Sandra Hansson

Profilbild för Sandra Hansson
Säljarfavorit
Sandra Hansson
4.9 / 5
(235 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
39 st
213 180 000 kr

Bakgrund

Sandra Hansson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Sandra har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Sandra har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 304 260 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja så bokar vi in ett möte.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sandra.

11 jun 2021

"Stabil, trygg och energirik process från start till mål. Fem solar!"
säljare på Bobergsgatan 6

07 jun 2021

"Vi fick mycket bra hjälp! Det var en snabb och smidig försäljning. Kan inte önska mer av en mäklare! Stort TACK till Sandra!"
säljare på Taxgatan 10

04 jun 2021

"Trots att vi inte riktigt nådde hela vägen till önskat slutpris gjorde Sandra ett fantastisk jobb och såg hela tiden till att hålla mig uppdaterad. Sandra är en lyhörd och proffsig mäklare som skapar förtroende och gör sitt yttersta för att slutresultatet ska bli bra som möjligt. "
säljare på Smedsbacksgatan 11

11 maj 2021

"Snabb och smidig försäljning, vi är supernöjda!"
säljare på Smedsbacksgatan 7

05 maj 2021

"Vi är supernöjda med Sandras insats och kan varmt rekommendera henne till andra!"
säljare på Husarviksgatan 4

04 maj 2021

"Sandra Hansson är Norra Djurgårdsstadens F. Eklund. Sandra känner till området som sin egna bakficka och det är inga tvivel om att hon är den främsta mäklaren i stadsdelen. Sandra har under vår försäljning visat prov på ihärdighet och i gemensam klang med oss som säljare hjälpt oss uppnå vårt mål gällande försäljningspris. Jag kan varmt rekommendera Sandra som mäklare då hon är otroligt duktig, klok, uthållig och ger ett riktigt proffsigt intryck från sekund 1.
Tack Sandra för din hjälp. Önskar dig all lycka. "
säljare på Lövängsgatan 14

27 apr 2021

"Bostadsförsäljningen gick väldigt smidigt och var supernöjd tack vare Sandras insats."
säljare på Rindögatan 38

26 apr 2021

"Sandra har stenkoll på området och var beredd med en stor bas av intresserade, kändes som hon hade en bra tydlig plan och förstod precis vad vi var ute efter. Väldig trevlig och lätt att jobba med. Supernöjd :) "
säljare på Drevergatan 1A

26 apr 2021

"Sandra är duktig, förtroendeingivande och håller alltid vad hon lovar. "
säljare på Smedsbacksgatan 28

07 apr 2021

"Redan från starten visade Sandra att hon har en enorm lokalkännedom om Norra Djurgårdsstaden och bostadsmarknaden.
Hon visade starkt engagemang och en målmedveten att hitta den rätta köparen för oss. Hela tiden kommunicerade hon uppdateringar och fanns tillgänglig för alla våra frågor, även utanför kontorstid.
Att hon är positiv, lyhörd och väldigt sympatisk gjorde det en fröjd att anlita henne. Vi märkte tydligt att hon brinner för sitt jobb!
Vi ger Sandra Hansson våra varmaste rekommendationer och skulle utan tvekan anlita henne igen. "
säljare på Jaktgatan 17

31 mar 2021

"Vi har både köpt och sålt via Sandra på Notar. Båda gångerna med ett utmärkt resultat. Sandra är en otroligt lyhörd, kompetent och professionell mäklare. Hon gör det lilla extra för dig oavsett du är i köp eller säljprocessen. Bådas intressen tas tillvara. Att vi sedan sålde på en otrolig rekordnivå i vår förening är bara grädde på moset. Våra starkaste rekommendationer går till Sandra. "
säljare på Jaktgatan 12

30 mar 2021

"Sandra överträffade mina förväntningar och skötte försäljningen superproffsigt. Jag kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta! "
säljare på Rindögatan 17

28 mar 2021

"Vi fick ett bra intryck av Sandra direkt och hon levererade genom hela processen. Vi blev mer än nöjda med slutresultatet. Vi kan verkligen rekommendera Sandra! "
säljare på Drevergatan 3

04 mar 2021

"Sandra var lugn, proffsig och kommunikativ. Var väldigt engagerad och mån om mig och försäljningen. Kändes tryggt och pålitligt."
säljare på Rindögatan 17

02 mar 2021

"Sandra är en utav de bästa mäklarna vi har haft. Hon är kunnig, snabb och har ett brett kontaktnät. Hon är väldigt trevlig att ha att göra med, skapar snabbt ett förtroende.
Kommer definitivt välja Sandra för kommande försäljningar."
säljare på Lövängsgatan 14

22 feb 2021

"Sandra ordnade med en smidig försäljning av vår lägenhet på kort tid och gjorde detta under speciella omständigheter då vi bl.a. var bortresta. "
säljare på Furusundsgatan 6

19 feb 2021

"Sandra är en skicklig, kompetent och engagerad mäklare med väldigt bra kännedom om försäljningsområdet. Det var lätt samarbeta med henne och få ett bra slutresutat. Jag kan starkt rekommendera Sandra! "
säljare på Jaktgatan 11

16 feb 2021

"Med Sandra var vi i trygga händer genom hela processen. "
säljare på Hårdvallsgatan 11

11 feb 2021

"Tillmötesgående, lyhörd och professionell. Får jag tillfälle kommer jag absolut rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Älvkarleövägen 21

04 feb 2021

"Sandra både infriade och överträffade allt jag önskade mig av en mäklare! Så himla proffsig, trevlig och engagerad. Hjälpte till på alla möjliga sätt och hade stenkoll på allt praktiskt/frågor. Otroligt tacksam och nöjd med både samarbete och utfall av
försäljningen. Rekommenderar Sandra varmt!!! :)"
säljare på Rindögatan 48

29 jan 2021

"Så lyhörd och duktig mäklare! Vi har sålt endel lägenheter och Sandra är den bästa! Rekommenderas varmt! "
säljare på Settergatan 12

19 jan 2021

"Sandra Hansson är en mycket kompetent och duktig mäklare som vi nu anlitat två gånger, med mycket gott resultat. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Settergatan 8

29 dec 2020

"Mycket duktig mäklare som jag rekommenderar starkt. Driven, noggrann och trygg i sin roll!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

27 dec 2020

"Sandra gav ett genomgående professionellt och kunnigt intryck. Sandra var dessutom mycket effektiv, engagerad och socialt kompetent!
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Furusundsgatan 7

18 dec 2020

"Sandra var mycket engagerad och driven, jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Storängsgatan 23

02 dec 2020

"Sandra har känts extremt proffsig från första stund. Vi hittade varandra tidigt i processen och kände att hon verkligen ville göra allt för att vår försäljning skulle gå så bra som möjligt. Vi har blivit uppdaterade längs vägen och aldrig behövt undra eller oroa oss det minsta, och kände verkligen att Sandra var som vår "andra röst" hela vägen i mål. Vi ångrar inte en sekund att vi valde Notar för vår bostadsförsäljning och ger Sandra de varmaste rekommendationer!"
säljare på Fagningsgatan 6

24 nov 2020

"Det är andra lägenheten som jag säljer med Sandra och är lika nöjd denna gång.
Kan verkligen rekommendera Sandra. Lugn, metodisk och förtroendeingivande. Lyssnar in och kommer med råd och tips. "
säljare på Husarviksgatan 8

13 nov 2020

"Bästa mäklaren i området!"
säljare på Högviltsgatan 9

06 nov 2020

"Bästa mäklaren, rekommenderar till alla som ska sälja! "
säljare på Högviltsgatan 9

06 nov 2020

"Vi hade redan köpt bostad och ville snabbt få igenom vår egna försäljning till ett pris vi var nöjda med. Sandra skötte det galant och lägenheten såldes innan planerad ordinarie visning."
säljare på Rindögatan 38

04 nov 2020

"Sandra gjorde ett mycket professionellt utförande vid försäljningen av vår lägenhet. Hon bidrog med bred lokalkännedom, trevligt och lugnt bemötande och stort engagemang. Vi är väldigt nöjda med hennes insats och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Jaktgatan 31

15 okt 2020

"Sandra är en grym mäklare! Hon satte en rimlig värdering och kändes kompetent i sin bedömning. Hon har bra koll på området vilket gör att hon får fram det bästa med att bo här. Anledningen till att jag skrev att vi inte var nöjda med text/bild var att jag tyckte bilderna hade ett konstigt format. Fotografen hade lite konstiga vinklar och panoramabilder som gjorde att rummen såg lite lustiga ut. MEN eftersom vi hade koll på suget efter lägenheten kändes det ok.
Sandra är en fantastisk mäklare som jag lätt rekommenderar och skulle använda igen! Det roliga var att när vi berättade för vänner om vem vi hade sa många "grymt för er då kommer det bli riktigt bra". :)"
säljare på Husarviksgatan 4

14 okt 2020

"Sandra var lyhörd för mina förslag och gav tid för diskussion om upplägg m.m. Hon höll mig uppdaterad och var ett mycket kompetent stöd under hela säljprocessen."
säljare på Armfeltsgatan 22

13 okt 2020

"Sandra var engagerad och hade fullt koll på allt, super proffsig. Gav hela tiden löpande information så kändes jätte tryggt. Super trevlig mäklare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Torphagsvägen 8

13 okt 2020

"Sandra är den perfekta mäklaren. Sansad, noggrann och duktig på affär/trygg försäljare. Vilket är viktigt för alla inblandade parter, oavsett om man är den som säljer/köper. Sandra är även en fantastiskt professionell rådgivare, som verkligen kan fastighetsmarknaden. Jag tvekar aldrig på att slå henne en signal, både före och efter sälj/köp. Gör det du också - kan jag varmt rekommendera, om du har tankar/funderingar kring köpa/sälja en bostad.
Mvh
Sarah"
säljare på Jaktgatan 8

30 sep 2020

"Kan verkligen rekommendera Sandra. Engagerad, lyhörd och kunnig vilket gav mig som säljare en trygghet genom hela processen"
säljare på Sandhamnsgatan 25

30 sep 2020

"Vi är supernöjda med mäklaren! som vi kontaktade på rekommendationer av vänner. Mycket trevlig, professionell och med stort kontaktnät som möjliggjorde en snabb försäljning."
säljare på Drevergatan 1A

24 sep 2020

"Sandra överträffade helt klart förväntningar, hela vägen från kommunikation innan, vägledning genom förberedelser och slutligen försäljning. Kan absolut rekommendera Sandra!"
säljare på Rindögatan 4

18 sep 2020

"Sandra var väldigt hjälpsam och tillgänglig under hela processen. Hon verkar ha god kontakt med sina kunder och har stenkoll på vad alla hon träffat är ute efter, vilket gynnar både säljare och köpare i slutändan! "
säljare på Taxgatan 4

25 aug 2020

"Vi är jättenöjda med Sandra! Hon är väldigt professionell och kunnig samtidigt som hon är lättillgänglig och höll oss väl uppdaterade i varje steg av försäljningen. Vi kände att vi var i trygga händer från första möte till avtalsskrivning. Att lägenheten såldes till ett högre pris än vi väntat är bara ett plus. Vi kan varmt rekommendera Sandra som mäklare!"
säljare på Ahlsellvägen 10

25 aug 2020

"Tydlig, rak och väldigt kunnig! Riktigt nöjd och kommer anlita framöver! "
säljare på Furusundsgatan 4

11 aug 2020

"Sandra gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet och var väldigt engagerad genom hela processen och fanns alltid tillgänglig att svara på frågor! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Sandra för en lyckad försäljning!"
säljare på Tegeluddsvägen 30

03 jul 2020

"Sandra är väldigt trevlig och kompetent och vi var nöjda med hennes insats för att sälja vår bostad. "
säljare på Furusundsgatan 3

18 jun 2020

"Försäljningen gick snabbt och smidigt och helt enligt den plan mäklaren presenterade för mig vid första mötet."
säljare på Furusundsgatan 8

18 jun 2020

"Corona påverkade försäljningen negativt men Sandra gjorde ett bra jobb!!"
säljare på Högviltsgatan 7

04 jun 2020

"Ända sedan jag flyttade till Rindögatan för 10 år sedan dimper det ner mäklarkort regelbundet i brevlådan med ex på vad olika mäklare sålt i området. Jag noterade att särskilt en mäklare, Sandra Hansson, sålde väldigt många lägenheter och till höga priser. Så jag bestämde mig redan då att den dagen jag ska sälja kommer jag kontakta henne, vilket jag gjorde för ett par veckor sedan.
Jag visste innan att hon var både kunnig och erfaren så jag hade höga förväntningar - men hon toppade ändå dem! Hon var en riktig dröm-mäklare! Mycket trevlig, kunnig, professionell, noggrann, tillgänglig och lättsam att ha att göra med.
Hon gav jättebra råd och hade bra kontakt med alla potentiella köpare. Hon hade även en duktig assistent, Sara, som hjälpte till. Det hela resulterade i ett mycket högre belopp än jag trodde var möjligt, så jag är otroligt nöjd och har redan rekommenderat henne till vänner och bekanta.
Och självklart räknar jag henne nu som "min" mäklare så nästa gång jag behöver en mäklare kommer jag självklart anlita henne.
Hon är en riktig guldklimp!!"
säljare på Rindögatan 28

26 maj 2020

"Sandra var engagerad och målinriktad från första kontakt till avslut. Stort plus också för att Sandra på ett professionellt sätt ger utrymme åt kunden att reflektera och vara med i processen."
säljare på Lövängsgatan 14

15 maj 2020

"Engagerad, kompetent och driven - helt enkelt en väldigt duktig mäklare."
säljare på Jaktgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
304 260 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
221 av 229 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
196 av 231 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
223 av 226 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
234 av 234 säljare

Sandra på kartan.

451 tidigare annonser
4 bostäder till salu
233 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 195 000 kr
2 rum, 62 m²
83 790 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 600 kr/mån
3 595 000 kr
2 rum, 41 m²
87 682 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 672 kr/mån
4 195 000 kr
2 rum, 52 m²
80 673 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 094 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 53,5 m²
56 509 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 193 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 975 000 kr
Lägenhet Nedre Gärdet
+ 580 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 420 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 1 425 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Stabil, trygg och energirik process från start till mål. Fem solar!"
4 520 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 325 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 300 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
3 rum, 87 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi fick mycket bra hjälp! Det var en snabb och smidig försäljning. Kan inte önska mer av en mäklare! Stort TACK till Sandra!"
3 675 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 480 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trots att vi inte riktigt nådde hela vägen till önskat slutpris gjorde Sandra ett fantastisk jobb och såg hela tiden till att hålla mig uppdaterad. Sandra är en lyhörd och proffsig mäklare som skapar förtroende och gör sitt yttersta för att slutresultatet ska bli bra som möjligt. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.