Erik Bysell

Profilbild för Erik Bysell
Säljarfavorit
Erik Bysell
4.9 / 5
(172 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
35 st
163 350 000 kr

Bakgrund

Erik Bysell jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-10-09. Erik har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har haft 36 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 204 715 000 kr.

Presentation

Driven fastighetsmäklare med intellekt och affärstänk.
I en bostadsaffär får inget lämnas åt slumpen, alla delar måste genomföras med största möjliga precision. Från foto till signerat kontrakt skall bärigheten vara i fokus - för att lyckas krävs perfektion. Delar du min filosofi boka in ett möte för en förutsättningslös konsultation.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

20 nov 2020

"Andra gången jag säljer med Erik och han överträffade återigen mina högt ställda förväntningar. Han har ett otroligt engagemang, mycket goda kunskaper men är samtidigt väldigt lyhörd. Väldigt kommunikativ och höll en uppdaterad genom hela processen och ett mycket uppskattat bollblank inför fotografering och försäljning. Erik är tveklöst en av Stockholms bästa mäklare och kan inte nog rekommendera honom."
säljare på Surbrunnsgatan 37

19 nov 2020

"Erik Bysell är väldigt ödmjuk och professionell. Då detta var min första försäljning så kändes det tryggt att ha Erik där som var väldigt pedagogisk och svarade alltid på mina frågor. Han utrstålar ett genuint engagemang och vill att alla parter ska vara nöjda. Jag skulle starkt rekommendera Erik samt anlita honom igen. "
säljare på Floragatan 7

17 nov 2020

"Detta är andra gången vi anlitat Erik till att förmedla vår bostadsförsäljning och han har även denna gång överträffat alla våra förväntningar.
Vi uppskattar Eriks uppriktighet, lojalitet och professionalism. Han är otroligt lyhörd och känns ständigt närvarande genom hela processen. Ingenting lämnas åt slumpen och perfektionismen finns med i varje litet hörn av hela bostadsaffären, allt från det estetiska till det finstilta.
Erik har hållit oss väl informerade under resans gång och har alltid funnits tillgänglig för våra frågor och synpunkter då han både känts otroligt lyhörd men också trygg.
Hans professionalism blandat med sin varma personlighet gör honom väldigt lätt att att tycka om och känna förtroende för, både som säljare och köpare.
När det sedan kommer till det ekonomiska är Erik den som jobbar in i det sista för en god affär! Återigen överträffade han alla våra förväntningar när vi satte prisrekord per kvadratmeter i både föreningen och närområdet.
Vi vill med värme rekommendera dig att anlita Erik vid din nästa bostadsaffär, helt enkelt för att det i vår värld inte finns någon annan på samma höga nivå. "
säljare på Birger Jarlsgatan 125

17 nov 2020

"Mer än nöjd över valet av mäklare och hur processen gick till från början till slut. Väldigt tydlig i sin kommunikation, där man var ständigt uppdaterad, samt inger en känsla av trygghet för både säljare och köpare. Kommer att välja Erik igen vid nästa försäljning!
"
säljare på Tomtebogatan 1A

12 nov 2020

"Erik was a pleasure to work with. His commitment to transparency, professionalism and diligence sets him apart for other brokers. I bought my apartment from Erik and he helped me sell it a year later. I can say without a doubt he is one of the best real estate agents in Stockholm and would recommend him to anyone looking to buy or sell."
säljare på Sankt Göransgatan 81

11 nov 2020

"Efter ett antal sålda bostäder med olika mäklare så kan jag bara säga att Erik slår mina förväntningar med hästlängder. Han håller en i handen genom hela affären, han är otroligt proffsig och påläst. Kan varmt rekommendera Erik ni kommer inte ångra er."
säljare på Hälsingegatan 51

06 nov 2020

"Vi köpte vår lägenhet lite för dyrt, men trots uppförsbacken hade vi stort förtroende för Erik under hela försäljningsprocessen. Erik gav inte upp och levererade ett pris som vi kände oss nöjda med. Ett pris som dessutom är betydligt högre än historiken i huset. Rekommenderas varmt!"
säljare på Brännkyrkagatan 88

01 nov 2020

"Kunnig och engagerad!"
säljare på Frejgatan 15

31 okt 2020

"Trodde du inte det gick att hitta den perfekta mäklaren? Det gör det. Erik heter han och jobbar på Nestor fastighetsmäkleri."
säljare på Sankt Eriksgatan 10

19 okt 2020

"Mycket engagerad mäklare som gjorde sitt yttersta för att sälja en lägenhet som inte sålde sig själv."
säljare på Hagagatan 20

12 okt 2020

"Erik överträffade alla våra förväntningar genom processens gång genom ett enormt engagemang bland annat genom att flera gånger vinna tillbaka budgivare som stannat vilket resulterade i ett slutpris låååångt över förväntan. Han ger sig aldrig och jag tror att intressenterna får precis samma förtroende för honom som vi fick. Jag kommer använda mig av Erik vid varje bostadsförsäljning i framtiden! "
säljare på Jungfrugatan 60

04 okt 2020

"Andra gången vi använde oss av Erik och vi kunde inte varit nöjdare. Han var lyhörd mot våra önskemål, driven och överträffade återigen alla våra förväntningar. Genom hela processen kände vi stort förtroende för Erik och han fick oss att känna oss säkra i vår försäljning och aldrig tvivla på våra mål. Utan tvivel Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Norrbackagatan 4

30 sep 2020

"Erik är Mycket kompetent och förtroendeingivande. Tryggt för både köpare och säljare. "
säljare på Hagagatan 44B

18 sep 2020

"Av de bostadsförsäljningar jag gjort sticker Erik ut som den överlägset mest engagerade mäklaren. Han ansträngde sig genom hela processen och hade många nya idéer och inslag vilket jag inte har varit med om tidigare."
säljare på Völundsgatan 7

10 sep 2020

"Vi köpte vår bostad från Erik och bestämde redan då att anlita honom den dag vi säljer. Erik säljer på förtroende. Med de menar jag att Erik är enormt duktig på att skapa relation, inge förtroende och på så sätt ge de potentiella köparna trygghet att investera. En slug mäklare på de mest positiva sätt. Vi är enormt nöjda med Erik! "
säljare på Hantverkargatan 81

08 sep 2020

"Jag har anlitat Erik Bysell tidigare och kommer fortsätta varje gång det är dags att flytta. Han har en extremt bra förmåga att förhandla priset med köparen och samtidigt hålla hen nöjd. Lyckades med ett rekordpris utan budgivning. Han får mina varmaste rekommendationer."
säljare på Högbergsgatan 62

03 sep 2020

"Mycket kompetent och professionell mäklare"
säljare på Sjöfartsgatan 12

01 sep 2020

"Jag ger mina varmaste rekommendationer till Erik, som jag själv fick rekommenderat av en vän som köpt lägenhet av honom (bevis på att han även är uppskattad av köpare). Jag fick förtroende för Erik direkt, Erik har stenkoll på affären och är en empatisk person. Säljprocessen kunde inte varit mer effektiv, 1,5 vecka efter vårt första möte var min lägenhet såld och för ett försäljningspris som var över förväntan. Jag kommer utan tvekan att välja Erik som mäklare för framtida försäljningar. 5+
"
säljare på Döbelnsgatan 31A

24 aug 2020

"Engagerad och sympatisk mäklare! Jag hade inte kunnat skiljas från min lägenhet utan rätt mäklare och Erik hade ett varsamt och respektfullt sätt igenom hela processen, arbetade hårt på sitt håll och höll mig uppdaterad och var lättillgänglig hela tiden. Han gav också värdefulla råd inför mitt kommande köp. Jag är också väldigt nöjd med det slutgiltiga priset! En väldigt positiv och upplyftande upplevelse och jag kommer absolut använda honom igen. Rekommenderar Erik varmt!"
säljare på Sågargatan 14

21 aug 2020

"Erik har varit otroligt lätt och behaglig att jobba med - väldigt pragmatisk, proffsig och det har känts tryggt under hela processen. "
säljare på Jungfrugatan 52

14 aug 2020

"Mycket bra mäklare som jag upplevde var på min sida genom hela affären vilket är något jag uppskattar. 5+!"
säljare på Riddargatan 28B

04 aug 2020

"Erik är en mäklare som gör så mycket mer än att bara hålla visning och samla in bud. Han går verkligen hela vägen för att bygga relationer med presumptiva köpare och lägger upp strategier för när och hur dessa köpare kan hittas, allt detta på ett mycket förtroendeingivande sätt. Jag fick verkligen känslan av att han gjorde sitt yttersta för att alla parter skulle bli nöjda i affären."
säljare på Svedbergsplan 6

03 aug 2020

"Är supernöjd med Erik Bysell från början till slut. Lätt att samarbeta med och är tydlig i kommunikationen. Pålitlig och jag fick löpande info om försäljningen vilket kändes tryggt."
säljare på Tavastgatan 43

02 aug 2020

"Våren och sommaren 2020 kommer att gå till historien som en av de mest osäkra. Erik Bysell var tydlig från början med vilka förväntningar vi som säljare skulle ha och att marknaden var spretig och delvis osäker. Trots omvärlden och virus kände vi oss helt trygga med Eriks kunnande och hans professionalism. Han mötte våra förväntningar och levererade ett resultat vi var nöjda med. Under försäljningen svarade han på våra frågor, var tillgänglig och framförallt ärlig, vilket vi uppskattade! Om hösten blir lika osäker som våren finns det bara ett alternativ - Erik Bysell."
säljare på Strahlenbergsgatan 24

31 jul 2020

"Får ni chansen att anlita Erik Bysell som mäklare så kan ni skatta er lyckliga och inte ens fundera på att ta en annan mäklare.
Otroligt smidig och snabb försäljning till rekordpris.
Återkoppling och service i världsklass och besitter otrolig Lokalkännedom med brett kontaktnät.
Lockade till sig rätt målgrupp och samtliga sällskap deltog i budgivningen.
5/5. Säljer ni så ring Erik Bysell först.
//Super nöjd säljare "
säljare på Valhallavägen 38A

30 jul 2020

"Stort tack till Erik för en trygg och bra försäljning. Blev rekommenderade Erik av en tidigare klient och han levde mer än väl upp till våra högt satta förväntningar. Med stor kunskap, betryggande lugn och genomtänkt strategi ledde han oss igenom hela processen, och det med utmärkt resultat. Rekommenderar Erik till alla som går i säljtankar och ser fram emot att anlita honom igen vid nästa försäljning."
säljare på Karlavägen 46B

29 jul 2020

"Väldigt trevlig och engagerad mäklare med ordning och reda. Bra återkoppling med löpande information. Skulle inte tveka att anlita honom igen. Rekommenderas!"
säljare på Bråvallagatan 8

20 jul 2020

"Erik tog taktpinnen vid vår bostadsförsäljning från dag 1 och drev processen snabbt, effektivt och med hög kvalitet. Vi uppskattade särskilt Eriks uppriktighet och engagemang, det var aldrig några frågetecken eller diskussioner. Han var tydlig med sin bild av vad marknadspriset för vår lägenhet var och gjorde en stark insats för att maximera intäkten för oss. Som säljare kände vi oss trygga och ständigt uppdaterade och supernöjda med utfallet av försäljningen som landade nästan högst upp i vårt förväntade spann.
I tillägg så har Nestor en väldigt tilltalande grafisk profil i sina bilder, annonser och prospekt som känns väldigt professionell och stilren. Resultatet blev verkligen 5 av 5 och jag kommer absolut att anlita Erik även nästa gång vi genomför vårt livs största affär.
Rekommenderas starkt!
"
säljare på Vickergatan 7

18 jul 2020

"Erik är en exceptionell mäklare och den bästa mäklaren jag har träffat. Jag kommer utan tvekan att anlita honom fler gånger. Han har stenkoll på affären från start till slut och levererar på topp. Han är kompetent och har läst på om marknaden. Han är dessutom oerhört trevlig och man känner sig trygg under hela processen när man väljer Erik som mäklare.
Välj Erik som mäklare och du kommer att vara i goda händer. "
säljare på Tjärhovsgatan 22

17 jul 2020

"Erik var oerhört professionell, lyhörd och driven längs med hela försäljningen. Han svarar alltid snabbt på både sms och samtal och höll mig ständigt uppdaterad. Duktig, påläst och trevlig. Rekommenderar starkt andra säljare att använda Erik, han ger inte upp innan målet är nått. Gudfadern bland sthlm-mäklarna. "
säljare på Olof Palmes gata 12

03 jun 2020

"Nestor hanterade vår försäljning av lägenheten med stor omsorg. Det är inte ofta man hittar en mäklare som är så tydlig mellan köpare och säljare. Detta gjorde att affären blev väldigt naturlig och sköttes exemplariskt."
säljare på Anders Reimers väg 4

18 maj 2020

"Återigen en oerhört stabil process i en otroligt tuff marknad. Trots tuffa förutsättningar lyckades Erik hitta balansen mellan mina och köparens förväntningar samtidigt som alla parter kände sig trygga under processen. Gediget arbete, högt förtroende och proffessionalitet gör att jag rekommenderar Erik i ditt val av mäklare. "
säljare på Hagagatan 52A

14 maj 2020

"Erik var mycket proffsig och personlig! Har får våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Rörstrandsgatan 14A

04 maj 2020

"Jag har haft förmånen att använda Erik vid ett flertal försäljningar nu de senaste 5-6 åren. Återigen har han visat prov på proffsighet och målmedvetenhet som varit guld värd för mig som säljare. Han är också alltid lugn och tålmodig! Förutom detta är han alltid tillgänglig och flexibel i processen vilket värderas oerhört högt! Helt klart en av Stockholms bästa mäklare! Rekommenderas till topp."
säljare på Liljeholmsvägen 10

06 apr 2020

"Stort engagemang och gott resultat i såväl goda som mer utmanande marknader."
säljare på Roslagsgatan 33

24 mar 2020

"Erik är ett sant föredöme för alla mäklare. Som säljare är jag oerhört imponerad över hur Erik tog sig an försäljningen, från första kontakt till att papperna var påskrivna, genom att jobba dynamiskt och aktivt, samtidigt som jag alltid kände mig delaktig och fullt informerad i processen. Kunde inte vara mer nöjd!"
säljare på Smedsbacksgatan 32

17 mar 2020

"Erik var lysande genom hela processen och jag är supernöjd."
säljare på Karlavägen 48A

10 mar 2020

"Detta är vår femte lägenhet som vi säljer tillsammans med Erik. Vi har både använt honom från tiden han var anställd, och nu egen företagare - jag skulle säga att han håller samma höga nivå hela vägen! Han fokuserar alltid på oss som kunder och jag vet att jag alltid får det lilla extra. Jag har från dag ett känt mig trygg i min lägenhetsaffär och han har gett mig mycket utöver det som en annan mäklare skulle erbjuda mig. Han är alltid tillgänglig och svarar på alla mina frågor och funderingar. Jag är en känslostyrd person, vilket kan vara jobbigt, men Erik har bemött det all the way alltid!
Jag skulle aldrig använda mig av en annan mäklare än Erik. Som plus i kanten har jag alltid fått SJUKT bra betalt för mina lägenheter. Senast slog vi kvadratmeterprisrekord i Vasastan. Tack och bock för det så att säga! "
säljare på Karlbergsvägen 50

02 mar 2020

"Erik är oerhört professionell och engagerad vilket leder till en mycket bra upplevelse för alla inblandade parter. I denna försäljning lyckades han matcha köparens behov med våra förväntningar redan innan visning vilket ledde till en oerhört smidig försäljning. Rekommenderar starkt att anlita Erik som mäklare."
säljare på Hagagatan 15E

21 feb 2020

"Erik agerade på ett mycket professionellt sätt från första början. Kunnig, engagerad och seriös. Vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Döbelnsgatan 95

21 feb 2020

"Wow! Tack Erik! Vi sökte en mäklare som var 100% engagerad och skulle "walk the extra mile" vilket var exakt vad Erik gjorde. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Roslagsgatan 33A

07 feb 2020

"Vi har ett brett kontaktnät med mäklare och har nu anlitat Eric för 2 försäljningar och kan inte vara mer nöjd.
Ingen tvekan!
Du är GULD värd :))
Erik och Elisabeth Staaf
"
säljare på Tulegatan 16

28 jan 2020

"Erik är fantastisk! Vi kände oss väldigt trygga med honom som mäklare. Rekommenderar honom varmt till alla som vill ha Stockholms bästa mäklare.
Har tidigare både köpt och sålt lägenhet via Erik, har alltid varit otroligt nöjd."
säljare på Frejgatan 15

10 dec 2019

"Erik förmedlade vår lägenhet på ett utomordentligt bra sätt. Han inger ett stort förtroende både hos säljare och köpare. Han är lyhörd, kunnig och håller dig dessutom väl informerad under hela processen. Rekommenderar Erik om man vill ha en riktigt professionell och erfaren mäklare som har stor kunskap inom branschen. "
säljare på Hagagatan 20A

04 dec 2019

"Stort tack Erik Bysell för din insats! Jag sökte en mäklare som skulle vara seriös och erfaren, men också driven och engagerad. Du uppfyllde verkligen detta! Stort tack för hjälpen. Rekommenderas!!"
säljare på Skebokvarnsvägen 300

25 nov 2019

"Fantastiskt genomförande av vår försäljning! Vi gav gav Erik utomordentligt dåliga förutsättningar för försäljningen, men han höll oss i handen hela vägen in i mål utan att vika ner sig."
säljare på Heliosgatan 11

07 nov 2019

"Andra gången vi anlitade Erik Bysell och det var toppen även denna gång. Allt gick enkelt, smidigt och proffsigt. Rekommenderas!"
säljare på Sibyllegatan 83

09 okt 2019

"Otroligt tillmötesgående, professionell och flexibel. Alltid tillgänglig och lyhörd för mina behov och önskemål. Hela tiden tydlig med att alla frågor alltid var välkomna och att han fanns där för att hjälpa oss med alla delar av processen. "
säljare på Hagagatan 20A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
204 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
166 av 172 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
157 av 172 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
170 av 172 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
171 av 172 säljare

Erik på kartan.

285 tidigare annonser
4 bostäder till salu
172 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 rum, 113 m²
Lägenhet, Stockholm
2 487 kr/mån
4 190 000 kr
2 rum, 48 m²
87 291 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 321 kr/mån
4 rum, 97 m²
Lägenhet, Stockholm
3 748 kr/mån
3 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
2 519 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 725 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 730 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
3 875 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 680 000 kr
2 rum, 34,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andra gången jag säljer med Erik och han överträffade återigen mina högt ställda förväntningar. Han har ett otroligt engagemang, mycket goda kunskaper men är samtidigt väldigt lyhörd. Väldigt kommunikativ och höll en uppdaterad genom hela processen och ett mycket uppskattat bollblank inför fotografering och försäljning. Erik är tveklöst en av Stockholms bästa mäklare och kan inte nog rekommendera honom."
6 975 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 780 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 800 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 805 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mer än nöjd över valet av mäklare och hur processen gick till från början till slut. Väldigt tydlig i sin kommunikation, där man var ständigt uppdaterad, samt inger en känsla av trygghet för både säljare och köpare. Kommer att välja Erik igen vid nästa försäljning!
"
10 210 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 515 000 kr
3 rum, 105 m²
Utropspris: 9 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta är andra gången vi anlitat Erik till att förmedla vår bostadsförsäljning och han har även denna gång överträffat alla våra förväntningar.
Vi uppskattar Eriks uppriktighet, lojalitet och professionalism. Han är otroligt lyhörd och känns ständigt närvarande genom hela processen. Ingenting lämnas åt slumpen och perfektionismen finns med i varje litet hörn av hela bostadsaffären, allt från det estetiska till det finstilta.
Erik har hållit oss väl informerade under resans gång och har alltid funnits tillgänglig för våra frågor och synpunkter då han både känts otroligt lyhörd men också trygg.
Hans professionalism blandat med sin varma personlighet gör honom väldigt lätt att att tycka om och känna förtroende för, både som säljare och köpare.
När det sedan kommer till det ekonomiska är Erik den som jobbar in i det sista för en god affär! Återigen överträffade han alla våra förväntningar när vi satte prisrekord per kvadratmeter i både föreningen och närområdet.
Vi vill med värme rekommendera dig att anlita Erik vid din nästa bostadsaffär, helt enkelt för att det i vår värld inte finns någon annan på samma höga nivå. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.