Tommy Karlsson

Profilbild för Tommy Karlsson
Säljarfavorit
Tommy Karlsson
4.9 / 5
(208 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
17 st
81 180 000 kr

Bakgrund

Tommy Karlsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-06-25. Tommy har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Tommy har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 62 155 000 kr.

Presentation

Din bostadsaffär kommer att vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en skicklig och erfaren mäklare med ett stort engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad och din situation.

Jag är utbildad bygg- och fastighetsekonom och har varit mäklare i Halmstad sedan 2007. År 2014 övertog jag Mäklarhuset i Halmstad tillsammans med min barndomsvän Henrik Borglin. Genom åren har jag förmedlat över 1000 bostäder och besitter således en bred erfarenhet och förhandlingsvana, vilket är högst avgörande för en trygg bostadsaffär, såväl som att få bästa möjliga pris och att alla parter ska känna sig nöjda.

Mina kunder beskriver mig som lyhörd, engagerad, målinriktad och lätt att tycka om. Kanske är det därför jag belönats med en mycket hög kundnöjdhet och vunnit pris som den mäklare med nöjdast kunder. Jag har även blivit utnämnd till Halmstads (och hela Hallands) populäraste och mest rekommenderade mäklare av Hittamäklare.

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007).
Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet.
Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014.
Blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Tommy.

17 maj 2024

"Är mycket nöjd med Tommy som mäklare. Han är lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Om jag behöver en mäklare igen så kommer jag anlita honom!"
säljare på Karl XI:s väg 43

13 maj 2024

"Tommy är en erkänd kunnig mäklare med god lokalkännedom och erfarenhet av bostadsmarknaden i Halmstads region. "
säljare på Päronvägen 7

10 maj 2024

"Lätttillgänglig, flexible och vill kundens bästa! "
säljare på Norra vägen 20

08 maj 2024

"Grymt bra samt mycket lyhörd och engagerad mäklare som verkligen gör sitt yttersta och bryr sig om kunden."
säljare på Lunagränd 16

07 maj 2024

"Tommy är erfaren och professionell, vi är mycket nöjda med vårt val, Rekommenderas varmt. "
säljare på Nissastigen 17

23 apr 2024

"Erfaren och mycket skicklig mäklare som alltid tar sig tiden att hjälpa till. Vi har haft förmånen att samarbeta med Tommy både som köpare och säljare och har väldigt fina erfarenheter av detta. Tommy är otroligt lyhörd, ärlig, tydlig i sin kommunikation och håller vad han lovar! Vår senaste bost..."
"Erfaren och mycket skicklig mäklare som alltid tar sig tiden att hjälpa till. Vi har haft förmånen att samarbeta med Tommy både som köpare och säljare och har väldigt fina erfarenheter av detta. Tommy är otroligt lyhörd, ärlig, tydlig i sin kommunikation och håller vad han lovar! Vår senaste bostadsförsäljning gick tidsmässigt exakt enligt plan och prismässigt över förväntan! Vi vill därmed ge våra allra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Långhusallén 23C

22 apr 2024

"Proffsigt bemötande och förtroendeingivande"
säljare på Vasängsvägen 166

22 apr 2024

"Mycket trevligt bemötande."
säljare på Entrévägen 17

04 mar 2024

"Förtroendeingivande och engagerad mäklare. Kan rekommendera Tommy. "
säljare på Torsgatan 3B

28 feb 2024

"Vi kända oss helt trygga i Tommy's händer. Lugn, trevlig, korrekt, proffsigt och mycket kompetent. Otroligt bra mäklare helt enkelt, rekommenderas varmt!"
säljare på Flädervägen 38

10 nov 2023

"Tommy är en tydlig, trevlig och trygghetsskapande mäklare! Inger en känsla av att ingenting lämnas åt slumpen, ligger steget före, vilket ger en smidig och komplikationsfri process. Har sålt en bostad med Tommys hjälp tidigare och för oss var det självklart att kontakta honom igen nu vid nästa fö..."
"Tommy är en tydlig, trevlig och trygghetsskapande mäklare! Inger en känsla av att ingenting lämnas åt slumpen, ligger steget före, vilket ger en smidig och komplikationsfri process. Har sålt en bostad med Tommys hjälp tidigare och för oss var det självklart att kontakta honom igen nu vid nästa försäljning. Vi är väldigt nöjda ännu en gång!"
Läs mer
säljare på Överstevägen 3

02 okt 2023

"Hade aldrig sålt hus innan, det första huset jag sålde va med Tommy, jag är super nöjd med Tommy han är trevlig han är lätt att prata med man kan kontakta honom närsomhelst, så han är den bästa!
Nästa gång jag säljer hus eller lägenhet det 100% Tommy!"
"Hade aldrig sålt hus innan, det första huset jag sålde va med Tommy, jag är super nöjd med Tommy han är trevlig han är lätt att prata med man kan kontakta honom närsomhelst, så han är den bästa!
Nästa gång jag säljer hus eller lägenhet det 100% Tommy!"
Läs mer
säljare på Helmfeldtsgatan 8

05 jun 2023

"Tommy är mycket kompetent och serviceminded. Ger de allra bästa rekommendationer "
säljare på Villa Nostra 3

22 maj 2023

"He communicated with me in English which was very helpful."
säljare på Måsvägen 75

17 maj 2023

"Otroligt bra mäklare som lett oss genom vår bostadsförsäljning på absolut bästa vis. Allt har känts otroligt enkelt, lätt och framförallt tryggt. Mäklaren har satt en helt ny nivå på professionellt utfört arbete."
säljare på Nybygget 391

15 maj 2023

"Vi är så nöjda med Tommy från Mäklarhuset. Proffsig, engagerad och lätt att bolla med vid tankar och funderingar. Mäklarhuset var det självklara valet vid vår försäljning och Tommy är väldigt lätt att tycka om! Tack! Ni är grymma! "
säljare på Betesstigen 2

04 maj 2023

"Tommy är proffsig och seriös i sitt arbete. "
säljare på Torntorget 6A

26 apr 2023

"Kunnig och engagerad. Ser till kundens bästa. "
säljare på Hävdebacken 13

11 apr 2023

"Jag kan starkt rekommendera Mäklarhuset i Halmstad och Tommy Karlsson. Det finns inga bättre! "
säljare på Föreningsvägen 7

31 mar 2023

"Väldigt bra energi. Seriös och otroligt duktig på sitt jobb."
säljare på Bissmarksgatan 4

28 nov 2022

"Tommy är seriös och duktig. Har koll på det han säger. Lgh såldes innan visning. Andra gången jag valde Mäklarhuset och Tommy och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Nyckelvägen 5B

08 nov 2022

"Tommy känns erfaren och trygg och han är lätt att gilla. Han är lugn men samtidigt snabb i tanken och man känner att han har koll på läget. Han lyssnade på oss och var oftast snabb med att ge feedback. Vi kan rekommendera Tommy!"
säljare på Broddesonsgatan 63A

03 nov 2022

"Vi är väldigt nöjda med vår försäljning. Tommy är engagerad och gör det där lilla extra! Kan inte annat än att varmt rekommendera Tommy och Mäklarhuset. "
säljare på Plommonvägen 10

30 sep 2022

"Kunde haft ngn Mäklare som kunde varit bättre. Är supernöjd med Tommy’s insats."
säljare på Kullavägen 18

30 sep 2022

"Trevlig, proffsig, ärlig i värderingen. Kan marknaden. Många rekommenderar honom och det gör jag också."
säljare på Bergsgård Solbacken 343

30 sep 2022

"Pålitlig, Saklig, Kompetent"
säljare på Logvägen 61

28 aug 2022

"Tommy leverade service i toppklass! Genom hela processen förmedlade han kunnighet, engagemang, trygghet, lyhördhet, tillgänglighet tillsammans med en härlig fingertoppskänsla. Allt man kan önska. Rekommenderas varmt!
"
säljare på Stenvinkelsgatan 7

23 jun 2022

"Vi har både köpt och sålt hus med Tommy Karlsson som mäklare och kunde inte vara mer nöjda med hans arbete. Tommys vänliga och trevliga bemötande, engagemang, lyhördhet och förmåga att hitta lösningar samt tryggheten han förmedlar som mäklare är guld värda -vare sig man möter honom som säljare el..."
"Vi har både köpt och sålt hus med Tommy Karlsson som mäklare och kunde inte vara mer nöjda med hans arbete. Tommys vänliga och trevliga bemötande, engagemang, lyhördhet och förmåga att hitta lösningar samt tryggheten han förmedlar som mäklare är guld värda -vare sig man möter honom som säljare eller köpare.
️️️️️Våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Sandslättsvägen 11

16 jun 2022

"Stort engagemang, hög kunskap, rutinerad, lyhörd, trygg, tydlig, vilket genererade i stor tillit.
Kommer rekommendera detta trevliga gäng till vänner och bekanta!"
säljare på Nyckelvägen 1D

14 jun 2022

"Detta är andra affären för oss med Mäklarhuset i Halmstad och Tommy var väldigt tydlig, uppdaterade oss ständigt under försäljningsprocessen och levererade ett förväntat resultat. Rekommenderas starkt!"
säljare på Södra vägen 30

05 jun 2022

"Väldigt nöjda med Tommy som mäklare. Kompetent, engagerad, trevlig & skötte uppdraget på bästa sätt. "
säljare på Ramgränd 12

23 maj 2022

"Från första kontakten till avslutad affär har Tommy visat stor proffessionalitet, närvaro och engagemang!
Vi har känt stor trygghet att ha Tommy vid vår sida varför vi varmt rekommenderar honom! "
säljare på Vilshärads Klapperstensväg 20

13 maj 2022

"En av Halmstads bästa mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Sniljegången 12

14 feb 2022

"Jag har tidigare erfarenhet av samarbete med Tommy och han gör det väldigt lätt för mig att välja mäklare varje gång. Trevlig, är alltid engagerad, snabb på att svara på frågor, och man blir snabbt informerad under säljprocessen. Är väldigt förtroendeingivande. Rekommenderas starkt!"
"Jag har tidigare erfarenhet av samarbete med Tommy och han gör det väldigt lätt för mig att välja mäklare varje gång. Trevlig, är alltid engagerad, snabb på att svara på frågor, och man blir snabbt informerad under säljprocessen. Är väldigt förtroendeingivande. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Matadorgatan 3

11 feb 2022

"Tommy är en lugn, kunnig, engagerad och förtroendeingivande mäklare. Proffsigt bemötande från första kontakt till påskrivet kontrakt. Mycket nöjd med hans insatser!"
säljare på Hamiltons väg 11

04 feb 2022

"Så nöjda över Tommys insats!
Snabba uppdateringar, bra kommunikation och full koll på läget! Rekommenderar(!!!) "
säljare på Södra vägen 30

15 nov 2021

"Professionell och tillmötesgående, kände stor trygghet att ha Tommy som mäklare från start till slut. Skulle rekommendera varmt som val av mäklare. "
säljare på Egon Östlunds gata 12

26 okt 2021

"En rak och tydlig kommunikation från början. Lyssnade in våra önskningar och visade på gott engagemang för infria dem. Rekommenderas varmt för de som vill sälja sin bostad. "
säljare på Frökentorpsvägen 17

12 okt 2021

"Jävla King"
säljare på Strandhaga Stuga Nr 15

01 okt 2021

"Tommy är jättebra och mycket trevlig"
säljare på Bergängsvägen 1A

06 sep 2021

"Vi är otroligt nöjda med hela processen. Tommy var tydlig, tillgänglig och nogrann! Våra varmaste rekommendationer"
säljare på Betesstigen 20

22 jun 2021

"Mycket nöjd med Tommy och hela processen. Otroligt smidigt och inga konstigheter överhuvudtaget. Har min starkaste rekommendation."
säljare på Överstevägen 2

09 jun 2021

"Jag är jättenöjd med Tommys insats."
säljare på Västergårdsvägen 7

08 jun 2021

"Det är med varm hand som jag rekommenderar Tommy som mäklare om du går i säljtankar. Tommy lyckades på kort tid skapa stort intresse för objektet och tog på ett engagerat och tryggt sätt pucken i mål. Har nu både köpt och sålt med Mäklarhuset i Halmstad och ger högsta betyg både som säljare & köp..."
"Det är med varm hand som jag rekommenderar Tommy som mäklare om du går i säljtankar. Tommy lyckades på kort tid skapa stort intresse för objektet och tog på ett engagerat och tryggt sätt pucken i mål. Har nu både köpt och sålt med Mäklarhuset i Halmstad och ger högsta betyg både som säljare & köpare. "
Läs mer
säljare på Bofinksvägen 15

17 maj 2021

"Mycket sakkunnig och fokuserad. Bra på att driva affären. Försäljningspriset överträffade satta förhoppningar med råge. Utan tvekan bästa mäklare jag haft! "
säljare på Hammarvägen 1

02 maj 2021

"Vi har vid två tidigare tillfällen haft Tommy som mäklare i samband med köp av bostad. Det var ett givet val att välja honom som mäklare när det var dags att sälja. En engagerad och målinriktad mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Nissabogatan 8

31 mar 2021

"Fantastiskt bemötande och ett stort driv. Vi är mer än nöjda med hela processen. "
säljare på Södra vägen 33

29 mar 2021

"Fjärde bostadsaffären med Tommy, lika nöjda varje gång. Halmstads utan tvekan bästa mäklare, rekommenderas starkt till alla som ska sälja sin bostad. Tommy är otroligt professionell, ödmjuk och kompetent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. "
"Fjärde bostadsaffären med Tommy, lika nöjda varje gång. Halmstads utan tvekan bästa mäklare, rekommenderas starkt till alla som ska sälja sin bostad. Tommy är otroligt professionell, ödmjuk och kompetent, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Österängsgatan 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
7
Kedjehus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
62 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
199 av 206 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 207 säljare
Tommy var tydlig och höll mig uppdaterad
208 av 208 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tommy på kartan.

747 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
208 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 143 m²
Kedjehus, Halmstad
4 975 000 kr
5 rum, 131 m²
37 977 kr/m²
Villa, Laholm
2 250 000 kr
2 rum, 70 m²
32 142 kr/m²
Lägenhet, Halmstad
4 016 kr/mån
2 975 000 kr
5 rum, 109 m²
27 293 kr/m²
Villa, Halmstad
5 450 000 kr
5 rum, 155 m²
35 161 kr/m²
Villa, Halmstad

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 100 000 kr
Lägenhet Centrum
-95 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är mycket nöjd med Tommy som mäklare. Han är lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Om jag behöver en mäklare igen så kommer jag anlita honom!"
3 425 000 kr
Kedjehus
5 rum, 140 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tommy är en erkänd kunnig mäklare med god lokalkännedom och erfarenhet av bostadsmarknaden i Halmstads region. "
1 800 000 kr
Lägenhet Brogård
+ 105 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 700 000 kr
Villa Söndrum
-250 000 kr
6 rum, 133,4 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt bra samt mycket lyhörd och engagerad mäklare som verkligen gör sitt yttersta och bryr sig om kunden."
4 565 000 kr
Villa Kärleken
+ 590 000 kr
5 rum, 142 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tommy är erfaren och professionell, vi är mycket nöjda med vårt val, Rekommenderas varmt. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.