Victor Aghester

Profilbild för Victor Aghester
Säljarfavorit
Victor Aghester
4.8 / 5
(288 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
9 st
44 935 000 kr

Bakgrund

Victor Aghester jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-07-04. Victor har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Victor har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 39 265 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Sundbyberg i över 5 år och varit en av de mest aktiva mäklarna sedan start.

En bostadsförsäljning är en av livets största och absolut viktigaste affärer. Jag vägleder er tryggt genom denna process med ett professionellt bemötande, stort engagemang och en hög tillgänglighet. Jag anser att man som säljare har mycket att vinna i att börja sin försäljningsprocess tidigt, tveka inte att höra av er till mig så ser vi tillsammans till att överträffa era förväntningar!

Utmärkelser:
2020 - Topp 3 mäklare (i tidigare mäklarkedja)
2020 - Topp 3 mest rekommenderade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)
2020 - Topp 5 mest anlitade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)

2019 - Årets mäklare (i tidigare mäklarkedja)
2019 - Topp 3 mest rekommenderade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)
2019 - Topp 3 mest anlitade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)

2018 - Topp 3 mäklare (i tidigare mäklarkedja)
2018 - Topp 3 mest rekommenderade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)
2018 - Topp 3 mest anlitade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)

2017 - Topp 8 mäklare (i tidigare mäklarkedja)
2017 - Topp 3 mest rekommenderade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)
2017 - Topp 3 mest anlitade mäklare - Sundbyberg (hittamäklare.se)

2016 - Topp 3 årets rookie (i tidigare kedjan)

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Victor.

30 jun 2022

"Victor har under hela vårt samarbete varit professionell, engagerad och driven. Han har varit lätt att få tag på och alltid uppdaterat mig löpande under processen. Jag skulle varmt rekommendera honom vidare!"
säljare på Sturegatan 43

27 jun 2022

"Väldigt bra på alla sätt. Vi är väldigt nöjda. Rekommenderas verkligen. "
säljare på Lavettvägen 34

30 maj 2022

"Victor hade ett lugnt, tryggt och vänligt bemötande under hela försäljningsprocessen. Mycket professionell och kompetent med imponerande lokalkännedom och driv för att möjliggöra den bästa tänkbara försäljningen. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Högklintavägen 20

19 maj 2022

"Riktigt duktig och engagerad mäklare!"
säljare på Starrbäcksgatan 11C

06 maj 2022

"Försäljningspriset slutade över tidigare rekord för den typ av bostad till ytan som förmedlats. Victor har tidigare sålt andra objekt för min räkning och kommer definitivt att återkomma även nästa gång - det säger en del om mitt val av mäklare."
säljare på Boplatsvägen 3

22 mar 2022

"Vi är mycket nöjda med Victors jobb, han gav ett bra intryck från första mötet till kontraktskrivning! Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Tulegatan 75

17 mar 2022

"Jag anser att Victor har gjort ett väldigt bra jobb
Han har har varit lyhörd och sökt lösningar ,man har liksom blivit omhändertagen
På ett mycket varsamt sätt. Jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Sevensvägen 13

16 mar 2022

"Victor var lugn, trevlig, noggrann, entusiastisk och fick till det riktigt bra! Klart nöjd."
säljare på Sundbybergs Torg 1F

22 feb 2022

"Allt gick väldigt smidigt och lägenheten såldes för ett högre pris än förväntat innan öppna visningar. Victor var väldigt lyhörd och engagerad och vi är väldigt nöjda med hela processen!"
säljare på Granlidsvägen 18

21 feb 2022

"Efter att ha träffat ett flertal mäklare föll mitt självklara val på Victor - något som visade sig vara ett helt rätt beslut! Från vårt första möte till kontraktsskrivning (process som endast tog några dagar!) visade Victor sin starka ambition och passion för sitt yrke och höll mig uppdaterade fr..."
"Efter att ha träffat ett flertal mäklare föll mitt självklara val på Victor - något som visade sig vara ett helt rätt beslut! Från vårt första möte till kontraktsskrivning (process som endast tog några dagar!) visade Victor sin starka ambition och passion för sitt yrke och höll mig uppdaterade från start till slut. Han var alltid tillgänglig vid frågor och funderingar vilket gjorde att man kände sig trygg under hela processen. Vi är väldigt nöjda båda bilder och text i annonsen. Slutpriset blev ett rekordpris så jag är mer än nöjd! Rekommenderar Victor alla dagar i veckan och han kommer självklart anlitas igen vid kommande försäljningar! "
Läs mer
säljare på Vattugatan 14A

21 feb 2022

"Victor är superproffsig, känns lugn och trygg i sin yrkesroll, erfaren. Var väldigt lyhörd och empatisk också med tanke på vår lite udda situation med att sälja ett dödsbo och ligga sjuk i Corona samtidigt. Jag kände mig aldrig stressad eller orolig. Kan varmt rekommendera Victor till en snabb oc..."
"Victor är superproffsig, känns lugn och trygg i sin yrkesroll, erfaren. Var väldigt lyhörd och empatisk också med tanke på vår lite udda situation med att sälja ett dödsbo och ligga sjuk i Corona samtidigt. Jag kände mig aldrig stressad eller orolig. Kan varmt rekommendera Victor till en snabb och lyckad affär."
Läs mer
säljare på Rosengatan 12A

08 feb 2022

"Vid val av mäklare var det en självklarhet för oss att välja Victor. Redan från start fick vi ett väldigt bra intryck eftersom Victor la upp en tydlig plan och målbild. Under hela processen har kommunikationen varit på topp vilket har uppskattats väldigt mycket. Slutpriset på vår lägenhet blev lå..."
"Vid val av mäklare var det en självklarhet för oss att välja Victor. Redan från start fick vi ett väldigt bra intryck eftersom Victor la upp en tydlig plan och målbild. Under hela processen har kommunikationen varit på topp vilket har uppskattats väldigt mycket. Slutpriset på vår lägenhet blev långt över våra förväntningar och troligtvis rekord (per kvm) i vår förening. Rekommenderar Victor starkt för er som ska sälja bostad i framtiden.
"
Läs mer
säljare på Råstensgatan 4

30 jan 2022

"Victor gav ett engagerad intryck och kom med bra förslag. Bilderna och annonsen blev mycket bra. Han var alltid lätt tillgänglig för att svara på frågor, men han ringde också proaktivt med uppdateringar. Det gjorde att hela processen kändes väldigt enkel och smidig från början till slut. Och det ..."
"Victor gav ett engagerad intryck och kom med bra förslag. Bilderna och annonsen blev mycket bra. Han var alltid lätt tillgänglig för att svara på frågor, men han ringde också proaktivt med uppdateringar. Det gjorde att hela processen kändes väldigt enkel och smidig från början till slut. Och det blev rekordförsäljning - så vi är mycket nöjda med Victors insats! "
Läs mer
säljare på Stallgatan 17

27 jan 2022

"Andra gången vi säljer med Victor som är trevlig, lätt att samarbeta med och resultatinriktad. Han presterade över uppsatta resultat och slog föreningsrekord med nästan 500 000 kr, vi är väldigt nöjda. Extremt bra kommunikation med lägesuppdateringar och annan info.
Rekommenderas starkt. "
"Andra gången vi säljer med Victor som är trevlig, lätt att samarbeta med och resultatinriktad. Han presterade över uppsatta resultat och slog föreningsrekord med nästan 500 000 kr, vi är väldigt nöjda. Extremt bra kommunikation med lägesuppdateringar och annan info.
Rekommenderas starkt. "
Läs mer
säljare på Starrbäcksgatan 11A

20 jan 2022

"Vi är mycket nöjda med arbetet från Victor. Flexibel, erfaren och målinriktad. Anlitar gärna honom igen."
säljare på Vintergatan 3B

16 jan 2022

"Victor gjorde ett fantastiskt jobb där vi kom till avslut snabbt, utan krångel och till ett väldigt fördelaktigt pris."
säljare på Vintergatan 2B

17 dec 2021

"Mäklaren hade bra koll på mitt område och hade därför ett bra underlag och resonemang till att kunna argumentera gott om lägenheten inför kunderna. "
säljare på Kavallerivägen 2C

09 dec 2021

"Allt gick mycket bra, pris över förväntan.
Victor mycket kunnig, duktig och hjälpsam!
Jag har även tidigare anlitat SkandiaMäklarna och varit nöjd."
säljare på Kanalstigen 30

07 dec 2021

"Är väldigt nöjd med Victors insats då det känns som han gör det där lilla extra för sina klienter.
I mitt fall var det hjälp med styling av uteplatsen och det höjde verkligen hela lägenheten och bidrog till otroliga bilder.
Så uppskattat!
Jag tycker att hela processen gått snabbt och smidigt...."
"Är väldigt nöjd med Victors insats då det känns som han gör det där lilla extra för sina klienter.
I mitt fall var det hjälp med styling av uteplatsen och det höjde verkligen hela lägenheten och bidrog till otroliga bilder.
Så uppskattat!
Jag tycker att hela processen gått snabbt och smidigt. Victor har hållit en uppdaterad, gett sina råd men även lyssnat till ens önskemål och tankar. Väldigt behjälplig.
Kan verkligen rekommendera Victor som mäklare! "
Läs mer
säljare på Forskningsringen 83B

28 nov 2021

"Victor är en riktigt kunnig, proffsig och varmt bemötande mäklare. Han har varit lätt att samarbeta med och har kommit med egna bra förslag och idéer. Victor har ett lättsamt sätt och visar samtidigt att han har koll på läget så att man inte behöver vara orolig. Jag rekommenderar honom varmt!"
"Victor är en riktigt kunnig, proffsig och varmt bemötande mäklare. Han har varit lätt att samarbeta med och har kommit med egna bra förslag och idéer. Victor har ett lättsamt sätt och visar samtidigt att han har koll på läget så att man inte behöver vara orolig. Jag rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Rissneleden 157

21 nov 2021

"Mycket engagerad säljare, kändes bra från start till mål!
Blev säljrekord föreningen!"
säljare på Tulegatan 74

21 nov 2021

"Jag kan starkt rekommendera Victor som mäklare. Redan vid första mötet var han oerhört engagerad, lyhörd och professionell. Extremt enkel att komma överens med och uppdaterade mig kontinuerligt genom hela försäljningsprocessen. En effektiv och kompetent mäklare som jag mer än gärna säljer tillsam..."
"Jag kan starkt rekommendera Victor som mäklare. Redan vid första mötet var han oerhört engagerad, lyhörd och professionell. Extremt enkel att komma överens med och uppdaterade mig kontinuerligt genom hela försäljningsprocessen. En effektiv och kompetent mäklare som jag mer än gärna säljer tillsammans med igen. 10/10. "
Läs mer
säljare på Tulegatan 6D

29 okt 2021

"Vi fick ett pris högt över vår förväntan. Victor var sannolikt mkt skicklig på tajming och ton i annonsering, budgivning och kontakt med spekulanter. Tyvärr var han knapphänt med information till oss, lite svår att nå ibland och lämnade vid ett tillfälle helt felaktig information. Utkast till ann..."
"Vi fick ett pris högt över vår förväntan. Victor var sannolikt mkt skicklig på tajming och ton i annonsering, budgivning och kontakt med spekulanter. Tyvärr var han knapphänt med information till oss, lite svår att nå ibland och lämnade vid ett tillfälle helt felaktig information. Utkast till annons innehöll flera fel."
Läs mer
säljare på Kanalstigen 34

28 okt 2021

"Victor är en mycket kompetent, trevlig och seriös mäklare! Bästa mäklaren jag någonsin kommit i kontakt med. Han håller vad han lovar. Bilderna blev fantastiska. Kvadratmeterpriset blev rekordartat. Jag är verkligen supernöjd och kommer anlita honom nästa gång jag ska sälja mitt boende. Rekommend..."
"Victor är en mycket kompetent, trevlig och seriös mäklare! Bästa mäklaren jag någonsin kommit i kontakt med. Han håller vad han lovar. Bilderna blev fantastiska. Kvadratmeterpriset blev rekordartat. Jag är verkligen supernöjd och kommer anlita honom nästa gång jag ska sälja mitt boende. Rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Ågatan 14

02 okt 2021

"Victor did a great job in selling our apartment under unusual circumstances. He was always accessible and we felt very secure in the process."
säljare på Mjölnerbacken 26

28 sep 2021

"Victor är den bästa mäklaren i Sundbyberg. Det är andra gången jag säljer med honom och det blev rekord igen i kvarteret, denna gången med över 500 000 SEK över vad någon annat sålt för någonsin tidigare här!! Hela upplägget var suveränt, välplanerat med att innan lägga ut i god tid som kommande ..."
"Victor är den bästa mäklaren i Sundbyberg. Det är andra gången jag säljer med honom och det blev rekord igen i kvarteret, denna gången med över 500 000 SEK över vad någon annat sålt för någonsin tidigare här!! Hela upplägget var suveränt, välplanerat med att innan lägga ut i god tid som kommande skapa stort intresse och marknadsföra med riktigt bra bilder och stylad lägenhet. Maximera antal visningar med hjälp rätt val av paket och marknadsföring setup via Hemnet. Och sen väldigt smarta strategier under visningen för att maximera känslan hos de som kommer på visning att det är stor efterfrågan och många vill ha lägenheten för att snabbt komma igång med en budgivning med flera deltagare. Stort tack Victor!!"
Läs mer
säljare på Högklintavägen 15

24 sep 2021

"Detta var andra gången vi hade förmånen att jobba med Victor och då som nu överträffade han våra förväntningar!
Han var otroligt aktiv i kommunikationen och följde upp oss på allt som hände, han deltog själv i både fotografering och styling vilket resulterade i några fantastiska dag-bilder men ä..."
"Detta var andra gången vi hade förmånen att jobba med Victor och då som nu överträffade han våra förväntningar!
Han var otroligt aktiv i kommunikationen och följde upp oss på allt som hände, han deltog själv i både fotografering och styling vilket resulterade i några fantastiska dag-bilder men även några makalösa skymningsbilder!
Självklart lyckades han även denna gång kamma hem rekordpriset!
Supernöjd, kan varmt rekommendera Victor!"
Läs mer
säljare på Ågatan 26

21 sep 2021

"We picked Victor as he seemed super engaged and to have a clear strategy on the best way of securing a good sale price (which didn’t just involve sticking it on Hemnet and taking our chances with one random open viewing, as is common for many mäklare). In the end, he secured us a föreningsrekord ..."
"We picked Victor as he seemed super engaged and to have a clear strategy on the best way of securing a good sale price (which didn’t just involve sticking it on Hemnet and taking our chances with one random open viewing, as is common for many mäklare). In the end, he secured us a föreningsrekord and greatly exceeded our expectations! I 100% recommend Victor. "
Läs mer
säljare på Rosengatan 13

16 sep 2021

"Victor Aghester är kunnig och engagerad och vi sökte aktivt upp honom tack vare goda tidigare erfarenheter av honom när vi var i köparrollen. Han ligger alltid steget före, vilket underlättar mycket för mig som säljare och säljprocessen kändes riktigt trygg. Försäljningen gick också väldigt snabb..."
"Victor Aghester är kunnig och engagerad och vi sökte aktivt upp honom tack vare goda tidigare erfarenheter av honom när vi var i köparrollen. Han ligger alltid steget före, vilket underlättar mycket för mig som säljare och säljprocessen kändes riktigt trygg. Försäljningen gick också väldigt snabbt, vilket underlättade på många fronter när man väl bestämt sig för att sälja, speciellt om man köpt annat objekt innan man sålt sitt nuvarande boende. Viktigast är att Victor är verkligt ambitiös och noggrann, och hellre gör det där lilla extra som kan vara avgörande för potentiella köpare, än att lämna saker åt slumpen. Vi är mycket nöjda och hoppas på att få samarbeta med Victor igen!"
Läs mer
säljare på Skogsbacken 20

10 sep 2021

"Mäklaren som hjälpte mig att sälja lägenheten, var en av de bästa!!! Modigt rekommenderar honom.
Tack Victor för all hjälp du gav mig."
säljare på Bergshöjden 18

08 sep 2021

"Tack vare Victor gick försäljningen snabbt och smidigt, och slutpriset blev över förväntan! Jag är så nöjd!"
säljare på Kanalstigen 34

02 sep 2021

"Victor är genuin och ärlig i sitt arbetssätt. Det går att lita på hans omdöme och det känns tryggt i försäljningens alla led. Toppen mäklare som vet vad han gör! 5/5"
säljare på Bergshöjden 48

29 jun 2021

"Victors insats var över alla förväntningar! Att kunna prestera på den här nivån har lämnat oss helt mållösa då hans insats slog rekordet på hela gatan med över 10.000kr per kvadratmeter!!! Vi kommer aldrig använda en annan mäklare än Victor då han verkligen utmärkte sig i sitt sätt att arbeta gen..."
"Victors insats var över alla förväntningar! Att kunna prestera på den här nivån har lämnat oss helt mållösa då hans insats slog rekordet på hela gatan med över 10.000kr per kvadratmeter!!! Vi kommer aldrig använda en annan mäklare än Victor då han verkligen utmärkte sig i sitt sätt att arbeta gentemot resten av branschkollegorna som vi jämförde med."
Läs mer
säljare på Gjuteribacken 21B

28 jun 2021

"Supernöjd! Trygg och smidig försäljning. Skönt då man har sitt övriga vardagspussel. Tydlig och snabb korrespondens. Mycket god lokalkännedom. Professionell och erfaren.
Jag rekommenderar varmt Victor som mäklare."
säljare på Ågatan 20

28 jun 2021

"Han gjorde verkligen allt för att få en försäljning klart så fort som möjligt. Han tog sig verkligen tid , till och med visa upp lägenheten med kort varsel. Proffsigt och bra. Tydligt och bra information om spekulanter och han gjorde sitt bästa för att få ett snabbt avslut , vilket jag fick. ..."
"Han gjorde verkligen allt för att få en försäljning klart så fort som möjligt. Han tog sig verkligen tid , till och med visa upp lägenheten med kort varsel. Proffsigt och bra. Tydligt och bra information om spekulanter och han gjorde sitt bästa för att få ett snabbt avslut , vilket jag fick.
Rekommenderar honom starkt som mäklare "
Läs mer
säljare på Gamla Enköpingsvägen 174

17 jun 2021

"Vi är så nöjda med vårt val av mäklare! Victors erfarenhet och struktur har känts tryggt genom hela processen. Hans uppriktighet är både uppfriskande och förtroendegivande. Vi rekommenderar verkligen Victor!"
säljare på Brunnsgatan 2B

17 jun 2021

"Erfaren och målinriktad. Lätt att ha en god kommunikation med."
säljare på Ågatan 22

17 jun 2021

"Jag och min flickvän har länge letat ny lägenhet och gått på massor av visningar. I samband med det så kom vi i kontakt med Victor som var mäklare för en av lägenheterna som vi var intresserade av. Vi vann inte budgivningen men var ändå väldigt nöjda med Victors bemötande och professionella intry..."
"Jag och min flickvän har länge letat ny lägenhet och gått på massor av visningar. I samband med det så kom vi i kontakt med Victor som var mäklare för en av lägenheterna som vi var intresserade av. Vi vann inte budgivningen men var ändå väldigt nöjda med Victors bemötande och professionella intryck.
Efter det så kom Victor hem till oss och förklarade lite hur han jobbar och gjorde en värdering av vår bostad. Vi upplevde ett ärligt och genuint bemötande som fick oss att känna oss trygga vilket gjorde Victor till ett solklart val.
Under tiden vi planerade försäljning av vår egen bostad så fanns han även alltid till hands att bolla frågor och idéer med i vår resa att hitta en ny bostad.
Vi vill starkt rekommendera Victor som mäklare för andra som ska sälja och ha hjälp med bostad i Sundbyberg!
+ Professionell
+ Personlig
+ Snabb respons
+ Engagerad
+ Erfaren"
Läs mer
säljare på Vegagatan 23

17 jun 2021

"Gick Väldigt smidigt, snabb och bra affär
"
säljare på Vintergatan 1

27 maj 2021

"Victor är en superbra mäklare och är sjukt driven! Han hjälpte oss att sälja rekord i föreningen och det är vi evigt tacksam för. "
säljare på Fredsgatan 9B

23 maj 2021

"Vi är supernöjda! Victor var optimistisk och stöttande när vi stötte på försvårande hinder under processen, och hjälpte oss att ha is i magen när vi var redo att "kasta in handduken". Han var aldrig längre än ett sms bort, då mycket stod på spel och trots en förkylning gjorde han en sömlös överlä..."
"Vi är supernöjda! Victor var optimistisk och stöttande när vi stötte på försvårande hinder under processen, och hjälpte oss att ha is i magen när vi var redo att "kasta in handduken". Han var aldrig längre än ett sms bort, då mycket stod på spel och trots en förkylning gjorde han en sömlös överlämning till en kollega på kontraktsdagen. Vi upplevde att Victor hade flera alternativa vägar under olika scenarier från första möte till skrivningen och han var väldigt enkel att ha att göra med. Vi var missnöjda med ett par bilders redigering och Victor var lyhörd och såg till att vår lägenhet fick optimala förutsättningar i annonsen. Vi sålde efter förhandsvisning och rekommenderar Victor till alla som söker en förtroendeingivande mäklare med hög servicekänsla och flexibilitet."
Läs mer
säljare på Kyrkogatan 9

14 maj 2021

"Victor var valdigt lyhord och forstod mina behov. Det var en svar situation da jag befann mig utomlands och fick skota allt pa distans. Jag ar valdigt nojd med han insats."
säljare på Fredsgatan 12B

12 maj 2021

"Jag vill varmt rekommendera Victor. Var engagerad, gjorde sitt bästa och hade en löpande bra återkoppling. Det kändes som att vi var i trygga händer under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Ågatan 13

30 apr 2021

"Både köpt och sålt med Victor och är jättenöjda! Det gick supersnabbt och vi sålde innan öppen visning med hjälp av hans kundregister.
Vi fick rekordpris i området för vår 3:a och skulle rekommendera Victor till alla!
"
säljare på Ågatan 22

20 apr 2021

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Hamngatan 22D

08 apr 2021

"En bra affär som gick snabbt och smidigt med minimal ansträngning från vår sida"
säljare på Vintergatan 1A

06 apr 2021

"Rekordförsäljning!"
säljare på Ågatan 13

06 apr 2021

"Ytterst professionell, hade god kännedom om området. Lyssnade och tog in mina förutsättningar för uppdraget. Vi hade god kommunikation genom hela processen. "
säljare på Ågatan 26

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
39 265 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
272 av 285 säljare
Victor satte rätt förväntningar på slutpriset
240 av 284 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
280 av 283 säljare
Victor var tydlig och höll mig uppdaterad
283 av 287 säljare

Victor på kartan.

417 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
287 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

2 795 000 kr
3 rum, 66 m²
42 348 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 556 kr/mån
3 490 000 kr
3 rum, 78,5 m²
44 743 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 588 kr/mån
6 995 000 kr
3 rum, 105 m²
66 619 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 255 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 72 m²
48 541 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 104 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 324 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 950 000 kr
Lägenhet Centrum
-150 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Victor har under hela vårt samarbete varit professionell, engagerad och driven. Han har varit lätt att få tag på och alltid uppdaterat mig löpande under processen. Jag skulle varmt rekommendera honom vidare!"
2 690 000 kr
Lägenhet Rissne
3 rum, 80,2 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt bra på alla sätt. Vi är väldigt nöjda. Rekommenderas verkligen. "
3 050 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 355 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Victor hade ett lugnt, tryggt och vänligt bemötande under hela försäljningsprocessen. Mycket professionell och kompetent med imponerande lokalkännedom och driv för att möjliggöra den bästa tänkbara försäljningen. Rekommenderar honom varmt!"
5 300 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 305 000 kr
3,5 rum, 81 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Riktigt duktig och engagerad mäklare!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
4 rum, 84 m²
Utropspris: 5 390 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.