Benjamin Akyol

Profilbild för Benjamin Akyol
Benjamin Akyol
5.0 / 5
(316 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
149 st
71 st
314 449 000 kr

Bakgrund

Benjamin Akyol jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-08-11. Benjamin har fått in 71 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Benjamin har enligt vår statistik haft 84 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 220 725 000 kr.

Presentation

Meriter:

- SVERIGES BÄSTSÄLJANDE MÄKLARE 2022 Q1, Q2, Q3

- SVERIGES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2021 Q3

- BÄST SÄLJANDE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021, 2022!

- MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN I GÖTEBORGS KOMMUN 2021, 2022!

- VÄSTRA GÖTALANDS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE (2022)

- HÖGSTA BETYG I KUNDNÖJDHET (5/5 HittaMäklare.se)

Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra!

För mig är det viktigt med både ständig återkoppling, hög kvalitet, och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.
Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen.
Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Vid varje åtagande är min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till alla du känner.

Mitt expertis område är hela östra Göteborg utan begränsningar. Jag har valt att fokusera extra på Gamlestaden och Kviberg i Göteborg där jag idag är expert på denna stadsdel. Dessutom är jag både den mest rekommenderade och bästsäljande mäklaren i området!"

Vill du ha hjälp med försäljningen av din bostad eller hitta ditt nästa drömhem, har du frågor kring bostadsmarknaden eller behöver en kostnadsfri värdering?

Testa mig jag kommer inte göra dig besviken, vi hörs!

Mail: benjamin.akyol@lansfast.se
Tel: 0763-91 56 36

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022

Säljare om Benjamin.

01 dec 2022

"Benjamin är inte bara en fantastiskt duktig mäklare utan han är en helt fantastisk person. Han gjorde det lilla extra som ingen annan gör , och visade stort hjärta och ett engagemang som jag verkligen uppskattade . Han var en klippa för min del i försäljningen! "
"Benjamin är inte bara en fantastiskt duktig mäklare utan han är en helt fantastisk person. Han gjorde det lilla extra som ingen annan gör , och visade stort hjärta och ett engagemang som jag verkligen uppskattade . Han var en klippa för min del i försäljningen! "
Läs mer
säljare på Rustmästaregatan 5

30 nov 2022

"Värdering av bostaden är ju i dessa tider mycket svår. Min bostad värderades till 1.820 000, men såldes för 1.595 000.
Appropå om mäklaren var prisvärd vill jag säga att mäklararvode är över lag en allt för stor utgift i försäljning av bostäder. Må hända att de gör ett större arbete än det jag s..."
"Värdering av bostaden är ju i dessa tider mycket svår. Min bostad värderades till 1.820 000, men såldes för 1.595 000.
Appropå om mäklaren var prisvärd vill jag säga att mäklararvode är över lag en allt för stor utgift i försäljning av bostäder. Må hända att de gör ett större arbete än det jag ser. Benjamin A. gjorde dock ett såpass bra jobb att han kan mäta sig med de bästa mäklarna någonsin."
Läs mer
säljare på Lars Kaggsgatan 30F

30 nov 2022

"Varken vi eller mäklaren kunde i januari förutse utvecklingen. Mycket engagerad och väldigt enkel att ha att göra med, även med femtioelva bollar i luften samtidigt hade han koll."
säljare på Margit Halls gata 50

20 nov 2022

"Vi fick varma rekommendationer om Benjamin och allt visade sig stämma. Benjamin är otroligt proffsig, kompetent och driven. Trots att det kan vara en uppförsbacke att sälja i dessa tider lyckades vi få sålt till ett pris som vi är mycket nöjda med. Han har varit lyhörd och tillgänglig genom hela ..."
"Vi fick varma rekommendationer om Benjamin och allt visade sig stämma. Benjamin är otroligt proffsig, kompetent och driven. Trots att det kan vara en uppförsbacke att sälja i dessa tider lyckades vi få sålt till ett pris som vi är mycket nöjda med. Han har varit lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Vi kan inget annat än att ge högsta betyg och varma rekommendationer till er andra som tänker sälja. "
Läs mer
säljare på Brahegatan 12C

19 nov 2022

"Benjamin lyssnade till mitt mål, bekräftade att det var ett rimligt mål och var snabb och effektiv i att nå det. Tack för ett gott samarbete!"
säljare på Margit Halls gata 31

19 nov 2022

"Benjamin arbetar ansvarsfullt och utmärkt och jag är mycket nöjd
Med vänlig hälsning,
"
säljare på Saffransgatan 1A

16 nov 2022

"En otroligt lyhörd och kreativ mäklare och viktigaste av allt var att vi fick en trygg vägledning genom hela bostadsaffären. "
säljare på Regementsvägen 4

16 nov 2022

"Mycket tillgänglig och med hög kompetens. Uppdatering av hur försäljningen pågick under hela försäljningen. Vi fick vår mäklare rekommenderad."
säljare på Soldathemsgatan 20

31 okt 2022

"Mycket driven, påläst och engagerad mäklare! Kan rekommendera till 100%"
säljare på Banérsgatan 14A

31 okt 2022

"Benjamin var lugn och trygg under hela processen trots det rådande läget i bostadsmarknaden. Jag förväntade mig att han gör jobbet och behövde således inte stämma av allt hela tiden. Han var dock noggrann med att fråga att det var så jag ville ha kontakten och var inte rädd för att fråga om det v..."
"Benjamin var lugn och trygg under hela processen trots det rådande läget i bostadsmarknaden. Jag förväntade mig att han gör jobbet och behövde således inte stämma av allt hela tiden. Han var dock noggrann med att fråga att det var så jag ville ha kontakten och var inte rädd för att fråga om det var något vi skulle ändra under processens gång. Kan bara rekommendera Benjamin som mäklare till blivande säljare i Kviberg/Gamlestaden. Han har god kännedom om området och en bred kundkrets. "
Läs mer
säljare på Marbogatan 4B

21 okt 2022

"Vi är supernöjda med Benjamin! Han peppade oss att ta steget att testa marknaden och lägga ut vår lägenhet till försäljning. Han levererade sedan bra resultat trots en lite osäkrare bostadsmarknad."
säljare på Hinderbanan 6

20 okt 2022

"Vi är supernöjda med Benjamin, med tanke på omständigheterna som sker i världen så lyckades vi sälja lägenheten till ett rimligt pris. Benjamin har varit lyhörd och mottaglig till våra önskemål.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Hinderbanan 12

19 okt 2022

"Benjamin, kunde trots hur marknaden ser ut. Leverera god service och göra oss som säljare nöjd. En otroligt driven och engagerad mäklare, som jag absolut rekommenderar för din försäljning eller köp av bostad. Vi kunde inte vara nöjdare! "
säljare på Anna Branzells gata 14

18 okt 2022

"Väldigt nöjd med Benjamins insats han är mycket erfaren och kompetent mäklaren rekommendera varmt "
säljare på Rappedalsvägen 11D

18 okt 2022

"Benjamin marknadsför sig bra i området, så när försäljningen av lägenheten skulle ske var det han jag kontaktade. Försäljningen gick snabbt och smidigt och till ett pris som jag var nöjd med."
säljare på Befälsgatan 10

14 okt 2022

"Benjamin är en kunnig och högpresterande mäklare. Han är lyhörd och alltid tillgänglig. Trots en trög marknad presterade han utmärkt. Vir mer än nöjda med försäljningen. "
säljare på Gamlestads Brygga 17

29 sep 2022

"Benjamin var engagerad och vi fick stort förtroende för honom från första mötet. Vi fick alltid tydliga svar och vi visste hela tiden vad vi skulle göra och vad vi kunde förvänta oss, vilket gjorde att vi genom hela processen kände oss lugna och trygga. Vi har sammanfattningsvis enbart positiva s..."
"Benjamin var engagerad och vi fick stort förtroende för honom från första mötet. Vi fick alltid tydliga svar och vi visste hela tiden vad vi skulle göra och vad vi kunde förvänta oss, vilket gjorde att vi genom hela processen kände oss lugna och trygga. Vi har sammanfattningsvis enbart positiva saker att säga om Benjamins sätt att arbeta och om man ska sälja sin lägenhet i Kviberg eller Gamlestaden så är Benjamin det självklara valet av mäklare. "
Läs mer
säljare på Rustmästaregatan 27

23 sep 2022

"Driven och mån om sina kunder"
säljare på Anna Branzells gata 14

23 sep 2022

"Benjamins stora kompetens om lägenheten, området samt om bostadsmarknaden i stort i kombination med hans ambitiösa, engagerade och positiva personlighet ger dig som säljare dem bästa förutsättningarna. Kändes tryggt hela vägen ! "
säljare på Rustmästaregatan 13

23 sep 2022

"Det här är den andra försäljningen vi har gjort på ett år och det finns ingen tvivel om vem vi skulle välja även denna gång. Benjamin är one of a kind och är det någon som lyckas så är det Benjamin. "
säljare på Margit Halls gata 9

23 sep 2022

"Benjamin Akyol regerar! Han är Mäklarnas KUNG!!!
För i dessa tider när vi galopperar rakt in i en tuff lågkonjunktur och med räntor som skenar så LEVERERAR den här killen. MED RÅGE.
Och snabbt gick det också.
Vi litar 100 % på Benjamin. Både som mäklare och som en engagerad medmänniska som bry..."
"Benjamin Akyol regerar! Han är Mäklarnas KUNG!!!
För i dessa tider när vi galopperar rakt in i en tuff lågkonjunktur och med räntor som skenar så LEVERERAR den här killen. MED RÅGE.
Och snabbt gick det också.
Vi litar 100 % på Benjamin. Både som mäklare och som en engagerad medmänniska som brydde sig om vår specifika situation. Han kom med många goda råd, så när tiderna vänder och det blir dags för oss att hitta ett annat hus, - drömmen finns ju kvar, - så är Benjamin Akyol vårt givna val av mäklare att ta hjälp av. ❤"
Läs mer
säljare på Zenitgatan 47

23 sep 2022

"Supernöjd! Rekommenderas starkt"
säljare på Salviatorget 2

07 sep 2022

"Benjamin lyssnade in mina kundbehov väl och levererade över förväntan.
Rekommenderas!"
säljare på Måns Bryntessonsgatan 19B

05 sep 2022

"Benjamin är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Försäljningen gick snabbt och smidigt."
säljare på Gamlestads Brygga 17

29 aug 2022

"Mycket proffesionellt och välskött från början till slut, kändes tryggt genom hela processen.
Bra återkoppling och super bra kommunikation överlag.
"
säljare på Bandtraktorgatan 6

29 aug 2022

"Super nöjd med benjamin! Rek starkt."
säljare på Gamlestads Brygga 11

22 aug 2022

"Vilken fantastisk mäklare! Jag är så tacksam att jag valde Benjamin för min lägenhets affär.
Han har stor lokalkännedom och total koll på marknaden. En mycket omtänksam och engagerad mäklare som går den där extra milen för att varje klient skall bli nöjd, vilket är så oerhört viktigt i dessa tid..."
"Vilken fantastisk mäklare! Jag är så tacksam att jag valde Benjamin för min lägenhets affär.
Han har stor lokalkännedom och total koll på marknaden. En mycket omtänksam och engagerad mäklare som går den där extra milen för att varje klient skall bli nöjd, vilket är så oerhört viktigt i dessa tider. Det ord jag främst kommer att tänka på är integritet!
Han står för vad han säger och man kan lita till 100 % på att han kommer att göra sitt yttersta för att uppfylla alla önskemål. Vill ni känna er väl omhändertagna och trygga skall ni välja Benjamin för bättre kan man inte få! "
Läs mer
säljare på Lars Kaggsgatan 28E

22 aug 2022

"Kände mig säker och nöjd med Benjamin under hela processen!"
säljare på Rustmästaregatan 5

22 aug 2022

"Benjamin gav under hela resan en mycket bra intryck av kontroll och konfidens över processen samt stark känsla av trygghet. Han gav mycket bra tips och råd om hur vi skulle få det mesta ut av vår försäljning. Kan rekommendera starkt."
säljare på Götaholmsgatan 21

22 aug 2022

"Tydlig, ärlig och bra bemötande. Kändes tryggt från första möte ända in i slutprocessen. Väldigt nöjd!"
säljare på Aspirantgatan 3

04 aug 2022

"Jättenöjd! Proffsig och flexibel med god lokalkännedom om området."
säljare på Gamlestadstorget 37

15 jul 2022

"Benjamin är en väldigt trevlig och uppmärksam person som är flexibel och lyhörd gentemot kundens behov. Han är engagerad och brinner för det han gör. Jag rekommenderar honom starkt!! "
säljare på Lars Kaggsgatan 30E

13 jul 2022

"Benjamin var från start till mål med och hjälpte till på ett mycket noggrant och proffsigt sätt. Gav små tips här och där som verkligen gjorde skillnad.
I övrigt verkar Benjamin kunna området och uppskatta området som gör Benjamin väldigt genuin. Vi kan man handen på hjärtat säga att vi hittade ..."
"Benjamin var från start till mål med och hjälpte till på ett mycket noggrant och proffsigt sätt. Gav små tips här och där som verkligen gjorde skillnad.
I övrigt verkar Benjamin kunna området och uppskatta området som gör Benjamin väldigt genuin. Vi kan man handen på hjärtat säga att vi hittade rätt med mäklarvalet."
Läs mer
säljare på Ordonnansgatan 5

01 jul 2022

"Benjamin är en otroligt driven, lyhörd och pålitlig mäklare som brinner för sitt jobb! Han är alltid tillgänglig och svarar snabbt och professionellt på våra frågor. Han har mycket god lokalkännedom och hög kunskap om marknaden vilket gav oss en trygghet genom hela affären! Tack vare hans nätverk..."
"Benjamin är en otroligt driven, lyhörd och pålitlig mäklare som brinner för sitt jobb! Han är alltid tillgänglig och svarar snabbt och professionellt på våra frågor. Han har mycket god lokalkännedom och hög kunskap om marknaden vilket gav oss en trygghet genom hela affären! Tack vare hans nätverk och stora engagemang lyckades han sälja lägenheten inom planerad tid till ett mycket bra pris. Kan varmt rekommendera Benjamin och kommer anlita honom fler gånger!
pålitlig, "
Läs mer
säljare på Stekastigen 4

01 jul 2022

"Benjamin lever verkligen upp till sitt rykte: En av Sveriges bästa mäklare! Han är motiverad, driven och lyhörd. Vem som helst ken leverera i medgång, men det är i motgångar som ostabilt marknad som bara dem bästa leverar. För Benjamin, motgångar existerar inte! "
"Benjamin lever verkligen upp till sitt rykte: En av Sveriges bästa mäklare! Han är motiverad, driven och lyhörd. Vem som helst ken leverera i medgång, men det är i motgångar som ostabilt marknad som bara dem bästa leverar. För Benjamin, motgångar existerar inte! "
Läs mer
säljare på Rustmästaregatan 13

01 jul 2022

"Bästa mäklaren"
säljare på Rustmästaregatan 11

01 jul 2022

"La inte ut lägenheten på Hemnet, mäklaren hittade en köpare till mej."
säljare på Rustmästaregatan 21

01 jul 2022

"Otroligt nöjd med mitt val att ha Benjamin som min mäklare! Han utförde processen att sälja min bostad helt exemplariskt och jag kunde inte vara nöjdare "
säljare på Margit Halls gata 55

25 jun 2022

"Som gammal mäklare så är jag mäkta imponerad av Benjamins driv och passion inom yrket. Den glöden kommer nog aldrig släckas. Har varit ett nöje att bara luta sig tillbaka och se mästaren bara lösa vår försäljning.
Han är en fantastiskt duktig mäklare. "
"Som gammal mäklare så är jag mäkta imponerad av Benjamins driv och passion inom yrket. Den glöden kommer nog aldrig släckas. Har varit ett nöje att bara luta sig tillbaka och se mästaren bara lösa vår försäljning.
Han är en fantastiskt duktig mäklare. "
Läs mer
säljare på Generalsgatan 4

25 jun 2022

"Benjamin är en driven och professionell mäklare som är utomordentligt lätt att arbeta med. Trots det skakiga marknadsläget kunde Benjamin landa förmedlingen på en mycket bra nivå. Kort sagt Benjamin är en lysande ambassadör för mäklarskrået!"
säljare på Margit Halls gata 35

03 jun 2022

"Jag har anlitat Benjamin Akyol från Länsförsäkringar för att sälja min bostad i Gamlestaden Göteborg. Jag tycker att samarbetet har fungerat bra. Efter några samtal med honom verkade han ha stenkoll på försäljningen, området, och bostadsrättsföreningen. Han har hanterat hela processen på ett prof..."
"Jag har anlitat Benjamin Akyol från Länsförsäkringar för att sälja min bostad i Gamlestaden Göteborg. Jag tycker att samarbetet har fungerat bra. Efter några samtal med honom verkade han ha stenkoll på försäljningen, området, och bostadsrättsföreningen. Han har hanterat hela processen på ett professionellt sätt även om jag har pressat honom om tiden med annonsen och utgångspriset. Särskilt uppskattar jag hans insats under budgivningsprocessen, speciellt den sista dagen, vilket ledde till en rejäl ökning av försäljningspriset. Jag skulle rekommendera Benjamin som mäklare, speciellt om ni har en bostad i Gamlestaden eller i Kviberg. Han kan sitt område och är överlägsen som mäklare. "
Läs mer
säljare på Götaholmsgatan 21

03 jun 2022

"Vi är så otroligt nöjda med Benjamin och hela hans prestation. Han var alltid tillgänglig och tillmötesgående från början till slut. Man blev riktigt peppad efter varje samtal man hade med honom. Det råder ingen tvekan om att Benjamin är den bästa mäklaren i Göteborg! "
"Vi är så otroligt nöjda med Benjamin och hela hans prestation. Han var alltid tillgänglig och tillmötesgående från början till slut. Man blev riktigt peppad efter varje samtal man hade med honom. Det råder ingen tvekan om att Benjamin är den bästa mäklaren i Göteborg! "
Läs mer
säljare på Ordonnansgatan 1

03 jun 2022

"Benjamin var lyhörd för våra önskemål och försäljningen blev både snabb och smidig. "
säljare på Soldathemsgatan 12

02 jun 2022

"Toppen, alltid trevlig och positiv, bra kemi mellan oss, vi är mycket nöjda med Benjamin Akylo och rekommenderar honom gärna."
säljare på Befälsgatan 8

02 jun 2022

"Jag är så nöjd och tacksam för Benjamins 100% engagemang, professionell insats, ,glad , positiv, charmig ung man som är väldigt kunnig i sin bransch . Så tacksam att försäljningen blev snabbare än vad vi förväntade oss. Rekommenderar varmt Benjamin Akyol."
"Jag är så nöjd och tacksam för Benjamins 100% engagemang, professionell insats, ,glad , positiv, charmig ung man som är väldigt kunnig i sin bransch . Så tacksam att försäljningen blev snabbare än vad vi förväntade oss. Rekommenderar varmt Benjamin Akyol."
Läs mer
säljare på Kardemummaslingan 67

02 jun 2022

"I denna utvärdering vill jag framföra mäklaren Benjamin goda egenskaper inom försäljning dvs. motiverad, engagerad och aktiv mm. Han har verkligen varit uppmärksam kring mina åsikter och tagit till sig de åsikter. Resultatet, mäklaren har sålt min lägenhet till ett pris där jag anser att det var ..."
"I denna utvärdering vill jag framföra mäklaren Benjamin goda egenskaper inom försäljning dvs. motiverad, engagerad och aktiv mm. Han har verkligen varit uppmärksam kring mina åsikter och tagit till sig de åsikter. Resultatet, mäklaren har sålt min lägenhet till ett pris där jag anser att det var omöjligt att genomföra på grund av olika faktorer t.ex. dagens marknad. Avslutningsvis rekommenderar jag mäklaren Benjamin till alla bekanta, vänner, familj mm. Den känslan jag upplevde var obeskrivlig dvs. när han ringde och uttryckte att lägenheten har fått ett pris som var mycket högre än vad jag förväntade mig. Tusen tack till dig, Benjamin. "
Läs mer
säljare på Steken 3D

19 maj 2022

"Mycket kunnig och engagerad!"
säljare på Björnekärrsgatan 6C

18 maj 2022

"Super trevlig och duktig mäklare, rekommenderar honom starkt. Jag är super nöjd med Benjamin."
säljare på Soldathemsgatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
80
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
71
Försäljningar
84
Försäljningsvärde
220 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
310 av 314 säljare
Benjamin satte rätt förväntningar på slutpriset
297 av 313 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
309 av 310 säljare
Benjamin var tydlig och höll mig uppdaterad
315 av 315 säljare

Benjamin på kartan.

419 tidigare bostäder
80 bostäder till salu
316 rekommendationer

80 bostäder till salu.

Bostäder

2 950 000 kr
2 rum, 52 m²
56 730 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 856 kr/mån
3 290 000 kr
3 rum, 86 m²
38 255 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 498 kr/mån
1 990 000 kr
2 rum, 51 m²
39 019 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 795 kr/mån
3 rum, 77,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 500 kr/mån
3 rum, 77 m²
Lägenhet, Göteborg
4 236 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 200 000 kr
Lägenhet Kviberg
-90 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 290 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Angered
4 rum, 105 m²
Utropspris: 2 935 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamlestaden
4 rum, 80,5 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
Lägenhet Kviberg
3 rum, 90,5 m²
Utropspris: 3 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Kviberg
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Benjamin är inte bara en fantastiskt duktig mäklare utan han är en helt fantastisk person. Han gjorde det lilla extra som ingen annan gör , och visade stort hjärta och ett engagemang som jag verkligen uppskattade . Han var en klippa för min del i försäljningen! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.