Viktor Moberg

Profilbild för Viktor Moberg
Viktor Moberg
5.0 / 5
(87 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
22 st
71 815 000 kr

Bakgrund

Viktor Moberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-07-12. Viktor har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Viktor har haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 115 060 000 kr.

Presentation

Jag är en positiv, ärlig och tävlingsinriktad person som älskar mitt yrke som fastighetsmäklare. Uppvuxen i Stockholm med stor lokalkännedom och kärlek för alla stadsdelar & gator.

Prestationsmässigt är jag en av Vasastans mest rekommenderade och anlitade fastighetsmäklare. Min målsättning är att ha förtroendefulla och personliga samarbeten med en strukturerad process som leder till marknadens högsta slutpriser. Jag är verksam över hela Stockholms innerstad med nöjda och återkommande kunder runtom.

Representerad av Innerstadsspecialisten som är ett väletablerat varumärke som skapar oss de bästa förutsättningarna med högkvalitativ paketering och noggrant utvalda samarbeten med branschens främsta fotografer & stylister.

Säljare om Viktor.

27 maj 2020

"Viktor är professionell, lyhörd och samarbetsvillig. Jag kände direkt efter vårt första möte att jag ville jobba med honom, och det beslutet ångrar jag inte en sekund. Jag kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Storskärsgatan 3

20 maj 2020

"Kan starkt rekommendera Viktor till alla som skall sälja sin bostad. Proffesionellt rakt igenom och allt fungerar på ett så smidigt sätt man någonsin kan önska. Viktors lugna och avslappnade bemötande får en att känna sig trygg och stöttad genom försäljningen. Otroligt nöjd!"
säljare på Frejgatan 23

23 apr 2020

"Viktor är noggrann, driven och karismatisk. Utöver det är han också tydlig, flexibel och lyhörd. Allt ovan utgör en vinnande kombination! "
säljare på Sigtunagatan 11

03 apr 2020

"Viktor var professionell och väldigt trevlig. Vi kände direkt ett stort förtroende för honom. Vi kan verkligen rekommendera honom till andra."
säljare på Frejgatan 4A

02 apr 2020

"En försäljning är ett stort beslut, där det behövs en säker och professionell part. Viktor var just detta, resonerande, engagerade och väl strukturerad, han ledde mig genom en bra försäljningsprocess. "
säljare på Teknologgatan 9D

04 mar 2020

"Vi är supernöjda med Viktor. Stort engagemang, superstrukturerad och förtroendeingivande, allt man önskar av en mäklare. Vi kan varmt rekommendera Viktor. "
säljare på Sigtunagatan 4A

26 feb 2020

"Viktors struktur, lugn och integritet borgade för en lyckad försäljningsprocess. Vi kan varmt rekommendera att jobba med Viktor"
säljare på Hälsingegatan 11A

24 feb 2020

"Viktors insats var enastående genom hela processen. Lyhörd, driven och engagerad. Vi skulle verkligen rekommendera Viktor vid valet av mäklare."
säljare på Roslagsgatan 35A

19 feb 2020

"Jag är supernöjd med Viktor som mäklare. Med Viktor kände man sig trygg genom hela processen. Han är engagerad, strukturerad, proffsig och bra på att kommunicera. Jag är nöjd med processen från början till slut och kan varmt rekommendera Viktor som mäklare!"
säljare på Västmannagatan 80

18 feb 2020

"Då jag bor utomlands så gav jag Viktor nycklarna och sedan löste han resten. Affären blev klar samma dag som visningarna var över med en slutsumma som låg i den övre kanten av värderingen. Väldigt effektivt och smidigt!"
säljare på Odengatan 48A

09 feb 2020

"Vi var väldigt nöjda med Viktor: väldigt trevlig, lugn, professionell, och engagerad i alla detaljer (även med styling osv.). Vi kände oss väldigt trygga med Viktors arbete under hela processen. Rekommenderar verkligen Viktor, vi skulle gärna arbeta med honom igen! "
säljare på Rörstrandsgatan 22A

28 jan 2020

"Viktor visar stort engagemang, Viktor är lyhörd och målmedveten.
Det var andra försäljningen som Viktor hjälpte mig med, känner mig lika nöjd den här gången. "
säljare på Surbrunnsgatan 11

16 jan 2020

"Vi har bara gott att säga om Viktor och är mer än nöjda från start till mål, från råd om hur vi presenterar lägenheten bäst, bilder och prospekt till själva försäljningen. Viktor är engagerad, har full koll på statistik, kommunikativ och vet vad som krävs för att få bästa utgång. "
säljare på Karlbergsvägen 80B

16 jan 2020

"Vi upplevde Viktor Moberg på alla sätt som en alldeles utmärkt mäklare. Han var förutom vänlig och tillmötesgående också alltid tillgänglig och kändes professionell, kunnig och uppdaterad. Vi kunde inte ha fått bättre vägledning och hjälp i en av livets största affärer, som dessutom blev väldigt lyckad! Vi rekommenderar Viktor å det varmaste."
säljare på Västmannagatan 87A

09 jan 2020

"Viktor är en förtroendeingivande person som är både charmig och professionell! Strukturerad och hjälpsam genom hela processen. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Torsgatan 40A

28 dec 2019

"Viktor fick verkligen visa sin kämparglöd med försäljningen av vår lägenhet då marknaden svajade och vi hade bråttom med försäljning - vi blev inte besvikna! Vi hade höga förväntningar och dessa mötte Viktor galant. Slutpriset blev inte som vi hoppats men det var enbart på grund av förutsättningar vi eller Viktor inte kunde påverka. Proffsighet och ett personligt bemötande är A och O för mig, detta prickade in Viktor 100%! "
säljare på Norrbackagatan 16

28 nov 2019

"Vi är otroligt glada att vi hittade Viktor till vårt andra försök att sälja bostaden. Det är skillnad på mäklare och mäklare - och Viktor är grym. Det har känts tryggt och professionellt hela vägen. Han är superengagerad, kunnig och strukturerad. Vi har känt oss informerade, han har varit snabb på återkoppling och vi har fått bra vägledning och råd under processens gång som gav ett resultat vi är supernöjda med. Vi kan starkt rekommendera Viktor!"
säljare på Torsgatan 40A

25 nov 2019

"Viktor är en väldigt professionell, strukturerad och lyhörd mäklare som jag verkligen kan rekommendera!"
säljare på Luntmakargatan 69A

16 nov 2019

"Viktor är väldigt driven, kompetent, proffsig genom hela processen och väldigt bra på kommunicera - tydligt, med snar återkoppling och regelbundna uppdateringar. Han gjorde det hela så enkelt. "
säljare på Göran Elgfelts gata 1A

07 nov 2019

"Jag hade det stora nöjet att få sälja med Viktor, och jag har bara gott att säga om honom. Han var mycket professionell genom hela försäljningsprocessen och uppdaterade mig kontinuerligt med önskad information från mig. Jag kommer använda mig utav honom igen och kan varmt rekommendera Viktor till andra!"
säljare på Gumshornsgatan 7

03 nov 2019

"Jättenöjd med Viktor som mäklare. Gjorde verkligen det där lilla extra. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Alströmergatan 23

23 okt 2019

"Jag är mycket nöjd med Viktor som mäklare! Det kändes tryggt och professionellt under hela processen med kontinuerliga uppdateringar och stort engagemang. Vid nästa bostadsaffär känns Viktor som ett självklart val. "
säljare på Jaktgatan 33

14 okt 2019

"Gjorde ett fantastiskt jobb - kändes tryggt, stabilt och strukturerat hela processen. Reckommenderas! "
säljare på Hälsingegatan 9A

05 okt 2019

"Vilken mäklare, super nöjd! Rekommenderar starkt, Viktor gjorde superb jobb från start till slut. "
säljare på Torsgatan 42C

27 sep 2019

"Viktor var proffsig från start till mål, trevlig, tydlig och snabb på att återkoppla. Höll mig väl uppdaterad under hela förfarandet vilket gjorde att det hela kändes väldigt enkelt och tryggt. Dessutom fick jag bra betalt för min lägenhet!"
säljare på Markvardsgatan 9

24 aug 2019

"Viktor är en oerhört skicklig, kompetent, målinriktad och inlyssnande mäklare. Han har en mycket gedigen detaljkännedom om alla Stockholms gator och stadsdelar och väldigt kvalitetsmedveten i alla steg av processen. Viktor har framförallt en oerhörd fingertoppskänsla för både hur bostadsmarknaden, utbud och efterfrågan utvecklas och mycket strategisk i sin hantering, Han har varit en fröjd att jobba med, väldigt motiverad, engagerad och kvalitetsmedveten. Jag har tidigare varit på andra sidan då jag varit på visningar som Viktor hållit och upplever honom lika kvalitets och kundorienterad mot både potentiella köpare som säljare. Han får mina starkaste rekommendationer och jag önskar honom allt lycka till!
"
säljare på Brännkyrkagatan 92

18 aug 2019

"Väldigt engagerad och driven. Gör det lilla extra för sina kunder. Uppskattar att Viktor även är tillgänglig för att ge råd i samband med köp av bostad."
säljare på Roslagsgatan 36B

05 aug 2019

"Rekommenderas verkligen! Gjorde ett superbra jobb i en tuff marknad! Första mäklaren jag haft som verkligen förtjänade sitt arvode!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

28 jul 2019

"Jag hade tidigare träffat flera mäklare som hade Täby som sitt primära säljområde, inte förs än jag träffade Viktor var jag riktigt nöjd med både arvode och priset vi siktade på. Jag kände mig alltid uppdaterad och trygg under allt ifrån fotograferingen, visningen och försäljningen. Med Viktor märks det att han verkligen är ute för att göra sitt bästa, och det är det man som säljare drömmer om. Jag har redan rekommenderat honom för vänner och kommer garanterat använda honom igen om jag för chansen. "
säljare på Göran Elgfelts gata 1A

22 jul 2019

"Viktor hade mycket professionell men ändå avslappnat sätt att arbeta. Han skötte hela uppdraget med stor precision och var med på varje steg. Han var tydlig med sin kommunikation mot mig och när det blev lite turbulent med föreningen skötte han det utmärkt. Budgivning gick väldigt bra och snabbt, och både jag och köparen var nöjda med hela processen. Kan starkt rekommendera Viktor Moberg som mäklare!"
säljare på Sankt Eriksgatan 81

18 jul 2019

"Vi kan verkligen med varm hand rekommendera Viktor som mäklare.
Han skötte alltifrån styling, förberedelser, visningar och efterarbete på ett oklanderligt och ovanligt smidigt sätt.
Vi hann knappt reflektera över samarbetet förrän vår lägenhet var såld till bästa möjliga pris.
Vi uppskattar framförallt Viktors lugn och professionella framtoning. Det var en fröjd att samarbeta med honom!
"
säljare på Rådmansgatan 80A

15 jul 2019

"Jag är mycket nöjd med Viktors insats! Han gjorde ett toppenjobb med annonsen och med att hitta en bra stylist. Han höll mig uppdaterad under hela processen och såg till att vi fick ett mycket bra pris för min lägenhet!"
säljare på Döbelnsgatan 31A

06 jul 2019

"Förtroendeingivande och trevlig! Kommer verkligen rekommendera till vänner och bekanta :)"
säljare på Markvardsgatan 9

05 jun 2019

"Jag är så otroligt nöjd med Viktor. Han är seriös, lyhörd och en otroligt begåvad säljare! Kommer givetvis att fortsätta rekommendera Viktor till alla mina nära och kära efter två stycken smidiga samt lyckade försäljningar. Tack för att du är så bra! "
säljare på Upplandsgatan 48

04 jun 2019

"Från första till sista möte har Viktor varit otroligt professionell, engagerad, serviceminded, påläst och lyhörd. Han har överträffat våra förväntningar på flera sätt. Snabb, tydlig och ärlig kommunikation. Efter försäljning erbjöd Viktor sig att vara rådgivare inför kommande köp. Det har vi aldrig varit med om förut och det upplevdes mycket proffsigt. Vi anlitar gärna Viktor igen!"
säljare på Rådmansgatan 79

29 maj 2019

"Engagerad, professionell och tydlig. Återkopplade varje dag med status och var mkt bra som mäklare. Kommer använda när vi säljer igen!"
säljare på Teknologgatan 9B

08 maj 2019

"Vi är mer än nöjda med vårt val av Viktor som mäklare! Hans strukturerade arbetssätt, kunskap, glimt i ögat och stöttning gjorde att vi upplevde vår försäljning som både trygg och rolig istället för den stressiga upplevelse en försäljning kan innebära. Vi kan varmt rekommendera Viktor, och vi kommer själva ta hjälp av honom igen vid framtida lägenhetsaffärer."
säljare på Dalagatan 74A

16 apr 2019

"We had the privilege of working with Viktor on both sides of our move. We found him to be quite professional, friendly, and easy to work with while we were buying. The positive experience made us confident we could expect the same from him to sell our apartment. He met our expectations. And, Viktor was great at laying out the process and delivering on what he promised. Lovely to work with overall."
säljare på Brantingsgatan 40

13 apr 2019

"Så kompetent och driven! Hela försäljningsprocessen kändes trygg och avslappnad tack vare Viktor.
Från första mötet, genom fotografering och objektsbeskrivning till försäljning ingav Viktor en trygghet och expertis vilket gjorde att vi kunde fokusera på annat och bara låta mäklaren göra sin grej.
Med god återkoppling och snabba analyser kändes vi oss väl uppdaterade i budgivningen.
Att slutpriset resulterade i något som andra mäklare ansåg vara omöjligt är lite av ett intyg på allt detta.
Vi kommer att använda Viktor i framtida försäljningar och rekommenderar andra att även göra så.
"
säljare på Döbelnsgatan 79

07 apr 2019

"Viktor är oslagbart som mäklare. Ett rent nöje att jobba med. Kan bara rekommenderas!"
säljare på Östermalmsgatan 68D

02 apr 2019

"Vi är mycket nöjda med Viktors insats, han var otroligt engagerad, lätt att få tag på och motiverad. Han gick verkligen den extra biten för att säkerställa att det blev en lyckad försäljning!"
säljare på Arbetargatan 27B

20 mar 2019

"Viktor är en driven och kompetent mäklare som visade stort engagemang i att hjälpa mig sälja min bostad. Han var lätt att få tag i och gav bra råd kring styling och presentation av lägenheten. Angående rådgivning kring val av nivå på utgångspris tror jag egentligen att en högre nivå skulle ha valts för att ha fått ett bättre pris givet utvecklingen på bostadsmarknaden. Jag kan också uppleva att en bättre koordinering mellan mäklarna kring val av visningsdatum hade varit mer fördelaktig (då en grannlägenhet visades samma helg som min, men detta var inte Viktors fel, dock skulle kanske diskussioner inletts kring att separera visningarna till olika helger inletts). Tyvärr tror jag detta ledde till en lose-lose situation för mig och min granne."
säljare på Runiusgatan 7

04 mar 2019

"Viktor hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet med högsta betyg. Han har varit proaktiv och hjälpsam genom hela processen och svarat på frågar och funderingar i tid och otid. I en osäker marknad har han lyckats sälja lägenheten till en pris över våra förväntningar och dessutom varit hjälpsam i vårt nästa köp.
Kan varmt rekommendera Viktor till alla som funderar på att sälja!"
säljare på Erstagatan 16

10 feb 2019

"Lyssnade på mig och mina behov under hela processen och lyckades leverera ett slutpris över förväntan!"
säljare på Birger Jarlsgatan 119

25 jan 2019

"We found Viktor very supportive and flexible from day one. He is very knowledgeable, detail oriented and passionate about his job.
He was always willing to listen to our ideas, also our concerns and find solutions for them.
We found him a pleasure to work with and would not hesitate to recommend his services to friends and family."
säljare på Borgargatan 16

04 dec 2018

"Viktor är professionell, lyhörd och engagerad. En otroligt duktig mäklare som vi är glada att ha haft under detta stora beslut som ändå en försäljning innebär. Vi kommer fortsätta sälja med Viktor i framtiden och i den bästa av världar givetvis även köpa. Rekommenderar Viktor varmt."
säljare på Häradsgränd 2

19 nov 2018

"Viktor gav ett väldigt bra intryck på vårt första möte och levde upp till det under hela säljprocessen. Professionell, noggrann, hade hela tiden koll på läget och höll mig kontinuerligt uppdaterad om vad som hände eller inte hände vilket jag uppskattade mycket."
säljare på Bondegatan 3B

13 nov 2018

"Viktor är verkligen en toppenmäklare! Superduktig på att hålla en uppdaterad och kom med väldigt många bra idéer. Enormt engagerad och villig att hjälpa till mer än vad man kunde ha förväntat sig. Inger både förtroende för säljare och köpare! Kan varmt rekommendera Viktor och kommer vända mig till honom när det är dags att sälja igen. "
säljare på Fridhemsgatan 66B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
115 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 87 säljare
Viktor satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 87 säljare
Viktor var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 87 säljare

Viktor på kartan.

103 tidigare annonser
1 bostäder till salu
87 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2 rum, 39 m²
89 615 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 100 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 150 000 kr
Lägenhet Nedre Gärdet
+ 355 000 kr
2 rum, 31 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Viktor är professionell, lyhörd och samarbetsvillig. Jag kände direkt efter vårt första möte att jag ville jobba med honom, och det beslutet ångrar jag inte en sekund. Jag kan starkt rekommendera honom. "
4 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan starkt rekommendera Viktor till alla som skall sälja sin bostad. Proffesionellt rakt igenom och allt fungerar på ett så smidigt sätt man någonsin kan önska. Viktors lugna och avslappnade bemötande får en att känna sig trygg och stöttad genom försäljningen. Otroligt nöjd!"
5 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 305 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Viktor är noggrann, driven och karismatisk. Utöver det är han också tydlig, flexibel och lyhörd. Allt ovan utgör en vinnande kombination! "
4 650 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 355 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Viktor var professionell och väldigt trevlig. Vi kände direkt ett stort förtroende för honom. Vi kan verkligen rekommendera honom till andra."
4 260 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 465 000 kr
1 rum, 46,5 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En försäljning är ett stort beslut, där det behövs en säker och professionell part. Viktor var just detta, resonerande, engagerade och väl strukturerad, han ledde mig genom en bra försäljningsprocess. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.