Tobias Broqvist

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Tobias Broqvist
Profilbild för Tobias Broqvist
Säljarfavorit
Tobias Broqvist
4.9 / 5
(163 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
29 st
89 015 000 kr

Bakgrund

Tobias Broqvist jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-10-29. Tobias har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Tobias har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 86 560 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är, för vissa, den största affären i livet. För vissa ska det gå snabbt och smidigt och för vissa handlar det om stora känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig efter just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska vara så nöjda som möjligt.

Är för övrigt väldigt intresserad av sport, mat och bullar. Är du intresserad av att prata bostäder eller bara ta en fika, slå mig en signal.

Säljare om Tobias.

02 maj 2022

"Vi var otroligt nöjda med Tobias insats. Vi träffade många mäklare och de verkade också var jättebra men det var ändå en lätt beslut för oss att välja Tobias. Han var lugn och välinformerat. Dessutom var det lätt att prata med honom. Genom hela processen var det lätt att nå honom. Han var driven, engagerad och lyhörd. Kan absolut rekommenderar honom! "
säljare på Eriksdalsgatan 7A

28 apr 2022

"Tobias sålde vårt hus och vi kan ge honom våra varmaste rekommendationer! Försäljningen gick snabbt och smidigt och gav ett pris vi var mycket nöjda med. Det var lätt att ha att göra med Tobias, han var tillgänglig, kunnig och effektiv och väldigt lugn och trevlig i sitt sätt att vara. Personlig och engagerad. Allt som allt en väldigt bra upplevelse och vi skulle definitivt anlita honom igen. "
säljare på Lärkvägen 16

25 apr 2022

"Supernöjda att ha sålt med Tobias! Han är engagerad, inlyssnande och driven. Hjälper till när det behövs, även inför alla våra eventuella köp som vi frågat honom om. "
säljare på Krutmeijersgatan 2A

21 apr 2022

"Jag valde Tobias därför att han verkade genuin och att jag kände på mig att det skulle vara trevligt att samarbeta med honom i försäljningen av mitt hem. Jag att helt rätt!"
säljare på Regementsgatan 29B

05 apr 2022

"Genuin, engagerad och kunnig! Tobias hjälpte mig att sälja min lägenhet i raketfart till ett riktigt bra pris. Rekommenderar starkt! "
säljare på Kilian Zollsgatan 4A

01 apr 2022

"Tobias är mycket trevlig och lätt att få kontakt med. Är engagerad och hade bra koll på området. Gav mig goda råd och lyssnade på mina åsikter. Det blev en bra och smidig försäljning. Kan varmt rekommendera Tobias. "
säljare på Ormvråksgatan 26

31 mar 2022

"Tobias var en klippa både i husletandet och när vi sålde vår lägenhet! Alltid proffsig, trevlig och lätt att ha med och göra. Vi kan varmt rekommendera Tobias som mäklare! "
säljare på Kungsgatan 35

22 mar 2022

"Fantastic work - Easy to speak with - Committed and efficient"
säljare på Mastgränd 7A

21 mar 2022

"Sympatisk mäklare!"
säljare på Edward Lindahlsgatan 14B

21 mar 2022

"Bästa mäklaren i Sverige "
säljare på Nikolaigatan 24

25 feb 2022

"Otroligt nöjd med Tobias och hur han skötte hela processen! Lätt att nå och höll oss hela tiden uppdaterade. När jag säljer min nästa bostad kan jag lova att jag kommer anlita Tobias igen! "
säljare på Munkhättegatan 36A

21 feb 2022

"Lugn och pålitlig och sålde min lägenhet dyrt. Allt jag kunnat önska!"
säljare på Hässleholmsgatan 6

30 jan 2022

"Engagerad och hade bra koll på området. Gav oss goda råd och lyssnade på våra idéer, åsikter och känslor. En smidig försäljning. "
säljare på Mäster Danielsgatan 3

30 jan 2022

"Inlyssnande, tydlig, kompetent, lugn. Bra med både köpare och mig. "
säljare på Västra Varvsgatan 16A

28 jan 2022

"Jag rekommenderar att han var väldigt duktig och hjälpsam för olika frågor om bostaden. "
säljare på Lektorsgatan 3C

28 jan 2022

"Tobias är väldigt lätt att prata med och brinner verkligen för sitt jobb. Han var mycket mån om att jag var bekväm med och införstådd i alla steg i processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg med honom som mäklare. Även stylisten gjorde ett dunderjobb och fick lägenheten att skina!
Väldigt nöjd med både upplevelse och slutpris, rekommenderar varmt Tobias som mäklare!"
säljare på Torpgatan 23

01 jan 2022

"Jag är nöjd med mäklaren. Vi har en lätt, bra kommunikation med honom."
säljare på Limhamnsgårdens Allé 61

14 dec 2021

"Tobias var personlig, kunnig och mycket engagerad när han hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Vi kände oss välinformerade och delaktiga genom hela processen och blev väldigt nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommendera honom till er som ska sälja! "
säljare på Mäster Palmsgatan 4B

18 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Tobias, kompetent och lyhörd. Trevlig och håller en uppdaterad."
säljare på Nobelvägen 103B

17 nov 2021

"Tobias gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja lägenheten. Han är engagerad, lyhörd och satte sig snabbt in i vår situation för att anpassa försäljningen enligt våra önskemål."
säljare på Sofierogatan 3A

15 nov 2021

"Tobias höll mig uppdaterad över hela processen och hade ett stort engagemang. Kommer rekommendera honom till mina vänner som ska sälja! "
säljare på Erikslustvägen 42C

12 nov 2021

"Tobias är otroligt trevlig och väldigt bra att jobba med.
Tydlig i information samt väldigt lyhörd och öppen.
Man får snabbt ett förtroende för Tobias och han håller verkligen vad han säger och lovar.
Sammanfattat så är Tobias väldigt jordnära och svävar inte iväg i drömscenarion som andra mäklare brukar göra. Det var därför valet var lätt.
Tack för ett bra jobb!"
säljare på Krutmeijersgatan 8B

02 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Tobias som mäklare. "
säljare på Kilian Zollsgatan 7C

25 okt 2021

"Trygg, kunnig och lugn mäklare som på ett fantastiskt sätt lotsade oss igenom vår försäljning. Vi kunde inte funnit en bättre mäklare.
"
säljare på Bergsgatan 2B

08 okt 2021

"Tobias är en lyhörd, engagerad, flexibel och och personlig mäklare som inger ett stort förtroende. Jag skulle varmt vilja rekommendera Tobias som mäklare!
"
säljare på Kilian Zollsgatan 7D

05 okt 2021

"Om du vill Malmös bästa mäklare ska du välja Tobias. Vi är så otroligt nöjda med slutpris, kommunikation och tillvägagångssätt. Till och med köparen av vår lägenhet sa att Tobias var det bästa mäklaren hon stött på och att hon kände sånt förtroende för honom.
Vi kan varmt rekommendera Tobias om du vill ha en genuin mäklare som guidar dig genom hela processen och som säljer din lägenhet dyrt. "
säljare på Kornettsgatan 22A

30 sep 2021

"Oj så bra det blev med försäljningen. Det har varit tryggt att låta Tobias ta hand om försäljningen av vår bostadsrätt.
Hans entusiasm och personlighet ingav oss förtroende för honom."
säljare på Arkitektgatan 47

30 sep 2021

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han satte rätt utgångspris, kunde marknaden och området, var lyhörd, flexibel och hela tiden tillgänglig. Ett riktigt proffs som vi varmt kan rekommendera!"
säljare på Tessins väg 18B

27 sep 2021

"Bästa mäklaren jag varit i kontakt med någonsin. Hela affären var ett rent nöje. Vi har både köpt hus och sålt två lägenheter genom honom. Tobias är mycket kompetent, rolig, engagerad och har hjärtat på rätt ställe. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sköldgatan 4C

20 sep 2021

"Mycket nöjd med hans bemötande alltid lika trevlig och positiv!"
säljare på Munkhättegatan 36A

19 sep 2021

"Tobias är verkligen ett superproffs i alla avseenden. Jag kände att det klickade och fick stort förtroende för honom, redan under första telefonsamtalet. Den bilden stärkes sedan under resans gång. Tobias är oerhört socialt kompetent, inlyssnande, lyhörd, transparent, väldigt kunnig, hela tiden tillgänglig. Det var oerhört tryggt att ha honom som mäklare och jag kan inte tänka mig att det går att få någon bättre! Ett extra plus också för att Tobias dessutom samtidigt hittade en perfekt lägenhet som jag kunde köpa. Jag kommer rekommendera Tobias till alla jag träffar, som är i behov av mäklare!"
säljare på Tessins väg 18B

19 sep 2021

"Vi är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet, som Tobias Broqvist på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, sålt till oss!
Tobias var väldigt lyhörd och otroligt proffsig, gav ett väldigt tryggt och säkert intryck!
Kan varmt rekommendera Tobias !
Gjorde ett strålande jobb!
"
säljare på Kornettsgatan 7A

19 sep 2021

"Trevlig lätt att tycka om "
säljare på Eriksfältsgatan 61A

04 sep 2021

"Tobias är jordnära, personlig och enkel att ha att göra med. Jag kände mig trygg i att han hade koll på läget och höll mig uppdaterad, och min känsla var att han man mån om jag skulle känna mig nöjd med försäljningen.
Ibland ger vanliga finkläder ett mer genuint intryck än kostym, kanske framförallt bland unga, så vill ge en eloge till Tobias för att han inte alltid klär sig i kostym trots att han är i en bransch där kostym kan upplevas som ett måste. Kanske lite ytligt, men det var en stor anledning till varför jag valde Tobias som mäklare.
Jag är supernöjd, kan rekommenderar Tobias alla dagar!"
säljare på Carl Gustafs väg 26B

03 sep 2021

"Tobias är en mycket kompetent och trevlig mäklare med god kunskap om marknaden och området.
Han har med stort tålamod tagit sig tid att både besvara frågor om min försäljning och om mitt köp av ny lägenhet.
Han har jobbat på ett tydligt och föredömligt sett där han hela tiden hållit en uppdaterad om vad som sker härnäst i processen, alltid en tydlig plan.
Snabb och smidig försäljning till ett pris över förväntat.
Jag rekommenderar varmt att anlita Tobias vid försäljning av bostad, då är ni garanterat i trygga händer. "
säljare på Fredmansgatan 5B

02 sep 2021

"Bara positivt! Långt över våra förväntningar:)"
säljare på Amiralsgatan 85D

20 aug 2021

"Tobias är grym, kompetent inlyssnande och otraditionellt förtroendeingivande. Han har varit vår mäklare genom köp av hus och försäljning av två lägenheter och under hela tiden har jag känt mig trygg och har det varit något jag undrat, har Tobias alltid tagit sig tid att svara och diskutera.
Tobias är verkligen långt över mina förväntningar på en mäklare och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en fantastisk mäklare!"
säljare på Västanväg 55B

10 aug 2021

"Tobias was very personable and thorough. He explained everything throughout the process, and luckily for me, speaks English flawlessly. He was also very accommodating with various requests and concerns of mine throughout the process, ensuring that I was satisfied with everything from start to finish. This was one of the best customer service experiences I've had in the 3 years I've been living in Sweden. Bravo."
säljare på Minnesgatan 6

10 aug 2021

"Mycket påläst och kunde sin sak."
säljare på Limhamnsvägen 6A

09 aug 2021

"Jag uppskattade väldigt mycket hur Tobias tog sig tid att bolla idéer och tankar kring intressanta objekt och hur han fungerade som ett bollplank när jag befann mig i budgivning."
säljare på Eslövsgatan 5

13 jul 2021

"Valet av Tobias baserades helt på hans person. Han är enkel att samarbeta med, flexibel och inlyssnande. Enkelt och professionellt. Rekommenderar starkt! "
säljare på Krokusgatan 41

27 jun 2021

"Vill du få din bostad såld snabbt och få väldigt bra betalt så är Tobias det självklara valet!
"
säljare på Ostindiefararegatan 5

22 jun 2021

"Det hade inte kunnat gå smidigare till! Toppklass! "
säljare på Spånehusvägen 49B

04 jun 2021

"Tobias är en väldigt bra fastighetsmäklare. Han är väldigt seriös och tydlig i vad han tycker och tänker. Öppen för att hjälpa till med allt ifrån rådgivning om mitt nästa boende och nästa års deklaration.
Jag är otroligt nöjd med att ha valt Tobias som min mäklare!"
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

30 maj 2021

"Vi är mycket glada för att vi valde Tobias som mäklare. Han är verkligen kunnig och gjorde att vi kände oss trygga genom varje steg i försäljningsprocessen. Dessutom var han till stort stöd när vi skulle buda på vår nya lägenhet.
Vi är nöjda med resultatet av försäljningen, som genomfördes med förhandsvisningar, både gällande hur fort och smidigt det gick och vilket slutpriset blev.
Tobias är dessutom väldigt trevlig, tillgänglig och villig att svara på alla ens frågor. Som säljare känner man sig lugn och trygg.
Vi vill verkligen rekommendera Tobias till alla som ska sälja en bostad! "
säljare på Erikslustvägen 42J

21 maj 2021

"Tobias är en Trygg, Personlig och Ödmjuk mäklare som arbetar proffsigt i Dialog!!!
Återkopplar snabbt vid frågor dag som kväll. Har stor social förmåga och lyssnar in och mycket vänlig.
Kan varmt rekommendera Tobias "
säljare på John Ericssons väg 55C

10 maj 2021

"En bra och lyhörd mäklare som varit kontaktbar och snabbt svarat på frågor. Rekommenderas!"
säljare på Föreningsgatan 75B

27 apr 2021

"Söker du en engagerad och kompetent mäklare med glimten i ögat? Då har du hittat rätt. Tobias är väldigt lätt att kommunicera med och återkopplar löpande genom hela säljprocessen vilket gör att man hela tiden känner sig otroligt trygg. Jag kommer definitivt att använda mig av Tobias i framtiden! "
säljare på Spånehusvägen 49B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
86 560 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 161 säljare
Tobias satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 162 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 154 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
161 av 162 säljare

Tobias på kartan.

211 tidigare annonser
19 bostäder till salu
162 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Annonser

1 195 000 kr
1 rum, 22 m²
54 318 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 377 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 67 m²
46 194 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 957 kr/mån
2 295 000 kr
4 rum, 106 m²
21 650 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 507 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 50 m²
45 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 511 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 30 m²
43 166 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 210 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Triangeln
3 rum, 92 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Hästhagen
+ 655 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjda att ha sålt med Tobias! Han är engagerad, inlyssnande och driven. Hjälper till när det behövs, även inför alla våra eventuella köp som vi frågat honom om. "
2 795 000 kr
Lägenhet Ribersborg
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag valde Tobias därför att han verkade genuin och att jag kände på mig att det skulle vara trevligt att samarbeta med honom i försäljningen av mitt hem. Jag att helt rätt!"
2 150 000 kr
Lägenhet Erikslust
+ 255 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 300 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 255 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 045 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tobias var en klippa både i husletandet och när vi sålde vår lägenhet! Alltid proffsig, trevlig och lätt att ha med och göra. Vi kan varmt rekommendera Tobias som mäklare! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.