Diplomat Fastighetsmäkleri på Lindhagensgatan 102, Stockholm

4.9 / 5
(749 omdömen)

Diplomat Fastighetsmäkleri är ett lokalt mäklarkontor i Stockholm med fyra mäklare. Kontoret är en del av Diplomat

Diplomat har sina rötter i Diplomatstaden och förklarar därför namnet. Erika började här efter sin examen för att sedan ta över firman 2006. Några år senare inleddes samarbetet tillsammans med Lisa och sedan 2013 driver vi firman tillsammans med samma mål. Att vara den bästa mäklarfirman där kunden alltid är i fokus. För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda efter varje avslutad affär. Så pass att de väljer att rekommendera oss vidare till familj, vänner och kollegor.
"För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda efter varje avslutad affär. Så pass att de väljer att rekommendera oss vidare till familj, vänner och kollegor."
I snart 17 år har vi förmedlat mängder av bostäder i Stockholms innerstad och närområden. Efter flera år i branschen har vi lärt oss mycket och funnit svaren på många frågor. När är det bäst att sälja? Vilka är målgruppen? Hur kan vi öka värdet på bostaden?

Idag har valt att fokusera på det område vi är allra bäst på, Västra Kungsholmen och Hornsbergs strand. Här är vi ledande och kan alla gator och föreningar utantill. Vi älskar vårat närområde och delar gärna med oss av tips på bästa café, butiker, förskolor och var du ska handla din lunch eller middag. Ni hittar vårat fina kontor mitt i området på Lindhagensgatan 102.

Vår tjänst gäller i hela Stockholm och vi förmedlar därför bostäder över hela länet. Vi tar alltid fram en individuell lösning för varje enskild affär, och tack vare värdefullt VIP-register är en snabb försäljning inte ovanlig.

Vi är ett starkt team bestående av fyra fastighetsmäklare och en VD-assistent/Kontorsansvarig. Med hjälp av vårt väletablerade nätverk med Stockholms bästa fotografer och duktigaste stylister skapar vi ditt drömläge.

Läs mer