Sara Stenlund

Profilbild för Sara Stenlund
Sara Stenlund
4.8 / 5
(266 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
7 st
74 555 000 kr

Bakgrund

Sara Stenlund jobbar på Boporten och är registrerad mäklare sedan 2023-08-22. Sara har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Sara har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 29 290 000 kr.

Presentation

Jag har tidigare bott och arbetat i Los Angeles i drygt 10 år och det var där jag bestämde mig för mäklaryrket. Jag har i hela mitt yrkessamma liv arbetat inom service och brinner för att alltid göra det lilla extra. Jobb som bilsäljare och inom restaurangbranschen i USA lärde mig mycket om amerikanernas sätt att arbeta med sälj och service, något som bidragit mycket till min framgång. År 2011 blev jag utsedd till Årets Mäklarprofil i Sverige. 2016 blev jag utsedd till årets företagare i Umeå kommun.

Förtroendet att få hjälpa människor i kanske deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium. Genom mitt genuina engagemang, min lyhördhet och affärsmässighet är förutsättningarna exemplariska för att hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Jag får många av mina uppdrag på rekommendationer av tidigare kunder och det är för mig den bästa belöningen! Vill du ha en driven mäklare som går den extra milen - kontakta mig!

Jag har publicerat bostäder till störst värde, samt flest försäljningar och även flest rekommendationer av alla fastighetsmäklare i hela Umeå och västerbotten 2014, 2015 och 2016 och 2017, 2018 och 2019 och 2020 läs mer här: http://blogg.hittamaklare.se/intervju-sara-stenlund/

I år är det 19 år sedan jag tog min examen och började jobba som fastighetsmäklare. 2005 blev jag ensam ägare av Boporten och vi har sedan 2007 legat topp tre bland mäklarna i Umeå. Sedan 2015 är Boporten Umeås marknadsledande mäklarföretag, enligt den senaste statistiken. 2020 har jag blivit partner och vi har fler ägare i företaget. Vilket känns super nu kan jag fokusera helt på mina kunder och enbart sälja som är min styrka.

Mäklarbyrå

Boporten

Kontor

Boporten

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sara.

24 nov 2023

"Jag upplevde Sara som mycket engagerad och återkopplingen var utmärkt. Vi är väldigt nöjda med vårt val av henne och Boporten."
säljare på Krusbärsvägen 24A

09 nov 2023

"Driven och snabb mäklare. Inga långbänkar och väntetider. Jättenöjd!"
säljare på Sportlovsvägen 17

08 okt 2023

"Vi är mycket nöjda med Sara Stenlunds insats vid försäljning av vår bostad! Professionell rakt igenom!
Kan varmt rekomenderas! "
säljare på Björkvägen 65

20 sep 2023

"Sara är otroligt proffsig, kunnig och engagerad. Tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderas varmt! "
säljare på Sagovägen 47B

12 sep 2023

"Vi har nu sålt två fastigheter med hjälp av Sara på Boporten. Processen från det första mötet tills att vi har sålt fastigheterna har enbart varit en positiv upplevelse. Sara är ett proffs rakt igenom och vi skulle rekommendera henne till alla som säljer sin fastighet, vi är otroligt nöjda."
"Vi har nu sålt två fastigheter med hjälp av Sara på Boporten. Processen från det första mötet tills att vi har sålt fastigheterna har enbart varit en positiv upplevelse. Sara är ett proffs rakt igenom och vi skulle rekommendera henne till alla som säljer sin fastighet, vi är otroligt nöjda."
Läs mer
säljare på Hagmarksvägen 9A

31 dec 2020

"Sara är en toppenbra mäklare med bra driv och stor social kompetens. "
säljare på Brännölandet 78

12 nov 2020

"Helt fanatiskt nöjda med Sara. Otroligt kompetens, trovärdig, proffsig, lyhörd, och man känner sig 100% trygg. Vi har ett stort stort förtroende för Sara. "
säljare på Hartvigsgatan 12C

10 nov 2020

"Vi var mycket nöjda med Sara Stenlund vid försäljning av vårt hus i Ersmark. Hon är erfaren, driven och är alltid nåbar vid minsta fundering.
Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Jungfruvägen 14

10 nov 2020

"Så tacksam och glad över att jag valde Sara som mäklare inför min bostadsförsäljning. Hon toppade alla förväntningar och mer därtill! "
säljare på Storgatan 10A

08 nov 2020

"Sara är en fantastiskt duktig mäklare! Lyhörd, engagerad och mycket professionell. Ska man genomföra en av livets största affärer är det henne jag skulle rekommendera och kommer välja henne även vid nästa bostadsaffär. "
säljare på Vargvägen 142

05 nov 2020

"Vi har anlitat Sara flera gånger och vi blir alltid så väl omhändertagna och kan verkligen rekommendera henne! Ni blir inte besvikna! Så proffsig och kunnig."
säljare på Tallparksvägen 2A

24 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Sara, stort engagemang och driven. Lätt att få tag på och ger snabb återkoppling.
Den dagen en försäljning är aktuell igen så är det henne jag kontaktar:)"
säljare på Filgränd 215B

29 sep 2020

"Seriös och hängiven Bra marknadskännedom samt lätt att samarbeta med "
säljare på Sillviken 33

26 sep 2020

"köpet inte helt färdigt"
säljare på Kolonivägen 47

23 sep 2020

"Vi har under försäljningen anlitat två andra mäklare före Sara Stenlund, Sara är på
en helt annan nivå än föregående mäklare, både vad gäller engangemang, löpande uppföljning samt förmåga till avslut.
"
säljare på Godemansvägen 10

22 sep 2020

"Trygg och duktig mäklare, som bryr sig om sina kunder."
säljare på Sandåsvägen 3B

22 sep 2020

"Sara är en mycket engagerad och skicklig mäklare med stort kundfokus. Jag kan varmt rekommendera Sara. "
säljare på Filgränd 217B

11 sep 2020

"Sara levererar som alltid. Vi har både köpt och sålt via Sara och hon finns alltid tillgänglig för både säljare och köpare. "
säljare på Stöcksjö Solgränd 2

09 sep 2020

"Sara är en påläst och engagerad mäklare som är ytterst seriös i det uppdrag hon utför. Hon har ett positivt, professionellt och ärligt bemötande som får kunder och presumtiva köpare att känna sig trygga med henne."
säljare på Skeppargatan 3B

31 aug 2020

"Trots viss osäkerhet nu i Coronatider lyckades Sara sälja min lägenhet över förväntan. Vi har haft en bra dialog genom hela affären och jag har hållits informerad om status. Jag är supernöjd och rekommenderar varmt Sara och Boporten!"
säljare på Näckrosvägen 20

03 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Sara. Hon lyssnade på oss och var inkännande och vi hade god kontakt. Hon återkopplade antingen via mejl eller telefon. Vi tycker att hon har skött denna bostadsförsäljning på ett mycket proffsigt och trevligt sätt och det blev en snabb affär trots att vi är inne i Coronati..."
"Vi är mycket nöjda med Sara. Hon lyssnade på oss och var inkännande och vi hade god kontakt. Hon återkopplade antingen via mejl eller telefon. Vi tycker att hon har skött denna bostadsförsäljning på ett mycket proffsigt och trevligt sätt och det blev en snabb affär trots att vi är inne i Coronatider. Vi kan verkligen rekommendera henne till andra som funderar på att sälja!
Med vänlig hälsning,
Carin Ederlöv
Everth Gustavsson"
Läs mer
säljare på Västra Kyrkogatan 3

03 jul 2020

"Det vi saknade var bättre vägledning före visning , hur vi skulle plocka bort, förbereda osv. Info hur hela förloppet skulle fortskrida , nu blev det att vi fick fråga om en hel del. Hon som säljer varje dag tyckte kanske att mycket är självklart men som säljare så är man nervös , stressad och fö..."
"Det vi saknade var bättre vägledning före visning , hur vi skulle plocka bort, förbereda osv. Info hur hela förloppet skulle fortskrida , nu blev det att vi fick fråga om en hel del. Hon som säljer varje dag tyckte kanske att mycket är självklart men som säljare så är man nervös , stressad och förvirrad. Annars var Sara mycket tillmötesgående och trygg när man träffade henne."
Läs mer
säljare på Strand 69

25 jun 2020

"Sara Stenlund är en fantastiskt kompetent, engagerad och professionell mäklare. Jag kommer att rekommendera henne till alla jag känner. Jag kände mig trygg, sedd och uppdaterad under hela säljprocessen. Bara positiva saker att säga. Tack för ett utomordentligt bra jobb! "
"Sara Stenlund är en fantastiskt kompetent, engagerad och professionell mäklare. Jag kommer att rekommendera henne till alla jag känner. Jag kände mig trygg, sedd och uppdaterad under hela säljprocessen. Bara positiva saker att säga. Tack för ett utomordentligt bra jobb! "
Läs mer
säljare på Odlarvägen 4A

24 jun 2020

"Mycket engagerad mäklare som verkligen tog sig tid med uppdraget. Inkännande som person och satte också ett realistiskt pris."
säljare på Viggens väg 35

08 jun 2020

"Mycket nöjd med hela affären."
säljare på Hoppets gränd 14

08 jun 2020

"Sara är en trygg, professionell och säker klippa i en svår och stressande situation. Med sitt lugn och positiva bemötande blev försäljningen även en positiv upplevelse för oss."
säljare på Gubböle 315

07 jun 2020

"Det är inte första lägenheten jag säljer med Sara. Hon levererar alltid enligt förväntan! Är lätt att ha att göra med och tar hand om hela processen snabbt enkelt och professionellt. "
säljare på Kungsgatan 63D

27 maj 2020

"Fantastisk service och tillgänglighet! Lyhörd och gav bra råd! Vi rekommenderar Sara på Boporten!!!"
säljare på Södra Ersmarksgatan 1

19 maj 2020

"En mäklare som vi kan rekommendera!"
säljare på Djupsundsudden 21

17 maj 2020

"Vi är toppennöjda med Sara på Boporten. Hon överträffade våra förväntningar med råge."
säljare på Norra Norrfjärden 256

15 maj 2020

"Supernöjd"
säljare på Hoppets gränd 18

13 maj 2020

"Väldigt trevlig, förtroendeingivande och kunnig tjej."
säljare på Kråkbärsvägen 1B

12 maj 2020

"Väldigt proffsig och effektiv försäljning av lägenheten. Mäklaren gjorde verkligen sitt jobb för att jag skulle få så mycket som möjligt för min lägenhet. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Hedlundavägen 3B

06 maj 2020

"Duktig, driven med ett gott engagemang. Vi är nöjda med vår försäljning."
säljare på Sandåkersgatan 10

05 maj 2020

"Vi och våra familjer har anlitat Sara Stenlund som mäklare vid alla fastighetsförsäljningar genom åren. Vi vet att hon alltid är proffessionell och gör det lilla extra både för oss som säljare men även för köparen. Vi har alltid varit lika nöjda, så även denna gång! Stort tack Sara!"
"Vi och våra familjer har anlitat Sara Stenlund som mäklare vid alla fastighetsförsäljningar genom åren. Vi vet att hon alltid är proffessionell och gör det lilla extra både för oss som säljare men även för köparen. Vi har alltid varit lika nöjda, så även denna gång! Stort tack Sara!"
Läs mer
säljare på Hökvägen 29B

30 apr 2020

"We experience our collaboration with Sara Stenlund as very pleasant. She is very professional, knowledgeable, proactive, kept us well informed, helped us really well with the selling of our house. She was easy to approach, you can reach her any time of the day, its never too much for her, and she..."
"We experience our collaboration with Sara Stenlund as very pleasant. She is very professional, knowledgeable, proactive, kept us well informed, helped us really well with the selling of our house. She was easy to approach, you can reach her any time of the day, its never too much for her, and she goes out of her way to help also with other related questions we had. All in all we are very satisfied and would warmly recommend her to any one selling their house. "
Läs mer
säljare på Håkmark 492

30 apr 2020

"Sara är mycket trevlig och det blev ett bra pris"
säljare på Hoppets gränd 22

29 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera Sara Stenlund. Mycket professionell, tillmötesgående, effektiv och trevlig!"
säljare på Kiselstråket 40

28 apr 2020

"kan varmt rekommendera Sara till andra som ska sälja sitt hus/lägenhet"
säljare på Storgatan 11B

17 apr 2020

"Bästa mäklaren man kan ha! "
säljare på Sandåkersgatan 10

25 mar 2020

"Snabb service, stort engagemang och genuint intresse att få en bra affär för oss som säljare."
säljare på Tvärågatan 1D

24 mar 2020

"Sara är så engagerad och är verkligen mån om att alla ska bli nöjda. Otroligt hjälpsam och alltid bra på att svara om man hade frågor och kunde även ge oss som säljare lite tips inför försäljning. Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Rosettvägen 44

24 mar 2020

"Väldigt nöjd och kan rekommendera Sara och Boporten till andra, både köpare och säljare! "
säljare på Vädursgatan 8B

24 mar 2020

"Supernöjd med vår mäklare! "
säljare på Sjöråvägen 13

24 mar 2020

"Sara är en toppenmäklare! "
säljare på Kittelfjäll 1:276

31 jan 2020

"Vi sålde en stor Västerbottensgård med Sara som mäklare och vi är otroligt nöjda med hennes arbete. Vi kände oss direkt trygga med Sara, hon är mycket kompetent, lyhörd, gav bra återkoppling och var tillgänglig. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sand 8

30 jan 2020

"Vi träffade Sara i samband med att vi köpte ett nytt hus och vi blev så nöjda som köpare att vi bestämde att vi ville att hon skulle sälja vårat hus också. Vi är lika nöjda både som köpare och säljare och skulle rekommendera Sara till alla som ska sälja sin bostad."
"Vi träffade Sara i samband med att vi köpte ett nytt hus och vi blev så nöjda som köpare att vi bestämde att vi ville att hon skulle sälja vårat hus också. Vi är lika nöjda både som köpare och säljare och skulle rekommendera Sara till alla som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Halängesvägen 3

20 dec 2019

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Ansmark 233

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
29 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
252 av 261 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
233 av 263 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
259 av 264 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
261 av 266 säljare

Sara på kartan.

1182 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
266 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

3 295 000 kr
6 rum, 113 m²
29 159 kr/m²
Villa, Umeå
4 195 000 kr
5 rum, 100 m²
41 950 kr/m²
Lägenhet, Storuman
1 500 kr/mån
2 895 000 kr
7 rum, 145 m²
19 965 kr/m²
Kedjehus, Umeå
1 950 000 kr
5 rum, 140 m²
13 928 kr/m²
Villa, Vindeln
1 750 000 kr
2 rum, 46,5 m²
38 043 kr/m²
Lägenhet, Umeå
4 658 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Haga
6 rum, 139 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Berghem
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Haga
5 rum, 118 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Villa Grubbe
5 rum, 152 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hörnefors
148 m²
Utropspris: 2 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.