Sebastian Wallster

Profilbild för Sebastian Wallster
Säljarfavorit
Sebastian Wallster
5.0 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
12 st
82 735 000 kr

Bakgrund

Sebastian Wallster jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2011-06-28. Sebastian har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Sebastian har haft 17 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 98 900 000 kr.

Presentation

Hör av dig till mig!
Mobil: 070-755 75 69
e-post: sebastian.wallster@maklarhuset.se

Hej, vad trevligt att du valt att klicka dig vidare till min profil.

Jag heter Sebastian Wallster och har varit verksam inom branschen sedan 2005. Jag har under mina år arbetat på många av våra kontor i Norrort och kommer senast från Solna- och Sundbybergsmarknaden. Efter några år på andra marknader kände jag att det var dags att komma "hem" igen till vårt Täby- och Danderydskontor och marknaden där jag bor och har bott hela mitt liv. Då jag varit verksam länge jobbar jag fortfarande till viss del i Solna och Sundbyberg.

Mina många år i branschen har hjälpt mig att bygga upp ett stort kontaktnät samt givit mig en gedigen erfarenhet av såväl fastighets-, nyproduktions- och bostadsrättsförsäljningar. Jag ser en stor glädje i att få vara dig behjälplig när du ska röra dig vidare på marknaden och sälja din största privatekonomiska tillgång. Jag brinner för att vara den som på effektivast sätt och med bäst resultat flyttar dig till ett nytt boende, det innefattar allt från att hjälpa dig att köpa något nytt till att sälja din befintliga bostad. En flytt är så mycket mer än bara ett sälj.

Jag har under min tid som fastighetsmäklare fått utmärkelsen ”Årets Mäklare”. Att alltid ge 100% i varje enskild detalj, ha nöjda kunder som aktivt rekommenderar mig vidare samt alltid vara den som är mest påläst är nog nyckeln till min framgång.

Tveka inte att höra av dig så berättar jag gärna hur jag kan göra ditt bostadsbyte så kostnadseffektivt och smidig som möjligt.

Ser fram emot att höra från dig!

2005-2006: Började arbeta på Mäklarhuset Täby
2006-2011: Ansvarig för upphandlingar och nyetableringar inom Mäklarhuset Norrort
2007-2011: Blev som den yngsta personen någonsin invald som styrelseledamot i Mäklarhuset Sverige
2008-2011: Fullgjort utbildning till fastighetsmäklare på Malmö Högskola
2011-2012: Mäklarhuset Danderyd
2012-2018: Kontorschef på Mäklarhuset Solna Sundbyberg
2019-: Mäklarhuset Täby & Danderyd

Säljare om Sebastian.

15 nov 2020

"Väl förberedd inför första möte och väldigt proffsigt intryck från första stund. Slutresultatet blev över förväntan, skulle definitivt sälja med Sebastian igen!"
säljare på Mörbydalen 15

28 okt 2020

"Vi är jättenöjda med Sebastian! Han var professionell, engagerad, lyhörd och höll oss uppdaterade under hela processen. Han var alltid tillgänglig och kom även med goda råd gällande styling etc. Vi kan varmt rekommendera Sebastian som mäklare."
säljare på Leo Sundbergs väg 8

29 sep 2020

"Vi bytte mäklare då vår första mäklare inte lyckades sälja tomten. Vi är mer än nöjda med Sebastian. Han är väldigt engagerad och vi fick löpande återkoppling vilket var väldigt bra. Sebastian är kunnig, duktig och målfokuserad vilket var mer än värdefullt för oss!"
säljare på Tegelvägen 8A

20 sep 2020

"Mäklaren var mycket förtroendegivande och realistiskt i handhavandet av försäljningen. Han gav realistiska förväntningar och en bra lägesbild av den nuvarande bostadsmarknaden. Det hjälpte oss att fatta bra beslut i vår bostadsförsäljning. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Råsundavägen 133

09 sep 2020

"Vi är oerhört nöjd med att vi valde Sebastian som vår mäklare. Vår lägenhet såldes till ett väldigt bra pris och säljprocessen kändes väldigt trygg och tydlig från dag ett. Det vi framförallt gillar hos Sebastian är att han är lyhörd, positiv och outtröttligt engagerad. Han hade inga begränsningar i att stötta oss under hela säljprocessen, i alla möjliga tankar och funderingar.
Trygghet och förtroende är väldigt viktigt för oss i allt vi gör, vilket vi också kände att Sebastian delade.
Tack för ett grymt jobb!
"
säljare på Källtorpsvägen 17

09 jul 2020

"Lyhörd, driven och kunnig. Vi rekommenderar Sebastian varmt! "
säljare på Feroxgatan 10

10 maj 2020

"Valet av Mäklarhuset i Täby gav oss inte bara en kompetent mäklare i Sebastian, utan också känslan av att hela kontorets kompetens stod till vårt förfogande. Den lilla feedback vi kan ge i form av utvecklingspotential är vara extra noga med information när man har med förstagångssäljare att göra. Totalt sett är vi supernöjda och kan varmt rekommendera Sebastian och Mäklarhuset i Täby!"
säljare på Lövängsvägen 13

05 maj 2020

"Otroligt kunnig täbymäklare med koll på marknaden"
säljare på Gribbylunds Allé 42

28 apr 2020

"Förtroendegivande och påläst. Lugn och sansad. Lätt att få tag i och är bra på återkoppling."
säljare på Landsvägen 71

17 apr 2020

"Sebastian ger ett gott intryck och är väldigt professionell. Vi uppskattade mycket hans breda kompetens, tex att han är byggtekniskt kunnig vilket är viktigt när man säljer ett hus. I ett läge då marknaden blev väldigt oförutsägbar var Sebastian en trygghet!"
säljare på Feroxgatan 12

10 feb 2020

"En väldigt engagerad och snabb mäklare som gav bättre resultat än vad jag räknat med. Tydlig och kommunicerar väl "
säljare på Hägernäsvägen 8

30 jan 2020

"Sebastian var en riktigt pålitlig person att ha göra med försäljning. Lyhörd och gav väldigt goda tips för att förbättra försäljnings möjligheterna!"
säljare på Bragevägen 39

17 jan 2020

"Sebastian var väl insatt och studerade noga data gällande bostadsrättsföreningen. Samt att han har en mycket bra förståelse för juridiken i samband med att han hjälpte mig sänka räntan på mina bolån. "
säljare på Eskadervägen 32

16 jan 2020

"Vi var väldigt nöjda med valet av mäklare. Sebastian var noga med att hålla oss informerade under hela processen, han var tillgänglig och lyhörd. "
säljare på Kevingeringen 57

23 okt 2019

"Kan verkligen rekommendera Sebastian! Ångrar inte en sekund valet av mäklare - vi gjorde vårt val efter noga research och intervjuer. Vi har uppfattat Sebastian som påläst och kunnig, lätt att få förtroende för, duktig säljare utan att vara påträngande. Snabb och smidig affär (husförsäljning) där priset landade över förväntan, där Sebastian har haft en betydande roll, guidat köpare och säljare tryggt i mål."
säljare på Gunnarbovägen 138

19 sep 2019

"Kan varmt rekommendera
Sebastian!"
säljare på Gökärtsvägen 41

12 sep 2019

"Bra och kunnig mäklare som varit engagerad i min bostadsförsörjning."
säljare på Eskadervägen 32

08 sep 2019

"Nöjda från start till mål! Lyhörd och engagerad. "
säljare på Schultzvägen 37

03 sep 2019

"Toppen! Skulle rekommendera Sebastian alla dagar i veckan! "
säljare på Lilla Västerbron 14

26 jun 2019

"Sebastian var tydlig, hjälpsam och kunnig. Lägenheten såldes snabbt och över våra förväntningar i pris.
"
säljare på Södervägen 48

30 maj 2019

"Vi kopplade tidigt in Sebastian när vi skulle funderade på att flytta vilket jag starkt rekommenderar. Att ha Sebastians stöd under köpeprocessen var otroligt värdefullt, från att få hjälp med ekonomiska analyser av bostadsrättsföreningar till oberoende värderingar av objekt och till sist med råd och stöd i budgivningsprocessen. Försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt!"
säljare på Trädgårdsgatan 7

13 apr 2019

"Mycket kunnig och uppdaterad om marknaden. Strategiskt tänk. Skickligt agerande. Ödmjuk och mycket trevlig."
säljare på Anders Lundströms gata 9

12 apr 2019

"Väldigt engagerad och professionell, en supermäklare. "
säljare på Boplatsvägen 11

08 mar 2019

"Sebastian är lyhörd och visar genuint intresse för mig som kund.Vi kunde tillsammans hitta en planering som passade bra med mina förutsättningar och önskemål.Han pratar klarspråk och ger en realistisk bild av marknaden,kunder och prisbilder vilket gör att det inte blir så stort glapp mellan mina förväntningar och resultatet av försäljningen.Jag blev snarare positivt överraskad.
Han är trygg,kompetent och stabil.
Jag är jätte nöjd!"
säljare på Huvudstalundsvägen 6

11 okt 2018

"Vi har både köpt och sålt genom Sebastian. Han är genuint trevlig och mycket kunnig. Rekommenderas!
"
säljare på Frögatan 1

11 okt 2018

"Sebastian har jag använt till 2 tidigare försäljningar och man får alltid topp kvalite rätt igenom. Proffsigt snyggt."
säljare på Gustav III:s Boulevard 107

27 aug 2018

"Positiv, alltid nåbar, bra kunskap om marknaden, gav ett bra förtroende genom sina kunskaper, extremt serviceminded. Kan varmt rekommendera honom till framtida uppdrag. "
säljare på Lilla Västerbron 10

26 aug 2018

"kan inte bli nöjdare"
säljare på Framnäsbacken 8

23 aug 2018

"Ambitiös, engagerad och kunnig. Får både säljare och köpare att känna sig trygga. "
säljare på Schultzvägen 4

21 aug 2018

"Seriös, kunnig men ändå lättsam och sympatisk!"
säljare på Jungfrudansen 19C

14 jun 2018

"Kan varmt rekommendera Sebastian! Kunnig,ambitiös, förtroendeingivande och sympatisk! "
säljare på Gulsparvsvägen 4

29 maj 2018

"Fantastisk mäklare som varit väldigt engagerad, mån om att hålla oss uppdaterade samt kommit med många goda råd genom hela försäljningsprocessen. Dessutom har han varit ett ovärdeligt bollplank i vår resa mot att hitta vårt nya boende. Vi är väldigt nöjda med att vi valde Sebastian och kan varmt rekommendera honom vidare!"
säljare på Skolgatan 7

26 mar 2018

"Sebastian är otroligt kunnig och har varit mycket behjälplig, både vid köp och vid försäljning. Sebastian är ärlig och lägger fram den fakta som finns, både för säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera Sebastian!"
säljare på Gustav III:s Boulevard 153

02 feb 2018

"Mycket professionell, kan och kommer att rekommendera Sebastian till mina vänner "
säljare på Förrådsgatan 4

31 jan 2018

"Vi är så jättenöjda, stort engagemang från början till slut."
säljare på Gustav III:s Boulevard 84

13 dec 2017

"Med tanke på FI och den effekt på marknaden är jag supernöjd. Att inte bara dumpa priset för att bli såld utan se det bästa möjliga och alltid hitta en lösning.Kan verkligen rekommendera Sebastian.
En mäklare att lita på och otroligt påläst och kunnig .
"
säljare på Drottning Kristinas Esplanad 63

11 dec 2017

"Vi är jätte nöjda med Sebastians arbete!! Vi fick det till slut sålt ( trots finansinspektionens tråkiga beslut o media) som försämrat möjligheten att sälja och bankens motstånd att hjälpa till - Sebastian rekommenderar vi varmt!!
Vi fick inte rätt pris men det berodde inte på mäklaren / han gjorde ett kanon jobb! "
säljare på Drottning Kristinas Esplanad 63

04 dec 2017

"Enkel att nå, lätt att kommunicera med, delar gärna med sig av sin erfarenhet och visar omtanke i alla situationer. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 107

14 nov 2017

"Sebastian är en otroligt kunnig och engagerad mäklare, som har lett oss genom försäljningsprocessen av vårt radhus på bästa sätt. Vi är jättenöjda med hans insats och slutresultatet! Skulle vi behöva sälja vår bostad i framtiden, kommer vi vända oss till Sebastian igen! "
säljare på Gunnarbovägen 112

13 nov 2017

"Nöjd och imponerad av mäklarens arbete."
säljare på Gustav III:s Boulevard 59

06 nov 2017

"Kommer rekommendera"
säljare på Gustav III:s Boulevard 121

30 okt 2017

"Sebastian var driven, målmedveten och enkel att ha och göra med! "
säljare på Götgatan 4B

28 okt 2017

"Fick bästa hjälpen
Uppriktig och kunnig i sitt arbete
Väldigt nöjd! "
säljare på Tulegatan 72

29 sep 2017

"Fantastiskt kunnig och relevant för just vår fastighet, väl förbered och mycket god kännedom av marknaden!"
säljare på Igelbacken 33

24 sep 2017

"Inte min första gång jag använder Sebastian och deffentivt inte den sista.
Han gör alltid det lilla extra för kunden och är väldigt hjälpsam från start till mål."
säljare på Gustav III:s Boulevard 59

23 sep 2017

"Jag har både köpt och sålt lägenhet genom Sebastian och tyckte att han var mycket professionell utifrån båda perspektiven.
Gällande försäljningen satte Sebastian örväntningarna rätt, arbetade strukturerat, kommunicerade tydligt och vågade bidra med sin erfarenhet även fast det i vissa fall innebar att han gick emot vad jag som säljare hade som initial ståndpunkt i vissa frågor (visade sig att Sebastian hade rätt i samtliga fall).
Jag är mycket nöjd och skulle gärna rekomendera Sebastian till andra. "
säljare på Gustav III:s Boulevard 84

11 sep 2017

"Jag upplevde Sebastian som väldigt påläst och kunnig. Han gjorde ett mycket bra jobb med våran försäljning och vi skulle rekommendera Sebastian samt använda honom igen. "
säljare på Skrivargatan 28

11 sep 2017

"Ring Sebastian - en proffsig, social och seviceinriktad mäklare! "
säljare på Lavettvägen 4C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Radhus
6
Villa
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
98 900 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 134 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
122 av 134 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 134 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
133 av 134 säljare

Sebastian på kartan.

347 tidigare annonser
61 bostäder till salu
133 rekommendationer

61 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
2 rum, 33 m²
69 545 kr/m²
Lägenhet, Täby
1 932 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 43 m²
66 279 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 294 kr/mån
3 025 000 kr
2 rum, 43 m²
70 348 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 294 kr/mån
2 950 000 kr
2 rum, 49 m²
60 204 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 512 kr/mån
4 195 000 kr
3 rum, 80 m²
52 437 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 636 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Radhus Nya Ulriksdal
7 rum, 168 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
7 025 000 kr
Lägenhet Frösunda
-175 000 kr
5 rum, 146,7 m²
Utropspris: 7 200 000 kr
5 450 000 kr
Lägenhet Roslags Näsby
4 rum, 98 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
5 200 000 kr
Villa Östra Bällsta
+ 305 000 kr
4 rum, 120,7 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Mörbydalen
+ 205 000 kr
2 rum, 57,6 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väl förberedd inför första möte och väldigt proffsigt intryck från första stund. Slutresultatet blev över förväntan, skulle definitivt sälja med Sebastian igen!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.