Ylva Ekelund

Profilbild för Ylva Ekelund
Säljarfavorit
Ylva Ekelund
5.0 / 5
(201 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
12 st
147 625 000 kr

Bakgrund

Ylva Ekelund jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-07-19. Ylva har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Ylva har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 108 480 000 kr.

Presentation

Jag är grundare och delägare på Nestor Fastighetsmäkleri, en innerstadsbyrå som fokuserar på att säkerställa hög kvalitet under hela processen och att förmedla bostäder med ett stort personligt engagemang.

Jag har varit aktiv fastighetsmäklare i Stockholms innerstad sedan 2013 och har på den tiden knutit starka band med både köpare och säljare genom hög tillgänglighet, ärlighet och en brinnande passion för yrket.

Mäklarbyrå


Säljare om Ylva.

30 nov 2023

"Ylva får högst betyg!
Hon överträffade våra förväntningar, hennes positiva sätt och taktiska förmåga ledde till att vi fick det pris vi önskade i en svajig marknad. Rekommenderar starkt!! "
säljare på Vanadisvägen 36

31 okt 2023

"Ylva var otrolig. Hon höll oss uppdaterade hela tiden och hennes engagemang var över förväntan. Hon är kunnig och gav bra rådgivning både vid försäljning och köp av ny lägenhet. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ringvägen 4

31 okt 2023

"Ylva är bara att rekommendera, fantastiskt duktig!"
säljare på Baltzar von Platens gata 6

16 okt 2023

"Ylva är ett geni när det kommer till timing, affärsstrategi, rådgivning, kännedom om marknaden samt tillmötesgående mot alla inblandade parter. Hon är snabb och driver på för att bärsta möjliga affär ska ske och inget lämnas åt slumpen. Har stött på andra mäklare tidigare men Ylva är en one of a ..."
"Ylva är ett geni när det kommer till timing, affärsstrategi, rådgivning, kännedom om marknaden samt tillmötesgående mot alla inblandade parter. Hon är snabb och driver på för att bärsta möjliga affär ska ske och inget lämnas åt slumpen. Har stött på andra mäklare tidigare men Ylva är en one of a kind. Kan inte nog rekommendera henne om du vill ha det bästa av det bästa. "
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 87

22 sep 2023

"Bra driv! Engagerad!"
säljare på Sankt Eriksgatan 19

22 sep 2023

"Med en fantastisk känsla för människor och ett otroligt engagemang och lyhördhet är Ylva i särklass den mest proffsiga mäklaren jag varit i kontakt med. Leveransen är dessutom alltid över förväntan! "
säljare på Upplandsgatan 85B

07 sep 2023

"Kan inte nog understryka hur mycket vi rekommenderar Ylva!! Hon är professionell, lyhörd, snabb, otroligt trevlig, och inte minst- skarp! TACK och lov att vi hittade just Ylva som mäklare, är otroligt otroligt nöjd!! "
säljare på Klippgatan 14G

04 sep 2023

"Ylva gjorde ett toppenjobb med försäljningen av min bostad! Hon var professionell och otroligt lyhörd. Jag har känt mig trygg och fått bra rådgivning genom hela processen. Högsta betyg från början till slut, kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Nybohovsbacken 81

30 aug 2023

"Jag kan varmt rekommendera Ylva för er kommande försäljning. Ylva var målmedveten, engagered och lyhörd och jag kände mig trygg genom hela processen genom löpande kommunikation, input rekommendationer. "
säljare på Kungsholmsgatan 52

06 jul 2023

"Snabb, lyhörd, engagerad och toppen som bollplank! Rekommenderar Ylva! "
säljare på Dalagatan 23

28 jun 2023

"Supernöjd med Ylvas arbete! Snabb återkoppling och väldigt professionell! "
säljare på Lottens gata 11

12 jun 2023

"Jag kunde inte vara mer nöjd! Från första mötet var Ylva kommunikativ, inkännande och hade otroligt härlig energi! Hon var också professionell och hade koll på allt, vilket gjorde det lätt att känna fullt förtroende och kunna slappna av, något som känns extra tryggt i dessa tider. Kan varmt rekom..."
"Jag kunde inte vara mer nöjd! Från första mötet var Ylva kommunikativ, inkännande och hade otroligt härlig energi! Hon var också professionell och hade koll på allt, vilket gjorde det lätt att känna fullt förtroende och kunna slappna av, något som känns extra tryggt i dessa tider. Kan varmt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 80

08 jun 2023

"Ylva är fantastisk, hon är inte bara en duktig mäklare, hon tar sig tid och är inlyssnande. Även efter att min lägenhet var såld höll vi kontakten och hon stöttade mig inför köpet av min nya lägenhet. Smidig, lätt att samarbete med och väldigt kompetent. Kan varmt rekommendera Ylva och Nestror, f..."
"Ylva är fantastisk, hon är inte bara en duktig mäklare, hon tar sig tid och är inlyssnande. Även efter att min lägenhet var såld höll vi kontakten och hon stöttade mig inför köpet av min nya lägenhet. Smidig, lätt att samarbete med och väldigt kompetent. Kan varmt rekommendera Ylva och Nestror, för mig känns det självklart att anlita Ylva igen!"
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 131A

07 jun 2023

"Otroligt proffsig och engagerad! Rekommenderar verkligen Ylva!"
säljare på Västmannagatan 87A

30 maj 2023

"Ylva var mycket lyhörd och effektiv. Hon kom med mycket bra tips som gjorde att försäljningen överträffade alla mina förväntningar! Första gången jag sålt med henne och absolut inte sista!"
säljare på Roslagsgatan 25

09 maj 2023

"Ylva är helt fantastisk! Så extremt professionell, förtroendeingivande, kommunikativ (jag behövde aldrig vänta mer än någon minut på svar på sms), inkännande, och ett knippe av energi. Hon var extremt närvarande inte bara i försäljningsprocessen men också då vi skulle buda på den lägenhet vi skul..."
"Ylva är helt fantastisk! Så extremt professionell, förtroendeingivande, kommunikativ (jag behövde aldrig vänta mer än någon minut på svar på sms), inkännande, och ett knippe av energi. Hon var extremt närvarande inte bara i försäljningsprocessen men också då vi skulle buda på den lägenhet vi skulle köpa. Generös och bjussig med sin tid, energi, och kunskap. Hon lyckades få till ett bra slutpris vid försäljning trots en seg marknad och mycket ovisshet. Jag kände totalt lugn inför att Ylva skulle ta hand om allt på bästa sätt. Rekommenderar henne varmt!! "
Läs mer
säljare på Långholmsgatan 13

27 apr 2023

"Första gången jag anlitar en fastighetsmäklare och på det första försöket blev det rätt. Genuin, engagerad och kompetent. Hon har mina varmaste rekommendationer!
Jag är så nöjd med försäljningen av mina kära pärla på Skinnarviksringen. Tack Ylva! "
säljare på Skinnarviksringen 2

27 apr 2023

"Ylva är en stjärna! Otroligt kompetent, tillgänglig, engagerad och inte minst en väldigt härlig person. "
säljare på Luntmakargatan 63

26 apr 2023

"Jag kan starkt rekommendera Ylva då jag aldrig träffat en så engagerad och kunnig mäklare som trots en utmanande försäljning aldrig gav upp och höll mig i handen hela vägen i mål!"
säljare på Krukmakargatan 38

13 apr 2023

"Ylva är en fantastisk mäklare - lyhörd, kunnig, entusiastisk och engagerad. Jag kände att Ylva tog fullt ägandeskap över säljprocessen från början till slut - och resultatet överträffade vida mina förväntningar. Jag kan verkligen rekommendera Ylva till andra bostadssäljare!"
"Ylva är en fantastisk mäklare - lyhörd, kunnig, entusiastisk och engagerad. Jag kände att Ylva tog fullt ägandeskap över säljprocessen från början till slut - och resultatet överträffade vida mina förväntningar. Jag kan verkligen rekommendera Ylva till andra bostadssäljare!"
Läs mer
säljare på Kungsklippan 5

24 mar 2023

"Oerhört professionell mäklare. Alltid lyhörd och lätt att nå. Rak och tydlig i sin kommunikation.
Väldigt nöjd med Ylvas bemötande och det arbete hon la ner. Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Ola Hanssonsgatan 9

15 mar 2023

"Ylva är en väldigt duktig och engagerad mäklare med många års erfarenhet. Hon har god lokalkännedom och är en trovärdig person. Allt detta bidrar till att man som säljare känner sig väl omhändertagen och säker."
säljare på Tulegatan 32A

08 mar 2023

"Mycket proffsig och snabb till återkoppling under hela säljprocessen.
"
säljare på Vikingagatan 8

02 mar 2023

"Ylva rekommenderades av vänner och vi hade därför höga förväntningar - som till fullo infriades! Hon är lyhörd, engagerad, proffsig och mycket sympatisk. Vi kände oss helt trygga med hennes vägledning från start till mål. Med andra ord är vi mycket nöjda och lämnar våra varmaste rekommendationer!"
"Ylva rekommenderades av vänner och vi hade därför höga förväntningar - som till fullo infriades! Hon är lyhörd, engagerad, proffsig och mycket sympatisk. Vi kände oss helt trygga med hennes vägledning från start till mål. Med andra ord är vi mycket nöjda och lämnar våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 85B

25 feb 2023

"Andra gången vi anlitar Ylva för en bostadsförsäljning och vi är lika imponerade denna gång. Positiv mäklare med en otrolig vilja och kämparglöd som resulterade i bästa resultat även i en tuffare marknad. Tacksamma! "
säljare på Markvardsgatan 1

14 feb 2023

"Bästa mäklaren, varmt rekommenderas "
säljare på Siljansvägen 77

03 feb 2023

"Ylva är en fantastisk person och mycket kunnig i sin profession som mäklare. Vi rekommenderar henne starkt och skulle givetvis anlita henne igen.
Lena o Peter Lundin"
säljare på Bondegatan 16A

01 feb 2023

"Wow vad vi är nöjda med Ylva! Vilken härlig energi och engagemang. Kom väl förberedd till första mötet där hon var påläst kring bostade. Var väldigt tydlig under hela processen och vi kände oss så nöjda och trygga med henne. Kan verkligen varmt rekommendera Ylva och kommer definitivt vända mig ti..."
"Wow vad vi är nöjda med Ylva! Vilken härlig energi och engagemang. Kom väl förberedd till första mötet där hon var påläst kring bostade. Var väldigt tydlig under hela processen och vi kände oss så nöjda och trygga med henne. Kan verkligen varmt rekommendera Ylva och kommer definitivt vända mig till henne för framtida försäljningar.
Ylva sålde vår pärla till rekordpris och detta trots en nedåtgående marknad. Vi är supernöjda!!"
Läs mer
säljare på Idungatan 8A

27 jan 2023

"Kan varmt rekommendera Ylva som mäklare! Väldigt proffsig, lyhörd och jag kände, med all rätt, stort förtroende till Ylva. Har bara positiva erfarenheter, allt från första mötet till avklarad försäljning! "
säljare på Norr Mälarstrand 62

18 jan 2023

"Ylva är lyhörd och lätt att samarbeta med. Hon är ärlig och kunnig. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Tre Liljor 1

12 dec 2022

"Vi är supernöjda med Ylva! Ylva var engagerad och driven i samband med vår bostadaffär, hon var också alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kan varmt rekommendera henne vidare till dig som vill ha en energifylld och kunnig mäklare till bostadsaffärer!"
"Vi är supernöjda med Ylva! Ylva var engagerad och driven i samband med vår bostadaffär, hon var också alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kan varmt rekommendera henne vidare till dig som vill ha en energifylld och kunnig mäklare till bostadsaffärer!"
Läs mer
säljare på Hornsgatan 144B

07 dec 2022

"Ylva var otroligt tillgänglig, kunnig och proffsig från första mötet till avklarad försäljning. Kommer utan tvekan att kontakta henne igen nästa gång det är dags att sälja bostad."
säljare på Västmannagatan 84

30 nov 2022

"Ylva är oerhört driven, engagerad och målinriktad. Trots ett väldigt tufft marknadsläge så lyckades hon leverera ett pris jag är nöjd med. Ylva uppdaterar en löpande under hela processen vilket jag verkligen uppskattar. Hon har en fantastiskt bra energi också!
Jag är jättenöjd och jag kommer defi..."
"Ylva är oerhört driven, engagerad och målinriktad. Trots ett väldigt tufft marknadsläge så lyckades hon leverera ett pris jag är nöjd med. Ylva uppdaterar en löpande under hela processen vilket jag verkligen uppskattar. Hon har en fantastiskt bra energi också!
Jag är jättenöjd och jag kommer definitivt anlita henne igen samt rekommendera till andra. Ylva är en riktig stjärna!"
Läs mer
säljare på Kungstensgatan 35A

22 nov 2022

"Fick springa många varv pga dagens marknad, men höll en uppdaterad hela vägen. Jättebra!"
säljare på Sveavägen 55

22 nov 2022

"Ylva är superduktig och jobbar stenhårt, kan inte tänka mig en bättre mäklare"
säljare på Roslagsgatan 22

15 nov 2022

"Supernöjda med Ylva! Höll oss konstant uppdaterade om läget, höll flera privatvisningar utöver ordinarie och såg till att leverera ett bra slutpris trots tuff marknad. Hjälpte även till med tips och info när vi senare skulle köpa lägenhet, mycket uppskattat! "
"Supernöjda med Ylva! Höll oss konstant uppdaterade om läget, höll flera privatvisningar utöver ordinarie och såg till att leverera ett bra slutpris trots tuff marknad. Hjälpte även till med tips och info när vi senare skulle köpa lägenhet, mycket uppskattat! "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 79

05 nov 2022

"Kan verkligen rekommendera Ylva! Engagerad, positiv och effektiv i alla lägen! Det kändes väldigt tryggt att sälja med henne, även i en osäker marknad och vi var jättenöjda genom hela processen."
säljare på Upplandsgatan 74

13 okt 2022

"Supernöjd med Ylva! Trots skakig marknad kände vi oss trygga med Ylvas hjälp och expertis. Rekommenderar Ylva till alla nära och kära!"
säljare på Odengatan 31C

06 okt 2022

"Ylva ledde oss genom hela försäljningen med stort engagemang och mycket energi. Hon gav det lilla extra, vilket resulterade i en lyckad affär. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Rådmansgatan 75

06 okt 2022

"Ylva är en kunnig och engagerad mäklare! Hon har en härlig energi och gav oss regelbundna uppdateringar under försäljningen. Hon var stöttande när marknaden var trög och det hjälpte oss verkligen att inte bli stressade. Vi kan varmt rekommendera Ylva som mäklare! "
"Ylva är en kunnig och engagerad mäklare! Hon har en härlig energi och gav oss regelbundna uppdateringar under försäljningen. Hon var stöttande när marknaden var trög och det hjälpte oss verkligen att inte bli stressade. Vi kan varmt rekommendera Ylva som mäklare! "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 1

06 okt 2022

"Ylva är oslagbar! Vi är så glada att vi valde henne som vår mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Ylva är positiv, driven och skarp och involverade oss under hela processen. Trots en ostadig marknad är vi mycket nöjda med priset!"
säljare på Upplandsgatan 58A

30 sep 2022

"Ylva är otroligt trevlig att ha att göra med och ett riktigt proffs på sitt jobb. Vi sålde när marknaden var under kraftig nedgång men lyckades ändå få ett bra pris när många hade svårt att sälja. Jag kan varmt rekommendera Ylva."
säljare på Redargatan 4

29 sep 2022

"Ylva var en stjärna! Hon var uppmuntrande/stöttande och samtidigt pragmatisk/professionell genom hela processen. Jobbade hårt för att få till en försäljning. "
säljare på Helgagatan 36H

29 sep 2022

"Ylva gav allt, redan innan vi valde henne hade hon tagit reda på saker om lägenheten som ingen annan mäklaren hade valt att kolla upp. Riktigt påläst och drivande för budgivning. Henne väljer vi igen!"
säljare på Tegnérgatan 49

27 sep 2022

"Ylva! Positiv, engagerad, påläst, tydlig och effektiv, bästa mäklaren! "
säljare på Västmannagatan 29

07 sep 2022

"Vi är otroligt nöjda med Ylva som mäklare och hennes insats!
Hon har verkligen varit trygg och professionell i en svajig marknad! Hon har varit extremt engagerad i vår försäljning, tillgänglig och tydlig hela processen.
Så tips till alla, anlita Ylva ni med. "
"Vi är otroligt nöjda med Ylva som mäklare och hennes insats!
Hon har verkligen varit trygg och professionell i en svajig marknad! Hon har varit extremt engagerad i vår försäljning, tillgänglig och tydlig hela processen.
Så tips till alla, anlita Ylva ni med. "
Läs mer
säljare på Valsbergs gränd 8

04 sep 2022

"Har sålt alla lägenheter tillsammans med Ylva, eftersom det inte går att hitta en bättre mäklare. Hon är oerhört kompetent, lyhörd och engagerad. Dessutom alltid glad och enkel att diskutera med. Rekommenderar Ylva till alla som funderar på att sälja sin bostad."
"Har sålt alla lägenheter tillsammans med Ylva, eftersom det inte går att hitta en bättre mäklare. Hon är oerhört kompetent, lyhörd och engagerad. Dessutom alltid glad och enkel att diskutera med. Rekommenderar Ylva till alla som funderar på att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Västmannagatan 79

24 jul 2022

"Som att åka Business Class"
säljare på Drottninggatan 90B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
108 480 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
196 av 198 säljare
Ylva satte rätt förväntningar på slutpriset
165 av 194 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
196 av 197 säljare
Ylva var tydlig och höll mig uppdaterad
200 av 200 säljare

Ylva på kartan.

381 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
201 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

4 795 000 kr
3 rum, 61 m²
78 606 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 062 kr/mån
6 995 000 kr
2,5 rum, 70 m²
99 928 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 224 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 32 m²
93 593 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 372 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 42 m²
95 119 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 409 kr/mån
4 rum, 92 m²
Lägenhet, Stockholm
4 717 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 81 m²
Utropspris: 8 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ylva får högst betyg!
Hon överträffade våra förväntningar, hennes positiva sätt och taktiska förmåga ledde till att vi fick det pris vi önskade i en svajig marknad. Rekommenderar starkt!! "
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 325 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 575 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
1 rum, 30 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 65 m²
Utropspris: 10 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.