Victor Öfverberg

Profilbild för Victor Öfverberg
Säljarfavorit
Victor Öfverberg
4.9 / 5
(214 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
38 st
268 330 000 kr

Bakgrund

Victor Öfverberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-01-16. Victor har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Victor har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 232 565 000 kr.

Presentation

- 1:a placering rekommenderade mäklaren i Hägersten/Liljeholmen/Liljeholmskajen
- Flest rekommendationer Hägersten-Liljeholmen helår 2021
- En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare 2021. Källa - Hitta mäklare
- Topp 3 rekommenderade mäklaren i Hägersten/Midsommarkransen/Gröndal
- Specialist på försäljningspriser över marknadsvärdet
- Flertal försäljningsrekord långt över indexerat värde varje månad, se säljstatistik via hemnet/Booli
- Bred analytisk och strategisk kunskap

Mina kunder nedanför beskriver mig

Säljare Nybohovsgränd 16

"Vi köpte vår bostad väldigt dyrt och vi visste att vi behövde en slipad mäklare som kan leverera betydligt högre än marknadsvärdet. Redan vid våra efterforskningar på hemnet/booli så såg vi att Victor Öfverberg allt som omftast levererade flera 100.000:- mer än andra mäklare på samma marknad och bostäder och flera av våra vänner och bekanta har anlitat han tidigare med helt absurda slutpriser. Men med detta sagt så bjöd vi även hem fem mäklare för att jämför pris och vad dem kan erbjuda. Alla gjorde ett gott intryck men redan sekunden efter Victor lämnat mötet så ringde vi tillbaka till han för att ge han uppdraget.

Vid försäljningen så skötte Victor sig exemplariskt, återkopplade jämnt och ständigt och arbetade 100% med både förhandsvisningar sena kvällar som helger, - man förstår verkligen varför han har så höga rekommednationer både via rekomendationssidor samt grannar i trapphuset som alla talar gott om denna mäklare som gång på gång levererar nya föreningrekord i Hägersten/Liljeholmen/Midsommarkransen/Gröndal där vi följt hans framgång.
Vid budgivningen så drog det iväg och det var inte helt enkelt men Victor såg flera lösningar där andra kunde ha set problem, han löste allting exemplariskt och förhandlade till ett helt vansiningt högt precis där vi slog hela området med råge. Vi kommer alltid anlita Victor vid en försäljning men aldrig köpa av han! Varma rekomendationer / Laura "

Säljare Rosterigränd 3

"Jag har sålt och köpt med flera mäklare tidigare i Liljeholmen/Hägersten och har mer eller mindre aldrig varit riktigt nöjd med tjänsten eller kvaliten som jag betalat för. Vid min senaste försäljning var jag därmed super noggrann och bjöd hem sex olika mäklare ifrån dem lokala kontoren, ingen av dem kändes vidare trovärdig eller att jag fick förtroende för att nån ska förmedla min bostad. Victor Öfverberg kände jag dock till genom ryktet i min förening att han var extremt skicklig och driftig och sålt väldigt mycket dyrare än vad andra mäklare presterat så jag bjöd då även hem han för en presentation. Från första minuten kände jag mig väl omhändertagen och han presenterade ett upplägg som var helt olikt vad dem andra mäklarna presenterat med allt ifrån presentation till olika förhandlingstekniker som han demonstrerade och jag kände direkt att Victor är rätt mäklare för uppgiften. Victor levererade ett pris som var långt över mina högt ställda förväntningar och jag kan varmt gå i god för att anlita han.
summa summarum
- Sålde dyrare än övriga mäklare
- Noggrann och återkopplade vid alla moment enligt Ök
- Trevlig och smidig att ha att göra med
- Ärlig och rak "

Säljare Nybohovsbacken 81

"Mäklar Kungen av Liljeholmen/Nybohov! Valet var enkelt när vi skulle välja mäklare då vi sett att Victor Öfverberg under en längre tid förmedlat flera fina försäljningsrekord i vårt område samt framförallt dyrare än sina branschkollegor. Vi hade en förhoppning om att vi skulle få 3,4-3,5MKR då flera liknande bostäder såldes för det spannet och flera andra mäklare värderade vår bostad till den summan. Victor förmedlade vår bostad till hissnande 3,850MKR vilket var ett helt fantastiskt pris och vi är oerhört nöjda och kan varmt rekommendera Victor. "

Säljare Midsommargränd 6

"Om det finns ett ord som definiera Victor Öfverberg så är det professionalism. Victor tar sitt arbete på absolut största allvar. Genvägar och att vara sparsam eller snabba quick fix lösningar existerar inte i hans spektrum. Victor sätter ribban högt för dig och framförallt för sig själv för att han är så innerligt dedikerad i arbetet och strävar utan dess like för att klara av alla utmaningar som det medför.
Faktum är att Victors motivation stiger ännu mer för varje dag som går från och med att han anlitas för uppdraget ända fram till signering eftersom att han är så motiverad och driven genom sitt engagemang och vill verkligen leverera ett fantastiskt resultat utan dess like.
Victor är väldigt analytisk och strategisk och vågar kontra med smarta och relevanta input i dina frågor för att han verkligen genuint bryr sig om dig och samarbetet som ni kommer att besitta med varandra på alla sätt och vis vare sig det är daglig korta och snabba uppdateringar via text eller längre telefonsamtal då han går igenom och berättar mer ingående nuvarande status och nästa steg.
Detta genom att han gör ett tillförlitligt arbete och det syns att han anstränger sig och gör en ordentlig inverkan och insats. Han vill så gärna få uppdraget att poppa och sticka ut bland alla andra. Ger du Victor detaljrik information så kommer han att se till så att din annons skiner och är otroligt innehållsrik. Han kommer att då snabbt synka med intressenter som har frågor och detta uppskattas enormt samtidigt som det är otroligt positivt och upplyser köparen att det är en trygg affär. "

Säljare Cedergrensvägen 41

"Jag anlitade först en konkurrerande mäklare som säljer väldigt mycket i området och han tryckte även på att han levererade bäst betalt för att han hade så pass stor marknadsandel.
Direkt efter jag signerat förmedlingsuppdraget med mäklare X vart jag en i mängden, tighta och korta visningar med ett väldigt dåligt resultat. Efter alla visningar och omvisningar sa mäklare X att jag fått max av vad marknaden kan erbjuda och att jag skulle acceptera priset. Jag tyckte det var olustigt då jag såg att Victor Öfverberg hade sålt otroligt bra på samma marknad med bättre slutpriser så jag sa upp uppdraget med min dåvarande mäklare.
Samma dag som jag sa upp mäklaren kontaktade jag Victor, redan dagen efter satt vi på hans kontor och jag berättade om min situation och mina önskemål. Victor sa självsäkert med glimten i ögat ”oavsett pris vad den andra mäklaren presterat kommer jag leverera högre” – sagt och gjort! 24 timmar efter vårt första möte säljer Victor min bostad till ett rekordpris långt över mina högt ställda förväntningar utan annonsering eller hemnet (privatvisningar), jag är otroligt imponerad över Victors professionalitet och driv och jag kan varmt gå i god för att Victor är en extremt skicklig mäklare!"

Varmt välkommen att kontakta mig för värdering alternativt säljrådgivning,
Med vänlig hälsning Victor Öfverberg

- Utbildad Fastighetsekonom/Fastighetsutvecklare via Kungliga tekniska högskolan.
- Bank & Finans

Säljare om Victor.

02 jun 2022

"Världsklass rakt igenom"
säljare på Nybohovsbacken 35C

28 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Victor som mäklare. Han är professionell och väldigt kunnig. Han var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Snabb på att svara vid kontakt. Han fanns med under hela processen och återkopplade löpande. Affären blev över förväntan för min del. Väldigt nöjd med Victors..."
"Kan varmt rekommendera Victor som mäklare. Han är professionell och väldigt kunnig. Han var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. Snabb på att svara vid kontakt. Han fanns med under hela processen och återkopplade löpande. Affären blev över förväntan för min del. Väldigt nöjd med Victors insats vid min försäljning."
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 115

28 apr 2022

"Engagerad och genomgående professionell"
säljare på Sjöviksvägen 29

13 apr 2022

"Eftersom det finns ett stort utbud av mäklare att välja mellan kan det vara svårt att hitta rätt. Victor är rätt - oerhört engagerad och målinriktad - vi är så nöjda med vårt val!

Från första träffen - via fotografering och visningar - till affären var i hamn så har det varit fullt fokus och v..."
"Eftersom det finns ett stort utbud av mäklare att välja mellan kan det vara svårt att hitta rätt. Victor är rätt - oerhört engagerad och målinriktad - vi är så nöjda med vårt val!

Från första träffen - via fotografering och visningar - till affären var i hamn så har det varit fullt fokus och vi har fått med hjälp med allt som vi behövt.

Slutpriset blev magiskt. Vi hade en utdragen budgivning med endast en budgivare som Victor lyckades förhandla upp 900.000:-, tvivlar starkt på att andra mäklare hade klarat av den förhandlingen, och samtidigt vid kontraktsrivningen, är köparen överlycklig att få köpa vårt hem, kunde inte bli bättre för oss!

Vi rekommenderar Victor varmt till alla som går i säljplaner!
"
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 14

31 mar 2022

"Utan tvekan den bästa mäklaren jag anlitat under mina år som bostadsrättsägare, all lycka Olli "
säljare på Hägerstensvägen 169

29 mar 2022

"När jag valde mäklare var trygghet den viktigaste faktorn och Victor kom in med stor kunskap, ett lugn och en självsäkerhet i att vi skulle få ett slutpris enligt vad jag räknat med. Allt gick snabbt och smidigt och resulterade i ett slutpris som ingen av oss hade räknat med.Jag kan varmt rekomme..."
"När jag valde mäklare var trygghet den viktigaste faktorn och Victor kom in med stor kunskap, ett lugn och en självsäkerhet i att vi skulle få ett slutpris enligt vad jag räknat med. Allt gick snabbt och smidigt och resulterade i ett slutpris som ingen av oss hade räknat med.Jag kan varmt rekommendera Victor, 10 av 10!"
Läs mer
säljare på Buteljgatan 24

24 mar 2022

"Vi valde Victor eftersom vi sett att han haft många lyckade försäljningar i området, och han överträffade våra förväntningar! Vi fick ett bra samarbete direkt, med tydlig kommunikation kring planen för försäljningen och snabb återkoppling så fort det kom en spekulant. Både fotografierna och annon..."
"Vi valde Victor eftersom vi sett att han haft många lyckade försäljningar i området, och han överträffade våra förväntningar! Vi fick ett bra samarbete direkt, med tydlig kommunikation kring planen för försäljningen och snabb återkoppling så fort det kom en spekulant. Både fotografierna och annonsen var bättre än vi sett hos många andra mäklare och vi är supernöjda med hela försäljningen. Vi rekommenderar Victor varmt!"
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 49

19 mar 2022

"En mycket bra, varm, införstådd mäklare som alltid finns tillgänglig och kommer med bra tips och rekommendationer."
säljare på Rosterigränd 3

18 mar 2022

"Utifrån hur bostadsmarknaden har sett ut i Stockholm, med det höga trycket på bostäder, säljs bra lägenheter mer eller mindre av sig själv.
När det är oroligt i omvärlden, inflationen går upp, börsen svajar och det ges besked om att styrräntan ska höjas tidigare än planerat, är det helt andra sp..."
"Utifrån hur bostadsmarknaden har sett ut i Stockholm, med det höga trycket på bostäder, säljs bra lägenheter mer eller mindre av sig själv.
När det är oroligt i omvärlden, inflationen går upp, börsen svajar och det ges besked om att styrräntan ska höjas tidigare än planerat, är det helt andra spelregler som gäller.
Med dessa ingångsvärden lyckades Victor sälja vår lägenhet till nästan ett rekordpris. Han lyckades förmedla bostadens unika drag och känsla på ett rättvist sätt trots alla oroligheter runtomkring. I slutändan har han en supernöjd säljare och en överlycklig köpare som har hittat sin drömbostad.
Vi är sjukt imponerad av Victors engagemang, professionalitet och hans förmåga att göra bostaden rättvisa. Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Victor, trots att det känns i underkant."
Läs mer
säljare på Årstaskogs väg 9C

04 mar 2022

"Vi gjorde det antagligen inte lätt för Victor vid våran första träff, detta då vi redan träffat flera mäklare och var rätt bestämda vem vi ville anlita av dom.
Sen träffade vi Victor som lyckades ändra på det och fick uppdraget, något vi är väldigt nöjda med!
Allt funkade väldigt bra under hela p..."
"Vi gjorde det antagligen inte lätt för Victor vid våran första träff, detta då vi redan träffat flera mäklare och var rätt bestämda vem vi ville anlita av dom.
Sen träffade vi Victor som lyckades ändra på det och fick uppdraget, något vi är väldigt nöjda med!
Allt funkade väldigt bra under hela processen. Victor är alltid tillgänglig för frågor, små som stora och är ett bra bollplank samtidigt som han sliter hårt för att göra det bästa av försäljningen! Han är väldigt lyhörd, kunnig och gör ett superjobb!
Innan du bestämmer dig för vem som ska sälja din lägenhet, se till att ha pratat med Victor först!"
Läs mer
säljare på Liljeholmsvägen 32

27 feb 2022

"Otrolig nöjd med mitt val av Lileholmens bästa mäklare Victor Öfverberg som har stark lokal kännedom i området och agerade ödmjukt och var inte påträngande som många mäklare kan vara. Bra återkoppling och väldig tydlig i försäljningsprocessen. Allt sköttes helt perfekt precis som jag vill ha det."
"Otrolig nöjd med mitt val av Lileholmens bästa mäklare Victor Öfverberg som har stark lokal kännedom i området och agerade ödmjukt och var inte påträngande som många mäklare kan vara. Bra återkoppling och väldig tydlig i försäljningsprocessen. Allt sköttes helt perfekt precis som jag vill ha det."
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 25

27 feb 2022

"Mycket nöjd med mäklarens engagemang vid utformningen och förberedelser kring visning och budgivningen."
säljare på Lövholmsvägen 88

25 feb 2022

"Att sälja sin bostad kan vara en omtumlande upplevelse. Samtidigt som en känsla av stress och osäkerhet smyger sig på under förberedelserna inför försäljning, så finns där en förhoppning om att allt ska gå bra och kanske till och med över förväntan. För oss som uppskattar ärliga svar och ett ”rak..."
"Att sälja sin bostad kan vara en omtumlande upplevelse. Samtidigt som en känsla av stress och osäkerhet smyger sig på under förberedelserna inför försäljning, så finns där en förhoppning om att allt ska gå bra och kanske till och med över förväntan. För oss som uppskattar ärliga svar och ett ”rakt på sak” tillvägagångssätt, blev Victor ett självklart val. Från första mötet fram till att försäljningen var avklarad, kände vi att lägenheten var i trygga händer hos Victor. Det vi främst tar med oss från vårt samarbete är hans engagemang, drivkraft och tydliga passion för sitt yrke. Victors entusiasm för bostaden smittade av sig på oss som säljare och vi kunde med tillit låta hans expertis ta över rodret och med trygghet navigera fram försäljningen över mållinjen. Bostaden blev tack vare Victors fantastiska förhandlingsförmåga och järnvilja, såld innan visning och priset överträffade våra förhoppningar med råge. Vi är enormt nöjda över vårt val av mäklare och rekommenderar Victor starkt! "
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 49

23 feb 2022

"Vår bostad var endast ute som kommande då vi inte hade planer på att sälja ännu. Men Victor såg till att många spekulanter ville komma på privat visning som i sin tur ledde till att vi fick ett så bra pris som vi inte kunde tacka nej till! Victor sålde vår bostad på rekordpris och då hade en bost..."
"Vår bostad var endast ute som kommande då vi inte hade planer på att sälja ännu. Men Victor såg till att många spekulanter ville komma på privat visning som i sin tur ledde till att vi fick ett så bra pris som vi inte kunde tacka nej till! Victor sålde vår bostad på rekordpris och då hade en bostad med samma planlösning på samma våningsplan fast två portar ifrån oss sålts för 200 tkr mindre för bara en vecka innan vår bostad såldes!
Victor ska ni absolut välja om ni vill ha en lyhörd, omtänksam, ärlig, anpassningsbar och grym mäklare. Vi är så nöjda att vi valde att sälja vår bostad via Victor (sålde även vår lilla bostadsrätt via Victor för bara två månader sedan och gick hur bra som helst!) och rekommenderar honom varmt till alla som går i säljtankar :). "
Läs mer
säljare på Vinodlargatan 7

20 feb 2022

"Under vårt första möte med Victor, kände vi ett stort driv och lokalkännedom från Victors sida. Han beskrev sin unika försäljnings- och presentationsprocess och hur han är mån om att vara påläst för att skapa högt företroende från både säljaren och spekulanterna. Vi bestämde oss tidigt att ge Vic..."
"Under vårt första möte med Victor, kände vi ett stort driv och lokalkännedom från Victors sida. Han beskrev sin unika försäljnings- och presentationsprocess och hur han är mån om att vara påläst för att skapa högt företroende från både säljaren och spekulanterna. Vi bestämde oss tidigt att ge Victor förtroendet att sälja vår bostad.
Victor tog tid för oss innan och under försäljningen. Han var tydlig och gav oss bra återkoppling under hela processen.
Vi fick ett väldigt bra pris på vår bostad, mycket tack vare att Victor lyckats ge spekulanterna tydlig information och att vara lyhörd.
Vi är Victor våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Liljeholmstorget 12

19 feb 2022

"Vi fick vår lägenhet såld på rekordtid för ett pris som vi inte ens vågade hoppas på. Detta var vår första försäljning och Victor var alltid tillgänglig och svarade på alla funderingar vi hade under processen. Victor jobbar med riktigt bra fotografer och det var nästan så att jag inte vill flytta..."
"Vi fick vår lägenhet såld på rekordtid för ett pris som vi inte ens vågade hoppas på. Detta var vår första försäljning och Victor var alltid tillgänglig och svarade på alla funderingar vi hade under processen. Victor jobbar med riktigt bra fotografer och det var nästan så att jag inte vill flytta efter ha sett våra bilder. Vi rekommenderar Victor! "
Läs mer
säljare på Älvsjö Stationsgata 2A

16 feb 2022

"Vi kan varmt rekommendera Victor som mäklare. Han är driven, engagerad, ödmjuk och lösningsorienterad. Vidare gav han oss löpande information under hela försäljningsprocessen och var lätt att kontakta. "
säljare på Sjöviksvägen 39

12 feb 2022

"Victor är förtroendeingivande, kompetent och jobbar hårt för att du ska få ett så bra pris som möjligt.
Han lyckades sälja vår lägenhet till rekordpris. Aldrig tidigare har en bostad i vår stora förening gått för ett så högt kvadratmeterpris.
Fotografen han samarbetar med tog fantastiska bilder..."
"Victor är förtroendeingivande, kompetent och jobbar hårt för att du ska få ett så bra pris som möjligt.
Han lyckades sälja vår lägenhet till rekordpris. Aldrig tidigare har en bostad i vår stora förening gått för ett så högt kvadratmeterpris.
Fotografen han samarbetar med tog fantastiska bilder som resulterade i över 10 000 annonsbesök på Hemnet under elva dagar samt ett stort antal sällskap på visningarna.
Vi är mer än nöjda med Victors insats och priset vi fick så kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Katrinebergsbacken 20

04 feb 2022

"Liljeholmens vassaste mäklare, rekommenderas starkt."
säljare på Liljeholmstorget 6

03 feb 2022

"Vi rekommenderar Victor starkt. Vi är supernöjda rakt igenom."
säljare på Midsommargränd 6

02 feb 2022

"Victor är mycket hjälpsam och alltid tillgänglig för alla frågor, han gör en delaktig i hela processen. Han är lyhörd och vill att bästa för mig som säljare. Han visade också gästlägenheten i föreningen under visningen för att visa allt positiv ed lägenheten och dess falliteter och området runt b..."
"Victor är mycket hjälpsam och alltid tillgänglig för alla frågor, han gör en delaktig i hela processen. Han är lyhörd och vill att bästa för mig som säljare. Han visade också gästlägenheten i föreningen under visningen för att visa allt positiv ed lägenheten och dess falliteter och området runt bostaden. Ha rekommenderas varmt. "
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 17

02 feb 2022

"Extremt driven och kompetent mäklare, rekommenderas varmt."
säljare på Kristallvägen 139

29 jan 2022

"Engagerad, målmedveten och väldigt seriös. Rekommenderar honom till kommande säljare och köpare."
säljare på Bokbindarvägen 14

23 jan 2022

"Förtroendeingivande, professionell och bra på sitt jobb. Victor var alltid lyhörd för våra frågor, funderingar och önskemål genom hela processen. När vi hade ett konkret bud att ta ställning till gjorde han allt för att ge oss bästa förutsättningar att fatta ett så väl underbyggt beslut som möjli..."
"Förtroendeingivande, professionell och bra på sitt jobb. Victor var alltid lyhörd för våra frågor, funderingar och önskemål genom hela processen. När vi hade ett konkret bud att ta ställning till gjorde han allt för att ge oss bästa förutsättningar att fatta ett så väl underbyggt beslut som möjligt. Alltid tillgänglig och på tårna. Vi är jättenöjda!"
Läs mer
säljare på Vinodlargatan 11

20 jan 2022

"Victor höll mig uppdaterad under hela processen och svarade gärna på mina många frågor. Jag kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Sparbanksvägen 22

14 dec 2021

"Victor är en trevlig person att ha och göra med och väldigt tillmötesgående med ens önskemål.
Jag gav uppdraget till honom baserat på ett telefonsamtal, så bra är han på att sälja in sig själv och de tjänster han erbjuder! "
säljare på Sjöviksvägen 128

11 dec 2021

"Victor är professionell, engagerad, kunnig och lyhörd. Väl förberedd och noga med helheten såväl som detaljer genom alla moment i försäljningen. God kommunikation med oss som säljare och med alla potentiella köpare under budgivningen. Vi har känt oss otroligt trygga med Victor som vår mäklare oc..."
"Victor är professionell, engagerad, kunnig och lyhörd. Väl förberedd och noga med helheten såväl som detaljer genom alla moment i försäljningen. God kommunikation med oss som säljare och med alla potentiella köpare under budgivningen. Vi har känt oss otroligt trygga med Victor som vår mäklare och rekommenderar alla som står inför en försäljning att anlita honom. "
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 140

29 nov 2021

"Victor Öfverberg är en engagerad, lyhörd och seriös mäklare med starkt målfokus. Mina bästa rekommendationer!
"
säljare på Gröndalsvägen 141

03 nov 2021

"Viktor är en ödmjuk och flexibel mäklare som vi upplevde agerade professionellt från start till mål. "
säljare på Liljeholmstorget 84

25 okt 2021

"Vi valde att träffa tre mäklare från olika byråer som säljer mycket i området. Vi kände oss absolut mest trygga med Victor. Som förstagångssäljare var vi tacksamma för Victors förklaringar, lugnande ord och pepp. Trots att vi hade bokat en resa precis under visningsdagarna (och inte ens var hemma..."
"Vi valde att träffa tre mäklare från olika byråer som säljer mycket i området. Vi kände oss absolut mest trygga med Victor. Som förstagångssäljare var vi tacksamma för Victors förklaringar, lugnande ord och pepp. Trots att vi hade bokat en resa precis under visningsdagarna (och inte ens var hemma under försäljningen) så gick både budgivning och signering smidigt, vi kände oss helt lugna med att låta Victor hantera allt. "
Läs mer
säljare på Liljeholmsgränd 2

22 okt 2021

"Victor va evärdligt hjälpsam och engagerad i att hjälpa till vid min försäljning. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Tegelbruksvägen 14

16 okt 2021

"Jag kan helhjärtat rekommendera Victor om du ska sälja. Han är kunnig, strategisk och tillgänglig. "
säljare på Nybohovsbacken 105

04 okt 2021

"Vi köpte vår bostad väldigt dyrt och vi visste att vi behövde en slipad mäklare som kan leverera betydligt högre än marknadsvärdet. Redan vid våra efterforskningar på hemnet/booli så såg vi att Victor Öfverberg allt som omftast levererade flera 100.000:- mer än andra mäklare på samma marknad och ..."
"Vi köpte vår bostad väldigt dyrt och vi visste att vi behövde en slipad mäklare som kan leverera betydligt högre än marknadsvärdet. Redan vid våra efterforskningar på hemnet/booli så såg vi att Victor Öfverberg allt som omftast levererade flera 100.000:- mer än andra mäklare på samma marknad och bostäder och flera av våra vänner och bekanta har anlitat han tidigare med helt absurda slutpriser. Men med detta sagt så bjöd vi även hem fem mäklare för att jämför pris och vad dem kan erbjuda. Alla gjorde ett gott intryck men redan sekunden efter Victor lämnat mötet så ringde vi tillbaka till han för att ge han uppdraget.
 
Vid försäljningen så skötte Victor sig exemplariskt, återkopplade jämnt och ständigt och arbetade 100% med både förhandsvisningar sena kvällar som helger, - man förstår verkligen varför han har så höga rekommednationer både via rekomendationssidor samt grannar i trapphuset som alla talar gott om denna mäklare som gång på gång levererar nya föreningrekord i Hägersten/Liljeholmen/Midsommarkransen/Gröndal där vi följt hans framgång.
Vid budgivningen så drog det iväg och det var inte helt enkelt men Victor såg flera lösningar där andra kunde ha set problem, han löste allting exemplariskt och förhandlade till ett helt vansiningt högt precis där vi slog hela området med råge. Vi kommer alltid anlita Victor vid en försäljning men aldrig köpa av han! Varma rekomendationer / Laura "
Läs mer
säljare på Nybohovsgränd 16

03 okt 2021

"Vid skarpt läge med visningar och försäljning förstår man varför Victor är en så rekommenderad mäklare. Då steppar han upp och ger helhjärtat fokus på din försäljning. Han är snabb och flexibel med att anpassa sig efter nya förutsättningar som dyker upp, och inte rädd att lägga ner extra arbete f..."
"Vid skarpt läge med visningar och försäljning förstår man varför Victor är en så rekommenderad mäklare. Då steppar han upp och ger helhjärtat fokus på din försäljning. Han är snabb och flexibel med att anpassa sig efter nya förutsättningar som dyker upp, och inte rädd att lägga ner extra arbete för att få ut bästa resultat. I vårt fall blev det rekordpris, en bra bit över (höga) förväntningar. Då Victor även ger ett sympatiskt och trevligt intryck till alla han möter får han våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Svandammsvägen 41

29 sep 2021

"Snabbt och proffsigt"
säljare på Midsommarvägen 27

24 sep 2021

"Victor är professionell och förstod snabbt mina tankar runt försäljningen. Jag har haft stor tillit under resans gång och vi fick lägenheten sålde efter 40 minuters visning. "
säljare på Instrumentvägen 35

20 sep 2021

"Proffesionell och engagerad"
säljare på Sjöviksbacken 5

12 sep 2021

"Rekommenderar honom starkt. Väldigt väldigt nöjd."
säljare på Pingstvägen 54

08 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Victors insatser vid försäljningen av vår bostad! En lugn, strukturerad mäklare som hade koll på området, skapade rätt förväntningar och var lyhörd inför våra önskemål. Försäljningen gick över förväntan!"
säljare på Liljeholmstorget 16

05 sep 2021

"Efter att ha träffat flera mäklare inför försäljning föll valet på Victor direkt efter första mötet. Victor gav ett proffsigt, påläst och seriöst intryck samt förmedlade känslan av att han både KAN och VILL sälja bostaden till ett högt pris för att möta våra förväntningar. Han påvisade det där ex..."
"Efter att ha träffat flera mäklare inför försäljning föll valet på Victor direkt efter första mötet. Victor gav ett proffsigt, påläst och seriöst intryck samt förmedlade känslan av att han både KAN och VILL sälja bostaden till ett högt pris för att möta våra förväntningar. Han påvisade det där extra som vi var ute efter i en mäklare genom att vara tydlig och demonstrerande i sitt tillvägagångssätt att hantera spekulanter, visningar, m.m. Victor vill inte bara sälja bostäder utan förmedla hela känslan och paketet av ett hem vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val.
Sagt och gjort drog Victor igång från dag 1, tydlig och informerande hela vägen med kontinuerliga uppdateringar. Allt ifrån pappersarbete till färdiga prospekt och bilder var vi väldigt nöjda med. Vidare visade Victor igen att vi hade gjort ett korrekt och tryggt val genom att sälja bostaden efter en(1)!!! privatvisning till ett pris som var över våra förväntningar.
Vi är oerhört nöjda kan starkt rekommendera Victor för den som är ute bra betalt och en trygg affär!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 124

03 sep 2021

"Fick ett bra första intryck som höll i sig och utgick ifrån att spekulanter hade samma upplevelse. Allt rullade på bra och slutpriset var jag mycket nöjd med!"
säljare på Gröndalsvägen 80A

28 aug 2021

"Victor har varit suverän från första möte till kontrakt.
Det kändes överflödigt att träffa fler mäklare efter första mötet med Victor, det kändes bara som självklart.
Victor är rak och enkel i sin kommunikation.
Driven att göra en så bra affär som möjligt för oss säljare och vi är nöjda med resu..."
"Victor har varit suverän från första möte till kontrakt.
Det kändes överflödigt att träffa fler mäklare efter första mötet med Victor, det kändes bara som självklart.
Victor är rak och enkel i sin kommunikation.
Driven att göra en så bra affär som möjligt för oss säljare och vi är nöjda med resultatet. "
Läs mer
säljare på Hökmossevägen 70

15 aug 2021

"Victor är trevlig och kompetent - kan definitivt rekommenderas "
säljare på Liljeholmsvägen 10B

29 jun 2021

"Vi kände oss trygga med Victor från början till avslut. Han upplevdes lugn och trevlig och tog sig tid att svara på frågor under hela processen. Försäljningen gick bra och han slog rekord i föreningen. Utöver att försäljningen gick smidigt var han hjälpsam i vårt letande efter ny bostad."
"Vi kände oss trygga med Victor från början till avslut. Han upplevdes lugn och trevlig och tog sig tid att svara på frågor under hela processen. Försäljningen gick bra och han slog rekord i föreningen. Utöver att försäljningen gick smidigt var han hjälpsam i vårt letande efter ny bostad."
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 35I

28 jun 2021

"After having a bad experience with the sale of my previous apartment, I was determined to find a realtor that would have a thorough plan and was truly passionate about his job. I asked many realtors to come by but only with Victor I saw the passion in his eyes and willingness to invest and do the..."
"After having a bad experience with the sale of my previous apartment, I was determined to find a realtor that would have a thorough plan and was truly passionate about his job. I asked many realtors to come by but only with Victor I saw the passion in his eyes and willingness to invest and do the process together till the end. And boy did he. We planned to do photos but because we needed more time,
they were taken later. Nonetheless Victor pushed to get the pictures in and get the ad up and running in no time with no delay or rest. The Sunday when we had the open house, the weather was super good. Unfortunately for us too good for viewings, everybody I knew went to the water and swim. The amount of people that showed up was below double digits, disappointing especially with the great photographer that put our apartment in the spotlights. Victor kept his cool and kept focused on what he could do. Days went by where there was no bid and we were accepting the fact, that we would have to try later again. Out of the blue Victor surprised, in the background he kept contact with all the potential buyers. Finally after a long wait, bids came in and before we knew it and realised it we where at his office, where we signed the papers just shortly after the last bid. We are impressed he got us a great valuation and also gave us the proper time to find a new home. I vote Victor realtor of the year!
"
Läs mer
säljare på Nybohovsbacken 35K

28 jun 2021

"När det var dags att sälja min bostad så rekommenderade redan flera utav mina vänner och bekanta att anlita Victor Öfverberg. Trots detta så ville jag även göra min egna research så jag träffade och jämförde med sju andra mäklare i området och många upplägg liknade varandra och jag kände inget vi..."
"När det var dags att sälja min bostad så rekommenderade redan flera utav mina vänner och bekanta att anlita Victor Öfverberg. Trots detta så ville jag även göra min egna research så jag träffade och jämförde med sju andra mäklare i området och många upplägg liknade varandra och jag kände inget vidare förtroende för någon av dem. Inför mötet med Victor så klarnade allting, Victor presenterade ett helt eget upplägg om hur han förmedlar sina bostäder samt försäljningsstatistik. Kan bara säga Wow – siffrorna ljuger inte och dem är långt över samtliga mäklare i området på dyrare lgh och jag kan varmt rekommendera alla som vill ha bra betalt att anlita denna mäklare, lite dyrare men helt klart värd varenda krona! Hälsningar Osman"
Läs mer
säljare på Aprilgatan 12A

23 jun 2021

"Victor gjorde ett kanonjobb som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet! Återkopplar fort, social och pålitlig. Samarbetet kändes tryggt från start till mål och Victor höll mig uppdaterad kontinuerligt vilket kändes toppen. Jag kan varmt rekommendera Victor!"
"Victor gjorde ett kanonjobb som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet! Återkopplar fort, social och pålitlig. Samarbetet kändes tryggt från start till mål och Victor höll mig uppdaterad kontinuerligt vilket kändes toppen. Jag kan varmt rekommendera Victor!"
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 92

23 jun 2021

"Mycket dedikerad och engagerad. Det kändes verkligen som att han var på "min" sida och ville att jag skulle bli 100% nöjd."
säljare på Katrinebergsbacken 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
232 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
211 av 212 säljare
Victor satte rätt förväntningar på slutpriset
190 av 210 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
206 av 212 säljare
Victor var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 212 säljare

Victor på kartan.

308 tidigare annonser
11 bostäder till salu
214 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

5 590 000 kr
3 rum, 65 m²
86 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 996 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 69 m²
79 637 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 623 kr/mån
3 795 000 kr
2 rum, 45 m²
84 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 856 kr/mån
4 rum, 101 m²
Lägenhet, Stockholm
4 623 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 72 m²
76 319 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 560 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmen
3 rum, 85 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmen
2 rum, 63 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmskajen
3 rum, 76 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmskajen
4 rum, 97 m²
Utropspris: 9 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmskajen
3 rum, 73 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.