Zara Ek

Profilbild för Zara Ek
Zara Ek
4.9 / 5
(89 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
13 st
67 110 000 kr

Bakgrund

Zara Ek jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-05-17. Zara har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Zara har haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 62 625 000 kr.

Presentation

Ett stort fokus på service och ett starkt driv att ständigt utvecklas präglar mitt arbetssätt. Jag fokuserar på förmedling av bostadsrätter i Masthugget, Majorna, Kungsladugård och Klippan. Med Bjurfors starka varumärke i ryggen hjälper jag mina kunder tryggt igenom deras livs kanske största affär. Ledorden är att inte enbart uppfylla kundens förväntningar, utan överträffa.

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010.

Säljare om Zara.

22 jun 2020

"Inget att anmärka på. Gillar Zara, Harry även köpt av henne så har även sett den sidan och gillade det."
säljare på Kennedygatan 6B

28 apr 2020

"Att ursprunglig värdering inte stämde med slutpriset berodde inte på Zaras kompetens utan helt och hållet på den snabbt ändrade situationen på bostadsmarknaden till följd av Corona."
säljare på Repslagaregatan 3A

04 mar 2020

"Vi fick direkt förtroende för Zara och är mycket nöjda med hur hon hanterat hela processen vid försäljningen av vår lägenhet. Zara har ett professionellt och personligt bemötande i kombination med ett genuint engagemang!"
säljare på Gröna Vallen 9D

04 mar 2020

"Har både köpt och sålt lägenhet med Zara och är otroligt nöjd! Allt har gått snabbt och smidigt och hon är engagerad och lätt att ha att göra med. Kan inget annat än att varmt rekommendera henne."
säljare på Kennedygatan 14A

28 feb 2020

"Zara är fantastiskt duktig. Proffsig ut i fingerspetsarna men samtidigt väldigt personlig och jordnära. Vi har både köpt och sålt med Zara och har känt oss väldigt trygga vid båda affärerna. "
säljare på Lotsgatan 17

10 feb 2020

" Är väldigt nöjd med Zara som mäklar, har inget att anmärka på alls. "
säljare på Toppsegelsgatan 9

16 nov 2019

"Jag är jättenöjd med Zaras insats kring försäljningen av min lägenhet. Jag har tidigare köpt lägenhet med Zara som mäklare och kände redan då att hon har ett stort engagemang och inger förtroende i affären. Jag är mycket nöjd med Zaras återkoppling, lyhördhet samt vårt samarbete vid min försäljning. Jag tycker inte att det finns något hon kunde gjort bättre eller annorlunda, hon gav verkligen det lilla extra.
Tusen tack!!"
säljare på Mors Backe 1

05 nov 2019

"Vi är nöjd med Zara Ek och vill gärna rekommendera henne till andra."
säljare på Mors Backe 9

10 okt 2019

"Levererade över förväntan. Riktigt nöjd med Zara!"
säljare på Blåsutgatan 9A

23 sep 2019

"Överträffade mina förväntningar. Lyhörd, driven och vi var "i synk" under hela processen. "
säljare på Vaktmästaregången 7

05 jun 2018

"Mycket proffsig och trevlig. "
säljare på Mors Backe 7

25 apr 2018

"Otroligt engagerad och extremt proffsig. Lyhörd och vänlig! Rekommenderad starkt! "
säljare på Viktoriagatan 8

18 apr 2018

"Professionell, tillgänglig och trygg! Vi är supernöjda! "
säljare på Bangatan 58

06 apr 2018

"Supertrevlig och engagerad mäklare som vi verkligen kan rekommendera!"
säljare på Såggatan 56E

28 mar 2018

"Vi lade ut vår lägenhet som ”på förhand” i väntan på att hitta det rätta huset innan vi sålde. Det tog ca ett år innan vi hittat vad vi sökte och under hela tiden hade vi kontakt med Zara som gav oss råd kring allt som gällde både försäljningen av lägenheten och köp av hus. Hon uppdaterade oss löpande om marknaden och värdet på lägenheten, läste igenom annonser på hus som vi var intresserade av och gav antingen råd själv eller förmedlade kontakt till någon som kände till aktuellt område. När vi renoverade lägenheten gav hon tips och råd om hur vi skulle tänka kring materialval och annat som kunde påverka värdet. Sammanfattningsvis har vi upplevt Zara som mycket tillgänglig, kunnig, professionell, engagerad och vi har känt oss oerhört trygga med henne som mäklare."
säljare på Kabelgatan 13F

09 feb 2018

"Zara har stor förståelse för marknaden och ett tydligt driv och engagemang."
säljare på Mariagatan 13B

26 jan 2018

"Högt arvode, men mycket bra insats. Zara är väldigt sympatisk, lyhörd, kunnig och förtroendeingivande. Upplevde dock att Zara var lite för upptagen emellanåt, och inte alltid så tillgänglig som vi önskat. Vid några tillfällen hade vi önskat att informationsflödet mellan oss och intressenterna hade gått snabbare. På det stora hela är vi mycket nöjda med Zaras insats."
säljare på Såggatan 20E

26 jan 2018

"Kände stor tillit till mäklarens omdöme om hela affären och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Bangatan 62

15 nov 2017

"Zara är en bra mäklare som vi har stort förtroende för. Vi köpte lägenheten av henne och då gav hon ett väldigt bra intryck. Därför ville vi också sälja med henne. Nu när vi flyttar till hus så kommer vi komma utanför hennes område men hade jag fått önska å om hon fortfarande är mäklare om ca 40 år( när vi inte längre orkar bo i hus) så skulle hon absolut få sälja vårat hus! "
säljare på Allmänna vägen 40C

14 nov 2017

"Tycker att mäklaren hade ett driv och engagemang , höll mig uppdaterad under hela processen vilket jag uppskattade mycket, över det hela är jag väldigt nöjd med mäklaren "
säljare på Kennedygatan 6B

08 nov 2017

"Toppen! Väldigt nöjda. "
säljare på Mariebergsgatan 3

09 okt 2017

"Oerhört duktig och kompetent mäklare. Lätt att få tag på och väldigt hjälpsam när jag hade frågor jag funderade på. Väldigt tydlig på hur hon ville lägga upp försäljningen och bra på att förklara hur hon tänkte. Väldigt nöjd och skulle direkt vända mig till henne igen om jag skall sälja."
säljare på Vaktmästaregången 1

27 sep 2017

"Zara lever upp till det hon sager. Hon är förtroendeingivande och känns erfaren och kompetent."
säljare på Klippan 1E

11 sep 2017

"Jag kommer gärna anlita Zara även i framtiden."
säljare på Kennedygatan 16A

28 aug 2017

"Har bara bra erfarenheter av att arbeta tillsammas med Zara. Hon är väldigt kompetent och det är tydligt att hon drivs av en hög arbetsmoral och att utföra arbetsuppgifterna på bästa möjliga vis. Har genom hela processen känt full tillit och kan rekommendera henne varmt. Jag skulle definitivt anlita henne igen om det blir aktuellt att byta bostad."
säljare på Storebackegatan 14B

22 aug 2017

"Vi är super nöjd med Zara! Hon har varit engagerat och över förväntan tillgänglig med stöd och rådgivning i både försäljning av vår lägenhet och hjälp med köp av hus."
säljare på Såggatan 50A

21 aug 2017

"Positiv och proffsig. Skulle gärna rekommendera Zara till mina vänner. "
säljare på Slottsskogsgatan 71B

04 aug 2017

"Zara rekomenderar jag gärna! det är andra försäljningen jag gjort med henne och lika nöjd båda gångerna"
säljare på Såggatan 50A

09 maj 2017

"Skulle gärna lämna ytterligare ett uppdrag till Zara!"
säljare på Majstångsgatan 7A

02 maj 2017

"Jag kan varmt rekommendera Zara Ek till framtida försäljningar. Allting flöt på fint även om det blev lite småstrul i slutet, dock kunde inte Zara påverka detta så vi är mycket nöjda. "
säljare på Gröna Vallen 9A

01 apr 2017

"Det som mäklaren gjorde mig mest nöjd var kommunikationen under HELA processen. Att ständigt få information, vare sig det inte fanns något nytt att berätta eller ej. För mig är detta den mest väsentliga delen, vilket Zara med högsta betyg uppfyllde. Så kan varmt rekommendera Zara till andra kunder!"
säljare på Majstångsgatan 7A

30 mar 2017

"100 % positiva erfarenheter. Rekommenderas!"
säljare på Bangatan 54

20 mar 2017

"Zara är mycket duktig och professionell
Rekommenderar henne till andra kunder!"
säljare på Kennedygatan 6B

16 feb 2017

"Zara var otroligt lättsam att ha och göra med. Hon hade alltid svar på mina frågor och var lätt att tå tag på. Hela sälj-processen gick väldigt smidigt och hon höll mig uppdaterat med för mig all nödvändig information. Kan inte annat är varmt rekommendera Zara!"
säljare på Kennedygatan 14A

09 feb 2017

"Väldigt lyhörd och förstående."
säljare på Styrmansgatan 26

04 feb 2017

"Zara är en stjärna som får bostadsaffären att kännas enkel och trygg. "
säljare på Blåsutgatan 9D

30 jan 2017

"Mycket professionell och med härlig energi. Detta var vår första försäljning och hon tog väldigt väl hand om oss på alla steg under resan. "
säljare på Karl Johansgatan 61

24 jan 2017

"Mycket flexibel och kan verkligen sin grej.
Den Perfekta mäklaren enligt mig!"
säljare på Blåsutgatan 9A

21 dec 2016

"Zara har verkligen hållit det hon lovat! Vi ville ha en snabb affär pga husköp precis innan jul. Vi fick det vi önskade både i form av pris och i den hastighet som vi önskade. Hon vet vad marknadsvärdet är och hon kände väl till de målgrupper som skulle visa intresse. Ser att vi alla har dragit vårt strå till stacken och det är precis så det ska vara! "
säljare på Klippan 1H

21 nov 2016

"Jag klickade med Zara direkt! Personlig, varm och engagerad. Toppen!!!"
säljare på Blåsutgatan 9D

21 nov 2016

"Bästa mäklaren i staden. Proffsig, ödmjuk och otroligt tillmötesgående. Kommer absolut att välja Zara Ek igen i framtiden vid försäljning"
säljare på Karl Johansgatan 61

25 okt 2016

"Zara har varit lysande från start till avslut och jag har känt mig helt trygg trots att jag inte är på plats i Göteborg i att ha lämnat i stort sett allt i hennes händer. Kan varmt rekommendera Zara!"
säljare på Karl Johansgatan 62

25 okt 2016

"Trots att lghen såldes med kort varsel kunde Zara erbjuda tid och engagemang för att slutföra affären. Hon visade också stor förståelse för min familjesituation.
Jag kan varmt rekommenderar henne till andra säljare och köpare.
Mvh Rasmus"
säljare på Mariagatan 13B

13 okt 2016

"Zara är en utomordentligt kompetent mäklare, en mogen person som funnit balansen mellan att lyssna och driva saker, både reagerar och agerar, aktiv i nuet och proaktiv inför framtiden och vet när hon ska göra det ena eller andra. "
säljare på Storebackegatan 14C

22 aug 2016

"Zara är en fantastiskt duktig mäklare! Kommer absolut att höra av mig till henne när och om vi ska sälja eller köpa igen. Bättre och mer engagerad mäklare är svårt att hitta!
5 stjärnor av 5 möjliga! :)"
säljare på Mors Backe 3

08 jun 2016

"Zara har gjort ett fantastiskt jobb och jag kunde inte vart mer nöjd. Har stort förtroende för henne som person och mäklare och härligare tjej med gott humör får man leta efter. "
säljare på Repslagaregatan 3A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
62 625 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 89 säljare
Zara satte rätt förväntningar på slutpriset
74 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 89 säljare
Zara var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 89 säljare

Zara på kartan.

215 tidigare annonser
2 bostäder till salu
88 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
1 rum, 43 m²
51 046 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 195 kr/mån
3 700 000 kr
3 rum, 85 m²
43 529 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 247 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 800 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 105 000 kr
4 rum, 118 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
4 060 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
+ 210 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Inget att anmärka på. Gillar Zara, Harry även köpt av henne så har även sett den sidan och gillade det."
3 250 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 300 000 kr
2 rum, 67,5 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 150 000 kr
Lägenhet Majorna
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 495 000 kr
Lägenhet Majorna
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.