Sandra Hansson

Profilbild för Sandra Hansson
Säljarfavorit
Sandra Hansson
4.9 / 5
(336 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
29 st
190 120 000 kr

Bakgrund

Sandra Hansson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Sandra har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2022. Sandra har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 187 445 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja så bokar vi in ett möte.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sandra.

05 feb 2023

"Sandra får våra varmaste rekommendationer. En mer inlyssnande och strategiskt smart mäklare hittar ni inte!"
säljare på Slåttervallsgatan 1

30 jan 2023

"Sandra överträffade mina förväntningar i en mycket svår bostadssituation med tanke på höjda räntor, inflation, kriget i Ukraina m.m. Rekommenderas starkt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 43

29 jan 2023

"Sandra är fantastisk och vi skulle absolut kunna anställa henne som vår mäklare igen. "
säljare på Slåttervallsgatan 3

27 jan 2023

"Sandra är en fantastiskt duktig och engagerad mäklare. Hon är också väldigt trevlig och mycket skicklig mäklare. Rekommenderar henne å det varmaste oavsett om du är köpare eller säljare. "
säljare på Taxgatan 2

25 jan 2023

"Jag har tidigare köpt två lägenheter och nu även sålt en lägenhet med Sandra, och har enbart positiva saker att säga. Oavsett om jag har varit köpare eller säljare så har jag känt fullt förtroende, och upplevt att hon är väldigt mån om att båda parter ska bli nöjda. Rekommenderas!"
"Jag har tidigare köpt två lägenheter och nu även sålt en lägenhet med Sandra, och har enbart positiva saker att säga. Oavsett om jag har varit köpare eller säljare så har jag känt fullt förtroende, och upplevt att hon är väldigt mån om att båda parter ska bli nöjda. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Hårdvallsgatan 11

24 jan 2023

"Bästa mäklaren! Rekommenderar starkt! "
säljare på Storängsgatan 5

22 jan 2023

"Detta är tredje gången vi samarbetar med Sandra. De första två gångerna gällde försäljning av lägenheter på Gärdet, vilket väl kan anses vara Sandras "hemmaplan". Denna gång gällde det en försäljning i Danderyd. Vi har varit så nöjda med Sandra som mäklare att vi bad Sandra hjälpa till med denna ..."
"Detta är tredje gången vi samarbetar med Sandra. De första två gångerna gällde försäljning av lägenheter på Gärdet, vilket väl kan anses vara Sandras "hemmaplan". Denna gång gällde det en försäljning i Danderyd. Vi har varit så nöjda med Sandra som mäklare att vi bad Sandra hjälpa till med denna försäljning snarare än att kontakta någon lokal Danderyds mäklare. Vi har inte ångrat oss en sekund! Rakt igenom skickligt genomförd försäljning med god löpande kontakt genom hela processen. Vi har samarbetat med andra mäklare, men vi upplever Sandra som den bästa mäklaren i Stockholm. Nästa gång: Sandra igen!"
Läs mer
säljare på Bengt Färjares väg 3

20 jan 2023

"Vi köpte lägenheten av Sandra 7 år tidigare, och vi bestämde redan då att när vi säljer vill vi göra det med henne som mäklare. Sandra är otroligt professionell, erfaren, ärlig, tillgänglig och kommunikativ, vi kände oss trygga hela vägen från första kontakt till tillträdesdagen. Vi kan varmt rek..."
"Vi köpte lägenheten av Sandra 7 år tidigare, och vi bestämde redan då att när vi säljer vill vi göra det med henne som mäklare. Sandra är otroligt professionell, erfaren, ärlig, tillgänglig och kommunikativ, vi kände oss trygga hela vägen från första kontakt till tillträdesdagen. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som vill samarbeta med en engagerad och duktig mäklare med mycket god lokalkännedom! "
Läs mer
säljare på Hårdvallsgatan 11

20 jan 2023

"Man kan sammanfatta Sandra Hansson i hennes roll som vår mäklare i ett ord: superprofessionell - och det i varje detalj. Sandra förmedlar tillit i relationen som skapar en trygghet hos oss som säljare. Bemötandet och sättet för kommunikation under säljprocessen har genomgående skapat förtroende. "
"Man kan sammanfatta Sandra Hansson i hennes roll som vår mäklare i ett ord: superprofessionell - och det i varje detalj. Sandra förmedlar tillit i relationen som skapar en trygghet hos oss som säljare. Bemötandet och sättet för kommunikation under säljprocessen har genomgående skapat förtroende. "
Läs mer
säljare på Rindögatan 28

20 jan 2023

"Sandra är överlägset den bästa mäklare jag haft att göra med under alla år. Gedigen kunskap, proffsig, tillgänglig och supertrevlig! 11 poäng av 10 möjliga!"
säljare på Rindögatan 17

17 dec 2022

"Sandra är trevlig, professionell och bra på att tänka utanför boxen. På en skakig marknad var hennes lugn och kunskap väldigt värdefull. "
säljare på Jaktgatan 10

03 dec 2022

"Mycket nöjda, stort plus för fina bilder och proffsig fotograf!"
säljare på Drevergatan 1A

07 nov 2022

"Vi är så glada att vi valde Sandra som mäklare och supernöjda med försäljningen på den här tuffa marknaden."
säljare på Sankt Göransgatan 127

19 okt 2022

"Super mäklare!
Kunnig och driven!"
säljare på Jaktgatan 11

04 okt 2022

"Vi är jättenöjda med Sandras jobb i en svår marknad. En pålitlig mäklare med bra koll på läget!"
säljare på Smedsbacksgatan 26

30 sep 2022

"Jag har jobbat i bank som bankchef på Östermalm på 70- talet i Jämtland och sist i Hudiksvall. Har varit med om många fastighetsaffärer genom åren, men måste säga att maken till seriositet , feed back mm är imponerande. Kan verkligen rekommendera Sandra och hennes medarbetare med mitt hela hjärta..."
"Jag har jobbat i bank som bankchef på Östermalm på 70- talet i Jämtland och sist i Hudiksvall. Har varit med om många fastighetsaffärer genom åren, men måste säga att maken till seriositet , feed back mm är imponerande. Kan verkligen rekommendera Sandra och hennes medarbetare med mitt hela hjärta. Kände sådan trygghet redan när jag träffade henne första gången. Grattis Notar till att ni har en sådan strålande och ärlig medarbetare! "
Läs mer
säljare på Östhammarsgatan 69

30 sep 2022

"Helt klart områdets bästa mäklare. Trovärdig åt alla håll och höll vad hon lovade. Duktig projektledare så att man slipper tänka på alla aspekter själv."
säljare på Taxgatan 4

29 sep 2022

"Suuuupernöjd med Sandra! Otroligt professionell, trevlig och trygg. Hon var engagerad och hjälpsam genom hela processen. Jag är verkligen så himla glad och tacksam! "
säljare på Rindögatan 25

06 sep 2022

"Vi köpte vår lägenhet av Sandra för cirka 4 år sedan, så nu när vi skulle sälja samma lägenhet var Sandra ett givet val. Hon har bra känsla för marknaden, gav bra råd i aktuell säljsituation samt att dialogen med Sandra känns rak och enkel. "
säljare på Drevergatan 1A

03 sep 2022

"Sandra gav ett gott intryck redan vid första mötet. Kunnig, förberedd, driven, represantiv med bra lokalkännedom! Har redan rekommenderat Sandra vidare till vänner som både vill sälja i området men också köpa."
säljare på Drevergatan 1A

03 sep 2022

"Sandra utförde ett bra jobb och lyckades sälja lägenheten innan den släpptes på marknaden tack vare hennes kundstock och engagemang. Jag hade önskat att hon var enklare att få tag på samt att hon hade initierat kommunikation för uppdateringen av försäljningsprocessen. Vid startad budgivning tog d..."
"Sandra utförde ett bra jobb och lyckades sälja lägenheten innan den släpptes på marknaden tack vare hennes kundstock och engagemang. Jag hade önskat att hon var enklare att få tag på samt att hon hade initierat kommunikation för uppdateringen av försäljningsprocessen. Vid startad budgivning tog det lång tid innan uppdatering kom, i vissa lägen fanns det inget nytt att presentera men jag hade uppskattat om hon då informerat att processen tar längre tid än vanligt och vart vi stod i nuläget. "
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 4

01 jul 2022

"Sandra är en ambitiöst och trevlig mäklare som gör det lilla extra för sina kunder! Alltid lätt att få tag på "
säljare på Smedsbacksgatan 20

29 jun 2022

"Sandra lotsade mig både genom köpet av ny bostad men framförallt under försäljningen av min. I ett läge där marknaden tvärstannade och få affärer ens genomfördes till utropspris (maj 2022) lotsade hon både köpare och mig till ett bra avslut. Otroligt professionell och engagerad och får de allra b..."
"Sandra lotsade mig både genom köpet av ny bostad men framförallt under försäljningen av min. I ett läge där marknaden tvärstannade och få affärer ens genomfördes till utropspris (maj 2022) lotsade hon både köpare och mig till ett bra avslut. Otroligt professionell och engagerad och får de allra bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 22D

18 maj 2022

"Sandra är enkel att samarbeta med och alltid lösningsorienterad. Hon matchar kunder mot bostaden med bravur och ser till att hålla både säljare och köpare uppdaterade utan att det känns tvingande. Jag har både köpt av, och sålt med, Sandra och kan bara konstatera att hon gör ett toppenjobb från b..."
"Sandra är enkel att samarbeta med och alltid lösningsorienterad. Hon matchar kunder mot bostaden med bravur och ser till att hålla både säljare och köpare uppdaterade utan att det känns tvingande. Jag har både köpt av, och sålt med, Sandra och kan bara konstatera att hon gör ett toppenjobb från både en säljares och köpares perspektiv. Rekommenderar henne alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Fagningsgatan 9

11 maj 2022

"Sandra var kunnig, engagerad och tillmötesgående, trevlig och också mycket snabb. Jag kan varmt rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Jaktgatan 11

10 maj 2022

"Sandra är en fantastisk mäklare, lyhörd, proffsig, otroligt kunnig och smart! Vår försäljning överträffade våra förväntningar med hjälp av Sandra! Vi rekommenderar verkligen att anlita henne, hon får 10 av 10 på alla plan! "
säljare på Slåttervallsgatan 1

29 apr 2022

"Sandra gjorde försäljningen av vår lägenhet till en otroligt smidig resa. Hon är mycket kompetent, driven och trevlig!"
säljare på Kungsholms Strand 169

27 apr 2022

"Vi är jättenöjda med Sandra. Försäljningen var väldigt smidig och processen överträffade våra förväntningar."
säljare på Jaktgatan 10

25 apr 2022

"Vi kan varmt rekommendera Sandra som vi uppfattar som kompetent och skicklig, engagerad samt mycket behaglig att samarbeta med!"
säljare på Högviltsgatan 5

25 apr 2022

"Sandra var superproffsig, lyhörd och väldigt öppen dessutom mån om att vi tillsammans skulle uppnå våra mål med försäljningen. Sammantaget blev hela säljresan lyckad med ett pris över förväntningarna. Så glada och kan varmt rekommendera Sandra
Ulf och Anette Smedberg "
"Sandra var superproffsig, lyhörd och väldigt öppen dessutom mån om att vi tillsammans skulle uppnå våra mål med försäljningen. Sammantaget blev hela säljresan lyckad med ett pris över förväntningarna. Så glada och kan varmt rekommendera Sandra
Ulf och Anette Smedberg "
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 8

04 apr 2022

"We specifically contacted Sandra as she had been the broker for our apartment when we purchased it and we had a good experience with her back then. This time, Sandra confirmed to have deep knowledge of the homes that had been sold and of those for sale in the area, she had clear records of past p..."
"We specifically contacted Sandra as she had been the broker for our apartment when we purchased it and we had a good experience with her back then. This time, Sandra confirmed to have deep knowledge of the homes that had been sold and of those for sale in the area, she had clear records of past purchases and missed purchases of other homes in the area and already had in mind a list of possible buyers based on this. In fact, we had a good offer which we accepted from a person that she contacted ahead of the open house. We were really happy with her and with the selling. We would definitely recommend her to others."
Läs mer
säljare på Studentbacken 32

21 mar 2022

"Rekommenderar Sandra alla dagar i veckan. Hon är professionell, tillgänglig och tydlig. "
säljare på Högviltsgatan 9

17 mar 2022

"Vi är jättenöjda med samarbetet med Sandra. Hon gjorde ett bra intryck redan från start, och lyssnade på våra behov och önskemål. Sandra fick oss att känna oss trygga genom hela affären. Vi rekommenderar varmt Sandra!"
säljare på Settergatan 12

14 mar 2022

"Vi är supernöjda med Sandra! Engagerad, lyhörd och väldigt bra koll på området."
säljare på Hårdvallsgatan 11

10 mar 2022

"Sandra går in helhjärtat i sitt arbete och jag är imponerad över hur mycket tid hon lägger ner för att sina kunder ska känna tillit och trygghet under processen. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare. Väljer man Sandra vet man att man får bästa möjliga säljupplevelse.
"
"Sandra går in helhjärtat i sitt arbete och jag är imponerad över hur mycket tid hon lägger ner för att sina kunder ska känna tillit och trygghet under processen. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare. Väljer man Sandra vet man att man får bästa möjliga säljupplevelse.
"
Läs mer
säljare på Settergatan 8

24 feb 2022

"Det finns dåliga mäklare och så finns det bra mäklare. Sandra tillhör de sistnämnda och om du ska sälja en lägenhet i Norra Djurgårdsstaden kan vi varmt rekommendera henne. Vi har dessutom både köpt och sålt med Sandra, så vi vet att det fungerar bra åt båda hållen."
"Det finns dåliga mäklare och så finns det bra mäklare. Sandra tillhör de sistnämnda och om du ska sälja en lägenhet i Norra Djurgårdsstaden kan vi varmt rekommendera henne. Vi har dessutom både köpt och sålt med Sandra, så vi vet att det fungerar bra åt båda hållen."
Läs mer
säljare på Högviltsgatan 7

21 feb 2022

"Kunnig, engagerad och trevlig genom hela processen från start till mål, väldigt nöjd med samarbetet under försäljningen!"
säljare på Rindögatan 25

09 feb 2022

"Vi är mer än nöjda med Sandras insats. Alltid tillgänglig och återkopplade ofta genom hela processen. Väldigt lyhörd och initiativtagande med många bra ideer. Superbra koll på både område med även föreningen. Vi kommer välja henne även nästa gång."
säljare på Jaktgatan 8

04 feb 2022

"Vi har jobbat med Sandra både som köpare och säljare och är lika nöjda åt båda hållen. Sandra är extremt lyhörd, proffsig och gör verkligen alltid sitt yttersta för att köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga. Som säljare denna gång kan vi inte vara mer än nöjda, sandra håller det hon l..."
"Vi har jobbat med Sandra både som köpare och säljare och är lika nöjda åt båda hållen. Sandra är extremt lyhörd, proffsig och gör verkligen alltid sitt yttersta för att köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga. Som säljare denna gång kan vi inte vara mer än nöjda, sandra håller det hon lovar och mer där till! Otroligt förtroendeingivande och lugn och kan Djurgårdsstaden utan och innan. Hon kommunicerade noga och tydligt längs hela processen och vi är så otroligt nöjda med hela förloppet och inte minst slutresultatet! Vi rekommenderar Sandra alla dagar i veckan om ni ska sälja i Djurgårdsstaden!"
Läs mer
säljare på Drevergatan 1B

03 feb 2022

"Sandra är fenomenal. Så tydlig, lyhörd, oerhört kunnig och proffsig. Kunde inte vara mer nöjd!"
säljare på Storängsgatan 3

03 feb 2022

"Sandra är otroligt kompetent och engagerad och ingav stort förtroende redan vid första mötet. När jag ska sälja igen är valet självklart! "
säljare på Smedsbacksgatan 20

02 feb 2022

"Vi var supernöjda med samarbetet som vi hade med Sandra. Hon var både lyhörd, engagerad och höll oss uppdaterade under tiden. Vi har både köpt och sålt via Sandra och vi rekommenderar henne varmt till andra som går i sälj tankar. Hon är grym på sitt arbete."
"Vi var supernöjda med samarbetet som vi hade med Sandra. Hon var både lyhörd, engagerad och höll oss uppdaterade under tiden. Vi har både köpt och sålt via Sandra och vi rekommenderar henne varmt till andra som går i sälj tankar. Hon är grym på sitt arbete."
Läs mer
säljare på Rindögatan 40

02 feb 2022

"Jag var så nöjd med Sandra. Hon var engagerad, glad och proffsig genom hela processen.
Älskade framförallt hur ärlig hon var. Allt kändes transparent. Rekommenderar alla att välja Sandra."
säljare på Furusundsgatan 13

24 jan 2022

"Påläst, bra rekommendationer, kontinerlig kontakt och uppdatering"
säljare på Högviltsgatan 9

18 nov 2021

"Ödmjuk och förståelse om våra förväntningar med stort engagemang och driv för säljare och köpare."
säljare på Jaktgatan 14

15 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda och kommer rekommendera Sandra till våra vänner och bekanta. "
säljare på Jaktgatan 14

11 nov 2021

"Jag har både köpt och sålt med Sandra och kände mig trygg och väldigt nöjd båda gångerna! "
säljare på Smedsbacksgatan 7

09 nov 2021

"Jättenöjd! Sandra är otroligt driven, kunnig och professionell. Bra uppdateringar genom hela processen. Grym från början till slut i en försäljning som gick över förväntan! Rekommenderar varmt!"
säljare på Rindögatan 48

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
187 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
312 av 325 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
277 av 327 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
321 av 325 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
332 av 333 säljare

Sandra på kartan.

591 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
333 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 96 m²
Lägenhet, Stockholm
4 677 kr/mån
6 700 000 kr
3 rum, 75 m²
89 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 916 kr/mån
3 rum, 80,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 904 kr/mån
2 700 000 kr
2 rum, 43 m²
62 790 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 630 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Stockholm
3 277 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
2 rum, 62 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1,5 rum, 36 m²
7 700 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
3 rum, 83 m²
Utropspris: 7 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra får våra varmaste rekommendationer. En mer inlyssnande och strategiskt smart mäklare hittar ni inte!"
3 300 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
-150 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 300 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 105 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra överträffade mina förväntningar i en mycket svår bostadssituation med tanke på höjda räntor, inflation, kriget i Ukraina m.m. Rekommenderas starkt!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.