Ronni Mleczkovicz

Profilbild för Ronni Mleczkovicz
Säljarfavorit
Ronni Mleczkovicz
5.0 / 5
(33 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
33 st
187 855 000 kr

Bakgrund

Ronni Mleczkovicz jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-07-20. Ronni har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Ronni har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 166 590 000 kr.

Presentation

Med en bakgrund inom elitidrott så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd.

Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg, i en av livets största milstolpar.

UTMÄRKELSER:
Mest rekommenderad Vasastan Q4 2020 (RECO)
Mest rekommenderade Hagastaden Q4 2020 (Hittamäklare)

Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

Jag är även stolt över att representera den mäklarbyrå med flest rekommendationer samt försäljningar per mäklare, i hela Stockholms län.

Mäklarbyrå


Säljare om Ronni.

23 feb 2021

"Vi sålde vår lägenhet på Kungsholmen med Ronni och kunde inte varit mer nöjda! Vi hade tidigare varit ute på marknaden med annan mäklare men Ronni levererade på en helt annan nivå. Alltid kontaktbar och realistisk samtidigt som han inte ger några som helst falska löften - istället levererade han över förväntningarna när vi minst anade det! Det blev en snabb och okomplicerad process och vi vill varmt rekommendera Ronni vidare! "
säljare på Svarvargatan 11

23 feb 2021

"Ronni sålde min lägenhet på Roslagsgatan 27, han mötte och överträffade mina hög ställda krav. Han är extremt kunnig och kompetent, jobbar stenhårt för att lösa uppgiften och slog föreningsrekord. Jag är enormt glad att jag anlita Ronni och kommer fortsätta göra det för mina framtida försäljningar och kan varmt rekommendera vidare. "
säljare på Roslagsgatan 27

20 feb 2021

"Rekommenderar Ronni starkt!! Han jobbade hårt för att uppnå det resultat vi ville och han var väldigt transparent genom hela processen. Han var väldigt tillmötesgående med våra önskemål och det kändes som att han bara ville det bästa för oss som säljare. Han jobbar hårt för att uppnå resultat samtidigt som han är väldigt trevlig och genuin i sitt arbete!
Väldigt nöjd! Tusen tack!"
säljare på Roslagsgatan 23B

16 feb 2021

"Jag sålde precis min lägenhet i Hagastaden och valde att anlita Ronni då han verkade extremt kunnig och påläst om området, proffsig, driven och engagerad. Ångrar inte det en sekund! Ronni var superkommunikativ, tydlig i sin förväntansbild och med härlig energi! Försäljningen gick väldigt fort och smidigt. Lägenheten såldes innan visning till mitt drömpris och jag är supernöjd! Tack Ronni!"
säljare på Gävlegatan 26

14 feb 2021

"Fantastisk mäklare och vi är supernöjda! Kan varmt rekommendera Ronni till alla som ska sälja sin bostad. Otroligt lyhörd, tillgänglig, professionel, aktiv och alltid med ett leende på läpparna. Han arbetar stenhårt för sina kunder!
"
säljare på Sveavägen 136

12 feb 2021

"Vill du ha marknadens bästa mäklare? Ronni sålde vår lägenhet till ett helt otroligt pris. Vi hade satt ett mål som vi som säljare tyckte var orimligt. Och statistikt var det också det i jämförelse med liknande objekt. Men inte med Ronni. Han gör det till sitt personliga mission att slå marknadens förväntningar och lyckades briljant! Han var tillgänglig konstant och hittar köpare där andra inte lyckas. Det är med Ronni du vill sälja! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

09 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Ronni som som mäklare. Driven, inlyssnande och bra kommunikation. Trots något svalt intresse vid visningen lyckades Ronni förhandla fram ett bra pris. "
säljare på Roslagsgatan 47

02 feb 2021

"Jag anlita Ronni efter rekommendation. Tidigare har jag anlitat andra mäklare som inte kunde sälja min lägenhet till det pris jag efterfråga. Ronni kändes inte bara som min mäklare utan mer som en väldigt nära vän som försökte hjälpa mig att sälja lägenheten. Efter hårt slit, långa dagar och sena kvällar för Ronni så lyckades han till slut sälja min lägenhet med 100 tusen kronor över det jag efterfrågat. Jag har aldrig stött på en så driven, engagerad och positiv person i mitt liv som verkligen är anpassad för sociala interaktioner överlag. Du kommer göra det bäst inom det du tar dig för Ronni!!"
säljare på Garvis Carlssons gata 24

29 jan 2021

"Jag kan varmt rekommendera Ronni som mäklare. Han var lyhörd, driven och kunnig med hög social kompetens. Ronni var alltid snabb på att svara och återkoppla samt var mycket engagerad. Jag kommer att välja Ronni som mäklare nästa gång jag säljer en bostad."
säljare på Gävlegatan 32

13 jan 2021

"Både Ronni och Adam hjälpte mig med köp av lägenhet, och redan där var det klappat och klart – självklart ska de även hjälpa mig att sälja! Deras kompetens och härliga personligheter gjorde valet givet.
En viss oro kan uppstå när man köper innan man säljer, men jag var aldrig orolig när jag hade Ronni till hjälp. Grym kommunikation och grym motivation från Ronnis sida gjorde att vi står här i dag, några dagar senare – lägenheten såld för drömpriset! "
säljare på Smedsbacksgatan 20

13 jan 2021

"Ronnie är den där killen man vill bli kompis med, hjälpsam, förstående, lösningsorinterad men framför allt en grym mäklare. Varför är han så bra då undrar du som läser?! Proffsig, påläst, engagerad med massa energi och driv. Skillnaden på Ronnie och många andra mäklare är att han kan sälja vilket är 90% av yrket som tyvärr många mäklare saknar. Längtar tills nästa försäljning. Unik är unika och har en diamant som kommer ta Svenska fastighetsbranchen storm. Amen! "
säljare på Eastmansvägen 8A

10 jan 2021

"Min upplevelse med Ronnie som mäklare skulle inte kunna beskrivas på något annat sätt än perfektion. Han var duktig, tillgänglig, kommunikativ och utstrålade total trygghet. Jag kommer aldrig att använda mig av någon annan mäklare än Ronnie i framtiden när jag ska sälja min bostad. Proffs, rakt igenom. "
säljare på Brännkyrkagatan 79

08 jan 2021

"Då jag själv jobbar som fastighetsmäklare så har jag naturligtvis ett brett nätverk av kompetenta mäklare.
Trots detta valda jag att vända mig till Ronni som jag tidigare inte hade haft kontakt med då jag hade sett att han var väldigt aktiv i Hagastaden, där jag hade min lägenhet.
Jag märkte direkt att Ronni har de kvaliteter som jag tycker är viktiga hos en mäklare i samband med att jag sonderade terrängen.
Vaken och skärpt vilket märks på hans analytiska förmåga av situationer.
Lösningsorienterad och förutseende. Han ligger steget före och har lösningar på utmaningar som kan uppstå i en förhandling.
Helt klart en hårt arbetande mäklare.
Det ska nog mycket till för att Ronni ska säga "jag hinner inte" eller "jag kan inte". If there´s a will there´s a way och Ronni har viljan.
Ödmjuk och lätt att tycka om. Jag var aldrig orolig att arrogans eller attityd skulle sätta käppar i hjulen. Tvärt om var jag helt trygg med den biten då Ronni känns både proffsig och varm som person.
Ronni jobbade metodiskt och engagerat från start till mål
Det verkliga mäklaratbetet som inte syns utåt var det som ledde oss till en affär jag är mycket nöjd med.
Bearbetning av spekulanter från tidigare försäljningar, privatvisning på obekväma tider och fullt fokus på att ro affären i land gjorde att han nådde hela vägen fram!
Stort tack Ronni och riktigt bra jobbat!
"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 8

07 jan 2021

"Ronni är en exceptionell mäklare och har alla kvalitéer man söker efter när det kommer till någon som ska sälja ens bostad. Lyhörd, kommunikativ, driven och effektiv. Ronni satte upp en tydlig värdering för bostaden och lyckades även leverera detta. På 24 timmar. Jag kunde inte varit nöjdare med mitt sälj och rekommenderar absolut alla i Stockholm att anförtro sig till Ronni i när det kommer till att sälja son bostad. Att han är en grymt trevlig och bra kille skadar inte heller. Tack Ronni för att du sålde min bostad!"
säljare på Östermalmsgatan 81

05 jan 2021

"Ronni är en mäklare som sticker ut från mängden med sitt enorma driv, sin jordnära personlighet och stora intresse för sälj och framförallt lägenheter. Han ser möjligheter och fördelar med allt, vilket gör honom till den bästa mäklaren. Han överträffade all våra förväntningar och sålde vår bostad till ett rekordpris!"
säljare på Roslagsgatan 45

31 dec 2020

"Ronni visade från första sekunden när han klev in genom dörren att han var rätt person för jobbet. Hungrig, driven och med massor av energi så uppfyllde han mina förväntningar. Misstänker att jag anlitat Stockholms bästa mäklare. "
säljare på Torsplan 8

14 dec 2020

"Mycket erfaren och talangfull mäklare, håller dig jämnt uppdaterad med försäljningen.
Ps. - Ronni är Envis och ger sig inte tills bostaden är såld!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 2

10 dec 2020

"Ronni är mäklaren som går den extra milen för att göra dig nöjd. Han är hungrig och samtidigt lyhörd för dina behov som säljare. Kan varmt rekommendera Ronni till andra säljare. "
säljare på Västmannagatan 22

04 dec 2020

"Jag har knappt ord för att beskriva hur nöjd jag är med Ronnis jobb. Vi kontaktade honom för en potentiell försäljning, han var lyhörd samt kände väl till förutsättningarna. Två dagar senare så hade han redan hittat två spekulanter trots att vi inte hade fotograferat lägenheten ännu. Han bjöd in dem på en privat visning, och två dagar senare så hade han både fått ett bud som vi sedan tidigare hade kommunicerat att vi har nöjda med, samt slagit försäljningsrekord i vår fastighet.
Ronni var snabb, noggran och mycket kommunikativ under hela processen! Den bästa mäklaren jag anlitat under 18 år sedan den först affären.
"
säljare på Gävlegatan 32

30 nov 2020

"Hela försäljningsprocessen gick snabbt och smidigt. Ronni är unikt snabb på att återkoppla och åtgärda. Jag är överlag mycket nöjd och lämnar mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Sveavägen 140

24 nov 2020

"Ronni är mycket lyhörd och engagerad. Levererar 100% vad han lovar. Skulle gärna anlita honom vid nästa köp/försäljning. Rekommenderas."
säljare på Sveavägen 133

08 nov 2020

"Bättre mäklare får man leta efter! Efter att vi försökt sälja vår lägenhet i flera månader och hört från mäklaren att våra förväntningar på slutpris var för höga, sprang vi på Ronni. Vilken tur! Lägenheten såldes på 10 dagar, det till ett REKORDPRIS för våningen och flertalet våningar över. Man fattar tycke för Ronni direkt vid första mötet. Han är entusiastisk, respektfull, lyhörd, kommunikativ och självklar i sin roll. Det fanns inte en sekund under säljprocessen där jag kände att vi kunde ha valt fel mäklare. Han höll oss ständigt uppdaterade och var tillgänglig exakt hela tiden, precis som utlovat. Han hade en sällsynt förmåga att fånga upp alla intressenter och när han hittade rätt köpare gick det fort. Förhandlingen gick felfritt och vi fick tillslut det pris vi önskade och lite till + ett utträde vi kände oss nöjda med. Vi är mer än nöjda med insatsen, och köparna likaså vilket är ett otroligt betyg i sig. Ronni hade även försäkrat oss om att hjälpa till att hitta vår nästa bostad, vilken han också gjorde. Vi kommer varmt rekommendera Ronni till våra vänner och bekanta. Vill ni ha att göra med en ung och hungrig mäklare som jobbar hårdare för dig som kund än någon annan, är valet så självklart det kan bli. Han och UNIK spelar i en helt egen liga."
säljare på Torsplan 8

06 nov 2020

"In addition to all the characters described above, I would like to add one more. When in the future Ronni starts his own business, I believe the motto would be "never give up". Ronni never takes no as an answer. During our process he tried his very best whenever there was hope.
He worked restlessly not only for my selling, but for many sellings in the neighborhood. I used to see him almost every day. I jokingly called him 'King of Hagastaden'. Now I realized that was an honest praise."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

05 nov 2020

"Ronni var engagerad, professionell och lättsam att ha att göra med. Försäljningen blev snabb och smidig med uppnått försäljningsmål.
Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Lyrvägen 11B

27 okt 2020

"Ronni får högsta betyg rakt igenom. Målinriktad och driven. Rekommenderas varmt! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

23 okt 2020

"Unik och alla medarbetarna där har varit mycket professionella och trevliga att arbeta med och att få ett bra slutresultat på denna fastighetsförsäljning."
säljare på Tulegatan 46

21 okt 2020

"Ronni fick i uppdrag att sälja min lägenhet.
Redan efter de första minuterna hade jag bestämt mig för Ronni. Hans professionella bemötande och kunskap kring mitt område var tydligt. Kommunikationen, feedbacken varade kontinuerligt.
Vi fick lägenheten såld på rekordpris på mindre än tre veckor, vilket var tack vare hans hårda arbete dagligen.
Jag har köpt och sålt ett flertal lägenheter i stockholm, men aldrig mött en mäklare med ett sådant driv (imponerande).
Jag har och kommer fortsätta rekommendera Ronni till alla i min närhet. Jag kommer själv välja att gå på hans visningar och förhoppnings köpa min nya lägenhet med Ronnis hjälp.
Med vänliga hälsningar
"
säljare på Nina Einhorns gata 1

19 okt 2020

"Vi anlitade Ronni för att sälja vår 2a i Stockholm. Han är 100% professionell på ett sätt där han både lyssnar på vilken typ av process vi som säljare ville ha men ändå kom med sina råd och tips på ett professionellt sätt. Han uppfyllde alla våra förväntningar och var hela tiden tillgänglig för frågor och synpunkter på t.ex. annons. Kan inte annat än rekommendera honom starkt."
säljare på Birger Jarlsgatan 93B

05 okt 2020

"Rekommenderar Ronni varmt! Engagerad, målmedveten och ärlig är ord jag skulle använda för att beskriva denna toppmäklare! "
säljare på Sveavägen 133

01 okt 2020

"Persevering and solution-oriented; Ronni's professional performance impressed me and my family in many ways. Early morning texting, late night phone calls and emails; always positive and always cheerful. The whole process was efficient and trouble-free. We are very thankful for his great work."
säljare på Nina Einhorns gata 1

23 sep 2020

"Kan starkt rekommendera Ronni om ni vill ha en ung o hungrig mäklare! Smidig att ha o göra med, snabb på att återkoppla och fixa de pris vi ville ha. Han är en stjärna!"
säljare på Sveavägen 139

31 aug 2020

"Ronni jobbade hårt för att nå rätt pris, jag är mycket nöjd. "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
166 590 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
33 av 33 säljare
Ronni satte rätt förväntningar på slutpriset
32 av 33 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
33 av 33 säljare
Ronni var tydlig och höll mig uppdaterad
33 av 33 säljare

Ronni på kartan.

35 tidigare annonser
10 bostäder till salu
33 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
3 rum, 68 m²
64 632 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 805 kr/mån
4 795 000 kr
2 rum, 50 m²
95 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 889 kr/mån
6 095 000 kr
2 rum, 63 m²
96 746 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 626 kr/mån
4 700 000 kr
2 rum, 43 m²
109 302 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 868 kr/mån
3 rum, 77 m²
Lägenhet, Stockholm
3 086 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi sålde vår lägenhet på Kungsholmen med Ronni och kunde inte varit mer nöjda! Vi hade tidigare varit ute på marknaden med annan mäklare men Ronni levererade på en helt annan nivå. Alltid kontaktbar och realistisk samtidigt som han inte ger några som helst falska löften - istället levererade han över förväntningarna när vi minst anade det! Det blev en snabb och okomplicerad process och vi vill varmt rekommendera Ronni vidare! "
4 695 000 kr
Lägenhet Hagastaden
2 rum, 53 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
5 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 405 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ronni sålde min lägenhet på Roslagsgatan 27, han mötte och överträffade mina hög ställda krav. Han är extremt kunnig och kompetent, jobbar stenhårt för att lösa uppgiften och slog föreningsrekord. Jag är enormt glad att jag anlita Ronni och kommer fortsätta göra det för mina framtida försäljningar och kan varmt rekommendera vidare. "
6 225 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 430 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar Ronni starkt!! Han jobbade hårt för att uppnå det resultat vi ville och han var väldigt transparent genom hela processen. Han var väldigt tillmötesgående med våra önskemål och det kändes som att han bara ville det bästa för oss som säljare. Han jobbar hårt för att uppnå resultat samtidigt som han är väldigt trevlig och genuin i sitt arbete!
Väldigt nöjd! Tusen tack!"
3 600 000 kr
Lägenhet Hagastaden
+ 405 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag sålde precis min lägenhet i Hagastaden och valde att anlita Ronni då han verkade extremt kunnig och påläst om området, proffsig, driven och engagerad. Ångrar inte det en sekund! Ronni var superkommunikativ, tydlig i sin förväntansbild och med härlig energi! Försäljningen gick väldigt fort och smidigt. Lägenheten såldes innan visning till mitt drömpris och jag är supernöjd! Tack Ronni!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.