Yosef Halim

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Yosef Halim
Profilbild för Yosef Halim
Yosef Halim
4.9 / 5
(165 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
29 st
79 245 000 kr

Bakgrund

Yosef Halim jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-03-01. Yosef har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Yosef har haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 68 040 000 kr.

Presentation

Med ledord som resultatinriktad och lösningsorienterad i kombination av ett driv och viljan att lyckas ger jag alltid 110% för att maximera försäljningsresultatet i varje affär. Kvalité kommer alltid före kvantitet och jag åtar mig aldrig ett uppdrag utan att helhjärtat gå in för det. Att ha en tydlig struktur och strategi är något jag ser som en självklarhet i mitt jobb.
Jag arbetar på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni alltid skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Låt oss tillsammans göra er livs viktigaste affär, till er livs bästa affär.

- Topp 10 Sveriges mest transparenta mäklare 2018
- Årets Rookie Lund 2018
- Årets Mäklare Fastighetsbyrån Lund 2019

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019
tredje kvartalet 2019

Säljare om Yosef.

08 jun 2020

"Yosef har hållit oss uppdaterade hela tiden och guidat oss genom försäljningen på ett mycket proffsigt och tydligt sätt. Yosef har genomfört vår försäljning på bästa möjliga sätt, vi är mycket nöjda med allt."
säljare på Revingegatan 4A

31 maj 2020

"Yosef har verkligen lagt ner sin tid och själ till att sälja min lägenhet och har alltid varit väldigt enkel att få tag på :) "
säljare på Södra Esplanaden 5B

28 maj 2020

"Vi är mkt nöjda med yosefs insats. Det gick snabbt och smidigt att sälja lägenheten och med facit i hand finns det inget vi skulle vilja ändra på. Han är serviceminded och kan sitt område. Tack Yosef, vi kommer garanterat rekommendera dig i framtiden. "
säljare på Änggatan 4B

28 maj 2020

"Yosef är en fantastiskt grym och driven mäklare. Redan från första mötet kände man att han var en bra människokännare, försäljare och pålitlig som sedan levererade sin service i världsklass.
Han avslutade vår affär på rekord tid över utgångspriset och var tillgänglig dygnet runt genom hela processen.
Hatten av till dig Yosef!
"
säljare på Kobjersvägen 9B

27 maj 2020

"Yosef är en trevlig och driven mäklare. Han var alltid tillgänglig oavsett tidpunkt på dygnet. Vår lägenhet annonserades fredag och Yosef lyckades sälja den redan på tisdag, dvs innan visning och över utgångspriset. Vilket är ett stort plus. Kan starkt rekommendera att anlita Yosef som mäklare.
"
säljare på Kaprifolvägen 125

20 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Yosef. Han har verkligen varit omhändertagande genom hela processen och även hjälpt oss med tankar och tips vid vårt kommande köp. Han har bemött vår rädsla och oro inför dessa stora och livsförlängande affärer med empati och sunt förnuft. "
säljare på Jaktstigen 49

15 maj 2020

"Sålde lägenheten innan visning till ett jättebra pris tycker jag. Yosef är duktig och är satsar hårt på att hitta rätt köpare. Allting gick fort fort. Mvh Vahid R"
säljare på Tordmulevägen 2A

13 maj 2020

"Yosef genomförde vår försäljning på bästa tänkbara sätt! Service och engagemang i världsklass"
säljare på Högränd 4

06 maj 2020

"Efter att ha varit i kontakt med flertalet mäklare var Yosef vårt självklara val. Valet var enkelt då Yosef var allt vi sökte hons en mäklare. Han är väldigt passionerad, driven men framför allt otroligt kunnig. Yosef höll oss väl uppdaterade och var alltid tillgänglig när vi behövde honom. Han är väldigt lyhörd och avslutade affären lika snabbt som han tog sig ann försäljningen. "
säljare på Vildgåsvägen 8

30 apr 2020

"Yosef hjälpte mig att känna mig trygg genom hela processen. Snabb återkoppling och proffesionellt bemötande. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Vildgåsvägen 12

23 apr 2020

"Försäljningen kändes trygg om mäklaren var närvarande under hela processen."
säljare på Munins väg 14

22 apr 2020

"Vi kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vårt husförsäljning. Det var Bjurfors / Yosef Halim som hade vårt drömhus till försäljning. Inte en enda gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade. Han är ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Vi kan verkligen verkligen rekommendera Yosef Halim när det gäller om du ska sälja eller köpa om du vill ha bra marknaden pris."
säljare på Kollegievägen 210

09 apr 2020

"Yosef hjälpte mig med köpet av min nya bostad, och nu har han även sålt vårt hus. Allt har gått i raketfart och vi är supernöjda. 10+"
säljare på Arkeologvägen 86

09 apr 2020

"Mycket trevlig kille. Väldigt professionell, driven och engagerad. Jag skulle anlita honom igen. "
säljare på Kung Oskars väg 15B

07 apr 2020

"Yosef är väldigt professionell, driven och grym mäklare, rekommenderas starkt! "
säljare på Slåttervägen 5A

01 apr 2020

"Engagerad och målinriktad."
säljare på Åldermansgatan 1D

24 mar 2020

"I can highly recommend Yosef. He is professional and friendly, hard-working, trustworthy and communicative. Yosef has an excellent understanding of the housing market and throughout the process I felt secure that I would sell my apartment for the best price. After the sale was agreed Yosef continued to offer his full support."
säljare på Karl XI-gatan 11A

20 mar 2020

"Yosef är en utmärkt mäklare uti fingerspetsarna. Hans kvickhet, lokalkännedom och drivkraft möjliggjorde en bra affär."
säljare på Arkivgatan 20

18 mar 2020

"Från första stund ingav Yosef ett högt förtroende och kunskap, vi kände direkt att Yosef skulle göra sitt bästa i försäljning och han leverade till 200%. Försäljningen gick smidigt och vi blev mer än nöjda med affären. "
säljare på Gunnesbovägen 19

11 mar 2020

"Yosef var väldigt professionell,engagerad, driven och rikitgt grym. Jag jobbar sent och han vart alltid tillgänglig för att göra det så smidigt som möjligt för bägge parter. Han var väldigt duktig på att ge mig ett slutpris som han toppade dessutom!"
säljare på Skarpskyttevägen 2D

04 mar 2020

"Väldigt professionell mäklare som inte lämnar någon sten ovänd. Rekommenderas verkligen. "
säljare på Eriksdalsgatan 3A

03 mar 2020

"Superbra tjänst med hittamäklare som ledde mig till min stjärnmäklare Yosef. Mötte 4 totalt i min nervositet men efter att ha träffat Yosef sist så kände jag mig 100% säker på att han var min typ av mäklare. Värdesätter hans personlighet, engagemang och hans känsla för att känna av vad för människor han möter och anpassa sig efter det. Suverän som fixar alla frågor och är positiv i alla aspekter. Vände och vred tills saker och ting löste sig. Tusen tack för en bra upplevelse och helhet. Rekomenderar till alla som söker det stora extra samt trygghet i din speciella affär. "
säljare på Flygelvägen 31

20 feb 2020

"Yosef gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet!
Jag bor i Stockholm och därför var det viktigt för mig att få stöd och hjälp under processen, vilket jag verkligen fick av Yosef. Jag kände mig så trygg med Yosef! Det är tydligt att Yosef brinner för sitt jobb och han fanns tillgänglig för alla typer av frågor och stöd! Jag är superduperglad att jag valde Yosef som mäklare, och jag kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Bredgatan 18

19 feb 2020

"Fick så mycket hjälp i hela processen med att sälja min bostad och har aldrig känt mig så trygg! Yosef är världens bästa mäklare. 5 stjärnor på allt till honom. Han hanterar hela processen väldigt proffsigt! Sveriges stjärnmäklare ! "
säljare på Trollebergsvägen 9

09 dec 2019

"Jag har sålt en lägenhet i Lund genom Yosef och måste säga att detta är den bästa mäklaren jag har haft. Väldigt kunnig, trevlig och lugn som lägger ner tid för både säljare och köpare och kan branschen och marknaden. Man märker att detta är en mäklare både för säljare och köpare och allt har gått väldigt smidigt och enkelt och jag är otroligt glad att ha haft Yosef som mäklare."
säljare på Finalgatan 15B

04 dec 2019

"Proffsigt bemötande, engagerad
Stor kunskap av bostads marknaden."
säljare på Slöjdgatan 12

04 dec 2019

"Yosef var mycket engagerad och tydlig med hur han verkligen vill hjälpa till med att sälja lägenheten. Andra mäklare uppvisade inte tillnärmelsevis lika stor vilja och lust att lyckas med försäljningen. "
säljare på Grisslevägen 6

26 nov 2019

"Yosef är helt fantastisk! Han brinner verkligen för sitt jobb och går in helhjärtat. Alltid tillgänglig och har enormt bra marknadskännedom. Lysande på att sälja och ett grymt engagemang. Rekommenderar till 110%!"
säljare på Måsvägen 20C

22 nov 2019

"Yosef är en trevlig och förtroendeingivande person och är som mäklare resultatdriven och engagerad med ett brett kundnätverk. Rekommenderar starkt!"
säljare på Gyllenkroks Allé 29

02 nov 2019

"Yosef särskiljer sig som mäklare med sitt stora affärsdriv och förhandlingsförmåga. Han vill mycket, tar sig tid och är dedikerad att göra vad som krävs för att du som säljare ska känna dig nöjd med resultatet. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt vid frågor. Bostaden blev såld snabbare än förväntat och till ett slutpris över förväntan. Anlita Yosef om du vill ha en mäklare som arbetar proaktivt och ständigt är på tå. Rekommenderas!"
säljare på Brunnsgatan 7A

30 okt 2019

"Engagerad och lätt att få tag i vid ev frågor. Arbetar snabbt och effektivt. "
säljare på Måsvägen 5A

29 okt 2019

"Mycket trevlig och duktig mäklare."
säljare på Skarpskyttevägen 2D

28 okt 2019

"Yosef är en mycket hängiven och professionell mäklare som levde upp till mina förväntningar med råge. Han gjorde sälj-processen lättare och rolig. Skulle rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. Mycket nöjd. "
säljare på Södra Esplanaden 20B

15 okt 2019

"Yosef är en stigande stjärna när det kommer till fastighetsförmedling. Genom att använda sitt kontaktnät kunde Yosef få till en smidig försäljning av min lägenhet till ett fantastiskt bra pris. Jag kommer rekommendera Yosef till alla jag känner då han helt klart är rätt mäklare om man värdesätter ett högt slutpris. Du är bäst Yosef!"
säljare på Smedjegatan 2D

10 okt 2019

"Vi stämde träff med Yosef efter personlig rekommendation och förstod snabbt att han har en fallenhet för sitt yrke som är få förunnat. Kombinationen av en otroligt hög arbetsmoral och en naturbegåvning för förhandling gör Yosef oslagbar. Vi är mer än nöjda och kommer anlita Yosef igen.
Tack Yosef – du är en stjärna!"
säljare på Gyllenkroks Allé 3

09 okt 2019

" Yosef är trevlig, engagerad och professionell. "
säljare på Parternas gränd 71

02 okt 2019

"Yosef var engagerad och hade en bra plan från början som gav ett bra resultat i en tuff marknad. Han var alltid lätt att få tag i."
säljare på Måsvägen 20B

05 sep 2019

"jag är väldigt nöjd med engagemanget som Yosef har. Han Lyssnar verkligen på kunden men vågar också ge inspel på vad han tycker. Var alltid tillgänglig innan och under säljprocessorn. Det blir inte sista gången jag anlitar honom."
säljare på Jaktstigen 31

04 sep 2019

"Trygg och nöjd med vår bostadsförsäljning! "
säljare på Sofiaparken 6C

22 aug 2019

"Första gången jag träffade Yosef hemma hos mig gick han direkt mot badrummet. Han ville se om man kunde få in en tvättmaskin där eller i köket. Han hade alltså redan en köpare i åtanke. Genom hans bokade visningar knyter han en god kontakt med potentiella köpare.
Han är analytisk och kan bedöma personers behov väldigt bra. Med denna förmåga kan Yosef presentera information på ett sätt som är tillfredsställande för mottagaren. Han ljuger aldrig och han pratar inte nonsens som vissa andra mäklare, därför tog det mig inte lång tid att bestämma mig för Yosef.
Yosef är en engagerad mäklare som man kan lita på!"
säljare på Gässlingavägen 7B

22 aug 2019

"mycket duktig mäklare."
säljare på Parternas gränd 15

21 aug 2019

"Yosef är trevlig och engagerad, han har snabbt och effektivt levererat över förväntan. Mycket nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Sofiavägen 5C

16 aug 2019

"Yosef är en mycket driven och kunnig mäklare som genomförde vår lägenhetsförsäljning på en mycket bra sätt. Snabbt och smidigt! Hans sätt att presentera en helhetslösning föll vi för och han genomförde det också på bästa sätt.
Rekommenderads starkt! "
säljare på Dag Hammarskjölds väg 5C

08 aug 2019

"Jag har aldrig mött en sådan duktig och effektiv mäklare någonsin! Första gången vi sågs fick vi ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Yosef var väldigt effektiv med att börja hitta potentiella säljare; som endast tog ett par dagar med ett väldigt bra pris! Bostaden såldes, över förväntan, på 2,4 Mkr tack vare Yosefs skicklighet.
Även utanför affären vill Yosef erbjuda sin hjälp med frågor om andra bostäder med rekommendationer och kontaktnät.
Sammanfattat är Yosef en toppmäklare med mycket driv, effektivitet och väldigt hjälpsam! "
säljare på Fabriksgatan 12

07 aug 2019

"Valde Yosef bland 2 andra mäklare pga att han hade ett bra helhetstänk och informerade mig om saker som de andra missade. Han hade bra koll på marknaden och affären gick bra."
säljare på Bronsåldersvägen 10

07 aug 2019

"Yosef är driven, engagerad och målinriktad. Han såg till att jag som säljare blev nöjd med affären och jag är glad att jag valde Yosef som min mäklare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Södra Esplanaden 5A

05 aug 2019

"Yosef var driven och ville göra sitt bästa för att besvara alla eventuella frågor under bostadsaffären. Under förhandlingsdelen av affären kom han verkligen till sin rätt och jag skulle rekommendera att anlita honom om du behöver en säljinriktad mäklare."
säljare på Sofiaparken 5F

25 jul 2019

"Pålitlig. Trevlig. Tydlig. 5/5. "
säljare på Sofiavägen 5B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
68 040 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
160 av 165 säljare
Yosef satte rätt förväntningar på slutpriset
154 av 165 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
159 av 165 säljare
Yosef var tydlig och höll mig uppdaterad
163 av 165 säljare

Yosef på kartan.

183 tidigare annonser
3 bostäder till salu
165 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
4 rum, 106 m²
37 688 kr/m²
Lägenhet, Lund
6 067 kr/mån
1 595 000 kr
3 rum, 64 m²
24 921 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 315 kr/mån
5 295 000 kr
5 rum, 134 m²
39 514 kr/m²
Villa, Lund

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 275 000 kr
Lägenhet Klosters Fälad
+ 80 000 kr
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
1 rum, 45 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Centrum
-195 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Yosef har hållit oss uppdaterade hela tiden och guidat oss genom försäljningen på ett mycket proffsigt och tydligt sätt. Yosef har genomfört vår försäljning på bästa möjliga sätt, vi är mycket nöjda med allt."
1 750 000 kr
Lägenhet Nöbbelöv
-45 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 150 000 kr
Lägenhet Kobjer
+ 55 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Yosef är en fantastiskt grym och driven mäklare. Redan från första mötet kände man att han var en bra människokännare, försäljare och pålitlig som sedan levererade sin service i världsklass.
Han avslutade vår affär på rekord tid över utgångspriset och var tillgänglig dygnet runt genom hela processen.
Hatten av till dig Yosef!
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.