Torres Nasir

Profilbild för Torres Nasir
Säljarfavorit
Torres Nasir
4.8 / 5
(254 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
15 st
60 675 000 kr

Bakgrund

Torres Nasir jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-09-07. Torres har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2024. Torres har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 48 515 000 kr.

Presentation

Som säljare gör du utan tvekan en av ditt livs största affärer - att du ska maximera din vinst samt att affären ska gå smidigt, ser jag som en självklarhet!

Jag har tidigare jobbat inom olika branscher, där huvudfokus varit såväl sälj som rådgivning och jag har en naturlig fallenhet för kundservice. Just kundrelationer är något jag värdesätter och lägger fokus på, ett kvitto på detta är när säljare kommer tillbaka till mig när det är dags att uppgradera sin bostad ännu en gång.

Jag har studerat i tre år till fastighetsmäklare vid Malmö Universitet och efter min examen 2016 har jag arbetat i Helsingborg med omnejd vilket gör att jag känner till bostadsmarknaden i denna regionen mycket väl!

Som fastighetsmäklare vill jag bemöta dina mål och lite till. En bostadsaffär ska vara väl genomtänkt in i minsta detalj för att nå det bästa resultatet. Vill du veta mer om hur jag jobbar tveka inte att höra av dig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2023

Säljare om Torres.

23 jul 2024

"Jag hade problem med att få sålt min lägenhet i flera månader. När jag tog kontakt med Torres, som hade sålt flera objekt i området, förändrades allt. Han presenterade en tydlig steg-för-steg-strategi och lyckades locka cirka 10 spekulanter, varav 6 blev budgivare. Budgivningen landade på ungefär..."
"Jag hade problem med att få sålt min lägenhet i flera månader. När jag tog kontakt med Torres, som hade sålt flera objekt i området, förändrades allt. Han presenterade en tydlig steg-för-steg-strategi och lyckades locka cirka 10 spekulanter, varav 6 blev budgivare. Budgivningen landade på ungefär 300 000 kronor över utgångspriset och bostaden blev såld på mindre än tre veckor. Jag rekommenderar honom starkt!"
Läs mer
säljare på Smugglargränd 4

04 jul 2024

"Informativ, lätt att få tag på och väldigt trevlig. Helsingborgs bästa mäklare."
säljare på Skaragatan 49

20 jun 2024

"Professionell och lyhörd"
säljare på Trosshalaregatan 4

05 maj 2024

"Samarbetet med Torres sträcker sig ända från 2016, när jag köpte min första lägenhet. Sedan dess har vi fortsatt att arbeta tillsammans och köpte även vårt hus genom Torres. Han har alltid visat sig vara en pålitlig och engagerad mäklare. Nu, i dessa utmanande tider, har Torres hjälpt oss att säl..."
"Samarbetet med Torres sträcker sig ända från 2016, när jag köpte min första lägenhet. Sedan dess har vi fortsatt att arbeta tillsammans och köpte även vårt hus genom Torres. Han har alltid visat sig vara en pålitlig och engagerad mäklare. Nu, i dessa utmanande tider, har Torres hjälpt oss att sälja samma hus. Jag skulle starkt rekommendera Torres till alla på grund av hans tillgänglighet, engagemang och förtroende. Tack Torres!"
Läs mer
säljare på Rosendalsgatan 8

20 mar 2024

"Vi jämförde Torres med två andra mäklare. Torres gav oss ett genuint och professionellt intryck. Vi kände oss trygga med hans planering. Han återkopplade alltid med tydlig feedback. Vi rekommenderar honom starkt"
säljare på Kallenbergsgatan 3B

13 mar 2024

"Torres har med stor respekt, proffsighet och tålamod hjälpt oss på bästa sätt. Jag ger honom mina bästa rekommendationer. "
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 65B

14 dec 2023

"Suverän förmedlare som är noggrann och organiserad.
Engagerad och driven, som stämde av samt höll oss uppdaterad under hela processen.
Torres har en mycket god lokalkännedom vilket märktes tydligt.
Vi är supernöjd med Torres insats och hans resultat.
Vi kan varmt och tryggt rekommendera Torres ..."
"Suverän förmedlare som är noggrann och organiserad.
Engagerad och driven, som stämde av samt höll oss uppdaterad under hela processen.
Torres har en mycket god lokalkännedom vilket märktes tydligt.
Vi är supernöjd med Torres insats och hans resultat.
Vi kan varmt och tryggt rekommendera Torres som mäklare att kontakta!"
Läs mer
säljare på Fyrverkaregatan 14B

23 aug 2023

"Vi är väldigt nöjda med Torres insats! Torres är proffsig, engagerad och alltid tillgänglig. Trots motgångar förmedlade han vårt radhus fortare än förväntan. "
säljare på Merkuriusgatan 164

27 jul 2023

"Torres är noggrann, tydlig, organiserad och ger en superservice utöver det vanliga.
Snabb och smidig försäljning!
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Alnögatan 26

14 jul 2023

"Torres är väldigt noga och väldigt tydlig med vad vi vill åstadkomma och på vilket sätt vi ska gå till väga. Jag hade höga förväntningar och Torres mötte dem alla. Vi fick mer för bostaden än vad vi förväntade oss. Var näst intill alltid tillgänglig o har den bästa servicen man kan önska. Jag kom..."
"Torres är väldigt noga och väldigt tydlig med vad vi vill åstadkomma och på vilket sätt vi ska gå till väga. Jag hade höga förväntningar och Torres mötte dem alla. Vi fick mer för bostaden än vad vi förväntade oss. Var näst intill alltid tillgänglig o har den bästa servicen man kan önska. Jag kommer till 100% används mig av Torres igen i kommande affärer för att jag är så nöjd "
Läs mer
säljare på Domaregatan 9C

13 jun 2023

"Det var mycket bra mäklare och trevlig,tack för allt "
säljare på Södra Hunnetorpsvägen 110

11 maj 2023

"Professionell, tillgänglig, snabb återkoppling, engagerad, lyhörd, målmedveten och mån om att ge löpande information under hela säljprocessen. Visade även en förmåga att hitta lösning på utmaning som uppstod . Vi har erfarenhet både som köpare och säljare av bostadsrätt och har bara gott att ..."
"Professionell, tillgänglig, snabb återkoppling, engagerad, lyhörd, målmedveten och mån om att ge löpande information under hela säljprocessen. Visade även en förmåga att hitta lösning på utmaning som uppstod . Vi har erfarenhet både som köpare och säljare av bostadsrätt och har bara gott att säga om Torres i båda fallen. "
Läs mer
säljare på Prästgatan 18

19 mar 2023

"Torres har under tiden bostaden varit utannonserad funnits tillgänglig och uppdaterat mig om hur det har gått i relation till försäljningen. Han har varit lyhörd för mina önskemål, stått bakom mig i de val jag gjort och arbetat därefter. Jag är nöjd med hur han som mäklare har agerat och hanterat..."
"Torres har under tiden bostaden varit utannonserad funnits tillgänglig och uppdaterat mig om hur det har gått i relation till försäljningen. Han har varit lyhörd för mina önskemål, stått bakom mig i de val jag gjort och arbetat därefter. Jag är nöjd med hur han som mäklare har agerat och hanterat försäljningen av min bostad. "
Läs mer
säljare på Ask-Upmarks Allé 31

13 feb 2023

"Torres är en fantastiskt duktig mäklare! Han är målmedveten och ständigt på hugget. Torres gör ett väldigt bra arbete och kommunikationen fungerar hur bra som helst. Rekommenderar starkt denna mäklare!"
säljare på Domaregatan 11C

18 jan 2023

"Mäklaren Torres Nasir den var jätte duktig samt har hjälp mycket och jag kommer att rekommendera många kunder. Allt beröm till han."
säljare på Nyvångsgatan 25

14 dec 2022

"Mycket trevlig och professionell i sitt arbete. Kommer anlita Torres framöver vid nästa försäljning!"
säljare på Truedstorp Norra 36

12 dec 2022

"Vi är väldigt nöjda och tacksamma för vårt val av mäklare. Torres är pålitlig, trevlig och har ett fantastiskt driv. Han presenterade en väl genomtänkt försäljningsstrategi och höll oss säljare uppdaterade längst med hela vägen. Vi är otroligt nöjda med Torres och ger våra varmaste rekommendation..."
"Vi är väldigt nöjda och tacksamma för vårt val av mäklare. Torres är pålitlig, trevlig och har ett fantastiskt driv. Han presenterade en väl genomtänkt försäljningsstrategi och höll oss säljare uppdaterade längst med hela vägen. Vi är otroligt nöjda med Torres och ger våra varmaste rekommendationer. Går du i säljtankar? Ring Torres."
Läs mer
säljare på Aschebergsgatan 8

30 nov 2022

"Jag är jätte nöjd med min mäklarens insats vi hade jätte bra kommunikation och fick uppdateringar av honom hela tiden. Han är alltid tillgänglig när man ringer till honom.Jag rekommenderar torres nasir startk för han ger verkligen 100% både för säljaren och köparen ska va nöjda!
"
"Jag är jätte nöjd med min mäklarens insats vi hade jätte bra kommunikation och fick uppdateringar av honom hela tiden. Han är alltid tillgänglig när man ringer till honom.Jag rekommenderar torres nasir startk för han ger verkligen 100% både för säljaren och köparen ska va nöjda!
"
Läs mer
säljare på Saturnusgatan 204

30 nov 2022

"En kan anlita vilken mäklare som helst, eller så anlitar en Torres.
Skicklighet och tydlighet är något som är spetskompetenser hos Torres.
Vi har känt oss 100% trygga under hela processen, från det att vi tryckte på startknappen till kontraktsskrivning en sen söndagskväll så har Torres visat en..."
"En kan anlita vilken mäklare som helst, eller så anlitar en Torres.
Skicklighet och tydlighet är något som är spetskompetenser hos Torres.
Vi har känt oss 100% trygga under hela processen, från det att vi tryckte på startknappen till kontraktsskrivning en sen söndagskväll så har Torres visat en stor kunnighet och anpassat sig efter alla omständigheter som dykt upp längs vägen. Han får jobbet gjort med ett stort leende på läpparna och ett genuint intresse för både säljaren och köparen.
Vi kan med, handen på hjärtat, varmt rekommendera Torres som mäklare!"
Läs mer
säljare på Jarl Kulles gata 9

03 nov 2022

"Anlitat Torres flera gånger. Gör alltid sitt bästa och är mycket engagerad. Lyckades sälja trots tuff marknad"
säljare på Hjalmars väg 4

25 okt 2022

"Enormt engagerad, kunnig och "
säljare på Ryttmästaregatan 9A

29 sep 2022

"Rekommenderar varmt "
säljare på Safirvägen 9

27 apr 2022

"Efter vi har träffat ett par mäklare kände vi direkt att Torres på SkandiaMäklarna var det rätta valet. Noggrann, professionell samt lätt att prata med. Han lyckades även slå rekord i föreningen. Vi är supernöjda"
säljare på Ringstorpsvägen 40F

04 apr 2022

"Torres är oerhört engagerad och en mäklare vi varmt rekommenderar! "
säljare på Blomsterstigen 3

29 mar 2022

"Jag rekommenderar Torres för att han var mycket aktiv och kunnig om sit arbete."
säljare på Ågatan 7

24 mar 2022

"Bästa mäklaren "
säljare på Sockengatan 36B

24 mar 2022

"Jag är så glad att jag valde Torres som mäklare, han är expert på det han gör och har varit klockren från start till mål och fått mig att känna mig trygg under hela processen.
Torres är alltid kontaktbar, han är påläst, lyhörd, professionell, genuin med ett stort engagemang.
Jag kan och vill var..."
"Jag är så glad att jag valde Torres som mäklare, han är expert på det han gör och har varit klockren från start till mål och fått mig att känna mig trygg under hela processen.
Torres är alltid kontaktbar, han är påläst, lyhörd, professionell, genuin med ett stort engagemang.
Jag kan och vill varmt rekommendera honom om ni går i säljtankar. Bättre mäklare går inte att hitta"
Läs mer
säljare på Övre Nytorgsgatan 87A

15 mar 2022

" Väldigt snabb och smidig affär, mycket till stor del utav mäklaren. Väldigt nöjda med … byrå.
"
säljare på Ättekullagatan 20

09 mar 2022

"En otroligt engagerad och driven mäklare.
Torres är en mäklare jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Ringstorpsvägen 32-34A

17 feb 2022

"Mycket trevlig och tillmötesgående!!"
säljare på Rybsgatan 9

30 jan 2022

"Duktig, lyhörd och hjälpsam !
"
säljare på Jönköpingsgatan 46A

01 jan 2022

"Oerhört nöjd med mitt val av mäklare. Torres är en engagerad, proffsig målmedveten mäklare.
Sjukt Bra kommunikation och uppdatering hela vägen.
En mäklare jag skulle rekommendera alla dagar i veckan! Som lyckas med det allt!
Torres lyckades trots en relativt svag efterfrågan (jul & nyår) samt ..."
"Oerhört nöjd med mitt val av mäklare. Torres är en engagerad, proffsig målmedveten mäklare.
Sjukt Bra kommunikation och uppdatering hela vägen.
En mäklare jag skulle rekommendera alla dagar i veckan! Som lyckas med det allt!
Torres lyckades trots en relativt svag efterfrågan (jul & nyår) samt med kort framförhållning få till ett pris som jag var nöjd med, och det krävdes bara en visning. Och 30min efter var det klart.
Om ni vill anlita en mäklare i Helsingborg rekommenderar jag Torres och Skandiamäklarna!"
Läs mer
säljare på Koppargatan 6B

21 dec 2021

"Kan absolut rekommendera Torres Nasir på Skandiamäklarna."
säljare på Bryggerivägen 20

01 dec 2021

"Fantastiskt driven och målinriktad kille. "
säljare på Rustikgatan 10

17 nov 2021

"Väldigt lätt att samarbeta med. Alltid positiv och glad! Gör affärer på ett professionellt sätt, tillgänglig och håller uppdaterad under hela resan. Tack för allt! "
säljare på Koppargatan 6A

03 nov 2021

"Toppen!"
säljare på Porlagången 16

01 nov 2021

"Jättetrevlig och kunnig på sin sak. "
säljare på Rosendalsgatan 8

18 okt 2021

"Torres är engagerad, driven ,kunnig ,mycket trevlig samt positiv och lätt att tycka om!
Han är även tillgänglig och håller en uppdaterad hela tiden .
Gjorde ett super bra jobb och fick vårt hus sålt med vinst innan den hann ut på visning !

"
säljare på Närlundavägen 4H

13 okt 2021

"Torres var engagerad och höll mig som säljare uppdaterad med hur försäljningen pågick. Är otroligt nöjd med mitt val av mäklare och hade inte kunnat hittat en bättre mäklare.
Slutresultat på försäljningen gav rekordhöga nivåer, vilket visar hur engagerad mäklaren var och är."
"Torres var engagerad och höll mig som säljare uppdaterad med hur försäljningen pågick. Är otroligt nöjd med mitt val av mäklare och hade inte kunnat hittat en bättre mäklare.
Slutresultat på försäljningen gav rekordhöga nivåer, vilket visar hur engagerad mäklaren var och är."
Läs mer
säljare på Västergårdsgatan 23

07 okt 2021

"Mäklaren var jättebra,duktig,aktiv och ärljgt med mig och köparen."
säljare på Kadettgatan 26C

01 sep 2021

"Proffs som överträffade våra förväntningar. Rätt inställning och bra känsla för fastigheten . Rekommenderar honom varmt.
Säljaren på Soldatgatan 11 "
säljare på Soldatgatan 11

27 aug 2021

"En mycket duktigt mäklare, rekommenderar starkt till alla."
säljare på Hofverbergsgatan 13

26 aug 2021

"Uppskattade att Torres höll mig uppdaterad under hela processen. Svarade snabbt på mail och sms."
säljare på Karl X Gustavs gata 44A

12 aug 2021

"Trevlig kille som var väldigt pedagogisk under tiden vi haft honom, köpte först lägenhet av honom och sedan sålde min lägenhet med hjälp av honom. Förklarade allt så att man enkelt förstod, lyssnade in och stämde av hela tiden så att man förstod allt. Rekommenderar honom starkt till andra som tän..."
"Trevlig kille som var väldigt pedagogisk under tiden vi haft honom, köpte först lägenhet av honom och sedan sålde min lägenhet med hjälp av honom. Förklarade allt så att man enkelt förstod, lyssnade in och stämde av hela tiden så att man förstod allt. Rekommenderar honom starkt till andra som tänker sälja sina bostäder."
Läs mer
säljare på Handelsmansgatan 1C

27 jul 2021

"Super duktig mäklare, hjälpte oss med snabb försäljning och massa frågor som första gångs säljare! Kan verkligen rekommendera Torres till andra, det är en mäklare som lyssnar och verkligen hittar en lösning till allt."
säljare på Saturnusgatan 234

07 jul 2021

"Torres är en super trevlig mäklare som verkligen brydde sig om jobbet. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Klarbärsgränden 2

24 jun 2021

"Med engangemang och otroligt driv kan jag inget annat rekommendera Torres till vem som helst som är intresserad av att sälja sin lägenhet. Alltid tillgänglig och snabb på att svara på svar i alla dess former. Dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med. "
"Med engangemang och otroligt driv kan jag inget annat rekommendera Torres till vem som helst som är intresserad av att sälja sin lägenhet. Alltid tillgänglig och snabb på att svara på svar i alla dess former. Dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med. "
Läs mer
säljare på Lybecksgatan 40

23 jun 2021

"Bra, tydlig och proffsig info under första besöket. Kände mig 100% trygg med att lämna över försäljningen till Torres. Allt flöt på smidigt och det blev en snabb affär. Jag är väldigt nöjd. "
säljare på Mäster Ernsts gata 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
6
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
48 515 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
232 av 247 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
236 av 243 säljare
Torres var tydlig och höll mig uppdaterad
250 av 254 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Torres på kartan.

447 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
252 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

1 295 000 kr
2 rum, 63 m²
20 555 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 126 kr/mån
3 495 000 kr
5 rum, 137 m²
25 510 kr/m²
Villa, Åstorp
2 750 000 kr
2 rum, 44 m²
62 500 kr/m²
Lägenhet, Karlstad
3 979 kr/mån
4 295 000 kr
5 rum, 139 m²
30 899 kr/m²
Radhus, Helsingborg
2 695 000 kr
4 rum, 120 m²
22 458 kr/m²
Villa, Bjuv

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 305 000 kr
Lägenhet Oceanhamnen
+ 310 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade problem med att få sålt min lägenhet i flera månader. När jag tog kontakt med Torres, som hade sålt flera objekt i området, förändrades allt. Han presenterade en tydlig steg-för-steg-strategi och lyckades locka cirka 10 spekulanter, varav 6 blev budgivare. Budgivningen landade på ungefär 300 000 kronor över utgångspriset och bostaden blev såld på mindre än tre veckor. Jag rekommenderar honom starkt!"
5 900 000 kr
Villa Husensjö
+ 405 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
3 000 000 kr
Villa Kvidinge
-300 000 kr
7 rum, 205 m²
Utropspris: 3 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
660 000 kr
Lägenhet Eneborg
-35 000 kr
1 rum, 31,5 m²
Utropspris: 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
880 000 kr
Lägenhet Rosengården
-70 000 kr
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Informativ, lätt att få tag på och väldigt trevlig. Helsingborgs bästa mäklare."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.