Roger Thalén

Profilbild för Roger Thalén
Säljarfavorit
Roger Thalén
4.9 / 5
(227 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
12 st
130 760 000 kr

Bakgrund

Roger Thalén jobbar på Susanne Persson Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2000-08-07. Roger har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2023. Roger har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 102 825 000 kr.

Presentation

100% nöjda kunder är en lagom målbild vilket jag ständigt strävar efter. Det finns inga genvägar och ställer därför höga krav på mig som mäklare. Jag har erfarenhet från närmare 2000 försäljningar och vet vad som krävs.

Som säljare ska man känna det personliga engagemanget där jag hanterar försäljningen som om det vore min egen bostad. Tillgänglighet, uthållighet, målmedvetenhet och att vara lösningsorienterad är andra egenskaper jag besitter och som jag anser mycket viktiga för en lyckad försäljning.

Tydlig kommunikation, ansvarskänsla och att hålla det man lovar är också viktiga grundpelare för min del.

Varje bostad, uppdrag, köpare och säljare är unika och ett mer omväxlande jobb får man leta efter. Efter många år i branschen brinner jag fortfarande för yrket, jag kan inte tänka mig att det finns något roligare!

Har du planer på att byta bostad? Tveka inte att kontakta mig. Oavsett om du vill förändra ditt boende på kort eller lång sikt. Jag ser stora fördelar med att vara ute i god tid. Många av min uppdragsgivare har jag haft kontakt med i flera år innan de tagit steget,

Ring mig på 0761099751 eller mejla mig på roger@susannepersson.se

Några ord från tidigare uppdragsgivare:

"Jag var väldigt noggrann initialt och valde bland sju erfarna mäklare. Roger vad påläst redan vid första mötet, kunde svara på detaljfrågor och ingav ett stort förtroende. Något som också visade sig i hela säljprocessen där han följde upp och gav många goda råd. Vi överträffade försäljningsmålet med råge och kan varmt rekommendera Roger både till säljare och köpare."

”Vi är oerhört nöjda och fick mycket mer betalt för vår lägenhet än vårt mål var och det var högt. Med Roger känner man sig lugn genom hela processen, ingen stress, proffsigt och tryggt skött.”

”Vi hade en väldigt bra mäklare, men valde ändå att byta till Roger när han slog föreningens dåvarande försäljningsrekord med råge och till följd av att han hade bättre koll på värdet av vår typ av lägenhet och våra kvarter än den förra mäklaren.”

"Roger har tidigare sålt en lägenhet åt mig, och även två gånger åt min familj, och det finns god anledning till det. Roger är glad och trevlig, tydlig, punktlig och noggrann. Han är lätt att resonera med och han kommer med bra och vettiga åsikter och synpunkter, dessutom lämnar han gott om utrymme för diskussioner och lyssnar på de tankar jag har.”

"Vi hittade Roger på en visning när vi letade lägenhet 2015 och fick på en gång stort förtroende för honom. Det berodde främst på att vi uppfattade honom som seriös, påläst och trevlig. Sedan dess har han förmedlat två av våra lägenheter och vi kan konstatera att Roger är en otroligt bra mäklare. Hans främsta egenskaper uppfattar jag vara att han är noggrann, prestigelös och kunnig. Han går alltid att få tag på och lämnar goda insiktsfulla synpunkter längs vägen. Att han dessutom är en genuint trevlig person gör honom till en god säljare som man får förtroende för. Jag lämnar honom mina varmaste rekommendationer."

Säljare om Roger.

20 maj 2024

"Roger är lugn och trygg, hans sätt att arbeta med försäljningen av vårt hus var proffsigt från början till slut. Han lotsade oss genom denna process på ett mycket bra sätt, vi kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Allévägen 58

14 maj 2024

"Roger är professionell, erfaren och hjälpsam. Han har gjort ett mycket bra jobb genom hela processen. Detta är andra gången vi anlitar Roger och rekommenderar andra att anlita honom. "
säljare på Idungatan 8A

16 apr 2024

"Jag kan varmt rekommendera Roger. Redan från start utmärkte han sig genom att vara påläst och engagerad. Han hade förberett sig väl och bl.a. räknat ut vad tomträtten skulle kosta i framtiden. Kompetent, lugn och ödmjuk, har driv och energi, återkopplar löpande och svarar snabbt på frågor. Var ly..."
"Jag kan varmt rekommendera Roger. Redan från start utmärkte han sig genom att vara påläst och engagerad. Han hade förberett sig väl och bl.a. räknat ut vad tomträtten skulle kosta i framtiden. Kompetent, lugn och ödmjuk, har driv och energi, återkopplar löpande och svarar snabbt på frågor. Var lyhörd och hjälpsam under en påfrestande tid då vi skulle sälja ett dödsbo."
Läs mer
säljare på Tegelviksgatan 81

27 mar 2024

"Roger är en utmärkt mäklare och ger stor förtroende. Han lyssnar och ge alltid klart och utförligt råd även på komplexa handlingar. Varmt rekommenderad.
Roger is an excellent broker and gives great confidence. He listens and always gives clear and detailed advice even on complex actions. Highly ..."
"Roger är en utmärkt mäklare och ger stor förtroende. Han lyssnar och ge alltid klart och utförligt råd även på komplexa handlingar. Varmt rekommenderad.
Roger is an excellent broker and gives great confidence. He listens and always gives clear and detailed advice even on complex actions. Highly recommended."
Läs mer
säljare på Malmgårdsvägen 32A

22 mar 2024

"Roger är inte bara mycket skicklig, kunnig och proffsig och pålitlig, han är också medmänsklig, ärlig och snäll. Jag litar fullt på honom som mäklare i alla lägen och skulle varmt vilja rekommendera honom."
säljare på Tegelviksgatan 18

11 mar 2024

"Roger Thalén var lyhörd och anpassade sig snabbt och effektivt utifrån vår situation som ändrades ett flertal gånger från det att vi först tog kontakt med Roger. Han var också ett bra bollbank utan att lägga för mycket egna värderingar i hur saker och ting skulle vara utan agerade hela tiden prof..."
"Roger Thalén var lyhörd och anpassade sig snabbt och effektivt utifrån vår situation som ändrades ett flertal gånger från det att vi först tog kontakt med Roger. Han var också ett bra bollbank utan att lägga för mycket egna värderingar i hur saker och ting skulle vara utan agerade hela tiden professionellt och var sålunda objektiv. Vår samlade bedömning av Roger Thalén är att han är en väldigt bra mäklare."
Läs mer
säljare på Solängsvägen 61

02 mar 2024

"Roger har hjälpt oss i familjen med tre försäljningar på kort tid och vi har varit mycket nöjda med hur han skött uppdragen. Uppskattar särskilt att hela tiden veta var i processen vi är och Rogers mycket trevliga sätt. Vi har också i alla tre fall varit nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekomm..."
"Roger har hjälpt oss i familjen med tre försäljningar på kort tid och vi har varit mycket nöjda med hur han skött uppdragen. Uppskattar särskilt att hela tiden veta var i processen vi är och Rogers mycket trevliga sätt. Vi har också i alla tre fall varit nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommendera Roger!"
Läs mer
säljare på Bandhagsplan 11

21 feb 2024

"Jag har kännt mig helt trygg i den krävande processen att sälja sitt boende med Roger som mäklare. Överensstämmer med de positiva omömen som jag har lämnat dvs mycket stödjande med tät kontakt från den första kontakten till kontraktskrivningen. Alla frågor har besvarats snabbt på ett konstruktivt..."
"Jag har kännt mig helt trygg i den krävande processen att sälja sitt boende med Roger som mäklare. Överensstämmer med de positiva omömen som jag har lämnat dvs mycket stödjande med tät kontakt från den första kontakten till kontraktskrivningen. Alla frågor har besvarats snabbt på ett konstruktivt och trevligt sätt. Jag har också som säljare kännt mig involverad i beslutsfattandet runt försäljningen. Varför värderingen inte stämde helt beror på att försäljningen gick över förväntan vilket väl får betraktas som mycket positivt.
Jag kan verkligen rekommendera Roger som mäklare."
Läs mer
säljare på Pipersgatan 12

13 feb 2024

"Roger hjälpte oss genom försäljningen med stor professionalism och engagemang. Rekommenderar varmt!"
säljare på Skansvägen 10

21 jan 2024

"Roger är den bästa mäklare jag haft i en säljprosess. Trygg, trevlig, bra återkoppling, tillgänglighet vid frågor i kombination med proffsighet. Kände ett stort förtroende och trygghet under processen. Kan varmt rekommendera Roger. "
säljare på Nackagatan 20

25 nov 2023

"Smidig, professionell och trovärdig!"
säljare på Tengdahlsgatan 37

23 nov 2023

"Mäklaren har genom hela processen varit professionell och gett bra och tydlig information. Han har varit snabb på att återkoppla och har skött affären mycket bra. Rekommenderas varmt. "
säljare på Scoutvägen 116

07 nov 2023

"Roger har tidigare sålt min sambos radhus så det var ett enkelt val att kontakta honom inför nästa försäljning. Lite krånglig försäljning av fastighet ägd av dödsbo med inblandning av god man. Roger har varit mycket engagerad i försäljningen, löst alla konstiga frågor och hållit oss säljare uppda..."
"Roger har tidigare sålt min sambos radhus så det var ett enkelt val att kontakta honom inför nästa försäljning. Lite krånglig försäljning av fastighet ägd av dödsbo med inblandning av god man. Roger har varit mycket engagerad i försäljningen, löst alla konstiga frågor och hållit oss säljare uppdaterade om läget. Lugn, påläst och mycket sympatisk. Kan varmt rekommendera Roger!"
Läs mer
säljare på Duvholmsgränd 85

29 sep 2023

"Roger gjorde ett kanonjobb med min lägenhet. Trots en trög marknas så fick han upp priset långt över min förväntan. Trygg, lugn saklig och kompetent!"
säljare på Tengdahlsgatan 35

30 aug 2023

"Vi kan varmt rekommendera att anlita Roger Thalén. Roger hanterade försäljningen av vår lägenhet i en tid då bostadsmarknaden var osäker (sommaren 2023). Tack vare Rogers gedigna arbete och genomgående tillgänglighet både gentemot oss säljare och intressenter är vi mycket nöjda med försäljningen...."
"Vi kan varmt rekommendera att anlita Roger Thalén. Roger hanterade försäljningen av vår lägenhet i en tid då bostadsmarknaden var osäker (sommaren 2023). Tack vare Rogers gedigna arbete och genomgående tillgänglighet både gentemot oss säljare och intressenter är vi mycket nöjda med försäljningen. Det stod också tydligt att Rogers research inför försäljningen var avgörande för köparen. /Stina och Anders"
Läs mer
säljare på Linnégatan 56

23 aug 2023

"Jag är supernöjd med Roger. Rutinerad och proffsig. Sprider lugn till både mig som säljare och spekulanterna. "
säljare på Svartensgatan 10

13 jul 2023

"Roger har lotsat oss igenom en bostadsförsäljning som trots ogynnsamt marknadsläge (jun 2023) resulterade i en affär vi känner oss nöjda med. Roger har hela tiden gett oss en rimlig förväntan kring utfall och framförallt varit ett mycket kompetent bollplank i processen samt varit duktig att guida..."
"Roger har lotsat oss igenom en bostadsförsäljning som trots ogynnsamt marknadsläge (jun 2023) resulterade i en affär vi känner oss nöjda med. Roger har hela tiden gett oss en rimlig förväntan kring utfall och framförallt varit ett mycket kompetent bollplank i processen samt varit duktig att guida oss kring olika taktiska val . Rogers positiva personliga egenskaper har dessutom bidragit till att en försäljningsprocess trots osäkert marknadsläge känts trygg. Vi rekommenderar andra att anlita Susanne Persson fastighetsförmedling och Roger Thalén i synnerhet. /Johan & Jessika Hyltner"
Läs mer
säljare på Blockvägen 12A

21 jun 2023

"Väldigt professionellt skött affär. Roger var var lyhörd genom hela processen och kämpade tydligt för att möta mina förväntningar (något jag inte upplevt tidigare då det varit tydligt att mäklarna bara velat få igenom en snabb affär). Kan rekommendera Roger varmt."
"Väldigt professionellt skött affär. Roger var var lyhörd genom hela processen och kämpade tydligt för att möta mina förväntningar (något jag inte upplevt tidigare då det varit tydligt att mäklarna bara velat få igenom en snabb affär). Kan rekommendera Roger varmt."
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 1

17 maj 2023

"Har erfarenhet av Roger vid flera försäljningar samt rådgivning vid köp. Han är mycket professionell, lyhörd, snabb, pålitlig och gör ett balanserat och trevligt intryck, både mot säljare och köpare. Rekommenderas varmt."
säljare på Odlingsvägen 5

11 apr 2023

"Roger är en väldigt trevlig mäklare som är lätt att tycka om!"
säljare på Nackagatan 20

24 feb 2023

"Mäklare Roger Thalén.
Ska ni välja en mäklare så är Roger vårt råd!
Roger får guldstjärna hela "resan". Vi är oerhört nöjda och fick mycket mer betalt för vår lägenhet än vårt mål var och det var högt.
Med Roger känner man sig lugn genom hela processen, ingen stress, proffsigt och tryggt skött. ..."
"Mäklare Roger Thalén.
Ska ni välja en mäklare så är Roger vårt råd!
Roger får guldstjärna hela "resan". Vi är oerhört nöjda och fick mycket mer betalt för vår lägenhet än vårt mål var och det var högt.
Med Roger känner man sig lugn genom hela processen, ingen stress, proffsigt och tryggt skött. Roger är mycket förtroendeingivande och vi arbetade utmärkt ihop. Vi rekommenderar honom varmt och kommer definitivt att anlita Roger i framtiden om vi behöver. Vi kunde inte haft en bättre mäklare.
Lycka till!
Mvh Micke och Ingela Öhman
Tegelviksgatan 85
"
Läs mer
säljare på Tegelviksgatan 85

23 feb 2023

"Lyhörd och trevlig! Bra insikter och analys angående värdering och marknadsutsikterna."
säljare på Barnängsgränd 6

16 feb 2023

"Roger kom till vårt första möte väl förberedd och insatt i både bostadsrättsföreningen och närområdet. Han var under hela försäljningsprocessen mycket noggrann med att hålla oss uppdaterade samt att han hela tiden var lyhörd för våra synpunkter och önskemål."
"Roger kom till vårt första möte väl förberedd och insatt i både bostadsrättsföreningen och närområdet. Han var under hela försäljningsprocessen mycket noggrann med att hålla oss uppdaterade samt att han hela tiden var lyhörd för våra synpunkter och önskemål."
Läs mer
säljare på Götgatan 94

13 feb 2023

"En bra mäklare att anlita! flexibel, engagerad och kunnig. Gav konstant snabb återkoppling och jobbade på ett smidigt sätt.
Jobbat hårt för att kunden ska bli nöjd och strävade efter att sälja till hösta möjliga slutpris. "
säljare på Medsolsbacken 15

09 feb 2023

"Påläst om objektet. Flexibel. Bra kommunikation."
säljare på Kungsklippan 11

07 feb 2023

"Vi hittade Roger på en visning när vi letade lägenhet 2015 och fick på en gång stort förtroende för honom. Det berodde främst på att vi uppfattade honom som seriös, påläst och trevlig. Sedan dess har han förmedlat två av våra lägenheter (år 2016 och 2023) och vi kan konstatera att Roger är en otr..."
"Vi hittade Roger på en visning när vi letade lägenhet 2015 och fick på en gång stort förtroende för honom. Det berodde främst på att vi uppfattade honom som seriös, påläst och trevlig. Sedan dess har han förmedlat två av våra lägenheter (år 2016 och 2023) och vi kan konstatera att Roger är en otroligt bra mäklare. Hans främsta egenskaper uppfattar jag vara att han är noggrann, prestigelös och kunnig. Han går alltid att få tag på och lämnar goda insiktsfulla synpunkter längs vägen. Att han dessutom är en genuint trevlig person gör honom till en god säljare som man får förtroende för. Jag lämnar honom mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 28

14 jan 2023

"Perfekt kommunikation, enkel, snabb och smidig affär.
Fick mer än vad jag trodde! "
säljare på Ornövägen 28

14 jan 2023

"Jätte nöjd, har både köpt och sålt lägenheten med Roger!
Utmärkt kommunikation "
säljare på Ornövägen 34

16 dec 2022

"Hej,
Kan verkligen rekommendera Roger då han genom sitt driv, vilja och lyhördhet kommer att hjälpa dig att få till den bästa affären. Lägg till en härlig personlighet och en mäklare som har fötterna på jorden, vilket gör det lätt att arbeta med honom."
"Hej,
Kan verkligen rekommendera Roger då han genom sitt driv, vilja och lyhördhet kommer att hjälpa dig att få till den bästa affären. Lägg till en härlig personlighet och en mäklare som har fötterna på jorden, vilket gör det lätt att arbeta med honom."
Läs mer
säljare på Bergåsstigen 2J

19 okt 2022

"Mycket nöjd med Rogers arbete, han är proffsig och förtroendeingivande och affären gick snabbt och smidigt."
säljare på Nackagatan 20

10 okt 2022

"Svår marknad att sälja i och bedöma men slutresultatet blev bra. "
säljare på Tegelviksgatan 85

26 aug 2022

"Roger Thalén har tidigare sålt en lägenhet åt mig, och även två gånger åt min familj, och det finns god anledning till det.
Roger är glad och trevlig, tydlig, punktlig och noggrann. Han är lätt att resonera med och han kommer med bra och vettiga åsikter och synpunkter, dessutom lämnar han gott ..."
"Roger Thalén har tidigare sålt en lägenhet åt mig, och även två gånger åt min familj, och det finns god anledning till det.
Roger är glad och trevlig, tydlig, punktlig och noggrann. Han är lätt att resonera med och han kommer med bra och vettiga åsikter och synpunkter, dessutom lämnar han gott om utrymme för diskussioner och lyssnar på de tankar jag har.
Jag kan varmt rekommendera Roger som mäklare! "
Läs mer
säljare på Östgötagatan 32

12 aug 2022

"Jag blev rekommenderad Roger av tidigare grannar och kan inte annat än att hålla med. Med 20 års erfarenhet är Roger både kunnig och förtroendeingivande. Så nöjd med hur han har hanterat min försäljning. Jag har känt mig fullkomligt trygg genom hela processen. Rekommenderar honom varmt!"
"Jag blev rekommenderad Roger av tidigare grannar och kan inte annat än att hålla med. Med 20 års erfarenhet är Roger både kunnig och förtroendeingivande. Så nöjd med hur han har hanterat min försäljning. Jag har känt mig fullkomligt trygg genom hela processen. Rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Tengdahlsgatan 35

19 jun 2022

"Köpte min lägenhet av Roger och han har även sålt min, är riktigt nöjd! "
säljare på Ornövägen 30

16 jun 2022

"Roger är lugn, sympatisk, noggrann och påläst och skapar trygghet hos både köpare och säljare. Högsta professionalitet!"
säljare på Älta Mossväg 70

08 jun 2022

"Slutpriset blev under förväntan men det beror antagligen mer på krisen i bostadsmarknaden som pågår just nu snarare än mäklaren. "
säljare på Skarpövägen 21

01 jun 2022

"Vi hade en väldigt bra mäklare, men valde ändå att byta till Roger när han slog föreningens dåvarande försäljningsrekord med råge och till följd av att han hade bättre koll på värdet av vår typ av lägenhet och våra kvarter än den förra mäklaren. Han är väldigt proffsig, förtroendeingivande och br..."
"Vi hade en väldigt bra mäklare, men valde ändå att byta till Roger när han slog föreningens dåvarande försäljningsrekord med råge och till följd av att han hade bättre koll på värdet av vår typ av lägenhet och våra kvarter än den förra mäklaren. Han är väldigt proffsig, förtroendeingivande och bra på att få processen att gå framåt. Genom hela processen har Roger varit påläst och givit råd och agerat bollplank precis när det har behövts. Han lyckas hålla alla viktiga detaljer i minnet och har det driv man vill att ens mäklare ska ha samtidigt som han är väldigt smidig och lyhörd. I och med att marknaden förändrades precis de veckor/dagar vi skulle sälja, blev det en diff mellan mäklarens/våra förväntningar och det slutpris vi fick. Men vi tror inte att vi hade fått ett högre slutpris med en annan mäklare och kände att vi var i trygga händer också när marknaden var på väg in i ett mer osäkert skede när mäklarna får jobba mer för varje försäljning. Vi kan varmt rekommendera Roger. "
Läs mer
säljare på Nätgränd 3

20 maj 2022

"Roger var mycket noggrann. Han informerade utan dröjsmål när det hände nya steg i säljprocessen. Han visade stort tålamod, och förklarade gärna hur alla aspekter på prissättning och förväntningar fungerade, vilket gjorde att jag kände mig lugn under hela processen. Han verkade vara påläst om aktu..."
"Roger var mycket noggrann. Han informerade utan dröjsmål när det hände nya steg i säljprocessen. Han visade stort tålamod, och förklarade gärna hur alla aspekter på prissättning och förväntningar fungerade, vilket gjorde att jag kände mig lugn under hela processen. Han verkade vara påläst om aktuell statistik och hade god lokalkännedom."
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 1

19 maj 2022

"Jag upplever Roger som seriös och balanserad. Lätt att ha att göra med och man får en trygg känsla vad gäller människokännedom, flexibelitet och erfarenhet vilket är viktigt för att kunna koppla av i en stressig tid vid bostadsförsäljning. "
säljare på Tegelviksgatan 79

08 maj 2022

"Vi hade läst flera bra omdömen om Roger och de visade sig stämma till hundra procent. Roger är påläst, kunnig och professionell. Kommunikationen var mycket bra, han gav alltid bra svar och goda råd under hela processen. Vi kan med gott samvete rekommendera Roger Thalén!"
"Vi hade läst flera bra omdömen om Roger och de visade sig stämma till hundra procent. Roger är påläst, kunnig och professionell. Kommunikationen var mycket bra, han gav alltid bra svar och goda råd under hela processen. Vi kan med gott samvete rekommendera Roger Thalén!"
Läs mer
säljare på Tengdahlsgatan 35

24 apr 2022

"Roger är en stjärna med gedigen erfarenhet och en grym edge. Allt kändes klockrent från start med tydlig transparens kring avtal, lägesbild och förväntningar. Med en handfull val av hem-stylister var förslaget han gav för att sätta rätt touch på min lägenhet klockrent och gav önskad effekt. Allti..."
"Roger är en stjärna med gedigen erfarenhet och en grym edge. Allt kändes klockrent från start med tydlig transparens kring avtal, lägesbild och förväntningar. Med en handfull val av hem-stylister var förslaget han gav för att sätta rätt touch på min lägenhet klockrent och gav önskad effekt. Alltid tillgänglig, bra på att bolla idéer och beslut under hela processen. Bilder, annons, visning, topp! Som en trollkarl, över förväntan även om förväntan va hög, det är ett bra betyg hos mig. Stort tack Roger! "
Läs mer
säljare på Atlasvägen 41

15 apr 2022

"Roger gjorde alltid vad han sa att han skulle göra och arbetade hårt för att sälja lägenheten."
säljare på Falugatan 23

24 mar 2022

"Ger ett mycket förtroendeingivande intryck både för säljare och köpare. "
säljare på Drottninggatan 112A

25 feb 2022

"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt ..."
"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt Roger Thalen.
Mvh
Martin
Ordf Brf Sockerbiten"
Läs mer
säljare på Ornövägen 28

25 feb 2022

"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt ..."
"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt Roger Thalen.
Mvh
Martin
Ordf Brf Sockerbiten"
Läs mer
säljare på Ornövägen 28

25 feb 2022

"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt ..."
"Vi är en styrelse till en bostadsförening som har anlitat Roger att sälja föreningens lgh. Vi hanterar dagligen olika mäklare som säljer våra medlemmars lgh. Men det finns en anledning till att föreningen just anlitat Roger som mäklare. Proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar starkt Roger Thalen.
Mvh
Martin
Ordf Brf Sockerbiten"
Läs mer
säljare på Ornövägen 30

24 feb 2022

"Roger har varit professionell, lyhörd och tillgänglig hela vägen. Han har också gett väldigt goda råd. Jag är jättenöjd med Rogers insats. Pålitlig, trygg och har gedigna erfarenheter. Jag kan varmt rekommendera att anlita Roger vid en försäljning. "
säljare på Tobaksspinnargatan 4

17 feb 2022

"Roger var mycket proffsig och fick snabbt avslut på affären. Vi fick mycket mer för lägenheten än vi någonsin drömt om."
säljare på Tegelviksgatan 81

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
4
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
102 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
214 av 223 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
220 av 224 säljare
Roger var tydlig och höll mig uppdaterad
226 av 226 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Roger på kartan.

677 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
227 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

7 rum, 124 m²
Villa, Sollentuna
10 450 000 kr
5 rum, 133 m²
78 571 kr/m²
Villa, Sollentuna
5 490 000 kr
5 rum, 108 m²
50 833 kr/m²
Radhus, Sollentuna
5 429 kr/mån
6 400 000 kr
2 rum, 68 m²
94 117 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 782 kr/mån
4 rum, 96,5 m²
Lägenhet, Stockholm
7 294 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Orminge
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Solängen
7 rum, 200 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Sigtuna
5 rum, 87 m²
Utropspris: 4 490 000 kr
Slutpris saknas
Villa Gillberga
7 rum, 161 m²
Utropspris: 6 590 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roger är lugn och trygg, hans sätt att arbeta med försäljningen av vårt hus var proffsigt från början till slut. Han lotsade oss genom denna process på ett mycket bra sätt, vi kan verkligen rekommendera honom. "
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 78 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roger är professionell, erfaren och hjälpsam. Han har gjort ett mycket bra jobb genom hela processen. Detta är andra gången vi anlitar Roger och rekommenderar andra att anlita honom. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.