Sandra Hansson

Profilbild för Sandra Hansson
Säljarfavorit
Sandra Hansson
4.9 / 5
(207 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
38 st
195 630 000 kr

Bakgrund

Sandra Hansson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Sandra har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Sandra har enligt vår statistik haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 299 715 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja så bokar vi in ett möte.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Sandra.

04 mar 2021

"Sandra var lugn, proffsig och kommunikativ. Var väldigt engagerad och mån om mig och försäljningen. Kändes tryggt och pålitligt."
säljare på Rindögatan 17

02 mar 2021

"Sandra är en utav de bästa mäklarna vi har haft. Hon är kunnig, snabb och har ett brett kontaktnät. Hon är väldigt trevlig att ha att göra med, skapar snabbt ett förtroende.
Kommer definitivt välja Sandra för kommande försäljningar."
säljare på Lövängsgatan 14

22 feb 2021

"Sandra ordnade med en smidig försäljning av vår lägenhet på kort tid och gjorde detta under speciella omständigheter då vi bl.a. var bortresta. "
säljare på Furusundsgatan 6

19 feb 2021

"Sandra är en skicklig, kompetent och engagerad mäklare med väldigt bra kännedom om försäljningsområdet. Det var lätt samarbeta med henne och få ett bra slutresutat. Jag kan starkt rekommendera Sandra! "
säljare på Jaktgatan 11

16 feb 2021

"Med Sandra var vi i trygga händer genom hela processen. "
säljare på Hårdvallsgatan 11

11 feb 2021

"Tillmötesgående, lyhörd och professionell. Får jag tillfälle kommer jag absolut rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Älvkarleövägen 21

04 feb 2021

"Sandra både infriade och överträffade allt jag önskade mig av en mäklare! Så himla proffsig, trevlig och engagerad. Hjälpte till på alla möjliga sätt och hade stenkoll på allt praktiskt/frågor. Otroligt tacksam och nöjd med både samarbete och utfall av
försäljningen. Rekommenderar Sandra varmt!!! :)"
säljare på Rindögatan 48

29 jan 2021

"Så lyhörd och duktig mäklare! Vi har sålt endel lägenheter och Sandra är den bästa! Rekommenderas varmt! "
säljare på Settergatan 12

19 jan 2021

"Sandra Hansson är en mycket kompetent och duktig mäklare som vi nu anlitat två gånger, med mycket gott resultat. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Settergatan 8

29 dec 2020

"Mycket duktig mäklare som jag rekommenderar starkt. Driven, noggrann och trygg i sin roll!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

27 dec 2020

"Sandra gav ett genomgående professionellt och kunnigt intryck. Sandra var dessutom mycket effektiv, engagerad och socialt kompetent!
Kan varmt rekommendera!"
säljare på Furusundsgatan 7

18 dec 2020

"Sandra var mycket engagerad och driven, jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Storängsgatan 23

02 dec 2020

"Sandra har känts extremt proffsig från första stund. Vi hittade varandra tidigt i processen och kände att hon verkligen ville göra allt för att vår försäljning skulle gå så bra som möjligt. Vi har blivit uppdaterade längs vägen och aldrig behövt undra eller oroa oss det minsta, och kände verkligen att Sandra var som vår "andra röst" hela vägen i mål. Vi ångrar inte en sekund att vi valde Notar för vår bostadsförsäljning och ger Sandra de varmaste rekommendationer!"
säljare på Fagningsgatan 6

24 nov 2020

"Det är andra lägenheten som jag säljer med Sandra och är lika nöjd denna gång.
Kan verkligen rekommendera Sandra. Lugn, metodisk och förtroendeingivande. Lyssnar in och kommer med råd och tips. "
säljare på Husarviksgatan 8

13 nov 2020

"Bästa mäklaren i området!"
säljare på Högviltsgatan 9

06 nov 2020

"Bästa mäklaren, rekommenderar till alla som ska sälja! "
säljare på Högviltsgatan 9

06 nov 2020

"Vi hade redan köpt bostad och ville snabbt få igenom vår egna försäljning till ett pris vi var nöjda med. Sandra skötte det galant och lägenheten såldes innan planerad ordinarie visning."
säljare på Rindögatan 38

04 nov 2020

"Sandra gjorde ett mycket professionellt utförande vid försäljningen av vår lägenhet. Hon bidrog med bred lokalkännedom, trevligt och lugnt bemötande och stort engagemang. Vi är väldigt nöjda med hennes insats och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Jaktgatan 31

15 okt 2020

"Sandra är en grym mäklare! Hon satte en rimlig värdering och kändes kompetent i sin bedömning. Hon har bra koll på området vilket gör att hon får fram det bästa med att bo här. Anledningen till att jag skrev att vi inte var nöjda med text/bild var att jag tyckte bilderna hade ett konstigt format. Fotografen hade lite konstiga vinklar och panoramabilder som gjorde att rummen såg lite lustiga ut. MEN eftersom vi hade koll på suget efter lägenheten kändes det ok.
Sandra är en fantastisk mäklare som jag lätt rekommenderar och skulle använda igen! Det roliga var att när vi berättade för vänner om vem vi hade sa många "grymt för er då kommer det bli riktigt bra". :)"
säljare på Husarviksgatan 4

14 okt 2020

"Sandra var lyhörd för mina förslag och gav tid för diskussion om upplägg m.m. Hon höll mig uppdaterad och var ett mycket kompetent stöd under hela säljprocessen."
säljare på Armfeltsgatan 22

13 okt 2020

"Sandra var engagerad och hade fullt koll på allt, super proffsig. Gav hela tiden löpande information så kändes jätte tryggt. Super trevlig mäklare. Rekommenderar starkt!"
säljare på Torphagsvägen 8

13 okt 2020

"Sandra är den perfekta mäklaren. Sansad, noggrann och duktig på affär/trygg försäljare. Vilket är viktigt för alla inblandade parter, oavsett om man är den som säljer/köper. Sandra är även en fantastiskt professionell rådgivare, som verkligen kan fastighetsmarknaden. Jag tvekar aldrig på att slå henne en signal, både före och efter sälj/köp. Gör det du också - kan jag varmt rekommendera, om du har tankar/funderingar kring köpa/sälja en bostad.
Mvh
Sarah"
säljare på Jaktgatan 8

30 sep 2020

"Kan verkligen rekommendera Sandra. Engagerad, lyhörd och kunnig vilket gav mig som säljare en trygghet genom hela processen"
säljare på Sandhamnsgatan 25

30 sep 2020

"Vi är supernöjda med mäklaren! som vi kontaktade på rekommendationer av vänner. Mycket trevlig, professionell och med stort kontaktnät som möjliggjorde en snabb försäljning."
säljare på Drevergatan 1A

24 sep 2020

"Sandra överträffade helt klart förväntningar, hela vägen från kommunikation innan, vägledning genom förberedelser och slutligen försäljning. Kan absolut rekommendera Sandra!"
säljare på Rindögatan 4

18 sep 2020

"Sandra var väldigt hjälpsam och tillgänglig under hela processen. Hon verkar ha god kontakt med sina kunder och har stenkoll på vad alla hon träffat är ute efter, vilket gynnar både säljare och köpare i slutändan! "
säljare på Taxgatan 4

25 aug 2020

"Vi är jättenöjda med Sandra! Hon är väldigt professionell och kunnig samtidigt som hon är lättillgänglig och höll oss väl uppdaterade i varje steg av försäljningen. Vi kände att vi var i trygga händer från första möte till avtalsskrivning. Att lägenheten såldes till ett högre pris än vi väntat är bara ett plus. Vi kan varmt rekommendera Sandra som mäklare!"
säljare på Ahlsellvägen 10

25 aug 2020

"Tydlig, rak och väldigt kunnig! Riktigt nöjd och kommer anlita framöver! "
säljare på Furusundsgatan 4

11 aug 2020

"Sandra gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet och var väldigt engagerad genom hela processen och fanns alltid tillgänglig att svara på frågor! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Sandra för en lyckad försäljning!"
säljare på Tegeluddsvägen 30

03 jul 2020

"Sandra är väldigt trevlig och kompetent och vi var nöjda med hennes insats för att sälja vår bostad. "
säljare på Furusundsgatan 3

18 jun 2020

"Försäljningen gick snabbt och smidigt och helt enligt den plan mäklaren presenterade för mig vid första mötet."
säljare på Furusundsgatan 8

18 jun 2020

"Corona påverkade försäljningen negativt men Sandra gjorde ett bra jobb!!"
säljare på Högviltsgatan 7

04 jun 2020

"Ända sedan jag flyttade till Rindögatan för 10 år sedan dimper det ner mäklarkort regelbundet i brevlådan med ex på vad olika mäklare sålt i området. Jag noterade att särskilt en mäklare, Sandra Hansson, sålde väldigt många lägenheter och till höga priser. Så jag bestämde mig redan då att den dagen jag ska sälja kommer jag kontakta henne, vilket jag gjorde för ett par veckor sedan.
Jag visste innan att hon var både kunnig och erfaren så jag hade höga förväntningar - men hon toppade ändå dem! Hon var en riktig dröm-mäklare! Mycket trevlig, kunnig, professionell, noggrann, tillgänglig och lättsam att ha att göra med.
Hon gav jättebra råd och hade bra kontakt med alla potentiella köpare. Hon hade även en duktig assistent, Sara, som hjälpte till. Det hela resulterade i ett mycket högre belopp än jag trodde var möjligt, så jag är otroligt nöjd och har redan rekommenderat henne till vänner och bekanta.
Och självklart räknar jag henne nu som "min" mäklare så nästa gång jag behöver en mäklare kommer jag självklart anlita henne.
Hon är en riktig guldklimp!!"
säljare på Rindögatan 28

26 maj 2020

"Sandra var engagerad och målinriktad från första kontakt till avslut. Stort plus också för att Sandra på ett professionellt sätt ger utrymme åt kunden att reflektera och vara med i processen."
säljare på Lövängsgatan 14

15 maj 2020

"Engagerad, kompetent och driven - helt enkelt en väldigt duktig mäklare."
säljare på Jaktgatan 9

13 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Sandra som sålt två av mina lägenheter till riktigt bra pris! Trevlig, kunnig och trygg vilket gör att man känner sig säker genom hela processen. Tack för bra samarbete!"
säljare på Furusundsgatan 11

04 maj 2020

"Sandra gjorde ett jättebra jobb genom hela försäljningsprocessen, jag rekommenderar henne"
säljare på Rindögatan 24

29 mar 2020

"Tack vare Sandras engagemang och stora kontaktnät med intressenter kunde vi sälja vår lägenhet innan den kom ut på hemnet till ett bra pris, trots rådande corona-kaos. Rekommenderar varmt Sandra! "
säljare på Lövängsgatan 12

09 mar 2020

"Sandra är kunnig och driven och inger ett stort förtroende!"
säljare på Jaktgatan 31

27 feb 2020

"Sandra är helt fantastisk! Jag upplevde att det bara var jag och min affär som hon arbetade med (trots flera affärer på g samtidigt). Mycket tillgänglig och professionell. Svarar snabbt på mejl och sms. Nästa gång jag säljer blir det med Notar och Sandra igen. Kan varmt rekommendera henne.
”Man säljer med Notar, inte köper” "
säljare på Drevergatan 1B

10 feb 2020

"Väldigt nöjd med Sandras insats under försäljningen av min lägenhet. Sandra är kunnig, engagerad och kommunicerar allt som sker under processen på ett proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera till andra som går i säljtankar. "
säljare på Furusundsgatan 7

07 feb 2020

"Sandra är jättebra, trevlig, proffsig och har stenkoll på området! "
säljare på Jaktgatan 12

06 jan 2020

"Fantastisk mäklare! I särklass den bästa mäklare vi haft att göra med genom åren. Både köpt och sålt med Sandra och har samma goda bild från båda sidor av affären. Tydlig, snabb, jättehög servicenivå och strålande marknadskunskap om såväl område som säljprocess och styling. Agerar snabbt för att fånga möjligheter. Väldigt bra tillgänglighet för att skapa affär när det passar säljare och köpare. Vi ger våra varmaste rekommendationer - ska du ha en mäklare i NDS är det Sandra!"
säljare på Fågelhundsgatan 16

18 dec 2019

"Mycket engagerad och seriös! Rekommenderas verkligen!"
säljare på Linnégatan 17A

16 dec 2019

"Engagerad och duktig mäklare som gav sin tid för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt. "
säljare på Smedsbacksgatan 7

16 dec 2019

"En kompetent, lyhörd och engagerad mäklare är Sandra. Väldigt nöjd. "
säljare på Järvstigen 7

21 nov 2019

"Jag valde Sandra som mäklare utifrån hennes professionalism och kunskap inom området. Med hennes erfarenhet från tidigare försäljningar märkte jag från start att Sandra var expert på lägenheter i mitt område. Sandra är väldigt tillmötesgående och förstår värdet för både säljare och köpare. Vi har haft en tight dialog där jag har blivit uppdaterad löpande om allt gällande min försäljning. Detta har uppskattats extremt mycket från min sida.
Jag skulle definitivt rekommendera Sandra vidare! Tack! "
säljare på Smedsbacksgatan 18

18 nov 2019

"Toppmäklare. Seriös och proffesionell.
Rekommenderas. "
säljare på Östhammarsgatan 64

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
299 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
198 av 207 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
175 av 207 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
198 av 207 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
206 av 207 säljare

Sandra på kartan.

419 tidigare annonser
3 bostäder till salu
206 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

5 995 000 kr
3 rum, 82,5 m²
73 109 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 818 kr/mån
9 695 000 kr
4 rum, 102,8 m²
95 049 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 882 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 72 m²
76 319 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 893 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 750 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 755 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra var lugn, proffsig och kommunikativ. Var väldigt engagerad och mån om mig och försäljningen. Kändes tryggt och pålitligt."
8 600 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
4 rum, 92 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är en utav de bästa mäklarna vi har haft. Hon är kunnig, snabb och har ett brett kontaktnät. Hon är väldigt trevlig att ha att göra med, skapar snabbt ett förtroende.
Kommer definitivt välja Sandra för kommande försäljningar."
7 150 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 155 000 kr
3 rum, 89 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är en skicklig, kompetent och engagerad mäklare med väldigt bra kännedom om försäljningsområdet. Det var lätt samarbeta med henne och få ett bra slutresutat. Jag kan starkt rekommendera Sandra! "
8 800 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 805 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 400 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 405 000 kr
2 rum, 44,2 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tillmötesgående, lyhörd och professionell. Får jag tillfälle kommer jag absolut rekommendera henne som mäklare. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.