Vilhelm Åman

Profilbild för Vilhelm Åman
Säljarfavorit
Vilhelm Åman
5.0 / 5
(264 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
20 st
148 880 000 kr

Bakgrund

Vilhelm Åman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-08-22. Vilhelm har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Vilhelm har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 160 690 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer, Kungsholmen, Helår 2023
- Högst försäljningsvärde, Kungsholmen, Helår 2023

- 5.0/5.0 i kundbetyg av mer än 260 omdömen (Hittamäklare)
- Rankad som säljfavorit på Kungsholmen

Vilhelm Åman är den före detta elithockeyspelaren som numera är en av de mest rekommenderade fastighetsmäklarna på Kungsholmen.

Hans passion för arbetet gör att han ofta rankas högt på topplistorna i området. Med en obotlig vinnarskalle och tävlingsinstinkt vill han ta varje bostadsaffär till nya höjder.

Vilhelm är mån om sina kunders förtroende och vill bygga långa relationer med dem. Hans mål är att du ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären, oavsett om du är köpare eller säljare.

Mäklarbyrå


Säljare om Vilhelm.

15 jun 2024

"Ville är en otroligt skicklig mäklare. Professionell och förtroendeingivande i alla skeden av försäljningen. Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Fleminggatan 40A

12 jun 2024

"Vi är supernöjda med Vilhelm! Alltid tillgänglig och hjälpsam :) Hela processen från start till försäljning kändes väldigt smidig och effektiv.
Kan verkligen rekommendera Ville!"
säljare på Fridhemsgatan 64

11 jun 2024

"Bästa mäklaren på Kungsholmen, inget snack om saken! "
säljare på Pontonjärgatan 5

12 maj 2024

"Smidig kommunikation, snabb återkoppling, snabb affär. Lyhörd och målmedveten. Rekommenderar Ville alla dagar i veckan!"
säljare på Alströmergatan 35

30 apr 2024

"Vilhelm guidade oss genom försäljningen och gav många goda råd som vi hade mycket hjälp av. Han höll oss väl informerade under hela processen och ställde upp lite utöver vad mäklarrollen antagligen föreskriver.
Tack för en bra och smidig affär!"
säljare på John Ericssonsgatan 7

25 apr 2024

"Att sälja sin lägenhet är en stor affär, och att välja rätt mäklare är avgörande. Jag är otroligt tacksam att jag valde Vilhelm som min mäklare för försäljningen av min lägenhet på Kungsholmen. Från första mötet till det sista handslaget överträffade Vilhelm alla mina förväntningar.
Vilhelm inte..."
"Att sälja sin lägenhet är en stor affär, och att välja rätt mäklare är avgörande. Jag är otroligt tacksam att jag valde Vilhelm som min mäklare för försäljningen av min lägenhet på Kungsholmen. Från första mötet till det sista handslaget överträffade Vilhelm alla mina förväntningar.
Vilhelm inte bara förstår marknaden, han lever och andas den. Hans strategier för att marknadsföra min lägenhet var kreativa och effektiva, vilket lockade många budgivare och slutligen ledde till en försäljning långt över det jag hade hoppats på. Vad som verkligen gjorde Vilhelm unik var hans personliga engagemang. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor och såg till att jag kände mig involverad och informerad genom hela processen.
Jag skulle utan tvekan rekommendera Vilhelm till någon som funderar på att sälja. Hans professionalism, kunskap och personliga touch gör honom till en mäklare i särklass. Tack, Vilhelm, för att du gjorde denna erfarenhet så positiv och framgångsrik!"
Läs mer
säljare på Kaplansbacken 5

26 mar 2024

"Pålitligt, proffsig, trevlig och lätt att nå. Rekommenderas starkt!"
säljare på Fleminggatan 81

18 mar 2024

"Trevlig, effektiv och tillgänglig!"
säljare på Parkgatan 20

18 mar 2024

"Ville var mycket lyhörd, förstående och höll oss väl uppdaterade genom hela processen, kändes väldigt tryggt från första mötet till försäljning!"
säljare på Fridhemsgatan 10A

12 mar 2024

"Ville var väldigt lyhörd och engagerad under hela processen. Som säljare var det väldigt tryggt att han tog vårt intresse och hade förståelse för vår situation och inte bara var ute efter stänga affären för snabba pengar. Som köpare hade jag uppskattat den sidan hos en mäklare vilket gör Ville ti..."
"Ville var väldigt lyhörd och engagerad under hela processen. Som säljare var det väldigt tryggt att han tog vårt intresse och hade förståelse för vår situation och inte bara var ute efter stänga affären för snabba pengar. Som köpare hade jag uppskattat den sidan hos en mäklare vilket gör Ville till en grym part för både köpare och säljare av bostäder. "
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 23

24 jan 2024

"Supernöjd med Villes jobb i samband med försäljning! Kändes tryggt från början till slut och väldigt flexibel med tidsplan, visningar osv. efter mina förutsättningar. Rekommenderas starkt för Kungsholmen!"
säljare på Kronobergsgatan 25

16 jan 2024

"Vilhelm var mycket målinriktad, driven och höll oss uppdaterade under processen. Kan varmt rekommendera Vilhelm! "
säljare på Lidnersgatan 4

29 dec 2023

"Vilhelm gjorde en fantastisk insats med att sälja vår bostad i en oförutsägbar marknad. Han var genomgående professionell, lyhörd och en trygg punkt som tog oss igenom hela processen med ett resultat som var över förväntan - vill varmt rekommendera Kungsholmens bästa mäklare!"
"Vilhelm gjorde en fantastisk insats med att sälja vår bostad i en oförutsägbar marknad. Han var genomgående professionell, lyhörd och en trygg punkt som tog oss igenom hela processen med ett resultat som var över förväntan - vill varmt rekommendera Kungsholmens bästa mäklare!"
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 15

27 dec 2023

"Vilhelm var mycket engagerad och motiverad. Snabb när man behövde hjälp och enkel att ha att göra med, lättsam och proffsig. Väldigt uppmuntrande och man kände sig trygg genom försäljningsprocessen. "
säljare på Pontonjärgatan 5

18 dec 2023

"Ville är ärlig, pålitlig, lätt att ha att göra med och ger bra stöd i bostadsförsäljningsprocessen. "
säljare på Industrigatan 10

10 dec 2023

"Både köpt och sålt genom Ville. Självklart för oss att anlita honom.
Lätt att ha och göra med och engagerad."
säljare på Sysslomansgatan 8

08 dec 2023

"Väldigt nöjda att vi återigen tog hjälp av Ville för att sälja vår lägenhet, proffsig och engagerad mäklare som vi känner oss trygga med. "
säljare på Bergsgatan 43

28 nov 2023

"Både köpt och sålt genom Vilhelm. Så nöjd med honom. Proffsig och med ett mycket trevligt bemötande. "
säljare på Chapmansgatan 6

27 nov 2023

"Professionell, driven och lyhörd! Expert på Kungsholmen med bra kontakter till spekulanter. Bra kommunikation och lyssnade på våra önskemål under hela processen! Väldigt nöjda, rekommenderar Vilhelm starkt vid försäljning på Kungsholmen!"
säljare på Grubbens gata 7

09 nov 2023

"Kan varmt rekommendera Ville som mäklare!
Väldigt professionell och hans engagemang, lyhördhet och tydlighet ger jag högsta betyg. Jag kommer definitivt att anlita honom fler gånger!"
säljare på Hjalmar Söderbergs väg 2

09 nov 2023

"The recent strange market makes the price estimation very hard."
säljare på Bågljusvägen 5

19 okt 2023

"Kunnig, hängiven, serviceminded.
Toppmäklare
"
säljare på Södra Agnegatan 26

18 okt 2023

"Kompetent, lyhörd och enkel att tycka bra om. Ville höll oss uppdaterade om processen under resans gång och hanterade uppdraget sammanfattningsvis på ett professionellt sätt. "
säljare på Fridhemsgatan 68A

25 sep 2023

"Förtroendegivande och tydlig.
Kan varmt rekommendera."
säljare på Fleminggatan 59A

21 sep 2023

"Vilhelm är erfaren med många år i branschen och definitivt en expert i det område vi sålde (St Erik/Fridhemsgatan, Kungsholmen). Snabb, noggrann och precis. Fotograferingen var mycket bra och visade upp lägenheten från sin bästa sida. Han var extremt snabb och vi gjorde hela processen från att ja..."
"Vilhelm är erfaren med många år i branschen och definitivt en expert i det område vi sålde (St Erik/Fridhemsgatan, Kungsholmen). Snabb, noggrann och precis. Fotograferingen var mycket bra och visade upp lägenheten från sin bästa sida. Han var extremt snabb och vi gjorde hela processen från att jag först ringde honom, startmöte, fotografering, visningar och stängd affär på ca 2 veckor. Kan bara rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 70

20 sep 2023

"Ville är driven, lyhörd och en trygg mäklare att sälja med. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och diskussioner kring hela processen. Kan rekommendera alla att sälja med Ville! "
säljare på Hjärnegatan 7

06 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Vilhelm som våran mäklare! "
säljare på Fleminggatan 56

31 aug 2023

"Professionell på alla sätt. Väldigt tydlig och bra kommunikation. Transparent och bra på att förväntningsstyra. "
säljare på Fridhemsgatan 68A

19 aug 2023

"Ville gjorde en fantastiskt insats! Han gav oss realistiska förväntningar och har en otrolig förmåga att vägleda och sprida lugn i den stressiga situation en försäljning är. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Alströmergatan 32B

13 jun 2023

"Mycket professionell och lyhörd, vi rekommenderar Vilhelm Åman och Bjurfors varmt vid försäljning och köp!"
säljare på Skillinggränd 5

09 maj 2023

"Oerhört professionellt bemötande och är som säljare mycket nöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera Vilhelm, 10/10!"
säljare på Bergsgatan 2

02 maj 2023

"Driven och engagerad! Lyckad försäljning snabbt och smidigt även under lite tuffare tider!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

02 maj 2023

"Vi är mkt nöjda med Vilhelm som mäklare och han samarbetar med bra fotograf och stylingbolag! Slutpriset blev högre än vad vi förväntat oss!
"
säljare på Inedalsgatan 23

30 apr 2023

"Super nöjd med ville! Målinriktad och ger inte upp, lyssnar in säljarens önskemål och jobbar stenhårt mot det! "
säljare på Fridhemsgatan 68A

20 apr 2023

"Extremt nöjd med försäljningen, den kunde varken gått snabbare eller varit smidigare. Ville har hjärnkoll på området och visar stort engagemang, driv och är lyhörd. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Kronobergsgatan 7

19 apr 2023

"Kompetent och väldigt insatt i närområdet."
säljare på Bergsgatan 31

18 apr 2023

"Ville var en stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet, trots en utmanande marknadssituation. Han var grym på att analysera lämpligt nästa steg i processen samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och familjesituation. Rekommenderar honom varmt till de som säljer lägenhet på Kungsholmen!"
"Ville var en stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet, trots en utmanande marknadssituation. Han var grym på att analysera lämpligt nästa steg i processen samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och familjesituation. Rekommenderar honom varmt till de som säljer lägenhet på Kungsholmen!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 49

30 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Ville! "
säljare på Sankt Eriksgatan 9

19 mar 2023

"Vilhelm drev försäljningen med stort engagemang och driv. Trots en utmanande marknad gav han sig inte utan navigerade fram i processen och det blev ett bra resultat i slutändan.
Kan starkt rekommendera Vilhelm."
säljare på Fridhemsgatan 15

18 mar 2023

"En engagerad mäklare med stort hjärta och superbra koll på hela försäljningsprocessen."
säljare på Bergsgatan 51

01 mar 2023

"Guld!!
Vilhelm är en lojal och lyhörd mäklare, som alltid varit hjälpsam i ett mycket stressat läge med att sälja en bostad, rekommenderar varmt!!"
säljare på Pontonjärgatan 35

27 feb 2023

"Mycket engagerad och väldigt serviceinriktad!"
säljare på Inedalsgatan 15

21 feb 2023

"Ville är en toppmäklare som är proffsig från rakt igenom från start till mål. Oerhört mån om att både köpare/säljare ska känna sig nöjda vilket gör att bägge parter är trygga i att det blir en bra affär."
säljare på Fridhemsgatan 10A

20 feb 2023

"otroligt nöjd med Vilhelm som mäklare vid försäljning av min lägenhet på kungsholmen ! "
säljare på Industrigatan 10

16 feb 2023

"Engagerad, lyhörd och tålmodig. Rekommenderar Ville starkt."
säljare på Pontonjärgatan 20

13 feb 2023

"Efter att ha träffat flera mäklare var Vilhelm den som jag fastnade för. Förutom att kan Kungsholmen väldigt väl upplevdes han som ärlig och lyhörd men gav också en mer realistisk i värdering, givet marknadsläget. Han kom påläst inför vårt första möte och var mån om att göra en bra insats trots d..."
"Efter att ha träffat flera mäklare var Vilhelm den som jag fastnade för. Förutom att kan Kungsholmen väldigt väl upplevdes han som ärlig och lyhörd men gav också en mer realistisk i värdering, givet marknadsläget. Han kom påläst inför vårt första möte och var mån om att göra en bra insats trots det komplicerade läget. Kontinuerligt underrättade han mig om diverse uppdateringar som skedde och lyckades till sist ro affären i hamn. Han hjälpte även till med att diskutera strategier inför nästa köp vilket var väldigt uppskattat!"
Läs mer
säljare på Parkgatan 20

03 feb 2023

"Vilhelm gav ett positivt och trevligt bemötande redan vid första mötet.
Snabb och informativ i sin återkoppling.
Vi är supernöjda!
Tack!
Marianne
"
säljare på Kungsklippan 20

26 jan 2023

"Efter att jag inte riktigt blev nöjd med buden i tidigare en försäljningsprocess bytte jag mäklare till Ville. Tillsammans med sina mycket duktiga och sympatiska inredare och fotografer, lyckades han bättre lyfta fram och kommunicera mitt lite mer nischade objekts verkliga värde. Visningarna blev..."
"Efter att jag inte riktigt blev nöjd med buden i tidigare en försäljningsprocess bytte jag mäklare till Ville. Tillsammans med sina mycket duktiga och sympatiska inredare och fotografer, lyckades han bättre lyfta fram och kommunicera mitt lite mer nischade objekts verkliga värde. Visningarna blev inte bara populära, utan lyckades också locka rätt målgrupp. Ville skötte hela processen smidigt och jag kunde bara luta mig tillbaka. Alla inblandade är nöjda och jag kan starkt rekommendera Ville."
Läs mer
säljare på Sven Rinmans gata 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
160 690 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
256 av 260 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
254 av 259 säljare
Vilhelm var tydlig och höll mig uppdaterad
263 av 263 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Vilhelm på kartan.

345 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
263 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 71 m²
Lägenhet, Stockholm
2 751 kr/mån
2 rum, 67 m²
Lägenhet, Stockholm
3 939 kr/mån
5 995 000 kr
2 rum, 67 m²
89 477 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 395 kr/mån
2 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
3 530 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 40 m²
99 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 485 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 750 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-145 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 305 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ville är en otroligt skicklig mäklare. Professionell och förtroendeingivande i alla skeden av försäljningen. Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 105 m²
3 950 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 300 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
4 995 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 46 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.