagatan 7

26 mar 2021

"Allt fungerade smidigt. Andreas är väldigt kunnig med många års erfarenhet av försäljningar i området."
säljare på Västra Skrävlingevägen 217

25 mar 2021

"En bra mäklarinsats!"
säljare på Mandelpilsgatan 52

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
28
Lägenhet
13
Kedjehus
7
Mark
2
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
235 110 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
298 av 304 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
283 av 303 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
288 av 292 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
303 av 304 säljare

Andreas på kartan.

650 tidigare annonser
5 bostäder till salu
304 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 995 000 kr
6 rum, 163 m²
30 644 kr/m²
Villa, Malmö
5 995 000 kr
6 rum, 140 m²
42 821 kr/m²
Villa, Malmö
6 995 000 kr
5 rum, 178 m²
39 297 kr/m²
Villa, Malmö
4 950 000 kr
6 rum, 150 m²
33 000 kr/m²
Villa, Malmö
795 000 kr
4 rum, 148 m²
5 371 kr/m²
Lägenhet, Malmö
15 947 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Kedjehus Husie
5 rum, 91 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Husie
3 rum, 85 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Husie
6 rum, 191 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Husie
4 rum, 93 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Höllviken
5 rum, 133 m²
Utropspris: 6 395 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.