Zara Ek

Profilbild för Zara Ek
Säljarfavorit
Zara Ek
4.9 / 5
(188 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
20 st
161 685 000 kr

Bakgrund

Zara Ek jobbar på Nya Kvadrat och är registrerad mäklare sedan 2010-05-17. Zara har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2023. Zara har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 98 955 000 kr.

Presentation

Hej,
Zara här!
En energifylld 35 åring från Västerås, men bor sedan många år
med min man och två barn i ett parhus i Grimmered, i Västra Göteborg.

Efter 13 år som mäklare, med hjärtat i Västra centrum, driver jag nu Nya Kvadrat Mäkleri tillsammans med min partner Julia Albinsson.
Personlig service och mångårig erfarenhet av försäljning och förhandling är några av mina styrkor. Med min långa erfarenhet i ryggen hjälper jag mina kunder tryggt igenom deras livs största affär.

Går du i tankar att förändra ditt boende?
Oavsett vart du befinner dig i din process kan jag hjälpa till- med allt från rådgivning till att hitta ditt nya drömboende.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Allt gott,

Bästa hälsningar,
Zara Ek,
Nya Kvadrat Mäkleri

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Zara.

14 sep 2023

"Zaras lokalkännedom gjorde att vi kände oss väldigt trygga. Alla insatser för vår försäljning va professionella och hon skapade det bästa utgångsläget för vår försäljning! "
säljare på Haråsgatan 15

10 sep 2023

"Zara och Nya Kvadrat har god lokalkännedom. Det i kombination med personlig service gör att vi gärna rekommenderar dem till andra säljare."
säljare på Åsgatan 4

05 sep 2023

"Zara på Nya Kvadrat är en otroligt varm, engagerad och kunnig mäklare. Hon är väldigt lätt att tycka om och höll oss i handen genom hela försäljningsprocessen av vår lägenhet. Vi rekommenderar henne starkt! "
säljare på Amiralitetsgatan 29C

08 jun 2023

"Nya Kvadrat kändes oerhört professionella och med god kännedom om vårt område. Vi kände oss alltid trygga och väl behandlade. Det var alltid lätt att få tag på mäklaren oavsett tid på dygnet. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Kommendörsgatan 12B

31 maj 2023

"En mäklarbyrån jag verkligen rekommenderar.
Kunniga och lyhörda . Supernöjd!"
säljare på Kaptensgatan 28H

30 maj 2023

"Väldigt kunnig och insatt i områdets karaktär och köpares/säljares förväntningar. Allt fortlöpte väldigt proffisionellt, svarar fort på tilltal. Är överlag väldigt nöjd med hela processen!"
säljare på Kaptensgatan 24D

25 apr 2023

"Kanonbra jobbat!!!"
säljare på Lotsgatan 11

28 mar 2023

"Otroligt proffsiga, kunniga och hjälpsamma! Kände oss mer än trygga direkt.
Så nöjda! "
säljare på Kaptensgatan 20A

23 mar 2023

"Vi är jättenöjda med Zaras arbete. Kommunikation, guidning och förståelse var toppen. Kändes tryggt och bra."
säljare på Såggatan 20C

29 dec 2022

"Zara har varit varit fantastiskt hjälpsam och hennes kunskap om marknaden har varit ovärderlig! Tack vare hennes sätt att annonsera kunde vi till och med sälja vid förhandsvisning till ett bra pris, vilket är mycket svårt i dagens marknad. "
säljare på Tredje Långgatan 36

16 nov 2022

"Alla borde anlita Zara! Trevligare och proffsigare får man leta efter!"
säljare på Karl Johansgatan 62

13 okt 2022

"Zara var under hela processen närvarande, trygg och enkel att samarbeta med. Hon har en enorm kunskap om området (Kungsladugård, Göteborg) och har förmågan att förmedla denna kunskap. Dessutom är hon helt enkelt så väldigt trevlig! Vi rekommenderar henne verkligen. "
"Zara var under hela processen närvarande, trygg och enkel att samarbeta med. Hon har en enorm kunskap om området (Kungsladugård, Göteborg) och har förmågan att förmedla denna kunskap. Dessutom är hon helt enkelt så väldigt trevlig! Vi rekommenderar henne verkligen. "
Läs mer
säljare på Mariagatan 21A

19 maj 2022

"Zara är ett riktigt proffs, och jättetrevlig dessutom!"
säljare på Gröna gatan 32

17 maj 2022

"Pålitlig, ambitiös och engagerad! Rekommenserar henne till alla som ska sälja sin bostad! "
säljare på Blåsutgatan 7

22 apr 2022

"Lugn och trygg."
säljare på Kabelgatan 24

13 apr 2022

"Hon var kunnig, duktig, engagerad och professionellt på alla sätt och vis.
Om jag ska sälja en bostad till väljer jag igen Zara Ek."
säljare på Klippan 1H

07 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Zara.
Hon är kunnig och trevlig och lätt att ha att göra med.
Jag kände mig väl omhändertagen som förstagångssäljare. "
säljare på Mariagatan 13C

16 mar 2022

"Vi har både köpt och sålt med Zara och varit mycket nöjda både som säljare och köpare. Zara är noggrann, påläst, rak, ärlig och tydlig i kommunikationen och dessutom väldigt trevlig. Allt gick extremt lätt och smidigt både vid köp och försäljning."
säljare på A R Lorents gata 73

08 mar 2022

"Kompetent, inkännande och driven."
säljare på Toppsegelsgatan 1

08 mar 2022

"Zara är otroligt proffsig och kunnig. Kändes väldigt tryggt att ha henne som vår mäklare, hon hade stenkoll på allt och är otroligt service minded. Vi kan varmt rekommendera Zara som mäklare!"
säljare på Gröna gatan 49

12 feb 2022

"Jag upplever Zara som en otroligt engagerad, driven och kompetent mäklare! Hon hjälpte mig att få bästa möjliga slutpris på min lägenhet. Jag skulle rekommendera alla jag känner att sälja med Zara för en trevlig och smidig process! "
säljare på Seglaregatan 10

21 jan 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Zara Ek på Bjurfors. Trevlig och målmedveten."
säljare på Gröna gatan 33

29 nov 2021

"Jag skulle varmt rekommendera Zara. "
säljare på Såggatan 56B

19 okt 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenheter med hjälp av Zara och även denna gång var det en självklarhet att anlita henne. Det gick otroligt snabbt och smidigt från det att jag berättade för Zara om mina drömmar om en större lägenhet till att jag hade köpt en ny och sålt min. Detta på mindre än 4 veck..."
"Jag har både köpt och sålt lägenheter med hjälp av Zara och även denna gång var det en självklarhet att anlita henne. Det gick otroligt snabbt och smidigt från det att jag berättade för Zara om mina drömmar om en större lägenhet till att jag hade köpt en ny och sålt min. Detta på mindre än 4 veckor totalt och med ett slutpris över förväntan. Allt tack vare Zaras otroliga engagemang och personliga service! Här har ni en mäklare att lita på som står vid sitt ord och verkligen gör det där lilla extra som får en att känna sig trygg och prioriterad genom hela processen. Sedan är hon också väldigt trevlig och ger ett mjukt men proffsigt intryck. Något jag värderar högt. Skulle rekommendera Zara som mäklare alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Såggatan 56E

29 sep 2021

"Vi är extremt nöjda med Zaras insats. Hon gav ett rutinerat, engagerat och påläst intryck från sekund ett och vi tvekade aldrig på att anlita henne. Hela processen har präglats av engagemang, tydlig kommunikation, ärlighet och bra resultat. Slutpriset motsvarade våra förväntningar och vi tror int..."
"Vi är extremt nöjda med Zaras insats. Hon gav ett rutinerat, engagerat och påläst intryck från sekund ett och vi tvekade aldrig på att anlita henne. Hela processen har präglats av engagemang, tydlig kommunikation, ärlighet och bra resultat. Slutpriset motsvarade våra förväntningar och vi tror inte att det finns någon mäklare som hade kunnat göra det bättre än Zara."
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 26

01 sep 2021

"Jag är mycket nöjd med Zara, tyckte hon satte mina intressen i första rummet och arbetade för ett så bra pris som möjligt snarare än en snabb affär. Hon bidrog aktivt med idéer som sannolikt höjde slutpriset."
säljare på Toppsegelsgatan 9

19 aug 2021

"Otroligt proffsig mäklare som verkligen kan området, hjälpte till med allt och var lyhörd både för mina och köparens frågor. Köpte även lägenheten av Zara och kände redan då att det var givet att sälja den med henne. Kan starkt rekommendera. "
säljare på Kjellestadsgatan 3B

12 maj 2021

"Jättenöjd med Zara! Proffsig och trevlig och lyckades dessutom sälja till toppnotering. "
säljare på Toppsegelsgatan 11

06 maj 2021

"Zara satte den högsta värderingen av alla 8 mäklare jag träffade, som sedan visade sig stämma och satte sin arvodesmodell för att få ut det mesta av lägenhetsförsäljningen, vilket hon också gjorde för ett rimligt pris. Hon gjorde också det lilla extra för oss få vi inte ens var i stan. Kan varmt ..."
"Zara satte den högsta värderingen av alla 8 mäklare jag träffade, som sedan visade sig stämma och satte sin arvodesmodell för att få ut det mesta av lägenhetsförsäljningen, vilket hon också gjorde för ett rimligt pris. Hon gjorde också det lilla extra för oss få vi inte ens var i stan. Kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Klareborgsgatan 34B

30 apr 2021

"Grymt proffsig och engagerad mäklare. Rekommenderar Zara varmt och kommer alltid använda henne som mäklare i framtiden. "
säljare på Birger Jarlsgatan 18J

30 apr 2021

"Bra service, bra koll, smidig försäljning. Enda anledningen till att jag skrev "inte prisvärd" är att jag i allmänhet kan tycka att prissättningen borde baseras på svårigheten i försäljningen. I vårt fall var det en förhandsbudgivare, ingen ordinarie visning, snabb och smidig försäljning. Borde k..."
"Bra service, bra koll, smidig försäljning. Enda anledningen till att jag skrev "inte prisvärd" är att jag i allmänhet kan tycka att prissättningen borde baseras på svårigheten i försäljningen. I vårt fall var det en förhandsbudgivare, ingen ordinarie visning, snabb och smidig försäljning. Borde kanske differentieras prismässigt beroende lite på hur krånglig affären i slutändan blir, och därmed hur mycket tid mäklaren behöver lägga. "
Läs mer
säljare på Skytteskogsgatan 23

21 apr 2021

"Rekommenderar Zara Ek som mäklare, kunnig, lätt att jobba med och bra kommunikation. Mkt fint bemötande!"
säljare på Slottsskogsgatan 71B

16 apr 2021

"Trevlig, kompetent och en mycket väl genomförd affär. Zara har ett riktigt bra affärsdriv!"
säljare på Seglaregatan 26

15 apr 2021

"Vi är jättenöjda med Bjurfors och vår mäklare Zara, som hare jättebra lokalkännedom och visste allt som man behöver veta om vår förening. Upplevde att Zara hade bättre intressent-underlag och marknadskännedom än tidigare mäklare vi träffat. Vi sålde vår lägenhet på förhand och kunde inte vara nöj..."
"Vi är jättenöjda med Bjurfors och vår mäklare Zara, som hare jättebra lokalkännedom och visste allt som man behöver veta om vår förening. Upplevde att Zara hade bättre intressent-underlag och marknadskännedom än tidigare mäklare vi träffat. Vi sålde vår lägenhet på förhand och kunde inte vara nöjdare. "
Läs mer
säljare på Paradisgatan 12

01 apr 2021

"Zara gör inte det lilla extra, hon gör det stora extra!
"
säljare på Seglaregatan 35

17 mar 2021

"Från första dag såg Zara till att vi alltid kände oss trygga och det genom hela processen. Zara förklarade hur hon tänkte och varför hon valde att agera på vissa sätt och hennes transparens såg till att vi aldrig kände oss oroliga och vi fick ett bra pris på vår försäljning. "
"Från första dag såg Zara till att vi alltid kände oss trygga och det genom hela processen. Zara förklarade hur hon tänkte och varför hon valde att agera på vissa sätt och hennes transparens såg till att vi aldrig kände oss oroliga och vi fick ett bra pris på vår försäljning. "
Läs mer
säljare på Klippan 1H

29 jan 2021

"Väldigt kompetent och professionell.
Zaras stora kundkrets lede både till rekordpris och en smidig affär.
Kan varmt rekommendera Zara!"
säljare på Stenklevsgatan 1A

24 jan 2021

"Zara ingav förtroende, lyhörd och jag var helt lugn i mitt val. "
säljare på Fjällgatan 3B

20 jan 2021

"Zara Ek har medverkat och arbetat för en rekordsnabb och säker försäljning av vår lägenhet!
Vi rekommenderar dig gärna!"
säljare på Stenklevsgatan 1B

19 jan 2021

"Vill varmt rekommendera Zara Ek, proffsig och målmedveten med god lokalkännedom och hög kompetens!"
säljare på Kompassgatan 5

21 dec 2020

"Supersnabb och driven mäklare"
säljare på Allmänna vägen 52A

06 sep 2020

"Lite för lågt utgångspris. Är 4 bra bruttomånadslöner rimlig ersättning? Säger iofs mer om branschen än om mäklaren. Vi är på det hela taget mkt nöjda med utfallet."
säljare på Gröna Vallen 8A

22 jun 2020

"Inget att anmärka på. Gillar Zara, Harry även köpt av henne så har även sett den sidan och gillade det."
säljare på Kennedygatan 6B

28 apr 2020

"Att ursprunglig värdering inte stämde med slutpriset berodde inte på Zaras kompetens utan helt och hållet på den snabbt ändrade situationen på bostadsmarknaden till följd av Corona."
säljare på Repslagaregatan 3A

04 mar 2020

"Vi fick direkt förtroende för Zara och är mycket nöjda med hur hon hanterat hela processen vid försäljningen av vår lägenhet. Zara har ett professionellt och personligt bemötande i kombination med ett genuint engagemang!"
säljare på Gröna Vallen 9D

04 mar 2020

"Har både köpt och sålt lägenhet med Zara och är otroligt nöjd! Allt har gått snabbt och smidigt och hon är engagerad och lätt att ha att göra med. Kan inget annat än att varmt rekommendera henne."
säljare på Kennedygatan 14A

28 feb 2020

"Zara är fantastiskt duktig. Proffsig ut i fingerspetsarna men samtidigt väldigt personlig och jordnära. Vi har både köpt och sålt med Zara och har känt oss väldigt trygga vid båda affärerna. "
säljare på Lotsgatan 17

10 feb 2020

" Är väldigt nöjd med Zara som mäklar, har inget att anmärka på alls. "
säljare på Toppsegelsgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
98 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
169 av 180 säljare
Zara satte rätt förväntningar på slutpriset
157 av 184 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
181 av 184 säljare
Zara var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 186 säljare

Zara på kartan.

369 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
185 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

3 450 000 kr
2 rum, 72 m²
47 916 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 265 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 65 m²
43 846 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 575 kr/mån
6 500 000 kr
5 rum, 97,5 m²
67 010 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 703 kr/mån
3 875 000 kr
3 rum, 68 m²
56 985 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 938 kr/mån
3 875 000 kr
3 rum, 68 m²
56 985 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 938 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Majorna
5 rum, 97,5 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
4 450 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
-50 000 kr
4 rum, 85,1 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 000 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 505 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Zara och Nya Kvadrat har god lokalkännedom. Det i kombination med personlig service gör att vi gärna rekommenderar dem till andra säljare."
7 255 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
+ 1 260 000 kr
4,5 rum, 85 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Majorna
2,5 rum, 55 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.