Sebastian Scherdin

Profilbild för Sebastian Scherdin
Säljarfavorit
Sebastian Scherdin
4.8 / 5
(223 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
84 st
61 st
274 030 000 kr

Bakgrund

Sebastian Scherdin jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2017-02-27. Sebastian har fått in 61 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Sebastian har haft 81 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 298 035 000 kr.

Presentation

Sundbybergs mest anlitade mäklare med högst noterade slutpriser!

- Topp 10 mest rekommenderade mäklare i Sverige (1:a Sundbyberg, 6:a Sverige)

- 2:a Årets Rookie Sverige 2018
- Topp 10 mäklare Sverige 2018

Specialiserad uteslutande på bostadsrätter i Sundbyberg. Jag gör skillnad i din livs största affär. Med bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning, så vet jag hur man når dit dina förväntningar går och överträffar dem. Testa mig och du kommer tacka mig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020
tredje kvartalet 2020

Säljare om Sebastian.

20 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Sebastian till dig som ska sälja! Ett enormt engagemang från början till slut. Lyhörd, trevlig och visade en riktig kämparglöd för att nå bästa möjliga resultat! "
säljare på Fredsgatan 11

14 okt 2020

"Sebastian är en otroligt driven, kunnig och strukturerad mäklare som sprider mycket energi och värme. "
säljare på Sturegatan 47A

12 okt 2020

"Kompetent och positiv."
säljare på Rökerigränd 5

12 okt 2020

"Otroligt nöjd med Sebastian som mäklare och rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja sin lägenhet! "
säljare på Fredsgatan 5

09 okt 2020

"När vi träffade Sebastian var det en självklarhet att vi skulle ha honom som vår mäklare. En otroligt målmedveten och energigivande person som levererar 120% för göra sina kunder nöjda. Service i världsklass och ett leende som smittar. Vill man ha en mäklare som kan slussa en igenom en fantastisk försäljning i bostadsdjungeln, är det Sebastian Scherdin man ska kontakta! "
säljare på Rissneleden 163

09 okt 2020

"Bästa mäklaren i Sundbyberg utan tvekan!"
säljare på Järnvägsgatan 52B

06 okt 2020

"Dedikerad och bra mäklare som ser till att få jobbet gjort utan en massa champagne prat.
"
säljare på Rissneleden 121B

06 okt 2020

"Enda negativa var att Sebastian pratar lite för mycket. "
säljare på Järnvägsgatan 70

06 okt 2020

"Sebastian gjorde ett kanonjobb, försäljningen blev över våra förväntningar tack vare honom och vi kommer rekommendera honom till alla våra sumpan-vänner! "
säljare på Rissneleden 157

24 sep 2020

"Sebastian är en mäklare i stjärnklass. Vi har både köpt och sålt med honom och vi är väldigt nöjda. Han är otroligt likeable, förtroendeingivande, genuin och bra på det han gör. Jag ger Sebastian mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Ursviksvägen 2B

19 sep 2020

"Sebastian är en väldigt duktig och trevlig mäklare. Allt gick så snabbt och smidigt från första kontakten, fotografering väldigt duktig fotograf) visning och försäljning.
Sebastian höll mig uppdateras och var tillgänglig genom hela processen.
Kändes väldigt lugn och tryggt.
Kan inte säga annat än att jag skulle välja Sebastian igen utan tvekan om jag skulle sälja. "
säljare på Vintergatan 28

18 sep 2020

"Sebastian var positiv och trevlig från första möte till avslut, och ingav ett stort förtroende vilket gjorde att det kändes tryggt att låta honom driva processen. "
säljare på Östervägen 15

14 sep 2020

"Vi är 100 % nöjda med Sebastians insats. Stort engagemang, svarade snabbt på våra frågor och alltid så positiv. Att sälja kan vara nervöst, men Sebastian kändes lugn och säker och ingav ett stort förtroende. Rekommenderar honom varm och kommer definitivt anlita honom igen om det blir aktuellt."
säljare på Gjuteribacken 16C

09 sep 2020

"Kunde inte vara nöjdare med Sebastians insats! Härlig, professionell, peppande person och mäklare. Så glad att jag valde Sebastian hjälpa mig sälja min lägenhet."
säljare på Svalgränd 3B

08 sep 2020

"Seriös, pålitlig och lyhörd."
säljare på Albygatan 120

29 aug 2020

"Highest recommendation. Sebastian is dedicated and professional in everything he does. He looks after the seller and the buyer and makes sure that when the contract is signed, both parties can trust that they have made the right decision."
säljare på Löfströms Allé 2B

26 aug 2020

"supernöjd"
säljare på Tulegatan 6D

17 aug 2020

"Riktigt nöjd med Sebastians insats! Otroligt engagerad, lyhörd och alltid kontaktbar.
"
säljare på Starrbäcksgatan 6

10 aug 2020

"Det enda vi hade önskat är lite tydligare stöd i hur Hemnet fungerar (vilka konsekvenser vissa val får i hur annonsen syns). Annars 100% nöjd med Sebastians insats! "
säljare på Starrbäcksgatan 9A

06 aug 2020

"Otroligt stark tro på vad han gör och vart allt ska landa. Tog ett steg tillbaka ut mitt kontrollbehov och lät Sebastian styra hela vägen. Det funkade bra!"
säljare på Fredsgatan 6A

27 jul 2020

"Otroligt engagerad, påläst och förtroendeingivande! "
säljare på Friluftsvägen 5A

27 jul 2020

"Mkt trevlig mäklare ,lyssnande och driven "
säljare på Vintergatan 4

20 jul 2020

"Top Notch !!!!
Humble, easy going and always available to help!
Not afraid of taking calculated risks!
High sensitivity in understanding seller and buyer needs !
Overall it was pleasure in collaboration with you in this sale and getting to know you. Wish you all the best. :)
"
säljare på Vintergatan 2B

16 jul 2020

"Sebastian överträffade mina (och uppenbarligen andra mäklares) förväntningar och arbetade snabbt och effektivt samtidigt som han under hela processen var extremt lättillgänglig, kommunicerade allt som hände och dessutom var supertrevlig och verkligt engagerad! Känns aldrig stressad trots att han jobbar mycket, tar sig tid, är lyhörd och flexibel. Hans lokalkännedom och förmåga att matcha rätt objekt med rätt kund, är oöverträffad. Rekommenderar verkligen Sebastian! "
säljare på Örsvängen 5

12 jul 2020

"Trots Corona-marknad gjorde Sebastian ett bra jobb och lyckades få ett bra pris."
säljare på Skogsbacken 20

02 jul 2020

"Sebastian är en mycket engagerad och fantastisk person! Personlig kontakt och många bra samtal. Alltid positiv och gör allt han kan för att säkerställa en bra försäljning"
säljare på Skolgatan 9

24 jun 2020

"Mer energifylld och trevlig mäklare får mäklare får man leta efter. Bjöd på många skratt och en vinst vid försäljning!"
säljare på Fredsgatan 21B

22 jun 2020

"Sebastian är en engagerad och professionell mäklare som förmedlar trovärdighet. Bra känsla ovh energi genom hela affären. "
säljare på Fredsgatan 6A

03 jun 2020

"Ang. annonseringsfrågan så förmedlades den via kontakter. Tog sig god tid vid värderingen av lägenheten. "
säljare på Råstensgatan 10

28 maj 2020

"Sebastian har varit fantastisk under hela försäljningen. Han är ambitiös, alltid nåbar och jobbade hårt för att nå upp till vårt slutpris. Vi är mycket nöjda."
säljare på Svalgränd 3B

23 maj 2020

"Sebastian är en extremt kompetent, engagerad och duktig mäklare. Utmärkt kommunikation genom hela processen med en fantastisk inställning, jag kan varmt kan rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Råstensgatan 6

22 maj 2020

"Toppen mäklare med stort engagemang och förtroende! Fick det pris jag förväntat mig. Har också varit bra stöd efter försäljning och överlåtande av lägenheten! "
säljare på Friluftsvägen 5A

22 maj 2020

"Sebastian är positiv, engagerad och genuin. Han jobbar hårt med kundrelationer och visningar samt är väldigt anpassningsbar och flexibel. Han försöker hela tiden se möjligheter utanför den berömda boxen. Vanligtvis så tycker jag att kontakten med mäklare brukar vara jobbig, men i detta fallet så var det aldrig aldrig så. Rekommenderar Sebastian varmt till alla som efterfrågar en grym person och mäklare! "
säljare på Tulegatan 29B

17 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Sebastian Scherdin som mäklare. Snabb och bra kommunikation, bra annons och bilder, snabb och enkel försäljning till förväntat pris."
säljare på Tulegatan 58B

18 apr 2020

"Sebastians instats var över förväntan i min bostadsförsäljning. Han var driven och hjälpte mig att känna mig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Sebastian. "
säljare på Bergsgatan 16B

08 apr 2020

"Den absolut bästa mäklaren i Sundbyberg. Sebastian är en mäklare som verkligen försöker överträffa säljarens mål och han gör det med bravur. Han tänker utanför boxen och jobbar inte som de andra traditonella mäklarna i området."
säljare på Råstensgatan 11

06 apr 2020

"Effektiv!"
säljare på Svalgränd 3A

13 mar 2020

"Bäst i Sumpan, helt enkelt. Andra bostaden han säljer åt oss. "
säljare på Ekovägen 34

12 mar 2020

"Sebastian är mycket engagerad, målinriktad och kreativ!"
säljare på Skolgatan 5B

10 mar 2020

"Sebastian hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Sundbyberg. Med rätt strategi fick vi snabbt och smidigt ett avslut som vi blev mycket nöjda med!
Mycket positiv och engagerad. Rekommenderas varmt! "
säljare på Starrbäcksgatan 11A

03 mar 2020

"Jag och min sambo var väldigt nöjda med Sebastians tillvägagångssätt under hela processen. Från första mötet då vi diskuterade våra förväntningar till kontraktskrivningen så var han alltid tillgänglig och berättade hur det gick i processen. Vi är så tacksamma för det jobb han la ner och att han presterade 120% hela tiden. Vi kommer alltid att använda oss utav Sebastian både när vi köper eller säljer lägenheter i framtiden. Återigen stort tack för allt!"
säljare på Fredsgatan 2B

03 mar 2020

"Vi träffade en del mäklare innan vi bestämde oss för Sebastian. Men kan säga såhär, vi kan nog inte riktigt med ord beskriva hur nöjda vi är med Sebastian och hur processen såg ut. Klockrent rakt igenom. Sebastian är lyhörd, genuin och alltid kontaktbar. Allt ifrån återkoppling till det faktiska slutpris på vår bostad är vi otroligt nöjda med. Jag kan VARMT rekommendera alla, oavsett köpare eller säljare att höra av sig till Sebastian på HusmanHagberg."
säljare på Svalgränd 3A

15 feb 2020

"Bättre mäklare får man leta efter med ljus och lykta!!!
Vi sålde vår lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från början till slut. Kan varmt rekommendera Sebastian på HusmanHagberg Solna. "
säljare på Göran Perssons väg 21

10 feb 2020

"Fick Sebastian rekommenderad av min syster och svåger och är mer än nöjda med vårt val. Han är väldigt driven och mån om att vi som säljare skulle känna oss lugna och trygga genom hela processen. Han lyssnar och tar till sig av önskemål och förväntningar och lyckades, trots att det i våra ögon såg lite mörkt ut ett tag, vända hela situationen och vi sålde i princip till det pris vi ville ha och fort gick det ! Lätt att få tag på och väldigt bra på att uppdatera så fort något skedde. Varm, genuint trevlig och oerhört engagerad! När det blir dags att sälja igen så vet vi redan nu vilken mäklare vi kommer anlita! "
säljare på Ursviksvägen 111B

31 jan 2020

"Kungen av mäklare. "
säljare på Rissneleden 163

23 jan 2020

"Sebastian har varit mycket professionell genom hela processen och stöttat med svar på frågor och funderingar på ett utmärkt sätt. "
säljare på Järnvägsgatan 70

25 dec 2019

"Klart en av dem bästa i Sverige. Gott nytt år "
säljare på Gjuteribacken 16A

26 okt 2019

"Bästa mäklaren i Sundbyberg! "
säljare på Tulegatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
79
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
61
Försäljningar
81
Försäljningsvärde
298 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
205 av 223 säljare
Sebastian satte rätt förväntningar på slutpriset
177 av 223 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
213 av 223 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
221 av 223 säljare

Sebastian på kartan.

361 tidigare annonser
22 bostäder till salu
222 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Annonser

4 095 000 kr
3 rum, 79 m²
51 835 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 461 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 42 m²
54 642 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 530 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 40 m²
72 375 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 211 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 88 m²
51 079 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 056 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 55 m²
61 727 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 040 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Ursvik
4 rum, 91,5 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
1 980 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 485 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Sebastian till dig som ska sälja! Ett enormt engagemang från början till slut. Lyhörd, trevlig och visade en riktig kämparglöd för att nå bästa möjliga resultat! "
2 460 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 465 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Järvastaden
3 rum, 73 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
3 625 000 kr
Lägenhet Duvbo
+ 630 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.