Vilhelm Åman

Profilbild för Vilhelm Åman
Säljarfavorit
Vilhelm Åman
5.0 / 5
(236 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
23 st
200 380 000 kr

Bakgrund

Vilhelm Åman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-08-22. Vilhelm har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Vilhelm har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 163 440 000 kr.

Presentation

- 5.0/5.0 i kundbetyg av mer än 230 omdömen (Hittamäklare)
- Flest rekommendationer, Kungsholmen, Stockholm första kvartalet 2023
- Högst försäljningsvärde, Kungsholmen, Stockholm första kvartalet 2023
- Rankad som säljfavorit på Kungsholmen

Vilhelm Åman är den före detta elithockeyspelaren som numera är en av de mest rekommenderade fastighetsmäklarna på Kungsholmen.

Hans passion för arbetet gör att han ofta rankas högt på topplistorna i området. Med en obotlig vinnarskalle och tävlingsinstinkt vill han ta varje bostadsaffär till nya höjder.

Vilhelm är mån om sina kunders förtroende och vill bygga långa relationer med dem. Hans mål är att du ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären, oavsett om du är köpare eller säljare.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Vilhelm.

27 nov 2023

"Professionell, driven och lyhörd! Expert på Kungsholmen med bra kontakter till spekulanter. Bra kommunikation och lyssnade på våra önskemål under hela processen! Väldigt nöjda, rekommenderar Vilhelm starkt vid försäljning på Kungsholmen!"
säljare på Grubbens gata 7

09 nov 2023

"Kan varmt rekommendera Ville som mäklare!
Väldigt professionell och hans engagemang, lyhördhet och tydlighet ger jag högsta betyg. Jag kommer definitivt att anlita honom fler gånger!"
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 2

09 nov 2023

"The recent strange market makes the price estimation very hard."
säljare på Bågljusvägen 5

19 okt 2023

"Kunnig, hängiven, serviceminded.
Toppmäklare
"
säljare på Södra Agnegatan 26

18 okt 2023

"Kompetent, lyhörd och enkel att tycka bra om. Ville höll oss uppdaterade om processen under resans gång och hanterade uppdraget sammanfattningsvis på ett professionellt sätt. "
säljare på Fridhemsgatan 68A

25 sep 2023

"Förtroendegivande och tydlig.
Kan varmt rekommendera."
säljare på Fleminggatan 59A

21 sep 2023

"Vilhelm är erfaren med många år i branschen och definitivt en expert i det område vi sålde (St Erik/Fridhemsgatan, Kungsholmen). Snabb, noggrann och precis. Fotograferingen var mycket bra och visade upp lägenheten från sin bästa sida. Han var extremt snabb och vi gjorde hela processen från att ja..."
"Vilhelm är erfaren med många år i branschen och definitivt en expert i det område vi sålde (St Erik/Fridhemsgatan, Kungsholmen). Snabb, noggrann och precis. Fotograferingen var mycket bra och visade upp lägenheten från sin bästa sida. Han var extremt snabb och vi gjorde hela processen från att jag först ringde honom, startmöte, fotografering, visningar och stängd affär på ca 2 veckor. Kan bara rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 70

20 sep 2023

"Ville är driven, lyhörd och en trygg mäklare att sälja med. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och diskussioner kring hela processen. Kan rekommendera alla att sälja med Ville! "
säljare på Hjärnegatan 7

06 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Vilhelm som våran mäklare! "
säljare på Fleminggatan 56

31 aug 2023

"Professionell på alla sätt. Väldigt tydlig och bra kommunikation. Transparent och bra på att förväntningsstyra. "
säljare på Fridhemsgatan 68A

19 aug 2023

"Ville gjorde en fantastiskt insats! Han gav oss realistiska förväntningar och har en otrolig förmåga att vägleda och sprida lugn i den stressiga situation en försäljning är. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Alströmergatan 32B

13 jun 2023

"Mycket professionell och lyhörd, vi rekommenderar Vilhelm Åman och Bjurfors varmt vid försäljning och köp!"
säljare på Skillinggränd 5

09 maj 2023

"Oerhört professionellt bemötande och är som säljare mycket nöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera Vilhelm, 10/10!"
säljare på Bergsgatan 2

02 maj 2023

"Driven och engagerad! Lyckad försäljning snabbt och smidigt även under lite tuffare tider!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

02 maj 2023

"Vi är mkt nöjda med Vilhelm som mäklare och han samarbetar med bra fotograf och stylingbolag! Slutpriset blev högre än vad vi förväntat oss!
"
säljare på Inedalsgatan 23

30 apr 2023

"Super nöjd med ville! Målinriktad och ger inte upp, lyssnar in säljarens önskemål och jobbar stenhårt mot det! "
säljare på Fridhemsgatan 68A

20 apr 2023

"Extremt nöjd med försäljningen, den kunde varken gått snabbare eller varit smidigare. Ville har hjärnkoll på området och visar stort engagemang, driv och är lyhörd. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Kronobergsgatan 7

19 apr 2023

"Kompetent och väldigt insatt i närområdet."
säljare på Bergsgatan 31

18 apr 2023

"Ville var en stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet, trots en utmanande marknadssituation. Han var grym på att analysera lämpligt nästa steg i processen samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och familjesituation. Rekommenderar honom varmt till de som säljer lägenhet på Kungsholmen!"
"Ville var en stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet, trots en utmanande marknadssituation. Han var grym på att analysera lämpligt nästa steg i processen samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och familjesituation. Rekommenderar honom varmt till de som säljer lägenhet på Kungsholmen!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 49

30 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Ville! "
säljare på Sankt Eriksgatan 9

19 mar 2023

"Vilhelm drev försäljningen med stort engagemang och driv. Trots en utmanande marknad gav han sig inte utan navigerade fram i processen och det blev ett bra resultat i slutändan.
Kan starkt rekommendera Vilhelm."
säljare på Fridhemsgatan 15

18 mar 2023

"En engagerad mäklare med stort hjärta och superbra koll på hela försäljningsprocessen."
säljare på Bergsgatan 51

01 mar 2023

"Guld!!
Vilhelm är en lojal och lyhörd mäklare, som alltid varit hjälpsam i ett mycket stressat läge med att sälja en bostad, rekommenderar varmt!!"
säljare på Pontonjärgatan 35

27 feb 2023

"Mycket engagerad och väldigt serviceinriktad!"
säljare på Inedalsgatan 15

21 feb 2023

"Ville är en toppmäklare som är proffsig från rakt igenom från start till mål. Oerhört mån om att både köpare/säljare ska känna sig nöjda vilket gör att bägge parter är trygga i att det blir en bra affär."
säljare på Fridhemsgatan 10A

20 feb 2023

"otroligt nöjd med Vilhelm som mäklare vid försäljning av min lägenhet på kungsholmen ! "
säljare på Industrigatan 10

16 feb 2023

"Engagerad, lyhörd och tålmodig. Rekommenderar Ville starkt."
säljare på Pontonjärgatan 20

13 feb 2023

"Efter att ha träffat flera mäklare var Vilhelm den som jag fastnade för. Förutom att kan Kungsholmen väldigt väl upplevdes han som ärlig och lyhörd men gav också en mer realistisk i värdering, givet marknadsläget. Han kom påläst inför vårt första möte och var mån om att göra en bra insats trots d..."
"Efter att ha träffat flera mäklare var Vilhelm den som jag fastnade för. Förutom att kan Kungsholmen väldigt väl upplevdes han som ärlig och lyhörd men gav också en mer realistisk i värdering, givet marknadsläget. Han kom påläst inför vårt första möte och var mån om att göra en bra insats trots det komplicerade läget. Kontinuerligt underrättade han mig om diverse uppdateringar som skedde och lyckades till sist ro affären i hamn. Han hjälpte även till med att diskutera strategier inför nästa köp vilket var väldigt uppskattat!"
Läs mer
säljare på Parkgatan 20

03 feb 2023

"Vilhelm gav ett positivt och trevligt bemötande redan vid första mötet.
Snabb och informativ i sin återkoppling.
Vi är supernöjda!
Tack!
Marianne
"
säljare på Kungsklippan 20

26 jan 2023

"Efter att jag inte riktigt blev nöjd med buden i tidigare en försäljningsprocess bytte jag mäklare till Ville. Tillsammans med sina mycket duktiga och sympatiska inredare och fotografer, lyckades han bättre lyfta fram och kommunicera mitt lite mer nischade objekts verkliga värde. Visningarna blev..."
"Efter att jag inte riktigt blev nöjd med buden i tidigare en försäljningsprocess bytte jag mäklare till Ville. Tillsammans med sina mycket duktiga och sympatiska inredare och fotografer, lyckades han bättre lyfta fram och kommunicera mitt lite mer nischade objekts verkliga värde. Visningarna blev inte bara populära, utan lyckades också locka rätt målgrupp. Ville skötte hela processen smidigt och jag kunde bara luta mig tillbaka. Alla inblandade är nöjda och jag kan starkt rekommendera Ville."
Läs mer
säljare på Sven Rinmans gata 3

26 jan 2023

"Jag är otroligt imponerad av Vilhelm som mäklare. Proffsig, snabb och bra koll på läget. Men dessutom otroligt trevlig och stenkoll på området. Han var också väldigt prisvärd i relation till vad han levererade. Uppskattade att han hela tiden höll oss informerad om läget, både innan och efter visn..."
"Jag är otroligt imponerad av Vilhelm som mäklare. Proffsig, snabb och bra koll på läget. Men dessutom otroligt trevlig och stenkoll på området. Han var också väldigt prisvärd i relation till vad han levererade. Uppskattade att han hela tiden höll oss informerad om läget, både innan och efter visningar samt under budgivningen. Jag är supernöjd, både med försäljningen i stort och Vilhelm som mäklare. Rekommenderar honom starkt! "
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 34

25 jan 2023

"Snabb och smidig försäljning med fantastiskt resultat. Försäljningen kunde inte ha gått bättre och vi är mer än nöjda med Villes insats."
säljare på John Ericssonsgatan 11A

20 jan 2023

"Vi är nöjda med Vilhelms insats - Kan rekommendera honom!"
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

19 jan 2023

"Vilhelm är väldigt mån om att tillgodose både säljares och köpares intressen som således resulterar i affärer där båda parter är nöjda. Mycket lyhörd för säljarens önskemål och unika situation och tydlig med att sätta rätt förväntningar. Förutom de mjuka värdena är han påläst på förening och mark..."
"Vilhelm är väldigt mån om att tillgodose både säljares och köpares intressen som således resulterar i affärer där båda parter är nöjda. Mycket lyhörd för säljarens önskemål och unika situation och tydlig med att sätta rätt förväntningar. Förutom de mjuka värdena är han påläst på förening och marknad vilket gör honom än mer förtroendeingivande. Alla som ska sälja sin bostad på Kungsholmen bör anlita en mäklare som Vilhelm!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 51

17 dec 2022

"Professionell, kunnig och lyhörd!"
säljare på Polhemsgatan 28

16 nov 2022

"Vilhelm gav till att börja med väldigt bra insikter om marknadsläget och vad vi kunde förvänta oss. Processen till färdig annons och visning va väldigt snabb och smidig, Vilhelm svarade alltid väldigt snabbt på frågor.
Under budgivning hölls vi också kontinuerligt uppdaterade varje dag vilket vi..."
"Vilhelm gav till att börja med väldigt bra insikter om marknadsläget och vad vi kunde förvänta oss. Processen till färdig annons och visning va väldigt snabb och smidig, Vilhelm svarade alltid väldigt snabbt på frågor.
Under budgivning hölls vi också kontinuerligt uppdaterade varje dag vilket vi uppskattade. Och sist men inte minst så lyckades vi på bara någon vecka få ett bud som vi var nöjda med trots en något instabil marknad.
En toppenupplevelse!"
Läs mer
säljare på Hjärnegatan 2

27 okt 2022

"Enkelt, trevligt och proffsigt bemötande. "
säljare på Fridhemsgatan 64

09 okt 2022

"Vilhelm hade bra och aktuell marknadskännedom med båda fötterna i marknaden. Uppdraget utfördes med professionalitet och trevligt bemötande. Vilhelm var tillgänglig och återkopplade på ett bra sätt. Affären genomfördes snabbt och enkelt. Vi ger Vilhelm gärna de bästa rekommendationerna."
"Vilhelm hade bra och aktuell marknadskännedom med båda fötterna i marknaden. Uppdraget utfördes med professionalitet och trevligt bemötande. Vilhelm var tillgänglig och återkopplade på ett bra sätt. Affären genomfördes snabbt och enkelt. Vi ger Vilhelm gärna de bästa rekommendationerna."
Läs mer
säljare på Kungsgatan 90

02 okt 2022

"Vilhelm är en otroligt kompetent och kunnig mäklare som ger 100% i sitt uppdrag. Kan verkligen rekommendera Vilhelm."
säljare på Hantverkargatan 53

27 sep 2022

"Vilhelm är en otroligt effektiv, stabil och lugn mäklare. Han känns väldigt trygg och kompetent med helt rätt fingertoppskänsla i en skakig bostadsmarknad! Kan verkligen rekommendera honom för den som vill ha en kunnig och erfaren mäklare med stort personligt engagemang, 10/10!"
"Vilhelm är en otroligt effektiv, stabil och lugn mäklare. Han känns väldigt trygg och kompetent med helt rätt fingertoppskänsla i en skakig bostadsmarknad! Kan verkligen rekommendera honom för den som vill ha en kunnig och erfaren mäklare med stort personligt engagemang, 10/10!"
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 4

25 sep 2022

"Vilhelm har väldigt hjälpsam under hela försäljningsprocessen och anpassningsbar utifrån vad som skedde under vägen. Han gav bra råd, hade god fingertoppskänsla och var lyhörd. Jag skulle verkligen rekommendera Vilhelm som mäklare! "
säljare på Fridhemsgatan 10B

23 sep 2022

"Vilhelm var en supermäklare. Han fanns alltid till hands, och vi hade bra kommunikation. Han fick min lägenhet såld snabbt, och coachade mig också i mitt köp av nästa lägenhet på ett mycket värdefullt sätt. Rekommenderas. "
säljare på Sankt Eriksgatan 22

07 sep 2022

"Although the current slow market had not been in favor for the sellers, the result turned out to be satisfactory with extra showings. Vilhelm was responsive whenever I had questions. Highly recommend!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

01 sep 2022

"grym!"
säljare på Polhemsgatan 31

08 aug 2022

"Rak och lyhörd. Kunnig. Rekommenderas varmt."
säljare på Inedalsgatan 2A

26 jul 2022

"Mycket bra och seriös mäklare som tar sig an objektet med stor passion, professionalism och vinnaranda. Kan starkt rekommendera Ville Åman för framtida försäljnigar."
säljare på Sankt Eriksgatan 8

01 jun 2022

"Trots en sviktande bostadsmarknad har mäklaren överraskat mig med ett försäljningspris som var absolut mer än jag hade förväntat mig. Jag kan verkligen rekommendera Vilhelms tjänster."
säljare på Bergsgatan 55

12 maj 2022

"Klockren, sympatisk och effektiv försäljningsinsats, rekommenderas varmt!"
säljare på Bergsgatan 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
163 440 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
229 av 232 säljare
Vilhelm satte rätt förväntningar på slutpriset
206 av 235 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
226 av 231 säljare
Vilhelm var tydlig och höll mig uppdaterad
235 av 235 säljare

Vilhelm på kartan.

309 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
235 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 39,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 419 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 26,6 m²
115 192 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 209 kr/mån
3 995 000 kr
1 rum, 42 m²
95 119 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 995 kr/mån
2 rum, 64 m²
Lägenhet, Stockholm
3 391 kr/mån
2 rum, 60 m²
Lägenhet, Stockholm
2 433 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 195 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 67 m²
Utropspris: 7 195 000 kr
6 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 305 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 6 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell, driven och lyhörd! Expert på Kungsholmen med bra kontakter till spekulanter. Bra kommunikation och lyssnade på våra önskemål under hela processen! Väldigt nöjda, rekommenderar Vilhelm starkt vid försäljning på Kungsholmen!"
3 795 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-55 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3,5 rum, 118 m²
Utropspris: 11 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.