Roxana Sabouri

Profilbild för Roxana Sabouri
Säljarfavorit
Roxana Sabouri
4.9 / 5
(257 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
95 st
29 st
241 220 000 kr

Bakgrund

Roxana Sabouri jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-10-02. Roxana har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Roxana har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 140 787 500 kr.

Presentation

Jag har jobbat på Notar Sundbyberg/Solna i totalt ca 12 år och besitter därför mycket kunskap och erfarenhet. Jag vill i varje affär slå nytt rekord och jag ger mig inte tills du är 110% nöjd och glad!

Som kund kan du förvänta dig förtroendefullt och professionellt arbete genom hela processen. Hör av dig till mig om du går i säljtankar, önskar en värdering eller bara vill diskutera marknadsläget!

Utmärkelser

- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg HELÅR 2023 (Topp 3)
- Mest rekommenderade mäklaren på Notar 2022
- Topp 5 mest säljande mäklaren Notar 2022
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg HELÅR 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q4 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q3 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q2 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q1 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q2 2021 (Topp 3)
- En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare (2021)
- Säljarfavorit sedan April 2020
- Flertalet toppnoteringar och föreningsrekord i Sundbyberg/Solna 2020, 2021, 2022 & 2023.

Mäklarbyrå


Säljare om Roxana.

16 maj 2024

"Roxanna var enastående under hela processen med försäljningen av min lägenhet. Hennes professionalism, marknadskännedom och dedikation gjorde hela upplevelsen smidig och framgångsrik. Jag rekommenderar henne starkt till alla som letar efter en kunnig och engagerad mäklare. Hon förtjänar att utses..."
"Roxanna var enastående under hela processen med försäljningen av min lägenhet. Hennes professionalism, marknadskännedom och dedikation gjorde hela upplevelsen smidig och framgångsrik. Jag rekommenderar henne starkt till alla som letar efter en kunnig och engagerad mäklare. Hon förtjänar att utses till årets mäklare! Jag är så nöjd och tacksam."
Läs mer
säljare på Forskningsringen 83B

07 apr 2024

"Enkelt & proffsigt rakt igenom, best practice! "
säljare på Tulegatan 18

05 apr 2024

"Anlita Roxana om du vill ha ett proffs som ger dig bästa möjliga förutsättningar till en framgångsrik försäljning. Snabb och otroligt kunnig, fanns inte ett frågetecken genom hela processen. Rekommenderas starkt!"
säljare på Forskningsringen 81B

05 apr 2024

"Roxana löste en snabb och smidig affär till ett bra pris i en trög marknad. Bra jobbat!"
säljare på Starrbäcksgatan 11A

13 mar 2024

"Väldigt ambitiös och duktig mäklare som har riktig bra koll på marknaden "
säljare på Brännarvägen 3

10 mar 2024

"Roxana var fantastisk! Hon sålde på en visning till ett pris som vi aldrig trodde var möjligt! Vi är otroligt nöjda med hennes insats som mäklare då hon är lyhörd, uppdaterar oss om precis allting, alltid nåbar och gör allt i sin makt för att alla ska bli nöjda. Jag rekommenderar Roxana till 100%..."
"Roxana var fantastisk! Hon sålde på en visning till ett pris som vi aldrig trodde var möjligt! Vi är otroligt nöjda med hennes insats som mäklare då hon är lyhörd, uppdaterar oss om precis allting, alltid nåbar och gör allt i sin makt för att alla ska bli nöjda. Jag rekommenderar Roxana till 100% för att med handen på hjärtat så kan jag säga att hon är den absolut bästa mäklaren!! Jag ångrar att jag inte har sålt tidigare med henne. Hon är GRYM! Hälsningar säljare på Garvis Carlssons gata 8"
Läs mer
säljare på Garvis Carlssons gata 8

10 mar 2024

"Effektiv och skicklig mäklare med bra känsla för marknaden! "
säljare på Tulegatan 16

24 feb 2024

"Now I understand and agree with all other people who sold their apartment with her. She is the best seller in Ursvik. Roxana is a super fast, trustworthy, passionate, well-planned, and well-organized person. I Highly recommend her to people.
She is the best broker that I have ever met!!
"
"Now I understand and agree with all other people who sold their apartment with her. She is the best seller in Ursvik. Roxana is a super fast, trustworthy, passionate, well-planned, and well-organized person. I Highly recommend her to people.
She is the best broker that I have ever met!!
"
Läs mer
säljare på Forskargränd 3

22 feb 2024

"Det finns en anledning till att Roxana kallas inom mäklarbranschen för Queen of norrort. Roxana fick lägenheten såld till efterfrågat pris inom en vecka på en tuff marknad utan att ens fotografera lägenheten och ha visning. Det är vad jag kallar för en riktig mäklare. Vilken tur att hon kan ta si..."
"Det finns en anledning till att Roxana kallas inom mäklarbranschen för Queen of norrort. Roxana fick lägenheten såld till efterfrågat pris inom en vecka på en tuff marknad utan att ens fotografera lägenheten och ha visning. Det är vad jag kallar för en riktig mäklare. Vilken tur att hon kan ta sig an uppdrag över hela Stockholm för det ska hela Sverige få höra. Den enda mäklaren punkt slut. "
Läs mer
säljare på Skrivargatan 30

09 feb 2024

"Jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med Roxana som min mäklare. Hennes exceptionella kunskap och dedikation till sitt arbete är verkligen imponerande. Hon visade sig vara en äkta expert på fastighetsmarknaden i Sumpan och gick utöver för att säkerställa att jag fick bästa möjliga pris för min..."
"Jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med Roxana som min mäklare. Hennes exceptionella kunskap och dedikation till sitt arbete är verkligen imponerande. Hon visade sig vara en äkta expert på fastighetsmarknaden i Sumpan och gick utöver för att säkerställa att jag fick bästa möjliga pris för min lägenhet, trots en utmanande marknad. Hennes professionella driv och engagemang var tydligt synliga genom hela processen.
Kommunikationen med Roxana var enastående; hon höll mig alltid uppdaterad och var tillgänglig för att svara på mina frågor och ta itu med eventuella bekymmer jag hade. Hennes förmåga att förklara komplexa ämnen på ett tydligt och förståeligt sätt gjorde försäljningsprocessen smidig och stressfri.
Sammanfattningsvis:
Roxana förtjänar mer än en 5-stjärnig betyg. Hon överträffade mina förväntningar på alla sätt och levererade av högsta kvalitet. Jag rekommenderar henne starkt till alla som söker en mäklare som verkligen går ovan och bortom för sina kunder. 5+/5, helt enkelt!!"
Läs mer
säljare på Hamngatan 26

22 dec 2023

"Mäklaren gjorde allt han kunde med det aktuella läget på marknaden. Tiden att sälja kanske inte är den bästa, men mäklaren gjorde sitt bästa. Jag skulle rekommendera Roxana till alla som vill få kvalitet framför allt!"
säljare på Forskningsringen 82A

21 dec 2023

"Ett bra samspel med sin mäklare är enligt mig - en grundförutsättning till en lyckad bostadsaffär.
Roxana är lätt att ha att göra med och möter de behov och förväntningar som man presenterar. Hon inger dessutom ett representativt intryck och är genuint vänlig.
Trots en tuff period där bostadsmar..."
"Ett bra samspel med sin mäklare är enligt mig - en grundförutsättning till en lyckad bostadsaffär.
Roxana är lätt att ha att göra med och möter de behov och förväntningar som man presenterar. Hon inger dessutom ett representativt intryck och är genuint vänlig.
Trots en tuff period där bostadsmarknaden har varit ansträngd så lyckades hon att sälja min bostad till ett rimligt förväntat pris.
Rekommenderar!
"
Läs mer
säljare på Näsbyvägen 2

20 dec 2023

"Jag rekommenderar starkt Roxana Sabouri, som under svåra marknadsförhållanden lyckades sälja lägenheten, snabbt och smidigt till ett bra pris.
Önskar ni en ärlig och kompetent mäklare, hör av er till Roxana på Notar Sundbyberg."
säljare på Evenemangsgatan 40

15 dec 2023

"Proffsig och lätt att ha att göra med."
säljare på Forskargränd 24

22 nov 2023

"Jag träffade flera mäklare och fastnade verkligen för Roxana. Här har vi någon som kan sitt jobb! Jag är kontrollfreak och ville inte att vem som helst skulle visa min lägenhet. Ursviks bästa mäklare av flera anledningar: Ställer rätt frågor, är relevant och saklig i sin kontakt - snackar inte på..."
"Jag träffade flera mäklare och fastnade verkligen för Roxana. Här har vi någon som kan sitt jobb! Jag är kontrollfreak och ville inte att vem som helst skulle visa min lägenhet. Ursviks bästa mäklare av flera anledningar: Ställer rätt frågor, är relevant och saklig i sin kontakt - snackar inte på som många andra mäklare gör. Roxana behöver inte snacka, för hon är kunnig, smart och duktig. En pålitlig, ärlig, lugn och trevlig mäklare som inte stressar dig. Lyhörd och förstår vad du vill även om du kanske inte ens förstår själv. Bra rådgivare. När Roxana ringde så visste man att hon hade något viktigt att säga, vilket var skönt för mig som hade andra saker som stressade på. Hon tar inte tid i onödan och jag kunde lämna försäljningen helt åt henne, utan att behöva oroa mig. Mycket uppskattat!! Har du kontrollbehov som jag? Välj Roxana! Då kan du känna dig trygg med att någon har stenkoll. Att jag åkte på semester en dag innan jag skulle signa säger allt om hur trygg jag kände mig, det hade inte hänt med en annan mäklare. Finns möjligheten framöver så kommer jag att välja Roxana igen utan tvekan. "
Läs mer
säljare på Ursviksvägen 109A

15 nov 2023

"Vi är supernöjda med vårt val av Roxana som mäklare. Hon är duktig på sitt jobb och har stor kunskap kring försäljning av boenden och området vi bodde i. Hon är trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Roxana! "
säljare på Milstensvägen 48

20 okt 2023

"Roxana är en fantastisk och driven mäklare som lägger ner tid och stort engagemang för att båda köpare och säljare ska känna sig nöjda med bostadsaffären. "
säljare på Forskningsringen 82A

19 okt 2023

"Roxana har en varm och härlig personlighet som smittar av. Jag kände direkt vid första mötet att jag valt rätt mäklare. Väldigt tydlig med hur hela processen kommer se ut och det kändes tryggt i och med att detta var min första försäljning. "
säljare på Skördegatan 4

10 okt 2023

"Charmig, varm och trevlig mäklare- bygger upp sina resonemang med fakta och siffror vilket passar mig som säljare. "
säljare på Ursviks Allé 21

04 okt 2023

"Väldigt proffsig och kan starkt rekommendera, "
säljare på Stallgatan 13

29 sep 2023

"Jag kan varmt rekommendera Roxana som mäklare. Hon är professionell, pålitlig och väldigt trevlig att samarbeta med. Dessutom lyckades hon få till ett riktigt fint slutpris, trots en skakig marknad."
säljare på Kanalstigen 30

28 sep 2023

"Jag är väldigt nöjd med Roxana och det arbetet hon gjort för att sälja min lägenhet. Hon hade god kännedom om området och var inlyssnade till mina önskemål. Med Roxanas kunskap och expertis kunde vi också sälja lägenheten för ett väldigt bra pris trots att det är en svår marknad för säljare just nu."
"Jag är väldigt nöjd med Roxana och det arbetet hon gjort för att sälja min lägenhet. Hon hade god kännedom om området och var inlyssnade till mina önskemål. Med Roxanas kunskap och expertis kunde vi också sälja lägenheten för ett väldigt bra pris trots att det är en svår marknad för säljare just nu."
Läs mer
säljare på Milstensvägen 29

25 sep 2023

"Att sälja min bostad var en utmanande upplevelse under dessa märkliga tider, men med Roxana vid min sida kände jag mig från början helt trygg och väl omhändertagen.
För det första, det som verkligen skiljer Roxana från mängden är hennes proaktiva inställning. Innan vi ens hade visningen påbörjad..."
"Att sälja min bostad var en utmanande upplevelse under dessa märkliga tider, men med Roxana vid min sida kände jag mig från början helt trygg och väl omhändertagen.
För det första, det som verkligen skiljer Roxana från mängden är hennes proaktiva inställning. Innan vi ens hade visningen påbörjad, hjälpte Roxana mig att förbereda min bostad på ett sätt som jag aldrig hade kunnat göra själv. Hennes råd om staging och små förbättringar gjorde verkligen underverk för att öka husets attraktionskraft. Hon har en ögongodhet för detaljer och vet exakt vad som behöver göras för att göra ett gott intryck på potentiella köpare.
Det som imponerade mig mest var Roxanas skicklighet i förhandlingen. Hon lyckades övertala köpare att komma närmare mitt förfrågade säljpris, vilket överträffade mina förväntningar. Hennes förmåga att navigera genom förhandlingarna var verkligen imponerande och bevisade att hon är en mästare på sitt område.
Jag vill också understryka en viktig aspekt av min upplevelse med Roxana Sabouri, var att jag aldrig kände mig stressad att ta ett beslut. Roxana var alltid medveten om att försäljningen av ens hem är en stor och ibland känslosam process. Hon var mån om att jag kände mig bekväm och nöjd vid varje steg av vägen.
Roxana hade också en förmåga att läsa av mig som säljare och anpassa sig till mina behov och mitt tänk. Hon tog sig tid att lyssna på mina önskemål och prioriteringar och arbetade aktivt för att se till att mina förväntningar uppfylldes. Detta gjorde hela upplevelsen mycket mer personlig och skräddarsydd.
Roxana är inte bara professionell utan också oerhört hjälpsam. Hon var alltid tillgänglig när jag hade frågor eller funderingar, och hennes svar var alltid snabba och välgrundade. Hennes kundservice är verkligen av högsta klass, och jag kände mig aldrig bortglömd eller ignorerad under hela försäljningsprocessen.
Jag är oerhört nöjd med Roxana Sabouri och Notar Fastighetsbyrå. Att arbeta med henne gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik. Jag kunde inte ha bett om en bättre mäklare, och jag ser fram emot att samarbeta med henne igen vid min nästa bostadsförsäljning. Om du letar efter en mäklare som är professionell, engagerad och skicklig, då är Roxana Sabouri det perfekta valet för dig. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som behöver hjälp med att sälja sin bostad. Tack Roxana och Notar Fastighetsbyrå!"
Läs mer
säljare på Norr Mälarstrand 60

21 sep 2023

"Väldigt bra kommunikation. Tydlig och förklarade det mesta tydligt. Tog hänsyn till våra villkor. "
säljare på Gamla Enköpingsvägen 176

15 sep 2023

"Roxanna är en grym mäklare som man ser brinner för sitt yrke! Hon är lyhörd, engagerad, trevlig och mycket målinriktad. Jag kommer rekommendera fler i min omgivning att kontakta Roxanna om de går i säljtankar!
Jag kunde inte vara mer nöjd med min bostadsförsäljning med Roxanna som gjorde hela upp..."
"Roxanna är en grym mäklare som man ser brinner för sitt yrke! Hon är lyhörd, engagerad, trevlig och mycket målinriktad. Jag kommer rekommendera fler i min omgivning att kontakta Roxanna om de går i säljtankar!
Jag kunde inte vara mer nöjd med min bostadsförsäljning med Roxanna som gjorde hela upplevelsen smidig och bra!"
Läs mer
säljare på Brännarvägen 3

01 sep 2023

"Jag tog kontakt med Roxana för att jag trodde hon hade bäst kännedom om både området och ett nätverk för att kunna hitta rätt köpare. Förutom att mina förväntningar infriades blev jag imponerad av hur hon matchade både mina och köparens intressen och var lyhörd under hela processen. Tack, Roxana :-)"
"Jag tog kontakt med Roxana för att jag trodde hon hade bäst kännedom om både området och ett nätverk för att kunna hitta rätt köpare. Förutom att mina förväntningar infriades blev jag imponerad av hur hon matchade både mina och köparens intressen och var lyhörd under hela processen. Tack, Roxana :-)"
Läs mer
säljare på Grönlingens väg 2

27 aug 2023

"Roxana är otrolig kompetent och kämpar riktig för försäljning! Kontrol over alt och hög social intelligens. Starkt rekommenderas!"
säljare på Stallgatan 30

02 aug 2023

"Roxana är en super kunnig mäklare. Supertrevlig o väldigt kompetent mäklare.Snabb affär innan visning trots tuff marknad . Väldigt nöjd att vi valde Roxana eftersom då affären gick snabbt, jag hade en annan mäklare som tyvärr inte lyckades sälja lägenheten under 4 månader men det tog mindre än en..."
"Roxana är en super kunnig mäklare. Supertrevlig o väldigt kompetent mäklare.Snabb affär innan visning trots tuff marknad . Väldigt nöjd att vi valde Roxana eftersom då affären gick snabbt, jag hade en annan mäklare som tyvärr inte lyckades sälja lägenheten under 4 månader men det tog mindre än en vecka för Roxana att sälja den . Jag rekommenderar alla som vill köpa o sälja kontakta den bästa mäklaren."
Läs mer
säljare på Grönlingens väg 3

30 jul 2023

"Roxana är lyhörd och lyssnade in vad som var viktigt för mig som säljare samt fick till ett bra pris på dagens marknad med ett smidigt avslut. "
säljare på Ursviks Allé 41

14 jul 2023

"Roxana är driven, peppig & framförallt uthållig! Väldigt trevlig & lättsam att ha kontakt med. Kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Gamla Enköpingsvägen 152

21 jun 2023

"Rekomenderar starkt Roxana Sabouri då affären gick snabbt ch smidigt. Jag hade en annan mäklare som tyvärr inte lyckades sälja lägenheten under 3 månaders tid men efter bytet till Roxanna Sabouri så fick vi lägenheten såld efter endast en visning med endast en budgivare som förhanlades upp. Ger e..."
"Rekomenderar starkt Roxana Sabouri då affären gick snabbt ch smidigt. Jag hade en annan mäklare som tyvärr inte lyckades sälja lägenheten under 3 månaders tid men efter bytet till Roxanna Sabouri så fick vi lägenheten såld efter endast en visning med endast en budgivare som förhanlades upp. Ger en 5 stjärna till Roxana som under denna svåra tid ändå lyckades få lägenheten såld. Rekomenderar starkt henne!"
Läs mer
säljare på Boplatsvägen 5

13 jun 2023

"Har bara gott att säga om Roxana. Kan tycka att arvodet blev lite högt med tanke på fallande marknadspriser, men ett kontrakt är ett kontrakt..."
säljare på Ursviks Allé 41

27 maj 2023

"Roxana är en stjärna. Affären gick snabbt och smidigt från värdering till skriva kontrakt. Hon gjorde sitt yttersta och var alltid tillgänglig med snabba svar! Super nöjd! "
säljare på Malstensgränd 4

22 maj 2023

"Mycket trevlig och engagerad i att få en bra affär till stånd. "
säljare på Forskargränd 3

16 maj 2023

"Försäljningsprocessen har varit smidig och snabb trots den svåra marknaden. Då Roxana har så bra koll på den lokala bostadsmarknaden kändes det tryggt att landa i rätt beslut med hjälp av hennes input. Jag fick bra stöd och tydlig kommunikation. Rekommenderar!"
"Försäljningsprocessen har varit smidig och snabb trots den svåra marknaden. Då Roxana har så bra koll på den lokala bostadsmarknaden kändes det tryggt att landa i rätt beslut med hjälp av hennes input. Jag fick bra stöd och tydlig kommunikation. Rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Gamla Enköpingsvägen 176

10 maj 2023

"Superproffsig. Snabb, smidig, trevlig, kunnig. Jag är mycket nöjd och kommer garanterat återkomma om ev framtida affär."
säljare på Marknadsvägen 19

21 apr 2023

"Roxana är otroligt duktig och proffesionell på sitt arbete! Försäljningen av vår lägenhet gick otroligt snabbt med ett pris som var långt över förväntat.
Hon var extremt kunnig om marknaden och höll oss säljare i loopen under varje steg.
Om vi säljer igen kommer vi definitivt anlita Roxana igen...."
"Roxana är otroligt duktig och proffesionell på sitt arbete! Försäljningen av vår lägenhet gick otroligt snabbt med ett pris som var långt över förväntat.
Hon var extremt kunnig om marknaden och höll oss säljare i loopen under varje steg.
Om vi säljer igen kommer vi definitivt anlita Roxana igen.
Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Forskargränd 4

12 apr 2023

"Roxana var en super bra mäklare och kan sitt jobb, hon är lyhörd, uppdaterade vid minsta lilla, lätt att ha med att göra. Hon gör ett bra jobb och kan rekommendera henne till alla som vill sälja! "
säljare på Forskargränd 2

25 mar 2023

"Det kändes rätt med Roxana redan från början. Hon var väldigt kunnig i området och svarade detaljerat på samtliga av våra frågor. Hon tog sig alltid tid att svara på frågor vilket uppskattades väldigt mycket. Roxana är en supertrevlig och väldigt kompetent mäklare. Hon är alltid glad, engagerad, ..."
"Det kändes rätt med Roxana redan från början. Hon var väldigt kunnig i området och svarade detaljerat på samtliga av våra frågor. Hon tog sig alltid tid att svara på frågor vilket uppskattades väldigt mycket. Roxana är en supertrevlig och väldigt kompetent mäklare. Hon är alltid glad, engagerad, lyhörd och lätt att prata med. Vi uppskattade väldigt mycket att Roxana kontinuerligt följde upp med oss hur det går och hon lyckades sälja lägenheten till önskat pris trots en lite tuffare marknad. Henne rekommenderar vi varmt."
Läs mer
säljare på Skrivargatan 28

10 mar 2023

"Snabb affär innan visning trots tuff marknad! Till ett bra pris! Mycket nöjd! "
säljare på Vintergatan 4

26 jan 2023

"Roxana gav ett gott intryck från start och levererade hela vägen trots en svår marknad för tillfället. Alltid nåbar och mycket informativ. Roxana får mina högsta rekommendationer."
säljare på Forskargränd 3

17 jan 2023

"Roxana är en tillgänglig mäklare vilket uppskattades under hela processen. Kommunikationen var bra oss emellan vilket ledde till att allt var tydligt och smidigt. "
säljare på Forskningsringen 86

29 dec 2022

"Roxana lyckades sälja min lägenhet för rekordpris!
Hon drog in ett otroligt antal spekulanter och höll visningar varje vecka under en lång period. Det krävs en målinriktad, positiv och professionell mäklare på en marknad som är tuffare än vanligt. Roxana checkade i alla kriterierna och det åters..."
"Roxana lyckades sälja min lägenhet för rekordpris!
Hon drog in ett otroligt antal spekulanter och höll visningar varje vecka under en lång period. Det krävs en målinriktad, positiv och professionell mäklare på en marknad som är tuffare än vanligt. Roxana checkade i alla kriterierna och det återspeglades genom hela processen, från första mötet till att signa försäljningen av lägenheten. Det blir helt enkelt inte bättre än såhär.
Om man vill ha en mäklare som inte ger upp förrän du är nöjd och alltid möter dig med ett leende och en plan framåt så är Roxana den enda mäklaren du ska anlita.
5+ stjärnor av 5 möjliga!"
Läs mer
säljare på Järvstigen 5

11 dec 2022

"Supertrevlig mäklare! Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Oxenstiernas Allé 23

11 dec 2022

"Väldigt nöjd att vi valde Roxana. Hade en bra magkänsla redan innan jag träffade henne. Hon är glad, positiv, engagerad, lyhörd och lätt att prata med. Hon var snabb att svara på frågor via mail och sms. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Skrivargatan 31

10 dec 2022

"Something that is important to me as a seller is a broker who is responsive and committed! Roxana has the best availability, feedback and the best
action plan that you could wish for, and she has really delivered. I am super satisfied and strong recommend Roxana to everyone."
"Something that is important to me as a seller is a broker who is responsive and committed! Roxana has the best availability, feedback and the best
action plan that you could wish for, and she has really delivered. I am super satisfied and strong recommend Roxana to everyone."
Läs mer
säljare på Gamla Enköpingsvägen 178

24 nov 2022

"Så otroligt nöjd gällande allt i samarbetet med Roxana! I en tid när min lägenhet inte blev såld av en annan mäklare och vi gjorde ett nytt försök med henne lyckades hon nå målet på kort tid. Hon är proffsig, lyhörd, engagerad och lätt att samarbeta med. Jag är så nöjd med Roxana och vill varmt r..."
"Så otroligt nöjd gällande allt i samarbetet med Roxana! I en tid när min lägenhet inte blev såld av en annan mäklare och vi gjorde ett nytt försök med henne lyckades hon nå målet på kort tid. Hon är proffsig, lyhörd, engagerad och lätt att samarbeta med. Jag är så nöjd med Roxana och vill varmt rekommendera henne till alla i Sundbyberg. Om vi köper i området är hon absolut våran första go to! "
Läs mer
säljare på Gamla Enköpingsvägen 178

19 nov 2022

"Roxana var väldigt smidig att jobba med. Hon var alltid tillgänglig, besvarade alla våra frågor och anpassade sig efter vårt behov. "
säljare på Virebergsvägen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
140 787 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
243 av 253 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
253 av 256 säljare
Roxana var tydlig och höll mig uppdaterad
254 av 255 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Roxana på kartan.

384 tidigare bostäder
62 bostäder till salu
256 rekommendationer

62 bostäder till salu.

Bostäder

4 695 000 kr
3 rum, 87 m²
53 965 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 892 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 47 m²
46 702 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 046 kr/mån
3 295 000 kr
3 rum, 80 m²
41 187 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 663 kr/mån
3 195 000 kr
3 rum, 77,5 m²
41 493 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 248 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 39 m²
66 538 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 727 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 950 000 kr
Lägenhet Ursvik
-45 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Ursvik
+ 55 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roxanna var enastående under hela processen med försäljningen av min lägenhet. Hennes professionalism, marknadskännedom och dedikation gjorde hela upplevelsen smidig och framgångsrik. Jag rekommenderar henne starkt till alla som letar efter en kunnig och engagerad mäklare. Hon förtjänar att utses till årets mäklare! Jag är så nöjd och tacksam."
3 850 000 kr
Lägenhet Ursvik
4 rum, 92 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Ursvik
-150 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 850 000 kr
Lägenhet Ursvik
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 850 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.