Erika Mutschler

Profilbild för Erika Mutschler
Säljarfavorit
Erika Mutschler
4.9 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
33 st
187 245 000 kr

Bakgrund

Erika Mutschler jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2006-01-24. Erika har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Erika har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 227 165 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som registrerad fastighetsmäklare sedan 2006 och har sedan dess drivit Diplomat. Jag tycker fortfarande att jag har världens roligaste jobb och det har resulterat i väldigt många lyckade försäljningar med nöjda och återkommande kunder. Som mäklare är jag väldigt serviceminded och sätter alltid kunden i fokus, med 100% nöjda kunder.

Tack vare min gedigna erfarenhet, stora kunskap och säljkunskap säljer jag väldigt ofta till rekordpris!

Mäklarbyrå


Säljare om Erika.

22 nov 2021

"En mäklare som vi gärna rekommenderar vi fick mer för våran lägenhet än vi trodde att vi skulle få. "
säljare på Rangstagatan 18

20 nov 2021

"Bara gott att säga och kan varmt rekommendera Erika som genomförde den bästa bostadsförsäljningen jag varit med om. Mycket bra dialog, genomtänkt process från start till mål, omger sig med med mycket duktiga stylister, fotograf och jobbade för mitt bästa hela tiden. Hennes engagemang ledde till ett mycket bättre resultat än vad jag förväntade mig men också till en angenäm, smidig och snabb process där jag hela tiden hade full koll på vad som hände."
säljare på Lindhagensterrassen 27

16 nov 2021

"En snabb och smidig process. Bra dialog och snabb återkoppling. Jag kan verkligen rekommendera både Diplomat och Erika."
säljare på Epistelvägen 1B

07 nov 2021

"Snabb process från fotografering tills att lägenheten lades ut på Hemnet och ett pris vi blev nöjda med. Lägenheten såldes innan visning vilket även var hennes målsättning från att vi anlitade henne.
Erika är uppriktig, trovärdig och effektiv. Hon höll en konstant nivå under hela processen. Det finns ofta tendenser från mäklaren att dem ändra uppfattning, tycke och humör. Men inte om ni anlitar Erika, hon är samma person från start till avslut.
Hon ger en realistisk bild på vad din lägenhet kommer att säljas för och hon håller vad hon lovar. Hon återkopplar jämt och man behöver aldrig vänta länge på svar vid kontakt. Hon är väldigt engagerad och gör det där lilla extra som de flesta andra inte gör.
Om ni vill lägga ut er lägenheten till försäljning så anlitar ni Erika!
"
säljare på Nordenflychtsvägen 62

21 okt 2021

"Erika är en mest duktig mäklare som jag någonsin har känt till, hon mycket social och professionell. Jag är mycket nöjd.tack så mycket!"
säljare på Lustgårdsgatan 1

04 okt 2021

"Super seriös och duktig mäklare, snabb på att avsluta affärer! "
säljare på Knektvägen 45A

29 sep 2021

"Erika är en fantastisk duktig, trevlig och professionell mäklare, rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Drottningholmsvägen 55

23 sep 2021

"Detta var andra gången jag anlitade Erika och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. Erika är engagerad och levererar det hon utlovar! "
säljare på Lustgårdsgatan 3

23 sep 2021

"Vi är extremt nöjda med Erika som vår mäklare. Vi sålde vår lägenhet i Etaget till ett pris vi aldrig hade kunnat drömma om och det är mycket tack vare Erika och den strategi som hon la fram. Hon valde en fantastisk fotograf och hjälpte kostnadsfritt till med styling, vilket medförde perfekta bilder och ett riktigt stort intresse redan innan visning. Hennes lokalkännedom är djup och i och med att hon verkat i samma område i många år så hade hon en lång lista av intressenter innan vi ens lagt ut bostaden till försäljning.
Vi köpte hus i samma veva och även där var Erika ett stort stöd, med coachning kring budgivning, värdering och besiktning. Sammantaget har hon varit en trygg punkt i en i övrigt stressande tid och vi kan inte nog varmt rekommendera henne. "
säljare på Nordenflychtsvägen 62

16 sep 2021

"Professionellt och engagerat från första stund till försäljning. Vi är supernöjda! "
säljare på Nordenflychtsvägen 69

31 aug 2021

"Erikas mäkleriföretag ligger i stenkast från min bostad, och hon har förmedlat många bostäder i min förening genom åren. Erika har utmärkt kunskap om min förening och området.
Erika är lyhörd och engagerad, inger stort förtroende när hon kommunicerar. Med sitt nätverk får man professionella hjälp i alla aspekter i försäljningen. Vår försäljning har gått till mycket smidigt.
Vi ger Erika varma rekommendationer. Eftersom vi flyttar till närområdet lär vi återkomma vid framtida försäljningar. :-)"
säljare på Warfvinges väg 18

28 aug 2021

"Erika är en jordnära och engagerad mäklare, vi kände stor tillit till att hon gjorde det yttersta för att vi skulle få en lyckad försäljning. Hon var lätt att få kontakt med och vi fick alltid snabb återkoppling.
Vi rekommenderar starkt Erika!"
säljare på Brotorps Allé 5

12 aug 2021

"Erika är fokuserad, målmedveten och samtidigt har hon en härlig positiv energi.
Hon guidade oss tryggt genom processen med sin erfarenhet och kunskap. Efter en seg start vågade vi vänta en extra vecka och ha ytterligare en visning, trots att vi var under tidspress. Resultatet blev att budgivningen tog fart och landade över vår förväntan.
Mycket nöjd! Rekommenderas varmt.
"
säljare på Örby Slottsväg 42

10 jul 2021

"Want to sell your apartment for good price, Erika is the best choice."
säljare på Warfvinges väg 18

23 jun 2021

"Erika är fantastisk på att tillvarata både säljaren och köparens intressen-väldigt professionell. Hjälpsam och tillmötesgående. Rekommenderas å det varmaste. "
säljare på Råsundavägen 172

23 jun 2021

"Rekommenderar starkt!"
säljare på Warfvinges väg 18

04 jun 2021

"Topp mäklare! "
säljare på Gyllenstiernas Allé 67

25 maj 2021

"Trovärdig, lyhörd, effektiv och fantastisk att samarbeta med är mäklare Erika Mutschler. Jag köpte min lägenhet av henne och det fanns ingen annan mäklare jag ville vända mig till nu när jag skulle sälja den. Kan varmt varmt rekommendera henne!. "
säljare på Slipgatan 5

20 maj 2021

"Hon är best of the best!!!"
säljare på Stenkvistavägen 10

14 maj 2021

"Vi är otroligt nöjda med allt! Rekommenderas starkt om ni vill ha en trevlig, lyhörd och proffsig mäklare! "
säljare på Finntorpsvägen 10

24 apr 2021

"Andra gången jag vände mig till Erika och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Storsegelvägen 10

20 apr 2021

"Vi är nöjda med hennes allmänna bemötande, tillgänglighet, snabbhet och alltid tillgänglig för frågor. Vi skulle varmt rekommendera henne för framtida uppdrag. "
säljare på Rangstagatan 18

19 apr 2021

"Vi uppskattade verkligen att ha Erika som mäklare. Engagerad, ärlig och stöttande med en positiv energi. Extremt lyhörd och mån om att vi skulle vara nöjda under hela processen. "
säljare på Kellgrensgatan 10

16 apr 2021

"I chose Erika not only because she has profound knowledge about our area and thus has a great potential buyers resource, but also her positive energy and perfect responsiveness whenever I reached out to her — she doesn’t keep a customer wait!
With similar commission fee, her company provided extra service to help internal decoration.
Erika is super proactive and efficient in the whole process and our place was sold at good price even before it’s listed on main sales platform.
She’s also very effective in communication between us and the buyer, which means much less confusion, negotiation and stress for us.
"
säljare på Kellgrensgatan 10

26 mar 2021

"Erika arbetade snabbt och var superprofessionell. Vi fick ett utmärkt bemötande från start och hade lagt Erika på minnet sedan ett år tidigare då vi också hade planer på att sälja. Hon var effektiv, kunnig och empatisk - toppbetyg i alla kategorier."
säljare på Skönviksvägen 272

21 mar 2021

"Vi är väldigt imponerade av mäklarens engagemang och professionalism. Erika är mycket trevlig, sympatisk och tillmötesgående. Vi kan verkligen rekommendera henne som den bästa mäklaren."
säljare på Warfvinges väg 18

09 mar 2021

"Erika var proffsig, lyhörd och ett tryggt bollplank under hela processen. Jag kommer garanterat anlita henne igen vid nästa bostadsförsäljning! "
säljare på Kellgrensgatan 10

14 feb 2021

"Erika är väldigt snabb och effektiv, smart och har ett smidigt sätt att presentera, argumentera och visa läget. Hög rekommenderat! Vi är så nöjda att få sälja vår lgh 7 månader innan tillträde utan att behöva göra så mycket. Hon fixat allt! Tack Erika!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

27 jan 2021

"Så nöjd med Erikas insats. Från att vi bestämde oss tog det 1,5 vecka innan lägenheten var såld. Erika höll hela tiden vad hon lovade, var lätt att få tag på och kändes som 100% rätt person för jobbet. Fotografen hon jobbar med var vi också mycket nöjda med. Sammanfattat, skulle inte tvivla en sekund på att sälja med Erika igen eller rekommendera henne vidare till nära och kära. "
säljare på Fridhemsgatan 29B

30 nov 2020

"Erika is very active and easy to communicate with. She is very engaged in all the steps of selling my apartment, really appreciated and recommanded."
säljare på Warfvinges väg 18

18 nov 2020

"Erika var engagerad, uppriktig och effektiv och gav oss bra råd från start till mål. Snabb process från fotografering till försäljning och ett pris vi blev nöjda med. "
säljare på Warfvinges väg 18

17 nov 2020

"Erika levererade precis vad hon lovat! Hon lyckades få till en snabb affär till ett pris vi är väldigt nöjda med. Hon är professionell, lyhörd och snabb på att återkoppla.
Erika får betyg 10/10 av oss och vi kommer garanterat att anlita henne igen nästa gång vi ska sälja!
"
säljare på Kellgrensgatan 10

13 nov 2020

"Detta är andra gången vi säljer med Erika. Vi är så otroligt nöjda med hennes insats, driv och återkoppling. Lägenheten blev den mest klickade i området tack vare fantastiska bilder samt att den såldes bara någon dag efter förhandsvisning. Hela processen har varit fantastisk bra! Rekommenderar alla att anlita Erika inför sin bostadsförsäljning. "
säljare på Björnståhlsgatan 2A

28 okt 2020

"En mycket kompetent, resultatorienterad och trevlig mäklare som vi kan rekommendera till 100%!!!"
säljare på Lindhagensgatan 104A

28 okt 2020

"Erika är en av de bästa mäklare som jag har träffat. Hon är genuin och vill det bästa för båda parter. Hon säljer med hjärta och hjärna vilket jag har upplevt är svårt att finna i mäklarvärlden. Jag sålde rekord tack vare hennes engagemang! Anlita henne! "
säljare på Warfvinges väg 18

22 okt 2020

"Supermäklare, tydlig, lyhörd och återkopplade snabbt och bra. "
säljare på Nordenflychtsvägen 64

17 okt 2020

"Erika är den absolut trevligaste och mest förtroendeingivande mäklaren jag har stött på. Superengagerad och hjälpsam genom hela processen."
säljare på Primusgatan 96

18 sep 2020

"Vi är supernöjda nöjda med Erika. Otroligt driven och läser av situationer helt perfekt så att vi som säljare alltid fick den information vi önskade och kände oss trygga genom hela processen. 5/5 på allt från första möte, styling till kontraktsskrivning. "
säljare på Arbetargatan 23B

31 aug 2020

"Erika brinner verkligen för sitt jobb och sprider mycket energi. Jag har stort förtroende för henne."
säljare på Nordenflychtsvägen 62

25 jun 2020

"Erika var ett självklart val för oss när vi skulle välja mäklare. Driven, positiv, trevlig, ja listan kan göras lång. Vi har hela tiden känt oss trygga och blivit uppdaterade under hela försäljningsprocessen. Erika har hela tiden visat ett stort engagemang och trots att budgivningen stannade av en aning, förhandlade hon upp priset till det som vi önskat. Vi är så otroligt nöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera Erika till alla som letar efter en duktig mäklare. Det märks tydligt att Erika älskar sitt jobb! "
säljare på Salbyvägen 1

10 jun 2020

"Erika är professionell, vänlig och oerhört serviceinriktad. Mina allra varmaste rekommendationer. "
säljare på Nedergården 255

02 feb 2020

"Detta var vår första lägenhetsförsäljning något som kan vara en nog så omskakande upplevelse. Med Erika som vår mäklare har det känts väldigt tryggt hela vägen. Hon är driven och engagerad och sitter på lång erfarenhet och brett kunnande om marknaden och hur man får till en lyckad affär. Hon ger det där lilla extra och har ett mycket gott öga för hur bostaden kan stylas inför visning. Resultatet blev så mycket bättre än vi vågat hoppas på. Vi är superglada att vi valde Erika och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Götaforsvägen 20

23 jan 2020

"Driven, kunnig förtroendeingivande!!"
säljare på Rangstagatan 18

19 nov 2019

"Erika är en härlig tjej som är den bästa mäklaren som jag har jobbat med hittills. Glad och tydlig tjej som lyssnar och levererar."
säljare på Sjödalsvägen 17

12 nov 2019

"Riktigt bra! Tack Erika"
säljare på Brotorpsvägen 11

31 okt 2019

"Best of the best"
säljare på Storsegelvägen 4

10 maj 2019

"Engagerad, proffsig och höll ihop helheten på ett fantastiskt sätt. Rekommenderas varmt!"
säljare på Bollstavägen 3

08 maj 2019

"Rekommenderar strakt!!!"
säljare på Källtorpsvägen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Parhus
2
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
227 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
205 av 209 säljare
Erika satte rätt förväntningar på slutpriset
194 av 211 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
204 av 209 säljare
Erika var tydlig och höll mig uppdaterad
210 av 212 säljare

Erika på kartan.

848 tidigare annonser
4 bostäder till salu
213 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 995 000 kr
3 rum, 78,5 m²
76 858 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 525 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 55 m²
72 636 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 680 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 43 m²
65 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 052 kr/mån
3 rum, 74 m²
Lägenhet, Stockholm
3 428 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 805 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 8 695 000 kr
5 495 000 kr
Radhus Bollmora
5 rum, 124 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Björknäs
4 rum, 80,1 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Högdalen
+ 100 000 kr
4 rum, 85 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare som vi gärna rekommenderar vi fick mer för våran lägenhet än vi trodde att vi skulle få. "
9 100 000 kr
Lägenhet Stadshagen
+ 905 000 kr
4 rum, 97 m²
Utropspris: 8 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bara gott att säga och kan varmt rekommendera Erika som genomförde den bästa bostadsförsäljningen jag varit med om. Mycket bra dialog, genomtänkt process från start till mål, omger sig med med mycket duktiga stylister, fotograf och jobbade för mitt bästa hela tiden. Hennes engagemang ledde till ett mycket bättre resultat än vad jag förväntade mig men också till en angenäm, smidig och snabb process där jag hela tiden hade full koll på vad som hände."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.