Sebastian Scherdin

Profilbild för Sebastian Scherdin
Sebastian Scherdin
4.7 / 5
(193 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
79 st
49 st
269 340 000 kr

Bakgrund

Sebastian Scherdin jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2017-02-27. Sebastian har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Sebastian har haft 65 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 236 315 000 kr.

Presentation

Sundbybergs mest anlitade mäklare med högst noterade slutpriser!

- Topp 10 mest rekommenderade mäklare i Sverige (1:a Sundbyberg, 6:a Sverige)

- 2:a Årets Rookie Sverige 2018
- Topp 10 mäklare Sverige 2018

Specialiserad uteslutande på bostadsrätter i Sundbyberg. Jag gör skillnad i din livs största affär. Med bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning, så vet jag hur man når dit dina förväntningar går och överträffar dem. Testa mig och du kommer tacka mig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020

Säljare om Sebastian.

10 aug 2020

"Det enda vi hade önskat är lite tydligare stöd i hur Hemnet fungerar (vilka konsekvenser vissa val får i hur annonsen syns). Annars 100% nöjd med Sebastians insats! "
säljare på Starrbäcksgatan 9A

06 aug 2020

"Otroligt stark tro på vad han gör och vart allt ska landa. Tog ett steg tillbaka ut mitt kontrollbehov och lät Sebastian styra hela vägen. Det funkade bra!"
säljare på Fredsgatan 6A

27 jul 2020

"Otroligt engagerad, påläst och förtroendeingivande! "
säljare på Friluftsvägen 5A

27 jul 2020

"Mkt trevlig mäklare ,lyssnande och driven "
säljare på Vintergatan 4

20 jul 2020

"Top Notch !!!!
Humble, easy going and always available to help!
Not afraid of taking calculated risks!
High sensitivity in understanding seller and buyer needs !
Overall it was pleasure in collaboration with you in this sale and getting to know you. Wish you all the best. :)
"
säljare på Vintergatan 2B

16 jul 2020

"Sebastian överträffade mina (och uppenbarligen andra mäklares) förväntningar och arbetade snabbt och effektivt samtidigt som han under hela processen var extremt lättillgänglig, kommunicerade allt som hände och dessutom var supertrevlig och verkligt engagerad! Känns aldrig stressad trots att han jobbar mycket, tar sig tid, är lyhörd och flexibel. Hans lokalkännedom och förmåga att matcha rätt objekt med rätt kund, är oöverträffad. Rekommenderar verkligen Sebastian! "
säljare på Örsvängen 5

12 jul 2020

"Trots Corona-marknad gjorde Sebastian ett bra jobb och lyckades få ett bra pris."
säljare på Skogsbacken 20

02 jul 2020

"Sebastian är en mycket engagerad och fantastisk person! Personlig kontakt och många bra samtal. Alltid positiv och gör allt han kan för att säkerställa en bra försäljning"
säljare på Skolgatan 9

24 jun 2020

"Mer energifylld och trevlig mäklare får mäklare får man leta efter. Bjöd på många skratt och en vinst vid försäljning!"
säljare på Fredsgatan 21B

22 jun 2020

"Sebastian är en engagerad och professionell mäklare som förmedlar trovärdighet. Bra känsla ovh energi genom hela affären. "
säljare på Fredsgatan 6A

03 jun 2020

"Ang. annonseringsfrågan så förmedlades den via kontakter. Tog sig god tid vid värderingen av lägenheten. "
säljare på Råstensgatan 10

28 maj 2020

"Sebastian har varit fantastisk under hela försäljningen. Han är ambitiös, alltid nåbar och jobbade hårt för att nå upp till vårt slutpris. Vi är mycket nöjda."
säljare på Svalgränd 3B

23 maj 2020

"Sebastian är en extremt kompetent, engagerad och duktig mäklare. Utmärkt kommunikation genom hela processen med en fantastisk inställning, jag kan varmt kan rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Råstensgatan 6

22 maj 2020

"Toppen mäklare med stort engagemang och förtroende! Fick det pris jag förväntat mig. Har också varit bra stöd efter försäljning och överlåtande av lägenheten! "
säljare på Friluftsvägen 5A

22 maj 2020

"Sebastian är positiv, engagerad och genuin. Han jobbar hårt med kundrelationer och visningar samt är väldigt anpassningsbar och flexibel. Han försöker hela tiden se möjligheter utanför den berömda boxen. Vanligtvis så tycker jag att kontakten med mäklare brukar vara jobbig, men i detta fallet så var det aldrig aldrig så. Rekommenderar Sebastian varmt till alla som efterfrågar en grym person och mäklare! "
säljare på Tulegatan 29B

17 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Sebastian Scherdin som mäklare. Snabb och bra kommunikation, bra annons och bilder, snabb och enkel försäljning till förväntat pris."
säljare på Tulegatan 58B

18 apr 2020

"Sebastians instats var över förväntan i min bostadsförsäljning. Han var driven och hjälpte mig att känna mig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Sebastian. "
säljare på Bergsgatan 16B

08 apr 2020

"Den absolut bästa mäklaren i Sundbyberg. Sebastian är en mäklare som verkligen försöker överträffa säljarens mål och han gör det med bravur. Han tänker utanför boxen och jobbar inte som de andra traditonella mäklarna i området."
säljare på Råstensgatan 11

06 apr 2020

"Effektiv!"
säljare på Svalgränd 3A

13 mar 2020

"Bäst i Sumpan, helt enkelt. Andra bostaden han säljer åt oss. "
säljare på Ekovägen 34

12 mar 2020

"Sebastian är mycket engagerad, målinriktad och kreativ!"
säljare på Skolgatan 5B

10 mar 2020

"Sebastian hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Sundbyberg. Med rätt strategi fick vi snabbt och smidigt ett avslut som vi blev mycket nöjda med!
Mycket positiv och engagerad. Rekommenderas varmt! "
säljare på Starrbäcksgatan 11A

03 mar 2020

"Jag och min sambo var väldigt nöjda med Sebastians tillvägagångssätt under hela processen. Från första mötet då vi diskuterade våra förväntningar till kontraktskrivningen så var han alltid tillgänglig och berättade hur det gick i processen. Vi är så tacksamma för det jobb han la ner och att han presterade 120% hela tiden. Vi kommer alltid att använda oss utav Sebastian både när vi köper eller säljer lägenheter i framtiden. Återigen stort tack för allt!"
säljare på Fredsgatan 2B

03 mar 2020

"Vi träffade en del mäklare innan vi bestämde oss för Sebastian. Men kan säga såhär, vi kan nog inte riktigt med ord beskriva hur nöjda vi är med Sebastian och hur processen såg ut. Klockrent rakt igenom. Sebastian är lyhörd, genuin och alltid kontaktbar. Allt ifrån återkoppling till det faktiska slutpris på vår bostad är vi otroligt nöjda med. Jag kan VARMT rekommendera alla, oavsett köpare eller säljare att höra av sig till Sebastian på HusmanHagberg."
säljare på Svalgränd 3A

15 feb 2020

"Bättre mäklare får man leta efter med ljus och lykta!!!
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från början till slut. Kan varmt rekommendera Sebastian på HusmanHagberg Solna. "
säljare på Göran Perssons väg 21

10 feb 2020

"Fick Sebastian rekommenderad av min syster och svåger och är mer än nöjda med vårt val. Han är väldigt driven och mån om att vi som säljare skulle känna oss lugna och trygga genom hela processen. Han lyssnar och tar till sig av önskemål och förväntningar och lyckades, trots att det i våra ögon såg lite mörkt ut ett tag, vända hela situationen och vi sålde i princip till det pris vi ville ha och fort gick det ! Lätt att få tag på och väldigt bra på att uppdatera så fort något skedde. Varm, genuint trevlig och oerhört engagerad! När det blir dags att sälja igen så vet vi redan nu vilken mäklare vi kommer anlita! "
säljare på Ursviksvägen 111B

31 jan 2020

"Kungen av mäklare. "
säljare på Rissneleden 163

23 jan 2020

"Sebastian har varit mycket professionell genom hela processen och stöttat med svar på frågor och funderingar på ett utmärkt sätt. "
säljare på Järnvägsgatan 70

25 dec 2019

"Klart en av dem bästa i Sverige. Gott nytt år "
säljare på Gjuteribacken 16A

26 okt 2019

"Bästa mäklaren i Sundbyberg! "
säljare på Tulegatan 18

16 okt 2019

"Lättillgänglig vilken tid på dygnet som helst som gav en trygghet och ett lugn i hela processen från början till slut. Engagerad, lyhörd och kunnig. Lätt att tycka om! "
säljare på Bergsgatan 16B

16 okt 2019

"Sebastian var väldigt engagerad och tydlig med vilka förväntningar som var rimliga inför vår försäljning. Han var väldigt kommunicerbar under hela processen och lämnade feedback dagligen. Jag och min fru kan varmt rekommendera honom ifall ni vill ha en mäklare som är till 100% engagerad, driven och med bra lokalkännedom. Toppbetyg från oss!"
säljare på Ursviks Allé 41

14 okt 2019

"Sebastian infriade väl våra förväntningar på hur en mäklare ska agera. Bra feedback, engagerad, målinriktad. Vi är mycket nöjda med hans insats.
Joachim & Emmeli"
säljare på Humblegatan 13

10 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Sebastians insats! Han är noggrann, målmedveten och otroligt härlig att ha att göra med! Rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja! "
säljare på Tulegatan 16

30 sep 2019

"Sebastian får lägenheten såld. Han har ett bra engagemang och tålamod och är alltid tillgänglig. Jag är mkt nöjd"
säljare på Vegagatan 23

27 sep 2019

"Sundbyberg bästa mäklare! Toppenbra erfarenhet från start till slut, vi nådde det pris vi hade satt som mål. Tack Sebastian!"
säljare på Rosengatan 3B

12 sep 2019

"Jag kunde inte få en bättre mäklare! Sebastian levererar!"
säljare på Vegagatan 25

08 sep 2019

"Sebastian är väldigt serviceinriktad och kundfokuseard. Han löste min situation med köp och försäljning väldigt snabbt och smidigt."
säljare på Råstensgatan 11

03 sep 2019

"Sebastian gjorde ett grymt jobb där han sålde min lägenhet innan visning! Driven och ambitiös mäklare som överpresterar."
säljare på Vegagatan 16

02 sep 2019

"Riktigt bra kolla på sitt område, lyhörd, engagerad och kunnig. Sumpans bästa mäklare, utan tvekan! "
säljare på Logdansvägen 46

08 aug 2019

"När vi skulle sälja vår lägenhet på Tulegatan träffade vi en mäklare från Notar, en från Svenska mäklarhuset och sedan Sebastian från Fastighetsbyrån. Vi hade ganska höga krav både gällande val av mäklare samt vilket pris vi ville ha för vår lägenhet. Mäklarna från de andra byråerna mötte oss med en hel del skeptism och pratade mycket om den dåliga marknaden, allt för att få ner våra förväntningar. Sebastian hade en helt annan inställning och mötte oss med stor optimism och var redo att ge allt för att sälja vår lägenhet för det pris vi förväntade oss. Det var inte lätt, det tog 3 visningar, men väl värt!
Sebbe du är en mäklare som säger ja när alla andra säger nej och ger alltid ger 110% av dig själv. Det skall du ha en stor eloge för! Vi kan inget annat än rekommendera dig varmt!"
säljare på Tulegatan 61A

24 jun 2019

"Mäklare i världsklass sålde min lägenhet på mindre än 3dagar️️️️️️....."
säljare på Vintergatan 2C

16 maj 2019

"Sebastian är driven och jobbar hårt, alltid snabb på att återkoppla och lätt att diskutera med. Vi valde att sälja vår lägenhet utan att lägga ut någon annons - vi var alltså helt beroende av en mäklare som jobbar aktivt med sitt nätverk, vilket är en av Sebastians styrkor. Sebastian är rätt person på rätt plats, en mäklare jag skulle välja att samarbeta med igen."
säljare på Landsvägen 51

06 maj 2019

"Sebastian Scherdin är en mycket duktig mäklare som på riktigt kan sitt jobb. På en trög marknad så kommer de riktiga mäklarna fram och Sebastian Scherdin är i särklass en av de mäklare som kan yrket.
Min erfarenhet av Sebastian Scherdin är att han är mycket lyhörd, engagerad och professionell.
"
säljare på Ursviks Allé 49

04 maj 2019

"Mycket kompetent ärlig mäklare som samarbetar både med säljare och köpare. "
säljare på Franstorpsvägen 15

02 maj 2019

"Duktig och målinriktad
Jobbar hårt och får till bra affärer på tuffa marknader"
säljare på Vintergatan 6

02 apr 2019

"Sebastian gjorde ett kanonjobb! Redan vid första mötet övertygade han både mig och min fru med sin kompetens och engagemang. Han var lyhörd för våra behov och höll oss väl informerade under hela processen, att han dessutom levererade en riktigt bra affär är ju grädden på moset. Sebastian får högsta rekommendation av oss och vi kommer att anlita honom igen vid eventuella nya försäljningar."
säljare på Gjuteribacken 16A

27 mar 2019

"Vi är inte de lättaste av kunder. Vi hade planerat visning och fått spekulanter på rätt prisnivå men vi ville inte sälja då vi inte hittat bostad pga lågt utbud på marknaden. Sebastian hanterade situationen i ett riktigt bra sätt och lyckades hålla kvar spekulanterna. Till slut lyckades vi köpa och sälja på samma dag. Vi skulle verkligen vilja rekommendera Sebastian till alla."
säljare på Ekovägen 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
64
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
65
Försäljningsvärde
236 315 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 193 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
150 av 193 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
183 av 193 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 193 säljare

Sebastian på kartan.

323 tidigare annonser
20 bostäder till salu
192 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
1 rum, 34 m²
67 500 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 971 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 98 m²
35 663 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 464 kr/mån
4 995 000 kr
5 rum, 129 m²
38 720 kr/m²
Radhus, Sundbyberg
2 495 000 kr
2 rum, 50 m²
49 900 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 597 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 56 m²
62 410 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 729 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 650 000 kr
Lägenhet Rissne
+ 455 000 kr
3 rum, 87 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
4 360 000 kr
Lägenhet Tulemarken
+ 465 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 650 000 kr
Lägenhet Gamla Råsunda
+ 455 000 kr
2 rum, 50,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 000 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 505 000 kr
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 300 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 305 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.