Ronni Mleczkovicz

Profilbild för Ronni Mleczkovicz
Säljarfavorit
Ronni Mleczkovicz
5.0 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
80 st
52 st
366 540 000 kr

Bakgrund

Ronni Mleczkovicz jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-07-20. Ronni har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Ronni har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 311 957 500 kr.

Presentation

Med en bakgrund inom elitidrott så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd.

Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg, i en av livets största milstolpar.

UTMÄRKELSER:

2020 Q4
MEST REKOMMENDERAD VASASTAN (RECO)
MEST REKOMMENDERAD HAGASTAN (Hittamäklare)

2021 Q1
MEST REKOMMENDERAD HAGASTADEN (Hittamäklare)
MEST REKOMMENDERAD STOCKHOLM (RECO)
MEST TROVÄRDIG STOCKHOLMS LÄN (RECO)
MEST TROVÄRDIG STOCKHOLM (RECO)
MEST REKOMMENDERAD VASASTAN (RECO)
MEST TROVÄRDIG VASASTAN (RECO)

Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

Jag är även stolt över att representera den mäklarbyrå med flest rekommendationer samt försäljningar per mäklare, i hela Stockholms län.

Mäklarbyrå


Säljare om Ronni.

26 jul 2021

"Väldigt nöjd med mäklarens insats. Trots tajt plan sköttes allt snabbt, smidigt och proffsigt. "
säljare på Gävlegatan 32

22 jul 2021

"Vi rekommenderar Ronni till 100 %. Allt gick väldigt smidigt och Ronni var väldigt tillgänglig och hade bra kommunikation hela vägen. Oerhört driven och trevlig mäklare! "
säljare på Svarvargatan 18

21 jul 2021

"Är jättenöjd med Ronnis insats. Redan när jag träffade honom första gången kände jag att detta skulle bli bra. Mycket kunnig, proffsig och alltid högsta engagemang och driv. Han tar hand om allt och gör hela tiden det yttersta för att få till en så bra affär som möjligt. Resultatet blev en kanonaffär som överträffade mina förväntningar, allt tack vare Ronni. Han blev min kompis genom hela processen, alltid glad och trevlig att prata med och jag skulle definitivt anlita honom igen. Stort tack Ronni! Soliga hälsningar från Kolmården"
säljare på Gävlegatan 32

21 jul 2021

"Jag kommer till 100% rekommendera Ronni som mäklare till andra som funderar på att sälja sin lgh eller hus.
Ronni är en mäklare som med sitt driv och kunskap ser till att du som säljare får maximalt betalt vid försäljning och är även en av dem bästa mäklarna på att hitta rätt köpare till objekten och ger aldrig upp.
Ronni är en hungrig Mäklare som vill det bästa för sina säljare och är rak, tydlig och säger vad som förväntas utan krångligheter och har en ärlig och öppen dialog igenom hela försäljningen."
säljare på Roslagsgatan 45

21 jul 2021

"Ronni är en mäklare utöver det vanliga med ovanligt mycket driv. Vi är mycket nöjda med hela processen av försäljningen samt slutpriset. "
säljare på Grevgatan 57A

19 jul 2021

"Ronni är den bästa mäklaren jag varit i kontakt med! Det som sticker ut är den löpande personliga kontakten och engagemanget genom hela processen från förberedande läge som kommande objekt till skarpt läge för försäljning."
säljare på Kammakargatan 44A

19 jul 2021

"Efter en lång säljprocess med annan mäklare utan framgång kom Ronni och räddade situationen, och höll va han lovade - dvs sålde lägenheten med vinst innan sommarens slut. Krånglig signering pga semestrar och olika länder, men det löste Ronni utan problem och med stort tålamod. Supernöjda!"
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

15 jul 2021

"Ronni har en god rykte i innerstaden Stockholm och vi är många som använder oss av hans kompetens vid försäljning eller rekommenderar honom till alla i vår omgivning.
Återigen tack för rekordsiffror som vanligt "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 8

11 jul 2021

"Efter lite efterforskning då kändes det självklart att kontakta Ronni Mleczkovicz.
Efter att jag kontaktat Ronni kom han redan efter 3 timmar. Under den tiden hade han gått igenom hela området och kom väl förberedd till mötet.
Ronni blev det självklara valet som vår mäklare.
Jag märkte direkt hur dedikerad han är.
För mig är tillgängligheten det viktigaste. Ronni uppdaterade hela tiden och det var action från start till slut.
Inte nog med att han levererade service i världsklass utan han höll även vad han lovande, gjorde säljrekord i vår förening!
Jag kan varmt rekommendera Ronni som mäklare."
säljare på Sveavägen 140

07 jul 2021

"Då vårt objekt inte visade sig vara så lättsålt på den nivå vi hade trott och satt upp, så gav inte Ronni upp, trots att vi inte var de mest tåliga säljarna. Processen drog ut på tiden och vi närmade oss semestertiden. Men dagar innan midsommar stängde vi affären! Vill du/ni ha en mäklare som jobbar vidare för ett bättre resultat och inte låter sig bli nedslagen, då bör ni kontakta Ronni. "
säljare på Upplandsgatan 30

06 jul 2021

"Ronni svarade direkt på första samtalet och gjorde ett gott intryck redan vid första mötet. God förberedelse och en strukturerad process förenklade mycket för mig som säljare. Konstant hög energi, tillgänglighet och tydlig kommunikation skapade ytterligare mervärde. Efter att visningar och budgivning påbörjades höll han mig ständigt uppdaterad och tog hänsyn till mina preferenser samt kom med professionell rådgivning för att skapa maximalt kundvärde och samtidigt ta processen i mål på ett så effektivt sätt som möjligt där alla parter var nöjda med det slutgiltiga utfallet."
säljare på Roslagsgatan 49

06 jul 2021

"Ronni, vilken mäklare! Sällan skådad energi och positivitet som gör sitt absolut bästa hela dagen varje dag. Enkel att få tag på, lyhörd, en can-do-attitude, ärlig och framförallt väldigt trevlig allt ha att göra med! Säljer vi igen säljer vi med Ronni. "
säljare på Roslagsgatan 27

06 jul 2021

"Ronni strävar hårt för att se till att du blir nöjd som kund. Han sätter rimliga förväntningar, är extremt responsiv/enkel att nå, och jag är väldigt nöjd med totala insatsen."
säljare på Sara Lidmans gata 4

05 jul 2021

"Ronni gjorde ett strålande arbete från dag ett!! Mycket proffsig och professionell i sitt bemötande och i hela försäljningsprocessen. Han presterande och lyckades sälja våran lägenhet långt över våra förväntningar. Vi är superglada för att vi valde honom, kan starkt rekommendera honom och vi kommer absolut anlita Ronni igen!"
säljare på Nina Einhorns gata 4

22 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Ronni som är driven, engagerad och väldigt trevlig att ha att göra med. Hela processen med allt från fotografering, visningar och försäljning gick snabbt och smidigt. Skulle absolut anlita Ronni igen! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

15 jun 2021

"Ronni var mycket proffsig och ordnade en utmärkt försäljningsprocess. Han körde en snabb och smidig underhandsprocess som gjorde jobbet lätt för oss som säljare. Uppskattar framförallt hans driv med att göra det lilla extra och inte bara att ta lättaste vägen!! Rekommenderas varmt."
säljare på Västmannagatan 81B

09 jun 2021

"Jag hade höga förväntningar på försäljningen av min lägenhet och Ronni levererade exemplariskt genom hela processen. Han var mycket tillgänglig, trygg, kunnig och tydlig. Sammanfattningsvis en mäklare som jag starkt rekommenderar och som kommer bli mitt givna val även i framtiden! "
säljare på Roslagsgatan 49

02 jun 2021

"När vi kollade runt med olika mäklare för att sälja vår lägenhet så föll valet ganska enkelt på Ronni. Det som stack ut var framförallt hans goda lokalkännedom om Hagastaden där man snabbt märkte att han hade stenkoll och hans grymma engagemang. Han visade snabbt att han hade en bra kundstock då han tidigt i försäljningsprocessen fick ditt flera spekulanter som var intresserade.
Genom start till mål höll han återkopplingen till oss felfritt och levererade ett fantastiskt slutpris!
Sammanfattningsvis så vill vi verkligen rekommendera Ronni till alla andra som ska sälja sin bostad- ni kommer få det som lovad & lite till!"
säljare på Gävlegatan 32

01 jun 2021

"Ronni var otroligt stöttande och hjälpsam under hela processen. Alltid tillgänglig och löste en snabb stängning av affären. Ger alla jag känner varma rekommendationer att använda Ronni vid deras kommande lägenhetsförsäljningar!"
säljare på Roslagsgatan 29

31 maj 2021

"Ronni är driven, snabb, och trevlig. Försäljning var smidigt, snabbt och lyckad. Resultatet var över förväntan och vi kände oss mycket trygga i Ronnis vägledning. Ronni var ett enkelt val av mäklare och det borde det vara för dig med. "
säljare på Sveavägen 136

19 maj 2021

"Ronni lyckades sälja bostaden inom några dagar till ett pris jag förväntade mig. Mycket duktig mäklare och rekommenderas varmt."
säljare på Nina Einhorns gata 1

16 maj 2021

"This is our second time we worked with Ronni, this time he helped us sell our apartment in hagastaden. Ronni is a very driven broker that is walking the extra mile for an extraordinary price! He is as well efficient and helped us sell our apartment in just a few days."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

14 maj 2021

"Engagerad och tillgänglig! Ronni har mycket god koll på bostadsmarknaden och levererar. Ronni presterade över förväntan och har en oerhörd god arbetsmoral. Han är dessutom väldigt trevlig som person. En klockren fastighetsmäklare helt enkelt."
säljare på Roslagsgatan 29

09 maj 2021

"Driven och effektiv mäklare! Ronni har mycket god kännedom om Hagastaden. Han håller en alltid uppdaterad och är alltid tillgänglig. Tack vare Ronni gick processen att sälja jättesmidigt och blixtsnabbt! Ronni är en stjärna i mäklarbranschen som jag varmt rekommenderar! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 2

28 apr 2021

"Vi har sålt vår fina lägenhet på Norra tornet Helix! Ronnie var vår mäklare. Han är väldigt duktig, lyhörd och ansvarsfull! Vi bemöttes proffesionellt och trevligt. Jag är glad att vi valde de som mäklare. Vi rekommenderar de varmt!"
säljare på Torsplan 10

21 apr 2021

"Ronni är ambitiös och ger allt för att säljare och köpare ska bli nöjda med affären. Han kunde ge en bra uppskattning på priset och var alltid lätt att ha att göra med. Mycket transparent process - kändes lätt att lägga ansvaret i Ronnis händer!"
säljare på Sankt Eriksgatan 52

20 apr 2021

"Väldigt trevlig och driven!"
säljare på Lillåkersvägen 36

14 apr 2021

"Otroligt engagerad och påläst, målfokuserad och otroligt trevlig"
säljare på Birger Jarlsgatan 104O

14 apr 2021

"Grymt bra, snabb o kunnig mäklare. Ronni har en proffessionalitet som märks i varenda detalj av försäljningsprocessen! Rekommenderas verkligen! "
säljare på Roslagsgatan 47

13 apr 2021

"Otroligt nöjd med helheten. Bra kommunikation hela vägen, väldigt driven och empatisk. Har glimten i ögat! Överträffade redan höga förväntningar från vår sida. "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

05 apr 2021

"Ronni gjorde ett fantastiskt bra jobb och lyckades att sälja vår lägenhet på bara ett par veckor, till önskat pris och utan att ens behöva lägga ut bostaden på hemnet. Han kan hagastaden otroligt bra och brinner för området, rekommenderar honom därför särskilt starkt för alla som planerar att sälja just där."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

18 mar 2021

"Snabb, effektiv, lätt att ha att göra med, pålitlig och alltid tillgänglig. "
säljare på Roslagsgatan 9

15 mar 2021

"Kontaktade Ronni efter rekommendationer för att sälja min lgh i Hagastaden. Det blev en rekordsnabb affär! Jag tog kontakt med honom vid lunch-tid, på eftermiddagen visade han lgh för intresserade, kl 20 skrev vi kontrakt!
Lyhörd, engagerad och trevlig mäklare med en redan befintlig kundportfölj. Över mina förväntningar nöjd med den här smidiga och snabba försäljningen tack vare Ronni! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

08 mar 2021

"Rekommenderar Ronni varmt. Sålde vår lägenhet snabbt och smidigt. Trevlig, lyhörd och transparent, vilket vi uppskattade väldigt mycket. Anlitar gärna Ronni igen i framtiden."
säljare på Roslagsgatan 27

23 feb 2021

"Vi sålde vår lägenhet på Kungsholmen med Ronni och kunde inte varit mer nöjda! Vi hade tidigare varit ute på marknaden med annan mäklare men Ronni levererade på en helt annan nivå. Alltid kontaktbar och realistisk samtidigt som han inte ger några som helst falska löften - istället levererade han över förväntningarna när vi minst anade det! Det blev en snabb och okomplicerad process och vi vill varmt rekommendera Ronni vidare! "
säljare på Svarvargatan 11

23 feb 2021

"Ronni sålde min lägenhet på Roslagsgatan 27, han mötte och överträffade mina hög ställda krav. Han är extremt kunnig och kompetent, jobbar stenhårt för att lösa uppgiften och slog föreningsrekord. Jag är enormt glad att jag anlita Ronni och kommer fortsätta göra det för mina framtida försäljningar och kan varmt rekommendera vidare. "
säljare på Roslagsgatan 27

20 feb 2021

"Rekommenderar Ronni starkt!! Han jobbade hårt för att uppnå det resultat vi ville och han var väldigt transparent genom hela processen. Han var väldigt tillmötesgående med våra önskemål och det kändes som att han bara ville det bästa för oss som säljare. Han jobbar hårt för att uppnå resultat samtidigt som han är väldigt trevlig och genuin i sitt arbete!
Väldigt nöjd! Tusen tack!"
säljare på Roslagsgatan 23B

16 feb 2021

"Jag sålde precis min lägenhet i Hagastaden och valde att anlita Ronni då han verkade extremt kunnig och påläst om området, proffsig, driven och engagerad. Ångrar inte det en sekund! Ronni var superkommunikativ, tydlig i sin förväntansbild och med härlig energi! Försäljningen gick väldigt fort och smidigt. Lägenheten såldes innan visning till mitt drömpris och jag är supernöjd! Tack Ronni!"
säljare på Gävlegatan 26

14 feb 2021

"Fantastisk mäklare och vi är supernöjda! Kan varmt rekommendera Ronni till alla som ska sälja sin bostad. Otroligt lyhörd, tillgänglig, professionel, aktiv och alltid med ett leende på läpparna. Han arbetar stenhårt för sina kunder!
"
säljare på Sveavägen 136

12 feb 2021

"Vill du ha marknadens bästa mäklare? Ronni sålde vår lägenhet till ett helt otroligt pris. Vi hade satt ett mål som vi som säljare tyckte var orimligt. Och statistikt var det också det i jämförelse med liknande objekt. Men inte med Ronni. Han gör det till sitt personliga mission att slå marknadens förväntningar och lyckades briljant! Han var tillgänglig konstant och hittar köpare där andra inte lyckas. Det är med Ronni du vill sälja! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

09 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Ronni som som mäklare. Driven, inlyssnande och bra kommunikation. Trots något svalt intresse vid visningen lyckades Ronni förhandla fram ett bra pris. "
säljare på Roslagsgatan 47

02 feb 2021

"Jag anlita Ronni efter rekommendation. Tidigare har jag anlitat andra mäklare som inte kunde sälja min lägenhet till det pris jag efterfråga. Ronni kändes inte bara som min mäklare utan mer som en väldigt nära vän som försökte hjälpa mig att sälja lägenheten. Efter hårt slit, långa dagar och sena kvällar för Ronni så lyckades han till slut sälja min lägenhet med 100 tusen kronor över det jag efterfrågat. Jag har aldrig stött på en så driven, engagerad och positiv person i mitt liv som verkligen är anpassad för sociala interaktioner överlag. Du kommer göra det bäst inom det du tar dig för Ronni!!"
säljare på Garvis Carlssons gata 24

29 jan 2021

"Jag kan varmt rekommendera Ronni som mäklare. Han var lyhörd, driven och kunnig med hög social kompetens. Ronni var alltid snabb på att svara och återkoppla samt var mycket engagerad. Jag kommer att välja Ronni som mäklare nästa gång jag säljer en bostad."
säljare på Gävlegatan 32

13 jan 2021

"Både Ronni och Adam hjälpte mig med köp av lägenhet, och redan där var det klappat och klart – självklart ska de även hjälpa mig att sälja! Deras kompetens och härliga personligheter gjorde valet givet.
En viss oro kan uppstå när man köper innan man säljer, men jag var aldrig orolig när jag hade Ronni till hjälp. Grym kommunikation och grym motivation från Ronnis sida gjorde att vi står här i dag, några dagar senare – lägenheten såld för drömpriset! "
säljare på Smedsbacksgatan 20

13 jan 2021

"Ronnie är den där killen man vill bli kompis med, hjälpsam, förstående, lösningsorinterad men framför allt en grym mäklare. Varför är han så bra då undrar du som läser?! Proffsig, påläst, engagerad med massa energi och driv. Skillnaden på Ronnie och många andra mäklare är att han kan sälja vilket är 90% av yrket som tyvärr många mäklare saknar. Längtar tills nästa försäljning. Unik är unika och har en diamant som kommer ta Svenska fastighetsbranchen storm. Amen! "
säljare på Eastmansvägen 8A

10 jan 2021

"Min upplevelse med Ronnie som mäklare skulle inte kunna beskrivas på något annat sätt än perfektion. Han var duktig, tillgänglig, kommunikativ och utstrålade total trygghet. Jag kommer aldrig att använda mig av någon annan mäklare än Ronnie i framtiden när jag ska sälja min bostad. Proffs, rakt igenom. "
säljare på Brännkyrkagatan 79

08 jan 2021

"Då jag själv jobbar som fastighetsmäklare så har jag naturligtvis ett brett nätverk av kompetenta mäklare.
Trots detta valda jag att vända mig till Ronni som jag tidigare inte hade haft kontakt med då jag hade sett att han var väldigt aktiv i Hagastaden, där jag hade min lägenhet.
Jag märkte direkt att Ronni har de kvaliteter som jag tycker är viktiga hos en mäklare i samband med att jag sonderade terrängen.
Vaken och skärpt vilket märks på hans analytiska förmåga av situationer.
Lösningsorienterad och förutseende. Han ligger steget före och har lösningar på utmaningar som kan uppstå i en förhandling.
Helt klart en hårt arbetande mäklare.
Det ska nog mycket till för att Ronni ska säga "jag hinner inte" eller "jag kan inte". If there´s a will there´s a way och Ronni har viljan.
Ödmjuk och lätt att tycka om. Jag var aldrig orolig att arrogans eller attityd skulle sätta käppar i hjulen. Tvärt om var jag helt trygg med den biten då Ronni känns både proffsig och varm som person.
Ronni jobbade metodiskt och engagerat från start till mål
Det verkliga mäklaratbetet som inte syns utåt var det som ledde oss till en affär jag är mycket nöjd med.
Bearbetning av spekulanter från tidigare försäljningar, privatvisning på obekväma tider och fullt fokus på att ro affären i land gjorde att han nådde hela vägen fram!
Stort tack Ronni och riktigt bra jobbat!
"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 8

07 jan 2021

"Ronni är en exceptionell mäklare och har alla kvalitéer man söker efter när det kommer till någon som ska sälja ens bostad. Lyhörd, kommunikativ, driven och effektiv. Ronni satte upp en tydlig värdering för bostaden och lyckades även leverera detta. På 24 timmar. Jag kunde inte varit nöjdare med mitt sälj och rekommenderar absolut alla i Stockholm att anförtro sig till Ronni i när det kommer till att sälja son bostad. Att han är en grymt trevlig och bra kille skadar inte heller. Tack Ronni för att du sålde min bostad!"
säljare på Östermalmsgatan 81

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
311 957 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 76 säljare
Ronni satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 73 säljare
Ronni var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 77 säljare

Ronni på kartan.

90 tidigare annonser
27 bostäder till salu
77 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Annonser

5 495 000 kr
2 rum, 52 m²
105 673 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 600 kr/mån
4 895 000 kr
2 rum, 55 m²
89 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 750 kr/mån
6 795 000 kr
2,5 rum, 57 m²
119 210 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 611 kr/mån
4 600 000 kr
2 rum, 43 m²
106 976 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 099 kr/mån
4 150 000 kr
2 rum, 41,7 m²
101 219 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 117 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 300 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt nöjd med mäklarens insats. Trots tajt plan sköttes allt snabbt, smidigt och proffsigt. "
2 775 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 380 000 kr
1 rum, 20 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi rekommenderar Ronni till 100 %. Allt gick väldigt smidigt och Ronni var väldigt tillgänglig och hade bra kommunikation hela vägen. Oerhört driven och trevlig mäklare! "
6 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 305 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är jättenöjd med Ronnis insats. Redan när jag träffade honom första gången kände jag att detta skulle bli bra. Mycket kunnig, proffsig och alltid högsta engagemang och driv. Han tar hand om allt och gör hela tiden det yttersta för att få till en så bra affär som möjligt. Resultatet blev en kanonaffär som överträffade mina förväntningar, allt tack vare Ronni. Han blev min kompis genom hela processen, alltid glad och trevlig att prata med och jag skulle definitivt anlita honom igen. Stort tack Ronni! Soliga hälsningar från Kolmården"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.