Karam Kaiser

Profilbild för Karam Kaiser
Säljarfavorit
Karam Kaiser
4.9 / 5
(426 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
49 st
180 555 000 kr

Bakgrund

Karam Kaiser jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2016-03-07. Karam har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Karam har haft 61 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 218 455 000 kr.

Presentation

Som en av Västerås och Västmanlands mest rekommenderade samt anlitande mäklare jobbar jag ständigt för att överträffa kunders förväntningar!

Jag älskar fastighetsmäkleri, vilket återspeglar sig på mina resultat! Är konstant tillgänglig med en drivkraft utöver det vanliga! Detta för att göra dig så pass nöjd att du rekommenderar mig till alla dina vänner och bekanta, vilket jag idag mestadels jobbar ifrån.

Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet? Kontakta mig så berättar jag mer!

Utbildad civilekonom med kandidatexamen inom företagsekonomi från Stockholms Universitet samt studier inom finans från University Of Illinois, USA.

Mäklarbyrå


Säljare om Karam.

17 sep 2020

"Karam känns engagerad och driven. Vår bostadsaffär blev lite speciell där priset egentligen inte gick upp från det bud vi hade innan vi anlitade Karam. Men givet förutsättningarna så kändes det som om Karam gjorde vad som kunde göras."
säljare på Johanneshöjden 4

16 sep 2020

"Karam är en otroligt driven och engagerad mäklare som alltid är tillgänglig och mycket proffsig. Han sätter kunden i fokus, lyssnar på förslag och går den extra milen för att få ihop affären. Karam är även mycket kunnig, trevlig, enkel att tycka om och har en charm som många få!
Jag kan starkt rekommendera Karam som mäklare!"
säljare på Östermalmsgatan 7

15 sep 2020

"Karam har visat sig vara en mäklare med god kännedom om marknadens läge och har med sin målmedvetenhet och kontaktnät sålt våra lägenhet med ett mycket bra slutpris för köpare och säljare. Otroligt nöjda med hans insats. Vi känner oss nöjda med Notar och kommer ta hjälp av dom inför vårat sökande efter ny bostad i Stockholm."
säljare på Floragatan 13A

11 sep 2020

"Sörmland och Västmanlands absoluta TOPPMÄKLARE!
Är 110% nöjd med den skickliga och mycket empatiska Karam.
Han får mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Ålvägen 3

11 sep 2020

"Fantastisk mäklare som är kunnig, lyhörd och engagerad! Rekommenderas! "
säljare på Nicksborg 1

09 sep 2020

"Karam Kaiser är en driven och engagerad person med stor social kompetens. Han är lätt att samarbeta med och har alltid varit tillgänglig och tillmötesgående. Allt har varit professionellt."
säljare på Svedelius väg 2

04 sep 2020

"Jag är själv fastighetsmäklare, men i Skåne. Dödsboet efter lilla mamma skulle sälja mammas bostadsrätt i Västerås. Mina systrar gav mig förtroendet att välja ut och träffa några mäklare i Västerås och efter att ha sökt på Hittamäklare.se i Västerås träffade jag 3 riktigt engagerade och professionella mäklare/"kollegor" i Västerås! Men Karam Kaisers driv och genuina sätt kändes klockrent redan från början och därmed blev valet av mäklare ändå relativt lätt. Jag hade höga förväntningar på "vår" mäklare (är man mäklare så är man) och han slog det med "hästlängder"! På frågan "Hur nöjd var du med mäklarens insats" svarade jag 5 (maxpoäng), men hade gladeligen skrivit 10. Karam Kaiser är otroligt driven och jobbar hårt för att hjälpa oss säljare i en av våra största affärer i livet. Funderar du på att sälja din bostad i Västerås kan jag varmt rekommendera Karam Kaiser! Om jag någon gång ska sälja en bostad i Västerås igen behöver jag inte "klyddet" (som man säger i Skåne) att träffa flera mäklare. Tack så hjärtligt Karam Kaiser för ditt tålamod med alla våra frågor, ditt enorma engagemang och alltid varma tillmötesgående. Om mäklarna var lika drivna som du i "mitt område" skulle jag ha det tufft att "hålla ställningarna"! Stort, stort tack för en mycket smidig affär! "
säljare på Polstjärnegatan 31

30 aug 2020

"Jätte trevlig och extremt duktig på sin grej. Super engagerad med! Rekommenderar starkt. Mvh "
säljare på Skjutbanegatan 7A

27 aug 2020

"Otroligt proffsig, engagerad och alltid tillgänglig!"
säljare på Frihetsvägen 20

24 aug 2020

"Mycket professionell och trevlig mäklare. "
säljare på Scheelegatan 8B

20 aug 2020

"Karam är en fantastisk mäklare, professionell, engagerad och mycket trevlig.
Det märks verkligen att Karam brinner för sitt jobb och vill göra sitt allra bästa.
Han är den bästa mäklaren jag har haft.
"
säljare på Pila-Brittas gata 4

18 aug 2020

"Karam är en otroligt lyhörd och målinriktad mäklare som ger ett resultat av en affär som överstiger dina förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Karam till alla och lova att man inte blir missnöjd :) En stor guldstjärna från oss! / A & E "
säljare på Bergslagsvägen 16A

25 jun 2020

"Samarbetade med karam för andra gången och var om möjligt ännu mer nöjd denna gång! Perfekt balans mellan kompetens och mottagande från vår input. Annons, upplägg, arvode mm så kändes allt väldigt bra. Mest uppskattat dock tillgängligheten och att han höll oss uppdaterade hela tiden - inte vara kopplat till vårt objekt utan marknaden totalt. Rekommenderar definitivt!! "
säljare på Stora gatan 46

15 jun 2020

"Vi är mycket nöjda över den smidiga och snabba affären trots att det upplevs som tuffare tider just nu. Karam levererar det där lilla extra, vilket uppskattas som säljare️️️️."
säljare på Ryttargatan 72

02 jun 2020

"Bra duktig och trev8"
säljare på Funkisgatan 16

28 maj 2020

"En riktigt bra mäklare. Vi är supernöjda med allt!"
säljare på Skjutbanegatan 9B

22 maj 2020

"Det finns mycket vi har upplevt med Karam under vår bostadsförsäljning och med de sagt kan vi säga även väldigt mycket bra!
Karam är enastående som individ och mäklare lyhörd och arbetade frenetiskt varje dag för att hjälpa oss med visningar/privatvisningar, kommunikativt stämde han av med oss väldigt ofta om läget och vi kunde pratas vid varje dag oavsett tid på dygnet. Att Karam är den mest anlitade mäklaren i Västmanland är absolut förståeligt när han arbetar med hela sitt hjärta för att hjälpa alla parter med en sin ödmjuka inställning. Det finns inget annat att säga om Karam än att han är den perfekta mäklaren!
Tusen tack för vår underbara försäljning och den hjälp vi fått under hela processen!"
säljare på Koordinatvägen 10

13 maj 2020

"Karam är mycket trevlig och lätt att jobba med. Han är dessutom lyhörd, målinriktad och mycket engagerad. Det som vi uppskattade mest var att Karam alltid återkopplar och har alltid en plan B. Karam rekommenderas varmt! "
säljare på Korsängsgatan 12

12 maj 2020

"Karam är en mycket sympatisk och proffsig mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Mesangatan 4

30 apr 2020

"Jag är mycket nöjd med Karams insats och engagemang och kan varmt rekommendera honom för en lyckad bostadsförsäljning. /Firas Wade"
säljare på Råsegelgatan 14

28 apr 2020

"Återigen gjorde vi en grym försäljning med Karam Kaiser på Notar Västerås. Kan verkligen rekommenderas till andra!"
säljare på Västermalmsgatan 2B

23 apr 2020

"Jag är mycket nöjd, jag kommer att rekommendera Karam till alla vänner som planerar att sälja sin bostad!"
säljare på Haggenvägen 22

16 apr 2020

"Karam är väldigt professionell och kompetent. Han är förtroendeingivande och engagerad under hela affären. Jag kände mig väldigt trygg med honom som mäklare och kommer att rekommendera honom vidare."
säljare på Norra Ringvägen 27A

16 apr 2020

"Karam var lyhörd och tillmötesgående hela vägen. Alltid tillgänglig och fast besluten om att sälja vår bostad på kort varsel, då det var vårt önskemål. Fick ut lite mer än vårt önskemål, så vi är väldigt nöjda med Karam."
säljare på Fogdegatan 1C

25 mar 2020

"Driven, lyhörd och målmedveten!
Karam var från första mötet väldigt tydlig och lämnade inget åt slumpen, han lyssnade noga på vad vi ville och kom med bra inputs.
Vi är supernöjda med Karams insats och kommer garanterat använda oss utav hans tjänster i framtida uppdrag!
Kan varmt rekommendera Karam för er som söker ett smidigt och effektivt samarbete!"
säljare på Kumlagatan 9

17 mar 2020

"Grym mäklare, vet vad han kan och erbjuda ! Har en sjuk fingertoppskänsla både hur marknaden är och försäljning! Mycket trevlig och har ett grymt bemötande ! Topp klass i allt han gör helt enkelt ! "
säljare på Vallbygränd 18

26 feb 2020

"Vi sålde en bostadsrätt. Vi fick ett bra och proffsigt bemötande. Affären gick väldigt smidigt. Vi kan verkligen rekommendera karam.
"
säljare på Södra Ringvägen 2D

24 feb 2020

"Kunde inte varit mer nöjd!"
säljare på Regnmätargatan 26

18 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Karam som mäklare. Han är lyhörd och engagerad. Försäljningen gick mycket snabbare än vi förväntat oss. Kunde inte ha blivit bättre. "
säljare på Kulstötargatan 74

06 feb 2020

"Karam är en kompetent mäklare som visar ett stort engagemang och kunnande. Flexibel och tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Karam till framtida säljare."
säljare på Öster Mälarstrands Allé 132

06 feb 2020

"Hungrig och hjälpt oss att sälja innan visning."
säljare på Södra Ringvägen 2C

18 nov 2019

"Han är snabb respons, flexibel, bra engagemang."
säljare på Södra Ringvägen 2B

18 nov 2019

"Finns inget annat alternativ för oss. Karam är toppklass när det gäller försäljning i city. En mer engagerad och driven mäklare finns inte på marknaden! "
säljare på Östra Tullgatan 2

25 okt 2019

"Vi rekommenderar honom och hans kollegor varmt."
säljare på Skvallergränd 6

21 okt 2019

"I och med köp och flytt till hus stod vi i en situation där vi behövde bli av med vår lägenheten så fort som möjligt. Karam var mycket lyhörd för detta och vi anser att han på ett strategiskt och väl genomtänkt sätt marknadsfört lägenheten som såldes snabbt, smidigt och till ett mycket bra pris. Vi har både köpt och sålt via Karam nu och kan varmt rekommendera honom som mäklare. Det kändes tryggt hela vägen när vi anlitat honom. "
säljare på Södra Ringvägen 2B

21 okt 2019

"Mäklare i toppklass. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare! "
säljare på Vallby Skolgata 7

20 okt 2019

"Vill ni ha en mäklare som verkligen engagerar sig, så välj Karam!"
säljare på Patentgatan 13

14 okt 2019

"Aktiv, engagerad, serviceminded, professionell, pålitlig är några få ord som beskriver den supertjänst som mäklare Karam erbjuder. Vägen till ditt livs bostadsaffär? Välj Karam!"
säljare på Kvarngatan 8

09 okt 2019

"Karam är en super, super bra professionell mäklare och lätt att jobba ihop med honom.
Engagerad, pålitlig,lyhörd, anträffbar hela tiden och vi kände stort tillit till Karem under hela försäljningsprocessen.
Om ni är ute efter en mäklare som är professionell i sitt yrke så rekommenderar jag starkt Karam Kaiser.
Stort tack Karem
Håkantorpsgatan 109"
säljare på Håkantorpsgatan 109

01 okt 2019

"Väldigt trevlig, målinriktad och serviceminded mäklare som alltid fanns tillgänglig. Han ställde upp och hittade bästa lösningarna för att göra de enkelt för dig som kund genom hela försäljningen "
säljare på Furugatan 3D

24 sep 2019

"Fantastisk Mäklare, en WOW mäklare! Tusen tack Karam för din proffsighet och ditt superjobb!
Sapko & Anette"
säljare på Hummelbäcksgatan 1A

22 sep 2019

"Karam är en mäklare med hög ambitionsnivå och med fokus på uppgiften. Han levererade i relation till de högt ställda förväntningar jag, på förhand, hade på honom. Tog sig tid och var anträffbar på telefon och mail alla veckans dagar. Återkopplade och informerade löpande kring vad som hände genom/under hela försäljningsprocessen. Sammantaget är Karam, i min bok, det givna valet av mäklare! "
säljare på Perronggatan 14

11 sep 2019

"Mycket engagerad och driven, lyhörd och sympatisk samt mån om att det skulle bli en bra affär för alla parter. Uppdaterade löpande och var lätt att resonera med. Gav tydliga och välmotiverade råd. Vi kommer att rekommendera honom till alla som ska anlita en mäklare!"
säljare på Skultunavägen 42

02 sep 2019

"Proffsig"
säljare på Lustigkullagatan 33

26 aug 2019

"Mycket nöjd med Karam visar engagemang, inlyssnande, förståelse med bra driv att kunden ska bli nöjd med att få sin produkt såld .
Kommer att rekommendera Karam varmt vidare till dom jag känner som ska sälja . "
säljare på Bronsdolksgatan 3

22 aug 2019

"Grym mäklare!! "
säljare på Kungsfågelgatan 47

03 jul 2019

"Så glad över att Karam hjälpte mig att sälja min fina lägenhet. Hela processen kändes väldigt trygg då Karam skötte allt väldigt proffsigt och med stor entusiasm och kunskap. Jag skulle varmt rekommendera honom till andra som vill sälja sin bostad."
säljare på Karlsgatan 4

09 jun 2019

"Rekommenderar Karam som mäklare; lyhörd, trevlig o tillgänglig! "
säljare på Bandygatan 56

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
21
Radhus
5
Kedjehus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
218 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
416 av 426 säljare
Karam satte rätt förväntningar på slutpriset
374 av 426 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
419 av 426 säljare
Karam var tydlig och höll mig uppdaterad
420 av 426 säljare

Karam på kartan.

562 tidigare annonser
5 bostäder till salu
424 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

7 895 000 kr
6 rum, 130 m²
60 730 kr/m²
Villa, Västerås
2 350 000 kr
2 rum, 62 m²
37 903 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 551 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 70 m²
32 785 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 280 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 164 m²
33 506 kr/m²
Lägenhet, Västerås
5 639 kr/mån
3 995 000 kr
5 rum, 117 m²
34 145 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 233 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 300 000 kr
Lägenhet Öster Mälarstrand
+ 105 000 kr
4 rum, 93 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
1 450 000 kr
Lägenhet Krutkällarbacken
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 980 000 kr
Villa Nordanby Gärde
+ 285 000 kr
4 rum, 117 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 250 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 355 000 kr
2 rum, 91 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Karam har visat sig vara en mäklare med god kännedom om marknadens läge och har med sin målmedvetenhet och kontaktnät sålt våra lägenhet med ett mycket bra slutpris för köpare och säljare. Otroligt nöjda med hans insats. Vi känner oss nöjda med Notar och kommer ta hjälp av dom inför vårat sökande efter ny bostad i Stockholm."
2 995 000 kr
Villa Kvicksund
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sörmland och Västmanlands absoluta TOPPMÄKLARE!
Är 110% nöjd med den skickliga och mycket empatiska Karam.
Han får mina varmaste rekommendationer!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.