Sandra Kalamar

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Sandra Kalamar
Profilbild för Sandra Kalamar
Sandra Kalamar
4.9 / 5
(65 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
29 st
72 205 000 kr

Bakgrund

Sandra Kalamar jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Sandra har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Sandra har haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 62 755 000 kr.

Presentation

MÅLINRIKTAD - DRIVEN - TILLGÄNGLIG - LYHÖRD

Vad skiljer mig från andra mäklare?
Genuint engagemang, drivkraft och lyhördhet är några av de egenskaper som jag är övertygad om krävs för att du som bostadssäljare ska bli nöjd med ditt livs största affär. Dessa egenskaper finner du naturligt hos mig tillsammans med en passion för mitt jobb utöver det vanliga. Jag lägger även stort värde kring att ständigt hålla en hög aktivitet, vilket även visar sig i den höga tillgängligheten hos mig. För mig är det av största vikt att alltid anstränga mig till det yttersta för att mina kunder ska bli nöjda och få en riktigt lyckad bostadsaffär!
-Jag ser möjligheterna i varje bostadsförsäljning och min ambition är alltid att mina kunder ska bli så nöjda så att de faktiskt kan rekommendera mig vidare till vänner, familj och bekanta! För att lyckas med detta krävs det där lilla extra som jag mer än gärna ger mina kunder!

Några av mina utmärkelser och bedrifter:
2020
2020 Q2 - bäst betyg Sverige; Reco
2020 Q2 - bäst betyg Skåne; Reco
2020 Q2 - mest trovärdig Malmö; Reco
2020 Q1 - bäst omdömen Malmö; Reco
2019
2019 Augusti – Top 5 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
2019 Augusti – Månadens säljare MOHV Malmö
2019 Oktober – Flest publicerade 1:or i Hyllie
2019 April – Månadens säljare MOHV Malmö, månadens hitrate MOHV Malmö, top 10 gällande omsättning i totala MOHV-kedjan i Sverige
2019 – Rekordförsäljningar gällande kvadratmeterpris i flertalet föreningar

Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostadssituation!

Jag har varit i branschen sedan 2015 och jag har över 10 års erfarenhet av både sälj och kundservice. Jag är både högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Malmö

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sandra.

11 aug 2020

"Bra engagemang och bra dialog före under samt efter avslutad försäljning. Mkt nöjda och kan varmt rekommendera mäklaren och firman !"
säljare på Slussgatan 12G

05 aug 2020

"Vi är så nöjda med Sandra, strålande bemötande samt ett proffsigt förhållningssätt. Sandra är en sådan person som får de omöjliga att bli möjligt. MOHV får hålla hårt om henne, hon är en stjärna.
"
säljare på Planetgatan 2

28 jul 2020

"Sandra är professionell och lyhörd. Hon kommunicerar fortlöpande och håller en uppdaterad. Hon levererar dessutom alltid! "
säljare på Knopgränd 1A

18 jul 2020

"Väldigt nöjd! "
säljare på Per Albin Hanssons väg 54B

01 jul 2020

"Bättre mäklare än Sandra kan inte finnas. Hon har mer än väl motsvarat alla förväntningar. Med Sandra är man i trygga och mycket professionella händer under hela processen. Jag och min familj kommer att rekommendera Sandra till alla i vår bekantskapskrets, som skall sälja sin bostad."
säljare på Kulladalsgatan 12C

03 jun 2020

"Supernöjd med min mäklare,svårt i Corona tider att hitta spekulanter & jag behövde sälja. Men hon informerade mig under hela loppet & det var superbra!"
säljare på Lagmansgatan 6A

03 jun 2020

"Mycket proffessionelt rekommenderar Sandra starkt till andra "
säljare på Axel Danielssons väg 31

31 maj 2020

"Sandra hjälpte oss med vår första bostadsförsäljning och var ett bra stöd när vi köpte vår nya bostad. En mycket pålitlig och kompetent mäklare som är jordnära, realistisk och ärlig. Hon är väldigt trevlig och kommunikativ vilket också känns tryggt då köpare får samma bemötande. Glad för mitt val av Sandra!"
säljare på Nobelvägen 82

31 maj 2020

"Finns inte så mycket att säga mer än att allt gick SUPER smidigt o att det va SUPER servic. För mig va det första gången att sälja o jag fick svar på alla mina korkade fråga. Fast enligt Sandra fanns det inga korkade frågor ;)"
säljare på Västra Skrävlingevägen 175

12 maj 2020

"Sandra är en trevlig och duktig mäklare som sålde vår lägenhet snabbt och smidigt."
säljare på Köpenhamnsvägen 48C

04 maj 2020

"Sandra har varit en fantastiskt mäklare från första telefonsamtalet tills affären avslutats efter besiktning. Hon är otroligt driven, kompetent, engagerad, lyhörd och tillgänglig."
säljare på Ekgatan 18A

27 apr 2020

"Bra dialog, vi förstod varandra och därav blev resultat bra :) "
säljare på Baskemöllegatan 3B

22 apr 2020

"Sandra är professionell och enkel att samarbeta med. Hon håller en uppdaterad enligt överenskommen utsträckning och levererar resultat, även i svåra tider vilket många andra mäklare verkar ha problem med. Rekommenderas starkt."
säljare på Mastgränd 28

05 apr 2020

"Superduktig och engagerad mäklare, har sett många, hon är bra"
säljare på Sallerupsvägen 6

05 mar 2020

"Bästa mäklaren på marknaden.Professionell, driven och mycket trevlig och ödmjuk. Toppen på alla sätt och vis. "
säljare på Per Albin Hanssons väg 52A

04 mar 2020

"Så himla nöjd med Sandra som mäklare, utan någon överdrift. Hon är både trevlig och professionell, kompetent, engagerad, och det var raka rör som gäller vilket känns bra. Man känner sig trygg från start till mållinje. Rekommenderas starkt till alla som både vill sälja och/eller köpa lägenhet. "
säljare på Sallerupsvägen 216A

18 jan 2020

"Sandra är en väldigt duktig mäklare med positiv och jätte bra energi. Vi har sålt två lägenheter med Sandra som mäklare och vi har fått bättre än förväntad. Hennes passion som mäklare ger utmärkt resultat och rekommenderar stark att ha henne igen som mäklare. Våran samarbete tar inte slut här då vi är så super nöjda. Sandra är bäst :)
Mvh Valon Pefqeli "
säljare på Lönngatan 50F

05 dec 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Sandra. Mycket engagemang, snabb, informativ och återkopplade under hela processen.
En mäklare som sätter kunden i centrum.
Dennis & Agneta"
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

31 okt 2019

"Man får absolut inte bättre mäklare än Sandra...helt klart bäst...10/10 klockrent.."
säljare på Rödkullastigen 11B

15 okt 2019

"Vi är supernöjda med Sandra. Hon är engagerad, proffsig, påläst, trevlig och väldigt ödmjuk. Vi skulle anlita henne igen och rekommenderar andra att kontakta henne för en trygg och professionell köp- eller säljupplevelse. "
säljare på Östra Tullgatan 7

16 sep 2019

"Allt gick bättre än förväntat. "
säljare på Von Lingens väg 116

22 aug 2019

"Jag kontaktade MOHV efter rekommendation av en kompis när jag skulle sälja min 2:a i Malmgården vid Värnhem och blev hänvisad till Sandra Kalamar som firmans ansvariga för området.
Jag behövde sälja min lägenhet så snabbt som möjligt, så det fanns inte tid att ta in en stylist eller motsvarande. Sandra lämnade rekommendationer på styling som jag kunde ordna på egen hand, och det blev väldigt bra. Hon löste också en ny fotograf med kort varsel när den först anlitade fotografen blev sjuk kort innan fotografering. Efter försäljning rekommenderade hon också en prisvärd och smidig flyttstädfirma.
Försäljningen tog åtta dagar från att annonsen lades ut på Hemnet till att jag kunde skriva kontrakt. Budgivningen gick över förväntan, mycket tack vare Sandras insatser, och hon skötte kommunikationen med mig under budgivningen på ett smidigt sätt trots att jag befann mig utomlands och flera tidszoner bort.
Mitt samlade intryck av Sandras bemötande var att hon var väldigt kunnig, professionell och trevlig. Alla delar i försäljningsprocessen gick smidigt och jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Kungsgatan 29

16 aug 2019

"Supernöjd. Proffsig, engagerad och trevlig. "
säljare på Kolsyregatan 9

08 aug 2019

"Supertrevlig och kompetent mäklare som jag verkligen vill rekommendera till andra!"
säljare på Ängdalavägen 31

01 mar 2019

"Lätt att få tag på, väldigt tydlig och oerhört målinriktad! "
säljare på Ellstorpsgatan 3D

14 dec 2018

"Mægleren var perfekt til jobbet.
Og hvis jeg skulle sælge noget igen vil jeg vælge den samme mægler."
säljare på Serenadgatan 29

13 dec 2018

"Sandra har gjort ett mycket profsigt jobb ! Hennes engagemang och insats var mycket utöver den vanliga !! Hon är den bästa mäklaren och människan jag har jobbat med ! ( jag har köpt och sålt lägenheter vid 4 tillfällen) tack så mycket för din hjälp !!! Sandra"
säljare på Blekingsborgsgatan 1B

17 nov 2018

"Jag är jättenöjd med Sandra. Jag känner verkligen att hon ansträngde sig till sitt yttersta för att bostadsförsäljningen skulle gå så bra som möjligt. Hon höll mig hela tiden informerad om allt som hände. Dessutom hjälpte hon mig med diverse smått besvärliga saker ang möbler osv som vissa andra mäklare inte hade lust att hjälpa mig med. Mvg :)"
säljare på Eslövsgatan 1

06 nov 2018

"Sandra Kalamar är riktigt grym mäklare! Kan väldigt mycket rekommenderas.
"
säljare på Kollegiegatan 3B

02 okt 2018

"Sandra är väldigt kompetent, mest jag tyckte om hennes självförtroende, hon vet exakt hur vi tänker, hon är grym, tack för mäklare kontoret Mohv som anställde engagerade Sandra.
Mvh Shaimaa."
säljare på Serenadgatan 17

26 sep 2018

"Sandra är otroligt engagerad och trevlig. Jag kände mig trygg med henne från första sekund och hon har gjort ett fantastiskt jobb. "
säljare på Lagmansgatan 6E

12 sep 2018

"Sandra var otroligt professionell och lyhörd. Jag kände mig trygg genom hela affären! Finns inget att anmärka på!"
säljare på Sorgenfrivägen 23D

14 aug 2018

"Lyhörd, proffsigt och engagerad! Gav bra råd och var lätt att komma i kontakt med."
säljare på Blekingsborgsgatan 9

21 jun 2018

"Mycket nöjd med Sandra! "
säljare på Dansörgatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
62 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
62 av 65 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 65 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 65 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
65 av 65 säljare

Sandra på kartan.

94 tidigare annonser
5 bostäder till salu
65 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
1,5 rum, 38 m²
47 236 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 633 kr/mån
3 195 000 kr
5 rum, 138 m²
23 152 kr/m²
Radhus, Malmö
6 881 kr/mån
1 150 000 kr
3 rum, 82,5 m²
14 024 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 141 kr/mån
1 895 000 kr
4 rum, 85,5 m²
22 294 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 035 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 65 m²
41 461 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 094 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 500 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 150 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Slussen
+ 205 000 kr
4 rum, 84,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra engagemang och bra dialog före under samt efter avslutad försäljning. Mkt nöjda och kan varmt rekommendera mäklaren och firman !"
1 480 000 kr
Lägenhet Fosie
+ 85 000 kr
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 400 000 kr
Lägenhet Högaholm
-50 000 kr
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
1 770 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 20 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.