Ronni Mleczkovicz

Profilbild för Ronni Mleczkovicz
Säljarfavorit
Ronni Mleczkovicz
5.0 / 5
(308 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
106 st
59 st
454 995 000 kr

Bakgrund

Ronni Mleczkovicz jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-07-20. Ronni har fått in 59 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Ronni har enligt vår statistik haft 76 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 476 900 000 kr.

Presentation

Med en bakgrund inom elitidrott så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd.

Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg, i en av livets största milstolpar.

Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Ronni.

08 feb 2023

"Jag hade den stora förmånen att samarbeta med Ronni Mleczkovicz på Unik Fastighetsförmedling vid försäljningen av min lägenhet. Från start till mål visade han en exceptionell förmåga att förstå mina behov och önskemål. Teamet arbetade hårt för att säkerställa att jag fick ett högt pris för min eg..."
"Jag hade den stora förmånen att samarbeta med Ronni Mleczkovicz på Unik Fastighetsförmedling vid försäljningen av min lägenhet. Från start till mål visade han en exceptionell förmåga att förstå mina behov och önskemål. Teamet arbetade hårt för att säkerställa att jag fick ett högt pris för min egendom och det resultatet såg jag tydligt när vi nådde en affär som jag var nöjd med. Mäklarens kunskap om lokala marknadsförhållanden, hans engagemang och passion för sitt arbete var avgörande för att vi nådde ett så framgångsrikt resultat. Jag rekommenderar starkt denna mäklare till alla som söker en pålitlig, kompetent och resultatinriktad partner."
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 21

06 feb 2023

"Ronni was the best real estate we ever had! I strongly recommend him."
säljare på Hälsingegatan 61

28 jan 2023

"Ronni sålde min lägenhet och jag kan inte vara nöjdare.
Han är en mäklare som vet vad han gör och har koll på marknaden bästa mäklaren jag haft!"
säljare på Industrigatan 2A

27 jan 2023

"Vi är så nöjda med valet av Ronni som mäklare! Med stort engagemang, tillgänglighet och proffsighet fick Ronni vår lägenhet såld till ett bra pris. Rekommenderar starkt!"
säljare på Östermalmsgatan 68B

24 jan 2023

"Efter en lång försäljningsprocess lyckades Ronni trots en tuff marknad hitta en bra köpare och sålde till ett pris över förväntan. Alltid tillgänglig och gör det lilla extra - Rekommenderas varmt!"
säljare på Gävlegatan 26

20 jan 2023

"Var ska man börja?
Krig, inflation och lågkonjunktur, eller allt på en gång! Det verkade inte spela någon roll för Ronni!
Vilken leverans!
Jag och min fru kan inte vara annat än nöjda!
"
säljare på Industrigatan 12

18 jan 2023

"Om du ska sälja din lägenhet så vill du ha en mäklare som lägger ner sitt allt på att affären ska bli så lyckad som möjligt. Speciellt i en tuffare marknad som denna. Ronni är trygg, kunnig, lyhörd och ett absolut proffs på det han gör. Rekommenderar varmt."
"Om du ska sälja din lägenhet så vill du ha en mäklare som lägger ner sitt allt på att affären ska bli så lyckad som möjligt. Speciellt i en tuffare marknad som denna. Ronni är trygg, kunnig, lyhörd och ett absolut proffs på det han gör. Rekommenderar varmt."
Läs mer
säljare på Birkagatan 31

17 jan 2023

"Ronni är en supermäklare. Han är tillgänglig, förstående och lyhörd. Mån om samtliga inblandade i affären och har bra koll på marknaden. "
säljare på Völundsgatan 7

29 dec 2022

"Ronni är otroligt skicklig på det han gör! Mycket effektiv och ger samtidigt ett tryggt intryck. Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare. Tack Ronni!"
säljare på Döbelnsgatan 89

28 dec 2022

"Ronni är en helt fantastisk mäklare. Han är lätt att ha att göra med, kompetent, professionell och väldigt engagerad. Innan lägenheten såldes hade vi ett flertal visningar och Ronni var alltid flexibel och snabb med uppdateringar. Så tacksam över att vi valde just Ronni, rekommenderar starkt hono..."
"Ronni är en helt fantastisk mäklare. Han är lätt att ha att göra med, kompetent, professionell och väldigt engagerad. Innan lägenheten såldes hade vi ett flertal visningar och Ronni var alltid flexibel och snabb med uppdateringar. Så tacksam över att vi valde just Ronni, rekommenderar starkt honom som mäklare!"
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 3A

16 dec 2022

"Ronni får mina högsta rekommendationer. Att i svåra tider hitta rätt mäklare är a&o. Det är lätt att sälja om det finns en stor efterfrågan men det är betydligt svårare att sälja när räntorna höjs och marknaden svajar. "
säljare på Kungsbro Strand 21

14 dec 2022

"Väldigt professionell och lätt att göra med! Rekommenderar starkt "
säljare på Kungsklippan 11

08 dec 2022

"Jag har både köpt och sålt av Ronni. Det talar för förtroendet som jag har för herrn. Ronni är mäklaren som går den extra milen.
Ronni är Sveriges bästa mäklare, hans nästa steg är ett eget tv-program "
säljare på Sveavägen 133

06 dec 2022

"Ronni är en grym mäklare som är lyhörd, engagerad och lyssnar in. Alltid ett sms eller telefonsamtal bort och grymt kunnig. Trots en osäker marknad lyckades Ronni få till en fantastisk försäljning sett till pris, och dessutom innan visningarna! Kvalitet rakt igenom och jag kan varmt rekommendera ..."
"Ronni är en grym mäklare som är lyhörd, engagerad och lyssnar in. Alltid ett sms eller telefonsamtal bort och grymt kunnig. Trots en osäker marknad lyckades Ronni få till en fantastisk försäljning sett till pris, och dessutom innan visningarna! Kvalitet rakt igenom och jag kan varmt rekommendera Ronni!"
Läs mer
säljare på Torsgatan 50

27 nov 2022

"Ronni är en riktigt duktig mäklare, lyhörd, dedikerad och gör det där lilla extra. Han har mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Roslagsgatan 9

20 nov 2022

"Vi sålde vår bostadsrätt med ovärderlig hjälp av Ronni Mleczkovicz på Unik fastighetsförmedling. Han var engagerad, trygg och tydlig och höll oss uppdaterade genom hela processen. I en minst sagt svajig marknad gav han inte upp och lyckades sälja lägenheten i rekordfart. Detta i kombination med h..."
"Vi sålde vår bostadsrätt med ovärderlig hjälp av Ronni Mleczkovicz på Unik fastighetsförmedling. Han var engagerad, trygg och tydlig och höll oss uppdaterade genom hela processen. I en minst sagt svajig marknad gav han inte upp och lyckades sälja lägenheten i rekordfart. Detta i kombination med hans otroliga positivitet och hjälpsamhet ger vi honom våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Kocksgatan 30

16 nov 2022

"Ronni var engagerad och lyhörd, och tog sig alltid tid för mina frågor och funderingar.
Trots en osäker marknad fick Ronni igång en ordentlig budgivning vilket gjorde att jag fick ut ett marknadsmässigt bra pris. "
säljare på Völundsgatan 9

10 nov 2022

"Ronni lyckades sälja vår lägenhet på bottenplan under en förhandsvisning med ett sällskap till högre pris än förväntat. En otroligt snabb och och smidig affär! "
säljare på Västmannagatan 87B

07 nov 2022

"Ronni är en fantastisk proffesionellt kunnig mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Valfrid Palmgrens gata 1

29 okt 2022

"Ronni var lätt att samarbeta med och visade ett stort engagemang! Tack vara Ronni är vi nöjda med försäljningen, trots det osäkra marknadsläget. "
säljare på Kungsholmsgatan 18

27 okt 2022

"Professionell, engagerad och alltid med ett leende på läpparna.
Rekommenderar varmt!"
säljare på Valfrid Palmgrens gata 1

27 okt 2022

"Ronni är engagerad och otrolig kunnig. Vi kände oss trygga med hans kompetens och starka driv. Det blev en bra försäljning. Rekommenderas starkt! "
säljare på Gävlegatan 32

27 okt 2022

"Trots en tuff marknad levererade Ronni. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Vulcanusgatan 1

22 okt 2022

"Ronnie va tydlig, engagerad och framförallt lyhörd. Allt gick snabbt och smidigt med ett bra slutpris i en tuff marknad!"
säljare på Torsgränd 4

21 okt 2022

"Vi var väldigt nöjda med vårt val av Ronni som mäklare. Det gick alltid att få tag i honom och han arbetade hårt för att se till att lägenheten blev såld och att vi blev nöjda. I en svår bostadsmarknad blir valet av mäklare ännu viktigare och jag tycker att Ronni definitivt är en mäklare som lyck..."
"Vi var väldigt nöjda med vårt val av Ronni som mäklare. Det gick alltid att få tag i honom och han arbetade hårt för att se till att lägenheten blev såld och att vi blev nöjda. I en svår bostadsmarknad blir valet av mäklare ännu viktigare och jag tycker att Ronni definitivt är en mäklare som lyckas leverera. "
Läs mer
säljare på Torbjörn Klockares gata 17

20 okt 2022

"Trots en tuff marknad så kämpade Ronni verkligen på och fick vår lägenhet såld. Imponerad av hans professionella och härliga bemötande. Rekommenderas!"
säljare på Nina Einhorns gata 8

19 okt 2022

"Ronni är en fantastisk mäklare, proffesionellt kunnig och otroligt engagerad med stor empatisk förmåga. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

19 okt 2022

"Oerhört nöjd med att jag valde Ronni - han är engagerad, snabb, positiv och väldigt lösningsorienterad. Grym mäklare rakt igenom och alltid tillgänglig, kan verkligen rekommendera Ronni. Han var ett stort stöd under försäljningsprocessen. Riktig stjärna som levererade. "
"Oerhört nöjd med att jag valde Ronni - han är engagerad, snabb, positiv och väldigt lösningsorienterad. Grym mäklare rakt igenom och alltid tillgänglig, kan verkligen rekommendera Ronni. Han var ett stort stöd under försäljningsprocessen. Riktig stjärna som levererade. "
Läs mer
säljare på Garvargatan 22

08 okt 2022

"Ronni är trevlig och är lätt att ha och göra med. Han jobbar hårt och till skillnad mot många andra mäklare så håller han bra visningar, där han bland annat samlar de sällskap som är närvarande för att informera i grupp. Vi kan ge honom våra varmaste rekommendationer. "
"Ronni är trevlig och är lätt att ha och göra med. Han jobbar hårt och till skillnad mot många andra mäklare så håller han bra visningar, där han bland annat samlar de sällskap som är närvarande för att informera i grupp. Vi kan ge honom våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

04 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Ronni. Han är snabb och vet vad som krävs för att få en lägenhet såld trots en tuff marknad."
säljare på Körsbärsvägen 6A

01 okt 2022

"Ronni är engagerad, kommunikativ, lyhörd och har en tydlig strategi för hur han ska sälja. Han lyckades sälja vår lägenhet i svår marknad, på kort tid och till ett bra marknadspris. I en tid då många andra uttrycker mycket oro är Ronni lösningsorienterad, målmedveten och positiv. En riktig stjärn..."
"Ronni är engagerad, kommunikativ, lyhörd och har en tydlig strategi för hur han ska sälja. Han lyckades sälja vår lägenhet i svår marknad, på kort tid och till ett bra marknadspris. I en tid då många andra uttrycker mycket oro är Ronni lösningsorienterad, målmedveten och positiv. En riktig stjärna. "
Läs mer
säljare på Observatoriegatan 21A

30 sep 2022

"Andra gången vi säljer med Ronni. Ronni är lugn, fokuserad, effektiv och kunnig. "
säljare på Sankt Eriksgatan 57A

26 sep 2022

"Ronni är väldigt professionell och har ett stort kontaktnät. Han är lätt att få tag på och anstränger sig för att få lägenheten såld. Rekommenderas! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

18 sep 2022

"Ronni är en professionell mäklare och en ödmjuk person som utför ett utmärkt arbete när det gäller försäljning av bostad. Han har ett brett nätverk av kunder och gör det extra jobb som krävs för att få bostaden såld. Jag rekommenderar honom starkt som val av mäklare för framtida säljare."
"Ronni är en professionell mäklare och en ödmjuk person som utför ett utmärkt arbete när det gäller försäljning av bostad. Han har ett brett nätverk av kunder och gör det extra jobb som krävs för att få bostaden såld. Jag rekommenderar honom starkt som val av mäklare för framtida säljare."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 95A

09 sep 2022

"Ronni är mycket professionellt.Han är lätt att kommuniceras och var väldigt snabb att svara via både sms och telefon.Hans erfarenhet och kunskap skapade hela processen hyfsat från början till slut.Även slut priset var inte det vi önskat oss på grund av den tuffa marknaden.Men Ronni är värd mer än..."
"Ronni är mycket professionellt.Han är lätt att kommuniceras och var väldigt snabb att svara via både sms och telefon.Hans erfarenhet och kunskap skapade hela processen hyfsat från början till slut.Även slut priset var inte det vi önskat oss på grund av den tuffa marknaden.Men Ronni är värd mer än 5/5 ändå.Rekommendera starkt!!!"
Läs mer
säljare på Hagaesplanaden 61

08 sep 2022

"Stockholms vassaste mäklare! Sålt tre bostäder med Ronni och fler kommer det att bli. Rekommenderar starkt att anlita Ronni om du kräver en professionell och smidig process med högklassig kvalité! "
säljare på Tomtebogatan 37

07 sep 2022

"Hela försäljningsprocessen tillsammans med Ronni var smidig, kommunikativ och med ett fantastiskt resultat. Som mäklare är Ronni professionell från start till slut. Han är driven, lyhörd, punktlig och flexibel. Jag rekommenderar honom till 100%. Tack Ronni och på återseende! "
"Hela försäljningsprocessen tillsammans med Ronni var smidig, kommunikativ och med ett fantastiskt resultat. Som mäklare är Ronni professionell från start till slut. Han är driven, lyhörd, punktlig och flexibel. Jag rekommenderar honom till 100%. Tack Ronni och på återseende! "
Läs mer
säljare på Fleminggatan 60

05 sep 2022

"Mycket nöjd med Ronni! Trots en väldigt utmanande marknad lyckades han, med hjälp av sitt stora nätverk, sitt driv och sin proffessionalitet sälja bostaden till ett bra pris. Ronni jobbar hårt och är alltid tillgänglig, samtidigt som han aldrig ger upp."
"Mycket nöjd med Ronni! Trots en väldigt utmanande marknad lyckades han, med hjälp av sitt stora nätverk, sitt driv och sin proffessionalitet sälja bostaden till ett bra pris. Ronni jobbar hårt och är alltid tillgänglig, samtidigt som han aldrig ger upp."
Läs mer
säljare på Sveavägen 133

31 aug 2022

"Trots tuff marknad o högt ställda krav gav Ronni aldrig upp. Alltid tillgänglig, tillmötesgående och ett bra bollplank. Vi har sålt med Ronni flera gånger, både i goda och tuffa tider. Kan starkt rekommendera honom."
säljare på Gävlegatan 26

29 aug 2022

"I en tuff bostadsmarknad är det uppenbart att rätt val av mäklare gör all skillnad. Proffsig, erfaren, kunnig och en hunger samt driv som jag sällan skådat. 10/10"
säljare på Hälsingegatan 61

23 aug 2022

"Tycker att affären var supersmidig, Ronni höll mig alltid uppdaterad och en tydlig förväntansbild av hans nästa steg och när jag kan förvänta mig återkoppling från honom. Dessutom var han alltid tillgänglig! "
säljare på Stadshagsplan 10

12 aug 2022

"Toppklass!"
säljare på Gävlegatan 26

09 aug 2022

"Ronni är tveklöst den trevligaste och proffsigaste mäklaren jag stött på. Väldigt lyhörd, proaktiv och en otroligt skicklig förhandlare. Ronni går verkligen all-in på sina uppdrag och ger redan från start väldigt realistiska förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Ronni till andra och kommer in..."
"Ronni är tveklöst den trevligaste och proffsigaste mäklaren jag stött på. Väldigt lyhörd, proaktiv och en otroligt skicklig förhandlare. Ronni går verkligen all-in på sina uppdrag och ger redan från start väldigt realistiska förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Ronni till andra och kommer inom väldigt kort sikt att anlita honom igen."
Läs mer
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

05 aug 2022

"Ronni är trevlig, professionell och engagerad. Han lyckades sälja min lägenhet, trots en tuff marknad. Rekommenderas!"
säljare på Dalagatan 8

04 aug 2022

"Jag är så nöjd med affären, som gick snabbt och smidigt. Hela processen avlöpte så bra tack vare Ronnis engagemang - han höll oss uppdaterade, skapade bra förutsättningar för förväntningar på processen och slutpris. Ronni får 10 poäng av 5 möjliga!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

02 aug 2022

"Ronni är utan tvekan det trevligaste och mest professionella mäklare jag stött på under alla mina lägenhetsaffärer. Hela tiden närvarande och på tårna, snabb och kontinuerlig återkoppling efter varje visning vilket gör att man verkligen kan slappna av som säljare och känna att Ronni styr försäljn..."
"Ronni är utan tvekan det trevligaste och mest professionella mäklare jag stött på under alla mina lägenhetsaffärer. Hela tiden närvarande och på tårna, snabb och kontinuerlig återkoppling efter varje visning vilket gör att man verkligen kan slappna av som säljare och känna att Ronni styr försäljningen hela vägen in i mål. Att dessutom göra det under det rådande osäkra marknadsläget är extra plus i kanten! "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32P

29 jul 2022

"Ronni sålde vår lägenhet i Vasastan i juli 2022.
Ronni har genom hela processen varit lyhörd, flexibel och professionell, och det var tydligt redan från start att Ronni är en mäklare som ”walks the extra mile” för att få till en bra affär. Ronni är väldigt proaktiv och en av hans största styrkor..."
"Ronni sålde vår lägenhet i Vasastan i juli 2022.
Ronni har genom hela processen varit lyhörd, flexibel och professionell, och det var tydligt redan från start att Ronni är en mäklare som ”walks the extra mile” för att få till en bra affär. Ronni är väldigt proaktiv och en av hans största styrkor är skicklighet i förhandling. Vi kan varmt rekommendera att anlita Ronni och skulle gärna ta hjälp av honom igen i framtiden. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 55

18 jul 2022

"Ronni var fantastisk som maklare. Jag horde av mig till honom fran New York da jag horde att han var bast i Vasastan, och allt efter det var en fantastisk upplevelse. Han var inte for pa och lat mig hora av mig nar jag var redo utan att kanna mig pressad, men sa fort jag bestamt mig visste jag at..."
"Ronni var fantastisk som maklare. Jag horde av mig till honom fran New York da jag horde att han var bast i Vasastan, och allt efter det var en fantastisk upplevelse. Han var inte for pa och lat mig hora av mig nar jag var redo utan att kanna mig pressad, men sa fort jag bestamt mig visste jag att han alltid var dar. Han var sjukt professionell och arlig, vilket var det viktigaste for mig - jag ville kanna att jag hittat nagon som var pa min sida och som tog beslut som var bast for mig, inte nagon som ville lagga ut lagenheten nar det inte var ratt tid, eller som vilje salja for varje pris. Jag var tydlig med mina forvantningar och vi hittade losningar som gjorde oss bada glada och som kandes rattvisa at bada hallen. Han holl mig uppdaterad hela tiden, vare sig det var bra eller daliga nyheter. Att salja i en sa volatil marknad som det just nu ar var sjalvklart lite laskigt, men jag visste att Ronni skulle se till att det gick sa bra som det kunde, genom att vara arlig och transparent bade mot mig och mot koparen vilket ar det enda ratta. Kan inte rekommendera Ronni mer. Onskar honom allt det basta och kommer definitivt att anlita honom igen om / nar jag saljer igen."
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
75
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
59
Försäljningar
76
Försäljningsvärde
476 900 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
297 av 301 säljare
Ronni satte rätt förväntningar på slutpriset
266 av 300 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
295 av 300 säljare
Ronni var tydlig och höll mig uppdaterad
306 av 306 säljare

Ronni på kartan.

383 tidigare bostäder
59 bostäder till salu
306 rekommendationer

59 bostäder till salu.

Bostäder

8 395 000 kr
3 rum, 83 m²
101 144 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 550 kr/mån
3 rum, 70 m²
Lägenhet, Stockholm
4 738 kr/mån
8 150 000 kr
3 rum, 81,5 m²
100 617 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 667 kr/mån
5 795 000 kr
2 rum, 58 m²
99 913 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 900 kr/mån
2 rum, 43,5 m²
Lägenhet, Stockholm
1 163 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 425 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 430 000 kr
3 rum, 61 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 84 m²
Utropspris: 7 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 86 m²
4 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
-50 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
14 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
3,5 rum, 103 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.