Erika Mutschler

Profilbild för Erika Mutschler
Säljarfavorit
Erika Mutschler
4.9 / 5
(274 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
21 st
210 315 000 kr

Bakgrund

Erika Mutschler jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2006-01-24. Erika har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Erika har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 171 410 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som registrerad fastighetsmäklare sedan 2006 och har sedan dess drivit Diplomat. Jag tycker fortfarande att jag har världens roligaste jobb och det har resulterat i väldigt många lyckade försäljningar med nöjda och återkommande kunder. Som mäklare är jag väldigt serviceminded och sätter alltid kunden i fokus, med 100% nöjda kunder.

Tack vare min gedigna erfarenhet, stora kunskap och säljkunskap säljer jag väldigt ofta till rekordpris!

Mäklarbyrå


Säljare om Erika.

03 jun 2023

"Det var en snabb och smidig process med Erika. Hon har mycket god kunskap i vår förening och område vilket var ett stort plus i rådande marknad. Erika var även lyhörd för de justeringar vi ville göra i annonstext och bilder. Vi är mycket nöjda med priset vi fick för vår bostad, trots en knepig bo..."
"Det var en snabb och smidig process med Erika. Hon har mycket god kunskap i vår förening och område vilket var ett stort plus i rådande marknad. Erika var även lyhörd för de justeringar vi ville göra i annonstext och bilder. Vi är mycket nöjda med priset vi fick för vår bostad, trots en knepig bostadsmarknad! "
Läs mer
säljare på Lindhagensgatan 104A

29 maj 2023

"Grymt bra, trevlig och engagerad mäklare! Kan varmt rekommenderas och skulle anlita igen. "
säljare på Nordenflychtsvägen 64

12 apr 2023

"lyhørd. återkommande kund"
säljare på Fleminggatan 81

05 apr 2023

"Vi är otroligt nöjda med Eriks insats vid vår lägenhetsförsäljning. Erika har under hela processen varit otroligt engagerad, lyhörd, positiv och enkel att samarbeta med!"
säljare på Warfvinges väg 18

28 mar 2023

"Otroligt nöjd med Erika! Har ingenting att klaga på, då hela processen var väldigt proffsig.
Visade stor förståelse och stort engagemang från start till mål! "
säljare på Sankt Göransgatan 153

24 mar 2023

"Från början till slut, så jäkla bra! Leta inte efter annan mäklare, Erika är bäst!"
säljare på Warfvinges väg 18

20 mar 2023

"Erika är en av bästa mäklare. "
säljare på Dalagatan 108

20 mar 2023

"Jag är mycket nöjd med Erika! Bra dialog under hela processen och vi var nöjda med slutpriset."
säljare på Harry Martinsons gata 9

26 feb 2023

"Otrolig duktig och engagerad mäklare!! Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Nordenflychtsvägen 62

20 jan 2023

"Erika var mycket lyhörd för våra behov. Hon kombinerade våra behov med sin erfarenhet på ett väldigt föredömligt sätt och lyckades skapa en väldigt smidig försäljningsprocess. Det gick snabbare och vi fick mer betalt än vad vi hade förväntat oss. "
säljare på Kellgrensgatan 10

27 dec 2022

"Jag träffade några mäklare för att jämföra deras arbetssätt. Erika var ett klart val pga hennes kunskap om området, tydlig process, kreativa strategier och positiv energi redan från början. Hon alltid håll mig uppdaterad under processen, var snabb på att följa upp med folk som hade visat intresse..."
"Jag träffade några mäklare för att jämföra deras arbetssätt. Erika var ett klart val pga hennes kunskap om området, tydlig process, kreativa strategier och positiv energi redan från början. Hon alltid håll mig uppdaterad under processen, var snabb på att följa upp med folk som hade visat intresse och kom med förslag om hur hon tyckte är bäst att gå vidare vilket vi uppskattade mycket. Jag rekommenderar henne starkt. "
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 27

01 dec 2022

"Inte mäklarens fel att marknaden sjönk"
säljare på Lindhagensterrassen 19

28 sep 2022

"Detta är tredje gången som Erika hjälper mig med min bostadsförsäljning och som alltid levererar hon bästa möjliga hjälp! Erika är både fantastisk som person, men också som mäklare. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Paternostervägen 100

02 sep 2022

"Aktiv, lyhörd och trevlig. Rekommenderas!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

30 maj 2022

"Perfekt!"
säljare på Patron Pehrs väg 20

16 maj 2022

"Vi är jätte nöjda med Erika! Vi har både köpt lägenhet via Erika och sålt via henne. Alltid glad och trevlig och lätt att samarbeta med! Rekommenderas varmt! "
säljare på Hornsbergs Strand 85

13 maj 2022

"Snabbt, effektivt och samtliga parter blev nöjda med resultatet."
säljare på Franzéngatan 52

08 maj 2022

"Jag läste en rapport att många mäklare - tvärt emot vad många av oss tror - inte drivs av en önskan att tjäna maximalt med pengar. Istället är det deras önskan att få nöjda kunder som gör sin kanske livs viktigaste affär. Erika Mutschler kändes precis som en sådan mäklare."
"Jag läste en rapport att många mäklare - tvärt emot vad många av oss tror - inte drivs av en önskan att tjäna maximalt med pengar. Istället är det deras önskan att få nöjda kunder som gör sin kanske livs viktigaste affär. Erika Mutschler kändes precis som en sådan mäklare."
Läs mer
säljare på Broddgatan 1

02 maj 2022

"Erika was energetic and tried to guide me to the best option all the time. I am satisfied with her performance and the whole process with her."
säljare på Warfvinges väg 18

30 apr 2022

"Vi är otroligt nöjda med Erikas insats! Proffsig, tillgänglig och tydlig. Rekommenderar varmt! "
säljare på Warfvinges väg 18

28 mar 2022

"Proffsig från start till mål, hon fick oss att känna oss trygga under hela processen. Dessutom trevlig, lyhörd och väldigt lätt att samarbeta med. "
säljare på Skönviksvägen 296

17 mar 2022

"Mycket kompetent, erfaren och engagerad mäklare som också har en proffsig fotograf vars bilder fångar betraktaren. Vi har anlitat Erika tidigare och hon går från klarhet till klarhet. Det kan inte bli bättre."
säljare på Serenadvägen 11

10 mar 2022

"Erika provided fantastic service from start to finish! I would highly recommend working with Diplomat."
säljare på Sågverksgatan 94

09 mar 2022

"Erika var lyhörd och tillsammans fick vi ihop en bra paketering och bra slutpris. Hon tog bra initiativ och vi landade affären innan visning."
säljare på Virkesvägen 19D

16 feb 2022

"Vi är synnerligen nöjda med mäklare Erika och hela försäljningsprocessen inkludive försäljningspriset."
säljare på Kellgrensgatan 10

20 jan 2022

"Toppen!!"
säljare på Kellgrensgatan 10

13 dec 2021

"Då Erika är den mäklare som säljer mest i vår förening kunde hon genom sitt stora kontaktnät presentera helt rätt köpare utan att vi ens behövde annonsera lägenheten till försäljning. Erika är superhärlig, engagerad och lätt att få tag på samt återkopplar snabbt i stort som smått. Rekommenderar h..."
"Då Erika är den mäklare som säljer mest i vår förening kunde hon genom sitt stora kontaktnät presentera helt rätt köpare utan att vi ens behövde annonsera lägenheten till försäljning. Erika är superhärlig, engagerad och lätt att få tag på samt återkopplar snabbt i stort som smått. Rekommenderar henne varmt! :)"
Läs mer
säljare på Kellgrensgatan 10

07 dec 2021

"She is perfectly familiar with the neighborhood. She is easy to contact and has the answers to related questions.
We both bought and sold with help from Erika.
She was very helpful and supportive for preparation and arrangements for selling the current apartment, she had complete understanding ..."
"She is perfectly familiar with the neighborhood. She is easy to contact and has the answers to related questions.
We both bought and sold with help from Erika.
She was very helpful and supportive for preparation and arrangements for selling the current apartment, she had complete understanding of our situation with a small child when it came to planning efficiently.
About the purchase, she patiently listened to our expectations and helped us finding the apartment we wanted.
We do definetly, highly recomend her!"
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 18

01 dec 2021

"Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Svarar alltid snabbt och ger bra feedback. Gjorde ett jättebra jobb med vår försäljning. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Nicandervägen 7

22 nov 2021

"En mäklare som vi gärna rekommenderar vi fick mer för våran lägenhet än vi trodde att vi skulle få. "
säljare på Rangstagatan 18

20 nov 2021

"Bara gott att säga och kan varmt rekommendera Erika som genomförde den bästa bostadsförsäljningen jag varit med om. Mycket bra dialog, genomtänkt process från start till mål, omger sig med med mycket duktiga stylister, fotograf och jobbade för mitt bästa hela tiden. Hennes engagemang ledde till e..."
"Bara gott att säga och kan varmt rekommendera Erika som genomförde den bästa bostadsförsäljningen jag varit med om. Mycket bra dialog, genomtänkt process från start till mål, omger sig med med mycket duktiga stylister, fotograf och jobbade för mitt bästa hela tiden. Hennes engagemang ledde till ett mycket bättre resultat än vad jag förväntade mig men också till en angenäm, smidig och snabb process där jag hela tiden hade full koll på vad som hände."
Läs mer
säljare på Lindhagensterrassen 27

16 nov 2021

"En snabb och smidig process. Bra dialog och snabb återkoppling. Jag kan verkligen rekommendera både Diplomat och Erika."
säljare på Epistelvägen 1B

07 nov 2021

"Snabb process från fotografering tills att lägenheten lades ut på Hemnet och ett pris vi blev nöjda med. Lägenheten såldes innan visning vilket även var hennes målsättning från att vi anlitade henne.
Erika är uppriktig, trovärdig och effektiv. Hon höll en konstant nivå under hela processen. Det ..."
"Snabb process från fotografering tills att lägenheten lades ut på Hemnet och ett pris vi blev nöjda med. Lägenheten såldes innan visning vilket även var hennes målsättning från att vi anlitade henne.
Erika är uppriktig, trovärdig och effektiv. Hon höll en konstant nivå under hela processen. Det finns ofta tendenser från mäklaren att dem ändra uppfattning, tycke och humör. Men inte om ni anlitar Erika, hon är samma person från start till avslut.
Hon ger en realistisk bild på vad din lägenhet kommer att säljas för och hon håller vad hon lovar. Hon återkopplar jämt och man behöver aldrig vänta länge på svar vid kontakt. Hon är väldigt engagerad och gör det där lilla extra som de flesta andra inte gör.
Om ni vill lägga ut er lägenheten till försäljning så anlitar ni Erika!
"
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

21 okt 2021

"Erika är en mest duktig mäklare som jag någonsin har känt till, hon mycket social och professionell. Jag är mycket nöjd.tack så mycket!"
säljare på Lustgårdsgatan 1

04 okt 2021

"Super seriös och duktig mäklare, snabb på att avsluta affärer! "
säljare på Knektvägen 45A

29 sep 2021

"Erika är en fantastisk duktig, trevlig och professionell mäklare, rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Drottningholmsvägen 55

23 sep 2021

"Detta var andra gången jag anlitade Erika och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. Erika är engagerad och levererar det hon utlovar! "
säljare på Lustgårdsgatan 3

23 sep 2021

"Vi är extremt nöjda med Erika som vår mäklare. Vi sålde vår lägenhet i Etaget till ett pris vi aldrig hade kunnat drömma om och det är mycket tack vare Erika och den strategi som hon la fram. Hon valde en fantastisk fotograf och hjälpte kostnadsfritt till med styling, vilket medförde perfekta bil..."
"Vi är extremt nöjda med Erika som vår mäklare. Vi sålde vår lägenhet i Etaget till ett pris vi aldrig hade kunnat drömma om och det är mycket tack vare Erika och den strategi som hon la fram. Hon valde en fantastisk fotograf och hjälpte kostnadsfritt till med styling, vilket medförde perfekta bilder och ett riktigt stort intresse redan innan visning. Hennes lokalkännedom är djup och i och med att hon verkat i samma område i många år så hade hon en lång lista av intressenter innan vi ens lagt ut bostaden till försäljning.
Vi köpte hus i samma veva och även där var Erika ett stort stöd, med coachning kring budgivning, värdering och besiktning. Sammantaget har hon varit en trygg punkt i en i övrigt stressande tid och vi kan inte nog varmt rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

16 sep 2021

"Professionellt och engagerat från första stund till försäljning. Vi är supernöjda! "
säljare på Nordenflychtsvägen 69

31 aug 2021

"Erikas mäkleriföretag ligger i stenkast från min bostad, och hon har förmedlat många bostäder i min förening genom åren. Erika har utmärkt kunskap om min förening och området.
Erika är lyhörd och engagerad, inger stort förtroende när hon kommunicerar. Med sitt nätverk får man professionella hjäl..."
"Erikas mäkleriföretag ligger i stenkast från min bostad, och hon har förmedlat många bostäder i min förening genom åren. Erika har utmärkt kunskap om min förening och området.
Erika är lyhörd och engagerad, inger stort förtroende när hon kommunicerar. Med sitt nätverk får man professionella hjälp i alla aspekter i försäljningen. Vår försäljning har gått till mycket smidigt.
Vi ger Erika varma rekommendationer. Eftersom vi flyttar till närområdet lär vi återkomma vid framtida försäljningar. :-)"
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 18

28 aug 2021

"Erika är en jordnära och engagerad mäklare, vi kände stor tillit till att hon gjorde det yttersta för att vi skulle få en lyckad försäljning. Hon var lätt att få kontakt med och vi fick alltid snabb återkoppling.
Vi rekommenderar starkt Erika!"
säljare på Brotorps Allé 5

12 aug 2021

"Erika är fokuserad, målmedveten och samtidigt har hon en härlig positiv energi.
Hon guidade oss tryggt genom processen med sin erfarenhet och kunskap. Efter en seg start vågade vi vänta en extra vecka och ha ytterligare en visning, trots att vi var under tidspress. Resultatet blev att budgivning..."
"Erika är fokuserad, målmedveten och samtidigt har hon en härlig positiv energi.
Hon guidade oss tryggt genom processen med sin erfarenhet och kunskap. Efter en seg start vågade vi vänta en extra vecka och ha ytterligare en visning, trots att vi var under tidspress. Resultatet blev att budgivningen tog fart och landade över vår förväntan.
Mycket nöjd! Rekommenderas varmt.
"
Läs mer
säljare på Örby Slottsväg 42

10 jul 2021

"Want to sell your apartment for good price, Erika is the best choice."
säljare på Warfvinges väg 18

23 jun 2021

"Erika är fantastisk på att tillvarata både säljaren och köparens intressen-väldigt professionell. Hjälpsam och tillmötesgående. Rekommenderas å det varmaste. "
säljare på Råsundavägen 172

23 jun 2021

"Rekommenderar starkt!"
säljare på Warfvinges väg 18

04 jun 2021

"Topp mäklare! "
säljare på Gyllenstiernas Allé 67

25 maj 2021

"Trovärdig, lyhörd, effektiv och fantastisk att samarbeta med är mäklare Erika Mutschler. Jag köpte min lägenhet av henne och det fanns ingen annan mäklare jag ville vända mig till nu när jag skulle sälja den. Kan varmt varmt rekommendera henne!. "
säljare på Slipgatan 5

20 maj 2021

"Hon är best of the best!!!"
säljare på Stenkvistavägen 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
171 410 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
266 av 270 säljare
Erika satte rätt förväntningar på slutpriset
248 av 272 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
261 av 267 säljare
Erika var tydlig och höll mig uppdaterad
271 av 273 säljare

Erika på kartan.

955 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
274 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

6 495 000 kr
3 rum, 87 m²
74 655 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 175 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 43 m²
66 279 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 401 kr/mån
4 295 000 kr
1,5 rum, 44 m²
97 613 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 381 kr/mån
3 rum, 75 m²
Lägenhet, Norrtälje
5 314 kr/mån
6 195 000 kr
3 rum, 78,5 m²
79 423 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 204 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 520 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 225 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det var en snabb och smidig process med Erika. Hon har mycket god kunskap i vår förening och område vilket var ett stort plus i rådande marknad. Erika var även lyhörd för de justeringar vi ville göra i annonstext och bilder. Vi är mycket nöjda med priset vi fick för vår bostad, trots en knepig bostadsmarknad! "
10 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
4,5 rum, 106 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt bra, trevlig och engagerad mäklare! Kan varmt rekommenderas och skulle anlita igen. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
6 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-100 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 6 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Bollmora
5 rum, 123,5 m²
Utropspris: 5 100 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.