Robin Ivarsson

Profilbild för Robin Ivarsson
Säljarfavorit
Robin Ivarsson
4.9 / 5
(142 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
29 st
206 480 000 kr

Bakgrund

Robin Ivarsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2012-06-08. Robin har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Robin har haft 47 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 206 430 000 kr.

Presentation

Småländskt driv, tydliga mål och skräddarsydda strategier!

Jag jobbar med att skräddarsy en strategi inför varje försäljningsprocess med hjälp av mäklarhusets unika verktyg. Detta för att hela tiden matcha marknadens efterfrågan med ditt unika boende. Att navigera affären i rätt riktning och att bibehålla hög energi genom hela processen. Majoriteten av mina uppdrag kommer från tidigare kunders rekommendationer. Mitt mål är att få varje säljare och köpare att rekommendera mig till sina vänner och bekanta.

Jag är Partner/Kontorschef/Fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Vaxholm och Österåker. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag en fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäklarkarriär och trevliga bostäder till salu! Allt för att lotsa er rätt i livets viktigaste affär.

Prisad mäklare.

Säljare om Robin.

24 sep 2020

"Detta hade inte gått såhär bra utan Robin. Han höll på nätter som dagar för att vi skulle få vår lgh såld. Svarade alltid på telefonen, sms osv. Lättillgänglig och hjälpsam utöver hans arbetsuppgifter. Kändes tryggt att han sålde vår bostad! "
säljare på Karl Martins väg 12

18 sep 2020

"Robin hanterade visningarna och efterföljande budgivning helt exemplariskt och var en bra rådgivare av val av lämpligast bud med minsta eventuella risk. "
säljare på Ytterbystrandsvägen 107B

26 aug 2020

"Han är driven och engagerad och jag kände mig trygg genom hela säljprocessen! "
säljare på Trossvägen 19B

24 aug 2020

"Driven och målinriktad mäklare. Bra lokalkännedom och med ett stort kontaktnät som gör försäljning till en inre resa. "
säljare på Söderhamnen 4

23 aug 2020

"Robin är en lyhörd och otroligt kompetent mäklare. Han är otroligt duktig i att värdera i olika situationer under en pågående försäljning vilket blir gynnsamt för så väl säljare som köpare. Rekommenderar honom till all som står i säljtankar. "
säljare på Hamngatan 3

20 aug 2020

"Jag kan varmt rekommendera Robin som mäklare!
Han är ärlig och rak i sin kommunikation och sätter rätt förväntningar på försäljningen från början. "
säljare på Backstigen 3E

18 aug 2020

"Driven, smart och kompetent. Hjälpte oss att nå högre än vi vågat hoppas. "
säljare på Briggvägen 6

11 aug 2020

"Robin är en professionell säljare som sprider glädje och entusiasm för sitt uppdrag. Han är mån om att säkerställa att han möter förväntningarna och inte rädd för att be om feed-back underprocessen, vlket gör att försäljningen känns som ett lagarbete. "
säljare på Ytterbystrandsvägen 105

11 aug 2020

"Vi är så trygg med Robin som mäklare, rekommenderar honom verkligen "
säljare på Brännuddsvägen 5

11 aug 2020

"Robin leverera som alltid."
säljare på Brännuddsvägen 1

11 aug 2020

"En extremt driven, målinriktad mäklare med det största tålamodet norr om Stockholm.
Ca 2 minuter efter vi träffats visste jag att det var Robin jag kommer att anlita till uppdraget och även framtida uppdrag. Jag hade inte kunnat välja någon annan mäklare vi träffat med gott samvete. Mäklarmagi!
Robin innehar en fantastisk säljteknik som gör att han står ut bland befintliga mäklare som också gör att du både vill sälja och köpa en bostad av Robin.
Om ni söker en mäklare i världsklass så har jag nu presenterat och rekommenderat den bästa! "
säljare på Karl Martins väg 8

11 aug 2020

"Robin är väldigt närvarande och verkar ha bra kontakt med spekulanter. Han har ett bra kontaktnät. Haft Robin vid flera försäljningar och det går alltid snabbt och smidigt. "
säljare på Kullasundsvägen 33

11 aug 2020

"Utmärkt team arbete av Mäklarhuset Vaxholm. Robin har starkt byggtekniskt kunnande som gjorde mig trygg på att han kunde svara på trixiga frågor under visningen. Helnöjd!"
säljare på Utsiktsvägen 11

25 jun 2020

"Toppmäklare "
säljare på Tärnstigen 1

14 jun 2020

"Jag kan bara upprepa mig, vill du ha en mäklare som verkligen bryr sig och är engagerad då väljer ni Robin på Mäklarhuset "
säljare på Brännuddsvägen 1-3

30 maj 2020

"Vill man ha nåt sålt i dessa tider så finns det bara Robin som mäklare. Han driven, engagerad och väldigt säker. Det finns bara en säljare vi använder och kan rekommendera när vår förening säljer och det är Robin. Vet av köparna att han är otroligt uppskattad där med! Alla mäklarhus ska ha en Robin. "
säljare på Brännuddsvägen

28 maj 2020

"Ivarsson hade en tydlig plan och genomförde denna på ett fokuserat sätt där han involverade oss och gav fantastiskt bra återkopplingar under hela processen fram till försäljning. Även om slutpriset blev långt under vad vi räknat med från början, innan covid 19, löste Ivarsson uppgiften snabbt och effektivt vilket tidigare mäklare inte lyckats med samt höll våra förväntningar på rätt nivå.
Vi rekommenderar starkt Ivarsson på grund av hans tydlighet, engagemang och trevliga bemötande!"
säljare på Fredriksbergsvägen 9

28 maj 2020

"Mycket professionellt hanterande av hela processen från uppstart till efter färdig försäljning. Tydlig, kommunikativ, rak och tillgänglig men ett ordentligt bra driv. Kändes också väl påläst, mycket god kunskap om området och en vass säljkompetens. "
säljare på Asprundan 11

28 maj 2020

"Vi har både köpt och sålt fastigheter via Robin, det har i alla lägen varit positivt. Han är mycket lyhörd och påläst inte minst väldigt snabb med att återkoppla status på vad som sker. "
säljare på Treuddsvägen 18

28 maj 2020

"Robin var mycket trevlig, kunnig, intresserad av sitt arbete och kändes trygg."
säljare på Fredriksstrandsvägen 14

28 maj 2020

"Tack så mycket Robin för all hjälp med försäljning av vår lägenhet! Tydlig, lättillgänglig och väldigt lätt att ha att göra med. Uppfyllde alla våra förväntningar och har varit till stor hjälp under hela processen. Vill varmt rekommendera dig till andra som behöver en engagerad mäklare! En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Skutvikshagen 2

28 maj 2020

"Robin la ner ett stort arbete på vår försäljning som hamnade mitt i Coronakrisen. Den här killen kan verkligen jobba! Han har dessutom mycket god lokalkännedom och tar bra hand om alla i affären. Vi ger honom våra
varmaste rekommendationer."
säljare på Rydbolundsvägen 5B

28 maj 2020

"Han är helt otrolig, lätt att sammanbeta med, noggrann och tydlig. Ordning och reda.
Man kan vara trygg som både köpare och säljare och kan verkligen rekommendera Robin."
säljare på Brännuddsvägen 1

11 maj 2020

"Jag upplever Robin Ivarsson som mycket ambitiös och strukturerad och ett bevis på det är väl att det tog två dagar från visning till kontrakt med önskat försäljningspris."
säljare på Yttriumvägen 14

06 maj 2020

"Jag är väldigt glad att jag valde Robin som mäklare. Han är professionell, dedikerad och lyhörd. Det är en balansgång att vara social, lättsam och kunna skapa god stämning och samtidigt vara seriös och tydlig när det krävs. Robin hanterar denna balans på bästa sätt.
Robin får mina varmaste rekommendationer."
säljare på Repslagaregränd 1A

06 maj 2020

"Toppenmäklare med driv och personlighet. Har stor kunskap om den lokala marknaden."
säljare på Trossvägen 55

04 apr 2020

"Mycket engagerad och informativ. Hög tillgänglighet och kom med bra tips och råd.
Stor kunskap kring området, marknaden och visade ett stort engagemang och driv i försäljnings processen.
Robin gav en mycket förtroendeingivande känsla och jag kan starkt rekommendera honom."
säljare på Fredriksstrandsvägen 12

02 apr 2020

"Väldigt engagerad, driven och tar sig tid att svara på alla frågor."
säljare på Kullaskogsvägen 3

28 mar 2020

"Innovativ lyhörd tydlig och framförallt förståelse för vad jag har för tankar och idéer "
säljare på Sundelins väg 25

11 mar 2020

"Robin är en fantastisk mäklare som ger allt och lite till. Du kan från steg 1 till det att allt är klart, räkna med 100% leverans. Han leder, styr och råder för ett gemensamt mål. Alla borde ha en Robin Ivarsson som mäklare!"
säljare på Kullaskogsvägen 7

18 feb 2020

"Väldigt proffsig och allt gick smidigt rakt igenom. Enkel att få tag på, vänligt bemötande och snabba puckar. Rekommenderar starkt!
"
säljare på Ladugårdssvängen 12

14 feb 2020

"Väl genomförd försäljning med proffsigt bemötande av en extremt kunnig och lyhörd mäklare. Super nöjd med mäklarens insats. "
säljare på Lärkvägen 5

12 feb 2020

"Mycket professionell mäklare med ett modernt tänk. "
säljare på Skutvikshagen 2

12 feb 2020

"Mäklarhuset Vaxholm gör alltid sitt yttersta för att göra såväl säljare som köpare nöjda med sina bostadsaffärer!"
säljare på Karl Martins väg 8

12 feb 2020

"Robin är en fantastisk mäklare som alltid ser till sina kunders bästa! När vi köpte vår första lägenhet var jag väldigt nervös, men Robin svarade på alla frågor och fanns tillgänglig i princip hela tiden. Han är engagerad och gör alltid sitt bästa!
Jag skulle varmt rekommendera Robin som mäklare!"
säljare på Grenadjärsvägen 10

30 jan 2020

"Vi är helnöjda med försäljningsprocessen av vår villa! Robin är tydlig, påläst, aktiv, engagerad och alla moment hanterades professionellt och mötte till fullo våra högt ställda krav. Vi skulle inte välja en annan mäklare."
säljare på Furubacken 14

10 dec 2019

"Grym mäklare. Tar sig tid, snabb att svara på frågor, försäljningen gick på en dag då jag bytte till Robin. Haft lägenheten ute i två år totalt med två andra mäklare.
Upplevs mkt seriös. Inlyssnande på mina önskemål.
Driven. "
säljare på Trossvägen 38D

08 nov 2019

"Utmärkt. Kan inte bli bättre!"
säljare på Vegabacken 12

07 nov 2019

"Trots en avvaktande marknad lade Robin in extra visningar för mer intresse och med tät kommunikation med mig"
säljare på Ankarvägen 14B

31 okt 2019

"Finns ingen annan mäklare jag skulle anlita för att sälja min bostad än Robin. Det här var min tredje bostad Robin sålde och varje gång överträffar han mina förväntningar. Rekommenderas starkt!!!"
säljare på Kapellgatan 6

31 okt 2019

"Kan varmt rekommendera Robin Ivarsson."
säljare på Hästängsuddsvägen 8G

27 aug 2019

"Duktig, kompetent. Vi kommer defenetivt använda oss av Robin i fortsättningen. Rekommenderar mäklarhuset."
säljare på Skutvikshagen 4

27 aug 2019

"Väldigt påläst och trevlig med rätt inställning. Mycket bra stöttning från kompetenta kollegor som tillsammans lämnar en bra helhetslösning. "
säljare på Karl Martins väg 4

06 jun 2019

"Vi sålde Trossvägen 17 i Löjvik. Vi jämförde med flera mäklare och valde Robin. Hans yrkesglädje var det som stod ut i början. Det avgjorde vårt val. Under resans gång upptäckte vi att han är extremt noggrann. Trots svår tidspress, nervösa säljare och högt ställda krav från oss så levererade han. Robin tog sig tid att förklara vad som skulle hända, när det skulle hända och varför. Trodde aldrig att han skulle vara så pedagogisk men blev glatt överraskad. "
säljare på Trossvägen 17

27 maj 2019

"Robin gjorde det möjligt för oss att köpa ett större hus. Vi är enormt tacksamma för den fantastiska hanteringen av våran försäljning och kommer rekommendera Robin till alla våra vänner och bekanta!"
säljare på Lärkvägen 37

22 maj 2019

"På alla sätt och vis en mycket kompetent och trevlig person med ett förtroendeingivande arbetssätt. Kompetenta och trevliga kollegor."
säljare på Kullasundsvägen 39

14 maj 2019

"Jag rekommenderar Robin till 100%. Ambitiös, kunnig,ordentlig, pålitlig. Dessutom mycket trevlig."
säljare på Fredriksbergsvägen 11

14 maj 2019

"Vi har använt oss av Robin Ivarsson som mäklare vid ett flertal gånger de senaste åren, både som privatpersoner och som representanter för bostadsrättsförening.
Vår upplevelse är att Robin alltid levererar på högsta nivå, han är otroligt seriös, påläst och kunnig. Hans värderingar av objekten är bra, hans kännedom om trakten är stor.
Dock måste hans oerhörda förmåga att bemöta kunder framhållas som hans primära styrka. Med värme och humor lotsar han alla parter genom den stora sak som en bostadsaffär innebär.
Vi kan med värme rekommendera Robin Ivarsson till alla som är i behov av en fastighetsmäklare!"
säljare på Vegabacken 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
12
Parhus
1
Fritidshus
1
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
206 430 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
137 av 142 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
127 av 142 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
140 av 142 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
142 av 142 säljare

Robin på kartan.

401 tidigare annonser
7 bostäder till salu
142 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
3 rum, 59 m²
25 338 kr/m²
Fritidshus, Vaxholm
3 495 000 kr
3 rum, 93 m²
37 580 kr/m²
Lägenhet, Vaxholm
4 795 kr/mån
8 450 000 kr
5 rum, 133 m²
63 533 kr/m²
Lägenhet, Vaxholm
8 135 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 56 m²
39 196 kr/m²
Lägenhet, Vaxholm
3 571 kr/mån
1 650 000 kr
1 rum, 36 m²
45 833 kr/m²
Lägenhet, Vaxholm
1 915 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 600 000 kr
Lägenhet Vaxön
+ 105 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta hade inte gått såhär bra utan Robin. Han höll på nätter som dagar för att vi skulle få vår lgh såld. Svarade alltid på telefonen, sms osv. Lättillgänglig och hjälpsam utöver hans arbetsuppgifter. Kändes tryggt att han sålde vår bostad! "
5 000 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 505 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vaxön
7 rum, 216 m²
Utropspris: 10 900 000 kr
8 100 000 kr
Villa Resarö
+ 605 000 kr
5 rum, 153 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin hanterade visningarna och efterföljande budgivning helt exemplariskt och var en bra rådgivare av val av lämpligast bud med minsta eventuella risk. "
2 850 000 kr
Lägenhet Vaxön
+ 150 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.