Lisa Kalin

Profilbild för Lisa Kalin
Säljarfavorit
Lisa Kalin
4.8 / 5
(180 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
26 st
147 850 000 kr

Bakgrund

Lisa Kalin jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2010-02-09. Lisa har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Lisa har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 161 290 000 kr.

Presentation

Kvalitet är viktigt för mig och jag jobbar alltid väldigt hårt för att få nöjda kunder. Min strategi är att alltid agera snabbt, lyssna till situationen och på bästa sätt få bra avslut. Detta har lett till många rekordförsäljningar och bra kontaktnät/återkommande kunder och idag är jag Hornsbergs Strands mest anlitade mäklare sedan 2020.

Jag älskar mitt jobb och driver Diplomat sedan 2013. Det är ingen slump att jag idag är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt Booli.se/Hittamäklare och reco.se. Jag blev utsedd till en av Kungsholmens mest rekommenderade mäklare (topp-5) 2020 och q1 2021.

Ska du sälja? Ring 0736151655 eller maila lisa@diplomatmakleri.se

Fastighetsmäklarutbildning Gävle

Mäklarbyrå


Säljare om Lisa.

06 apr 2021

"Alltid ett trevligt bemötande med fantastiskt engagemang och servicekänsla. Vi har både köpt och sålt genom Lisa och känner oss väldigt nöjda och trygga. En professionalitet som vi värdesätter högt."
säljare på Sysslomansgatan 26

06 apr 2021

"Absolut den bästa mäklaren! Otroligt kompetent och lätt att samarbeta med. Lisa höll mig uppdaterad om processen och gav hennes rekommendationer och var fullt påläst om min brf och lägenhet (hon visste t.o.m vissa saker som jag inte visste).
Hon har ett stort kontaktnät som gjorde att vi hade sålt lägenheten innan visning - med budgivning samt till ett betydligt högre pris än förväntat (och jag hade höga förväntningar).
Lisa gjorde mer än överenskommits, tex skulle hon style:a innan fotografering men gjorde allt sådant inför en extra förhandsvisning.
Lisa är enkelt mitt förstahandsval av mäklare! "
säljare på Warfvinges väg 3

20 mar 2021

"Uppskattade verkligen hennes engagemang och omtanke som säljare. Lisa är en mäklare som jag själv som köpare hade fått förtroende för och känt mig trygg med som köpare av lägenhet.
//Peter Ström Hornsberg strand. "
säljare på Hornsbergs Strand 55

18 mar 2021

"Förstklassig service hela vägen till kontraktsskrivningen! Vi har sålt med olika mäklare men måste ändå säga att Lisa överträffat alla vi har jobbat med tidigare! Tror att det beror på att hon verkligen älskar sitt jobb och det märker man verkligen! Allt från styling till fotograferingen och texter var tipp topp samtidigt som hon hade superbra koll på marknaden och time:ade in vår annons så bra så att det inte ska krocka med andra objekt (diplomat får ändå ganska många objekt i området).
Rekommenderar verkligen Lisa!"
säljare på Lustgårdsgatan 3

10 mar 2021

"Professionell toppen mäklare från början till slut! "
säljare på Lenngrensgatan 4

04 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Lisa!
Engagerad, driven, lyhörd och flexibel.
Allt man vill ha från en mäklare. "
säljare på Lindhagensgatan 106

26 feb 2021

"Vi är otroligt glada över att ha anlitat Lisa från Diplomat. Snabb service, snabb försäljning och hon är väldigt kunnig i hela området. Vi gillar också att Lisa är etablerad i området vilket gjorde att vi slapp Hemnet och många visningar och allt annat med det. Vår lägenhet såldes snabbt och vi är riktigt nöjda med både service och bemötande. Vi rekommenderar er verkligen att anlita Lisa när ni ska sälja!
"
säljare på Lindhagensgatan 106

24 feb 2021

"Lisa gjorde en fin insats vid förmedling av vår lägenhet trots relativt svagt intresse från marknaden vid tidpunkten."
säljare på Franzéngatan 40

21 feb 2021

"Vi kan varmt rekommendera Lisa Kalin på Diplomat Fastighetsmäkleri! Lisa är lyhörd, tillgänglig, mycket kompetent och levererar med otroligt hög servicenivå och kvalitet. Lisa såg till att hela processen fungerade smidigt och vi sålde vår lägenhet till ett fantastiskt bra pris. Vi är supernöjda! Vid nästa försäljning kommer vi definitivt att anlita Lisa igen. Våra allra varmaste rekommendationer! "
säljare på Husarviksgatan 4

21 jan 2021

"Vi är supernöjda med Lisa! Hon är otroligt effektiv, engagerad och proaktiv. Den absolut bästa mäklaren! "
säljare på Lindhagensterrassen 19

31 dec 2020

"Vi är jättenöjda med Lisas insats vid försäljningen av vår lägenhet. Hon var snabb, hittade lösningar, var tillgänglig och superbra att göra med. Är väldigt glad att vi sålde till ett bra pris utifrån de specifika villkor vi hade. Rekommenderar Lisa varmt!"
säljare på Pär Lagerkvists gata 30

10 dec 2020

"Jättenöjda med Lisa!"
säljare på Kronobergsgatan 25A

10 dec 2020

"Lisa var supertrevlig och lätt att göra med. Det gick otroligt fort att sälja våran lägenhet. Rekommenderar!!"
säljare på Kronobergsgatan 25A

04 dec 2020

"Otroligt proffsig och kunnig mäklare! "
säljare på Rämensvägen 25B

04 dec 2020

"Svarade väldigt snabbt och informativt på alla frågor. Ofta med extra tips och råd som gav svar direkt på nästa fråga innan jag ställt den. "
säljare på Creutzgatan 2

03 dec 2020

"Lisa är en driven och kunnig mäklare, det märks att hon brinner för sitt jobb. Hon lade tidigt upp en plan vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg eftersom jag bor på annan ort. Hon var flexibel och anordnade privata visningar vid önskemål. Kan verkligen rekommendera Lisa! "
säljare på Lindhagensterassen 19

18 nov 2020

"Allt gick snabbt och smidigt."
säljare på Warfvinges väg 23

21 okt 2020

"Otroligt proffsig och lyhörd! Rekommenderar varmt Lisa! "
säljare på Mjölnarvägen hus 3

09 okt 2020

"Toppeninsats! Från start till mål. Inget att klaga på. Vi är supernöjda."
säljare på Hagagatan 17K

06 okt 2020

"Otroligt snabb på att svara på sms, vass presentation av lägenheten på tryckt media och online. "
säljare på Hornsbergs Strand 55

23 sep 2020

"Bästa!! Rekommenderas starkt!!"
säljare på Hornsbergs Strand 55

06 sep 2020

"Fantastiskt duktig och trevlig mäklare med hög energi! Proffsigt intryckt, superfin styling av lägenheten och snabb försäljning. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare! Mina starkaste rekommendationer till Lisa!! "
säljare på Vitalisvägen 5

02 sep 2020

"Jag har aldrig i mitt liv träffat en sån professionell person! Hon hade stenkoll under hela processen, gav mig rätt information i rätt tid och fattade absolut bästa tänkbara beslut!"
säljare på Lindhagensgatan 106

28 aug 2020

"Lisa har varit en fantastisk mäklare under hela vår försäljningsprocess. Hon tar sig tiden att fokusera på oss och svara på alla typer av frågor som dyker upp. Vi vill varmt rekommendera Lisa!"
säljare på Lustgårdsgatan 14

31 jul 2020

"Vi är mer än nöjda med vårt val av Lisa som mäklare. Lisa är med sin fantastiska energi, kunnighet och driv den perfekta mäklaren oavsett om du ska köpa eller sälja. Hon är lyhörd, engagerad och du kommer verkligen känna dig inkluderad i processen. Rekommenderar stark Lisa! "
säljare på Hornsbergs Strand 55

11 jul 2020

"Är supernöjd med hela försäljningsprocessen. Allt gick smidigt och Lisa har varit väldigt drivande och ett jättebra stöd. "
säljare på Lustgårdsgatan 1

31 maj 2020

"Lisa är en grym mäklare. Ska ni sälja i hornsbergs strand är hon solklart bästa valet."
säljare på Lars Forssells gata 22

30 maj 2020

"Lisa - mäklare i toppklass! Snabb, smidig och levererar det hon säger. Rekommenderar henne!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

03 maj 2020

"Lisa är en fantastisk, duktig och kompetent mäklare. Lyhörd både på köparens och säljarens kravbild. Jag köpte och sålde lägenheten via henne. Hon har ett driv, hittar möjligheter som många andra mäklare inte kan. Lisa gör det lilla extra för att du ska bli nöjd som kund. Om du skall anlita en mäklare att sälja ditt hus eller lägenhet, då väljer du Lisa Kalin. "
säljare på Lindhagensgatan 145

27 apr 2020

"Vi är jättenöjda med vår försäljning genom Lisa!, Rekommenderar starkt!"
säljare på Lars Forssells gata 22

23 mar 2020

"Lisa var mäklare både när vi köpte och sålde vår lägenhet och vi har i båda processerna varit väldigt nöjda️️️! :) Oerhört proffsig, smart och förtroendeingivande! Rekommenderar Lisa varmt. "
säljare på Warfvinges väg 15

19 mar 2020

"Lisa är helt fantastisk som mäklare och person! Pålitlig, engagerad, tydlig och enormt driven. Kände mig så trygg genom hela processen. Rekommenderar henne till alla där ute och skulle vilja påstå att hon är den bästa mäklaren i Stockholm. "
säljare på Warfvinges väg 15

13 mar 2020

"Vi är verkligen supernöjda att vi valde Lisa som mäklare. Extremt proffsig och hjälpsam och har aldrig varit med om en mäklare med ett sånt stort engagemang och driv. Hon överträffade verkligen våra förväntningar både gällande slutpris och genomförde av försäljning, där hela processen gick oerhört snabbt och smidigt. Kommer definitivt välja Lisa nästa gång vi säljer och även varmt rekommendera henne till alla!"
säljare på Lustgårdsgatan 4

08 mar 2020

"Lisa visade på stor kunnighet och personligt engagemang. Driven, kommunikativ, professionell och snabb service genom hela processen. Positiv utstrålning och ett hjälpsamt förhållningssätt skapade trygghet och förtroende i samarbetet. Jag kan varmt rekommendera Lisa! "
säljare på Inedalsgatan 2A

30 jan 2020

"Lätt att arbeta med och bra bollplank. Kände mig trygg under hela säljprocessen.
"
säljare på Lindhagensgatan 135

15 jan 2020

"En hängiven, driven, kompetent och väldigt hjälpsam mäklare! Kan gladeligen rekommendera Lisa!"
säljare på Eyvind Johnsons gata 7

13 dec 2019

"Jag träffade endast Lisa vid ett tillfälle live och det var när vi skrev avtalen tillsammans med köparen. För oss passade det väldigt bra att hålla dialogen via mail och telefon utan att behöva träffas då vi sålde en nybyggnation där vi aldrig hann flytta in.
Hon hade stor kännedom och kunskap om att sälja på ritning."
säljare på Rämensvägen 27A

20 nov 2019

"en duktig och trevlig mäklare som jag kan rekommendera."
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

20 nov 2019

"Lisa är helt enkelt bäst! "
säljare på Midskeppsgatan 22A

30 okt 2019

"Jag tyckte att Lisa var väldigt professionell i sitt agerande, men också mycket lyhörd för de krav jag hade. Hon hade en positiv inställning till att sälja min lägenhet även när jag själv kände hopplöshet och det gav en trygg känsla."
säljare på Virkesvägen 9G

06 okt 2019

"Lisa visade på otroligt stort engagemang, hjärta och proffsighet från första stund och hela vägen i mål. Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen och slutade också på det försäljningspris vi hade hoppats på. Tack vare Lisas koll på marknaden gick vi ut med försäljningen i precis rätt stund, när det fanns en bra lucka. Hon hjälpte oss med styling inför fotografering och visning, lånade till och med ut några inredningsdetaljer åt oss för "den sista touchen". Blev superfint. Alltid tillgänglig och lätt att få tag på. Väldigt målmedveten och höll oss ständigt uppdaterade om status. Samtidigt som hon skötte vår försäljning galant hjälpte hon oss också med bud- och förhandlingstaktik för vårt eget husköp som skedde parallellt med försäljningen. Vi är SÅ nöjda och rekommenderar henne varmt till alla vi känner. "
säljare på Lustgårdsgatan 4

27 sep 2019

"Superbra service och stort förtroende. Lisa skötte allt superfint från början till slut. Rekommenderar varmt! "
säljare på Lars Forssells gata 26

15 sep 2019

"Vi både köpte samt sålde lägenhet med hjälp utav Lisa och var mycket nöjda med allt. Utöver det en mäklare förväntas göra fick vi exempelvis även förslag på styling inför fotografering, vilket var mycket hjälpsamt. Den fotograf som Lisa samarbetade med var även han duktig och fick fram det bästa i lägenheten vilket resulterade i en riktigt bra annons. Lisa var under hel processen mycket engagerad och tillgänglig, hon höll flertalet förhandsvisningar för de som önskade. Vi fick dagligen uppdatering kring status på försäljningen vilket kändes mycket tryggt. Vi rekommenderar alla att anlita Lisa!"
säljare på Sysslomansgatan 26

04 sep 2019

"Insatt, trevlig och entusiastisk! Jag är väldigt nöjd med Lisas insats!"
säljare på Tomtebogatan 3A

09 jun 2019

"Lisa hjälpte oss sälja med hjärta och stort engagemang! Otroligt kommunikativ, proffsig och varm person- som jobbade hårt mot uppsatt mål. Vi är jätte nöjda och kommer att rekommendera henne alla dagar i veckan, toppmäklare! "
säljare på Lustgårdsgatan 3

16 maj 2019

"Proffsig, säker, hög tillgänglighet,tydlig,effektiv, älskar sitt yrke, därför mycket engagerad och lyhörd. Hade helt RÄTT i alla moment i processen visade det sig. Trust her! Jag rekommenderar Lisa Kalin och hennes företag Diplomat med glädje! / Ann"
säljare på Fleminggatan 49

09 apr 2019

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Inedalsgatan 7

29 mar 2019

"Proffsigt hanterande av hela processen. Fick till en snabb affär. Nöjd på alla sätt och vis."
säljare på Rålambsvägen 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
161 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
175 av 179 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 178 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 180 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
176 av 180 säljare

Lisa på kartan.

422 tidigare annonser
6 bostäder till salu
178 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

6 395 000 kr
3 rum, 68 m²
94 044 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 855 kr/mån
2 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
2 rum, 49 m²
Lägenhet, Stockholm
2 853 kr/mån
6 750 000 kr
3 rum, 83,5 m²
81 325 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 269 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 062 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 300 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 505 000 kr
3 rum, 59 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
6 250 000 kr
Lägenhet Hornsberg Strand
+ 255 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 660 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Strand
2 rum, 54 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Absolut den bästa mäklaren! Otroligt kompetent och lätt att samarbeta med. Lisa höll mig uppdaterad om processen och gav hennes rekommendationer och var fullt påläst om min brf och lägenhet (hon visste t.o.m vissa saker som jag inte visste).
Hon har ett stort kontaktnät som gjorde att vi hade sålt lägenheten innan visning - med budgivning samt till ett betydligt högre pris än förväntat (och jag hade höga förväntningar).
Lisa gjorde mer än överenskommits, tex skulle hon style:a innan fotografering men gjorde allt sådant inför en extra förhandsvisning.
Lisa är enkelt mitt förstahandsval av mäklare! "
3 625 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 430 000 kr
1 rum, 41 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alltid ett trevligt bemötande med fantastiskt engagemang och servicekänsla. Vi har både köpt och sålt genom Lisa och känner oss väldigt nöjda och trygga. En professionalitet som vi värdesätter högt."
4 850 000 kr
Lägenhet Ingenting
+ 455 000 kr
3,5 rum, 80 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.