William Lindvall

Profilbild för William Lindvall
Säljarfavorit
William Lindvall
4.9 / 5
(13 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
13 st
115 794 000 kr

Bakgrund

William Lindvall jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2023-04-18. William har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2023. William har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 98 565 000 kr.

Presentation

Med mig som mäklare får du en målinriktad mäklare, som genuint lägger ner sin själ i varenda försäljning, för att överträffa alla förväntningar och lite till.

Till min stora fördel arbetade jag under fem års tid med försäljning, varav två år inom fastighetsbranschen, innan jag påbörjade min resa som mäklare. Med mig har jag idag värdefull erfarenhet och ett flertal säljrekord som står sig. Jag arbetar idag på den byrån som personligen kontaktade mig redan under min studietid, Alicia Edelman. Den byrån som nyligen blev utsedd till Årets Mäklarkontor under Sveriges största bostadsgala, anordnad av Hemnet.

Tveka inte att höra av dig till mig, oavsett om du vill bolla bostadsmarknaden, få ett värdeutlåtande eller behöver hjälp med att hitta ditt nästa drömboende. Jag är genuint intresserad av att hjälpa till. Fastighetsmäklaryrket är mer än ett jobb för mig och jag finner det otroligt givande. Tillgänglighet alla timmar på dygnet är en självklarhet för mig. Tack vare min tid utomlands och mina tre år i Afrika under min uppväxt är det inga problem att ta kontakt även på engelska. För mig är det otroligt viktigt att vara dedikerad till sitt arbete. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder och skapa långvariga relationer. En bostadsförsäljning ska upplevas proffsig och spännande!

Ska du sälja och vill få maximalt betalt?
Kontakta mig, jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Ring eller mejla mig:
William.lindvall@aliciaedelman.se
072-3882412

Säljare om William.

21 sep 2023

"William var grym att ha som sin mäklare! Han var förstående, lyhörd, tillmötesgående och tålmodig, då jag var en velig själ och var inte redo att sälja först. Men efter en tid, och bra support och tryggt intryck la vi ut den och fick mer än vad man vågade hoppas på. Otroligt nöjd med hela process..."
"William var grym att ha som sin mäklare! Han var förstående, lyhörd, tillmötesgående och tålmodig, då jag var en velig själ och var inte redo att sälja först. Men efter en tid, och bra support och tryggt intryck la vi ut den och fick mer än vad man vågade hoppas på. Otroligt nöjd med hela process och resultatet, alltid nåbar, bra kommunikation och proffsig. Kommer absolut anlita William igen!"
Läs mer
säljare på Tulegatan 26

08 sep 2023

"Extremt ambitiös kille som arbetar stenhårt, svarar alltid i telefon och sköter allt han lovat. Kommer med all sannolikhet bli en av de allra bästa inom sin kår,när när han fått en gnutta mer erfarenhet ,som han snabbt skaffar sig. Han är dock redan nu mycket bra!!!
Rekommenderas."
"Extremt ambitiös kille som arbetar stenhårt, svarar alltid i telefon och sköter allt han lovat. Kommer med all sannolikhet bli en av de allra bästa inom sin kår,när när han fått en gnutta mer erfarenhet ,som han snabbt skaffar sig. Han är dock redan nu mycket bra!!!
Rekommenderas."
Läs mer
säljare på Frejgatan 37

22 aug 2023

"William är verkligen engagerad, driven och trygg! Är supernöjd med hans insatser i varje del av processen. Han är den mäklaren som ger mer än vad man kan förvänta sig."
säljare på Odengatan 36A

14 aug 2023

"Superduktig och trevlig! Rekommenderas"
säljare på Wennerbergsgatan 6A

10 aug 2023

"Jag skulle säga att alla vill ha en mäklare som William. Han är väldigt ärligt, tillförlitlig, professionell och bra på att sätta rätt förväntningar. Han är på bra på att göra sitt uppdrag till Max, ha extra visningar när det behövs.
En bostadsförsäljning är bland de största affärerna som kan gör..."
"Jag skulle säga att alla vill ha en mäklare som William. Han är väldigt ärligt, tillförlitlig, professionell och bra på att sätta rätt förväntningar. Han är på bra på att göra sitt uppdrag till Max, ha extra visningar när det behövs.
En bostadsförsäljning är bland de största affärerna som kan göras och jag skulle inte tveka på att anlita William igen. "
Läs mer
säljare på Völundsgatan 9

05 aug 2023

"Strålande försäljningsprocess från ax till limpa. Väldigt bra engagemang hela vägen och snabb professionell process. En riktig stjärnmäklare!"
säljare på Roslagsgatan 40D

14 jul 2023

"Kontaktade William för värdering inför förnyad ränteförhandling med bank, utan planer att sälja. Bra bemötande, bra resonemang kring marknad och mitt objekt, fick en rimlig värdering i den högre delen av spannet för mitt område. Lades upp som kommande försäljning inom 1-2 år, men William återkom ..."
"Kontaktade William för värdering inför förnyad ränteförhandling med bank, utan planer att sälja. Bra bemötande, bra resonemang kring marknad och mitt objekt, fick en rimlig värdering i den högre delen av spannet för mitt område. Lades upp som kommande försäljning inom 1-2 år, men William återkom några dagar senare med intressenter som var beredda att betala betydligt mer än värderingen. Det hela slutade med stängd affär inom en vecka från värdering."
Läs mer
säljare på Rehnsgatan 10A

07 jul 2023

"William har varit professionell och målinriktad under hela processen.
Leverade över förväntan."
säljare på Frejgatan 45

05 jul 2023

"William är super trevlig och engagerad. Försäjningen gick snabbt och smidigt. Blev inte helt nöjd med slutpriset (under snittpriset per kvm), men det är svårt att veta om det hade varit möjligt att få ett bättre pris under rådande omständigheter."
säljare på Zinkens väg 37

21 jun 2023

"
Jag ville bara ta tillfället i akt att uttrycka min stora belåtenhet och tacksamhet för den exceptionella service William har erbjudit mig under hela försäljningsprocessen. Jag är verkligen imponerad av hans kompetens och professionalitet. William har överträffat mina förväntningar gång på gång..."
"
Jag ville bara ta tillfället i akt att uttrycka min stora belåtenhet och tacksamhet för den exceptionella service William har erbjudit mig under hela försäljningsprocessen. Jag är verkligen imponerad av hans kompetens och professionalitet. William har överträffat mina förväntningar gång på gång och arbetat outtröttligt för att säkerställa en framgångsrik affär. Din gedigna kunskap inom fastighetsbranschen har tydligt framträtt då du skickligt har hanterat alla utmaningar som har uppstått längs vägen. Jag uppskattade särskilt dina värdefulla insikter och strategiska råd som har bidragit till att maximera försäljningspotentialen för min bostad. Ditt noggranna arbete och förhandlingsförmåga har spelat en avgörande roll för att vi skulle nå ett fördelaktigt resultat.
Det som verkligen har utmärkt dig är din omedelbara tillgänglighet och snabba respons. Du har alltid funnits där för mig, redo att besvara mina frågor och hantera mina funderingar omedelbart. Jag har känt mig väl omhändertagen och trygg i din professionella vård.
Jag är oerhört tacksam för ditt outtröttliga arbete, ditt engagemang och det professionella sätt du har agerat på. Jag rekommenderar dig varmt till alla som söker en pålitlig och framgångsrik mäklare.
Tack än en gång för den enastående servicen. Jag skulle bli glad om du ville dela min rekommendation, då jag verkligen tror att den återspeglar kvaliteten på ditt arbete.
Med vänliga hälsningar,
Kasper Drakendal"
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 104A

23 maj 2023

"William var aktiv och engagerad under hela processen, han var lyhörd och visade respekt för våra önskemål när det kom till hur försäljningsprocessen skulle gå till. Därtill var han en skicklig förhandlare som lyckades hitta en medelväg som vi som säljare var väldigt nöjda med, samtidigt som även ..."
"William var aktiv och engagerad under hela processen, han var lyhörd och visade respekt för våra önskemål när det kom till hur försäljningsprocessen skulle gå till. Därtill var han en skicklig förhandlare som lyckades hitta en medelväg som vi som säljare var väldigt nöjda med, samtidigt som även köparna fick igenom sina önskemål. Kan inte annat än att rekommendera William. "
Läs mer
säljare på Sveavägen 134

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
98 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
12 av 13 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
9 av 12 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
12 av 12 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
13 av 13 säljare

William på kartan.

15 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
13 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

1 849 000 kr
1 rum, 18 m²
102 722 kr/m²
Lägenhet, Lidingö
1 201 kr/mån
8 495 000 kr
4 rum, 88,5 m²
96 534 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 274 kr/mån
8 495 000 kr
3 rum, 93 m²
91 344 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 735 kr/mån
2 rum, 49 m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 300 kr/mån
1 rum, 32 m²
Lägenhet, Stockholm
2 460 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 465 000 kr
Lägenhet Mosstorp
-230 000 kr
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
6 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William var grym att ha som sin mäklare! Han var förstående, lyhörd, tillmötesgående och tålmodig, då jag var en velig själ och var inte redo att sälja först. Men efter en tid, och bra support och tryggt intryck la vi ut den och fick mer än vad man vågade hoppas på. Otroligt nöjd med hela process och resultatet, alltid nåbar, bra kommunikation och proffsig. Kommer absolut anlita William igen!"
6 050 000 kr
Lägenhet Södermalm
-150 000 kr
2,5 rum, 57 m²
Utropspris: 6 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
17 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
6 rum, 165 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Extremt ambitiös kille som arbetar stenhårt, svarar alltid i telefon och sköter allt han lovat. Kommer med all sannolikhet bli en av de allra bästa inom sin kår,när när han fått en gnutta mer erfarenhet ,som han snabbt skaffar sig. Han är dock redan nu mycket bra!!!
Rekommenderas."
6 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 300 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William är verkligen engagerad, driven och trygg! Är supernöjd med hans insatser i varje del av processen. Han är den mäklaren som ger mer än vad man kan förvänta sig."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.