Victor Öfverberg

Profilbild för Victor Öfverberg
Säljarfavorit
Victor Öfverberg
4.9 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
39 st
194 315 000 kr

Bakgrund

Victor Öfverberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-01-16. Victor har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Victor har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 197 605 000 kr.

Presentation

- 1:a placering rekommenderade mäklaren i Hägersten/Liljeholmen/Liljeholmskajen
- Flest rekommendationer Hägersten-Liljeholmen helår 2021
- En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare 2021. Källa - Hitta mäklare
- Topp 3 rekommenderade mäklaren i Hägersten/Midsommarkransen/Gröndal
- Specialist på försäljningspriser över marknadsvärdet
- Flertal försäljningsrekord långt över indexerat värde varje månad, se säljstatistik via hemnet/Booli
- Bred analytisk och strategisk kunskap

Mina kunder nedanför beskriver mig

Säljare Nybohovsgränd 16

"Vi köpte vår bostad väldigt dyrt och vi visste att vi behövde en slipad mäklare som kan leverera betydligt högre än marknadsvärdet. Redan vid våra efterforskningar på hemnet/booli så såg vi att Victor Öfverberg allt som omftast levererade flera 100.000:- mer än andra mäklare på samma marknad och bostäder och flera av våra vänner och bekanta har anlitat han tidigare med helt absurda slutpriser. Men med detta sagt så bjöd vi även hem fem mäklare för att jämför pris och vad dem kan erbjuda. Alla gjorde ett gott intryck men redan sekunden efter Victor lämnat mötet så ringde vi tillbaka till han för att ge han uppdraget.

Vid försäljningen så skötte Victor sig exemplariskt, återkopplade jämnt och ständigt och arbetade 100% med både förhandsvisningar sena kvällar som helger, - man förstår verkligen varför han har så höga rekommednationer både via rekomendationssidor samt grannar i trapphuset som alla talar gott om denna mäklare som gång på gång levererar nya föreningrekord i Hägersten/Liljeholmen/Midsommarkransen/Gröndal där vi följt hans framgång.
Vid budgivningen så drog det iväg och det var inte helt enkelt men Victor såg flera lösningar där andra kunde ha set problem, han löste allting exemplariskt och förhandlade till ett helt vansiningt högt precis där vi slog hela området med råge. Vi kommer alltid anlita Victor vid en försäljning men aldrig köpa av han! Varma rekomendationer / Laura "

Säljare Rosterigränd 3

"Jag har sålt och köpt med flera mäklare tidigare i Liljeholmen/Hägersten och har mer eller mindre aldrig varit riktigt nöjd med tjänsten eller kvaliten som jag betalat för. Vid min senaste försäljning var jag därmed super noggrann och bjöd hem sex olika mäklare ifrån dem lokala kontoren, ingen av dem kändes vidare trovärdig eller att jag fick förtroende för att nån ska förmedla min bostad. Victor Öfverberg kände jag dock till genom ryktet i min förening att han var extremt skicklig och driftig och sålt väldigt mycket dyrare än vad andra mäklare presterat så jag bjöd då även hem han för en presentation. Från första minuten kände jag mig väl omhändertagen och han presenterade ett upplägg som var helt olikt vad dem andra mäklarna presenterat med allt ifrån presentation till olika förhandlingstekniker som han demonstrerade och jag kände direkt att Victor är rätt mäklare för uppgiften. Victor levererade ett pris som var långt över mina högt ställda förväntningar och jag kan varmt gå i god för att anlita han.
summa summarum
- Sålde dyrare än övriga mäklare
- Noggrann och återkopplade vid alla moment enligt Ök
- Trevlig och smidig att ha att göra med
- Ärlig och rak "

Säljare Nybohovsbacken 81

"Mäklar Kungen av Liljeholmen/Nybohov! Valet var enkelt när vi skulle välja mäklare då vi sett att Victor Öfverberg under en längre tid förmedlat flera fina försäljningsrekord i vårt område samt framförallt dyrare än sina branschkollegor. Vi hade en förhoppning om att vi skulle få 3,4-3,5MKR då flera liknande bostäder såldes för det spannet och flera andra mäklare värderade vår bostad till den summan. Victor förmedlade vår bostad till hissnande 3,850MKR vilket var ett helt fantastiskt pris och vi är oerhört nöjda och kan varmt rekommendera Victor. "

Säljare Midsommargränd 6

"Om det finns ett ord som definiera Victor Öfverberg så är det professionalism. Victor tar sitt arbete på absolut största allvar. Genvägar och att vara sparsam eller snabba quick fix lösningar existerar inte i hans spektrum. Victor sätter ribban högt för dig och framförallt för sig själv för att han är så innerligt dedikerad i arbetet och strävar utan dess like för att klara av alla utmaningar som det medför.
Faktum är att Victors motivation stiger ännu mer för varje dag som går från och med att han anlitas för uppdraget ända fram till signering eftersom att han är så motiverad och driven genom sitt engagemang och vill verkligen leverera ett fantastiskt resultat utan dess like.
Victor är väldigt analytisk och strategisk och vågar kontra med smarta och relevanta input i dina frågor för att han verkligen genuint bryr sig om dig och samarbetet som ni kommer att besitta med varandra på alla sätt och vis vare sig det är daglig korta och snabba uppdateringar via text eller längre telefonsamtal då han går igenom och berättar mer ingående nuvarande status och nästa steg.
Detta genom att han gör ett tillförlitligt arbete och det syns att han anstränger sig och gör en ordentlig inverkan och insats. Han vill så gärna få uppdraget att poppa och sticka ut bland alla andra. Ger du Victor detaljrik information så kommer han att se till så att din annons skiner och är otroligt innehållsrik. Han kommer att då snabbt synka med intressenter som har frågor och detta uppskattas enormt samtidigt som det är otroligt positivt och upplyser köparen att det är en trygg affär. "

Säljare Cedergrensvägen 41

"Jag anlitade först en konkurrerande mäklare som säljer väldigt mycket i området och han tryckte även på att han levererade bäst betalt för att han hade så pass stor marknadsandel.
Direkt efter jag signerat förmedlingsuppdraget med mäklare X vart jag en i mängden, tighta och korta visningar med ett väldigt dåligt resultat. Efter alla visningar och omvisningar sa mäklare X att jag fått max av vad marknaden kan erbjuda och att jag skulle acceptera priset. Jag tyckte det var olustigt då jag såg att Victor Öfverberg hade sålt otroligt bra på samma marknad med bättre slutpriser så jag sa upp uppdraget med min dåvarande mäklare.
Samma dag som jag sa upp mäklaren kontaktade jag Victor, redan dagen efter satt vi på hans kontor och jag berättade om min situation och mina önskemål. Victor sa självsäkert med glimten i ögat ”oavsett pris vad den andra mäklaren presterat kommer jag leverera högre” – sagt och gjort! 24 timmar efter vårt första möte säljer Victor min bostad till ett rekordpris långt över mina högt ställda förväntningar utan annonsering eller hemnet (privatvisningar), jag är otroligt imponerad över Victors professionalitet och driv och jag kan varmt gå i god för att Victor är en extremt skicklig mäklare!"

Varmt välkommen att kontakta mig för värdering alternativt säljrådgivning,
Med vänlig hälsning Victor Öfverberg

- Utbildad Fastighetsekonom/Fastighetsutvecklare via Kungliga tekniska högskolan.
- Bank & Finans

Säljare om Victor.

20 jan 2022

"Victor höll mig uppdaterad under hela processen och svarade gärna på mina många frågor. Jag kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Sparbanksvägen 22

14 dec 2021

"Victor är en trevlig person att ha och göra med och väldigt tillmötesgående med ens önskemål.
Jag gav uppdraget till honom baserat på ett telefonsamtal, så bra är han på att sälja in sig själv och de tjänster han erbjuder! "
säljare på Sjöviksvägen 128

11 dec 2021

"Victor är professionell, engagerad, kunnig och lyhörd. Väl förberedd och noga med helheten såväl som detaljer genom alla moment i försäljningen. God kommunikation med oss som säljare och med alla potentiella köpare under budgivningen. Vi har känt oss otroligt trygga med Victor som vår mäklare och rekommenderar alla som står inför en försäljning att anlita honom. "
säljare på Sjöviksvägen 140

29 nov 2021

"Victor Öfverberg är en engagerad, lyhörd och seriös mäklare med starkt målfokus. Mina bästa rekommendationer!
"
säljare på Gröndalsvägen 141

03 nov 2021

"Viktor är en ödmjuk och flexibel mäklare som vi upplevde agerade professionellt från start till mål. "
säljare på Liljeholmstorget 84

25 okt 2021

"Vi valde att träffa tre mäklare från olika byråer som säljer mycket i området. Vi kände oss absolut mest trygga med Victor. Som förstagångssäljare var vi tacksamma för Victors förklaringar, lugnande ord och pepp. Trots att vi hade bokat en resa precis under visningsdagarna (och inte ens var hemma under försäljningen) så gick både budgivning och signering smidigt, vi kände oss helt lugna med att låta Victor hantera allt. "
säljare på Liljeholmsgränd 2

22 okt 2021

"Victor va evärdligt hjälpsam och engagerad i att hjälpa till vid min försäljning. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Tegelbruksvägen 14

16 okt 2021

"Jag kan helhjärtat rekommendera Victor om du ska sälja. Han är kunnig, strategisk och tillgänglig. "
säljare på Nybohovsbacken 105

04 okt 2021

"Vi köpte vår bostad väldigt dyrt och vi visste att vi behövde en slipad mäklare som kan leverera betydligt högre än marknadsvärdet. Redan vid våra efterforskningar på hemnet/booli så såg vi att Victor Öfverberg allt som omftast levererade flera 100.000:- mer än andra mäklare på samma marknad och bostäder och flera av våra vänner och bekanta har anlitat han tidigare med helt absurda slutpriser. Men med detta sagt så bjöd vi även hem fem mäklare för att jämför pris och vad dem kan erbjuda. Alla gjorde ett gott intryck men redan sekunden efter Victor lämnat mötet så ringde vi tillbaka till han för att ge han uppdraget.
 
Vid försäljningen så skötte Victor sig exemplariskt, återkopplade jämnt och ständigt och arbetade 100% med både förhandsvisningar sena kvällar som helger, - man förstår verkligen varför han har så höga rekommednationer både via rekomendationssidor samt grannar i trapphuset som alla talar gott om denna mäklare som gång på gång levererar nya föreningrekord i Hägersten/Liljeholmen/Midsommarkransen/Gröndal där vi följt hans framgång.
Vid budgivningen så drog det iväg och det var inte helt enkelt men Victor såg flera lösningar där andra kunde ha set problem, han löste allting exemplariskt och förhandlade till ett helt vansiningt högt precis där vi slog hela området med råge. Vi kommer alltid anlita Victor vid en försäljning men aldrig köpa av han! Varma rekomendationer / Laura "
säljare på Nybohovsgränd 16

03 okt 2021

"Vid skarpt läge med visningar och försäljning förstår man varför Victor är en så rekommenderad mäklare. Då steppar han upp och ger helhjärtat fokus på din försäljning. Han är snabb och flexibel med att anpassa sig efter nya förutsättningar som dyker upp, och inte rädd att lägga ner extra arbete för att få ut bästa resultat. I vårt fall blev det rekordpris, en bra bit över (höga) förväntningar. Då Victor även ger ett sympatiskt och trevligt intryck till alla han möter får han våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Svandammsvägen 41

29 sep 2021

"Snabbt och proffsigt"
säljare på Midsommarvägen 27

24 sep 2021

"Victor är professionell och förstod snabbt mina tankar runt försäljningen. Jag har haft stor tillit under resans gång och vi fick lägenheten sålde efter 40 minuters visning. "
säljare på Instrumentvägen 35

20 sep 2021

"Proffesionell och engagerad"
säljare på Sjöviksbacken 5

12 sep 2021

"Rekommenderar honom starkt. Väldigt väldigt nöjd."
säljare på Pingstvägen 54

08 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Victors insatser vid försäljningen av vår bostad! En lugn, strukturerad mäklare som hade koll på området, skapade rätt förväntningar och var lyhörd inför våra önskemål. Försäljningen gick över förväntan!"
säljare på Liljeholmstorget 16

05 sep 2021

"Efter att ha träffat flera mäklare inför försäljning föll valet på Victor direkt efter första mötet. Victor gav ett proffsigt, påläst och seriöst intryck samt förmedlade känslan av att han både KAN och VILL sälja bostaden till ett högt pris för att möta våra förväntningar. Han påvisade det där extra som vi var ute efter i en mäklare genom att vara tydlig och demonstrerande i sitt tillvägagångssätt att hantera spekulanter, visningar, m.m. Victor vill inte bara sälja bostäder utan förmedla hela känslan och paketet av ett hem vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt val.
Sagt och gjort drog Victor igång från dag 1, tydlig och informerande hela vägen med kontinuerliga uppdateringar. Allt ifrån pappersarbete till färdiga prospekt och bilder var vi väldigt nöjda med. Vidare visade Victor igen att vi hade gjort ett korrekt och tryggt val genom att sälja bostaden efter en(1)!!! privatvisning till ett pris som var över våra förväntningar.
Vi är oerhört nöjda kan starkt rekommendera Victor för den som är ute bra betalt och en trygg affär!"
säljare på Sjöviksvägen 124

03 sep 2021

"Fick ett bra första intryck som höll i sig och utgick ifrån att spekulanter hade samma upplevelse. Allt rullade på bra och slutpriset var jag mycket nöjd med!"
säljare på Gröndalsvägen 80A

28 aug 2021

"Victor har varit suverän från första möte till kontrakt.
Det kändes överflödigt att träffa fler mäklare efter första mötet med Victor, det kändes bara som självklart.
Victor är rak och enkel i sin kommunikation.
Driven att göra en så bra affär som möjligt för oss säljare och vi är nöjda med resultatet. "
säljare på Hökmossevägen 70

15 aug 2021

"Victor är trevlig och kompetent - kan definitivt rekommenderas "
säljare på Liljeholmsvägen 10B

29 jun 2021

"Vi kände oss trygga med Victor från början till avslut. Han upplevdes lugn och trevlig och tog sig tid att svara på frågor under hela processen. Försäljningen gick bra och han slog rekord i föreningen. Utöver att försäljningen gick smidigt var han hjälpsam i vårt letande efter ny bostad."
säljare på Nybohovsbacken 35I

28 jun 2021

"After having a bad experience with the sale of my previous apartment, I was determined to find a realtor that would have a thorough plan and was truly passionate about his job. I asked many realtors to come by but only with Victor I saw the passion in his eyes and willingness to invest and do the process together till the end. And boy did he. We planned to do photos but because we needed more time,
they were taken later. Nonetheless Victor pushed to get the pictures in and get the ad up and running in no time with no delay or rest. The Sunday when we had the open house, the weather was super good. Unfortunately for us too good for viewings, everybody I knew went to the water and swim. The amount of people that showed up was below double digits, disappointing especially with the great photographer that put our apartment in the spotlights. Victor kept his cool and kept focused on what he could do. Days went by where there was no bid and we were accepting the fact, that we would have to try later again. Out of the blue Victor surprised, in the background he kept contact with all the potential buyers. Finally after a long wait, bids came in and before we knew it and realised it we where at his office, where we signed the papers just shortly after the last bid. We are impressed he got us a great valuation and also gave us the proper time to find a new home. I vote Victor realtor of the year!
"
säljare på Nybohovsbacken 35K

28 jun 2021

"När det var dags att sälja min bostad så rekommenderade redan flera utav mina vänner och bekanta att anlita Victor Öfverberg. Trots detta så ville jag även göra min egna research så jag träffade och jämförde med sju andra mäklare i området och många upplägg liknade varandra och jag kände inget vidare förtroende för någon av dem. Inför mötet med Victor så klarnade allting, Victor presenterade ett helt eget upplägg om hur han förmedlar sina bostäder samt försäljningsstatistik. Kan bara säga Wow – siffrorna ljuger inte och dem är långt över samtliga mäklare i området på dyrare lgh och jag kan varmt rekommendera alla som vill ha bra betalt att anlita denna mäklare, lite dyrare men helt klart värd varenda krona! Hälsningar Osman"
säljare på Aprilgatan 12A

23 jun 2021

"Victor gjorde ett kanonjobb som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet! Återkopplar fort, social och pålitlig. Samarbetet kändes tryggt från start till mål och Victor höll mig uppdaterad kontinuerligt vilket kändes toppen. Jag kan varmt rekommendera Victor!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

23 jun 2021

"Mycket dedikerad och engagerad. Det kändes verkligen som att han var på "min" sida och ville att jag skulle bli 100% nöjd."
säljare på Katrinebergsbacken 20

22 jun 2021

"Supernöjd med Victor, han är professionell och trygg. Inkännande efter mina behov och samtidigt driftig! Kan starkt rekommendera! "
säljare på Liljeholmsvägen 32

13 jun 2021

"Är du trött på ointresserade och likgiltiga mäklare? Välj Victor istället. Victor kommer göra sitt yttersta för att optimera försäljningen av er lägenhet. Engagerad, driven, kompetent och trevlig. Så ring Victor och låt honom planera för er försäljningssuccé"
säljare på Katrinebergsbacken 32

02 jun 2021

"Vi rekommenderar Victor varmt! Det märks att han brinner för sitt jobb och gör det absolut bästa han kan.
Som förstagångssäljare var det svårt att veta vad man har att förvänta sig, men Victor stöttade, var tydlig och hade det största av tålamod med alla våra frågor.
Han använder sig av egna fotografer och personen som tog våra bilder var i toppklass, tog fantastiska bilder som fick vår hemnetannons att sticka ut från mängden. Vilket ledde till en otrolig spridning och klick.
Dessutom tog vi rekord i kvadratmeterpris i föreningen.
Vi är så glada att vi valde just Victor som vår mäklare!"
säljare på Johannesbergsgatan 4A

30 maj 2021

"Victor gjorde ett otroligt bra jobb med att sälja min lägenhet. Från start var kommunikationen tydlig och proffsig och han gör verkligen allt för att se till att nå i mål med det vi gemensamt kommit fram till. Victor har stenkoll på området och är lika målmedveten som han är proffsig och lyhörd. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare och skulle absolut anlita igen vid nästa försäljning! 5/5! "
säljare på Valborgsmässovägen 20B

28 maj 2021

"Genuint ärlig och trevlig mäklare, säljer dyrast i Hägersten/Liljeholmen så valet var enkelt,
Hälsningar Susanne "
säljare på Kristallvägen 38

13 maj 2021

"Victor lyckades överträffa förväntningarna vid försäljningen av min lägenhet. Han har ett unikt tillvägagångssätt som gör att han sticker ut från mängden. Kommunikationen har varit effektiv under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Victor. "
säljare på Liljeholmstorget 84

06 maj 2021

"Då det var dags för oss att sälja vår lägenhet så började jag kontakta mäklare för att träffa de och höra om vilka tjänster de erbjöd och vilka strategier de hade för att hjälpa oss med försäljningen.
Vi råkade komma i kontakt med Victor och det klickade direkt! Redan efter 5 min fick vi en väldigt bra bild av Victor, han verkade kompetent, mycket väl förbered och bra självförtroende men samtidigt ödmjuk. Så vi bestämde oss direkt att vi ville anlita honom. Victor satte upp en bra strategi för försäljningen som innehöll plan A, B, C och D. Så det kändes tryggt och vi kunde slappna av! När väl visningarna var över och buden börja komma in så fanns han alltid tillgänglig och svarade på alla våra dumma frågor och vi kände att vi kunde rådgöra med honom och att han faktisk brydde sig om våra åsikter och inte endast tänkte på sitt arvode och provision.
Jag kan varmt rekommendera Victor.
"
säljare på Sturehillsvägen 12

04 maj 2021

"Grym mäklare som var lyhörd, hade god kännedom om området samt var driven. Vi fick rekordpris för lägenheten.
Hälsningar
Kamyar"
säljare på Karaffgatan 3

03 maj 2021

"Smidigt och enkelt att jobba med Victor! Rekommenderas till alla som önskar smidighet och hög service. "
säljare på Valborgsmässovägen 20B

24 apr 2021

"Bättre mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.
Inte en gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade. Victor Öfverberg har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar. Victors proffsiga arbete ledde dessutom till att vi slog föreningens försäljningsrekord med råge!! Vi kan verkligen rekommendera Victor Öfverberg, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet.
Vänligen Maria & Zvezdan Jovanovic
"
säljare på Nybohovsbacken 79

22 apr 2021

"Victor mötte våra förväntningar med hans goda rykte efter att ha sålt många lägenheter i vår förening. Vi valde Victor då han ingav ett lugn och förtroende i sin kompetens som mäklare, vilket också bevisades med en effektiv försäljning där vi under hela processen kände oss välinformerade och trygga.
Vi kan starkt rekommendera Victor!"
säljare på Liljeholmsgränd 2

22 apr 2021

"I have worked as a real state agent for 7 years in my country and I can guarantee that Mr. Victor Öfverberg is one of the most amiable, professional and high energy real state agents that I’ve known. It was a pleasant surprise to have such humble, ego free, yet very professional top agent.
From the beginning Mr. Victor was very helpful and explained every detail of sale process, witch was nice as I’m a foreigner not familiar with all the procedures.
Regarding the actual sale what can I say..... the only word that can describe it is AMAZING !!! Mr. Victor sold my apartment in 10 days !!! but not only that he also managed to increase the expected value around 20% !!!.
I would definitely recommend Victor, he is the best you can get.
"
säljare på Liljeholmstorget 50

09 apr 2021

"Victor har guld i mund. Han fick till ett bud som jag inte trodde var möjligt samtidigt som även köparen var glad och nöjd också. Att han dessutom har sådana bra fotografer och fixar snabbt om något missats är ett stort plus i kanten. Hans mäklartexter är också bland de bättre jag sett med sin egna touch. "
säljare på Valborgsmässovägen 20B

26 mar 2021

"Victor har ett bra upplägg och strategi med en stor personlig prägel. Det kändes rätt från början och känslan är kvar under hela uppdraget. Han är lätttillgänglig och arbetar proffsigt utan att överdriva. Verkar stå stabilt och har en bra värdegrund."
säljare på Katrinebergsbacken 18

25 mar 2021

"Victor är väldigt professionell, ambitiös och tillmötesgående. För oss var snabb affär prio vilket Victor fixade galant. Kan varmt rekommendera Victor. "
säljare på Liljeholmsgränd 4

23 mar 2021

"Samarbetet med Victor var alldeles lysande. Från start så visade han på ett genuint intresse för att hitta kreativa lösningar på våra behov kring försäljningsprocessen. Vi hade högt ställda krav givet att lägenheten hade ett unikt läge som inte gick att jämföra med andra lägenheter i området. Victor tog sig an de högt ställda kraven på ett hungrigt men också mycket proffessionellt sätt. Och SOM han levererade!! Victor är en mycket förtroendeingivande person som gör ALLT för kunden. Hans drivkraft att göra sitt yttersta för kunden 24/7 leder också, som för oss, till premiumnivåer i försäljningspris. Victor var också enastående på att gå utanför boxen och hitta egenskaper för vårt objekt som en köpare troligtvis annars inte hade uppmärksammat. Sammanfattningsvis så drivs Victor av att bli utmanad att hitta de bästa lösningarna för att nå det högsta försäljningspriset. Jag rekommenderar honom starkt till alla som går i försäljningstankar!!"
säljare på Gröndalsvägen 177

21 mar 2021

"Victor är en bra, proffsig, engagerad och målinriktad mäklare som levererar ett gott resultat.
Man blir kontinuerligt uppdaterad med stort som smått och han är lätt att få tag på och hjälper till i bostadsaffären från start till slut med stort engagemang och resultat.
Rekommenderas! "
säljare på Buteljgatan 24

25 feb 2021

"Jag kan varmt rekommendera Victor som mäklare och anlitar honom gärna igen. Victor kan marknaden väl och arbetar både proaktivt och strategiskt med försäljningen. Jag tycker också att Victor tar väl hand om spekulanterna vilket gjorde att jag kunde känna mig trygg med att ingen möjlig köpare gick förlorad."
säljare på Vattenledningsvägen 23

25 feb 2021

"Victor var fenomenal och oerhört ambitiös, vårt hems värdering av Victor och de övriga fyra vi träffade innan vi valde Victor, (de hade alla samma prisbild) men vi fick väldigt mycket mer än det så vi är supernöjda!"
säljare på Karaffgatan 2

23 feb 2021

"Victor är en mycket skicklig säljare och är mycket engagerad. Supernöjd!"
säljare på Buteljgatan 24

19 feb 2021

"Victor är överlägset den bästa mäklare jag träffat. Hans engagemang var 100% och kände mig trygg hans kunskap och talang som mäklare. Han satte en roadmap från början och förväntningar. Dessa förväntningar på både slutpris och service från honom överglänste Victor många gånger om. "
säljare på Liljeholmsgränd 2

16 feb 2021

"Victor sålde min lägenhet och jag kunde inte vara mer nöjd!! Han är väldigt driven och duktig och jag fick sålt till superpris. Förutom det så är han lätt att ha att göra med, trevlig och pålitlig. Kan starkt rekommendera honom till alla som vill ha en ambitiös mäklare som gör det lilla extra!"
säljare på Sigurd Rings gata 5

11 feb 2021

"Victor är proffsig och effektiv i varje steg av försäljningen, jag har aldrig varit med om en så smidig säljprocess. Han skiljer sig också från andra mäklare jag träffat genom genomtänkta, egna strategier för att få så många spekulanter som möjligt. Recensionerna vittnar om att Victor är väldigt duktig på att få till rekordpriser och visst — så blev det i mitt fall också! En trevlig, skicklig mäklare som rekommenderas varmt."
säljare på Cedergrensvägen 29

07 feb 2021

"Mäklar Kungen av Liljeholmen/Nybohov! Valet var enkelt när vi skulle välja mäklare då vi sett att Victor Öfverberg under en längre tid förmedlat flera fina försäljningsrekord i vårt område samt framförallt dyrare än sina branschkollegor. Vi hade en förhoppning om att vi skulle få 3,4-3,5MKR då flera liknande bostäder såldes för det spannet och flera andra mäklare värderade vår bostad till den summan. Victor förmedlade vår bostad till hissnande 3,850MKR vilket var ett helt fantastiskt pris och vi är oerhört nöjda och kan varmt rekommendera Victor. "
säljare på Nybohovsbacken 81

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
197 605 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
176 av 177 säljare
Victor satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 177 säljare
Victor var tydlig och höll mig uppdaterad
177 av 177 säljare

Victor på kartan.

254 tidigare annonser
8 bostäder till salu
179 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
2 rum, 61 m²
65 491 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 514 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 43 m²
62 674 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 560 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 45 m²
71 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 800 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 28 m²
71 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 934 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 27 m²
62 777 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 676 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 400 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 605 000 kr
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
3 100 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 505 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 400 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 905 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 505 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Victor höll mig uppdaterad under hela processen och svarade gärna på mina många frågor. Jag kände mig trygg genom hela processen. "
6 250 000 kr
Lägenhet Bottenvåning
+ 255 000 kr
3 rum, 90,5 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.