William Olsson

Profilbild för William Olsson
Säljarfavorit
William Olsson
4.8 / 5
(218 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
21 st
59 985 000 kr

Bakgrund

William Olsson jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2007-03-07. William har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. William har haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 816 000 kr.

Presentation

Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig efter ca 700 bostadsförsäljningar hur man säljer en bostad i Kungälv på bästa sätt.

För mig är människorna i bostadsaffären absolut viktigast då bostäder ofta är liknande men där varje människa är unik, har unika behov och behöver olika mycket hjälp i sin bostadsaffär.

Jag får nu som franchisetagare tillsammans med två goda vänner möjligheten att leverera en mäklartjänst utan kompromisser som jag själv hade velat använda om jag sålde min egna bostad.

Mitt mål när jag hjälper er att hitta eller sälja en bostad är att ni efteråt inte bara skall rekommendera mig och oss vidare utan vara så nöjda att ni spontant pratar om mig och oss med nära och kära.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om William.

08 dec 2020

"William förmedlar trygghet i processen när det gäller både sälj och köp. Han har många års erfarenhet och förmåga att tänka fritt, han kommer med bra input och har en stor kundkrets. Tack för bra stöd och hjälp William!
"
säljare på Munkegärdegatan 153

08 dec 2020

"William är en mäklare jag hade rekommenderat alla dagar i veckan. En härlig och lättsam person, lyhörd och väldigt behjälplig. Han är väldigt bra på att informera om hur allt går till. Som första gångs försäljare har man inte så mycket koll, då vill man ha en person som är trygg att jobba med och nån man kan lita på. Och William va verkligen den personen. Vi hade ett jätte fint samarbete, han inkluderar en hela tiden så att man är med och vet vad som händer. En kunnig och hårt arbetande mäklare. Vi är mer än super nöjda med hans arbete. "
säljare på Kongahällagatan 48B

08 dec 2020

"Mycket lyhörd och trevlig."
säljare på Jordliden 36

03 dec 2020

"En mäklare jag verkligen kan rekommendera. Han kan sitt yrke och har varit lyhörd och haft uppdateringar om läget kontinuerligt. Han har verkligen jobbat med visningar även för kunder som kommit in sent. Mycket trevligt bemötande. Bästa mäklaren jag har haft."
säljare på Kongahällagatan 46B

20 nov 2020

"Vi är otroligt nöjda med William! Han var engagerad, alltid trevlig och lättillgänglig och gjorde bostadsförsäljningen smidig. Rekommenderar honom till alla :) "
säljare på Ulvegärdegatan 38

01 okt 2020

"William Olsson kan vi starkt rekommendera! Vi har varit jättenöjda med William under vår bostadsförsäljning. Han är nästan skrämmande tillgänglig via telefon och SMS, väldigt tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation. Skulle inte tveka en sekund att anlita denna mäklare, eller denna mäklarbyrå, igen."
säljare på Uddevallavägen 13B

01 okt 2020

"William är toppen! "
säljare på Ivar Claessons gata 26

29 sep 2020

"Kan varmt rekommendera William! Har både sålt och köpt via honom och lika nöjd vid båda tillfällena "
säljare på Selma Lagerlöfs gata 3

29 sep 2020

"Supertrevlig mäklare som skötte sitt jobb :)"
säljare på Hermelingatan 11

12 sep 2020

"Mäklaren, William Olsson, har en enastående lokalkännedom vilket är en given fördel vid en försäljning. Då William dessutom är en rasande trevlig person som tar hand om mig som kund och svarar på och informerar om vad som händer dag för dag under ett projekt, kan jag starkt rekommendera honom."
säljare på Trollhättevägen 10

11 sep 2020

"Flexibel, kunnig och trevlig.
"
säljare på Uddevallavägen 13A

19 aug 2020

"Fantastiskt duktig mäklare, lätt att kommunicera med. Det kändes som att han jobbade dygnet runt. Tog sig tid och inga frågor var för dumma. Han gjorde allt 100%"
säljare på Trollhättevägen 16A

18 aug 2020

"Kanonbra kille, gäller för den delen alla på firman."
säljare på Trekungagatan 13

10 aug 2020

"Mycket nöjd med William Olsson som mäklare, vi hade en jätte bra dialog från start till mål. Det märks att William är duktig och har stor erfarenhet av mäklaryrket. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Helgonagatan 84

25 jul 2020

"Bästa mäklaren jag har träffat."
säljare på Vikaredsvägen 10

21 jul 2020

"William är mycket engagerad och noggrann. Håller kontakten hela tiden. "
säljare på Kongahällagatan 66

18 jul 2020

"Mycket nöjda med Wiliams arbete för att få vår bostad såld. Alltid positiv, glad och driven. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Kristinedal 10

15 jun 2020

"Engagerad och med föredömlig återrapportering. Nåbar när så behövdes. God lokalkännedom och bra kontakter."
säljare på Egnahemsgatan 5

15 jun 2020

"Super trevlig, engagerad och professionell! "
säljare på Fredkullagatan 11D

07 jun 2020

"Top Notch. William håller väldigt hög standard på sitt jobb mäklare. "
säljare på Trollhättevägen 16C

02 jun 2020

"Williams bästa egenskap anser jag vara hans återkoppling och konstanta uppdatering kring försäljningen. Man känner sig lugn och säker from att man kommit i kontakt med William tills att lägenheten är såld. "
säljare på Munkegärdegatan 162

22 maj 2020

"Mycket nöjd med William som mäklare. Rekommenderar honom starkt till alla!"
säljare på Klostergatan 3

18 maj 2020

"Mycket trevlig och professionell mäklare, andra gången nu vi Köpt/sålt med Williams hjälp. Ser fram emot en tredje gång när det blir dags."
säljare på Lievägen 227

10 maj 2020

""William är en engagerad och skicklig mäklare med ett både personligt och professionellt bemötande. Jag kände mig väl trygg att ha honom som mäklare. William lyckades trots tuffa coronatider sälja min lägenhet till ett bra pris, och jag jag blev definitivt nöjd. Kommer definitivt använda mig av William igen i framtiden!"
säljare på Brynjegatan 3, Kungälv "
säljare på Brynjegatan 3

08 mar 2020

"Är mycket nöjd med valet av mäklare. William höll mig uppdaterad flera gånger i veckan, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad om försäljningen av min lägenhet."
säljare på Älvebacken 8

06 mar 2020

"William är mycket proffsig och har ett välarbetat kontaktnät! William har också lätt för att hitta kunder till just din lägenhet då han är lyhörd. Skulle rekommendera Husmanhagberg och William alla dagar i veckan "
säljare på Ivar Claessons gata 28

27 feb 2020

"William är en härlig person som verkligen går in med hull och hår i en försäljning. Han är otroligt engagerad och håller en uppdaterad med försäljningens process. Alltid tillgänglig på mess eller telefon, om inte är han väldigt snabb med återkoppling. "
säljare på Tvetgatan 233

27 feb 2020

"Vi kommer rekomendera honom till alla vi känner som står inför en försäljning. I särklass Kungälvs duktigaste mäklare! Det måste sitta i strumporna ;)"
säljare på Kongahällagatan 54

27 jan 2020

"William var en kompetent mäklare som vet vad han håller på med. Tack :-)!"
säljare på Herr Arnes gata 10

24 jan 2020

"Jag upplevde William som professionell och driven.
William är också väldigt bra på att kommunicera.
Mycket nöjd med William och hans insats!"
säljare på Lievägen 221

23 jan 2020

"Proffsig mäklare som gör ett kanonjobb och ger otroligt bra service! "
säljare på Östra Porten 51

21 jan 2020

"William var rak och tydlig, strukturerad och organiserad. Man kände sig väl mött och väl omhändertagen hela vägen. Rekommenderar William."
säljare på Jordliden 49

21 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Kongahällagatan 62

21 jan 2020

"William är en professionell, kompetent och engagerad mäklare. Han är väl insatt i försäljningsprocessen och höll mig kontinuerligt uppdaterad om de olika stegen. William är lätt att kommunicera med och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kastellegårdsgatan 42E

04 okt 2019

"William är arbetar konsulterande och visade oss ett stort engagemang och genuint intresse när vi behövde hjälp med att sälja vår bostad. Han var väldigt duktig på att informera oss och följa upp under hela processen. "
säljare på Jordliden 78

30 aug 2019

"Han var lyhörd för våra önskemål, aldrig några problem att nå William om man undrade över något. Tydligen från start om hur försäljningen kommer gå till. Lättsam att ha och göra med."
säljare på Naturvägen 2

20 aug 2019

"William gjorde ett proffsigt och lysande jobb för mig, hade hört talas om han innan men han va ännu bättre än jag kunnat föreställa mig. Höll mig alltid uppdaterad och gjorde mer än jag hade räknat med. Kan varmt rekommendera William som mäklare "
säljare på Brynjegatan 14

15 aug 2019

"Williams goda lokalkännedom och det faktum att han bor i området gör det tryggt att sälja via honom. Tydlig, hjälpsam och förtroendeingivande är andra egenskaper vi har uppskattat med William. Har sålt och köp en hel del objekt genom åren och William är den bästa mäklaren jag haft kontakt med. Nils och Helen"
säljare på Olseängen 22

05 jun 2019

"Jag har både köpt och sålt via William, och kan verkligen varmt rekommendera honom ! Han är en jättetrevlig mäklare som är mycket kunnig, engagerad och förtroendegivande !"
säljare på Munkegärdegatan 204

25 maj 2019

"En professionell mäklare där både bemötandet och tilliten är på topp.
Williams kunskap, skicklighet och tillgänglighet kan man hela tiden räkna med.
Han är verkligen en mäklare vi varmt rekommenderar. "
säljare på Grindslanten 26

24 maj 2019

"Väldigt erfaren mäklare vilket märktes i alla situationer. Kan starkt rekommendera William och jag kommer garanterat sälja genom honom i framtiden. Stort tack för en utomordentlig insats!"
säljare på Klorvägen 4B

09 maj 2019

"Jättetrevlig och engagerad mäklare! Wiliam är kunnig och ger sitt yttersta!"
säljare på Häradsvägen 33Q

08 maj 2019

"William Olsson skötte allt med ackuratess & finess. Jag rekommenderar Husman & Hagberg vid bostadsförsäljning. "
säljare på Jordliden 76

24 mar 2019

"Tack för ett bra mäklar arbete."
säljare på Jordliden 23

11 mar 2019

"Tycker William är en otroligt kompetent och förtroendegivande mäklare, köpt och sålt bostadsrätter via honom flera gånger och kan inte bli nöjdare."
säljare på Nunnegårdsgatan 94

26 feb 2019

"William är bäst! Har sällan träffat en så pedagogisk och rätt igenom snäll person."
säljare på Selma Lagerlöfs gata 10

25 feb 2019

"William är en fantastisk mäklare som är jätte duktig på sitt jobb."
säljare på Kongahällagatan 66

12 feb 2019

"Vi var väldigt nöjda från början till slut!!! "
säljare på Harkvägen 313

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
66 816 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
208 av 218 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
194 av 218 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
217 av 218 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
217 av 218 säljare

William på kartan.

474 tidigare annonser
3 bostäder till salu
217 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 790 000 kr
2,5 rum, 71 m²
25 211 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
4 812 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 73 m²
41 027 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
3 598 kr/mån
1 595 000 kr
3 rum, 78 m²
20 448 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
5 253 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 675 000 kr
Lägenhet Komarken
-20 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Olseröd
+ 205 000 kr
4 rum, 110,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 950 000 kr
Lägenhet Bohus
-40 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
1 595 000 kr
Lägenhet Komarken
3 rum, 71 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare jag verkligen kan rekommendera. Han kan sitt yrke och har varit lyhörd och haft uppdateringar om läget kontinuerligt. Han har verkligen jobbat med visningar även för kunder som kommit in sent. Mycket trevligt bemötande. Bästa mäklaren jag har haft."
2 460 000 kr
Lägenhet Munkegärde
+ 265 000 kr
3 rum, 83,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William förmedlar trygghet i processen när det gäller både sälj och köp. Han har många års erfarenhet och förmåga att tänka fritt, han kommer med bra input och har en stor kundkrets. Tack för bra stöd och hjälp William!
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.