Tobias Broqvist

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Tobias Broqvist
Profilbild för Tobias Broqvist
Säljarfavorit
Tobias Broqvist
4.9 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
17 st
132 960 000 kr

Bakgrund

Tobias Broqvist jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-10-29. Tobias har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Tobias har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 72 055 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är, för vissa, den största affären i livet. För vissa ska det gå snabbt och smidigt och för vissa handlar det om stora känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig efter just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska vara så nöjda som möjligt.

Är för övrigt väldigt intresserad av sport, mat och bullar. Är du intresserad av att prata bostäder eller bara ta en fika, slå mig en signal.

Säljare om Tobias.

29 sep 2022

"Vi köpte vår lägenhet av Tobias och för oss var det ett helt självklart val att också sälja med Tobias. Han har väldigt bra kännedom om stadsdelen. Han är också otroligt socialt kompetent och driven och får både köpare och säljare att känna sig trygga i affären. Efter en interaktion med Tobias bl..."
"Vi köpte vår lägenhet av Tobias och för oss var det ett helt självklart val att också sälja med Tobias. Han har väldigt bra kännedom om stadsdelen. Han är också otroligt socialt kompetent och driven och får både köpare och säljare att känna sig trygga i affären. Efter en interaktion med Tobias blir man på gott humör. Sammanfattningsvis proffsig, vass mäklare och trevlig. Vi rekommenderar varmast Tobias när ni ska sälja objekt :). Kajsa och Martin"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

29 sep 2022

"I en tuff tid på bostadsmarknaden visade Tobias både dedikation och finess för att få lägenheten såld. Tvivlar på att det hade gått lika smidigt med en annan mäklare. "
säljare på Barometergatan 2

14 sep 2022

"Av tre mäklare så kändes det som det givna valet att välja Tobias. Upplevde att han hade bra koll på marknaden och gjorde en bra bedömning om hur vi skulle sälj min lägenhet. Och det visade sig senare på slutpriset vilket jag var väldigt nöjd med. "
säljare på Stadiongatan 55C

14 sep 2022

"Jag har flyttat en hel del och därmed varit i kontakt med många mäklare, och jag kan bara konstatera att Tobias Broqvist har varit exemplarisk, hela vägen från första samtalet till där vi är nu. Det genuina intresset och personliga engagemanget blandat med lättillgänglighet och humor skapade en f..."
"Jag har flyttat en hel del och därmed varit i kontakt med många mäklare, och jag kan bara konstatera att Tobias Broqvist har varit exemplarisk, hela vägen från första samtalet till där vi är nu. Det genuina intresset och personliga engagemanget blandat med lättillgänglighet och humor skapade en fin kontakt som både jag och min man uppskattade mycket. Vi rekommenderar verkligen honom alla dagar i veckan!
Maria Borgström
"
Läs mer
säljare på Mäster Henriksgatan 7G

20 jul 2022

"Tobias är väldigt trevlig och gjorde ett fantastiskt jobb för oss. Under försäljningsprocessen så visade han ett enormt engagemang och var alltid tillgänglig om/när vi hade frågor eller funderingar. Vi rekommenderar Tobias varmt!"
säljare på Roslins väg 12B

11 jul 2022

"Kompetent och inkännande."
säljare på Trelleborgsgatan 4A

20 jun 2022

"Supernöjd! Proffsig, pålitlig, lugn och personlig. "
säljare på Amiralsgatan 84D

20 jun 2022

"Rekommenderar Tobias starkt! Otroligt engagerad, lyhörd och målinriktad. Tobias får en att alltid känna sig trygg och lugn genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Regissörgatan 3

23 maj 2022

"det var allt igenom en trevlig och professionell upplevelse. kan varmt rekommendera Tobias
"
säljare på Almbacksgatan 2A

02 maj 2022

"Vi var otroligt nöjda med Tobias insats. Vi träffade många mäklare och de verkade också var jättebra men det var ändå en lätt beslut för oss att välja Tobias. Han var lugn och välinformerat. Dessutom var det lätt att prata med honom. Genom hela processen var det lätt att nå honom. Han var driven,..."
"Vi var otroligt nöjda med Tobias insats. Vi träffade många mäklare och de verkade också var jättebra men det var ändå en lätt beslut för oss att välja Tobias. Han var lugn och välinformerat. Dessutom var det lätt att prata med honom. Genom hela processen var det lätt att nå honom. Han var driven, engagerad och lyhörd. Kan absolut rekommenderar honom! "
Läs mer
säljare på Eriksdalsgatan 7A

28 apr 2022

"Tobias sålde vårt hus och vi kan ge honom våra varmaste rekommendationer! Försäljningen gick snabbt och smidigt och gav ett pris vi var mycket nöjda med. Det var lätt att ha att göra med Tobias, han var tillgänglig, kunnig och effektiv och väldigt lugn och trevlig i sitt sätt att vara. Personlig ..."
"Tobias sålde vårt hus och vi kan ge honom våra varmaste rekommendationer! Försäljningen gick snabbt och smidigt och gav ett pris vi var mycket nöjda med. Det var lätt att ha att göra med Tobias, han var tillgänglig, kunnig och effektiv och väldigt lugn och trevlig i sitt sätt att vara. Personlig och engagerad. Allt som allt en väldigt bra upplevelse och vi skulle definitivt anlita honom igen. "
Läs mer
säljare på Lärkvägen 16

25 apr 2022

"Supernöjda att ha sålt med Tobias! Han är engagerad, inlyssnande och driven. Hjälper till när det behövs, även inför alla våra eventuella köp som vi frågat honom om. "
säljare på Krutmeijersgatan 2A

21 apr 2022

"Jag valde Tobias därför att han verkade genuin och att jag kände på mig att det skulle vara trevligt att samarbeta med honom i försäljningen av mitt hem. Jag att helt rätt!"
säljare på Regementsgatan 29B

05 apr 2022

"Genuin, engagerad och kunnig! Tobias hjälpte mig att sälja min lägenhet i raketfart till ett riktigt bra pris. Rekommenderar starkt! "
säljare på Kilian Zollsgatan 4A

01 apr 2022

"Tobias är mycket trevlig och lätt att få kontakt med. Är engagerad och hade bra koll på området. Gav mig goda råd och lyssnade på mina åsikter. Det blev en bra och smidig försäljning. Kan varmt rekommendera Tobias. "
säljare på Ormvråksgatan 26

31 mar 2022

"Tobias var en klippa både i husletandet och när vi sålde vår lägenhet! Alltid proffsig, trevlig och lätt att ha med och göra. Vi kan varmt rekommendera Tobias som mäklare! "
säljare på Kungsgatan 35

22 mar 2022

"Fantastic work - Easy to speak with - Committed and efficient"
säljare på Mastgränd 7A

21 mar 2022

"Sympatisk mäklare!"
säljare på Edward Lindahlsgatan 14B

21 mar 2022

"Bästa mäklaren i Sverige "
säljare på Nikolaigatan 24

25 feb 2022

"Otroligt nöjd med Tobias och hur han skötte hela processen! Lätt att nå och höll oss hela tiden uppdaterade. När jag säljer min nästa bostad kan jag lova att jag kommer anlita Tobias igen! "
säljare på Munkhättegatan 36A

21 feb 2022

"Lugn och pålitlig och sålde min lägenhet dyrt. Allt jag kunnat önska!"
säljare på Hässleholmsgatan 6

30 jan 2022

"Engagerad och hade bra koll på området. Gav oss goda råd och lyssnade på våra idéer, åsikter och känslor. En smidig försäljning. "
säljare på Mäster Danielsgatan 3

30 jan 2022

"Inlyssnande, tydlig, kompetent, lugn. Bra med både köpare och mig. "
säljare på Västra Varvsgatan 16A

28 jan 2022

"Jag rekommenderar att han var väldigt duktig och hjälpsam för olika frågor om bostaden. "
säljare på Lektorsgatan 3C

28 jan 2022

"Tobias är väldigt lätt att prata med och brinner verkligen för sitt jobb. Han var mycket mån om att jag var bekväm med och införstådd i alla steg i processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg med honom som mäklare. Även stylisten gjorde ett dunderjobb och fick lägenheten att skina!
Väldigt ..."
"Tobias är väldigt lätt att prata med och brinner verkligen för sitt jobb. Han var mycket mån om att jag var bekväm med och införstådd i alla steg i processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg med honom som mäklare. Även stylisten gjorde ett dunderjobb och fick lägenheten att skina!
Väldigt nöjd med både upplevelse och slutpris, rekommenderar varmt Tobias som mäklare!"
Läs mer
säljare på Torpgatan 23

01 jan 2022

"Jag är nöjd med mäklaren. Vi har en lätt, bra kommunikation med honom."
säljare på Limhamnsgårdens Allé 61

14 dec 2021

"Tobias var personlig, kunnig och mycket engagerad när han hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Vi kände oss välinformerade och delaktiga genom hela processen och blev väldigt nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommendera honom till er som ska sälja! "
"Tobias var personlig, kunnig och mycket engagerad när han hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Vi kände oss välinformerade och delaktiga genom hela processen och blev väldigt nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommendera honom till er som ska sälja! "
Läs mer
säljare på Mäster Palmsgatan 4B

18 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Tobias, kompetent och lyhörd. Trevlig och håller en uppdaterad."
säljare på Nobelvägen 103B

17 nov 2021

"Tobias gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja lägenheten. Han är engagerad, lyhörd och satte sig snabbt in i vår situation för att anpassa försäljningen enligt våra önskemål."
säljare på Sofierogatan 3A

15 nov 2021

"Tobias höll mig uppdaterad över hela processen och hade ett stort engagemang. Kommer rekommendera honom till mina vänner som ska sälja! "
säljare på Erikslustvägen 42C

12 nov 2021

"Tobias är otroligt trevlig och väldigt bra att jobba med.
Tydlig i information samt väldigt lyhörd och öppen.
Man får snabbt ett förtroende för Tobias och han håller verkligen vad han säger och lovar.
Sammanfattat så är Tobias väldigt jordnära och svävar inte iväg i drömscenarion som andra mäkl..."
"Tobias är otroligt trevlig och väldigt bra att jobba med.
Tydlig i information samt väldigt lyhörd och öppen.
Man får snabbt ett förtroende för Tobias och han håller verkligen vad han säger och lovar.
Sammanfattat så är Tobias väldigt jordnära och svävar inte iväg i drömscenarion som andra mäklare brukar göra. Det var därför valet var lätt.
Tack för ett bra jobb!"
Läs mer
säljare på Krutmeijersgatan 8B

02 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Tobias som mäklare. "
säljare på Kilian Zollsgatan 7C

25 okt 2021

"Trygg, kunnig och lugn mäklare som på ett fantastiskt sätt lotsade oss igenom vår försäljning. Vi kunde inte funnit en bättre mäklare.
"
säljare på Bergsgatan 2B

08 okt 2021

"Tobias är en lyhörd, engagerad, flexibel och och personlig mäklare som inger ett stort förtroende. Jag skulle varmt vilja rekommendera Tobias som mäklare!
"
säljare på Kilian Zollsgatan 7D

05 okt 2021

"Om du vill Malmös bästa mäklare ska du välja Tobias. Vi är så otroligt nöjda med slutpris, kommunikation och tillvägagångssätt. Till och med köparen av vår lägenhet sa att Tobias var det bästa mäklaren hon stött på och att hon kände sånt förtroende för honom.
Vi kan varmt rekommendera Tobias om..."
"Om du vill Malmös bästa mäklare ska du välja Tobias. Vi är så otroligt nöjda med slutpris, kommunikation och tillvägagångssätt. Till och med köparen av vår lägenhet sa att Tobias var det bästa mäklaren hon stött på och att hon kände sånt förtroende för honom.
Vi kan varmt rekommendera Tobias om du vill ha en genuin mäklare som guidar dig genom hela processen och som säljer din lägenhet dyrt. "
Läs mer
säljare på Kornettsgatan 22A

30 sep 2021

"Oj så bra det blev med försäljningen. Det har varit tryggt att låta Tobias ta hand om försäljningen av vår bostadsrätt.
Hans entusiasm och personlighet ingav oss förtroende för honom."
säljare på Arkitektgatan 47

30 sep 2021

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han satte rätt utgångspris, kunde marknaden och området, var lyhörd, flexibel och hela tiden tillgänglig. Ett riktigt proffs som vi varmt kan rekommendera!"
säljare på Tessins väg 18B

27 sep 2021

"Bästa mäklaren jag varit i kontakt med någonsin. Hela affären var ett rent nöje. Vi har både köpt hus och sålt två lägenheter genom honom. Tobias är mycket kompetent, rolig, engagerad och har hjärtat på rätt ställe. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sköldgatan 4C

20 sep 2021

"Mycket nöjd med hans bemötande alltid lika trevlig och positiv!"
säljare på Munkhättegatan 36A

19 sep 2021

"Tobias är verkligen ett superproffs i alla avseenden. Jag kände att det klickade och fick stort förtroende för honom, redan under första telefonsamtalet. Den bilden stärkes sedan under resans gång. Tobias är oerhört socialt kompetent, inlyssnande, lyhörd, transparent, väldigt kunnig, hela tiden t..."
"Tobias är verkligen ett superproffs i alla avseenden. Jag kände att det klickade och fick stort förtroende för honom, redan under första telefonsamtalet. Den bilden stärkes sedan under resans gång. Tobias är oerhört socialt kompetent, inlyssnande, lyhörd, transparent, väldigt kunnig, hela tiden tillgänglig. Det var oerhört tryggt att ha honom som mäklare och jag kan inte tänka mig att det går att få någon bättre! Ett extra plus också för att Tobias dessutom samtidigt hittade en perfekt lägenhet som jag kunde köpa. Jag kommer rekommendera Tobias till alla jag träffar, som är i behov av mäklare!"
Läs mer
säljare på Tessins väg 18B

19 sep 2021

"Vi är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet, som Tobias Broqvist på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, sålt till oss!
Tobias var väldigt lyhörd och otroligt proffsig, gav ett väldigt tryggt och säkert intryck!
Kan varmt rekommendera Tobias !
Gjorde ett strålande jobb!
"
"Vi är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet, som Tobias Broqvist på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, sålt till oss!
Tobias var väldigt lyhörd och otroligt proffsig, gav ett väldigt tryggt och säkert intryck!
Kan varmt rekommendera Tobias !
Gjorde ett strålande jobb!
"
Läs mer
säljare på Kornettsgatan 7A

19 sep 2021

"Trevlig lätt att tycka om "
säljare på Eriksfältsgatan 61A

04 sep 2021

"Tobias är jordnära, personlig och enkel att ha att göra med. Jag kände mig trygg i att han hade koll på läget och höll mig uppdaterad, och min känsla var att han man mån om jag skulle känna mig nöjd med försäljningen.
Ibland ger vanliga finkläder ett mer genuint intryck än kostym, kanske framfö..."
"Tobias är jordnära, personlig och enkel att ha att göra med. Jag kände mig trygg i att han hade koll på läget och höll mig uppdaterad, och min känsla var att han man mån om jag skulle känna mig nöjd med försäljningen.
Ibland ger vanliga finkläder ett mer genuint intryck än kostym, kanske framförallt bland unga, så vill ge en eloge till Tobias för att han inte alltid klär sig i kostym trots att han är i en bransch där kostym kan upplevas som ett måste. Kanske lite ytligt, men det var en stor anledning till varför jag valde Tobias som mäklare.
Jag är supernöjd, kan rekommenderar Tobias alla dagar!"
Läs mer
säljare på Carl Gustafs väg 26B

03 sep 2021

"Tobias är en mycket kompetent och trevlig mäklare med god kunskap om marknaden och området.
Han har med stort tålamod tagit sig tid att både besvara frågor om min försäljning och om mitt köp av ny lägenhet.
Han har jobbat på ett tydligt och föredömligt sett där han hela tiden hållit en uppdatera..."
"Tobias är en mycket kompetent och trevlig mäklare med god kunskap om marknaden och området.
Han har med stort tålamod tagit sig tid att både besvara frågor om min försäljning och om mitt köp av ny lägenhet.
Han har jobbat på ett tydligt och föredömligt sett där han hela tiden hållit en uppdaterad om vad som sker härnäst i processen, alltid en tydlig plan.
Snabb och smidig försäljning till ett pris över förväntat.
Jag rekommenderar varmt att anlita Tobias vid försäljning av bostad, då är ni garanterat i trygga händer. "
Läs mer
säljare på Fredmansgatan 5B

02 sep 2021

"Bara positivt! Långt över våra förväntningar:)"
säljare på Amiralsgatan 85D

20 aug 2021

"Tobias är grym, kompetent inlyssnande och otraditionellt förtroendeingivande. Han har varit vår mäklare genom köp av hus och försäljning av två lägenheter och under hela tiden har jag känt mig trygg och har det varit något jag undrat, har Tobias alltid tagit sig tid att svara och diskutera.
Tobia..."
"Tobias är grym, kompetent inlyssnande och otraditionellt förtroendeingivande. Han har varit vår mäklare genom köp av hus och försäljning av två lägenheter och under hela tiden har jag känt mig trygg och har det varit något jag undrat, har Tobias alltid tagit sig tid att svara och diskutera.
Tobias är verkligen långt över mina förväntningar på en mäklare och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en fantastisk mäklare!"
Läs mer
säljare på Västanväg 55B

10 aug 2021

"Tobias was very personable and thorough. He explained everything throughout the process, and luckily for me, speaks English flawlessly. He was also very accommodating with various requests and concerns of mine throughout the process, ensuring that I was satisfied with everything from start to fin..."
"Tobias was very personable and thorough. He explained everything throughout the process, and luckily for me, speaks English flawlessly. He was also very accommodating with various requests and concerns of mine throughout the process, ensuring that I was satisfied with everything from start to finish. This was one of the best customer service experiences I've had in the 3 years I've been living in Sweden. Bravo."
Läs mer
säljare på Minnesgatan 6

10 aug 2021

"Mycket påläst och kunde sin sak."
säljare på Limhamnsvägen 6A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
2
Fritidshus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
72 055 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
167 av 177 säljare
Tobias satte rätt förväntningar på slutpriset
151 av 178 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
166 av 169 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
177 av 178 säljare

Tobias på kartan.

236 tidigare bostäder
34 bostäder till salu
178 rekommendationer

34 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
1 rum, 27 m²
44 259 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 164 kr/mån
5 995 000 kr
5 rum, 139 m²
43 129 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 022 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 50 m²
31 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 150 kr/mån
995 000 kr
2,5 rum, 53 m²
18 773 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 476 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 62 m²
49 919 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 551 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Gullvik
7 rum, 159 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
2 095 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
3 rum, 94 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
-245 000 kr
1,5 rum, 51 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"I en tuff tid på bostadsmarknaden visade Tobias både dedikation och finess för att få lägenheten såld. Tvivlar på att det hade gått lika smidigt med en annan mäklare. "
3 300 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 105 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi köpte vår lägenhet av Tobias och för oss var det ett helt självklart val att också sälja med Tobias. Han har väldigt bra kännedom om stadsdelen. Han är också otroligt socialt kompetent och driven och får både köpare och säljare att känna sig trygga i affären. Efter en interaktion med Tobias blir man på gott humör. Sammanfattningsvis proffsig, vass mäklare och trevlig. Vi rekommenderar varmast Tobias när ni ska sälja objekt :). Kajsa och Martin"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.