William Olsson

Profilbild för William Olsson
Säljarfavorit
William Olsson
4.9 / 5
(252 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
14 st
74 235 000 kr

Bakgrund

William Olsson jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2007-03-07. William har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. William har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 95 310 000 kr.

Presentation

Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig efter ca 700 bostadsförsäljningar hur man säljer en bostad i Kungälv på bästa sätt.

För mig är människorna i bostadsaffären absolut viktigast då bostäder ofta är liknande men där varje människa är unik, har unika behov och behöver olika mycket hjälp i sin bostadsaffär.

Jag får nu som franchisetagare tillsammans med två goda vänner möjligheten att leverera en mäklartjänst utan kompromisser som jag själv hade velat använda om jag sålde min egna bostad.

Mitt mål när jag hjälper er att hitta eller sälja en bostad är att ni efteråt inte bara skall rekommendera mig och oss vidare utan vara så nöjda att ni spontant pratar om mig och oss med nära och kära.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om William.

22 sep 2021

"William är en pålitlig person, med god kännedom och alltid tillgänglig."
säljare på Grindslanten 30

20 sep 2021

"Otroligt engagerad med grym återkoppling!
Vi är väldigt nöja med William och rekommenderar honom varmt! "
säljare på Odlingsgatan 58

20 sep 2021

"William var helt fantastisk rakt igenom.
Han lyssnade på dom önskemål vi hade och genomförde det klockrent.
Han var mycket proffsig, seriös och visade ett stort engagemang i sitt arbete.
Jag kommer rekommendera honom och Husmanhagberg till alla!"
säljare på Tungevägen 81

08 jul 2021

"Väldigt smidig mäklare.
Bra information kanon mäklare "
säljare på Tungevägen 6

05 jul 2021

"William svarade alltid snabbt, trevligt och personligt på allt från relevanta till konstiga frågor. Han känner till allt i området som är värt att veta och lite till. Han är tjenis med alla och kunde guida vår köpare till ett bra kontaktnätverk.
Eftersom han sålt många bostadsrätter i föreningen kunde han förmedla alla olika varianter på planlösning ocg fördelar eller nackdelar med alla varianter."
säljare på Jordliden 20

29 jun 2021

"Mycket nöjd. Närvarande, bra löpande uppdatering. Mycket flexibel med visningstider mot de intresserade av att köpa. Lugn och trygg."
säljare på Fridhemsgatan 18B

26 jun 2021

"Vi rekommenderar starkt William när du ska sälja sin bostad. Väl insatt, lätt att få tag i samt gav goda råd. "
säljare på Östra Porten 41

03 jun 2021

"Mycket nöjd hela vägen med precis allt! Från första mötet och framåt med råd, tips och hjälp med vad som skulle göras och av vem och när. Kändes väldigt tryggt och bra med en mäklare som har fantastisk lokalkännedom, hade tid med försäljningen och alla kunder. Det var ju bara det där med fotboll, där är han helt fel ute och håller på fel lag. Så vill ni ha en kanonmäklare som håller det han lovar men inte vill diskutera fotboll så är detta rätt mäklare. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Klostergatan 1

01 jun 2021

"William var otroligt lyhörd och engagerad från start! Kändes så tryggt med honom som mäklare!"
säljare på Tvetgatan 197

24 maj 2021

"William har hjälpt mig med flera bostäder. Alltid proffsig och sanningsenlig. Jag gillar raka ärliga svar. Ibland har jag haft tokiga frågor, då William talat om hur det ligger till i verkliga livet. Mycket uppskattat! "
säljare på Fridhemsgatan 18A

24 apr 2021

"Var det något problem eller något man kände sig nervös över så var mäklaren väldigt snabb och tydlig med att det gick å lösa eller att det inte va något problem.
Så hade en väldigt bra känsla under hela processen tack vare det! "
säljare på Torpe gränd 13

23 apr 2021

"William tog sig ann uppdraget att sälja den aktuella bostaden med stort engagemang. Han upplevdes erfaren, kunnig och trygg och vi kände oss väl omhändertagna genom hela affären. Vi kommer absolut att rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Rexegatan 3

23 mar 2021

"Trevlig och bra ... engagerad... vet vad han håller på med ... kan verkligen rekommendera denna mäklaren .. kommer använda mig av honom när jag skall söka bostad nästa gång :)"
säljare på Olserödsgatan 86

22 mar 2021

"Mycket bra mäklare. William är jätte driven och mycket charmig och social. Han gör ett fantastiskt jobb. Vi skulle inte tveka på att anlita honom igen om det skulle bli aktuellt."
säljare på Olseängen 22

22 mar 2021

"Vi hade höga förväntningar och dessa infriades till fullo.
Lyhörd o trevlig mäklare som presterade oavkortat och höll mig informerad så fort det skedde någon förändring.
Vi kan därför rekommendera William på Husman & Hagberg å de varmaste."
säljare på Komministergatan 18

07 mar 2021

"William är en extremt duktig mäklare!
Allt gick väldigt snabbt & smidigt, och det var det vi var ute efter.
Kommer att rekommendera William till alla jag känner hädanefter. "
säljare på Ivar Claessons gata 28

06 mar 2021

"Vi har tidigare haft samma mäklare och upplevde denna gång inte lika service. Det var svårt att få tag i honom men om man ringde kollegan så fick man kontakt direkt. Det tillkom avgifter tex, besiktning, försäkring, hemnet avgift detta borde tydliggöras vid kontrakt. Vi fick även info om att besiktningen skulle betalas när försäljningen var gjord. Men vi fick räkning när handpenningen var betald. Vi uppfattar försäljning är när hela köpet är klart. Även konstigt att mäklaren skall ha ut betalning innan affären är helt klar (vid tillträdet). "
säljare på Madängsgatan 13

01 mar 2021

"Engagerad och driven mäklare"
säljare på Trekungagatan 17

27 feb 2021

"När jag skulle sälja lägenheten tog jag kontakt med dom flesta mäklarna i Kungälv och tog hem dom för besök. Efter att ha träffat allihop och även William från HusmanHagberg kändes det helt rätt. Han inte bara löste en snabb och smidig försäljning utan det blev även prisrekord för en sådan lägenhet som jag har. Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare, jag är supernöjd med allt och kan verkligen rekommendera William och HusmanHagberg."
säljare på Kongahällagatan 58

26 feb 2021

"Kan rekommendera William Olsson."
säljare på Helgonagatan 62

25 feb 2021

"William var tydlig och ärlig. Kändes tryggt hela vägen att överlämna fastighetsaffären till honom. Jag kommer definitivt vända mig till William vid nästa bostadsförsäljning.
"
säljare på Nunnegårdsgatan 88

08 dec 2020

"William förmedlar trygghet i processen när det gäller både sälj och köp. Han har många års erfarenhet och förmåga att tänka fritt, han kommer med bra input och har en stor kundkrets. Tack för bra stöd och hjälp William!
"
säljare på Munkegärdegatan 153

08 dec 2020

"William är en mäklare jag hade rekommenderat alla dagar i veckan. En härlig och lättsam person, lyhörd och väldigt behjälplig. Han är väldigt bra på att informera om hur allt går till. Som första gångs försäljare har man inte så mycket koll, då vill man ha en person som är trygg att jobba med och nån man kan lita på. Och William va verkligen den personen. Vi hade ett jätte fint samarbete, han inkluderar en hela tiden så att man är med och vet vad som händer. En kunnig och hårt arbetande mäklare. Vi är mer än super nöjda med hans arbete. "
säljare på Kongahällagatan 48B

08 dec 2020

"Mycket lyhörd och trevlig."
säljare på Jordliden 36

03 dec 2020

"En mäklare jag verkligen kan rekommendera. Han kan sitt yrke och har varit lyhörd och haft uppdateringar om läget kontinuerligt. Han har verkligen jobbat med visningar även för kunder som kommit in sent. Mycket trevligt bemötande. Bästa mäklaren jag har haft."
säljare på Kongahällagatan 46B

20 nov 2020

"Vi är otroligt nöjda med William! Han var engagerad, alltid trevlig och lättillgänglig och gjorde bostadsförsäljningen smidig. Rekommenderar honom till alla :) "
säljare på Ulvegärdegatan 38

01 okt 2020

"William Olsson kan vi starkt rekommendera! Vi har varit jättenöjda med William under vår bostadsförsäljning. Han är nästan skrämmande tillgänglig via telefon och SMS, väldigt tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation. Skulle inte tveka en sekund att anlita denna mäklare, eller denna mäklarbyrå, igen."
säljare på Uddevallavägen 13B

01 okt 2020

"William är toppen! "
säljare på Ivar Claessons gata 26

29 sep 2020

"Kan varmt rekommendera William! Har både sålt och köpt via honom och lika nöjd vid båda tillfällena "
säljare på Selma Lagerlöfs gata 3

29 sep 2020

"Supertrevlig mäklare som skötte sitt jobb :)"
säljare på Hermelingatan 11

12 sep 2020

"Mäklaren, William Olsson, har en enastående lokalkännedom vilket är en given fördel vid en försäljning. Då William dessutom är en rasande trevlig person som tar hand om mig som kund och svarar på och informerar om vad som händer dag för dag under ett projekt, kan jag starkt rekommendera honom."
säljare på Trollhättevägen 10

11 sep 2020

"Flexibel, kunnig och trevlig.
"
säljare på Uddevallavägen 13A

19 aug 2020

"Fantastiskt duktig mäklare, lätt att kommunicera med. Det kändes som att han jobbade dygnet runt. Tog sig tid och inga frågor var för dumma. Han gjorde allt 100%"
säljare på Trollhättevägen 16A

18 aug 2020

"Kanonbra kille, gäller för den delen alla på firman."
säljare på Trekungagatan 13

10 aug 2020

"Mycket nöjd med William Olsson som mäklare, vi hade en jätte bra dialog från start till mål. Det märks att William är duktig och har stor erfarenhet av mäklaryrket. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Helgonagatan 84

25 jul 2020

"Bästa mäklaren jag har träffat."
säljare på Vikaredsvägen 10

21 jul 2020

"William är mycket engagerad och noggrann. Håller kontakten hela tiden. "
säljare på Kongahällagatan 66

18 jul 2020

"Mycket nöjda med Wiliams arbete för att få vår bostad såld. Alltid positiv, glad och driven. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Kristinedal 10

15 jun 2020

"Engagerad och med föredömlig återrapportering. Nåbar när så behövdes. God lokalkännedom och bra kontakter."
säljare på Egnahemsgatan 5

15 jun 2020

"Super trevlig, engagerad och professionell! "
säljare på Fredkullagatan 11D

07 jun 2020

"Top Notch. William håller väldigt hög standard på sitt jobb mäklare. "
säljare på Trollhättevägen 16C

02 jun 2020

"Williams bästa egenskap anser jag vara hans återkoppling och konstanta uppdatering kring försäljningen. Man känner sig lugn och säker from att man kommit i kontakt med William tills att lägenheten är såld. "
säljare på Munkegärdegatan 162

22 maj 2020

"Mycket nöjd med William som mäklare. Rekommenderar honom starkt till alla!"
säljare på Klostergatan 3

18 maj 2020

"Mycket trevlig och professionell mäklare, andra gången nu vi Köpt/sålt med Williams hjälp. Ser fram emot en tredje gång när det blir dags."
säljare på Lievägen 227

10 maj 2020

""William är en engagerad och skicklig mäklare med ett både personligt och professionellt bemötande. Jag kände mig väl trygg att ha honom som mäklare. William lyckades trots tuffa coronatider sälja min lägenhet till ett bra pris, och jag jag blev definitivt nöjd. Kommer definitivt använda mig av William igen i framtiden!"
säljare på Brynjegatan 3, Kungälv "
säljare på Brynjegatan 3

08 mar 2020

"Är mycket nöjd med valet av mäklare. William höll mig uppdaterad flera gånger i veckan, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad om försäljningen av min lägenhet."
säljare på Älvebacken 8

06 mar 2020

"William är mycket proffsig och har ett välarbetat kontaktnät! William har också lätt för att hitta kunder till just din lägenhet då han är lyhörd. Skulle rekommendera Husmanhagberg och William alla dagar i veckan "
säljare på Ivar Claessons gata 28

27 feb 2020

"William är en härlig person som verkligen går in med hull och hår i en försäljning. Han är otroligt engagerad och håller en uppdaterad med försäljningens process. Alltid tillgänglig på mess eller telefon, om inte är han väldigt snabb med återkoppling. "
säljare på Tvetgatan 233

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
95 310 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
241 av 250 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
225 av 251 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
250 av 251 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
251 av 251 säljare

William på kartan.

525 tidigare annonser
4 bostäder till salu
251 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 875 000 kr
3 rum, 71 m²
26 408 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
4 228 kr/mån
3 195 000 kr
3 rum, 74 m²
43 175 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
3 598 kr/mån
2 190 000 kr
3 rum, 82,5 m²
26 707 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
5 553 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 58,5 m²
30 948 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
4 348 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 300 000 kr
Lägenhet Ulvegärde
+ 305 000 kr
3,5 rum, 105 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 060 000 kr
Lägenhet Komarken
+ 165 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 655 000 kr
Lägenhet Jordliden
+ 165 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
4 720 000 kr
Villa Kode
+ 425 000 kr
7 rum, 187 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Tveten
+ 105 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.