Sandra Kalamar

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Sandra Kalamar
Profilbild för Sandra Kalamar
Säljarfavorit
Sandra Kalamar
4.9 / 5
(123 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
27 st
74 340 000 kr

Bakgrund

Sandra Kalamar jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Sandra har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Sandra har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 111 515 000 kr.

Presentation

FOKUSERAD - ERFAREN - DRIVEN

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just Du ska få en riktigt framgångsrik försäljning! Ser fram emot att höras!

Meriter/Utmärkelser
2020
2020 - #2; mest rekommenderad Malmö; Reco
2020 Q2 - bäst betyg Sverige; Reco
2020 Q2 - bäst betyg Skåne; Reco
2020 Q2 - mest trovärdig Malmö; Reco
2020 Q1 - bäst omdömen Malmö; Reco
2020 - Juli Top 2 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
2020 - Augusti Månadens säljare MOHV Malmö
2019
2019 Augusti – Top 5 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
2019 Augusti – Månadens säljare MOHV Malmö
2019 Oktober – Flest publicerade 1:or i Hyllie
2019 April – Månadens säljare MOHV Malmö, månadens hitrate MOHV Malmö, top 10 gällande omsättning i totala MOHV-kedjan i Sverige
2019 – Rekordförsäljningar gällande kvadratmeterpris i flertalet föreningar

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sandra.

25 nov 2021

"Sandra är mycket strukturerad, driven och jag uppfattar henne som mycket professionell.
Kan verkligen rekommendera henne, är så nöjd."
säljare på Klågerupsvägen 311H

23 nov 2021

"Det har varit en väldigt trevlig upplevelse att vi fick Sandra till vår mäklare.
Stor förståelse för oss och hur vi ville allting skulle genomföras. Skulle absolut rekommendera henne och själv inte tveka att anlita henne igen."
säljare på Lönnebergagatan 61

02 nov 2021

"Jag kände stort förtroende för Sandra under hela processen med försäljningen av min bostad. Jag fick snabba svar på mina frågor och trevligt bemötande. Skulle gärna anlita henne igen om jag i framtiden ska sälja eller köpa ny bostad."
säljare på Ingenjörsgatan 16

25 okt 2021

"Sandra är en duktig mäklare. Vi är nöjda med hennes insats. Hon höll oss informerade under hela processen. Hon var väldigt hjälpsam och engagerad."
säljare på Tors gränd 13

24 okt 2021

"Mycket proffsig och engagerad mäklare. Höll oss hela tiden uppdaterade. Lätt att få tag på. Vi hade full tillit till Sandra Kalamar! "
säljare på Skimmelgatan 5

22 okt 2021

"Sandra är en lysande mäklare det är andra gången jag engagerar henne och man vet vad man kan förvänta sig. Hon håller en uppdaterad under processen och kommer med idéer för att öka försäljningspriset. Tack vare henne gjorde vi rekordförsäljning i föreningen och hon ökade priset med 10%. "
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3C

17 okt 2021

"Driven, engagerad, tillgänglig, hjälpsam och mycket trevlig "
säljare på Sergeantgatan 22

29 sep 2021

"Denna försäljning skötte Sandra med bravur. Med goda argument och en proffsig hantering av både objekt och presumtiva köpare, lyckades hon göra oss mer än nöjda med försäljningen. Sandra har det där ” lilla extra” som gör det hon förmedlar till en lyckad affär."
säljare på Vitoxelgatan 12A

29 sep 2021

"Sandra visade redan vid första kontakten (värdering), att hon är en föredömlig mäklare värd sin yrkestitel. Med ett proffsigt bemötande, tydlighet i sin beskrivning och med ett ärligt intryck vann hon vårt förtroende och blev därmed vår mäklare. Hon har varit med oss sedan steg 1 och informerat oss vid varje moment som en husförsäljning har. "
säljare på Jägersrovägen 67

28 sep 2021

"Sandra var helt fantastisk. Förutom hennes noggrannhet, tydlighet, professionalitet och absolut charm, var hon också mycket lätt att ha och göra med. Hon förenklade hela proceduren för oss genom hennes gedigna arbete och underlättade alla beslut så väl som försäljningen. Det hela var färdigt på bara tre dagar från första visningen. "
säljare på Bullerbygatan 99

31 aug 2021

"Bästa betyg, kunde inte bli bättre!"
säljare på Karolingatan 14

26 aug 2021

"Anlitar du inte Sandra så gör du ditt livs största misstag. Sandra är mäklaren du kan lita på och jag garanterar att hon håller dig uppdaterad under hela tiden. "
säljare på Thomsons väg 22

19 aug 2021

"Mäklaren tog till sig mina prioriteringar, var aktiv och driven utan att "köra över" mig. Som förstagångssäljare uppskattade jag även hennes tålamod och pedagogiska förmåga, vare sig det gällde bank- och ekonomifrågor eller lantmäteriförrättning - som hon förklarade bättre än Lantmäteriets egen handläggare. "
säljare på Lergöksgatan 43

19 aug 2021

"Sandra jobbar hårt för kunden och erbjuder råd vid behov och upplyser om för- och nackdelar med olika beslut som måste tas."
säljare på Vannagårdsgatan 70

16 aug 2021

"Sandra var mycket duktig. Hon uppdaterade mig hela tiden om vad som hände. Hon var alltid positiv och glad . Jag är helnöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Bullerbygatan 99

04 aug 2021

"Sandra var helt underbart o jobba med Hon kunde sitt jobb Litade fullt på henne"
säljare på Västra Skrävlingevägen 207

22 jul 2021

"Sandra är en fantastisk fin människa och en duktig säljare Kändes tryggt från början gav information på ett tydligt och förtroende givande sätt. Det finns bara gott och säga om Sandra. Jag kommer varmt rekommendera henne till någon annan som ska sälja sin fastighet "
säljare på Ekbackegatan 35

24 jun 2021

"Mäklaren var absolut perfekt i alla avseenden och jobbade snabbt fram ett resultat som vi är mycket nöjda med."
säljare på Solistgatan 2A

16 jun 2021

"Sandra är en proffsig och bra mäklare. Försäljningen blev väldig smidig och enkel. "
säljare på Serenadgatan 70

02 jun 2021

"Vi har aldrig träffat på en mäklare som Sandra, fast vi har gjort 7-8 bostadsaffärer i vårt liv. Hon är mycket proffsig, kunnig, hjälpsam, tillgänglig. Vi kände oss trygga genom hela processen, hittar inte den rätta superlativ som passar henne mest, unik och yrkesskicklig mäklare! Tack!"
säljare på Lergöksgatan 53

20 maj 2021

"Sandra är Väldig duktig, passionerad, trevlig, lyhörd, klok, alltid bra att lyssena på och hjälpa åt. 10/10 rekommenderat!"
säljare på Maskrosgatan 6

20 maj 2021

"Sandra har verkligen skött hela försälningsprocessen utomodentligt. Vill man ha en mäklare som brinner för sitt jobb, är alert, otroligt kompetent och ständigt återkopplar har ni hittat rätt. Det har verkligen varit ett rent nöje att få samarbeta med Sandra under hela försäljningsprocessen. Jag kan inte annat än ge mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Vimmerbyvägen 4

25 apr 2021

"Sandra är en väldigt kompetent och bra mäklare! Hon har blivit våran go-to mäklare och hon är en person man känner att man verkligen kan lita på! Vi är alla väldigt nöjda och stolta över Sandra :) "
säljare på Mölledalsgatan 66

23 apr 2021

"Sandra genomförde försäljningen på ett personligt sätt med ett engagemang utöver det vanliga. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och kan rekommendera Sandra till andra som vill att både köpare och säljare ska få det lilla extra i processen."
säljare på Snorres väg 2

16 apr 2021

"Jätte duktig på det hon gör! Verkligen grym! Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Hedvägen 31

31 mar 2021

"Proffsig och driven! Rekommenderas!"
säljare på Fågelbacksgatan 8C

28 mar 2021

"Superproffs och oerhört socialt kompetent +++++"
säljare på Vallgårdsvägen 12

20 mar 2021

"Allt var till full belåtenhet. Ett nöje att samarbeta med Sandra, trevlig och väldigt kompetent!"
säljare på Svågertorpsvägen 49

02 mar 2021

"Sandra är en superstjärna till mäklaren, extremt kunnig och kompetent i sitt yrke. Det bästa var att vi åkte på semester och tog det lugnt medans hon jobbade på och sålde huset efter bara några dagar! Under hela tiden informerade hon oss om hur läget ligger till så att vi kunde känna oss trygga vilket vi respekterar mycket. Mycket glad och positiv människa och alltid nåbar ifall frågor eller funderingar dyker upp. Ger verkligen 100% ifrån sig så att både säljare och köpare kan känna sig nöjda. Tack Sandra för ett gott samarbete och ett lyckat bostadsaffär. "
säljare på Risebergavägen 78A

31 dec 2020

"Sandra är en professionell mäklare,
samtidigt hon var hjälpsam, mänsklig med medkänsla, för att husets försäljningen var på grund av seperations vilkor, Sandra kunde hjälpa mig på att försäljningen av huset blir så smidigt som möjligt, hon håller mig uppdaterad med all information,
Sandra en Diamant som mäklare och som mänskligt,
God fortsättning"
säljare på Gustaf Pålssons väg 8

22 dec 2020

"Gold stjärna! "
säljare på Furugatan 19

03 dec 2020

"Sandra Kalamar är en unik mäklare bättre sagt high-class mäklare i branschen. Hon är enormt mycket engagerad, kompetent, kunnig samt aktiv till 100% i sitt arbete. Det som jag uppskattade mest är hennes sätt att kommunicera under försäljningsprocessen samt att hon vågar ställa krav till mig som säljare i syftet att nå gemensamma mål. Jag kände mig tryggt med henne, jag fick bara luta bakåt och hon fixade allt från början till slutet. Vill understryka att Sandra lägger stor vikt på att göra både säljare och köpare glada, det respekterar jag jättemycket.
Sandra tar sitt arbete till nästa nivå och jag tycker det var ett riktigt bra val av mäklare, jag har haft tur. Sandra är en exceptionell mäklare och jag kommer absolut kontakta henne nästa gång när jag ska sälja eller köpa. Det finns mäklare sen det finns mäklare som Sandra. Det lilla extra med Sandra är att hon är alltid glad och möter dig med ett stort leende, helt enkelt en fantastisk person och mäklare. Varmt rekommenderar alla dagar i veckan!! Tack Sandra och tack MOHV för ett riktigt bra samarbete. Vi ses nästa gång!
"
säljare på Grönalundsgatan 32B

27 nov 2020

"Vi var extremt nöjda med Sandra! Det kändes som att hon verkligen gav allt för att vi skulle få en bra bostadsaffär! "
säljare på Mariedalsvägen 55D

24 nov 2020

"Lugn och lyhörd. Bra dialog i upplägg och stöttande i processen. "
säljare på Östra Förstadsgatan 17A

16 nov 2020

"Jättenöjd! Trevlig, transparent och tillgänglig. Upplevde och uppskattade att hon var noga med att både köpare och säljare är nöjda. "
säljare på Ellstorpsgatan 3A

30 okt 2020

"Vill ni ha en 100% engagerad och energidriven mäklare är det Sandra ni ska välja! Oerhört lyhörd och påläst gällande allting! Väldigt målinriktad och mkt trevlig:) Vi ses vid nästa försäljning igen:D "
säljare på Stadiongatan 51A

16 okt 2020

"Sandra är otroligt lyhörd och lätt att samarbeta med, kom med kloka råd och tips. Lätt att få tag på även kvällar och helger när det behövdes och väldigt driven och målmedveten. En trygg mäklare att göra affärer med som jag verkligen kan rekommendera."
säljare på Ekgatan 18A

24 sep 2020

"Professionell och effektiv.
Rekommenderas starkt. "
säljare på Pilebjersvägen 10

23 sep 2020

"Sandra har nu sålt 3 bostäder inom familjen. Vi är alla nöjda.
Målinriktad, förtroendeingivande och driven! En mäklare jag varmt rekommenderar. "
säljare på Pepparrotsvägen 80

14 sep 2020

"Proffsig, engagerad och trygg! Duktig på sitt jobb! Återkopplade snabbt hela tiden. Rekommenderar Sandra! "
säljare på Sallerupsvägen 2

31 aug 2020

"Bästa mäklaren"
säljare på Helenetorpsgatan 34

29 aug 2020

"Sandra Kalamar is a professional, extremely confident and a charming person who guided us through the whole process of selling our apartment. We had received quick responses from her if we had any questions as well as always keeping us updated with the negotiations with potential buyers. Helped us understand and explained clearly term and conditions when signing the contract. She is highly recommended for anyone selling properties."
säljare på Serenadgatan 50

28 aug 2020

"Jag rekommenderar starkt fastighetsmäklare Sandra Kalamar. Driven, energisk och kunnig samt väldigt professionell. "
säljare på Per Albin Hanssons väg 50A

21 aug 2020

"Träffade många duktiga mäklare men Sandra va en klass för sig både före och efter försäljningen!"
säljare på Axel Danielssons väg 496

11 aug 2020

"Bra engagemang och bra dialog före under samt efter avslutad försäljning. Mkt nöjda och kan varmt rekommendera mäklaren och firman !"
säljare på Slussgatan 12G

05 aug 2020

"Vi är så nöjda med Sandra, strålande bemötande samt ett proffsigt förhållningssätt. Sandra är en sådan person som får de omöjliga att bli möjligt. MOHV får hålla hårt om henne, hon är en stjärna.
"
säljare på Planetgatan 2

28 jul 2020

"Sandra är professionell och lyhörd. Hon kommunicerar fortlöpande och håller en uppdaterad. Hon levererar dessutom alltid! "
säljare på Knopgränd 1A

18 jul 2020

"Väldigt nöjd! "
säljare på Per Albin Hanssons väg 54B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
6
Parhus
3
Kedjehus
1
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
111 515 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
118 av 120 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 122 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
122 av 122 säljare

Sandra på kartan.

163 tidigare annonser
1 bostäder till salu
123 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 195 000 kr
2 rum, 58 m²
20 603 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 201 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 795 000 kr
Lägenhet Värnhem
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 230 000 kr
Lägenhet Gyllins Trädgård
+ 135 000 kr
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
1 400 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
+ 105 000 kr
2 rum, 73,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 195 000 kr
Lägenhet Gyllins Trädgård
3,5 rum, 132 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det har varit en väldigt trevlig upplevelse att vi fick Sandra till vår mäklare.
Stor förståelse för oss och hur vi ville allting skulle genomföras. Skulle absolut rekommendera henne och själv inte tveka att anlita henne igen."
1 630 000 kr
Lägenhet Husie
+ 85 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 545 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är mycket strukturerad, driven och jag uppfattar henne som mycket professionell.
Kan verkligen rekommendera henne, är så nöjd."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.