Benjamin Akyol

Profilbild för Benjamin Akyol
Säljarfavorit
Benjamin Akyol
5.0 / 5
(170 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
96 st
74 st
208 895 000 kr

Bakgrund

Benjamin Akyol jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-08-11. Benjamin har fått in 74 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Benjamin har enligt vår statistik haft 90 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 240 708 000 kr.

Presentation

Meriter:

- SVERIGES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2021 Q3

- EN AV SVERIGES BÄSTSÄLJANDE MÄKLARE 2021 (TOP 6)

- BÄST SÄLJANDE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021!

- MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021!

- HÖGSTA BETYG I KUNDNÖJDHET (5/5 HittaMäklare.se)

Jobbar efter högt uppsatta mål och fokuserar extremt hårt för att nå dem. Ett genuint intresse av människor. Högsta prioritet med mitt arbete är att mina kunder ständigt skall vara återkommande.

Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen.
Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Min expertis är hela östra Göteborg utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på östra Göteborg där jag idag är expert på denna stadsdel. Dessutom är jag både den mest rekommenderade och bästsäljande mäklaren i området!"

Mina focus områden är:
Kviberg, Gamlestaden, Olofstorp, Gunnilse, Kortedala, Bergsjön och Angered.

Behöver ni en kostnadsfri värdering av er bostad ring eller maila mig så hjälper jag mer än gärna till.

Testa mig jag kommer inte göra dig besviken, vi hörs!

Mail: benjamin.akyol@lansfast.se
Tel: 0763-91 56 36

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Benjamin.

20 jan 2022

"Vi är enormt tacksamma att vi kom i kontakt med Benjamin och fick äran att ha honom som vår mäklare. En extremt målmedveten mäklare med självförtroende som skapade trygghet hos oss. Han är väldigt jordnära, lyhörd och jobbade helhjärtat för oss som säljare. Jag kommer rekommendera honom till alla jag kommer i kontakt med som vill sälja i området. Grymt jobbat!"
säljare på Aspirantgatan 5

20 jan 2022

"Benjamin har varit superbra att ha med under den här resan. Vi hade aldrig vågat hoppas på ett så här högt slutpris! "
säljare på Brahegatan 12A

15 jan 2022

"Lyhörd, engagerad och bra kommunikation var egenskaper vi värderade högt vid valet av mäklare. Vi rekommenderar varmt Benjamin!"
säljare på Margit Halls gata 50

11 jan 2022

"Benjamin var engagerad och villig att diskutera. Det gillar jag. Det var tydligt att han hade vårt bästa för ögonen. Samt en superkoll på området. Alvhem och Stadshem bör fundera på att rekrytera honom - han är redo för det riktiga premiumsegmentet i centrala Göteborg. "
säljare på Soldathemsgatan 16

08 jan 2022

"Prestigelös och fingertoppskänsla från start till slut. Genom Benjamins expertis och ödmjukhet kände vi oss trygga hela vägen in i mål.
Ett självklart val. "
säljare på Ordonnansgatan 1

06 jan 2022

"BÄSTA MÄKLAREN BENJAMIN AKYOL!"
säljare på Gropens Lillgata 22

06 jan 2022

"Smidigt, enkelt och proffsigt. Väldigt glad över att vi valde att arbeta med Benjamin. Stor tummen upp!"
säljare på Lars Kaggsgatan 28D

06 jan 2022

"Bästa mäklaren i Göteborg, lyhörd och jätte trevlig person . Jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Bandtraktorgatan 121

27 dec 2021

"Benjamin var väldigt lätt o jobba med och hjälpte oss få igenom en snabb o smidig försäljning trots ändrade planer från våran sida. Det blev bästa möjliga resultat för oss."
säljare på Anna Branzells gata 10

22 dec 2021

"Benjamin hade en tydlig plan och ett tydligt mål som i slutändan blev ett fantastiskt resultat. "
säljare på Soldathemsgatan 10

20 dec 2021

"Oerhört nöjd med mitt val av mäklare. Benjamin är en engagerad, proffsig målmedveten mäklare.
Bra kommunikation och uppdatering hela vägen.
En mäklare jag skulle rekommendera alla dagar i veckan!"
säljare på Rustmästaregatan 15

18 dec 2021

"Benjamin lyckades trots en relativt svag efterfrågan samt med kort framförhållning få till ett pris som jag var nöjd med, och det krävdes bara en visning. Om ni vill anlita en mäklare i östra Göteborg rekommenderar jag Benjamin som ett mycket bra val. "
säljare på Stekastigen 6

18 dec 2021

"Benjamin var proffsig, informerande och lätt att ha att göra med. Fick mig att känna att han brydde sig om min bostadsaffär. "
säljare på Soldathemsgatan 12

02 dec 2021

"Göteborgs bästa mäklare utan tvekan,driven engagerad och väldigt proffsig i sitt arbete. Han sköt hela försäljningen på ett utmärkt sätt och vi fick riktigt bra resultat."
säljare på Förstamajgatan 14

01 dec 2021

"Otroligt kompetent mäklare som vet exakt vad som behöver göras. Benjamin gjorde försäljningstiden från start till slut mycket kortare än förväntat vilket är fantastisk då tid är en bristvara för oss. Rekommenderar starkt Benjamin till andra bostadssäljare, antagligen bästa mäklaren i området! "
säljare på Rustmästaregatan 19

01 dec 2021

"Benjamin frågade oss om vilket mål vi hade med försäljningen. Vi satte vårt drömmål. Han lyckades, trots en för årstiden ganska sval marknad, med urhållligt arbete, smart strategi få igång en budgivning som slutade med ett fantastisk resultat.
Vi vill varmt rekommenderar Benjamin! "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 56

01 dec 2021

"Otroligt duktig mäklare med stor lokal- och kundkännedom. Tar sig tid och lyssnar, har absolut inte bråttom för att få en försäljning avslutad utan gör verkligen allt för att maximera
slutpriset. När jag sålde blev det rekord för området och även ytterligare en försäljning han gjorde strax innan blev det rekord på. Benjamin har ett mycket stort kontaktnät och sålde bostaden till mycket bra pris trots att budgivningen inte kom igång på ordinarie visningar. "
säljare på Anna Branzells gata 24

01 dec 2021

"Riktigt nöjd med val av mäklare! Bra kommunikation genom hela processen och ett grymt engagemang."
säljare på Rustmästaregatan 13

23 nov 2021

"Aldrig träffat en mäklare med sånt tålamod och driv. Rekommenderas stark!
"
säljare på Lars Kaggsgatan 28G

23 nov 2021

"Utan tvekan Göteborgs bästa mäklare. Inte nog med att han gav mig ett fantastiskt resultat över min förväntan, så har han varit otroligt professionell samt lugn under processens gång.
Att välja Benjamin som mäklare borde vara ett självklart val!"
säljare på Soldathemsgatan 17

12 nov 2021

"Grym mäklare som genast gav proffsigt intryck! Hela processen kändes trygg och det märktes att Benjamin brinner för det han gör."
säljare på Götaholmsgatan 12

05 nov 2021

"Vi bytte till Benjamin från en annan mäklare som hade haft 5 månader på sig att sälja vår lägenhet utan resultat. När vi bytte till Benjamin så kändes han trygg, entusiastisk och väldigt kunnig på sin sak och området. Benjamin var väldigt handlingskraftig, rak och tydlig. Han var lättillgänglig och hade svar på alla våra frågor kring försäljningen. Vi kände oss väldigt trygga med hela processen av försäljningen när vi hade anlitat Benjamin. Vi rekommenderar alla som ska sälja sin bostad i området att anlita Benjamin."
säljare på Soldathemsgatan 8

01 nov 2021

"Benjamin är en klass för sig och förtjänar varenda utmärkelse han får. Sällan eller aldrig gjort affärer med en så engagerad och driven mäklare. Han kan sin sak och känner området utan och innan. Kommer välja honom igen, alla dagar i veckan!
Charlotta Pettersson Anna Branzells Gata 18"
säljare på Anna Branzells gata 18

28 okt 2021

"Snabbtänkt, kunnig och hjälpsam. "
säljare på Fanjunkaregatan 2E

28 okt 2021

"Benjamin är en underbar mäklare som har hjälpt mig med försäljningen mer än en mäklare.
Flexibel och hjälpsam. "
säljare på Lotta Svärdsgatan 1A

21 okt 2021

"Tack vare Benjamin lyckades vi sälja lägenheten snabbt och smidigt på en förhandsvisning till ett riktigt bra pris. Med en bra säljtaktik, förmågan att känna in människor och med en bra kännedom om området samt föreningen så gick allt som smort! Vi är väldigt nöjda med Benjamins insats."
säljare på Rustmästaregatan 5

21 okt 2021

"Benjamin är inte bara den bästa mäklaren han är så mycket mer. När Benjamin tog över försäljningen av vår lägenhet hade vi försökt sälja den i över 2,5 månad via en annan mäklare utan resultat. Benjamin sålde den efter första visningen. Han har ett stort hjärta, han lyssnade på oss samtidigt om han klart och tydligt visar att han kan sitt jobb. Han hörde av sig och informerade oss om allt, han är tillgänglig dygnet runt. Tack Benjamin för att du hjälpte oss på bästa sätt att gå vidare till vårat nya hem. "
säljare på Anna Branzells gata 20

20 okt 2021

"Han kämpar på jättemycket för att bostaden ska säljas och bostaden han säljer fick höger slutpiser än utgår pris. "
säljare på Ryttaregatan 2C

20 okt 2021

"Ska du sälja din bostadsrätt i Kviberg/ Gamlestaden rekommenderar vi utan tvekan Benjamin. Proffsig och engagerad genom hela processen. "
säljare på Anna Branzells gata 14

17 okt 2021

"Benjamin är lyhörd och målmedveten. Han är alltid tillgänglig och jobbar strategiskt. Resultatet av försäljningen blev över förväntan."
säljare på Lotta Svärdsgatan 3D

12 okt 2021

"Benjamin levererade det jag inte trodde var möjligt! Han har ett unikt sätt att jobba som verkligen ger resultat. "
säljare på Rustmästaregatan 23

11 okt 2021

"Benjamin är lätt att ha att göra med och är anträffbar i princip 24/7. Fick bostaden såld till bra pris trots bristande intresse och fåtal spekulanter."
säljare på Gamlestadstorget 24

08 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda med det arbete som Benjamin lagt ner. Vi har hela vägen varit trygga i att Benjamin kommer se till att det blev en bra affär som alla parter skulle vara nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Benjamin om du går i funderingar på att sälja din bostad. "
säljare på Generalsgatan 4

06 okt 2021

"Rekommenderas!!!! "
säljare på Soldathemsgatan 11

02 okt 2021

"Benjamin är väldigt trevlig och kunnig inom sitt område. Det har varit lätt att få kontakt med honom under hela säljprocessen. Vi hade en smidig och snabb försäljning som vi är mycket nöjda med. "
säljare på Aspirantgatan 5

26 sep 2021

"Lägenheten såldes på förhand, precis som vi önskade. Benjamin överträffade våra förväntningar. "
säljare på Anna Branzells gata 14

24 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Benjamins insats vid vår lägenhetsförsäljning! "
säljare på Rustmästaregatan 5

24 sep 2021

"Passionerad mäklare som ser till att få jobbet gjort"
säljare på Rustmästaregatan 11

24 sep 2021

"Benjamin är en riktig säljare. Väldigt engagerad och driven, körde på och jobbade mycket för att vi skulle få bästa priset och villkoren."
säljare på Kadettgatan 3

19 sep 2021

"Benjamin är en mycket kompetent och engagerad mäklare som jag kände mig trygg med under hela försäljningsprocessen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Befälsgatan 8

16 sep 2021

"Kände förtroende för Benjamin. Han är lung och professionell. En enkel, snabb och trygg försäljning. "
säljare på Rustmästaregatan 9

16 sep 2021

"Bästa mäklaren i Göteborg, otroligt duktig och ambitiös"
säljare på Bandtraktorgatan 3

02 sep 2021

"Benjamin sålde vår lägenhet snabbt och smidigt och vi är supernöjda med hans insats! Trevlig, målmedveten, kompetent och flexibel, kan varmt rekommenderas! "
säljare på Anna Branzells gata 12

02 sep 2021

"Bästa tänkbara mäklare! Jag var förstagångssäljare men jag hade inte tvekat att anlita samma mäklare igen. Lätt att samarbeta med, lätt att komma i kontakt med! Riktigt bra slutresultat."
säljare på Soldathemsgatan 16

31 aug 2021

"Benjamin är supertrevlig och proffsig och han hjälpte oss med en snabb och lyckad försäljning. Han är lyhörd och hjälpsam och vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Batterigatan 11A

30 aug 2021

"Kände förtroende för Benjamin. Han är lung och professionell. Arbetade snabbt och höll mig underrättad, ingen jag behövde jaga. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Bandtraktorgatan 3

30 aug 2021

"Jag var mycket nöjd med Benjamin Alyol insats som mäklare."
säljare på Befälsgatan 4

21 aug 2021

"Engagerad och kompetent. En enkel, snabb och trygg försäljning. "
säljare på Kadettgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
88
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
74
Försäljningar
90
Försäljningsvärde
240 708 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
169 av 169 säljare
Benjamin satte rätt förväntningar på slutpriset
165 av 167 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
168 av 169 säljare
Benjamin var tydlig och höll mig uppdaterad
170 av 170 säljare

Benjamin på kartan.

200 tidigare annonser
14 bostäder till salu
170 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 64 m²
44 531 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 600 kr/mån
2 275 000 kr
1,5 rum, 46 m²
49 456 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 489 kr/mån
1 975 000 kr
1 rum, 35 m²
56 428 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 287 kr/mån
3 290 000 kr
2 rum, 59 m²
55 762 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 991 kr/mån
1 575 000 kr
1 rum, 36,5 m²
43 750 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 885 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 700 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
+ 25 000 kr
1 rum, 34,5 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 250 000 kr
3,5 rum, 85 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är enormt tacksamma att vi kom i kontakt med Benjamin och fick äran att ha honom som vår mäklare. En extremt målmedveten mäklare med självförtroende som skapade trygghet hos oss. Han är väldigt jordnära, lyhörd och jobbade helhjärtat för oss som säljare. Jag kommer rekommendera honom till alla jag kommer i kontakt med som vill sälja i området. Grymt jobbat!"
3 175 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
+ 325 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Benjamin har varit superbra att ha med under den här resan. Vi hade aldrig vågat hoppas på ett så här högt slutpris! "
Slutpris saknas
Lägenhet Angered
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 180 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamlestaden
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 250 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.