Sofia Johansson

Profilbild för Sofia Johansson
Säljarfavorit
Sofia Johansson
4.9 / 5
(181 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
15 st
49 115 000 kr

Bakgrund

Sofia Johansson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-04-01. Sofia har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Sofia har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 132 642 500 kr.

Presentation

Sofia har jobbat inom branschen sedan år 2008 och har god erfarenhet av både nyproduktion, villa och bostadsrättsmarknaden. Hon är dessutom bosatt i Sävedalen vilket ger en god lokalkännedom. Hennes arbetssätt präglas av struktur, lyhördhet, effektivitet och stort engagemang. Sofias arbetssätt tillsammans med Bjurfors starka varumärke ger bästa förutsättning för att skapa en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sofia.

04 apr 2024

"Sofia är en mäklare med stort engagemang och god känsla för kundkontakt. Man möts av kunnighet såväl som värme och känner sig väldigt fint omhändertagen som både köpare och säljare. "
säljare på Oxledsvägen 173

31 mar 2024

"Sofia var under hela processen tydlig, proffsig, lyhörd och fantastiskt engagerad. Vi kände oss hela vägen sedda och uppdaterade. Vi kände att Sofia ville få till ett bra målinriktat resultat, som speglade nuläget på marknaden. Var inga tveksamheter att vi ville sälja med Sofia! "
"Sofia var under hela processen tydlig, proffsig, lyhörd och fantastiskt engagerad. Vi kände oss hela vägen sedda och uppdaterade. Vi kände att Sofia ville få till ett bra målinriktat resultat, som speglade nuläget på marknaden. Var inga tveksamheter att vi ville sälja med Sofia! "
Läs mer
säljare på Tage Madsens väg 21E

28 mar 2024

"Kompetent och tillgänglig. Sofia har bra kännedom om området och stor kundkrets. "
säljare på Granliden 22

27 mar 2024

"Enkel och snabb kommunikation, uppdaterades genom hela affären.
"
säljare på Sommarvägen 3

06 mar 2024

"Jag upplever Sofia Johansson som en mycket trevlig, lyhörd och professionell mäklare. Hon har bra kompetens och lokalkännedom samt är genuint engagerad i sina kunder."
säljare på Kroklyckan 13

13 feb 2024

"En väldigt smidig process hela vägen ifrån fotografering till lyckad försäljning.
Professionell och engagerad, rekommenderas starkt."
säljare på Oxledsvägen 175

20 dec 2023

"Sofia gav ett tryggt och proffesionellt intryck. Sofia var aktiv o intresserad.
Vi kan å det varmaste rekommendera henne.
Britta Bystedt, Ingemar o Ulla Eriksson"
säljare på Kvarnhjulsvägen 4

06 dec 2023

"Mycket kompetent och supertrevlig "
säljare på Fräntorpsgatan 84

09 nov 2023

"Vi är väldigt nöjda med Sofia som mäklare under försäljningen av vårat hus. Sofia är lugn och trygg och det märks att hon har stor erfarenhet och kunskap om marknaden."
säljare på Sörlyckan 21

31 okt 2023

"Sofia var hjälpsam, vänlig, professionell och alltid lätt att kontakta. Hon tog sig alltid mycket tid att svara på alla våra frågor (vi hade många frågor eftersom det var första gången vi sålde en lägenhet). Vi var mycket nöjda med hennes råd och expertis. Även på en svår marknad kunde Sofia lyck..."
"Sofia var hjälpsam, vänlig, professionell och alltid lätt att kontakta. Hon tog sig alltid mycket tid att svara på alla våra frågor (vi hade många frågor eftersom det var första gången vi sålde en lägenhet). Vi var mycket nöjda med hennes råd och expertis. Även på en svår marknad kunde Sofia lyckas med en bra försäljning."
Läs mer
säljare på Oxledsvägen 179

29 okt 2023

"Vi är så nöjda och det kändes så tryggt att lämna över ansvaret till Sofia. Vi rekommenderar verkligen henne! Mycket bra återkoppling under hela processen! "
säljare på Ekåsvägen 1B

20 okt 2023

"Sofia hjälpte oss både köpa och sälja. Hon var lugn de gånger vi valde att inte köpa eller inte kunde. Hon trodde att vi skulle hitta vårt hus även när vi tappade hoppet. Proffsigt från början till slut!"
säljare på Ugglumsvägen 21B

27 sep 2023

"Vi har upplevt Sofia som mycket professionell och engagerad! Hon är otroligt kunnig och påläst vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären. Kan rekommendera henne starkt!! "
säljare på Fjällvindsvägen 47

26 sep 2023

"Sofia är kompetent och mycket trevlig som man får förtroende för och kan varmt rekommendera henne"
säljare på Långåkern 33

25 sep 2023

"Vi fick sämre betalt för vårt hus än liknande objekt."
säljare på Röliden 65

25 sep 2023

"Sofia är en mycket kunnig och lyhörd mäklare, utrustad med stor portion tålamod och vilja att föra försäljningsprocessen framåt. Toppbetyg!"
säljare på Vallhamra Torg 18

22 sep 2023

"Kändes tryggt med en driven och samtidigt lugn mäklare som kände av våra behov. Kunnig om området och fick rätt information under hela försäljningsprocessen.
Kan verkligen rekommendera Sofia som mäklare"
säljare på Utåkravägen 16

08 sep 2023

"Vi blev mycket bra informerade angående våran husförsäljning
och lämnar allra bästa rekommendationer för våran kontakt!"
säljare på Södra Sotenäsvägen 87

29 aug 2023

"Sofia är mycket engagerad och lätt att få kontakt med. Hon kommunicerar utförligt på ett bra sätt. Jag kan rekommendera Sofia vid fastighetsaffärer."
säljare på Utbyvägen 16

16 aug 2023

"Sofia gjorde ett bra jobb!"
säljare på Korsängen 14

14 aug 2023

"Vi har inte betalt något ännu. Så jag vet inte."
säljare på Solnedgången 11

03 aug 2023

"Sofia gjorde ett fantastiskt jobb trots svår och svajig marknad samt svajiga kunder. Sofia är väldigt duktig på att kommunicera och informera och har alltid varit tillgänglig när man behövt prata med henne samt kommit med egna idéer och tankar men även lyssnat på oss som säljare. Hon har ett bra ..."
"Sofia gjorde ett fantastiskt jobb trots svår och svajig marknad samt svajiga kunder. Sofia är väldigt duktig på att kommunicera och informera och har alltid varit tillgänglig när man behövt prata med henne samt kommit med egna idéer och tankar men även lyssnat på oss som säljare. Hon har ett bra sinne för affärer men även kundrelationer. Skulle rekommendera Sofia varje dag i veckan, hon löser allt!"
Läs mer
säljare på Ljungkullen 17

28 jun 2023

"Vi kan varmt rekommendera Sofia till alla som ska sälja sin bostad. Trots den tuffa marknaden så levererade hon ett bra slutpris och höll oss uppdaterade hela vägen. Hon har väldigt bra lokalkännedom och var alltid tillgänglig!"
säljare på Vallhamra Torg 16

16 maj 2023

"Sofia och Linnea är ett fantastiskt team som vår förening använt flera gånger när vi sålt lägenheter ombildade från hyresrätt. Bättre får man leta efter."
säljare på Oxledsvägen 155

29 apr 2023

"Sofia var kompetent och gav oss realistiska förväntningar, lyssnade på oss och genomförde hela processen på ett effektivt och positivt sätt."
säljare på Stora Pukevägen 15

19 apr 2023

"Mycket kompetent och väl insatt i arbetet med att marknadsföra och sälja bostaden på ansvarsfullt sätt. Sympatisk och lyhörd för våra önskemål. Vi kände oss väldigt trygga med Sofia. "
säljare på Torsvägen 29

16 mar 2023

"Jobbar effektivt och med stor energi"
säljare på Vallhamra Torg 22

15 mar 2023

"Är väldigt nöjd med Sofia! Lyhörd och engagerad genom hela processen."
säljare på Ljungkullen 25

21 feb 2023

"Vi var mycket nöjda med Sofias insats genom hela processen. Det kändes tryggt hela vägen, hon hade stenkoll på allt och svarade lugnande på alla frågor. "
säljare på Ugglumsvägen 25A

10 feb 2023

"Har anlitat Sofia och Linnea på Bjurfors i Sävedalen i samband med flera affärer. Har varit lika nöjd varje gång."
säljare på Oxledsvägen 187

25 jan 2023

"Sofia var fantastiskt proffsig, kunnig och informativ. "
säljare på Brolyckan 9

25 jan 2023

"Rekommenderar "
säljare på Bockemossevägen 17

21 dec 2022

"Jag har sålt mitt hus.
Fastighetsmäklare Bjurfors har varit mig behjälplig vid alla kontakter och jag vill säga att Sofia Johansson med sin kunskap och sitt öppna smidiga sätt hjälpt mig över alla för mig svåra hinder. TACK !
..."
"Jag har sålt mitt hus.
Fastighetsmäklare Bjurfors har varit mig behjälplig vid alla kontakter och jag vill säga att Sofia Johansson med sin kunskap och sitt öppna smidiga sätt hjälpt mig över alla för mig svåra hinder. TACK !
Gun E. Linde´n"
Läs mer
säljare på Sotenäsvägen 8

20 dec 2022

"Sofia Johansson är vänlig och trevlig på ett naturligt sätt!
"
säljare på Vändstigen 6

13 dec 2022

"Mycket trevlig och kompetent med extremt god lokalkännedom "
säljare på Källebergsvägen 10

24 nov 2022

"Känt mig trygg med att försäljningen ska nå ända fram trots dessa svåra tider vi nu är i. Proffsigt och inkännande bemötande såväl morgon som kväll.
Bra kämpat och stort tack!"
säljare på Torsvägen 9

02 nov 2022

"Vi är fantastiskt nöjda med Sofias insats, vilken stjärna!
Hon är strukturerad, ligger alltid steget före, professionell, lösningsfokuserad och har en varm och vänlig personlighet. Att ha Sofia vid sin sida i en tid när bostadsmarknaden är skakig rekommenderas verkligen! Att vi köpte ny bostad oc..."
"Vi är fantastiskt nöjda med Sofias insats, vilken stjärna!
Hon är strukturerad, ligger alltid steget före, professionell, lösningsfokuserad och har en varm och vänlig personlighet. Att ha Sofia vid sin sida i en tid när bostadsmarknaden är skakig rekommenderas verkligen! Att vi köpte ny bostad och sålde vårt radhus inom loppet av två veckor har vi allt att tacka Sofia för!"
Läs mer
säljare på Slåttängsgatan 8

27 okt 2022

"Värderingen blev annorlunda pga. skiftet på marknadsläget.
Mäklaren kämpade på under den tuffa tiden för att göra allt för att sälja lägenheten för ett pris där alla var nöjda med. Hon hittade olika slags lösningar och hanterade detta professionellt. "
"Värderingen blev annorlunda pga. skiftet på marknadsläget.
Mäklaren kämpade på under den tuffa tiden för att göra allt för att sälja lägenheten för ett pris där alla var nöjda med. Hon hittade olika slags lösningar och hanterade detta professionellt. "
Läs mer
säljare på Frejavägen 13

02 okt 2022

"Mäklaren hade mycket god kännedom om området och hade spekulanter på gång."
säljare på Kvarnhjulsvägen 4

29 sep 2022

"Vår resa med försäljningen av vårt hus som vi bott i väldigt länge, har varit låg eftersom vi har haft svårt att bestämma oss. Sofia har guidat oss genom denna resa på ett alldeles utmärkt sätt. Både genom att vara lyhörd och proffessionell.
Rekommenderar henne verkligen ! "
"Vår resa med försäljningen av vårt hus som vi bott i väldigt länge, har varit låg eftersom vi har haft svårt att bestämma oss. Sofia har guidat oss genom denna resa på ett alldeles utmärkt sätt. Både genom att vara lyhörd och proffessionell.
Rekommenderar henne verkligen ! "
Läs mer
säljare på Burskapsgatan 34

15 sep 2022

"Sofia var mycket engagerad och en stöttepelare i en svår bostadsmarknad. Vi var supernöjda med allt, även om slutpriset inte blev som vi hoppats. Hade dock inget att göra med Sofias arbete utan vi sålde helt enkelt i en tuff tid."
säljare på Hubertusvägen 9A

12 sep 2022

"Sofia är en väldigt duktig mäklare som lyssnar och inger stort förtroende med väldigt balanserad syn från både köpares och säljares sida.
Vi kan absolut rekommendera Sofia till personer som vill sälja sin bostad. "
säljare på Bergsvägen 38

05 sep 2022

"Personlig men ändå professionell. Skapar en trovärdighet och tillit. Tillmötesgående och tydlig under hela säljprocessen."
säljare på Långåkern 39

31 aug 2022

"Snabb och smidig försäljning!"
säljare på Röliden 27D

20 aug 2022

"Jättebra jobbat trots det oroliga läget på finansmarknaden "
säljare på Sotenäsvägen 7

17 jun 2022

"Det kändes tryggt att ha med Sofia vid försäljningen av vårt radhus!"
säljare på Kroklyckan 4

09 jun 2022

"Sofia var ett fantastiskt stöd i vår försäljningsprocess och vi kände oss väldigt trygga med all vägledning och fakta hon stöttade oss med. Hon hade också en bra lista med köpare som gjorde att vi sålde på förhand."
säljare på Bråtegårdsvägen 5

24 maj 2022

"Sofia är en kunnig mäklare som är lätt att kommunicera, alltid tillgänglig och tog hand om affären från noll till 100 på en proffsig sätt.
Rekommenderar stark!"
säljare på Gibsons väg 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Lägenhet
8
Radhus
4
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
132 642 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
174 av 178 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 176 säljare
Sofia var tydlig och höll mig uppdaterad
180 av 180 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sofia på kartan.

339 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
181 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

2 695 000 kr
2 rum, 74 m²
36 418 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 724 kr/mån
3 rum, 82 m²
Lägenhet, Partille
4 918 kr/mån
3 rum, 78,2 m²
Lägenhet, Partille
4 962 kr/mån
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Partille
4 571 kr/mån
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Partille
5 163 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Sävedalen
5 rum, 127 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Furulund
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
6 750 000 kr
Villa Sävedalen
7 rum, 180 m²
7 200 000 kr
Villa Sävedalen
6 rum, 170 m²
Slutpris saknas
Villa Fräntorp
5 rum, 125 m²
Utropspris: 6 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.