Lisa Kalin

Profilbild för Lisa Kalin
Säljarfavorit
Lisa Kalin
4.8 / 5
(209 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
25 st
174 980 000 kr

Bakgrund

Lisa Kalin jobbar på Diplomat och är registrerad mäklare sedan 2010-02-09. Lisa har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Lisa har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 185 461 000 kr.

Presentation

Kvalitet är viktigt för mig och jag jobbar alltid väldigt hårt för att få nöjda kunder. Min strategi är att alltid agera snabbt, lyssna till situationen och på bästa sätt få bra avslut. Detta har lett till många rekordförsäljningar och bra kontaktnät/återkommande kunder och idag är jag Hornsbergs Strands mest anlitade mäklare sedan 2020.

Jag älskar mitt jobb och driver Diplomat sedan 2013. Det är ingen slump att jag idag är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt Booli.se/Hittamäklare och reco.se. Jag blev utsedd till en av Kungsholmens mest rekommenderade mäklare (topp-5) 2020 och q1 2021.

Fastighetsmäklarutbildning Gävle

Mäklarbyrå


Säljare om Lisa.

04 okt 2021

"Lisa är helt fantastisk! Superhärlig och otroligt hjälpsam med alla frågor, stort som smått!"
säljare på Lindhagensgatan 104A

04 okt 2021

"Att sälja bostad är inget vi gör varje dag och att göra det som småbarnsfamilj är en utmaning. Lisa har tryggt och säkert lotsat oss genom denna process och vi är oerhört nöjda. Personlig och samtidigt affärsmässig, full av energi och positivitet som smittade av sig när vi som mest behövde det. Vi är så glada för att det är just Lisa som varit vår mäklare. Rakt igenom proffsig!"
säljare på Lindhagensterrassen 27

03 okt 2021

"En mäklare med kanonbra driv och som höll oss i handen hela vägen för att vi skulle känna oss trygga."
säljare på Lustgårdsgatan 16

19 sep 2021

"Lisa är 100% engagerad och målinriktad.
Jag kan absolut rekommendera henne om ni går i säljtankar. "
säljare på Pär Lagerkvists gata 24

13 sep 2021

"Vi är supernöjda. Vi uppskattade särskilt den snabba kommunikationen och det smidiga samarbetet. Vi rekommenderar varmt denna mäklare."
säljare på Vanadisvägen 36

29 aug 2021

"Lisa är trevlig, glad och lätt att samarbeta med. Hon återkopplar snabbt vid frågor, är väl förberedd inför visningar och möten. Vår försäljning gick snabbt och vi är mycket nöjda med resultatet därför rekommenderar vi Lisa. "
säljare på Warfvinges väg 7

10 aug 2021

"Vi är väldigt nöjd med Lisa som mäklare. Mycket hjälpsam och proffsig. Tillgänglig, kunnig, effektiv och trevlig! Kan varmt rekommendera Lisa."
säljare på Lustgårdsgatan 20

05 aug 2021

"Detta är en av de smidigaste bostadsaffärer som jag någonsin upplevt och där alla parter var väldigt nöjda med slutpris och allt som hör till vid en bostadsaffär.
Ett stort tack till Lisa som verkligen levererade, Byrån Diplomat med bla Lisa kan jag mer än väl rekommendera!
Så återigen ett stort tack och grymt jobbat!!
/Björn "
säljare på Lars Forssells gata 26

05 aug 2021

"Lisa är alltid tillgänglig och lyhörd. Hennes råd och tips hjälpte oss enormt mkt. Hon har extremt bra kunskap om området. "
säljare på Lustgårdsgatan 1

07 jul 2021

"Vi kikade på Hitta Mäklare för att leta efter de bästa mäklarna inom Hornsberg Strand och träffade ett par av dem, men ingen av dem hade det som vi letade efter, trots de fina betygen. Sedan kom jag i kontakt med Lisa när vi såg en bostadsannons för en lägenhet precis bredvid vår. Vi älskade lägenheten och vann budgivning. Baserat på Lisas extraordinära arbete och proffsiga bemötande, var det en självklarhet att hon skulle även få uppdraget att sälja vår lägenhet. Lisa är en riktig superstjärna (och en arbetsnarkoman utan dess like). Inte nog med att hon gjorde allt hon kunde för att lyckas med uppdragen, men hennes stora engagemang och hårda arbete gjorde processen superkul. Vi var lugna hela vägen och resultaten var helt överlägsna. Lisa, tack snälla för ett fantastiskt jobb. Du kan vara säker på att vi kommer att ringa dig när vi också säljer vår nya lägenhet. Till er andra som letar mäklare, anlita Lisa, ni kommer inte att ångra er en sekund :-)"
säljare på Lars Forssells gata 33

28 jun 2021

"Lisa gav ett superproffsigt intryck från start till mål. Hon satte upp en bra strategi för försäljningen och gav oss tips på hur vi kunde förbereda lägenheten för såväl fotografering som visning. Bra informationsflöde längs hela processen, som dessutom gick väldigt snabbt!"
säljare på Lustgårdsgatan 3

18 jun 2021

"Lisa är otroligt proffsig, förtroendeingivande & kommunikativ! Kände mig trygg genom hela processen och är mer än nöjd med mitt val! Kommer absolut att anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne till andra. "
säljare på Ulriksborgsgatan 7

26 maj 2021

"Lisa kan marknaden och var ett jättebra bollplank genom hela processen. Tog sig verkligen tid för att komma tidigt inför fotografering samt visningar och fixa till stylingen så att den blev topp! Kan varmt rekommendera Lisa!"
säljare på Lenngrensgatan 2

22 maj 2021

"Lisa var engagerad och proffsig. Vi kände oss trygga med henne och att hon gjorde sitt yttersta för att sälja lägenheten."
säljare på Orvar Odds väg 8

29 apr 2021

"En otroligt snabb och smidig försäljning. Väldigt noggrann och mycket informativ. "
säljare på Långholmsgatan 21

29 apr 2021

"Fantastiskt bra service och snabbt och effektivt utfört. 5 stjärnor hela vägen! "
säljare på Lindhagensgatan 145

22 apr 2021

"Lisa är en mäklare som verkligen gör skillnad. Hon ger mycket bra stylingråd som höjer såväl funktion som utseende på bostaden. Hon har en bra, genomarbetad taktik inför visning samt bedömer marknad och spekulanter på ett utmärkt sätt. Dessutom är hon mycket trevlig och lyhörd inför ens egna önskemål. Vi kan därför ge henne våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Orvar Odds väg 2

06 apr 2021

"Alltid ett trevligt bemötande med fantastiskt engagemang och servicekänsla. Vi har både köpt och sålt genom Lisa och känner oss väldigt nöjda och trygga. En professionalitet som vi värdesätter högt."
säljare på Sysslomansgatan 26

06 apr 2021

"Absolut den bästa mäklaren! Otroligt kompetent och lätt att samarbeta med. Lisa höll mig uppdaterad om processen och gav hennes rekommendationer och var fullt påläst om min brf och lägenhet (hon visste t.o.m vissa saker som jag inte visste).
Hon har ett stort kontaktnät som gjorde att vi hade sålt lägenheten innan visning - med budgivning samt till ett betydligt högre pris än förväntat (och jag hade höga förväntningar).
Lisa gjorde mer än överenskommits, tex skulle hon style:a innan fotografering men gjorde allt sådant inför en extra förhandsvisning.
Lisa är enkelt mitt förstahandsval av mäklare! "
säljare på Warfvinges väg 3

20 mar 2021

"Uppskattade verkligen hennes engagemang och omtanke som säljare. Lisa är en mäklare som jag själv som köpare hade fått förtroende för och känt mig trygg med som köpare av lägenhet.
//Peter Ström Hornsberg strand. "
säljare på Hornsbergs Strand 55

18 mar 2021

"Förstklassig service hela vägen till kontraktsskrivningen! Vi har sålt med olika mäklare men måste ändå säga att Lisa överträffat alla vi har jobbat med tidigare! Tror att det beror på att hon verkligen älskar sitt jobb och det märker man verkligen! Allt från styling till fotograferingen och texter var tipp topp samtidigt som hon hade superbra koll på marknaden och time:ade in vår annons så bra så att det inte ska krocka med andra objekt (diplomat får ändå ganska många objekt i området).
Rekommenderar verkligen Lisa!"
säljare på Lustgårdsgatan 3

10 mar 2021

"Professionell toppen mäklare från början till slut! "
säljare på Lenngrensgatan 4

04 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Lisa!
Engagerad, driven, lyhörd och flexibel.
Allt man vill ha från en mäklare. "
säljare på Lindhagensgatan 106

26 feb 2021

"Vi är otroligt glada över att ha anlitat Lisa från Diplomat. Snabb service, snabb försäljning och hon är väldigt kunnig i hela området. Vi gillar också att Lisa är etablerad i området vilket gjorde att vi slapp Hemnet och många visningar och allt annat med det. Vår lägenhet såldes snabbt och vi är riktigt nöjda med både service och bemötande. Vi rekommenderar er verkligen att anlita Lisa när ni ska sälja!
"
säljare på Lindhagensgatan 106

24 feb 2021

"Lisa gjorde en fin insats vid förmedling av vår lägenhet trots relativt svagt intresse från marknaden vid tidpunkten."
säljare på Franzéngatan 40

21 feb 2021

"Vi kan varmt rekommendera Lisa Kalin på Diplomat Fastighetsmäkleri! Lisa är lyhörd, tillgänglig, mycket kompetent och levererar med otroligt hög servicenivå och kvalitet. Lisa såg till att hela processen fungerade smidigt och vi sålde vår lägenhet till ett fantastiskt bra pris. Vi är supernöjda! Vid nästa försäljning kommer vi definitivt att anlita Lisa igen. Våra allra varmaste rekommendationer! "
säljare på Husarviksgatan 4

21 jan 2021

"Vi är supernöjda med Lisa! Hon är otroligt effektiv, engagerad och proaktiv. Den absolut bästa mäklaren! "
säljare på Lindhagensterrassen 19

31 dec 2020

"Vi är jättenöjda med Lisas insats vid försäljningen av vår lägenhet. Hon var snabb, hittade lösningar, var tillgänglig och superbra att göra med. Är väldigt glad att vi sålde till ett bra pris utifrån de specifika villkor vi hade. Rekommenderar Lisa varmt!"
säljare på Pär Lagerkvists gata 30

10 dec 2020

"Jättenöjda med Lisa!"
säljare på Kronobergsgatan 25A

10 dec 2020

"Lisa var supertrevlig och lätt att göra med. Det gick otroligt fort att sälja våran lägenhet. Rekommenderar!!"
säljare på Kronobergsgatan 25A

04 dec 2020

"Otroligt proffsig och kunnig mäklare! "
säljare på Rämensvägen 25B

04 dec 2020

"Svarade väldigt snabbt och informativt på alla frågor. Ofta med extra tips och råd som gav svar direkt på nästa fråga innan jag ställt den. "
säljare på Creutzgatan 2

03 dec 2020

"Lisa är en driven och kunnig mäklare, det märks att hon brinner för sitt jobb. Hon lade tidigt upp en plan vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg eftersom jag bor på annan ort. Hon var flexibel och anordnade privata visningar vid önskemål. Kan verkligen rekommendera Lisa! "
säljare på Lindhagensterassen 19

18 nov 2020

"Allt gick snabbt och smidigt."
säljare på Warfvinges väg 23

21 okt 2020

"Otroligt proffsig och lyhörd! Rekommenderar varmt Lisa! "
säljare på Mjölnarvägen hus 3

09 okt 2020

"Toppeninsats! Från start till mål. Inget att klaga på. Vi är supernöjda."
säljare på Hagagatan 17K

06 okt 2020

"Otroligt snabb på att svara på sms, vass presentation av lägenheten på tryckt media och online. "
säljare på Hornsbergs Strand 55

23 sep 2020

"Bästa!! Rekommenderas starkt!!"
säljare på Hornsbergs Strand 55

06 sep 2020

"Fantastiskt duktig och trevlig mäklare med hög energi! Proffsigt intryckt, superfin styling av lägenheten och snabb försäljning. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare! Mina starkaste rekommendationer till Lisa!! "
säljare på Vitalisvägen 5

02 sep 2020

"Jag har aldrig i mitt liv träffat en sån professionell person! Hon hade stenkoll under hela processen, gav mig rätt information i rätt tid och fattade absolut bästa tänkbara beslut!"
säljare på Lindhagensgatan 106

28 aug 2020

"Lisa har varit en fantastisk mäklare under hela vår försäljningsprocess. Hon tar sig tiden att fokusera på oss och svara på alla typer av frågor som dyker upp. Vi vill varmt rekommendera Lisa!"
säljare på Lustgårdsgatan 14

31 jul 2020

"Vi är mer än nöjda med vårt val av Lisa som mäklare. Lisa är med sin fantastiska energi, kunnighet och driv den perfekta mäklaren oavsett om du ska köpa eller sälja. Hon är lyhörd, engagerad och du kommer verkligen känna dig inkluderad i processen. Rekommenderar stark Lisa! "
säljare på Hornsbergs Strand 55

11 jul 2020

"Är supernöjd med hela försäljningsprocessen. Allt gick smidigt och Lisa har varit väldigt drivande och ett jättebra stöd. "
säljare på Lustgårdsgatan 1

31 maj 2020

"Lisa är en grym mäklare. Ska ni sälja i hornsbergs strand är hon solklart bästa valet."
säljare på Lars Forssells gata 22

30 maj 2020

"Lisa - mäklare i toppklass! Snabb, smidig och levererar det hon säger. Rekommenderar henne!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

03 maj 2020

"Lisa är en fantastisk, duktig och kompetent mäklare. Lyhörd både på köparens och säljarens kravbild. Jag köpte och sålde lägenheten via henne. Hon har ett driv, hittar möjligheter som många andra mäklare inte kan. Lisa gör det lilla extra för att du ska bli nöjd som kund. Om du skall anlita en mäklare att sälja ditt hus eller lägenhet, då väljer du Lisa Kalin. "
säljare på Lindhagensgatan 145

27 apr 2020

"Vi är jättenöjda med vår försäljning genom Lisa!, Rekommenderar starkt!"
säljare på Lars Forssells gata 22

23 mar 2020

"Lisa var mäklare både när vi köpte och sålde vår lägenhet och vi har i båda processerna varit väldigt nöjda️️️! :) Oerhört proffsig, smart och förtroendeingivande! Rekommenderar Lisa varmt. "
säljare på Warfvinges väg 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
185 461 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
204 av 208 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
174 av 207 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
203 av 209 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
204 av 209 säljare

Lisa på kartan.

458 tidigare annonser
5 bostäder till salu
207 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

6 750 000 kr
3 rum, 83 m²
81 325 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 970 kr/mån
4 275 000 kr
2 rum, 42 m²
101 785 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 628 kr/mån
6 195 000 kr
3 rum, 79 m²
78 417 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 140 kr/mån
5 rum, 158,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 751 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 062 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 200 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Stand
3 rum, 92 m²
Utropspris: 8 200 000 kr
7 500 000 kr
Lägenhet Hornsberg Strand
+ 505 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
4 750 000 kr
Lägenhet Hornsberg Strand
2 rum, 54 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisa är helt fantastisk! Superhärlig och otroligt hjälpsam med alla frågor, stort som smått!"
6 300 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Strand
+ 105 000 kr
3,5 rum, 76 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
6 750 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Strand
3 rum, 86,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare med kanonbra driv och som höll oss i handen hela vägen för att vi skulle känna oss trygga."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.