Tim Prasertsri

Profilbild för Tim Prasertsri
Säljarfavorit
Tim Prasertsri
4.9 / 5
(69 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
19 st
55 915 000 kr

Bakgrund

Tim Prasertsri jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-07-23. Tim har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Tim har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 88 880 000 kr.

Presentation

Hej!

Vad kul att du går i säljtankar! För mig så är det viktiga att du får nu får bästa möjliga betalt samt ett tryggt och professionellt bemötande där jag vägleder dig hela vägen mot en lyckad försäljning. Med flera toppnoteringar i bagaget, mitt engagemang samt min höga tillgänglighet och mitt genuina intresse för mäkleriet skapar vi tillsammans ditt livs bästa affär!

Nästa steg? Om du är intresserad av att få en offert från en rutinerad samt driven mäklare som jobbar lokalt med nöjda kunder i Bromma så får du mer än gärna höra av dig!

Mvh, Tim

- Utbildning: Gävle Högskola, Fastighetsmäklarprogrammet, Reg. fastighetsmäklare.
- Fil.kand i företagsekonomi.

Säljare om Tim.

21 maj 2021

"Tim överträffade våra förväntningar! Jag kan varmt rekommendera honom i valet av mäklare."
säljare på Spinnrocksvägen 1

18 maj 2021

"Utan tvekan den bästa mäklaren jag har anlitat.
Tim är lyhörd, engagerad och håller en uppdaterad.
Fantastisk! "
säljare på Dartanjangs gata 16

06 maj 2021

"Tim är den bästa mäklare vi har haft att göra med. Väldigt engagerad, kunnig och enkel att sammarbeta med. Vi har verkligen inget negativt att säga och skulle tveklöst rekommendera honom till vänner."
säljare på Tappvägen 26

02 maj 2021

"När jag skulle sälja min lägenhet visste jag att marknaden skulle vara knepig, och ville ändå ge det ett försök. Tur det för den blev såld i vilket fall. Tim Prasertsri har varit utomordentligt professionell och inlyssnande som mäklare, och gett det där lilla extra när det behövdes. Varje gång jag hade frågor var han tillgänglig och det fanns alltid en tydlig plan framåt. Allt som allt är jag helt klart nöjd med hans insats, och kan varmt rekommendera honom till andra. Nikolaj Jacobsen."
säljare på Björketorpsvägen 11

15 apr 2021

"Jag har både köpt och sålt lägenhet med hjälp av Mäklarhuset i Bromma. Har upplevt ett otroligt bra bemötande av alla på kontoret.
Inför försäljning av lägenheten jämförde vi fyra olika mäklarfirmor och mäklare, men beslutade oss tillslut för Mäklarhuset. Vår mäklare var Tim Prasertsri, som gjorde ett exceptionellt jobb med försäljningen av vår 2a i Traneberg - som blev en rekordförsäljning i området. Tim upplevs väldigt professionell, skicklig och kompetent som mäklare, samtidigt som han har ett prestigelöst och humoristiskt tillvägagångssätt. Kan varmt rekommendera Mäklarhuset i Bromma samt Tim Prasertsri som mäklare!"
säljare på Minnebergsvägen 5

13 apr 2021

"Mäklaren lyssnade till våra önskemål om att undvika öppen visning och slutförde uppdraget med hög kvalité och till ett mycket bra försäljningspris."
säljare på Barrstigen 26

11 apr 2021

"Ringde Tim och sa att jag ville sälja min lgh. Berättade förutsättningarna och vilket pris jag ville ha. Tim kontaktade mig två dagar senare och hade en köpare. Allt gick otroligt smidigt och Tim levererade för sitt arvode! Klart värt att kontakta honom!!"
säljare på Ståltrådsvägen 17

01 apr 2021

"Tim Prasertsri är en riktig gentleman, artig, ärlig, kunnig och serviceinriktad . Han finns hela tiden till hands när man behöver, super bra försäljare och vi kommer att rekommendera honom till dem som ska sälja bostad "
säljare på Ståltrådsvägen 32

28 mar 2021

"Vi är så nöjda att vi kom i kontakt med Tim! Han har en god lokalkännedom och via sitt nätverk hittade han en köpare redan innan vi la ut bostaden på marknaden.
Tim är otroligt engagerad och driven och gjorde allt i sin makt för att vi skulle få till en bra affär. Vi fick ett väldigt trevligt och professionellt intryck! "
säljare på Knypplerskevägen 9

17 mar 2021

"Tim gjorde ett toppenbra försäljning av mitt objekt! Tim är en trygg, kunnig, trevlig och driven mäklare som uppnådde mina förväntningar och säljmål. Områdets bästa mäklare! "
säljare på Kinnekullevägen 42

07 mar 2021

"Tim är engagerad och driven. Hjälpte mig till en bra affär."
säljare på Krakel Spektakels gata 2

04 mar 2021

"Jag kan starkt rekommendera Tim Prasertsri från Mäklarhuset Annedal. Han hjälpte oss sälja våran lägenhet i Bromma och vi är mycket nöjda med honom.
Hans starkaste egenskaper:
- Professionell
- Kan marknaden
- Tillgänglig nästan alla tider på dygnet
- Samarbetar med säljaren
- Ärlig och transparant
- Väldigt lyhörd "
säljare på Klädesvägen 42

18 feb 2021

"Helt fantastisk mäklare som höll en i handen genom hela processen!"
säljare på Bårdgränd 9

19 nov 2020

"Tim fanns där under hela processen, höll mig ständigt uppdaterad samt svarade på alla frågor. Extremt kunnig mäklare. Jag är supernöjd! "
säljare på Ståltrådsvägen 8

23 okt 2020

"Vi är tacksamma över att vi hittade Tim Prasertsri mitt ute i mäklardjungeln! Under processen har Tim varit lätt att nå och har regelbundet återkopplat till oss. Vi skulle säga att Tims styrka är att han är en mycket bra säljare utan att upplevas som ”säljande". Tim har en mycket vänlig och ödmjuk framtoning vilket inger stort förtroende, samtidigt som han är mycket skicklig och vet precis vad han gör. Han har hela tiden varit tydlig och realistisk, vilket vi har uppskattat. Tim upplevs som både trygg och erfaren, det är bara att luta sig tillbaka! "
säljare på Bergslagsvägen 31

20 okt 2020

"Tim gav ett kunnigt och lugnt intryck. Gav kontinuerlig information om vad som var på gäng, det generella läget på marknaden, gav förslag på strategi och väldigt snabb på återkoppla. Var också tydlig mot de som var intresserad om vad jag som köpare förväntade mig. "
säljare på Gustavslundsvägen 165

08 okt 2020

"SUPER!"
säljare på Bårdgränd 13

05 sep 2020

"Tim gjorde hela säljprocessen smidig och enkel, fast att vi bodde i en annan stad vid tillfället. Han svarade alltid snabbt på våra frågor och lyckades få upp priset till det vi hoppats på. Vi är väldigt nöjda med hela processen!"
säljare på Spångavägen 36

03 sep 2020

"Tim har varit en jättebra mäklare. Han höftade eller överdrev inte åt något håll och gav inga falska förhoppningar. Han återkopplade mycket ofta och jag hade full förståelse vad som hände i processen. "
säljare på Bårdgränd 11

16 jun 2020

"Mäklaren skapade en god trygghet för oss. Stressade inte oss i beslut. Vi sålde för första gången och mäklaren tog oss tryggt igenom processen. "
säljare på Beckomberga Ängsväg 49

15 jun 2020

"Jag upplever Tim som en mäklare som jag kan lita på, som tar sitt ansvar och gör allt för att jag som kund ska bli nöjd. Följde upp alla steg bra och kommunicerade dessa med oss kontinuerligt. Kan varmt rekommendera Tim till din bostadsaffärer. "
säljare på Björkbacksvägen 47

25 maj 2020

"Vi valde att anlita Tim på Svenska Mäklarhuset inför vår försäljning av vår första lägenhet då vi hade hört väldigt mycket gott om honom, och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val! Från början till slut visade Tim att han besitter en otrolig kompetens och att han alltid har en tydlig plan. Han är otroligt engagerad, lätt att få tag på, höll oss ständigt uppdaterade vilket kändes väldigt tryggt och han är framförallt väldigt proffsig. Trots en skakig marknad lyckades Tim få till ett slutpris över vad vi kunnat drömma om och vi kommer rekommendera honom vidare till alla vi känner som går i säljtankar!"
säljare på Stopvägen 56

23 maj 2020

"Skulle använda Tim igen vid en framtida försäljning"
säljare på Byggmästarvägen 6

22 maj 2020

"Det märks att Tim älskar sitt jobb. Han är otroligt engagerad och han jobbar verkligen för att kunderna ska bli nöjda. Han är även intresserad av vem du är och man blir verkligen glad av hans fina energi. "
säljare på Drottningholmsvägen 356

15 maj 2020

"Engagerad och drivande mäklare som höll mig informerad och uppdaterad genom hela processen. Dessutom väldigt trevlig! Rekommenderas! "
säljare på Tyska Bottens väg 50A

15 maj 2020

"Tim var en mycket trevlig och påläst mäklare. Han höll oss ständigt uppdaterad och jobbade mycket hårt men var han alltid mycket personlig och trevlig. Jag vet också att han var mycket bra på att få fram information till köpare snabbt och i kontakt med föreningen. "
säljare på Ståltrådsvägen 8

28 apr 2020

"Vi är jättenöjda med Tim som mäklare. Han var lyhörd, engagerad och lyckades sälja för priset vi ville ha trots det skakiga läget iom Corona-pandemin. Rekommenderar! "
säljare på Ståltrådsvägen 34

24 apr 2020

"Vi är jättenöjda med Tims insats. Han är otroligt lyhörd, engagerad och positiv. Tim var alltid tillgänglig och snabb med att svara på frågor, även utanför kontorstider. Tim höll oss väl informerade och vi kände oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera att välja Tim som mäklare när du ska sälja din bostad! "
säljare på Stopvägen 107

29 okt 2019

"Tim var fantastisk att jobba med, otroligt engagerad och positiv!"
säljare på Tallbacksvägen 22

16 okt 2019

"Kan absolut rekommendera Tim. Vi var mkt nöjda!!"
säljare på Grundtvigsgatan 17

07 okt 2019

"Toppen nöjd, när närverna klämmer så vill man alltid ha snabb återkoppling, Tim var alltid tillgänglig (även när man tyckte att han borde slutat jobba för dagen) och trevlig. "
säljare på Stopvägen 98

20 jul 2019

"Tim är en toppen mäklare och gjorde sitt jobb väldigt proffsigt, hörde alltid av sig angående hur allt gick, har bara bra saker o säga om Tim. "
säljare på Tyska Bottens väg 50B

15 apr 2019

"Jag är jättenöjd med Tims insats och engagemang, han kämpade med att få upp budgivningen med flera spekulanter. Vet att slutpriset ligger marknadsmässigt nu men man hoppas ju alltid på lite mer.., därav 4 av 5"
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

13 mar 2019

"Tim fick i uppdrag av mig att sälja min tvåa i Bromma och skötte hela uppdraget från vårt första möte hemma hos mig till sista handslaget på kontoret alldeles utmärkt.
Tim är en otroligt härlig, driven och skön person som har hållit en väldigt bra kontakt och dialog med mig genom hela processen, vilket jag uppskattat väldigt mycket.
Jag hade ganska höga förväntningar och även förhoppningar innan vårt första möte eftersom jag ville göra en så bra affär som möjligt samtidigt som tiden var knapp, och Tim levererade precis det plus lite till! Grymt bra jobbat och stort tack för samarbetet!"
säljare på Tallbacksvägen 5

10 okt 2018

"Vi var/är mycket nöjda med Tim Prasertsri som mäklare. Tim är väldigt engagerad i sina kunder och håller en hela tiden uppdaterad om hur de ligger till med allt inom försäljningen. Jag märkte även att Tim valde att läsa på mycket om föreningen/området så han kunde ge eventuella köpare mycket information omkring det. Vi rekommenderar varmt Tim Prasertsri och Fastighetsbyrån."
säljare på Lilla Björnens gränd 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
88 880 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
62 av 68 säljare
Tim satte rätt förväntningar på slutpriset
62 av 69 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
63 av 64 säljare
Tim var tydlig och höll mig uppdaterad
69 av 69 säljare

Tim på kartan.

92 tidigare annonser
69 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Nockeby
4 rum, 101 m²
Utropspris: 8 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
2 rum, 41 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 160 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 465 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
13 850 000 kr
Radhus
5 rum, 85 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
13 800 000 kr
Radhus Ålsten
+ 1 905 000 kr
5 rum, 84 m²
Utropspris: 11 895 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.