Benjamin Akyol

Profilbild för Benjamin Akyol
Säljarfavorit
Benjamin Akyol
5.0 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
84 st
64 st
183 070 000 kr

Bakgrund

Benjamin Akyol jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-08-11. Benjamin har fått in 64 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Benjamin har enligt vår statistik haft 76 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 187 585 000 kr.

Presentation

Meriter:
- EN AV SVERIGES BÄST SÄLJANDE MÄKLARE 2021
- FLEST FÖRSÄLJNINGAR 2021 Q1 GÖTEBORG
- FLEST REKOMMENDATIONER 2021 Q1 GÖTEBORG
- HÖGSTA BETYG I KUNDNÖJDHET (HittaMäklare.se)

- Bäst säljande mäklaren i Göteborgs kommun (januari - mars 2021).
- Mest rekommenderade mäklaren Göteborgs kommun (januari - mars 2021).

- Mest rekommenderade mäklaren i Gamlestaden.
- Mest rekommenderade mäklaren i Kviberg.

Min uppgift är att ge dig trygghet och maximal avkastning i din kanske livs största affär genom att vara lyhörd, ihärdig och 100% fokuserad. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge dig det lilla extra i din bostadsaffär, där du kan känna dig trygg genom hela processen.

"Min expertis är främst bostadsrätter i Kviberg och Gamlestaden, men jag har möjlighet att sälja i hela östra Göteborg utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Kviberg och Gamlestaden där jag idag är expert på denna stadsdel. Dessutom är jag både den mest rekommenderade och bäst säljande mäklaren i området!"

Går du i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller bara vill prata om bostadsmarknaden så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.
Testa mig jag kommer inte göra dig besviken!

Ska du sälja och vill få bäst betalt?

Mail: benjamin.akyol@lansfast.se
Tel: 0763-91 56 36

Säljare om Benjamin.

09 jun 2021

"Bättre mäklare kommer du inte hittar, fundera du på sälja din lägenhet/hus så är det Benjamin du ska anlita!
Vi blev mer än bara Nöjd! Stort TACK till dig, du är en fantastisk mäklare!"
säljare på Lars Kaggsgatan 30D

04 jun 2021

"Vi har träffat många mäklare under årets gång, men Benjamin Akyol är helt klart den bästa. Jag skulle säga förmodligen den bästa och mest specialiserade mäklaren i landet!
Benjamin hjälpte oss med hela försäljningsprocessen, från en otroligt snabb fotografering till försäljning med föreningsrekord! Behöver vi sälja i framtiden kommer vi alltid vända oss till honom. "
säljare på Ordonnansgatan 1

03 jun 2021

"Supernöjd!
Allt har varit mycket smidigt under hela processen. Från styling, annonsering till visning och försäljning, gick allt som på räls.
Benjamin är trevlig, kunnig och driven. Kan varmt rekommendera honom till vänner och bekanta. "
säljare på Soldathemsgatan 14

03 jun 2021

"Är supernöjd med Benjamin som mäklare, han jobbade stenhårt från början till slut! Kommer använda mig utav honom igen! Stort tack!"
säljare på Gamlestads Brygga 17

27 maj 2021

"Fick tips av min granne om Benjamin. Det har gått smidigt hela vägen med min försäljning och det gick smidigare och bättre än förväntat. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Björnekärrsgatan 4B

23 maj 2021

"Benjamin var väldigt engagerad, driven och målinriktad genom hela försäljningsprocessen. Han var också väldigt professionell och med mycket god lokalkännedom. För oss som ”förstagångssäljare” uppskattade vi att han alltid var tillgänglig för våra frågor och funderingar. Vi ger Benjamin våra starkaste rekommendationer."
säljare på Rustmästaregatan 9

19 maj 2021

"Benjamin jobbar dygnet runt och försöker verkligen få så bra resultat som möjligt. "
säljare på Nylösegatan 10B

19 maj 2021

"Benjamin gjorde ett bra arbete kring försäljningen av vår lägenhet. Han agerande professionellt och förde tydlig och snabb kommunikation. En mycket uppskattad erfarenhet! "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 57

19 maj 2021

"Det är bästa mäklare "
säljare på Hjällbogärdet 55

08 maj 2021

"Benjamin var rak och enkel att kommunicera med, gav tydlig och bra information under processen och levererade ett resultat över förväntan."
säljare på Gamlestadstorget 31

07 maj 2021

"Benjamin är väldigt driven och kompetent. Slog prisrekord vid tillfället så vi är väldigt nöjda med hans insats. Min fru och jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Bandtraktorgatan 4

04 maj 2021

"Jag är väldigt nöjd med Benjamins arbete med försäljningen av min bostad. Lugn, tydlig och lyhörd, och sist men inte minst hittade han rätt köpare till lägenheten. Det är svårt att vara något annat än nöjd då!"
säljare på Batterigatan 11B

04 maj 2021

"Benjamin Akyol är Proffsig, engagerad kunnig, stor tillgänglighet, konstant snabb återkoppling och otrolig smidig från första kontakt till tillträde.Han helt enkelt den bästa. "
säljare på Bandtraktorgatan 4

04 maj 2021

"Benjamin är entusiastisk och effektiv. Han jobbar hårt och håller en uppdaterad under försäljningsprocessen. Vi fick sålt vår lägenhet på förhandsvisning och det till rekordpris i föreningen. Rekommenderar Benjamin alla dagar i veckan! :) "
säljare på Gamlestads Brygga 17

28 apr 2021

"Superproffsig från början till slut och höll vad han lovade. Vi skulle rekommendera Benjamin till alla! "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 57

26 apr 2021

"Ytterligare ett föreningsrekord slaget! Proffesionell insats som gav mer än förväntan ett topp resultat! Kan varmt rekommendera Benjamin Akyol!"
säljare på Aspirantgatan 5

17 apr 2021

"Benjamin är en mycket engagerad mäklare, som alltid tar sig tid att svara på frågor och som har stor transparens i alla delar av försäljningen, från första mötet till kontraktskrivningen. Han verkar dessutom vara en hård förhandlare, då jag gjorde en vinst som var klart över förväntan på min lägenhet. Kort och gott - vill du ha en smidig affär och en mäklare som uppenbart har talang för yrket ska du välja den här mannen."
säljare på Anna Branzells gata 4

17 apr 2021

"Professionell, tillgänglig och supersmidig. Förändrade hela min bild av att köpa och sälja bostad där jag gjorde båda delarna med hjälp av Benjamin och han överträffade mina förväntningar på alla plan. Rekommenderas varmt!"
säljare på Gamlestads Brygga 5

13 apr 2021

"Jag vill verkligen tacka Benjamin! Efter att det hade gått lite trögt med försäljningen av min lägenhet så kom han in med ny energi samtidigt med ett lugn och trygghet. I slutändan så fick jag bra betalt för min lägenhet och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med hans insats och det råder ingen tvekan om att jag skulle använda hans tjänster igen. "
säljare på Bångegatan 2A

13 apr 2021

"Benjamin är kunnig och han har god lokalkännedom om Kviberg."
säljare på Rustmästaregatan 19

06 apr 2021

"Smidigt, enkelt och i linje med vår förväntansbild. Extremt tillgänglig och enkel att ha och göra med. Det finns ett ömsesidigt intresse av att göra en bra affär. "
säljare på Generalsgatan 4

02 apr 2021

"Benjamin har varit en fantastisk mäklare med hög service, alltid snabb återkoppling och känsla för att skapa förtroende i vår försäljning. Helt övertygad om att hans personlighet och yrkesskicklighet var avgörande för den smidiga affär som vi fick. Benjamin har levererat på alla plan och absolut överträffat våra förväntningar. "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 57

26 mar 2021

"Benjamin var jätte duktig! Han förklarade allt tydligt och bra för mig som sålde min lägenhet för första gången. Jag var hela tiden uppdaterad och det kändes väldigt tryggt.
Jag slog föreningrekordet med försäljningen! Det finns bara gott att säga om Benjamin!"
säljare på Björnekärrsgatan 6F

19 mar 2021

"Benjamin är en otroligt duktig och driven mäklare, och man märker verkligen att han brinner för sitt yrke. Han känner till marknaden bättre än någon annan och är väldigt strategisk av sig. Han satte rimliga förväntningar som jag var nöjd över, som han sedan överträffade trots en svår och konkurrenskraftig marknad samt en svår pandemi. Allt gick smidigt och Benjamin skötte i princip allt, det enda som krävdes utav mig var en underskrift. Ännu en gång bevisar han varför just han är Götets bästa och mest säljande mäklare. "
säljare på Bandtraktorgatan 1

18 mar 2021

"När vi vände oss till Benjamin hade vår tidigare mäklare misslyckats med att sälja vår bostad och vi hade inte några förväntningar på att sälja lägenheten snabbt. Från första kontakt med Benjamin märks det att det är skillnad på mäklare och mäklare. Han har otroligt goda spetsegenskaper och gör alltid det lilla extra för att lyckas få ut det mesta ur en försäljning givet förutsättningarna. Benjamin sålde vår lägenhet på 5 dagar till ett pris som var över förväntan. Ska ni sälja er bostad i Kviberg/Gamlestaden är han mäklaren att vända sig till, vi kan inte med ord beskriva hur nöjda vi är med hans insats! "
säljare på Anna Branzells gata 16

17 mar 2021

"Jag kan varmt rekommendera Benjamin. Han var både behjälpligt och tillgängligt när jag hade funderingar kring bostadsförsäljningen."
säljare på Nylösegatan 10B

10 mar 2021

"Trevlig, duktig och mycket engagerad mäklare. Är jättenöjd med Benjamin!"
säljare på Batterigatan 11B

09 mar 2021

"Det är bästa mäklaren någonsin jag har sett ...jag rekommenderar er att välja honom om ni vill ha seriösa köpare ..BÄSTA AV ALLA han får 10AV 10 från mig "
säljare på Saffransgatan 2A

07 mar 2021

"Hade inte så höga förväntningar tidigare då lägenheten varit ute tidigare och då fick vi bara utgångspriset med en annan mäklare så valde vi Benjamin sen och han fick upp hoppet igen och sålde till ett fantastiskt pris tror på hela processen är alltid tillgänglig och gör mer än bara sitt jobb om det fanns ett betyg på 11 så hade han fått 11/10. Otroligt nöjda säljare!"
säljare på Generalsgatan 8

05 mar 2021

"Från start till mål var Benjamin enkel att ha att göra med. Han satte affären och säljaren främst och vi fick ett pris som var bättre än vad vi trodde från början. Han var alltid anträffbar när vi hade frågor och som helhet är vi mycket nöjda med Benjamin."
säljare på Generalsgatan 8

02 mar 2021

"Otroligt duktig mäklare! Han lyssnade på mina behov och vad jag ville få ut av försäljningen. Duktig på att uppdatera och märker snabbt när något inte funkar och ändrar då taktik. Han är väldigt engagerad och man märker att han lägger ner mycket tid i sina uppdrag. Jag rekommenderar Benjamin fullhjärtat!"
säljare på Rustmästaregatan 17

01 mar 2021

"Rekommenderar Benjamin starkt! Han jobbar stenhårt för att affären ska gå som du vill, lyhörd, alltid lätt att få tag på, kunnig... jag är supernöjd! "
säljare på Brahegatan 8B

24 feb 2021

"Benjamin ringde mig i höstas när jag inte hade bestämt mig för att sälja men hade lite säljtankar. Vi hade ett gott samtal men hördes inte efter det. När jag väl bestämde mig för att sälja några månader senare ringde jag runt till flera mäklare men ingen kändes 100 rätt & inte genuina med sitt arbete. Då kom jag & tänka på att benjamin ringde mig & även fast jag inte ens hade bestämt mig för att sälja fick jag en väldigt god känsla av honom. Så jag kontaktade faktiskt honom igen & hade lika bra magkänsla då som några månader tidigare så jag slog till & jag ångrar inte en sekund! Han är grym! "
säljare på Anna Branzells gata 6

24 feb 2021

"Vi var väldigt nöjda mest av allt att han lyckades få ett mycket bra pris som vi bara hade hoppats att kunna få för lägenheten. Han var effektiv, snabb tog tillfället i akt när det fanns intressanter, lätt att nå via telefon, smidig på alla sätt. Man märker att han tycker om sitt arbete, att sälja, har fingertopskänslan! Detta är inte vår första erfarenhet av mäklare utan haft många fastighetsförsäljningar både inom och utom Sverige och vi måste säga att vi var så nöjda. Vi kan varmt rekomendera honom. Lycka till i framtiden!"
säljare på Söndagsgatan 35

18 feb 2021

"Både köp av ny bostad och försäljning av den gamla gick supersmidigt med Benjamin. Jättetrevligt bemötande, lätt att få tag i honom genom hela processen och slutpris långt över förväntan! Det märks verkligen att Benjamin brinner för sitt jobb och gör det hur bra som helst. Rekommenderar honom alla dagar i veckan! "
säljare på Rappedalsvägen 41F

17 feb 2021

"Bästa mäklaren kommer använda mig av honom framöver rekommenderar honom till alla "
säljare på Bandtraktorgatan 2

15 feb 2021

"Jag var mycket nöjd med mäklaren. Han kämpade dag och natt han hade en visning klockan 22:30 som är på verkade värdet på bostaden. Han är smart och duktig "
säljare på Anna Branzells gata 22

12 feb 2021

"Man kan inte hitta bättre mäklare än Benjamin Akyol. Från första samtalet kände jag mig jätte trygg. Han är driven, lyhörd och pålitlig. Han är professionell från top till tå. Han är en extraordinär mäklarna.
.” skall du sälja bostad i Kviberg , RING Benjamin Akyol tveka inte en sekund ”. "
säljare på Margit Halls gata

11 feb 2021

"Benjamin hjälpte mig snabbt att sälja min lägenhet, allt gick helt utan problem. "
säljare på Batterigatan 6C

10 feb 2021

"Väldigt social, driven och proffsigt i sitt arbete, svarar alltid i telefon samt att han är väldigt tydlig i sitt sätt att lägga upp en plan för försäljning av bostaden. "
säljare på Regementsvägen 4

08 feb 2021

"Benjamin är en väldigt professionell mäklare att samarbeta med, jag är helnöjd med min försäljning av lägenheten han skötte den exemplariskt."
säljare på Gamlestadstorget 21

05 feb 2021

"En exceptionell mäklare. Proffsig med ett förträffligt bemötande. Vi var i kontakt med ett fleratal mäklare, men Benjamin stack ut bland hans mäklarkollegor. Han levererade högt över förväntan.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Trädgårdsgärdet 16

04 feb 2021

"Driven, målinriktad, professionell och transparens är Benjamins andranamn. Med honom blir det inget krångel, inget som lämnas åt slumpen och framförallt känns det tryggt. Med Benjamin som mäklare kommer du inte göra en dålig affär "
säljare på Rustmästaregatan 17

26 jan 2021

"Vass på att föra dialog med potentiella köpare."
säljare på Saffransgatan 1A

23 jan 2021

"Jätte nöjd med Benjamin! Han lyckades sälja min lägenhet för det priset jag ville ha på en vecka utan att jag ens var i Sverige. Recomenderar honom till 100% !"
säljare på Fanjunkaregatan 2H

21 jan 2021

"Sålde min lägenhet i Kviberg, Benjamin skötte affären otroligt professionellt, från första mötet, förhandling med spekulanter, till avslutad affär. Försäljningen kändes väldigt trygg både för mig och spekulanten, Benjamin har otroligt bra koll på bostadsrättslagen och framför sig på ett sådant sätt att både kunden och spekulanten känner sig trygga i affären, känner att ingen hade förtjänat arvodet mer. Benjamin gick långa vägar för en jobbade otroligt hårt för att hitta just den kunden som var skräddarsydd för min bostad, och förhandlade exemplariskt i stundens hetta, är supernöjd och kommer ta hjälp av Benjamin i mina kommande bostadsrättsförsäljningar."
säljare på Soldathemsgatan 13

19 jan 2021

"Socialt väldigt duktig, väldigt engagerad i hur saker ska stå och hur lägenheten ska se ut under en visning så att jag som kund och få dem bästa förutsättningarna att sälja huset för så bra pris som möjligt, han slog rekord i mitt område med priset och det är det viktigaste egentligen för säljaren så jag är mer än nöjd och kommer defenetivt söka mig till Benjamin så fort jag ska sälja eller köpa en fastighet.
Bra jobbat Benjamin ! "
säljare på Soldathemsgatan 14

14 jan 2021

"Jag kan väldigt starkt rekommendera Benjamin som val av mäklare eftersom han är väldigt trevlig, duktig, lyhörd och kompetent mm. Benjamins meriter och statistik talar klart för sig och jag kommer absolut att ha Benjamin som mäklare igen i framtida affärer. Benjamin sålde min bostad utan problem och även till ett mycket bra pris som var väl över mina egna förväntningar (rekord). Det gick väldigt smidigt och enkelt! rekommenderas starkt!"
säljare på Rustmästaregatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
73
Fritidshus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
64
Försäljningar
76
Försäljningsvärde
187 585 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 76 säljare
Benjamin satte rätt förväntningar på slutpriset
76 av 76 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
77 av 77 säljare
Benjamin var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 77 säljare

Benjamin på kartan.

92 tidigare annonser
14 bostäder till salu
77 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

1 790 000 kr
2 rum, 52,5 m²
34 423 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 340 kr/mån
2 190 000 kr
1,5 rum, 35 m²
62 571 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 666 kr/mån
2 rum, 47 m²
Lägenhet, Göteborg
3 157 kr/mån
1 890 000 kr
2 rum, 41,4 m²
46 097 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 822 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 53 m²
42 452 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 431 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 350 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 100 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 210 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 150 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
2 730 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
+ 135 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
3 650 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 300 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd!
Allt har varit mycket smidigt under hela processen. Från styling, annonsering till visning och försäljning, gick allt som på räls.
Benjamin är trevlig, kunnig och driven. Kan varmt rekommendera honom till vänner och bekanta. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.