Karam Kaiser

Profilbild för Karam Kaiser
Säljarfavorit
Karam Kaiser
4.9 / 5
(630 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
16 st
96 075 000 kr

Bakgrund

Karam Kaiser jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-03-07. Karam har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Karam har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 110 420 000 kr.

Presentation

Som en av Västerås och Västmanlands mest rekommenderade samt anlitande mäklare jobbar jag ständigt för att överträffa kunders förväntningar!

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat! Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta, vilket jag idag mestadels jobbar ifrån.

Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet? Kontakta mig så berättar jag mer!

Utbildad civilekonom med kandidatexamen inom företagsekonomi från Stockholms Universitet samt studier inom finans från University Of Illinois, USA.

Mäklarbyrå


Säljare om Karam.

01 maj 2024

"Bästa mäklaren.. alltid tillgänglig och alltid fullkomligt proffsig."
säljare på Jakobsbergsplatsen 5A

24 apr 2024

"Proffsigt agerande från dag ett. Bra engagemang och kommunikation. Kan vart rekomenderas."
säljare på Öster Mälarstrands Allé 112

17 apr 2024

"Super trevligt duktig och väl organiserad, lätt att ta kontakt, hjälpsam med all frågor. Underlättar processen när man vill sälja/ Köpa.
Jag båda köpe och sålde via Karam. Man är i trygga händer. "
säljare på Slagbjörnsgatan 8

11 apr 2024

"Driven, engagerad, stans bästa mäklare utan tvek! Har haft flera försäljningar med Karam och göra och får alltid till det hade inte bytt mäklare mot någon annan! Ännu en gång gör han en bra snabb och trygg affär ! "
säljare på Vångsta 1C

11 apr 2024

"Som köpare är vi väldigt nöjda med Karams insats vid försäljningen av vårt hus, som trots rådande tider lyckades få till en smidig och bra affär. Vi rekommenderar Karam varmt för den som vill ha en mäklare som gör det där lilla extra. "
säljare på Piongatan 18

12 mar 2024

"Karam är utan tvekan en av de mest dedikerade mäklarna i stan enligt mig. Under flera år har jag haft privilegiet att samarbeta med honom, och jag har alltid blivit imponerad av det resultat och den prestation han levererar."
säljare på Östermalmsgatan 15

05 mar 2024

"Karam skötte vårt uppdrag perfekt, jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Mvh Anders Björkman "
säljare på Stohagsvägen 8

07 feb 2024

"Jag tycker Karam var professionell och hade ett bra dialog från försäljning till affär.
Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kompassvägen 2

16 dec 2023

"Karam Kaiser är enligt oss Västerås bästa mäklare. Vi har letat nytt boende i ca 2år och gått på åtskilliga visningar . Karam är lätt att tycka om han är väldigt trevlig, sympatisk och lyhörd mäklare. Han tar sig verkligen tid för att lyssna och se lösningar. Utöver det så känns det att han skapa..."
"Karam Kaiser är enligt oss Västerås bästa mäklare. Vi har letat nytt boende i ca 2år och gått på åtskilliga visningar . Karam är lätt att tycka om han är väldigt trevlig, sympatisk och lyhörd mäklare. Han tar sig verkligen tid för att lyssna och se lösningar. Utöver det så känns det att han skapar det där lilla extra på sina visningar och man får en riktigt premium känsla .
Valet av mäklare när vi skulle sälja blev lätt!
Karam återkopplar blixtsnabbt och uppdaterar med ny information.
Marknaden gjorde så att vi inte fick det vi hade hoppats på men Karam Kaiser på Notar skulle få säljuppdraget åter ingen om vi skulle vilja sälja.
Olle o Cissi Klyvargatan 8

"
Läs mer
säljare på Klyvargatan 8

12 dec 2023

"Karam gav inte upp på en nästan obefintlig marknad med högt ränteläge."
säljare på Kronvägen 44

17 nov 2023

"Karam är jätteduktig och väldigt driven :) Jag är supernöjd med mitt val av mäklare. Superbra insats i svåra marknadsförhållanden."
säljare på Domkyrkoesplanaden 6B

24 okt 2023

"Karam fick uppdraget att sälja vår fastighet under en mycket svår tid vad gäller lågkonjunktur, hög räntenivå och stor osäkerhet om faktorer som kan påverka den personliga ekonomin, Karam lyckades håla oss säljare vid hoppfullt mod och drev affären i land där vi som säljare var nöjda och det tror..."
"Karam fick uppdraget att sälja vår fastighet under en mycket svår tid vad gäller lågkonjunktur, hög räntenivå och stor osäkerhet om faktorer som kan påverka den personliga ekonomin, Karam lyckades håla oss säljare vid hoppfullt mod och drev affären i land där vi som säljare var nöjda och det tror vi även att köparen var. Mvh Maria Blomberg"
Läs mer
säljare på Pepparvägen 24A

12 okt 2023

"Påläst, lyhörd, kunnig och dessutom trevlig."
säljare på Dybecksgatan 27A

11 okt 2023

"Professionell och målinriktad. Både Karam och mäklarfirman Notar är fantastiskt duktiga och engagerade i sina kunder. Kan varmt rekommendera Notar Västerås."
säljare på Oxelvägen 5

20 sep 2023

"Med Karama känner man sig alltid trygg genom hela processen. Han tar in det man säger och vill involvera säljaren i hela processen.
"
säljare på Engelbrektsplan 3

12 jul 2023

"Klanderfritt samarbete från första stund. Genuin, trevlig och arbetsam under alla dagar och timmar på dygnet. Rak, ärlig och realist i en tuff marknad. Vi tackar ödmjukast för Karams jobb. 10/10."
säljare på Råsegelgatan 6

06 jul 2023

"Riktigt grym mäklare, top nivå, trotts lite tuffare på marknaden så levererar Karam! Väldigt engagerad och hittar nya lösningar och vägar för att få till kunder på visning men ändå behålla de intresserade ! När du minst anar kommer han med något konkret! Väldigt smidigt och väl utförd affär! Tack..."
"Riktigt grym mäklare, top nivå, trotts lite tuffare på marknaden så levererar Karam! Väldigt engagerad och hittar nya lösningar och vägar för att få till kunder på visning men ändå behålla de intresserade ! När du minst anar kommer han med något konkret! Väldigt smidigt och väl utförd affär! Tack och på återseende. "
Läs mer
säljare på Dejavägen 16

26 jun 2023

"Detta är tredje gången jag anlitar Karam, jag är lika nöjd som de första 2 gångerna.
Just denna gång gjorde hans rekommendation att vi inte tappade affären helt.
Jag uppskattaras hans kunskap och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Vetterslundsgatan 72

12 maj 2023

"Karam håller hög nivå genom hela försäljningsprocessen. Vi har anlitat Karam tidigare och kommer att göra det för framtida objekt. Vi kan inte tänka oss att anlita en annan mäklare då han alltid överträffar våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Karam."
"Karam håller hög nivå genom hela försäljningsprocessen. Vi har anlitat Karam tidigare och kommer att göra det för framtida objekt. Vi kan inte tänka oss att anlita en annan mäklare då han alltid överträffar våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Karam."
Läs mer
säljare på Klyvargatan 2

19 apr 2023

"Jag har sålt och köpt några fastigheter under åren men aldrig haft någon så bra mäklare som Karam. Han sålde en lägenhet åt min son som var så nöjd att han sa till mig att allt var toppen bra."
säljare på Svedjevägen 23

15 apr 2023

"Mycket kompetent och erfaren het som slutade i en utomordentlig försäljning
Mäklarens utstrålning och omdöme ger ett förtroende till honom och hans kunskap vilket leder till ett strålande resultat "
säljare på Erikslundsvägen 18

23 jan 2023

"En riktig stjärna."
säljare på Skästa Byväg 103

23 jan 2023

"Karam är mycket professionell och har god kunskap om branschen. Jag kände fullt förtroende för honom och kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
säljare på Rosendalsvägen 20

01 dec 2022

"Jättenöjd under rådande marknad!"
säljare på Pressargatan 3

01 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Karam Kaiser.
"
säljare på Stenmursvägen 4B

03 nov 2022

"Karam gjorde ett bra med rådande bostadsmarknad."
säljare på Kungsljusgatan 16

02 nov 2022

"Kanonkille"
säljare på Mälargatan 10

15 okt 2022

"Super nöjd!"
säljare på Kronhjortsgatan 9

02 okt 2022

"Väldigt nöjd då marknaden var väldigt skakig men mäklaren gav oss stabilitet och slutförde en lyckad affär."
säljare på Agnegatan 10B

18 sep 2022

"Det är alltid samma nöje att få sälja med Karam, han gör en aldrig besviken. Han ger en trygghet och lugn under hela processen.
Jag rekommenderar honom för alla förtjänar det bästa. "
säljare på Krutkällarvägen 4

28 aug 2022

"Engagerad från början till slut, vi är jättenöjda med helheten och vill varmt rekommendera Karam/Notar som mäklare."
säljare på Boskapsvägen 37

22 jul 2022

"Karam är verkligen en kompetent mäklare. Det är andra gången jag säljer tillsammans med honom. Båda gångerna har han jobbat hårt för att få mina objekt sålda. Jag uppskattar framförallt att han tar sig tid att prata igenom olika idéer och att han kommer med bra rekommendationer till mig som sälja..."
"Karam är verkligen en kompetent mäklare. Det är andra gången jag säljer tillsammans med honom. Båda gångerna har han jobbat hårt för att få mina objekt sålda. Jag uppskattar framförallt att han tar sig tid att prata igenom olika idéer och att han kommer med bra rekommendationer till mig som säljare. En toppenmäklare helt enkelt!"
Läs mer
säljare på Neptungatan 2

04 jul 2022

"He took the time to translate everything to English for a non-native. Much appreciated!"
säljare på Funkisgatan 22

01 jul 2022

"Rekommenderar starkt Karam Kaiser."
säljare på Längdhoppargatan 5

20 jun 2022

"Lika engagerad varje gång oavsett objektet. Bara positivt erfarenhet och rekommenderar mer än gärna. "
säljare på Salamandervägen 8A

13 jun 2022

"Karam har gjort ett strålande jobb! Vi har mött honom både som köpare och säljare. Proffesionellt bemötande rakt igenom, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Vi har köpt och sålt några gånger genom åren. Karam är den bästa mäklaren vi har haft att göra med. 10/10. "
"Karam har gjort ett strålande jobb! Vi har mött honom både som köpare och säljare. Proffesionellt bemötande rakt igenom, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Vi har köpt och sålt några gånger genom åren. Karam är den bästa mäklaren vi har haft att göra med. 10/10. "
Läs mer
säljare på Karlsgatan 4

09 jun 2022

"Jag är supernöjd med mitt val av mäklare, han var väldigt engagerad och kunnig. Skulle med glädje rekommendera till andra säljare!"
säljare på Salamandervägen 2

04 jun 2022

"Jag anlitade nu Karam för andra gången under en treårsperiod. Det var även denna gång helt rätt val av mäklare och jag är fantastiskt nöjd. Karam är lyhörd, empatisk, trygg, uppdaterad på marknaden och mycket kunnig vad gäller det juridiska samt köp och försäljning.
Han omnämns ofta som Västerås ..."
"Jag anlitade nu Karam för andra gången under en treårsperiod. Det var även denna gång helt rätt val av mäklare och jag är fantastiskt nöjd. Karam är lyhörd, empatisk, trygg, uppdaterad på marknaden och mycket kunnig vad gäller det juridiska samt köp och försäljning.
Han omnämns ofta som Västerås bästa mäklare och med mina erfarenheter så räknar jag mig gärna till den skaran som tycker så.
Han får de allra varmaste rekommendationer från mig."
Läs mer
säljare på Fyrbåksvägen 12

01 jun 2022

"Karam visar gång på gång att han är en av Västerås bästa mäklare, och vår försäljning var inget undantag. Vi valde honom baserat på tidigare resultat. Hög tillgänglighet, rätt förväntansbild, professionell i sitt bemötande och fokuserar på rätt saker."
"Karam visar gång på gång att han är en av Västerås bästa mäklare, och vår försäljning var inget undantag. Vi valde honom baserat på tidigare resultat. Hög tillgänglighet, rätt förväntansbild, professionell i sitt bemötande och fokuserar på rätt saker."
Läs mer
säljare på Sjömärkesgatan 2A

16 maj 2022

"Över förväntan! Hög nivå av service genom hela försäljningsprocessen. Sakkunnig, förtroendeingivande, prestigelös, tillgänglig, snabb och trevlig. Skulle rekommendera Karam Kaiser till alla!"
säljare på Kungsängsgatan 17B

05 maj 2022

"Vi kände oss så trygga med Karam som mäklare vid försäljning av vårat hus. Han är trevlig, lyhörd, proffsig, lugn och alltid tillgänglig. Det känns att han har mycket erfarenhet. Vi rekommenderar absolut Karam. Toppenbra mäklare!"
säljare på Onsholmsvägen 23

05 maj 2022

"Är otroligt nöjd med Karam som mäklare!
Han ger ett lugnt intryck och har en bra kommunikation hela vägen, löser problem och får allt att kännas så enkelt och smidigt.
Man kan sammanfatta Karam Kaiser med två ord: seriös och professionell!
Jag har anlitat Karam flera gånger tidigare och han kom..."
"Är otroligt nöjd med Karam som mäklare!
Han ger ett lugnt intryck och har en bra kommunikation hela vägen, löser problem och får allt att kännas så enkelt och smidigt.
Man kan sammanfatta Karam Kaiser med två ord: seriös och professionell!
Jag har anlitat Karam flera gånger tidigare och han kommer att få mitt förtroende även i framtiden.
• 5/5-stjärnor!
"
Läs mer
säljare på Storsegelgatan 1

20 apr 2022

"Ordet är MAGISK! Karam är proffsig, målmedveten och levererar alltid ett magiskt resultat! Han vet vad han gör och man känner alltid sig trygg med honom. Skadar inte heller att han är oerhört schysst och kämpar alltid för att uppnå bäst resultat. Vi är självklart nöjda med honom, och skulle utan ..."
"Ordet är MAGISK! Karam är proffsig, målmedveten och levererar alltid ett magiskt resultat! Han vet vad han gör och man känner alltid sig trygg med honom. Skadar inte heller att han är oerhört schysst och kämpar alltid för att uppnå bäst resultat. Vi är självklart nöjda med honom, och skulle utan tvekan rekommenderar honom till alla vi känner!"
Läs mer
säljare på Karlsgatan 11E

03 apr 2022

"Karam uppfyllde verkligen vår vision om hur en fastighetsmäklare ska vara. Han hjälpte oss med en snabb och smidig affär där hans erfarenhet inom branschen genomsyrade hela processen. Vi kan med gott samvete rekommendera Karam och Notar som mäklarfirma."
"Karam uppfyllde verkligen vår vision om hur en fastighetsmäklare ska vara. Han hjälpte oss med en snabb och smidig affär där hans erfarenhet inom branschen genomsyrade hela processen. Vi kan med gott samvete rekommendera Karam och Notar som mäklarfirma."
Läs mer
säljare på Claréusgatan 14

02 apr 2022

"Utmärkt jobb av Karam! Vi har inom familjen tagit del av hans tjänster vid fyra tillfällen och är alltid lika nöjda. Rekommenderar honom starkt till alla som söker en professionell mäklare i alla bemärkelser. "
säljare på Smältverksgatan 131

30 mar 2022

"Förstklassigt arbete med resultat över all förväntan!"
säljare på Öster Mälarstrands Allé 144

30 mar 2022

"Vi träffade 3st mäklare och fick en bra känsla och förtroende för Karam, som visade sig stämma.Karam är väldigt professionell och kunnig, samtidigt är han väldigt tillmötesgående och lätt att göra med. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med Karams insats och både vi som säljare och de som köp..."
"Vi träffade 3st mäklare och fick en bra känsla och förtroende för Karam, som visade sig stämma.Karam är väldigt professionell och kunnig, samtidigt är han väldigt tillmötesgående och lätt att göra med. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med Karams insats och både vi som säljare och de som köpte huset blev nöjda med affären."
Läs mer
säljare på Pastellvägen 14

11 mar 2022

"Är oerhört nöjd med Karams insats! Resultatet blev över all förväntan och kontakten, samarbetet och processen i sin helhet från värdering till försäljning gick utomordentligt bra! Kan varmt rekommendera att anlita Karam!"
säljare på Mimergatan 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Radhus
5
Lägenhet
5
Kedjehus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
110 420 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
611 av 622 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
615 av 619 säljare
Karam var tydlig och höll mig uppdaterad
621 av 625 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Karam på kartan.

799 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
628 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 163 m²
Villa, Västerås
3 495 000 kr
3 rum, 89 m²
39 269 kr/m²
Radhus, Västerås
6 371 kr/mån
6 995 000 kr
6 rum, 183 m²
38 224 kr/m²
Villa, Västerås
4 495 000 kr
4 rum, 114 m²
39 429 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 075 kr/mån
4 995 000 kr
4 rum, 113 m²
44 203 kr/m²
Villa, Västerås

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 625 000 kr
Villa Lövboås
+ 330 000 kr
5 rum, 90 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
+ 105 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren.. alltid tillgänglig och alltid fullkomligt proffsig."
1 695 000 kr
Lägenhet Lillhamra
2 rum, 64 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Dingtuna
5 rum, 150 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
Lägenhet Öster Mälarstrand
-145 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsigt agerande från dag ett. Bra engagemang och kommunikation. Kan vart rekomenderas."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.