Erik Bysell

Profilbild för Erik Bysell
Säljarfavorit
Erik Bysell
5.0 / 5
(360 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
32 st
187 865 000 kr

Bakgrund

Erik Bysell jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-10-09. Erik har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 248 445 000 kr.

Presentation

Driven fastighetsmäklare med intellekt och affärstänk.
I en bostadsaffär får inget lämnas åt slumpen, alla delar måste genomföras med största möjliga precision. Från foto till signerat kontrakt skall bärigheten vara i fokus - för att lyckas krävs perfektion. Delar du min filosofi boka in ett möte för en förutsättningslös konsultation.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

11 jun 2024

"We were lucky enough to find Erik through another apartment that was sold in our house. We were not in a rush to sell but the kvm price that Erik managed to achieve for us was unbeatable and within a record for the area. He possesses the right level of decisiveness and kindness that were so benef..."
"We were lucky enough to find Erik through another apartment that was sold in our house. We were not in a rush to sell but the kvm price that Erik managed to achieve for us was unbeatable and within a record for the area. He possesses the right level of decisiveness and kindness that were so beneficial to us in this sale. "
Läs mer
säljare på Völundsgatan 11

10 jun 2024

"Vi har varit väldigt nöjda med Erik genom hela processen. Han är en otroligt karismatisk, pragmatisk och duktig mäklare som vill sina kunder det absolut bästa. Han gör alltid det där extra och med kunden i fokus. Stort tack Erik, vi kan starkt rekommendera Erik som mäklare."
"Vi har varit väldigt nöjda med Erik genom hela processen. Han är en otroligt karismatisk, pragmatisk och duktig mäklare som vill sina kunder det absolut bästa. Han gör alltid det där extra och med kunden i fokus. Stort tack Erik, vi kan starkt rekommendera Erik som mäklare."
Läs mer
säljare på Rehnsgatan 21A

07 jun 2024

"Vi kunde inte ha varit nöjdare med Erik, han sålde vår lägenhet till ett fantastiskt pris och gjorde hela processen smidig och enkel. En mäklare i toppklass!
"
säljare på Heleneborgsgatan 12A

05 jun 2024

"Efter att ha oväntat förlorat båda mina föräldrar föll ansvaret på att sälja deras lägenhet på Erik Bysell. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den mäklaren. Professionell, lyhörd, positiv och innovativ är bara ett par ord som beskriver honom och hans insats. "
"Efter att ha oväntat förlorat båda mina föräldrar föll ansvaret på att sälja deras lägenhet på Erik Bysell. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den mäklaren. Professionell, lyhörd, positiv och innovativ är bara ett par ord som beskriver honom och hans insats. "
Läs mer
säljare på Brantingsgatan 24

04 jun 2024

"Erik är så oerhört trevlig, kunnig, transparent, målinriktad och professionell. Han fick mig att känna mig trygg och i mycket goda händer. Hans positiva energi resulterade i en smidig, snabb och framgångsrik försäljning, betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Är supernöjd! Rekommenderar..."
"Erik är så oerhört trevlig, kunnig, transparent, målinriktad och professionell. Han fick mig att känna mig trygg och i mycket goda händer. Hans positiva energi resulterade i en smidig, snabb och framgångsrik försäljning, betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Är supernöjd! Rekommenderar honom varmt och kommer definitivt att anlita honom i framtiden. "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 17

03 jun 2024

"Erik Bysell är som en fastighetsvärldens superhjälte – alltid tillgänglig, alltid trevlig och alltid lösningsorienterad. På en marknad som kändes trögare än sirap lyckades han skaka fram en bra köpare vilket kändes som ren magi! Vi fick ett pris vi var mycket nöjda med och kändes oss mycket trygg..."
"Erik Bysell är som en fastighetsvärldens superhjälte – alltid tillgänglig, alltid trevlig och alltid lösningsorienterad. På en marknad som kändes trögare än sirap lyckades han skaka fram en bra köpare vilket kändes som ren magi! Vi fick ett pris vi var mycket nöjda med och kändes oss mycket trygga i hela processen med Erik. Rekommenderas varmt!
"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 69

27 maj 2024

"Jag jobbar själv som fastighetsmäklare och är relativt insatt i hur mäklare generellt jobbar i Stockholms innerstad. Erik imponerade på mig från start till mål, han tänkte förnuftigt under det första försöket som inte gick som önskat och upplevdes aldrig som pushig utan snarare tvärtom, han lät o..."
"Jag jobbar själv som fastighetsmäklare och är relativt insatt i hur mäklare generellt jobbar i Stockholms innerstad. Erik imponerade på mig från start till mål, han tänkte förnuftigt under det första försöket som inte gick som önskat och upplevdes aldrig som pushig utan snarare tvärtom, han lät oss i princip inte sälja bostaden utan ville köra järnet en vända till. Det resulterade i att vi i slutändan signerade bostaden några veckor där på ca 850 000 sek över det bud vi behövde ta ställning till några veckor dess för innan. Hatten av! "
Läs mer
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

24 maj 2024

"Engagerad i båda parter."
säljare på Kungsholms Strand 137

22 maj 2024

"Otroligt nöjd med Erik. Rak och tydlig kommunikation från start till mål. "
säljare på Svartensgatan 9

24 apr 2024

"Skulle säga att Erik är ärlig, reko, professionell & tillgänglig. Kan varmt rekommendera och skulle absolut ta hjälp av Erik igen! "
säljare på Ängskärsgatan 6

15 apr 2024

"Erik var väldigt mån om att vi skulle bli nöjda, inte som andra mäklare där jag upplever att dom velat bli av med objektet så snart som möjligt och till varje pris."
säljare på Vindragarvägen 10

15 apr 2024

"Erik gjorde en grym insats vid försäljningen av vår lägenhet. Med hög kompetens, rak och inkännande kommunikation samt driv lyckades han på några få dagar hitta rätt köpare och sålde lägenheten till ett pris vi var supernöjda med. Vi kände oss mycket trygga med Erik som mäklare som var superproff..."
"Erik gjorde en grym insats vid försäljningen av vår lägenhet. Med hög kompetens, rak och inkännande kommunikation samt driv lyckades han på några få dagar hitta rätt köpare och sålde lägenheten till ett pris vi var supernöjda med. Vi kände oss mycket trygga med Erik som mäklare som var superproffsig från första mötet. "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 95

13 apr 2024

"Rekommenderar Erik till alla som vill ha en engagerad, kunnig och driven fastighetsmäklare. Kände mig uppdaterad och trygg under hela processen."
säljare på Grindsgatan 31

29 mar 2024

"Erik var uppmärksam och lyhörd inför våra önskemål och förväntningar. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på både sms och telefon. Vi kan absolut rekommendera Erik till alla potentiella säljare!"
säljare på Tomtebogatan 48A

24 mar 2024

"Rakt igenom vänlig, lyhörd och kunnig."
säljare på Vindragarvägen 2

16 mar 2024

"Erik gjorde ett kanonjobb med försäljningen av min lägenhet. Var lyhörd och extremt engagerad under hela processen. Kan varmt rekommendera."
säljare på Roslagsgatan 29

14 mar 2024

"Erik är otroligt engagerad, lyhörd och förtroendeingivande. Hans driv och ständiga positivet gjorde att jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Erik! "
säljare på Iversonsgatan 6

05 mar 2024

"Professionell och kunnig med känsla för marknaden. Rak och ärlig. Erik höll vad han lovade och levererade dessutom över vår målbild. Kommunicerade och gav oss relevanta updates löpande under hela processen."
säljare på Völundsgatan 11

19 feb 2024

"Vi blev rekommenderade Erik av vänner som både köpt och sålt med honom. Upplevelsen är av högsta klass från och med första samtalet. Mycket kunnig och förtroendeingivande med rak och tydlig kommunikation och återkoppling under hela processen. Vid en framtida försäljning kommer vårt val av mäklare..."
"Vi blev rekommenderade Erik av vänner som både köpt och sålt med honom. Upplevelsen är av högsta klass från och med första samtalet. Mycket kunnig och förtroendeingivande med rak och tydlig kommunikation och återkoppling under hela processen. Vid en framtida försäljning kommer vårt val av mäklare inte bli annat än Erik och vi har redan börjat rekommendera Erik till vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 21

18 feb 2024

"Erik är en helt enastående bra mäklare. Vi hade bra kommunikation längs hela processen, alltid trevlig och försäljningen gick smidigt. Erik är otroligt påläst, kunnig, trygg och var mycket bra på att lyssna in våra behov och önskemål. Han hittade rätt köpare och sålde vår lägenhet på en vecka. V..."
"Erik är en helt enastående bra mäklare. Vi hade bra kommunikation längs hela processen, alltid trevlig och försäljningen gick smidigt. Erik är otroligt påläst, kunnig, trygg och var mycket bra på att lyssna in våra behov och önskemål. Han hittade rätt köpare och sålde vår lägenhet på en vecka. Vi kan varmt rekommendera Erik och han får full pott på allt! "
Läs mer
säljare på Ängskärsgatan 6

11 feb 2024

"Erik är the hardest working man in show business. Alltid nåbar, snabb på att återkoppla, engagerad. "
säljare på Åsögatan 190

08 feb 2024

"Erik var otroligt proffsig under hela försäljningen: tillgänglig, kunnig och drivande. Jag rekommenderar Erik utan några som helst förbehåll och kommer absolut att vara en återvändande kund när vi tittar på vår nästa flytt."
säljare på Torsgatan 70

05 feb 2024

"Erik är bra i kommunikation med både oss som säljare samt med potentiella köpare. Lyhörd och skicklig rådgivare. Mycket professionell men ändå lättsam och behaglig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom och har redan gjort det till bekantskap och vänner. "
"Erik är bra i kommunikation med både oss som säljare samt med potentiella köpare. Lyhörd och skicklig rådgivare. Mycket professionell men ändå lättsam och behaglig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom och har redan gjort det till bekantskap och vänner. "
Läs mer
säljare på Klara Östra Kyrkogata 2A

19 jan 2024

"Professionell, trevlig och engagerad!"
säljare på Kocksgatan 36

28 dec 2023

"Working with and selling our apartment with Erik was a positive experience for us. Quick and clear communication, attention to detail and the great presentation of the property were all big pluses. Erik’s sincere approach coupled with professional guidance ensured a smooth process and an outcome ..."
"Working with and selling our apartment with Erik was a positive experience for us. Quick and clear communication, attention to detail and the great presentation of the property were all big pluses. Erik’s sincere approach coupled with professional guidance ensured a smooth process and an outcome that we were happy with.
Highly recommended!"
Läs mer
säljare på Vindragarvägen 10

23 dec 2023

"Vi har sålt flera objekt med olika mäklare genom åren, efter att ha arbetat med Erik kommer vi aldrig mer behöva fundera över var vi ska vända oss vid en försäljning. Erik hade ett fantastiskt sätt att skapa förtroende, hans driv och engagemang gör honom otroligt enkel att samarbeta med. Från fö..."
"Vi har sålt flera objekt med olika mäklare genom åren, efter att ha arbetat med Erik kommer vi aldrig mer behöva fundera över var vi ska vända oss vid en försäljning. Erik hade ett fantastiskt sätt att skapa förtroende, hans driv och engagemang gör honom otroligt enkel att samarbeta med. Från första möte till signering var våra behov och önskemål i fokus, han guidade oss rätt med en perfekt rådgivning i en svårnavigerad marknad till det resultat vi önskade."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 73

08 dec 2023

"Otroligt duktig och professionell! Rak och ärlig och utomordentlig på återkoppling och uppdatering kring processen. Erik är otroligt duktig på sitt yrke! 10/10"
säljare på Surbrunnsgatan 4

05 dec 2023

"Starkt jobbat i en tuff marknad!"
säljare på Tomtebogatan 38

02 dec 2023

"Erik har varit lyhörd, engagerad och positiv, helt enkelt en kanon mäklare. Han genomförde hela processen proffesionellt och vi kände oss trygga från början till slut. Kan varmt rekommendera Erik! "
säljare på Nybrogatan 70A

01 dec 2023

"Jättenöjd med Erik. Lätt att prata med och förstod vad vi ville. Lyckades leverera ett resultat vi var nöjda med trots svår marknad. Kommer att använda mig av denna mäklare igen. "
säljare på Karlbergsvägen 72B

15 nov 2023

"Erik är en varm och engagerad mäklare. Hans höga arbetsmoral gör att han är påläst och vid min bostadsförsäljning så kunde han ge mig snabba och bra svar om processen hela tiden. Hans kunskapsnivå gjorde också att han snabbt kunde ge spekulanter korrekt information om bostaden och föreningen.
Ja..."
"Erik är en varm och engagerad mäklare. Hans höga arbetsmoral gör att han är påläst och vid min bostadsförsäljning så kunde han ge mig snabba och bra svar om processen hela tiden. Hans kunskapsnivå gjorde också att han snabbt kunde ge spekulanter korrekt information om bostaden och föreningen.
Jag känner att jag under hela processen fått kunskap, goda råd, men ändå fått fatta besluten själv, vilket gör att det är svårt att ha några synpunkter på mäklaren. Jag kan varmt rekommendera andra säljare i Stockholm att anlita Erik."
Läs mer
säljare på Krukmakargatan 54

01 nov 2023

"Erik var kanon genom hela processen vilket ledde till en väldigt smidig och bra affär.
kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Narvavägen 35A

19 okt 2023

"Väldigt nöjd med Erik. Allt gick otrolig snabbt och smidigt. Erik känns seriös och mycket erfaren. Vill rekommendera honom till precis alla!"
säljare på Pontonjärgatan 16

15 okt 2023

"Har både köpt och sålt av Erik och har varit lika nöjd på båda sidor. Ödmjuk, lyhörd, resultat- och äffärsorienterad som alltid är tillgänglig. Kan starkt rekommendera Erik."
säljare på Upplandsgatan 59

02 okt 2023

"Kan varmt rekommendera Erik Bysell som lade ner ett otroligt engagemang i försäljningen av vår lägenhet. Han är pålitlig, ambitiös och professionell. Han svarar snabbt och uppdaterar löpande. "
säljare på Värtavägen 53B

29 sep 2023

"Vi är oerhört tacksamma för Eriks hjälp under hela processen. Tack vare hans expertis och professionalism blev försäljningen en smidig och framgångsrik upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighetsmäkleri till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare."
"Vi är oerhört tacksamma för Eriks hjälp under hela processen. Tack vare hans expertis och professionalism blev försäljningen en smidig och framgångsrik upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighetsmäkleri till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare."
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 50

28 sep 2023

"Erik är en otroligt driven, kompetent och engagerad mäklare! Han imponerade verkligen med sitt starka engagemang för att få de bästa resultaten. Alltid tillgänglig, professionell och mycket kommunikativ under hela processen.
Erik har verkligen fokuserat på att säkerställa att varje steg i proce..."
"Erik är en otroligt driven, kompetent och engagerad mäklare! Han imponerade verkligen med sitt starka engagemang för att få de bästa resultaten. Alltid tillgänglig, professionell och mycket kommunikativ under hela processen.
Erik har verkligen fokuserat på att säkerställa att varje steg i processen, från fotografering till det signerade kontraktet, utfördes med högsta möjliga professionalism.
Jag rekommenderar honom varmt till alla som behöver en pålitlig och skicklig mäklare. Tack Erik, för en jättebra upplevelse!"
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 40

22 sep 2023

"Tusen tack för den snabbaste och smidigaste bostadsaffären vi varit med om! "
säljare på Västmannagatan 42

11 sep 2023

"Erik är organiserad, rak, tydlig och målinriktad. Vi hade tät kontakt och bra samarbete kring förarbete, visning och budgivning - vilket fick min bostadsförsäljning att kännas väldigt smidig och lätt. Skulle rekommendera till alla Done säljer bostad i Stockholm!"
"Erik är organiserad, rak, tydlig och målinriktad. Vi hade tät kontakt och bra samarbete kring förarbete, visning och budgivning - vilket fick min bostadsförsäljning att kännas väldigt smidig och lätt. Skulle rekommendera till alla Done säljer bostad i Stockholm!"
Läs mer
säljare på Heimdalsgatan 3

08 sep 2023

"Erik var otrolig! Löste allt på proffsigt sätt och fick den annars jobbiga processen med att sälja sin bostad att kännas lätt som en plätt."
säljare på Fleminggatan 109

08 sep 2023

"Erik är en otroligt erfaren och kompetent mäklare som alltid ger det där lilla extra! Han har en fantastisk fingertoppskänsla och påvisar alltid ett stort engagemang. Ärlig, varm och professionell. Stort tack Erik! "
säljare på Torsby Solängsväg 6

25 aug 2023

"Tror det finns få mäklare som Erik Bysell på Nestor. Erik är en så inkännande och rak mäklare som gör att man känner en trygg hand genom ens bostadsaffär. Vi är så otroligt nöjda med sättet Erik gör affärer på, och ser nästan fram mot att sälja vår nya lägenhet så att vi får möjligheten att jobba..."
"Tror det finns få mäklare som Erik Bysell på Nestor. Erik är en så inkännande och rak mäklare som gör att man känner en trygg hand genom ens bostadsaffär. Vi är så otroligt nöjda med sättet Erik gör affärer på, och ser nästan fram mot att sälja vår nya lägenhet så att vi får möjligheten att jobba med Erik igen. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 130

14 aug 2023

"Tack för ännu en lyckad försäljning! Vi på Juristbolaget har länge samarbetat med Erik och är alltid lika nöjda. Han är lyhörd, mycket förtroendeingivande, har ett fint bemötande och jobbar alltid snabbt och effektivt. En riktig toppmäklare! Kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighet..."
"Tack för ännu en lyckad försäljning! Vi på Juristbolaget har länge samarbetat med Erik och är alltid lika nöjda. Han är lyhörd, mycket förtroendeingivande, har ett fint bemötande och jobbar alltid snabbt och effektivt. En riktig toppmäklare! Kan varmt rekommendera Erik Bysell och Nestor Fastighetsmäkleri!"
Läs mer
säljare på Pilgatan 28

21 jul 2023

"Grym mäklare!"
säljare på Rindögatan 19

01 jul 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Erik till den som går i säljtankar. Han var genom hela processen mycket lyhörd och uppmärksam kring våra behov och önskemål. Erik är verkligen engagerad i sitt arbete och visar en genuin passion för att hjälpa sina kunder att hitta den perfekta bostaden.
Hans målin..."
"Jag kan verkligen rekommendera Erik till den som går i säljtankar. Han var genom hela processen mycket lyhörd och uppmärksam kring våra behov och önskemål. Erik är verkligen engagerad i sitt arbete och visar en genuin passion för att hjälpa sina kunder att hitta den perfekta bostaden.
Hans målinriktade inställning är imponerande. Han är hängiven till att nå de bästa resultaten och skyr inte de extra ansträngningar det innebär för honom att säkerställa att försäljningen blir framgångsrik. Erik är även en väldigt god kommunikatör. Han är tydlig, professionell, höll oss kontinuerligt uppdaterade samt vägledde och rådgav oss genom hela processen. Det är andra gången vi anlitar Erik och vi känner oss verkligen trygga med honom."
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 27

27 jun 2023

"Om processen och slutpriset är avgörande vid valet av fastighetsmäklare - kontakta genast Erik Bysell.
Trevlig sommar Erik!"
säljare på Åsögatan 190

26 jun 2023

"Erik gav rationell vägledning tydligt backad av stark erfarenhet. Jag kände mig säker och stressfri genom hela processen. Varmt rekommenderad!"
säljare på Manhemsgatan 5

09 jun 2023

"Bästa mäklaren i stan!
Det här var andra gången jag sålde med Erik och jag kommer att anlita honom även nästa gång. Trevlig och professionell rakt igenom!"
säljare på Sveavägen 121A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
248 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
350 av 356 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
349 av 350 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
358 av 359 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Erik på kartan.

493 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
360 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 86 m²
Lägenhet, Stockholm
4 851 kr/mån
3 rum, 54 m²
Lägenhet, Stockholm
3 212 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Stockholm
3 865 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 41 m²
134 024 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 375 kr/mån
12 300 000 kr
4,5 rum, 123 m²
100 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 386 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 58 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har varit väldigt nöjda med Erik genom hela processen. Han är en otroligt karismatisk, pragmatisk och duktig mäklare som vill sina kunder det absolut bästa. Han gör alltid det där extra och med kunden i fokus. Stort tack Erik, vi kan starkt rekommendera Erik som mäklare."
6 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 56 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kunde inte ha varit nöjdare med Erik, han sålde vår lägenhet till ett fantastiskt pris och gjorde hela processen smidig och enkel. En mäklare i toppklass!
"
13 600 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 600 000 kr
4 rum, 118 m²
Utropspris: 13 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha oväntat förlorat båda mina föräldrar föll ansvaret på att sälja deras lägenhet på Erik Bysell. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den mäklaren. Professionell, lyhörd, positiv och innovativ är bara ett par ord som beskriver honom och hans insats. "
7 425 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 625 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 6 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Villa Hägersten-Liljeholmen
8 rum, 240 m²
Utropspris: 16 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.