Sara Stenlund

Profilbild för Sara Stenlund
Säljarfavorit
Sara Stenlund
4.8 / 5
(291 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
26 st
176 810 000 kr

Bakgrund

Sara Stenlund jobbar på Boporten och är registrerad mäklare sedan 2023-08-22. Sara har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Sara har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 165 470 000 kr.

Presentation

Jag har tidigare bott och arbetat i Los Angeles i drygt 10 år och det var där jag bestämde mig för mäklaryrket. Jag har i hela mitt yrkessamma liv arbetat inom service och brinner för att alltid göra det lilla extra. Jobb som bilsäljare och inom restaurangbranschen i USA lärde mig mycket om amerikanernas sätt att arbeta med sälj och service, något som bidragit mycket till min framgång. År 2011 blev jag utsedd till Årets Mäklarprofil i Sverige. 2016 blev jag utsedd till årets företagare i Umeå kommun.

Förtroendet att få hjälpa människor i kanske deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium. Genom mitt genuina engagemang, min lyhördhet och affärsmässighet är förutsättningarna exemplariska för att hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Jag får många av mina uppdrag på rekommendationer av tidigare kunder och det är för mig den bästa belöningen! Vill du ha en driven mäklare som går den extra milen - kontakta mig!

Jag har publicerat bostäder till störst värde, samt flest försäljningar och även flest rekommendationer av alla fastighetsmäklare i hela Umeå och västerbotten 2014, 2015 och 2016 och 2017, 2018 och 2019 och 2020 läs mer här: http://blogg.hittamaklare.se/intervju-sara-stenlund/

I år är det 20 år sedan jag tog min examen och började jobba som fastighetsmäklare. 2005 blev jag ensam ägare av Boporten och vi har sedan 2007 legat topp tre bland mäklarna i Umeå. Sedan 2015 är Boporten Umeås marknadsledande mäklarföretag, enligt den senaste statistiken. 2020 har jag blivit partner och vi har fler ägare i företaget. Vilket känns super nu kan jag fokusera helt på mina kunder och enbart sälja som är min styrka.

Mäklarbyrå


Kontor

Boporten

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sara.

17 maj 2024

"Sara agerar väldigt professionellt och tänker på både säljare och köpare för att båda parter ska känna sig nöjd efter avslut. "
säljare på Oscars väg 42B

17 maj 2024

"Kändes bra för oss, positiv och inspirerande. Kändes erfaren och vi var bekväma med henne."
säljare på Hällebergsvägen 13

08 maj 2024

"Sara Stenlund är en stjärnmäklare! Tillgänglig, professionell och oerhört effektiv. Vi har både köpt och sålt via Sara och är oerhört nöjda med alla affärer hon förmedlat. Vi du ha en mäklare som som gör sitt yttersta, välj Sara och Boporten!"
säljare på Långron 888

08 maj 2024

"Mäklaren var väldigt lyhörd hur jag ville få försäljningen gjord."
säljare på Måbärsvägen 19

08 maj 2024

"Sara på Boporten har på ett fantastiskt sätt förmedlat försäljningen av vår bostad, otroligt effektiv, proffesionell, omsorgsfullt och förtroendeingivande. Vi kan varmt rekommendera Boporten. "
säljare på Snickargatan 9

07 maj 2024

"Snabb och smidig affär! "
säljare på Hoppets gränd 34

27 apr 2024

"Har fungerat mycket bra för mig i min kontakt med mäklaren"
säljare på Bofinksvägen 8G

24 apr 2024

"Sara är positiv och förtroendeingivande och gjorde allt för att vi skulle få önskat pris för vår bostad. Toppen!"
säljare på Fogdevägen 26D

22 apr 2024

"Engagerad och med snabb och bra återkoppling"
säljare på Östermalmsgatan 20A

06 apr 2024

"Lätt att samarbeta med :) Alltid tillgänglig och hjälpsam :) En bra mäklare faktiskt "
säljare på Hoppets gränd 34

20 mar 2024

"Idogt arbetande och erfaren taktiker "
säljare på Hoppets gränd 34

14 mar 2024

"Kunde inte vara mer nöjd!
Tydlig kommunikation och förmedling av information samt alltid tillgänglig för frågor. Snabb hantering av visning, försäljning, budgivning och kontraktsskrivning och sist men inte minst super trevlig och professionell.
Kan inte annat än starkt rekommendera :)
"
"Kunde inte vara mer nöjd!
Tydlig kommunikation och förmedling av information samt alltid tillgänglig för frågor. Snabb hantering av visning, försäljning, budgivning och kontraktsskrivning och sist men inte minst super trevlig och professionell.
Kan inte annat än starkt rekommendera :)
"
Läs mer
säljare på Vallmovägen 48

21 feb 2024

"Det var femte gången Sara sålde åt oss och det är samma WOW faktor varje gång!
Sara gör alltid sitt yttersta, proffsig och seriös!"
säljare på Målargränd 3M

18 jan 2024

"Mycket proffsigt från början till slut. Söker man en engagerad och kompetent mäklare som ger allt, och lite till, är det Sara på Boporten man ska vända sig till. Snabb och smidig försäljning , vi är mer än nöjda!"
säljare på Rådhusesplanaden 17C

24 nov 2023

"Jag upplevde Sara som mycket engagerad och återkopplingen var utmärkt. Vi är väldigt nöjda med vårt val av henne och Boporten."
säljare på Krusbärsvägen 24A

09 nov 2023

"Driven och snabb mäklare. Inga långbänkar och väntetider. Jättenöjd!"
säljare på Sportlovsvägen 17

08 okt 2023

"Vi är mycket nöjda med Sara Stenlunds insats vid försäljning av vår bostad! Professionell rakt igenom!
Kan varmt rekomenderas! "
säljare på Björkvägen 65

20 sep 2023

"Sara är otroligt proffsig, kunnig och engagerad. Tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderas varmt! "
säljare på Sagovägen 47B

12 sep 2023

"Vi har nu sålt två fastigheter med hjälp av Sara på Boporten. Processen från det första mötet tills att vi har sålt fastigheterna har enbart varit en positiv upplevelse. Sara är ett proffs rakt igenom och vi skulle rekommendera henne till alla som säljer sin fastighet, vi är otroligt nöjda."
"Vi har nu sålt två fastigheter med hjälp av Sara på Boporten. Processen från det första mötet tills att vi har sålt fastigheterna har enbart varit en positiv upplevelse. Sara är ett proffs rakt igenom och vi skulle rekommendera henne till alla som säljer sin fastighet, vi är otroligt nöjda."
Läs mer
säljare på Hagmarksvägen 9A

31 dec 2020

"Sara är en toppenbra mäklare med bra driv och stor social kompetens. "
säljare på Brännölandet 78

12 nov 2020

"Helt fanatiskt nöjda med Sara. Otroligt kompetens, trovärdig, proffsig, lyhörd, och man känner sig 100% trygg. Vi har ett stort stort förtroende för Sara. "
säljare på Hartvigsgatan 12C

10 nov 2020

"Vi var mycket nöjda med Sara Stenlund vid försäljning av vårt hus i Ersmark. Hon är erfaren, driven och är alltid nåbar vid minsta fundering.
Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Jungfruvägen 14

10 nov 2020

"Så tacksam och glad över att jag valde Sara som mäklare inför min bostadsförsäljning. Hon toppade alla förväntningar och mer därtill! "
säljare på Storgatan 10A

08 nov 2020

"Sara är en fantastiskt duktig mäklare! Lyhörd, engagerad och mycket professionell. Ska man genomföra en av livets största affärer är det henne jag skulle rekommendera och kommer välja henne även vid nästa bostadsaffär. "
säljare på Vargvägen 142

05 nov 2020

"Vi har anlitat Sara flera gånger och vi blir alltid så väl omhändertagna och kan verkligen rekommendera henne! Ni blir inte besvikna! Så proffsig och kunnig."
säljare på Tallparksvägen 2A

24 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Sara, stort engagemang och driven. Lätt att få tag på och ger snabb återkoppling.
Den dagen en försäljning är aktuell igen så är det henne jag kontaktar:)"
säljare på Filgränd 215B

29 sep 2020

"Seriös och hängiven Bra marknadskännedom samt lätt att samarbeta med "
säljare på Sillviken 33

26 sep 2020

"köpet inte helt färdigt"
säljare på Kolonivägen 47

23 sep 2020

"Vi har under försäljningen anlitat två andra mäklare före Sara Stenlund, Sara är på
en helt annan nivå än föregående mäklare, både vad gäller engangemang, löpande uppföljning samt förmåga till avslut.
"
säljare på Godemansvägen 10

22 sep 2020

"Trygg och duktig mäklare, som bryr sig om sina kunder."
säljare på Sandåsvägen 3B

22 sep 2020

"Sara är en mycket engagerad och skicklig mäklare med stort kundfokus. Jag kan varmt rekommendera Sara. "
säljare på Filgränd 217B

11 sep 2020

"Sara levererar som alltid. Vi har både köpt och sålt via Sara och hon finns alltid tillgänglig för både säljare och köpare. "
säljare på Stöcksjö Solgränd 2

09 sep 2020

"Sara är en påläst och engagerad mäklare som är ytterst seriös i det uppdrag hon utför. Hon har ett positivt, professionellt och ärligt bemötande som får kunder och presumtiva köpare att känna sig trygga med henne."
säljare på Skeppargatan 3B

31 aug 2020

"Trots viss osäkerhet nu i Coronatider lyckades Sara sälja min lägenhet över förväntan. Vi har haft en bra dialog genom hela affären och jag har hållits informerad om status. Jag är supernöjd och rekommenderar varmt Sara och Boporten!"
säljare på Näckrosvägen 20

03 jul 2020

"Vi är mycket nöjda med Sara. Hon lyssnade på oss och var inkännande och vi hade god kontakt. Hon återkopplade antingen via mejl eller telefon. Vi tycker att hon har skött denna bostadsförsäljning på ett mycket proffsigt och trevligt sätt och det blev en snabb affär trots att vi är inne i Coronati..."
"Vi är mycket nöjda med Sara. Hon lyssnade på oss och var inkännande och vi hade god kontakt. Hon återkopplade antingen via mejl eller telefon. Vi tycker att hon har skött denna bostadsförsäljning på ett mycket proffsigt och trevligt sätt och det blev en snabb affär trots att vi är inne i Coronatider. Vi kan verkligen rekommendera henne till andra som funderar på att sälja!
Med vänlig hälsning,
Carin Ederlöv
Everth Gustavsson"
Läs mer
säljare på Västra Kyrkogatan 3

03 jul 2020

"Det vi saknade var bättre vägledning före visning , hur vi skulle plocka bort, förbereda osv. Info hur hela förloppet skulle fortskrida , nu blev det att vi fick fråga om en hel del. Hon som säljer varje dag tyckte kanske att mycket är självklart men som säljare så är man nervös , stressad och fö..."
"Det vi saknade var bättre vägledning före visning , hur vi skulle plocka bort, förbereda osv. Info hur hela förloppet skulle fortskrida , nu blev det att vi fick fråga om en hel del. Hon som säljer varje dag tyckte kanske att mycket är självklart men som säljare så är man nervös , stressad och förvirrad. Annars var Sara mycket tillmötesgående och trygg när man träffade henne."
Läs mer
säljare på Strand 69

25 jun 2020

"Sara Stenlund är en fantastiskt kompetent, engagerad och professionell mäklare. Jag kommer att rekommendera henne till alla jag känner. Jag kände mig trygg, sedd och uppdaterad under hela säljprocessen. Bara positiva saker att säga. Tack för ett utomordentligt bra jobb! "
"Sara Stenlund är en fantastiskt kompetent, engagerad och professionell mäklare. Jag kommer att rekommendera henne till alla jag känner. Jag kände mig trygg, sedd och uppdaterad under hela säljprocessen. Bara positiva saker att säga. Tack för ett utomordentligt bra jobb! "
Läs mer
säljare på Odlarvägen 4A

24 jun 2020

"Mycket engagerad mäklare som verkligen tog sig tid med uppdraget. Inkännande som person och satte också ett realistiskt pris."
säljare på Viggens väg 35

08 jun 2020

"Mycket nöjd med hela affären."
säljare på Hoppets gränd 14

08 jun 2020

"Sara är en trygg, professionell och säker klippa i en svår och stressande situation. Med sitt lugn och positiva bemötande blev försäljningen även en positiv upplevelse för oss."
säljare på Gubböle 315

07 jun 2020

"Det är inte första lägenheten jag säljer med Sara. Hon levererar alltid enligt förväntan! Är lätt att ha att göra med och tar hand om hela processen snabbt enkelt och professionellt. "
säljare på Kungsgatan 63D

27 maj 2020

"Fantastisk service och tillgänglighet! Lyhörd och gav bra råd! Vi rekommenderar Sara på Boporten!!!"
säljare på Södra Ersmarksgatan 1

19 maj 2020

"En mäklare som vi kan rekommendera!"
säljare på Djupsundsudden 21

17 maj 2020

"Vi är toppennöjda med Sara på Boporten. Hon överträffade våra förväntningar med råge."
säljare på Norra Norrfjärden 256

15 maj 2020

"Supernöjd"
säljare på Hoppets gränd 18

13 maj 2020

"Väldigt trevlig, förtroendeingivande och kunnig tjej."
säljare på Kråkbärsvägen 1B

12 maj 2020

"Väldigt proffsig och effektiv försäljning av lägenheten. Mäklaren gjorde verkligen sitt jobb för att jag skulle få så mycket som möjligt för min lägenhet. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Hedlundavägen 3B

06 maj 2020

"Duktig, driven med ett gott engagemang. Vi är nöjda med vår försäljning."
säljare på Sandåkersgatan 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
14
Radhus
6
Kedjehus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
165 470 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
277 av 286 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
283 av 288 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
286 av 291 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sara på kartan.

1220 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
291 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
75 m²
39 933 kr/m²
Fritidshus, Vindeln
2 595 000 kr
3 rum, 68,6 m²
38 161 kr/m²
Lägenhet, Umeå
4 189 kr/mån
4 695 000 kr
6 rum, 129 m²
36 395 kr/m²
Villa, Umeå
2 595 000 kr
3 rum, 84 m²
30 892 kr/m²
Radhus, Umeå
5 495 000 kr
5 rum, 144 m²
38 159 kr/m²
Villa, Umeå

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Fritidshus Mölle
3 rum, 40 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Västra Ersboda
-45 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 495 000 kr
Villa Sävar
7 rum, 184 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kändes bra för oss, positiv och inspirerande. Kändes erfaren och vi var bekväma med henne."
5 255 000 kr
Radhus Haga
+ 260 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
2 505 000 kr
Kedjehus Mariedal
+ 10 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.