Emma Bogren

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Emma Bogren
Profilbild för Emma Bogren
Säljarfavorit
Emma Bogren
5.0 / 5
(150 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
27 st
94 780 000 kr

Bakgrund

Emma Bogren jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2020-11-30. Emma har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2023. Emma har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 117 730 000 kr.

Presentation

En bostadsförsäljning är en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det mitt mål som fastighetsmäklare att även göra den till din bästa affär.

Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, hög tillgänglighet, och ett stort personligt engagemang från första tanke på att byta bostad till processens sista steg. Mitt största fokus är att hitta en strategi som funkar just för din bostad och situation, men också att jobba på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Jag ser varje enskild affär som ett viktigt uppdrag och ett stort privilegium.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vägledning inför ett köp, har allmänna funderingar kring marknaden eller går i säljtankar.

Ser fram emot ditt samtal!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emma.

14 maj 2024

"Lyssnade in våra behov, höll tät kontakt och visade stort engagemang i sitt uppdrag!"
säljare på Margretelundsvägen 84

30 apr 2024

"Emma gjorde hela vår lägenhetsförsäljning till en fröjd, och var rakt igenom ärlig, flexibel och tillgänglig för frågor! Dessutom ofattbart trevlig och lättsam vilket gjorde alltsammans desto roligare. Högsta betyg helt klart! Rekommenderar alla vi känner!"
"Emma gjorde hela vår lägenhetsförsäljning till en fröjd, och var rakt igenom ärlig, flexibel och tillgänglig för frågor! Dessutom ofattbart trevlig och lättsam vilket gjorde alltsammans desto roligare. Högsta betyg helt klart! Rekommenderar alla vi känner!"
Läs mer
säljare på Kvarnbacksvägen 87

25 apr 2024

"Emma är väldigt proffsig, tydlig och hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt med ett avtal jag är jättenöjd med. Rekommenderar Emma varmt!️️"
säljare på Synålsvägen 8

24 apr 2024

"Kan rekommendera Emma som mäklare. Snabb, smidig och enkel försäljning med bra återkoppling och proffsigt bemötande."
säljare på Dukvägen 39

22 apr 2024

"Ambitiös, förberedd och proffsig. "
säljare på Arkitektvägen 45

15 apr 2024

"Vill du ha en mäklare som har en mycket vass strategi, jobbar aktivt från dag 1 och är mycket noggrann och tillmötesgående så ska du välja Emma! I samband med försäljningen av min lägenhet höll Emma mig uppdaterad under hela processen och tog i beaktande sådant som var viktigt för mig i samband m..."
"Vill du ha en mäklare som har en mycket vass strategi, jobbar aktivt från dag 1 och är mycket noggrann och tillmötesgående så ska du välja Emma! I samband med försäljningen av min lägenhet höll Emma mig uppdaterad under hela processen och tog i beaktande sådant som var viktigt för mig i samband med att jag skulle sälja. Emma lyckades dessutom sälja lägenheten före öppen visning, vilket var långt över mina förväntningar med tanke på nuvarande marknad. Jag skulle starkt rekommendera Emma om det är viktigt för dig att få din bostad såld!"
Läs mer
säljare på Stopvägen 114

08 apr 2024

"Erfaren, väl kunnig och påläst mäklare."
säljare på Stopvägen 95

02 apr 2024

"Emma är ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon lämnar inget åt slumpen och håller en tät kommunikation hela tiden. Hon får både säljare och köpare att känna sig trygga genom hela processen. Mycket påläst och så är hon super, supertrevlig!
Jag har sålt och köpt många lägenheter genom årenen.
Emma ..."
"Emma är ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon lämnar inget åt slumpen och håller en tät kommunikation hela tiden. Hon får både säljare och köpare att känna sig trygga genom hela processen. Mycket påläst och så är hon super, supertrevlig!
Jag har sålt och köpt många lägenheter genom årenen.
Emma är den bästa mäklaren du kan få tag på! "
Läs mer
säljare på Arkitektvägen 47

28 mar 2024

"Emma var lyhörd för våra önskemål och var duktig på att sätta rätt förväntningar. Hon var inte påstridig när vi bad om betänketid och kom med relevanta kunder som var insatta i vår målbild."
säljare på Synålsvägen 19

22 mar 2024

"Väldigt smidig affär hela vägen. Emma är trevlig och mycket lätt att samarbeta med. Hon mötte alla mina förväntningar och hela processen var en ren fröjd, från första kontakt till färdig försäljning. Rekommenderar varmt Emma till alla som går i säljtankar. Tack för en supersnabb och mycket lyckad..."
"Väldigt smidig affär hela vägen. Emma är trevlig och mycket lätt att samarbeta med. Hon mötte alla mina förväntningar och hela processen var en ren fröjd, från första kontakt till färdig försäljning. Rekommenderar varmt Emma till alla som går i säljtankar. Tack för en supersnabb och mycket lyckad försäljning!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 362

22 feb 2024

"Nu har vi sålt två lägenheter i Bromma med Emmas hjälp och hon har varit fantastisk varje gång. Hon känner verkligen in vad vi behöver under säljprocessen och levererar det. Hon är proffsig men personlig och inger en känsla av trygghet hela vägen. Skulle rekommendera henne varmt till alla!
Vi f..."
"Nu har vi sålt två lägenheter i Bromma med Emmas hjälp och hon har varit fantastisk varje gång. Hon känner verkligen in vad vi behöver under säljprocessen och levererar det. Hon är proffsig men personlig och inger en känsla av trygghet hela vägen. Skulle rekommendera henne varmt till alla!
Vi fick mycket mer för lägenheten än vad någon av oss trodde, därav fel ”värdering”. Men det är ju BARA positivt. "
Läs mer
säljare på Stopvägen 91

11 feb 2024

"Emma var fantastisk från början till slut och var otroligt engagerad i att få vår lägenhet såld till det pris vi ville ha och mer därtill!"
säljare på Stramaljvägen 25

31 jan 2024

"Väldigt nöjd med Emma som mäklare! Enkel och smidig kontakt både på telefon/mejl från början till slut. Uppskattar också att hon var lyhörd för vad för lägenhet vi letade efter framåt, hon var engagerad och hörde av sig till andra kontor och visade kommande lägenheter som kan vara av intresse för..."
"Väldigt nöjd med Emma som mäklare! Enkel och smidig kontakt både på telefon/mejl från början till slut. Uppskattar också att hon var lyhörd för vad för lägenhet vi letade efter framåt, hon var engagerad och hörde av sig till andra kontor och visade kommande lägenheter som kan vara av intresse för oss. "
Läs mer
säljare på Vadmalsvägen 4

25 jan 2024

"Emma Bogren var vår mäklare när vi sålde vår lägenhet i Riksby, Bromma. Ska du sälja en lägenhet i Riksby är hon helt rätt person eftersom hon har väldigt bra koll på området. Hon är proffsig, tydlig och alltid där när man har frågor. Dagen innan vår visning blev hon oturligt sjuk och en kollega ..."
"Emma Bogren var vår mäklare när vi sålde vår lägenhet i Riksby, Bromma. Ska du sälja en lägenhet i Riksby är hon helt rätt person eftersom hon har väldigt bra koll på området. Hon är proffsig, tydlig och alltid där när man har frågor. Dagen innan vår visning blev hon oturligt sjuk och en kollega till henne fick ta över den. Men trots influensan så rodde hon allt i hamn. Från sjuksängen hade hon hand om budgivningar, kontakt med ev. köpare och allt annat ända tills allt var helt klart, grym. Vi är väldigt nöjda med Emma! "
Läs mer
säljare på Stramaljvägen 20

15 jan 2024

"Jag kan inte annat än att ge Emma Bogren högsta betyg. Det har varit toppklass rakt igenom och jag är enormt nöjd och tacksam över vårt samarbete och allt hon har bidragit med. Kan varmt rekommendera denna mäklare."
säljare på Stramaljvägen 10

21 dec 2023

"Emma kändes väldigt trygg och driven som mäklare. Hon gjorde ett superbra jobb i att hålla mig uppdaterad och fick mig att känna mig lugn trots en ganska tuff marknad. "
säljare på Spannvägen 36

03 dec 2023

"Vi anlitade Emma för att sälja vår lägenhet. Emma förde en tät dialog med oss där hon regelbundet uppdaterade och informerade om läget. Den goda kommunikationen och hennes lyhördhet för våra önskemål gjorde att vi hade vi fullt förtroende för henne. Hon hade många idéer och jobbade hela tiden fö..."
"Vi anlitade Emma för att sälja vår lägenhet. Emma förde en tät dialog med oss där hon regelbundet uppdaterade och informerade om läget. Den goda kommunikationen och hennes lyhördhet för våra önskemål gjorde att vi hade vi fullt förtroende för henne. Hon hade många idéer och jobbade hela tiden för att föra säljprocessen framåt. Vi kan varmt rekommendera Emma som mäklare."
Läs mer
säljare på Kvarnbacksvägen 77

25 nov 2023

"Jag kan varmt rekommendera Emma som mäklare! Strukturerad, engagerad, driven och lyhörd längs hela vägen, från första kontakt tills försäljningen var klar."
säljare på Dukvägen 17

23 nov 2023

"Bra dialog med mäklaren i osäkert marknadsläge!"
säljare på Plåtslagarvägen 20

17 nov 2023

"Sålde min lägenhet i Bromma via Emma. Supernöjd med både henne och försäljningsprocessen i stort, rekommenderar henne varmt!"
säljare på Stramaljvägen 15

12 nov 2023

"Försäljningen gick smidigt till med Emma. Tydlig och rak i kommunikationen. Snabb på att svara och var en bra medlare mellan oss och köpare. Skulle rekommendera andra att välja Emma."
säljare på Galonvägen 48

08 nov 2023

"Emma har varit toppen vid försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, supertrevlig och känner till området väldigt bra. Hon höll mig ständigt uppdaterad om allt som hände och kunde ge mig bra råd genom hela processen. Jag rekommenderar henne varmt till andra!"
"Emma har varit toppen vid försäljningen av min lägenhet. Hon är lyhörd, supertrevlig och känner till området väldigt bra. Hon höll mig ständigt uppdaterad om allt som hände och kunde ge mig bra råd genom hela processen. Jag rekommenderar henne varmt till andra!"
Läs mer
säljare på Registervägen 26

03 nov 2023

"Anlitade Emma för att sälja min lägenhet och hon gjorde ett kanonjobb! Jag är förstagångssäljare med mycket frågor och Emma var otroligt hjälpsam med allt från att förklara säljprocessen till flexibilitet med visningstider. Hon har bra koll på området, höll mig hela tiden uppdaterad på läget och ..."
"Anlitade Emma för att sälja min lägenhet och hon gjorde ett kanonjobb! Jag är förstagångssäljare med mycket frågor och Emma var otroligt hjälpsam med allt från att förklara säljprocessen till flexibilitet med visningstider. Hon har bra koll på området, höll mig hela tiden uppdaterad på läget och kändes väldigt engagerad samt bemötande. Jag är jättenöjd, om du letar mäklare i Riksby så rekommenderar jag verkligen Emma!"
Läs mer
säljare på Galonvägen 2

30 okt 2023

"Emma sålde ett dyrare objekt åt oss och vi har sällan sett sån drivkraft och målinriktning i kombination med värnandet om kunden på bägge sidor av transaktionen."
säljare på Poppelvägen 6A

26 okt 2023

"Mäklaren var väldigt professionell i sitt bemötande och utförande av uppgifterna hon åtog sig. Kunnig om föreningen och området lägenheten ligger i. Har en gedigen kundbank med spekulanter som kontaktades inför visning. Vilket trissade upp priset vid budgivning, trots trög marknad. Mäklaren erbjö..."
"Mäklaren var väldigt professionell i sitt bemötande och utförande av uppgifterna hon åtog sig. Kunnig om föreningen och området lägenheten ligger i. Har en gedigen kundbank med spekulanter som kontaktades inför visning. Vilket trissade upp priset vid budgivning, trots trög marknad. Mäklaren erbjöd en helhetslösning inför styling, visning och försäljning, vilket gjorde hela processen väldigt enkel och smidig. Detta har varit den enklaste och snabbaste försäljning i min bostadskarriär och mäklaren kan varmt rekommenderas."
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 350

22 okt 2023

"Jag är otroligt nöjd med mitt val att låta Emma Bogren sälja min bostad. Hon var väldigt lyhörd för mina behov och önskemål som säljare och var mycket kunnig om området. Professionell, effektiv och mycket snabb på att hitta rätt intressenter för min bostad. Från mitt första möte med Emma var läge..."
"Jag är otroligt nöjd med mitt val att låta Emma Bogren sälja min bostad. Hon var väldigt lyhörd för mina behov och önskemål som säljare och var mycket kunnig om området. Professionell, effektiv och mycket snabb på att hitta rätt intressenter för min bostad. Från mitt första möte med Emma var lägenheten såld på bara tre veckor, innan någon annons gått ut.
Jag ger Emma mina absolut varmaste rekommendationer!
"
Läs mer
säljare på Stramaljvägen 28

13 okt 2023

"Emma har varit toppen att samarbeta med, hon har tagit in våra tankar och förverkligat dem. Snabb, lättillgänglig och otroligt professionell. Emma är väldigt skarp och har stor kännedom om såväl området som marknaden. Vi rekommenderar starkt att anlita henne!"
"Emma har varit toppen att samarbeta med, hon har tagit in våra tankar och förverkligat dem. Snabb, lättillgänglig och otroligt professionell. Emma är väldigt skarp och har stor kännedom om såväl området som marknaden. Vi rekommenderar starkt att anlita henne!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 312

11 okt 2023

"Emma var verkligen det bästa som kunde hända min försäljning. Hon fick till en smidig affär under en tuff period på bostadsmarknaden. Hon var dessutom otroligt kompetent och lyhörd vilket märktes när hon svarade på alla mina frågor unser processens gång. Om Emma finns tillgänglig som mäklare i om..."
"Emma var verkligen det bästa som kunde hända min försäljning. Hon fick till en smidig affär under en tuff period på bostadsmarknaden. Hon var dessutom otroligt kompetent och lyhörd vilket märktes när hon svarade på alla mina frågor unser processens gång. Om Emma finns tillgänglig som mäklare i området där jag säljer en bostad nästa gång är hon den första jag kommer ringa. Mina varmaste rekommenderationer!"
Läs mer
säljare på Galonvägen 2

20 sep 2023

"Emma är definitionen av en professionell mäklare. Väldigt trevlig, tillmötesgående, lyhörd, professionell och en trygg stöttepelare för mig som säljare. Hon gav tydliga förväntningar på säljprocessen där hon levererade helt enligt plan vilket fick mig att lämna säljprocessen mer än nöjd. Jag kan ..."
"Emma är definitionen av en professionell mäklare. Väldigt trevlig, tillmötesgående, lyhörd, professionell och en trygg stöttepelare för mig som säljare. Hon gav tydliga förväntningar på säljprocessen där hon levererade helt enligt plan vilket fick mig att lämna säljprocessen mer än nöjd. Jag kan varmt rekommendera Emma för ens framtida försäljning av sin bostad!"
Läs mer
säljare på Mattvägen 3

15 sep 2023

"Härlig och personlig! Kämpa i en tuff marknad för att sälja min lägenhet"
säljare på Kvarnbacksvägen 101

15 sep 2023

"Jag valde att låta Emma Bogren sälja min lägenhet i Bromma nu i september och är mycket nöjd med resultatet. Emma är oerhört professionell, engagerad, trevlig och effektiv. Hon är mycket kunnig och helt uppdaterad på läget på bostadsmarknaden. Dessutom är hon påläst om förutsättningarna för just ..."
"Jag valde att låta Emma Bogren sälja min lägenhet i Bromma nu i september och är mycket nöjd med resultatet. Emma är oerhört professionell, engagerad, trevlig och effektiv. Hon är mycket kunnig och helt uppdaterad på läget på bostadsmarknaden. Dessutom är hon påläst om förutsättningarna för just din bostad har även tagit till sig fakta om bostadsrättsföreningen. Dessa egenskaper gör att Emma inger ett mycket stort förtroende hos mig som säljare och säkert också hos bostadsköparen. Emma får högsta betyg från mig!"
Läs mer
säljare på Stramaljvägen 19

07 sep 2023

"Vi har både köpt och sålt lägenhet med Emma. Hon är pålitlig, professionell och lätt att arbeta med. Hon uppfyllde alla de förväntningar vi har av en mäklare, och vi kommer absolut sälja vårt nästa boende med hjälp av henne. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Margretelundsvägen 80

25 aug 2023

"Strålande jobb från mäklarens sida. Jobbade hårt för att få in så många som möjligt i budgivning. "
säljare på Dukvägen 21

18 aug 2023

"Trevlig, motiverad och tillgänglig! "
säljare på Arkitektvägen 45

18 aug 2023

"Personligen har jag lågt förtroende för just yrkesgruppen- mäklare. Det är en tämligen sorgsen inledning på en recension, men sann. När jag köpte den numera sålda lägenheten gick vi på otaliga visningar, närmre bestämt 35 stycken. Jag var då spekulant på just flera av Emmas förmedlingsobjekt. Emm..."
"Personligen har jag lågt förtroende för just yrkesgruppen- mäklare. Det är en tämligen sorgsen inledning på en recension, men sann. När jag köpte den numera sålda lägenheten gick vi på otaliga visningar, närmre bestämt 35 stycken. Jag var då spekulant på just flera av Emmas förmedlingsobjekt. Emma var en av få, kanske om möjligt den enda som enligt min subjektiva uppfattning hade förmågan att upplevas rättvis. Emma var lyhörd, inkännande och gav mig lika mycket uppmärksamhet på visningarna (trots min alldagliga uppsyn)som mer utstickande sällskap. Redan då bestämde jag att Emma skulle jag välja den dagen min egen försäljning skulle gå av stapeln. Jag har inte ångrat mig en enda sekund. Jag upplevde att Emma var autentisk, effektiv och duktig. Vidare satte Emma rimliga förväntningar genom processen, var trevlig och kände in mig som person i försäljningsprocessen. Sist men inte minst kan jag inte nog understryka hennes förmåga att förmedla bostadsaffären rättvist. Det var hela tiden öppna kort, både mot mig som säljare och enligt min upplevelse spekulanterna. Eftersom det är en av de största investeringarna man gör i livet är detta den aspekten jag är nöjdast med. Ska du sälja i Riksby ( Bromma) så anser jag att du begår ett misstag om du inte väljer Emma. "
Läs mer
säljare på Galonvägen 44

30 jul 2023

"Vi var jätte nöjd under hela processen. Kan varmt rekommendera."
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

12 jul 2023

"Supernöjd med den hjälp jag fått från Emma. Allting har fungerat väldigt smidigt, från fotografering till privatvisning och slutligen en snabb bostadsaffär. Har fått ett pris jag är nöjd med. Emma är påläst och kompetent. Rekommenderar verkligen. "
säljare på Arkitektvägen 6

04 jul 2023

"Så proffsig och trevlig . Lätt val nästa gång vi ska sälja nått . Precis allt har varit helt perfekt . "
säljare på Gustav III:s väg 72

04 jul 2023

"Vi är mycket nöjd med Emma. Professionell och lyhörd. Gjorde våran försäljning mycket bekväm och enkel. Vi kunde inte vara mer nöjda! :) "
säljare på Bårdgränd 11

25 jun 2023

"Emma är en jätteduktig och engagerad mäklare som gör ett otroligt bra jobb för sin säljare. Vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Margretelundsvägen 86

21 jun 2023

"Emma är professionell och genuint trevlig."
säljare på Follingbogatan 18

26 apr 2023

"Vi är väldigt nöjda med hur Emma hanterat hela processen. Hon är kunnig och påläst, är väldigt kommunikativ och framför allt (vilket inte alla mäklare är) väldigt driven och engagerad i dialogen med oss och kändes mån om att det skulle bli så bra som möjligt. Kan rekommendera varmt!"
"Vi är väldigt nöjda med hur Emma hanterat hela processen. Hon är kunnig och påläst, är väldigt kommunikativ och framför allt (vilket inte alla mäklare är) väldigt driven och engagerad i dialogen med oss och kändes mån om att det skulle bli så bra som möjligt. Kan rekommendera varmt!"
Läs mer
säljare på Sulitelmavägen 15

21 apr 2023

"Emma är en mycket kompetent mäklare som jag verkligen kan rekommendera! Lyhörd, ärlig, rak och engagerad under hela processen, från början till slut."
säljare på Barrstigen 28

12 apr 2023

"Emma fick kämpa med en del visningar men gav aldrig upp hoppet. Jag kände mig trygg att hon gjorde allt hon kunde, och tillslut så hittade vi rätt köpare. Hon höll alltid humöret uppe och kontaktade oss kontinuerligt för uppdateringar. Rekommenderar varmt!"
"Emma fick kämpa med en del visningar men gav aldrig upp hoppet. Jag kände mig trygg att hon gjorde allt hon kunde, och tillslut så hittade vi rätt köpare. Hon höll alltid humöret uppe och kontaktade oss kontinuerligt för uppdateringar. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 376

24 mar 2023

"Vi tog hjälp av Emma Bogren från Mäklarhuset i Bromma vid försäljning av vår tvåa i Traneberg, Alvik.
Emma är en mycket trevlig, strukturerad och driven mäklare med god lokalkännedom och stort engagemang.
Vi är väldigt nöjda med den service och det resultat vårt samarbete genererade och rekomm..."
"Vi tog hjälp av Emma Bogren från Mäklarhuset i Bromma vid försäljning av vår tvåa i Traneberg, Alvik.
Emma är en mycket trevlig, strukturerad och driven mäklare med god lokalkännedom och stort engagemang.
Vi är väldigt nöjda med den service och det resultat vårt samarbete genererade och rekommenderar varmt Emma Bogren för andra säljare! "
Läs mer
säljare på Porfyrvägen 28

12 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Emma, ett toppensamarbete från första möte till försäljning! Otroligt kommunikativ och kompetent.
Kommer definitivt anlita Emma igen. "
säljare på Snörmakarvägen 29

03 mar 2023

"Emma är en driven och engagerad mäklare med stor lokalkännedom och brett kontaktnät hos såväl potentiella köpare och säljare. Dessa egenskaper som Emma besitter ledde till en smidig och snabb affär - till ett bra pris! Jag skulle verkligen rekommendera Emma som mäklare."
"Emma är en driven och engagerad mäklare med stor lokalkännedom och brett kontaktnät hos såväl potentiella köpare och säljare. Dessa egenskaper som Emma besitter ledde till en smidig och snabb affär - till ett bra pris! Jag skulle verkligen rekommendera Emma som mäklare."
Läs mer
säljare på Galonvägen 26

02 mar 2023

"Mäklaren var Emma Bogren, Mäklarhuset
"
säljare på Galonvägen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
117 730 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
141 av 142 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 128 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
148 av 148 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emma på kartan.

241 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
150 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

2 295 000 kr
2 rum, 41 m²
55 975 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 097 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 53,5 m²
51 886 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 381 kr/mån
2 550 000 kr
2 rum, 38,5 m²
67 105 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 747 kr/mån
3 695 000 kr
3 rum, 65 m²
56 846 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 561 kr/mån
4 795 000 kr
4 rum, 106,5 m²
45 235 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 484 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 150 000 kr
Lägenhet Riksby
+ 155 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alvik
3 rum, 84 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Riksby
3 rum, 75 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är väldigt proffsig, tydlig och hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt med ett avtal jag är jättenöjd med. Rekommenderar Emma varmt!️️"
3 650 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 255 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ambitiös, förberedd och proffsig. "
2 700 000 kr
Lägenhet Riksby
+ 305 000 kr
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan rekommendera Emma som mäklare. Snabb, smidig och enkel försäljning med bra återkoppling och proffsigt bemötande."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.