William Olsson

Profilbild för William Olsson
Säljarfavorit
William Olsson
4.8 / 5
(232 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
20 st
79 035 000 kr

Bakgrund

William Olsson jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2007-03-07. William har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. William har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 94 971 000 kr.

Presentation

Jag har inte lärt mig allt ännu, det kommer jag troligtvis aldrig att göra. Men jag har i alla fall lärt mig efter ca 700 bostadsförsäljningar hur man säljer en bostad i Kungälv på bästa sätt.

För mig är människorna i bostadsaffären absolut viktigast då bostäder ofta är liknande men där varje människa är unik, har unika behov och behöver olika mycket hjälp i sin bostadsaffär.

Jag får nu som franchisetagare tillsammans med två goda vänner möjligheten att leverera en mäklartjänst utan kompromisser som jag själv hade velat använda om jag sålde min egna bostad.

Mitt mål när jag hjälper er att hitta eller sälja en bostad är att ni efteråt inte bara skall rekommendera mig och oss vidare utan vara så nöjda att ni spontant pratar om mig och oss med nära och kära.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om William.

23 mar 2021

"Trevlig och bra ... engagerad... vet vad han håller på med ... kan verkligen rekommendera denna mäklaren .. kommer använda mig av honom när jag skall söka bostad nästa gång :)"
säljare på Olserödsgatan 86

22 mar 2021

"Mycket bra mäklare. William är jätte driven och mycket charmig och social. Han gör ett fantastiskt jobb. Vi skulle inte tveka på att anlita honom igen om det skulle bli aktuellt."
säljare på Olseängen 22

22 mar 2021

"Vi hade höga förväntningar och dessa infriades till fullo.
Lyhörd o trevlig mäklare som presterade oavkortat och höll mig informerad så fort det skedde någon förändring.
Vi kan därför rekommendera William på Husman & Hagberg å de varmaste."
säljare på Komministergatan 18

07 mar 2021

"William är en extremt duktig mäklare!
Allt gick väldigt snabbt & smidigt, och det var det vi var ute efter.
Kommer att rekommendera William till alla jag känner hädanefter. "
säljare på Ivar Claessons gata 28

06 mar 2021

"Vi har tidigare haft samma mäklare och upplevde denna gång inte lika service. Det var svårt att få tag i honom men om man ringde kollegan så fick man kontakt direkt. Det tillkom avgifter tex, besiktning, försäkring, hemnet avgift detta borde tydliggöras vid kontrakt. Vi fick även info om att besiktningen skulle betalas när försäljningen var gjord. Men vi fick räkning när handpenningen var betald. Vi uppfattar försäljning är när hela köpet är klart. Även konstigt att mäklaren skall ha ut betalning innan affären är helt klar (vid tillträdet). "
säljare på Madängsgatan 13

01 mar 2021

"Engagerad och driven mäklare"
säljare på Trekungagatan 17

27 feb 2021

"När jag skulle sälja lägenheten tog jag kontakt med dom flesta mäklarna i Kungälv och tog hem dom för besök. Efter att ha träffat allihop och även William från HusmanHagberg kändes det helt rätt. Han inte bara löste en snabb och smidig försäljning utan det blev även prisrekord för en sådan lägenhet som jag har. Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare, jag är supernöjd med allt och kan verkligen rekommendera William och HusmanHagberg."
säljare på Kongahällagatan 58

26 feb 2021

"Kan rekommendera William Olsson."
säljare på Helgonagatan 62

25 feb 2021

"William var tydlig och ärlig. Kändes tryggt hela vägen att överlämna fastighetsaffären till honom. Jag kommer definitivt vända mig till William vid nästa bostadsförsäljning.
"
säljare på Nunnegårdsgatan 88

08 dec 2020

"William förmedlar trygghet i processen när det gäller både sälj och köp. Han har många års erfarenhet och förmåga att tänka fritt, han kommer med bra input och har en stor kundkrets. Tack för bra stöd och hjälp William!
"
säljare på Munkegärdegatan 153

08 dec 2020

"William är en mäklare jag hade rekommenderat alla dagar i veckan. En härlig och lättsam person, lyhörd och väldigt behjälplig. Han är väldigt bra på att informera om hur allt går till. Som första gångs försäljare har man inte så mycket koll, då vill man ha en person som är trygg att jobba med och nån man kan lita på. Och William va verkligen den personen. Vi hade ett jätte fint samarbete, han inkluderar en hela tiden så att man är med och vet vad som händer. En kunnig och hårt arbetande mäklare. Vi är mer än super nöjda med hans arbete. "
säljare på Kongahällagatan 48B

08 dec 2020

"Mycket lyhörd och trevlig."
säljare på Jordliden 36

03 dec 2020

"En mäklare jag verkligen kan rekommendera. Han kan sitt yrke och har varit lyhörd och haft uppdateringar om läget kontinuerligt. Han har verkligen jobbat med visningar även för kunder som kommit in sent. Mycket trevligt bemötande. Bästa mäklaren jag har haft."
säljare på Kongahällagatan 46B

20 nov 2020

"Vi är otroligt nöjda med William! Han var engagerad, alltid trevlig och lättillgänglig och gjorde bostadsförsäljningen smidig. Rekommenderar honom till alla :) "
säljare på Ulvegärdegatan 38

01 okt 2020

"William Olsson kan vi starkt rekommendera! Vi har varit jättenöjda med William under vår bostadsförsäljning. Han är nästan skrämmande tillgänglig via telefon och SMS, väldigt tillmötesgående och tydlig i sin kommunikation. Skulle inte tveka en sekund att anlita denna mäklare, eller denna mäklarbyrå, igen."
säljare på Uddevallavägen 13B

01 okt 2020

"William är toppen! "
säljare på Ivar Claessons gata 26

29 sep 2020

"Kan varmt rekommendera William! Har både sålt och köpt via honom och lika nöjd vid båda tillfällena "
säljare på Selma Lagerlöfs gata 3

29 sep 2020

"Supertrevlig mäklare som skötte sitt jobb :)"
säljare på Hermelingatan 11

12 sep 2020

"Mäklaren, William Olsson, har en enastående lokalkännedom vilket är en given fördel vid en försäljning. Då William dessutom är en rasande trevlig person som tar hand om mig som kund och svarar på och informerar om vad som händer dag för dag under ett projekt, kan jag starkt rekommendera honom."
säljare på Trollhättevägen 10

11 sep 2020

"Flexibel, kunnig och trevlig.
"
säljare på Uddevallavägen 13A

19 aug 2020

"Fantastiskt duktig mäklare, lätt att kommunicera med. Det kändes som att han jobbade dygnet runt. Tog sig tid och inga frågor var för dumma. Han gjorde allt 100%"
säljare på Trollhättevägen 16A

18 aug 2020

"Kanonbra kille, gäller för den delen alla på firman."
säljare på Trekungagatan 13

10 aug 2020

"Mycket nöjd med William Olsson som mäklare, vi hade en jätte bra dialog från start till mål. Det märks att William är duktig och har stor erfarenhet av mäklaryrket. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Helgonagatan 84

25 jul 2020

"Bästa mäklaren jag har träffat."
säljare på Vikaredsvägen 10

21 jul 2020

"William är mycket engagerad och noggrann. Håller kontakten hela tiden. "
säljare på Kongahällagatan 66

18 jul 2020

"Mycket nöjda med Wiliams arbete för att få vår bostad såld. Alltid positiv, glad och driven. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Kristinedal 10

15 jun 2020

"Engagerad och med föredömlig återrapportering. Nåbar när så behövdes. God lokalkännedom och bra kontakter."
säljare på Egnahemsgatan 5

15 jun 2020

"Super trevlig, engagerad och professionell! "
säljare på Fredkullagatan 11D

07 jun 2020

"Top Notch. William håller väldigt hög standard på sitt jobb mäklare. "
säljare på Trollhättevägen 16C

02 jun 2020

"Williams bästa egenskap anser jag vara hans återkoppling och konstanta uppdatering kring försäljningen. Man känner sig lugn och säker from att man kommit i kontakt med William tills att lägenheten är såld. "
säljare på Munkegärdegatan 162

22 maj 2020

"Mycket nöjd med William som mäklare. Rekommenderar honom starkt till alla!"
säljare på Klostergatan 3

18 maj 2020

"Mycket trevlig och professionell mäklare, andra gången nu vi Köpt/sålt med Williams hjälp. Ser fram emot en tredje gång när det blir dags."
säljare på Lievägen 227

10 maj 2020

""William är en engagerad och skicklig mäklare med ett både personligt och professionellt bemötande. Jag kände mig väl trygg att ha honom som mäklare. William lyckades trots tuffa coronatider sälja min lägenhet till ett bra pris, och jag jag blev definitivt nöjd. Kommer definitivt använda mig av William igen i framtiden!"
säljare på Brynjegatan 3, Kungälv "
säljare på Brynjegatan 3

08 mar 2020

"Är mycket nöjd med valet av mäklare. William höll mig uppdaterad flera gånger i veckan, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad om försäljningen av min lägenhet."
säljare på Älvebacken 8

06 mar 2020

"William är mycket proffsig och har ett välarbetat kontaktnät! William har också lätt för att hitta kunder till just din lägenhet då han är lyhörd. Skulle rekommendera Husmanhagberg och William alla dagar i veckan "
säljare på Ivar Claessons gata 28

27 feb 2020

"William är en härlig person som verkligen går in med hull och hår i en försäljning. Han är otroligt engagerad och håller en uppdaterad med försäljningens process. Alltid tillgänglig på mess eller telefon, om inte är han väldigt snabb med återkoppling. "
säljare på Tvetgatan 233

27 feb 2020

"Vi kommer rekomendera honom till alla vi känner som står inför en försäljning. I särklass Kungälvs duktigaste mäklare! Det måste sitta i strumporna ;)"
säljare på Kongahällagatan 54

27 jan 2020

"William var en kompetent mäklare som vet vad han håller på med. Tack :-)!"
säljare på Herr Arnes gata 10

24 jan 2020

"Jag upplevde William som professionell och driven.
William är också väldigt bra på att kommunicera.
Mycket nöjd med William och hans insats!"
säljare på Lievägen 221

23 jan 2020

"Proffsig mäklare som gör ett kanonjobb och ger otroligt bra service! "
säljare på Östra Porten 51

21 jan 2020

"William var rak och tydlig, strukturerad och organiserad. Man kände sig väl mött och väl omhändertagen hela vägen. Rekommenderar William."
säljare på Jordliden 49

21 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Kongahällagatan 62

21 jan 2020

"William är en professionell, kompetent och engagerad mäklare. Han är väl insatt i försäljningsprocessen och höll mig kontinuerligt uppdaterad om de olika stegen. William är lätt att kommunicera med och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kastellegårdsgatan 42E

04 okt 2019

"William är arbetar konsulterande och visade oss ett stort engagemang och genuint intresse när vi behövde hjälp med att sälja vår bostad. Han var väldigt duktig på att informera oss och följa upp under hela processen. "
säljare på Jordliden 78

30 aug 2019

"Han var lyhörd för våra önskemål, aldrig några problem att nå William om man undrade över något. Tydligen från start om hur försäljningen kommer gå till. Lättsam att ha och göra med."
säljare på Naturvägen 2

20 aug 2019

"William gjorde ett proffsigt och lysande jobb för mig, hade hört talas om han innan men han va ännu bättre än jag kunnat föreställa mig. Höll mig alltid uppdaterad och gjorde mer än jag hade räknat med. Kan varmt rekommendera William som mäklare "
säljare på Brynjegatan 14

15 aug 2019

"Williams goda lokalkännedom och det faktum att han bor i området gör det tryggt att sälja via honom. Tydlig, hjälpsam och förtroendeingivande är andra egenskaper vi har uppskattat med William. Har sålt och köp en hel del objekt genom åren och William är den bästa mäklaren jag haft kontakt med. Nils och Helen"
säljare på Olseängen 22

05 jun 2019

"Jag har både köpt och sålt via William, och kan verkligen varmt rekommendera honom ! Han är en jättetrevlig mäklare som är mycket kunnig, engagerad och förtroendegivande !"
säljare på Munkegärdegatan 204

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
94 971 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
221 av 230 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
206 av 231 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
230 av 231 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
231 av 231 säljare

William på kartan.

499 tidigare annonser
2 bostäder till salu
231 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
3 rum, 80 m²
31 187 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
4 621 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 54 m²
40 648 kr/m²
Lägenhet, Kungälv
2 862 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 150 000 kr
Villa Olseröd
+ 1 150 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 6 000 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Tveten
+ 105 000 kr
2,5 rum, 65,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 64,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 350 000 kr
Lägenhet Ulvegärde
+ 155 000 kr
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 50 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 150 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.