Victor Öfverberg

Profilbild för Victor Öfverberg
Säljarfavorit
Victor Öfverberg
4.9 / 5
(278 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
22 st
251 490 000 kr

Bakgrund

Victor Öfverberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-01-16. Victor har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Victor har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 152 495 000 kr.

Presentation

- Högst antal rekommenderade mäklaren i Hägersten/Liljeholmen/Liljeholmskajen
- Flest rekommendationer Hägersten-Liljeholmen helår 2021
- En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare 2022/2023. Källa - Hitta mäklare
- Topp 3 rekommenderade mäklaren i Hägersten/Midsommarkransen/Gröndal
- Ansvarig villa mäklare Älvjsö
- Flertal försäljningsrekord långt över indexerat värde varje månad, se säljstatistik via hemnet/Booli
- Bred analytisk och strategisk kunskap

Mina kunder nedanför beskriver mig

Säljare Nybohovsgränd 16

"Vi köpte vår bostad väldigt dyrt och vi visste att vi behövde en slipad mäklare som kan leverera betydligt högre än marknadsvärdet. Redan vid våra efterforskningar på hemnet/booli så såg vi att Victor Öfverberg allt som omftast levererade flera 100.000:- mer än andra mäklare på samma marknad och bostäder och flera av våra vänner och bekanta har anlitat han tidigare med helt absurda slutpriser. Men med detta sagt så bjöd vi även hem fem mäklare för att jämför pris och vad dem kan erbjuda. Alla gjorde ett gott intryck men redan sekunden efter Victor lämnat mötet så ringde vi tillbaka till han för att ge han uppdraget.

Vid försäljningen så skötte Victor sig exemplariskt, återkopplade jämnt och ständigt och arbetade 100% med både förhandsvisningar sena kvällar som helger, - man förstår verkligen varför han har så höga rekommednationer både via rekomendationssidor samt grannar i trapphuset som alla talar gott om denna mäklare som gång på gång levererar nya föreningrekord i Hägersten/Liljeholmen/Midsommarkransen/Gröndal där vi följt hans framgång.
Vid budgivningen så drog det iväg och det var inte helt enkelt men Victor såg flera lösningar där andra kunde ha set problem, han löste allting exemplariskt och förhandlade till ett helt vansiningt högt precis där vi slog hela området med råge. Vi kommer alltid anlita Victor vid en försäljning men aldrig köpa av han! Varma rekomendationer / Laura "

Säljare Rosterigränd 3

"Jag har sålt och köpt med flera mäklare tidigare i Liljeholmen/Hägersten och har mer eller mindre aldrig varit riktigt nöjd med tjänsten eller kvaliten som jag betalat för. Vid min senaste försäljning var jag därmed super noggrann och bjöd hem sex olika mäklare ifrån dem lokala kontoren, ingen av dem kändes vidare trovärdig eller att jag fick förtroende för att nån ska förmedla min bostad. Victor Öfverberg kände jag dock till genom ryktet i min förening att han var extremt skicklig och driftig och sålt väldigt mycket dyrare än vad andra mäklare presterat så jag bjöd då även hem han för en presentation. Från första minuten kände jag mig väl omhändertagen och han presenterade ett upplägg som var helt olikt vad dem andra mäklarna presenterat med allt ifrån presentation till olika förhandlingstekniker som han demonstrerade och jag kände direkt att Victor är rätt mäklare för uppgiften. Victor levererade ett pris som var långt över mina högt ställda förväntningar och jag kan varmt gå i god för att anlita han.
summa summarum
- Sålde dyrare än övriga mäklare
- Noggrann och återkopplade vid alla moment enligt Ök
- Trevlig och smidig att ha att göra med
- Ärlig och rak "

Säljare Nybohovsbacken 81

"Mäklar Kungen av Liljeholmen/Nybohov! Valet var enkelt när vi skulle välja mäklare då vi sett att Victor Öfverberg under en längre tid förmedlat flera fina försäljningsrekord i vårt område samt framförallt dyrare än sina branschkollegor. Vi hade en förhoppning om att vi skulle få 3,4-3,5MKR då flera liknande bostäder såldes för det spannet och flera andra mäklare värderade vår bostad till den summan. Victor förmedlade vår bostad till hissnande 3,850MKR vilket var ett helt fantastiskt pris och vi är oerhört nöjda och kan varmt rekommendera Victor. "

Säljare Midsommargränd 6

"Om det finns ett ord som definiera Victor Öfverberg så är det professionalism. Victor tar sitt arbete på absolut största allvar. Genvägar och att vara sparsam eller snabba quick fix lösningar existerar inte i hans spektrum. Victor sätter ribban högt för dig och framförallt för sig själv för att han är så innerligt dedikerad i arbetet och strävar utan dess like för att klara av alla utmaningar som det medför.
Faktum är att Victors motivation stiger ännu mer för varje dag som går från och med att han anlitas för uppdraget ända fram till signering eftersom att han är så motiverad och driven genom sitt engagemang och vill verkligen leverera ett fantastiskt resultat utan dess like.
Victor är väldigt analytisk och strategisk och vågar kontra med smarta och relevanta input i dina frågor för att han verkligen genuint bryr sig om dig och samarbetet som ni kommer att besitta med varandra på alla sätt och vis vare sig det är daglig korta och snabba uppdateringar via text eller längre telefonsamtal då han går igenom och berättar mer ingående nuvarande status och nästa steg.
Detta genom att han gör ett tillförlitligt arbete och det syns att han anstränger sig och gör en ordentlig inverkan och insats. Han vill så gärna få uppdraget att poppa och sticka ut bland alla andra. Ger du Victor detaljrik information så kommer han att se till så att din annons skiner och är otroligt innehållsrik. Han kommer att då snabbt synka med intressenter som har frågor och detta uppskattas enormt samtidigt som det är otroligt positivt och upplyser köparen att det är en trygg affär. "

Säljare Cedergrensvägen 41

"Jag anlitade först en konkurrerande mäklare som säljer väldigt mycket i området och han tryckte även på att han levererade bäst betalt för att han hade så pass stor marknadsandel.
Direkt efter jag signerat förmedlingsuppdraget med mäklare X vart jag en i mängden, tighta och korta visningar med ett väldigt dåligt resultat. Efter alla visningar och omvisningar sa mäklare X att jag fått max av vad marknaden kan erbjuda och att jag skulle acceptera priset. Jag tyckte det var olustigt då jag såg att Victor Öfverberg hade sålt otroligt bra på samma marknad med bättre slutpriser så jag sa upp uppdraget med min dåvarande mäklare.
Samma dag som jag sa upp mäklaren kontaktade jag Victor, redan dagen efter satt vi på hans kontor och jag berättade om min situation och mina önskemål. Victor sa självsäkert med glimten i ögat ”oavsett pris vad den andra mäklaren presterat kommer jag leverera högre” – sagt och gjort! 24 timmar efter vårt första möte säljer Victor min bostad till ett rekordpris långt över mina högt ställda förväntningar utan annonsering eller hemnet (privatvisningar), jag är otroligt imponerad över Victors professionalitet och driv och jag kan varmt gå i god för att Victor är en extremt skicklig mäklare!"

Varmt välkommen att kontakta mig för värdering alternativt säljrådgivning,
Med vänlig hälsning Victor Öfverberg

- Utbildad Fastighetsanalytiker/ Fastighetsekonom/Fastighetsutvecklare via Kungliga tekniska högskolan.
- Bank & Finans

Säljare om Victor.

11 sep 2023

"Utan tvekan den bästa mäklaren vi anlitat! Extremt hårt arbetande med över 10 visningar och förhandlingar med oseriösa spekulanter. Genuint ärlig och fin person som verkligen jobbar för oss.
Tillslut fick vi till affären med två dagar deadline. På kontraktsdagen så är köparna nära att hoppa av me..."
"Utan tvekan den bästa mäklaren vi anlitat! Extremt hårt arbetande med över 10 visningar och förhandlingar med oseriösa spekulanter. Genuint ärlig och fin person som verkligen jobbar för oss.
Tillslut fick vi till affären med två dagar deadline. På kontraktsdagen så är köparna nära att hoppa av men Victor presenterade en lösning för dem så dom kände sig trygga att skriva på avtalet med ej ångerrätt. Vi är evigt tacksamma för detta och står gärna som referens för Victor / Stanislaw & Krystyna Milosz"
Läs mer
säljare på Gripsholmsvägen 14

08 sep 2023

"Han kunde inte vara helt förberedd då han fick ta över från vår första mäklare som övervärderade huset och gjorde en dålig överlämning. "
säljare på Tunnbindargränd 1

24 aug 2023

"Valde Victor till min försäljning utifrån egen upplevelse från visningar han tidigare hållit.
Victor agerar mycket professionellt, är lugn och trevlig att prata med. Han anlitar fotograf som är både professionell och trevlig vid fototillfället. Annons, prospekt och visningar utfördes oerhört bra..."
"Valde Victor till min försäljning utifrån egen upplevelse från visningar han tidigare hållit.
Victor agerar mycket professionellt, är lugn och trevlig att prata med. Han anlitar fotograf som är både professionell och trevlig vid fototillfället. Annons, prospekt och visningar utfördes oerhört bra - och jag är personligen kräset lagd.
Budgivning och kommunikation med Victor när det var ”skarpt läge” var snabb, tydlig och stöttande.
Kontraktsskrivningen var också professionell, lugn och tydlig - som både jag som säljare och köpare uppskattade.
Kan varmt rekommendera Victor som mäklare!"
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 44

14 jul 2023

"Bästa "
säljare på Stora Kvinns väg 76

12 jul 2023

"Victor är trevlig och mycket engagerad. Ett stort plus är att han hjälper till och är lösningsfokuserad i hela processen om problem uppstår. "
säljare på Nybohovsbacken 97

10 jul 2023

"Grym service från början till slut"
säljare på Johan Skyttes väg 187

10 jul 2023

"Fantastisk. Tydlig, professionell och tillgänglig."
säljare på Kristallvägen 22

27 jun 2023

"Jag har både köpt och sålt med Victor Öfverberg,
Från första köpet så stack Victor ut med att vara så påläst och kunnig inom området och föreningen samt verkligen sålde in bostadens potential på ett extremt professionellt sätt. Saker och ting ändrades så vi ville sedan sälja efter en tid och då k..."
"Jag har både köpt och sålt med Victor Öfverberg,
Från första köpet så stack Victor ut med att vara så påläst och kunnig inom området och föreningen samt verkligen sålde in bostadens potential på ett extremt professionellt sätt. Saker och ting ändrades så vi ville sedan sälja efter en tid och då kände vi först en oro då marknaden är så svajig och då var det superviktigt för oss att anlita den som säljer dyrast och bäst, det enda alternativet var då att anlita han igen då vi haft flera vänner som sålt med Victor tidigare i Liljeholmen och då har han alltid levererat sjukt höga priser.
På vår visning kom endast två spekulanter men Victor lyckades övertala och sälja in bostaden till ena spekulanten så vi fick en väldigt smidig och god affär och vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Victor som mäklare i Liljeholmen!"
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 83

08 jun 2023

"Victor höll sig lugn och sansad hela tiden trots en svajig marknad med nervösa säljare att tillfredsställa. Vi är nöjda med slutpriset och känner förtroende för Victor vid framtida försäljningar. "
säljare på Nybohovsbacken 35K

31 maj 2023

"Victor är en stjärna! Trots en osäker marknad fick vi ett bra pris på vår bostadsförsäljning och Victor var vår trygghet genom hela affären. Professionell och enkel att ha att göra med, rekommenderas varmt!"
säljare på Nybohovsbacken 68

11 maj 2023

"Vi är väldigt nöjda med Victors insats! Han har gjort ett superbra jobb och lyckades överträffa våra förväntningar i en mycket svår marknad vilket verkligen imponerade på oss. Victor är väldigt ambitiös, trevlig, driven och talangfull mäklare som vi varmt kan rekommendera om ni vill skapa bästa ..."
"Vi är väldigt nöjda med Victors insats! Han har gjort ett superbra jobb och lyckades överträffa våra förväntningar i en mycket svår marknad vilket verkligen imponerade på oss. Victor är väldigt ambitiös, trevlig, driven och talangfull mäklare som vi varmt kan rekommendera om ni vill skapa bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär! "
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 88

28 apr 2023

"Vi har i dagarna sålt vår lägenhet via Victor och är väldigt nöjda. Hela säljprocessen gick smidigt och Victor är engagerad, trevlig och kunnig. Vår lgh såldes efter en förhandsvisning till ett pris som vi är väldigt nöjda med.
Vi har fått kontinuerlig återkoppling i stort som i smått, väldigt fö..."
"Vi har i dagarna sålt vår lägenhet via Victor och är väldigt nöjda. Hela säljprocessen gick smidigt och Victor är engagerad, trevlig och kunnig. Vår lgh såldes efter en förhandsvisning till ett pris som vi är väldigt nöjda med.
Vi har fått kontinuerlig återkoppling i stort som i smått, väldigt förtroendegivande.
Vi rekommenderar varmt Victor som mäklare.
Maria & Ulf Markström
Marieviksgatan 48 i Liljeholmskajen"
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 48

27 apr 2023

"Nöjd från dag ett, Victor visade stort engagemang och vi är helnöjda med hela processen. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Liljeholmsvägen 32

11 apr 2023

"Vi rekommenderar starkt Victor som mäklare! Trots osäkra tider fick vi hjälp att sälja vår lägenhet snabbt och till ett väldigt bra pris! Vi har verkligen varit supernöjda med Victor genom hela processen, då han varit väldigt tydlig och engagerad samt väldigt kunnig om föreningen och området. "
"Vi rekommenderar starkt Victor som mäklare! Trots osäkra tider fick vi hjälp att sälja vår lägenhet snabbt och till ett väldigt bra pris! Vi har verkligen varit supernöjda med Victor genom hela processen, då han varit väldigt tydlig och engagerad samt väldigt kunnig om föreningen och området. "
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 4

08 apr 2023

"Bästa victor o bästa mäklaren , så trygg i vår affär"
säljare på Valsbergs gränd 7

06 apr 2023

"Väldigt nöjd med Victor, allt gick smidigt och enkelt. Kan rekommendera honom helt klart."
säljare på Kristallvägen 26

20 mar 2023

"Super trevlig mäklare med ett väldigt stort driv och engagemang, glad att jag valde rätt mäklare då marknaden var allt annat än bra vid försäljningen "
säljare på Katrinebergsbacken 36

20 mar 2023

"Annonsen var inte tillräckligt bra formulerad. Vi fick göra om mycket."
säljare på Katrinebergsbacken 32

10 mar 2023

"Vi är mycket nöjd med Victor som mäklare – han lyckades sälja lägenheten genom förhandsvisning till ett mycket bra pris trots lågkonjuktur med mera! "
säljare på Liljeholmsgränd 2

05 mar 2023

"Vi är supernöjda med Victor och genom hela processen var det ett grymt samarbete med allt från upplägg till styling och fotografering. Victor höll oss hela tiden uppdaterade och tog sig alltid tid för frågor om försäljningsprocessen och marknaden som helhet.
När de andra mäklarna försökte sänka..."
"Vi är supernöjda med Victor och genom hela processen var det ett grymt samarbete med allt från upplägg till styling och fotografering. Victor höll oss hela tiden uppdaterade och tog sig alltid tid för frågor om försäljningsprocessen och marknaden som helhet.
När de andra mäklarna försökte sänka våra förväntningar på slutpris så höjde och överträffade Viktor dem, trots en svår marknad.
Letar du efter en mäklare som är driven, engagerad och lyhörd så bör du definitivt kontakta Victor. Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 144

05 feb 2023

"Victor was the perfect mäklare for us. First we were his customers to buy an apartment and he made sure we got the apartment we wished for for a good price. He was always available to talk, answered all questions perfectly and professionally. He was exactly the mäklare we needed.
Later on, we sol..."
"Victor was the perfect mäklare for us. First we were his customers to buy an apartment and he made sure we got the apartment we wished for for a good price. He was always available to talk, answered all questions perfectly and professionally. He was exactly the mäklare we needed.
Later on, we sold the same apartment and it was no question that we would choose Victor again. Despite a difficult market situation, Victor managed to sell our apartment for a very high price. He showed tireless engagement and worked very hard to help us with everything. He also proved extraordinary knowledge of the market situation and gave the right recommendations to us. Mostly, we felt very comfortable communicating with him as he provided information in a transparent and clear fashion. We would always choose Viktor again and can highly recommend him. "
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 4

27 jan 2023

"Victor gav allt i denna tuffa marknad. Tålamod, erfarenhet och stort engagemang gav resultat. Vi vill verkligen rekommendera honom. "
säljare på Katrinebergsbacken 24

23 jan 2023

"Detta var andra gången vi anlitade Victor, och blev lika nöjda som första gången. Victor är dedikerad och hela tiden anträffbar."
säljare på Nybohovsbacken 83

22 dec 2022

"Super nöjd, grymt upplägg och man förstår varför Victor är så pass rekommenderad i Liljeholmen, enda negativa jag har att säga är väl att marknaden inte är så het som för några månader sen men det vägdes upp av en grym mäklare som gav allt! "
säljare på Nybohovsbacken 29

20 dec 2022

"Otroligt tuff marknad och dem kanske sämsta förutsättningarna för en lägenhetsförsäljning sent (2022). Men valet av mäklare var vi väldigt nöjda med, enkel att ha att göra med och lätt att tycka om samt att servicen och tjänsten kändes suverän, märks att han brinner för sitt jobb. Enda som jag ty..."
"Otroligt tuff marknad och dem kanske sämsta förutsättningarna för en lägenhetsförsäljning sent (2022). Men valet av mäklare var vi väldigt nöjda med, enkel att ha att göra med och lätt att tycka om samt att servicen och tjänsten kändes suverän, märks att han brinner för sitt jobb. Enda som jag tyckte var negativt var att det inte informerades om att hemnet annons var så dyr men i övrigt 5 av 5"
Läs mer
säljare på Majstångsvägen 5

20 nov 2022

"Super nöjd med Victor på alla sätt och vis.
Kan varmt rekommendera honom.
10/10 får han!
"
säljare på Liljeholmsgränd 6

27 okt 2022

"Mycket driven och ambitiös mäklare och skulle utan tvekan anlita Victor igen!"
säljare på Manhemsgatan 15

10 okt 2022

"Om ni önskar en totalt dedikerad mäklare som gör sitt yttersta för en bra försäljning så kan vi varmt rekommendera Victor. Vi är grymt förvånade över hans insatser och att kunna sälja i dessa tider till pris överstigande 8% mot utgångspriset! Utöver detta har hela processen varit väldigt enkel oc..."
"Om ni önskar en totalt dedikerad mäklare som gör sitt yttersta för en bra försäljning så kan vi varmt rekommendera Victor. Vi är grymt förvånade över hans insatser och att kunna sälja i dessa tider till pris överstigande 8% mot utgångspriset! Utöver detta har hela processen varit väldigt enkel och smidig.
Nu med facit i hand hade vi garanterat gett Victor på LF förnyat förtroende, om vi skulle sälja igen.
"
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 2

29 sep 2022

"Toppmäklare, väldigt engagerad och lyhörd."
säljare på Sigurd Rings gata 6

26 sep 2022

"Bästa Mäklare som jag har träffat i hela mitt liv .
"
säljare på Storsegelvägen 8

21 sep 2022

""Genuint ärlig och super ambitiös, noggrann med återkoppling samt lyckades även med en god försäljning under rådande marknadsläge. Rekommenderas starkt.”"
säljare på Årgångsgatan 4

16 sep 2022

"Engagerad mäklare som lade ner mycket arbete på att få lägenheten såld. Höll oss hela tiden uppdaterade och lyckades få lägenheten såld trots svåra tider."
säljare på Cedergrensvägen 55

03 sep 2022

"Trots ganska stillastående marknad och "svår" målgrupp för min unika bostad lyckades Victor sälja den före visning och för högre pris än förväntat med tanke på läget i världen och marknaden. Jag uppskattade hans transparens, rekommendationer och flexibilitet från start till slut.
Lämnar mina var..."
"Trots ganska stillastående marknad och "svår" målgrupp för min unika bostad lyckades Victor sälja den före visning och för högre pris än förväntat med tanke på läget i världen och marknaden. Jag uppskattade hans transparens, rekommendationer och flexibilitet från start till slut.
Lämnar mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Årgångsgatan 1

29 aug 2022

"Marknaden dog, varför det var svårt för mäklaren att förutspå rätt nivå på slutpriset."
säljare på Katrinebergsbacken 30

24 aug 2022

"Strålande bra mäklare!"
säljare på Vattenledningsvägen 31

14 aug 2022

"Vill du ha en ärlig och super driven mäklare som arbetar 24/7 med privatvisningar och aldrig ger sig på en trögare marknad? Då är det enda valet Viktor Öfverberg! Viktor fick fria händer, trots att vi hade väldigt olika syn på upplägget. Han kände sånt förtroende för sin strategi samt skapade en ..."
"Vill du ha en ärlig och super driven mäklare som arbetar 24/7 med privatvisningar och aldrig ger sig på en trögare marknad? Då är det enda valet Viktor Öfverberg! Viktor fick fria händer, trots att vi hade väldigt olika syn på upplägget. Han kände sånt förtroende för sin strategi samt skapade en plan i flera steg, så att jag överlätt nycklarna till han och lätt han arbeta i fred. I dem mest oroliga tider så lyckades han leverera en god försäljning och samtidigt på kontraktsdagen så väljer köparen att sälja med Viktor, knappast någon slump. Vill ge han högsta poäng och mina varmaste rekommendationer, Mvh Jan"
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 169

10 aug 2022

"Bra och kunnig mäklare! "
säljare på Solberga Ängsväg 12

19 jul 2022

"Bra och tydlig information om tänkt upplägg inför försäljning. Flexibel, hjälpsam och alltid trevlig i kontakten. Fixade fram en fantastisk fotograf som var lätt att jobba med och tog jättebra bilder. Sålde lägenheten under ganska svåra omständigheter, mitt i sommaren men Victor lyckades, tack va..."
"Bra och tydlig information om tänkt upplägg inför försäljning. Flexibel, hjälpsam och alltid trevlig i kontakten. Fixade fram en fantastisk fotograf som var lätt att jobba med och tog jättebra bilder. Sålde lägenheten under ganska svåra omständigheter, mitt i sommaren men Victor lyckades, tack vare en extra visning, hitta intressenter och få igång en budgivning. Mycket bra information och upplägg under budgivningen. Kontraktsskrivningen efteråt var proffsig, tydlig och effektiv. Hatten av!"
Läs mer
säljare på Sverkersgatan 6

16 jul 2022

"Bästa mäklaren! Super proffsig och engagerad"
säljare på Katrinebergsbacken 24

02 jul 2022

"Finns bara en mäklare att anlita och det är Victor Öfverberg!
Jag kunde inte ha sämre förutsättningar vid min försäljning, ökande räntor samt krig i omvärlden och sjunkande bostadspriser i väldigt snabb takt. Givet förutsättningarna så var jag behov av en försäljning och jag träffade flera mäkla..."
"Finns bara en mäklare att anlita och det är Victor Öfverberg!
Jag kunde inte ha sämre förutsättningar vid min försäljning, ökande räntor samt krig i omvärlden och sjunkande bostadspriser i väldigt snabb takt. Givet förutsättningarna så var jag behov av en försäljning och jag träffade flera mäklare både lokala och ifrån innerstan och jag hade sen innan hört ryktesväg att Victor var en grym mäklare men jag träffade ändå 5 olika mäklarbyråer.
Redan vid vårt första möte så kände jag och min sambo att det här sticker verkligen ut och man förstår varför han har så gott rykte i området då han verkligen sticker ut med sin försäljningsfilosofi samt strategi och framförallt slutpriser vilket var viktigt för mig.
Sagt och gjort anlitade vi vår mäklare och han kämpade stenhårt med öppna samt privata visningar både sena kvällar och helger och var jämt tillgänglig vid frågor och funderingar samt återkopplade väldigt bra.
Slutpriset hade säkerligen varit bättre om vi sålde innan marknaden vände men givet förutsättningarna är vi extremt nöjda med affären och lämnar våra bästa rekommendationer!
Mvh Tim Nordlund "
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 27

02 jun 2022

"Världsklass rakt igenom"
säljare på Nybohovsbacken 35C

28 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Victor som mäklare. Han är professionell och väldigt kunnig. Han var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Snabb på att svara vid kontakt. Han fanns med under hela processen och återkopplade löpande. Affären blev över förväntan för min del. Väldigt nöjd med Victors..."
"Kan varmt rekommendera Victor som mäklare. Han är professionell och väldigt kunnig. Han var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Snabb på att svara vid kontakt. Han fanns med under hela processen och återkopplade löpande. Affären blev över förväntan för min del. Väldigt nöjd med Victors insats vid min försäljning."
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 115

28 apr 2022

"Engagerad och genomgående professionell"
säljare på Sjöviksvägen 29

13 apr 2022

"Eftersom det finns ett stort utbud av mäklare att välja mellan kan det vara svårt att hitta rätt. Victor är rätt - oerhört engagerad och målinriktad - vi är så nöjda med vårt val!

Från första träffen - via fotografering och visningar - till affären var i hamn så har det varit fullt fokus och v..."
"Eftersom det finns ett stort utbud av mäklare att välja mellan kan det vara svårt att hitta rätt. Victor är rätt - oerhört engagerad och målinriktad - vi är så nöjda med vårt val!

Från första träffen - via fotografering och visningar - till affären var i hamn så har det varit fullt fokus och vi har fått med hjälp med allt som vi behövt.

Slutpriset blev magiskt. Vi hade en utdragen budgivning med endast en budgivare som Victor lyckades förhandla upp 900.000:-, tvivlar starkt på att andra mäklare hade klarat av den förhandlingen, och samtidigt vid kontraktsrivningen, är köparen överlycklig att få köpa vårt hem, kunde inte bli bättre för oss!

Vi rekommenderar Victor varmt till alla som går i säljplaner!
"
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 14

31 mar 2022

"Utan tvekan den bästa mäklaren jag anlitat under mina år som bostadsrättsägare, all lycka Olli "
säljare på Hägerstensvägen 169

29 mar 2022

"När jag valde mäklare var trygghet den viktigaste faktorn och Victor kom in med stor kunskap, ett lugn och en självsäkerhet i att vi skulle få ett slutpris enligt vad jag räknat med. Allt gick snabbt och smidigt och resulterade i ett slutpris som ingen av oss hade räknat med.Jag kan varmt rekomme..."
"När jag valde mäklare var trygghet den viktigaste faktorn och Victor kom in med stor kunskap, ett lugn och en självsäkerhet i att vi skulle få ett slutpris enligt vad jag räknat med. Allt gick snabbt och smidigt och resulterade i ett slutpris som ingen av oss hade räknat med.Jag kan varmt rekommendera Victor, 10 av 10!"
Läs mer
säljare på Buteljgatan 24

24 mar 2022

"Vi valde Victor eftersom vi sett att han haft många lyckade försäljningar i området, och han överträffade våra förväntningar! Vi fick ett bra samarbete direkt, med tydlig kommunikation kring planen för försäljningen och snabb återkoppling så fort det kom en spekulant. Både fotografierna och annon..."
"Vi valde Victor eftersom vi sett att han haft många lyckade försäljningar i området, och han överträffade våra förväntningar! Vi fick ett bra samarbete direkt, med tydlig kommunikation kring planen för försäljningen och snabb återkoppling så fort det kom en spekulant. Både fotografierna och annonsen var bättre än vi sett hos många andra mäklare och vi är supernöjda med hela försäljningen. Vi rekommenderar Victor varmt!"
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 49

19 mar 2022

"En mycket bra, varm, införstådd mäklare som alltid finns tillgänglig och kommer med bra tips och rekommendationer."
säljare på Rosterigränd 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
152 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
274 av 275 säljare
Victor satte rätt förväntningar på slutpriset
250 av 274 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
267 av 275 säljare
Victor var tydlig och höll mig uppdaterad
276 av 276 säljare

Victor på kartan.

403 tidigare bostäder
36 bostäder till salu
278 rekommendationer

36 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 38 m²
65 657 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 929 kr/mån
6 295 000 kr
3 rum, 89,5 m²
70 730 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 346 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Stockholm
3 291 kr/mån
3 595 000 kr
2 rum, 54 m²
66 574 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 300 kr/mån
2 795 000 kr
1 rum, 48 m²
58 229 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 000 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

11 500 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 505 000 kr
4 rum, 136 m²
Utropspris: 10 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmen
1 rum, 38 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
4 rum, 109 m²
2 400 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 105 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten
1 rum, 41 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.