Erika Mutschler

Profilbild för Erika Mutschler
Säljarfavorit
Erika Mutschler
4.9 / 5
(255 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
11 st
123 215 000 kr

Bakgrund

Erika Mutschler jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2006-01-24. Erika har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Erika har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 69 755 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som registrerad fastighetsmäklare sedan 2006 och har sedan dess drivit Diplomat. Jag tycker fortfarande att jag har världens roligaste jobb och det har resulterat i väldigt många lyckade försäljningar med nöjda och återkommande kunder. Som mäklare är jag väldigt serviceminded och sätter alltid kunden i fokus, med 100% nöjda kunder.

Tack vare min gedigna erfarenhet, stora kunskap och säljkunskap säljer jag väldigt ofta till rekordpris!

Mäklarbyrå


Säljare om Erika.

20 jan 2023

"Erika var mycket lyhörd för våra behov. Hon kombinerade våra behov med sin erfarenhet på ett väldigt föredömligt sätt och lyckades skapa en väldigt smidig försäljningsprocess. Det gick snabbare och vi fick mer betalt än vad vi hade förväntat oss. "
säljare på Kellgrensgatan 10

27 dec 2022

"Jag träffade några mäklare för att jämföra deras arbetssätt. Erika var ett klart val pga hennes kunskap om området, tydlig process, kreativa strategier och positiv energi redan från början. Hon alltid håll mig uppdaterad under processen, var snabb på att följa upp med folk som hade visat intresse..."
"Jag träffade några mäklare för att jämföra deras arbetssätt. Erika var ett klart val pga hennes kunskap om området, tydlig process, kreativa strategier och positiv energi redan från början. Hon alltid håll mig uppdaterad under processen, var snabb på att följa upp med folk som hade visat intresse och kom med förslag om hur hon tyckte är bäst att gå vidare vilket vi uppskattade mycket. Jag rekommenderar henne starkt. "
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 27

01 dec 2022

"Inte mäklarens fel att marknaden sjönk"
säljare på Lindhagensterrassen 19

28 sep 2022

"Detta är tredje gången som Erika hjälper mig med min bostadsförsäljning och som alltid levererar hon bästa möjliga hjälp! Erika är både fantastisk som person, men också som mäklare. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Paternostervägen 100

02 sep 2022

"Aktiv, lyhörd och trevlig. Rekommenderas!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

30 maj 2022

"Perfekt!"
säljare på Patron Pehrs väg 20

16 maj 2022

"Vi är jätte nöjda med Erika! Vi har både köpt lägenhet via Erika och sålt via henne. Alltid glad och trevlig och lätt att samarbeta med! Rekommenderas varmt! "
säljare på Hornsbergs Strand 85

13 maj 2022

"Snabbt, effektivt och samtliga parter blev nöjda med resultatet."
säljare på Franzéngatan 52

08 maj 2022

"Jag läste en rapport att många mäklare - tvärt emot vad många av oss tror - inte drivs av en önskan att tjäna maximalt med pengar. Istället är det deras önskan att få nöjda kunder som gör sin kanske livs viktigaste affär. Erika Mutschler kändes precis som en sådan mäklare."
"Jag läste en rapport att många mäklare - tvärt emot vad många av oss tror - inte drivs av en önskan att tjäna maximalt med pengar. Istället är det deras önskan att få nöjda kunder som gör sin kanske livs viktigaste affär. Erika Mutschler kändes precis som en sådan mäklare."
Läs mer
säljare på Broddgatan 1

02 maj 2022

"Erika was energetic and tried to guide me to the best option all the time. I am satisfied with her performance and the whole process with her."
säljare på Warfvinges väg 18

30 apr 2022

"Vi är otroligt nöjda med Erikas insats! Proffsig, tillgänglig och tydlig. Rekommenderar varmt! "
säljare på Warfvinges väg 18

28 mar 2022

"Proffsig från start till mål, hon fick oss att känna oss trygga under hela processen. Dessutom trevlig, lyhörd och väldigt lätt att samarbeta med. "
säljare på Skönviksvägen 296

17 mar 2022

"Mycket kompetent, erfaren och engagerad mäklare som också har en proffsig fotograf vars bilder fångar betraktaren. Vi har anlitat Erika tidigare och hon går från klarhet till klarhet. Det kan inte bli bättre."
säljare på Serenadvägen 11

10 mar 2022

"Erika provided fantastic service from start to finish! I would highly recommend working with Diplomat."
säljare på Sågverksgatan 94

09 mar 2022

"Erika var lyhörd och tillsammans fick vi ihop en bra paketering och bra slutpris. Hon tog bra initiativ och vi landade affären innan visning."
säljare på Virkesvägen 19D

16 feb 2022

"Vi är synnerligen nöjda med mäklare Erika och hela försäljningsprocessen inkludive försäljningspriset."
säljare på Kellgrensgatan 10

20 jan 2022

"Toppen!!"
säljare på Kellgrensgatan 10

13 dec 2021

"Då Erika är den mäklare som säljer mest i vår förening kunde hon genom sitt stora kontaktnät presentera helt rätt köpare utan att vi ens behövde annonsera lägenheten till försäljning. Erika är superhärlig, engagerad och lätt att få tag på samt återkopplar snabbt i stort som smått. Rekommenderar h..."
"Då Erika är den mäklare som säljer mest i vår förening kunde hon genom sitt stora kontaktnät presentera helt rätt köpare utan att vi ens behövde annonsera lägenheten till försäljning. Erika är superhärlig, engagerad och lätt att få tag på samt återkopplar snabbt i stort som smått. Rekommenderar henne varmt! :)"
Läs mer
säljare på Kellgrensgatan 10

07 dec 2021

"She is perfectly familiar with the neighborhood. She is easy to contact and has the answers to related questions.
We both bought and sold with help from Erika.
She was very helpful and supportive for preparation and arrangements for selling the current apartment, she had complete understanding ..."
"She is perfectly familiar with the neighborhood. She is easy to contact and has the answers to related questions.
We both bought and sold with help from Erika.
She was very helpful and supportive for preparation and arrangements for selling the current apartment, she had complete understanding of our situation with a small child when it came to planning efficiently.
About the purchase, she patiently listened to our expectations and helped us finding the apartment we wanted.
We do definetly, highly recomend her!"
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 18

01 dec 2021

"Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Svarar alltid snabbt och ger bra feedback. Gjorde ett jättebra jobb med vår försäljning. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Nicandervägen 7

22 nov 2021

"En mäklare som vi gärna rekommenderar vi fick mer för våran lägenhet än vi trodde att vi skulle få. "
säljare på Rangstagatan 18

20 nov 2021

"Bara gott att säga och kan varmt rekommendera Erika som genomförde den bästa bostadsförsäljningen jag varit med om. Mycket bra dialog, genomtänkt process från start till mål, omger sig med med mycket duktiga stylister, fotograf och jobbade för mitt bästa hela tiden. Hennes engagemang ledde till e..."
"Bara gott att säga och kan varmt rekommendera Erika som genomförde den bästa bostadsförsäljningen jag varit med om. Mycket bra dialog, genomtänkt process från start till mål, omger sig med med mycket duktiga stylister, fotograf och jobbade för mitt bästa hela tiden. Hennes engagemang ledde till ett mycket bättre resultat än vad jag förväntade mig men också till en angenäm, smidig och snabb process där jag hela tiden hade full koll på vad som hände."
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 27

16 nov 2021

"En snabb och smidig process. Bra dialog och snabb återkoppling. Jag kan verkligen rekommendera både Diplomat och Erika."
säljare på Epistelvägen 1B

07 nov 2021

"Snabb process från fotografering tills att lägenheten lades ut på Hemnet och ett pris vi blev nöjda med. Lägenheten såldes innan visning vilket även var hennes målsättning från att vi anlitade henne.
Erika är uppriktig, trovärdig och effektiv. Hon höll en konstant nivå under hela processen. Det ..."
"Snabb process från fotografering tills att lägenheten lades ut på Hemnet och ett pris vi blev nöjda med. Lägenheten såldes innan visning vilket även var hennes målsättning från att vi anlitade henne.
Erika är uppriktig, trovärdig och effektiv. Hon höll en konstant nivå under hela processen. Det finns ofta tendenser från mäklaren att dem ändra uppfattning, tycke och humör. Men inte om ni anlitar Erika, hon är samma person från start till avslut.
Hon ger en realistisk bild på vad din lägenhet kommer att säljas för och hon håller vad hon lovar. Hon återkopplar jämt och man behöver aldrig vänta länge på svar vid kontakt. Hon är väldigt engagerad och gör det där lilla extra som de flesta andra inte gör.
Om ni vill lägga ut er lägenheten till försäljning så anlitar ni Erika!
"
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

21 okt 2021

"Erika är en mest duktig mäklare som jag någonsin har känt till, hon mycket social och professionell. Jag är mycket nöjd.tack så mycket!"
säljare på Lustgårdsgatan 1

04 okt 2021

"Super seriös och duktig mäklare, snabb på att avsluta affärer! "
säljare på Knektvägen 45A

29 sep 2021

"Erika är en fantastisk duktig, trevlig och professionell mäklare, rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Drottningholmsvägen 55

23 sep 2021

"Detta var andra gången jag anlitade Erika och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. Erika är engagerad och levererar det hon utlovar! "
säljare på Lustgårdsgatan 3

23 sep 2021

"Vi är extremt nöjda med Erika som vår mäklare. Vi sålde vår lägenhet i Etaget till ett pris vi aldrig hade kunnat drömma om och det är mycket tack vare Erika och den strategi som hon la fram. Hon valde en fantastisk fotograf och hjälpte kostnadsfritt till med styling, vilket medförde perfekta bil..."
"Vi är extremt nöjda med Erika som vår mäklare. Vi sålde vår lägenhet i Etaget till ett pris vi aldrig hade kunnat drömma om och det är mycket tack vare Erika och den strategi som hon la fram. Hon valde en fantastisk fotograf och hjälpte kostnadsfritt till med styling, vilket medförde perfekta bilder och ett riktigt stort intresse redan innan visning. Hennes lokalkännedom är djup och i och med att hon verkat i samma område i många år så hade hon en lång lista av intressenter innan vi ens lagt ut bostaden till försäljning.
Vi köpte hus i samma veva och även där var Erika ett stort stöd, med coachning kring budgivning, värdering och besiktning. Sammantaget har hon varit en trygg punkt i en i övrigt stressande tid och vi kan inte nog varmt rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

16 sep 2021

"Professionellt och engagerat från första stund till försäljning. Vi är supernöjda! "
säljare på Nordenflychtsvägen 69

31 aug 2021

"Erikas mäkleriföretag ligger i stenkast från min bostad, och hon har förmedlat många bostäder i min förening genom åren. Erika har utmärkt kunskap om min förening och området.
Erika är lyhörd och engagerad, inger stort förtroende när hon kommunicerar. Med sitt nätverk får man professionella hjäl..."
"Erikas mäkleriföretag ligger i stenkast från min bostad, och hon har förmedlat många bostäder i min förening genom åren. Erika har utmärkt kunskap om min förening och området.
Erika är lyhörd och engagerad, inger stort förtroende när hon kommunicerar. Med sitt nätverk får man professionella hjälp i alla aspekter i försäljningen. Vår försäljning har gått till mycket smidigt.
Vi ger Erika varma rekommendationer. Eftersom vi flyttar till närområdet lär vi återkomma vid framtida försäljningar. :-)"
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 18

28 aug 2021

"Erika är en jordnära och engagerad mäklare, vi kände stor tillit till att hon gjorde det yttersta för att vi skulle få en lyckad försäljning. Hon var lätt att få kontakt med och vi fick alltid snabb återkoppling.
Vi rekommenderar starkt Erika!"
säljare på Brotorps Allé 5

12 aug 2021

"Erika är fokuserad, målmedveten och samtidigt har hon en härlig positiv energi.
Hon guidade oss tryggt genom processen med sin erfarenhet och kunskap. Efter en seg start vågade vi vänta en extra vecka och ha ytterligare en visning, trots att vi var under tidspress. Resultatet blev att budgivning..."
"Erika är fokuserad, målmedveten och samtidigt har hon en härlig positiv energi.
Hon guidade oss tryggt genom processen med sin erfarenhet och kunskap. Efter en seg start vågade vi vänta en extra vecka och ha ytterligare en visning, trots att vi var under tidspress. Resultatet blev att budgivningen tog fart och landade över vår förväntan.
Mycket nöjd! Rekommenderas varmt.
"
Läs mer
säljare på Örby Slottsväg 42

10 jul 2021

"Want to sell your apartment for good price, Erika is the best choice."
säljare på Warfvinges väg 18

23 jun 2021

"Erika är fantastisk på att tillvarata både säljaren och köparens intressen-väldigt professionell. Hjälpsam och tillmötesgående. Rekommenderas å det varmaste. "
säljare på Råsundavägen 172

23 jun 2021

"Rekommenderar starkt!"
säljare på Warfvinges väg 18

04 jun 2021

"Topp mäklare! "
säljare på Gyllenstiernas Allé 67

25 maj 2021

"Trovärdig, lyhörd, effektiv och fantastisk att samarbeta med är mäklare Erika Mutschler. Jag köpte min lägenhet av henne och det fanns ingen annan mäklare jag ville vända mig till nu när jag skulle sälja den. Kan varmt varmt rekommendera henne!. "
säljare på Slipgatan 5

20 maj 2021

"Hon är best of the best!!!"
säljare på Stenkvistavägen 10

14 maj 2021

"Vi är otroligt nöjda med allt! Rekommenderas starkt om ni vill ha en trevlig, lyhörd och proffsig mäklare! "
säljare på Finntorpsvägen 10

24 apr 2021

"Andra gången jag vände mig till Erika och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Storsegelvägen 10

20 apr 2021

"Vi är nöjda med hennes allmänna bemötande, tillgänglighet, snabbhet och alltid tillgänglig för frågor. Vi skulle varmt rekommendera henne för framtida uppdrag. "
säljare på Rangstagatan 18

19 apr 2021

"Vi uppskattade verkligen att ha Erika som mäklare. Engagerad, ärlig och stöttande med en positiv energi. Extremt lyhörd och mån om att vi skulle vara nöjda under hela processen. "
säljare på Kellgrensgatan 10

16 apr 2021

"I chose Erika not only because she has profound knowledge about our area and thus has a great potential buyers resource, but also her positive energy and perfect responsiveness whenever I reached out to her — she doesn’t keep a customer wait!
With similar commission fee, her company provided ex..."
"I chose Erika not only because she has profound knowledge about our area and thus has a great potential buyers resource, but also her positive energy and perfect responsiveness whenever I reached out to her — she doesn’t keep a customer wait!
With similar commission fee, her company provided extra service to help internal decoration.
Erika is super proactive and efficient in the whole process and our place was sold at good price even before it’s listed on main sales platform.
She’s also very effective in communication between us and the buyer, which means much less confusion, negotiation and stress for us.
"
Läs mer
säljare på Kellgrensgatan 10

26 mar 2021

"Erika arbetade snabbt och var superprofessionell. Vi fick ett utmärkt bemötande från start och hade lagt Erika på minnet sedan ett år tidigare då vi också hade planer på att sälja. Hon var effektiv, kunnig och empatisk - toppbetyg i alla kategorier."
säljare på Skönviksvägen 272

21 mar 2021

"Vi är väldigt imponerade av mäklarens engagemang och professionalism. Erika är mycket trevlig, sympatisk och tillmötesgående. Vi kan verkligen rekommendera henne som den bästa mäklaren."
säljare på Warfvinges väg 18

09 mar 2021

"Erika var proffsig, lyhörd och ett tryggt bollplank under hela processen. Jag kommer garanterat anlita henne igen vid nästa bostadsförsäljning! "
säljare på Kellgrensgatan 10

14 feb 2021

"Erika är väldigt snabb och effektiv, smart och har ett smidigt sätt att presentera, argumentera och visa läget. Hög rekommenderat! Vi är så nöjda att få sälja vår lgh 7 månader innan tillträde utan att behöva göra så mycket. Hon fixat allt! Tack Erika!"
"Erika är väldigt snabb och effektiv, smart och har ett smidigt sätt att presentera, argumentera och visa läget. Hög rekommenderat! Vi är så nöjda att få sälja vår lgh 7 månader innan tillträde utan att behöva göra så mycket. Hon fixat allt! Tack Erika!"
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
69 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
247 av 251 säljare
Erika satte rätt förväntningar på slutpriset
229 av 253 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
243 av 249 säljare
Erika var tydlig och höll mig uppdaterad
252 av 254 säljare

Erika på kartan.

921 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
255 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

2 750 000 kr
2 rum, 39 m²
70 512 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 600 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 34 m²
102 794 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 257 kr/mån
4 795 000 kr
2 rum, 65 m²
73 769 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 091 kr/mån
6 500 000 kr
3 rum, 77,5 m²
84 415 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 428 kr/mån
4 595 000 kr
2 rum, 53,5 m²
86 698 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 994 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
6 350 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-45 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erika var mycket lyhörd för våra behov. Hon kombinerade våra behov med sin erfarenhet på ett väldigt föredömligt sätt och lyckades skapa en väldigt smidig försäljningsprocess. Det gick snabbare och vi fick mer betalt än vad vi hade förväntat oss. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 52,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
6 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 5 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 72 m²
Utropspris: 6 600 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.