Sofia Johansson

Profilbild för Sofia Johansson
Säljarfavorit
Sofia Johansson
4.9 / 5
(97 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
17 st
32 910 000 kr

Bakgrund

Sofia Johansson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-04-01. Sofia har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Sofia har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 78 650 000 kr.

Presentation

Sofia har jobbat inom branschen sedan år 2008 och har god erfarenhet av både nyproduktion, villa och bostadsrättsmarknaden. Hon är dessutom bosatt i Sävedalen vilket ger en god lokalkännedom. Hennes arbetssätt präglas av struktur, lyhördhet, effektivitet och stort engagemang. Sofias arbetssätt tillsammans med Bjurfors starka varumärke ger bästa förutsättning för att skapa en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Säljare om Sofia.

22 okt 2021

"Sofia är mycket trevlig och väldigt duktig. Hon håller vad hon lovar och är lätt att få kontakt med och håller oss hela tiden uppdaterade. Hon har alltid varit väl förberedd och gett oss värdefulla tips. Vi är verkligen glada och nöjda med henne som mäklare och kan varmt rekommendera Sofia."
säljare på Oxledsvägen 159

06 okt 2021

"Super proffsig och ödmjuk på samma gång. En fantast mäklare!"
säljare på Gamla Kronvägen 49

05 okt 2021

"Enormt engagemang och profesionell ut i fingertopparna. Rekommenderar Sofia alla dagar i veckan. Det var ett genuint intryck igenom hela processen. Jag som säljare kunde lita på att även köparna kände trygghet vilket bekräftades under skrivning. "
säljare på Korsängen 31

21 aug 2021

"Sofia är mycket kunnig mäklare. Hon är engagerad och lyhörd. Kontakten med henne var tät. Jag fick snabbt svar på mina funderingar vilket gav mig trygghet genom hela processen."
säljare på Hubertusvägen 5G

01 aug 2021

"Sofias absolut bästa egenskaper som mäklare. Är att hon är en empatisk och genuin mäklare. Vill båda parternas bästa och gör sitt yttersta för att uppnå detta."
säljare på Västra Midvintersgatan 6

12 jul 2021

"Mycket trevlig, glad och bra idéer, allting funkade bra enl hennes planering och upplägg, Kände mig därför trygg och säker i hela processen
Med vänlig hälsning,
Emilio Quiroga"
säljare på Hubertusvägen 5C

15 jun 2021

"Bra påläst mäklare som ingav trygghet och förtroende."
säljare på Mellanvägen 6

14 jun 2021

"Lyhörd. Engagerad."
säljare på Furumossen 101

26 maj 2021

"Trevlig, lyhörd och tillgänglig. "
säljare på Fastlagsgatan 31

23 maj 2021

"lyhörd o trevlig."
säljare på Hyltebergsvägen 5

28 apr 2021

"Sofia har haft ett fantastiskt engagemang genom hela processen. Det märks tydligt att hon gillar sitt jobb och att hon helhjärtat går in i uppdraget. "
säljare på Hubertusvägen 4G

31 mar 2021

"Mäklaren höll tät kontakt med oss under hela processen, och höll oss informerade om varje steg. Hon gav oss bra råd inför fotografering, framtagande av broschyr och visning. Vi fick snabba svar på frågor och funderingar. En mäklare som vi varmt kan rekommendera!"
säljare på Brattåskärrsvägen 205

30 mar 2021

"Det var en positiv känsla att samarbeta med Sofia från dag 1. Mäklaren var strukturerad och hade bra koll på processen. Vi kunde vara mycket trygga i deras erfarenhet. Vi upplevde också att de var noggranna med att matcha eköpare med objektet.
"
säljare på Fräntorpsgatan 28

15 mar 2021

"Sofia är en engagerad mäklare som är personlig och ser till kundens bästa. Hon jobbar på ett professionellt sätt och har alltid ett trevligt bemötande. "
säljare på Ljungkullen 31

11 mar 2021

"Sofia är proffsig med en ärlig och rak kommunikation. Hon har visat stort engagemang både vid vår försäljning och i att hitta ett nytt boende till oss. Hela processen har känts trygg och enkel. "
säljare på Hubertusvägen 9C

11 mar 2021

"Fin insats av Sofia från start till mål. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna igenom hela säljprocessen. Välbesökt visning, bra budgivning och slutpris långt över förväntan!"
säljare på Hemgärdesvägen 2

17 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Sofia Johansson! Hon har ett mycket trevligt sätt, är engagerad och mycket kompetent. Alltid snabb på att återkoppla. Hon är verkligen mån om att det ska bli en bra affär både för säljare och köpare. Man känner sig helt trygg genom hela affären."
säljare på Oxledsvägen 179

13 feb 2021

"Engagerad och erfaren mäklare som på ett smidigt och framgångsrikt sålde min bostad. "
säljare på Brattåskärrsvägen 205

30 jan 2021

"Mäklaren vart jätteduktig, mycket trevlig och lätt att kommunicera med. Kom med bra tips och idéer inför fotografering och visning. Hon höll kontakt och underrättade oss genom hela försäljningen. Vi hade väldigt bra samarbete. Vi är mycket positiva och kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Brattåskärrsvägen 203

27 jan 2021

"Fint bemötande. Inlyssnande och konstruktiv. Mycket god känsla för service. Naturlig och genuin personlighet. God kommunikation där vi hela tiden kände oss uppdaterade och informerade. Påläst och förberedd. Professionell men ändå personlig. Försäljningen gick sammantaget mycket bra och vi kan rekommendera henne varmt. Vi höll tät kontakt och hon blev närmast en vän till familjen under de veckor vi höll på med försäljningen. "
säljare på Östra Midvintersgatan 13

19 dec 2020

"Lugn och ödmjuk med ett driv i försäljning "
säljare på Lilla Pukevägen 12

27 nov 2020

"Högsta betyg från första mötet till avslutad försäljning! Kan varmt rekommendera Sofia!"
säljare på Broängsvägen 20

23 okt 2020

"En fantastisk person/mäklare. Gav enbart positiv respons, var mycket hjälpsam,och jag kände mig mycket väl omhändertagen av henne. Empatisk och lyssnar på dig som säljare, du är huvudpersonen hela tiden. Kan med 100% rekommendera henne."
säljare på Oxledsvägen 167

21 okt 2020

"Sofia är lyhörd, engagerad, genuin, proffsig och har fått oss att känna oss trygga under hela säljprocessen. Av oss får hon 10/10 och vi kan verkligen rekommendera Sofia. "
säljare på Gamla Kronvägen 49

25 sep 2020

"Jag valde mellan 3 olika mäklare och Sofia var den som gav det mest förtroendegivande intrycket och det kändes helt tryggt att lämna över allt ansvar för visning och försäljning av min lägenhet.
Jag kan varmt rekommendera Sofia vid en försäljning av ert hus, radhus eller lägenhet."
säljare på Nävervägen 10

20 sep 2020

"Kompetent och trevlig mäklare."
säljare på Tage Madsens väg 21E

27 jul 2020

"Vi är nöjda med vårat val av mäklare. Sofia är mån om både säljare och köpare. Hon är tillgänglig och informerar under processens gång. Vi upplevde hela tiden att Sofia var en engagerad mäklare. Vi uppskattade att hon var väl förberedd vid första möte vilket skapade ett gott förtroende."
säljare på Morgongatan 36

16 jul 2020

"Sofia har varit ett stort stöd för oss genom hela processen. Hon är väldigt genuin och sätter kundens bästa i fokus. Hon höll oss uppdaterade och visade verkligen att hon ville hjälpa oss få en så bra försäljning som möjligt. Jag är väldigt nöjd och tacksam över vårt samarbete med henne och skulle definitivt rekommendera henne till alla som behöver en mäklare som alltid gör sitt bästa för att du ska vara nöjd! "
säljare på Stubbvägen 2

18 jun 2020

"Otroligt lätt att tycka om, lyhörd och professionell !"
säljare på Korsängen 48

05 jun 2020

"Sofia höll mig informerad genom hela processen på ett tryggt sätt. Det blev en väldigt smidig försäljning där alla var nöjda på slutet!"
säljare på Smedjegårdsvägen 17F

21 maj 2020

"Mycket kompetent, engagerad och trevlig. Lyhörd och hjälpsam genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Sofia!
Vi är så nöjda!"
säljare på Stora Ringvägen 46

05 maj 2020

"Sofia är en engagerad och närvarande mäklare som är mån om både köpare och säljare. Hon är med i hela processen och förklarar tydligt vad som förväntas av en. Hon gjorde ett superbra jobb vid försäljningen av vårt radhus och vi ger henne de bästa rekommendationerna."
säljare på Aftongatan 46

04 maj 2020

"Mäklaren var mycket förtroendeingivande och hade mycket god koll på efterfrågan på bostäder.
Hon har varit smidig och lätt att samarbeta med."
säljare på Brolyckan 11

28 apr 2020

"Sofia har skött hela vår försäljning från början till slut, med stort personligt engagemang och hjärta.
"
säljare på Solrosvägen 1

14 apr 2020

"Vi tyckte väldigt mycket om Sofias jobb. Hon är inkännande och respekterade våra önskemål samtidigt som hon kom med förslag och lösningar. Sofia är super trevlig och fick oss till att känna oss trygga. "
säljare på Vårmånadsgatan 3A

04 apr 2020

"Trevlig o sympatiska även charmiga bra arbetslag kände mig trygg kunde fråga vad som helst o de kunde svara eller så hörde de av sig senare helt klart att
rekommendera är SÅ nöjd ångrar inget hade ändå 2 mäklare innan jag valde dessa 2 juveler"
säljare på Bykällevägen 23

31 mar 2020

"Jag är mycke nöjd med tanke på den ekonomiska situation Sverige befinner sig i ,"
säljare på Brattåskärrsvägen 205

26 mar 2020

"Vi valde att sälja "på förhand" och hela affären från det att vi skrev kontrakt med mäklaren till vi skrev kontrakt med köpare gick på två veckor. Vi är mycket nöjda med att inte behöva ha en "vanlig" visning med allt vad det innebär. Tack vare Sofias kunskap, kännedom om området samt hennes kundregister lyckades vi över all förväntan.
Vi mötte tre olika mäklare innan vi bestämde oss för Sofia och det har vi inte ångrat.
"
säljare på Stubbvägen 10

05 mar 2020

"Med Sofia som mäklare fick vi precis det stöd, den rådgivning och trygghet vi sökte i samband med försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Oxledsvägen 179

20 jan 2020

"Sofia är en lugn och härlig person som inger förtroende. Jag är supernöjd och kommer med all säkerhet att både rekommendera och anlita hennes tjänster vid en ev försäljning av vårt hus i Öjersjö! Denna försäljningen gällde mina föräldrars lägenhet och Sofia var med hemma hos pappa när vi skrev på fullmakten. Han är också väldigt nöjd med sättet som hon hanterat det hela på! "
säljare på Stubbvägen 4

24 okt 2019

"Superproffsig verkligen, både i sitt bemötande men också i sin kunnighet inom alla delar. Rekommenderar verkligen! "
säljare på Aftongatan 48

25 maj 2018

"Kan varmt rekommendera Sofia om du ska sälja hus eller lägenhet i området runt Partille och Sävedalen!"
säljare på Gamla Strandlinjen 4H

21 maj 2018

"Sofia var ett fantastisk stöd för oss. Hon är lyhörd, hjälpsam, positiv, glad, ärlig och är noga med att informera.
Rekommenderas!"
säljare på Hubertusvägen 5A

28 mar 2018

"Mäklarens värdering av slutpriset stämde inte på grund av att slutpriset blev högre än vad någon av oss hade förväntat oss baserat på tidigare försäljningar av bostadsrätter i området. Vi är mycket nöjda med vår mäklares insats. Hon är lyhörd och proffesionell och som säljare känner man sig trygg. Vi kan varmt rekomendera henne."
säljare på Oxledsvägen 173

09 mar 2018

"Man fick mycket bra personlig kontakt , var väldigt hjälpsam o löste mycket,
"
säljare på Kroklyckan 21

07 mar 2018

"Eftersom vi varit nöjda enligt ovan finns inget övrigt att tilläg"
säljare på Källebergsvägen 12

01 mar 2018

"För att kunna ge en mer nyanserad bild, så hade det underlättat med fler val än bara ja/nej eller att man kunde lämna kommentar på de frågeställningarna, för det är ju inte bara svart eller vitt. Men när det kommer till mäklarens insats är jag mycket nöjd."
säljare på Fägatan 39

06 feb 2018

"Vi kunde inte fått bättre hjälp än vad vi fick när vi genomförde försäljningen av vår villa. Bra och konkret information och uppdaterade oss hela tiden. Proffsig och mötte våra behov och frågor på ett riktigt bra sätt."
säljare på Svärdfejaregatan 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Radhus
5
Villa
3
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
78 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 96 säljare
Sofia satte rätt förväntningar på slutpriset
91 av 96 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 94 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 97 säljare

Sofia på kartan.

232 tidigare annonser
1 bostäder till salu
97 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 71,9 m²
35 140 kr/m²
Lägenhet, Partille
5 172 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Furulund
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Sävedalen
3 rum, 78,2 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sofia är mycket trevlig och väldigt duktig. Hon håller vad hon lovar och är lätt att få kontakt med och håller oss hela tiden uppdaterade. Hon har alltid varit väl förberedd och gett oss värdefulla tips. Vi är verkligen glada och nöjda med henne som mäklare och kan varmt rekommendera Sofia."
1 930 000 kr
Lägenhet Centrum
-20 000 kr
1 rum, 38 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 175 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 75 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super proffsig och ödmjuk på samma gång. En fantast mäklare!"
5 900 000 kr
Radhus Sävedalen
5 rum, 117 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Enormt engagemang och profesionell ut i fingertopparna. Rekommenderar Sofia alla dagar i veckan. Det var ett genuint intryck igenom hela processen. Jag som säljare kunde lita på att även köparna kände trygghet vilket bekräftades under skrivning. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.