Viktor Ekman

Profilbild för Viktor Ekman
Säljarfavorit
Viktor Ekman
4.8 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
17 st
73 260 000 kr

Bakgrund

Viktor Ekman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-10-21. Viktor har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Viktor har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 78 484 000 kr.

Presentation

Viktor är en vinnarskalle av rang och lämnar inget åt slumpen. Några av egenskaperna kunderna uppskattar mest med Viktor är hans tillgänglighet, förhandlingsförmåga och helhjärtade engagemang i varje affär. Som Din fastighetsmäklare kommer Viktor alltid att göra sitt yttersta för att just Dina önskemål ska uppfyllas. Hans målsättning är att köpare och säljare ska känna sig så pass nöjda, att de med gott samvete kan rekommendera honom vidare. Dessa egenskaper i kombination med Bjurfors genomtänka arbetsmetod, skapar oslagbara förutsättningar för en framgångsrik affär. Viktor har lång erfarenhet i branschen och jobbat som fastighetsmäklare sedan 2015, varav de senaste åren i Sollentuna kommun. Funderar du på att byta boende eller vill du diskutera bostadsmarknaden? Du kan när som helst kontakta Viktor per telefon eller mail så kommer han att guida dig med varm hand!

Mäklarbyrå


Säljare om Viktor.

28 jun 2024

"Trots att Solna inte är Bjurfors Sollentuna/Viktors område så tog han sig ann uppdraget vilket jag är väldigt tacksam för. Det är inte en enkel marknad att sälja på idag och svårt att veta hur man ska tänka, Viktor hjälpte mig förstå hur jag skulle tänka, vilka steg man bör ta när och gav 100% st..."
"Trots att Solna inte är Bjurfors Sollentuna/Viktors område så tog han sig ann uppdraget vilket jag är väldigt tacksam för. Det är inte en enkel marknad att sälja på idag och svårt att veta hur man ska tänka, Viktor hjälpte mig förstå hur jag skulle tänka, vilka steg man bör ta när och gav 100% stöd genom hela processen. Viktor visar en perfekt kombination av personlighet och professionalism som gör att man känner sig supertrygg att projektet ligger i rätt händer. Kan gott rekommendera Viktor som mäklare för fler som går i säljtankar och även vid köp. "
Läs mer
säljare på Dammtorps Allé 13

11 jun 2024

"Han gav väl avvägda råd och var duktig på att kommunicera."
säljare på Strandvägen 4A

11 jun 2024

"Trevlig & följsam mäklare. Bra på att återkoppla. "
säljare på Hedvigsdalsvägen 1B

19 maj 2024

"Allting enligt utlovat uppdrag. Viktor är proffsig och kunnig. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Flintlåsvägen 41

08 apr 2024

"Kunnig, trevlig och återkopplade i bra tid."
säljare på Hovslagarevägen 29

08 apr 2024

"Jag kan varmt rekommendera Viktor som mäklare. Han höll i och höll ut när bostadsmarknaden såg som mörkast ut. Viktor har sen dag ett varit innovativ, engagerad, lyhörd och rak vilket gjorde att försäljningen till slut gick i hamn. Om du vill ha en mäklare som förstår dig och som säljer bostaden ..."
"Jag kan varmt rekommendera Viktor som mäklare. Han höll i och höll ut när bostadsmarknaden såg som mörkast ut. Viktor har sen dag ett varit innovativ, engagerad, lyhörd och rak vilket gjorde att försäljningen till slut gick i hamn. Om du vill ha en mäklare som förstår dig och som säljer bostaden utan att köra det vanliga sälj snacket så ska du välja Viktor! "
Läs mer
säljare på Frestavägen 24

15 mar 2024

"Viktor var klockren genom hela processen! Han hade god lokalkännedom om mitt område. Var lätt att komma i kontakt med, artig och trevlig, nådde mina förväntningar och till och med översteg dom. Skulle verkligen rekommendera att ni anlitar Viktor för att sälja er lägenhet."
"Viktor var klockren genom hela processen! Han hade god lokalkännedom om mitt område. Var lätt att komma i kontakt med, artig och trevlig, nådde mina förväntningar och till och med översteg dom. Skulle verkligen rekommendera att ni anlitar Viktor för att sälja er lägenhet."
Läs mer
säljare på Hovslagarevägen 23

02 mar 2024

"Supertrevlig och hjälpsam, trots en svårare marknad just nu är vi väldigt nöjda med slutpriset tack varje Viktors extra insats."
säljare på Solbackavägen 22C

08 feb 2024

"Professionell i alla aspekter! Har erfarenhet av Viktor som mäklare där jag både varit köpare och säljare, väldigt nöjd!"
säljare på Skälbyvägen 8

08 feb 2024

"Viktor and his company Bjurfors did an excellent and very professional job, most important they made feel relaxed,easy and I trusted him. Very satisfied and glad I did choose him and his company too."
säljare på Sollentunavägen 160

30 jan 2024

"Viktor har vart helt fantastisk! Han har kämpat och gjort allt för att vi ska vara nöjda.
Han har håll oss uppdaterade hela tiden, gjort ett fantastiskt jobb. Rekommenderar verkligen honom! "
säljare på Almvägen 29M

30 jan 2024

"Mycket nöjd med Viktor genom hela processen. Alltid snabb återkoppling och ett grymt engagemang!"
säljare på Åkervägen 76

30 jan 2024

"Viktor har varit exceptionell genom hela processen. I allt från första möte till försäljning har han varit professionell, lyhörd, rådgivande och tillgänglig för oss som säljare. Vi är mer än nöjda och anlitar gärna Viktor igen! "
säljare på Frestavägen 30

13 dec 2023

"Jag vill ta mig tid att uttrycka min uppriktiga uppskattning för det exceptionella bemötandet under försäljning av min bostad. Viktors professionalism, tålamod, outtröttliga insats, serviceinriktade inställning, tillgänglighet och behagliga personlighet gjorde verkligen hela skillnad.
Hans kompe..."
"Jag vill ta mig tid att uttrycka min uppriktiga uppskattning för det exceptionella bemötandet under försäljning av min bostad. Viktors professionalism, tålamod, outtröttliga insats, serviceinriktade inställning, tillgänglighet och behagliga personlighet gjorde verkligen hela skillnad.
Hans kompetens och noggrannhet gav förtroende i varje steg av processen. Hans engagemang, tydliga kommunikation och vänliga sätt gjorde hela upplevelsen trevlig och stressfri.
Tack Viktor för att du överträffade mina förväntningar. Jag kommer gladeligen rekommendera dig till andra som söker en förstklassig fastighetsmäklare."
Läs mer
säljare på Viltstigen 2

06 sep 2023

"Viktor är en lugn & förtroendeingivande mäklare. Han gör det där lilla extra för det ska bli så bra som möjligt för både säljare & köpare utan att stressa på . Glad jag fick äran anlita Viktor "
säljare på Skeppargränd 14

21 jun 2023

"Viktor upplevdes aldrig som stressad utan tog sig alltid tid att svara på våra frågor om försäljning och ge råd om bostadsköp när vi bad om detta. Vi är otroligt nöjda över att vi valde Viktor och tror inte att vi hade kunnat hitta en bättre mäklare!"
säljare på Kvarnskogsvägen 17

10 maj 2023

"Viktor var driven, engagerad och tillgänglig under hela processen. Han är proffs i sitt arbete. "
säljare på Kruthornsvägen 31

25 apr 2023

"Riktigt bra jobb av Viktor som levererade enligt förväntningar. Han har varit tydlig och tillgänglig genom hela processen. Planen och strategin var det som utmärkte Viktor mest. En grym mäklare som verkligen kan leverera på topp. Kan varmt rekommendera Viktor till säljare och köpare. "
"Riktigt bra jobb av Viktor som levererade enligt förväntningar. Han har varit tydlig och tillgänglig genom hela processen. Planen och strategin var det som utmärkte Viktor mest. En grym mäklare som verkligen kan leverera på topp. Kan varmt rekommendera Viktor till säljare och köpare. "
Läs mer
säljare på Sollentunavägen 195B

17 apr 2023

"Viktor överträffade alla våra förväntningar! Han är en driven mäklare med hjärtat på helt rätt plats. Han såg alltid till att informera oss om vilket som var nästa steg och var lyhörd när vi hade synpunkter på annons, tidsplan eller processen. Bra bollplank genom hela försäljningen. Viktor är en ..."
"Viktor överträffade alla våra förväntningar! Han är en driven mäklare med hjärtat på helt rätt plats. Han såg alltid till att informera oss om vilket som var nästa steg och var lyhörd när vi hade synpunkter på annons, tidsplan eller processen. Bra bollplank genom hela försäljningen. Viktor är en prisvärd mäklare som jag varmt kommer rekommendera till alla mina vänner. Tack ännu en gång Viktor för en exceptionell prestation rakt igenom! "
Läs mer
säljare på Folkungavägen 20

17 feb 2023

"Viktor Ekman!
En trevlig & bra mäklare,
Kunnig & med bra lokalkännedom har nått våra förväntningar.
Trygg i min försäljning utav lägenheten.
Rekommenderar Viktor Ekman varmt."
säljare på Studievägen 5

29 jan 2023

"Viktor är verkligen supertrevlig och lätt att ha att göra med. Upplever också att han anstränger sig när det kommer till "rätt" kunder (alltså de som faktiskt visar att dem är intresserade) vilket jag verkligen uppskattar! "
säljare på Kruthornsvägen 66B

07 nov 2022

"Engagerad och professionell mäklare! Rekommenderas starkt. Trots den turbulenta marknaden så gjorde Viktor en helt fenomenal insats."
säljare på Malungsvägen 19

14 sep 2022

"Trevlig och mycket bra bemötande och empatisk. Fint samarbete. God kännedom om området.
"
säljare på Viltstigen 4

12 sep 2022

"Vi anlitade Viktor Ekman vid försäljningen av vår bostad. Vi kan varmt rekommendera Viktor som är engagerad, påläst och driven. Ingen fråga var för svår för honom. Vi fick bästa hjälpen vid försäljningen."
säljare på Hovslagarevägen 5

01 sep 2022

"Fantastisk insats av Viktor som fick försäljningen att gå som på räls! "
säljare på Studievägen 7

14 aug 2022

"Vi är väldigt nöjda med Viktors insats vid försäljningen av vår lägenhet. Han skötte kommunikation med både oss och intressenter på ett bra sätt och vi är mycket nöjda med slutresultatet! "
säljare på Rudbecks väg 147

22 jul 2022

"Viktor är mycket trevlig, målmedveten och seriös mäklare! Kändes alltid som vårt objekt var första prio. Ständig uppdatering och kändes som det lilla extra gjordes flertalet gr. "
säljare på Folkungavägen 20

23 maj 2022

"Supernöjd med Viktor, social och trevlig. Fanns alltid tillgänglig vid frågor. Rekommenderar Viktor starkt!"
säljare på Ugglevägen 7

14 maj 2022

"Viktor var tillgänglig och engagerad genom hela bostadsaffären. Han är en väldigt kunnig mäklare som gjorde processen från första mötet till försäljningen mycket smidig. Vi rekommenderar Viktor starkt!"
säljare på Sollentunavägen 301

12 maj 2022

"Viktor är engagerad, driven och noga med återkoppling, vilket jag uppskattat väldigt mycket som säljare. Han har varit ett bra bollplank och haft full koll på läget - så att även ett kontrollfreak som jag har kunnat luta mig tillbaka och haft fullt förtroende för Viktor och hans arbete. Samarbete..."
"Viktor är engagerad, driven och noga med återkoppling, vilket jag uppskattat väldigt mycket som säljare. Han har varit ett bra bollplank och haft full koll på läget - så att även ett kontrollfreak som jag har kunnat luta mig tillbaka och haft fullt förtroende för Viktor och hans arbete. Samarbetet med Viktor har sammanfattningsvis fungerat mycket bra och jag kan å det varmaste rekommendera Viktor som mäklare! "
Läs mer
säljare på Margreteborgsvägen 6

04 apr 2022

"Snabb, lyhörd och kunnig. Jag rekommenderar verkligen Viktor Ekman för alla typer av bostadsförmedling i Sollentuna. "
säljare på Skälbyvägen 26E

11 mar 2022

"Förstahandsvalet, rekommenderas 5/5!"
säljare på Anhaltsvägen 39A

20 jan 2022

"Viktor har varit superbra och hjälpte oss även med att se över besiktningsprotokoll och rådgivning inför vårt köp av vår nya bostad också. Verkligen en personlig och engagerad mäklare som jag kan verkligen kan rekommendera!"
säljare på Sollentunavägen 281

13 sep 2021

"Det var en fröjd att ha Viktor som mäklare. Det kändes tryggt från början till slut och han är väldigt hjälpsam och oerhört trevlig! "
säljare på Lomvägen 63

10 sep 2021

"10/10, Sollentunas i särklass bästa mäklare! "
säljare på Sollentunavägen 291

09 jul 2021

"Han var rätt mäklare för oss, vi köpte och sålde vårt hus via honom och det var stort ära för vår del! Starkt rekommenderar vi Viktor Ekman! "
säljare på Rättviksvägen 17

02 jul 2021

"Viktor är en genuint trevlig person som fick mig att känna ett lugn genom hela försäljningen.
Kan inte annat än att rekommendera honom till er som söker en erfaren, trygg och stabil mäklare."
säljare på Turebergs Allé 47

21 apr 2021

"Helnöjd med Viktors insats i försäljningen. Blev lättsamt för oss. "
säljare på Sidensvansvägen 71

08 apr 2021

"Viktor Ekman på Fastighetsbyrån sålde vår bostadsrätt.
Trevlig seriös mycket aktiv och väldigt proffsig. Tack"
säljare på Sollentunavägen 297

10 mar 2021

"Tillgänglig och lyhörd. Bra kommunikation.
Bra omvärldsbevakning gällande marknaden.
"
säljare på Mäster Henriks Allé 44

06 mar 2021

"Viktor gav mig ett starkt förtroende för honom redan vid vår första kontakt och bibehöll det under hela processen."
säljare på Lomvägen 36

04 mar 2021

"Vi rekommenderar Viktor som mäklare. Han gjorde ett kanonjobb för oss! "
säljare på Turevägen 70

15 feb 2021

"Vi sålde vår lägenhet med Viktor på Fastighetsbyrån Sollentuna.
Viktor är trevlig, tillgänglig, engagerad och gjorde allt för att få till en bra och lyckad försäljning.
Kan starkt rekommendera Viktor!"
säljare på Frestavägen 36

17 jan 2021

"Alltid trevligt och lugnt bemötande."
säljare på Skiljevägen 6B

15 jan 2021

"Viktor var stabil, tillmötesgående och fackmannamässig.
Vi kommer att rekommendera honom till andra som ska köpa eller sälja boenden.
"
säljare på Aspvägen 21A

12 nov 2020

"Han är mycket duktig på sin jobb"
säljare på Celsings väg 81

31 okt 2020

"Suverän! Lätt att tycka om, alltid tillgänglig och tydlig. Vi är supernöjda med Viktors engagemang. 5+ från familjen Lewis!"
säljare på Stupvägen 39

05 okt 2020

"Smart ,rutinerad ,målmedveten och trevlig.. jättebrs. Lycka till"
säljare på Flintlåsvägen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Radhus
2
Parhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
78 484 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 189 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
190 av 195 säljare
Viktor var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 195 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Viktor på kartan.

359 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
191 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 92,6 m²
Lägenhet, Sollentuna
5 534 kr/mån
6 250 000 kr
5 rum, 129 m²
48 449 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
7 602 kr/mån
2 690 000 kr
3 rum, 83 m²
32 409 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
5 230 kr/mån
4 150 000 kr
4 rum, 79 m²
52 531 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
5 391 kr/mån
3 rum, 69 m²
Lägenhet, Sollentuna
4 330 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 995 000 kr
Lägenhet Häggvik
-255 000 kr
2 rum, 65,1 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Edsängen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
3 175 000 kr
Lägenhet Edsängen
-75 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Tureberg
+ 150 000 kr
5 rum, 105 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Häggvik
3 rum, 96 m²
Utropspris: 3 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.