Sandra Hansson

Profilbild för Sandra Hansson
Sandra Hansson
4.9 / 5
(161 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
25 st
160 830 000 kr

Bakgrund

Sandra Hansson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Sandra har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Sandra har haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 178 035 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja så bokar vi in ett möte.

Säljare om Sandra.

11 aug 2020

"Sandra gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet och var väldigt engagerad genom hela processen och fanns alltid tillgänglig att svara på frågor! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Sandra för en lyckad försäljning!"
säljare på Tegeluddsvägen 30

03 jul 2020

"Sandra är väldigt trevlig och kompetent och vi var nöjda med hennes insats för att sälja vår bostad. "
säljare på Furusundsgatan 3

18 jun 2020

"Försäljningen gick snabbt och smidigt och helt enligt den plan mäklaren presenterade för mig vid första mötet."
säljare på Furusundsgatan 8

18 jun 2020

"Corona påverkade försäljningen negativt men Sandra gjorde ett bra jobb!!"
säljare på Högviltsgatan 7

04 jun 2020

"Ända sedan jag flyttade till Rindögatan för 10 år sedan dimper det ner mäklarkort regelbundet i brevlådan med ex på vad olika mäklare sålt i området. Jag noterade att särskilt en mäklare, Sandra Hansson, sålde väldigt många lägenheter och till höga priser. Så jag bestämde mig redan då att den dagen jag ska sälja kommer jag kontakta henne, vilket jag gjorde för ett par veckor sedan.
Jag visste innan att hon var både kunnig och erfaren så jag hade höga förväntningar - men hon toppade ändå dem! Hon var en riktig dröm-mäklare! Mycket trevlig, kunnig, professionell, noggrann, tillgänglig och lättsam att ha att göra med.
Hon gav jättebra råd och hade bra kontakt med alla potentiella köpare. Hon hade även en duktig assistent, Sara, som hjälpte till. Det hela resulterade i ett mycket högre belopp än jag trodde var möjligt, så jag är otroligt nöjd och har redan rekommenderat henne till vänner och bekanta.
Och självklart räknar jag henne nu som "min" mäklare så nästa gång jag behöver en mäklare kommer jag självklart anlita henne.
Hon är en riktig guldklimp!!"
säljare på Rindögatan 28

26 maj 2020

"Sandra var engagerad och målinriktad från första kontakt till avslut. Stort plus också för att Sandra på ett professionellt sätt ger utrymme åt kunden att reflektera och vara med i processen."
säljare på Lövängsgatan 14

15 maj 2020

"Engagerad, kompetent och driven - helt enkelt en väldigt duktig mäklare."
säljare på Jaktgatan 9

13 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Sandra som sålt två av mina lägenheter till riktigt bra pris! Trevlig, kunnig och trygg vilket gör att man känner sig säker genom hela processen. Tack för bra samarbete!"
säljare på Furusundsgatan 11

04 maj 2020

"Sandra gjorde ett jättebra jobb genom hela försäljningsprocessen, jag rekommenderar henne"
säljare på Rindögatan 24

29 mar 2020

"Tack vare Sandras engagemang och stora kontaktnät med intressenter kunde vi sälja vår lägenhet innan den kom ut på hemnet till ett bra pris, trots rådande corona-kaos. Rekommenderar varmt Sandra! "
säljare på Lövängsgatan 12

09 mar 2020

"Sandra är kunnig och driven och inger ett stort förtroende!"
säljare på Jaktgatan 31

27 feb 2020

"Sandra är helt fantastisk! Jag upplevde att det bara var jag och min affär som hon arbetade med (trots flera affärer på g samtidigt). Mycket tillgänglig och professionell. Svarar snabbt på mejl och sms. Nästa gång jag säljer blir det med Notar och Sandra igen. Kan varmt rekommendera henne.
”Man säljer med Notar, inte köper” "
säljare på Drevergatan 1B

10 feb 2020

"Väldigt nöjd med Sandras insats under försäljningen av min lägenhet. Sandra är kunnig, engagerad och kommunicerar allt som sker under processen på ett proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera till andra som går i säljtankar. "
säljare på Furusundsgatan 7

07 feb 2020

"Sandra är jättebra, trevlig, proffsig och har stenkoll på området! "
säljare på Jaktgatan 12

06 jan 2020

"Fantastisk mäklare! I särklass den bästa mäklare vi haft att göra med genom åren. Både köpt och sålt med Sandra och har samma goda bild från båda sidor av affären. Tydlig, snabb, jättehög servicenivå och strålande marknadskunskap om såväl område som säljprocess och styling. Agerar snabbt för att fånga möjligheter. Väldigt bra tillgänglighet för att skapa affär när det passar säljare och köpare. Vi ger våra varmaste rekommendationer - ska du ha en mäklare i NDS är det Sandra!"
säljare på Fågelhundsgatan 16

18 dec 2019

"Mycket engagerad och seriös! Rekommenderas verkligen!"
säljare på Linnégatan 17A

16 dec 2019

"Engagerad och duktig mäklare som gav sin tid för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt. "
säljare på Smedsbacksgatan 7

16 dec 2019

"En kompetent, lyhörd och engagerad mäklare är Sandra. Väldigt nöjd. "
säljare på Järvstigen 7

21 nov 2019

"Jag valde Sandra som mäklare utifrån hennes professionalism och kunskap inom området. Med hennes erfarenhet från tidigare försäljningar märkte jag från start att Sandra var expert på lägenheter i mitt område. Sandra är väldigt tillmötesgående och förstår värdet för både säljare och köpare. Vi har haft en tight dialog där jag har blivit uppdaterad löpande om allt gällande min försäljning. Detta har uppskattats extremt mycket från min sida.
Jag skulle definitivt rekommendera Sandra vidare! Tack! "
säljare på Smedsbacksgatan 18

18 nov 2019

"Toppmäklare. Seriös och proffesionell.
Rekommenderas. "
säljare på Östhammarsgatan 64

16 nov 2019

"Det är andra gången Sandra hjälper oss med försäljning av lägenhet på Gärdet. Vi kan inte tänka oss att anlita någon annan mäklare än Sandra. Vår uppfattning är att Sandra, efter att ha pratat med andra mäklare, är bäst på att sköta försäljning av lägenheter på Gärdet. Vi är mycket nöjda med priset vi fick, men även med hur hela processen sköttes av Sandra."
säljare på Östhammarsgatan 64

26 okt 2019

"Sandra är lyhörd, effektiv och mycket professionell. Jag kan starkt rekommendera henne samt Notar i Norra Djurgårdsstaden. "
säljare på Slåttervallsgatan 1

24 okt 2019

"Mkt trevlig, kunnig och operativt effektiv mäklare. Vi är mycket nöjda och anlitar henne gärna igen."
säljare på Furusundsgatan 7

17 okt 2019

"Kort sagt var Sandra mycket ambitiös och vi är mycket nöjda."
säljare på Hårdvallsgatan 11

09 okt 2019

"Jag ger mina varmaste rekommendationer. Sandra Hanssons engagemang är enastående och profession är ända ut i fingerspetsen. Anlita henne!"
säljare på Jaktgatan 10

12 sep 2019

"Sålt och köpt med Sandra tidigare och kan verkligen rekommendera valet av henne som mäklare. "
säljare på Hamlingsgatan 4

06 sep 2019

"Det var en tuff försäljning i hårda tider men vi kämpade tillsammans och nådde målet!
Väldigt engagerad och envis!"
säljare på Wargentinsgatan 7

05 sep 2019

"Vi har använt Sandra flera gånger. Alltid proffsig, glad, och lätt att jobba med. Bästa mäklaren på Gärdet ;)"
säljare på Rindögatan 12

04 sep 2019

"Mycket nöjd med Sandras engagemang och kunskap. "
säljare på Taxgatan 4

03 sep 2019

"Sandra är otroligt engagerad i sina affärer och det gjorde lägenhetsförsäljningen väldigt smidig för mig."
säljare på Alströmergatan 32B

02 sep 2019

"Otroligt engagerade och proffsig mäklare, mycket behjälplig längs hela resan!"
säljare på Lövängsgatan 14

12 aug 2019

"Vi har varit oerhört nöjda med vårt val att anlita Sandra att sälja vår lägenhet. Sandra ger ett professionellt intryck och är mycket kompetent inom sitt område. Hon har sett till att vi har varit väl informerade och känt oss trygga under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Jaktgatan 10

16 maj 2019

"Mycket kompetent mäklare med ett trevligt bemötande."
säljare på Slåttervallsgatan 1

11 apr 2019

"Sandra är en mycket lyhörd mäklare som har en god förmåga att känna och läsa av oss som säljer men även potentiella köpare. Sandra gav oss säljare alltid utrymme till funderingar kring beslut och lika så gav hon potentiella köpare tid att fundera.Vilket visar på en stor professionellism i sin roll som mäklare att Sandra alltid strävar efter att båda parter ska vara nöjda i bostadsaffären ! "
säljare på Taxgatan 2

08 apr 2019

"Mycket nöjd med Sandras insats under hela försäljningsprocessen, från första mötet till kontraktsskrivning."
säljare på Rindögatan 25

16 mar 2019

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Storängsgatan 23

15 mar 2019

"Sandra är en oerhört sympatisk o trevlig person, lättsam, saklig o inger stort förtroende. Jag kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Högviltsgatan 3

06 mar 2019

"Jättebra, lyhörd och proffsig mäklare som hittade rätt spekulant efter bara några dagar. Hann inte ens fotografera och lägga ut på Hemnet. Rekommenderas varmt, framförallt till dig som ska sälja på gärdet då hon verkligen har koll på området,husen och vad de är för spekulanter. "
säljare på Furusundsgatan 3

28 feb 2019

"Tillmötesgående, tillgänglig och gick alltid det extra steget för att leverera. Vi är väldigt nöjda med Sandra och kan gott rekommendera henne!"
säljare på Furusundsgatan 6

28 feb 2019

"Sandra kändes professionell och var väldigt trevlig. Höll mig ständigt uppdaterad om allt som hände och jobbade på bra för att hitta intressenter till visningarna."
säljare på Furusundsgatan 18

07 feb 2019

"Mycket bra upplevelse. Dock var det något av en glädjevärdering, vi har inte ens i närheten av de summorna vi initialt pratade om. "
säljare på Jaktgatan 9

15 nov 2018

"Förutom att Sandra är väldigt trevlig och socialt kompetent, så är hon
väldigt proffesionell och ett nöje att göra affärer med."
säljare på Jaktgatan 33

04 nov 2018

"Vi är fantastiskt nöjda med Sandras insats i samband med vår försäljning! Mycket trevlig och tillmötesgående, hade tydlig kommunikation med oss genom hela processen och hanterade budgivningen professionellt. Trots lite osäkerhet på bostadsmarknaden gjorde Sandra en träffsäker värdering och lyckades ta försäljningen i mål till ett pris vi känner oss nöjda med. Vi skulle varmt rekommendera Sandra om ni är i säljtankar! "
säljare på Östhammarsgatan 75

26 okt 2018

"I dagens marknad ställs högre krav på mäklaren och Sandra var skicklig från start till slut. Jag är övertygad om att alla spekulanter på vår lägenhet fick samma inryck som vi. Hon var kunnig, tillgänglig och trevlig. Mycket professionell. Vi hade köpt hus innan vi sålde vår lägenhet så det var mycket nervöst men försäljningen av vår lägenhet gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Dianavägen 21

04 okt 2018

"Otroligt kan vara sant, kan jag varmt rekommendera Sandra som en av stadens absolut främsta mäklare. Kan knappt tro det! då annonsen nått kunden och innan visning var affären avslutad med en stjärna i kanten till bägge parternas belåtenhet. Sandra har gått in helhjärtat och är ett riktigt semi-proffs vilket jag medvetet satsat på innan påbörjad försäljning.
- Johan Furusundsgatan 4
"
säljare på Furusundsgatan 4

14 sep 2018

"Vi är väldigt nöjda med Sandras insats!"
säljare på Husarviksgatan 6

30 aug 2018

"Professionellt, korrekt och tydligt bemötande. Jag kände alltid att jag var i goda händer och fick svar på frågor samt information under hela processen. Sandra är alltid nåbar och har ett lättsamt och trevligt sätt utan att vara insmickrande. Jag skulle inte tveka att kontakta henne om jag ska sälja igen. Det skulle vara svårt att hitta en bättre mäklare i mina ögon."
säljare på Starrängsringen 25

16 aug 2018

"Vi var väldigt nöjda med Sandra som är en enkel, transparent och driven mäklare! "
säljare på Sikrenovägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
178 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
155 av 161 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 161 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
154 av 161 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
160 av 161 säljare

Sandra på kartan.

370 tidigare annonser
6 bostäder till salu
160 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2 rum, 42 m²
83 214 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 861 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 44,2 m²
68 068 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 943 kr/mån
2 795 000 kr
1,5 rum, 36,7 m²
77 638 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 381 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 66 m²
83 257 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 735 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 35,5 m²
79 857 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 409 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Östermalm Gärdet
+ 355 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet och var väldigt engagerad genom hela processen och fanns alltid tillgänglig att svara på frågor! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Sandra för en lyckad försäljning!"
5 250 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 355 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sandra är väldigt trevlig och kompetent och vi var nöjda med hennes insats för att sälja vår bostad. "
5 500 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 205 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 350 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 155 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 7 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.