Johannah Adler

Profilbild för Johannah Adler
Säljarfavorit
Johannah Adler
4.9 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
13 st
101 160 000 kr

Bakgrund

Johannah Adler jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2014-07-07. Johannah har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Johannah har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 113 525 000 kr.

Presentation

Efter flera års erfarenhet och hundratals försäljningar i Hornsbergs strand och Stadshagen har jag en genomarbetad strategi och ett brett spekulantregister. Jag vet vikten av att se till varje bostads behov och genom flexibilitet anpassa försäljningsprocessen för att maximera slutpriset.
Genom att vara en värdefull och närvarande fastighetsmäklare vid en av livets största affärer kan ni känna er trygga hela vägen. Återkommande kunder och varma rekommendationer är ett bevis på att jag ger allt vid varje försäljning och idag är en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare.

Mäklarbyrå


Säljare om Johannah.

18 apr 2024

"Är väldigt nöjd med Johannah och hennes engagemang och kunskap vid min försäljning. "
säljare på Kristinebergs Slottsväg 7

12 apr 2024

"Johanna gjorde ett fantastiskt jobb med min lägenhetsförsäljning. Från första mötet till visningar till kontrakt så var hon kunnig, engagerad, positiv och hjälpsam. Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Kristinebergs Slottsväg 3

09 apr 2024

"Johannah är engagerad, effektiv och lyhörd."
säljare på Hornsbergs Strand 43

06 mar 2024

"Grymmaste mäklaren! Så nöjd! "
säljare på Pär Lagerkvists gata 26

13 feb 2024

"Super lyhörd, professionell och målinriktad, Johannah ger inte upp och är rak och ärlig genom hela försäljningen.
Rekommenderar Johannah starkt"
säljare på Warfvinges väg 15

15 jan 2024

"Johanna la ner sin själ i att min lägenhet skulle visas upp på bästa sätt för intressenter. Har sålt ett antal lägenheter i Stockholm under 10 års tid och Johanna är i särklass den bästa mäklaren jag anlitat. "
säljare på Hornsbergs Strand 95

23 nov 2023

"Johanna är fantastisk! Proffsig, pålitlig och engagerad. Vi är så glada att Johanna hjälpt oss genom denna försäljning! "
säljare på Franzéngatan 74

08 nov 2023

"Johannah är den bästa mäklare vi haft. Tillgänglig, driven, kunnig och lätt att jobba med. Jag kan inte rekommendera henne nog! Vi kommer använda Johannah i framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Lustgårdsgatan 3

03 nov 2023

"Johannah sold our apartment due to her prior client base. Johannah has always been positive and pro active and can highly recommend her services. "
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 10

25 okt 2023

"Vi är jättenöjda. "
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 4

15 jun 2023

"Kan varmt rekommendera Johanna som mäklare!"
säljare på Franzéngatan 34

14 jun 2023

"Väldigt professionell och lyhörd, helt fantastiskt att ha att göra med!"
säljare på Sara Lidmans gata 6

25 apr 2023

"Mycket bra upplevelse på alla plan, professionell, engagerad, satte rätt förväntningar och arbetade i det stora och det lilla med att få till en bra försäljning från första till sista stund. "
säljare på Hornsbergs Strand 15E

31 mar 2023

"Vi valde aktivt att vi ville ha just Johannah till vår försäljning. Hon har hjälpt oss med två bostadsaffärer tidigare och vi har varit så otroligt nöjda både som köpare och säljare. Både med kontakten, att hon varit tillgänglig 24/7, att hon har så otroligt bra kännedom om alla hus i vårt område..."
"Vi valde aktivt att vi ville ha just Johannah till vår försäljning. Hon har hjälpt oss med två bostadsaffärer tidigare och vi har varit så otroligt nöjda både som köpare och säljare. Både med kontakten, att hon varit tillgänglig 24/7, att hon har så otroligt bra kännedom om alla hus i vårt område och stenkoll på värderingar och sålda objekt. Hon hade höga målsättningar precis som vi men var samtidigt tydlig med att ställa förväntningarna inom en rimlig nivå. Det kändes tydligt att hon gav precis allt och inte lämnade något åt slumpen, för att ta vår affär i hamn på bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne – hon är bäst, och dessutom väldigt trevlig!"
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

21 mar 2023

"Johannah var superproffsig från första mötet och var verkligen lyhörd för våra behov och önskemål som säljare. Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Franzéngatan 52

02 mar 2023

"Supernöjd! "
säljare på Pär Lagerkvists gata 6

02 mar 2023

"Otroligt engagerad, lyhörd och kunnig.
Vi hade satt oss i själva i en svår situation som Johannah löste galant. Verkligen att rekommendera! ️"
säljare på Kristinebergs Slottsväg 5

04 feb 2023

"Vi är väldigt nöjda med Johannas insats i att sälja vår lägenhet. Professionell och engagerad i försäljningen.
Supernöjda! "
säljare på Pär Lagerkvists gata 6

01 dec 2022

"Väldigt proffsig, rak och enkel att ha att göra med och inte minst engagerad i att göra det bästa möjliga av objektet/uppdraget. Fick en specifik utmaning i försäljningen av min lägenhet och löste det utmärkt. Kan verkligen rekommendera Johannah. "
säljare på Lars Forssells gata 22

23 nov 2022

"Johanna var fantastisk att ha att göra med, otroligt hjälpsam med allt. Rekommenderar! "
säljare på Harry Martinsons gata 3

16 sep 2022

"Johannah är professionell, påläst och ger ett väldigt gott bemötande både till säljare och köpare. Det var något vi märkte när vi köpte lägenheten via Johannah för sex år sedan och anledningen varför vi valde att anlita henne nu när vi skulle sälja. Hon lyssnade på våra önskemål, kom med egna för..."
"Johannah är professionell, påläst och ger ett väldigt gott bemötande både till säljare och köpare. Det var något vi märkte när vi köpte lägenheten via Johannah för sex år sedan och anledningen varför vi valde att anlita henne nu när vi skulle sälja. Hon lyssnade på våra önskemål, kom med egna förslag och vågade säga ifrån om det är något hon inte håller med om, vilket var något som vi uppskattade. "
Läs mer
säljare på Lenngrensgatan 4

31 jul 2022

"Efter flera försäljningar runtom i Stockholm genom åren är Johanna den absolut bästa mäklaren vi har haft! Hon är duktig, ödmjuk & extremt lätt att tycka om. "
säljare på Warfvinges väg 23

04 jul 2022

"Johanna var väldigt engagerad under vår försäljning. Trots tidspress löste hon allting snabbt och effektivt så att vi fick lägenheten såld till ett pris över våra förväntningar innan ordinarie visning - med rådande marknad. Dessutom oerhört trevlig och lättillgänglig. Löste snabbt alla "problem" ..."
"Johanna var väldigt engagerad under vår försäljning. Trots tidspress löste hon allting snabbt och effektivt så att vi fick lägenheten såld till ett pris över våra förväntningar innan ordinarie visning - med rådande marknad. Dessutom oerhört trevlig och lättillgänglig. Löste snabbt alla "problem" som uppstod längs vägen.
Skulle verkligen rekommendera Johanna!"
Läs mer
säljare på Ulriksborgsgatan 16

21 maj 2022

"Johannah är verkligen jätteduktig! Bra med uppdateringar, transparent, lätt att nå, social, kompetent, bra vägledning och råd. Jag skulle sälja utan tvekan använda mig av Johannah som mäklare igen!"
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 4

13 maj 2022

"Johannah är professionell, lugn och glad och har väldigt bra koll på Kungsholmen. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Ulriksborgsgatan 16

26 apr 2022

"Vi är supernöjda med Johannah som mäklare. Hela processen var väldigt smidig och vi kände ett stort engagemang från Johannah. Bara positivt att säga!"
säljare på Warfvinges väg 3

12 apr 2022

"Väldigt nöjd med bilder och presentation, jag förberedde försäljningen och la ut precis när vi köpt nytt. God lokalkännedom och specifikt vår förening gjorde valet av mäklare lätt. "
säljare på Ulriksborgsgatan 16

23 feb 2022

"Att sälja sitt hem med Johannah borde alla göra! Hon fick det att kännas enkelt, roligt och peppande. Hon var lätt att nå, höll oss uppdaterade om processen hela tiden och dessutom väldigt trevlig och tillmötesgående. "
säljare på Kristinebergs Slottsväg 5

21 feb 2022

"Mycket kompetent och engagerad"
säljare på Alströmergatan 32R

03 feb 2022

"Vi har både köpt och sålt vår bostad med Johannahs hjälp. Hon är genomgående väldigt professionell och kunnig. Hon har också visat på stort engagemang och driv i alla delar av processen.
Vi ger Johannah våra starkaste rekommendationer!"
säljare på Franzéngatan 82

06 dec 2021

"Johannah ger ett väldigt genuint, engagerat och proffsigt intryck. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare. Hon var väldigt hjälpsam och gjorde det där lilla extra, inte minst gav hon lägenheten ett lyft med sitt öga för styling och detaljer. Vi kan varmt rekommendera henne! "
"Johannah ger ett väldigt genuint, engagerat och proffsigt intryck. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare. Hon var väldigt hjälpsam och gjorde det där lilla extra, inte minst gav hon lägenheten ett lyft med sitt öga för styling och detaljer. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Eyvind Johnsons gata 7

29 nov 2021

"Johannah var en fena på att hålla oss i loopen under hela försäljningsprocessen. Hon guidade oss kring style'ing, gav ovärderliga tips och tricks för att göra vår bostad flawless, var 'hands on' i hjälp samt ett bra bollplank. Professionell, erfaren, målmedveten och trygg - vi rekommenderar henne..."
"Johannah var en fena på att hålla oss i loopen under hela försäljningsprocessen. Hon guidade oss kring style'ing, gav ovärderliga tips och tricks för att göra vår bostad flawless, var 'hands on' i hjälp samt ett bra bollplank. Professionell, erfaren, målmedveten och trygg - vi rekommenderar henne varmt. "
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 23

23 nov 2021

"Johannah var lyhörd och flexibel samt höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen. Professionell och målinriktad!"
säljare på Warfvinges väg 15

23 nov 2021

"Mycket engagerad och höll oss uppdaterade under hela processen. Har ett mycket professionellt uppträdande och håller vad hon lovar och mer därtill."
säljare på Lars Forssells gata 31

04 okt 2021

"Johanna hjälpte mig och min familj att sälja vår lägenhet som vi haft i över 20 år. Det var viktigt för oss att finna en mäklare som var kompetent och lyhörd för våra önskemål men framförallt genuint intresserad av att hjälpa oss förmedla vår kära lägenhet på ett sätt som passade oss och som gjor..."
"Johanna hjälpte mig och min familj att sälja vår lägenhet som vi haft i över 20 år. Det var viktigt för oss att finna en mäklare som var kompetent och lyhörd för våra önskemål men framförallt genuint intresserad av att hjälpa oss förmedla vår kära lägenhet på ett sätt som passade oss och som gjorde lägenheten rättvisa. Det fann vi verkligen hos Johanna. Det var tydligt att det fanns ett starkt engagemang och vilja att hjälpa oss på det bästa sättet möjliga. Utöver engagemanget och charmen i det personliga mötet kändes det som att hon gjorde det lilla extra. Vi är supernöjda med Johanna och kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 24

14 jul 2021

"Johannah Adler är helt fenomenal. Trodde inte det fanns sånna mäklare. Bara positivt."
säljare på Drejargatan 4

09 jul 2021

"Johannah är väldigt professionell, kommunikativ och förtroendeingivande. Hennes tillgänglighet och engagemang gjorde hela säljprocessen supersmidig och till ett väldigt bra resultat. Johannah erbjuder även hjälp med stylingen vilket var ett stort plus och underlättade försäljningen!
Jag kan var..."
"Johannah är väldigt professionell, kommunikativ och förtroendeingivande. Hennes tillgänglighet och engagemang gjorde hela säljprocessen supersmidig och till ett väldigt bra resultat. Johannah erbjuder även hjälp med stylingen vilket var ett stort plus och underlättade försäljningen!
Jag kan varmt rekommendera Johannah som mäklare till alla som funderar på att sälja sin lägenhet!"
Läs mer
säljare på Fredriksdalsgatan 1

09 jul 2021

"Johannah är tydlig, väldigt bra på återkoppling, målinriktad och professionell. "
säljare på Lindhagensterrassen 19

02 jul 2021

"Bästa mäklaren!"
säljare på Lindhagensgatan 69

18 jun 2021

"Super trevlig och professionell mäklare, bra koll på marknaden och objektet. Snabb och hjälpsam med styling.
Stark rekommendation! "
säljare på Lustgårdsgatan 16

10 maj 2021

"4 gången Johanna hjälper mig att sälja en lägenhet. Hon är fantastisk!"
säljare på Tomtebogatan 31A

06 maj 2021

"Diplomat hade en bra och tydlig process som lotsade oss genom försäljningen, och deras unika hjälp med styling gjorde att allt gick smidigare för oss. Utan Johanna som mäklare hade vi varken orkat eller vågat ta steget att sälja just nu, då det ändå är en hel del att tänka på, så vi kan verkligen..."
"Diplomat hade en bra och tydlig process som lotsade oss genom försäljningen, och deras unika hjälp med styling gjorde att allt gick smidigare för oss. Utan Johanna som mäklare hade vi varken orkat eller vågat ta steget att sälja just nu, då det ändå är en hel del att tänka på, så vi kan verkligen rekommendera Johanna och Diplomat."
Läs mer
säljare på Lustgårdsgatan 20

03 maj 2021

"Jag vill ge Johannah Adler vår varmaste rekommendationer. Hennes drivkraft, engagemang och tillgänglighet maxade vår försäljning. Hon levde upp till våra förväntningar med råge!
Hon har dessutom det lilla extra inför styling vad som kan läggas till.
10/10
Tack för allt Johannah!"
"Jag vill ge Johannah Adler vår varmaste rekommendationer. Hennes drivkraft, engagemang och tillgänglighet maxade vår försäljning. Hon levde upp till våra förväntningar med råge!
Hon har dessutom det lilla extra inför styling vad som kan läggas till.
10/10
Tack för allt Johannah!"
Läs mer
säljare på Kristinebergs Slottsväg 7

26 apr 2021

"Johanna rekommenderas varmt av oss. Hon var snabb på återkoppling och har otrolig kunskap. Hon gör det lilla extra som man själv inte tänker på . Allt har gått otroligt smidigt och lätt. Hon är hjälpsam och rycker gärna in om man behöver hjälp. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 6

14 apr 2021

"Rakt igenom professionell. Flexibel och svarade på ev frågor med snabb respons. God lokalkännedom. Rekommenderar varmt Johanna."
säljare på Warfvinges väg 3

18 mar 2021

"Toppenbra säljprocess, allt gick smidigt. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 18

12 mar 2021

"Gjorde lägenhetsförsäljningen till en enkel resa tack vare hennes kunskap, engagemang och noggrannhet."
säljare på Roslagsgatan 39

08 mar 2021

"Johannah har varit oerhört professionell rakt igenom hela processen. Hon har verkligen det lilla extra och med öga för detaljer."
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
113 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
107 av 107 säljare
Johannah var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 113 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Johannah på kartan.

292 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
113 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

9 750 000 kr
4 rum, 107 m²
91 121 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 502 kr/mån
6 850 000 kr
4 rum, 82 m²
83 536 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 331 kr/mån
5 750 000 kr
3 rum, 67 m²
85 820 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 466 kr/mån
6 750 000 kr
3,5 rum, 81 m²
83 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 290 kr/mån
3 rum, 84 m²
Lägenhet, Stockholm
4 756 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 300 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 7 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är väldigt nöjd med Johannah och hennes engagemang och kunskap vid min försäljning. "
4 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-40 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 4 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johanna gjorde ett fantastiskt jobb med min lägenhetsförsäljning. Från första mötet till visningar till kontrakt så var hon kunnig, engagerad, positiv och hjälpsam. Mina varmaste rekommendationer! "
6 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 255 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
6 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 50 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 6 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 78 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johannah är engagerad, effektiv och lyhörd."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.