Ronni Mleczkovicz

Profilbild för Ronni Mleczkovicz
Säljarfavorit
Ronni Mleczkovicz
5.0 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
79 st
63 st
381 200 000 kr

Bakgrund

Ronni Mleczkovicz jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-07-20. Ronni har fått in 63 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Ronni har enligt vår statistik haft 72 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 414 067 500 kr.

Presentation

Med en bakgrund inom elitidrott så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd.

Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg, i en av livets största milstolpar.

UTMÄRKELSER:

2020 Q4
MEST REKOMMENDERAD VASASTAN (RECO)
MEST REKOMMENDERAD HAGASTAN (Hittamäklare)

2021 Q1
MEST REKOMMENDERAD HAGASTADEN (Hittamäklare)
MEST REKOMMENDERAD STOCKHOLM (RECO)
MEST TROVÄRDIG STOCKHOLMS LÄN (RECO)
MEST TROVÄRDIG STOCKHOLM (RECO)
MEST REKOMMENDERAD VASASTAN (RECO)
MEST TROVÄRDIG VASASTAN (RECO)

Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

Jag är även stolt över att representera den mäklarbyrå med flest rekommendationer samt försäljningar per mäklare, i hela Stockholms län.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Ronni.

20 okt 2021

"Ronni var driven och höll oss hela tiden uppdaterade med relevant information. "
säljare på Mörbydalen 6

19 okt 2021

"Kan inte säga något annat än Ronni är den bästa mäklaren som jag har anlitat. Hans engagemang och brinnande entusiasm går inte miste på. Kan varmt rekommendera Ronni eftersom jag är övertygad att han kommer att överträffa förväntningarna med råge som han gjorde i mitt fall."
säljare på Tomtebogatan 48A

10 okt 2021

"En helt fantastiskt bra mäklare. Driven, engagerad, glad och mycket trevlig. Blev väldigt nöjd med hela upplägget och resultatet.
Cathrine"
säljare på Birger Jarlsgatan 109

10 okt 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Ronni som mäklare!
Jag ville inte lägga ner min tid på processen så Ronni fixade verkligen allting åt mig. Super tacksam."
säljare på Gävlegatan 26

03 okt 2021

"Mycket engagerad och väldigt bra på sitt jobb. Transparent och tydlig. Lättsam. "
säljare på Upplandsgatan 26

01 okt 2021

"Finns det en mer driven mäklare i Vasastan?
Nej, Finns ingen som Ronni. Driven, intelligent och trygg. Jag har en stark känsla om att det kommer bli fler affärer med Ronny i framtiden. "
säljare på Torsplan 10

30 sep 2021

"Utan Ronni hade affären aldrig gått igenom. Hans kunskap, erfarenhet och driv säkerställde att vi fick en affär innan visning! Lyhörd, snabb och kvalitativ återkoppling!
Rekommenderar Ronni utan tvekan till alla!
Tack för snabb, smidig och trygg affär!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 8

30 sep 2021

"Proffsig och driven med bra känsla.
Full pott. Rekommenderas.
"
säljare på Nina Einhorns gata 4

30 sep 2021

"Ronnie är tveklöst mäklaren jag vänder mig till vid både köp och sälj. Han är alltid tillgänglig och gör sitt absolut yttersta."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 2

30 sep 2021

"Driven och effektiv mäklare! "
säljare på Wallingatan 13

28 sep 2021

"Jag är väldigt nöjd med Ronni som mäklare. Han är en lyhörd, tillgänglig och enormt driven mäklare. Ronni rekommenderas varmt!"
säljare på Roslagsgatan 55

28 sep 2021

"Ronni är och kommer bli mitt självklara val mäklare, från signering av förmedlingsuppdraget till kontraktsskrivningen så sköttes allt OUTSTANDING - fingertoppskänslan i allt från kommunikation med mig som uppdragsgivare till förhandling med köpare gjorde att vi landade på nivåer som jag var mer än nöjd på. Från publicering till kontraktsskrivning tog det 3 dagar, hatten av för en försäljning utöver det vanliga. Kan varmt rekommendera Ronni som mäklare till alla som funderar eller bestämt sig för att sälja sin bostad. "
säljare på Karlbergsvägen 87A

28 sep 2021

"Svært fornøyd med Ronni, tilgjengelig, effektiv og dyktig. Kan anbefales!!"
säljare på Roslagsgatan 51

21 sep 2021

"Ronni var den andra mäklaren som sålde mitt projekt med väldigt kort mellanrum. Han slog förväntningarna med hästlängder genom att ge det där lilla extra som jag tror är det som avgör om det blir en hyfsad affär eller en fantastisk affär.
Rekommenderar starkt! "
säljare på Rörstrandsgatan 25

16 sep 2021

"Bra dialog och återkoppling under hela försäljningsprocessen. Satte rimliga förväntninga och jag som säljare kände mig trygg i hela processen. Vi landade i en snabb försäljning och jag blev nöjd med slutpriset."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 4

15 sep 2021

"Snabb och transparent process. Jättenöjd!"
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

12 sep 2021

"Ronnie är en fantastisk mäklare. Han får dig att känna dig trygg, omhändertagen och är verkligen alltid tillgänglig.
Rekommenderar Ronnie starkt!"
säljare på Birger Jarlsgatan 93B

08 sep 2021

"Hög tillgänglighet med enkel o smidig kommunikation. Effektiv och rutinerad."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

02 sep 2021

"Mycket nöjd med Ronni! Han kämpade på riktigt bra och var driven och engagerad. Rekord pris blev det!"
säljare på Scheelegatan 38A

01 sep 2021

"När jag skulle sälja min lägenhet valde jag Ronni på grund av att jag hade sett att han stod för många rekordförsäljningar i Hagastaden. I efterhand förstår jag varför. Ronni jobbar dygnet runt för att hitta rätt köpare och han lyckades sälja min lägenhet till ett fantastiskt pris. Har köpt och sålt en hel del lägenheter och jag har aldrig träffat en mäklare som är så duktig som Ronni. Han överträffade alla mina förväntningar. Exakt samma typ av lägenheter har under året sålts i föreningen och Ronni sålde min till ett mycket bättre pris.
Kommer definitivt använda Ronni som mäklare igen!"
säljare på Gävlegatan 26

30 aug 2021

"Ronnis bemötande och arbete var otroligt bra genom hela processen. Han är lyhörd, förtroendeingivance, engagerad och målmetveten. Han presenterade en tydlig plan och strategi redan dag 1 och höll mig uppdaterad under hela processen.
Med ett strålande slutpris som avslutning är jag mycket nöjd med Ronnis arbete och kunde inte rekommendera honom mer. Välj Ronni, garanterat en av Sveriges bästa mäklare!"
säljare på Grevgatan 47

26 aug 2021

"Ronni är nog Stockholms bästa mäklare! Lyhörd, kunnig och ser till att få det allra bästa priset. Har aldrig tidigare haft en så smidig och bra försäljning. Kan varmt rekommendera Ronni! "
säljare på Baltzar von Platens gata 7A

19 aug 2021

"Otroligt nöjd med affären och bemötandet av Ronni. Från första dagen var han väldigt tydlig och satte rätt förväntningar och jobbade hela tiden stenhårt för att vi skulle bli nöjda och få till en bra affär. Jag kan verkligen rekommendera Ronni för den som vill ha en grym mäklare som håller sitt ord!! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

18 aug 2021

"Ronni levererade på alla plan och på de förväntningar vi hade. Vi tog ett snabbt beslut när vi väl skulle sälja och Ronni med hans team löste allt på kort tid med högsta möjliga effektivitet. Vi fick det vi önskade få ut av bostaden och Ronni såg till att allt gick korrekt och smärtfritt till. Superb Service!!"
säljare på Vasavägen 21A

18 aug 2021

"Jag är mycket nöjd med Ronni, lätt att arbeta med, rakt på sak som resulterade i en mycket smidig försäljning."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 8

08 aug 2021

"Ronni var helt kanon! Som förstagångssäljare fanns en viss osäkerhet och en massa frågetecken men då fanns Ronni där som kunnig, trygg och positiv. Han var engagerad, tillgänglig, supertrevlig och tog sig tid att bygga en personlig kontakt med mig som säljare. Ronni levererade inom alla områden vilket resulterade i en snabb, smidig affär som överträffade alla mina förväntningar. Jag kommer absolut anlita Ronni igen vid framtida försäljningar! "
säljare på Sveavägen 140

29 jul 2021

"Hade ute lägenheten med en annan mäklare men fick inte rätt pris. Ronni sålde den på 1 vecka och endast 1 visning, imponerande!!!
Driven, alltid tillgänglig och alltid super trevlig.
Rekommenderas starkt på alla sätt.
Han och hans team gör ett grymt jobb."
säljare på Karlbergsvägen 57

28 jul 2021

"Otroligt proffsig, effektiv, kunnig mäklare "
säljare på Gävlegatan 32

26 jul 2021

"Väldigt nöjd med mäklarens insats. Trots tajt plan sköttes allt snabbt, smidigt och proffsigt. "
säljare på Gävlegatan 32

22 jul 2021

"Vi rekommenderar Ronni till 100 %. Allt gick väldigt smidigt och Ronni var väldigt tillgänglig och hade bra kommunikation hela vägen. Oerhört driven och trevlig mäklare! "
säljare på Svarvargatan 18

21 jul 2021

"Är jättenöjd med Ronnis insats. Redan när jag träffade honom första gången kände jag att detta skulle bli bra. Mycket kunnig, proffsig och alltid högsta engagemang och driv. Han tar hand om allt och gör hela tiden det yttersta för att få till en så bra affär som möjligt. Resultatet blev en kanonaffär som överträffade mina förväntningar, allt tack vare Ronni. Han blev min kompis genom hela processen, alltid glad och trevlig att prata med och jag skulle definitivt anlita honom igen. Stort tack Ronni! Soliga hälsningar från Kolmården"
säljare på Gävlegatan 32

21 jul 2021

"Jag kommer till 100% rekommendera Ronni som mäklare till andra som funderar på att sälja sin lgh eller hus.
Ronni är en mäklare som med sitt driv och kunskap ser till att du som säljare får maximalt betalt vid försäljning och är även en av dem bästa mäklarna på att hitta rätt köpare till objekten och ger aldrig upp.
Ronni är en hungrig Mäklare som vill det bästa för sina säljare och är rak, tydlig och säger vad som förväntas utan krångligheter och har en ärlig och öppen dialog igenom hela försäljningen."
säljare på Roslagsgatan 45

21 jul 2021

"Ronni är en mäklare utöver det vanliga med ovanligt mycket driv. Vi är mycket nöjda med hela processen av försäljningen samt slutpriset. "
säljare på Grevgatan 57A

19 jul 2021

"Ronni är den bästa mäklaren jag varit i kontakt med! Det som sticker ut är den löpande personliga kontakten och engagemanget genom hela processen från förberedande läge som kommande objekt till skarpt läge för försäljning."
säljare på Kammakargatan 44A

19 jul 2021

"Efter en lång säljprocess med annan mäklare utan framgång kom Ronni och räddade situationen, och höll va han lovade - dvs sålde lägenheten med vinst innan sommarens slut. Krånglig signering pga semestrar och olika länder, men det löste Ronni utan problem och med stort tålamod. Supernöjda!"
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

15 jul 2021

"Ronni har en god rykte i innerstaden Stockholm och vi är många som använder oss av hans kompetens vid försäljning eller rekommenderar honom till alla i vår omgivning.
Återigen tack för rekordsiffror som vanligt "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 8

11 jul 2021

"Efter lite efterforskning då kändes det självklart att kontakta Ronni Mleczkovicz.
Efter att jag kontaktat Ronni kom han redan efter 3 timmar. Under den tiden hade han gått igenom hela området och kom väl förberedd till mötet.
Ronni blev det självklara valet som vår mäklare.
Jag märkte direkt hur dedikerad han är.
För mig är tillgängligheten det viktigaste. Ronni uppdaterade hela tiden och det var action från start till slut.
Inte nog med att han levererade service i världsklass utan han höll även vad han lovande, gjorde säljrekord i vår förening!
Jag kan varmt rekommendera Ronni som mäklare."
säljare på Sveavägen 140

07 jul 2021

"Då vårt objekt inte visade sig vara så lättsålt på den nivå vi hade trott och satt upp, så gav inte Ronni upp, trots att vi inte var de mest tåliga säljarna. Processen drog ut på tiden och vi närmade oss semestertiden. Men dagar innan midsommar stängde vi affären! Vill du/ni ha en mäklare som jobbar vidare för ett bättre resultat och inte låter sig bli nedslagen, då bör ni kontakta Ronni. "
säljare på Upplandsgatan 30

06 jul 2021

"Ronni svarade direkt på första samtalet och gjorde ett gott intryck redan vid första mötet. God förberedelse och en strukturerad process förenklade mycket för mig som säljare. Konstant hög energi, tillgänglighet och tydlig kommunikation skapade ytterligare mervärde. Efter att visningar och budgivning påbörjades höll han mig ständigt uppdaterad och tog hänsyn till mina preferenser samt kom med professionell rådgivning för att skapa maximalt kundvärde och samtidigt ta processen i mål på ett så effektivt sätt som möjligt där alla parter var nöjda med det slutgiltiga utfallet."
säljare på Roslagsgatan 49

06 jul 2021

"Ronni, vilken mäklare! Sällan skådad energi och positivitet som gör sitt absolut bästa hela dagen varje dag. Enkel att få tag på, lyhörd, en can-do-attitude, ärlig och framförallt väldigt trevlig allt ha att göra med! Säljer vi igen säljer vi med Ronni. "
säljare på Roslagsgatan 27

06 jul 2021

"Ronni strävar hårt för att se till att du blir nöjd som kund. Han sätter rimliga förväntningar, är extremt responsiv/enkel att nå, och jag är väldigt nöjd med totala insatsen."
säljare på Sara Lidmans gata 4

05 jul 2021

"Ronni gjorde ett strålande arbete från dag ett!! Mycket proffsig och professionell i sitt bemötande och i hela försäljningsprocessen. Han presterande och lyckades sälja våran lägenhet långt över våra förväntningar. Vi är superglada för att vi valde honom, kan starkt rekommendera honom och vi kommer absolut anlita Ronni igen!"
säljare på Nina Einhorns gata 4

22 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Ronni som är driven, engagerad och väldigt trevlig att ha att göra med. Hela processen med allt från fotografering, visningar och försäljning gick snabbt och smidigt. Skulle absolut anlita Ronni igen! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

15 jun 2021

"Ronni var mycket proffsig och ordnade en utmärkt försäljningsprocess. Han körde en snabb och smidig underhandsprocess som gjorde jobbet lätt för oss som säljare. Uppskattar framförallt hans driv med att göra det lilla extra och inte bara att ta lättaste vägen!! Rekommenderas varmt."
säljare på Västmannagatan 81B

09 jun 2021

"Jag hade höga förväntningar på försäljningen av min lägenhet och Ronni levererade exemplariskt genom hela processen. Han var mycket tillgänglig, trygg, kunnig och tydlig. Sammanfattningsvis en mäklare som jag starkt rekommenderar och som kommer bli mitt givna val även i framtiden! "
säljare på Roslagsgatan 49

02 jun 2021

"När vi kollade runt med olika mäklare för att sälja vår lägenhet så föll valet ganska enkelt på Ronni. Det som stack ut var framförallt hans goda lokalkännedom om Hagastaden där man snabbt märkte att han hade stenkoll och hans grymma engagemang. Han visade snabbt att han hade en bra kundstock då han tidigt i försäljningsprocessen fick ditt flera spekulanter som var intresserade.
Genom start till mål höll han återkopplingen till oss felfritt och levererade ett fantastiskt slutpris!
Sammanfattningsvis så vill vi verkligen rekommendera Ronni till alla andra som ska sälja sin bostad- ni kommer få det som lovad & lite till!"
säljare på Gävlegatan 32

01 jun 2021

"Ronni var otroligt stöttande och hjälpsam under hela processen. Alltid tillgänglig och löste en snabb stängning av affären. Ger alla jag känner varma rekommendationer att använda Ronni vid deras kommande lägenhetsförsäljningar!"
säljare på Roslagsgatan 29

31 maj 2021

"Ronni är driven, snabb, och trevlig. Försäljning var smidigt, snabbt och lyckad. Resultatet var över förväntan och vi kände oss mycket trygga i Ronnis vägledning. Ronni var ett enkelt val av mäklare och det borde det vara för dig med. "
säljare på Sveavägen 136

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
72

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
63
Försäljningar
72
Försäljningsvärde
414 067 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
109 av 109 säljare
Ronni satte rätt förväntningar på slutpriset
101 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
105 av 106 säljare
Ronni var tydlig och höll mig uppdaterad
110 av 110 säljare

Ronni på kartan.

131 tidigare annonser
12 bostäder till salu
112 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

6 995 000 kr
2 rum, 58 m²
120 603 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 112 kr/mån
7 250 000 kr
2 rum, 70 m²
103 571 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 979 kr/mån
3 150 000 kr
1 rum, 34,5 m²
92 647 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 756 kr/mån
2 495 000 kr
1,5 rum, 43 m²
58 023 kr/m²
Lägenhet, Lidingö
2 088 kr/mån
4 300 000 kr
2 rum, 43 m²
100 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 099 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 350 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 9 050 000 kr
5 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 005 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 805 000 kr
3 rum, 50 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Högst
+ 155 000 kr
1 rum, 34,4 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ronni var driven och höll oss hela tiden uppdaterade med relevant information. "
4 370 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 575 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.