Vilhelm Åman

Profilbild för Vilhelm Åman
Säljarfavorit
Vilhelm Åman
5.0 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
30 st
168 050 000 kr

Bakgrund

Vilhelm Åman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-08-22. Vilhelm har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Vilhelm har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 171 195 000 kr.

Presentation

- 5.0/5.0 i kundbetyg av mer än 200 omdömen (Hittamäklare)
- Flest rekommendationer, Kungsholmen, Stockholm första kvartalet 2023
- Högst försäljningsvärde, Kungsholmen, Stockholm första kvartalet 2023
- Rankad som säljfavorit på Kungsholmen

Jag har under större delen av mitt liv spelat ishockey på elitnivå och med en obotlig vinnarskalle och tävlingsinstinkt drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder.

Min blick är riktad mot att skapa lyckade affärer och jag strävar alltid efter försäljningsrekord men det viktigaste i slutändan är nöjda säljare och köpare.

Jag jobbar alltid för att min kund ska se mig som sin givna kontakt vid sin bostadsaffär och därmed knyta långvariga förhållanden.

Varje affär är unik vilket kräver ett stort personligt engagemang av mig som mäklare, en hög tillgänglighet samt noggranna förberedelser. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att avsluta en affär med vetskapen om att både köpare och säljare känner sig riktigt nöjda.

Vill du ha en driven och målmedveten mäklare så kontaktar du mig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Vilhelm.

09 maj 2023

"Oerhört professionellt bemötande och är som säljare mycket nöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera Vilhelm, 10/10!"
säljare på Bergsgatan 2

02 maj 2023

"Driven och engagerad! Lyckad försäljning snabbt och smidigt även under lite tuffare tider!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

02 maj 2023

"Vi är mkt nöjda med Vilhelm som mäklare och han samarbetar med bra fotograf och stylingbolag! Slutpriset blev högre än vad vi förväntat oss!
"
säljare på Inedalsgatan 23

30 apr 2023

"Super nöjd med ville! Målinriktad och ger inte upp, lyssnar in säljarens önskemål och jobbar stenhårt mot det! "
säljare på Fridhemsgatan 68A

20 apr 2023

"Extremt nöjd med försäljningen, den kunde varken gått snabbare eller varit smidigare. Ville har hjärnkoll på området och visar stort engagemang, driv och är lyhörd. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Kronobergsgatan 7

19 apr 2023

"Kompetent och väldigt insatt i närområdet."
säljare på Bergsgatan 31

18 apr 2023

"Ville var en stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet, trots en utmanande marknadssituation. Han var grym på att analysera lämpligt nästa steg i processen samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och familjesituation. Rekommenderar honom varmt till de som säljer lägenhet på Kungsholmen!"
"Ville var en stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet, trots en utmanande marknadssituation. Han var grym på att analysera lämpligt nästa steg i processen samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och familjesituation. Rekommenderar honom varmt till de som säljer lägenhet på Kungsholmen!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 49

30 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Ville! "
säljare på Sankt Eriksgatan 9

19 mar 2023

"Vilhelm drev försäljningen med stort engagemang och driv. Trots en utmanande marknad gav han sig inte utan navigerade fram i processen och det blev ett bra resultat i slutändan.
Kan starkt rekommendera Vilhelm."
säljare på Fridhemsgatan 15

18 mar 2023

"En engagerad mäklare med stort hjärta och superbra koll på hela försäljningsprocessen."
säljare på Bergsgatan 51

01 mar 2023

"Guld!!
Vilhelm är en lojal och lyhörd mäklare, som alltid varit hjälpsam i ett mycket stressat läge med att sälja en bostad, rekommenderar varmt!!"
säljare på Pontonjärgatan 35

27 feb 2023

"Mycket engagerad och väldigt serviceinriktad!"
säljare på Inedalsgatan 15

21 feb 2023

"Ville är en toppmäklare som är proffsig från rakt igenom från start till mål. Oerhört mån om att både köpare/säljare ska känna sig nöjda vilket gör att bägge parter är trygga i att det blir en bra affär."
säljare på Fridhemsgatan 10A

20 feb 2023

"otroligt nöjd med Vilhelm som mäklare vid försäljning av min lägenhet på kungsholmen ! "
säljare på Industrigatan 10

16 feb 2023

"Engagerad, lyhörd och tålmodig. Rekommenderar Ville starkt."
säljare på Pontonjärgatan 20

13 feb 2023

"Efter att ha träffat flera mäklare var Vilhelm den som jag fastnade för. Förutom att kan Kungsholmen väldigt väl upplevdes han som ärlig och lyhörd men gav också en mer realistisk i värdering, givet marknadsläget. Han kom påläst inför vårt första möte och var mån om att göra en bra insats trots d..."
"Efter att ha träffat flera mäklare var Vilhelm den som jag fastnade för. Förutom att kan Kungsholmen väldigt väl upplevdes han som ärlig och lyhörd men gav också en mer realistisk i värdering, givet marknadsläget. Han kom påläst inför vårt första möte och var mån om att göra en bra insats trots det komplicerade läget. Kontinuerligt underrättade han mig om diverse uppdateringar som skedde och lyckades till sist ro affären i hamn. Han hjälpte även till med att diskutera strategier inför nästa köp vilket var väldigt uppskattat!"
Läs mer
säljare på Parkgatan 20

03 feb 2023

"Vilhelm gav ett positivt och trevligt bemötande redan vid första mötet.
Snabb och informativ i sin återkoppling.
Vi är supernöjda!
Tack!
Marianne
"
säljare på Kungsklippan 20

26 jan 2023

"Efter att jag inte riktigt blev nöjd med buden i tidigare en försäljningsprocess bytte jag mäklare till Ville. Tillsammans med sina mycket duktiga och sympatiska inredare och fotografer, lyckades han bättre lyfta fram och kommunicera mitt lite mer nischade objekts verkliga värde. Visningarna blev..."
"Efter att jag inte riktigt blev nöjd med buden i tidigare en försäljningsprocess bytte jag mäklare till Ville. Tillsammans med sina mycket duktiga och sympatiska inredare och fotografer, lyckades han bättre lyfta fram och kommunicera mitt lite mer nischade objekts verkliga värde. Visningarna blev inte bara populära, utan lyckades också locka rätt målgrupp. Ville skötte hela processen smidigt och jag kunde bara luta mig tillbaka. Alla inblandade är nöjda och jag kan starkt rekommendera Ville."
Läs mer
säljare på Sven Rinmans gata 3

26 jan 2023

"Jag är otroligt imponerad av Vilhelm som mäklare. Proffsig, snabb och bra koll på läget. Men dessutom otroligt trevlig och stenkoll på området. Han var också väldigt prisvärd i relation till vad han levererade. Uppskattade att han hela tiden höll oss informerad om läget, både innan och efter visn..."
"Jag är otroligt imponerad av Vilhelm som mäklare. Proffsig, snabb och bra koll på läget. Men dessutom otroligt trevlig och stenkoll på området. Han var också väldigt prisvärd i relation till vad han levererade. Uppskattade att han hela tiden höll oss informerad om läget, både innan och efter visningar samt under budgivningen. Jag är supernöjd, både med försäljningen i stort och Vilhelm som mäklare. Rekommenderar honom starkt! "
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 34

25 jan 2023

"Snabb och smidig försäljning med fantastiskt resultat. Försäljningen kunde inte ha gått bättre och vi är mer än nöjda med Villes insats."
säljare på John Ericssonsgatan 11A

20 jan 2023

"Vi är nöjda med Vilhelms insats - Kan rekommendera honom!"
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

19 jan 2023

"Vilhelm är väldigt mån om att tillgodose både säljares och köpares intressen som således resulterar i affärer där båda parter är nöjda. Mycket lyhörd för säljarens önskemål och unika situation och tydlig med att sätta rätt förväntningar. Förutom de mjuka värdena är han påläst på förening och mark..."
"Vilhelm är väldigt mån om att tillgodose både säljares och köpares intressen som således resulterar i affärer där båda parter är nöjda. Mycket lyhörd för säljarens önskemål och unika situation och tydlig med att sätta rätt förväntningar. Förutom de mjuka värdena är han påläst på förening och marknad vilket gör honom än mer förtroendeingivande. Alla som ska sälja sin bostad på Kungsholmen bör anlita en mäklare som Vilhelm!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 51

17 dec 2022

"Professionell, kunnig och lyhörd!"
säljare på Polhemsgatan 28

16 nov 2022

"Vilhelm gav till att börja med väldigt bra insikter om marknadsläget och vad vi kunde förvänta oss. Processen till färdig annons och visning va väldigt snabb och smidig, Vilhelm svarade alltid väldigt snabbt på frågor.
Under budgivning hölls vi också kontinuerligt uppdaterade varje dag vilket vi..."
"Vilhelm gav till att börja med väldigt bra insikter om marknadsläget och vad vi kunde förvänta oss. Processen till färdig annons och visning va väldigt snabb och smidig, Vilhelm svarade alltid väldigt snabbt på frågor.
Under budgivning hölls vi också kontinuerligt uppdaterade varje dag vilket vi uppskattade. Och sist men inte minst så lyckades vi på bara någon vecka få ett bud som vi var nöjda med trots en något instabil marknad.
En toppenupplevelse!"
Läs mer
säljare på Hjärnegatan 2

27 okt 2022

"Enkelt, trevligt och proffsigt bemötande. "
säljare på Fridhemsgatan 64

09 okt 2022

"Vilhelm hade bra och aktuell marknadskännedom med båda fötterna i marknaden. Uppdraget utfördes med professionalitet och trevligt bemötande. Vilhelm var tillgänglig och återkopplade på ett bra sätt. Affären genomfördes snabbt och enkelt. Vi ger Vilhelm gärna de bästa rekommendationerna."
"Vilhelm hade bra och aktuell marknadskännedom med båda fötterna i marknaden. Uppdraget utfördes med professionalitet och trevligt bemötande. Vilhelm var tillgänglig och återkopplade på ett bra sätt. Affären genomfördes snabbt och enkelt. Vi ger Vilhelm gärna de bästa rekommendationerna."
Läs mer
säljare på Kungsgatan 90

02 okt 2022

"Vilhelm är en otroligt kompetent och kunnig mäklare som ger 100% i sitt uppdrag. Kan verkligen rekommendera Vilhelm."
säljare på Hantverkargatan 53

27 sep 2022

"Vilhelm är en otroligt effektiv, stabil och lugn mäklare. Han känns väldigt trygg och kompetent med helt rätt fingertoppskänsla i en skakig bostadsmarknad! Kan verkligen rekommendera honom för den som vill ha en kunnig och erfaren mäklare med stort personligt engagemang, 10/10!"
"Vilhelm är en otroligt effektiv, stabil och lugn mäklare. Han känns väldigt trygg och kompetent med helt rätt fingertoppskänsla i en skakig bostadsmarknad! Kan verkligen rekommendera honom för den som vill ha en kunnig och erfaren mäklare med stort personligt engagemang, 10/10!"
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 4

25 sep 2022

"Vilhelm har väldigt hjälpsam under hela försäljningsprocessen och anpassningsbar utifrån vad som skedde under vägen. Han gav bra råd, hade god fingertoppskänsla och var lyhörd. Jag skulle verkligen rekommendera Vilhelm som mäklare! "
säljare på Fridhemsgatan 10B

23 sep 2022

"Vilhelm var en supermäklare. Han fanns alltid till hands, och vi hade bra kommunikation. Han fick min lägenhet såld snabbt, och coachade mig också i mitt köp av nästa lägenhet på ett mycket värdefullt sätt. Rekommenderas. "
säljare på Sankt Eriksgatan 22

07 sep 2022

"Although the current slow market had not been in favor for the sellers, the result turned out to be satisfactory with extra showings. Vilhelm was responsive whenever I had questions. Highly recommend!"
säljare på Lindhagensterrassen 9

01 sep 2022

"grym!"
säljare på Polhemsgatan 31

08 aug 2022

"Rak och lyhörd. Kunnig. Rekommenderas varmt."
säljare på Inedalsgatan 2A

26 jul 2022

"Mycket bra och seriös mäklare som tar sig an objektet med stor passion, professionalism och vinnaranda. Kan starkt rekommendera Ville Åman för framtida försäljnigar."
säljare på Sankt Eriksgatan 8

01 jun 2022

"Trots en sviktande bostadsmarknad har mäklaren överraskat mig med ett försäljningspris som var absolut mer än jag hade förväntat mig. Jag kan verkligen rekommendera Vilhelms tjänster."
säljare på Bergsgatan 55

12 maj 2022

"Klockren, sympatisk och effektiv försäljningsinsats, rekommenderas varmt!"
säljare på Bergsgatan 51

08 maj 2022

"Träffade flertalet mäklare inför försäljning men valet att sälja med just Vilhelm var enkelt. Ärlig, pålitlig och driven mäklare! Jag kan inte annat än varmt rekommendera, supernöjd med Vilhelms insats! 5/5. "
säljare på Bergsmarksvägen 8

14 apr 2022

"Vi träffade 3 mäklare inför vår försäljning och fastnade direkt för Vilhelm som vann vårt förtroende. Han var engagerad och mycket bra på att förmedla hur processen skulle gå till från visning till slutlig försäljning. Han är positiv, trevlig, engagerad och kompetent. Vi är så nöjda över att vi v..."
"Vi träffade 3 mäklare inför vår försäljning och fastnade direkt för Vilhelm som vann vårt förtroende. Han var engagerad och mycket bra på att förmedla hur processen skulle gå till från visning till slutlig försäljning. Han är positiv, trevlig, engagerad och kompetent. Vi är så nöjda över att vi valde Vilhelm och kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Maria Sandels gränd 4

12 apr 2022

"Vi är mycket nöjda med det arbete utförde när vår förening sålde en lägenhet på nedre Kungsholmen.
Proffsigt arbete rakt igenom.
Även vid tidigare försäljningar så har Vilhelm gjort ett mycket bra intryck på styrelsen. Han har alltid ställt relevanta frågor och visat lyhördhet gentemot styrelse..."
"Vi är mycket nöjda med det arbete utförde när vår förening sålde en lägenhet på nedre Kungsholmen.
Proffsigt arbete rakt igenom.
Även vid tidigare försäljningar så har Vilhelm gjort ett mycket bra intryck på styrelsen. Han har alltid ställt relevanta frågor och visat lyhördhet gentemot styrelsen.
Jag kan varmt rekommendera Vilhelm. "
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 5

28 mar 2022

"Vi fastnade för Ville direkt. Han är precis allt man vill att en mäklare ska vara: påläst, engagerad och ärlig. Under hela processen höll han oss uppdaterade och inkluderade vilket också kändes extra lugnande i dessa krigs- och inflationstider vilket han bemästrade alldeles utmärkt.

Oavsett på ..."
"Vi fastnade för Ville direkt. Han är precis allt man vill att en mäklare ska vara: påläst, engagerad och ärlig. Under hela processen höll han oss uppdaterade och inkluderade vilket också kändes extra lugnande i dessa krigs- och inflationstider vilket han bemästrade alldeles utmärkt.

Oavsett på vilken sida av bordet man sitter på så är Ville en mäklare av högsta klass som förstår seriositeten av bostadsaffärer. Vi rekommenderar honom starkt. Garanterat Kungsholmens bästa mäklare!
"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 40

18 mar 2022

"Ville är mäklare ut i fingertopparna, väldigt lätt att få tag i, tillmötesgående, lyhörd och väldigt skarp. Enkel att ha o göra med och en härlig social kompetens. Slutpriset som blev överträffade verkligen våra förväntningar, så vi är enormt nöjda med Villes insats. Kan starkt rekommendera!!"
"Ville är mäklare ut i fingertopparna, väldigt lätt att få tag i, tillmötesgående, lyhörd och väldigt skarp. Enkel att ha o göra med och en härlig social kompetens. Slutpriset som blev överträffade verkligen våra förväntningar, så vi är enormt nöjda med Villes insats. Kan starkt rekommendera!!"
Läs mer
säljare på Alströmergatan 8A

18 mar 2022

"Vilhelm Åman skötte hela försäljningsprocessen på ett mycket professionellt, pålitligt och hjälpsamt sätt! Vi fick goda råd i stort och smått och Vilhelm återkom ofta med löpande uppdateringar. Vilhelm gav oss skäliga förväntningar som sedan infriades. Vi rekommenderar varmt Vilhelm Åman till vän..."
"Vilhelm Åman skötte hela försäljningsprocessen på ett mycket professionellt, pålitligt och hjälpsamt sätt! Vi fick goda råd i stort och smått och Vilhelm återkom ofta med löpande uppdateringar. Vilhelm gav oss skäliga förväntningar som sedan infriades. Vi rekommenderar varmt Vilhelm Åman till vänner och grannar."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 81

16 mar 2022

"Vi är fantastiskt nöjda med att vi anlitade Ville som mäklare. Under hela processen var han tillgänglig för frågor, tydlig och lyhörd kring våra tankar och agerade otroligt professionellt under hela resan. Försäljningen överträffade våra förväntningar och vi kan starkt rekommendera Ville."
"Vi är fantastiskt nöjda med att vi anlitade Ville som mäklare. Under hela processen var han tillgänglig för frågor, tydlig och lyhörd kring våra tankar och agerade otroligt professionellt under hela resan. Försäljningen överträffade våra förväntningar och vi kan starkt rekommendera Ville."
Läs mer
säljare på Kungsholmsgatan 54

09 mar 2022

"Ville gjorde ett fantastiskt bra jobb från början till slut. Vi kunde diskutera olika tillvägagångssätt och Ville var hela tiden lyhörd för mina tankar och idéer som säljare. I slutändan landade vi i ett bra upplägg som gav ett riktigt bra resultat. Jag kände mig trygg genom hela processen och Vi..."
"Ville gjorde ett fantastiskt bra jobb från början till slut. Vi kunde diskutera olika tillvägagångssätt och Ville var hela tiden lyhörd för mina tankar och idéer som säljare. I slutändan landade vi i ett bra upplägg som gav ett riktigt bra resultat. Jag kände mig trygg genom hela processen och Ville var väldigt flexibel för att tillmötesgå såväl våra som spekulanternas önskemål i processen."
Läs mer
säljare på Wargentinsgatan 5A

17 feb 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Vilhelm, lugn, trygg och kompetent i alla delar."
säljare på Sankt Eriksgatan 40

22 jan 2022

"Ville har under hela försäljningsprocessen varit otroligt lyhörd och tillgänglig för mina frågor. Jag och Ville satte tillsammans ett mål om slutpris som vi tack vare Villes insats överträffade enormt. Jag skulle rekommendera alla säljare att anlita Ville som mäklare vid bostadsförsäljningar. Han..."
"Ville har under hela försäljningsprocessen varit otroligt lyhörd och tillgänglig för mina frågor. Jag och Ville satte tillsammans ett mål om slutpris som vi tack vare Villes insats överträffade enormt. Jag skulle rekommendera alla säljare att anlita Ville som mäklare vid bostadsförsäljningar. Han är otroligt kompetent och fick mig som förstagångssäljare att känna mig trygg under hela processen. 10/10! "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 64A

12 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Ville. Han är tydlig och rak i sin kommunikation. Väldigt social och höll mig uppdaterad vid varje händelse. Hjälpte mig hitta en prisvärd stylingfirma samt marknadsförde lägenheten på ett sätt som resulterade i ett mycket bra slutpris. Han drog in ytterligare spekulanter o..."
"Kan varmt rekommendera Ville. Han är tydlig och rak i sin kommunikation. Väldigt social och höll mig uppdaterad vid varje händelse. Hjälpte mig hitta en prisvärd stylingfirma samt marknadsförde lägenheten på ett sätt som resulterade i ett mycket bra slutpris. Han drog in ytterligare spekulanter och gjorde en extra visning under budgivningens gång för att se till att det skulle ta fart. Dessutom kände jag mig som förstagångssäljare trygg hela vägen. 10/10!"
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 2A

12 jan 2022

"Vilhelm gjorde verkligen ett kanonjobb hela vägen. Engagerad och noggrann. "
säljare på Polhemsgatan 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
171 195 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
208 av 210 säljare
Vilhelm satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 212 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
205 av 209 säljare
Vilhelm var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 212 säljare

Vilhelm på kartan.

276 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
213 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
1 994 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 45 m²
99 888 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 674 kr/mån
5 995 000 kr
2 rum, 55 m²
109 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 337 kr/mån
2 rum, 49 m²
Lägenhet, Stockholm
2 642 kr/mån
1,5 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
1 770 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 095 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 100 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
5 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 46 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 655 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 29 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Driven och engagerad! Lyckad försäljning snabbt och smidigt även under lite tuffare tider!"
4 815 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 320 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.