Roger Thalén

Profilbild för Roger Thalén
Roger Thalén
4.9 / 5
(135 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
14 st
120 170 000 kr

Bakgrund

Roger Thalén jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2000-08-07. Roger har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Roger har haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 121 935 000 kr.

Presentation

Kontakta mig om du vill sälja din bostad utan bekymmer till ett bra pris. Jag värderar realistiskt och du väljer mig inte för att jag säger det du vill höra, du väljer mig för att jag säger sanningen.

Jag jobbar över hela Stockholm och har över 1500 försäljningar bakom mig vilket innebär att jag sannolikt sålt din eller din grannes bostad.

De flesta uppdragen är via säljare som anlitat mig många gånger tidigare eller säljare som fått mig rekommenderad, men jag tar mig gärna an nya kunder också. Jag kommer inte att vara det billigaste alternativet, jag vill istället erbjuda det bästa alternativet.

Säljare om Roger.

18 jan 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Nätgränd 3

17 jan 2021

"Bra rådgivare kring allt från renovering, staging till visningsupplägg."
säljare på Döbelnsgatan 87

13 jan 2021

"Mäklaren hade god kännedom om trakten och prisläget i detsamma. Mäklaren var lätt att få tag i och affären gick osedvanligt snabbt, redan efter någon vecka var fotograferingen och den förklarande texten klar. Jag är så tacksam för allt arbete och engagemang eftersom jag inte bor på orten utan allt har gått genom ett ombud. Men tack vare snabb uppdatering har jag känt mig delaktig i alla beslut. "
säljare på Åsögatan 181

12 jan 2021

"Roger är en kompetent och professionell fastighetsmäklare. Som säljare kan man lugnt luta sig tillbaka och lita på processen. Jag har sålt med Roger tre gånger tidigare, 5/5 i betyg. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Roger i det självklara valet som fastighetsmäklare."
säljare på Gävlegatan 32

12 jan 2021

"Ett stort engagemang och mycket trevligt bemötande från mäklaren och dennes kollegor."
säljare på Skagersvägen 1

02 okt 2020

"Jag hittade Roger när jag sökte runt bland duktiga mäklare. Skickade mail till flertal men Roger var den som gav bäst magkänsla. Det visade sig vara korrekt och jag är mycket nöjd."
säljare på Östgötagatan 32

23 sep 2020

"Roger har en mycket proffsig och seriös inställning till sitt arbete och är inte rädd att ta tag i "jobbiga" frågeställningar."
säljare på Loftvägen 15

23 sep 2020

"Roger var toppen, alltid lätt att få tag i och hjälpsam med bra råd & förslag. Väldigt bra att samarbeta med, jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Östra Finnbodavägen 11C

16 sep 2020

"Hjälpsam och noga med att hålla oss underrättade genom hela köpte."
säljare på Alsnögatan 20

15 sep 2020

"Roger Thalén är en trevlig, kunnig och engagerad mäklare som på ett lyhört sett guidade oss igenom vår lägenhetsförsäljning med bästa resultat. Vi kan varmt rekommendera Roger."
säljare på Frejgatan 77

15 sep 2020

"Roger är lyhörd, noggrann och tydlig och han håller alltid det han lovar. Vi har sålt flera gånger med honom och alltid känt att vi är i goda händer. Han är beredd att gå den extra milen för att det ska bli affär vilket är en mycket god egenskap."
säljare på Vintertullstorget 20

15 sep 2020

"Proffsig, engagerad och lyhörd!"
säljare på Mannagrynstorget 3

15 sep 2020

"Mäklar Roger var trevlig och social vilket nästan alla mäklare är. Det positiva var att han lyckades driva upp priset och det är ju det viktigaste.
Bosse"
säljare på Karlaplan 21B

13 maj 2020

"Mycket proffsig och hjälpte till utöver säljuppdraget, med anordning av städ innan visning, flyttstäd och bortforsling av möbler till tippen."
säljare på Rehnsgatan 21A

12 maj 2020

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlbergsvägen 29A

20 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera att sälja med Roger! "
säljare på Harpsundsvägen 76

20 apr 2020

"Kompetent och målinriktad. God lokalkännedom."
säljare på Ornövägen 34

07 apr 2020

"Trevlig, målinriktad, kunnig och lätt att ha att göra med."
säljare på Solfagravägen 15

07 apr 2020

"Mycket nöjd med Rogers engagemang och kunnighet."
säljare på Ornövägen 32

07 apr 2020

"Mycket kompetent och engagerad."
säljare på Medsolsbacken 13

02 apr 2020

"Roger gjorde ett mycket gott arbete när han sålde två vindar åt vår brf. Han va lyhörd och hjälpte oss genom hela processen. Vi kände oss trygga och det blev en smidig försäljning. Kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Upplandsgatan 63

02 apr 2020

"Roger gjorde ett mycket gott arbete när han sålde två vindar åt vår brf. Han va lyhörd och hjälpte oss genom hela processen. Vi kände oss trygga och det blev en smidig försäljning. Kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Upplandsgatan 63

02 apr 2020

"Mer professionell mäklare får man leta efter. Jag är supernöjd!! "
säljare på Valhallavägen 108

02 apr 2020

"Två försäljningar - med 8 års mellanrum, och Roger är lika engagerad, trevlig och proffsig som senast. Jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Krukmakargatan 48A

21 nov 2019

"great broker, efficient and very communicative. I’ve bought and sold with him, i would recommend him for either of them. "
säljare på Söderberga Allé 8

21 nov 2019

"Kan varmt rekomendera Roger,super nöjd."
säljare på Snårvindevägen 190

06 nov 2019

"Väldigt pålitlig och förtroendegivande mäklare. Enkel att resonera med och har varit ett bra bollplank till oss under alla lägenheter och hus som vi tittat på. Kan bara starkt rekommendera denna mäklare."
säljare på Chapmansgatan 5

25 sep 2019

"Vi är mycket glada att vi får rekommendera Roger Thalén. Han är vår familjemäklare,
vi har både köpt lägenhet och sålt fyra lägenheter med hjälp av Roger.
Alltid har vi varit mycket nöjda. Allt från första kontakt, värdering, prospekt,
visning, pris och avslutning av affären.
Vi hoppas att få hjälp av Roger i framtiden. Vi hoppas också att Roger blir din
familjemäklare. Du kommer inte ångra dig. Lycka till med din hus-/lägenhetsaffär. "
säljare på Åkerbyvägen 86

25 sep 2019

"Använde honom för 14 år sedan och var nöjda då och är det igen. "
säljare på Ringvägen 155

23 sep 2019

"Vi var väldigt nöjda att sälja via Roger.
Lyhörd och proffsig mäklare.
/ Wallenstam AB"
säljare på Ornövägen 20

21 sep 2019

"Trevlig, välförberedd och genomgående förtroendeingivande. Bra återkoppling på hur försäljningen och visningar fortlöpte. Nöjd med hela processen, kan varmt rekommenderas."
säljare på Gävlegatan 26

20 sep 2019

"Roger valdes ut i ett urval av 6 olika mäklare som intervjuades och sågs "in action". Roger levererade helt på mina förväntningar och processen kändes supersmidig rakt igenom."
säljare på Tavastgatan 25

19 sep 2019

"Det är andra gången vi anlitar Roger, mycket enkel att kommunicera med, tydlig och engagerad."
säljare på Norrbackagatan 42

18 sep 2019

"Roger är kompetens personifierad. Både som köpare och säljare får man omedelbart stort förtroende för Roger, smart, snabb, påläst och en bra säljare med glimten i ögat. Kan rekommendera Roger till alla som funderar på att sälja! "
säljare på Birkagatan 21A

16 mar 2019

"Jag har både köpt och sålt genom Roger Thalen. Roger är en av de lugnaste och pålitligaste mäklare jag har träffat. Roger är alltid ärlig i sina omdömen och väldigt erfaren.Det inger och skapar förtroende. Roger följer upp och är omtänksam. Nästa gång jag behöver en gedigen mäklare blir det Roger igen! "
säljare på Kungssätravägen 14

22 feb 2019

"Rogers engagemang är mycket stort vilket resulterade i visningar med stort deltagande samt en mycket lyckad försäljning, kan starkt rekomendera Roger som mäklare!
Martin"
säljare på Bågljusvägen 7

14 feb 2019

"Mkt professionell, lyhörd och hjälpsam mäklare! Säljer jag igen kommer jag utan tvekan kontakta Roger igen."
säljare på Kolbäcksgränd 3

13 feb 2019

"It was wonderful working with Roger and his team. My family live in the United States and had to sell the property in Stockholm from afar. Roger made the process enjoyable and stress free and we were very happy with the end result. We HIGHLY recommend Roger Thalen and would use him again in a heartbeat!"
säljare på Drottningholmsvägen 4

09 feb 2019

"Fick direkt förtroende för Roger som är ärlig, kunnig och saklig. Han känns professionell och ger sin syn på saker, samtidigt som han är lyhörd för ens egna funderingar och åsikter. Jag skulle säga en ”strategiskt partner” när en ska sälja sin bostad. "
säljare på Bävervägen 44

07 feb 2019

"Jag kan klart rekommendera Roger som mäklare av er bostad.
Patrik Stjernberg, Wallenstam AB"
säljare på Rosenlundsgatan 14

06 feb 2019

"Jag har anlitat Roger i två försäljningar. Bägge har gått mycket smidigt och han har löst små situationer åt mig då jag inte haft möjlighet, vilket han inte hade behövt, med andra ord har han gjort ”det där lilla extra” och det, i kombination med professionalitet och rationalitet gör att jag inte kommer tveka att anlita honom även nästa gång försäljning blir aktuellt. "
säljare på Brålunden 19

29 jan 2019

"Har sålt med Roger tidigare och gillar att han inte målar upp någon drömscenario utan håller sig till realistiska mål, har vid mina tidigare försäljningar med Roger överträffat våra mål.
vid mina försäljningar har vi haft en god dialog från start till slut och Roger håller en väl informerad om alla olika steg och delar som uppstår vid en försäljning.
Lätt att få tag på och återkopplar snabbt.
Överlag super nöjd med hans insats vid de försäljningar vi haft."
säljare på Sveavägen 121A

21 jan 2019

"Mycket trevlig, lyhörd och professionell. Jag väljer gärna samma mäklare igen!"
säljare på Kocksgatan 41A

16 maj 2017

"Roger ger ett tryggt och kunnigt intryck och agerade professionellt genom hela säljprocessen. Det märks tydligt att han jobbat länge inom Vasastan på hans kunnande. Han var även noga med att säkerställa att vi var nöjda med hur processen hanterades och att vi kände att vi hade koll på vad som hände. "
säljare på Sankt Eriksgatan 87

16 maj 2017

"Kunnig och lugn mäklare som levererade en god affär till både mig som säljare och till en förstagångsköpare."
säljare på Creutzgatan 11

16 mar 2017

"Duktig, pålitlig och levererade bra resultat!"
säljare på Årgångsgatan 1

16 mar 2017

"Roger förmedlade lägenheten när vi köpte den för fyra år sedan. Gav ett mycket gott intryck, seriös och påläst. Så när det var dags för försäljning så kändes det bra att anlita Roger och känslan kvarstår även efter försäljningen, dvs vi är mycket nöjda ,både som köpare och säljare, med Rogers engagemang."
säljare på Gotlandsgatan 74

15 mar 2017

"Allt fungerade utmärkt med Roger från start till försäljning. Rekommenderas!"
säljare på Norrbackagatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
121 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
128 av 135 säljare
Roger satte rätt förväntningar på slutpriset
121 av 135 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
133 av 135 säljare
Roger var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 135 säljare

Roger på kartan.

545 tidigare annonser
2 bostäder till salu
135 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 295 000 kr
2 rum, 44 m²
97 613 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 506 kr/mån
3 795 000 kr
2 rum, 48 m²
79 062 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 447 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 900 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
9 550 000 kr
Lägenhet Vasastan
4 rum, 103 m²
Utropspris: 9 550 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 750 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 555 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren hade god kännedom om trakten och prisläget i detsamma. Mäklaren var lätt att få tag i och affären gick osedvanligt snabbt, redan efter någon vecka var fotograferingen och den förklarande texten klar. Jag är så tacksam för allt arbete och engagemang eftersom jag inte bor på orten utan allt har gått genom ett ombud. Men tack vare snabb uppdatering har jag känt mig delaktig i alla beslut. "
8 650 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 150 000 kr
4 rum, 79 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.