Viktor Moberg

Profilbild för Viktor Moberg
Säljarfavorit
Viktor Moberg
5.0 / 5
(254 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
23 st
111 510 000 kr

Bakgrund

Viktor Moberg jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-12. Viktor har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Viktor har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 144 335 000 kr.

Presentation

Jag är en positiv, ärlig och tävlingsinriktad person som älskar mitt yrke som fastighetsmäklare. Uppvuxen i Stockholm med stor lokalkännedom och kärlek för alla stadsdelar & gator.

Min målsättning är att ha förtroendefulla och personliga samarbeten med en strukturerad process som leder till marknadens högsta slutpriser. Jag är verksam över hela Stockholm med fokus på innerstan med nöjda och återkommande kunder runtom.

Mäklarbyrå


Säljare om Viktor.

17 maj 2024

"Viktor gjorde ett fenomenalt jobb med att sälja min lägenhet i Vasastan! Jag kunde inte vara nöjdare. Han är kommunikativ, alltid påläst, hade direkt svar på alla mina frågor och kom med bra rekommendationer när jag var osäker på hur jag ville göra med något. Och väldigt trevlig! Anledningen till..."
"Viktor gjorde ett fenomenalt jobb med att sälja min lägenhet i Vasastan! Jag kunde inte vara nöjdare. Han är kommunikativ, alltid påläst, hade direkt svar på alla mina frågor och kom med bra rekommendationer när jag var osäker på hur jag ville göra med något. Och väldigt trevlig! Anledningen till att jag valde Viktor är att flera i min omgivning anlitat Viktor och varit väldigt nöjda. Faktum är att i stort sett alla i min familj har fått hjälp av Viktor att sälja lägenheter, alla med mycket bra resultat. Så sammanfattningsvis kan jag inte varmt nog rekommendera Viktor!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 99

09 maj 2024

"Sålde en minitvåa på 31kvm med en väldigt stor terass. Den var svårbedömd värderingsmässigt, och jag hade nog förhoppningar om ett lite högre slutpris än det som blev. Det ska dock inte tas som att Viktor inte gjorde ett bra jobb, utan handlar mer om mina egna förväntningar. Dock, att landa på 13..."
"Sålde en minitvåa på 31kvm med en väldigt stor terass. Den var svårbedömd värderingsmässigt, och jag hade nog förhoppningar om ett lite högre slutpris än det som blev. Det ska dock inte tas som att Viktor inte gjorde ett bra jobb, utan handlar mer om mina egna förväntningar. Dock, att landa på 130.000kr/kvm i denna marknad måste anses som väldigt väldigt bra. Viktor, har en lugn och saklig och samtidigt driven och professionell energi. Bra att bolla med kring tidsplan och styling och engagerad. Exempelvis ordnade han så att lägenheten kunde fotograferas om med kort varsel då jag inte var helt nöjd med de första bilderna pga otur med väder. "
Läs mer
säljare på Slipgatan 12

07 maj 2024

"Mycket professionell och pålitlig. Viktor kan detta!"
säljare på Dalagatan 36

02 maj 2024

"Snabb och smidig försäljning. Viktor höll oss uppdaterade utan att man kände stress. Han gjorde så att vi nådde vårt önskade resultat, väldigt målinriktad och effektiv, god energi och såg till vårt bästa som kunder. Vi har använt honom fler än en gång och fler blir det! "
"Snabb och smidig försäljning. Viktor höll oss uppdaterade utan att man kände stress. Han gjorde så att vi nådde vårt önskade resultat, väldigt målinriktad och effektiv, god energi och såg till vårt bästa som kunder. Vi har använt honom fler än en gång och fler blir det! "
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 8

28 mar 2024

"Helt och hållet trygg med att Viktor alltid har koll på läget. "
säljare på Upplandsgatan 79A

25 mar 2024

"Vi är så nöjda med Viktor som mäklare. Han är strukturerad och rak i sin kommunikation och har varit mån om att hålla oss uppdaterade genom hela processen. Utöver det har han kommit med väldigt bra och tydliga rekommendationer baserat på marknadsläget och andra faktorer. Vi kommer absolut vända o..."
"Vi är så nöjda med Viktor som mäklare. Han är strukturerad och rak i sin kommunikation och har varit mån om att hålla oss uppdaterade genom hela processen. Utöver det har han kommit med väldigt bra och tydliga rekommendationer baserat på marknadsläget och andra faktorer. Vi kommer absolut vända oss till Viktor nästa gång det är dags att sälja och kan utan problem rekommendera honom till andra!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 62

14 mar 2024

"Mycket kompetent och noggrann. "
säljare på Tomtebogatan 15

04 mar 2024

"Viktor var toppen hela processen igenom. Tydlig, ärlig och enkel att bolla med vid behov. Vi kände oss trygga med Viktor och skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
säljare på Roslagsgatan 41

03 mar 2024

"Viktor gjorde ett fantastiskt jobb genom hela vår försäljningsprocess! Han var redan från första mötet lyhörd, intresserad, visade stor lokalkännedom och gav ett väldigt förtroendeingivande intryck. Han utstrålar ett lugn samtidigt som det är tydligt att hans sociala kompetens är på topp. Första ..."
"Viktor gjorde ett fantastiskt jobb genom hela vår försäljningsprocess! Han var redan från första mötet lyhörd, intresserad, visade stor lokalkännedom och gav ett väldigt förtroendeingivande intryck. Han utstrålar ett lugn samtidigt som det är tydligt att hans sociala kompetens är på topp. Första intrycket bibehölls genom hela processen då Viktor höll en tät dialog med oss som säljare och såg till att vi hela tiden var uppdaterade och svarade på frågor i tid och otid. Han har även varit behjälplig med kringliggande frågor både under och efter försäljningen, vilket har gjort att en annars ganska "jobbig" process har känts hur trygg och säker som helst. Sammanfattningsvis kan jag säga att Viktor verkligen gick above and beyond i sin roll som mäklare och jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan, till vem som helst!"
Läs mer
säljare på Atlasgatan 3

29 feb 2024

"Viktor var en fröjd att samarbeta med från början till slut! Extremt professionell, pålitlig, kunnig, och lyhörd, och fick mig att känna mig otroligt trygg under hela processen. Han gav tydliga och regelbundna uppdateringar genom hela processen och var alltid enkelt att få tag i snabbt, vilket gj..."
"Viktor var en fröjd att samarbeta med från början till slut! Extremt professionell, pålitlig, kunnig, och lyhörd, och fick mig att känna mig otroligt trygg under hela processen. Han gav tydliga och regelbundna uppdateringar genom hela processen och var alltid enkelt att få tag i snabbt, vilket gjorde mig som säljare väldigt lugn. Blev dessutom oerhört nöjd med slutresultatet som var klart över det jag hade vågat hoppas på, och för detta får jag tacka Viktor! Rekommenderar Viktor varmt och kommer definitivt kontakta honom igen vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Nybrogatan 66A

24 feb 2024

"Andra lägenheten vi sålt via Viktor, med mycket bra resultat. Han är lyhörd och driven genom processen och presenterar lägenheten mycket väl. "
säljare på Torsgatan 69

11 feb 2024

"Vi köpte genom Viktor 2019 och valde sedan även att sälja med honom under 2024. Vi är supernöjda. Viktor är enkel att jobba med, lyhörd, tydlig och duktig och kan marknaden. Vi kände oss så trygga i att både köpa och sälja med honom."
säljare på Hälsingegatan 9A

09 feb 2024

"Viktor är förtroendeingivande, professionell, och otroligt driven.
Han överstiger förväntningar gällande kvalitet och utförande, och kommunicerar tydligt och regelbundet genom hela processen."
säljare på Kammakargatan 64A

31 jan 2024

"Supernöjd med Viktor! snabba svar, kunnig och lyckades sälja bostaden till jättebra slutpris trots sval bostadsmarknad. "
säljare på Lindvallsgatan 2

30 jan 2024

"Vi har sålt med Viktor vid flera försäljningar, och han har alltid gjort ett utmärkt jobb. Han har tydligt kommunicerat förväntningarna inför försäljningen och lyckats sälja objektet till förväntan som diskuterats. Dessutom har han alltid bra input om styling och upprätthållit en god kommunikatio..."
"Vi har sålt med Viktor vid flera försäljningar, och han har alltid gjort ett utmärkt jobb. Han har tydligt kommunicerat förväntningarna inför försäljningen och lyckats sälja objektet till förväntan som diskuterats. Dessutom har han alltid bra input om styling och upprätthållit en god kommunikation under hela perioden. Kan starkt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Bråvallagatan 5

29 jan 2024

"Viktor är en fröjd att jobba med, lugnet själv och gav väldigt bra och balanserad insikt över möjligheter och begänsingar med lägenheten/marknaden med god kunskap över marknaden. Väldigt nöjd och skulle varm rekomendera vid framtida försäljning. "
säljare på Torsgatan 40A

17 jan 2024

"Är mycket nöjd med Viktor, han är väldigt kunnig, proffsig, pålitlig, trevlig och engagerad. Jag rekommenderar varmt!! "
säljare på Odengatan 94

22 dec 2023

"Vi är otroligt nöjda med Viktor och kan inte göra annat än att varmt rekommendera honom som er nästa mäklare!
Redan en vecka efter fotografering hade vi fått lägenheten såld till ett högre pris än vi ens hade kunnat hoppas på!
Som att inte det var nog så har Viktor också precis alla egenskaper ..."
"Vi är otroligt nöjda med Viktor och kan inte göra annat än att varmt rekommendera honom som er nästa mäklare!
Redan en vecka efter fotografering hade vi fått lägenheten såld till ett högre pris än vi ens hade kunnat hoppas på!
Som att inte det var nog så har Viktor också precis alla egenskaper som man behöver hos en mäklare; engagerad, kompetent, pålitlig, professionell och lyhörd.
Viktor lyssnar på vad man vill, vad man behöver, vad man är orolig över, och vad man behöver hjälp med - och sedan levererar han på precis alla punkter."
Läs mer
säljare på Völundsgatan 1

28 nov 2023

"Vi är supernöjda med Viktor och kan varmt rekommendera att arbeta med honom! Försäljningen resulterade i ett fantastiskt slutpris, vilket vi verkligen har att tacka Viktor för. Viktors målinriktade personlighet i kombination med en stor kunskap om marknaden och erfarenhet är ett vinnande koncept...."
"Vi är supernöjda med Viktor och kan varmt rekommendera att arbeta med honom! Försäljningen resulterade i ett fantastiskt slutpris, vilket vi verkligen har att tacka Viktor för. Viktors målinriktade personlighet i kombination med en stor kunskap om marknaden och erfarenhet är ett vinnande koncept. Hela processen kändes väldigt trygg och smidig, med ett bra tempo, tydlig strategi, regelbundna uppdateringar och mycket god kommunikation. Från början till slut var han alltid engagerad, lyhörd och trevlig. Tack för ett grymt jobb Viktor!"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksplan 5

21 nov 2023

"Grymt jobb från början tillslut! Vi är supernöjda med Viktor och skulle varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Gästrikegatan 8A

02 nov 2023

"Väldigt nöjd med Viktor som mäklare. Haft honom tidigare också och därav valet igen. Han är engagerad, proffsig och lätt att ha och göra med. Kändes tryggt att sälja med honom och skulle varmt rekommendera honom! "
säljare på Södra Agnegatan 26A

26 okt 2023

"Viktor var väldigt kunnig och engagerad under hela säljprocessen. Det har funnits en tydlighet i kommunikationen samt ett vägledande arbetssätt vilket ingjutit trygghet."
säljare på Alströmergatan 32T

09 okt 2023

"Viktor är en stjärna! Han är lyhörd, kunnig och var verkligen en trygghet när vi sålde vårt hem"
säljare på Sankt Eriksgatan 71A

29 sep 2023

"Viktor är en stjärna! Han är noggrann, proffsig och väldigt trevlig! Vi är mycket nöjda med försäljningen och kände oss trygga genom hela processen! "
säljare på Frejgatan 53

28 sep 2023

"Vi är supernöjda med en otroligt snabb och smidig process med tydlig och god kommunikation. Viktor var engagerad, kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig. Vi kunde inte önskat oss mer. Tack Viktor!!"
säljare på Frejgatan 53

15 sep 2023

"Jag är mycket nöjd med att ha valt Viktor som mäklare vid min försäljning. Han var väldigt kunnig, hjälpsam och strategisk genom hela försäljningsprocessen vilket ledde till ett bra slutpris. Därutöver uppdaterade han mig i varje steg och var tydlig, pålitlig, trevlig och otroligt tillgänglig då ..."
"Jag är mycket nöjd med att ha valt Viktor som mäklare vid min försäljning. Han var väldigt kunnig, hjälpsam och strategisk genom hela försäljningsprocessen vilket ledde till ett bra slutpris. Därutöver uppdaterade han mig i varje steg och var tydlig, pålitlig, trevlig och otroligt tillgänglig då jag hade frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Viktor! "
Läs mer
säljare på Värtavägen 13

03 sep 2023

"Väldigt tydlig under processen. Väldigt nöjda med veckouppdateringar och kommunikationen hela vägen. "
säljare på Vanadisplan 1

22 aug 2023

"Jag är oerhört nöjd med processen från början till slut, det kunde inte ha blivit bättre! Viktor är mycket kunnig, driven, målinriktad, pålitlig, trevlig och lätt att ha kontakt med och uppdaterar genom hela processen i alla steg. Är mycket nöjd, allting har känts så bra! Jag kommer definitivt ..."
"Jag är oerhört nöjd med processen från början till slut, det kunde inte ha blivit bättre! Viktor är mycket kunnig, driven, målinriktad, pålitlig, trevlig och lätt att ha kontakt med och uppdaterar genom hela processen i alla steg. Är mycket nöjd, allting har känts så bra! Jag kommer definitivt att rekommendera honom vidare till andra. "
Läs mer
säljare på Olaus Petrigatan 10

25 jun 2023

"Viktor höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Jag upplevde att även att jag fick bra råd och att Viktor var lätt att få tag på. Sammanfattningsvis så är jag mycket nöjd med Viktors arbete."
säljare på Ängskärsgatan 3

21 jun 2023

"Snabbt och precist utförande av säljarbetet. Bra tempo och inget strul. Precis som man vill ha att en försäljning ska gå till.
Bra lokalkännedom och unik approach i upplägget gav bästa möjliga resultat.
Tack Viktor"
säljare på Storskärsgatan 3

25 maj 2023

"Bättre mäklare går inte att hitta! Viktors tydliga strategi och öga för detaljer levererade ett slutpris över förväntan. Han var vägledande och kommunikativ genom hela processen. Viktor visade ett hundraprocentigt engagemang och jag kommer definitivt anlita honom igen vid framtida försäljningar. ..."
"Bättre mäklare går inte att hitta! Viktors tydliga strategi och öga för detaljer levererade ett slutpris över förväntan. Han var vägledande och kommunikativ genom hela processen. Viktor visade ett hundraprocentigt engagemang och jag kommer definitivt anlita honom igen vid framtida försäljningar. Kan varmt rekommendera Viktor!"
Läs mer
säljare på Värtavägen 13

19 maj 2023

"Jag blev imponerad av hur engagerad Viktor var genom hela försäljningen och följde hans råd med strategin för försäljningen vilket resulterade i ett bra utfall. Supernöjd och kan varmt rekommendera att anlita honom. "
säljare på Birger Jarlsgatan 104B

09 maj 2023

"Andra gången vi säljer med Viktor och precis som första gången levererade han på alla punkter. Högt slutpris, nöjda köpare och en strukturerad process med enkel och tydligt kommunikation. Om du vill luta dig tillbaka och ha en mäklare som har koll på allt och som alltid är tillgänglig så är det V..."
"Andra gången vi säljer med Viktor och precis som första gången levererade han på alla punkter. Högt slutpris, nöjda köpare och en strukturerad process med enkel och tydligt kommunikation. Om du vill luta dig tillbaka och ha en mäklare som har koll på allt och som alltid är tillgänglig så är det Viktor du skall anlita. Bäst i stan!"
Läs mer
säljare på Gästrikegatan 11A

28 apr 2023

"Allting var bra och Viktor var lätt att ha att göra med. Försäljningspriset var lite lägre än vad vi som sålde trodde att vi skulle få. Vad det beror på går såklart inte att säga, kan ha varit vi som överskattade värdet på vår bostad. Men det gör att vi lämnar en stark 4a istället för 5 som helhe..."
"Allting var bra och Viktor var lätt att ha att göra med. Försäljningspriset var lite lägre än vad vi som sålde trodde att vi skulle få. Vad det beror på går såklart inte att säga, kan ha varit vi som överskattade värdet på vår bostad. Men det gör att vi lämnar en stark 4a istället för 5 som helhetsbetyg. "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 33B

12 apr 2023

"Vi valde Viktor efter att vi själva träffat honom på en visning där vi var spekulanter. Viktor är kunnig, trevlig och rak/uppriktig. Vi kände oss väldigt trygga med Viktor och hans agerande under hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Värtavägen 31

10 apr 2023

"Jag är väldigt nöjd med Viktors insats vid min lägenhetsförsäljning. Engagerad, driven o med god kommunikation. Kan rekommenderas!"
säljare på Furusundsgatan 8

21 mar 2023

"Är så glada att vi valde att sälja med Viktor! Han bidrog med trygghet och energi genom hela processen, plus gjorde allt och lite till för att vi skulle nå vårt mål. Kommer rekommendera till alla bekanta som ska sälja, och även köpa, eftersom han fanns som stöd hela vägen! "
"Är så glada att vi valde att sälja med Viktor! Han bidrog med trygghet och energi genom hela processen, plus gjorde allt och lite till för att vi skulle nå vårt mål. Kommer rekommendera till alla bekanta som ska sälja, och även köpa, eftersom han fanns som stöd hela vägen! "
Läs mer
säljare på Gästrikegatan 7A

16 mar 2023

"Jag har aldrig haft en bättre mäklare. Från start till mål har Viktor haft en tydlig plan, tydlig strategi och extremt tydlig i sin kommunikation. Har man frågor svarar Viktor på dessa omgående och man har känslan att han alltid finns tillgänglig just för DIG!
6 av 5 möjliga."
"Jag har aldrig haft en bättre mäklare. Från start till mål har Viktor haft en tydlig plan, tydlig strategi och extremt tydlig i sin kommunikation. Har man frågor svarar Viktor på dessa omgående och man har känslan att han alltid finns tillgänglig just för DIG!
6 av 5 möjliga."
Läs mer
säljare på Falugatan 19

07 mar 2023

"Detta var andra gången vi samarbetat med Viktor i försäljning av lägenhet. Vi är precis lika nöjda som första gången. Viktor är lätt att kommunicera med, ödmjuk med tydlighet, informativ, kunnig inom marknadsläget och pålitlig. Vi ger Viktor de största rekommendationerna! "
"Detta var andra gången vi samarbetat med Viktor i försäljning av lägenhet. Vi är precis lika nöjda som första gången. Viktor är lätt att kommunicera med, ödmjuk med tydlighet, informativ, kunnig inom marknadsläget och pålitlig. Vi ger Viktor de största rekommendationerna! "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 53

03 mar 2023

"Jag är otroligt nöjd med Viktor och han har verkligen levererad under hela processen från första möte till avslut genom sitt engagemang, struktur och proaktivitet. Han har ett avslappnat och ödmjukt förhållningssätt samtidigt som han är ärlig och tydlig och ger bra råd och har varit toppen att di..."
"Jag är otroligt nöjd med Viktor och han har verkligen levererad under hela processen från första möte till avslut genom sitt engagemang, struktur och proaktivitet. Han har ett avslappnat och ödmjukt förhållningssätt samtidigt som han är ärlig och tydlig och ger bra råd och har varit toppen att diskutera och resonera med under hela resan. Hade också väldigt bra känsla för prisbilden trots det rådande marknadsläget och lyckades sälja till ett pris som jag är mycket nöjd med. Viktor har varit en riktig klippa och rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 104B

24 feb 2023

"Viktor fick oss att känna oss så trygga genom hela processen. Viktor var engagerad, lyhörd, höll oss kontinuerligt uppdaterade och fanns alltid tillgänglig för att bolla strategier. Dessutom är Viktor en fantastiskt trevlig och förtroendeingivande person! Kan varmt rekommendera Viktor till alla s..."
"Viktor fick oss att känna oss så trygga genom hela processen. Viktor var engagerad, lyhörd, höll oss kontinuerligt uppdaterade och fanns alltid tillgänglig för att bolla strategier. Dessutom är Viktor en fantastiskt trevlig och förtroendeingivande person! Kan varmt rekommendera Viktor till alla som ska sälja!"
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 104M

09 feb 2023

"Viktor är mycket proffsig, noggrann, tydlig och jag rekommenderar honom varmt"
säljare på Mörbyhöjden 16

01 feb 2023

"Vi är extremt nöjda med Viktor som mäklare.
Genom struktur, tydlighet och transparens byggde Viktor snabbt förtroende i försäljningsprocessen, vilket gjorde att vi kunde fokusera på annat. Vi lät Viktor styra hela processen och kände oss ständigt informerade om vad som gällde.
Rekommenderar Vi..."
"Vi är extremt nöjda med Viktor som mäklare.
Genom struktur, tydlighet och transparens byggde Viktor snabbt förtroende i försäljningsprocessen, vilket gjorde att vi kunde fokusera på annat. Vi lät Viktor styra hela processen och kände oss ständigt informerade om vad som gällde.
Rekommenderar Viktor varmt vill alla som går i försäljningstankar."
Läs mer
säljare på Vanadisplan 1

28 jan 2023

"Proffsighet genomsyrar hela processen från första möte till avslut. Också ett fantastiskt stöd i att diskutera och resonera med. Utan tvekan så är det fantastiskt tryggt att ha Viktor så sin sida."
säljare på Teknologgatan 7A

18 jan 2023

"Vi är mycket nöjda med Viktor! Proffsig, avslappnad och förtroendegivande. Kommer absolut ta hjälp av honom vid nästa försäljning! "
säljare på Roslagsgatan 35A

09 dec 2022

"Jag är väldigt imponerad av Viktor. Skulle absolut rekommendera honom!
Han är påläst, engagerad och mån om både säljare och köpare. Helt klart en frisk fläkt som är super duktig på det han gör. Rekommenderas starkt!"
säljare på Rörstrandsgatan 42

21 nov 2022

"Helt perfekt. Från första möte till signering har Viktor funnits tillgänglig och på plats. Transparent, ödmjuk och inte minst trevlig!
Hade inte kunnat vara mer nöjd över hur Viktor hanterade min försäljning. Rekommenderas starkt. "
säljare på Frejgatan 50

20 nov 2022

"Efter att vi fått Viktor Moberg rekommenderad av flertalet vänner, kändes valet av mäklare självklart. Viktor levererade service över våra förväntningar. Under hela försäljningsprocessen har Viktor kontinuerligt uppdaterat oss om processen, ingivit ett stort förtroende och varit en stöttande axel..."
"Efter att vi fått Viktor Moberg rekommenderad av flertalet vänner, kändes valet av mäklare självklart. Viktor levererade service över våra förväntningar. Under hela försäljningsprocessen har Viktor kontinuerligt uppdaterat oss om processen, ingivit ett stort förtroende och varit en stöttande axel att luta sig mot. Trots rådande oroliga marknad lyckades Viktor sälja vår lägenhet till ett pris vi var mycket nöjda med. Vi rekommenderar Viktor som mäklare till alla som önskar bästa möjliga förutsättning till försäljning! "
Läs mer
säljare på Pastellvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
144 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
251 av 252 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
251 av 252 säljare
Viktor var tydlig och höll mig uppdaterad
252 av 252 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Viktor på kartan.

301 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
254 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

11 500 000 kr
4 rum, 103 m²
111 650 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 822 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Stockholm
2 125 kr/mån
1 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 182 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Stockholm
4 598 kr/mån
2 rum, 75 m²
Lägenhet, Stockholm
4 979 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 210 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 715 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Viktor gjorde ett fenomenalt jobb med att sälja min lägenhet i Vasastan! Jag kunde inte vara nöjdare. Han är kommunikativ, alltid påläst, hade direkt svar på alla mina frågor och kom med bra rekommendationer när jag var osäker på hur jag ville göra med något. Och väldigt trevlig! Anledningen till att jag valde Viktor är att flera i min omgivning anlitat Viktor och varit väldigt nöjda. Faktum är att i stort sett alla i min familj har fått hjälp av Viktor att sälja lägenheter, alla med mycket bra resultat. Så sammanfattningsvis kan jag inte varmt nog rekommendera Viktor!"
4 050 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 55 000 kr
2 rum, 31 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sålde en minitvåa på 31kvm med en väldigt stor terass. Den var svårbedömd värderingsmässigt, och jag hade nog förhoppningar om ett lite högre slutpris än det som blev. Det ska dock inte tas som att Viktor inte gjorde ett bra jobb, utan handlar mer om mina egna förväntningar. Dock, att landa på 130.000kr/kvm i denna marknad måste anses som väldigt väldigt bra. Viktor, har en lugn och saklig och samtidigt driven och professionell energi. Bra att bolla med kring tidsplan och styling och engagerad. Exempelvis ordnade han så att lägenheten kunde fotograferas om med kort varsel då jag inte var helt nöjd med de första bilderna pga otur med väder. "
6 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
-95 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
7 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 155 000 kr
3 rum, 61 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionell och pålitlig. Viktor kan detta!"
3 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
1 rum, 28 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb och smidig försäljning. Viktor höll oss uppdaterade utan att man kände stress. Han gjorde så att vi nådde vårt önskade resultat, väldigt målinriktad och effektiv, god energi och såg till vårt bästa som kunder. Vi har använt honom fler än en gång och fler blir det! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.