Johannah Adler

Profilbild för Johannah Adler
Johannah Adler
4.9 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
6 st
56 490 000 kr

Bakgrund

Johannah Adler jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2014-07-07. Johannah har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johannah har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 66 635 000 kr.

Presentation

Efter flera års erfarenhet och hundratals försäljningar i Hornsberg strand och Stadshagen har jag en genomarbetad strategi och ett brett spekulantregister. Jag vet vikten av att se till varje bostads behov och genom flexibilitet anpassa försäljningsprocessen för att maximera slutpriset.
Genom att vara en värdefull och närvarande fastighetsmäklare vid en av livets största affärer kan ni känna er trygga hela vägen. Återkommande kunder och varma rekommendationer är ett bevis på att jag ger allt vid varje försäljning och idag är en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare.

Mäklarbyrå


Säljare om Johannah.

25 apr 2023

"Mycket bra upplevelse på alla plan, professionell, engagerad, satte rätt förväntningar och arbetade i det stora och det lilla med att få till en bra försäljning från första till sista stund. "
säljare på Hornsbergs Strand 15E

31 mar 2023

"Vi valde aktivt att vi ville ha just Johannah till vår försäljning. Hon har hjälpt oss med två bostadsaffärer tidigare och vi har varit så otroligt nöjda både som köpare och säljare. Både med kontakten, att hon varit tillgänglig 24/7, att hon har så otroligt bra kännedom om alla hus i vårt område..."
"Vi valde aktivt att vi ville ha just Johannah till vår försäljning. Hon har hjälpt oss med två bostadsaffärer tidigare och vi har varit så otroligt nöjda både som köpare och säljare. Både med kontakten, att hon varit tillgänglig 24/7, att hon har så otroligt bra kännedom om alla hus i vårt område och stenkoll på värderingar och sålda objekt. Hon hade höga målsättningar precis som vi men var samtidigt tydlig med att ställa förväntningarna inom en rimlig nivå. Det kändes tydligt att hon gav precis allt och inte lämnade något åt slumpen, för att ta vår affär i hamn på bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne – hon är bäst, och dessutom väldigt trevlig!"
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

21 mar 2023

"Johannah var superproffsig från första mötet och var verkligen lyhörd för våra behov och önskemål som säljare. Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Franzéngatan 52

02 mar 2023

"Supernöjd! "
säljare på Pär Lagerkvists gata 6

02 mar 2023

"Otroligt engagerad, lyhörd och kunnig.
Vi hade satt oss i själva i en svår situation som Johannah löste galant. Verkligen att rekommendera! ️"
säljare på Kristinebergs Slottsväg 5

04 feb 2023

"Vi är väldigt nöjda med Johannas insats i att sälja vår lägenhet. Professionell och engagerad i försäljningen.
Supernöjda! "
säljare på Pär Lagerkvists gata 6

01 dec 2022

"Väldigt proffsig, rak och enkel att ha att göra med och inte minst engagerad i att göra det bästa möjliga av objektet/uppdraget. Fick en specifik utmaning i försäljningen av min lägenhet och löste det utmärkt. Kan verkligen rekommendera Johannah. "
säljare på Lars Forssells gata 22

23 nov 2022

"Johanna var fantastisk att ha att göra med, otroligt hjälpsam med allt. Rekommenderar! "
säljare på Harry Martinsons gata 3

16 sep 2022

"Johannah är professionell, påläst och ger ett väldigt gott bemötande både till säljare och köpare. Det var något vi märkte när vi köpte lägenheten via Johannah för sex år sedan och anledningen varför vi valde att anlita henne nu när vi skulle sälja. Hon lyssnade på våra önskemål, kom med egna för..."
"Johannah är professionell, påläst och ger ett väldigt gott bemötande både till säljare och köpare. Det var något vi märkte när vi köpte lägenheten via Johannah för sex år sedan och anledningen varför vi valde att anlita henne nu när vi skulle sälja. Hon lyssnade på våra önskemål, kom med egna förslag och vågade säga ifrån om det är något hon inte håller med om, vilket var något som vi uppskattade. "
Läs mer
säljare på Lenngrensgatan 4

31 jul 2022

"Efter flera försäljningar runtom i Stockholm genom åren är Johanna den absolut bästa mäklaren vi har haft! Hon är duktig, ödmjuk & extremt lätt att tycka om. "
säljare på Warfvinges väg 23

04 jul 2022

"Johanna var väldigt engagerad under vår försäljning. Trots tidspress löste hon allting snabbt och effektivt så att vi fick lägenheten såld till ett pris över våra förväntningar innan ordinarie visning - med rådande marknad. Dessutom oerhört trevlig och lättillgänglig. Löste snabbt alla "problem" ..."
"Johanna var väldigt engagerad under vår försäljning. Trots tidspress löste hon allting snabbt och effektivt så att vi fick lägenheten såld till ett pris över våra förväntningar innan ordinarie visning - med rådande marknad. Dessutom oerhört trevlig och lättillgänglig. Löste snabbt alla "problem" som uppstod längs vägen.
Skulle verkligen rekommendera Johanna!"
Läs mer
säljare på Ulriksborgsgatan 16

21 maj 2022

"Johannah är verkligen jätteduktig! Bra med uppdateringar, transparent, lätt att nå, social, kompetent, bra vägledning och råd. Jag skulle sälja utan tvekan använda mig av Johannah som mäklare igen!"
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 4

13 maj 2022

"Johannah är professionell, lugn och glad och har väldigt bra koll på Kungsholmen. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Ulriksborgsgatan 16

26 apr 2022

"Vi är supernöjda med Johannah som mäklare. Hela processen var väldigt smidig och vi kände ett stort engagemang från Johannah. Bara positivt att säga!"
säljare på Warfvinges väg 3

12 apr 2022

"Väldigt nöjd med bilder och presentation, jag förberedde försäljningen och la ut precis när vi köpt nytt. God lokalkännedom och specifikt vår förening gjorde valet av mäklare lätt. "
säljare på Ulriksborgsgatan 16

23 feb 2022

"Att sälja sitt hem med Johannah borde alla göra! Hon fick det att kännas enkelt, roligt och peppande. Hon var lätt att nå, höll oss uppdaterade om processen hela tiden och dessutom väldigt trevlig och tillmötesgående. "
säljare på Kristinebergs Slottsväg 5

21 feb 2022

"Mycket kompetent och engagerad"
säljare på Alströmergatan 32R

03 feb 2022

"Vi har både köpt och sålt vår bostad med Johannahs hjälp. Hon är genomgående väldigt professionell och kunnig. Hon har också visat på stort engagemang och driv i alla delar av processen.
Vi ger Johannah våra starkaste rekommendationer!"
säljare på Franzéngatan 82

06 dec 2021

"Johannah ger ett väldigt genuint, engagerat och proffsigt intryck. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare. Hon var väldigt hjälpsam och gjorde det där lilla extra, inte minst gav hon lägenheten ett lyft med sitt öga för styling och detaljer. Vi kan varmt rekommendera henne! "
"Johannah ger ett väldigt genuint, engagerat och proffsigt intryck. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare. Hon var väldigt hjälpsam och gjorde det där lilla extra, inte minst gav hon lägenheten ett lyft med sitt öga för styling och detaljer. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Eyvind Johnsons gata 7

29 nov 2021

"Johannah var en fena på att hålla oss i loopen under hela försäljningsprocessen. Hon guidade oss kring style'ing, gav ovärderliga tips och tricks för att göra vår bostad flawless, var 'hands on' i hjälp samt ett bra bollplank. Professionell, erfaren, målmedveten och trygg - vi rekommenderar henne..."
"Johannah var en fena på att hålla oss i loopen under hela försäljningsprocessen. Hon guidade oss kring style'ing, gav ovärderliga tips och tricks för att göra vår bostad flawless, var 'hands on' i hjälp samt ett bra bollplank. Professionell, erfaren, målmedveten och trygg - vi rekommenderar henne varmt. "
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 23

23 nov 2021

"Johannah var lyhörd och flexibel samt höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen. Professionell och målinriktad!"
säljare på Warfvinges väg 15

23 nov 2021

"Mycket engagerad och höll oss uppdaterade under hela processen. Har ett mycket professionellt uppträdande och håller vad hon lovar och mer därtill."
säljare på Lars Forssells gata 31

04 okt 2021

"Johanna hjälpte mig och min familj att sälja vår lägenhet som vi haft i över 20 år. Det var viktigt för oss att finna en mäklare som var kompetent och lyhörd för våra önskemål men framförallt genuint intresserad av att hjälpa oss förmedla vår kära lägenhet på ett sätt som passade oss och som gjor..."
"Johanna hjälpte mig och min familj att sälja vår lägenhet som vi haft i över 20 år. Det var viktigt för oss att finna en mäklare som var kompetent och lyhörd för våra önskemål men framförallt genuint intresserad av att hjälpa oss förmedla vår kära lägenhet på ett sätt som passade oss och som gjorde lägenheten rättvisa. Det fann vi verkligen hos Johanna. Det var tydligt att det fanns ett starkt engagemang och vilja att hjälpa oss på det bästa sättet möjliga. Utöver engagemanget och charmen i det personliga mötet kändes det som att hon gjorde det lilla extra. Vi är supernöjda med Johanna och kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 24

14 jul 2021

"Johannah Adler är helt fenomenal. Trodde inte det fanns sånna mäklare. Bara positivt."
säljare på Drejargatan 4

09 jul 2021

"Johannah är väldigt professionell, kommunikativ och förtroendeingivande. Hennes tillgänglighet och engagemang gjorde hela säljprocessen supersmidig och till ett väldigt bra resultat. Johannah erbjuder även hjälp med stylingen vilket var ett stort plus och underlättade försäljningen!
Jag kan var..."
"Johannah är väldigt professionell, kommunikativ och förtroendeingivande. Hennes tillgänglighet och engagemang gjorde hela säljprocessen supersmidig och till ett väldigt bra resultat. Johannah erbjuder även hjälp med stylingen vilket var ett stort plus och underlättade försäljningen!
Jag kan varmt rekommendera Johannah som mäklare till alla som funderar på att sälja sin lägenhet!"
Läs mer
säljare på Fredriksdalsgatan 1

09 jul 2021

"Johannah är tydlig, väldigt bra på återkoppling, målinriktad och professionell. "
säljare på Lindhagensterrassen 19

02 jul 2021

"Bästa mäklaren!"
säljare på Lindhagensgatan 69

18 jun 2021

"Super trevlig och professionell mäklare, bra koll på marknaden och objektet. Snabb och hjälpsam med styling.
Stark rekommendation! "
säljare på Lustgårdsgatan 16

10 maj 2021

"4 gången Johanna hjälper mig att sälja en lägenhet. Hon är fantastisk!"
säljare på Tomtebogatan 31A

06 maj 2021

"Diplomat hade en bra och tydlig process som lotsade oss genom försäljningen, och deras unika hjälp med styling gjorde att allt gick smidigare för oss. Utan Johanna som mäklare hade vi varken orkat eller vågat ta steget att sälja just nu, då det ändå är en hel del att tänka på, så vi kan verkligen..."
"Diplomat hade en bra och tydlig process som lotsade oss genom försäljningen, och deras unika hjälp med styling gjorde att allt gick smidigare för oss. Utan Johanna som mäklare hade vi varken orkat eller vågat ta steget att sälja just nu, då det ändå är en hel del att tänka på, så vi kan verkligen rekommendera Johanna och Diplomat."
Läs mer
säljare på Lustgårdsgatan 20

03 maj 2021

"Jag vill ge Johannah Adler vår varmaste rekommendationer. Hennes drivkraft, engagemang och tillgänglighet maxade vår försäljning. Hon levde upp till våra förväntningar med råge!
Hon har dessutom det lilla extra inför styling vad som kan läggas till.
10/10
Tack för allt Johannah!"
"Jag vill ge Johannah Adler vår varmaste rekommendationer. Hennes drivkraft, engagemang och tillgänglighet maxade vår försäljning. Hon levde upp till våra förväntningar med råge!
Hon har dessutom det lilla extra inför styling vad som kan läggas till.
10/10
Tack för allt Johannah!"
Läs mer
säljare på Kristinebergs Slottsväg 7

26 apr 2021

"Johanna rekommenderas varmt av oss. Hon var snabb på återkoppling och har otrolig kunskap. Hon gör det lilla extra som man själv inte tänker på . Allt har gått otroligt smidigt och lätt. Hon är hjälpsam och rycker gärna in om man behöver hjälp. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 6

14 apr 2021

"Rakt igenom professionell. Flexibel och svarade på ev frågor med snabb respons. God lokalkännedom. Rekommenderar varmt Johanna."
säljare på Warfvinges väg 3

18 mar 2021

"Toppenbra säljprocess, allt gick smidigt. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 18

12 mar 2021

"Gjorde lägenhetsförsäljningen till en enkel resa tack vare hennes kunskap, engagemang och noggrannhet."
säljare på Roslagsgatan 39

08 mar 2021

"Johannah har varit oerhört professionell rakt igenom hela processen. Hon har verkligen det lilla extra och med öga för detaljer."
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 4

05 mar 2021

"Jag träffade Johannah första gången på en visning och tyckte om henne direkt. När vi gick i säljtankar skickade jag ett Mail till Johannah och undrade om hon kunde tänka sig sälja vår pärla. Vi fotade och förberedde. Hon var driven redan från start att få in spekulanter men vi var inte helt redo...."
"Jag träffade Johannah första gången på en visning och tyckte om henne direkt. När vi gick i säljtankar skickade jag ett Mail till Johannah och undrade om hon kunde tänka sig sälja vår pärla. Vi fotade och förberedde. Hon var driven redan från start att få in spekulanter men vi var inte helt redo. Ett halvår senare hade vi slagit till på en lgh och då la vi ut vår på hemnet direkt. Vi var osäkra på att gå med på föreslaget utgångspris men valde att lita helt på Johannah som faktiskt gör detta dagligen. Självklart var det rätt beslut då vi fick mer än vi trott, otroligt glada för en sån bra budgivning.
Nu kanske det dröjer till nästa försäljning men vi kommer med all sannolikhet anlita Johannah igen.
Hon har varit fantastisk i hela processen. Lätt att få tag i per telefon/sms, flexibel, visat lägenheten fler ggr än bara planerade visningar. Hjälpte till med styling innan foto, tipsade om förberedelser inför visning. Har uppdaterat oss flera ggr dagligen kring budgivning och spekulanter.
Dessutom har hon stenkoll på området och grannföreningar vilket jag ser som ett stort plus än att anlita mäklare som jobbar över hela stan.
Kan inte annat än varmt rekommendera andra att sälja med Johannah! Ni kommer bli mer än nöjda!
/C&S
"
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 9

04 mar 2021

"Vi är supernöjda med Johannah hon har stenkoll på området samtidigt som hon är väldigt professionell, passionerad och målinriktad. Vi köpte vår lägenhet ifrån henne för 6 år sedan och då lade hon bla extra tid på att hjälpa oss ta reda på skatteregler. Kan även passa på och rekommenderas deras st..."
"Vi är supernöjda med Johannah hon har stenkoll på området samtidigt som hon är väldigt professionell, passionerad och målinriktad. Vi köpte vår lägenhet ifrån henne för 6 år sedan och då lade hon bla extra tid på att hjälpa oss ta reda på skatteregler. Kan även passa på och rekommenderas deras styling."
Läs mer
säljare på Lustgårdsgatan 3

19 feb 2021

"Vi var väldigt nöjda Johannah´s insats. Bra service, korta svarstider och god kännedom om marknaden. Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Kellgrensgatan 14

10 feb 2021

"Rekommenderar Johannah till alla! Alltid tillgänglig, påläst och engagerad. Erbjuder en ”light styling” i arvodet vilket verkligen lyfte lägenheten en nivå till! "
säljare på Lindhagensgatan 137

05 feb 2021

"Johannah är oerhört proffsig och kommunikativ samt har ett genuint intresse för att både vi som säljare, men även köparen, ska känna sig trygga med affären. Rekommenderar VARMT att anlita Johannah. Vi har sålt tre bostäder tidigare och det här är utan tvekan den bästa mäklaren vi tagit hjälp av. "
"Johannah är oerhört proffsig och kommunikativ samt har ett genuint intresse för att både vi som säljare, men även köparen, ska känna sig trygga med affären. Rekommenderar VARMT att anlita Johannah. Vi har sålt tre bostäder tidigare och det här är utan tvekan den bästa mäklaren vi tagit hjälp av. "
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 23

15 jan 2021

"Johannah hjälpte mig att sälja min lägenhet i Vasastan, detta var den tredje lägenheten hon sålde åt mig. Säljprocesserna har alltid varit smidiga, sköts mycket professionellt och alltid med gott resultat. Johannah är trevlig, lyhörd, engagerad, arbetar hårt och är mycket kunnig. Jag kan varmt re..."
"Johannah hjälpte mig att sälja min lägenhet i Vasastan, detta var den tredje lägenheten hon sålde åt mig. Säljprocesserna har alltid varit smidiga, sköts mycket professionellt och alltid med gott resultat. Johannah är trevlig, lyhörd, engagerad, arbetar hårt och är mycket kunnig. Jag kan varmt rekommendera Johannah som mäklare."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 43

11 dec 2020

"Johannah var oerhört proffsig, lyhörd och serviceminded med helt rätt fokus - att driva försäljning till maximalt pris. Tydligt personligt engagemang, full tillgänglighet och driv blev avgörande för en till slut framgångsrik affär trots tuff marknad. "
"Johannah var oerhört proffsig, lyhörd och serviceminded med helt rätt fokus - att driva försäljning till maximalt pris. Tydligt personligt engagemang, full tillgänglighet och driv blev avgörande för en till slut framgångsrik affär trots tuff marknad. "
Läs mer
säljare på Ulriksborgsgatan 9

20 nov 2020

"Haft Johannah i bostadsaffär, både som köpare och säljare. Jag är helnöjd med båda roller."
säljare på Warfvinges väg 7

16 sep 2020

"Väldigt professionell och kunnig!"
säljare på Ulriksborgsgatan 16

04 sep 2020

"Vi har erfarenhet av Johannah både genom att köpa via henne och anlita henne som mäklare för att sälja vår lägenhet. Vi är mycket nöjda över samarbetet på både köp- och säljsidan.
Hon är en rak, ärlig och tydlig person som har en stark intuition. Hennes känsla för olika spekulanter visade sig v..."
"Vi har erfarenhet av Johannah både genom att köpa via henne och anlita henne som mäklare för att sälja vår lägenhet. Vi är mycket nöjda över samarbetet på både köp- och säljsidan.
Hon är en rak, ärlig och tydlig person som har en stark intuition. Hennes känsla för olika spekulanter visade sig vara korrekt och hon är bra på att hantera olika människor - mycket åtråvärda egenskaper för en mäklare.
Vidare hjälpte hon oss med styling av lägenheten. Denna styling var utmärkt utförd och det förhöjde känslan av lägenheten rejält.
Nästa gång kommer vi helt klart att anlita henne igen!"
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 27

20 aug 2020

"Johannah kändes rätt redan från början. Hon är otroligt social och fokuserad, någon man med trygghet kan lämna över sin bostadsaffär till. Hon har väldigt bra lokalkännedom och bra känsla när det kommer till inredning. Vi är supernöjda med Johannah och kan starkt rekommendera henne! Sen att slutp..."
"Johannah kändes rätt redan från början. Hon är otroligt social och fokuserad, någon man med trygghet kan lämna över sin bostadsaffär till. Hon har väldigt bra lokalkännedom och bra känsla när det kommer till inredning. Vi är supernöjda med Johannah och kan starkt rekommendera henne! Sen att slutpriset blev så högt jämfört med värderingen hade nog ingen av oss räknat med.. "
Läs mer
säljare på Ulriksborgsgatan 16

17 jun 2020

"Johannah upplevs mycket kompetent och särskilt inställningen av att vara påläst om sina objekt imponerade. Hon gjorde även en mindre styling av vår lägenhet som vi upplevde gav det där lilla extra i slutpris. I korta ordalag -solklar rekommendation."
säljare på Sankt Göransgatan 146

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
66 635 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 95 säljare
Johannah satte rätt förväntningar på slutpriset
86 av 95 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 90 säljare
Johannah var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 95 säljare

Johannah på kartan.

261 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
95 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 97 m²
Lägenhet, Stockholm
4 947 kr/mån
4 rum, 82 m²
Lägenhet, Stockholm
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 476 kr/mån
7 995 000 kr
4 rum, 94 m²
85 053 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 396 kr/mån
6 400 000 kr
3 rum, 83 m²
77 108 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 259 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 79 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 50 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
4 rum, 94 m²
Utropspris: 8 250 000 kr
2 760 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 110 000 kr
1 rum, 28,5 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket bra upplevelse på alla plan, professionell, engagerad, satte rätt förväntningar och arbetade i det stora och det lilla med att få till en bra försäljning från första till sista stund. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.