40% av Sveriges mäklare använder Hittamäklare Premium

Sedan 2006 har vi hjälpt till att förflytta mäklarbranschen till nätet. Upptäck kraftfullheten bakom Sveriges viktigaste digitala skyltfönster för dig som mäklare - Vi berättar hur!

Premium

Hittamäklare Premium är tilläggstjänsten som ökar din närvaro både på Hittamäklare och Booli. Du syns inte bara högre upp på Hittamäklares områdessida utan även Boolis resultatsida i ditt område. Utöver detta får du även en generös banner på dina slutpriser på Booli. Idag sker 80% av alla mätbara kontaktförfrågningar direkt via mäklarprofilerna. Med Hittamäklare Premium får du kontaktaknappar både på din profil samt direkt på Booli.

Mer om Hittamäklare Premium

Leads

Med vår leadstjänst hjälper vi dig att få direktkontakt med säljare som ska sälja sin bostad och vill ha hjälp med att hitta duktiga mäklare i sitt område. Det är ett perfekt sätt att hitta och etablera en kontakt med nya kunder vilket ger dig som mäklare fler försäljningsmöjligheter.

Rekommendationer

Drygt 4000 mäklare har redan förstått vikten av att låta tidigare affärer bana vägen för nya. Genom att samla in omdömen från dina kunder blir du enklare transparent, mer trovärdig och tryggare att anlita.

Säljunderlag

Säljunderlaget, som utgår från din profil, hjälper dig att visa upp din absolut bästa sida på varje intagsmöte. I materialet kan du skära i all den data som finns på din profil för att enkelt lyfta fram det som är mest relevant för intaget. Referensförsäljningar, rekommendationer, utmärkelser och kartbilden över dina försäljningar i området kan skräddarsys baserat på vilket objekt du ska besöka, och paketeras sedan i en snyggt designad PDF.

Haka på, det blir kul!

(Premium är alltid premium)