Yosef Halim

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Yosef Halim
Profilbild för Yosef Halim
Säljarfavorit
Yosef Halim
4.9 / 5
(578 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
142 st
64 st
394 340 000 kr

Bakgrund

Yosef Halim jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-03-01. Yosef har fått in 64 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Yosef har enligt vår statistik haft 95 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 256 387 500 kr.

Presentation

Med ledord som resultatinriktad och lösningsorienterad i kombination av ett driv och viljan att lyckas ger jag alltid 110% för att maximera försäljningsresultatet i varje affär. Kvalité kommer alltid före kvantitet och jag åtar mig aldrig ett uppdrag utan att helhjärtat gå in för det. Att ha en tydlig struktur och strategi är något jag ser som en självklarhet i mitt jobb.
Jag arbetar på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni alltid skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Låt oss tillsammans göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

Nedan följer ett axplock av fler mottagna utmärkelser.

- Lunds mest rekommenderade mäklare helår 2022.
- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare helår 2022.
- Yosef utmärker sig som Senior Partner hos Bjurfors 2022.
- Rekordet med 25 sålda bostäder under en och samma månad 2022.

- Skåne Läns mest anlitade mäklare kvartal 3 2023.
- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2023.
- Lunds mest anlitade mäklare kvartal 3 2023.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2023.
- Mäklaren med högst verifierat försäljningsvärde i Lund kvartal 3 2023.
- Mäklaren med högst verifierat försäljningsvärde i Skåne Län kvartal 3 2023.
- Skåne Läns mest anlitade kvartal 2 2023.
- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2023.
- Lunds mest anlitade mäklare kvartal 2 2023.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2023.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 1 2023.

- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare kvartal 4 2022.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 4 2022.
- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2022.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2022.
- Lunds mest anlitade mäklare kvartal 1 2022.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 1 2022.

- Lunds mest rekommenderade mäklare helår 2021.
- 2021 blev Yosef säljcoach åt Bjurfors och utbildar därmed nyexaminerade
mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 4 2021.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2021.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2021.
- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2021.

- 2020 Ingick Yosef partnerskap med Bjurfors.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2020.
- Skåne Län mest transparenta mäklare 2020.
- Top 5 Sveriges mest transparenta mäklare 2020.

- Årets Mäklare Fastighetsbyrån Lund 2019.
- Topp 3 Sveriges mest transparenta mäklare 2019.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2019.
- Lunds mest anlitade mäklaren kvartal 3 2019.

- Årets Rookie Fastighetsbyrån Lund 2018.
- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2018

Nedan följer ett axplock av fler mottagna utmärkelser. Se rubrik "Prisad mäklare" längre ner.

Välkommen att kontakta Yosef!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2023
tredje kvartalet 2023

Säljare om Yosef.

27 nov 2023

"10/10 är upplevelsen av denna försäljning. Yosef bjöd på professionalism, engagemang och skicklighet. Snabb, effektiv och korrekt!
Rekommenderas varmt! "
säljare på Guldåkersvägen 11B

26 nov 2023

"Vi är otroligt nöjda med Yosef som mäklare. Vi både köpte och sålde med Yosef på mindre än tre dagar och han hanterade hela processen otroligt proffsigt och med stort driv. Precis den mäklare som krävs under en långsammare marknad, rekommenderas varmt! "
"Vi är otroligt nöjda med Yosef som mäklare. Vi både köpte och sålde med Yosef på mindre än tre dagar och han hanterade hela processen otroligt proffsigt och med stort driv. Precis den mäklare som krävs under en långsammare marknad, rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Fyndvägen 36

18 nov 2023

"Engagerad, effektiv och responsiv, alltid till lags. Trots en stillastående marknad kunde Yosef mäkla en bra affär."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 3E

13 nov 2023

"Vi är supernöjda med Yosefs insats! Han var rak och ärlig med oss från början. Vi hade dessförinnan två andra mäklare men Yosef var den enda som tidigt satte rätt förväntningar på försäljningen och slutpriset. Han återkopplade alltid, både före och efter visningar, och såg till att vi kunde följa..."
"Vi är supernöjda med Yosefs insats! Han var rak och ärlig med oss från början. Vi hade dessförinnan två andra mäklare men Yosef var den enda som tidigt satte rätt förväntningar på försäljningen och slutpriset. Han återkopplade alltid, både före och efter visningar, och såg till att vi kunde följa med på varje steg av försäljningen. Han fick vår lägenhet såld efter cirka en månad och efter bara ett par visningar. Vi rekommenderar Yosef starkt!
"
Läs mer
säljare på Regementsgatan 23

07 nov 2023

"Yosef är påläst och engagerad och otroligt driven, han är alltid tillgänglig och engagerad. Var tydlig från start med hans strategi för få bostaden såld för bästa pris. Allt från fotografering, styling till avtalsskrivning fungerade smidigt. Vi har både sålt och köpt av Yosef som mäklare och känt..."
"Yosef är påläst och engagerad och otroligt driven, han är alltid tillgänglig och engagerad. Var tydlig från start med hans strategi för få bostaden såld för bästa pris. Allt från fotografering, styling till avtalsskrivning fungerade smidigt. Vi har både sålt och köpt av Yosef som mäklare och känt att han jobbar aktivt för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Utsättaregränden 119

06 nov 2023

"Vi är otroligt nöjda med Yosef efter avslutad försäljning. Yosef har från första början tillgodosett våra behov då han varit lyhörd och snabb på att återkoppla. De bästa med Yosef är hans otroliga kunskap om bostadsmarknaden och försäljning men även känslan att förmedla trygghet!"
"Vi är otroligt nöjda med Yosef efter avslutad försäljning. Yosef har från första början tillgodosett våra behov då han varit lyhörd och snabb på att återkoppla. De bästa med Yosef är hans otroliga kunskap om bostadsmarknaden och försäljning men även känslan att förmedla trygghet!"
Läs mer
säljare på Grisslevägen 3

06 nov 2023

"Absolut bästa mäklaren jag har träffat."
säljare på Slättharvsgången 4K

31 okt 2023

"Mäklaren var tillgänglig o lyckades komma till snabb avslut vilket innebar att vi inte ens behövde gå ut med annons. "
säljare på Baravägen 7

31 okt 2023

"Engagerad och effektiv mäklare, rekommenderar starkt!"
säljare på Stralsundsvägen 94

31 okt 2023

"Yosef är en professionell och energisk fastighetsmäklare, håller dig alltid proaktivt informerad och ger bra förslag. Vi är nöjda med hans tjänster och skulle gärna rekommendera honom till andra."
säljare på Baravägen 9

30 okt 2023

"Vår uppfattning är att Yosef är en genuint intresserad, dedikerad och komplett mäklare som i vårt fall lade väldigt mycket mer energi på försäljningen än vad som kunde förväntas. Av olika skäl hade vi flera köp och försäljningar igång samtidigt och i vad som ibland kändes som en storm så fanns he..."
"Vår uppfattning är att Yosef är en genuint intresserad, dedikerad och komplett mäklare som i vårt fall lade väldigt mycket mer energi på försäljningen än vad som kunde förväntas. Av olika skäl hade vi flera köp och försäljningar igång samtidigt och i vad som ibland kändes som en storm så fanns hela tiden Yosef som en trygg punkt i stormens öga - generös med sin tid, kunskap och erfarenhet även när det gällde frågor som i huvudsak inte rörde ”hans” affär så att säga. Addera egenskaper som rak och ärlig i sin kommunikation och vi rekommenderar Yosef alla dagar i veckan."
Läs mer
säljare på Stora Södergatan 30C

27 okt 2023

"Vi hade lägenheten länge på förhand. När vi väl kom till skott var den såld på mindre än två veckor och med fyra budgivare. I en trög marknad. Vi är definitivt nöjda!"
säljare på Tågmästaregatan 3

26 okt 2023

"Sveriges bästa mäklare. Rekommenderas starkt !! "
säljare på Ärtholmsvägen 99

20 okt 2023

"Bäst. Mest effektiv av alla mäklare jag träffat och det har blivit några genom åren."
säljare på Agronomvägen 6

12 okt 2023

"Trots svåra tider inom försäljning gjorde Yosef det omöjliga möjligt. Med god tid för försäljning var det ändå svårt att få till visningar pga de höga räntorna som satt skräck hos många. Ändå lyckades han trolla fram intresserade och jag fick sålt. Jättetacksam över Yosefs uppdateringar och engag..."
"Trots svåra tider inom försäljning gjorde Yosef det omöjliga möjligt. Med god tid för försäljning var det ändå svårt att få till visningar pga de höga räntorna som satt skräck hos många. Ändå lyckades han trolla fram intresserade och jag fick sålt. Jättetacksam över Yosefs uppdateringar och engagemang! Riktig eldsjäl!"
Läs mer
säljare på Gässlingavägen 3C

08 okt 2023

"Yosef är den bästa mäklaren jag har anlitat. Han svarade alltid och var han upptagen så hörde han av sig snabbt vilket var kanon bra. Yosef lyckades sälja vår lägenhet trots svåra tider och det gick fort. Om ni är behov av en mäklare så är Yosef det absolut bästa valet det kan jag intyga på. Tack..."
"Yosef är den bästa mäklaren jag har anlitat. Han svarade alltid och var han upptagen så hörde han av sig snabbt vilket var kanon bra. Yosef lyckades sälja vår lägenhet trots svåra tider och det gick fort. Om ni är behov av en mäklare så är Yosef det absolut bästa valet det kan jag intyga på. Tack Yosef du är bäst."
Läs mer
säljare på Packhusgatan 21B

02 okt 2023

"Vi är mycket nöjda med Yosef. Han var engagerad, lättillgänglig, trevlig och allt man kan begära av en mäklare. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Leifs väg 70

28 sep 2023

"Yosef presenterade en plan som höll hela vägen. Några oväntade hinder dök upp men tack vare Yosefs erfarenhet och kreativitet löste han dem snabbt. Det blev därför en smidig och snabb affär, och som bonus hade vi roligt under tiden."
säljare på Gladstonevägen 5

27 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med Yosef. Bra kommunikation och var tydlig med vad som förväntades av oss och vad vi kunde förvänta oss av honom. Vi fick bra information om aktuellt marknadsläge och vad vi kunde vänta oss.
Till slut blev det en snabb försäljning som vi är nöjda med.
Rekommenderar andra att a..."
"Vi är mycket nöjda med Yosef. Bra kommunikation och var tydlig med vad som förväntades av oss och vad vi kunde förvänta oss av honom. Vi fick bra information om aktuellt marknadsläge och vad vi kunde vänta oss.
Till slut blev det en snabb försäljning som vi är nöjda med.
Rekommenderar andra att anlita Yosef."
Läs mer
säljare på Södra vägen 15

27 sep 2023

"Resultat var över förväntan med tanke på hur marknaden ser ut nu. Yosef gjorde ett utmärkt jobb och jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Parternas gränd 69

26 sep 2023

"Lunds bästa mäklare! Engagerad och mycket kunnig. "
säljare på Prins Augusts gata 16

25 sep 2023

"Väldigt bra mäklare. Den bästa vi träffat!"
säljare på Kung Oskars väg 15C

21 sep 2023

"In this market, you need a broker who knows what's going on and how to operate in a smart way. Yosef is that person. He has a plan and gets the job done. He worked with my buyers for several weeks, giving them all the support they needed to get an offer. Transparent throughout!"
"In this market, you need a broker who knows what's going on and how to operate in a smart way. Yosef is that person. He has a plan and gets the job done. He worked with my buyers for several weeks, giving them all the support they needed to get an offer. Transparent throughout!"
Läs mer
säljare på Warholms väg 8B

19 sep 2023

"Jobbade effektivt och enligt våra önskemål."
säljare på Lagerbrings väg 6D

14 sep 2023

"Yosef visade ett förstklassigt engagemang, var extremt lyhörd, ständigt tillgänglig och aktiv, vilket är helt kritiskt i en tuff marknad som nu."
säljare på Karl XII-gatan 20C

05 sep 2023

"Grym mäklare med stort engagemang "
säljare på Sunnanväg 6L

28 aug 2023

"Trevlig, driven och målinriktad mäklare som jobbar dag och natt för att leverera det som utlovats. Ska man sälja sin bostad bör valet vara självklart - Yosef!"
säljare på Larvigatan 27A

21 aug 2023

"From the first time we met Yosef we have been getting clear and straight forward information around whole selling process. Everything about the process was clear from the first meeting to the point we sold our house. Yosef has also brought in another real estate agent (Michelle) for additional su..."
"From the first time we met Yosef we have been getting clear and straight forward information around whole selling process. Everything about the process was clear from the first meeting to the point we sold our house. Yosef has also brought in another real estate agent (Michelle) for additional support with local knowledge in the area we were selling our house. They were both amazing and responsive with great selling strategy. Highly recommend both of them."
Läs mer
säljare på Höstbruksvägen 11

21 aug 2023

"Som helhet är jag mycket nöjd med mäklarens arbete och att han var så påläst, engagerad och driven genom hela processen. Därtill höll han mig informerad hela tiden vilket gjorde att jag kände mig både uppdaterad och trygg. "
säljare på Kobjersvägen 9B

20 aug 2023

"Yosef är en fantastisk mäklare! Driven, engagerad och målinriktad. I en svajig marknad med nervösa säljare och köpare och ett växande utbud kunde jag räkna med att om någon skulle få till en affär så var det han. Han tog ett stort ansvar för driva försäljningen framåt. Jag skulle inte tveka att a..."
"Yosef är en fantastisk mäklare! Driven, engagerad och målinriktad. I en svajig marknad med nervösa säljare och köpare och ett växande utbud kunde jag räkna med att om någon skulle få till en affär så var det han. Han tog ett stort ansvar för driva försäljningen framåt. Jag skulle inte tveka att anlita Yosef igen, varken som säljare eller köpare."
Läs mer
säljare på Kastanjegatan 25B

20 aug 2023

"Yosef är en väldigt driven och kompetent mäklare som får igenom din affär tills du är nöjd. Yosef sålde vår lägenhet på förmarknad utan att vi ens fotograferade den. Det var även till ett pris som vi var nöjda med i dessa tuffa tider. Vill ni ha en mäklare som ni kan lita på och som får jobbet gj..."
"Yosef är en väldigt driven och kompetent mäklare som får igenom din affär tills du är nöjd. Yosef sålde vår lägenhet på förmarknad utan att vi ens fotograferade den. Det var även till ett pris som vi var nöjda med i dessa tuffa tider. Vill ni ha en mäklare som ni kan lita på och som får jobbet gjort så är det Yosef ni ska anlita."
Läs mer
säljare på Elsa Anderssons gata 15D

16 aug 2023

"Yosef hade energin, drivet och kontaktnätet för att snabbt hitta en köpare trots övermättad marknad och "för få" köpare ute - dessutom med bra slutpris.
Allt från fotografering till avtalsskrivning fungerade smidigt från början till slut.
Alltid tillgänglig för snabb respons, erfarenheten för a..."
"Yosef hade energin, drivet och kontaktnätet för att snabbt hitta en köpare trots övermättad marknad och "för få" köpare ute - dessutom med bra slutpris.
Allt från fotografering till avtalsskrivning fungerade smidigt från början till slut.
Alltid tillgänglig för snabb respons, erfarenheten för att göra en realistisk plan, ihärdigheten för att kötta på även när marknaden verkade oroväckande sval."
Läs mer
säljare på Filippavägen 4E

06 aug 2023

"Mycket hög service och engagemang. Var tillgänglig och kunde svarar på alla frågor."
säljare på Tessins väg 18A

24 jul 2023

"Lunds bästa mäklare."
säljare på Baravägen 9

14 jul 2023

"Vilken fantastisk mäklare! Sålde lägenheten snabbt och till ett kanonpris trots dagens marknad. Oerhört engagerad och höll oss ständigt uppdaterade vilket gjorde att vi hela tiden kände oss trygga. Vi har både sålt och köpt av Yosef som mäklare och känt att han jobbar aktivt för att både säljare ..."
"Vilken fantastisk mäklare! Sålde lägenheten snabbt och till ett kanonpris trots dagens marknad. Oerhört engagerad och höll oss ständigt uppdaterade vilket gjorde att vi hela tiden kände oss trygga. Vi har både sålt och köpt av Yosef som mäklare och känt att han jobbar aktivt för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Filippavägen 6A

13 jul 2023

"Yosef är en mycket engagerad och kompetent mäklare som gör det där lilla extra. Lägenheten var såld inom en vecka från första kontakt. Jag kan varmt rekommendera Yosef till andra bostadssäljare."
säljare på Runslingan 14C

12 jul 2023

"Väldigt trevlig, driven och alltid tillgänglig för frågor och tankar. "
säljare på Knut Den Stores Torg 1B

29 jun 2023

"Vi valde Yosef eftersom han sålt bäst i området och fått de bästa priserna. I en tuff marknad som nu behöver mäklarna jobba hårdare och vi kunde lita på att Yosef tar det extra jobbet. "
säljare på Parternas gränd 5

22 jun 2023

"Yosef was great in understanding our needs and catering to it. He was clear in explaining the complete process during our first meeting and delivered on it perfectly when it was time for executing them. My partner and I are glad we chose him to mediate our sale and definitely recommend his services."
"Yosef was great in understanding our needs and catering to it. He was clear in explaining the complete process during our first meeting and delivered on it perfectly when it was time for executing them. My partner and I are glad we chose him to mediate our sale and definitely recommend his services."
Läs mer
säljare på Södra vägen 9H

21 jun 2023

"Bästa mäklaren i Sverige "
säljare på Mellersta Tennisgränd 2

21 jun 2023

"En "Stjärnmäklare"!
Drivande och med en tydlig plan på upplägget och avslutet på försäljningen."
säljare på Thottsgatan 16B

14 jun 2023

"Supertrevliga båda två, lätta att få tag på frågade man något så fick man ett utförligt svar. Lyhörda och ärliga. Mycket nöjd med att jag valde yosef och Michelle "
säljare på Vikhemsvägen 5

12 jun 2023

"Yosef behöver ingen närmare presentation. Han är en toppmäklare som kan sin sak och han pratar inte bara utan han levererar också på sina ord. Första mäklaren fick förtroendet att sälja lägenheten i lite drygt ett år med bara underbud som resultat. Det tog Yosef mindre än fyra veckor att få den s..."
"Yosef behöver ingen närmare presentation. Han är en toppmäklare som kan sin sak och han pratar inte bara utan han levererar också på sina ord. Första mäklaren fick förtroendet att sälja lägenheten i lite drygt ett år med bara underbud som resultat. Det tog Yosef mindre än fyra veckor att få den såld och bara en visning krävdes. Handlade det i slutändan bara om tur och tajming. Jag vill inte tro det då lägenheten såldes snabbt och till utropspriset dessutom. Vidare sänktes inte utropspriset efter att han tog över försäljningen utan det stod fast. Jag blir sällan imponerad längre men snabbheten i försäljningen och det faktumet att han lyckades få lägenheten såld till utropspriset i en tid med en styrränta på 3,5 %. Det är svårt att inte bli imponerad utav det."
Läs mer
säljare på Finalgatan 17B

07 jun 2023

"Yosef presterade över förväntan. Vi är väldigt nöjda och kommer tveklöst anlita honom om vi säljer i framtiden. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Skarpskyttevägen 6B

06 jun 2023

"Yosef fick bostadsrätten såld snabbt och effektivt trots sval marknad."
säljare på Måsvägen 12C

27 maj 2023

"Kan starkt rekommendera Yosef. Han satte från början tydliga och rimliga förväntningar och följde dem genom processen. Lyssnade till min önskan om en snabb försäljning och lyckades genomföra det. Yosef är även otroligt snabb på att svara vid frågor och uppdaterar alltid hur det gått efter en visn..."
"Kan starkt rekommendera Yosef. Han satte från början tydliga och rimliga förväntningar och följde dem genom processen. Lyssnade till min önskan om en snabb försäljning och lyckades genomföra det. Yosef är även otroligt snabb på att svara vid frågor och uppdaterar alltid hur det gått efter en visning eller hur läget ser ut så att man som säljare känner att man har koll på processen. "
Läs mer
säljare på Domherrevägen 1A

26 maj 2023

"Mycket god kommunikation och smidig hantering av min bostadsförsäljning! Tack för all hjälp. "
säljare på Fredsgatan 4B

22 maj 2023

"Yosef är Sveriges bästa mäklare!
Han sålde mitt lägenhet på en dag, den som inte har anlitat Yosef som mäklare har missat något stort!
han överträffade alla mina förväntningar.
STOR TACK Yosef "
säljare på Skarpskyttevägen 26D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
84
Villa
6
Radhus
3
Fritidshus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
64
Försäljningar
95
Försäljningsvärde
256 387 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
562 av 567 säljare
Yosef satte rätt förväntningar på slutpriset
525 av 569 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
552 av 555 säljare
Yosef var tydlig och höll mig uppdaterad
567 av 572 säljare

Yosef på kartan.

703 tidigare bostäder
76 bostäder till salu
578 rekommendationer

76 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
3 rum, 80 m²
36 187 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 700 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 29 m²
51 551 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 710 kr/mån
1 550 000 kr
1 rum, 31 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 828 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 52,7 m²
45 192 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 085 kr/mån
2 750 000 kr
3 rum, 78 m²
35 256 kr/m²
Lägenhet, Staffanstorp
5 223 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 362 500 kr
Lägenhet Centrum
-87 500 kr
2 rum, 69,7 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Sofiaparken
-95 000 kr
2,5 rum, 64 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sofiaparken
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 075 000 kr
Lägenhet Väster
-175 000 kr
2 rum, 79 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
1 900 000 kr
Villa Klagstorp
-495 000 kr
6 rum, 150 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.