Yosef Halim

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Yosef Halim
Profilbild för Yosef Halim
Säljarfavorit
Yosef Halim
4.9 / 5
(391 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
98 st
53 st
277 750 000 kr

Bakgrund

Yosef Halim jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-03-01. Yosef har fått in 53 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Yosef har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 217 217 000 kr.

Presentation

Med ledord som resultatinriktad och lösningsorienterad i kombination av ett driv och viljan att lyckas ger jag alltid 110% för att maximera försäljningsresultatet i varje affär. Kvalité kommer alltid före kvantitet och jag åtar mig aldrig ett uppdrag utan att helhjärtat gå in för det. Att ha en tydlig struktur och strategi är något jag ser som en självklarhet i mitt jobb.
Jag arbetar på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni alltid skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Låt oss tillsammans göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

Nedan följer ett axplock av fler mottagna utmärkelser.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2018
- Topp 3 Sveriges mest transparenta mäklare 2019
- Skåne Län mest transparenta mäklare 2020
- Top 5 Sveriges mest transparenta mäklare 2020

- Årets Rookie Fastighetsbyrån Lund 2018
- Årets Mäklare Fastighetsbyrån Lund 2019

- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2019.
- Lunds mest anlitade mäklaren kvartal 3 2019.

- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2020.

- Skåne Läns mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2021.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 2 2021.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 3 2021.
- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 4 2021.
- Lunds med rekommenderade mäklare helår 2021.

- Lunds mest rekommenderade mäklare kvartal 1 2022.
- Lunds mest anlitade mäklare kvartal 1 2022.

- 2020 Ingick Yosef partnerskap med Bjurfors.

- 2021 blev Yosef säljcoach åt Bjurfors och utbildar därmed nyexaminerade mäklare i försäljningsstrategier och långsiktiga kundrelationer.

Nedan följer ett axplock av fler mottagna utmärkelser. Se rubrik "Prisad mäklare" längre ner.

Välkommen att kontakta Yosef!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022
första kvartalet 2022

Säljare om Yosef.

17 maj 2022

"Snabb, kompetent och jag kan absolut rekommendera honom. Förmodligen den bästa mäklaren på marknaden."
säljare på Sofiaparken 4D

17 maj 2022

"Mycket nöjd med Yosef! Han är en otroligt engagerad och driven mäklare. Lätt att kommunicera med och ger alltid snabb återkoppling. Bra råd och rekommendationer genom hela processen. Yosef sålde bostaden snabbt och smidigt samtidigt som han var väldigt mån om att jag skulle känna mig nöjd med aff..."
"Mycket nöjd med Yosef! Han är en otroligt engagerad och driven mäklare. Lätt att kommunicera med och ger alltid snabb återkoppling. Bra råd och rekommendationer genom hela processen. Yosef sålde bostaden snabbt och smidigt samtidigt som han var väldigt mån om att jag skulle känna mig nöjd med affären. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Sakförarevägen 1

13 maj 2022

"Yosef är en jättebra och trevlig mäklare och hjälpte oss genom hela processen. Han var väldigt snabb på att svara så fort man hade frågor vilket fick oss att känna oss trygga. Vi var även väldigt nöjda med hur engagerad han var och man märkte att han brydde sig om att hjälpa oss med affären. "
"Yosef är en jättebra och trevlig mäklare och hjälpte oss genom hela processen. Han var väldigt snabb på att svara så fort man hade frågor vilket fick oss att känna oss trygga. Vi var även väldigt nöjda med hur engagerad han var och man märkte att han brydde sig om att hjälpa oss med affären. "
Läs mer
säljare på Mariagatan 9

12 maj 2022

"Han är lite för hastig men väldigt driven"
säljare på Spolegatan 16B

09 maj 2022

"Yosef är en engagerad och målmedveten mäklare som fick till en smidig affär. Han guidade oss igenom affären och utgick helt utifrån våra förutsättningar. Rekommenderas varmt!"
säljare på Margaretavägen 3L

07 maj 2022

"Jósef er frábær og er með allt sitt á hreinu! Hann er áreiðanlegur, skemmtilegur og fagmaður út í fingurgómana. Við mundum ráða hann aftur hvort sem um sölu eða kaup er að ræða! Just do it!"
säljare på Stralsundsvägen 28

06 maj 2022

"En fantastiskt mäklare som ständigt är tillgänglig och tillmötesgående."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1A

02 maj 2022

"Det tog Yosef mindre än en vecka att sälja min lägenheten för rekordpris från att vi skrev på att han skulle sälja lägenheten. Kommer aldrig anlita en annan mäklare så länge Yosef fortfarande jobbar. Rekommenderar Yosef stark till den som vill sälja sin lägenhet smidigt och till ett bra pris!"
"Det tog Yosef mindre än en vecka att sälja min lägenheten för rekordpris från att vi skrev på att han skulle sälja lägenheten. Kommer aldrig anlita en annan mäklare så länge Yosef fortfarande jobbar. Rekommenderar Yosef stark till den som vill sälja sin lägenhet smidigt och till ett bra pris!"
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 220

18 apr 2022

"Vi är riktigt nöjda med Yosefs målinriktade och engagerade arbete med att sälja vår bostad. Det vi uppskattade främst var att Yosef var lyhörd och arbetade hela tiden utifrån våra uttalade förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Yosef! "
säljare på Agronomvägen 8

18 apr 2022

"Best broker in town! Recommended!!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1F

14 apr 2022

"Rekommenderar varmt. Gjorde ett toppen jobb. Svarar alltid när man ringer. Kommer bara använda honom i framtiden. "
säljare på Västra Varvsgatan 27

14 apr 2022

"Yosef är den bästa mäklaren jag varit med om. Precis så här vill man ha det. Extremt serviceminden, snabb och effektiv.
Allt är problemfritt när du låter Yosef sälja din fastighet."
säljare på Norrängavägen 5B

13 apr 2022

"Väldigt nöjd med smidig och problemfri försäljning från dag ett. Alltid konkret, tydlig och öppen kommunikation "
säljare på Brunnsgatan 14A

06 apr 2022

"Yosef var ett stort stöd under hela processen och gjorde ett kanonjobb!"
säljare på Stora Fiskaregatan 13B

30 mar 2022

"Jag ger Yosef en 10:a på en 5-gradig skala! Han gav mig precis det jag ville ha, en snabb affär. Det tog 4 dagar så var lägenheten såld. Ett proffs ut i fingerspetsarna! Kan inte annat än att rekommendera honom."
säljare på Vildgåsvägen 1C

24 mar 2022

"Yosef is the best. If we were to choose a realtor again we’d definitely go for him thousand times! He’s very honest which was a very important criteria for us to choose a realtor. He knows his job well. We sold our apartment because of moving to Stockholm. In the end, after Yosef sold our apartm..."
"Yosef is the best. If we were to choose a realtor again we’d definitely go for him thousand times! He’s very honest which was a very important criteria for us to choose a realtor. He knows his job well. We sold our apartment because of moving to Stockholm. In the end, after Yosef sold our apartment, he even helped us make the best decision for accommodation in Stockholm. Can warmly recommend him."
Läs mer
säljare på Åbrinksvägen 33

18 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Yosef. Skulle välja samma mäklare om jag ska sälja igen. "
säljare på Klövervägen 2B

18 mar 2022

"Kunnig, och villig att dela med sig av sina erfarenheter på ett bra och förtroendegivande sätt. Ställde upp alla dagar i veckan! Bra, helt enkelt."
säljare på Kämpagränden 21A

18 mar 2022

"Har haft Yosef som mäklare både vid köp och försäljning av lägenhet. Kan bara säga att jag är mycket nöjd. Upplevelsen var lika bra vid båda tillfällena. Rekommenderar starkt! "
säljare på Sofiaparken 5E

10 mar 2022

"Aktiv mäklare med god förmåga att känna av säljarens önskemål."
säljare på Rapsvägen 6

04 mar 2022

"Topp mäklare"
säljare på Stralsundsvägen 30

04 mar 2022

"Yosef är guld! Den bästa mäklaren jag haft med att göra genom mina år! Väldigt engagerad mäklare som står för sina ord . Kommer alltid att använda mig av Yosef som mäklare!"
säljare på Aktrisgatan 10

24 feb 2022

"Mycket bra! Rekommenderar! "
säljare på Arkivgatan 9D

16 feb 2022

"Yosef är min favoritmäklare som jag använt vid köp och försäljningar av bostad. Han är varm och tillmötesgående och alltid lätt att få tag på."
säljare på Gässlingavägen 7C

15 feb 2022

"Till den som ska sälja sin lägenhet är Yosef det optimala valet. Förutom att han är en mycket trevlig person att samarbeta med är han är transparent, lyhörd och driven. Från det att jag tog kontakt med Yosef var lägenheten såld inom två veckor till ett pris jag var mycket nöjd med. Yosef överträf..."
"Till den som ska sälja sin lägenhet är Yosef det optimala valet. Förutom att han är en mycket trevlig person att samarbeta med är han är transparent, lyhörd och driven. Från det att jag tog kontakt med Yosef var lägenheten såld inom två veckor till ett pris jag var mycket nöjd med. Yosef överträffade alla mina förväntningar! "
Läs mer
säljare på Södra Esplanaden 13C

15 feb 2022

"Hej
Tack Yosef och bjurfors, jag var jätte nöjd med
Hur ni hanterade affären "
säljare på Norrängavägen 5C

02 feb 2022

"Samordnade flyttstädning, möblering och fotografering. Mycket smidigt!"
säljare på Qvantenborgsvägen 10B

25 jan 2022

"Yosef hjälpte oss både vid köp och försäljning. Affärerna kändes trygga och säkra. Han är ärlig, respektfull och alltid tillgänglig att svara på frågor och ge råd. Rekommenderar honom starkt till alla som går i köp/säljtankar."
säljare på Skarpskyttevägen 2C

25 jan 2022

"Bästa Möklare. Rekommenderar stark "
säljare på Arvidsborgsvägen 133

17 jan 2022

"Yosef är en toppmäklare med ett oerhört driv! "
säljare på Vildgåsvägen 25B

21 dec 2021

"TOPPKLASS!!
Att säljer min bostad med Yosef är bästa val gjorde jag, han är professionell mäklare med mycket energi.
Super bemötande och jag rekommenderar starkt !!
Tusen tusen tack för snabbt och smidigt affär. "
säljare på Norrängavägen 5B

21 dec 2021

"Kompetent mäklare. Rekommenderas!"
säljare på Järnåkravägen 11D

07 dec 2021

"Hög servicenivå, påläst, väl förberedd, och snabba svar. "
säljare på Fälggatan 2

07 dec 2021

"Jag har svårt att med ord beskriva hur nöjda vi är med Yosef. Som säljare har Yosef hållit oss ständigt uppdaterade under hela processen. Oavsett dag och tid på dygnet har Yosef tagit sig tiden att svara på våra frågor. Vi har träffat många mäklare under våran bostadskarriär men ingen med sådant ..."
"Jag har svårt att med ord beskriva hur nöjda vi är med Yosef. Som säljare har Yosef hållit oss ständigt uppdaterade under hela processen. Oavsett dag och tid på dygnet har Yosef tagit sig tiden att svara på våra frågor. Vi har träffat många mäklare under våran bostadskarriär men ingen med sådant mål och driv som Yosef har. "
Läs mer
säljare på Vildgåsvägen 8

29 nov 2021

"Jag blev rekommenderad Yosef. Han är en fantastisk mäklare som var väldigt tydlig och lyckades sälja min lägenhet två dagar efter att vi påbörjade försäljningen. Han överträffade mina förväntningar och jag kommer absolut att använda honom nästa gång jag säljer. Rekommenderar starkt!"
"Jag blev rekommenderad Yosef. Han är en fantastisk mäklare som var väldigt tydlig och lyckades sälja min lägenhet två dagar efter att vi påbörjade försäljningen. Han överträffade mina förväntningar och jag kommer absolut att använda honom nästa gång jag säljer. Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Tullgatan 10

28 nov 2021

"Kanon bra!! "
säljare på Parternas gränd 55

23 nov 2021

"Yosef is the best real estate broker .He has been able to facilitate very fast sale of our apartment and handled the whole transaction very effectively and efficiently
I will recommend Yosef to all my friends in future
We are extremely satisfied with his services"
"Yosef is the best real estate broker .He has been able to facilitate very fast sale of our apartment and handled the whole transaction very effectively and efficiently
I will recommend Yosef to all my friends in future
We are extremely satisfied with his services"
Läs mer
säljare på Doppingvägen 10C

10 nov 2021

"Yosef är fantastisk!
Efter att ha anlitat en annan mäklare som inte lyckats sälja min lägenhet, tog Yosef över och två veckor senare var den såld efter första visningen.
Han har ett otroligt engagemang och driv! Alltid nära till hands att svara på frågor och otroligt proffesionell.
Det är verk..."
"Yosef är fantastisk!
Efter att ha anlitat en annan mäklare som inte lyckats sälja min lägenhet, tog Yosef över och två veckor senare var den såld efter första visningen.
Han har ett otroligt engagemang och driv! Alltid nära till hands att svara på frågor och otroligt proffesionell.
Det är verkligen skillnad på mäklare och mäklare. Vill du ha en mäklare som levererar, är det Yosef som gäller. Jag kommer inte använda mig av någon annan framöver! "
Läs mer
säljare på Branteviksgatan 7B

05 nov 2021

"El mejor vendedor !! Una venta express , altamente recomendable…. "
säljare på Framtidsgatan 4A

05 nov 2021

"Jättenöjd med Yosef vid försäljningen av min lägenhet. Han är väldigt engagerad och professionell. Rekommenderas starkt! "
säljare på Parternas gränd 43

05 nov 2021

"Ett starkt förtroende och en trygg mäklare! Mycket nöjd med bostadsförsäljningen. Kan varmt rekommendera Yosef Halim! "
säljare på Vildgåsvägen 6

19 okt 2021

"Rolig och tillmötesgående! Ingav ett stort förtroende. Snabb på att återkoppla både på sms och telefon. Kunnig och professionell! "
säljare på Stralsundsvägen 26

21 sep 2021

"Professional and helpful, strongly recommended !"
säljare på Brunnshögsgatan 2

19 sep 2021

"Yosef är en mycket professionell mäklare med mycket energi. Han var mycket fokuserad på uppgiften och hade rätt strategier för att utföra jobbet. Som en internationell säljare fick vi mycket förtroende för Yosef. Han är utan tvekan den bästa på marknaden. När vi säljer igen väljer vi definitivt Y..."
"Yosef är en mycket professionell mäklare med mycket energi. Han var mycket fokuserad på uppgiften och hade rätt strategier för att utföra jobbet. Som en internationell säljare fick vi mycket förtroende för Yosef. Han är utan tvekan den bästa på marknaden. När vi säljer igen väljer vi definitivt Yosef. Han rekommenderas starkt. Vi är glada och till 100% nöjda kunder."
Läs mer
säljare på Jordabalksvägen 52

13 sep 2021

"Jag kan absolut rekommendera Yosef som är än av dem bästa mäklaren jag har haft . Bra i bemötande. "
säljare på Pilåkersvägen 4C

09 sep 2021

"Mycket bra mäklare! Svarar alltid snabbt och på de frågor man har genom hela processen. Driven och framåt. Kan varmt rekommendera Yosef till alla som ska sälja! "
säljare på Flygelvägen 165

31 aug 2021

"10 av 10 på alla punkter. Hade rekommenderat vidare Yosef alla dagar i veckan! Alltid närvarande och otroligt proffsig. "
säljare på Abbekåsgatan 10A

31 aug 2021

"En väldigt kompetent, driven och skicklig mäklare som levererar. Mycket nöjda med hela processen. Yosef är ett självklart val framöver och vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Linerovägen 16B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
61
Radhus
4
Villa
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
53
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
217 217 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
378 av 382 säljare
Yosef satte rätt förväntningar på slutpriset
363 av 385 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
375 av 378 säljare
Yosef var tydlig och höll mig uppdaterad
384 av 388 säljare

Yosef på kartan.

437 tidigare annonser
48 bostäder till salu
391 rekommendationer

48 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
3 rum, 71 m²
22 464 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 174 kr/mån
6 495 000 kr
4 rum, 116 m²
55 991 kr/m²
Lägenhet, Lund
5 800 kr/mån
6 395 000 kr
5 rum, 133 m²
48 082 kr/m²
Radhus, Lund
1 495 000 kr
2 rum, 57,2 m²
26 228 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 728 kr/mån
1 995 000 kr
6 rum, 148 m²
13 479 kr/m²
Villa, Hörby

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 250 000 kr
Lägenhet Sofiaparken
+ 55 000 kr
2 rum, 61,7 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb, kompetent och jag kan absolut rekommendera honom. Förmodligen den bästa mäklaren på marknaden."
3 440 000 kr
Lägenhet Väster
+ 45 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 105 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Yosef är en jättebra och trevlig mäklare och hjälpte oss genom hela processen. Han var väldigt snabb på att svara så fort man hade frågor vilket fick oss att känna oss trygga. Vi var även väldigt nöjda med hur engagerad han var och man märkte att han brydde sig om att hjälpa oss med affären. "
2 595 000 kr
Lägenhet Tuna
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Möllevången
+ 305 000 kr
3,5 rum, 82 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Yosef är en engagerad och målmedveten mäklare som fick till en smidig affär. Han guidade oss igenom affären och utgick helt utifrån våra förutsättningar. Rekommenderas varmt!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.