Säljarfavorit

Vår egen utmärkelse baserat på säljarnas omdömen.

Bakgrund

2019 lämnade var fjärde säljare ett omdöme om sin bostadsaffär genom Hittamäklare!

Vi är väldigt glada att så många av Sveriges säljare och mäklare väljer att använda vår omdömesstjänst och av den anledningen vill vi passa på att belysa de mäklare som säljare ofta är väldigt nöjda med.

Om utmärkelsen

Utmärkelsen presenteras på mäklarens profilbild med ett hjärta och mäklaren har varje månad en ny chans att bli säljarfavorit.

generic avatar
Säljarfavorit
Alexandra Eldin
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
22 st
33 000 000 kr
Mäklarens profilbild får ett hjärta nere i högra hörnet.

Vad betyder utmärkelsen?

Enkelt förklarat betyder utmärkelsen att mäklaren i fråga ofta samlar in omdömen i samband med försäljningar och att majoriteten av dessa omdömen har betyget 4 eller 5 (av 5).

Ska man bara anlita mäklare med utmärkelsen?

Nej. Utmärkelsen betyder inte "dålig utan", snarare "jättebra med". I vår matchningstjänst gör vi ett urval baserat på hela mäklarens prestation. Där vi även väger in liknande försäljningar i ditt område.

Utmärkelsen uppdateras månadsvis

Säljarfavoriter uppdateras månadsvis och baseras på mäklarens statistik från det senaste halvåret. Varje ny period uppdateras kriterierna för mäklaren. Uppfylls inte kraven för den nya perioden försvinner utmärkelsen. På så vis blir utmärkelsen en indikation på en aktiv mäklare som har många nöjda säljare just nu.

Kriterier för att bli säljarfavorit

75% av mäklarens försäljningar har haft nöjda säljare (minst 10 st) senaste halvåret.

Dessa säljare ska ha rekommenderat mäklaren och gett 4 eller 5 i helhetsbetyg.