Sandra Kalamar

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Sandra Kalamar
Profilbild för Sandra Kalamar
Säljarfavorit
Sandra Kalamar
5.0 / 5
(185 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
10 st
100 065 000 kr

Bakgrund

Sandra Kalamar jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Sandra har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Sandra har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 35 350 000 kr.

Presentation

FOKUSERAD - ERFAREN - DRIVEN

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just Du ska få en riktigt framgångsrik försäljning! Ser fram emot att höras!

Meriter/Utmärkelser
•2022 Q4 - flest rekommendationer i Husie
•2021 Q4 - flest rekommendationer i Husie
•2020 - #2; mest rekommenderad Malmö; Reco
•2020 Q2 - bäst betyg Sverige; Reco
•2020 Q2 - bäst betyg Skåne; Reco
•2020 Q2 - mest trovärdig Malmö; Reco
•2020 Q1 - bäst omdömen Malmö; Reco
•2019 Oktober – Flest publicerade 1:or i Hyllie

Prisad mäklare.

Säljare om Sandra.

13 sep 2023

"Sandra är väldigt trevlig och kompetent. Hon är lätt att få tag på, och hör direkt av sig om allt som har med försäljningen att göra, genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Sandra! "
säljare på Köpenhamnsvägen 41A

04 sep 2023

"Proffsig och seriös mäklare! Kan varmt rekommendera. "
säljare på Majorsgatan 12

30 aug 2023

"Vi är väldigt nöjda med Sandra och kan rekommendera henne starkt till alla som går i säljtankar. Snabb, tydlig och kunnig respons genom hela processen och bra i samtalen med potentiella köpare. "
säljare på Roslins väg 14A

25 aug 2023

"Bästa Sandra, så engagerad och driven! Höll mig informerad och uppdaterad under hela processen. Trygg och superduktig! "
säljare på Bullerbygatan 111

15 aug 2023

"Sandra är utan tvekan den bästa mäklaren vi haft kontakt med och vi är glada att vi anlitade henne. Det som beskriver henne är strategisk, genuin och proffsig. Vi upplevde att Sandra hela tiden låg steget före, något vi verkligen uppskattade. Vi kommer definitivt att anlita Sandra om vi ska sälja..."
"Sandra är utan tvekan den bästa mäklaren vi haft kontakt med och vi är glada att vi anlitade henne. Det som beskriver henne är strategisk, genuin och proffsig. Vi upplevde att Sandra hela tiden låg steget före, något vi verkligen uppskattade. Vi kommer definitivt att anlita Sandra om vi ska sälja i framtiden och vi rekommenderar andra att anlita henne.
"
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 117

24 maj 2023

"Vill lägga till. Slutpriset blev ändrat pga av för höjd avgift som inte var räknad.
"
säljare på Brogatan 13

03 maj 2023

"Sandra var lyhörd och uppdaterade mig genom hela processen. Professionell och alltid nåbar. Sandra kommer jag anlita fler gånger :)"
säljare på Stapelbäddsgatan 18

04 apr 2023

"Sandra är tydlig, kunnig och uppvisar ett stort engagemang i sitt uppdrag. Hon har en god kommunikation genom hela processen. Ett superproffs som levererar! Rekommenderas varmt. "
säljare på Herrestadsvägen 16

01 apr 2023

"Väldigt pålitlig och alltid trevligt bemötande. Mycket engagerad i försäljningen och gjorde verkligen sitt yttersta för att få lägenheten såld. Lättillgänglig och höll mig som köpare uppdaterad under hela processen. Rekommenderar verkligen Sandra som mäklare! "
"Väldigt pålitlig och alltid trevligt bemötande. Mycket engagerad i försäljningen och gjorde verkligen sitt yttersta för att få lägenheten såld. Lättillgänglig och höll mig som köpare uppdaterad under hela processen. Rekommenderar verkligen Sandra som mäklare! "
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 46A

20 mar 2023

"Sandra är hel grym ! Lättillgänglig , engagerad , professionell och väldigt trygg ! Affären gick snabbt och smidigt och till ett väldigt lyckat slutpris ! Målinriktad och driven mäklare , hel nöjd "
säljare på Johannes väg 3

07 mar 2023

"Slutpriset blev märkbart högre än det beräknade."
säljare på Sergeantgatan 33

05 mar 2023

"Sandra är en av de bästa mäklarna vi anlitat och det som summerar henne är: Professionell, lyhörd, strategisk och tillgänglig. Sandra informerar dig genom hela processen och känns väldigt genuin och gör ett mycket gott intryck. Kändes som att hon hela tiden låg steget före och det skulle jag säga..."
"Sandra är en av de bästa mäklarna vi anlitat och det som summerar henne är: Professionell, lyhörd, strategisk och tillgänglig. Sandra informerar dig genom hela processen och känns väldigt genuin och gör ett mycket gott intryck. Kändes som att hon hela tiden låg steget före och det skulle jag säga är unikt inom mäklarvärlden. Vi kommer att fortsätta använda oss utav Sandra i framtida bostadsaffärer då hon har hela paket som krävs för att man som säljare ska få det bästa. Alltså ger vi Sandra allra högsta betyget och de varmaste rekommendationerna! "
Läs mer
säljare på Åkerslundsvägen 2

26 feb 2023

"Duktig och lyhörd mäklare som gav oss mycket god självkänsla samt mycket tips och råd under tiden av försäljningen."
säljare på Uddeholmsgatan 30

17 feb 2023

"Vi har anlitat en del mäklare genom åren och Sandra Kalamar har varit den klart bästa av dem alla! "
säljare på Bullerbygatan 111

08 feb 2023

"Sandra har varit en stor trygghet i vår köp-och säljprocess. Alltid påläst och snabb på att återkoppla vid minsta fråga. Vi är väldigt nöjda med Sandra och vill varmt rekommendera henne."
säljare på Västerlånggatan 50A

06 feb 2023

"Sandra är noggrann och lätt att samarbeta med. Ordningsam och lättillgänglig. Toppen helt enkelt."
säljare på Bullerbygatan 111

20 jan 2023

"Sandra har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lgh!! Jag och min make är otroligt nöjda med Sandra, hon överträffade våra förväntningar på alla plan! Hon är en väldigt engagerad, lugn och tillmötesgående mäklare, kommunikativ, proffsig, inlyssnande, helt enkelt toppenbra! Rekommenderas v..."
"Sandra har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lgh!! Jag och min make är otroligt nöjda med Sandra, hon överträffade våra förväntningar på alla plan! Hon är en väldigt engagerad, lugn och tillmötesgående mäklare, kommunikativ, proffsig, inlyssnande, helt enkelt toppenbra! Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Sufflörgatan 11

22 dec 2022

"Helt fantastisk. Tydlig, noggrann och höll oss mycket väll uppdaterade genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Vimmerbyvägen 7

21 dec 2022

"Sandra är fantastisk! Allt man kan önska sig av en mäklare. Trevlig, kunnig och tillmötesgående. "
säljare på Vimmerbyvägen 4

20 dec 2022

"Engagerad mäklare som höll mig uppdaterad i allt som hände. Lätt att få kontakt med och öppen att bolla frågor och funderingar med. Alltid tillgänglig! "
säljare på Vimmerbyvägen 4

30 nov 2022

"Sandra är en intelligent och förtroendeingivande mäklare som jag kände trygghet med under hela processen."
säljare på Konsultgatan 23

30 nov 2022

"Mycket lyhörd, engagerad, proffsig och duktig mäklare. Helt klart Malmös bästa mäklare! "
säljare på Köpenhamnsvägen 43B

23 nov 2022

"Sandra är väldigt ambitiös och mån om att försäljningen ska gå bra."
säljare på Bullerbygatan 99

12 nov 2022

"Sandra fick till en snabb och smidig försäljning även i en tuff omvärldssituation som för tillfället råder, och vi fick dessutom utgångspriset. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Sandra varmt!"
säljare på Lönnebergagatan 49

30 okt 2022

"Bästa bemötandet bra informerat mäklare i Värdsklass "
säljare på Herrestadsvägen 3

22 sep 2022

"Sandra var påläst, korrekt och väldig träffsäker i sina uttalanden. Vi efterfrågade en mäklare med fokus på återkoppling och uppdateringar kring vår försäljning och Sandra genomförde affären med detta som en av dem högsta prioriteringarna. Även om en, för stunden, vikande marknad medförde att för..."
"Sandra var påläst, korrekt och väldig träffsäker i sina uttalanden. Vi efterfrågade en mäklare med fokus på återkoppling och uppdateringar kring vår försäljning och Sandra genomförde affären med detta som en av dem högsta prioriteringarna. Även om en, för stunden, vikande marknad medförde att försäljningen tog lite längre tid än förväntat så svek aldrig engagemanget från Sandra. Hon har våra bästa rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Vimmerbyvägen 3

15 aug 2022

"Vi tycker att Sandra är en fantastisk mäklare på så många sätt. Hon är alltid positiv, väldigt hjälpsam, svarar alltid på mail, sms eller när man ringer. Ger goda råd och håller en uppdaterad nonstop. Rekommenderar starkt. "
säljare på Segevångsgatan 13A

02 aug 2022

"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande proc..."
"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande process att sälja en lägenhet så gjorde min mäklare denna processen som en trygg och enkel affär. Jag har enbart positivt att skriva och säga om Sandra och nästa gång jag väljer att sälja min lägenhet så är jag så kommer jag utan tvekan välja Sandra Kalamar igen! "
Läs mer
säljare på Majorsgatan 16

20 jul 2022

"Sandra är en lyhörd och professionell mäklare. Hon är engagerad och drivande och höll oss uppdaterad under hela säljprocessen. Dessutom är hon en trevlig person och därför kan vi varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Spelmansgatan 78

30 jun 2022

"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig..."
"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig hon var på att planera men även på att utföra och att hålla i alla trådar samtidigt som hon var tillgänglig och öppen med oss om hela processen. Hennes skicklighet och erfarenhet kombinerat med hennes ödmjukhet gjorde att vi kände en enorm trygghet i vårt samarbete! Sandra får våra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 56

29 jun 2022

"Sandra höll mig som säljare lugn i oroliga tider. Hon är otroligt noggrann, trevlig och flexibel. Höll mig väl uppdaterad genom hela processen och gjorde hela tiden ”det lilla extra”.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Ellstorpsgatan 1A

10 jun 2022

"Sandra är den perfekta bostadsmäklaren! Lyhörd, drivande, kompetent, strategisk, transparent, effektiv, trevlig, tillgänglig och har många värdefulla kontakter som behövs i samband med försäljningen. Rekommenderas varmt genom hela försäljningsprocessen. "
"Sandra är den perfekta bostadsmäklaren! Lyhörd, drivande, kompetent, strategisk, transparent, effektiv, trevlig, tillgänglig och har många värdefulla kontakter som behövs i samband med försäljningen. Rekommenderas varmt genom hela försäljningsprocessen. "
Läs mer
säljare på Dukatgatan 35

30 maj 2022

"Sandra är sympatisk, kunnig och professionell. Man känner sig sedd och hörd och hon arbetar inkluderande, lugnt och tryggt. "
säljare på Majorsgatan 16

23 maj 2022

"Kunnig och seriös,jag fick förtroende vid första mötet. Sandra har också ett mycket
trevligt sätt jag kan rekommendera henne på det varmaste"
säljare på Lönnebergagatan 9B

20 maj 2022

"Sandra kept us updated during the whole process, answered all the questions we had, and helped us to close the deal fast."
säljare på Bertrandsgatan 1A

15 maj 2022

"Fantastisk mäklare med väldigt hög kompetensnivå,servicekänsla och engagemang i sakfrågor.
Vi rekommenderar Sandra av hela våra hjärtan.
Säljare Bullerbygatan 99"
säljare på Bullerbygatan 99

10 maj 2022

"Sandra är mycket professionell och otroligt bra på att kommunicera, förhandla, koordinera. Dessutom med en lojalitet och stöttning och rådgivning som gjorde att jag som säljare kände att jag fick den bästa säljupplevelsen som finns att få. Att vi fick ett riktigt bra slutpris höjer såklart betyge..."
"Sandra är mycket professionell och otroligt bra på att kommunicera, förhandla, koordinera. Dessutom med en lojalitet och stöttning och rådgivning som gjorde att jag som säljare kände att jag fick den bästa säljupplevelsen som finns att få. Att vi fick ett riktigt bra slutpris höjer såklart betyget ännu mer.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Sandra."
Läs mer
säljare på Per Tolvas väg 8

10 maj 2022

"Jag kan varmt rekommendera Sandra, proffsig och kunnig. Supernöjd med hennes insats."
säljare på Vimmerbyvägen 3

09 maj 2022

"Fantastisk mäklare! Professionell, lyhörd och serviceinriktad.
Både sålde vår nuvarande bostad och köpte nästa via Sandra och kunde inte varit mer nöjda. Rekommenderas varmt! "
säljare på Serenadgatan 72

05 maj 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Sandra som mäklare! Vi är väldigt nöjda med hur allt sköttes med vår försäljning! Hon gav oss regelbunden uppdatering om vad som hände, var lätt att få tag på, inger trygghet och lugn i sitt sätt att vara, var smidig att jobba med, gav oss bra rådgivning i hur vi sku..."
"Vi kan verkligen rekommendera Sandra som mäklare! Vi är väldigt nöjda med hur allt sköttes med vår försäljning! Hon gav oss regelbunden uppdatering om vad som hände, var lätt att få tag på, inger trygghet och lugn i sitt sätt att vara, var smidig att jobba med, gav oss bra rådgivning i hur vi skulle gå vidare i de olika stegen. Bilderna i annonsen blev så bra! Allt var bara så smidigt.
Hon var dessutom ett fantastiskt stöd och gav oss många goda råd i samband med köpet av vårt kommande boende.
Detta är en mäklare vi litar på och kan rekommendera till andra! "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 111

02 maj 2022

"Sandra er en mycket engagerad och professionell mäklare. Hon lyssnar och är välinformerad om marknaden. Vi kan definitivt rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Folksångsgatan 199

13 apr 2022

"Med Sandras erfarenhet, engagemang och entusiasm förmedlades min bostad på bästa tänkbara sätt. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen då Sandra tydligt hade en försäljningsmodell för bostaden, höll mig ständigt uppdaterad och stöttade mig från start till avslut. Jag är mycket nöjd ..."
"Med Sandras erfarenhet, engagemang och entusiasm förmedlades min bostad på bästa tänkbara sätt. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen då Sandra tydligt hade en försäljningsmodell för bostaden, höll mig ständigt uppdaterad och stöttade mig från start till avslut. Jag är mycket nöjd och glad att jag valde Sandra till att förmedla min bostad och kan starkt rekommendera henne till andra som går i säljtankar. Tack Sandra!"
Läs mer
säljare på Klågerupsvägen 315G

06 apr 2022

"Sandra hade en tydlig plan, och den fungerade till punkt och prickar.
Väldigt snabb på att informera hur läget låg till, så man satt aldrig undrande under försäljningen."
säljare på Ellstorpsgatan 4H

15 mar 2022

"Sandra är mycket engagerad och strukturerad, vi upplevde henne som mycket professionell i försäljningen av vår bostad. Vi är mycket nöjda med Sandra och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Lundiusgatan 14

16 feb 2022

"Sandra är trevlig, proffsig och fick mig att känna mig trygg."
säljare på Kiviksgatan 5A

14 feb 2022

"Skicklig, engagerad och mycket trevlig mäklare som lotsade oss igenom alla steg av försäljningen med säker hand. "
säljare på Majorsgatan 16

10 feb 2022

"Sandra är en fantastisk mäklare med på alla sätt. Väldigt professionell och lyhörd för våra önskningar. Hon höll oss ständigt uppdaterade under processen och fick oss att känna oss trygga i hennes händer. Kan verkligen rekommendera Sandra till andra säljare!"
"Sandra är en fantastisk mäklare med på alla sätt. Väldigt professionell och lyhörd för våra önskningar. Hon höll oss ständigt uppdaterade under processen och fick oss att känna oss trygga i hennes händer. Kan verkligen rekommendera Sandra till andra säljare!"
Läs mer
säljare på Krankajen 4

26 jan 2022

"Jag märkte direkt Sandras engagemang och energi som gjorde att hon vann mitt förtroende för uppdraget. Väldigt professionell presentation av hennes upplägg av affären och det som jag uppskattade väldigt mycket var hennes snabba återkopplingar och att hon var väldigt tillgänglig när jag behövde ko..."
"Jag märkte direkt Sandras engagemang och energi som gjorde att hon vann mitt förtroende för uppdraget. Väldigt professionell presentation av hennes upplägg av affären och det som jag uppskattade väldigt mycket var hennes snabba återkopplingar och att hon var väldigt tillgänglig när jag behövde komma i kontakt med henne. Sandra kan jag varmt rekommendera. // säljare Höjagatan 12 "
Läs mer
säljare på Höjagatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
35 350 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
176 av 179 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
152 av 179 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
184 av 184 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 183 säljare

Sandra på kartan.

241 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
185 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

2 450 000 kr
3 rum, 86 m²
28 488 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 195 000 kr
5 rum, 125 m²
49 560 kr/m²
Villa, Malmö
2 795 000 kr
2 rum, 67 m²
41 716 kr/m²
Lägenhet, Lomma
4 663 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 32 m²
40 468 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 194 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 53 m²
33 867 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 658 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Slottsstaden
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bröddarp
4 rum, 115 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kastanjegården
5 rum, 134 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
2 150 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
-245 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är väldigt trevlig och kompetent. Hon är lätt att få tag på, och hör direkt av sig om allt som har med försäljningen att göra, genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Sandra! "
2 550 000 kr
Lägenhet Gyllins Trädgård
+ 100 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.