Roger Thalén

Profilbild för Roger Thalén
Säljarfavorit
Roger Thalén
4.9 / 5
(162 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
7 st
48 500 000 kr

Bakgrund

Roger Thalén jobbar på Susanne Persson Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2000-08-07. Roger har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Roger har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 65 495 000 kr.

Presentation

Jag jobbar över hela Stockholm och har närmare 2000 försäljningar bakom mig vilket innebär att jag sannolikt sålt din eller din grannes bostad.

De flesta uppdragen är via säljare som anlitat mig många gånger tidigare eller säljare som fått mig rekommenderad, men jag tar mig gärna an nya kunder också.

Ring mig på 0761099751 eller mejla mig på roger@susannepersson.se

Säljare om Roger.

24 nov 2021

"Roger hanterade försäljningsprocessen på ett mycket bra med en lyhörd framtoning. Upplevde Roger som en kompetent och erfaren mäklare med väl genomtänkta överväganden och god hantering av intressenter, budgivare och köpare."
säljare på Idungatan 8

23 nov 2021

"Min Sambo sålde med Roger tidigare med gott resultat där av mitt val att välja Roger . Roger svarar snabbt har enkel och tydlig kommunikation, återkommer fort angående frågor eller detaljer. Han kommer med rekommendationer hur han tycker vi ska uppnå bästa resultat. "
säljare på Karlsbodavägen 42

12 nov 2021

"Roger är supertrevlig och väldigt lätt att ha att göra med. Han har god lokalkännedom och har även väldigt god erfarenhet som kommer väl till användning. Vi har specifikt valt att återanlita Roger sedan vi använde oss av honom den första gången. Han rekommenderas varmt!"
säljare på Hallandsgatan 26

29 okt 2021

"Mycket proffessionnellt, bra bemötande och engagemang. Lättillgänglig för ev frågor och support.
Har både köpt och sålt lägenhet via Roger Thalén. Roger har lång erfaraenhet av bostäderna mitt område och det inger både förtroende och tryckhet för både köparen och säljare.
"
säljare på Barnängsgränd 6

23 okt 2021

"Mycket förtroendeingivande och professionellt bemötande "
säljare på Chapmansgatan 5

22 jun 2021

"Vi sålde vår lägenhet med Roger Thalen och är jättenöjda med hans insats och vårt slutpris. Vi kom i kontakt med roger genom en gemensam vän och mäklare. Roger var väldigt engagerad genom hela processen, alltid snabb att svara på mail och telefon. Han styrde upp hela processen med fotograf och försäljning, dokument etc med minimal insats från vår sida. "
säljare på Döbelnsgatan 60

20 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Rogers insats. Allt löpte på smidigt och kontakten med Roger var enkel och okomplicerad. Trots att det gick rätt lång tid mellan fotografering och visning/försäljning upplevde vi hela tiden att Roger hade koll på allt. Flexibel med visningar och alltid tillgänglig och trevlig. Roger var även ett bra bollplank i processen att köpa nytt boende, vilket vi verkligen uppskattar. Att priset var svårt att uppskatta har vi förståelse för i dessa tider. Roger var ändå den mäklare som värderade lägenheten högst av de mäklare som vi träffade innan vi valde mäklare. Så vi hade i alla fall aldrig för höga förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Roger!"
säljare på Vanadisvägen 4B

17 jun 2021

"Roger är en senior mäklare som gav stor trygghet genom hela säljprocessen. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Odengatan 87A

16 jun 2021

"Bra med rak kommunikation och Roger svara snabb på på frågor."
säljare på Regeringsgatan 70D

14 jun 2021

"Roger var väldigt lugn, professionell och tydlig. Han var snabba att kommunicera med och agerade omedelbart när köparna behövde information och vid skrivning. Vi gick igenom ett flertal mäklare och kände oss trygga med valet redan från första stund. Vi fick även samma kommentar av köparna att det var den bästa mäklaren de kommit i kontakt med under deras köpprocess. Vi skulle inte tveka att rekommendera honom och självklart välja honom vid kommande försäljning."
säljare på Tulegatan 3

14 jun 2021

"Roger Thalén har från första början i den här lägenhetsaffären och genom alla följande kontakter varit saklig, intresserad, vänlig och korrekt. Roger gav korta och koncisa råd om hur jag bäst skulle förbereda lägenheten inför fotografering och visning. Och nästan det viktigaste: det var alltid mycket lätt att få snabb kontakt med Roger för besked och svar på frågor, som dök upp.
Jag kan inte tänka mig en person mer värdig titeln Fastighetsmäklare!
För övrigt tycker jag inte att ordet charmig, som finns med i frågeformuläret ovan, hör hemma i det här sammanhanget. Roger Thalén har förvisso en god portion charm, men hans övriga egenskaper är mycket viktigare!
Mvh
Ulla Brolin"
säljare på Tengdahlsgatan 37

11 apr 2021

"Roger var otroligt hjälpsamt med att styra upp försäljningen medans jag själv var utomlands och inte kunde vara i Sverige. Utöver det var jag mycket nöjd med slutresultat. Kan bara rekommendera honom starkt. "
säljare på Ploggatan 2

28 mar 2021

"Roger hjälpte oss att byta bostad för tredje gången, återigen med ett mycket lyckat resultat. Han lämnar inget åt slumpen och tar inga genvägar. Det gör att han är mycket välinformerad om lägenheten och föreningen när det är dags att möta spekulanterna. Med ett förtroendeingivande sätt, stor tillgänglighet och genomtänkt rådgivning lotsar han båda parter genom affären.
"
säljare på Högalidsgatan 34C

04 mar 2021

"Jag är otroligt nöjd med Roger! Gick ut med lägenheten först med en annan mäklare utan att gå i hamn, men med Roger gick vi i hamn på en gång, redan innan visning. Ger min varmaste rekommendation och kommer garanterat anlita honom i framtiden."
säljare på Parmmätargatan 22

13 feb 2021

"Roger är en mycket professionell mäklare som satte rimliga förväntningar och var väldigt lyhörd inför vår situation och våra behov. Supernöjda! "
säljare på Lindvallsplan 10

09 feb 2021

"Roger gjorde ett mycket bra arbete i en svår marknad. Vi var tvungna att avbryta första försöket pga utbrottet av Covid-19. Vi fick mycket bra stöd och råd under hela processen och avslutade processen på ett bra sätt."
säljare på Oxenstiernsgatan 35

21 jan 2021

"Har använt Roger som mäklare vid flera försäljningar och är mycket nöjd med hans arbete. Är en kunnig och erfaren mäklare som är strukturerad och tillgänglig genom hela processen."
säljare på Regeringsgatan 70C

21 jan 2021

"Gott samarbete och bra dialog var viktigt för mig under säljprocessen. Jag valde Roger för att jag kände direkt att de rätta förutsättningarna för detta fanns, och alla högt ställda förväntningar infriades. Mycket tacksam för Rogers säljinsats och konstruktiva sätt att genomföra säljprocessen så att det till slut blev ett resultat över min förväntan. Mycket nöjd och jag lämnar mina varmaste rekommendationer."
säljare på Ornövägen 14

18 jan 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Nätgränd 3

17 jan 2021

"Bra rådgivare kring allt från renovering, staging till visningsupplägg."
säljare på Döbelnsgatan 87

13 jan 2021

"Mäklaren hade god kännedom om trakten och prisläget i detsamma. Mäklaren var lätt att få tag i och affären gick osedvanligt snabbt, redan efter någon vecka var fotograferingen och den förklarande texten klar. Jag är så tacksam för allt arbete och engagemang eftersom jag inte bor på orten utan allt har gått genom ett ombud. Men tack vare snabb uppdatering har jag känt mig delaktig i alla beslut. "
säljare på Åsögatan 181

12 jan 2021

"Roger är en kompetent och professionell fastighetsmäklare. Som säljare kan man lugnt luta sig tillbaka och lita på processen. Jag har sålt med Roger tre gånger tidigare, 5/5 i betyg. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Roger i det självklara valet som fastighetsmäklare."
säljare på Gävlegatan 32

12 jan 2021

"Ett stort engagemang och mycket trevligt bemötande från mäklaren och dennes kollegor."
säljare på Skagersvägen 1

02 okt 2020

"Jag hittade Roger när jag sökte runt bland duktiga mäklare. Skickade mail till flertal men Roger var den som gav bäst magkänsla. Det visade sig vara korrekt och jag är mycket nöjd."
säljare på Östgötagatan 32

23 sep 2020

"Roger har en mycket proffsig och seriös inställning till sitt arbete och är inte rädd att ta tag i "jobbiga" frågeställningar."
säljare på Loftvägen 15

23 sep 2020

"Roger var toppen, alltid lätt att få tag i och hjälpsam med bra råd & förslag. Väldigt bra att samarbeta med, jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Östra Finnbodavägen 11C

16 sep 2020

"Hjälpsam och noga med att hålla oss underrättade genom hela köpte."
säljare på Alsnögatan 20

15 sep 2020

"Roger Thalén är en trevlig, kunnig och engagerad mäklare som på ett lyhört sett guidade oss igenom vår lägenhetsförsäljning med bästa resultat. Vi kan varmt rekommendera Roger."
säljare på Frejgatan 77

15 sep 2020

"Roger är lyhörd, noggrann och tydlig och han håller alltid det han lovar. Vi har sålt flera gånger med honom och alltid känt att vi är i goda händer. Han är beredd att gå den extra milen för att det ska bli affär vilket är en mycket god egenskap."
säljare på Vintertullstorget 20

15 sep 2020

"Proffsig, engagerad och lyhörd!"
säljare på Mannagrynstorget 3

15 sep 2020

"Mäklar Roger var trevlig och social vilket nästan alla mäklare är. Det positiva var att han lyckades driva upp priset och det är ju det viktigaste.
Bosse"
säljare på Karlaplan 21B

13 maj 2020

"Mycket proffsig och hjälpte till utöver säljuppdraget, med anordning av städ innan visning, flyttstäd och bortforsling av möbler till tippen."
säljare på Rehnsgatan 21A

12 maj 2020

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Karlbergsvägen 29A

20 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera att sälja med Roger! "
säljare på Harpsundsvägen 76

20 apr 2020

"Kompetent och målinriktad. God lokalkännedom."
säljare på Ornövägen 34

07 apr 2020

"Trevlig, målinriktad, kunnig och lätt att ha att göra med."
säljare på Solfagravägen 15

07 apr 2020

"Mycket nöjd med Rogers engagemang och kunnighet."
säljare på Ornövägen 32

07 apr 2020

"Mycket kompetent och engagerad."
säljare på Medsolsbacken 13

02 apr 2020

"Roger gjorde ett mycket gott arbete när han sålde två vindar åt vår brf. Han va lyhörd och hjälpte oss genom hela processen. Vi kände oss trygga och det blev en smidig försäljning. Kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Upplandsgatan 63

02 apr 2020

"Roger gjorde ett mycket gott arbete när han sålde två vindar åt vår brf. Han va lyhörd och hjälpte oss genom hela processen. Vi kände oss trygga och det blev en smidig försäljning. Kan verkligen rekommendera Roger!"
säljare på Upplandsgatan 63

02 apr 2020

"Mer professionell mäklare får man leta efter. Jag är supernöjd!! "
säljare på Valhallavägen 108

02 apr 2020

"Två försäljningar - med 8 års mellanrum, och Roger är lika engagerad, trevlig och proffsig som senast. Jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Krukmakargatan 48A

21 nov 2019

"great broker, efficient and very communicative. I’ve bought and sold with him, i would recommend him for either of them. "
säljare på Söderberga Allé 8

21 nov 2019

"Kan varmt rekomendera Roger,super nöjd."
säljare på Snårvindevägen 190

06 nov 2019

"Väldigt pålitlig och förtroendegivande mäklare. Enkel att resonera med och har varit ett bra bollplank till oss under alla lägenheter och hus som vi tittat på. Kan bara starkt rekommendera denna mäklare."
säljare på Chapmansgatan 5

25 sep 2019

"Vi är mycket glada att vi får rekommendera Roger Thalén. Han är vår familjemäklare,
vi har både köpt lägenhet och sålt fyra lägenheter med hjälp av Roger.
Alltid har vi varit mycket nöjda. Allt från första kontakt, värdering, prospekt,
visning, pris och avslutning av affären.
Vi hoppas att få hjälp av Roger i framtiden. Vi hoppas också att Roger blir din
familjemäklare. Du kommer inte ångra dig. Lycka till med din hus-/lägenhetsaffär. "
säljare på Åkerbyvägen 86

25 sep 2019

"Använde honom för 14 år sedan och var nöjda då och är det igen. "
säljare på Ringvägen 155

23 sep 2019

"Vi var väldigt nöjda att sälja via Roger.
Lyhörd och proffsig mäklare.
/ Wallenstam AB"
säljare på Ornövägen 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
65 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
155 av 160 säljare
Roger satte rätt förväntningar på slutpriset
139 av 160 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
159 av 162 säljare
Roger var tydlig och höll mig uppdaterad
161 av 161 säljare

Roger på kartan.

578 tidigare annonser
162 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 820 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 625 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Min Sambo sålde med Roger tidigare med gott resultat där av mitt val att välja Roger . Roger svarar snabbt har enkel och tydlig kommunikation, återkommer fort angående frågor eller detaljer. Han kommer med rekommendationer hur han tycker vi ska uppnå bästa resultat. "
3 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
1,5 rum, 31 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roger hanterade försäljningsprocessen på ett mycket bra med en lyhörd framtoning. Upplevde Roger som en kompetent och erfaren mäklare med väl genomtänkta överväganden och god hantering av intressenter, budgivare och köpare."
2 100 000 kr
Lägenhet Orminge
-100 000 kr
3 rum, 61 m²
Utropspris: 2 200 000 kr
6 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 200 000 kr
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Roger är supertrevlig och väldigt lätt att ha att göra med. Han har god lokalkännedom och har även väldigt god erfarenhet som kommer väl till användning. Vi har specifikt valt att återanlita Roger sedan vi använde oss av honom den första gången. Han rekommenderas varmt!"
9 700 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 700 000 kr
2,5 rum, 86 m²
Utropspris: 9 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket förtroendeingivande och professionellt bemötande "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.