Sara Sällström

Profilbild för Sara Sällström
Säljarfavorit
Sara Sällström
4.9 / 5
(165 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
15 st
33 910 000 kr

Bakgrund

Sara Sällström jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2013-04-26. Sara har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2023. Sara har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 86 835 000 kr.

Presentation

Hej! Vad roligt att du hittat hit : )

Jag älskar verkligen mitt jobb som fastighetsmäklare. Det bästa jag vet är när jag genomfört en försäljning där jag överträffat mina kunders förväntningar. Det är viktigt för mig är att alla mina kunder känner sig sedda och trygga genom hela processen. Jag tror att det är därför jag har så många nöjda såväl som återkommande kunder. Mina kunder beskriver mig som förtroendeingivande, glad, engagerad och lyhörd. Jag lägger ner min själ i varje försäljning, vilket du kommer att märka när du träffar mig på en visning eller för en värdering av din bostad.

Jag är utbildad ekonom och fastighetsmäklare och har sedan 10 år tillbaka jobbat som fastighetsmäklare på Notar i Bromma. Mitt första år vann jag priset som årets rookie på hela Notar Sverige. Nu senast var jag med på topp 3 på Hitta mäklares topplistor för Q1 2020: "Mäklarna med flest rekommendationer i Bromma" och "Mäklarna med flest försäljningar i Bromma".

Jag är inte begränsad till att bara sälja i Bromma utan hjälper dig gärna oavsett var du bor i Stockholm.

Fastighetsmäklarexamen högskolan Gävle
Civilekonomexamen Linköpings universitet

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Bromma

Säljare om Sara.

01 dec 2023

"Sara är engagerad och mycket lyhörd, lyssnar in önskemål och kommer med rekommendationer utifrån situationen. Lätt att få tag på, tar sig tid för frågor. Upplevs som genuint mån om både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera henne "
säljare på Karen Blixens gata 13

23 nov 2023

"Sara är lyhörd, påläst och målinriktad. Kan varmt rekommendera henne när du vill sälja din bostad."
säljare på Wergelandsgatan 46G

16 nov 2023

"Upplever Sara som genuin och grundlig. Har varit tryggt att sälja med henne."
säljare på Wergelandsgatan 36

19 okt 2023

"Det gäller den framgångsrika försäljningen av mitt hus på Aroseniusvägen 38 via mäklarfirman Notar och dess kompetenta mäklare Sara Sällström.
Vi hade bra kontakt under hela försäljningsresan. Jag upplevde att jag var i goda händer och tvivlade aldrig på att jag fick den bästa tänkbara hjälpen a..."
"Det gäller den framgångsrika försäljningen av mitt hus på Aroseniusvägen 38 via mäklarfirman Notar och dess kompetenta mäklare Sara Sällström.
Vi hade bra kontakt under hela försäljningsresan. Jag upplevde att jag var i goda händer och tvivlade aldrig på att jag fick den bästa tänkbara hjälpen att sälja mitt hus."
Läs mer
säljare på Aroseniusvägen 38

21 sep 2023

"Vi hade en bra dialog från början och om hur upplägget skulle se ut och bolla runt det. Slutresultatet blev jättebra och vi är mycket nöjda.
"
säljare på Karen Blixens gata 7

18 sep 2023

"Sara hjälpte vår BRF att sälja en lägenhet och gjorde det väldigt enkelt och smidigt för styrelsen. Hon tog hand om allt och och höll oss väl uppdaterade under hela förloppet. Det gjorde processen väldigt smidig för oss som säljare."
säljare på Arvid Mörnes väg 40

03 sep 2023

"Sara som mäklare passade mig precis: kunnig, vänlig, lugn och tillgänglig. Birgitta"
säljare på Knypplerskevägen 36

01 sep 2023

"Kunde inte önskat en bättre mäklare! Sara är en varm, mycket professionell, kunnig och engagerad person. Hon har funnits tillgänglig för stora och små frågor under hela processen och dessutom hjälpt mig sälja min bostad till ett mycket bra pris.
Kommer verkligen att rekommendera henne till andra!"
"Kunde inte önskat en bättre mäklare! Sara är en varm, mycket professionell, kunnig och engagerad person. Hon har funnits tillgänglig för stora och små frågor under hela processen och dessutom hjälpt mig sälja min bostad till ett mycket bra pris.
Kommer verkligen att rekommendera henne till andra!"
Läs mer
säljare på Norlindsvägen 5

14 jul 2023

"Sara hjälpte mig med försäljning av min pappas lägenhet där jag var god man för att sälja lägenheten. Det var en mer komplicerat och mer utdragen process på grund av överföryndarnämndens inblandning men Sara var väldigt tålmodig och förstående och framför allt flexibel hela tiden. Allt fick anpas..."
"Sara hjälpte mig med försäljning av min pappas lägenhet där jag var god man för att sälja lägenheten. Det var en mer komplicerat och mer utdragen process på grund av överföryndarnämndens inblandning men Sara var väldigt tålmodig och förstående och framför allt flexibel hela tiden. Allt fick anpassa sig efter nya förutsättningar hela tiden. Hon hjälpte till och förberedde försäljningen på bästa vis och hade bra kontakt med en duktig stylist och hittade intresserade säljare i sitt område trots att lägenheten inte ens var ute på marknaden.
Efter kontraktsskrivningen hjälpte hon till att ta fram alla papper som behövs till överförmyndarnämnden.
Jag litade på och lutade mig väldigt mkt mot Sara under hela processen och hon är väldigt stabil, kunnig, erfaren och pålitlig. Högsta betyg från mig.
"
Läs mer
säljare på Tackjärnsvägen 12

03 jul 2023

"Väldigt trevlig och sympatisk. Var jättebra på att höra av sig oavsett om det inte hade hänt något nytt, bara för att berätta att det inte hade hänt något nytt. Då behövde vi inte gå runt och fundera. Alltid närvarande helt enkelt. "
säljare på Ibsengatan 76

16 jun 2023

"Sara är en fantastisk person. Hon gör en super jobb! Fantstik bemötande."
säljare på Urban Hjärnes väg 21A

15 jun 2023

"Sara har ett fantastiskt sätt att kommunicera och höll oss som säljare kontinuerligt uppdaterade. Hon la en bra strategi från början och följde den. Professionell och tydlig i alla led. Våra högsta rekommendationer!"
säljare på Bällstavägen 189

31 maj 2023

"Sara var mycket lyhörd till mina önskemål och gav samtidigt förslag som jag sen fick ta beslut på vilket var väldigt uppskattat. Jag är överlag väldigt nöjd med hela försäljningen. "
säljare på Kvarnplan 1

23 maj 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Sara! Hon var väldigt bra på att hålla mig kontinuerligt uppdaterad och stöttade mig genom hela processen. Jag upplevde att hon gjorde allt hon kunde för att få till en så bra försäljning som möjligt. Lätt att samarbeta med och en positiv energi! "
"Jag kan verkligen rekommendera Sara! Hon var väldigt bra på att hålla mig kontinuerligt uppdaterad och stöttade mig genom hela processen. Jag upplevde att hon gjorde allt hon kunde för att få till en så bra försäljning som möjligt. Lätt att samarbeta med och en positiv energi! "
Läs mer
säljare på Vesslevägen 40

22 maj 2023

"Proffsig och ödmjuk. Använder Saras hjälp tredje gånger i Bromma. "
säljare på Karen Blixens gata 7

11 apr 2023

"Kunnig, och seriös mäklare med god kännedom om området."
säljare på Karen Blixens gata 7

09 apr 2023

"Sara är den bästa mäklaren jag har anlitat. Hon var lyhörd och höll mig uppdaterad under hela processen. Jag fick en stor trygghet i att Sara gjorde sitt yttersta för att hjälpa mig få min bostad såld. Kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Wergelandsgatan 46Q

26 feb 2023

"Jag har känt mig så trygg m Sara som mäklare. Har aldrig sålt någon bostad tidigare så jag har haft många ( och en del konstiga!) frågor. Sara har haft tålamod o kunskap och svarat på allt. Jag är jättenöjd!"
säljare på Snörmakarvägen 9

03 feb 2023

"Bra insats av mäklaren i lite svåra tider. Lättillgänglig och proffesionell."
säljare på Björnsonsgatan 140

06 dec 2022

"Vi hade nöjet att ha Sara som mäklare både till försäljningen av vårt hus och till det nya huset. Både som köpare och säljare kände vi ett stort förtroende för Sara och vi kunde inte ha haft en bättre mäklare! Sara brinner verkligen för sitt jobb och är tillgänglig, kunnig och proffsig, och int..."
"Vi hade nöjet att ha Sara som mäklare både till försäljningen av vårt hus och till det nya huset. Både som köpare och säljare kände vi ett stort förtroende för Sara och vi kunde inte ha haft en bättre mäklare! Sara brinner verkligen för sitt jobb och är tillgänglig, kunnig och proffsig, och inte minst viktigt alltid glad och trevlig! "
Läs mer
säljare på Badelundavägen 4

11 nov 2022

"Duktig mäklare som vi haft bra kommunikation med."
säljare på Offerdalsgatan 8

03 nov 2022

"Sara är en otroligt duktig mäklare. Hon är lyhörd, vänlig och tillgänglig. Dessutom upplevde vi henne som väldigt pålitlig. Vi kan verkligen rekommendera Sara till andra. "
säljare på Norlindsvägen 24

02 nov 2022

"Sara är en jättebra mäklare! Kompetent, lyhörd, pålitlig och väldigt lätt att samarbeta med och tycka om. Jag är så nöjd och tacksam för all hjälp och allt stöd! Helt enkelt Jättenöjd! "
säljare på Mössebergsvägen 32

02 nov 2022

"Väldigt engagerad mäklare, personlig och proffsig samtidigt."
säljare på Rundkyrkoallén 16A

22 sep 2022

"Jag kan varmt rekommendera Sara Sällström. Engagerad, målmedveten och drivande samtidigt som hon är lyhörd.
Affären hanterades smidigt, snabbt och lämnade inga frågetecken.
Ralf Svensson "
säljare på Terserusvägen 32

21 sep 2022

"Sara fanns alltid där närhelst jag hade behov av det.
Lugn, trygg, erfaren, driven är ord jag vill säga om Sara. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Elias Lönnrots väg 9

11 sep 2022

"Sara har utfört sitt arbete på ett engagerat och föredömligt sätt."
säljare på Korgpilsgränd 56

17 jun 2022

"Allt gick smidigt och vi förstod varandra. jätte fint."
säljare på Ibsengatan 80

15 jun 2022

"Mäklaren var trovärdig genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Ibsengatan 52

08 maj 2022

"Trevlig, engagerad, kunnig, och ambitiös!"
säljare på Fatburs Brunnsgata 11

05 maj 2022

"Sara är en duktig mäklare som jag rekommenderar "
säljare på Karen Blixens gata 7

05 maj 2022

"Snabbt enkelt och lätt att sälja med Sara. Bra rekommendation för styling, smidig hantering och bra återkoppling."
säljare på Byggmästarvägen 19

18 mar 2022

"Sara gjorde ett jättebra jobb med att sälja min lägenhet och fick mig att känna mig trygg under hela processen."
säljare på Wergelandsgatan 46H

16 feb 2022

"Så tryggt att ha Sara vid sin sida när man ändå ska göra en sådan stor sak som att antingen sälja eller köpa .
Alltid glad lugn och kunnig aldrig svår att nå svarar snabbt och uppdaterar händelser regelbundet
Peppande och engagerad .
Tack Sara
"
säljare på Holbergsgatan 114

31 jan 2022

"Vilken STJÄRNA Sara är!!! Så himla proffsig , driven , lyhörd , god lokalkännedom, och alltid så glad, vilket jag uppskattar. Jag är supernöjd med Sara och rekommenderar verkligen henne som mäklare. "
säljare på Arvid Mörnes väg 52

29 dec 2021

"Vi är mycket glada över att arbeta med Sara Sällström. Vi tackar henne så mycket!"
säljare på Karen Blixens gata 13

14 nov 2021

"Sara är otroligt duktig på sitt jobb samt trevlig, intresserad och förtroendeingivande!"
säljare på Ibsengatan 60

08 nov 2021

"En otroligt trevlig, glad och positiv tjej. Varit väldigt bra på att hela tiden informera och uppdatera om allt. Inte rädd om besväret för något!"
säljare på Björnsonsgatan 124

22 sep 2021

"Sara är mycket trevlig och kompetent mäklare. Kan varmt rekommendera henne.
"
säljare på Karen Blixens gata 7

08 sep 2021

"Sara är glad, trevlig och engagerad. Mycket nöjd med samarbetet från start till mål. "
säljare på Wergelandsgatan 6

06 sep 2021

"Sara var ett superfint stöd och ingav stort förtroende. "
säljare på Elias Lönnrots väg 15

06 sep 2021

"Som en god vän som ger insiktsfulla råd. "
säljare på Elias Lönnrots väg 17

04 jun 2020

"Jag köpte först lägenheten genom Sara, sedan sålde jag den via henne med. Sara är grym, rakryggad och effektiv och jag kände mig trygg under hela förloppet. Två tummar upp för Sara!"
säljare på Arvid Mörnes väg 46

18 maj 2020

"We have both bought and sold and apartment through Sara and I can thoroughly recommend her. She is competent, responsive, professional, easy to work with, and she has a good local network of buyers. In particular, my husband and I both appreciated that Sara never pressured us, as buyers or as sel..."
"We have both bought and sold and apartment through Sara and I can thoroughly recommend her. She is competent, responsive, professional, easy to work with, and she has a good local network of buyers. In particular, my husband and I both appreciated that Sara never pressured us, as buyers or as sellers: she listened to what was important for us and worked with with us in a way that was consistently respectful. We absolutely recommend Sara to anyone looking to buy or sell in Blackeberg. "
Läs mer
säljare på Karen Blixens gata 13

28 apr 2020

"Vi är mer än nöjda med Sara för hennes kompetens, stora engagemang, ödmjukhet och allt arbete som hon har lagt ner på vår försäljning! Sara har hållit oss uppdaterade under hela processen och har alltid varit tillgänglig för oss. Vi kan verkligen varmt rekommendera henne som mäklare! /Christina &..."
"Vi är mer än nöjda med Sara för hennes kompetens, stora engagemang, ödmjukhet och allt arbete som hon har lagt ner på vår försäljning! Sara har hållit oss uppdaterade under hela processen och har alltid varit tillgänglig för oss. Vi kan verkligen varmt rekommendera henne som mäklare! /Christina & Hans"
Läs mer
säljare på Karen Blixens gata 7

09 apr 2020

"Sara är fantastisk! Hon har sålt mina två senaste bostäder och har alltid varit väldigt glad, framåt och extremt driven att lyckas så bra som det bara går. Kan varmt rekommendera Sara."
säljare på Bällstavägen 242A

23 mar 2020

"Högsta betyg på allt - bemötande och genomförande!"
säljare på Kampementsgatan 24

11 mar 2020

"Sara vad super professionell under hela processen. Hon var entusiastisk utan att skapa felaktiga förväntningar upplevde jag.
Under processens gång fick jag uppdateringar av Sara med jämna mellanrum och behövde aldrig ligga på, hon fick mig att känna mig väldigt trygg. Jag hade känslan att oavset..."
"Sara vad super professionell under hela processen. Hon var entusiastisk utan att skapa felaktiga förväntningar upplevde jag.
Under processens gång fick jag uppdateringar av Sara med jämna mellanrum och behövde aldrig ligga på, hon fick mig att känna mig väldigt trygg. Jag hade känslan att oavsett hur det nu går så är jag trygg och känner mig säker på att förutsättningarna är så bra som de kan bli vilket kändes skönt med tanke på att man såklart är nervös när det handlar om en så stor affär.
Sara gjorde ett fantastiskt jobb och jag skulle absolut rekommendera henne!
"
Läs mer
säljare på Elias Lönnrots väg 9A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
86 835 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
153 av 163 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
149 av 164 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
159 av 159 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
163 av 163 säljare

Sara på kartan.

398 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
165 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

1 890 000 kr
1 rum, 32 m²
59 062 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 645 kr/mån
3 rum, 85 m²
Lägenhet, Stockholm
4 975 kr/mån
1 rum, 28 m²
Lägenhet, Stockholm
2 122 kr/mån
2 490 000 kr
3 rum, 71 m²
35 070 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 148 kr/mån
5 rum, 78 m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 890 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 100 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 1 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sara är lyhörd, påläst och målinriktad. Kan varmt rekommendera henne när du vill sälja din bostad."
4 600 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 77 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sara är engagerad och mycket lyhörd, lyssnar in önskemål och kommer med rekommendationer utifrån situationen. Lätt att få tag på, tar sig tid för frågor. Upplevs som genuint mån om både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera henne "
2 130 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 140 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 000 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 5 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
13 550 000 kr
Villa Bromma
-350 000 kr
7 rum, 192 m²
Utropspris: 13 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det gäller den framgångsrika försäljningen av mitt hus på Aroseniusvägen 38 via mäklarfirman Notar och dess kompetenta mäklare Sara Sällström.
Vi hade bra kontakt under hela försäljningsresan. Jag upplevde att jag var i goda händer och tvivlade aldrig på att jag fick den bästa tänkbara hjälpen att sälja mitt hus."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.