Sebastian Scherdin

Profilbild för Sebastian Scherdin
Säljarfavorit
Sebastian Scherdin
4.8 / 5
(512 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
78 st
36 st
260 570 000 kr

Bakgrund

Sebastian Scherdin jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2017-02-27. Sebastian har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Sebastian har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 203 020 000 kr.

Presentation

Specialiserad uteslutande på bostadsrätter i Centrala Sundbyberg/Lilla Alby. Jag gör skillnad i din livs största affär. Med bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning, så vet jag hur man når dit dina förväntningar går och överträffar dem. Testa mig och du kommer tacka mig!

Tack vare att jag enbart säljer inom det här lilla området, träffar jag samma spekulanter och köpare varje vecka och bildar ett kontaktnät som ingen annan.

Sumpans mest anlitade och rekommenderade mäklare samt högst slutpriser!

- 2021 Mest Anlitad i Sundbyberg för helåret (Hittamäklare)
- 2021 Mest rekommenderad i Sundbyberg för helåret (Hittamäklare)
- 2021 Högst noterade slutpriser i Sundbyberg för helåret (Hittamäklare)
- 2021 Mest rekommenderade i Sundbyberg för helåret (Reco.se)
- 2021 Årets mäklare i Sverige för helåret (HusmanHagberg)
- 2020 Plats 16 i Sverige med högst försäljningsvärde! (1:a bland mäklare i Sundbyberg) (Källa: DI.se)
- 2020 Årets mäklare i Sverige (HusmanHagberg)
- 2020 Q2-Q4 Flest rekommendationer av alla mäklare i Sundbyberg
- 2020 Q2-Q4 Flest försäljningar av alla mäklare i Sundbyberg
- 2020 Q2-Q4 Högst försäljningsvärde av alla mäklare i Sundbyberg
- 2018 Topp 10 mest rekommenderade mäklare i Sverige (1:a Sundbyberg, 6:a Sverige)
- 2018 2:a Årets Rookie Sverige (Fastighetsbyrån)
- 2018 Topp 10 mäklare Sverige (Fastighetsbyrån)

Registrerad fastighetsmäklare sedan våren 2017. Sedan dess uteslutande sålt i Centrala Sundbyberg/Lilla Alby. Tidigare jobbat inom försäljning sedan 16-års ålder, både i Sverige och utomlands.

Mäklarbyrå


Säljare om Sebastian.

18 maj 2024

"Positiv, seriös mäklare, som verkligen gör allt för att du ska känna att " detta kommer att gå bra"!"
säljare på Råstensgatan 13

15 maj 2024

"Vi ger Sebastian våra allra varmaste rekommendationer! På en märklig & ovan marknad med högre räntor och ibland något för ivriga säljare gjorde han under för att hålla vår motivation på topp hela vägen in i mål. Stort tack !"
säljare på Järnvägsgatan 70

29 apr 2024

"Sebastian är en mäklare som får kunden att känna att man är den enda kunden. Han är alltid tillgänglig och tar sig tid att svara på allt. Han är alltid glad positiv och detta bidrar till man som kund kan känna sig lugn under hela försäljnings processen. Att han är en av de grymmaste mäklarna är d..."
"Sebastian är en mäklare som får kunden att känna att man är den enda kunden. Han är alltid tillgänglig och tar sig tid att svara på allt. Han är alltid glad positiv och detta bidrar till man som kund kan känna sig lugn under hela försäljnings processen. Att han är en av de grymmaste mäklarna är det ingen tvekan om! Han sålde vår lägenheten inom vecka och lyckas man göra det under denna marknad med hög räntor så säger det sig självt. Rekommenderar verkligen Sebastian som mäklare! "
Läs mer
säljare på Gjuteribacken 16C

02 apr 2024

"Sebastian överträffade alla mina förväntningar på en mäklare. Från första möte, under hela processen och till sälj kände jag mig alltid trygg i det. "
säljare på Råstensgatan 6

03 mar 2024

"Vi är oerhört nöjda med Sebastian som vår mäklare under försäljningen av vår lägenhet i Sundbyberg. Hans professionalitet och engagemang gjorde hela processen smidig och positiv. Hans varma bemötande skapade en trygg och behaglig atmosfär under hela försäljningsprocessen. Han höll oss kontinuerli..."
"Vi är oerhört nöjda med Sebastian som vår mäklare under försäljningen av vår lägenhet i Sundbyberg. Hans professionalitet och engagemang gjorde hela processen smidig och positiv. Hans varma bemötande skapade en trygg och behaglig atmosfär under hela försäljningsprocessen. Han höll oss kontinuerligt uppdaterade och var alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller funderingar som vi hade.
Tack vare Sebastians expertis och dedikation lyckades vi sälja vår lägenhet till ett pris som överträffade våra förväntningar. Detta resultat är en direkt reflektion av hans skicklighet som mäklare och hans förmåga att navigera genom marknaden på ett effektivt sätt.
Sammanfattningsvis skulle vi starkt rekommendera Sebastian till alla som söker en pålitlig och professionell mäklare i Sundbyberg. Hans positiva attityd, utmärkta kommunikation, flexibilitet och resultatdrivenhet gör honom till enastående inom sitt yrke."
Läs mer
säljare på Sturegatan 45

28 jan 2024

"Mycket trevlig person, var stor hjälp under försäljning och bidrog med bra råd. "
säljare på Starrbäcksgatan 8

26 jan 2024

"Väldigt engagerad, kunnig och trevlig! Kan starkt rekommendera!"
säljare på Trädgårdsgatan 4A

26 jan 2024

"Professionell och driven, en sann stjärna!
Försökt sälja lägenheten under ett år med andra mäklare, sen klev Sebastian in och sålde lägenheten i rekordfart.
Kommer varmt rekommendera Sebastian framåt. "
säljare på Vattugatan 6

26 jan 2024

"Sebastian är superprofessionell, alltid positiv, uppmärksam, hjälpsam och trevlig. Han gör säljprocessen enklare och mindre stressig. Han håller kontakten med både säljare och köpare och ser till att allt fungerar som det ska. Vi har köpt en lägenhet av Sebastian och har redan sålt två lägenheter..."
"Sebastian är superprofessionell, alltid positiv, uppmärksam, hjälpsam och trevlig. Han gör säljprocessen enklare och mindre stressig. Han håller kontakten med både säljare och köpare och ser till att allt fungerar som det ska. Vi har köpt en lägenhet av Sebastian och har redan sålt två lägenheter med hans hjälp och kan DEFINITIVT rekommendera honom till alla!:)
Tom&Frank "
Läs mer
säljare på Max Sievertsgatan 6B

15 jan 2024

"Sebastian är engagerad, kunnig och proffsig, trevlig och lätt att prata med!"
säljare på Vegagatan 27

14 dec 2023

"Sebastian är driven, engagerad och levererade ett bra slutpris trots en svår marknad"
säljare på Franstorpsvägen 4B

24 nov 2023

"Rak och tydligt! Snabbt och enkelt! Bra jobbat! "
säljare på Gjuteribacken 23

18 nov 2023

"Jättebra mäklare som hjälpte oss till en bra försäljning på en svårsåld marknad. Anlita Sebastian om du ska sälja i Sundbyberg!"
säljare på Eliegatan 20

20 sep 2023

"Jag har haft en stor tillit till Sebastian genom hela processen, då han är erfaren och alltid varit nog med att återkoppla.
Jag skulle rekommendera Sebastian om du vill ha någon som är trygg och pålitlig. "
säljare på Franstorpsvägen 4B

06 sep 2023

"Sebastian är otroligt kompetent och vi är jätte nöjda med hans arbete!"
säljare på Tulegatan 61A

23 aug 2023

"Om du skall sälja bostadsrätt i Sundbyberg finns inget annat val än Sebastian som mäklare. Tillgänglig, trevlig och lyhörd. "
säljare på Starrbäcksgatan 11A

12 aug 2023

"Sebastian är mycket kompetent och en mäklare som ingjuter stort förtroende hos sina kunder genom att vara ett bollplank och en pådrivare. Kan varmt rekommendera Sebastian till er nästa försäljning. "
säljare på Rosengatan 3B

26 maj 2023

"Samarbetes med Sebastian överträffade alla mina förväntningar och han var otroligt mån om att alla inblandade parter skulle vara nöjda och glada. Extremt passionerad och engagerad i alla olika moment både innan, under och efter försäljning."
säljare på Rosengatan 8

11 maj 2023

"Sebastian är professionell och vet vad han sysslar med. En väldigt bra planering på hur försäljningen skulle gå till och var noga med att hålla säljaren uppdaterad under hela försäljningen. Sundbybergs bästa mäklare!"
säljare på Hästhagsgatan 1

04 maj 2023

"Väldigt trevlig och kändes smart erfaren. Engagemangsnivå något varierande, men när det väl gällde kändes han på.
Förmodligen inte hans fel, men ska vi kalla det "fel typ" av kunder visade intresse, främst till en början. Med det menar jag kunder som uppfattades som oseriösa. Blev också mång..."
"Väldigt trevlig och kändes smart erfaren. Engagemangsnivå något varierande, men när det väl gällde kändes han på.
Förmodligen inte hans fel, men ska vi kalla det "fel typ" av kunder visade intresse, främst till en början. Med det menar jag kunder som uppfattades som oseriösa. Blev också många extra visningar som kändes frustrerande då kunder som tydligen var väldigt intresserade egentligen inte var det.
Passa er för den styling-byrå han samarbetar med, de är ej pålitliga. Både minus och plus till mäklaren rörande det då det först innebar stora problem, men han löste (efter stora påtryckningar från mig) sedermera dessa problem. "
Läs mer
säljare på Vattugatan 1B

04 apr 2023

"Sebastian uppfyllde alla mina förväntningar och mer. Väldigt professionell och jordnära mäklare. Han guidade mig genom hela processen på ett bra och tydligt sätt och satte bra förväntningar. Hans lokalkännedom och kontaktnät var enastående och jag tror inte någon mäklare kan göra ett bättre jobb ..."
"Sebastian uppfyllde alla mina förväntningar och mer. Väldigt professionell och jordnära mäklare. Han guidade mig genom hela processen på ett bra och tydligt sätt och satte bra förväntningar. Hans lokalkännedom och kontaktnät var enastående och jag tror inte någon mäklare kan göra ett bättre jobb än Sebastian! Jag kommer garanterat att använda honom när jag letar efter en ny lägenhet eller vill sälja min i framtiden."
Läs mer
säljare på Humblegatan 28B

11 mar 2023

"Toppen mäklare i Sundbyberg! Rekommenderas starkt!
/ Peter "
säljare på Tulegatan 5

09 mar 2023

"Sebastian har mycket energi och motivation. Mycket professionell, kunnig och lättillgänglig. Vi kände oss trygga hela vägen. Hade valt Sebastian igen, kan varmt rekommendera. "
säljare på Gjuteribacken 16C

02 mar 2023

"En kanon mäklare lekt enkelt "
säljare på Humblegatan 26A

12 feb 2023

"Den bästa mäklaren en kan ha, varma rekommendationer!
"
säljare på Stenbrottsgatan 1

19 jan 2023

"Sebastian gjorde ett fanastiskt och mycket professionellt arbete med försäljningen av vår lägenhet. Kan varmt rekommedera honom till andra som vill köpa eller sälja sin lägenhet. Snabbt, effektivt, bra komminikation och prisvärt! "
säljare på Mariagatan 8B

02 jan 2023

"I en marknad som stannade upp mitt under försäljning fortsatte Sebastian att arbeta hårt för att vi skulle gå i mål med så bra resultat som möjligt. Han var väldigt duktig på att informera om hur vi låg till i processen och var ett bra stöd under tidens gång. "
"I en marknad som stannade upp mitt under försäljning fortsatte Sebastian att arbeta hårt för att vi skulle gå i mål med så bra resultat som möjligt. Han var väldigt duktig på att informera om hur vi låg till i processen och var ett bra stöd under tidens gång. "
Läs mer
säljare på Sturegatan 43

31 dec 2022

"I en väldigt utmanande marknad lyckades Sebastian med skicklighet och ett extremt engagemang få vår lägenhet såld till ett pris som vi, givet marknaden, är väldigt nöjda med. Rekommenderar varmt Sebastian."
säljare på Starrbäcksgatan 11A

21 dec 2022

"Sebastian är en väldigt inkännande och engagerad mäklare som verkligen lyssnar och tar sig tid för sina säljare (och köpare!). Han är alltid tillgänglig för såväl stora som små frågor. Skulle välja honom igen! "
säljare på Ursviksvägen 1

21 dec 2022

"Kan rekommendera "
säljare på Tallgatan 12

21 dec 2022

"Strålande mäklare :) "
säljare på Skolgatan 9

13 dec 2022

"Sebastian är en duktig, positiv och engagerad mäklare som bryr sig på riktigt. Han utstrålar kompetens och trygghet samt är flexibel och lyhörd för dina önskemål. Det märks att Sebastian verkligen brinner för sitt jobb!"
säljare på Svalgränd 3A

10 dec 2022

"Sebastian var proffsig och engagerad genom hela processen. Det var en enorm trygghet att ha en så erfaren mäklare vid min sida genom försäljningen i en svår marknad. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Starrbäcksgatan 20

07 nov 2022

"Trots rådande, sviktande marknad så kände vi fullt förtroende för Sebastian från första stund och förtroendet växte för varje möte. Han överträffade våra förväntningar med råge vad gäller alla aspekter - kundbemötande, slutpris, framförhållning, engagemang och lyhördhet. SÅ nöjda, tack Sebastian! "
"Trots rådande, sviktande marknad så kände vi fullt förtroende för Sebastian från första stund och förtroendet växte för varje möte. Han överträffade våra förväntningar med råge vad gäller alla aspekter - kundbemötande, slutpris, framförhållning, engagemang och lyhördhet. SÅ nöjda, tack Sebastian! "
Läs mer
säljare på Gränsgatan 30

29 okt 2022

"Jag är så nöjd med Sebastian och hans insats. Toppklassmäklare som alltid är energisk, ger 110 % och gör detta med ett leende på läpparna. Man känner sig trygg genom hela processen eftersom Sebastian sitter på både lokalkännedom och erfarenhet och förmedlar detta på ett exemplariskt sätt. Han hål..."
"Jag är så nöjd med Sebastian och hans insats. Toppklassmäklare som alltid är energisk, ger 110 % och gör detta med ett leende på läpparna. Man känner sig trygg genom hela processen eftersom Sebastian sitter på både lokalkännedom och erfarenhet och förmedlar detta på ett exemplariskt sätt. Han håller en alltid uppdaterad och är lyhörd för samtliga parters önskemål. Jag rekommenderar alla starkt att anlita Sebastian! "
Läs mer
säljare på Fredsgatan 9A

18 okt 2022

"Sebastian är en helt fantastik mäklare! Professionell, lyhörd, god återkoppling, väldigt engagerad och super trevlig. 5/5 på allt! "
säljare på Fredsgatan 2A

15 okt 2022

"5/5 rätt!! Han får högsta betyg på allt, allt, allt! ️"
säljare på Stamgårdsparken 4

15 okt 2022

"Helt otrolig mäklare!
Professionell, informativ och inlyssnande.
Det kändes som vi var hans enda klienter fastän han har många. Tillgänglig och hjälpsam. Höll oss uppdaterade under hela processen. Kändes mer som man var ett team.
Aldrig för ”säljig” eller ”pushig” utan säljer bra för han tror ..."
"Helt otrolig mäklare!
Professionell, informativ och inlyssnande.
Det kändes som vi var hans enda klienter fastän han har många. Tillgänglig och hjälpsam. Höll oss uppdaterade under hela processen. Kändes mer som man var ett team.
Aldrig för ”säljig” eller ”pushig” utan säljer bra för han tror på Sundbyberg och otroligt kunnig om allt från området till föreningen etc. Alltid väl förberedd. Helt klar en duktig påläst mäklare. Förtroendegivande. Vi skulle absolut använda oss av han igen. "
Läs mer
säljare på Fredsgatan 9B

12 okt 2022

"Vi hade en bra upplevelse med att sälja vår lägenhet genom Sebastian. Han tog oss i mål trots svajig bostadsmarknad. Alltid på gott humör och med sitt stora engagemang höll han oss ständigt uppdaterade så vi inte behövde undra vad som hände och vad nästa steg var. Rekommenderas!"
"Vi hade en bra upplevelse med att sälja vår lägenhet genom Sebastian. Han tog oss i mål trots svajig bostadsmarknad. Alltid på gott humör och med sitt stora engagemang höll han oss ständigt uppdaterade så vi inte behövde undra vad som hände och vad nästa steg var. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Tulegatan 7

04 okt 2022

"Sebastian var en otroligt duktig mäklare som sålde min lägenhet innan visning under dessa lite mer skakiga tider till ett pris över förväntan. Snabb på att återkoppla, väldigt hjälpsam, glad och trevlig och var en stor trygghet genom hela processen. Kommer varmt rekommendera alla att anlita honom..."
"Sebastian var en otroligt duktig mäklare som sålde min lägenhet innan visning under dessa lite mer skakiga tider till ett pris över förväntan. Snabb på att återkoppla, väldigt hjälpsam, glad och trevlig och var en stor trygghet genom hela processen. Kommer varmt rekommendera alla att anlita honom till sina försäljningar! "
Läs mer
säljare på Fredsgatan 14A

08 sep 2022

"Sebastian är otroligt kunnig om sin marknad och väldigt engagerad, rekommenderar honom starkt till alla som vill köpa/sälja i Sumpan!"
säljare på Tulegatan 18

11 aug 2022

"Sebastian är en mäklare i toppklass! Lyhörd, målmedveten och driven. Hade inte kunnat vara mer nöjd."
säljare på Järnvägsgatan 70

11 aug 2022

"Toppenmäklare som snabbt lyckades sälja vår lägenhet till ett bra pris på en tuff marknad, rekommenderas strakt :)"
säljare på Stenbrottsgatan 1

24 jul 2022

"Sebastian jobbade stenhårt trots ett tufft marknadsläge. Alltid tillgänglig och proffsig i sin kommunikation. Stark rekommendation!"
säljare på Götgatan 4B

20 jun 2022

"Grym mäklare, vi kan verkligen rekommendera andra att anlita Sebastian. Han höll vad han lovade från avtal till kontrakt."
säljare på Vintergatan 2C

14 jun 2022

"Kan varmt rekommendera Sebastian!
Otroligt bra bemötande och höll mig ständigt uppdaterad om status etc. Slutpriset var verkligen över mina förväntningar och är övertygad om att Sebastian spelade en stor roll i slutresultatet."
säljare på Gjuteribacken 20

23 maj 2022

"Hemligheten är att ta den bästa mäklaren i området, Sebastian är den bästa i sitt område "
säljare på Starrbäcksgatan 8

05 maj 2022

"Sebastian är engagerad, målinriktad och alltid tillgänglig. Han höll oss välinformerade under hela försäljningen och har stenkoll på Sundbyberg. "
säljare på Skolgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
203 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
476 av 503 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
491 av 505 säljare
Sebastian var tydlig och höll mig uppdaterad
502 av 510 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sebastian på kartan.

812 tidigare bostäder
70 bostäder till salu
511 rekommendationer

70 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
2 rum, 39 m²
74 230 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 827 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 100 kr/mån
6 195 000 kr
4 rum, 86 m²
72 034 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 645 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 56 m²
60 625 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 714 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 55 m²
72 636 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 254 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 100 000 kr
Lägenhet Centrala Sundbyberg
+ 305 000 kr
2,5 rum, 60 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Positiv, seriös mäklare, som verkligen gör allt för att du ska känna att " detta kommer att gå bra"!"
3 350 000 kr
Lägenhet Centrala Sundbyberg
+ 55 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrala Sundbyberg
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 400 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Storskogen
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Centrala Sundbyberg
-95 000 kr
3 rum, 65,3 m²
Utropspris: 4 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.