Tobias Broqvist

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Tobias Broqvist
Profilbild för Tobias Broqvist
Säljarfavorit
Tobias Broqvist
4.9 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
42 st
109 775 000 kr

Bakgrund

Tobias Broqvist jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-10-29. Tobias har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Tobias har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 129 305 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är, för vissa, den största affären i livet. För vissa ska det gå snabbt och smidigt och för vissa handlar det om stora känslor och affektion. Min styrka som mäklare är att kunna anpassa mig efter just dina behov. Jag kommer att göra allt för att både du som säljare och din köpare ska vara så nöjda som möjligt.

Är för övrigt väldigt intresserad av sport, mat och bullar. Är du intresserad av att prata bostäder eller bara ta en fika, slå mig en signal.

Säljare om Tobias.

25 okt 2021

"Trygg, kunnig och lugn mäklare som på ett fantastiskt sätt lotsade oss igenom vår försäljning. Vi kunde inte funnit en bättre mäklare.
"
säljare på Bergsgatan 2B

08 okt 2021

"Tobias är en lyhörd, engagerad, flexibel och och personlig mäklare som inger ett stort förtroende. Jag skulle varmt vilja rekommendera Tobias som mäklare!
"
säljare på Kilian Zollsgatan 7D

05 okt 2021

"Om du vill Malmös bästa mäklare ska du välja Tobias. Vi är så otroligt nöjda med slutpris, kommunikation och tillvägagångssätt. Till och med köparen av vår lägenhet sa att Tobias var det bästa mäklaren hon stött på och att hon kände sånt förtroende för honom.
Vi kan varmt rekommendera Tobias om du vill ha en genuin mäklare som guidar dig genom hela processen och som säljer din lägenhet dyrt. "
säljare på Kornettsgatan 22A

30 sep 2021

"Oj så bra det blev med försäljningen. Det har varit tryggt att låta Tobias ta hand om försäljningen av vår bostadsrätt.
Hans entusiasm och personlighet ingav oss förtroende för honom."
säljare på Arkitektgatan 47

30 sep 2021

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han satte rätt utgångspris, kunde marknaden och området, var lyhörd, flexibel och hela tiden tillgänglig. Ett riktigt proffs som vi varmt kan rekommendera!"
säljare på Tessins väg 18B

27 sep 2021

"Bästa mäklaren jag varit i kontakt med någonsin. Hela affären var ett rent nöje. Vi har både köpt hus och sålt två lägenheter genom honom. Tobias är mycket kompetent, rolig, engagerad och har hjärtat på rätt ställe. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sköldgatan 4C

20 sep 2021

"Mycket nöjd med hans bemötande alltid lika trevlig och positiv!"
säljare på Munkhättegatan 36A

19 sep 2021

"Tobias är verkligen ett superproffs i alla avseenden. Jag kände att det klickade och fick stort förtroende för honom, redan under första telefonsamtalet. Den bilden stärkes sedan under resans gång. Tobias är oerhört socialt kompetent, inlyssnande, lyhörd, transparent, väldigt kunnig, hela tiden tillgänglig. Det var oerhört tryggt att ha honom som mäklare och jag kan inte tänka mig att det går att få någon bättre! Ett extra plus också för att Tobias dessutom samtidigt hittade en perfekt lägenhet som jag kunde köpa. Jag kommer rekommendera Tobias till alla jag träffar, som är i behov av mäklare!"
säljare på Tessins väg 18B

19 sep 2021

"Vi är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet, som Tobias Broqvist på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, sålt till oss!
Tobias var väldigt lyhörd och otroligt proffsig, gav ett väldigt tryggt och säkert intryck!
Kan varmt rekommendera Tobias !
Gjorde ett strålande jobb!
"
säljare på Kornettsgatan 7A

19 sep 2021

"Trevlig lätt att tycka om "
säljare på Eriksfältsgatan 61A

04 sep 2021

"Tobias är jordnära, personlig och enkel att ha att göra med. Jag kände mig trygg i att han hade koll på läget och höll mig uppdaterad, och min känsla var att han man mån om jag skulle känna mig nöjd med försäljningen.
Ibland ger vanliga finkläder ett mer genuint intryck än kostym, kanske framförallt bland unga, så vill ge en eloge till Tobias för att han inte alltid klär sig i kostym trots att han är i en bransch där kostym kan upplevas som ett måste. Kanske lite ytligt, men det var en stor anledning till varför jag valde Tobias som mäklare.
Jag är supernöjd, kan rekommenderar Tobias alla dagar!"
säljare på Carl Gustafs väg 26B

03 sep 2021

"Tobias är en mycket kompetent och trevlig mäklare med god kunskap om marknaden och området.
Han har med stort tålamod tagit sig tid att både besvara frågor om min försäljning och om mitt köp av ny lägenhet.
Han har jobbat på ett tydligt och föredömligt sett där han hela tiden hållit en uppdaterad om vad som sker härnäst i processen, alltid en tydlig plan.
Snabb och smidig försäljning till ett pris över förväntat.
Jag rekommenderar varmt att anlita Tobias vid försäljning av bostad, då är ni garanterat i trygga händer. "
säljare på Fredmansgatan 5B

02 sep 2021

"Bara positivt! Långt över våra förväntningar:)"
säljare på Amiralsgatan 85D

20 aug 2021

"Tobias är grym, kompetent inlyssnande och otraditionellt förtroendeingivande. Han har varit vår mäklare genom köp av hus och försäljning av två lägenheter och under hela tiden har jag känt mig trygg och har det varit något jag undrat, har Tobias alltid tagit sig tid att svara och diskutera.
Tobias är verkligen långt över mina förväntningar på en mäklare och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en fantastisk mäklare!"
säljare på Västanväg 55B

10 aug 2021

"Tobias was very personable and thorough. He explained everything throughout the process, and luckily for me, speaks English flawlessly. He was also very accommodating with various requests and concerns of mine throughout the process, ensuring that I was satisfied with everything from start to finish. This was one of the best customer service experiences I've had in the 3 years I've been living in Sweden. Bravo."
säljare på Minnesgatan 6

10 aug 2021

"Mycket påläst och kunde sin sak."
säljare på Limhamnsvägen 6A

09 aug 2021

"Jag uppskattade väldigt mycket hur Tobias tog sig tid att bolla idéer och tankar kring intressanta objekt och hur han fungerade som ett bollplank när jag befann mig i budgivning."
säljare på Eslövsgatan 5

13 jul 2021

"Valet av Tobias baserades helt på hans person. Han är enkel att samarbeta med, flexibel och inlyssnande. Enkelt och professionellt. Rekommenderar starkt! "
säljare på Krokusgatan 41

27 jun 2021

"Vill du få din bostad såld snabbt och få väldigt bra betalt så är Tobias det självklara valet!
"
säljare på Ostindiefararegatan 5

22 jun 2021

"Det hade inte kunnat gå smidigare till! Toppklass! "
säljare på Spånehusvägen 49B

04 jun 2021

"Tobias är en väldigt bra fastighetsmäklare. Han är väldigt seriös och tydlig i vad han tycker och tänker. Öppen för att hjälpa till med allt ifrån rådgivning om mitt nästa boende och nästa års deklaration.
Jag är otroligt nöjd med att ha valt Tobias som min mäklare!"
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

30 maj 2021

"Vi är mycket glada för att vi valde Tobias som mäklare. Han är verkligen kunnig och gjorde att vi kände oss trygga genom varje steg i försäljningsprocessen. Dessutom var han till stort stöd när vi skulle buda på vår nya lägenhet.
Vi är nöjda med resultatet av försäljningen, som genomfördes med förhandsvisningar, både gällande hur fort och smidigt det gick och vilket slutpriset blev.
Tobias är dessutom väldigt trevlig, tillgänglig och villig att svara på alla ens frågor. Som säljare känner man sig lugn och trygg.
Vi vill verkligen rekommendera Tobias till alla som ska sälja en bostad! "
säljare på Erikslustvägen 42J

21 maj 2021

"Tobias är en Trygg, Personlig och Ödmjuk mäklare som arbetar proffsigt i Dialog!!!
Återkopplar snabbt vid frågor dag som kväll. Har stor social förmåga och lyssnar in och mycket vänlig.
Kan varmt rekommendera Tobias "
säljare på John Ericssons väg 55C

10 maj 2021

"En bra och lyhörd mäklare som varit kontaktbar och snabbt svarat på frågor. Rekommenderas!"
säljare på Föreningsgatan 75B

27 apr 2021

"Söker du en engagerad och kompetent mäklare med glimten i ögat? Då har du hittat rätt. Tobias är väldigt lätt att kommunicera med och återkopplar löpande genom hela säljprocessen vilket gör att man hela tiden känner sig otroligt trygg. Jag kommer definitivt att använda mig av Tobias i framtiden! "
säljare på Spånehusvägen 49B

14 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med att Tobias sålde min lägenhet. Tobias slog rekord på kvadratmeterpriset på ettorna ute på segevångsgatan i Malmö. Min vän rekommenderade att jag skulle kontakta Tobias och det var nog det bästa jag kunde göra! Han är en mycket trevlig person. Är super nöjd! "
säljare på Segevångsgatan 13A

14 apr 2021

"Han bygger en väldigt personlig relation och är väldigt lätt att ha och göra med. Han hjälpte och stöttade oss genom både försäljning och köp. 10/10."
säljare på Östra Promenaden 9A

06 apr 2021

"Utmärkt mäklare som gav bra och tydlig information. Lätt att få kontakt med och mycket återkoppling. Rekommenderas.
"
säljare på Uppsalagatan 11A

06 apr 2021

"Tobias har varit lyhörd och lätt att kommunicera med. Han har varit tydlig med både möjligheter och realistiska förväntningar vid försäljningen. Tobias har i min erfarenhet varit lätt att nå, han har tagit sig tid att besvara frågor och ge råd, och han har lagt upp försäljningen på ett sätt som har passat mig. Det kanske inte alltid går att rå över men försäljningen gick i övrigt smidigt och i alla avseenden bra."
säljare på Hässleholmsgatan 8B

06 apr 2021

"10/10, håller mig till Tobias som mäklare, blir knappast bättre än han. "
säljare på Sveagatan 64B

28 feb 2021

"Rekommenderar Tobias Broqvist som är en ärlig, lugn och trevlig mäklare. För mig var det viktigt att sälja fort och så blev det tack vare Tobias. Professionell, engagerad med mycket kunskap. Jag är jätte nöjd! "
säljare på Carl Flormansgatan 13

18 feb 2021

"Kunde inte vara nöjdare! Tobias är en oerhört kompetent mäklare. "
säljare på Murtegelvägen 63

11 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Tobias, det bästa med Tobias var hans engagemang i affären samt hans tillgänglighet. Mitt första intryck av Tobias var att han kändes personlig och ärlig 5/5!"
säljare på Ellstorpsgatan 4B

28 jan 2021

"Mycket bra och kommunikativ mäklare.
Hade bra återkoppling och höll mig som säljare uppdaterad hela tiden. "
säljare på Märsgränd 32

19 jan 2021

"Mäklaren mötte våra önskemål och var alltid tillgänglig. Det är en fantastisk mäklare som verkligen gör sitt bästa och är duktig i sitt jobb. Trots mycket hinder gav aldrig Tobias upp och var alltid positiv inställd!"
säljare på Albinsrogatan 5A

18 jan 2021

"Tobias är grymt duktig! Driven, lyhörd och väldigt enkel att ha att göra med.
Är supernöjd med min försäljning och kan rekommendera Tobias starkt! "
säljare på Köpenhamnsvägen 48A

20 dec 2020

"Väldigt nöjd! Bra bemötande och bra nätverk som ledde till affär till bra pris innan lägenheten ens var officiellt till salu. "
säljare på Beritta Gurrisgatan 9C

17 nov 2020

"Tobias är fantastisk att ha och göra med.
Han utformade hela försäljningen efter vår önskemål och var noga med att vi var med i varje del av processen.
Har var lyhörd och sympatisk att ha och göra med och vi kände att han tyckte det var viktigt att vi var nöjda.
Sen fick vi även ett mycket bra pris för vår bostad.
Vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Karlskronaplan 9

17 nov 2020

"Mycket trevlig, frikostig med tid och ett bra stöd vid köpet vi gjorde samtidigt. "
säljare på Slussgatan 12H

12 nov 2020

"Tobias var flexibel och effektiv, precis vad vi eftersträvade. Han var oerhört lyhörd och vi kunde inte varit nöjdare. Kan starkt rekommendera honom! "
säljare på Nobelvägen 103A

12 nov 2020

"Tobias var jordnära, realistisk och personlig under hela processen, vi är mycket nöjda med både hans insats och slutresultatet!"
säljare på Bertrandsgatan 3A

11 nov 2020

"Vi är väldigt glada att vi valde Tobias som mäklare.
Han är professionell, lätt att tycka om och guida oss bra genom hela processen från start till slut.
Extra plus i kanten att han alltid fanns tillgänglig och även gör det där lilla extra för sina kunder. "
säljare på Saarisvägen 4B

27 okt 2020

"Väldigt duktig och engagerad mäklare, ger alltid det lilla extra!"
säljare på Carl Hillsgatan 10B

29 sep 2020

"Efter att själv kollat på ett objekt som Tobias var mäklare för var det en självklarhet att han skulle få sälja lägenheten.
Tobias är en utmärkt mäklare på det sättet att han är mer jordnära och human än majoriteten av mäklarna i Malmö. Med ett lugnt & tryggt tillvägagångssätt så blev det en smidig försäljning utan några som helst frågetecken från dag 1.
"
säljare på Hässleholmsgatan 8B

10 sep 2020

"Tobias gav direkt ett mycket gott intryck! Han var förtroendeingivande och påläst. Han var mån om att skapa en trygghet runt vår bostadsaffär och höll oss uppdaterade längs med vägen. Vi har enkelt kunnat nå Tobias när vi har haft frågor. Inte minst så har Tobias med sitt avspända sätt fått oss att slappna av i en, för oss, stor affär. Vi kände oss också trygga i att han agerade professionellt och ärligt i möten med potentiella köpare, vilket var viktigt för oss. Utifrån vår erfarenhet så kan vi med mycket gott samvete och med stor emfas rekommendera Tobias som mäklare! "
säljare på Baskemöllegatan 8C

07 sep 2020

"Tobias var väldigt tillmötesgående och enkel att prata med. Han ställde alltid upp och svarade på mina frågor på ett pedagogiskt sätt så att jag förstod allt som pågick och gav mig råd när jag kände mig velig.
Jag kommer definitivt rekommendera Tobias till alla jag känner!"
säljare på Aktrisgatan 18

20 aug 2020

"Tobias är en professionell mäklare som förmedlar trygghet och lugn från start till mål. Inga frågor känns konstiga och all kommunikation är tydlig och bra. Jag kan absolut rekommendera Tobias."
säljare på Ahrenbergsgatan 12

18 aug 2020

"Kunnig, förtroendeingivande - rekommenderas!"
säljare på Köpenhamnsvägen 49A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45
Villa
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
129 305 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
116 av 124 säljare
Tobias satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 120 säljare
Tobias var tydlig och höll mig uppdaterad
124 av 124 säljare

Tobias på kartan.

160 tidigare annonser
3 bostäder till salu
125 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1,5 rum, 42 m²
42 738 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 904 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 69 m²
40 507 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 128 kr/mån
1 195 000 kr
1 rum, 22 m²
54 318 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 970 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Nobeltorget
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 045 000 kr
5 250 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 455 000 kr
4 rum, 114 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trygg, kunnig och lugn mäklare som på ett fantastiskt sätt lotsade oss igenom vår försäljning. Vi kunde inte funnit en bättre mäklare.
"
4 400 000 kr
Kedjehus Virentofta
+ 205 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 395 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
2,5 rum, 73 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 350 000 kr
Lägenhet Värnhem
+ 5 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 345 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.