William Bahno

Profilbild för William Bahno
Säljarfavorit
William Bahno
4.9 / 5
(190 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
62 st
46 st
97 595 000 kr

Bakgrund

William Bahno jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-11-07. William har fått in 46 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. William har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 92 670 000 kr.

Presentation

— Franchisetagare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

— Mest rekommenderade mäklaren i Östra Göteborg, 2019, 2020

— Flest publicerade bostäder i Östra Göteborg, 2019, 2020

— Högt publicerat värde i Östra Göteborg, 2019, 2020

Under många år har han jobbat med människor och alltid levererat goda resultat. Han har höga ambitioner och är engagerad till hundra procent, detta för att skapa en god och långsiktig relation med alla sina kunder. I yrkesrollen är han driven, målinriktad och lägger stor vikt vid nöja kunder. Länsförsäkringar fastighetsförmedling ger honom de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade och trygga bostadsaffärer.

Går du i säljtankar tveka inte att höra av dig till honom så berättar han mer!

Hans uppväxt härrör från nordöstra Göteborg vilket ger honom en fantastisk lokalkännedom. Det gör att han kan området innan- och utantill samt att han har mer än 18 års erfarenheter av nordöstra Göteborg. I grunden är han mäklarekonom och är även utbildad inom nationalekonomi på Högskolan Väst vilket bidrar till kompetens samt trygga affärer.

Mobil: 073-510 30 75
Mail: william.bahno@lansfast.se

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om William.

16 okt 2021

"Jag är mycket nöjd med mäklaren och hans arbete även om jag är lite besviken på var det slutgiltiga priset på bostaden landade."
säljare på Östra Midvintersgatan 12

08 okt 2021

"Kämpade för oss i en tuff marknad. Gjorde allt han kunde för att få till en försäljning. Vi är tacksamma. "
säljare på Teleskopgatan 18

04 okt 2021

"William är verkligen lyhörd,ärlig och kundfokuserad.
Vi är supernöjda med hans engagemang och jobb han gjorde för oss.
Jag rekommenderar starkt att ha William som mäklare"
säljare på Fastlagsgatan 25

28 sep 2021

"Marknaden förändrades något och det blev svårare än väntat att hitta rätt köpare. William höll oss uppdaterade och jobbade hårt på att hitta spekulanter och ordna enskilda visningar. Vi fick inte riktigt den summa vi hade hoppats, men jämfört med andra liknande lägenheter under tidsperioden är vi väldigt nöjda. Stylisten som vi anlitade genom mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb. "
säljare på Fastlagsgatan 25

22 sep 2021

"Kan varmt rekomendera William. Oerhört påläst och rak och tydlig i sin kommunikation. Hade ett väldigt gott samarbete och det kändes som att han alltid var tillgänglig för att svara på mina frågor 5/5 i betyg!"
säljare på Östra Midvintersgatan 16

17 sep 2021

"Det kändes bra från början till slut. William gick genom alla stegen i försäljningen, som styling, fotografering, visning och välja köpare. William höll oss uppdaterade och gav tips vad vi kan göra så att den kan nå en större grupp av köpare.
Sedan kunde vi luta oss tillbaka och vänta på resultat.
William var väldigt engagerad hela tiden i försäljningen.
Vi kan rekommendera William som säljare av Er bostad."
säljare på Vårmånadsgatan 7A

15 sep 2021

"Super nöjd!"
säljare på Kvadrantgatan 34

09 sep 2021

"William förstod att jag ville få ett avslut så fort som möjligt, eftersom det var ett dödsbo efter min mamma. Han satte igång och skötte allt, så jag slapp bekymra mig över någonting. Jag ska verkligen rekommendera honom till andra som ska sälja. jag är honom evigt tacksam."
säljare på Fastlagsgatan 13

02 sep 2021

"Ödmjuk, professionell, extremt inlyssnande, kommunikatör, tydlig, engagerad, social, serviceminded. Superlativen tar aldrig slut. Detta är William Bahno. Kalla det mäklarnas mäklare om man vill, men vill man få det mesta och det bästa med sin bostadsförsäljning. Då kontaktar man William! Tack för du gjorde vår bostadsförsäljning till ett minne för livet!"
säljare på Gräsmånadsgatan 30

19 aug 2021

"William var en väldigt lyhörd och målinriktad mäklare som gjorden en dröm affär för mig och min mamma. Min mamma ville sälja vår lägenhet snabbt och efter 2 veckor sedan vi träffa William hade han sålt lägenheten och vi skrev på kontraktet. Jag har aldrig hört att en mäklare har kunnat göra ett lika bra jobb. Min mamma och jag är jättenöjda och tacksamma för Williams insats!!"
säljare på Kvadrantgatan 10

17 aug 2021

"Mycket bra, kompetent och trevlig! "
säljare på Kvadrantgatan 68

01 jul 2021

"Jag visste direkt att William var den rätta personen vid första mötet. Han är den jag kunde lägga min tillit på verkligen! Han försökte alltid se till att jag skulle känna mig nöjd och trygg med mina val! "
säljare på Söndagsgatan 9

28 jun 2021

"Jag är nöjd med hans insats."
säljare på Fastlagsgatan 15

18 jun 2021

"William var engagerad och driven och hade bra koll på området! Alltid tillgänglig och hade svar på våra frågor. Rekommenderas varmt! "
säljare på Östra Midvintersgatan 14

17 jun 2021

"excillent in current market analysis. transparent and directed to get perfect value "
säljare på Kvadrantgatan 48

16 jun 2021

"mycket bra."
säljare på Fullmånegatan 12

09 jun 2021

"Väldigt nöjda med val av mäklare !"
säljare på Fastlagsgatan 49

08 jun 2021

"Tydlig, engagerad, fokuserad och lyhörd.
Uppdaterar dig löpande med information"
säljare på Teleskopgatan 18

26 maj 2021

"Lyhörd och serviceminded. Han lyssnade precis på det vi önskade att uppnå och hur själva säljprocessen skulle se ut. "
säljare på Kvadrantgatan 70

21 maj 2021

"Hela försäljningen gick smidigt och lätt. Vi kände oss trygga och mycket nöjda!"
säljare på Stjärnbildsgatan 56

18 maj 2021

"William är grym från början till start, rekommenderas verkligen!"
säljare på Tellusgatan 35E

09 maj 2021

"Mäklarnas Mäklare!
William är en mäklare av högsta klass! Med sitt driv, kunskap och sociala förmåga ser han alltid till att verkligen få ut maximalt av varje objekt. Otroligt nöjd över hur han skött hela bostadsförsäljningen - tydlig med information, snabb på att återkoppla och framförallt att han lyckas hitta köpare till ett svårsålt objekt.
Väldigt nöjd med Williams insats och han kommer självklart vara den mäklare som säljer min kommande fastighet!"
säljare på Tellusgatan 41

05 maj 2021

"Kommer definitivt välja William i framtiden! Har en allmänt hög engagemang och får återkoppling ofta. Han svarar oftast inom kort varsel."
säljare på Generalsgatan 6

30 apr 2021

"Jag är vanligtvis ganska snäv och bestämd i mina åsikter men William förändrade min syn på mäklare totalt. Driven, ambitiös och otroligt lyhörd, både gentemot mig som säljare och gentemot köparna. Jag är störtnöjd med mitt val av mäklare och ska jag någonsin sälja någonting igen så är William mitt självklara val. Jag kommer inte ens att överväga några andra alternativ än att anlita William.
William låg alltid steget före händelseförloppet och hade full kontroll på allt. Tack vare William gick försäljningen otroligt smidigt och jag är mycket nöjd med slutpriset. Jag kan ingenting annat än att starkt rekommendera William för er som går i säljtankar, det finns helt enkelt ingen annan mäklare som når upp till hans nivå.
"
säljare på Teleskopgatan 18

21 apr 2021

"Efter att ha arbetat med William tidigare samt att ha följt honom genom åren så var han ett självklart val när det nu var dags att sälja min lägenhet.
Otroligt professionell, ärlig, rak och kunnig i sin sak. Men det som verkligen sticker ut, anser jag, är hur han har fötterna på jorden och är noga med att hela processen skall vara skräddarsydd utifrån kundens önskemål hela vägen. "
säljare på Kvadrantgatan 56

12 apr 2021

"Kan varmt rekommendera William som mäklare! Engagerad, proffsig och inkännande. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Kalendervägen 79

04 apr 2021

"jag tycker om den person han är tydlig, engagerad, flexible, svarar alltid på alla frågor, kan sitt jobb mycket väl, trevlig och lugnt maniska, han kommer med jättebra tips o kämpar mycket för att nå säljarens mål. "
säljare på Teleskopgatan 14

31 mar 2021

"Självklara valet efter att vi jämfört William med andra mäklare, rekommenderas!"
säljare på Lövmånadsgatan 3

22 mar 2021

"William var väldigt kompetent, pedagogisk, målmedveten och tillgänglig när jag behövde få tag på honom. Var verkligen supernöjd med honom! "
säljare på Margit Halls gata 50

19 feb 2021

"William er en mäklare jag ville ha använd igjen och igjen. Han er kjempeflink (jätteduktig)"
säljare på Jupitergatan 19

12 feb 2021

"Man känner sig tryggt med en så duktig mäklare, med klart svar på alla frågor. Han har all min uppskattning ..."
säljare på Tellusgatan 35C

01 feb 2021

"William krossade mina fördomar om hur mäklare arbetade. Han var målinriktad och trots svårigheter med svalt intresse kramade han vatten ur en sten och fick min lägenhet såld. "
säljare på Fastlagsgatan 4

27 jan 2021

"Har både köpt och sålt bostad med Williams hjälp och det säger väl allting! Han är driven, lyhörd och genuint intresserad av att få dig som kund att komma ur en affär 100% nöjd. Tack William!"
säljare på Västra Midvintersgatan 7

13 jan 2021

"Mycket nöjd, kämpade på otroligt hårt för oss. Vi jämförde William med andra mäklare han är självklar i östra Göteborg"
säljare på Kvadrantgatan 14

09 jan 2021

"William är mycket engagerad och trevlig. Han är mycket målmedveten och resultatinriktad. Han har åtagit sig uppdraget med största belåtenhet och effektivitet. En snabb och smidig affär där jag tryggt kunnat lämna över allt till honom. "
säljare på Kalendervägen 77

08 jan 2021

"William är en mycket trevlig och bra kille som brinner för sitt jobb. Sena kvällar är inget som stoppar honom och denna försäljning har gått så smidigt som jag hoppats. Jag har egentligen inte behövt göra någonting utan William har skött allt! Jag kan verkligen rekommendera William som mäklare! "
säljare på Östra Midvintersgatan 24

04 jan 2021

"Jag är mycket nöjd med Willam som mäklare.
Målmedveten och driven!
Ett fint helhets intryck med god kommunikation.
"
säljare på Fastlagsgatan 12

10 dec 2020

"William är grym och jag varit jätte nöjd med honom "
säljare på Kvadrantgatan 76

09 dec 2020

"William är en kanonbra mäklare. Trevlig, tydlig, har William koll på allt, är extremt närvarande vid alla tänkbara frågor, genom tel, mail, sms etc. Blixtsnabbt och effektivt. Och resultatet, Affären, gick igenom till full belåtenhet och väldigt snabbt. Länsförsäkring har i mitt tycke ett grundmurat bra rykte och därför valde vi dem. William förstärker denna min åsikt ytterligare. Rekommenderar William stark
"
säljare på Kvadrantgatan 48

24 nov 2020

"Jag har inga ord att beskriva hur grym William är.
Väljer ni honom, så kommer ni inte ångra er!"
säljare på Teleskopgatan 6

18 nov 2020

"Väldig engagerad mäklare, lätt att snacka med och snabb att få tag på. Starkt rekommenderar honom :)"
säljare på Erisgatan 15

15 nov 2020

"Väldigt skicklig, trevlig och lätt att samarbeta med. Arbetade väldigt snabbt och effektivt.
"
säljare på Kvadrantgatan 22

10 nov 2020

"Jobbat länge med william, mycket mycket nöjd!"
säljare på Östra Midvintersgatan 13

27 okt 2020

"William var det självklara valet redan efter första mötet. Engagerad, social och förtroendeingivande. Han hade bra koll och höll mig uppdaterad, jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Teleskopgatan 16

23 okt 2020

"Jättenöjd med William som mäklare! Duktig och kunnig. Är lättillgänglig om man vill få tag på honom (om inte han är upptagen såklart). Rekommenderar alla att anlita William som mäklare. Ni kommer inte att bli besvikna. Om jag fick betygsätta honom skulle jag ge 6 av 5 stjärnor. Stort tack till dig, William! "
säljare på Konstapelsgatan 3B

23 okt 2020

"Grym mäklare som engagerar sig och är lyhörd för dina önskemål. Han är tillgänglig jämt och är mycket trevlig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Stjärnbildsgatan 12

14 okt 2020

"Jag rekommanderar värmt William eftersom han har varit jätte trevligt, lätt att få tag på och driven. Har gjort ett bra jobb."
säljare på Brahegatan 12A

13 okt 2020

"En väldigt drivande och kompetent mäklare som var väldigt lätt att arbeta med."
säljare på Fastlagsgatan 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46
Radhus
5
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
46
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
92 670 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
182 av 184 säljare
William satte rätt förväntningar på slutpriset
177 av 186 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
187 av 189 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
188 av 189 säljare

William på kartan.

225 tidigare annonser
16 bostäder till salu
189 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
2 rum, 63 m²
20 555 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 152 kr/mån
1 800 000 kr
3 rum, 61 m²
29 508 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 045 kr/mån
1 025 000 kr
2 rum, 61,8 m²
16 803 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 921 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 81 m²
43 148 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 341 kr/mån
1 275 000 kr
3 rum, 77 m²
16 558 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 072 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 150 000 kr
Lägenhet Bergsjön
2 rum, 35,5 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
1 325 000 kr
Lägenhet Kortedala
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 325 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med mäklaren och hans arbete även om jag är lite besviken på var det slutgiltiga priset på bostaden landade."
1 295 000 kr
Lägenhet Östra Göteborg
3 rum, 72,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kämpade för oss i en tuff marknad. Gjorde allt han kunde för att få till en försäljning. Vi är tacksamma. "
1 600 000 kr
Lägenhet Bergsjön
+ 25 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 575 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 475 000 kr
Lägenhet Kortedala
3 rum, 66,5 m²
Utropspris: 1 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.