Benjamin Akyol

Profilbild för Benjamin Akyol
Säljarfavorit
Benjamin Akyol
5.0 / 5
(115 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
88 st
65 st
181 885 000 kr

Bakgrund

Benjamin Akyol jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-08-11. Benjamin har fått in 65 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Benjamin har enligt vår statistik haft 79 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 201 015 000 kr.

Presentation

Meriter:
- EN AV SVERIGES BÄST SÄLJANDE MÄKLARE 2021(TOP 10)

- FLEST FÖRSÄLJNINGAR 2021 Q1 GÖTEBORG

- FLEST REKOMMENDATIONER 2021 Q1,Q2 GÖTEBORG

- HÖGSTA BETYG I KUNDNÖJDHET (HittaMäklare.se)

- Bäst säljande mäklaren i Göteborgs kommun (2021)

- Mest rekommenderade mäklaren Göteborgs kommun (2021)

- Mest rekommenderade mäklaren i Gamlestaden.

- Mest rekommenderade mäklaren i Kviberg.

Mig anlitar du för att jag vet vad som krävs för att få bra betalt, för att känna att du har en mäklare som lägger ned tid på just din försäljning och när vi hjälps åt kommer vi att lyckas med både ditt och mitt mål.
Engagemang, driv, ödmjukhet och målmedvetenhet sammanfattar mig väl.

Min högsta prioritet med mitt arbete är att mina kunder ständigt skall vara återkommande.

"Min expertis är främst bostadsrätter i Kviberg och Gamlestaden, men jag har möjlighet att sälja i hela östra Göteborg utan begränsningar. Jag har valt att fokusera på Kviberg och Gamlestaden där jag idag är expert på denna stadsdel. Dessutom är jag både den mest rekommenderade och bäst säljande mäklaren i området!"

Går du i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller bara vill prata om bostadsmarknaden så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Testa mig jag kommer inte göra dig besviken, vi hörs!

Mail: benjamin.akyol@lansfast.se
Tel: 0763-91 56 36

Säljare om Benjamin.

16 sep 2021

"Kände förtroende för Benjamin. Han är lung och professionell. En enkel, snabb och trygg försäljning. "
säljare på Rustmästaregatan 9

16 sep 2021

"Bästa mäklaren i Göteborg, otroligt duktig och ambitiös"
säljare på Bandtraktorgatan 3

02 sep 2021

"Benjamin sålde vår lägenhet snabbt och smidigt och vi är supernöjda med hans insats! Trevlig, målmedveten, kompetent och flexibel, kan varmt rekommenderas! "
säljare på Anna Branzells gata 12

02 sep 2021

"Bästa tänkbara mäklare! Jag var förstagångssäljare men jag hade inte tvekat att anlita samma mäklare igen. Lätt att samarbeta med, lätt att komma i kontakt med! Riktigt bra slutresultat."
säljare på Soldathemsgatan 16

31 aug 2021

"Benjamin är supertrevlig och proffsig och han hjälpte oss med en snabb och lyckad försäljning. Han är lyhörd och hjälpsam och vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Batterigatan 11A

30 aug 2021

"Kände förtroende för Benjamin. Han är lung och professionell. Arbetade snabbt och höll mig underrättad, ingen jag behövde jaga. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Bandtraktorgatan 3

30 aug 2021

"Jag var mycket nöjd med Benjamin Alyol insats som mäklare."
säljare på Befälsgatan 4

21 aug 2021

"Engagerad och kompetent. En enkel, snabb och trygg försäljning. "
säljare på Kadettgatan 1

20 aug 2021

"Benjamin var professionell och lyhörd kring våra önskemål och förväntningar. Han håll oss kontinuerligt uppdaterade genom hela processen och levererade över förväntan. "
säljare på Befälsgatan 4

19 aug 2021

"Svårt och hitta en bättre mäklare än Benjamin.
Han får toppbetyg i alla kategorier! "
säljare på Rustmästaregatan 9

19 aug 2021

"Benjamin är väldigt professionell, lyhörd och mån om att man ska känna sig trygg som säljare. Han svarade på alla frågor, gav bra råd, och var en fantastisk hjälp genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt!"
säljare på Soldathemsgatan 20

13 aug 2021

"Benjamin sålde vår lägenhet snabbt och till ett bra pris. Då det rörde sig om en skilsmässa hade det kunnat bli konflikter mellan mig och mitt ex, men Benjamin skötte allt supersnyggt och hjälpte oss att komma i mål utan större friktioner. Han har dessutom stor kunskap om vårt område och många bra kontakter. Jag rekommenderar Benjamin varmt. "
säljare på Soldathemsgatan 6

11 aug 2021

"Vi är supernöjda med Benjamins insats!
Försäljningen gick snabbt och smidigt, och vi fick ett pris vi bara hade kunnat drömma om.
Vissa mäklare behöver aktivt agera säljande i sina försäljningar, medan Benjamin har det naturligt i sig.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Margit Halls gata 55

11 aug 2021

"Vi upplevde att Benjamin var väldigt engagerad och tydlig, vilket gjorde processen smidig för oss och vi kunde känna oss trygga."
säljare på Fänriksgatan 6C

11 aug 2021

"Supernöjd! På en något avsvalnad marknad med få intresserade köpare så lyckades Benjamin ändå att sälja min lägenhet till långt över utropspris. Jag tror ingen annan hade kunnat göra det bättre. Han är en riktigt stjärna! "
säljare på Marbogatan 2B

28 jul 2021

"Benjamin är engagerad och kunnig :)"
säljare på Lotta Svärdsgatan 1C

22 jul 2021

"Han var engagerad i det han gjorde och allt gick genom snabbt och smärtfritt."
säljare på Rappedalsvägen 5F

22 jul 2021

"Jag är helnöjd med min bostadsförsäljning, och skulle definitivt rekommendera Benjamin till andra som står inför en försäljning."
säljare på Ryttaregatan 8E

22 jul 2021

"Detta är en av Sveriges absolut bästa mäklare!! Otroligt proffsigt bemötande. Snabb återkoppling och gick helhjärtat in för att bägge parterna ska känna sig trygga med affären! Inte nog att han slog föreningsrekord och överträffade mina förväntningar rejält, utan sättet han jobbar på som är värd varenda krona i arvode om inte mer! Snabbt, smidigt och enkelt gick det! Tusen tack för all hjälp Benjamin, rekommenderar dig alla dagar i veckan! "
säljare på Soldathemsgatan 22

21 jul 2021

"Grym, engagerad, personlig och få saker och ting gjort! "
säljare på Generalsgatan 6

16 jul 2021

"Från början hade vi en annan mäklarfirma, men ganska snabbt insåg vi att vi gjort helt fel val av mäklare. Som tur var sa vi upp mäklaren där ifrån och signade med Benjamin. Han gick in för vår försäljning till 110% och vi kände oss supertrygga från dag ett. Han stämde av marknaden hela tiden och anpassade taktiken efter den. Han var extremt lyhörd, snabbfotad och hade stenkoll på alla delar i försäljningen. Han uppdaterade oss ofta om status och när visningsdagen väl var där lyckades han dra igång budgivning på plats. Kan varmt rekommendera Benjamin, han är en riktig stjärnmäklare som får en att känna trygghet från start till mål!"
säljare på Rustmästaregatan 15

14 jul 2021

"Top Notch! "
säljare på Gamlestads Brygga 11

13 jul 2021

"Rak och tydlig kommunikation. Snabb affär. Stor kunnighet. Kan verkligen rekommendera Benjamin Akyol som mäklare.
Är supernöjd!"
säljare på Soldathemsgatan 28

08 jul 2021

"Benjamin är en fantastisk mäklare och vi kände direkt efter första mötet med honom att vi kommer göra en fantastisk affär. Under ca 1 års tid har han varit vid vår sida och hjälpt oss både med att hitta den rätt bostad som passar oss samt sålt vår befintliga bostad med en större vinstmarginal än vi hade tänkt. Han är lyhörd, ärligt och prioriterar alltid ditt bästa. Både köpet av den nya bostaden samt försäljningen av befintliga gick smidigt och snabbt precis som vi hade önskat. Vi rekommenderar starkt alla som både vill köpa och sälja att ta kontakt med Benjamin, särskilt om ni är intresserade av Kvibergs området för det finns ärligt talt ingen bättre. Göteborgs bästa mäklare!"
säljare på Soldathemsgatan 11

05 jul 2021

"Väldigt fint och professionellt arbete av Benjamin Akyol kring försäljningen av min lägenhet. Stort tack!"
säljare på Kalendervägen 93

05 jul 2021

"Jag tycker allt var perfekt med Benjamin han var rätt tydlig med allt från hela början och allt han sa från hela början blev som han förklarade för mig !! Rekommenderar honom för andra som vill sälja sina bostäder !! "
säljare på Hjällbogärdet 37

05 jul 2021

"Benjamin är en engagerad och kompetent mäklare som vet precis vad han gör. Det är inte bara en massa prat utan han visar resultat. Han presterade över våra förväntningar på väldigt kort tid. Man kan verkligen känna att han brinner för det han gör, rekommenderas starkt! "
säljare på Soldathemsgatan 15

23 jun 2021

"Underbar mäklare, fick bra känsla direkt & han fanns tillgänglig för mina frågor o funderingar, uppdaterade löpande om vad som hände.
"
säljare på Batterigatan 1B

23 jun 2021

"Jag är en person som vill tänka igenom saker både en och tre gånger innan jag beslutar mig. I det här fallet var inte ursprungstanken att vi skulle sälja precis nu, men när vi satt med Benjamin och diskuterade oss fram, kändes beslutet helt rätt och med tanke på att det var utan förbehåll och att vi egentligen inte hade något att förlora, så kändes det tryggt.
Benjamin har varit helt fantastisk i den här processen och jag och min f d har känt oss väl omhändertagna och stöttade i ett svårt beslut att sälja det hus som varit oss så kärt. Men han hittade de bästa köparna för oss, inte bara rent ekonomiskt utan också känslomässigt. Jag känner att vi lämnar över vårt hus till precis rätt människor som kommer älska och vårda det precis som vi gjort genom åren. Och det är helt och hållet Benjamins förtjänst.
Benjamin har ett genuint intresse för dig som säljare/köpare, är tillmötesgående, inspirerande, omhändertagande, trygg, karismatisk och framför allt säker, vilket i mitt tycke är en mycket bra egenskap. "
säljare på Edwin Ahlqvists väg 17

17 jun 2021

"En väldigt ambitiös, optimistisk och hårt jobbande mäklare som ger dig som säljare en trygghet under hela processen. Det bästa med Benjamin är att han alltid finns där, tillgänglig och löser alla problem som dyker upp på ett bra och smidigt sätt.
Vi är supernöjda med Benjamin och hur hela försäljnigen gick till. Rekomenderar honom starkt. "
säljare på Edwin Ahlqvists väg 9

16 jun 2021

"Benjamin har mer koll på mitt bostadsområde än jag själv hade och då har jag ändå bott här i 4 år.
Benjamin är inte den typiska mäklaren som alltid skall "återkomma med svar" men aldrig gör det. Han har svar på tal och har han inte det kan du vara säker på att han tar reda på det direkt.
Han skötte försäljningen av bostaden som att det är hans egen bostad.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Generalsgatan 4

16 jun 2021

"Hade inte kunnat ha en bättre mäklare. Jag hade tidigare anlitat en annan mäklare som inte kunde få sålt min lägenhet. Hade flera visningar men fick inte sålt den. Avbröt mitt kontrakt och valde att anlita Benjamin då jag hört gott om han. Första mötet med Benjamin klickade och det kändes helt rätt. Han hade en plan från början och jag och min man litade på den. Vi skulle haft en visning på en söndag men Benjamin sålde lägenheten innan visningen och dessutom över de priset som vi hade tänkt oss. Jag är så himla nöjd med de arbetet han gjort för oss. Om det är någon mäklare man ska anlita då är det Benjamin! Kunnig, smart, delaktig och får en än känna sig trygg i processen. "
säljare på Generalsgatan 8

09 jun 2021

"Bättre mäklare kommer du inte hittar, fundera du på sälja din lägenhet/hus så är det Benjamin du ska anlita!
Vi blev mer än bara Nöjd! Stort TACK till dig, du är en fantastisk mäklare!"
säljare på Lars Kaggsgatan 30D

04 jun 2021

"Vi har träffat många mäklare under årets gång, men Benjamin Akyol är helt klart den bästa. Jag skulle säga förmodligen den bästa och mest specialiserade mäklaren i landet!
Benjamin hjälpte oss med hela försäljningsprocessen, från en otroligt snabb fotografering till försäljning med föreningsrekord! Behöver vi sälja i framtiden kommer vi alltid vända oss till honom. "
säljare på Ordonnansgatan 1

03 jun 2021

"Supernöjd!
Allt har varit mycket smidigt under hela processen. Från styling, annonsering till visning och försäljning, gick allt som på räls.
Benjamin är trevlig, kunnig och driven. Kan varmt rekommendera honom till vänner och bekanta. "
säljare på Soldathemsgatan 14

03 jun 2021

"Är supernöjd med Benjamin som mäklare, han jobbade stenhårt från början till slut! Kommer använda mig utav honom igen! Stort tack!"
säljare på Gamlestads Brygga 17

27 maj 2021

"Fick tips av min granne om Benjamin. Det har gått smidigt hela vägen med min försäljning och det gick smidigare och bättre än förväntat. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Björnekärrsgatan 4B

23 maj 2021

"Benjamin var väldigt engagerad, driven och målinriktad genom hela försäljningsprocessen. Han var också väldigt professionell och med mycket god lokalkännedom. För oss som ”förstagångssäljare” uppskattade vi att han alltid var tillgänglig för våra frågor och funderingar. Vi ger Benjamin våra starkaste rekommendationer."
säljare på Rustmästaregatan 9

19 maj 2021

"Benjamin jobbar dygnet runt och försöker verkligen få så bra resultat som möjligt. "
säljare på Nylösegatan 10B

19 maj 2021

"Benjamin gjorde ett bra arbete kring försäljningen av vår lägenhet. Han agerande professionellt och förde tydlig och snabb kommunikation. En mycket uppskattad erfarenhet! "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 57

19 maj 2021

"Det är bästa mäklare "
säljare på Hjällbogärdet 55

08 maj 2021

"Benjamin var rak och enkel att kommunicera med, gav tydlig och bra information under processen och levererade ett resultat över förväntan."
säljare på Gamlestadstorget 31

07 maj 2021

"Benjamin är väldigt driven och kompetent. Slog prisrekord vid tillfället så vi är väldigt nöjda med hans insats. Min fru och jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Bandtraktorgatan 4

04 maj 2021

"Jag är väldigt nöjd med Benjamins arbete med försäljningen av min bostad. Lugn, tydlig och lyhörd, och sist men inte minst hittade han rätt köpare till lägenheten. Det är svårt att vara något annat än nöjd då!"
säljare på Batterigatan 11B

04 maj 2021

"Benjamin Akyol är Proffsig, engagerad kunnig, stor tillgänglighet, konstant snabb återkoppling och otrolig smidig från första kontakt till tillträde.Han helt enkelt den bästa. "
säljare på Bandtraktorgatan 4

04 maj 2021

"Benjamin är entusiastisk och effektiv. Han jobbar hårt och håller en uppdaterad under försäljningsprocessen. Vi fick sålt vår lägenhet på förhandsvisning och det till rekordpris i föreningen. Rekommenderar Benjamin alla dagar i veckan! :) "
säljare på Gamlestads Brygga 17

28 apr 2021

"Superproffsig från början till slut och höll vad han lovade. Vi skulle rekommendera Benjamin till alla! "
säljare på Ingeborg Hammarskjölds gata 57

26 apr 2021

"Ytterligare ett föreningsrekord slaget! Proffesionell insats som gav mer än förväntan ett topp resultat! Kan varmt rekommendera Benjamin Akyol!"
säljare på Aspirantgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
75
Fritidshus
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
65
Försäljningar
79
Försäljningsvärde
201 015 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
114 av 114 säljare
Benjamin satte rätt förväntningar på slutpriset
113 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
114 av 114 säljare
Benjamin var tydlig och höll mig uppdaterad
115 av 115 säljare

Benjamin på kartan.

137 tidigare annonser
15 bostäder till salu
115 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

2 490 000 kr
2 rum, 49 m²
50 816 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 231 kr/mån
2 525 000 kr
2 rum, 54 m²
46 759 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 924 kr/mån
2 050 000 kr
2 rum, 41,4 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 056 kr/mån
1 190 000 kr
1 rum, 42 m²
28 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 177 kr/mån
1 850 000 kr
4 rum, 120,5 m²
15 416 kr/m²
Radhus, Göteborg
8 174 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kviberg
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamlestaden
2 rum, 41,4 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 110 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kände förtroende för Benjamin. Han är lung och professionell. En enkel, snabb och trygg försäljning. "
2 000 000 kr
Lägenhet Kviberg
+ 10 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Angered
2 rum, 55 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren i Göteborg, otroligt duktig och ambitiös"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.