Sara Holm

Profilbild för Sara Holm
Säljarfavorit
Sara Holm
4.9 / 5
(174 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
85 st
30 st
115 729 000 kr

Bakgrund

Sara Holm jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Sara har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Sara har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 81 895 000 kr.

Presentation

Jag är en fastighetsmäklare som varje dag jobbar med mitt drömyrke, älskar förhandling och jag hanterar alltid varje uppdrag som om det vore min egna bostad som ska säljas. Jag lämnar aldrig något åt slumpen utan jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag anpassar alltid varje uppdrag efter era behov, förutsättningar och önskemål, för det jag värdesätter högst är att ni som kunder både vad de gäller säljare och köpare alltid ska känna er trygga och ha förtroende för mig. Jag arbetar med din bostad tills du är 100% nöjd för det är först när du känner att du kan rekommendera mig till andra som jag har nått mitt mål.

Genom att anlita mig som fastighetsmäklare får ni en mäklare med hög energi, personligt engamemang och målinriktad med ett stort driv efter att vi tillsammans ska nå en sådan trygg och lyckad affär som möjligt. Jag gör alltid det lilla extra utöver mängden och jag brinner för mitt jobb, det kommer ni märka. Jag är med er under hela försäljningsprocessen och finns alltid tillgänglig för att ni alltid ska känna er trygga.

Oavsett hur er boendesituation ser ut idag, kontakta mig i god tid för att diskutera ett upplägg som skapar rätt förutsättningar för er för en sådan lyckad affär som möjligt. Med länsförsäkringar varumärke i ryggen plus mitt driv och egngagemang kan jag alltid garantera en trygg och smidig affär.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi.

Säljare om Sara.

26 sep 2023

"Sara har visat från första intrycket att vara den mest lämpligt person att ta ansvaret att sälja var lägenhet. I ett jätte svårt marknad period har lyckats att nå ett rekordpris och slutföra affären snabbt. Det var ff.a bemötande och förståelse av våra behov som gjorde att vi satsade på Sara med ..."
"Sara har visat från första intrycket att vara den mest lämpligt person att ta ansvaret att sälja var lägenhet. I ett jätte svårt marknad period har lyckats att nå ett rekordpris och slutföra affären snabbt. Det var ff.a bemötande och förståelse av våra behov som gjorde att vi satsade på Sara med utmärkt resultat.
Tack Sara för din insats och engagemang!"
Läs mer
säljare på Svängrumsgatan 73

21 sep 2023

"Sara uppfyllde alla våra önskemål. Alltid tillgänglig, alltid tydlig, alltid väldigt trevlig. Skötte allt från visning till kontraktskrivning på ett väldigt professionellt sätt! Kan varmt rekommendera."
säljare på Saxofongatan 16

14 sep 2023

"Sara var fantastisk att jobba med!"
säljare på Guldringen 30

07 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med Saras bemötande och kompetens. Anledningen till att jag inte anser att det var ett prisvärt arvode är att arbetsinsatsen i denna försäljning inte står i paritet med arvodet. Jag förstår att det finns andra försäljningar där det är tvärtom, mycket arbete för samma pengar men..."
"Vi är mycket nöjda med Saras bemötande och kompetens. Anledningen till att jag inte anser att det var ett prisvärt arvode är att arbetsinsatsen i denna försäljning inte står i paritet med arvodet. Jag förstår att det finns andra försäljningar där det är tvärtom, mycket arbete för samma pengar men så var det inte i detta fall, därav anser jag att arvodet inte är prisvärt i denna försäljning. Kanske borde vi förhandlat kring enbart fast arvode vid försäljning innan visning men det är lätt att vara efterklok :) Men som sagt, mycket nöjd med Sara som mäklare. "
Läs mer
säljare på Beryllgatan 52

07 sep 2023

"Slutpriset gav oss att mäklaren är kunnig person och hon driver sitt jobb på det bästa.
Hon var hjälpsam person samt tillgänglig vid behöv:) stor tack från oss säljare och önskar allt gott till hon i framtiden:))"
säljare på Turkosgatan 8

12 jul 2023

"Kontaktade Sara då vi fått mycket goda omdömen från flera vänner. Vi kan bara instämma och rekommendera henne vidare! "
säljare på Rubingatan 5

30 jun 2023

"Sara är en mycket kompetent mäklare med god kännedom av området och bostadsrättsföreningen, även utmärkt styling och fotografering. Jag är mycket nöjd med Saras insats.
Med vänliga hälsningar Oscar "
säljare på Rubingatan 40

26 jun 2023

"Mkt Trevlig , lätt att samarbeta med !
Engagerad !"
säljare på Fagottgatan 6

02 jun 2023

"Stort förtroende för Sara genom hela försäljningsprocessen. Är väldigt nöjd med vårt samarbete. "
säljare på Flöjtgatan 13

02 jun 2023

"Sara var fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Hon har hela tiden haft en bra dialog med oss och hållet oss uppdaterade. Jag känner att hon gör lite extra för att jag som kund ska känna mig extra trygg. Jag har bara gott att säga om Sara och kan ge henne mina varmaste rekommendationer. Ska..."
"Sara var fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Hon har hela tiden haft en bra dialog med oss och hållet oss uppdaterade. Jag känner att hon gör lite extra för att jag som kund ska känna mig extra trygg. Jag har bara gott att säga om Sara och kan ge henne mina varmaste rekommendationer. Ska vi sälja igen så är hon mitt förstaval. "
Läs mer
säljare på Tunnlandsgatan 18

30 apr 2023

"Sara är kunnig, trevlig och serviceinriktad med mycket god kännedom om marknaden, vilket Inger förtroende, så vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Sara.
"
säljare på Basungatan 18

28 apr 2023

"Otrolig engagerad och enormt kännedom om området och föreningen. Hade ständigt dialog och informerade om läget. Supernöjd med Saras insats"
säljare på Guldringen 22

19 apr 2023

"Sara har en bra energi. Hon är positiv, inlyssnande och lätt att prata med. Hon känns påläst och noggrann och var ett bra stöd under hela försäljningen. Lite svår att få tag på per telefon för att diskutera men svarar alltid dygnet runt på sms och mail så fort hon får möjlighet, och höll oss uppd..."
"Sara har en bra energi. Hon är positiv, inlyssnande och lätt att prata med. Hon känns påläst och noggrann och var ett bra stöd under hela försäljningen. Lite svår att få tag på per telefon för att diskutera men svarar alltid dygnet runt på sms och mail så fort hon får möjlighet, och höll oss uppdaterade. Tyvärr blev vi inte helnöjda med fotografen och bilderna!"
Läs mer
säljare på Beryllgatan 59

05 apr 2023

"Sara är varm, engagerad och professionell. Lätt att tycka om och samarbeta med under försäljningen! "
säljare på Kapplandsgatan 78

03 apr 2023

"Sara var tydlig, rak och ärlig från start. Hon lyckades genomföra affären väldigt snabbt och smidigt med ett högre pris än vad vi väntat oss. "
säljare på Fiolgatan 2

07 mar 2023

"Sara är en pärla! Hon är kunnig, driven och lätt att tycka om. Var avslappnat och trevligt att sälja med henne från första stund. Lyssnade alltid på våra önskemål men delade också sin professionella åsikt om pris och säljtaktik för att vi skulle kunna komma till en bra och rimlig försäljning i en..."
"Sara är en pärla! Hon är kunnig, driven och lätt att tycka om. Var avslappnat och trevligt att sälja med henne från första stund. Lyssnade alltid på våra önskemål men delade också sin professionella åsikt om pris och säljtaktik för att vi skulle kunna komma till en bra och rimlig försäljning i en svår säljperiod som vi hamnade i. "
Läs mer
säljare på Beryllgatan 13

04 mar 2023

"Blev tvungen att sälja i helt fel marknad. Värderingen och initiativet togs innan riksbankens höjningar - vilket självklart påverkade hela processen. Men vi hade god kontakt och mäklaren var tydlig med hur våra förväntningar behövde justeras för att processen skulle gå vidare. Hon var alltid till..."
"Blev tvungen att sälja i helt fel marknad. Värderingen och initiativet togs innan riksbankens höjningar - vilket självklart påverkade hela processen. Men vi hade god kontakt och mäklaren var tydlig med hur våra förväntningar behövde justeras för att processen skulle gå vidare. Hon var alltid tillgänglig och höll oss ständigt uppdaterade. Våra spekulanter gav henne positiv återkoppling på hennes arbete vilket höjde vårt förtroende för henne."
Läs mer
säljare på Briljantgatan 84

02 mar 2023

"Sara var mycket kunnig och gjorde sitt jobb med stor känsla och mycket bra resultat. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Martin"
säljare på Musikvägen 10

06 jan 2023

"Fantastisk mäklare och härlig personlighet därtill. Sara är ett stjärnskott för oss och hjälpte oss från start till slut med stor omsorg och bra kunnande!"
säljare på Mandolingatan 5

26 dec 2022

"Sara är duktig och en mycket trevlig person.
Lätt att nå och tydlig i kommunikationen.
En mycket bra mäklare."
säljare på Tenorgatan 14

16 dec 2022

"Sara är suverän!"
säljare på Guldringen 40

25 nov 2022

"Sprudlande glad och positiv även när det gick trögt med försäljningen så ingav Sara mig hopp så det kändes bra i dessa svåra tider."
säljare på Bergkristallsgatan 34

05 nov 2022

"okej"
säljare på Turkosgatan 2

22 okt 2022

"Trevlig, kunnig, engagerad och lätt att samarbeta med. Tack för en snabb försäljning. Vi kan varmt rekommendera Sara!"
säljare på Musikvägen 6

21 okt 2022

"Jag valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eftersom jag hade goda erfarenheter av mina försäkringar och konton i Länsförsäkringar Bank. Jag kan på det varmaste rekommendera Sara Holm som mäklare. Hon har allt som en mäklare bör ha och mer därtill. Enkel, varm och chosefri. Försäljningen var ..."
"Jag valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eftersom jag hade goda erfarenheter av mina försäkringar och konton i Länsförsäkringar Bank. Jag kan på det varmaste rekommendera Sara Holm som mäklare. Hon har allt som en mäklare bör ha och mer därtill. Enkel, varm och chosefri. Försäljningen var klar på en vecka. Stort tack, Sara!!"
Läs mer
säljare på Gitarrgatan 3

14 okt 2022

"ärldens bästa Sara!
Här har ni mäklaren som gör allt och lite till för att du ska känna dig trygg.
Blev rekommenderad att kontakta Sara när jag skulle sälja min lägenhet i Frölunda av en bekant som hört att hon är duktig.
Sara är supergenuin och hon bryr sig verkligen om din situation och att ..."
"ärldens bästa Sara!
Här har ni mäklaren som gör allt och lite till för att du ska känna dig trygg.
Blev rekommenderad att kontakta Sara när jag skulle sälja min lägenhet i Frölunda av en bekant som hört att hon är duktig.
Sara är supergenuin och hon bryr sig verkligen om din situation och att det ska bli så bra för dig som möjligt. Jag känner verkligen under hela processen att hon brydde sig om mig och lugnade mig och tog sig tiden när jag var orolig eller hade frågor, det känns väldigt viktigt speciellt under dessa förhållandena när det är svårsålt och man har tidspress att få sålt.
Utöver detta uppskattar jag hennes tillgänglighet. Fast att henne uppdrag var att sälja min lägenhet så hjälpte hon mig också att förhandla ner priset på en lägenhet jag köpte. Hon ringde upp mig från sin semester för att ge mig råd. Långt ifrån alla mäklare kan man få en sån fin kontakt med och Sara känns som en vän. Kan varmt rekommendera Sara vidare :)"
Läs mer
säljare på Valthornsgatan 6

30 sep 2022

"Fantastiskt människa. Trevlig, lätt att prata med och hjälpsam dygnet runt om vi skulle behövt det! Rekommendera "
säljare på Guldringen 15

30 sep 2022

"Sara är en toppenmäklare! Kunnig, professionell och samtidigt personlig. Sara var alltid nära till hands, hon upprätthöll en mycket bra kommunikation. Sara var väldigt inlyssnande, förstående och ödmjuk. Finns bara gott att säga om Sara. Vi kan varmt rekommendera Sara."
"Sara är en toppenmäklare! Kunnig, professionell och samtidigt personlig. Sara var alltid nära till hands, hon upprätthöll en mycket bra kommunikation. Sara var väldigt inlyssnande, förstående och ödmjuk. Finns bara gott att säga om Sara. Vi kan varmt rekommendera Sara."
Läs mer
säljare på Guldringen 14

20 sep 2022

"Proffsig, genuin, personlig och varm. Bra kommunikation och väldigt tydlig. Fick både mig som säljare och köparna att uppleva känslan av en riktigt god affär och lät mig fatta egna beslut i lugn och ro men gav bra stöd i form av bollplank.
Jag kan rekommendera Sara helhjärtat och skulle gärna sa..."
"Proffsig, genuin, personlig och varm. Bra kommunikation och väldigt tydlig. Fick både mig som säljare och köparna att uppleva känslan av en riktigt god affär och lät mig fatta egna beslut i lugn och ro men gav bra stöd i form av bollplank.
Jag kan rekommendera Sara helhjärtat och skulle gärna samarbeta med henne igen. "
Läs mer
säljare på Rubingatan 35

16 sep 2022

"Kompetens och proffsigt"
säljare på Rubingatan 29

15 sep 2022

"Kan verkligen rekommendera Sara som mäklare vid försäljning. Hon ger ett mycket bra intryck. Glad, trevlig, proffsig, kunnig. Lätt att samarbeta med och att tycka om! "
säljare på Solarvsplan 36

15 sep 2022

"Sara är en super duktig, jordnära och trevlig Mäklare som jag starkt skulle rekommendera. Enkel att prata med och bryr sig helhjärtat av objektet hos säljer. 5/5 "
säljare på Beryllgatan 2

07 sep 2022

"Lägenheten såldes inom 5 dagar efter Sara blev anlitad och ingen bostadsannons eller fotografering behövdes genomföras. På grund av flera redan inkopplade intresserade köpare som mäklaren hade kontakt med. Super smidig försäljning. "
säljare på Rubingatan 39

28 jul 2022

"Sara är otroligt duktig på sitt jobb och jag är väldigt nöjd över försäljningen. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan! "
säljare på Rubingatan 19

28 jul 2022

"Fantastiskt mäklare! Det kändes allt rätt att välja Sara som mäklare på första mötet.Hon är kunnig, återkopplande, snabbt och smidigt på frågor och funderingar. Jag ger henne mycket varma rekommendationer."
säljare på Saxofongatan 1

27 jul 2022

"Sara är jätteduktig mäklare. Lyhörd, engagerad och och sålde min lägenhet snabbt och enkelt."
säljare på Bildradiogatan 8C

22 jun 2022

"Vi valde Sara för hon var vårt självklara val.
Då vi bestämt oss för att sälja började marknaden bli svajjig och allt fler spekulanter valde att vänta med sin affär.
Men Sara kändes trygg under hela processen trots att vi själva var väldigt nervösa.
Bostaden såldes på förhand :).
Vi rekommenderar..."
"Vi valde Sara för hon var vårt självklara val.
Då vi bestämt oss för att sälja började marknaden bli svajjig och allt fler spekulanter valde att vänta med sin affär.
Men Sara kändes trygg under hela processen trots att vi själva var väldigt nervösa.
Bostaden såldes på förhand :).
Vi rekommenderar Sara varmt.
Tack så mkt Sara.
Mvh Kim o Isabel"
Läs mer
säljare på Rubingatan 32

04 jun 2022

"Sara var en bra lyssnare och var tydlig. Hon var noga med att alla skulle förstå"
säljare på Rubingatan 10

29 maj 2022

"Kunde inte haft en bättre mäklare:). Skulle rekommendera Sara alla dagar i veckan. Så kunnig, proffsig, glad och positiv. "
säljare på Beryllgatan 65

27 maj 2022

"Sara kändes mycket kompitent. Lyssnade på oss och när det var dags att sälja hittade hon snabbt en köpare och vi fick sålt innan visning. Kan starkt rekommendera Sara!
"
säljare på Rubingatan 5

28 mar 2022

"Mycket trevligt bemötande och vi blev hela tiden uppdaterade vilket vi är väldigt glada för "
säljare på Basungatan 34

28 mar 2022

"Alltid glad & trevlig samt lyhörd och man fick bra uppdatering under hela processen. Var alltid tillgänglig och man fick snabbt svar då man hade frågor och funderingar kring försäljningen. Kan verkligen rekommendera Sara Holm till andra som ska sälja sin bostad."
"Alltid glad & trevlig samt lyhörd och man fick bra uppdatering under hela processen. Var alltid tillgänglig och man fick snabbt svar då man hade frågor och funderingar kring försäljningen. Kan verkligen rekommendera Sara Holm till andra som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Rubingatan 2

25 mar 2022

"Det enda mäklaren hade fel uppfattning om var hur mycket stylingen skulle kosta (det blev dyrare)."
säljare på Rubingatan 6

24 mar 2022

"var helatiden tillgänligt och uppdaterat "
säljare på Turkosgatan 5

24 mar 2022

"Sara var verkligen drömmäklaren för oss. Ett sånt fantastiskt fint bemötande vi fick och har fått under hela perioden.
Vi lämnar våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Beryllgatan 24

08 mar 2022

"Ångrar inte en sekund att jag anlitade Sara som mäklare. Bästa lokalkännedom och kundkrets. Från kontakt med Sara till en försäljning på mindre än en vecka. Konkret , snäll och engagerad. Lycka till Sara med framtiden "
säljare på Guldringen 5

03 mar 2022

"Sara är en fantastisk mäklare som fick oss att känna oss trygga hela vägen.
genuin och engagerad. "
säljare på Briljantgatan 83

13 feb 2022

"Jag fick förtroende för Sara från första stund. Hon var kunnig, tydlig, professionell och samtidigt inkännande. Redan efter första mötet fick jag känslan av att detta kommer gå bra. Genom hela processen blev jag uppdaterad och jag fick svar på mina frågor i stort sett omgående. Man kände sig omhä..."
"Jag fick förtroende för Sara från första stund. Hon var kunnig, tydlig, professionell och samtidigt inkännande. Redan efter första mötet fick jag känslan av att detta kommer gå bra. Genom hela processen blev jag uppdaterad och jag fick svar på mina frågor i stort sett omgående. Man kände sig omhändertagen. Hon kände till området väldigt bra och det hjälpte verkligen till. Ärligt talat kan jag säga att hon var perfekt för jobbet att förmedla vår lägenhet och kan inte nog rekommendera henne för andra som söker en mäklare."
Läs mer
säljare på Guldringen 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
81 895 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
161 av 167 säljare
Sara satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 169 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
164 av 167 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
170 av 172 säljare

Sara på kartan.

239 tidigare bostäder
119 bostäder till salu
174 rekommendationer

119 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 74 m²
Lägenhet, Göteborg
4 539 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 66 m²
39 318 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 158 kr/mån
1 950 000 kr
2 rum, 51,5 m²
38 235 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 785 kr/mån
1 325 000 kr
1 rum, 34,3 m²
38 970 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 690 kr/mån
1 rum, 29 m²
Lägenhet, Göteborg
1 733 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Västra Frölunda
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Flatås
4 rum, 100,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sara har visat från första intrycket att vara den mest lämpligt person att ta ansvaret att sälja var lägenhet. I ett jätte svårt marknad period har lyckats att nå ett rekordpris och slutföra affären snabbt. Det var ff.a bemötande och förståelse av våra behov som gjorde att vi satsade på Sara med utmärkt resultat.
Tack Sara för din insats och engagemang!"
2 200 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
-95 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sara uppfyllde alla våra önskemål. Alltid tillgänglig, alltid tydlig, alltid väldigt trevlig. Skötte allt från visning till kontraktskrivning på ett väldigt professionellt sätt! Kan varmt rekommendera."
Vilande / ej såld
Lägenhet Järnbrott
2 rum, 53 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Kaverös
3 rum, 74 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.