Erik Bysell

Profilbild för Erik Bysell
Säljarfavorit
Erik Bysell
5.0 / 5
(203 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
29 st
159 050 000 kr

Bakgrund

Erik Bysell jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-10-09. Erik har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Erik har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 244 175 000 kr.

Presentation

Driven fastighetsmäklare med intellekt och affärstänk.
I en bostadsaffär får inget lämnas åt slumpen, alla delar måste genomföras med största möjliga precision. Från foto till signerat kontrakt skall bärigheten vara i fokus - för att lyckas krävs perfektion. Delar du min filosofi boka in ett möte för en förutsättningslös konsultation.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

09 jun 2021

"Erik är intelligent och resonerande. Alltid lugn och stabil när man själv är nervös."
säljare på Grev Turegatan 54A

26 maj 2021

"Grym insats och samarbete mellan mig som säljare och Erik vid min försäljning. Kan varmt rekommendera för engagemang, tydlighet, vilja och driv att möta önskemål om resultat och process. Proffsigt bemötande och leverans utöver (hög) förväntning!
"
säljare på Folkungagatan 65

26 maj 2021

"Erik var en förträfflig samarbetspartner i försäljningen av vår lägenhet. Allt gick smidigt och väl så bra som man vill att det ska göra. Erik var hade mycket bra koll och kunde bidra med goda insikter. Han gjorde det där lilla extra för att det skulle bli bra."
säljare på Birkagatan 33

22 maj 2021

"Erik var väldigt proffsig genom hela processen och vi sålde lägenheten innan visning till och med. Annonsen var toppklass, det var enkelt att följa processen och signeringen var strukturerad och enkel att genomföra. Kommer använda Erik nästa gång jag behöver hjälp att sälja en bostad."
säljare på Östgötagatan 32

17 maj 2021

"Proffsig, trevlig, väldigt pedagogisk igenom hela affären. Kreativ och strategisk kring hur processen kunde läggas upp, vilket garanterat syntes på slutpriset. Kändes aldrig stressad, alltid tillgänglig. Skulle både sälja eller köpa av Erik igen!"
säljare på Bohusgatan 29

29 apr 2021

"Erik har varit helt fenomenal från start till mål i denna process. Han har tillgodosett och överträffat alla våra önskemål, varit tillgänglig och professionell. Vi ger vår allra varmaste rekommendation!"
säljare på Hornsgatan 158C

28 apr 2021

"Utan överdrift finns det ingen mäklare som Erik! Har jobbat med Erik under 3 bostadsförsäljningar på raken och det är eftersom han är så otroligt ambitiös, ger förstklassig service och alltid överlevererar. Dessutom har han en enorm kunskap och är en trevlig jämtlänning som man bara vill hänga med. Kommer aldrig sluta jobba med honom! "
säljare på Hälsingehöjden 11

26 apr 2021

"Erik var otroligt professionell genom hela processen! Det kändes väldigt tryggt att låta honom ta hand om hela försäljningen och resultatet blev verkligen långt över förväntan! Han var otroligt inlyssnande och gav oss god rådgivning med hög expertis från början till slut och höll oss konstant underrättade. Vi kan varmt rekommendera Erik!"
säljare på Folkskolegatan 4

23 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Erik. Kunnig, lyhörd och pålitlig - har bara positiva saker att säga!"
säljare på Banérgatan 25

30 mar 2021

"Vi är fantastiskt nöjda med Erik som gjorde ett superjobb i samband med försäljning av vår lägenhet. Han höll oss i handen under hela försäljningsprocessen och vi kände oss 100% trygga. Han är professionell, stenkoll på marknaden och området samt ett gott nätverk. Vi kan varmt rekommendera Erik och mäklarbyrån Nestor. "
säljare på Rörstrandsgatan 4

29 mar 2021

"Helt magiskt bra!! Erik Bysell har varit toppen genom hela försäljningen, kan varmt rekommendera han, trygg norrländsk mäklare,"
säljare på Tomtebogatan 44

26 mar 2021

"Erik Bysell är en klok och duktig strateg, med ett ärligt och kunnigt förhållningssätt till marknaden. "
säljare på Karlavägen 47B

26 mar 2021

"Är man mästare så är man!
Erik har på ett ytterst smakfullt och genuint sätt skött hela förmedlingsprocessen galant!
En norrländsk framgångssaga!
Rekommenderas varmt! "
säljare på Rådmansgatan 70B

12 mar 2021

"Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare. Tydlig gemensam målbild, som genomsyrade hela processen - och höll oss uppdaterade hela vägen. Snabb affär som inte hade varit möjlig utan dedikationen från mäklare hos Nestor."
säljare på Karlbergsvägen 66B

03 mar 2021

"Vi har bara positiva ord att säga om Eriks prestation i samband med vår försäljning. Rakt och ärligt och med stor skicklighet och kompetens guidade han oss genom hela processen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Folkskolegatan 22B

01 mar 2021

"Erik Bysell är oerhört kompetent, förtroendeingivande samt avslappnad. Jag kommer alltid sälja med honom! "
säljare på Karlbergsvägen 73A

23 feb 2021

"Mycket proffsigt skött försäljning av lägenheten. Mäklaren kan varmt rekommenderas!"
säljare på Banérgatan 23

21 feb 2021

"Tveklöst den bästa mäklaren (både på köpar- och säljarsidan) som vi varit i kontakt med under vår tid i Stockholm. Eriks rådgivning var felfri från början till slut och hans holistiska perspektiv ledde till en välbalanserad och transparent budgivningsprocessen. Vi kan inte rekommendera Erik nog för såväl säljare som potentiella budgivare. "
säljare på Mitisgatan 3

21 feb 2021

"Erik var världsklass rakt igenom. Förtroendeingivande och ett stabilt bollplank. Vi satte upp en målsättning för vilket slutpris vi ville uppnå, och Erik tog ansvar för alla steg i processen för att uppnå vårt mål.
För en privatperson är bostadsaffärerna bland de största transaktionerna man gör i livet, och till dessa ska man omge sig med kunniga människor.
Detta var extra viktigt för mig, då jag genomförde affären från distans. Därför behövde jag en mäklare som jag hade 110% förtroende för.
Jag kan varmt rekomendera samtliga att låta Erik hjälpa er med era bostadsaffärer.
"
säljare på Smedsbacksgatan 6

18 feb 2021

"Erik anlitade vi efter att ha fått varma rekommendationer. Vi blev inte besvikna! Erik var lyhörd och engagerad genom hela processen. Erik mötte våra förväntningar på alla plan. Han är lugn, rutinerad, kompetent och väldigt mån om att det ska bli en bra affär. Slutprodukten får vår del blev en lägenhet såld innan visning till ett högt pris. Vi skulle inte tveka på att anlita Erik igen!"
säljare på Jungfrugatan 52

13 feb 2021

"Väldigt professionell och lätt att jobba med, gick smidigt genom hela försäljningen. "
säljare på Sankt Göransgatan 153

12 feb 2021

"Erik gjorde det igen! Med bravur!
Detta är sjette lägenheten som Erik säljer åt oss och han slutar aldrig förvåna oss. Jag har svårt att tro att någon annan mäklare har samma driv, engagemang och tålamod med sina kunder som Erik ständigt har med oss.
Det är viktigt med med tillit i en bostadsaffär, hemmet är det viktigaste man har- och Erik har vårt fulla förtroende från start till mål. Han överträffar sig själv och marknaden när det kommer till slutpris om och om igen. Återigen har vi gjort försäljningsrekord på adressen!
Skulle rekommendera erik alla dagar i veckan! "
säljare på Rörstrandsgatan 16

12 feb 2021

"DALI! Dedikerad, Arbetsam, Lyhörd och Intresserad. Mäklarkonst på högsta tänkbara nivå. Min största rekommendation."
säljare på Ruddammsvägen 6

04 feb 2021

"Detta var andra lägenheten som vi sålde med Erik som mäklare och vi kommer inte tveka att använda oss av honom nästa gång igen!"
säljare på Drejargatan 7

23 dec 2020

"Erik gjorde en helt briljant arbete med att både hålla mig som säljare och även köparen i handen! Efter många vändor fram och tillbaka så lyckades Erik så ihop affären på ett sätt som var mycket skickligt..
Stark stark rekommendation att använda honom vilket jag garanterat kommer att göra igen!"
säljare på Grev Turegatan 47

20 nov 2020

"Andra gången jag säljer med Erik och han överträffade återigen mina högt ställda förväntningar. Han har ett otroligt engagemang, mycket goda kunskaper men är samtidigt väldigt lyhörd. Väldigt kommunikativ och höll en uppdaterad genom hela processen och ett mycket uppskattat bollblank inför fotografering och försäljning. Erik är tveklöst en av Stockholms bästa mäklare och kan inte nog rekommendera honom."
säljare på Surbrunnsgatan 37

19 nov 2020

"Erik Bysell är väldigt ödmjuk och professionell. Då detta var min första försäljning så kändes det tryggt att ha Erik där som var väldigt pedagogisk och svarade alltid på mina frågor. Han utrstålar ett genuint engagemang och vill att alla parter ska vara nöjda. Jag skulle starkt rekommendera Erik samt anlita honom igen. "
säljare på Floragatan 7

17 nov 2020

"Detta är andra gången vi anlitat Erik till att förmedla vår bostadsförsäljning och han har även denna gång överträffat alla våra förväntningar.
Vi uppskattar Eriks uppriktighet, lojalitet och professionalism. Han är otroligt lyhörd och känns ständigt närvarande genom hela processen. Ingenting lämnas åt slumpen och perfektionismen finns med i varje litet hörn av hela bostadsaffären, allt från det estetiska till det finstilta.
Erik har hållit oss väl informerade under resans gång och har alltid funnits tillgänglig för våra frågor och synpunkter då han både känts otroligt lyhörd men också trygg.
Hans professionalism blandat med sin varma personlighet gör honom väldigt lätt att att tycka om och känna förtroende för, både som säljare och köpare.
När det sedan kommer till det ekonomiska är Erik den som jobbar in i det sista för en god affär! Återigen överträffade han alla våra förväntningar när vi satte prisrekord per kvadratmeter i både föreningen och närområdet.
Vi vill med värme rekommendera dig att anlita Erik vid din nästa bostadsaffär, helt enkelt för att det i vår värld inte finns någon annan på samma höga nivå. "
säljare på Birger Jarlsgatan 125

17 nov 2020

"Mer än nöjd över valet av mäklare och hur processen gick till från början till slut. Väldigt tydlig i sin kommunikation, där man var ständigt uppdaterad, samt inger en känsla av trygghet för både säljare och köpare. Kommer att välja Erik igen vid nästa försäljning!
"
säljare på Tomtebogatan 1A

12 nov 2020

"Erik was a pleasure to work with. His commitment to transparency, professionalism and diligence sets him apart for other brokers. I bought my apartment from Erik and he helped me sell it a year later. I can say without a doubt he is one of the best real estate agents in Stockholm and would recommend him to anyone looking to buy or sell."
säljare på Sankt Göransgatan 81

11 nov 2020

"Efter ett antal sålda bostäder med olika mäklare så kan jag bara säga att Erik slår mina förväntningar med hästlängder. Han håller en i handen genom hela affären, han är otroligt proffsig och påläst. Kan varmt rekommendera Erik ni kommer inte ångra er."
säljare på Hälsingegatan 51

06 nov 2020

"Vi köpte vår lägenhet lite för dyrt, men trots uppförsbacken hade vi stort förtroende för Erik under hela försäljningsprocessen. Erik gav inte upp och levererade ett pris som vi kände oss nöjda med. Ett pris som dessutom är betydligt högre än historiken i huset. Rekommenderas varmt!"
säljare på Brännkyrkagatan 88

01 nov 2020

"Kunnig och engagerad!"
säljare på Frejgatan 15

31 okt 2020

"Trodde du inte det gick att hitta den perfekta mäklaren? Det gör det. Erik heter han och jobbar på Nestor fastighetsmäkleri."
säljare på Sankt Eriksgatan 10

19 okt 2020

"Mycket engagerad mäklare som gjorde sitt yttersta för att sälja en lägenhet som inte sålde sig själv."
säljare på Hagagatan 20

12 okt 2020

"Erik överträffade alla våra förväntningar genom processens gång genom ett enormt engagemang bland annat genom att flera gånger vinna tillbaka budgivare som stannat vilket resulterade i ett slutpris låååångt över förväntan. Han ger sig aldrig och jag tror att intressenterna får precis samma förtroende för honom som vi fick. Jag kommer använda mig av Erik vid varje bostadsförsäljning i framtiden! "
säljare på Jungfrugatan 60

04 okt 2020

"Andra gången vi använde oss av Erik och vi kunde inte varit nöjdare. Han var lyhörd mot våra önskemål, driven och överträffade återigen alla våra förväntningar. Genom hela processen kände vi stort förtroende för Erik och han fick oss att känna oss säkra i vår försäljning och aldrig tvivla på våra mål. Utan tvivel Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Norrbackagatan 4

30 sep 2020

"Erik är Mycket kompetent och förtroendeingivande. Tryggt för både köpare och säljare. "
säljare på Hagagatan 44B

18 sep 2020

"Av de bostadsförsäljningar jag gjort sticker Erik ut som den överlägset mest engagerade mäklaren. Han ansträngde sig genom hela processen och hade många nya idéer och inslag vilket jag inte har varit med om tidigare."
säljare på Völundsgatan 7

10 sep 2020

"Vi köpte vår bostad från Erik och bestämde redan då att anlita honom den dag vi säljer. Erik säljer på förtroende. Med de menar jag att Erik är enormt duktig på att skapa relation, inge förtroende och på så sätt ge de potentiella köparna trygghet att investera. En slug mäklare på de mest positiva sätt. Vi är enormt nöjda med Erik! "
säljare på Hantverkargatan 81

08 sep 2020

"Jag har anlitat Erik Bysell tidigare och kommer fortsätta varje gång det är dags att flytta. Han har en extremt bra förmåga att förhandla priset med köparen och samtidigt hålla hen nöjd. Lyckades med ett rekordpris utan budgivning. Han får mina varmaste rekommendationer."
säljare på Högbergsgatan 62

03 sep 2020

"Mycket kompetent och professionell mäklare"
säljare på Sjöfartsgatan 12

01 sep 2020

"Jag ger mina varmaste rekommendationer till Erik, som jag själv fick rekommenderat av en vän som köpt lägenhet av honom (bevis på att han även är uppskattad av köpare). Jag fick förtroende för Erik direkt, Erik har stenkoll på affären och är en empatisk person. Säljprocessen kunde inte varit mer effektiv, 1,5 vecka efter vårt första möte var min lägenhet såld och för ett försäljningspris som var över förväntan. Jag kommer utan tvekan att välja Erik som mäklare för framtida försäljningar. 5+
"
säljare på Döbelnsgatan 31A

24 aug 2020

"Engagerad och sympatisk mäklare! Jag hade inte kunnat skiljas från min lägenhet utan rätt mäklare och Erik hade ett varsamt och respektfullt sätt igenom hela processen, arbetade hårt på sitt håll och höll mig uppdaterad och var lättillgänglig hela tiden. Han gav också värdefulla råd inför mitt kommande köp. Jag är också väldigt nöjd med det slutgiltiga priset! En väldigt positiv och upplyftande upplevelse och jag kommer absolut använda honom igen. Rekommenderar Erik varmt!"
säljare på Sågargatan 14

21 aug 2020

"Erik har varit otroligt lätt och behaglig att jobba med - väldigt pragmatisk, proffsig och det har känts tryggt under hela processen. "
säljare på Jungfrugatan 52

14 aug 2020

"Mycket bra mäklare som jag upplevde var på min sida genom hela affären vilket är något jag uppskattar. 5+!"
säljare på Riddargatan 28B

04 aug 2020

"Erik är en mäklare som gör så mycket mer än att bara hålla visning och samla in bud. Han går verkligen hela vägen för att bygga relationer med presumptiva köpare och lägger upp strategier för när och hur dessa köpare kan hittas, allt detta på ett mycket förtroendeingivande sätt. Jag fick verkligen känslan av att han gjorde sitt yttersta för att alla parter skulle bli nöjda i affären."
säljare på Svedbergsplan 6

03 aug 2020

"Är supernöjd med Erik Bysell från början till slut. Lätt att samarbeta med och är tydlig i kommunikationen. Pålitlig och jag fick löpande info om försäljningen vilket kändes tryggt."
säljare på Tavastgatan 43

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
244 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
195 av 200 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
185 av 201 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
197 av 198 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
201 av 202 säljare

Erik på kartan.

314 tidigare annonser
7 bostäder till salu
203 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

8 995 000 kr
3 rum, 71 m²
126 690 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 556 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 65 m²
76 846 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 334 kr/mån
10 495 000 kr
3 rum, 88 m²
119 261 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 401 kr/mån
1 rum, 29 m²
Lägenhet, Stockholm
2 174 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 49 m²
81 530 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 143 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

13 350 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 355 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 11 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik är intelligent och resonerande. Alltid lugn och stabil när man själv är nervös."
3 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grym insats och samarbete mellan mig som säljare och Erik vid min försäljning. Kan varmt rekommendera för engagemang, tydlighet, vilja och driv att möta önskemål om resultat och process. Proffsigt bemötande och leverans utöver (hög) förväntning!
"
7 150 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 655 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik var väldigt proffsig genom hela processen och vi sålde lägenheten innan visning till och med. Annonsen var toppklass, det var enkelt att följa processen och signeringen var strukturerad och enkel att genomföra. Kommer använda Erik nästa gång jag behöver hjälp att sälja en bostad."
14 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 205 000 kr
3 rum, 137 m²
Utropspris: 14 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig, trevlig, väldigt pedagogisk igenom hela affären. Kreativ och strategisk kring hur processen kunde läggas upp, vilket garanterat syntes på slutpriset. Kändes aldrig stressad, alltid tillgänglig. Skulle både sälja eller köpa av Erik igen!"
12 350 000 kr
Lägenhet
3 rum, 100 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik var en förträfflig samarbetspartner i försäljningen av vår lägenhet. Allt gick smidigt och väl så bra som man vill att det ska göra. Erik var hade mycket bra koll och kunde bidra med goda insikter. Han gjorde det där lilla extra för att det skulle bli bra."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.