Erik Bysell

Profilbild för Erik Bysell
Säljarfavorit
Erik Bysell
5.0 / 5
(346 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
27 st
166 980 000 kr

Bakgrund

Erik Bysell jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-10-09. Erik har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 231 420 000 kr.

Presentation

Driven fastighetsmäklare med intellekt och affärstänk.
I en bostadsaffär får inget lämnas åt slumpen, alla delar måste genomföras med största möjliga precision. Från foto till signerat kontrakt skall bärigheten vara i fokus - för att lyckas krävs perfektion. Delar du min filosofi boka in ett möte för en förutsättningslös konsultation.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

15 apr 2024

"Erik var väldigt mån om att vi skulle bli nöjda, inte som andra mäklare där jag upplever att dom velat bli av med objektet så snart som möjligt och till varje pris."
säljare på Vindragarvägen 10

15 apr 2024

"Erik gjorde en grym insats vid försäljningen av vår lägenhet. Med hög kompetens, rak och inkännande kommunikation samt driv lyckades han på några få dagar hitta rätt köpare och sålde lägenheten till ett pris vi var supernöjda med. Vi kände oss mycket trygga med Erik som mäklare som var superproff..."
"Erik gjorde en grym insats vid försäljningen av vår lägenhet. Med hög kompetens, rak och inkännande kommunikation samt driv lyckades han på några få dagar hitta rätt köpare och sålde lägenheten till ett pris vi var supernöjda med. Vi kände oss mycket trygga med Erik som mäklare som var superproffsig från första mötet. "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 95

13 apr 2024

"Rekommenderar Erik till alla som vill ha en engagerad, kunnig och driven fastighetsmäklare. Kände mig uppdaterad och trygg under hela processen."
säljare på Grindsgatan 31

29 mar 2024

"Erik var uppmärksam och lyhörd inför våra önskemål och förväntningar. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på både sms och telefon. Vi kan absolut rekommendera Erik till alla potentiella säljare!"
säljare på Tomtebogatan 48A

24 mar 2024

"Rakt igenom vänlig, lyhörd och kunnig."
säljare på Vindragarvägen 2

16 mar 2024

"Erik gjorde ett kanonjobb med försäljningen av min lägenhet. Var lyhörd och extremt engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera."
säljare på Roslagsgatan 29

14 mar 2024

"Erik är otroligt engagerad, lyhörd och förtroendeingivande. Hans driv och ständiga positivet gjorde att jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Erik! "
säljare på Iversonsgatan 6

05 mar 2024

"Professionell och kunnig med känsla för marknaden. Rak och ärlig. Erik höll vad han lovade och levererade dessutom över vår målbild. Kommunicerade och gav oss relevanta updates löpande under hela processen."
säljare på Völundsgatan 11

19 feb 2024

"Vi blev rekommenderade Erik av vänner som både köpt och sålt med honom. Upplevelsen är av högsta klass från och med första samtalet. Mycket kunnig och förtroendeingivande med rak och tydlig kommunikation och återkoppling under hela processen. Vid en framtida försäljning kommer vårt val av mäklare..."
"Vi blev rekommenderade Erik av vänner som både köpt och sålt med honom. Upplevelsen är av högsta klass från och med första samtalet. Mycket kunnig och förtroendeingivande med rak och tydlig kommunikation och återkoppling under hela processen. Vid en framtida försäljning kommer vårt val av mäklare inte bli annat än Erik och vi har redan börjat rekommendera Erik till vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 21

18 feb 2024

"Erik är en helt enastående bra mäklare. Vi hade bra kommunikation längs hela processen, alltid trevlig och försäljningen gick smidigt. Erik är otroligt påläst, kunnig, trygg och var mycket bra på att lyssna in våra behov och önskemål. Han hittade rätt köpare och sålde vår lägenhet på en vecka. V..."
"Erik är en helt enastående bra mäklare. Vi hade bra kommunikation längs hela processen, alltid trevlig och försäljningen gick smidigt. Erik är otroligt påläst, kunnig, trygg och var mycket bra på att lyssna in våra behov och önskemål. Han hittade rätt köpare och sålde vår lägenhet på en vecka. Vi kan varmt rekommendera Erik och han får full pott på allt! "
Läs mer
säljare på Ängskärsgatan 6

11 feb 2024

"Erik är the hardest working man in show business. Alltid nåbar, snabb på att återkoppla, engagerad. "
säljare på Åsögatan 190

08 feb 2024

"Erik var otroligt proffsig under hela försäljningen: tillgänglig, kunnig och drivande. Jag rekommenderar Erik utan några som helst förbehåll och kommer absolut att vara en återvändande kund när vi tittar på vår nästa flytt."
säljare på Torsgatan 70

05 feb 2024

"Erik är bra i kommunikation med både oss som säljare samt med potentiella köpare. Lyhörd och skicklig rådgivare. Mycket professionell men ändå lättsam och behaglig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom och har redan gjort det till bekantskap och vänner. "
"Erik är bra i kommunikation med både oss som säljare samt med potentiella köpare. Lyhörd och skicklig rådgivare. Mycket professionell men ändå lättsam och behaglig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom och har redan gjort det till bekantskap och vänner. "
Läs mer
säljare på Klara Östra Kyrkogata 2A

19 jan 2024

"Professionell, trevlig och engagerad!"
säljare på Kocksgatan 36

28 dec 2023

"Working with and selling our apartment with Erik was a positive experience for us. Quick and clear communication, attention to detail and the great presentation of the property were all big pluses. Erik’s sincere approach coupled with professional guidance ensured a smooth process and an outcome ..."
"Working with and selling our apartment with Erik was a positive experience for us. Quick and clear communication, attention to detail and the great presentation of the property were all big pluses. Erik’s sincere approach coupled with professional guidance ensured a smooth process and an outcome that we were happy with.
Highly recommended!"
Läs mer
säljare på Vindragarvägen 10

23 dec 2023

"Vi har sålt flera objekt med olika mäklare genom åren, efter att ha arbetat med Erik kommer vi aldrig mer behöva fundera över var vi ska vända oss vid en försäljning. Erik hade ett fantastiskt sätt att skapa förtroende, hans driv och engagemang gör honom otroligt enkel att samarbeta med. Från fö..."
"Vi har sålt flera objekt med olika mäklare genom åren, efter att ha arbetat med Erik kommer vi aldrig mer behöva fundera över var vi ska vända oss vid en försäljning. Erik hade ett fantastiskt sätt att skapa förtroende, hans driv och engagemang gör honom otroligt enkel att samarbeta med. Från första möte till signering var våra behov och önskemål i fokus, han guidade oss rätt med en perfekt rådgivning i en svårnavigerad marknad till det resultat vi önskade."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 73

08 dec 2023

"Otroligt duktig och professionell! Rak och ärlig och utomordentlig på återkoppling och uppdatering kring processen. Erik är otroligt duktig på sitt yrke! 10/10"
säljare på Surbrunnsgatan 4

05 dec 2023

"Starkt jobbat i en tuff marknad!"
säljare på Tomtebogatan 38

02 dec 2023

"Erik har varit lyhörd, engagerad och positiv, helt enkelt en kanon mäklare. Han genomförde hela processen proffesionellt och vi kände oss trygga från början till slut. Kan varmt rekommendera Erik! "
säljare på Nybrogatan 70A

01 dec 2023

"Jättenöjd med Erik. Lätt att prata med och förstod vad vi ville. Lyckades leverera ett resultat vi var nöjda med trots svår marknad. Kommer att använda mig av denna mäklare igen. "
säljare på Karlbergsvägen 72B

15 nov 2023

"Erik är en varm och engagerad mäklare. Hans höga arbetsmoral gör att han är påläst och vid min bostadsförsäljning så kunde han ge mig snabba och bra svar om processen hela tiden. Hans kunskapsnivå gjorde också att han snabbt kunde ge spekulanter korrekt information om bostaden och föreningen.
Ja..."
"Erik är en varm och engagerad mäklare. Hans höga arbetsmoral gör att han är påläst och vid min bostadsförsäljning så kunde han ge mig snabba och bra svar om processen hela tiden. Hans kunskapsnivå gjorde också att han snabbt kunde ge spekulanter korrekt information om bostaden och föreningen.
Jag känner att jag under hela processen fått kunskap, goda råd, men ändå fått fatta besluten själv, vilket gör att det är svårt att ha några synpunkter på mäklaren. Jag kan varmt rekommendera andra säljare i Stockholm att anlita Erik."
Läs mer
säljare på Krukmakargatan 54

01 nov 2023

"Erik var kanon genom hela processen vilket ledde till en väldigt smidig och bra affär.
kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Narvavägen 35A

19 okt 2023

"Väldigt nöjd med Erik. Allt gick otrolig snabbt och smidigt. Erik känns seriös och mycket erfaren. Vill rekommendera honom till precis alla!"
säljare på Pontonjärgatan 16

15 okt 2023

"Har både köpt och sålt av Erik och har varit lika nöjd på båda sidor. Ödmjuk, lyhörd, resultat- och äffärsorienterad som alltid är tillgänglig. Kan starkt rekommendera Erik."
säljare på Upplandsgatan 59

02 okt 2023

"Kan varmt rekommendera Erik Bysell som lade ner ett otroligt engagemang i försäljningen av vår lägenhet. Han är pålitlig, ambitiös och professionell. Han svarar snabbt och uppdaterar löpande. "
säljare på Värtavägen 53B

29 sep 2023

"Vi är oerhört tacksamma för Eriks hjälp under hela processen. Tack vare hans expertis och professionalism blev försäljningen en smidig och framgångsrik upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighetsmäkleri till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare."
"Vi är oerhört tacksamma för Eriks hjälp under hela processen. Tack vare hans expertis och professionalism blev försäljningen en smidig och framgångsrik upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighetsmäkleri till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare."
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 50

28 sep 2023

"Erik är en otroligt driven, kompetent och engagerad mäklare! Han imponerade verkligen med sitt starka engagemang för att få de bästa resultaten. Alltid tillgänglig, professionell och mycket kommunikativ under hela processen.
Erik har verkligen fokuserat på att säkerställa att varje steg i proce..."
"Erik är en otroligt driven, kompetent och engagerad mäklare! Han imponerade verkligen med sitt starka engagemang för att få de bästa resultaten. Alltid tillgänglig, professionell och mycket kommunikativ under hela processen.
Erik har verkligen fokuserat på att säkerställa att varje steg i processen, från fotografering till det signerade kontraktet, utfördes med högsta möjliga professionalism.
Jag rekommenderar honom varmt till alla som behöver en pålitlig och skicklig mäklare. Tack Erik, för en jättebra upplevelse!"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 40

22 sep 2023

"Tusen tack för den snabbaste och smidigaste bostadsaffären vi varit med om! "
säljare på Västmannagatan 42

11 sep 2023

"Erik är organiserad, rak, tydlig och målinriktad. Vi hade tät kontakt och bra samarbete kring förarbete, visning och budgivning - vilket fick min bostadsförsäljning att kännas väldigt smidig och lätt. Skulle rekommendera till alla Done säljer bostad i Stockholm!"
"Erik är organiserad, rak, tydlig och målinriktad. Vi hade tät kontakt och bra samarbete kring förarbete, visning och budgivning - vilket fick min bostadsförsäljning att kännas väldigt smidig och lätt. Skulle rekommendera till alla Done säljer bostad i Stockholm!"
Läs mer
säljare på Heimdalsgatan 3

08 sep 2023

"Erik var otrolig! Löste allt på proffsigt sätt och fick den annars jobbiga processen med att sälja sin bostad att kännas lätt som en plätt."
säljare på Fleminggatan 109

08 sep 2023

"Erik är en otroligt erfaren och kompetent mäklare som alltid ger det där lilla extra! Han har en fantastisk fingertoppskänsla och påvisar alltid ett stort engagemang. Ärlig, varm och professionell. Stort tack Erik! "
säljare på Torsby Solängsväg 6

25 aug 2023

"Tror det finns få mäklare som Erik Bysell på Nestor. Erik är en så inkännande och rak mäklare som gör att man känner en trygg hand genom ens bostadsaffär. Vi är så otroligt nöjda med sättet Erik gör affärer på, och ser nästan fram mot att sälja vår nya lägenhet så att vi får möjligheten att jobba..."
"Tror det finns få mäklare som Erik Bysell på Nestor. Erik är en så inkännande och rak mäklare som gör att man känner en trygg hand genom ens bostadsaffär. Vi är så otroligt nöjda med sättet Erik gör affärer på, och ser nästan fram mot att sälja vår nya lägenhet så att vi får möjligheten att jobba med Erik igen. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 130

14 aug 2023

"Tack för ännu en lyckad försäljning! Vi på Juristbolaget har länge samarbetat med Erik och är alltid lika nöjda. Han är lyhörd, mycket förtroendeingivande, har ett fint bemötande och jobbar alltid snabbt och effektivt. En riktig toppmäklare! Kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighet..."
"Tack för ännu en lyckad försäljning! Vi på Juristbolaget har länge samarbetat med Erik och är alltid lika nöjda. Han är lyhörd, mycket förtroendeingivande, har ett fint bemötande och jobbar alltid snabbt och effektivt. En riktig toppmäklare! Kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighetsmäkleri!"
Läs mer
säljare på Pilgatan 28

21 jul 2023

"Grym mäklare!"
säljare på Rindögatan 19

01 jul 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Erik till den som går i säljtankar. Han var genom hela processen mycket lyhörd och uppmärksam kring våra behov och önskemål. Erik är verkligen engagerad i sitt arbete och visar en genuin passion för att hjälpa sina kunder att hitta den perfekta bostaden.
Hans målin..."
"Jag kan verkligen rekommendera Erik till den som går i säljtankar. Han var genom hela processen mycket lyhörd och uppmärksam kring våra behov och önskemål. Erik är verkligen engagerad i sitt arbete och visar en genuin passion för att hjälpa sina kunder att hitta den perfekta bostaden.
Hans målinriktade inställning är imponerande. Han är hängiven till att nå de bästa resultaten och skyr inte de extra ansträngningar det innebär för honom att säkerställa att försäljningen blir framgångsrik. Erik är även en väldigt god kommunikatör. Han är tydlig, professionell, höll oss kontinuerligt uppdaterade samt vägledde och rådgav oss genom hela processen. Det är andra gången vi anlitar Erik och vi känner oss verkligen trygga med honom."
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 27

27 jun 2023

"Om processen och slutpriset är avgörande vid valet av fastighetsmäklare - kontakta genast Erik Bysell.
Trevlig sommar Erik!"
säljare på Åsögatan 190

26 jun 2023

"Erik gav rationell vägledning tydligt backad av stark erfarenhet. Jag kände mig säker och stressfri genom hela processen. Varmt rekommenderad!"
säljare på Manhemsgatan 5

09 jun 2023

"Bästa mäklaren i stan!
Det här var andra gången jag sålde med Erik och jag kommer att anlita honom även nästa gång. Trevlig och professionell rakt igenom!"
säljare på Sveavägen 121A

08 jun 2023

"Valet av fastighetsmäklare är extra viktigt i dagens marknad. Erik är mannen du tryggt vill hålla i handen. Tack för hjälpen Erik!"
säljare på Åsögatan 190

07 jun 2023

"Jag har absolut ingen eller i närheten av dålig feedback från att ha sålt min lägenhet med Erik Bysell och Nestor. Fantastiskt duktig mäklare, lyhörd och med en väldigt härlig och positiv personlighet! Kan rekommendera alla att sälja (och köpa). Stort plus att han tycker om Göteborgare ;) "
"Jag har absolut ingen eller i närheten av dålig feedback från att ha sålt min lägenhet med Erik Bysell och Nestor. Fantastiskt duktig mäklare, lyhörd och med en väldigt härlig och positiv personlighet! Kan rekommendera alla att sälja (och köpa). Stort plus att han tycker om Göteborgare ;) "
Läs mer
säljare på Frejgatan 18

02 jun 2023

"Mycket engagerad och duktig person som inger stort förtroende. Vi har anlitat honom även vid tidigare försäljning och är mycket nöjda. Trevligt bemötande, klok och bra på alla sätt. Vi rekommenderar honom verkligen!"
säljare på Industrigatan 2A

30 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Erik!
Han är professionell, kunnig, lyhörd och engagerad. Med sin charm och sociala kompetens fick han oss att hela tiden känna oss inkluderade i processen. Erik kan verkligen rekommenderas!"
säljare på Brantingsgatan 24

27 maj 2023

"Erik är en mycket kunnig mäklare som förstår vilka styrkor och utmaningar man står inför som bostadssäljare samt hur man ska attacker dessa på bästa vis.
Han hjälpte mig anpassa försäljningen efter min situation, men baserade också strategin på hur konkurrensen och omvärlden såg ut.
Resultat ..."
"Erik är en mycket kunnig mäklare som förstår vilka styrkor och utmaningar man står inför som bostadssäljare samt hur man ska attacker dessa på bästa vis.
Han hjälpte mig anpassa försäljningen efter min situation, men baserade också strategin på hur konkurrensen och omvärlden såg ut.
Resultat blev mycket lyckat, tack Erik!"
Läs mer
säljare på Fleminggatan 60

23 maj 2023

"Väldigt nöjd med Erik Bysell som mäklare. Han höll mig kontinuerligt i loopen och var otroligt proaktiv och tillgänglig under hela processen. Han var transparent, engagerad och alltid kontaktbar.
Med andra ord - Erik är fan toppen! Rekommenderar starkt!! "
"Väldigt nöjd med Erik Bysell som mäklare. Han höll mig kontinuerligt i loopen och var otroligt proaktiv och tillgänglig under hela processen. Han var transparent, engagerad och alltid kontaktbar.
Med andra ord - Erik är fan toppen! Rekommenderar starkt!! "
Läs mer
säljare på Falugatan 21

17 maj 2023

"Livet hände och jag behövde sälja,
Av Stockholms mäklare, vem ska jag välja.
Mitt sökande på svar,
Eftersom Unik inte är kvar,
I Nestor jag fann,
Vi var som gjorda för varannan.
Min lägenhet och jag, osäkra och rädda,
Erik Bysell, fick oss att bli sedda.
Med förtrolig trygg hand,
Rodde h..."
"Livet hände och jag behövde sälja,
Av Stockholms mäklare, vem ska jag välja.
Mitt sökande på svar,
Eftersom Unik inte är kvar,
I Nestor jag fann,
Vi var som gjorda för varannan.
Min lägenhet och jag, osäkra och rädda,
Erik Bysell, fick oss att bli sedda.
Med förtrolig trygg hand,
Rodde han det hela i hamn.
Hur livet än går,
Bysell mina försäljningsuppdrag härefter får.
"
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 26B

11 maj 2023

"Superproffsig och mycket socialt kompetent mäklare"
säljare på Rindögatan 14

02 maj 2023

"Han borde ha informerat om att annonspriset hos hemnet inte ingick i det fasta arvodet och dessutom borde det ha framgått tydligt av kontraktet. Nu var det i stort sett omöjligt att kunna utläsa detta av kontraktet."
säljare på Smedsbacksgatan 7

26 apr 2023

"Det här var vår tredje försäljning med Erik och han fortsätter överträffa förväntningarna. 
Erik är lyhörd, professionell, ärlig, snabb och informativ! Han är extremt närvarande och aktiv genom hela processen - snabb med att fatta beslut om ändrad strategi eller att möta våra behov och önskemål o..."
"Det här var vår tredje försäljning med Erik och han fortsätter överträffa förväntningarna. 
Erik är lyhörd, professionell, ärlig, snabb och informativ! Han är extremt närvarande och aktiv genom hela processen - snabb med att fatta beslut om ändrad strategi eller att möta våra behov och önskemål oavsett när dom dyker upp. Det kändes som att vi var hans enda kunder. Vi kände oss helt trygga i att allt kunde göras har gjorts, övervägts och utretts. Vi fick som vanligt ett bättre resultat än vi vågat hoppas på. Rekommenderas!!"
Läs mer
säljare på Gotlandsgatan 64

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
231 420 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
336 av 342 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
336 av 337 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
344 av 345 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Erik på kartan.

477 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
346 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

7 100 000 kr
2 rum, 48 m²
147 916 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 785 kr/mån
2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
2 193 kr/mån
350 m²
Gård, Norrtälje
4,5 rum, 123 m²
Lägenhet, Stockholm
6 386 kr/mån
5 890 000 kr
2 rum, 62 m²
95 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 417 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 200 000 kr
1 rum, 38,5 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik gjorde en grym insats vid försäljningen av vår lägenhet. Med hög kompetens, rak och inkännande kommunikation samt driv lyckades han på några få dagar hitta rätt köpare och sålde lägenheten till ett pris vi var supernöjda med. Vi kände oss mycket trygga med Erik som mäklare som var superproffsig från första mötet. "
4 170 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 275 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar Erik till alla som vill ha en engagerad, kunnig och driven fastighetsmäklare. Kände mig uppdaterad och trygg under hela processen."
6 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 100 000 kr
3 rum, 62,5 m²
Utropspris: 6 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik var väldigt mån om att vi skulle bli nöjda, inte som andra mäklare där jag upplever att dom velat bli av med objektet så snart som möjligt och till varje pris."
13 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
-500 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 13 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik var uppmärksam och lyhörd inför våra önskemål och förväntningar. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på både sms och telefon. Vi kan absolut rekommendera Erik till alla potentiella säljare!"
8 800 000 kr
Lägenhet
3 rum, 81 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rakt igenom vänlig, lyhörd och kunnig."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.