Ronni Mleczkovicz

Profilbild för Ronni Mleczkovicz
Säljarfavorit
Ronni Mleczkovicz
5.0 / 5
(444 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
104 st
69 st
359 550 000 kr

Bakgrund

Ronni Mleczkovicz jobbar på Bergets Ro Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-07-20. Ronni har fått in 69 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Ronni har enligt vår statistik haft 73 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 427 650 000 kr.

Presentation

- Stockholms mest rekommenderade mäklare sedan 2021 och Vasastans mest rekommenderade mäklare sedan 2022. Detta är resultatet av högsta möjliga kvalitet, i varje enskild affär.

Med en bakgrund inom elitidrott så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd.

Jag behandlar alltid din affär som om det vore min egen, samt strävar alltid alltid efter att nå högsta möjliga kvalité, snarare än kvantitet. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer genomsyras i allt jag gör. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg, i en av livets största milstolpar.

Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

Tel: 072 332 06 66
Mail: Ronni@bergetsro.se

Scrolla vidare för att se utmärkelse som Stockholms och i vissa kvartal Sveriges mest rekommenderade mäklare. Att bli rekommenderad från tidigare kunder, är det finaste betyget man som fastighetsmäklare kan få.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Ronni.

12 jul 2024

"Vi säljer för tredje gången med Ronni inom några år och han levererat som vanligt över förväntan!
Han är den absolut hårdast arbetande mäklaren vi träffat och är alltid tillgänglig. Tack åter igen Ronni! Vi ses när det blir dags för nummer fyra! "
säljare på Markvardsgatan 6

02 jul 2024

"Sålde min lägenhet med hjälp av Ronni, var närvarande och lyhörd under processen. Kan varmt rekommendera Ronni! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

01 jul 2024

"Fick ett väldigt bra intryck från start med tydlig plan och målbild.
Ronni var genom hela processen professionell, enkel att ha att göra med, engagerad och snabb med återkoppling. Rekommenderas varmt!"
säljare på Gävlegatan 26

01 jul 2024

"Mycket nöjda, rekommenderas varmt!"
säljare på Hälsingegatan 51

20 jun 2024

"Ronni är professionell och trevlig. Kändes bra att inleda säljprocessen med honom redan från start. Vi satte höga men realistiska förväntningar. Ronni levde upp till dem och mer därtill! Vi ville ha en snabb process och bad specifikt om det. På knappt en vecka tog vi foton, la ut annonsen och h..."
"Ronni är professionell och trevlig. Kändes bra att inleda säljprocessen med honom redan från start. Vi satte höga men realistiska förväntningar. Ronni levde upp till dem och mer därtill! Vi ville ha en snabb process och bad specifikt om det. På knappt en vecka tog vi foton, la ut annonsen och hade sålt bostaden. Helt klart över förväntan trots höga förväntningar! Guldstjärna!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 15A

13 jun 2024

"Andra försäljningen av samma mäklare. Finns en anledning till varför jag valde samma mäklare igen. "
säljare på Alströmergatan 7

11 jun 2024

"Ronni är en otroligt duktig mäklare. Han har hjälpt oss att både sälja vår bostad och att köpa ny lägenhet. Han har en förmåga att skapa förtroende, trygghet, och på något sätt besvara de tuffaste frågor som kan ställas i dessa processer. Han sköter förhandlingen med en otrolig professionalism so..."
"Ronni är en otroligt duktig mäklare. Han har hjälpt oss att både sälja vår bostad och att köpa ny lägenhet. Han har en förmåga att skapa förtroende, trygghet, och på något sätt besvara de tuffaste frågor som kan ställas i dessa processer. Han sköter förhandlingen med en otrolig professionalism som gör att både säljare och köpare känner sig sedda och hörda - vilket gör att han bygger starka relationer på båda sidor av affären. Jag är inte alls förvånad att han år efter år toppar listorna som en av Sveriges bästa fastighetsmäklare. Kunde inte varit nöjdare!"
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 30

11 jun 2024

"Mycket nöjd med Ronni. Känns proffsig och vi hade en enkel och tydlig kommunikation under hela processen. "
säljare på Gävlegatan 32

10 jun 2024

"Ronni var väldigt trevlig och rak i sin kommunikation. Berättade planen för försäljningen vid första mötet, därefter kände man sig trygg och lugn genom hela processen.
Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Birkagatan 24

03 jun 2024

"Ronni är bästa mäklaren i stan. Han är sjukt smidiga och kan sälja som ingen annan. Vi fick ett slutpris långt över förväntan, trots våra höga krav. Kommer aldrig anlita någon annan än Ronni igen! "
säljare på Strålgatan 8

03 jun 2024

"Kunnig, korrekt, snabb, driven
Håller vad han lovar"
säljare på Flottarestigen 66

31 maj 2024

"Toppen mäklare! "
säljare på Sibyllegatan 83

29 maj 2024

"Ronni är en otroligt kompetent, lyhörd och pålitlig mäklare. Det märks tydligt att han kan sin sak! Jag uppskattade att han alltid var ärlig mot mig och tydlig med vad han ansåg var det bästa alternativet. Han svarade snabbt på meddelanden och när det väl blev dags att stänga affären höll han mig..."
"Ronni är en otroligt kompetent, lyhörd och pålitlig mäklare. Det märks tydligt att han kan sin sak! Jag uppskattade att han alltid var ärlig mot mig och tydlig med vad han ansåg var det bästa alternativet. Han svarade snabbt på meddelanden och när det väl blev dags att stänga affären höll han mig ständigt uppdaterad om läget. Kort sagt är Ronni precis lika grym som alla påstår! "
Läs mer
säljare på Sveavägen 87

29 maj 2024

"Min upplevelse av Ronni var att bygga en relation på tillit och respekt som jag har upplevt från honom. Han är en ung man med mycket goda maner som framför allt behandlar sina kunder med en fin professionell sätt och respekt. "
säljare på Valfrid Palmgrens gata 1

22 maj 2024

"Härlig mäklare som alltid gör sitt bästa. Har anlitat Ronni flera gånger och är verkligen nöjd över hur det gått samtliga gånger. Varma rekommendationer! "
säljare på Tre Liljor 2B

19 maj 2024

"Detta är tredje lägenheten som jag har sålt genom Ronni och är som alltid imponerad och riktigt nöjd med hans engagemang, trevliga förhållningssätt, samt förmåga att snabbt hitta och matcha med rätt köpare. För mig var det utan tvekan att kontakta Ronni och ge honom uppdraget direkt när jag gick ..."
"Detta är tredje lägenheten som jag har sålt genom Ronni och är som alltid imponerad och riktigt nöjd med hans engagemang, trevliga förhållningssätt, samt förmåga att snabbt hitta och matcha med rätt köpare. För mig var det utan tvekan att kontakta Ronni och ge honom uppdraget direkt när jag gick i tankarna att sälja denna, samt kommer göra det igen om nytt till tillfälle dyker upp framöver. Ronni har mina allra bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Klara Västra Kyrkogata 17

15 maj 2024

"Otroligt proffsig! Man kände verkligen genom hela processen att Ronni gav sitt allt för att få till en så bra och smidig affär som möjligt. Vi är verkligen nöjda med Ronni’s kommunikation och öppenhet. Rekommenderar Ronni alla dagar i veckan!"
säljare på Hälsingegatan 61

15 maj 2024

"Allt flöt på perfekt!"
säljare på Hälsingegatan 51

14 maj 2024

"Vi har både köpt och sålt med Ronni - och han är enastående i båda situationerna! Han är påläst, lyhörd, tillgänglig och inger trygghet genom hela processen. Ett riktigt proffs som man kan lita på. Rekommenderar varmt!"
säljare på Gävlegatan 26

09 maj 2024

"Ronni hjälpte mig att sälja min bostad och överträffade alla förväntningar trots den korta tidsramen han gavs på grund av min utlandsflytt. Genom alla steg kände jag ett starkt förtroende för Ronni som gjorde detta till en enkel och snabb process, vilket var en stor lättnad och gav mig möjlighet ..."
"Ronni hjälpte mig att sälja min bostad och överträffade alla förväntningar trots den korta tidsramen han gavs på grund av min utlandsflytt. Genom alla steg kände jag ett starkt förtroende för Ronni som gjorde detta till en enkel och snabb process, vilket var en stor lättnad och gav mig möjlighet att fokusera på andra delar av min flytt."
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 52

07 maj 2024

"Oerhört närvarande mäklare som bryr sig om kunderna, både säljare och köpare.
Väldigt pedagogisk, kunnig och noggrann genom hela processen.
Ronni lyssnade till mina behov och uppfyllde alla mina önskemål under processens gång, det i kombination med ett fantastik slutpris gör att jag rekommender..."
"Oerhört närvarande mäklare som bryr sig om kunderna, både säljare och köpare.
Väldigt pedagogisk, kunnig och noggrann genom hela processen.
Ronni lyssnade till mina behov och uppfyllde alla mina önskemål under processens gång, det i kombination med ett fantastik slutpris gör att jag rekommenderar Ronni! "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 32A

02 maj 2024

"Ronni är mycket professionell, kunnig och enkel att ha att göra med. Vi har både köpt och sålt med Ronni. Rekommenderas varmt till alla som ska köpa eller sälja sin bostad."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

02 maj 2024

"Efter att träffat ett flertal mäklare i stockholm så blir kontentan att Ronnie befinner sig på en annan nivå jämfört med det andra...
-Rak och Tydlig
-Man behöver inte analysera allt skitsnack som med alla andra mäklare,
vilket leder till att det inte är så jobbigt att sälja sin bostad då du ä..."
"Efter att träffat ett flertal mäklare i stockholm så blir kontentan att Ronnie befinner sig på en annan nivå jämfört med det andra...
-Rak och Tydlig
-Man behöver inte analysera allt skitsnack som med alla andra mäklare,
vilket leder till att det inte är så jobbigt att sälja sin bostad då du är i trygga händer.
-En mäklare som presterar i dåliga tider är ett ärligt svar på kompetens!"
Läs mer
säljare på Ninni Kronbergs gata 22

26 apr 2024

"Ronni var väldigt kunnig och professionell. Han och guide oss genom hela processen vilket gjorde oss väldigt trygga."
säljare på Observatoriegatan 10

25 apr 2024

"Vi är väldigt nöjda med hela försäljningsprocessen. Utmärkt återkoppling och bra slutpris. Vi rekommenderar verkligen Ronni!"
säljare på Birger Jarlsgatan 125

24 apr 2024

"Mycket trevlig och duktig på sin grej! Väldigt lyhörd, vilket uppskattades enormt!"
säljare på Hagaesplanaden 74

18 apr 2024

"Vi är så nöjda med att ha valt Ronni som mäklare. Väldigt proffsig, kunnig och tillgänglig. Han gjorde vår försäljning väldigt smidig genom hela processen."
säljare på Roslagsgatan 33B

15 apr 2024

"Ronni är trevlig, kompetent och lyhörd!
Rekommendera alla att anlita Ronni - Stockholm bästa mäklare! "
säljare på Vulcanusgatan 4

11 apr 2024

"Andra gången jag har Ronni som mäklare och jag kan lova att varken köpa eller sälja med Ronni spelar roll, upplevelsen är precis lika bra för dem båda! Processen var mycket proffsig. Tack för du tar oss vidare på vår boenderesa!"
säljare på Roslagsgatan 42B

05 apr 2024

"Överträffade klart mina förväntningar för vad man kan förvänta sig av en mäklare. Tydlig, bra uppföljning, bra kommunikation, kunnig, lyhörd. 12/10"
säljare på Gävlegatan 32

31 mar 2024

"Ronni är kort och gott en fantastisk mäklare. Trevlig, driven och pålitlig. Kommer aldrig sälja med någon annan!"
säljare på Birger Jarlsgatan 104K

31 mar 2024

"Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Birger Jarlsgatan 104K

31 mar 2024

"Vi har nu haft möjlighet att uppleva Ronni både som säljare och köpare och har båda gångerna varit lika nöjda! Ronni levererade exakt det han lovade trots den osäkra marknaden. Pålitlig, engagerad och effektiv. Vi kan verkligen rekommendera Ronni! "
säljare på Västmannagatan 52

31 mar 2024

"Ronni får 5 av 5 från början till slut! Otroligt lyhörd, engagerad, positiv och bra på att följa upp/hålla oss som säljare uppdaterade! Vi är mer än nöjda med Ronni och kan varmt rekommendera honom vid en försäljning!"
säljare på Roslagsgatan 13B

31 mar 2024

"Blev rekommenderad Ronni efter att ha haft lägenheten ute på marknaden utan anbud. Kan helt ärligt säga att Ronni var exceptionell från första stund. Hans lokalkännedom om detaljer var imponerande.
Ronni fick till det jag ville ha för lägenheten innan budgivning. Hatten av till dig Ronni.
"
"Blev rekommenderad Ronni efter att ha haft lägenheten ute på marknaden utan anbud. Kan helt ärligt säga att Ronni var exceptionell från första stund. Hans lokalkännedom om detaljer var imponerande.
Ronni fick till det jag ville ha för lägenheten innan budgivning. Hatten av till dig Ronni.
"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 47

30 mar 2024

"Toppenmäklare; det här var andra bostadsaffären jag gör med Ronni (en som köpare och en som säljare) och jag har varit lika nöjd båda gångerna.
Ronni är otroligt engagerad, trygg, professionell, och pålitlig på alla sätt.
Under hela processen var Ronni tillgänglig och gav 100% i sitt uppdrag. Ja..."
"Toppenmäklare; det här var andra bostadsaffären jag gör med Ronni (en som köpare och en som säljare) och jag har varit lika nöjd båda gångerna.
Ronni är otroligt engagerad, trygg, professionell, och pålitlig på alla sätt.
Under hela processen var Ronni tillgänglig och gav 100% i sitt uppdrag. Jag upplevde även att köparen tyckte att Ronni var trevlig och att han representerade båda parter på ett sätt som resulterade i en bra förhandling för alla involverade.
Sammanfattningsvis är Ronni en fantastiskt driven och kunnig mäklare som gjorde mig trygg och väl förberedd genom hela handläggningen, jag kunde inte vara mer nöjd kund än jag är i alla avseenden! 10/10!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 82A

28 mar 2024

"En mycket bra mäklare! Enkelt och smidigt samarbete. Alltid snabb återkoppling!"
säljare på Gävlegatan 32

26 mar 2024

"Ronni har varit involverad i de tre senaste affärerna vi har gjort i Stockholm. Vi blir lika imponerade varje gång, och självklart kommer vi att använda Ronni även i vår nästa bostadsaffär. Proffsig, supertrevlig, hjälpsam och otroligt bra i kommunikationen. Vi har varit i kontakt med många mäkla..."
"Ronni har varit involverad i de tre senaste affärerna vi har gjort i Stockholm. Vi blir lika imponerade varje gång, och självklart kommer vi att använda Ronni även i vår nästa bostadsaffär. Proffsig, supertrevlig, hjälpsam och otroligt bra i kommunikationen. Vi har varit i kontakt med många mäklare under vår bostadsresa, även andra 'toppmäklare' i Stockholms innerstad, men steget mellan Ronni och övriga i branschen är enormt. Lite som att sätta Zlatan på toppen av sin karriär i Allsvenskan. Jag förstår inte varför man skulle välja en annan mäklare.
Vi satte ett högt mål för försäljningen och ärligt talat trodde jag inte, innan vi lade ut lägenheten, att vi skulle nå riktigt hela vägen dit. Men trots ett VÄLDIGT ambitiöst mål så överlevererade Ronni igen, helt otroligt.
Här har vi ett levande bevis på att mäklaren gör skillnad!"
Läs mer
säljare på Vulcanusgatan 9

21 mar 2024

"Vill varmt rekommendera Ronni för hans engagemang och service. Ronni var snabb med återkoppling, tydlig i sin kommunikation och alltid trevlig att samarbeta med. Han gjorde hela processen mycket smidig och jag kan starkt rekommendera honom till andra som söker en pålitlig och kunnig mäklare."
"Vill varmt rekommendera Ronni för hans engagemang och service. Ronni var snabb med återkoppling, tydlig i sin kommunikation och alltid trevlig att samarbeta med. Han gjorde hela processen mycket smidig och jag kan starkt rekommendera honom till andra som söker en pålitlig och kunnig mäklare."
Läs mer
säljare på Gävlegatan 26

19 mar 2024

"Ronni är helt fantastisk och gör allt för att göra både säljare och köpare nöjda! Han uppdaterade oss från början till slut och fick till ett pris som vi är mycket nöjda med. Kan varmt rekommendera Ronni som mäklare, ni kommer inte att bli besvikna! "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

16 mar 2024

"Ronni är en av de mest ambitiösa personerna jag träffat. Han gjorde mer än vad som förväntades under försäljningsprocessen och fick oss att känna oss trygga genom hela processen.
Det kommer inte finnas någon annan än Ronni för oss framåt när vi ska sälja igen."
"Ronni är en av de mest ambitiösa personerna jag träffat. Han gjorde mer än vad som förväntades under försäljningsprocessen och fick oss att känna oss trygga genom hela processen.
Det kommer inte finnas någon annan än Ronni för oss framåt när vi ska sälja igen."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 14

12 mar 2024

"10/10 mäklare"
säljare på Nytorgsgatan 23A

11 mar 2024

"Ronni är en riktig stjärna! Jag fick förtroende för honom direkt när han klev in genom dörren, han var så engagerad och lyhörd och hade ett otroligt driv. Min lägenhetsförsäljning kändes inte som bara en i mängden utan jag var verkligen sedd som kund. Jag kände mig lugn och trygg genom hela proce..."
"Ronni är en riktig stjärna! Jag fick förtroende för honom direkt när han klev in genom dörren, han var så engagerad och lyhörd och hade ett otroligt driv. Min lägenhetsförsäljning kändes inte som bara en i mängden utan jag var verkligen sedd som kund. Jag kände mig lugn och trygg genom hela processen trots att jag köpte ny lägenhet innan jag sålde min gamla. Ronni var dessutom ett stort stöd för mig i mitt nya köp vilket var fantastiskt. Det hela slutade med ett försäljningspris som var mycket högre än jag vågat hoppas på och Ronni drev den processen otroligt professionellt. Jag kommer självklart att använda mig av Ronni när jag säljer min lägenhet nästa gång!"
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 24

04 mar 2024

"Ronnis personliga och vänliga bemötande gjorde hela processen av försäljningen av min bostad mycket trevlig. Med expertis och charm överträffade han mina förväntningar och skapade en smidig och framgångsrik affär. Otroligt nöjd med resultatet!"
säljare på Danderydsgatan 30

04 mar 2024

"Ronni gjorde ett utmärkt jobb.
Från ax till limpa höll han oss i ”handen” under affären och uppdaterade med bra mellanrum.
Vi fick ett bra pris i en tuff marknad.
Supernöjda!"
säljare på Hagaesplanaden 73

04 mar 2024

"Jag är otroligt nöjd med min mäklare Ronni! Han var lyhörd, proffsig och förmedlade trygghet till mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera Ronni vid val av mäklare!"
säljare på Karlbergsvägen 67

01 mar 2024

"Fick tips om Ronni av en kompis och ångrar inte en sekund att jag valde honom som mäklare. Ronni är en riktig stjärna!! Lyhörd, trevlig, engagerad och erfaren, 5/5 rakt igenom!"
säljare på Sankt Göransgatan 167

22 feb 2024

"Öppen och ärlig. Bra kommunikation, bra förhandling och smidig process av avtalssignering. Rekommenderar Ronni starkt. "
säljare på Gävlegatan 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
72
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
69
Försäljningar
73
Försäljningsvärde
427 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
428 av 433 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
427 av 432 säljare
Ronni var tydlig och höll mig uppdaterad
438 av 438 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ronni på kartan.

616 tidigare bostäder
48 bostäder till salu
442 rekommendationer

48 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 30 m²
Lägenhet, Stockholm
2 185 kr/mån
3 rum, 91 m²
Lägenhet, Stockholm
3 670 kr/mån
1 rum, 28 m²
Lägenhet, Stockholm
3 rum, 77 m²
Lägenhet, Stockholm
2 091 kr/mån
2 rum, 66 m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 72 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi säljer för tredje gången med Ronni inom några år och han levererat som vanligt över förväntan!
Han är den absolut hårdast arbetande mäklaren vi träffat och är alltid tillgänglig. Tack åter igen Ronni! Vi ses när det blir dags för nummer fyra! "
4 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 200 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 4 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1,5 rum, 33 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 79 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
5 137 500 kr
Lägenhet Vasastan
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 5 137 500 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjda, rekommenderas varmt!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.