Erik Bysell

Profilbild för Erik Bysell
Säljarfavorit
Erik Bysell
5.0 / 5
(270 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
19 st
17 600 000 kr

Bakgrund

Erik Bysell jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-10-09. Erik har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 114 285 000 kr.

Presentation

Driven fastighetsmäklare med intellekt och affärstänk.
I en bostadsaffär får inget lämnas åt slumpen, alla delar måste genomföras med största möjliga precision. Från foto till signerat kontrakt skall bärigheten vara i fokus - för att lyckas krävs perfektion. Delar du min filosofi boka in ett möte för en förutsättningslös konsultation.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

23 nov 2022

"Erik är precis det jag önskar av en mäklare, är 100% engagerad i försäljningen och jobbar hela tiden aktivt med processen. Kommunicerar hela tiden med oss så man är uppdaterad, ett superproffs rakt igenom helt enkelt! "
säljare på Södermannagatan 45

14 nov 2022

"Erik är en fantastiskt driven och påläst mäklare som jag Varmt kan rekommendera. Mer engagerat proffs får du leta efter till din nästa bostadsförsäljning!"
säljare på Blanchegatan 4

25 okt 2022

"Hade innan försäljningen köpt en lägenhet via en mäklare. Han kontaktade mig när jag skulle sälja. "
säljare på Tobaksspinnargatan 1

24 okt 2022

"Förutom ett väldigt bra material och tydlighet i försäljningen, så förstod Erik mina önskemål samtidigt som han var en duktig rådgivare. Rekommenderar Erik starkt. "
säljare på Furusundsgatan 12

18 okt 2022

"Erik är väldigt dedikerad, kommunikativ och lösningsorienterad. Man känner verkligen att han gör allt han kan för att nå sina klienters mål med försäljningen.
Vi är väldigt nöjda med Erik! "
säljare på Hedinsgatan 5

18 okt 2022

"Erik är mycket proffsig, kommunikativ genom hela processen och alltid konsekvent med uppföljning. Som säljare kände jag mig väldigt trygg genom hela försäljningen. Erik kommer absolut få sälja min nästa bostad!"
säljare på Krukmakargatan 38

14 okt 2022

"Jag är extremt nöjd med Erik och Nestor. Bilderna som fotografen tog blev kanon och annonsen var välskriven. Som förväntat i rådande tider med fallande priser så blev det många visningar och en utdragen process. Erik pushade mig aldrig till ett avslut utan vi körde på och efter många om och men s..."
"Jag är extremt nöjd med Erik och Nestor. Bilderna som fotografen tog blev kanon och annonsen var välskriven. Som förväntat i rådande tider med fallande priser så blev det många visningar och en utdragen process. Erik pushade mig aldrig till ett avslut utan vi körde på och efter många om och men så fick vi ett slutpris som jag var nöjd med. Jag vill ge en eloge till Erik för hans tålamod och tillgänglighet både för visningar och på sms/telefon. Jag är övertygad om att andra mäklare hade pushat mig till ett avslut på ett lägre pris bara för att få affären gjord. Rekommenderas 10/10. Kommer sälja med Erik igen!"
Läs mer
säljare på Linnégatan 16

15 sep 2022

"Jag är väldigt nöjd med Erik som mäklare! Han är påläst, engagerad, snabb och tydlig i sin kommunikation. Väldigt proffsig, genuin och trevlig. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Roslagsgatan 42C

30 aug 2022

"Erik är en duktig och hårt arbetande mäklare som på en skakig marknad guidade rätt till en lyckad försäljning. Rekommenderar honom och Nestor varmt. "
säljare på Tobaksspinnargatan 1

29 aug 2022

"Erik lyckades, på en otoligt utmanande marknad, hitta rätt köpare till vår lägenhet. Han var mycket hjälpsam och det var tydligt att han jobbade hårt för att vi skulle vara nöjd med försäljningen. Erik var alltid bara ett telefonsamtal bort och uppdaterade oss ständigt om situationen. Han var otr..."
"Erik lyckades, på en otoligt utmanande marknad, hitta rätt köpare till vår lägenhet. Han var mycket hjälpsam och det var tydligt att han jobbade hårt för att vi skulle vara nöjd med försäljningen. Erik var alltid bara ett telefonsamtal bort och uppdaterade oss ständigt om situationen. Han var otroligt behjälplig mot potentiella köpare och var alltid flexibel med sin tid för att anpassa så att det skulle passa oss som säljare samt ge bästa möjliga upplevelse för de potentiella köparna. Erik är verkligen en mäklare som gör allt för att vi skulle vara nöjda och det känns verkligen som att vi fick ut maximalt resultat. Kan starkt rekomendera."
Läs mer
säljare på Karlaplan 5B

18 aug 2022

"Han är proffsig och rak.
Lägger verkligen krut på att göra dig nöjd och köparen . "
säljare på Styrmansgatan 53A

12 aug 2022

"Efter flera bostadsaffärer med olika mäklare är Erik den enda jag litat på fullt ut. Stenkoll på marknaden, rak kommunikation, och får jobbet gjort.
Kommer framöver uteslutande vända mig till Nestor och Erik för framtida köp & sälj."
säljare på Hagagatan 50A

09 aug 2022

"Erik är den bästa mäklaren vi haft. Han är förtroendeingivande och genuin. Han ger tydlig information, är påläst och duktig kommunikativt. Skulle välja Erik alla dagar i veckan igen! "
säljare på Krukmakargatan 14

08 aug 2022

"Erik var oerhört trygg och kompetent under vår säljprocess trots en väldigt utmanade och instabil marknad. Erik har förmåga att ta sig an helhetsperspektivet och hans erfarenhet och kunskap bidrog till en trygg genomförd försäljning för alla parter. En mer engagerad och ambitiös mäklare är nog sv..."
"Erik var oerhört trygg och kompetent under vår säljprocess trots en väldigt utmanade och instabil marknad. Erik har förmåga att ta sig an helhetsperspektivet och hans erfarenhet och kunskap bidrog till en trygg genomförd försäljning för alla parter. En mer engagerad och ambitiös mäklare är nog svårt att finna. "
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 74

06 aug 2022

"Erik gjorde ett strålande jobb i en något stormig marknad. Vi landade i affär och jag har inget annat än goda ord om Erik och hans tjänster. Rekommenderar starkt! "
säljare på Sibyllegatan 11A

15 jul 2022

"Erik är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Norrtullsgatan 13

16 jun 2022

"Erik gav verkligen känslan att han prioriterade oss över allt annat (jobb som privat) under hela vår process, vilket vi uppskattade enormt och hade en starkt positiv inverkan på slutresultatet. Han var behjälplig inte bara med processen utan bistod även med kloka ord inför vårt eget förestående k..."
"Erik gav verkligen känslan att han prioriterade oss över allt annat (jobb som privat) under hela vår process, vilket vi uppskattade enormt och hade en starkt positiv inverkan på slutresultatet. Han var behjälplig inte bara med processen utan bistod även med kloka ord inför vårt eget förestående köp. Vi kan varmt rekommendera Erik!"
Läs mer
säljare på Rindögatan 25

26 maj 2022

"Erik är en fantastisk mäklare med mycket driv som var lyhörd och guidande genom hela processen. Kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Kungsklippan 5

23 maj 2022

"Erik är en fantastisk mäklare med ett otroligt driv. Han gjorde ett strålande jobb under hela processen och trots en skakig bostadsmarknad överträffade försäljningen mina förväntningar. Han är väldigt engagerad, professionell, ärlig och trevlig vilket gjorde försäljningen till en bra och trygg up..."
"Erik är en fantastisk mäklare med ett otroligt driv. Han gjorde ett strålande jobb under hela processen och trots en skakig bostadsmarknad överträffade försäljningen mina förväntningar. Han är väldigt engagerad, professionell, ärlig och trevlig vilket gjorde försäljningen till en bra och trygg upplevelse för alla inblandade. Han samarbetar dessutom med en otroligt duktig fotograf som verkligen lyckades fånga känslan av lägenheten på bild. Jag är supernöjd och vill varmt rekommendera att använda Erik som mäklare!"
Läs mer
säljare på Falköpingsvägen 17

13 maj 2022

"Ambitös som får jobbet gjort!"
säljare på Högbergsgatan 59B

26 apr 2022

"Erik var väldigt välkommande till idéer och säkerställde att vi förstod allt tydligt under processen av försäljningen. Allt gick smidigt och vi sålde för ett bra pris!"
säljare på Västgötagatan 18

20 apr 2022

"Mycket engagerad och lyhörd. Kan varmt rekommendera. "
säljare på Swedenborgsgatan 11

19 apr 2022

"Riktigt bra och proffsig mäklare!"
säljare på Sjöviksvägen 29

14 apr 2022

"Otroligt driven mäklare som aldrig ger sig! Med sin grymma förhandlingsförmåga fick han till ett slutpris vi bara kunnat drömma om. Tack Erik för hjälpen med vår bostadsaffär!"
säljare på Rindögatan 48

05 apr 2022

"Väldigt nöjd och glad med Erik som mäklare. Otroligt professionell, tydlig, målmedveten och trevlig att ha och göra med. Gjorde ett strålande jobb från början till slut och höll mig uppdaterad genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Grevgatan 20C

24 mar 2022

"We met Erik in the buying process of a new apartment, got a very good impression and decided to engage him for the sale of our apartment.
Super flexibel, great communication (also in English) and fantastic outcome. Highly recommend him!"
säljare på Svarvargatan 7

21 mar 2022

"Erik är lyhörd och kommunikativ - han var väldigt tydlig under hela processen, från att planera försäljning/fotografering till avslutad affär. Genomgående ett proffs. Jag kommer absolut att anlita Erik igen för framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Karlavägen 2

18 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med vårat samarbete med Erik. Han har varit lyhörd under hela processen och förstått att det är vårat hem han säljer inte bara ytterligare en bostad. Vi har oerhört stort förtroende för Erik och kommer inte använda oss av någon annan mäklare.
"
"Vi är otroligt nöjda med vårat samarbete med Erik. Han har varit lyhörd under hela processen och förstått att det är vårat hem han säljer inte bara ytterligare en bostad. Vi har oerhört stort förtroende för Erik och kommer inte använda oss av någon annan mäklare.
"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 19

06 mar 2022

"Erik är mycket professionell och lätt att ha att göra med. Han hade konstruktiva idéer om hur vi skulle presentera lägenheten. Säljprocessen var mycket snabb och effektiv. Vi är oerhört nöjda med Eriks arbete. Han rekommenderas varmt.
Nöjd säljare Linnégatan 67"
"Erik är mycket professionell och lätt att ha att göra med. Han hade konstruktiva idéer om hur vi skulle presentera lägenheten. Säljprocessen var mycket snabb och effektiv. Vi är oerhört nöjda med Eriks arbete. Han rekommenderas varmt.
Nöjd säljare Linnégatan 67"
Läs mer
säljare på Linnégatan 67

19 feb 2022

"En mäklare att lita på; mäklarskråets motsvarighet till Horace Engdahl."
säljare på Nytorgsgatan 15

26 jan 2022

"Vi är supernöjda med Erik som mäklare. Erik Bysell är mycket kompetent och har varit otroligt professionell från första mötet till signering. Otroligt lyhörd,noggrann och prestigelös. Rekommenderar Erik starkt till alla där ute. "
säljare på Narvavägen 31A

25 jan 2022

"Vi vill tacka Erik för ett superbra jobb med att sälja vår bostad! Han är lugn, ärlig, lyhörd och professionell. Vi kände oss mycket trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Kan varmt rekommendera att välja Erik som mäklare!"
säljare på Styrmansgatan 53A

24 jan 2022

"Erik är oerhört sansad och trygg i hela processen vilket jag tror att både jag som säljare och den som köpte lägenheten kände vilket skapade bästa förutsättningarna till en bra affär!
Kan inte ge en starkare rekommendation"
säljare på Krukmakargatan 5

20 dec 2021

"Erik Bysell! Har sagt det förut och jag säger det igen - en klass för sig! Jag har anlitat Erik ett flertal gånger och han levererar verkligen alltid. Alltid tillgänglig och står som tryggheten själv under hela processen. Kan verkligen rekommenderas! "
"Erik Bysell! Har sagt det förut och jag säger det igen - en klass för sig! Jag har anlitat Erik ett flertal gånger och han levererar verkligen alltid. Alltid tillgänglig och står som tryggheten själv under hela processen. Kan verkligen rekommenderas! "
Läs mer
säljare på Celsiusgatan 8

13 dec 2021

"Lyhörd, proffsig och målinriktad! Erik överträffade alla våra förväntningar :) "
säljare på Fridhemsgatan 37

15 nov 2021

"Seriöst och trevligt handhavande genom hela processen. Norrländskt lugn och precision gjort det enkelt för mig som säljare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sylvangatan 5

10 nov 2021

"Vi kan verkligen rekommendera dig att lägga din försäljning i Eriks händer! Mycket driven och motiverad utan att vara påflugen. Korrekt och trevlig, kunnig och idog. Vi följde hans råd genom hela processen och fick ut ett högre pris än vad vi vågat hoppats på. Mycket nöjda!"
"Vi kan verkligen rekommendera dig att lägga din försäljning i Eriks händer! Mycket driven och motiverad utan att vara påflugen. Korrekt och trevlig, kunnig och idog. Vi följde hans råd genom hela processen och fick ut ett högre pris än vad vi vågat hoppats på. Mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 79A

10 nov 2021

"Vi är fantastiskt nöjda med Erik och Nestor Fastighetsmäklari. Fotografen gjorde ett kanon jobb. Erik var lugn, noggrann, pedagogisk och ärlig genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Hans insats gjorde skillnad och vi kan inte tänka oss en bättre mäklare."
"Vi är fantastiskt nöjda med Erik och Nestor Fastighetsmäklari. Fotografen gjorde ett kanon jobb. Erik var lugn, noggrann, pedagogisk och ärlig genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Hans insats gjorde skillnad och vi kan inte tänka oss en bättre mäklare."
Läs mer
säljare på Artillerigatan 87

02 nov 2021

"Erik is a very friendly, approachable and hardworking broker who made the whole sales process very easy for us and provided a very professional service from start to finish. Erik also has a great understanding of the Stockholm market and was able to deliver a very good price, outperforming our al..."
"Erik is a very friendly, approachable and hardworking broker who made the whole sales process very easy for us and provided a very professional service from start to finish. Erik also has a great understanding of the Stockholm market and was able to deliver a very good price, outperforming our already high expectations. Using Erik and Nestor, ensures a high quality, with a broker who is trustworthy, friendly, approachable and listens to us.
Erik is always available and kept us up to date on any progress. Erik is calm, flexible, goal-focused, passionate and a very good communicator, which we believe is valuable both for the selling and buying party.
This is the second time we worked with Erik & Nestor and we are very happy to recommend him to all our friends & family
"
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 46

21 okt 2021

"Pålitlig, driven och lyhörd! "
säljare på Läckövägen 9

20 okt 2021

"Kunde inte vara mer nöjda med Erik! "
säljare på Tulegatan 32A

06 okt 2021

"Arvodet är är ännu inte beräknat, men modellen är jag helt komfortabel med. Prisförväntan översteg både min egen och mäklarens mål, vilket är positivt. "
säljare på Artillerigatan 56

02 okt 2021

"Mycket kunnig, trevlig, engagerad mäklare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Karlsviksgatan 14

24 sep 2021

"Erik var toppen från början till slut! Proffsig, ödmjuk och hade väldigt bra koll på marknaden och förväntat slutpris på en svårbedömd försäljning. Hade flera andra mäklare som bedömde slutpriset långt under, och därmed fel, vårt slutresultat som där Erik hade gjort en väldigt bra bedömning. Bra ..."
"Erik var toppen från början till slut! Proffsig, ödmjuk och hade väldigt bra koll på marknaden och förväntat slutpris på en svårbedömd försäljning. Hade flera andra mäklare som bedömde slutpriset långt under, och därmed fel, vårt slutresultat som där Erik hade gjort en väldigt bra bedömning. Bra kontakt under hela processen, kunde inte vara mer nöjd! "
Läs mer
säljare på Östgötagatan 68

16 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Erik. Genomgående professionell, vänlig, ärlig och genuint tllmötesgående processen igenom. Vi skulle absolut använda oss av Nestor och Erik igen. Tack!!"
säljare på Högalidsgatan 38A

11 sep 2021

"Mkt nöjda med Eriks insats. Inte första försäljningen med Erik och inte den sista."
säljare på Riddargatan 42

10 sep 2021

"Erik is an exceptional broker, sharp and with a clear plan that is was tailored to my needs.
He is very knowledgeable of the market and the overall process was very smooth because of his experience.
I would highly recommend working with Erik and definitely will be using his services in the future!"
"Erik is an exceptional broker, sharp and with a clear plan that is was tailored to my needs.
He is very knowledgeable of the market and the overall process was very smooth because of his experience.
I would highly recommend working with Erik and definitely will be using his services in the future!"
Läs mer
säljare på Kellgrensgatan 14

09 sep 2021

"Erik har varit vår kompetenta, professionella och lyhörda trygghet under hela vår försäljningsprocess.
Från dag ett har han varit extremt noggrann med att ge försäljningen de absolut bästa förutsättningarna, ner på en detaljnivå som visar att Erik inte bara säljer lägenheter, han lägger ner sin s..."
"Erik har varit vår kompetenta, professionella och lyhörda trygghet under hela vår försäljningsprocess.
Från dag ett har han varit extremt noggrann med att ge försäljningen de absolut bästa förutsättningarna, ner på en detaljnivå som visar att Erik inte bara säljer lägenheter, han lägger ner sin själ i arbetet för att försäljningen ska få ett resultat långt över förväntan!
Allt från en otroligt fin annons med de vackraste mäklarbilderna till Eriks professionalism med kunskap och engagemang. Han lämnar ingenting åt slumpen och har under hela processen varit lättillgänglig, tydlig, driven och trygg. Vi har litat helt på honom och det visade sig vara ett vinnande koncept. Erik har sålt vår bostad till ett pris långt över förväntan i en process där han dessutom hela tiden förmedlat positiv energi och glädje vilket har gjort hela resan både lustfylld och avslappnad. Erik har ett driv som ingen annan och ett engagemang utöver det vanliga. Vi kan varmt rekommendera Erik till att förmedla din bostad! "
Läs mer
säljare på Saltsjöqvarns Kaj 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
114 285 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
261 av 266 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
244 av 267 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
264 av 265 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
268 av 269 säljare

Erik på kartan.

394 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
270 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

6 rum, 175 m²
Lägenhet, Stockholm
8 263 kr/mån
1,5 rum, 30 m²
Lägenhet, Stockholm
1 182 kr/mån
1 rum, 21 m²
Lägenhet, Stockholm
1 421 kr/mån
4 rum, 136 m²
Lägenhet, Stockholm
6 505 kr/mån
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Östermalm
3 rum, 78 m²
4 940 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 53 m²
6 350 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 63 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik är precis det jag önskar av en mäklare, är 100% engagerad i försäljningen och jobbar hela tiden aktivt med processen. Kommunicerar hela tiden med oss så man är uppdaterad, ett superproffs rakt igenom helt enkelt! "
5 300 000 kr
Lägenhet Gärdet
2 rum, 56 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik är en fantastiskt driven och påläst mäklare som jag Varmt kan rekommendera. Mer engagerat proffs får du leta efter till din nästa bostadsförsäljning!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 46 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.