Sara Holm

Profilbild för Sara Holm
Säljarfavorit
Sara Holm
4.9 / 5
(215 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
66 st
33 st
87 860 000 kr

Bakgrund

Sara Holm jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Sara har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Sara har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 102 695 000 kr.

Presentation

Jag är en fastighetsmäklare som varje dag jobbar med mitt drömyrke, älskar förhandling och jag hanterar alltid varje uppdrag som om det vore min egna bostad som ska säljas. Jag lämnar aldrig något åt slumpen utan jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag anpassar alltid varje uppdrag efter era behov, förutsättningar och önskemål, för det jag värdesätter högst är att ni som kunder både vad de gäller säljare och köpare alltid ska känna er trygga och ha förtroende för mig. Jag arbetar med din bostad tills du är 100% nöjd för det är först när du känner att du kan rekommendera mig till andra som jag har nått mitt mål.

Genom att anlita mig som fastighetsmäklare får ni en mäklare med hög energi, personligt engamemang och målinriktad med ett stort driv efter att vi tillsammans ska nå en sådan trygg och lyckad affär som möjligt. Jag gör alltid det lilla extra utöver mängden och jag brinner för mitt jobb, det kommer ni märka. Jag är med er under hela försäljningsprocessen och finns alltid tillgänglig för att ni alltid ska känna er trygga.

Oavsett hur er boendesituation ser ut idag, kontakta mig i god tid för att diskutera ett upplägg som skapar rätt förutsättningar för er för en sådan lyckad affär som möjligt. Med länsförsäkringar varumärke i ryggen plus mitt driv och egngagemang kan jag alltid garantera en trygg och smidig affär.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi.

Säljare om Sara.

01 maj 2024

"Mycket kunnig och aktiv mäklare. Erfaren och trevlig! Tydlig och informativ i alla avseende. Lätt att nå och bra på att hålla oss underrättade i varje steg av processen. Vi rekommenderar Sara varmt."
säljare på Beryllgatan 71

24 apr 2024

"Sara Holm är en mycket kompetent effektiv och trevlig mäklare. Tack vare henne gick min lägenhetsförsäljning mycket snabbt och smidigt. Jag vill varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Rubingatan 38

20 apr 2024

"Sara har varit till stor hjälp under hela förloppet. Mobil kontakt har varit okay, sms:ande har varit bra. Jag har alltid fått svar på viktiga frågor. Tusen tack Sara för allt."
säljare på Topasgatan 83

30 mar 2024

"Mycket glad och trevlig mäklare. Lyhörd och stort engagemang. Tillgänglig och svarar snabbt. Rekommenderas. "
säljare på Briljantgatan 71

28 mar 2024

"Engagerad, kunnig och förtroendeingivande från första samtal till skrivet kontrakt. Sara Holm brinner för sitt jobb."
säljare på Beryllgatan 68

09 mar 2024

"Engagerad och professsinell under hela processen. Är väldig lyhörd samt kommer med goda råd och tips. Kändes tryggt!
"
säljare på Rubingatan 1

03 mar 2024

"Bra kommunikation från början till slut. Är absolut nöjd med Sara"
säljare på Kapplandsgatan 36

19 jan 2024

"Otroligt trevlig och jordnära! Var tydlig med vad vi kunde förvänta oss och trots marknadsläget är vi väldigt nöjda!"
säljare på Mandolingatan 7

15 jan 2024

"Vi var fantastiskt nöjda med Sara. Kunnig, driven och målinriktad mäklare som var väldigt lyhörd över våra synpunkter. Rekommenderar varmt och skulle absolut anlita igen."
säljare på Klarinettgatan 17

15 jan 2024

"Mycket bra och påläst"
säljare på Turkosgatan 43

10 jan 2024

"Vi är väldigt nöjda med Sara som tog hand om våran försäljning. Hon är saklig och tydlig. Kan absolut rekommendera Sara"
säljare på Rubingatan 38

30 dec 2023

"Sara fortsatte vara engagerad och höll energin uppe trots att det var en tuff tid att sälja i och processen tog längre än vi hade hoppats på. "
säljare på Kapplandsgatan 24

25 dec 2023

"Sara Holm kunnig i sitt arbete. Positiv person som är lätt att samarbeta med. "
säljare på Antenngatan 57B

24 dec 2023

"Sara gjorde ett kanonjobb med vår lägenhet. Vi behövde inte fixa med något, hon löste allt. Väldigt engagerad,genuin och hjälper alltid annat när man har frågor. Rekommenderas utan tvekan. "
säljare på Turkosgatan 11

08 dec 2023

"Sara Holm är kompetent, informativ och kunnig på alla relevanta områden. Hon är att rekommendera till övriga säljare/köpare."
säljare på Rubingatan 46

27 nov 2023

"Sara har vart jätteduktig, lätt att få tag på samt lyssnade och tog hänsyn till våra önskemål. Kan starkt rekommendera Sara om ni har en bostad att sälja."
säljare på Turkosgatan 19

14 nov 2023

"Sara är engagerad, genuin och positiv som person. Hon är lätt att prata med och fungerade som ett bra bollplank under vår försäljning. Hon var snabb på att svara, och satte rimliga förväntningar på försäljningen och processen. Vi kan varmt rekommendera Sara! "
"Sara är engagerad, genuin och positiv som person. Hon är lätt att prata med och fungerade som ett bra bollplank under vår försäljning. Hon var snabb på att svara, och satte rimliga förväntningar på försäljningen och processen. Vi kan varmt rekommendera Sara! "
Läs mer
säljare på Uggleberget 25

08 nov 2023

"Mäklaren var påläst kunnig och proffsig i sitt arbete med objektet. Det kändes som vi var enda kunden."
säljare på Soprangatan 5

08 nov 2023

"Mycket kompetent mäklare. Sara har god lokalkännedom och kan på så vis matcha kunder med objekt. Hon är glad, positiv och engagerad i kunden och dennes behov.
Min lägenhet såldes efter första visningen.
Jag kan ger henne mina bästa rekommendationer. "
säljare på Turkosgatan 29

26 okt 2023

"Mycket snäll och kunnig person "
säljare på Orkestergatan 31

24 okt 2023

"Sara var väldigt engagerad och kunnig i sitt yrke. Hon har god kännedom om de områden hon säljer i och även om den lokala marknaden. Sara är en väldigt trevlig och social person med god kommunikationsförmåga genom såväl tal som text. Hon var alltid enkel att komma i kontakt med och svarade fort, ..."
"Sara var väldigt engagerad och kunnig i sitt yrke. Hon har god kännedom om de områden hon säljer i och även om den lokala marknaden. Sara är en väldigt trevlig och social person med god kommunikationsförmåga genom såväl tal som text. Hon var alltid enkel att komma i kontakt med och svarade fort, oavsett tid på dygnet."
Läs mer
säljare på Bergkristallsgatan 28

26 sep 2023

"Sara har visat från första intrycket att vara den mest lämpligt person att ta ansvaret att sälja var lägenhet. I ett jätte svårt marknad period har lyckats att nå ett rekordpris och slutföra affären snabbt. Det var ff.a bemötande och förståelse av våra behov som gjorde att vi satsade på Sara med ..."
"Sara har visat från första intrycket att vara den mest lämpligt person att ta ansvaret att sälja var lägenhet. I ett jätte svårt marknad period har lyckats att nå ett rekordpris och slutföra affären snabbt. Det var ff.a bemötande och förståelse av våra behov som gjorde att vi satsade på Sara med utmärkt resultat.
Tack Sara för din insats och engagemang!"
Läs mer
säljare på Svängrumsgatan 73

21 sep 2023

"Sara uppfyllde alla våra önskemål. Alltid tillgänglig, alltid tydlig, alltid väldigt trevlig. Skötte allt från visning till kontraktskrivning på ett väldigt professionellt sätt! Kan varmt rekommendera."
säljare på Saxofongatan 16

14 sep 2023

"Sara var fantastisk att jobba med!"
säljare på Guldringen 30

07 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med Saras bemötande och kompetens. Anledningen till att jag inte anser att det var ett prisvärt arvode är att arbetsinsatsen i denna försäljning inte står i paritet med arvodet. Jag förstår att det finns andra försäljningar där det är tvärtom, mycket arbete för samma pengar men..."
"Vi är mycket nöjda med Saras bemötande och kompetens. Anledningen till att jag inte anser att det var ett prisvärt arvode är att arbetsinsatsen i denna försäljning inte står i paritet med arvodet. Jag förstår att det finns andra försäljningar där det är tvärtom, mycket arbete för samma pengar men så var det inte i detta fall, därav anser jag att arvodet inte är prisvärt i denna försäljning. Kanske borde vi förhandlat kring enbart fast arvode vid försäljning innan visning men det är lätt att vara efterklok :) Men som sagt, mycket nöjd med Sara som mäklare. "
Läs mer
säljare på Beryllgatan 52

07 sep 2023

"Slutpriset gav oss att mäklaren är kunnig person och hon driver sitt jobb på det bästa.
Hon var hjälpsam person samt tillgänglig vid behöv:) stor tack från oss säljare och önskar allt gott till hon i framtiden:))"
säljare på Turkosgatan 8

12 jul 2023

"Kontaktade Sara då vi fått mycket goda omdömen från flera vänner. Vi kan bara instämma och rekommendera henne vidare! "
säljare på Rubingatan 5

30 jun 2023

"Sara är en mycket kompetent mäklare med god kännedom av området och bostadsrättsföreningen, även utmärkt styling och fotografering. Jag är mycket nöjd med Saras insats.
Med vänliga hälsningar Oscar "
säljare på Rubingatan 40

26 jun 2023

"Mkt Trevlig , lätt att samarbeta med !
Engagerad !"
säljare på Fagottgatan 6

02 jun 2023

"Stort förtroende för Sara genom hela försäljningsprocessen. Är väldigt nöjd med vårt samarbete. "
säljare på Flöjtgatan 13

02 jun 2023

"Sara var fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Hon har hela tiden haft en bra dialog med oss och hållet oss uppdaterade. Jag känner att hon gör lite extra för att jag som kund ska känna mig extra trygg. Jag har bara gott att säga om Sara och kan ge henne mina varmaste rekommendationer. Ska..."
"Sara var fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Hon har hela tiden haft en bra dialog med oss och hållet oss uppdaterade. Jag känner att hon gör lite extra för att jag som kund ska känna mig extra trygg. Jag har bara gott att säga om Sara och kan ge henne mina varmaste rekommendationer. Ska vi sälja igen så är hon mitt förstaval. "
Läs mer
säljare på Tunnlandsgatan 18

30 apr 2023

"Sara är kunnig, trevlig och serviceinriktad med mycket god kännedom om marknaden, vilket Inger förtroende, så vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Sara.
"
säljare på Basungatan 18

28 apr 2023

"Otrolig engagerad och enormt kännedom om området och föreningen. Hade ständigt dialog och informerade om läget. Supernöjd med Saras insats"
säljare på Guldringen 22

19 apr 2023

"Sara har en bra energi. Hon är positiv, inlyssnande och lätt att prata med. Hon känns påläst och noggrann och var ett bra stöd under hela försäljningen. Lite svår att få tag på per telefon för att diskutera men svarar alltid dygnet runt på sms och mail så fort hon får möjlighet, och höll oss uppd..."
"Sara har en bra energi. Hon är positiv, inlyssnande och lätt att prata med. Hon känns påläst och noggrann och var ett bra stöd under hela försäljningen. Lite svår att få tag på per telefon för att diskutera men svarar alltid dygnet runt på sms och mail så fort hon får möjlighet, och höll oss uppdaterade. Tyvärr blev vi inte helnöjda med fotografen och bilderna!"
Läs mer
säljare på Beryllgatan 59

05 apr 2023

"Sara är varm, engagerad och professionell. Lätt att tycka om och samarbeta med under försäljningen! "
säljare på Kapplandsgatan 78

03 apr 2023

"Sara var tydlig, rak och ärlig från start. Hon lyckades genomföra affären väldigt snabbt och smidigt med ett högre pris än vad vi väntat oss. "
säljare på Fiolgatan 2

07 mar 2023

"Sara är en pärla! Hon är kunnig, driven och lätt att tycka om. Var avslappnat och trevligt att sälja med henne från första stund. Lyssnade alltid på våra önskemål men delade också sin professionella åsikt om pris och säljtaktik för att vi skulle kunna komma till en bra och rimlig försäljning i en..."
"Sara är en pärla! Hon är kunnig, driven och lätt att tycka om. Var avslappnat och trevligt att sälja med henne från första stund. Lyssnade alltid på våra önskemål men delade också sin professionella åsikt om pris och säljtaktik för att vi skulle kunna komma till en bra och rimlig försäljning i en svår säljperiod som vi hamnade i. "
Läs mer
säljare på Beryllgatan 13

04 mar 2023

"Blev tvungen att sälja i helt fel marknad. Värderingen och initiativet togs innan riksbankens höjningar - vilket självklart påverkade hela processen. Men vi hade god kontakt och mäklaren var tydlig med hur våra förväntningar behövde justeras för att processen skulle gå vidare. Hon var alltid till..."
"Blev tvungen att sälja i helt fel marknad. Värderingen och initiativet togs innan riksbankens höjningar - vilket självklart påverkade hela processen. Men vi hade god kontakt och mäklaren var tydlig med hur våra förväntningar behövde justeras för att processen skulle gå vidare. Hon var alltid tillgänglig och höll oss ständigt uppdaterade. Våra spekulanter gav henne positiv återkoppling på hennes arbete vilket höjde vårt förtroende för henne."
Läs mer
säljare på Briljantgatan 84

02 mar 2023

"Sara var mycket kunnig och gjorde sitt jobb med stor känsla och mycket bra resultat. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Martin"
säljare på Musikvägen 10

06 jan 2023

"Fantastisk mäklare och härlig personlighet därtill. Sara är ett stjärnskott för oss och hjälpte oss från start till slut med stor omsorg och bra kunnande!"
säljare på Mandolingatan 5

26 dec 2022

"Sara är duktig och en mycket trevlig person.
Lätt att nå och tydlig i kommunikationen.
En mycket bra mäklare."
säljare på Tenorgatan 14

16 dec 2022

"Sara är suverän!"
säljare på Guldringen 40

25 nov 2022

"Sprudlande glad och positiv även när det gick trögt med försäljningen så ingav Sara mig hopp så det kändes bra i dessa svåra tider."
säljare på Bergkristallsgatan 34

05 nov 2022

"okej"
säljare på Turkosgatan 2

22 okt 2022

"Trevlig, kunnig, engagerad och lätt att samarbeta med. Tack för en snabb försäljning. Vi kan varmt rekommendera Sara!"
säljare på Musikvägen 6

21 okt 2022

"Jag valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eftersom jag hade goda erfarenheter av mina försäkringar och konton i Länsförsäkringar Bank. Jag kan på det varmaste rekommendera Sara Holm som mäklare. Hon har allt som en mäklare bör ha och mer därtill. Enkel, varm och chosefri. Försäljningen var ..."
"Jag valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eftersom jag hade goda erfarenheter av mina försäkringar och konton i Länsförsäkringar Bank. Jag kan på det varmaste rekommendera Sara Holm som mäklare. Hon har allt som en mäklare bör ha och mer därtill. Enkel, varm och chosefri. Försäljningen var klar på en vecka. Stort tack, Sara!!"
Läs mer
säljare på Gitarrgatan 3

14 okt 2022

"ärldens bästa Sara!
Här har ni mäklaren som gör allt och lite till för att du ska känna dig trygg.
Blev rekommenderad att kontakta Sara när jag skulle sälja min lägenhet i Frölunda av en bekant som hört att hon är duktig.
Sara är supergenuin och hon bryr sig verkligen om din situation och att ..."
"ärldens bästa Sara!
Här har ni mäklaren som gör allt och lite till för att du ska känna dig trygg.
Blev rekommenderad att kontakta Sara när jag skulle sälja min lägenhet i Frölunda av en bekant som hört att hon är duktig.
Sara är supergenuin och hon bryr sig verkligen om din situation och att det ska bli så bra för dig som möjligt. Jag känner verkligen under hela processen att hon brydde sig om mig och lugnade mig och tog sig tiden när jag var orolig eller hade frågor, det känns väldigt viktigt speciellt under dessa förhållandena när det är svårsålt och man har tidspress att få sålt.
Utöver detta uppskattar jag hennes tillgänglighet. Fast att henne uppdrag var att sälja min lägenhet så hjälpte hon mig också att förhandla ner priset på en lägenhet jag köpte. Hon ringde upp mig från sin semester för att ge mig råd. Långt ifrån alla mäklare kan man få en sån fin kontakt med och Sara känns som en vän. Kan varmt rekommendera Sara vidare :)"
Läs mer
säljare på Valthornsgatan 6

30 sep 2022

"Fantastiskt människa. Trevlig, lätt att prata med och hjälpsam dygnet runt om vi skulle behövt det! Rekommendera "
säljare på Guldringen 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
102 695 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
196 av 203 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 205 säljare
Sara var tydlig och höll mig uppdaterad
208 av 210 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Sara på kartan.

311 tidigare bostäder
111 bostäder till salu
215 rekommendationer

111 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 55,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 019 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 66,5 m²
30 227 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 269 kr/mån
2 rum, 67,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 517 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Göteborg
4 029 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 67,5 m²
34 253 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 388 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hovås
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Frölunda
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 150 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
-45 000 kr
3 rum, 77,8 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 395 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
3 rum, 80,1 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
1 380 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
-20 000 kr
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 1 400 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.