Tobias Broqvist

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Tobias Broqvist
Profilbild för Tobias Broqvist
Tobias Broqvist
4.9 / 5
(246 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
9 st
92 570 000 kr

Bakgrund

Tobias Broqvist jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-10-29. Tobias har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Tobias har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 31 680 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är, för vissa, den största affären i livet. För vissa ska det gå snabbt och smidigt och för vissa handlar det om stora känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig efter just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska vara så nöjda som möjligt.

Är för övrigt väldigt intresserad av sport, mat och bullar. Är du intresserad av att prata bostäder eller bara ta en fika, slå mig en signal.

Säljare om Tobias.

19 mar 2024

"Är väldigt nöjd med Tobias! Han höll mig uppdaterad från början till slut. Väldigt lätt att prata med, tillgänglig samt väldigt trevlig.
Rekommenderar starkt Tobias som mäklare. "
säljare på Kronborgsvägen 13B

19 mar 2024

"En av dem bästa i Malmö och Sverige när det handlar om trygghet och säkerhet. "
säljare på Eriksdalsgatan 5A

23 feb 2024

"Allt fungerade bra från första mötet till försäljning. Bra och tydlig information. Dessutom var fotografen han samarbetar med duktig och erfaren.
"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 4

10 jan 2024

"Vi ville ha en mäklare som hade en kombination av kunskap, detaljer och personlighet. Nu är det andra gången som vi väljer Tobias Broqvist inför en lägenhets försäljning och vi är otroligt nöjda med hans insats genom hela processen. Trots svåra tider fick vi pris utöver det begärda med bra margin..."
"Vi ville ha en mäklare som hade en kombination av kunskap, detaljer och personlighet. Nu är det andra gången som vi väljer Tobias Broqvist inför en lägenhets försäljning och vi är otroligt nöjda med hans insats genom hela processen. Trots svåra tider fick vi pris utöver det begärda med bra marginal.
Tobias har varit engagerad i försäljningen fullt ut, samtidigt som han är väldigt lyhörd och vill att det ska kännas bra för oss.
Utöver detta trygg, proffsig och med ett trevligt bemötande, kom med goda råd under hela processen och fanns lättillgänglig från start till slut!
Vi har rekommenderat Tobias till våra vänner och kommer fortsätta rekommendera Tobias till alla som vill ha sålt sin bostad. Kort och gott, Supernöjda!"
Läs mer
säljare på Industrigatan 4A

19 dec 2023

"Helt klart en mäklare som en borde överväga om en går i försäljningstankar. Trots dem tråkigare tiderna så lyckades Tobias få min lägenhet såld, och till ett slutpris som jag känner mig nöjd med!"
säljare på Sankt Knuts väg 4B

11 dec 2023

"Tobias presenterade tidigt en strategi för att sälja vår lägenhet snabbt och effektivt till ett bra pris. Strategin genomförde han sedan till punkt och pricka, med det önskade resultatet. Han navigerar sådant som kan vara svårt eller känsligt med empati och saklighet. Uppskattar att Tobias kommun..."
"Tobias presenterade tidigt en strategi för att sälja vår lägenhet snabbt och effektivt till ett bra pris. Strategin genomförde han sedan till punkt och pricka, med det önskade resultatet. Han navigerar sådant som kan vara svårt eller känsligt med empati och saklighet. Uppskattar att Tobias kommunicerar på ett naturligt och medmänskligt sätt utan påklistrat säljsnack eller dylikt. Rekommenderar varmt Tobias."
Läs mer
säljare på Exercisgatan 5

16 okt 2023

"Tobias sålde framgångsrikt mitt hus i Limhamn för några år sedan och jag valde därför Tobias även vid försäljningen av min lägenhet. Det ångrar jag inte! Trots att vi idag har en svår fastighetsmarknad där även attraktiva objekt ofta tar tid att sälja, sålde Tobias min lägenhet bara några dagar e..."
"Tobias sålde framgångsrikt mitt hus i Limhamn för några år sedan och jag valde därför Tobias även vid försäljningen av min lägenhet. Det ångrar jag inte! Trots att vi idag har en svår fastighetsmarknad där även attraktiva objekt ofta tar tid att sälja, sålde Tobias min lägenhet bara några dagar efter visning - och till ett högre pris än utgångspriset. Tobias är genuin i sin roll och pushar inte för mycket vilket jag uppskattar som säljare och hade uppskattat även som köpare. Jag vill även lyfta fram Cissi som gjorde ett strålande arbete som stylist och såg till att tydliggöra lägenhetens fördelar. "
Läs mer
säljare på Långgårdsgatan 4D

27 sep 2023

"Vi har vänt oss till Tobias vid samtliga försäljningar genom åren. Alltid bra service och god kommunikation rakt igen. Tobias är en mäklare som lyssnar in och är duktig på att vara ett bollplank för att processen ska bli så smidig som möjligt. Kan starkt rekommendera Tobias! "
"Vi har vänt oss till Tobias vid samtliga försäljningar genom åren. Alltid bra service och god kommunikation rakt igen. Tobias är en mäklare som lyssnar in och är duktig på att vara ett bollplank för att processen ska bli så smidig som möjligt. Kan starkt rekommendera Tobias! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 48B

26 sep 2023

"Engagerad, svarade snabbt på frågor. Sålde snabbt vår lägenhet till önskat pris."
säljare på Södra Förstadsgatan 65B

23 sep 2023

"Otroligt professionell och kunnig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Kilian Zollsgatan 4A

22 sep 2023

"Jag rekommenderar varmt Tobias som mäklare. Han höll oss ständigt uppdaterade, var lättillgänglig och mycket trevlig att sammarbeta med. Hans förmåga att förstå spekulanter och marknaden var imponerade och ledde till en lyckad försäljning."
säljare på Mäster Danielsgatan 3

22 sep 2023

"Vi är extremt nöjda hur Tobias skötte processen. Från början till slut.
Kan bara ge honom våra starkaste rekommendationer! "
säljare på Beritta Gurrisgatan 9C

17 sep 2023

"Tobias lyssnade verkligen på våra behov och jobbade därefter vilket var väldigt uppskattat. Tydlig kommunikation och bra samarbete för att få fram en försäljning som vi var nöjda med. Kan verkligen rekommendera att bjuda hem Tobias på en kaffe om ni funderar på att sälja er bostad!"
"Tobias lyssnade verkligen på våra behov och jobbade därefter vilket var väldigt uppskattat. Tydlig kommunikation och bra samarbete för att få fram en försäljning som vi var nöjda med. Kan verkligen rekommendera att bjuda hem Tobias på en kaffe om ni funderar på att sälja er bostad!"
Läs mer
säljare på Tessins väg 12

10 sep 2023

"Lyhörd och proffsig. "
säljare på Bodekullsgången 19B

08 sep 2023

"Fick bra hjälp när lägenheten såldes på distans då jag ej kunde delta vid visningen, eftersom jag flyttat till annan ort. Tobias var flexibel och hjälpsam. "
säljare på Rosendalsvägen 6

08 sep 2023

"Man kan lita på att Tobias Broqvist sköter affären från ax till limpa. Man kan bara luta sig tillbaka och ägna sig åt annat viktigt i livet medan försäljningen pågår i bakgrunden.
Dessutom anstränger sig Tobias Broqvist lite extra för att du ska komma ut ur lägenhetsförsäljningen glad genom att..."
"Man kan lita på att Tobias Broqvist sköter affären från ax till limpa. Man kan bara luta sig tillbaka och ägna sig åt annat viktigt i livet medan försäljningen pågår i bakgrunden.
Dessutom anstränger sig Tobias Broqvist lite extra för att du ska komma ut ur lägenhetsförsäljningen glad genom att erbjuda vinst på din lägenhetsförsäljning. Trots att Tobias Broqvists arvode är fast och helt oberoende av försäljningspriset.
Första gången jag träffade Tobias bestämde jag ett exakt datum då jag skulle vela få lägenheten såld. Bara för att ha ett datum och en dag att förhålla sig till. Exakt det datumet skrev vi sedan kontrakt. Det var väldigt speciellt. Och något som mäklaren hade sett till att ordna. Det kommer jag inte att glömma. Det var det där ”lilla” extra…
Min lägenhet såldes på rekordtid, två månader!!! Stackars lägenhetssäljare därute som har sin lägenhet ute till försäljning i flera månader på Hemnet, min såldes på två månader och jag fick en Fede vinst. Bara ring Tobias Broqvist stackars lägenhetssäljare, ha inte din lägenhet ute till försäljning i 9 månader. Mitt hjärta blöder för er.
Sedan träffade jag köparna när vi skrev kontrakt….
Jag sa till Tobias dag 1 att det spelade roll vilka köparna var. Jag ville att de skulle platsa in i byggnaden och med grannarna, för jag tycker om mina grannar. Tro fan att Tobias hittat den perfekta kandidaten!? Ett fint hederligt par i traditionell mening med en charmig dotter som faktiskt passar bättre in i min lägenhet och byggnaden än vad jag själv gör och gjorde.
I arvodet erbjuds och ingår också ett lyssnande öra, en person att kunna ringa och prata med och få råd ifrån. Dina samtalsämnen kan vara valfria och behöver inte hela tiden handla om din pågående lägenhetsförsäljning.
Tobias Broqvist ser bra ut och klär sig snyggt och attraherar köparna som kommer på visning och till telefonsamtal efteråt.
Sammanfattningsvis, jag fick en massa extra cash under en svår tid med höga räntor, en kompis under tiden, en skön tid utan massa oro, någon jag kunde lita på, en story som får mig tro på det övernaturliga eftersom min lägenhet såldes exakt samma datum som vi bestämt 2 månader tidigare."
Läs mer
säljare på Eriksfältsgatan 61B

08 sep 2023

"En svår bostadsmarknad gjorde att inte allt flöt som jag hoppats på. En förstående mäklare som också kunde vara ärlig med både bra och dåligt var därför viktigt. En realistisk och sympatisk person som Tobias är bra i både med och motgång. "
säljare på Sergels väg 14A

15 aug 2023

"Tobias kändes trygg och pålitlig och var tydlig i sin kommunikation. Väldigt lätt att prata med och var alltid tillgänglig. Prisvärd! Kan starkt rekommendera Tobias."
säljare på Kramersvägen 2B

03 aug 2023

"Vi ville undvika Hemnet mot Tobias rekommendation, och han försökte. Men det slutade på Hemnet i alla fall, och det var väl tur det för vi fick ett bättre bud än förväntat. Tobias hittade köpare som inte vara ville ha lägenheten, utan som passade in och som vi upplever är bra personer, vilket ock..."
"Vi ville undvika Hemnet mot Tobias rekommendation, och han försökte. Men det slutade på Hemnet i alla fall, och det var väl tur det för vi fick ett bättre bud än förväntat. Tobias hittade köpare som inte vara ville ha lägenheten, utan som passade in och som vi upplever är bra personer, vilket också är viktigt."
Läs mer
säljare på Majorsgatan 14

05 jul 2023

"Är otroligt nöjd med Tobias! Väldigt förtroendeingivande och lugn med en superhärlig personlighet. Han höll mig uppdaterad från början till slut. Kommer definitivt välja honom om jag ska sälja igen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Båstadsgatan 13

02 jun 2023

"Vi kunde inte ha varit mer nöjda. Tobias kändes som att han verkligen såg värdet i vår lägenhet så som vi gjorde vilket var väldigt förtroendeingivande. Själva försäljningen gick väldigt smidigt på förhand innan ens annonsen han komma upp och vi fick mer än begärt.
Så vi kunde inte vara nöjdare."
"Vi kunde inte ha varit mer nöjda. Tobias kändes som att han verkligen såg värdet i vår lägenhet så som vi gjorde vilket var väldigt förtroendeingivande. Själva försäljningen gick väldigt smidigt på förhand innan ens annonsen han komma upp och vi fick mer än begärt.
Så vi kunde inte vara nöjdare."
Läs mer
säljare på Hyllie Allé 24B

02 jun 2023

"Tobias är lätt att tycka om. Han är kunnig, ville verkligen sälja lägenheten och det bästa av allt, han höll mig uppdaterad under hela processen.
Jag rekommenderar verkligen Tobias som mäklare."
säljare på Spårvägen 28B

02 jun 2023

"Mycket engagerad och hjälpsam. Kan varmt rekommendera Tobias."
säljare på Statistgatan 18

02 jun 2023

"Tobias är sympatisk, glad, 100 procent engagerad och alltid tillgänglig. "
säljare på Tärningholmsgatan 5A

30 maj 2023

"Vi upplevde Tobias att vara både socialt och yrkesmässigt kompetent; mycket välbalanserad. En kombination som få mäklare klarar av. "
säljare på Eslövsgatan 11

27 apr 2023

"Mycket skicklig med ett fint kundbemötande!
Rekommenderas varmt! "
säljare på Föreningsgatan 73A

04 apr 2023

"Tobias Broqvist är en engagerad, lyhörd och inkännande. Han är en underbar och kunnig kommunikatör och har varit lätt tillgänglig när det behövts. I en svårare bostads marknad rekommenderar jag honom till försäljning av din bostad. Tobias Broqvist är en mycket bra mäklare!"
"Tobias Broqvist är en engagerad, lyhörd och inkännande. Han är en underbar och kunnig kommunikatör och har varit lätt tillgänglig när det behövts. I en svårare bostads marknad rekommenderar jag honom till försäljning av din bostad. Tobias Broqvist är en mycket bra mäklare!"
Läs mer
säljare på Geijersgatan 2D

04 apr 2023

"Mycket engagerad, lugn och sakligt.
Kan bara rekommendera Tobias till flera :-) "
säljare på Sparvvägen 7

02 apr 2023

"Kan varmt rekommendera denna ödmjuka och trevliga mäklare skulle anlita han igen utan tvekan"
säljare på Ellstorpsgatan 4B

23 feb 2023

"Tobias är väldigt engagerad ,flitigt i sitt arbete, väl förberedd och lätt att få tag på.Han är väldigt trevlig och professionell. Han kändes engagerad genom hela processen inför och under försäljning. Som säljare är vi mycket nöjda med hans arbete och effektivitet. Vi tror att köpare känner li..."
"Tobias är väldigt engagerad ,flitigt i sitt arbete, väl förberedd och lätt att få tag på.Han är väldigt trevlig och professionell. Han kändes engagerad genom hela processen inför och under försäljning. Som säljare är vi mycket nöjda med hans arbete och effektivitet. Vi tror att köpare känner likadant.Vi rekommenderar honom 100% vid en bostadsförsäljning, Han är mycket begåvad i sitt arbete,
"
Läs mer
säljare på Sufflörgatan 15

20 feb 2023

"Mycket engagerad och hjälpsam. Gav ett väldigt professionellt intryck och man kände sig som säljare helt i fokus. Hjälpte även till att lindra stressen som kan uppkomma när det gått en tid utan rimliga bud pga. marknaden."
säljare på Almbacksgatan 17

16 feb 2023

"I en tuff marknad lyckades Tobias sälja vår lägenhet på en vecka för det priset vi hade önskat oss. Tobias visade sin sanna passion för sitt jobb när han fick se lägenheten för första gången. Det är nästan synd att han lyckades sälja den på en vecka, för han har verkligen en aura av att man vill ..."
"I en tuff marknad lyckades Tobias sälja vår lägenhet på en vecka för det priset vi hade önskat oss. Tobias visade sin sanna passion för sitt jobb när han fick se lägenheten för första gången. Det är nästan synd att han lyckades sälja den på en vecka, för han har verkligen en aura av att man vill bli hans vän. Tobias är en fantastisk mäklare som lyssnar på vad du har att säga och bemöter dig alltid varmt. Han är inte den sliskiga påstridiga säljaren. Jag rekommenderar Tobias till alla jag känner."
Läs mer
säljare på Salongsgatan 18B

16 feb 2023

"I en tuff och svår marknad lyckades Tobias hjälpa oss att sälja vår bostad till ett acceptabelt slutpris.
Enkel att få tag i alla dagar i veckan och engagerad till tusen. Rekommenderar absolut Tobias som mäklare. "
säljare på Majsåkersvägen 35

10 feb 2023

"Tobias är väldigt trevlig och professionell. Han kändes engagerad genom hela processen inför och under försäljning. Skulle utan tvekan rekommendera honom vid en bostadsförsäljning! "
säljare på Spånehusvägen 49C

09 feb 2023

"Tobias är både kompetent och professionell i sin arbetsroll.
Han har ett varm bemötande, ett mjuk och empatisk attityd både mot säljaren och till köparna. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

08 feb 2023

"Jag är väldigt nöjd med mäklarens insats. Det kändes tryggt att välja en mäklare med såpass bra områdeskännedom och tidigare försäljningar.
Jag kan varmt rekommendera Tobias!"
säljare på Nicoloviusgatan 6A

04 jan 2023

"Toppenupplevelse från start och känt mig trygg genom hela resan. God energi, rekommenderar starkt! "
säljare på Östra Farmvägen 44B

09 dec 2022

"Valet föll naturligt att sälja med Tobias, då jag tidigare varit köpare till honom och upplevt kontakten som väldigt positiv. Tobias är mycket inkännande och har stor social kompetens. Tobias får mina bästa rekommendationer!
"
säljare på Kilian Zollsgatan 5B

21 nov 2022

"På det hela taget ett sympatiskt bemötande och professionellt utförande.
Trots en marknad i gungning var han fast besluten att ge allt och lite till för att genomföra sitt åtagande. "
säljare på Bergsgatan 7

16 nov 2022

"Försäljningen drog ut på tiden och påverkades av utomstående faktorer som en nedåtgående marknad, höga räntor och hög inflation."
säljare på Kungsgatan 27B

15 nov 2022

"Tobias var helt underbar, väldigt lyhörd och engagerad. En människotyp som kommer överens med alla, gick inte att ogilla honom! Det vi gillade mest med honom var hur lugn han var, inte som den typiska påstridiga säljartypen som vissa mäklare kan vara. Rekommenderar starkt!"
"Tobias var helt underbar, väldigt lyhörd och engagerad. En människotyp som kommer överens med alla, gick inte att ogilla honom! Det vi gillade mest med honom var hur lugn han var, inte som den typiska påstridiga säljartypen som vissa mäklare kan vara. Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Idaborgsgatan 57D

14 nov 2022

"Vi har anlitat Tobias tidigare och även då var vi mycket nöjda. Han är mycket proffsig, noggrann och personlig. Han har våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Sveagatan 103

04 nov 2022

"I en svår marknad och osäker omvärldssituation kändes det tryggt att ha Tobias som mäklare. Han navigerade oss med professionalitet, lugn och en positiv inställning igenom en i vissa delar komplicerad process. Vi rekommenderar honom mer än gärna till andra säljare."
"I en svår marknad och osäker omvärldssituation kändes det tryggt att ha Tobias som mäklare. Han navigerade oss med professionalitet, lugn och en positiv inställning igenom en i vissa delar komplicerad process. Vi rekommenderar honom mer än gärna till andra säljare."
Läs mer
säljare på Delholmsgatan 1

02 nov 2022

"Tobias är seriös, professionell och otroligt trevlig! En mäklare för dig som är mån om att både säljare och köpare blir bra bemötta och nöjda med affären! "
säljare på Spånehusvägen 56D

29 sep 2022

"Vi köpte vår lägenhet av Tobias och för oss var det ett helt självklart val att också sälja med Tobias. Han har väldigt bra kännedom om stadsdelen. Han är också otroligt socialt kompetent och driven och får både köpare och säljare att känna sig trygga i affären. Efter en interaktion med Tobias bl..."
"Vi köpte vår lägenhet av Tobias och för oss var det ett helt självklart val att också sälja med Tobias. Han har väldigt bra kännedom om stadsdelen. Han är också otroligt socialt kompetent och driven och får både köpare och säljare att känna sig trygga i affären. Efter en interaktion med Tobias blir man på gott humör. Sammanfattningsvis proffsig, vass mäklare och trevlig. Vi rekommenderar varmast Tobias när ni ska sälja objekt :). Kajsa och Martin"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

29 sep 2022

"I en tuff tid på bostadsmarknaden visade Tobias både dedikation och finess för att få lägenheten såld. Tvivlar på att det hade gått lika smidigt med en annan mäklare. "
säljare på Barometergatan 2

14 sep 2022

"Av tre mäklare så kändes det som det givna valet att välja Tobias. Upplevde att han hade bra koll på marknaden och gjorde en bra bedömning om hur vi skulle sälj min lägenhet. Och det visade sig senare på slutpriset vilket jag var väldigt nöjd med. "
säljare på Stadiongatan 55C

14 sep 2022

"Jag har flyttat en hel del och därmed varit i kontakt med många mäklare, och jag kan bara konstatera att Tobias Broqvist har varit exemplarisk, hela vägen från första samtalet till där vi är nu. Det genuina intresset och personliga engagemanget blandat med lättillgänglighet och humor skapade en f..."
"Jag har flyttat en hel del och därmed varit i kontakt med många mäklare, och jag kan bara konstatera att Tobias Broqvist har varit exemplarisk, hela vägen från första samtalet till där vi är nu. Det genuina intresset och personliga engagemanget blandat med lättillgänglighet och humor skapade en fin kontakt som både jag och min man uppskattade mycket. Vi rekommenderar verkligen honom alla dagar i veckan!
Maria Borgström
"
Läs mer
säljare på Mäster Henriksgatan 7G

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
31 680 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
229 av 244 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
229 av 236 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
244 av 245 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Tobias på kartan.

339 tidigare bostäder
31 bostäder till salu
245 rekommendationer

31 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
2 rum, 60 m²
49 916 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 600 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 59 m²
49 067 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 922 kr/mån
4 095 000 kr
3 rum, 84 m²
48 750 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 807 kr/mån
2 295 000 kr
2,5 rum, 59 m²
38 898 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 177 kr/mån
2 895 000 kr
4,5 rum, 102 m²
28 382 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 975 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 73 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lugnet
4 rum, 100 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Triangeln
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kulladal
6 rum, 109 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sankt Knut
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.