Roger Thalén

Profilbild för Roger Thalén
Säljarfavorit
Roger Thalén
4.9 / 5
(179 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
13 st
124 565 000 kr

Bakgrund

Roger Thalén jobbar på Susanne Persson Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2000-08-07. Roger har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Roger har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 99 760 000 kr.

Presentation

Jag har en gedigen erfarenhet med närmare 2000 försäljningar och över 20 år som fastighetsmäklare bakom mig. Varje bostad, uppdrag och säljare är unika vilket gör jobbet väldigt omväxlande och inspirerande, år efter år. Jag brinner för varje försäljning och vet att den bästa vägen till nya, samt återkommande, uppdragsgivare är nöjda kunder.

Tydlig kommunikation, hög servicenivå, tillgänglighet, ansvarskänsla och att hålla det man lovar är viktiga grundpelare för min del.

Ring mig på 0761099751 eller mejla mig på roger@susannepersson.se

Säljare om Roger.

20 maj 2022

"Roger var mycket noggrann. Han informerade utan dröjsmål när det hände nya steg i säljprocessen. Han visade stort tålamod, och förklarade gärna hur alla aspekter på prissättning och förväntningar fungerade, vilket gjorde att jag kände mig lugn under hela processen. Han verkade vara påläst om aktuell statistik och hade god lokalkännedom."
säljare på Sigtunagatan 1

19 maj 2022

"Jag upplever Roger som seriös och balanserad. Lätt att ha att göra med och man får en trygg känsla vad gäller människokännedom, flexibelitet och erfarenhet vilket är viktigt för att kunna koppla av i en stressig tid vid bostadsförsäljning. "
säljare på Tegelviksgatan 79

08 maj 2022

"Vi hade läst flera bra omdömen om Roger och de visade sig stämma till hundra procent. Roger är påläst, kunnig och professionell. Kommunikationen var mycket bra, han gav alltid bra svar och goda råd under hela processen. Vi kan med gott samvete rekommendera Roger Thalén!"
säljare på Tengdahlsgatan 35

24 apr 2022

"Roger är en stjärna med gedigen erfarenhet och en grym edge. Allt kändes klockrent från start med tydlig transparens kring avtal, lägesbild och förväntningar. Med en handfull val av hem-stylister var förslaget han gav för att sätta rätt touch på min lägenhet klockrent och gav önskad effekt. Alltid tillgänglig, bra på att bolla idéer och beslut under hela processen. Bilder, annons, visning, topp! Som en trollkarl, över förväntan även om förväntan va hög, det är ett bra betyg hos mig. Stort tack Roger! "
säljare på Atlasvägen 41

15 apr 2022

"Roger gjorde alltid vad han sa att han skulle göra och arbetade hårt för att sälja lägenheten."
säljare på Falugatan 23

24 mar 2022

"Ger ett mycket förtroendeingivande intryck både för säljare och köpare. "
säljare på Drottninggatan 112A

25 feb 2022

"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt Roger Thalen.
Mvh
Martin
Ordf Brf Sockerbiten"
säljare på Ornövägen 28

25 feb 2022

"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt Roger Thalen.
Mvh
Martin
Ordf Brf Sockerbiten"
säljare på Ornövägen 28

25 feb 2022

"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt Roger Thalen.
Mvh
Martin
Ordf Brf Sockerbiten"
säljare på Ornövägen 30

24 feb 2022

"Roger har varit professionell, lyhörd och tillgänglig hela vägen. Han har också gett väldigt goda råd. Jag är jättenöjd med Rogers insats. Pålitlig, trygg och har gedigna erfarenheter. Jag kan varmt rekommendera att anlita Roger vid en försäljning. "
säljare på Tobaksspinnargatan 4

17 feb 2022

"Roger var mycket proffsig och fick snabbt avslut på affären. Vi fick mycket mer för lägenheten än vi någonsin drömt om."
säljare på Tegelviksgatan 81

07 feb 2022

"Jag var väldigt noggrann initialt och valde bland sju erfarna mäklare. Roger vad påläst redan vid första mötet, kunde svara på detaljfrågor och ingav ett stort förtroende. Något som också visade sig i hela säljprocessen där han följde upp och gav många goda råd. Vi överträffade försäljningsmålet med råge och kan varmt rekommendera Roger både till säljare och köpare."
säljare på Tegelviksgatan 79

29 dec 2021

"Vi är mycket nöjda med Roger som mäklare! Trevlig, professionell och jordnära. Bra kontakt genom hela processen med tydliga återkopplingar. Vi har både köpt och sålt via Roger och varit nöjda, kan varmt rekommendera! "
säljare på Pipersgatan 12

17 dec 2021

"Jag kan varmt rekommendera Roger som mäklare. Han var tydlig, närvarande och tog sig tid. Det var också han själv som svarade på alla frågor och hade alla visningar. Verkligen toppennöjd."
säljare på Rörstrandsgatan 22A

24 nov 2021

"Roger hanterade försäljningsprocessen på ett mycket bra med en lyhörd framtoning. Upplevde Roger som en kompetent och erfaren mäklare med väl genomtänkta överväganden och god hantering av intressenter, budgivare och köpare."
säljare på Idungatan 8

23 nov 2021

"Min Sambo sålde med Roger tidigare med gott resultat där av mitt val att välja Roger . Roger svarar snabbt har enkel och tydlig kommunikation, återkommer fort angående frågor eller detaljer. Han kommer med rekommendationer hur han tycker vi ska uppnå bästa resultat. "
säljare på Karlsbodavägen 42

12 nov 2021

"Roger är supertrevlig och väldigt lätt att ha att göra med. Han har god lokalkännedom och har även väldigt god erfarenhet som kommer väl till användning. Vi har specifikt valt att återanlita Roger sedan vi använde oss av honom den första gången. Han rekommenderas varmt!"
säljare på Hallandsgatan 26

29 okt 2021

"Mycket proffessionnellt, bra bemötande och engagemang. Lättillgänglig för ev frågor och support.
Har både köpt och sålt lägenhet via Roger Thalén. Roger har lång erfaraenhet av bostäderna mitt område och det inger både förtroende och tryckhet för både köparen och säljare.
"
säljare på Barnängsgränd 6

23 okt 2021

"Mycket förtroendeingivande och professionellt bemötande "
säljare på Chapmansgatan 5

22 jun 2021

"Vi sålde vår lägenhet med Roger Thalen och är jättenöjda med hans insats och vårt slutpris. Vi kom i kontakt med roger genom en gemensam vän och mäklare. Roger var väldigt engagerad genom hela processen, alltid snabb att svara på mail och telefon. Han styrde upp hela processen med fotograf och försäljning, dokument etc med minimal insats från vår sida. "
säljare på Döbelnsgatan 60

20 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Rogers insats. Allt löpte på smidigt och kontakten med Roger var enkel och okomplicerad. Trots att det gick rätt lång tid mellan fotografering och visning/försäljning upplevde vi hela tiden att Roger hade koll på allt. Flexibel med visningar och alltid tillgänglig och trevlig. Roger var även ett bra bollplank i processen att köpa nytt boende, vilket vi verkligen uppskattar. Att priset var svårt att uppskatta har vi förståelse för i dessa tider. Roger var ändå den mäklare som värderade lägenheten högst av de mäklare som vi träffade innan vi valde mäklare. Så vi hade i alla fall aldrig för höga förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Roger!"
säljare på Vanadisvägen 4B

17 jun 2021

"Roger är en senior mäklare som gav stor trygghet genom hela säljprocessen. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Odengatan 87A

16 jun 2021

"Bra med rak kommunikation och Roger svara snabb på på frågor."
säljare på Regeringsgatan 70D

14 jun 2021

"Roger var väldigt lugn, professionell och tydlig. Han var snabba att kommunicera med och agerade omedelbart när köparna behövde information och vid skrivning. Vi gick igenom ett flertal mäklare och kände oss trygga med valet redan från första stund. Vi fick även samma kommentar av köparna att det var den bästa mäklaren de kommit i kontakt med under deras köpprocess. Vi skulle inte tveka att rekommendera honom och självklart välja honom vid kommande försäljning."
säljare på Tulegatan 3

14 jun 2021

"Roger Thalén har från första början i den här lägenhetsaffären och genom alla följande kontakter varit saklig, intresserad, vänlig och korrekt. Roger gav korta och koncisa råd om hur jag bäst skulle förbereda lägenheten inför fotografering och visning. Och nästan det viktigaste: det var alltid mycket lätt att få snabb kontakt med Roger för besked och svar på frågor, som dök upp.
Jag kan inte tänka mig en person mer värdig titeln Fastighetsmäklare!
För övrigt tycker jag inte att ordet charmig, som finns med i frågeformuläret ovan, hör hemma i det här sammanhanget. Roger Thalén har förvisso en god portion charm, men hans övriga egenskaper är mycket viktigare!
Mvh
Ulla Brolin"
säljare på Tengdahlsgatan 37

11 apr 2021

"Roger var otroligt hjälpsamt med att styra upp försäljningen medans jag själv var utomlands och inte kunde vara i Sverige. Utöver det var jag mycket nöjd med slutresultat. Kan bara rekommendera honom starkt. "
säljare på Ploggatan 2

28 mar 2021

"Roger hjälpte oss att byta bostad för tredje gången, återigen med ett mycket lyckat resultat. Han lämnar inget åt slumpen och tar inga genvägar. Det gör att han är mycket välinformerad om lägenheten och föreningen när det är dags att möta spekulanterna. Med ett förtroendeingivande sätt, stor tillgänglighet och genomtänkt rådgivning lotsar han båda parter genom affären.
"
säljare på Högalidsgatan 34C

04 mar 2021

"Jag är otroligt nöjd med Roger! Gick ut med lägenheten först med en annan mäklare utan att gå i hamn, men med Roger gick vi i hamn på en gång, redan innan visning. Ger min varmaste rekommendation och kommer garanterat anlita honom i framtiden."
säljare på Parmmätargatan 22

13 feb 2021

"Roger är en mycket professionell mäklare som satte rimliga förväntningar och var väldigt lyhörd inför vår situation och våra behov. Supernöjda! "
säljare på Lindvallsplan 10

09 feb 2021

"Roger gjorde ett mycket bra arbete i en svår marknad. Vi var tvungna att avbryta första försöket pga utbrottet av Covid-19. Vi fick mycket bra stöd och råd under hela processen och avslutade processen på ett bra sätt."
säljare på Oxenstiernsgatan 35

21 jan 2021

"Har använt Roger som mäklare vid flera försäljningar och är mycket nöjd med hans arbete. Är en kunnig och erfaren mäklare som är strukturerad och tillgänglig genom hela processen."
säljare på Regeringsgatan 70C

21 jan 2021

"Gott samarbete och bra dialog var viktigt för mig under säljprocessen. Jag valde Roger för att jag kände direkt att de rätta förutsättningarna för detta fanns, och alla högt ställda förväntningar infriades. Mycket tacksam för Rogers säljinsats och konstruktiva sätt att genomföra säljprocessen så att det till slut blev ett resultat över min förväntan. Mycket nöjd och jag lämnar mina varmaste rekommendationer."
säljare på Ornövägen 14

18 jan 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Nätgränd 3

17 jan 2021

"Bra rådgivare kring allt från renovering, staging till visningsupplägg."
säljare på Döbelnsgatan 87

13 jan 2021

"Mäklaren hade god kännedom om trakten och prisläget i detsamma. Mäklaren var lätt att få tag i och affären gick osedvanligt snabbt, redan efter någon vecka var fotograferingen och den förklarande texten klar. Jag är så tacksam för allt arbete och engagemang eftersom jag inte bor på orten utan allt har gått genom ett ombud. Men tack vare snabb uppdatering har jag känt mig delaktig i alla beslut. "
säljare på Åsögatan 181

12 jan 2021

"Roger är en kompetent och professionell fastighetsmäklare. Som säljare kan man lugnt luta sig tillbaka och lita på processen. Jag har sålt med Roger tre gånger tidigare, 5/5 i betyg. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Roger i det självklara valet som fastighetsmäklare."
säljare på Gävlegatan 32

12 jan 2021

"Ett stort engagemang och mycket trevligt bemötande från mäklaren och dennes kollegor."
säljare på Skagersvägen 1

02 okt 2020

"Jag hittade Roger när jag sökte runt bland duktiga mäklare. Skickade mail till flertal men Roger var den som gav bäst magkänsla. Det visade sig vara korrekt och jag är mycket nöjd."
säljare på Östgötagatan 32

23 sep 2020

"Roger har en mycket proffsig och seriös inställning till sitt arbete och är inte rädd att ta tag i "jobbiga" frågeställningar."
säljare på Loftvägen 15

23 sep 2020

"Roger var toppen, alltid lätt att få tag i och hjälpsam med bra råd & förslag. Väldigt bra att samarbeta med, jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Östra Finnbodavägen 11C

16 sep 2020

"Hjälpsam och noga med att hålla oss underrättade genom hela köpte."
säljare på Alsnögatan 20

15 sep 2020

"Roger Thalén är en trevlig, kunnig och engagerad mäklare som på ett lyhört sett guidade oss igenom vår lägenhetsförsäljning med bästa resultat. Vi kan varmt rekommendera Roger."
säljare på Frejgatan 77

15 sep 2020

"Roger är lyhörd, noggrann och tydlig och han håller alltid det han lovar. Vi har sålt flera gånger med honom och alltid känt att vi är i goda händer. Han är beredd att gå den extra milen för att det ska bli affär vilket är en mycket god egenskap."
säljare på Vintertullstorget 20

15 sep 2020

"Proffsig, engagerad och lyhörd!"
säljare på Mannagrynstorget 3

15 sep 2020

"Mäklar Roger var trevlig och social vilket nästan alla mäklare är. Det positiva var att han lyckades driva upp priset och det är ju det viktigaste.
Bosse"
säljare på Karlaplan 21B

13 maj 2020

"Mycket proffsig och hjälpte till utöver säljuppdraget, med anordning av städ innan visning, flyttstäd och bortforsling av möbler till tippen."
säljare på Rehnsgatan 21A

12 maj 2020

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlbergsvägen 29A

20 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera att sälja med Roger! "
säljare på Harpsundsvägen 76

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
99 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
171 av 176 säljare
Roger satte rätt förväntningar på slutpriset
150 av 176 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 178 säljare
Roger var tydlig och höll mig uppdaterad
178 av 178 säljare

Roger på kartan.

606 tidigare annonser
9 bostäder till salu
179 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

6 550 000 kr
2,5 rum, 67 m²
97 761 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 500 kr/mån
5 890 000 kr
118 m²
49 915 kr/m²
Radhus, Nacka
2 295 000 kr
3 rum, 81 m²
28 333 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 454 kr/mån
5 995 000 kr
3 rum, 70 m²
85 642 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 633 kr/mån
7 675 000 kr
3 rum, 79 m²
97 151 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 601 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 250 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 8 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag upplever Roger som seriös och balanserad. Lätt att ha att göra med och man får en trygg känsla vad gäller människokännedom, flexibelitet och erfarenhet vilket är viktigt för att kunna koppla av i en stressig tid vid bostadsförsäljning. "
8 525 000 kr
Radhus Klingsta
-70 000 kr
5 rum, 110 m²
Utropspris: 8 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 210 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 5 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roger var mycket noggrann. Han informerade utan dröjsmål när det hände nya steg i säljprocessen. Han visade stort tålamod, och förklarade gärna hur alla aspekter på prissättning och förväntningar fungerade, vilket gjorde att jag kände mig lugn under hela processen. Han verkade vara påläst om aktuell statistik och hade god lokalkännedom."
6 450 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 260 000 kr
3 rum, 57,5 m²
Utropspris: 5 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi hade läst flera bra omdömen om Roger och de visade sig stämma till hundra procent. Roger är påläst, kunnig och professionell. Kommunikationen var mycket bra, han gav alltid bra svar och goda råd under hela processen. Vi kan med gott samvete rekommendera Roger Thalén!"
4 850 000 kr
Lägenhet Sickla
+ 900 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roger är en stjärna med gedigen erfarenhet och en grym edge. Allt kändes klockrent från start med tydlig transparens kring avtal, lägesbild och förväntningar. Med en handfull val av hem-stylister var förslaget han gav för att sätta rätt touch på min lägenhet klockrent och gav önskad effekt. Alltid tillgänglig, bra på att bolla idéer och beslut under hela processen. Bilder, annons, visning, topp! Som en trollkarl, över förväntan även om förväntan va hög, det är ett bra betyg hos mig. Stort tack Roger! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.