Tommy Karlsson

Profilbild för Tommy Karlsson
Säljarfavorit
Tommy Karlsson
4.9 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
16 st
83 325 000 kr

Bakgrund

Tommy Karlsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-06-25. Tommy har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Tommy har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 108 215 000 kr.

Presentation

Jag driver Mäklarhuset tillsammans med min barndomsvän Henrik Borglin. Vi tog över ägandet 2014 efter att ha varit anställda i 7 år. Vår filosofi går ut på att nöjda kunder leder till nya affärer. Vi har bara en växel och det är att alltid göra vårt yttersta. I vår bransch är förtroende A och O, där vågar vi med handen på hjärtat lova att vi levererar! Resultatet talar för sig självt. Under de senaste åren har vi individuellt sett varit Halmstads mest anlitade mäklare. Vi har på riksnivå vunnit pris för "Årets Mäklare" och "Nöjdast Kunder".

Trots att vi tillhör toppen inom mäklarkåren har vi fötterna stadigt på jorden. På kontoret har vi en familjär känsla och anser ödmjukhet och rätt attityd vara en förutsättning för en lyckad affär.

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021

Säljare om Tommy.

15 nov 2021

"Professionell och tillmötesgående, kände stor trygghet att ha Tommy som mäklare från start till slut. Skulle rekommendera varmt som val av mäklare. "
säljare på Egon Östlunds gata 12

26 okt 2021

"En rak och tydlig kommunikation från början. Lyssnade in våra önskningar och visade på gott engagemang för infria dem. Rekommenderas varmt för de som vill sälja sin bostad. "
säljare på Frökentorpsvägen 17

12 okt 2021

"Jävla King"
säljare på Strandhaga Stuga Nr 15

01 okt 2021

"Tommy är jättebra och mycket trevlig"
säljare på Bergängsvägen 1A

06 sep 2021

"Vi är otroligt nöjda med hela processen. Tommy var tydlig, tillgänglig och nogrann! Våra varmaste rekommendationer"
säljare på Betesstigen 20

22 jun 2021

"Mycket nöjd med Tommy och hela processen. Otroligt smidigt och inga konstigheter överhuvudtaget. Har min starkaste rekommendation."
säljare på Överstevägen 2

09 jun 2021

"Jag är jättenöjd med Tommys insats."
säljare på Västergårdsvägen 7

08 jun 2021

"Det är med varm hand som jag rekommenderar Tommy som mäklare om du går i säljtankar. Tommy lyckades på kort tid skapa stort intresse för objektet och tog på ett engagerat och tryggt sätt pucken i mål. Har nu både köpt och sålt med Mäklarhuset i Halmstad och ger högsta betyg både som säljare & köpare. "
säljare på Bofinksvägen 15

17 maj 2021

"Mycket sakkunnig och fokuserad. Bra på att driva affären. Försäljningspriset överträffade satta förhoppningar med råge. Utan tvekan bästa mäklare jag haft! "
säljare på Hammarvägen 1

02 maj 2021

"Vi har vid två tidigare tillfällen haft Tommy som mäklare i samband med köp av bostad. Det var ett givet val att välja honom som mäklare när det var dags att sälja. En engagerad och målinriktad mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Nissabogatan 8

31 mar 2021

"Fantastiskt bemötande och ett stort driv. Vi är mer än nöjda med hela processen. "
säljare på Södra vägen 33

29 mar 2021

"Fjärde bostadsaffären med Tommy, lika nöjda varje gång. Halmstads utan tvekan bästa mäklare, rekommenderas starkt till alla som ska sälja sin bostad. Tommy är otroligt professionell, ödmjuk och kompetent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. "
säljare på Österängsgatan 10

12 mar 2021

"Pålitlig, säker och kunnig. Kan verkligen rekommendera Tommy. Hela försäljningen avlöpte snabbt och smidigt. Kände också ett bra stöd under hela tiden. Tack för en kanoninsats!"
säljare på Byvägen 19B

26 feb 2021

"Det är tredje gången som jag använder Tommy för att sälja bostad och jag har varit lika nöjd varje gång. Jag har varit på flera visningar med honom och det känns aldrig som att han försöker lura en till att köpa något vilket gör att man litar på honom.
Jag tror att det som gör att Tommy sticker ut är att han inte förskönar verkligheten eller överdriver åt något håll.
Han ger realistiska förväntningar, ett ärligt intryck och får både köpare och säljare att känna sig nöjda. Proffsigt och kunnig rakt igenom, dessutom är han supertrevlig! Guldstjärnor i alla kanter! "
säljare på Backhausgatan 3A

26 feb 2021

"Tommy är mycket kunnig och trevlig som också skapade en trygg känsla hos oss som säljare. Allting har varit klart och tydligt från start. Vi har varit och är supernöjda men hans insats. "
säljare på Öppinge 545

21 feb 2021

"Tommy är fantastiskt duktig och lyhörd mäklare. Jag kan varmt rekommendera Mäklarhuset. Mvh Jonas Skantz"
säljare på Karins gränd 14

20 feb 2021

"Helt nöjd till 100 %"
säljare på Ljungbyvägen 14A

11 dec 2020

"Min syster och jag har från första stund upplevt att Tommy har varit engagerad på ett proffsigt och kunnande sätt. Vi har helt och hållet känt oss trygga. Tommy har fortlöpande gett oss information via telefon, mail och sms under hela processen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Tommy."
säljare på Timmermansgatan 18B

23 nov 2020

"Allt har gått supersmidigt, tack Tommy på Mäklarhuset."
säljare på Långhusallén 3B

13 nov 2020

"Tommy och Mäklarhuset har under hela processen varit otroligt proffsiga och lyhörda. Mina varmaste rekommendationer ger jag dem och jag kommer tillbaka vid nästa eventuella affär."
säljare på Hertig Knutsgatan 39D

09 nov 2020

"Tommy är ett proffs!"
säljare på Steninge 419

02 nov 2020

"Vi både köpte och sålde via Tommy på Mäklarhuset. Vi kunde inte ha blivit mer nöjda över hela processen. Tommy har inte bara varit otroligt professionell utan han har även varit ett oerhört uppskattat bollplank både kring köp och försäljning. Trevlig, kunnig, proffsig, pålitlig och ett hjärtligt engagemang. Vi är så nöjda!
"
säljare på Skepparegatan 2

26 okt 2020

"Seriös och duktig! Allt gick smidigt och enkelt! "
säljare på Nordalavägen 40

23 sep 2020

"Har köpt av Tommy tidigare och det gick precis lika smidigt att sälja som att köpa.
Mycket nöjd!"
säljare på Byvägen 1

29 jun 2020

"Trevlig, lugn, saklig. Intresserad av detaljer i huset. Ställde mycket frågor om huset vid första besök."
säljare på Åsgårdsvägen 3A

23 jun 2020

" Bytte mäklarbyrå till Mäklarhuset. Skillnade var avsevärd. Tommy har levererat över förväntan. Mycket nöjd."
säljare på Blomängsvägen 5

17 jun 2020

"Fanns inget att klaga på. Bara positivt."
säljare på Kyrkvägen 30

28 maj 2020

"Hört mycket gott om Tommy och Mäklarhuset innan vårt val av mäklare. Förväntningarna i samband med försäljningen av vår villa var därmed stora och de har verkligen infriats.
Proffsigt bemötande och vi kände oss trygga under hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Tommy till alla som står inför ett val av mäklare."
säljare på Stråvägen 9

27 maj 2020

"Vi är så glada att vi valde Tommy som är proffsig, stabil och väldigt lyhörd. Från start till påskrivet avtal med nya köpare så fanns han med oss och svarade på våra frågor snabbt. Nu har vi både köpt och sålt genom Tommy och kommer rekommendera han till alla vi känner som kommer köpa/sälja."
säljare på Klackens Mellangränd 10

09 maj 2020

"Vi är helnöjda med Tommy som mäklare. Han har varit otroligt professionell och vi har haft kontrakt löpande under försäljningens gång. Vi skulle absolut rekommendera Tommy! "
säljare på Oskarströmsvägen 60

16 apr 2020

"Otroligt proffsigt och bra bemötande från första kontakt till kontraktskrivande."
säljare på Hantverksgatan 9

20 mar 2020

"vi pratade med 5 mäklare , och Tommy var den vi direkt fastande för och satte som nummer 1 på vår "utvärderingslista""
säljare på Sagerska vägen 16

19 mar 2020

"Tommy är inlyssnande, kunnig och proffsig. Supernöjd med mitt val! "
säljare på Egon Östlunds gata 6

27 feb 2020

"Vi är helnöjda med hela processen vid vår lägenhetsförsäljning och vi kan varmt rekommendera Tommy och Mäklarhuset."
säljare på Kasten Rönnowsgatan 3G

17 feb 2020

"Tommy gjorde en grymt bra insats genom hela försäljningen. Vi kände oss trygga och väl informerade från start till mål."
säljare på Karins gränd 9

13 feb 2020

"mycket trevlig kille"
säljare på Penngränd 4B

24 jan 2020

"Samtliga på Mäklarhuset i Halmstad levererar alltid i toppklass. 5/5! "
säljare på Esaias Thoréns gata 3

10 dec 2019

"Vi visste exakt vem vi ville ha när vi bestämde oss för att sälja vår första lägenhet. Mäklarhuset Halmstad har vi hört gott om sen innan. Vi fick kontakt med Tommy som kom och utvärderade vår lägenhet och det kändes rätt att lägga försäljning i deras händer. Tommy var nyfiken och visade intresset vid värderingen av lgh vilket vi inte upplevde från några andra mäklare som vi har haft där innan.
Från början till slut har processen varit enkelt för oss, vi fick hjälp med allt man kunde tänka sig inför försäljningen Ta foto, styling , vilket kändes väldigt tryggt för oss. Vi fick även bra kontakt med de andra mäklarna hos Mäklarhuset Halmstad. Så vi är supernöjda med den hjälpen vi har fått och skulle vi sälja igen så vet vi vem vi ska kontakta! "
säljare på Matadorgatan 3

29 nov 2019

"Super nöjd
Kommer rekommendera Tommy "
säljare på Skiftesvägen 15

15 nov 2019

"Vi har blivit professionellt bemötta från första telefonsamtal till påskrivet säljkontrakt. I allt som det innebär med en försäljning har Tommy varit flexibel, lätt att kommunicera med, alltid tillgänglig för frågor, lugn och rak. Under visningar och kommunikation med spekulanter har Tommy gjort det lilla extra för att fånga upp vad intressenter lockas av. Vi upplever att Tommy har varit mån om att hela processen ska kännas bra för oss som säljare och kan verkligen rekommendera honom och Mäklarhuset."
säljare på Felix Körlings gata 6

14 nov 2019

"Har både köpt och sålt med Tommy: trygg och engagerad."
säljare på Norra vägen 20

12 nov 2019

"Har både köpt & sålt med Tommy. Lika bra resultat varje gång. Rekommenderas!"
säljare på Saltsjövägen 3A

12 nov 2019

"Bästa mäklaren! Rekommenderar starkt att välja just Tommy och mäklarhuset vid försäljning av bostad! Vi kände oss så lugna och trygga vid försäljningen och allting gick till och med bättre än förväntat! Såå nöjda! "
säljare på Nyckelvägen 1C

12 nov 2019

"Eftersom jag handlat av samma mäklare, kontaktade jag honom även för försäljningen.
Det gick bättre än jag trodde !!!"
säljare på Seglaregatan 3A

12 nov 2019

"Fantastisk nöjd med Tommy och vi kände oss trygga med honom genom hela affären vilket var viktigt för oss"
säljare på Vattugatan 1

12 nov 2019

"Tommy är en kunnig och trevlig mäklare som hjälp oss vid tidigare tillfällen att sälja bostaden."
säljare på Nordalavägen 40

11 nov 2019

"Proffsig, kunnig, engagerad, trevlig... allt man kan önska sig av en mäklare. Det blev på alla punkter en lyckad och smidig bostadsaffär."
säljare på Klyvaregatan 1

08 nov 2019

"Tommy utförde ett fantastiskt jobb vid försäljningen av min bostad. Tommy var målinriktad, tydlig och hade stor kunskap och kännedom om det aktuella området och föreningen. "
säljare på Skepparegatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Lägenhet
7
Kedjehus
4
Fritidshus
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
108 215 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 125 säljare
Tommy satte rätt förväntningar på slutpriset
100 av 123 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
123 av 125 säljare
Tommy var tydlig och höll mig uppdaterad
125 av 125 säljare

Tommy på kartan.

648 tidigare annonser
2 bostäder till salu
125 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
1 rum, 45 m²
37 666 kr/m²
Lägenhet, Halmstad
3 077 kr/mån
4 995 000 kr
6 rum, 103 m²
48 495 kr/m²
Villa, Halmstad

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 250 000 kr
Villa Bäckagård
+ 1 000 000 kr
8 rum, 218 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Parhus Branäs
5 rum, 90 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 205 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 375 000 kr
Villa Snöstorp
+ 525 000 kr
5 rum, 125 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
3 000 000 kr
Radhus Västkusten
+ 25 000 kr
5 rum, 123 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.