Sandra Kalamar

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Husie  /  Sandra Kalamar
Profilbild för Sandra Kalamar
Säljarfavorit
Sandra Kalamar
5.0 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
19 st
101 485 000 kr

Bakgrund

Sandra Kalamar jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Sandra har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Sandra har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 67 795 000 kr.

Presentation

FOKUSERAD - ERFAREN - DRIVEN

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just Du ska få en riktigt framgångsrik försäljning! Ser fram emot att höras!

Meriter/Utmärkelser
•2021 Q4 - flest rekommendationer i Husie
•2020 - #2; mest rekommenderad Malmö; Reco
•2020 Q2 - bäst betyg Sverige; Reco
•2020 Q2 - bäst betyg Skåne; Reco
•2020 Q2 - mest trovärdig Malmö; Reco
•2020 Q1 - bäst omdömen Malmö; Reco
•2020 - Juli Top 2 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
•2019 Augusti – Top 5 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
•2019 Oktober – Flest publicerade 1:or i Hyllie
•2019 April – top 10 gällande omsättning i totala MOHV-kedjan i Sverige

Prisad mäklare.

Säljare om Sandra.

15 aug 2022

"Vi tycker att Sandra är en fantastisk mäklare på så många sätt. Hon är alltid positiv, väldigt hjälpsam, svarar alltid på mail, sms eller när man ringer. Ger goda råd och håller en uppdaterad nonstop. Rekommenderar starkt. "
säljare på Segevångsgatan 13A

02 aug 2022

"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande proc..."
"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande process att sälja en lägenhet så gjorde min mäklare denna processen som en trygg och enkel affär. Jag har enbart positivt att skriva och säga om Sandra och nästa gång jag väljer att sälja min lägenhet så är jag så kommer jag utan tvekan välja Sandra Kalamar igen! "
Läs mer
säljare på Majorsgatan 16

20 jul 2022

"Sandra är en lyhörd och professionell mäklare. Hon är engagerad och drivande och höll oss uppdaterad under hela säljprocessen. Dessutom är hon en trevlig person och därför kan vi varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Spelmansgatan 78

30 jun 2022

"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig..."
"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig hon var på att planera men även på att utföra och att hålla i alla trådar samtidigt som hon var tillgänglig och öppen med oss om hela processen. Hennes skicklighet och erfarenhet kombinerat med hennes ödmjukhet gjorde att vi kände en enorm trygghet i vårt samarbete! Sandra får våra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 56

29 jun 2022

"Sandra höll mig som säljare lugn i oroliga tider. Hon är otroligt noggrann, trevlig och flexibel. Höll mig väl uppdaterad genom hela processen och gjorde hela tiden ”det lilla extra”.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Ellstorpsgatan 1A

10 jun 2022

"Sandra är den perfekta bostadsmäklaren! Lyhörd, drivande, kompetent, strategisk, transparent, effektiv, trevlig, tillgänglig och har många värdefulla kontakter som behövs i samband med försäljningen. Rekommenderas varmt genom hela försäljningsprocessen. "
"Sandra är den perfekta bostadsmäklaren! Lyhörd, drivande, kompetent, strategisk, transparent, effektiv, trevlig, tillgänglig och har många värdefulla kontakter som behövs i samband med försäljningen. Rekommenderas varmt genom hela försäljningsprocessen. "
Läs mer
säljare på Dukatgatan 35

30 maj 2022

"Sandra är sympatisk, kunnig och professionell. Man känner sig sedd och hörd och hon arbetar inkluderande, lugnt och tryggt. "
säljare på Majorsgatan 16

23 maj 2022

"Kunnig och seriös,jag fick förtroende vid första mötet. Sandra har också ett mycket
trevligt sätt jag kan rekommendera henne på det varmaste"
säljare på Lönnebergagatan 9B

20 maj 2022

"Sandra kept us updated during the whole process, answered all the questions we had, and helped us to close the deal fast."
säljare på Bertrandsgatan 1A

15 maj 2022

"Fantastisk mäklare med väldigt hög kompetensnivå,servicekänsla och engagemang i sakfrågor.
Vi rekommenderar Sandra av hela våra hjärtan.
Säljare Bullerbygatan 99"
säljare på Bullerbygatan 99

10 maj 2022

"Sandra är mycket professionell och otroligt bra på att kommunicera, förhandla, koordinera. Dessutom med en lojalitet och stöttning och rådgivning som gjorde att jag som säljare kände att jag fick den bästa säljupplevelsen som finns att få. Att vi fick ett riktigt bra slutpris höjer såklart betyge..."
"Sandra är mycket professionell och otroligt bra på att kommunicera, förhandla, koordinera. Dessutom med en lojalitet och stöttning och rådgivning som gjorde att jag som säljare kände att jag fick den bästa säljupplevelsen som finns att få. Att vi fick ett riktigt bra slutpris höjer såklart betyget ännu mer.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Sandra."
Läs mer
säljare på Per Tolvas väg 8

10 maj 2022

"Jag kan varmt rekommendera Sandra, proffsig och kunnig. Supernöjd med hennes insats."
säljare på Vimmerbyvägen 3

09 maj 2022

"Fantastisk mäklare! Professionell, lyhörd och serviceinriktad.
Både sålde vår nuvarande bostad och köpte nästa via Sandra och kunde inte varit mer nöjda. Rekommenderas varmt! "
säljare på Serenadgatan 72

05 maj 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Sandra som mäklare! Vi är väldigt nöjda med hur allt sköttes med vår försäljning! Hon gav oss regelbunden uppdatering om vad som hände, var lätt att få tag på, inger trygghet och lugn i sitt sätt att vara, var smidig att jobba med, gav oss bra rådgivning i hur vi sku..."
"Vi kan verkligen rekommendera Sandra som mäklare! Vi är väldigt nöjda med hur allt sköttes med vår försäljning! Hon gav oss regelbunden uppdatering om vad som hände, var lätt att få tag på, inger trygghet och lugn i sitt sätt att vara, var smidig att jobba med, gav oss bra rådgivning i hur vi skulle gå vidare i de olika stegen. Bilderna i annonsen blev så bra! Allt var bara så smidigt.
Hon var dessutom ett fantastiskt stöd och gav oss många goda råd i samband med köpet av vårt kommande boende.
Detta är en mäklare vi litar på och kan rekommendera till andra! "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 111

02 maj 2022

"Sandra er en mycket engagerad och professionell mäklare. Hon lyssnar och är välinformerad om marknaden. Vi kan definitivt rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Folksångsgatan 199

13 apr 2022

"Med Sandras erfarenhet, engagemang och entusiasm förmedlades min bostad på bästa tänkbara sätt. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen då Sandra tydligt hade en försäljningsmodell för bostaden, höll mig ständigt uppdaterad och stöttade mig från start till avslut. Jag är mycket nöjd ..."
"Med Sandras erfarenhet, engagemang och entusiasm förmedlades min bostad på bästa tänkbara sätt. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen då Sandra tydligt hade en försäljningsmodell för bostaden, höll mig ständigt uppdaterad och stöttade mig från start till avslut. Jag är mycket nöjd och glad att jag valde Sandra till att förmedla min bostad och kan starkt rekommendera henne till andra som går i säljtankar. Tack Sandra!"
Läs mer
säljare på Klågerupsvägen 315G

06 apr 2022

"Sandra hade en tydlig plan, och den fungerade till punkt och prickar.
Väldigt snabb på att informera hur läget låg till, så man satt aldrig undrande under försäljningen."
säljare på Ellstorpsgatan 4H

15 mar 2022

"Sandra är mycket engagerad och strukturerad, vi upplevde henne som mycket professionell i försäljningen av vår bostad. Vi är mycket nöjda med Sandra och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Lundiusgatan 14

16 feb 2022

"Sandra är trevlig, proffsig och fick mig att känna mig trygg."
säljare på Kiviksgatan 5A

14 feb 2022

"Skicklig, engagerad och mycket trevlig mäklare som lotsade oss igenom alla steg av försäljningen med säker hand. "
säljare på Majorsgatan 16

10 feb 2022

"Sandra är en fantastisk mäklare med på alla sätt. Väldigt professionell och lyhörd för våra önskningar. Hon höll oss ständigt uppdaterade under processen och fick oss att känna oss trygga i hennes händer. Kan verkligen rekommendera Sandra till andra säljare!"
"Sandra är en fantastisk mäklare med på alla sätt. Väldigt professionell och lyhörd för våra önskningar. Hon höll oss ständigt uppdaterade under processen och fick oss att känna oss trygga i hennes händer. Kan verkligen rekommendera Sandra till andra säljare!"
Läs mer
säljare på Krankajen 4

26 jan 2022

"Jag märkte direkt Sandras engagemang och energi som gjorde att hon vann mitt förtroende för uppdraget. Väldigt professionell presentation av hennes upplägg av affären och det som jag uppskattade väldigt mycket var hennes snabba återkopplingar och att hon var väldigt tillgänglig när jag behövde ko..."
"Jag märkte direkt Sandras engagemang och energi som gjorde att hon vann mitt förtroende för uppdraget. Väldigt professionell presentation av hennes upplägg av affären och det som jag uppskattade väldigt mycket var hennes snabba återkopplingar och att hon var väldigt tillgänglig när jag behövde komma i kontakt med henne. Sandra kan jag varmt rekommendera. // säljare Höjagatan 12 "
Läs mer
säljare på Höjagatan 12

20 jan 2022

"Sandra är mycket professionell och engagerad som mäklare. Med stor lyhördhet och trevligt bemötande genomförde Sandra försäljningen snabbt och smidigt. Vi är väldigt nöjda med hela processen och kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Lönnebergagatan 29A

15 dec 2021

"Snabb och smidig affär och mycket trevlig ! Rekommenderas varmt !"
säljare på Sergeantgatan 10

12 dec 2021

"Sandra är väldigt professionell och strukturerad. Hon lyssnade på våra behov och förklarade och gav bra råd under hela processen. Hon är väldigt engagerad och lätt att nå. Vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Lönnebergagatan 9A

08 dec 2021

"Engagerad och professionell! "
säljare på Värnhemsgatan 13

25 nov 2021

"Sandra är mycket strukturerad, driven och jag uppfattar henne som mycket professionell.
Kan verkligen rekommendera henne, är så nöjd."
säljare på Klågerupsvägen 311H

23 nov 2021

"Det har varit en väldigt trevlig upplevelse att vi fick Sandra till vår mäklare.
Stor förståelse för oss och hur vi ville allting skulle genomföras. Skulle absolut rekommendera henne och själv inte tveka att anlita henne igen."
säljare på Lönnebergagatan 61

02 nov 2021

"Jag kände stort förtroende för Sandra under hela processen med försäljningen av min bostad. Jag fick snabba svar på mina frågor och trevligt bemötande. Skulle gärna anlita henne igen om jag i framtiden ska sälja eller köpa ny bostad."
säljare på Ingenjörsgatan 16

25 okt 2021

"Sandra är en duktig mäklare. Vi är nöjda med hennes insats. Hon höll oss informerade under hela processen. Hon var väldigt hjälpsam och engagerad."
säljare på Tors gränd 13

24 okt 2021

"Mycket proffsig och engagerad mäklare. Höll oss hela tiden uppdaterade. Lätt att få tag på. Vi hade full tillit till Sandra Kalamar! "
säljare på Skimmelgatan 5

22 okt 2021

"Sandra är en lysande mäklare det är andra gången jag engagerar henne och man vet vad man kan förvänta sig. Hon håller en uppdaterad under processen och kommer med idéer för att öka försäljningspriset. Tack vare henne gjorde vi rekordförsäljning i föreningen och hon ökade priset med 10%. "
"Sandra är en lysande mäklare det är andra gången jag engagerar henne och man vet vad man kan förvänta sig. Hon håller en uppdaterad under processen och kommer med idéer för att öka försäljningspriset. Tack vare henne gjorde vi rekordförsäljning i föreningen och hon ökade priset med 10%. "
Läs mer
säljare på Stora Trädgårdsgatan 3C

17 okt 2021

"Driven, engagerad, tillgänglig, hjälpsam och mycket trevlig "
säljare på Sergeantgatan 22

29 sep 2021

"Denna försäljning skötte Sandra med bravur. Med goda argument och en proffsig hantering av både objekt och presumtiva köpare, lyckades hon göra oss mer än nöjda med försäljningen. Sandra har det där ” lilla extra” som gör det hon förmedlar till en lyckad affär."
"Denna försäljning skötte Sandra med bravur. Med goda argument och en proffsig hantering av både objekt och presumtiva köpare, lyckades hon göra oss mer än nöjda med försäljningen. Sandra har det där ” lilla extra” som gör det hon förmedlar till en lyckad affär."
Läs mer
säljare på Vitoxelgatan 12A

29 sep 2021

"Sandra visade redan vid första kontakten (värdering), att hon är en föredömlig mäklare värd sin yrkestitel. Med ett proffsigt bemötande, tydlighet i sin beskrivning och med ett ärligt intryck vann hon vårt förtroende och blev därmed vår mäklare. Hon har varit med oss sedan steg 1 och informerat o..."
"Sandra visade redan vid första kontakten (värdering), att hon är en föredömlig mäklare värd sin yrkestitel. Med ett proffsigt bemötande, tydlighet i sin beskrivning och med ett ärligt intryck vann hon vårt förtroende och blev därmed vår mäklare. Hon har varit med oss sedan steg 1 och informerat oss vid varje moment som en husförsäljning har. "
Läs mer
säljare på Jägersrovägen 67

28 sep 2021

"Sandra var helt fantastisk. Förutom hennes noggrannhet, tydlighet, professionalitet och absolut charm, var hon också mycket lätt att ha och göra med. Hon förenklade hela proceduren för oss genom hennes gedigna arbete och underlättade alla beslut så väl som försäljningen. Det hela var färdigt på b..."
"Sandra var helt fantastisk. Förutom hennes noggrannhet, tydlighet, professionalitet och absolut charm, var hon också mycket lätt att ha och göra med. Hon förenklade hela proceduren för oss genom hennes gedigna arbete och underlättade alla beslut så väl som försäljningen. Det hela var färdigt på bara tre dagar från första visningen. "
Läs mer
säljare på Bullerbygatan 99

31 aug 2021

"Bästa betyg, kunde inte bli bättre!"
säljare på Karolingatan 14

26 aug 2021

"Anlitar du inte Sandra så gör du ditt livs största misstag. Sandra är mäklaren du kan lita på och jag garanterar att hon håller dig uppdaterad under hela tiden. "
säljare på Thomsons väg 22

19 aug 2021

"Mäklaren tog till sig mina prioriteringar, var aktiv och driven utan att "köra över" mig. Som förstagångssäljare uppskattade jag även hennes tålamod och pedagogiska förmåga, vare sig det gällde bank- och ekonomifrågor eller lantmäteriförrättning - som hon förklarade bättre än Lantmäteriets egen h..."
"Mäklaren tog till sig mina prioriteringar, var aktiv och driven utan att "köra över" mig. Som förstagångssäljare uppskattade jag även hennes tålamod och pedagogiska förmåga, vare sig det gällde bank- och ekonomifrågor eller lantmäteriförrättning - som hon förklarade bättre än Lantmäteriets egen handläggare. "
Läs mer
säljare på Lergöksgatan 43

19 aug 2021

"Sandra jobbar hårt för kunden och erbjuder råd vid behov och upplyser om för- och nackdelar med olika beslut som måste tas."
säljare på Vannagårdsgatan 70

16 aug 2021

"Sandra var mycket duktig. Hon uppdaterade mig hela tiden om vad som hände. Hon var alltid positiv och glad . Jag är helnöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Bullerbygatan 99

04 aug 2021

"Sandra var helt underbart o jobba med Hon kunde sitt jobb Litade fullt på henne"
säljare på Västra Skrävlingevägen 207

22 jul 2021

"Sandra är en fantastisk fin människa och en duktig säljare Kändes tryggt från början gav information på ett tydligt och förtroende givande sätt. Det finns bara gott och säga om Sandra. Jag kommer varmt rekommendera henne till någon annan som ska sälja sin fastighet "
"Sandra är en fantastisk fin människa och en duktig säljare Kändes tryggt från början gav information på ett tydligt och förtroende givande sätt. Det finns bara gott och säga om Sandra. Jag kommer varmt rekommendera henne till någon annan som ska sälja sin fastighet "
Läs mer
säljare på Ekbackegatan 35

24 jun 2021

"Mäklaren var absolut perfekt i alla avseenden och jobbade snabbt fram ett resultat som vi är mycket nöjda med."
säljare på Solistgatan 2A

16 jun 2021

"Sandra är en proffsig och bra mäklare. Försäljningen blev väldig smidig och enkel. "
säljare på Serenadgatan 70

02 jun 2021

"Vi har aldrig träffat på en mäklare som Sandra, fast vi har gjort 7-8 bostadsaffärer i vårt liv. Hon är mycket proffsig, kunnig, hjälpsam, tillgänglig. Vi kände oss trygga genom hela processen, hittar inte den rätta superlativ som passar henne mest, unik och yrkesskicklig mäklare! Tack!"
"Vi har aldrig träffat på en mäklare som Sandra, fast vi har gjort 7-8 bostadsaffärer i vårt liv. Hon är mycket proffsig, kunnig, hjälpsam, tillgänglig. Vi kände oss trygga genom hela processen, hittar inte den rätta superlativ som passar henne mest, unik och yrkesskicklig mäklare! Tack!"
Läs mer
säljare på Lergöksgatan 53

20 maj 2021

"Sandra är Väldig duktig, passionerad, trevlig, lyhörd, klok, alltid bra att lyssena på och hjälpa åt. 10/10 rekommenderat!"
säljare på Maskrosgatan 6

20 maj 2021

"Sandra har verkligen skött hela försälningsprocessen utomodentligt. Vill man ha en mäklare som brinner för sitt jobb, är alert, otroligt kompetent och ständigt återkopplar har ni hittat rätt. Det har verkligen varit ett rent nöje att få samarbeta med Sandra under hela försäljningsprocessen. Jag k..."
"Sandra har verkligen skött hela försälningsprocessen utomodentligt. Vill man ha en mäklare som brinner för sitt jobb, är alert, otroligt kompetent och ständigt återkopplar har ni hittat rätt. Det har verkligen varit ett rent nöje att få samarbeta med Sandra under hela försäljningsprocessen. Jag kan inte annat än ge mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Vimmerbyvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
4
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
67 795 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
143 av 146 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
128 av 146 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
150 av 150 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 150 säljare

Sandra på kartan.

197 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
151 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
3 rum, 75 m²
33 266 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 344 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 67 m²
33 582 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 400 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 65 m²
32 230 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 385 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 75 m²
33 266 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 888 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 82 m²
32 865 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 683 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 250 000 kr
Lägenhet Segevång
+ 55 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi tycker att Sandra är en fantastisk mäklare på så många sätt. Hon är alltid positiv, väldigt hjälpsam, svarar alltid på mail, sms eller när man ringer. Ger goda råd och håller en uppdaterad nonstop. Rekommenderar starkt. "
Slutpris saknas
Lägenhet Sankt Knut
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
3 375 000 kr
Lägenhet Centrum
-120 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En försäljning med Sandra var verkligen en upplevelse. Jag är själv en gammal säljare och jag är mer än nöjd med alla bitar som är viktiga för mig vid en lägenhetsförsäljning. Sandra var otroligt närvarande under hela den här processen och även om det kan tänkas som en jobbig och påfrestande process att sälja en lägenhet så gjorde min mäklare denna processen som en trygg och enkel affär. Jag har enbart positivt att skriva och säga om Sandra och nästa gång jag väljer att sälja min lägenhet så är jag så kommer jag utan tvekan välja Sandra Kalamar igen! "
4 500 000 kr
Kedjehus Hjärup
-195 000 kr
5 rum, 135 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
5 100 000 kr
Villa Kastanjegården
+ 105 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är en lyhörd och professionell mäklare. Hon är engagerad och drivande och höll oss uppdaterad under hela säljprocessen. Dessutom är hon en trevlig person och därför kan vi varmt rekommendera henne till andra."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.