Sandra Hansson

Profilbild för Sandra Hansson
Sandra Hansson
4.9 / 5
(150 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
22 st
139 855 000 kr

Bakgrund

Sandra Hansson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-05-09. Sandra har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Sandra har haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 159 780 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja så bokar vi in ett möte.

Säljare om Sandra.

15 maj 2020

"Engagerad, kompetent och driven - helt enkelt en väldigt duktig mäklare."
säljare på Jaktgatan 9

13 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Sandra som sålt två av mina lägenheter till riktigt bra pris! Trevlig, kunnig och trygg vilket gör att man känner sig säker genom hela processen. Tack för bra samarbete!"
säljare på Furusundsgatan 11

04 maj 2020

"Sandra gjorde ett jättebra jobb genom hela försäljningsprocessen, jag rekommenderar henne"
säljare på Rindögatan 24

29 mar 2020

"Tack vare Sandras engagemang och stora kontaktnät med intressenter kunde vi sälja vår lägenhet innan den kom ut på hemnet till ett bra pris, trots rådande corona-kaos. Rekommenderar varmt Sandra! "
säljare på Lövängsgatan 12

09 mar 2020

"Sandra är kunnig och driven och inger ett stort förtroende!"
säljare på Jaktgatan 31

27 feb 2020

"Sandra är helt fantastisk! Jag upplevde att det bara var jag och min affär som hon arbetade med (trots flera affärer på g samtidigt). Mycket tillgänglig och professionell. Svarar snabbt på mejl och sms. Nästa gång jag säljer blir det med Notar och Sandra igen. Kan varmt rekommendera henne.
”Man säljer med Notar, inte köper” "
säljare på Drevergatan 1B

10 feb 2020

"Väldigt nöjd med Sandras insats under försäljningen av min lägenhet. Sandra är kunnig, engagerad och kommunicerar allt som sker under processen på ett proffsigt sätt. Kan varmt rekommendera till andra som går i säljtankar. "
säljare på Furusundsgatan 7

07 feb 2020

"Sandra är jättebra, trevlig, proffsig och har stenkoll på området! "
säljare på Jaktgatan 12

06 jan 2020

"Fantastisk mäklare! I särklass den bästa mäklare vi haft att göra med genom åren. Både köpt och sålt med Sandra och har samma goda bild från båda sidor av affären. Tydlig, snabb, jättehög servicenivå och strålande marknadskunskap om såväl område som säljprocess och styling. Agerar snabbt för att fånga möjligheter. Väldigt bra tillgänglighet för att skapa affär när det passar säljare och köpare. Vi ger våra varmaste rekommendationer - ska du ha en mäklare i NDS är det Sandra!"
säljare på Fågelhundsgatan 16

18 dec 2019

"Mycket engagerad och seriös! Rekommenderas verkligen!"
säljare på Linnégatan 17A

16 dec 2019

"Engagerad och duktig mäklare som gav sin tid för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt. "
säljare på Smedsbacksgatan 7

16 dec 2019

"En kompetent, lyhörd och engagerad mäklare är Sandra. Väldigt nöjd. "
säljare på Järvstigen 7

21 nov 2019

"Jag valde Sandra som mäklare utifrån hennes professionalism och kunskap inom området. Med hennes erfarenhet från tidigare försäljningar märkte jag från start att Sandra var expert på lägenheter i mitt område. Sandra är väldigt tillmötesgående och förstår värdet för både säljare och köpare. Vi har haft en tight dialog där jag har blivit uppdaterad löpande om allt gällande min försäljning. Detta har uppskattats extremt mycket från min sida.
Jag skulle definitivt rekommendera Sandra vidare! Tack! "
säljare på Smedsbacksgatan 18

18 nov 2019

"Toppmäklare. Seriös och proffesionell.
Rekommenderas. "
säljare på Östhammarsgatan 64

16 nov 2019

"Det är andra gången Sandra hjälper oss med försäljning av lägenhet på Gärdet. Vi kan inte tänka oss att anlita någon annan mäklare än Sandra. Vår uppfattning är att Sandra, efter att ha pratat med andra mäklare, är bäst på att sköta försäljning av lägenheter på Gärdet. Vi är mycket nöjda med priset vi fick, men även med hur hela processen sköttes av Sandra."
säljare på Östhammarsgatan 64

26 okt 2019

"Sandra är lyhörd, effektiv och mycket professionell. Jag kan starkt rekommendera henne samt Notar i Norra Djurgårdsstaden. "
säljare på Slåttervallsgatan 1

24 okt 2019

"Mkt trevlig, kunnig och operativt effektiv mäklare. Vi är mycket nöjda och anlitar henne gärna igen."
säljare på Furusundsgatan 7

17 okt 2019

"Kort sagt var Sandra mycket ambitiös och vi är mycket nöjda."
säljare på Hårdvallsgatan 11

09 okt 2019

"Jag ger mina varmaste rekommendationer. Sandra Hanssons engagemang är enastående och profession är ända ut i fingerspetsen. Anlita henne!"
säljare på Jaktgatan 10

12 sep 2019

"Sålt och köpt med Sandra tidigare och kan verkligen rekommendera valet av henne som mäklare. "
säljare på Hamlingsgatan 4

06 sep 2019

"Det var en tuff försäljning i hårda tider men vi kämpade tillsammans och nådde målet!
Väldigt engagerad och envis!"
säljare på Wargentinsgatan 7

05 sep 2019

"Vi har använt Sandra flera gånger. Alltid proffsig, glad, och lätt att jobba med. Bästa mäklaren på Gärdet ;)"
säljare på Rindögatan 12

04 sep 2019

"Mycket nöjd med Sandras engagemang och kunskap. "
säljare på Taxgatan 4

03 sep 2019

"Sandra är otroligt engagerad i sina affärer och det gjorde lägenhetsförsäljningen väldigt smidig för mig."
säljare på Alströmergatan 32B

02 sep 2019

"Otroligt engagerade och proffsig mäklare, mycket behjälplig längs hela resan!"
säljare på Lövängsgatan 14

12 aug 2019

"Vi har varit oerhört nöjda med vårt val att anlita Sandra att sälja vår lägenhet. Sandra ger ett professionellt intryck och är mycket kompetent inom sitt område. Hon har sett till att vi har varit väl informerade och känt oss trygga under hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Jaktgatan 10

16 maj 2019

"Mycket kompetent mäklare med ett trevligt bemötande."
säljare på Slåttervallsgatan 1

11 apr 2019

"Sandra är en mycket lyhörd mäklare som har en god förmåga att känna och läsa av oss som säljer men även potentiella köpare. Sandra gav oss säljare alltid utrymme till funderingar kring beslut och lika så gav hon potentiella köpare tid att fundera.Vilket visar på en stor professionellism i sin roll som mäklare att Sandra alltid strävar efter att båda parter ska vara nöjda i bostadsaffären ! "
säljare på Taxgatan 2

08 apr 2019

"Mycket nöjd med Sandras insats under hela försäljningsprocessen, från första mötet till kontraktsskrivning."
säljare på Rindögatan 25

16 mar 2019

"Fantastisk mäklare!"
säljare på Storängsgatan 23

15 mar 2019

"Sandra är en oerhört sympatisk o trevlig person, lättsam, saklig o inger stort förtroende. Jag kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Högviltsgatan 3

06 mar 2019

"Jättebra, lyhörd och proffsig mäklare som hittade rätt spekulant efter bara några dagar. Hann inte ens fotografera och lägga ut på Hemnet. Rekommenderas varmt, framförallt till dig som ska sälja på gärdet då hon verkligen har koll på området,husen och vad de är för spekulanter. "
säljare på Furusundsgatan 3

28 feb 2019

"Tillmötesgående, tillgänglig och gick alltid det extra steget för att leverera. Vi är väldigt nöjda med Sandra och kan gott rekommendera henne!"
säljare på Furusundsgatan 6

28 feb 2019

"Sandra kändes professionell och var väldigt trevlig. Höll mig ständigt uppdaterad om allt som hände och jobbade på bra för att hitta intressenter till visningarna."
säljare på Furusundsgatan 18

07 feb 2019

"Mycket bra upplevelse. Dock var det något av en glädjevärdering, vi har inte ens i närheten av de summorna vi initialt pratade om. "
säljare på Jaktgatan 9

15 nov 2018

"Förutom att Sandra är väldigt trevlig och socialt kompetent, så är hon
väldigt proffesionell och ett nöje att göra affärer med."
säljare på Jaktgatan 33

04 nov 2018

"Vi är fantastiskt nöjda med Sandras insats i samband med vår försäljning! Mycket trevlig och tillmötesgående, hade tydlig kommunikation med oss genom hela processen och hanterade budgivningen professionellt. Trots lite osäkerhet på bostadsmarknaden gjorde Sandra en träffsäker värdering och lyckades ta försäljningen i mål till ett pris vi känner oss nöjda med. Vi skulle varmt rekommendera Sandra om ni är i säljtankar! "
säljare på Östhammarsgatan 75

26 okt 2018

"I dagens marknad ställs högre krav på mäklaren och Sandra var skicklig från start till slut. Jag är övertygad om att alla spekulanter på vår lägenhet fick samma inryck som vi. Hon var kunnig, tillgänglig och trevlig. Mycket professionell. Vi hade köpt hus innan vi sålde vår lägenhet så det var mycket nervöst men försäljningen av vår lägenhet gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Dianavägen 21

04 okt 2018

"Otroligt kan vara sant, kan jag varmt rekommendera Sandra som en av stadens absolut främsta mäklare. Kan knappt tro det! då annonsen nått kunden och innan visning var affären avslutad med en stjärna i kanten till bägge parternas belåtenhet. Sandra har gått in helhjärtat och är ett riktigt semi-proffs vilket jag medvetet satsat på innan påbörjad försäljning.
- Johan Furusundsgatan 4
"
säljare på Furusundsgatan 4

14 sep 2018

"Vi är väldigt nöjda med Sandras insats!"
säljare på Husarviksgatan 6

30 aug 2018

"Professionellt, korrekt och tydligt bemötande. Jag kände alltid att jag var i goda händer och fick svar på frågor samt information under hela processen. Sandra är alltid nåbar och har ett lättsamt och trevligt sätt utan att vara insmickrande. Jag skulle inte tveka att kontakta henne om jag ska sälja igen. Det skulle vara svårt att hitta en bättre mäklare i mina ögon."
säljare på Starrängsringen 25

16 aug 2018

"Vi var väldigt nöjda med Sandra som är en enkel, transparent och driven mäklare! "
säljare på Sikrenovägen 6

13 apr 2018

"Sandra gjorde ett otroligt bra jobb! Hon jobbad hårt och aktivt för att hitta potentiella köpare. Hon var verkligen på bollen hela tiden! Hon var lätt att diskutera med och gav ett genuint och ärligt intryck. Det kändes som att man kunder lita på Sandra. Kan absolut rekommendera Sandra till vem som helst som ska sälja sin bostad."
säljare på Rindögatan 9

26 mar 2018

"Mycket väl utfört arbete."
säljare på Fågelhundsgatan 24

09 feb 2018

"Bästa mäklaren i Norra Djurgårdsstaden!"
säljare på Lövängsgatan 12

08 feb 2018

"Hade inte kunnat varit mer nöjd med valet av mäklare- kan rekommendera Sandra till alla som vill ha ett superproffsigt bemötande och en lika proffsig mäklare! Topp! "
säljare på Furusundsgatan 4

18 okt 2017

"Sandra är den bästa och mest kompetenta personen vi samarbetat med i dessa sammanhang. "
säljare på Husarviksgatan 10

02 aug 2017

"Mycket nöjd. Kerstin F"
säljare på Furusundsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
159 780 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 150 säljare
Sandra satte rätt förväntningar på slutpriset
126 av 150 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
143 av 150 säljare
Sandra var tydlig och höll mig uppdaterad
149 av 150 säljare

Sandra på kartan.

359 tidigare annonser
5 bostäder till salu
149 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

5 995 000 kr
3 rum, 84,5 m²
71 369 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 647 kr/mån
5 495 000 kr
3 rum, 66 m²
83 257 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 349 kr/mån
3 595 000 kr
2 rum, 59 m²
60 932 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 708 kr/mån
4 295 000 kr
2 rum, 63 m²
68 174 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 853 kr/mån
5 895 000 kr
3 rum, 80 m²
73 687 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 623 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 550 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 55 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
6 120 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 125 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 150 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 655 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan varmt rekommendera Sandra som sålt två av mina lägenheter till riktigt bra pris! Trevlig, kunnig och trygg vilket gör att man känner sig säker genom hela processen. Tack för bra samarbete!"
3 670 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 175 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 500 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 305 000 kr
4 rum, 81 m²
Utropspris: 7 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, kompetent och driven - helt enkelt en väldigt duktig mäklare."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.