Lisa Kalin

Profilbild för Lisa Kalin
Säljarfavorit
Lisa Kalin
4.7 / 5
(154 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
34 st
143 860 000 kr

Bakgrund

Lisa Kalin jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2010-02-09. Lisa har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Lisa har haft 36 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 186 870 000 kr.

Presentation

Kvalitet är viktigt för mig och jag jobbar alltid väldigt hårt för att få nöjda kunder. Min strategi är att alltid agera snabbt, lyssna till situationen och på bästa sätt få bra avslut. Detta har lett till många rekordförsäljningar och bra kontaktnät/återkommande kunder. Jag älskar mitt jobb och driver Diplomat sedan 2013.

Det är ingen slump att jag idag är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt Booli.se/Hittamäklare och reco.se. Jag blev utsedd till en av Stockholms mest rekommenderade mäklare (topp-5) 2016.

Ska du sälja? Ring 0736151655 eller maila lisa@diplomatmakleri.se

Fastighetsmäklarutbildning Gävle

Mäklarbyrå


Säljare om Lisa.

21 okt 2020

"Otroligt proffsig och lyhörd! Rekommenderar varmt Lisa! "
säljare på Mjölnarvägen hus 3

09 okt 2020

"Toppeninsats! Från start till mål. Inget att klaga på. Vi är supernöjda."
säljare på Hagagatan 17K

06 okt 2020

"Otroligt snabb på att svara på sms, vass presentation av lägenheten på tryckt media och online. "
säljare på Hornsbergs Strand 55

23 sep 2020

"Bästa!! Rekommenderas starkt!!"
säljare på Hornsbergs Strand 55

06 sep 2020

"Fantastiskt duktig och trevlig mäklare med hög energi! Proffsigt intryckt, superfin styling av lägenheten och snabb försäljning. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare! Mina starkaste rekommendationer till Lisa!! "
säljare på Vitalisvägen 5

02 sep 2020

"Jag har aldrig i mitt liv träffat en sån professionell person! Hon hade stenkoll under hela processen, gav mig rätt information i rätt tid och fattade absolut bästa tänkbara beslut!"
säljare på Lindhagensgatan 106

28 aug 2020

"Lisa har varit en fantastisk mäklare under hela vår försäljningsprocess. Hon tar sig tiden att fokusera på oss och svara på alla typer av frågor som dyker upp. Vi vill varmt rekommendera Lisa!"
säljare på Lustgårdsgatan 14

31 jul 2020

"Vi är mer än nöjda med vårt val av Lisa som mäklare. Lisa är med sin fantastiska energi, kunnighet och driv den perfekta mäklaren oavsett om du ska köpa eller sälja. Hon är lyhörd, engagerad och du kommer verkligen känna dig inkluderad i processen. Rekommenderar stark Lisa! "
säljare på Hornsbergs Strand 55

11 jul 2020

"Är supernöjd med hela försäljningsprocessen. Allt gick smidigt och Lisa har varit väldigt drivande och ett jättebra stöd. "
säljare på Lustgårdsgatan 1

31 maj 2020

"Lisa är en grym mäklare. Ska ni sälja i hornsbergs strand är hon solklart bästa valet."
säljare på Lars Forssells gata 22

30 maj 2020

"Lisa - mäklare i toppklass! Snabb, smidig och levererar det hon säger. Rekommenderar henne!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

03 maj 2020

"Lisa är en fantastisk, duktig och kompetent mäklare. Lyhörd både på köparens och säljarens kravbild. Jag köpte och sålde lägenheten via henne. Hon har ett driv, hittar möjligheter som många andra mäklare inte kan. Lisa gör det lilla extra för att du ska bli nöjd som kund. Om du skall anlita en mäklare att sälja ditt hus eller lägenhet, då väljer du Lisa Kalin. "
säljare på Lindhagensgatan 145

27 apr 2020

"Vi är jättenöjda med vår försäljning genom Lisa!, Rekommenderar starkt!"
säljare på Lars Forssells gata 22

23 mar 2020

"Lisa var mäklare både när vi köpte och sålde vår lägenhet och vi har i båda processerna varit väldigt nöjda️️️! :) Oerhört proffsig, smart och förtroendeingivande! Rekommenderar Lisa varmt. "
säljare på Warfvinges väg 15

19 mar 2020

"Lisa är helt fantastisk som mäklare och person! Pålitlig, engagerad, tydlig och enormt driven. Kände mig så trygg genom hela processen. Rekommenderar henne till alla där ute och skulle vilja påstå att hon är den bästa mäklaren i Stockholm. "
säljare på Warfvinges väg 15

13 mar 2020

"Vi är verkligen supernöjda att vi valde Lisa som mäklare. Extremt proffsig och hjälpsam och har aldrig varit med om en mäklare med ett sånt stort engagemang och driv. Hon överträffade verkligen våra förväntningar både gällande slutpris och genomförde av försäljning, där hela processen gick oerhört snabbt och smidigt. Kommer definitivt välja Lisa nästa gång vi säljer och även varmt rekommendera henne till alla!"
säljare på Lustgårdsgatan 4

08 mar 2020

"Lisa visade på stor kunnighet och personligt engagemang. Driven, kommunikativ, professionell och snabb service genom hela processen. Positiv utstrålning och ett hjälpsamt förhållningssätt skapade trygghet och förtroende i samarbetet. Jag kan varmt rekommendera Lisa! "
säljare på Inedalsgatan 2A

30 jan 2020

"Lätt att arbeta med och bra bollplank. Kände mig trygg under hela säljprocessen.
"
säljare på Lindhagensgatan 135

15 jan 2020

"En hängiven, driven, kompetent och väldigt hjälpsam mäklare! Kan gladeligen rekommendera Lisa!"
säljare på Eyvind Johnsons gata 7

13 dec 2019

"Jag träffade endast Lisa vid ett tillfälle live och det var när vi skrev avtalen tillsammans med köparen. För oss passade det väldigt bra att hålla dialogen via mail och telefon utan att behöva träffas då vi sålde en nybyggnation där vi aldrig hann flytta in.
Hon hade stor kännedom och kunskap om att sälja på ritning."
säljare på Rämensvägen 27A

20 nov 2019

"en duktig och trevlig mäklare som jag kan rekommendera."
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

20 nov 2019

"Lisa är helt enkelt bäst! "
säljare på Midskeppsgatan 22A

30 okt 2019

"Jag tyckte att Lisa var väldigt professionell i sitt agerande, men också mycket lyhörd för de krav jag hade. Hon hade en positiv inställning till att sälja min lägenhet även när jag själv kände hopplöshet och det gav en trygg känsla."
säljare på Virkesvägen 9G

06 okt 2019

"Lisa visade på otroligt stort engagemang, hjärta och proffsighet från första stund och hela vägen i mål. Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen och slutade också på det försäljningspris vi hade hoppats på. Tack vare Lisas koll på marknaden gick vi ut med försäljningen i precis rätt stund, när det fanns en bra lucka. Hon hjälpte oss med styling inför fotografering och visning, lånade till och med ut några inredningsdetaljer åt oss för "den sista touchen". Blev superfint. Alltid tillgänglig och lätt att få tag på. Väldigt målmedveten och höll oss ständigt uppdaterade om status. Samtidigt som hon skötte vår försäljning galant hjälpte hon oss också med bud- och förhandlingstaktik för vårt eget husköp som skedde parallellt med försäljningen. Vi är SÅ nöjda och rekommenderar henne varmt till alla vi känner. "
säljare på Lustgårdsgatan 4

27 sep 2019

"Superbra service och stort förtroende. Lisa skötte allt superfint från början till slut. Rekommenderar varmt! "
säljare på Lars Forssells gata 26

15 sep 2019

"Vi både köpte samt sålde lägenhet med hjälp utav Lisa och var mycket nöjda med allt. Utöver det en mäklare förväntas göra fick vi exempelvis även förslag på styling inför fotografering, vilket var mycket hjälpsamt. Den fotograf som Lisa samarbetade med var även han duktig och fick fram det bästa i lägenheten vilket resulterade i en riktigt bra annons. Lisa var under hel processen mycket engagerad och tillgänglig, hon höll flertalet förhandsvisningar för de som önskade. Vi fick dagligen uppdatering kring status på försäljningen vilket kändes mycket tryggt. Vi rekommenderar alla att anlita Lisa!"
säljare på Sysslomansgatan 26

04 sep 2019

"Insatt, trevlig och entusiastisk! Jag är väldigt nöjd med Lisas insats!"
säljare på Tomtebogatan 3A

09 jun 2019

"Lisa hjälpte oss sälja med hjärta och stort engagemang! Otroligt kommunikativ, proffsig och varm person- som jobbade hårt mot uppsatt mål. Vi är jätte nöjda och kommer att rekommendera henne alla dagar i veckan, toppmäklare! "
säljare på Lustgårdsgatan 3

16 maj 2019

"Proffsig, säker, hög tillgänglighet,tydlig,effektiv, älskar sitt yrke, därför mycket engagerad och lyhörd. Hade helt RÄTT i alla moment i processen visade det sig. Trust her! Jag rekommenderar Lisa Kalin och hennes företag Diplomat med glädje! / Ann"
säljare på Fleminggatan 49

09 apr 2019

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Inedalsgatan 7

29 mar 2019

"Proffsigt hanterande av hela processen. Fick till en snabb affär. Nöjd på alla sätt och vis."
säljare på Rålambsvägen 50

19 feb 2019

"Lisa Kär fantastisk, snabb och mycket engagerad från första möte tills kontrakten är underskriven. Vi kan starkt rekommendera Lisa."
säljare på Virkesvägen 15

28 jan 2019

"En mer engagerad person tror jag är svårt att hitta. Lisa hjälpte mig hela vägen & jag kände verkligen att hon jobbade för mig!
Snabb, kunnig & positiv!"
säljare på Inedalsgatan 2A

18 jan 2019

"Lisa var lyhörd & "på alerten" vilket verkligen uppskattades, jag var mycket nöjd med vårt samarbete & hennes arbetsinsats. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Kransbindarvägen 23

10 nov 2018

"Otroligt engagemang, fin lyhördhet och väldigt proffesionell. "
säljare på Fredhällsgatan 11

30 okt 2018

"Lisa är en helt fantastisk och enastående mäklare. Otroligt duktig på det hon gör och samtidigt lyhörd, påläst och mycket engagerad. Jag kände mig väldigt trygg med Lisa som mäklare från början till slut. Kan varmt rekommendera Lisa. "
säljare på Lidnersplan 6

15 aug 2018

"Liza får jobbet gjort även i Tuffa tider"
säljare på Kalvshällavägen 36

23 jun 2018

"Inger förtroende och är engagerad. Rekommenderas varmt. "
säljare på Årgångsgatan 6

09 maj 2018

"Andra gången vi säljer med Lisa och vad hon fått kämpa med vår senaste bostadsaffär! Vi rekommenderar henne varmt till andra som likt oss har höga krav på sin mäklare. Tack för denna gång Lisa! "
säljare på Tecknarvägen 7

06 feb 2018

"Tydlig, otroligt engagerad och målinriktad!"
säljare på Fabrikörvägen 10D

16 nov 2017

"Vi var mycket nöjda med Lisa. Hon var påläst, proffsig och snabb i den fortlöpande kommunikationen under försäljningen. Hon bidrog med en extra insats då vi sålde under en nedåtgående marknad (hösten-17) men där hon arbetade med de få spekulanterna vi hade och ändå såg till att sälja till ett pris vi var nöjda med. "
säljare på Lustgårdsgatan 20

15 nov 2017

"Lisa lyckades sälja vår bostad till det pris vi ville ha. Såld innan visning på en annars mkt trög marknad. Mkt engagerad och kunnig mäklare. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Lustgårdsgatan 20

09 okt 2017

"Otroligt proffesionell!"
säljare på Orvar Odds väg 10

19 jun 2017

"Det enda negativa var att mäklaren gav oss förhoppningar om ett högre slutpris. När vi pratade första gången sa hon att 7,6-7,7 miljoner var ett rimligt mål, när det var dags för visning sa hon att 7,3-7,4 var ett rimligt mål. Kändes lite konstigt att marknaden skulle ha förändrats så mycket på några veckor. I övrigt är vi mycket nöjda, särskilt med engagemanget!"
säljare på Lustgårdsgatan 16

08 jun 2017

"Lisa håller en hög nivå som mäklare. Höll mig alltid uppdaterad och var tilllmötesgående på mina krav som säljare och var alltid tillgänglig oavsett tid eller veckodag. Hon agerar snabbt och effektivt. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Ekensbergskajen 5

16 maj 2017

"Bästa mäklaren jag anlitat"
säljare på Liljeholmsvägen 12

12 maj 2017

"Jag valde Lisa på Diplomat fastighetsmäkleri eftersom hon gav mig bäst magkänsla efter första mötet.
Lisa har varit otroligt snabb med att svara och skött min försäljning fantastiskt !
Det var min först gång att sälja lägenhet så jag var jättenervös och säkert väldigt petig med vad som skulle stå med i annons osv. Onödigt nu i efterhand, Lisa hade helt koll på läget.
Kommer def vända mig till Diplomat i förstahand vid nästa försäljning.
Försäljningen gick långt över förväntan. "
säljare på Postiljonsvägen 33

10 maj 2017

"Kan varmt rekomenderas, gjorde ett kanonjobb och jag är mycket nöjd."
säljare på Lustgårdsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
186 870 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
149 av 154 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
123 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
149 av 154 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 154 säljare

Lisa på kartan.

389 tidigare annonser
1 bostäder till salu
152 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 rum, 43,5 m²
Lägenhet, Stockholm
0 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 450 000 kr
Lägenhet Kvarnholmen
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt proffsig och lyhörd! Rekommenderar varmt Lisa! "
3 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 950 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Strand
+ 655 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppeninsats! Från start till mål. Inget att klaga på. Vi är supernöjda."
4 700 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Strand
+ 205 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt snabb på att svara på sms, vass presentation av lägenheten på tryckt media och online. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.