Tobias Broqvist

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Tobias Broqvist
Profilbild för Tobias Broqvist
Säljarfavorit
Tobias Broqvist
4.9 / 5
(97 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
30 st
81 895 000 kr

Bakgrund

Tobias Broqvist jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-10-29. Tobias har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Tobias har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 99 360 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är, för vissa, den största affären i livet. För vissa ska det gå snabbt och smidigt och för vissa handlar det om stora känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig efter just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska vara så nöjda som möjligt.

Är för övrigt väldigt intresserad av sport, mat och bullar. Är du intresserad av att prata bostäder eller bara ta en fika, slå mig en signal.

Säljare om Tobias.

13 jul 2021

"Valet av Tobias baserades helt på hans person. Han är enkel att samarbeta med, flexibel och inlyssnande. Enkelt och professionellt. Rekommenderar starkt! "
säljare på Krokusgatan 41

27 jun 2021

"Vill du få din bostad såld snabbt och få väldigt bra betalt så är Tobias det självklara valet!
"
säljare på Ostindiefararegatan 5

22 jun 2021

"Det hade inte kunnat gå smidigare till! Toppklass! "
säljare på Spånehusvägen 49B

04 jun 2021

"Tobias är en väldigt bra fastighetsmäklare. Han är väldigt seriös och tydlig i vad han tycker och tänker. Öppen för att hjälpa till med allt ifrån rådgivning om mitt nästa boende och nästa års deklaration.
Jag är otroligt nöjd med att ha valt Tobias som min mäklare!"
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

30 maj 2021

"Vi är mycket glada för att vi valde Tobias som mäklare. Han är verkligen kunnig och gjorde att vi kände oss trygga genom varje steg i försäljningsprocessen. Dessutom var han till stort stöd när vi skulle buda på vår nya lägenhet.
Vi är nöjda med resultatet av försäljningen, som genomfördes med förhandsvisningar, både gällande hur fort och smidigt det gick och vilket slutpriset blev.
Tobias är dessutom väldigt trevlig, tillgänglig och villig att svara på alla ens frågor. Som säljare känner man sig lugn och trygg.
Vi vill verkligen rekommendera Tobias till alla som ska sälja en bostad! "
säljare på Erikslustvägen 42J

21 maj 2021

"Tobias är en Trygg, Personlig och Ödmjuk mäklare som arbetar proffsigt i Dialog!!!
Återkopplar snabbt vid frågor dag som kväll. Har stor social förmåga och lyssnar in och mycket vänlig.
Kan varmt rekommendera Tobias "
säljare på John Ericssons väg 55C

10 maj 2021

"En bra och lyhörd mäklare som varit kontaktbar och snabbt svarat på frågor. Rekommenderas!"
säljare på Föreningsgatan 75B

27 apr 2021

"Söker du en engagerad och kompetent mäklare med glimten i ögat? Då har du hittat rätt. Tobias är väldigt lätt att kommunicera med och återkopplar löpande genom hela säljprocessen vilket gör att man hela tiden känner sig otroligt trygg. Jag kommer definitivt att använda mig av Tobias i framtiden! "
säljare på Spånehusvägen 49B

14 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med att Tobias sålde min lägenhet. Tobias slog rekord på kvadratmeterpriset på ettorna ute på segevångsgatan i Malmö. Min vän rekommenderade att jag skulle kontakta Tobias och det var nog det bästa jag kunde göra! Han är en mycket trevlig person. Är super nöjd! "
säljare på Segevångsgatan 13A

14 apr 2021

"Han bygger en väldigt personlig relation och är väldigt lätt att ha och göra med. Han hjälpte och stöttade oss genom både försäljning och köp. 10/10."
säljare på Östra Promenaden 9A

06 apr 2021

"Utmärkt mäklare som gav bra och tydlig information. Lätt att få kontakt med och mycket återkoppling. Rekommenderas.
"
säljare på Uppsalagatan 11A

06 apr 2021

"Tobias har varit lyhörd och lätt att kommunicera med. Han har varit tydlig med både möjligheter och realistiska förväntningar vid försäljningen. Tobias har i min erfarenhet varit lätt att nå, han har tagit sig tid att besvara frågor och ge råd, och han har lagt upp försäljningen på ett sätt som har passat mig. Det kanske inte alltid går att rå över men försäljningen gick i övrigt smidigt och i alla avseenden bra."
säljare på Hässleholmsgatan 8B

06 apr 2021

"10/10, håller mig till Tobias som mäklare, blir knappast bättre än han. "
säljare på Sveagatan 64B

28 feb 2021

"Rekommenderar Tobias Broqvist som är en ärlig, lugn och trevlig mäklare. För mig var det viktigt att sälja fort och så blev det tack vare Tobias. Professionell, engagerad med mycket kunskap. Jag är jätte nöjd! "
säljare på Carl Flormansgatan 13

18 feb 2021

"Kunde inte vara nöjdare! Tobias är en oerhört kompetent mäklare. "
säljare på Murtegelvägen 63

11 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Tobias, det bästa med Tobias var hans engagemang i affären samt hans tillgänglighet. Mitt första intryck av Tobias var att han kändes personlig och ärlig 5/5!"
säljare på Ellstorpsgatan 4B

28 jan 2021

"Mycket bra och kommunikativ mäklare.
Hade bra återkoppling och höll mig som säljare uppdaterad hela tiden. "
säljare på Märsgränd 32

19 jan 2021

"Mäklaren mötte våra önskemål och var alltid tillgänglig. Det är en fantastisk mäklare som verkligen gör sitt bästa och är duktig i sitt jobb. Trots mycket hinder gav aldrig Tobias upp och var alltid positiv inställd!"
säljare på Albinsrogatan 5A

18 jan 2021

"Tobias är grymt duktig! Driven, lyhörd och väldigt enkel att ha att göra med.
Är supernöjd med min försäljning och kan rekommendera Tobias starkt! "
säljare på Köpenhamnsvägen 48A

20 dec 2020

"Väldigt nöjd! Bra bemötande och bra nätverk som ledde till affär till bra pris innan lägenheten ens var officiellt till salu. "
säljare på Beritta Gurrisgatan 9C

17 nov 2020

"Tobias är fantastisk att ha och göra med.
Han utformade hela försäljningen efter vår önskemål och var noga med att vi var med i varje del av processen.
Har var lyhörd och sympatisk att ha och göra med och vi kände att han tyckte det var viktigt att vi var nöjda.
Sen fick vi även ett mycket bra pris för vår bostad.
Vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Karlskronaplan 9

17 nov 2020

"Mycket trevlig, frikostig med tid och ett bra stöd vid köpet vi gjorde samtidigt. "
säljare på Slussgatan 12H

12 nov 2020

"Tobias var flexibel och effektiv, precis vad vi eftersträvade. Han var oerhört lyhörd och vi kunde inte varit nöjdare. Kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Nobelvägen 103A

12 nov 2020

"Tobias var jordnära, realistisk och personlig under hela processen, vi är mycket nöjda med både hans insats och slutresultatet!"
säljare på Bertrandsgatan 3A

11 nov 2020

"Vi är väldigt glada att vi valde Tobias som mäklare.
Han är professionell, lätt att tycka om och guida oss bra genom hela processen från start till slut.
Extra plus i kanten att han alltid fanns tillgänglig och även gör det där lilla extra för sina kunder. "
säljare på Saarisvägen 4B

27 okt 2020

"Väldigt duktig och engagerad mäklare, ger alltid det lilla extra!"
säljare på Carl Hillsgatan 10B

29 sep 2020

"Efter att själv kollat på ett objekt som Tobias var mäklare för var det en självklarhet att han skulle få sälja lägenheten.
Tobias är en utmärkt mäklare på det sättet att han är mer jordnära och human än majoriteten av mäklarna i Malmö. Med ett lugnt & tryggt tillvägagångssätt så blev det en smidig försäljning utan några som helst frågetecken från dag 1.
"
säljare på Hässleholmsgatan 8B

10 sep 2020

"Tobias gav direkt ett mycket gott intryck! Han var förtroendeingivande och påläst. Han var mån om att skapa en trygghet runt vår bostadsaffär och höll oss uppdaterade längs med vägen. Vi har enkelt kunnat nå Tobias när vi har haft frågor. Inte minst så har Tobias med sitt avspända sätt fått oss att slappna av i en, för oss, stor affär. Vi kände oss också trygga i att han agerade professionellt och ärligt i möten med potentiella köpare, vilket var viktigt för oss. Utifrån vår erfarenhet så kan vi med mycket gott samvete och med stor emfas rekommendera Tobias som mäklare! "
säljare på Baskemöllegatan 8C

07 sep 2020

"Tobias var väldigt tillmötesgående och enkel att prata med. Han ställde alltid upp och svarade på mina frågor på ett pedagogiskt sätt så att jag förstod allt som pågick och gav mig råd när jag kände mig velig.
Jag kommer definitivt rekommendera Tobias till alla jag känner!"
säljare på Aktrisgatan 18

20 aug 2020

"Tobias är en professionell mäklare som förmedlar trygghet och lugn från start till mål. Inga frågor känns konstiga och all kommunikation är tydlig och bra. Jag kan absolut rekommendera Tobias."
säljare på Ahrenbergsgatan 12

18 aug 2020

"Kunnig, förtroendeingivande - rekommenderas!"
säljare på Köpenhamnsvägen 49A

13 aug 2020

"En mycket jordnära och trevlig mäklare som är proffs på det han gör! "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

11 aug 2020

"Mkt sympatisk mäklare, kunnig o lätt att ha samarbete med. En stjärnmäklare!
Hade kontakt med en del mäklare,alla väldigt trevliga o kunniga. Skillnaden mellan Tobias o de andra är att han har en personlighet som vinner. Vissa bara har det, så är det!!"
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

09 jun 2020

"Jag har nog aldrig varit så nöjd med en mäklare som med Tobias. Inte bara för att slutpriset blev bättre än jag hoppats, och inte bara för att han är totalt engagerad och professionell, vilket man såklart bör förvänta av en duktig mäklare - alltid lätt att få tag på, återkopplar föredömligt och tar sig alltid tid om man behöver det. Det som gör Tobias speciell är att han är genuint trevlig och omtänksam. Ibland kan mäklare upplevas som ”gåpåiga” och det kan kännas opålitligt. Tobias är duktig på försäljning, men inte genom att vara alltför säljande, utan för att man tycker om honom och får förtroende för honom. Det är inte bara viktigt för mig som säljare utan även för köparna, eftersom det är en stor affär för båda parter. Då är det mycket skönt att ha en mäklare som man med totalt förtroende kan förlita sig på. Kan varmt rekommendera Tobias! "
säljare på Rabygatan 29

09 jun 2020

"Tobias är en målmedveten och lyhörd mäklare som ständigt höll mig uppdaterad om vad som hände under försäljningen. Har haft erfarenhet av andra mäklare men Tobias är utan tvekan den bästa av dem alla. Kommer i framtiden varmt rekommendera Tobias till andra."
säljare på Lektorsgången 5B

28 maj 2020

"Tobias var precis den mäklaren vi letade efter. Enkel, trevlig, snabb på att svara och styrde upp hela processen smärtfritt.
Det finns många jobbiga mäklare där ute man inte orkar med, Tobias är inte en av dom."
säljare på Mäster Palmsgatan 2C

20 maj 2020

"Tobias har varit positiv och engagerad sedan första samtalet och alltid varit lätt att få tag på vilket underlättar enormt i en försäljningsprocess. Han är både personlig och professionell vilket han balanserar väl. Vi är mycket nöjda med Tobias insats under denna försäljning. "
säljare på Lantmannagatan 4B

17 apr 2020

"Efter att ha träffat ett antal mäklare bestämde vi oss för Tobias Broqvist hos Länsförsäkringars fastighetsförmedling. Proffsig, trevlig och personlig.Genomförde affären till belåtenhet, trots dessa Corona tider."
säljare på Beritta Gurrisgatan 1C

27 feb 2020

"Mycket nöjda med Tobias proffsiga insats! Rekommenderar vi starkt!"
säljare på Gabriel Jönssonsgatan 1A

17 jan 2020

"Jag är särskilt nöjd med att Tobias betonade vikten av att hitta ”rätt” köpare. Det gjorde att jag hade lugnet att vänta in en för mig gynnsam budgivning. "
säljare på Beritta Gurrisgatan 1C

17 jan 2020

"Väldigt professionell och hela försäljningsprocessen gick smidigt, för att mäklaren var duktig!"
säljare på Nobelvägen 93A

21 okt 2019

"Skitgrym kille! Kommer varmt rekommendera och använda han i framtiden. "
säljare på Sadelmakarebyn 2B

27 jun 2019

"Mycket nöjda hela vägen. Tobias Broqvist har våra varmaste rekommendationer. Proffsigt bemötande, och samtidigt så personligt. "
säljare på Producentgatan 1

16 jun 2019

"Tobias informerade bra i sak samtidigt som han hade ett trevligt och behagligt sätt. "
säljare på Amiralsgatan 87A

28 maj 2019

"Tobias är en stjärna!"
säljare på Närkesgatan 3B

27 maj 2019

"En bra mäklare som är lätt att ha att göra med. Vi skulle kanske jobbat mera med annonsen, men det var inga problem. Resultatet gick över förväntan! Snabbt och enkelt.
"
säljare på Lektorsgatan 3C

16 maj 2019

"Tobias är otroligt proffsig och gör det lilla extra som behövs för den specifika försäljningen. Jag har en del erfarenheter av mäklare och jag kan inte nog rekommendera Tobias. Trovärdig, snabb och trevlig försäljare mot alla inblandade parter och sylvass när det behövs. Duktig på försäljning men samtidigt med en moralisk kompass. "
säljare på Skonarens gränd 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
99 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 96 säljare
Tobias satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 94 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
96 av 96 säljare

Tobias på kartan.

131 tidigare annonser
2 bostäder till salu
97 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 595 000 kr
1 rum, 42 m²
37 976 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 330 kr/mån
1 195 000 kr
1 rum, 22 m²
54 318 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 970 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 300 000 kr
Villa Almhög
+ 505 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
5 095 000 kr
Lägenhet Ön
+ 500 000 kr
5 rum, 123 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 800 000 kr
Lägenhet Oxie
+ 305 000 kr
3 rum, 97 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
6 100 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 405 000 kr
2,5 rum, 91,5 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
+ 305 000 kr
4 rum, 112 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.