Benjamin Akyol

Profilbild för Benjamin Akyol
Benjamin Akyol
5.0 / 5
(498 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
153 st
50 st
345 170 000 kr

Bakgrund

Benjamin Akyol jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-08-11. Benjamin har fått in 50 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Benjamin har enligt vår statistik haft 88 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 264 145 000 kr.

Presentation

Meriter:

- SVERIGES BÄSTSÄLJANDE MÄKLARE 2022 HELÅR, 2023, 2024Q1!

- SVERIGES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2022 HELÅR, 2023Q1!

- ÅRETS LÄGENHETSMÄKLARE I SVERIGE! (2023)

- BÄST SÄLJANDE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021, 2022, 2023!

- MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021, 2022, 2023!

- HÖGSTA BETYG I KUNDNÖJDHET (5/5 HittaMäklare.se)

För mig är det viktigt med både ständig återkoppling, hög kvalitet, och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.
Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen.
Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Vid varje åtagande är min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Mitt expertis område är hela östra Göteborg utan begränsningar. Jag har valt att fokusera extra på Gamlestaden och Kviberg i Göteborg där jag idag är expert på denna stadsdel. Dessutom är jag både den mest rekommenderade och bästsäljande mäklaren i området!"

Vill du ha hjälp med försäljningen av din bostad eller hitta ditt nästa drömhem, har du frågor kring bostadsmarknaden eller behöver en kostnadsfri värdering?

Testa mig jag kommer inte göra dig besviken, vi hörs!

Mail: benjamin.akyol@lansfast.se
Tel: 0763-91 56 36

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Benjamin.

15 maj 2024

"Alltid proffesionellt och korrekt bemötande.
Mycket kunnig och förtroendeingivande "
säljare på Lotta Svärdsgatan 3E

07 maj 2024

"Vi är otroligt nöjda med valet av Benjamin som mäklare. Från det att vi första gången träffade Benjamin och längs hela processen av vår bostadsförsäljning har vi hela tiden haft en trygg punkt i försäljningen, någon som hållit oss informerade om allt som händer kring försäljningen men även bidrag..."
"Vi är otroligt nöjda med valet av Benjamin som mäklare. Från det att vi första gången träffade Benjamin och längs hela processen av vår bostadsförsäljning har vi hela tiden haft en trygg punkt i försäljningen, någon som hållit oss informerade om allt som händer kring försäljningen men även bidragit något enormt med råd och tips för bästa möjlig utfall. Jag kan nog inte rekommendera Benjamin varmt nog han är en otroligt lyhörd, service inriktad men främst otroligt hjälpsam person."
Läs mer
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 56

23 apr 2024

"Vi kommer rekommendera Benjamin till alla, en helt oroligt fin människa och en mäklare i världsklass!"
säljare på Schottisvägen 12

22 apr 2024

"Benjamin var toppen! Professionell, kunnig och skapade en smidig försäljningsprocess. Rekommenderas starkt!"
säljare på Artillerigatan 32

22 apr 2024

"Duktig på att hitta spekulanter i området och trevlig. Han var även bra på att kommunicera och han är engagerad i sitt yrke."
säljare på Anna Branzells gata 14

22 apr 2024

"Engagerad och intresserad utan att vara för på. Löser allt snyggt så du kan fokusera på det som är viktigt för dig!"
säljare på Margit Halls gata 50

22 apr 2024

"Otroligt trevlig! Kan varmt rekommendera Benjamin"
säljare på Bandtraktorgatan 4

22 apr 2024

"En stjärnmäklare som kan sin marknad och våra behov!"
säljare på Margit Halls gata 31

12 apr 2024

"Väldigt bra mäklare, lyhörd och aktiv under hela processen. "
säljare på Hinderbanan 22

09 apr 2024

"Att jag fick sålt min lägenhet på 3 dagar säger det mesta. Han var väldigt mån om mig och att jag var nöjd med allt. Väldigt okomplicerad process rakt igenom och en genomtrevlig person som hade koll."
säljare på Soldathemsgatan 10

29 mar 2024

"Benjamin lyckades sälja min lgh till ett högt pris trots en trög och svår bostadsmarknad. Jag är mkt nöjd eftersom han trots dessa odds, ändå lyckades leverera."
säljare på Anna Branzells gata 14

29 mar 2024

"Svenska landslaget hade Zlatan Ibrahimovic, mäklarbranschen har Benjamin Akyol. Tack för allt! "
säljare på Margit Halls gata 31

29 mar 2024

"Att arbeta med Benjamin som mäklare var en exceptionell upplevelse. Hans expertkunskaper inom fastighetsmarknaden och engagemang för att förstå våra behov ledde till en smidig och framgångsrik försäljningsprocess. Benjamin utmärkte sig med sin professionalism, tillgänglighet och rådgivning, vilke..."
"Att arbeta med Benjamin som mäklare var en exceptionell upplevelse. Hans expertkunskaper inom fastighetsmarknaden och engagemang för att förstå våra behov ledde till en smidig och framgångsrik försäljningsprocess. Benjamin utmärkte sig med sin professionalism, tillgänglighet och rådgivning, vilket gjorde varje steg i processen mindre stressande. Hans dedikation och entusiasm var avgörande för att uppnå ett framgångsrikt resultat. Vi rekommenderar varmt Benjamin till alla som söker en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare."
Läs mer
säljare på Gunnaredsterrassen 7

29 mar 2024

"Mycket kunnig och trevlig kille. Märks han kan det han håller på med!"
säljare på Generalsgatan 6

23 mar 2024

"Benjamin är rak, tydlig och kunnig. Exakt vad jag behövde vid försäljningen"
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 57

20 mar 2024

"Benjamin är en kompetent mäklare som fyller en med förtroende efter varje möte. Vi har inte tvekat på honom en sekund genom vårt samarbete och skulle inte tveka över att låta honom mäkla åt oss åter igen.
Alltid ett samtal bort och aldrig några problem."
"Benjamin är en kompetent mäklare som fyller en med förtroende efter varje möte. Vi har inte tvekat på honom en sekund genom vårt samarbete och skulle inte tveka över att låta honom mäkla åt oss åter igen.
Alltid ett samtal bort och aldrig några problem."
Läs mer
säljare på Måns Bryntessonsgatan 19A

20 mar 2024

"Vi är otroligt nöjda med Benjamins insats! Det var andra gången vi anlitade honom med vår försäljning och det var ingen tvekan om att vi önskade hans hjälp även denna gång. Han är en väldigt engagerad mäklare som alltid är tydlig, snabb med återkoppling och får saker att hända. Han är även mycket..."
"Vi är otroligt nöjda med Benjamins insats! Det var andra gången vi anlitade honom med vår försäljning och det var ingen tvekan om att vi önskade hans hjälp även denna gång. Han är en väldigt engagerad mäklare som alltid är tydlig, snabb med återkoppling och får saker att hända. Han är även mycket inkännande och mån om att göra sina kunder nöjda, vilket skapar en stor trygghet. "
Läs mer
säljare på Margit Halls gata 35

20 mar 2024

"Supernöjd med Benjamin. Försäljningen gick snabbt och smidigt över förväntan. "
säljare på Rustmästaregatan 5

27 feb 2024

"Benjamin är till fullo engagerad i sina kunder och utgår alltid från vad som är bäst för oss. Benjamins är skicklig, tillförlitlig och lyhörd. Rekommenderar verkligen Benjamin för en bra affär och smidig transaktionsprocess!"
säljare på Gamlestads Brygga 5

27 feb 2024

"Otroligt bra mäklare.
Kunde inte tänka mig någon annan."
säljare på Margit Halls gata 39

27 feb 2024

"Har haft hjälp av honom över en lång tid , alltid varit lätt att få tag i, kunnig och hjälpsam"
säljare på Soldathemsgatan 11

27 feb 2024

"Riktigt bra jobb av Benjamin! Han hittade en köpare som var beredd att betala det pris jag begärt utan att jag ens behövde lägga ut lägenheten. Alltid nåbar och alltid fint bemötande. Jag är väldigt väldigt nöjd :)"
säljare på Gamlestads Brygga 11

27 feb 2024

"Benjamin lyssnade mycket på mina önskemål och den ekonomiska situation jag befann mig i gällande försäljning.
Vi hade en bra dialog hela resan och slutresultatet kunde inte bli bättre."
säljare på Gamlestadstorget 23

14 feb 2024

"Väldigt nöjd och glad att arbeta med Benjamin som min mäklare vid mina bostads försäljningar."
säljare på Margit Halls gata 50

14 feb 2024

"Benjamin gav från första början ett lugnt och kunnigt intryck. Han var engagerad, driven och hade en tydlig plan för försäljningen av vår bostad. Grym!"
säljare på Alivallsgatan 37

30 jan 2024

"Benjamin förstod vår situation väldigt bra och hade tålamod att fortsätta med att ha flera ytterligare visningar tills vi fick rätt bud. Han hade även ett stort kontaktnät och god kännedom om vårt område vilket förbättrade våra chanser att få till ett sälj. "
"Benjamin förstod vår situation väldigt bra och hade tålamod att fortsätta med att ha flera ytterligare visningar tills vi fick rätt bud. Han hade även ett stort kontaktnät och god kännedom om vårt område vilket förbättrade våra chanser att få till ett sälj. "
Läs mer
säljare på Ordonnansgatan 3

30 jan 2024

"Engagerad, kommunikativ och proffsig!"
säljare på Batterigatan 10A

30 jan 2024

"Vi kände oss mycket trygga och omhändertagna av vår mäklare Benjamin i samband med vår försäljning av vår lägenhet. Benjamin är trevlig, kunnig och engagerad. Vår upplevelse är att han tar ansvar och lyssnar in kunden. Försäljningen gick otroligt snabbt och vi kan verkligen rekommendera honom för..."
"Vi kände oss mycket trygga och omhändertagna av vår mäklare Benjamin i samband med vår försäljning av vår lägenhet. Benjamin är trevlig, kunnig och engagerad. Vår upplevelse är att han tar ansvar och lyssnar in kunden. Försäljningen gick otroligt snabbt och vi kan verkligen rekommendera honom för liknande försäljningar. "
Läs mer
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 50

30 jan 2024

"Benjamin är otroligt duktig i dialogen med spekulanter och är lätt att prata med. Trevlig mäklare!"
säljare på Aspirantgatan 5

17 jan 2024

"Vi har haft förmånen att ha kontakt med Benjamin under en längre tidsperiod och har därigenom etablerat en stark och ömsesidigt förtroendefull relation med honom. Hans lyhördhet och tydlighet i kommunikationen är egenskaper som vi verkligen uppskattat. Benjamin har inte bara varit en stöttepelare..."
"Vi har haft förmånen att ha kontakt med Benjamin under en längre tidsperiod och har därigenom etablerat en stark och ömsesidigt förtroendefull relation med honom. Hans lyhördhet och tydlighet i kommunikationen är egenskaper som vi verkligen uppskattat. Benjamin har inte bara varit en stöttepelare under vår försäljningsprocess, utan har även agerat som ett bollplank när vi har förberett oss inför vårt kommande bostadsköp."
Läs mer
säljare på Rustmästaregatan 25

17 jan 2024

"Vi är jättenöjda att vi valde Benjamin som våran mäklare. Trots en utmanande marknad möjliggjorde han en snabb försäljning. Hans ärliga och kloka råd var ovärderliga, och hans regelbundna och tydliga kommunikation gjorde hela processen smidig. Rekommenderas starkt!"
"Vi är jättenöjda att vi valde Benjamin som våran mäklare. Trots en utmanande marknad möjliggjorde han en snabb försäljning. Hans ärliga och kloka råd var ovärderliga, och hans regelbundna och tydliga kommunikation gjorde hela processen smidig. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Rustmästaregatan 15

13 jan 2024

"Benjamin är skicklig på sitt jobb och har en perfekt balans mellan ärlighet och lyhördhet. När vi framförde våra negativa upplevelser så tog han emot det, gav pedagogiska svar och vidtog åtgärder direkt. Vill Ni få en smidig affär är han rätt mäklare."
"Benjamin är skicklig på sitt jobb och har en perfekt balans mellan ärlighet och lyhördhet. När vi framförde våra negativa upplevelser så tog han emot det, gav pedagogiska svar och vidtog åtgärder direkt. Vill Ni få en smidig affär är han rätt mäklare."
Läs mer
säljare på Ingrid Wallbergs gata 29

12 jan 2024

"Smidig, proffsig och noggrann person att ha med och göra. "
säljare på Gamlestads Brygga 11

05 jan 2024

"Supernöjd med Benjamin som mäklare. Han var engagerad, driven och hade en tydlig plan för försäljningen av lägenheten. Som säljare var det bara att luta sig tillbaka och lita på att han gjorde ett bra jobb. "
säljare på Konstapelsgatan 2B

05 jan 2024

"Detta var ett självklart val att välja Benjamin, inga frågetecken eller konstigheter utan snabb, bra och smidig affär trotts dagens marknad.
Rekommenderar Benjamin starkt."
säljare på Margit Halls gata 57

02 jan 2024

"Jag har själv tidigare varit mäklare och Benjamin är något man inte hittar varje dag i denna bransch. Otroligt målinriktad och driven med en extrem skicklighet i att förhandla och göra goda affärer åt båda håll. Benjamin har sålt 2 av mina bostäder bra mycket snabbare än jag hade förväntat mig oc..."
"Jag har själv tidigare varit mäklare och Benjamin är något man inte hittar varje dag i denna bransch. Otroligt målinriktad och driven med en extrem skicklighet i att förhandla och göra goda affärer åt båda håll. Benjamin har sålt 2 av mina bostäder bra mycket snabbare än jag hade förväntat mig och dessutom till ett bättre pris. Hatten av!"
Läs mer
säljare på Soldathemsgatan 6

01 jan 2024

"Vi är ytterst tacksamma för att Benjamin kunde hjälpa oss med försäljningen snabbt och smidigt under stressiga omständigheter. Rekommenderar starkt!"
säljare på Lotta Svärdsgatan 4B

31 dec 2023

"Kunnig och förtroendeingivande mäklare när man gör sin största affär i livet!"
säljare på Marbogatan 2C

15 dec 2023

"Rekommenderar verkligen Benjamin till alla som vill sälja i Gamlestaden! Otroligt snabb affär,
snabb återkoppling och väldigt behjälplig.
Hatten av för Benjamin! 10/10 gällande mäklare!"
säljare på Lars Kaggsgatan 30A

11 dec 2023

"Jag är väldigt nöjd att jag valde Benjamin som mäklare. Han gav mig en realistisk bild av försäljningen som sedan stämde med verkligheten. Jag upplever Benjamin som kompetent på det han gör vilket gav mig trygghet under försäljningen. "
säljare på Anna Branzells gata 12

11 dec 2023

"Det märks klart och tydligt att Benjamin brinner för sitt jobb. Han lyssnade efter våra behov och satte en klar och tydlig plan efter det. Marknaden är lite som den är och det är lite svårare för en del objekt att bli sålda men Benjamin skötte detta galant och vi fick priset vi önskade snabbare ä..."
"Det märks klart och tydligt att Benjamin brinner för sitt jobb. Han lyssnade efter våra behov och satte en klar och tydlig plan efter det. Marknaden är lite som den är och det är lite svårare för en del objekt att bli sålda men Benjamin skötte detta galant och vi fick priset vi önskade snabbare än vad vi hade tänkt!
Benjamin är inte bara en otroligt duktig mäklare utan också en väldigt trevlig och jordnära person :) "
Läs mer
säljare på Rustmästaregatan 29

10 dec 2023

"Bästa mäklaren man kan hitta! "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 56

21 nov 2023

"Benjamin visade mycket stor kunskap om marknaden och området och gjorde det till en smidig försäljningsprocess"
säljare på Rustmästaregatan 23

21 nov 2023

"Finns bara ett val i Gamlestaden, och det är Benjamin! "
säljare på Gamlestadsvägen 47

21 nov 2023

""Jag är oerhört nöjd med den service och professionalism som min mäklare har visat under hela processen av att sälja mitt hem. Från första mötet till avslutningen av affären har mäklaren varit engagerad, kunnig och lyhörd för mina önskemål.
Mäklaren visade en imponerande kunskap om marknaden och..."
""Jag är oerhört nöjd med den service och professionalism som min mäklare har visat under hela processen av att sälja mitt hem. Från första mötet till avslutningen av affären har mäklaren varit engagerad, kunnig och lyhörd för mina önskemål.
Mäklaren visade en imponerande kunskap om marknaden och gav mig värdefulla råd för att optimera försäljningen. Genom hela processen höll mäklaren mig informerad och svarade snabbt på alla mina frågor och funderingar.
Det som imponerade mest var den personliga touchen och engagemanget. Mäklaren verkade verkligen bry sig om att göra försäljningen så smidig och positiv som möjligt för mig. Jag kände mig trygg genom hela processen och är nu mer än nöjd med resultatet.
Jag rekommenderar varmt min mäklare till alla som letar efter en pålitlig och professionell partner för sin bostadsaffär. Tack för en fantastisk upplevelse!"
Läs mer
säljare på Anna Branzells gata 16

21 nov 2023

"Väldigt nöjda!"
säljare på Rustmästaregatan 5

21 nov 2023

"Benjamin var professionell, lyhörd, familjär, saklig engagerad och kunnig. Jag kände mig trygg hela vägen. Jag var inte helt nöjd med bilderna och fick utan problem nya och blev supernöjd! Kan varmt rekommendera Benjamin. "
säljare på Batterigatan 11B

21 nov 2023

"Fantastiskt mäklare. Tillgänglig hela tiden. Hjälpsam samt tålmodig. Rekommenderas starkt. "
säljare på Anna Branzells gata 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
78
Radhus
8
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
50
Försäljningar
88
Försäljningsvärde
264 145 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
486 av 494 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
486 av 489 säljare
Benjamin var tydlig och höll mig uppdaterad
495 av 497 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Benjamin på kartan.

748 tidigare bostäder
122 bostäder till salu
497 rekommendationer

122 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 81 m²
Lägenhet, Göteborg
5 608 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 53 m²
46 226 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 381 kr/mån
2 290 000 kr
1,5 rum, 40 m²
57 250 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 868 kr/mån
1 790 000 kr
1,5 rum, 35 m²
51 142 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 860 kr/mån
1 790 000 kr
2 rum, 39,5 m²
45 897 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 884 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 790 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
-185 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
5 450 000 kr
Radhus Kviberg
+ 60 000 kr
5 rum, 135 m²
Utropspris: 5 390 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 50 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kviberg
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kviberg
3,5 rum, 79 m²
Utropspris: 3 890 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.