William Bahno

Profilbild för William Bahno
Säljarfavorit
William Bahno
4.9 / 5
(329 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
19 st
55 105 000 kr

Bakgrund

William Bahno jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-11-07. William har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. William har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 41 178 000 kr.

Presentation

— Franchisetagare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

— Mest rekommenderade mäklaren i Östra Göteborg, 2019, 2020

— Flest publicerade bostäder i Östra Göteborg, 2019, 2020

— Högt publicerat värde i Östra Göteborg, 2019, 2020

Under många år har han jobbat med människor och alltid levererat goda resultat. Han har höga ambitioner och är engagerad till hundra procent, detta för att skapa en god och långsiktig relation med alla sina kunder. I yrkesrollen är han driven, målinriktad och lägger stor vikt vid nöja kunder. Länsförsäkringar fastighetsförmedling ger honom de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade och trygga bostadsaffärer.

Går du i säljtankar tveka inte att höra av dig till honom så berättar han mer!

Hans uppväxt härrör från nordöstra Göteborg vilket ger honom en fantastisk lokalkännedom. Det gör att han kan området innan- och utantill samt att han har mer än 18 års erfarenheter av nordöstra Göteborg. I grunden är han mäklarekonom och är även utbildad inom nationalekonomi på Högskolan Väst vilket bidrar till kompetens samt trygga affärer.

Mobil: 073-510 30 75
Mail: william.bahno@lansfast.se

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om William.

14 maj 2024

"William är en enastående mäklare med stort engagemang och hög tillgänglighet vilket är imponerande. Han var grym på att medla affären utan problem och på ett smidigt sätt. "
säljare på Kvadrantgatan 36

14 maj 2024

"William är så serviceinriktad och kunnig. Kan varmt rekommendera honom och Länsförsäkringar. . "
säljare på Fastlagsgatan 4

10 maj 2024

"Upplyst, informativ och kunnig. Mäklaren var mycket dessutom trevlig med ett bra bemötande. "
säljare på Östra Midvintersgatan 16

16 apr 2024

"Allting gick väldigt smidigt och snabbt. Han är verkligen en duktig mäklare som vet vad han gör och alltid tillgänglig. "
säljare på Mejramgatan 17

29 mar 2024

"Vi har pratat med och gemfört flera mäklare. Det blev tydligt väldigt snabbt att Wiliam är den rätte för jobbet. William hade vårt fullaste tillit. Hela processen gick smidigt med ständigt uppdatering. Han har kunskapen och skickligheten inom yrket och utför sitt jobb med största säkerhet och lät..."
"Vi har pratat med och gemfört flera mäklare. Det blev tydligt väldigt snabbt att Wiliam är den rätte för jobbet. William hade vårt fullaste tillit. Hela processen gick smidigt med ständigt uppdatering. Han har kunskapen och skickligheten inom yrket och utför sitt jobb med största säkerhet och lätthet. "
Läs mer
säljare på Kvadrantgatan 44

14 mar 2024

"Mycket trevlig. Jobbar effektivt."
säljare på Östra Midvintersgatan 13

26 feb 2024

"William är allt man kan önska av en mäklare, oerhört kunnig gällande både området, marknaden och prissättningen. Utöver det är han lyhörd och sympatisk. Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Teleskopgatan 6

07 feb 2024

"Mycket trevlig mäklare att ha att göra med på alla sätt.
Har inget att anmärka eller kritisera negativt."
säljare på Fastlagsgatan 13

07 feb 2024

"William har varit en utmärkt mäklare vid försäljningen av vår lägenhet/dödsbo. Från första kontakt har William visat på tillgänglighet, trygghet och lyhördhet inför våra tankar och önskemål. Jag har sålt flera lägenheter tidigare och alltid varit noggrann i valet av mäklare, och tycker att Willia..."
"William har varit en utmärkt mäklare vid försäljningen av vår lägenhet/dödsbo. Från första kontakt har William visat på tillgänglighet, trygghet och lyhördhet inför våra tankar och önskemål. Jag har sålt flera lägenheter tidigare och alltid varit noggrann i valet av mäklare, och tycker att William har varit den bästa av de alla. Hans fina omdömen och försäljningsstatistik talar sitt tydliga språk. Vi är väldigt nöjda och glada över resultatet och rekommenderar William fullt ut! "
Läs mer
säljare på Teleskopgatan 4

10 jan 2024

"Oerhörd trevlig och kompetent mäklare, men än viktigare, en lyhörd och bra människa! Lätt att tycka om och vilket gör en trygg under hela processen."
säljare på Lövmånadsgatan 5

29 nov 2023

"Duktig och engagerad mäklare som tar sig tid för uppgradering och att svara på frågor, "
säljare på Tellusgatan 29C

16 nov 2023

"Bästa William!"
säljare på Fastlagsgatan 10

12 nov 2023

"Jag är nöjd med samarbetet med mäklare. Han är en kompetent person med lång erfarenhet av yrket."
säljare på Östra Midvintersgatan 16

10 nov 2023

"William är en väldigt driven mäklare. Han är ärlig,transparent och har varit tillgänglig 24/7 under hela sälj processen. Ett perfekt bemötande gentemot köpare och säljare vilket ger en obeskrivlig trygghet för båda parterna. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tellusgatan 45

11 okt 2023

"Väldigt trevlig, och hade god kännedom om området samt hade kontakt under hela processen."
säljare på Förstamajgatan 16

04 okt 2023

"Jag har köpt och sålt lägenheter via William på Länsförsäkringar och är väldigt nöjd med både servicen och slutpriset som vi mottagit på alla försäljningar vi gjort. "
säljare på Teleskopgatan 18

22 sep 2023

"Mycket bra upplevelse. Fick redan vid första kontakt ett stort förtroende för mäklaren och under hela processen har det varit lätt med frågor och kommunikation. Väldigt tydlig och gav bra tips och rekommendationer under t ex. Budgivningen."
säljare på Lövmånadsgatan 5

13 sep 2023

"En snabb affär trotts ett tufft klimat för mig som säljare. Hade rimliga förväntningar och höll det han lovade. "
säljare på Östra Midvintersgatan 12

12 sep 2023

"Willam Bahno är en mycket duktig mäklare
Det är lätt att komunicera med honom,
Han är alltid tillgänglig och ägnar tid åt sina kunder
Inger fortroende
Man kan lita på att han ska
göra ett bra jobb
"
säljare på Stjärnbildsgatan 56

12 sep 2023

"Mycket nöjd och professionell"
säljare på Teleskopgatan 12

09 aug 2023

"Jätteduktig mäklare. Mycket lyhörd "
säljare på Kvadrantgatan 58

02 aug 2023

"William är en mycket professionell mäklare med mycket lokalkännedom som fick sålt min lägenhet under svåra marknadsförutsättningar."
säljare på Östra Midvintersgatan 18

06 jul 2023

"Han är bäst på sitt jobb! "
säljare på Kvadrantgatan 72

23 jun 2023

"Mäklaren var engagerad ,kunnig och lätt att samarbeta med i frågor gällande försäljning . Tydlig information löpande .
Mycket nöjd med mäklarens arbete !"
säljare på Tellusgatan 33A

23 jun 2023

"Han är kunnig på sitt arbete och glad och trevlig. Lyhörd och tydligt, väldigt duktig "
säljare på Decenniumgatan 55

19 jun 2023

"Upplevelsen var väldigt bra, allting gick som planerat och lite bättre. "
säljare på Tellusgatan 35C

31 maj 2023

"En mycket kompetent och kunnig mäklare
Väldigt lyhörd och saklig
Kan varmt rekommendera William
Top notch"
säljare på Kvadrantgatan 68

31 maj 2023

"Jämfört med tidigare goda erfarenheter av mäklare så var William vassare. Han var högst delaktig från start till slut gällande råd och vägledning som har underlättat försäljningen av bostaden. Hans expertis på försäljning i samband med erfarenhet och kunskapen av området märktes i alla diskussion..."
"Jämfört med tidigare goda erfarenheter av mäklare så var William vassare. Han var högst delaktig från start till slut gällande råd och vägledning som har underlättat försäljningen av bostaden. Hans expertis på försäljning i samband med erfarenhet och kunskapen av området märktes i alla diskussioner vi hade. Vi kan varmt rekommendera William till andra säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Teleskopgatan 10

21 maj 2023

"Med William kan både säljare och köpare känna sig lugna och trygga genom hela processen. Han lotsar på ett proffsigt och säkert genom försäljningen. Ser till att inget glöms. Alltid lugn och glad. Han känner sitt område. "
säljare på Östra Midvintersgatan 12

02 maj 2023

"En väldigt diven och tillmötesgående mäklare som tar sitt arbete på störta allvar. Vi är oerhört glada som fått samarbeta tillsammans med William!"
säljare på Kortedala Torg 6B

06 apr 2023

"William är en stjärna!
I sitt sätt att arbeta är han otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Utöver dessa egenskaper är William även resultatinriktad och lösningsorienterad. Som säljare är det tryggt att ha William vid sin sida. Tryggheten bottnar framför allt i att William kan marknaden,..."
"William är en stjärna!
I sitt sätt att arbeta är han otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Utöver dessa egenskaper är William även resultatinriktad och lösningsorienterad. Som säljare är det tryggt att ha William vid sin sida. Tryggheten bottnar framför allt i att William kan marknaden, området och mäkleriet. Tack William för en fantastiskt lyckad bostadsaffär! "
Läs mer
säljare på Lotta Svärdsgatan 3C

30 mar 2023

"Exemplarisk kommunikation och professionalism "
säljare på Fastlagsgatan 12

28 feb 2023

"Trevlig och lyhörd bra på beskrivningen av lägenheten i positiva ordalag och dess fakta . mycket rutinerad mäklare så många pluspoäng för William ,tack,Mvh christer "
säljare på Fullmånegatan 18

23 feb 2023

"William Bahno har verkligen hjälpt mig på bästa sätt vid försäljningen av min bostad. Kunnig, hjälpsam, ödmjuk och lyhörd. Jag rekommenderar Bahno starkt. "
säljare på Kalendervägen 71

17 feb 2023

"William was extremely helpfull from the begining, end active inlooking for buyers and flexible to do house showings at any necessary moment. I've always felt like he had myinterest as priority.
Tack så mycket William!"
säljare på Stjärnbildsgatan 14A

18 jan 2023

"William är helt fantastisk! Otrolig behjälplig och kunnig. "
säljare på Lövmånadsgatan 3

15 jan 2023

"Trevlig och transparent, höll oss väl uppdaterade under processen. Samt bra tillgänglighet vid behov för att bolla frågor."
säljare på Millenniumgatan 16

10 jan 2023

"Tack William för att du tog dig tid att prata med mig , ger mig råd och att hjälpa mig för att få sälja min lägenhet :). Jag uppskattar verkligen det .
Du är så underbart mäklare .
Tusen tack igen för din proffinsligt bemötande och din tålmodig.
Du är grym "
"Tack William för att du tog dig tid att prata med mig , ger mig råd och att hjälpa mig för att få sälja min lägenhet :). Jag uppskattar verkligen det .
Du är så underbart mäklare .
Tusen tack igen för din proffinsligt bemötande och din tålmodig.
Du är grym "
Läs mer
säljare på Östra Midvintersgatan 19

15 dec 2022

"Aldrig har det varit så smidigt att sälja sin bostad ."
säljare på Teleskopgatan 16

03 dec 2022

"Rekommenderar honom varmt."
säljare på Östra Midvintersgatan 15

26 nov 2022

"I truly recommend William- nice person, professional. We made a sale from abroad - he explained to us everything with the clarity.
10/10"
säljare på Teleskopgatan 10

02 nov 2022

"Vi är väldigt nöja med vårt val av mäklare, William är lyhörd, tydlig, tillgänglig och var mycket professionell genom hela processen."
säljare på Decenniumgatan 26

27 okt 2022

"Hela processen gick snabbt och smidigt. William är professionell, kunnig och erfaren. Jag skulle rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad."
säljare på Kvadrantgatan 62

13 okt 2022

"I en tid av ovisshet lyckades William ge oss hopp. Har haft en annan mäklaren innan men William överträffade våra förväntningar. "
säljare på Decenniumgatan 64

08 okt 2022

"Rekommenderar verkligen William. Kunnig och mycket trevlig."
säljare på Kalendervägen 49

29 sep 2022

"Det kändes tryggt att ha William som mäklare som ständigt var tillgänglig och uppdaterade oss kontinuerligt. William är professionell, engagerad och driven som alltid var ett samtal bort. William är tydlig och ärlig kring sitt arbete, vi är jätte med Williams insats! "
"Det kändes tryggt att ha William som mäklare som ständigt var tillgänglig och uppdaterade oss kontinuerligt. William är professionell, engagerad och driven som alltid var ett samtal bort. William är tydlig och ärlig kring sitt arbete, vi är jätte med Williams insats! "
Läs mer
säljare på Kvadrantgatan 16

26 sep 2022

"Alla borde anlita William! Han har varit som en trygg bas genom hela processen och verkligen gett det lilla extra, även under lediga dagar! Kan rekommendera William till alla säljare! 10000 stjärnor och rosor! "
säljare på Teleskopgatan 10

15 sep 2022

"William är professionell och ödmjuk som person och man känner direkt vid första kontakten att det är en mäklare man vill jobba med.
Han var väldigt tydlig och ärlig gällande det rådande marknadsläget och kring hans bedömning av vårt förväntade samarbete.
Hela processen från första mötet, genom a..."
"William är professionell och ödmjuk som person och man känner direkt vid första kontakten att det är en mäklare man vill jobba med.
Han var väldigt tydlig och ärlig gällande det rådande marknadsläget och kring hans bedömning av vårt förväntade samarbete.
Hela processen från första mötet, genom alla delmål och slutligen kontraktsskrivningen sköttes exemplariskt."
Läs mer
säljare på Fastlagsgatan 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
41 178 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
307 av 320 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
324 av 326 säljare
William var tydlig och höll mig uppdaterad
326 av 327 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

William på kartan.

435 tidigare bostäder
43 bostäder till salu
328 rekommendationer

43 bostäder till salu.

Bostäder

950 000 kr
4 rum, 81,2 m²
11 728 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 483 kr/mån
2 225 000 kr
3 rum, 82 m²
27 134 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 230 kr/mån
975 000 kr
2 rum, 63 m²
15 476 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 632 kr/mån
1 690 000 kr
4 rum, 97 m²
17 422 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 338 kr/mån
1 550 000 kr
4 rum, 81,2 m²
19 135 kr/m²
Lägenhet, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 050 000 kr
Lägenhet Bergsjön
-150 000 kr
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 1 200 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bergsjön
1,5 rum, 48,7 m²
Utropspris: 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William är en enastående mäklare med stort engagemang och hög tillgänglighet vilket är imponerande. Han var grym på att medla affären utan problem och på ett smidigt sätt. "
1 500 000 kr
Lägenhet Kortedala
3 rum, 66,5 m²
Utropspris: 1 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"William är så serviceinriktad och kunnig. Kan varmt rekommendera honom och Länsförsäkringar. . "
1 175 000 kr
Lägenhet Kortedala
+ 25 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Upplyst, informativ och kunnig. Mäklaren var mycket dessutom trevlig med ett bra bemötande. "
Slutpris saknas
Lägenhet Kortedala
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 1 950 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.