Sara Lundkvist

Profilbild för Sara Lundkvist
Säljarfavorit
Sara Lundkvist
4.9 / 5
(423 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
56 st
43 st
151 815 000 kr

Bakgrund

Sara Lundkvist jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-07-18. Sara har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2019. Sara har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 125 910 000 kr.

Presentation

Envis, målmedveten och driven är de ord som bäst beskriver Sara och som genomsyrar hennes affärer. Tack vare sin uppväxt i Svalöv, bosatt i både Landskrona och Helsingborg gör Sara duktig på att förmedla allt ifrån det stora huset på landet till den mindre lägenheten i staden. Som kund är du alltid i fokus, med största service och engagemang är Sara redo att gör din största affär till din livs bästa affär.

Sara har varit verksam mäklare sedan 2014 och sedan dess fått ta emot en rad fina utmärkelser.

Hon har sedan 2017 varit Landskrona Stads mest rekommenderad mäklare. Samt haft högst försäljningsvärde och gjort flest bostadsaffärer under de senaste åren. Hon brinner för sin stad!

Med sitt hårda slit är hon idag bland Topp 20 mest rekommenderade mäklaren i Sverige!

Inte för att glömma fick hon under 2022 även äran att bli Bjurfors Skånes andra kvinnliga Senior Partner.

Med det sagt är Sara en minst sagt högpresterande mäklare och tveka inte på att kontakta henne för din bostadsförsäljning.

Har tidigare varit mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Landskrona. Är nu verksam som Senior Partner på Bjurfos i Landskrona.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sara.

06 feb 2023

"Jätteduktig mäklare med bred kundkrets. "
säljare på Larvigatan 25B

01 feb 2023

"Sara är jordnära och professionell."
säljare på Blåeldvägen 19

01 feb 2023

"Vi är väldigt nöjda med Sara som arbetade snabbt och proffesionellt. Vi är nöjda med bilder och en snygg objektbeskrivning.
Kan verkligen rekommendera henne till alla som ska sälja sina hus. "
säljare på Snöbollsgatan 34

03 jan 2023

"Rekommenderar verkligen Sara! Trevlig, tydlig, lättillgänglig och väldigt kunnig på sin sak. 10/10"
säljare på Fågelvägen 14B

03 jan 2023

"Sara tog ett helhetsansvar och var behjälplig på det bästa sätt."
säljare på Örebyvägen 12

20 dec 2022

"Toppbetyg! Bra, lyhörd, hjälpsam och realistisk. Ger inga falska förhoppningar men driver på och kämpar hårt för sina kunder. Rekommenderar starkt. 10/10 poäng! "
säljare på Segergatan 6C

20 dec 2022

"Proffsigt och empatiskt bemötande. Hjälpsam och engagerad. Kändes tryggt hela vägen i en tid då det inte var läge att sälja. "
säljare på Rydebäcks Stationsgata 10G

05 dec 2022

"Sara är både trevlig och mycket professionell. Hon är snabb med att återkoppla och informera. Trots att marknaden är utmanande i höst så lyckades hon skapa ett köpintresse för objektet. "
säljare på Stora Strandgatan 6B

05 dec 2022

"Vi kan varmt rekommendera Sara!"
säljare på Segergatan 8A

05 dec 2022

"En mäklare i världsklass trots ekonomiska kriser lyckas Sara utföra mirakel."
säljare på Skiftesvägen 3B

17 nov 2022

"Bästa Sara, helt fantastisk mäklare med så stort engagemang."
säljare på Köpingsberg 1105

24 okt 2022

"Att värdera slutpriset i dessa tider med räntehöjningar och energiprishöjningar som direkt speglas i vad spekulanter är villiga att bjuda upp till är mycket svårt. Mäklarens, med vårt fulla stöd, relativt låga utgångspris blev tillsammans med de fina fotona och förstklassiga annonsen injektionen ..."
"Att värdera slutpriset i dessa tider med räntehöjningar och energiprishöjningar som direkt speglas i vad spekulanter är villiga att bjuda upp till är mycket svårt. Mäklarens, med vårt fulla stöd, relativt låga utgångspris blev tillsammans med de fina fotona och förstklassiga annonsen injektionen till rekordmånga intressenter på Hemnet och visningar, vilket gjorde att slutpriset hamnade på en god nivå. "
Läs mer
säljare på Norrvidinge 1137

24 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Sara! Alltid hjälpsam och trevlig. Väldigt kompetent och duktig på sitt jobb. Blev en snabb och smidig försäljning trots rådande omständigheter på bostadsmarknaden."
säljare på Segergatan 6C

19 okt 2022

"En otroligt bra och trevlig mäklare :) gjorde både köpet , och 4 år senare så sålde jag med samma mäklare. Enormt nöjd ! "
säljare på Suellsgatan 1B

03 okt 2022

"Fantastisk mäklare som är verkligen är lyhörd och har hög kompetens inom sitt yrke. Finns bara en som jag skulle välja igen och det är Sara!!! "
säljare på Backvägen 14

03 okt 2022

"Sara är en väldigt duktig och kunnig mäklare. Driven och engagerad.
Väldigt tryggt under hela säljprocessen.
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Daggrosgården 2

22 sep 2022

"Kunde inte ha varit nöjdare och rekommenderar starkt Sara. Höll kontakten hela tiden med uppdateringar så man kände sig trygg, vilket är viktigt i dessa tider. Fick sålt min lägenhet och köpte dessutom hus genom henne så bättre kunde det inte bli! Tack Sara! Mer driven och målmedveten mäklare får..."
"Kunde inte ha varit nöjdare och rekommenderar starkt Sara. Höll kontakten hela tiden med uppdateringar så man kände sig trygg, vilket är viktigt i dessa tider. Fick sålt min lägenhet och köpte dessutom hus genom henne så bättre kunde det inte bli! Tack Sara! Mer driven och målmedveten mäklare får man leta efter"
Läs mer
säljare på Stora Norregatan 23

20 sep 2022

"Världens bästa Sara. Stort hjärta.
Vet vad hon pratar om har stor kunskaper. Väljer ni Sara blir ni INTE besvikna."
säljare på Landskronavägen 133

17 sep 2022

"Materialet (bilderna) var jag inte nöjd med men fick en chans att fota om med annan fotograf, vilket jag dock inte gjorde pga tiden. "
säljare på Timmermansgatan 2C

14 sep 2022

"Saras passion är att sälja, kontakta Sara ifall du vill ha en kompetent mäklare som ser till att både köpare/säljare blir nöjda. "
säljare på Segergatan 6C

14 sep 2022

"Har bara positiva upplevelser av Sara. Fanns där hela tiden o var ständigt tillgäglig. "
säljare på Kustvägen 36B

05 aug 2022

"Superduktig och trevlig! Alltid lätt att komma i kontakt med vid frågor och funderingar!"
säljare på Hyllestigen 8

28 jul 2022

"Sara har hjälpt oss att både köpa och sälja bostad. Sara är en driven, påläst och kompetent mäklare med stort kontaktnät. Vi uppskattade hennes tempo och noggrannhet i alla försäljningssteg. Alltid lätt att få tag på och svarade utförligt på frågor som vi hade. Att hon är från trakten där hon ver..."
"Sara har hjälpt oss att både köpa och sälja bostad. Sara är en driven, påläst och kompetent mäklare med stort kontaktnät. Vi uppskattade hennes tempo och noggrannhet i alla försäljningssteg. Alltid lätt att få tag på och svarade utförligt på frågor som vi hade. Att hon är från trakten där hon verkar gör även upplevelsen mer genuin. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Sara till andra kunder."
Läs mer
säljare på Alvgatan 2

01 jul 2022

"Sara var alltid snabb på att svara. Stort engagemang och tålamod när jag som kund petade i detaljer i annons och annat. Bra lyhördhet och förståelse för min situation och förutsättningar för försäljning. "
säljare på Löpargatan 12C

04 jun 2022

"Säljren rekommenderas varmt."
säljare på Stadskajen 8

01 jun 2022

"Duktig och seriös mäklare som alltid är glad! :)"
säljare på Orkidevägen 7

30 maj 2022

"En lika stort hus såldes för 1 200 000 mer. Förvisso nyligen renoverad, men så mycket kostar det inte att renovera!"
säljare på Ginstvägen 20

30 maj 2022

"Sara är en stjärna! Lätt att nå, (även när hon rimligen borde vara ledig och oanträffbar) hon svarar snabbt på frågor och är med under hela resans gång. Kan inte annat än rekommendera henne det varmaste!"
säljare på Strandvägen 17

12 maj 2022

"Sara var lätt att få tag på vid alla tider på dygnet. Hon gjorde en bra värdering av lägenheten som stämde överens med slutpriset. Väldigt trevlig och professionell."
säljare på Svarvaregatan 5B

02 maj 2022

"Världsklass mäklare på alla möjliga sätt! Väldigt professionell av sig !"
säljare på Norra Infartsgatan 55A

02 maj 2022

"Proffsig från första kontakten till kontraktsskrivning. Tät dialog med oss och köparna gav en transparent och tydlig process. Saras lokalkännedom om Landskrona gav ett stort värde för samtliga involverade. Vår bostadsaffär överträffade klart våra förväntningar, mycket tack vare Sara!"
"Proffsig från första kontakten till kontraktsskrivning. Tät dialog med oss och köparna gav en transparent och tydlig process. Saras lokalkännedom om Landskrona gav ett stort värde för samtliga involverade. Vår bostadsaffär överträffade klart våra förväntningar, mycket tack vare Sara!"
Läs mer
säljare på Kungsgatan 7

02 maj 2022

"Väldig lätt att ha och göra med och väldigt engagerad. Gjorde de lätt och roligt att sälja lägenheten. Rekommenderas och kommer använda mig av Sara i framtida försäljningar. "
säljare på Föreningsgatan 48

29 apr 2022

"Helt rätt mäklare för mitt område, en liten by som kräver rätt köpare. Hon hittade målgruppen och det var välbesökta visningar."
säljare på Lergatan 8

29 apr 2022

"Sara är en helt fantastisk mäklare som har varit väldigt engagerad i hela processen och uppdaterade mig ständigt. Hon är lätt att få tag på och man får alltid snabb återkoppling! Jag som bor på annan ort flera mil ifrån lägenheten jag sålde har inte kunnat vara delaktig fysiskt men har känt mig e..."
"Sara är en helt fantastisk mäklare som har varit väldigt engagerad i hela processen och uppdaterade mig ständigt. Hon är lätt att få tag på och man får alltid snabb återkoppling! Jag som bor på annan ort flera mil ifrån lägenheten jag sålde har inte kunnat vara delaktig fysiskt men har känt mig enormt trygg med Sara som mäklare! Jag rekommenderar alla som vill sälja att anlita henne då hon uppfyller alla förväntningar och mer därtill! Hon får 5/5 stjärnor! "
Läs mer
säljare på Timmermansgatan 2D

05 apr 2022

"Bäst i test! "
säljare på Norra Infartsgatan 55A

05 apr 2022

"Sara är otroligt duktig och lätt att jobba med!
Utger en trygghet och gjorde det ångestfyllda mycket roligare med försäljningen."
säljare på Häljenäsvägen 13C

03 apr 2022

"Finns inget att klaga på, allt har skötts perfekt."
säljare på Tingvägen 24

03 apr 2022

"En väldigt professionell mäklare som alltid tar sin tid att svara på ens frågor. Hela processen har varit supersmidig och snabb vilket har uppskattats enormt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Löpargatan 30A

09 mar 2022

"Jag hade gärna kommit upp lite högre i slutpriset men med tanke på husets skick och att vi kom upp 105 000 kr över utgångspriset och landade på 3 600 000 kr utan besiktning och kanske rådande omständigheter (Kriget, Räntan mm) så är jag mycket nöjd!"
säljare på Scoutvägen 19

06 mar 2022

"Jag är mycke nöjd med mäklarens kompetens och engagemang. Försäljningen av min lägenhet gick smidigt och precis så som jag har önskat mig. "
säljare på Suellsgatan 37A

12 feb 2022

"Var mycket nöjd med Sara "
säljare på Äppelblomsgatan 7

11 feb 2022

"Mycket trevlig och väldigt kunnig. Informerade om allt och vi hade ständigt en väl fungerande kommunikation. Kan varmt rekommendera Sara."
säljare på Portgatan 7

11 feb 2022

"En driven mäklare som engagerar sig 200%. Skulle absolut rekommendera mäklaren om och om igen för andra. Bemöter en med positivitet, är fokuserad, ärlig."
säljare på Strandvägen 57B

06 feb 2022

"Fantastiskt duktig och trevlig mäklare!"
säljare på Timmermansgatan 2D

29 jan 2022

"Bäst i Landskrona utan tvekan! "
säljare på Repslagargatan 20

28 jan 2022

"Man kan inte annat än vara nöjd med Sara!
Dessutom rekordpris på försäljningen…"
säljare på Linneagården 4C

28 jan 2022

"Sara är lätt att prata med och sköter bostadsaffären med bravur! Hon har varit lugn och peppande i stressiga situationer och jag har känt mig trygg genom hela processen. Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen och är glad att vi valde att sälja med Sara!"
"Sara är lätt att prata med och sköter bostadsaffären med bravur! Hon har varit lugn och peppande i stressiga situationer och jag har känt mig trygg genom hela processen. Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen och är glad att vi valde att sälja med Sara!"
Läs mer
säljare på Häljenäsvägen 13A

03 jan 2022

"Bästa Sara :) "
säljare på Vadensjövägen 59

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
24
Lägenhet
23
Radhus
2
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
125 910 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
397 av 414 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
347 av 416 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
406 av 414 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
417 av 418 säljare

Sara på kartan.

572 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
423 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

1 150 000 kr
2 rum, 54 m²
21 296 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
4 135 kr/mån
2 150 000 kr
4 rum, 85 m²
25 294 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 286 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 97,5 m²
36 030 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 694 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 86 m²
19 709 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 421 kr/mån
1 295 000 kr
3 rum, 70 m²
18 500 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
4 200 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 125 000 kr
Lägenhet Landskrona
-120 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 1 245 000 kr
2 200 000 kr
Villa Häljarp
-295 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Svalöv
7 rum, 170 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Väster
-45 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jätteduktig mäklare med bred kundkrets. "
Slutpris saknas
Villa Asmundtorp
3 rum, 166 m²
Utropspris: 3 345 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.