Karam Kaiser

Profilbild för Karam Kaiser
Säljarfavorit
Karam Kaiser
4.9 / 5
(463 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
42 st
120 405 000 kr

Bakgrund

Karam Kaiser jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-03-07. Karam har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Karam har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 171 015 000 kr.

Presentation

Som en av Västerås och Västmanlands mest rekommenderade samt anlitande mäklare jobbar jag ständigt för att överträffa kunders förväntningar!

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat! Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta, vilket jag idag mestadels jobbar ifrån.

Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet? Kontakta mig så berättar jag mer!

Utbildad civilekonom med kandidatexamen inom företagsekonomi från Stockholms Universitet samt studier inom finans från University Of Illinois, USA.

Mäklarbyrå


Säljare om Karam.

08 feb 2021

"Det är andra gång jag använder Karam, och jag kan säga att han har överträffat mina förväntningar båda gånger. Väldigt kompetent mäklare som både vill säljare och köpare väl.
Rekommenderar starkt att välja han."
säljare på Mimergatan 6B

04 feb 2021

"Karam överträffade mina förväntningar med råge! Trodde inte att det skulle gå såhär enkelt att sälja en bostad. Affären gick otroligt snabbt och väldigt smidigt och jag kände mig alltid underrättad om vad som hände i processen. Jag har känt mig väldigt trygg och alltid fått svar på de frågor jag eventuellt haft. Det blev en effektiv budgivning som resulterade i ett högre slutpris än jag vågat hoppas på.
Jag är supernöjd med valet av mäklare!!"
säljare på Sturegatan 17B

03 feb 2021

"Karam gjorde ett grymt jobb, super nöjd. "
säljare på Genuagatan 4

02 feb 2021

"Jag är jättenöjd med Karams insatts vid våran försäljning! Trevligt bemötande och proffsig. Rekommenderas starkt."
säljare på Härjedalsvägen 20

29 jan 2021

"Karam är mäklaren med både "hjärna och hjärta".
Har haft honom och lärt känna honom både som köpare och säljare av bostad och kan bara varmt rek.hans tjänster. Har känt mig trygg under "hela resan""
säljare på Domkyrkoesplanaden 6B

14 jan 2021

"Sveriges bästa mäklare. "
säljare på Fjärilsgatan 66

12 jan 2021

"Kompetent och lätt att ha att göra med. Hög kvalitet i allt och alltid lätt att nå."
säljare på Mälargatan 8

22 dec 2020

"Superbra mäklare. Kan verkligen rekommendera Karam!"
säljare på Tegnérgatan 3

18 dec 2020

"Väldigt trevlig och kompetent mäklare. Kan varmt rekommenderas. Engagerad och driven. "
säljare på Blåklintsvägen 20

17 dec 2020

"Andra gången jag använder mig av Karam vid bostadsförsäljning, och jag är återigen lika nöjd. Väldigt kompetent och konstant tillgänglig vid alla sorters funderingar, rekommenderas varmt! "
säljare på Verksgatan 20

15 dec 2020

"Karam presterade över mina förväntningar! Kunde inte be om mer, kan varmt rekommendera! "
säljare på Jaktplansgatan 19C

14 dec 2020

"Jag upplever att Karam är en väldigt engagerad och passionerad mäklare som är väldigt lätt att ha och göra med! Han är mycket effektiv och tillgänglig, precis som man vill att mäklaren ska vara."
säljare på Mariebergsgatan 22B

04 dec 2020

"Professionell och driven, väldigt målmedveten från start till mål. Engagerad och lyhörd, var mycket duktig på att ge löpande uppdateringar under hela säljprocessen, rekommenderas starkt"
säljare på Stora gatan 2H

03 dec 2020

"Det positiva ryktet om mäklaren Karam Kaiser i Västerås gjorde att jag valde honom till försäljningen av min villa. Allt det positiva jag hört om honom stämde helt och hållet. Han är kompetent, driven, noggrann och skötte kommunikationen med mig helt perfekt under hela säljprocessen. Västerås absolut bästa mäklare, han spelar i en helt annan liga!”.
Helt klart 5 stjärnor av 5 möjliga.
Rekommenderas starkt!!"
säljare på Kyrkbåtsgatan 13

14 nov 2020

"Karam genomförde hela affären från början till slut på ett mycket proffsigt och bra sätt. "
säljare på Neptungatan 8

04 nov 2020

"Vi är super nöjda med Karam och rekommenderar givetvis honom. Han sålde vår lägenhet som om det var hans eget. Han gav tips och råd som är relevanta. Bästa mäklare jag haft. Känns väldigt personligt."
säljare på Johanneshöjden 4

30 okt 2020

"Vi är i vanlig ordning sjukt nöjda med Karam och kan verkligen rekommendera honom till andra! "
säljare på Utanbygatan 6A

28 okt 2020

"Engagerad, driven och väldigt bra bemötande.
Vi är supernöjda med resultatet och kontakten med Karam."
säljare på Stora gatan 2D

27 okt 2020

"Mycket nöjd med mäklaren på alla sätt. Både duktig och trevlig"
säljare på Ladängsstigen 2

24 okt 2020

"Karam Kaiser is a very professional and highly motivated broker; a pleasure to work with. Anyone looking for a top broker in Västmanland should consider Karam as the first one to contact."
säljare på Mälargatan 4A

23 okt 2020

"Karam är en mycket engagerad och professionell mäklare. Han infriade alla våra förväntningar. Vi kände oss trygga och underrättade under hela säljprocessen. Vi rekommenderar Karam varmt till alla som vill ha en snabb och smidig affär. Bästa mäklaren. "
säljare på Åmänningevägen 15

09 okt 2020

"Ett samarbete med Karam var över all förväntan. Extremt professionell och man kände sig uppdaterad och informerad under varje steg på vägen.
Mycket målmedveten och driven. Tar till sig ens önskemål och tar alla nödvändiga extrasteg för att kunna på bästa sätt möta dina förväntningar.
Kan inget mer än att varmt rekommendera Karam. "
säljare på Genuagatan 4

07 okt 2020

"Karam var mycket professionell, smidig och servicemindad.
Han fångade fint in våra önskemål och var mycket kompetent i sina förhandlingar med samtliga intressenter.
Vi kände oss mycket väl omhändertagna och trygga i hela processen från start till mål!
Vi känner att vi inte kunde ha haft en bättre mäklare i vårt livs största affär! "
säljare på Rektorsgatan 3A

28 sep 2020

"Mycket duktig och kunnig mäklare! Kan varmt rekommendera!"
säljare på Neptungatan 8

17 sep 2020

"Karam känns engagerad och driven. Vår bostadsaffär blev lite speciell där priset egentligen inte gick upp från det bud vi hade innan vi anlitade Karam. Men givet förutsättningarna så kändes det som om Karam gjorde vad som kunde göras."
säljare på Johanneshöjden 4

16 sep 2020

"Karam är en otroligt driven och engagerad mäklare som alltid är tillgänglig och mycket proffsig. Han sätter kunden i fokus, lyssnar på förslag och går den extra milen för att få ihop affären. Karam är även mycket kunnig, trevlig, enkel att tycka om och har en charm som många få!
Jag kan starkt rekommendera Karam som mäklare!"
säljare på Östermalmsgatan 7

15 sep 2020

"Karam har visat sig vara en mäklare med god kännedom om marknadens läge och har med sin målmedvetenhet och kontaktnät sålt våra lägenhet med ett mycket bra slutpris för köpare och säljare. Otroligt nöjda med hans insats. Vi känner oss nöjda med Notar och kommer ta hjälp av dom inför vårat sökande efter ny bostad i Stockholm."
säljare på Floragatan 13A

11 sep 2020

"Sörmland och Västmanlands absoluta TOPPMÄKLARE!
Är 110% nöjd med den skickliga och mycket empatiska Karam.
Han får mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Ålvägen 3

11 sep 2020

"Fantastisk mäklare som är kunnig, lyhörd och engagerad! Rekommenderas! "
säljare på Nicksborg 1

09 sep 2020

"Karam Kaiser är en driven och engagerad person med stor social kompetens. Han är lätt att samarbeta med och har alltid varit tillgänglig och tillmötesgående. Allt har varit professionellt."
säljare på Svedelius väg 2

04 sep 2020

"Jag är själv fastighetsmäklare, men i Skåne. Dödsboet efter lilla mamma skulle sälja mammas bostadsrätt i Västerås. Mina systrar gav mig förtroendet att välja ut och träffa några mäklare i Västerås och efter att ha sökt på Hittamäklare.se i Västerås träffade jag 3 riktigt engagerade och professionella mäklare/"kollegor" i Västerås! Men Karam Kaisers driv och genuina sätt kändes klockrent redan från början och därmed blev valet av mäklare ändå relativt lätt. Jag hade höga förväntningar på "vår" mäklare (är man mäklare så är man) och han slog det med "hästlängder"! På frågan "Hur nöjd var du med mäklarens insats" svarade jag 5 (maxpoäng), men hade gladeligen skrivit 10. Karam Kaiser är otroligt driven och jobbar hårt för att hjälpa oss säljare i en av våra största affärer i livet. Funderar du på att sälja din bostad i Västerås kan jag varmt rekommendera Karam Kaiser! Om jag någon gång ska sälja en bostad i Västerås igen behöver jag inte "klyddet" (som man säger i Skåne) att träffa flera mäklare. Tack så hjärtligt Karam Kaiser för ditt tålamod med alla våra frågor, ditt enorma engagemang och alltid varma tillmötesgående. Om mäklarna var lika drivna som du i "mitt område" skulle jag ha det tufft att "hålla ställningarna"! Stort, stort tack för en mycket smidig affär! "
säljare på Polstjärnegatan 31

30 aug 2020

"Jätte trevlig och extremt duktig på sin grej. Super engagerad med! Rekommenderar starkt. Mvh "
säljare på Skjutbanegatan 7A

27 aug 2020

"Otroligt proffsig, engagerad och alltid tillgänglig!"
säljare på Frihetsvägen 20

24 aug 2020

"Mycket professionell och trevlig mäklare. "
säljare på Scheelegatan 8B

20 aug 2020

"Karam är en fantastisk mäklare, professionell, engagerad och mycket trevlig.
Det märks verkligen att Karam brinner för sitt jobb och vill göra sitt allra bästa.
Han är den bästa mäklaren jag har haft.
"
säljare på Pila-Brittas gata 4

18 aug 2020

"Karam är en otroligt lyhörd och målinriktad mäklare som ger ett resultat av en affär som överstiger dina förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Karam till alla och lova att man inte blir missnöjd :) En stor guldstjärna från oss! / A & E "
säljare på Bergslagsvägen 16A

25 jun 2020

"Samarbetade med karam för andra gången och var om möjligt ännu mer nöjd denna gång! Perfekt balans mellan kompetens och mottagande från vår input. Annons, upplägg, arvode mm så kändes allt väldigt bra. Mest uppskattat dock tillgängligheten och att han höll oss uppdaterade hela tiden - inte vara kopplat till vårt objekt utan marknaden totalt. Rekommenderar definitivt!! "
säljare på Stora gatan 46

15 jun 2020

"Vi är mycket nöjda över den smidiga och snabba affären trots att det upplevs som tuffare tider just nu. Karam levererar det där lilla extra, vilket uppskattas som säljare️️️️."
säljare på Ryttargatan 72

02 jun 2020

"Bra duktig och trev8"
säljare på Funkisgatan 16

28 maj 2020

"En riktigt bra mäklare. Vi är supernöjda med allt!"
säljare på Skjutbanegatan 9B

22 maj 2020

"Det finns mycket vi har upplevt med Karam under vår bostadsförsäljning och med de sagt kan vi säga även väldigt mycket bra!
Karam är enastående som individ och mäklare lyhörd och arbetade frenetiskt varje dag för att hjälpa oss med visningar/privatvisningar, kommunikativt stämde han av med oss väldigt ofta om läget och vi kunde pratas vid varje dag oavsett tid på dygnet. Att Karam är den mest anlitade mäklaren i Västmanland är absolut förståeligt när han arbetar med hela sitt hjärta för att hjälpa alla parter med en sin ödmjuka inställning. Det finns inget annat att säga om Karam än att han är den perfekta mäklaren!
Tusen tack för vår underbara försäljning och den hjälp vi fått under hela processen!"
säljare på Koordinatvägen 10

13 maj 2020

"Karam är mycket trevlig och lätt att jobba med. Han är dessutom lyhörd, målinriktad och mycket engagerad. Det som vi uppskattade mest var att Karam alltid återkopplar och har alltid en plan B. Karam rekommenderas varmt! "
säljare på Korsängsgatan 12

12 maj 2020

"Karam är en mycket sympatisk och proffsig mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Mesangatan 4

30 apr 2020

"Jag är mycket nöjd med Karams insats och engagemang och kan varmt rekommendera honom för en lyckad bostadsförsäljning. /Firas Wade"
säljare på Råsegelgatan 14

28 apr 2020

"Återigen gjorde vi en grym försäljning med Karam Kaiser på Notar Västerås. Kan verkligen rekommenderas till andra!"
säljare på Västermalmsgatan 2B

23 apr 2020

"Jag är mycket nöjd, jag kommer att rekommendera Karam till alla vänner som planerar att sälja sin bostad!"
säljare på Haggenvägen 22

16 apr 2020

"Karam är väldigt professionell och kompetent. Han är förtroendeingivande och engagerad under hela affären. Jag kände mig väldigt trygg med honom som mäklare och kommer att rekommendera honom vidare."
säljare på Norra Ringvägen 27A

16 apr 2020

"Karam var lyhörd och tillmötesgående hela vägen. Alltid tillgänglig och fast besluten om att sälja vår bostad på kort varsel, då det var vårt önskemål. Fick ut lite mer än vårt önskemål, så vi är väldigt nöjda med Karam."
säljare på Fogdegatan 1C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
17
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
171 015 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
453 av 463 säljare
Karam satte rätt förväntningar på slutpriset
406 av 463 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
456 av 463 säljare
Karam var tydlig och höll mig uppdaterad
457 av 463 säljare

Karam på kartan.

602 tidigare annonser
3 bostäder till salu
461 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
3 rum, 109 m²
32 064 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 624 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 67 m²
22 313 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 167 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 56,5 m²
37 410 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 294 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 960 000 kr
Villa Västerås
+ 865 000 kr
5 rum, 95 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 075 000 kr
Lägenhet Stallhagen
+ 780 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Aberga
7 rum, 145 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 725 000 kr
Lägenhet Öster Mälarstrand
+ 430 000 kr
3 rum, 94 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 000 000 kr
Villa Hästhagen
+ 250 000 kr
5 rum, 138 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.