Behrer & Partners Östermalm & Vasastan på Karlavägen 36, Stockholm

4.9 / 5
(797 omdömen)

Behrer & Partners Östermalm & Vasastan är ett lokalt mäklarkontor i Stockholm med fem mäklare. Kontoret är en del av Behrer & Partners

Det är ofta de små detaljerna i ditt hem och i din närhet som faktiskt avgör om du trivs eller ej. Vilka grannarna är, var bästa kemtvätten ligger och var du får det godaste brödet kan ofta vara lika viktigt som kvadratmeter och takhöjd. Vi arbetar huvudsakligen med våningar på Östermalm och i Vasastan vilket innebär att vi vågar påstå att det finns få som kan dessa stadsdelar bättre än vi. Vi älskar det vi gör och brinner för husets arkitektur, den vackra designen och våningens unika karaktär.

Vi är en etablerad mäklarfirma med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister. Vår ansvarskänsla sitter i benmärgen och vi tror, chansar eller gissar aldrig. Ger du oss ditt förtroende kommer vi förvalta det med större noggrannhet och kvalitet än någon annan. Vi kommer alltid anpassa uppdraget efter dig och går inte efter standardmallar.

Efter många framgångsrika år som mäklare på Östermalm beslutar sig Niclas Behrer 2009 att starta ett fastighetsmäkleri under eget namn. Somliga skulle nog påstå att det finns bättre år att starta en ny verksamhet än mitt i en rejäl finanskris. Men alla år som elitspelare i tennis har lärt Niclas att aldrig ge sig.

Niclas identifierade en utveckling av branschen och såg en möjlighet till ett nytt och mer modernt sätt att arbeta. Han såg en efterfrågan av en gedigen mäklare som agerar på högsta kvalitetsnivån men som använde ett mer nutida sätt att nå ut på. Och som tilltalar en medveten målgrupp som har moderna krav och önskemål på hur man både säljer och köper en våning. Utan att för den skull tumma på noggrannhet och kvalitet av yttersta nivå. Niclas hade en vision av en mäklarbyrå som var ett med sitt område. Han såg styrkan i att enbart fokusera på Östermalm och Vasastan och bli absolut bäst på de två stadsdelarna.

Ytterligare en viktig aspekt i uppbyggnaden av företaget skulle vara att bygga ett team av riktigt duktiga mäklare med en gemensam passion för det som de arbetar med. Han började scouta efter mäklare som älskade Östermalm och Vasastan lika mycket som han gjorde och som kunde kvarteren utan och innan. Han sökte efter mäklare som hade förmågan att se det vackra i varje våning. Mäklare som kunde identifiera möjligheter och som såg mer än bara kvadratmeter och takhöjder. Mäklare som delade samma passion för alla detaljer som spelar roll.

15 år senare står Behrer & Partners här. Starkare och klokare än någonsin. Och vi vågar påstå att vi vet det där lilla extra om de två stadsdelarna vi älskar så mycket. Och det vi inte kan, det tar vi reda på.

Läs mer