Sandra Kalamar

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Sandra Kalamar
Profilbild för Sandra Kalamar
Säljarfavorit
Sandra Kalamar
4.9 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
14 st
51 805 000 kr

Bakgrund

Sandra Kalamar jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Sandra har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Sandra har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 68 525 000 kr.

Presentation

FOKUSERAD - ERFAREN - DRIVEN

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just Du ska få en riktigt framgångsrik försäljning! Ser fram emot att höras!

Meriter/Utmärkelser
2020
2020 - #2; mest rekommenderad Malmö; Reco
2020 Q2 - bäst betyg Sverige; Reco
2020 Q2 - bäst betyg Skåne; Reco
2020 Q2 - mest trovärdig Malmö; Reco
2020 Q1 - bäst omdömen Malmö; Reco
2020 - Juli Top 2 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
2020 - Augusti Månadens säljare MOHV Malmö
2019
2019 Augusti – Top 5 gällande omsättning för totala MOHV-kedjan i Sverige
2019 Augusti – Månadens säljare MOHV Malmö
2019 Oktober – Flest publicerade 1:or i Hyllie
2019 April – Månadens säljare MOHV Malmö, månadens hitrate MOHV Malmö, top 10 gällande omsättning i totala MOHV-kedjan i Sverige
2019 – Rekordförsäljningar gällande kvadratmeterpris i flertalet föreningar

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sandra.

16 apr 2021

"Jätte duktig på det hon gör! Verkligen grym! Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Hedvägen 31

31 mar 2021

"Proffsig och driven! Rekommenderas!"
säljare på Fågelbacksgatan 8C

28 mar 2021

"Superproffs och oerhört socialt kompetent +++++"
säljare på Vallgårdsvägen 12

20 mar 2021

"Allt var till full belåtenhet. Ett nöje att samarbeta med Sandra, trevlig och väldigt kompetent!"
säljare på Svågertorpsvägen 49

02 mar 2021

"Sandra är en superstjärna till mäklaren, extremt kunnig och kompetent i sitt yrke. Det bästa var att vi åkte på semester och tog det lugnt medans hon jobbade på och sålde huset efter bara några dagar! Under hela tiden informerade hon oss om hur läget ligger till så att vi kunde känna oss trygga vilket vi respekterar mycket. Mycket glad och positiv människa och alltid nåbar ifall frågor eller funderingar dyker upp. Ger verkligen 100% ifrån sig så att både säljare och köpare kan känna sig nöjda. Tack Sandra för ett gott samarbete och ett lyckat bostadsaffär. "
säljare på Risebergavägen 78A

31 dec 2020

"Sandra är en professionell mäklare,
samtidigt hon var hjälpsam, mänsklig med medkänsla, för att husets försäljningen var på grund av seperations vilkor, Sandra kunde hjälpa mig på att försäljningen av huset blir så smidigt som möjligt, hon håller mig uppdaterad med all information,
Sandra en Diamant som mäklare och som mänskligt,
God fortsättning"
säljare på Gustaf Pålssons väg 8

22 dec 2020

"Gold stjärna! "
säljare på Furugatan 19

03 dec 2020

"Sandra Kalamar är en unik mäklare bättre sagt high-class mäklare i branschen. Hon är enormt mycket engagerad, kompetent, kunnig samt aktiv till 100% i sitt arbete. Det som jag uppskattade mest är hennes sätt att kommunicera under försäljningsprocessen samt att hon vågar ställa krav till mig som säljare i syftet att nå gemensamma mål. Jag kände mig tryggt med henne, jag fick bara luta bakåt och hon fixade allt från början till slutet. Vill understryka att Sandra lägger stor vikt på att göra både säljare och köpare glada, det respekterar jag jättemycket.
Sandra tar sitt arbete till nästa nivå och jag tycker det var ett riktigt bra val av mäklare, jag har haft tur. Sandra är en exceptionell mäklare och jag kommer absolut kontakta henne nästa gång när jag ska sälja eller köpa. Det finns mäklare sen det finns mäklare som Sandra. Det lilla extra med Sandra är att hon är alltid glad och möter dig med ett stort leende, helt enkelt en fantastisk person och mäklare. Varmt rekommenderar alla dagar i veckan!! Tack Sandra och tack MOHV för ett riktigt bra samarbete. Vi ses nästa gång!
"
säljare på Grönalundsgatan 32B

27 nov 2020

"Vi var extremt nöjda med Sandra! Det kändes som att hon verkligen gav allt för att vi skulle få en bra bostadsaffär! "
säljare på Mariedalsvägen 55D

24 nov 2020

"Lugn och lyhörd. Bra dialog i upplägg och stöttande i processen. "
säljare på Östra Förstadsgatan 17A

16 nov 2020

"Jättenöjd! Trevlig, transparent och tillgänglig. Upplevde och uppskattade att hon var noga med att både köpare och säljare är nöjda. "
säljare på Ellstorpsgatan 3A

30 okt 2020

"Vill ni ha en 100% engagerad och energidriven mäklare är det Sandra ni ska välja! Oerhört lyhörd och påläst gällande allting! Väldigt målinriktad och mkt trevlig:) Vi ses vid nästa försäljning igen:D "
säljare på Stadiongatan 51A

16 okt 2020

"Sandra är otroligt lyhörd och lätt att samarbeta med, kom med kloka råd och tips. Lätt att få tag på även kvällar och helger när det behövdes och väldigt driven och målmedveten. En trygg mäklare att göra affärer med som jag verkligen kan rekommendera."
säljare på Ekgatan 18A

24 sep 2020

"Professionell och effektiv.
Rekommenderas starkt. "
säljare på Pilebjersvägen 10

23 sep 2020

"Sandra har nu sålt 3 bostäder inom familjen. Vi är alla nöjda.
Målinriktad, förtroendeingivande och driven! En mäklare jag varmt rekommenderar. "
säljare på Pepparrotsvägen 80

14 sep 2020

"Proffsig, engagerad och trygg! Duktig på sitt jobb! Återkopplade snabbt hela tiden. Rekommenderar Sandra! "
säljare på Sallerupsvägen 2

31 aug 2020

"Bästa mäklaren"
säljare på Helenetorpsgatan 34

29 aug 2020

"Sandra Kalamar is a professional, extremely confident and a charming person who guided us through the whole process of selling our apartment. We had received quick responses from her if we had any questions as well as always keeping us updated with the negotiations with potential buyers. Helped us understand and explained clearly term and conditions when signing the contract. She is highly recommended for anyone selling properties."
säljare på Serenadgatan 50

28 aug 2020

"Jag rekommenderar starkt fastighetsmäklare Sandra Kalamar. Driven, energisk och kunnig samt väldigt professionell. "
säljare på Per Albin Hanssons väg 50A

21 aug 2020

"Träffade många duktiga mäklare men Sandra va en klass för sig både före och efter försäljningen!"
säljare på Axel Danielssons väg 496

11 aug 2020

"Bra engagemang och bra dialog före under samt efter avslutad försäljning. Mkt nöjda och kan varmt rekommendera mäklaren och firman !"
säljare på Slussgatan 12G

05 aug 2020

"Vi är så nöjda med Sandra, strålande bemötande samt ett proffsigt förhållningssätt. Sandra är en sådan person som får de omöjliga att bli möjligt. MOHV får hålla hårt om henne, hon är en stjärna.
"
säljare på Planetgatan 2

28 jul 2020

"Sandra är professionell och lyhörd. Hon kommunicerar fortlöpande och håller en uppdaterad. Hon levererar dessutom alltid! "
säljare på Knopgränd 1A

18 jul 2020

"Väldigt nöjd! "
säljare på Per Albin Hanssons väg 54B

01 jul 2020

"Bättre mäklare än Sandra kan inte finnas. Hon har mer än väl motsvarat alla förväntningar. Med Sandra är man i trygga och mycket professionella händer under hela processen. Jag och min familj kommer att rekommendera Sandra till alla i vår bekantskapskrets, som skall sälja sin bostad."
säljare på Kulladalsgatan 12C

03 jun 2020

"Supernöjd med min mäklare,svårt i Corona tider att hitta spekulanter & jag behövde sälja. Men hon informerade mig under hela loppet & det var superbra!"
säljare på Lagmansgatan 6A

03 jun 2020

"Mycket proffessionelt rekommenderar Sandra starkt till andra "
säljare på Axel Danielssons väg 31

31 maj 2020

"Sandra hjälpte oss med vår första bostadsförsäljning och var ett bra stöd när vi köpte vår nya bostad. En mycket pålitlig och kompetent mäklare som är jordnära, realistisk och ärlig. Hon är väldigt trevlig och kommunikativ vilket också känns tryggt då köpare får samma bemötande. Glad för mitt val av Sandra!"
säljare på Nobelvägen 82

31 maj 2020

"Finns inte så mycket att säga mer än att allt gick SUPER smidigt o att det va SUPER servic. För mig va det första gången att sälja o jag fick svar på alla mina korkade fråga. Fast enligt Sandra fanns det inga korkade frågor ;)"
säljare på Västra Skrävlingevägen 175

12 maj 2020

"Sandra är en trevlig och duktig mäklare som sålde vår lägenhet snabbt och smidigt."
säljare på Köpenhamnsvägen 48C

04 maj 2020

"Sandra har varit en fantastiskt mäklare från första telefonsamtalet tills affären avslutats efter besiktning. Hon är otroligt driven, kompetent, engagerad, lyhörd och tillgänglig."
säljare på Ekgatan 18A

27 apr 2020

"Bra dialog, vi förstod varandra och därav blev resultat bra :) "
säljare på Baskemöllegatan 3B

22 apr 2020

"Sandra är professionell och enkel att samarbeta med. Hon håller en uppdaterad enligt överenskommen utsträckning och levererar resultat, även i svåra tider vilket många andra mäklare verkar ha problem med. Rekommenderas starkt."
säljare på Mastgränd 28

05 apr 2020

"Superduktig och engagerad mäklare, har sett många, hon är bra"
säljare på Sallerupsvägen 6

05 mar 2020

"Bästa mäklaren på marknaden.Professionell, driven och mycket trevlig och ödmjuk. Toppen på alla sätt och vis. "
säljare på Per Albin Hanssons väg 52A

04 mar 2020

"Så himla nöjd med Sandra som mäklare, utan någon överdrift. Hon är både trevlig och professionell, kompetent, engagerad, och det var raka rör som gäller vilket känns bra. Man känner sig trygg från start till mållinje. Rekommenderas starkt till alla som både vill sälja och/eller köpa lägenhet. "
säljare på Sallerupsvägen 216A

18 jan 2020

"Sandra är en väldigt duktig mäklare med positiv och jätte bra energi. Vi har sålt två lägenheter med Sandra som mäklare och vi har fått bättre än förväntad. Hennes passion som mäklare ger utmärkt resultat och rekommenderar stark att ha henne igen som mäklare. Våran samarbete tar inte slut här då vi är så super nöjda. Sandra är bäst :)
Mvh Valon Pefqeli "
säljare på Lönngatan 50F

05 dec 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Sandra. Mycket engagemang, snabb, informativ och återkopplade under hela processen.
En mäklare som sätter kunden i centrum.
Dennis & Agneta"
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

31 okt 2019

"Man får absolut inte bättre mäklare än Sandra...helt klart bäst...10/10 klockrent.."
säljare på Rödkullastigen 11B

15 okt 2019

"Vi är supernöjda med Sandra. Hon är engagerad, proffsig, påläst, trevlig och väldigt ödmjuk. Vi skulle anlita henne igen och rekommenderar andra att kontakta henne för en trygg och professionell köp- eller säljupplevelse. "
säljare på Östra Tullgatan 7

16 sep 2019

"Allt gick bättre än förväntat. "
säljare på Von Lingens väg 116

22 aug 2019

"Jag kontaktade MOHV efter rekommendation av en kompis när jag skulle sälja min 2:a i Malmgården vid Värnhem och blev hänvisad till Sandra Kalamar som firmans ansvariga för området.
Jag behövde sälja min lägenhet så snabbt som möjligt, så det fanns inte tid att ta in en stylist eller motsvarande. Sandra lämnade rekommendationer på styling som jag kunde ordna på egen hand, och det blev väldigt bra. Hon löste också en ny fotograf med kort varsel när den först anlitade fotografen blev sjuk kort innan fotografering. Efter försäljning rekommenderade hon också en prisvärd och smidig flyttstädfirma.
Försäljningen tog åtta dagar från att annonsen lades ut på Hemnet till att jag kunde skriva kontrakt. Budgivningen gick över förväntan, mycket tack vare Sandras insatser, och hon skötte kommunikationen med mig under budgivningen på ett smidigt sätt trots att jag befann mig utomlands och flera tidszoner bort.
Mitt samlade intryck av Sandras bemötande var att hon var väldigt kunnig, professionell och trevlig. Alla delar i försäljningsprocessen gick smidigt och jag kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Kungsgatan 29

16 aug 2019

"Supernöjd. Proffsig, engagerad och trevlig. "
säljare på Kolsyregatan 9

08 aug 2019

"Supertrevlig och kompetent mäklare som jag verkligen vill rekommendera till andra!"
säljare på Ängdalavägen 31

01 mar 2019

"Lätt att få tag på, väldigt tydlig och oerhört målinriktad! "
säljare på Ellstorpsgatan 3D

14 dec 2018

"Mægleren var perfekt til jobbet.
Og hvis jeg skulle sælge noget igen vil jeg vælge den samme mægler."
säljare på Serenadgatan 29

13 dec 2018

"Sandra har gjort ett mycket profsigt jobb ! Hennes engagemang och insats var mycket utöver den vanliga !! Hon är den bästa mäklaren och människan jag har jobbat med ! ( jag har köpt och sålt lägenheter vid 4 tillfällen) tack så mycket för din hjälp !!! Sandra"
säljare på Blekingsborgsgatan 1B

17 nov 2018

"Jag är jättenöjd med Sandra. Jag känner verkligen att hon ansträngde sig till sitt yttersta för att bostadsförsäljningen skulle gå så bra som möjligt. Hon höll mig hela tiden informerad om allt som hände. Dessutom hjälpte hon mig med diverse smått besvärliga saker ang möbler osv som vissa andra mäklare inte hade lust att hjälpa mig med. Mvg :)"
säljare på Eslövsgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
4
Radhus
2
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
68 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 88 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
77 av 86 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 89 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 89 säljare

Sandra på kartan.

125 tidigare annonser
1 bostäder till salu
90 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 795 000 kr
5 rum, 125 m²
30 360 kr/m²
Parhus, Malmö

Tidigare försäljningar.

Annonser

13 500 000 kr
Villa Bjärred
-500 000 kr
8 rum, 284 m²
Utropspris: 14 000 000 kr
880 000 kr
Lägenhet Trelleborg
+ 185 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jätte duktig på det hon gör! Verkligen grym! Rekommenderar henne starkt!"
2 435 000 kr
Lägenhet Hästhagen
+ 440 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig och driven! Rekommenderas!"
3 450 000 kr
Radhus Åkarp
+ 155 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Superproffs och oerhört socialt kompetent +++++"
2 100 000 kr
Lägenhet Lindeborg
+ 105 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Allt var till full belåtenhet. Ett nöje att samarbeta med Sandra, trevlig och väldigt kompetent!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.