Veronica Andersson

Profilbild för Veronica Andersson
Säljarfavorit
Veronica Andersson
5.0 / 5
(145 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
32 st
277 140 000 kr

Bakgrund

Veronica Andersson jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2018-06-18. Veronica har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Veronica har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 318 395 000 kr.

Presentation

En lyckad försäljning är inte en slump, den är noga planerad. Valet av mäklare är därför viktigare än någonsin. Genom att vara väl uppdaterad och följa branschens upp och nedgångar vet jag vad som krävs i alla lägen. Det är därför självklart för mig att finnas med och vara tillgänglig genom hela processen. Varje kund och varje situation är unik, för att få maximalt betalt krävs skräddarsydda lösningar och en engagerad mäklare. En tuff marknad kräver en mäklare som ständigt är nytänkande och villig att göra det där lilla extra. Mitt mål är att göra ett så bra arbete att ni tveklöst vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Välkommen att ringa mig så berättar jag mer!

Mäklarbyrå


Säljare om Veronica.

11 jul 2021

"Vår lägenhetsförsäljning gick över förväntan och vi kunde inte varit nöjdare med resultatet.
Veronica är mycket professionell, engagerad och kunnig vilket var precis det vi önskade vid val av mäklare.
Hon var mycket informativ och tillgänglig för frågor och önskemål genom hela processen och vi kände oss trygga med allt.
Resultatet blev en väldigt lyckad försäljning, tack vare hennes målmedvetenhet och driv.
Kan varmt rekommendera Veronica och kommer absolut anlita henne för framtida försäljningar.
"
säljare på Sankt Eriksgatan 90

29 jun 2021

"Veronica var mycket hjälpsam, kunnig och kompetent. "
säljare på Narvavägen 23B

28 jun 2021

"Glad, trevlig och tillmötesgående. Serviceinriktad. Gav ett noggrannt och proffessionellt intryck, vilket skapade trygghet i säljprocessen."
säljare på Östermalmsgatan 93

28 jun 2021

"Vi har tidigare både köpt och sålt bostad med Veronica. När det nu var dags att återigen sälja var det självklart för oss att välja Veronica ännu en gång. Veronica är mycket kunnig, erfaren och professionell som mäklare vilket har känts tryggt under hela processen. Vi är mycket nöjda med Veronicas arbete och skulle gärna köpa/sälja bostad genom henne igen. Vi kan varmt rekommendera Veronica. "
säljare på Strindbergsgatan 37

28 jun 2021

"Veronicas insats vid försäljningen av vår lägenhet var allt man kan önska sig - från en strålande personlighet till nyktra bedömningar och en ständig tillgänglighet. Kunde inte önskat oss en bättre mäklare. Högsta betyg på alla punkter."
säljare på Skeppargatan 21

28 jun 2021

"Toppenjobb "
säljare på Norrtullsgatan 51

27 jun 2021

"Från början till slut jobbade Veronica målmedvetet för att nå de uppsatta mål vi som säljare hade. Kunnig, engagerad och proffsig i all dialog. Gav allt från början för att nå hela vägen fram, utan att en enda gång ifrågasätta vår målbild med försäljningen.
Vi kan verkligen rekommendera att anlita Veronica för er försäljning. "
säljare på Norrbackagatan 25C

27 jun 2021

"Veronica var magisk! Hon gjorde det lilla extra för att göra vår försäljning så bra som möjligt. När vi ska sälja nästa gång, då anlitar vi mer än gärna Veronica igen."
säljare på Roslagsgatan 41

27 jun 2021

"Otroligt nöjd med Veronica, hade rekommenderat henne tusen gånger om. Påläst, driven, väldigt professionell - allt var verkligen super!"
säljare på Norrbackagatan 25B

16 jun 2021

"Under försäljningsprocessen arbetade Veronica väldigt proaktivt och ihärdigt. Lägenheten i fråga var svårsåld, men efter att Veronica arrangerat ett flertal privatvisningar hittade hon en köpare som köpte lägenheten för ett bra pris."
säljare på Sankt Eriksgatan 39

10 maj 2021

"Vi kan varmt rekommendera Veronica som mäklare. Veronica är ytterst professionell och serviceminded med ett väldigt trevligt bemötande. Hennes tillgänglighet är exceptionell bra, samtidigt som hon har tålamod då man som kund kan känna nervositet och stress. Vi hämtade in värderingar på vår bostad från ett flertal mäklarbyråer som säljer på Östermalm. Veronica managerade våra förväntningar mycket bra och bostadens värdering landade inom det intervall hon kommunicerat till oss. Veronicas förmåga att avläsa och hantera människor är mycket god. Hennes kontaktnät för styling och foto är av bästa klass och hjälper till att maximera bostadens värde. "
säljare på Nybrogatan 38

07 maj 2021

"Jag är väldigt nöjd med Veronica som ansvarig för min försäljning. Upplever att hon är påläst, kan marknaden, har bra omdöme och skapar trygghet kring hela försäljningen. Kommer absolut vända mig till henne nästa gång."
säljare på Norrtullsgatan 26

06 maj 2021

"Veronica är tydlig i sina rekommendationer och lätt att diskutera med.
Hon är hjälpsam under genomförandet av försäljning samt i beslutsfattande vilket inger förtroende."
säljare på Skeppargatan 21

06 maj 2021

"Veronica är oerhört påläst och kunnig kring objekten samt en väldigt duktig säljare. Detta gör att jag som säljare kan ägna mig åt mitt jobb utan att ha en massa onödiga samtal / mejl att svara på. Jag är väldigt nöjd med försäljning, slutpris och service!"
säljare på Körsbärsvägen 10

26 apr 2021

"Veronica var fantastisk proffsig, lugn och mycket trevlig och vänlig!
Jag kunde inte haft en bättre mäklare. Allt fungerade till full belåtenhet!"
säljare på Lill-Jans Plan 6

15 apr 2021

"Veronica Andersson på Behrer Parters skötte både försäljningen och köp av ny lägenhet åt oss på ett helt fantastiskt sätt. Vi är mycket imponerade av Veronicas kunnande och yrkesskicklighet som fastighetsmäklare och hennes underbart fina bemötande.
Med stort engagemang och empati lyckades hon klara det som nästan ingen annan mäklare skulle klara av.
Vi kan varmt rekommendera Veronica Andersson som mäklare. Veronica är helt enkelt bäst!!
Familjen Aronsson
"
säljare på Sveavägen 94

15 apr 2021

"Veronica har ett mycket professionellt och behagligt sätt!
Hon är systematisk och tydlig i varje steg, men verkar även i det tysta.
Vi kände hela tiden oss trygga med hennes rekommendationer kring nästa steg.
Hennes lyhördhet över den emotionella delen, att lämna ett hem, gjorde överlämnandet oproblematiskt.
Att dessutom lyckas få in bästa tänkbara köpare gör hennes insats än mer betydelsefull. Vi kan bara önska henne all lycka till framåt. Tack!"
säljare på Skeppargatan 21

04 apr 2021

"Ett proffs ut i fingerspetsarna! Har allt som krävs!"
säljare på Strindbergsgatan 51

04 apr 2021

"Veronica hjälpte oss att sälja vår lägenhet, hon är professionell, trevlig och levde verkligen upp till förväntningarna.
Veronica visade en god tillgänglighet och höll oss uppdaterad från start till mål.
Vi kan absolut rekommendera Veronica som mäklare, hon sätter kunden i fokus och det märks att hon älskar sitt jobb!"
säljare på Karlbergsvägen 70A

21 mar 2021

"Jättebra både kunskap och erfarenhet"
säljare på Roslagsgatan 15

19 mar 2021

"Vi hade inte kunnat vara mer nöjda. Veronica la ner en ansenlig mängd tid för att få det bra och höll oss uppdaterad genom hela processen. Förtroendeingivande. "
säljare på Sigtunagatan 13A

05 mar 2021

"Mäklaren är mycket engagerad och tar sig tid att tala med alla intresserade. I dessa corona tider är det viktigt att mäklaren har tid att visa bostaden för alla under säkra förhållanden som kan bli många och långa timmar. Allt detta gjorde mäklaren på ett imponerande sätt. Mäklaren var också drivande till att föreningen kunde uppdatera dokument som krävs för en korrekt affär. "
säljare på Skeppargatan 21

03 mar 2021

"Efter att ha suttit ner med Veronica så kände vi snabbt att saken var klar. Vi kände genast att vi träffat rätt vilket var en känsla som följde oss genom hela processen. Lyhörd, framåtlutad och med en känsla för det lilla såväl som det stora. Ett fullblodsproffs är vad Veronica är. Vi möts gärna igen! "
säljare på Pontonjärgatan 38

23 feb 2021

"Anställ, anställ, anställ! Grym mäklare och superbra personlig kontakt."
säljare på Sandhamnsgatan 47

09 feb 2021

"Vår erfarenhet av Veronica är att hon är en pålitlig, lyhörd och professionell mäklare. Vi kände att vi var i trygga händer! Ett stort plus för hennes goda bemötande. Vi kommer definitivt anlita Veronica i framtiden."
säljare på Hildebergsvägen 4

26 jan 2021

"Veronica är en mycket kompetent mäklare som tar sig tid att lyssna och kommer med många bra tips för att få till en lyckad försäljning.
Lätt att komma i kontakt med och jobbar på
Ett mjukt sätt vilket jag uppskattade väldigt
Mycket.
//Lasse"
säljare på Karlaplan 15A

25 jan 2021

"Supernöjd med Veronica! Otroligt engagerad och höll mig uppdaterad under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Upplandsgatan 40A

16 jan 2021

"Har använt över 30 mäklare genom åren och Veronica är en av de absolut bästa! Hon är extremt skicklig, driven och trevlig och får högsta betyg på alla parametrar. Hon får mina allra varmaste rekommendationer och jag kommer definitivt att använda henne vid nästa försäljning! "
säljare på Norrbackagatan 25A

15 jan 2021

"Veronica är fantastiskt duktig, proffsig och härlig att jobba med! Allt funkade perfekt och jag rekommenderar henne varmt till alla mina vänner. Jag tror ärligt talat inte att någon annan mäklare hade lyckats nå samma resultat som Veronica, jag är supernöjd!! "
säljare på Hjärnegatan 7

14 jan 2021

"Tredje gången jag/vi säljer med Veronica. Hon är ett fullblodsproffs som hittills med råge överträffat mina/våra högt ställda förväntningar. Rekommenderar henne till alla som ska sälja sin bostad så fort jag får chansen. "
säljare på Hildebergsvägen 6

27 dec 2020

"Veronica är effektiv, driven och resultatinriktad. Hon har nått höga prisnivåer i alla bostadsrättsförsäljningar som vi har låtit henne genomföra."
säljare på Sigtunagatan 18

27 dec 2020

"Då detta var ett dödsbo och även mitt barndomshem sedan 45 år tillbaka så blev jag mycket glad över att vår mäklare var just lyhörd, mycket informativ och medelsam. Hon är väldigt professionell och oerhört vänlig. "
säljare på Karlaplan 15A

13 dec 2020

"Veronica lyssnade och förstod vad jag ville. Hon var påläst och visste vad och hur försäljningen skulle gå till. Denna försäljning var ett dödsbo men Veronica visste vad som behövdes för att försäljningen skulle kunna genomföras.
Jag kan absolut rekommendera henne som mäklare vid framtida försäljningar. "
säljare på Upplandsgatan 72

13 dec 2020

"Veronica helped us to unnderstand what needed to be done in order to have the best process in place to start selling our apartment.
She is a very good listener and suberp in communication. If you are looking for professionalism, she is the right fit for it.
Thank you Veronica"
säljare på Birger Jarlsgatan 115B

03 dec 2020

"Väldigt nöjda med Veronica både rent professionellt och även i bemötande. Påläst, engagerad och tillgänglig! "
säljare på Drottningholmsvägen 48

03 dec 2020

"Hon var tydlig med hur allt skulle gå till och vad som var rimliga förväntningar. Fixade allt med alla kontakter etc och vi kunde överlåta allt att skötas från distans eftersom jag befann mig på annan ort under försäljningen. Fick löpande information, vilket uppskattades. Smidigt!"
säljare på Östgötagatan 89

03 dec 2020

"Veronica är supertrevlig och inger ett seriöst intryck. Rekommenderar "
säljare på Evenemangsgatan 30

01 nov 2020

"Försäljningen av vår lägenhet gick väldigt bra, tack vare en utmärkt mäklare, som var väldigt flexibel och lyhörd. Hon arbetade snabbt och effektivt, hela tiden med vårt intresse i blickpunkten. Jag kan verkligen rekommendera den här mäklaren."
säljare på Gästrikegatan 4

27 okt 2020

"Apropå låg lokalkännedom, vi valde Veronica just av den anledningen, att hon kom med ett öppet sinne till området och huset där vår lgh ligger. Historiken i huset gjorde slutpriset svårbedömt. "
säljare på Gubbkärrsvägen 29T

14 okt 2020

"Veronica är mkt proffsig och målinriktad. Hon har en fin personlighet och är väldigt kunnig. Vi är 100%nöjda. "
säljare på Upplandsgatan 32

13 okt 2020

"Det var svårt att välja mellan flera kompetenta mäklare men Veronica gjorde intrycket av att vara en charmig och mycket engagerad person förutom att vara mycket kompetent.
Hon agerade på ett strukturerat, lugnt och konsekvent sätt, vilket ledde till ett bra resultat."
säljare på Ingemarsgatan 4

06 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd med min försäljningsprocess och det är mycket tack vare Veronicas hårda arbete. Hon var väldigt noga och lämnade inget åt slumpen, detta genomgående genom hela processen i allt från fotografering, visning och budgivning. Hon har god vana av do's and dont's genom en hel försäljning vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Gyllenborgsgatan 12

05 okt 2020

"Valde Veronica på rekommendation från några vänner och blev inte besviken. Hon var öppen, lyhörd och otroligt hjälpsam under hela processen."
säljare på Torsgatan 42D

22 sep 2020

" Veronica is a very good and competent mäklare. And she knows the market the local, keeping me updated. "
säljare på Nybrogatan 57A

27 aug 2020

"Supernöjd med Veronica som mäklare, professionell, effektiv och noggrann! "
säljare på Sankt Göransgatan 64B

27 aug 2020

"Är så otroligt nöjd med försäljningen av min lägenhet genom Veronica. Hon hanterade hela processen väldigt professionellt och jag kände mig trygg och välinformerad under hela säljprocessen."
säljare på Kebnekaisevägen 9

26 aug 2020

"Veronica skötte försäljningen professionellt och med lysande kommunikation hela vägen. Jag som säljare kände mig trygg genom hela försäljningen. "
säljare på Lidnersplan 16

21 aug 2020

"Mitt helhetsintryck är att Veronica är mycket professionell."
säljare på Hagagatan 17L

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
318 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 145 säljare
Veronica satte rätt förväntningar på slutpriset
126 av 142 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
142 av 143 säljare
Veronica var tydlig och höll mig uppdaterad
145 av 145 säljare

Veronica på kartan.

181 tidigare annonser
2 bostäder till salu
145 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 795 000 kr
1 rum, 28 m²
99 821 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 473 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
1 059 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

13 250 000 kr
Lägenhet Östermalm
-100 000 kr
5 rum, 151 m²
Utropspris: 13 350 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Östermalm
1 rum, 35 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
19 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 300 000 kr
5 rum, 146 m²
Utropspris: 18 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Veronica var mycket hjälpsam, kunnig och kompetent. "
7 225 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 025 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 6 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Glad, trevlig och tillmötesgående. Serviceinriktad. Gav ett noggrannt och proffessionellt intryck, vilket skapade trygghet i säljprocessen."
9 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 550 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 7 550 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.