Sandra Kalamar

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Sandra Kalamar
Profilbild för Sandra Kalamar
Säljarfavorit
Sandra Kalamar
5.0 / 5
(209 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
25 st
82 370 000 kr

Bakgrund

Sandra Kalamar jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Sandra har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Sandra har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 77 725 000 kr.

Presentation

FOKUSERAD - ERFAREN - DRIVEN

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just Du ska få en riktigt framgångsrik försäljning! Ser fram emot att höras!

Meriter/Utmärkelser
•2022 Q4 - flest rekommendationer i Husie
•2021 Q4 - flest rekommendationer i Husie
•2020 - #2; mest rekommenderad Malmö; Reco
•2020 Q2 - bäst betyg Sverige; Reco
•2020 Q2 - bäst betyg Skåne; Reco
•2020 Q2 - mest trovärdig Malmö; Reco
•2020 Q1 - bäst omdömen Malmö; Reco
•2019 Oktober – Flest publicerade 1:or i Hyllie

Prisad mäklare.

Säljare om Sandra.

19 feb 2024

"Mycket seriös och väldigt trevlig."
säljare på Lönnebergagatan 63

04 feb 2024

"Snabb uppdatering och återkoppling samt mycket tillgänglig. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Nobelvägen 3C

01 feb 2024

"Sandra är mycket professionell, tillmötesgående och är lätt att samarbeta med. Engagerad och proaktiv. "
säljare på Vimmerbyvägen 7

01 feb 2024

"Engagerad och hjälpsam. Väldigt ajour och trevlig. "
säljare på Roslins väg 14A

05 jan 2024

"Otroligt engagerad och målinriktad. Trots tuffa tider på bostadsmarknaden och många extra visningar var det alltid en positiv inställning. Hög service och bra kommunikation. "
säljare på Bullerbygatan 97

20 dec 2023

"Sandra är engagerad och hjälpsam!
"
säljare på Bullerbygatan 111

11 dec 2023

"Sandra did a fantastic job selling my apartment! I'm so happy. I followed all of her advice and it paid off. The final selling price was higher than dared hope for in a tough market. She was also a joy to work with - very personable and friendly, and patient with my many emails and questions. My ..."
"Sandra did a fantastic job selling my apartment! I'm so happy. I followed all of her advice and it paid off. The final selling price was higher than dared hope for in a tough market. She was also a joy to work with - very personable and friendly, and patient with my many emails and questions. My situation was also challenging. I had to be overseas for the sale, but she made it work! Thank you Sandra."
Läs mer
säljare på Värnhemsgatan 13

22 nov 2023

"Sandra var mycket professionell och effektiv i sitt uppdrag. I en marknad som är tuff att sälja i lyckades hon tack vare ett stort engagemang och driv få igång en budgivning som till slut gav en lyckad affär. Jag kan varmt rekommendera Sandra."
säljare på Nicoloviusgatan 10B

21 nov 2023

"Vi hade tidigare en annan mäklare och bytte till Sandra. Det var som dag och natt mellan dessa. Efter första mötet kändes det genast bättre. Sandra styrde oss under hela försäljningen och höll oss hela tiden uppdaterad om stegen vid låg vid. Vi behövde inte tänka så mycket eftersom Sandra guidade..."
"Vi hade tidigare en annan mäklare och bytte till Sandra. Det var som dag och natt mellan dessa. Efter första mötet kändes det genast bättre. Sandra styrde oss under hela försäljningen och höll oss hela tiden uppdaterad om stegen vid låg vid. Vi behövde inte tänka så mycket eftersom Sandra guidade oss genom hela processen. Vi är väldigt nöjda. Tack Sandra :)"
Läs mer
säljare på Villekullagatan 43

16 nov 2023

"Bostadsförsäljning och köp är naturligt stora och viktiga händelser för privatekonomin och kan lätt skapa nervositet. Då har det varit skönt att ha Sandra vid sidan. Alltid tillgänglig och inlyssnande. Hon återkopplar direkt när det finns ny information."
"Bostadsförsäljning och köp är naturligt stora och viktiga händelser för privatekonomin och kan lätt skapa nervositet. Då har det varit skönt att ha Sandra vid sidan. Alltid tillgänglig och inlyssnande. Hon återkopplar direkt när det finns ny information."
Läs mer
säljare på Hedåkersvägen 41E

15 nov 2023

"Noggrann, engagerad! Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sandvångsgatan 3C

07 nov 2023

"Sandra
Vi är så otroligt nöjda med Sandra. Hon är en mäklare som är otroligt målinriktad och jobbar hårt. Trots räntehöjningar och lågt intresse på vår lägenhet sålde hon inte bara den, utan flera lägenheter i en klausulkedja. En mer tillgänglig och professionell mäklare får man leta efter. Hon ..."
"Sandra
Vi är så otroligt nöjda med Sandra. Hon är en mäklare som är otroligt målinriktad och jobbar hårt. Trots räntehöjningar och lågt intresse på vår lägenhet sålde hon inte bara den, utan flera lägenheter i en klausulkedja. En mer tillgänglig och professionell mäklare får man leta efter. Hon har dessutom stenkoll på alla föreningar och samhälligheter i vårt område, som gör att hon kan svara på varenda liten fråga som en spekulant kan ha. Sandra är verkligen drottningen över Gyllins Trädgård. "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 117

03 nov 2023

"Sandra har hjälpt oss genom hela processen väldigt professionellt
En härlig lyhörd trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera "
säljare på Centrumgatan 6

19 okt 2023

"Sandra var mycket engagerad, väldigt snabb på att återkoppla och höll mig väl uppdaterad under försäljningsprocessen. Sandra har också en väldigt god lokalkännedom vilket var värdefullt. Överlag, mycket nöjd med hennes insats. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

02 okt 2023

"Med ett bemötande i världsklass så har Sandra varit både lyhörd, ärlig och professionell genom hela processen. Hon håller en hög kvalitet i sitt yrkesutövande och har god kännedom om marknaden. Sandra är kommunikativ, närvarande och engagerad. Hon har definitivt varit en klippa i dessa ovissa tid..."
"Med ett bemötande i världsklass så har Sandra varit både lyhörd, ärlig och professionell genom hela processen. Hon håller en hög kvalitet i sitt yrkesutövande och har god kännedom om marknaden. Sandra är kommunikativ, närvarande och engagerad. Hon har definitivt varit en klippa i dessa ovissa tider. Jag är helt klart nöjd med mitt val av mäklare. "
Läs mer
säljare på Gudmundsgatan 7B

28 sep 2023

"Har haft Sandra som mäklare på både köp och sälj sidan. Hon är extremt lyhörd, god talare, tydlig och knyter kontakter på ett väldigt professionellt sätt.
Punktlig, vårdad och alltid tillgänglig. Fanns ingen fråga som hon inte kunde svara på och det kändes super tryggt att ha henne som mäklare ..."
"Har haft Sandra som mäklare på både köp och sälj sidan. Hon är extremt lyhörd, god talare, tydlig och knyter kontakter på ett väldigt professionellt sätt.
Punktlig, vårdad och alltid tillgänglig. Fanns ingen fråga som hon inte kunde svara på och det kändes super tryggt att ha henne som mäklare i vår stora hus affär. Tusen tack Sandra!
Kort sagt; Sandra är mäklarnas Zlatan. "
Läs mer
säljare på Krusebergsvägen 208

27 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med Sandras arbete. Klar och rak kommunikation, alltid tillgänglig när det behövdes (även om vi var utomlands i annan tidszon under delar av försäljningstiden). Väldigt trevlig och mycket kompetent. Vår försäljning gick snabbt och vi fick ett bra pris som var inom det vi önskad..."
"Vi är mycket nöjda med Sandras arbete. Klar och rak kommunikation, alltid tillgänglig när det behövdes (även om vi var utomlands i annan tidszon under delar av försäljningstiden). Väldigt trevlig och mycket kompetent. Vår försäljning gick snabbt och vi fick ett bra pris som var inom det vi önskade och förväntade för vår fastighet. Kan absolut rekommendera Sandra! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 47B

13 sep 2023

"Sandra är väldigt trevlig och kompetent. Hon är lätt att få tag på, och hör direkt av sig om allt som har med försäljningen att göra, genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Sandra! "
säljare på Köpenhamnsvägen 41A

04 sep 2023

"Proffsig och seriös mäklare! Kan varmt rekommendera. "
säljare på Majorsgatan 12

30 aug 2023

"Vi är väldigt nöjda med Sandra och kan rekommendera henne starkt till alla som går i säljtankar. Snabb, tydlig och kunnig respons genom hela processen och bra i samtalen med potentiella köpare. "
säljare på Roslins väg 14A

25 aug 2023

"Bästa Sandra, så engagerad och driven! Höll mig informerad och uppdaterad under hela processen. Trygg och superduktig! "
säljare på Bullerbygatan 111

15 aug 2023

"Sandra är utan tvekan den bästa mäklaren vi haft kontakt med och vi är glada att vi anlitade henne. Det som beskriver henne är strategisk, genuin och proffsig. Vi upplevde att Sandra hela tiden låg steget före, något vi verkligen uppskattade. Vi kommer definitivt att anlita Sandra om vi ska sälja..."
"Sandra är utan tvekan den bästa mäklaren vi haft kontakt med och vi är glada att vi anlitade henne. Det som beskriver henne är strategisk, genuin och proffsig. Vi upplevde att Sandra hela tiden låg steget före, något vi verkligen uppskattade. Vi kommer definitivt att anlita Sandra om vi ska sälja i framtiden och vi rekommenderar andra att anlita henne.
"
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 117

24 maj 2023

"Vill lägga till. Slutpriset blev ändrat pga av för höjd avgift som inte var räknad.
"
säljare på Brogatan 13

03 maj 2023

"Sandra var lyhörd och uppdaterade mig genom hela processen. Professionell och alltid nåbar. Sandra kommer jag anlita fler gånger :)"
säljare på Stapelbäddsgatan 18

04 apr 2023

"Sandra är tydlig, kunnig och uppvisar ett stort engagemang i sitt uppdrag. Hon har en god kommunikation genom hela processen. Ett superproffs som levererar! Rekommenderas varmt. "
säljare på Herrestadsvägen 16

01 apr 2023

"Väldigt pålitlig och alltid trevligt bemötande. Mycket engagerad i försäljningen och gjorde verkligen sitt yttersta för att få lägenheten såld. Lättillgänglig och höll mig som köpare uppdaterad under hela processen. Rekommenderar verkligen Sandra som mäklare! "
"Väldigt pålitlig och alltid trevligt bemötande. Mycket engagerad i försäljningen och gjorde verkligen sitt yttersta för att få lägenheten såld. Lättillgänglig och höll mig som köpare uppdaterad under hela processen. Rekommenderar verkligen Sandra som mäklare! "
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 46A

20 mar 2023

"Sandra är hel grym ! Lättillgänglig , engagerad , professionell och väldigt trygg ! Affären gick snabbt och smidigt och till ett väldigt lyckat slutpris ! Målinriktad och driven mäklare , hel nöjd "
säljare på Johannes väg 3

07 mar 2023

"Slutpriset blev märkbart högre än det beräknade."
säljare på Sergeantgatan 33

05 mar 2023

"Sandra är en av de bästa mäklarna vi anlitat och det som summerar henne är: Professionell, lyhörd, strategisk och tillgänglig. Sandra informerar dig genom hela processen och känns väldigt genuin och gör ett mycket gott intryck. Kändes som att hon hela tiden låg steget före och det skulle jag säga..."
"Sandra är en av de bästa mäklarna vi anlitat och det som summerar henne är: Professionell, lyhörd, strategisk och tillgänglig. Sandra informerar dig genom hela processen och känns väldigt genuin och gör ett mycket gott intryck. Kändes som att hon hela tiden låg steget före och det skulle jag säga är unikt inom mäklarvärlden. Vi kommer att fortsätta använda oss utav Sandra i framtida bostadsaffärer då hon har hela paket som krävs för att man som säljare ska få det bästa. Alltså ger vi Sandra allra högsta betyget och de varmaste rekommendationerna! "
Läs mer
säljare på Åkerslundsvägen 2

26 feb 2023

"Duktig och lyhörd mäklare som gav oss mycket god självkänsla samt mycket tips och råd under tiden av försäljningen."
säljare på Uddeholmsgatan 30

17 feb 2023

"Vi har anlitat en del mäklare genom åren och Sandra Kalamar har varit den klart bästa av dem alla! "
säljare på Bullerbygatan 111

08 feb 2023

"Sandra har varit en stor trygghet i vår köp-och säljprocess. Alltid påläst och snabb på att återkoppla vid minsta fråga. Vi är väldigt nöjda med Sandra och vill varmt rekommendera henne."
säljare på Västerlånggatan 50A

06 feb 2023

"Sandra är noggrann och lätt att samarbeta med. Ordningsam och lättillgänglig. Toppen helt enkelt."
säljare på Bullerbygatan 111

20 jan 2023

"Sandra har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lgh!! Jag och min make är otroligt nöjda med Sandra, hon överträffade våra förväntningar på alla plan! Hon är en väldigt engagerad, lugn och tillmötesgående mäklare, kommunikativ, proffsig, inlyssnande, helt enkelt toppenbra! Rekommenderas v..."
"Sandra har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lgh!! Jag och min make är otroligt nöjda med Sandra, hon överträffade våra förväntningar på alla plan! Hon är en väldigt engagerad, lugn och tillmötesgående mäklare, kommunikativ, proffsig, inlyssnande, helt enkelt toppenbra! Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Sufflörgatan 11

22 dec 2022

"Helt fantastisk. Tydlig, noggrann och höll oss mycket väll uppdaterade genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Vimmerbyvägen 7

21 dec 2022

"Sandra är fantastisk! Allt man kan önska sig av en mäklare. Trevlig, kunnig och tillmötesgående. "
säljare på Vimmerbyvägen 4

20 dec 2022

"Engagerad mäklare som höll mig uppdaterad i allt som hände. Lätt att få kontakt med och öppen att bolla frågor och funderingar med. Alltid tillgänglig! "
säljare på Vimmerbyvägen 4

30 nov 2022

"Sandra är en intelligent och förtroendeingivande mäklare som jag kände trygghet med under hela processen."
säljare på Konsultgatan 23

30 nov 2022

"Mycket lyhörd, engagerad, proffsig och duktig mäklare. Helt klart Malmös bästa mäklare! "
säljare på Köpenhamnsvägen 43B

23 nov 2022

"Sandra är väldigt ambitiös och mån om att försäljningen ska gå bra."
säljare på Bullerbygatan 99

12 nov 2022

"Sandra fick till en snabb och smidig försäljning även i en tuff omvärldssituation som för tillfället råder, och vi fick dessutom utgångspriset. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Sandra varmt!"
säljare på Lönnebergagatan 49

30 okt 2022

"Bästa bemötandet bra informerat mäklare i Värdsklass "
säljare på Herrestadsvägen 3

22 sep 2022

"Sandra var påläst, korrekt och väldig träffsäker i sina uttalanden. Vi efterfrågade en mäklare med fokus på återkoppling och uppdateringar kring vår försäljning och Sandra genomförde affären med detta som en av dem högsta prioriteringarna. Även om en, för stunden, vikande marknad medförde att för..."
"Sandra var påläst, korrekt och väldig träffsäker i sina uttalanden. Vi efterfrågade en mäklare med fokus på återkoppling och uppdateringar kring vår försäljning och Sandra genomförde affären med detta som en av dem högsta prioriteringarna. Även om en, för stunden, vikande marknad medförde att försäljningen tog lite längre tid än förväntat så svek aldrig engagemanget från Sandra. Hon har våra bästa rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Vimmerbyvägen 3

15 aug 2022

"Vi tycker att Sandra är en fantastisk mäklare på så många sätt. Hon är alltid positiv, väldigt hjälpsam, svarar alltid på mail, sms eller när man ringer. Ger goda råd och håller en uppdaterad nonstop. Rekommenderar starkt. "
säljare på Segevångsgatan 13A

02 aug 2022

"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande proc..."
"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande process att sälja en lägenhet så gjorde min mäklare denna processen som en trygg och enkel affär. Jag har enbart positivt att skriva och säga om Sandra och nästa gång jag väljer att sälja min lägenhet så är jag så kommer jag utan tvekan välja Sandra Kalamar igen! "
Läs mer
säljare på Majorsgatan 16

20 jul 2022

"Sandra är en lyhörd och professionell mäklare. Hon är engagerad och drivande och höll oss uppdaterad under hela säljprocessen. Dessutom är hon en trevlig person och därför kan vi varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Spelmansgatan 78

30 jun 2022

"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig..."
"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig hon var på att planera men även på att utföra och att hålla i alla trådar samtidigt som hon var tillgänglig och öppen med oss om hela processen. Hennes skicklighet och erfarenhet kombinerat med hennes ödmjukhet gjorde att vi kände en enorm trygghet i vårt samarbete! Sandra får våra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 56

29 jun 2022

"Sandra höll mig som säljare lugn i oroliga tider. Hon är otroligt noggrann, trevlig och flexibel. Höll mig väl uppdaterad genom hela processen och gjorde hela tiden ”det lilla extra”.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Ellstorpsgatan 1A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
4
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
77 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
196 av 201 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
169 av 200 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
206 av 206 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
205 av 205 säljare

Sandra på kartan.

271 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
209 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 650 000 kr
2 rum, 52 m²
50 961 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 612 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 75 m²
34 600 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 439 kr/mån
4 995 000 kr
5 rum, 142 m²
35 176 kr/m²
Villa, Malmö
1 995 000 kr
2 rum, 67 m²
29 776 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 372 kr/mån
1 400 000 kr
3 rum, 140 m²
10 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 075 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Riseberga
6 rum, 155 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bulltofta
4 rum, 86 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
800 000 kr
Lägenhet Dalaplan
-145 000 kr
1 rum, 39,5 m²
Utropspris: 945 000 kr
1 565 000 kr
Lägenhet Gyllins Trädgård
-120 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 685 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket seriös och väldigt trevlig."
1 595 000 kr
Lägenhet Gyllins Trädgård
-55 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är mycket professionell, tillmötesgående och är lätt att samarbeta med. Engagerad och proaktiv. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.