Robin Henning

Profilbild för Robin Henning
Robin Henning
5.0 / 5
(40 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
14 st
33 745 000 kr

Bakgrund

Robin Henning jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2014-04-30. Robin har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Robin har haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 33 165 000 kr.

Presentation

En bostadsförsäljning är en av livets största affärer. Därför är min målsättning att alltid överträffa era högt ställda förväntningar och göra det till er livs bästa affär. Jag ska prestera mitt yttersta. Den inställningen har givit mig många utmärkelse och priser för mitt arbete som mäklare.

Den senaste utmärkelsen är den jag är mest stolt över. Av 156 mäklare placerade mig på 3:e plats i mätningen NKI i Sverige. NKI står för Nöjd Kund Index och är en betygsättning, av mäklaren, som säljare och köpare får göra anonymt efter avslutat försäljning.

Det är tack ovanstående, samt mitt engagemang och brinnande intresse för mitt jobb, som många kunder har rekommenderat mig vidare till sina vänner, familj samt bekanta. Med stor sannolikhet är det därför jag tidigare i min karriär blev utnämnd till Sveriges bästa nyförvärv på en annan mäklarfirma.

Låt oss tillsammans ge din bostad de rätta förutsättningarna att få bäst betalat! Tveka inte att slå mig en signal så berättar jag mer om hur vi tillsammans skapar er livs bästa affär!

Mäklarbyrå


Säljare om Robin.

07 jun 2020

"Med Robin som mäklare kände vi oss trygga och uppdaterade under hela försäljningen. Han är professionellt och kunnig, jag kan säga att vi är 100% nöjd. När vi säljer nästa gång finns det bara en mäklare för oss, Robin."
säljare på Fleminggatan 31D

31 maj 2020

"Robin är en allt vad man kan förvänta sig av en mäklare och lite till. Otroligt engagerad och noggrann, alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet, väldigt trevlig och höll mig uppdaterad hela tiden.
Han lyckades, trots det svåra utgångsläget i samband med Corona, ändå ordna proffsiga visningar och sälja min lägenhet till priset jag hade förväntat mig. Toppenmäklare!"
säljare på Fleminggatan 31D

21 maj 2020

"Robin Henning är en otroligt kompetent mäklare som är lyhörd, energisk och inger stort förtroende. Han har en mycket god kännedom om marknaden och är mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Jag kan varmt rekommendera hans professionalism och fingertoppskänsla!"
säljare på Lerviksvägen 33

14 maj 2020

"Robin är en mycket engagerad och väl påläst mäklare. Han har gett goda råd och hållit mig som säljare väl informerad genom hela processen. Jag skulle inte tveka att anlita Robin igen."
säljare på Kålhagsgatan 1B

04 maj 2020

"Robin vilket engagemang han är som klippt och skuren för rollen som mäklare. Professionell, ödmjuk,påläst och tillgänglig under hela proccesen. Rekommenderar honom varmt vid försäljning av bostad, de andra vi tog kontakt med i början hörde antagligen inte utav sig eller kom in väldigt sent med förslag som kändes oengagerade. Så kontakta Mäklarhuset och begär Robin Henning när ni skall sälja. Anette Kenneth Andersson Gävle Lervik"
säljare på Lerviksvägen 39

24 apr 2020

"Kontaktade Robin genom denna sida efter att ha läst om hans tidigare uppdrag.
Han är en av de mest ambitiösa mäklare vi träffat, med ett mycket trevligt sätt och genuint intresse både för bostaden men även för oss som säljare, vi kändes oss sedda och trygga redan vid första mötet.
Det upplägg för försäljning som Robin berättade om kändes verkligen bra, och genomtänkt. Allt från vilken veckodag bostaden skulle läggas ut och sedan visas, till hans rundringningar till potentiella spekulanter.
Redan vid första bokade samtalet hade han tagit reda på en hel del om vår bostad och till ”ett första förutsättningslöst möte” var ännu mer information inhämtad och det fanns till och med en spekulant som var informerad om att vår bostad skulle komma ut på marknaden.
En snabb visning ett par dagar senare och affären var klar!
Så från första mäklarkontakt till försäljning tog mindre än en vecka.
Även om vi nu inte sålde på ett traditionellt sätt så kommer vi absolut att kolla av om Robin har samma sysselsättning, om flyttlasset ska gå igen någon gång :)
Norra Nyvallsvägen "
säljare på Norra Nyvallsvägen 3E

11 apr 2020

"Hela processen har skötts exemplarisk från första kontakt till försäljning. Robin har varit tillgänglig dygnet runt och hållit oss uppdaterad hela tiden. Vid första kontakten med honom kände vi oss trygga att vi valt rätt mäklare. Vi är mycket nöjd."
säljare på Per Månsvägen 18B

11 mar 2020

"Robin är otroligt bra och mycket trevlig.
Alltid tillgänglig.
Kan verkligen rekommendera honom.
Säljare på Fältspatvägen 20E
"
säljare på Fältspatvägen 20E

04 mar 2020

"Jag har alltid haft åsikten att man anlitar den största mäklarfirman. Men efter att blivit rejält missnöjd med en försäljning tänkte jag ge en lite mindre mäklare chansen. Jag kommer ALDRIG att anlita någon annan mäklare än Robin i framtiden. Information om varje liten händelse, en passion för sitt jobb och en otrolig känsla för detaljer!"
säljare på Kopragränd 3

26 feb 2020

"Alltid tillgänglig. hade han inte svar på en fråga så kollade han snabbt upp. Bra att resonera med, lyhörd!
Bra jobbat!
Mvh andreas Tano
"
säljare på Sörbygatan 76

25 feb 2020

"Otroligt nöjd med Robin som mäklare, han har varit ett otroligt bra stöd igenom hela processen. "
säljare på Holmsundsvägen 13D

23 jan 2020

"Robin fick mig att förstå skillnaden på en riktigt bra mäklare och en bra mäklare.
Otroligt engagerad, han har en tydlig och snabb kommunikation och han kommer med bra tips och förslag för att man ska nå det bästa resultatet.
Han har också ett varmt och trevligt bemötande. Robin går verkligen all in i det han gör, och jag rekommenderar han till alla.
En bra mäklare är guld värd. "
säljare på Femte Tvärgatan 17A

07 jan 2020

"Är 100 % nöjd med Robin Henning han är proffsig, pålitlig, trevlig, driven, empatisk, ärlig så vill verkligen rekommendera honom till andra som står inför en husförsäljning. "
säljare på Barrsätra Furuväg 8

04 dec 2019

"Robin är i särklass den bästa mäklaren jag varit i kontakt med. Ett engagemang som är helt otroligt, punktlig, uppdaterade både mig och spekulanter regelbundet och väldigt anträffbar när man sökte honom. Om du ska anlita en mäklare i Gävle så ska du anlita Robin! Alltid roligt att arbeta med proffs."
säljare på Domarringen 79

02 dec 2019

"mäklarens insats var mycket bra
tydliga och bra svar på våra frågor
klart godkänd"
säljare på Korpvägen 23

18 nov 2019

"Otroligt duktig mäklare, engagerad och lyhörd.
Snabb och smidig affär vart de.
Kan varmt rekommendera Robin"
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 28B

15 nov 2019

"Fick bra mkt mer än förväntat. Otroligt engagerad mäklare. "
säljare på Utnoravägen 2

29 okt 2019

"Robin är en väldigt driven och engagerad mäklare. Otroligt målinriktad och med väldigt snabb återkoppling. En mycket professionell mäklare som vet vilka verktyg som ska användas för att nå målet. Rekommenderar varmt Robin!"
säljare på Norra Kungsgatan 27

05 okt 2019

"En otroligt driven mäklare där man verkligen får en lagkänsla, att vi båda strävar efter samma mål, alltid tillgänglig, otroligt snabb återkoppling, och en mycket proffesionellt representant för bostaden.
Tack vare sin erfarenhet som mäklare i andra städer har han samlat på sig viktiga verktyg, som gör otroligt stor skillnad i försäljningsprocessen.
Kan varmt rekommendera "
säljare på Redargatan 1

12 aug 2019

"Robin är en otroligt duktig och engagerad mäklare. Alltid framförhållning, lugn och tillmötesgående! Kommer rekommendera Robin till mina vänner och även anlita honom vid nästa försäljning!"
säljare på Sätrahöjden 27

29 jul 2019

"Robin har varit en utmärkt mäklare och blivit en god vän med oss. Han är otroligt effektiv och hans kommunikation med oss angående hans planer och framsteg har varit perfekt. Vi har verkligen uppskattat hans snabba svar och utomordentliga känsla for att presentera vår lägenhet på det bästa möjliga vis. Han har även varit lyhörd för våra behov och vara önskiningar. Vi kan varmt rekommendera Robin. "
säljare på Brynäsgränd 17

26 jul 2019

"Vi fick förtroende för Robin redan vid första samtalet. Det förtroendet växte hela vägen genom försäljningen. Det som imponerade var att han presenterade en tydlig plan (och hur upplägget skulle ge det lilla extra) en plan som han sedan följde och rapporterade utifrån, vi visste hela tiden hur det gick och vad som skulle hända i nästa steg. Extra plus för lång visningstid och därefter snabb budgivningsprocess samt att han lyssnade och tog till sig eller bemötte alla våra frågor och synpunkter.
Robin är: Driven, positiv och närvarande."
säljare på Ytterharnäsvägen 67

19 jul 2019

"Robin är en otroligt engagerad och kunnig mäklare som tar sitt uppdrag på största allvar och representerar oss säljare på ett mycket professionellt sätt.
Att han jobbar så effektivt och med flera öppna visningar på mellan en och fyra timmar var det som gjorde att vi valde honom.
Robin är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande och tar ansvar för hela processen.
Robin gjorde ett fantastiskt bra jobb.
Är mer än nöjd med resultatet av försäljningen och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Lövlundsvägen 97A

11 jul 2019

"Mycket bra mäklare. Engagerad, lyhörd och mån om att allt ska bli så bra som möjligt. Informerade snabbt och smidigt, lätt att få tag på. En trygg mäklare som verkligen jobbar för det bästa resultatet, någon man aldrig behöver tvivla på. "
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 20B

24 jun 2019

"Robin är en otroligt engagerad och kunnig mäklare som tar sitt uppdrag på största allvar och representerar oss säljare på ett mycket professionellt sätt.
Att han jobbar så effektivt och med flera öppna visningar på mellan en och fyra timmar var det som gjorde att vi valde honom.
Robin är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande och tar ansvar för hela processen.
Är mer än nöjd med resultatet av försäljningen och kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Kungsforsvägen 161

16 jun 2019

"Jag kan säga så här, förtroende ingivande. Han har och ger det där extra som är så värdefullt för alla parter och det känns mycket tillfredsställande. Hans arbete i att hitta och locka fler spekulanter är unikt och självfallet mycket positivt.
Han lämnar inget åt slumpen, är noggrann possitiva och fixar allt som kommer upp, stort som smått i sin professionalitet och han har både kunskap och erfarenhet som verkligen gagnat oss. Jag önskar Robin och alla hans kunder all lycka till! Från en helnöjd säljare :)
"
säljare på Lingbonäsvägen 15

30 maj 2019

"Robin är mycket engagerad i sitt arbete. Han gjorde en värdering av vår bostad som visade sig vara helt rätt. Han kom snabbt igång och höll oss uppdaterade under hela processen. Han svarade på våra frågor på ett proffsigt och kunnigt sätt och gjorde allt han kunde, och mer därtill, för att sälja vår bostad. Robin förtjänar varje krona av sitt arvode!"
säljare på Pukslagarvägen 27

22 maj 2019

"Kanonbra!
Tillgänglig, noggrann, effektiv, engagerad, kunnig. Kunde inte hittat bättre. "
säljare på Vretvägen 23

08 maj 2019

"Robin är en fantastiskt engagerad, driven och kunnig mäklare. Han har visat stort intresse för objektet samt att jag skall vara trygg, ha vetskap om hur upplägget ser ut och jag ständigt är uppdaterad i processen.
Extremt tillmötesgående och supersnabb kommunikation! En stor eloge till honom, jag skulle absolut kontakta Robin om jag någon gång skall sälja igen! :)
/Christian Tankred "
säljare på Rudsjöstrand 3E

15 apr 2019

"Jag kände förtroende för Robin vid första mötet. Robin är professionell : har bra planering, kan välja bra tidpunkt för försäljning, ambitiös, drivande.
Jag har fåt bra information och Robin har varit tillgänglig vilket har betyt mycket för mej.
Vänlig ,social och lyhörd.
Robin har tagit fullt sin ansvar så att jag har inte behövt vara orolig.
Kan verkligen rekommendera och kommer att kontakta själv Robin i framtiden vid eventuellt fastighets affärer
Kaarina Luukkonen Falk
"
säljare på Lindsängsvägen 72

13 apr 2019

"Robin var väldigt tydlig och höll oss uppdaterade med vad som hände hela tiden. Svarade alltid snabbt både via telefon, sms och Mail . Seriös och trevlig , lätt att ha att göra med.
Vi rekommenderar honom ! Andreas , Margareta , Hans-Göran."
säljare på Södra Rådmansgatan 29C

11 apr 2019

"Robin hade ett objekt till försäljning i samma hus som jag bor i , och det var en ren slump att jag tog kontakt med honom. han har varit väldigt proffsig och intresserad , jättebra på att återkoppla och kunnig, jag kan varmt rekommendera honom till er kommande försäljning . "
säljare på Södra Rådmansgatan 29D

13 mar 2019

"Robin är en kunnig, engagerad och ambitiös mäklare. Han är väl förtrogen med bostadsmarknaden i Gävle och inger stort förtroende genom hela säljprocessen. Jag har aldrig behövt ompröva beslutet att be Robin förmedla försäljningen av min bostadsrätt. Det har varit en förmån. "
säljare på Hantverkargatan 10B

06 feb 2019

"Robins generellt bästa egenskap som mäklare är att han kan balansera sitt driv och målmedvetenhet med att att på ett trevligt, lugnt och metodiskt sätt svara på frågor samt förklara hur han vill ha det och tänkt sig och varför. Allting har gått som på räls. Hatten av!"
säljare på Hillmanskroken 3E

22 jan 2019

"Jag är väldigt nöjd med Robins agerande, genom hela försäljnings processen.
Stort engagemang och fokus, tydlig och tillmötesgående, med att presentera upplägg, tidplaner och information. Väldigt nöjd, varmaste rekommendationer. "
säljare på Fleminggatan 29

12 jan 2019

"Vi är extremt nöjda med att vi anlitade Robin för att ha hand om vår försäljning. Engagerad, kunnig, fokuserad, tydlig, smart och trevlig. Det som vi tycker sticker ut extra är hans driv genom hela processen, och att han när han bollade saker med oss hela tiden hade en egen genomtänkt uppfattning kring vad som skulle bli bäst istället för att skjuta över det till oss. Vi skulle inte kunna vara mer nöjda och rekommenderar Robin till alla!"
säljare på Tolvfors Bruksgata 10A

05 nov 2018

"Jag hamnade hos Robin lite av en slump då jag ringde för att titta på en av firmans andra lägenheter. Vi bestämde att han skulle komma och värdera bostaden och på mötet gjorde Robin ett bra intryck så jag valde att skriva ett uppdragsavtal. I ett läge då marknaden är ganska svår visade han stor målmedvetenhet och hade många bra metoder för att locka till sig spekulanter. Bra uppdateringar under hela processen och tog sig tid att lyssna på tankar och funderingar. Också mycket trevlig att snacka med. Rekommenderar varmt!"
säljare på Staketgatan 36B

07 okt 2018

"En lägenhet som varit i våran ägo i många år skulle säljas med visst vemod. Vid granskningen av mäklare så föll valet på Robin då vi fick ett trevligt bemötande samt förtroende för honom redan vid första mötet. Vi fastnade dessutom för att visningen skulle vara i 4 timmar så att ev. spekulanter kunde titta i lugn och ro utan att behöva trängas under tidspress. Vi fick hjälp med allt vi behövde av en mycket seriös, glad ock kunnig person. Det var helt enkelt bra från ”start till mål”.
Vi rekommenderar starkt Robin som Din mäklare.
Irene"
säljare på Gullregnsgatan 7D

04 okt 2018

"Vi valde Robin Henning då vi ansåg att det var av yttersta vikt att en representativ och kunnig mäklare fick sälja vårt hus som vi tyckt så mycket om. Vi träffade olika mäklare men valet föll på Robin då han ödmjukt och följsamt kunde lära oss saker om
vårt hus som vi inte kände till, bland annat om arkitekturen och tidstypiska detaljer.
Upplevde Robin som osedvanligt engagerad och han la ner mer tid än vi förväntat oss. Som exempel höll han en visning som varade fyra timmar vilket vi tror gav spekulanterna möjligheten att till fullo uppleva vårt hus och kanske var det anledningen till att över femtio personer såg huset. Robin var dessutom alltid tillgänglig och höll alla löften han gav.
Vi är tacksamma att vi fick möjligheten att visa vårt hus för så många spekulanter och ännu mer nöjda med slutpriset. Vi kan verkligen gå i god för Robin och kommer använda honom vid nästa försäljning.
/Daniel Nilsson
"
säljare på Olarsvägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Radhus
5
Villa
3
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
33 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
40 av 40 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
37 av 40 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
39 av 40 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
40 av 40 säljare

Robin på kartan.

178 tidigare annonser
3 bostäder till salu
40 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 400 000 kr
4 rum, 98 m²
14 285 kr/m²
Radhus, Gävle
4 350 kr/mån
5 750 000 kr
9 rum, 499 m²
11 523 kr/m²
Villa, Gävle
1 750 000 kr
4 rum, 106 m²
16 509 kr/m²
Radhus, Gävle

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 665 000 kr
Lägenhet Söder
+ 115 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
1 660 000 kr
Parhus Furuvik
+ 110 000 kr
2 rum, 71 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 525 000 kr
Lägenhet Södra Villastaden
+ 150 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med Robin som mäklare kände vi oss trygga och uppdaterade under hela försäljningen. Han är professionellt och kunnig, jag kan säga att vi är 100% nöjd. När vi säljer nästa gång finns det bara en mäklare för oss, Robin."
1 075 000 kr
Lägenhet Södra Villastaden
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 1 075 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är en allt vad man kan förvänta sig av en mäklare och lite till. Otroligt engagerad och noggrann, alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet, väldigt trevlig och höll mig uppdaterad hela tiden.
Han lyckades, trots det svåra utgångsläget i samband med Corona, ändå ordna proffsiga visningar och sälja min lägenhet till priset jag hade förväntat mig. Toppenmäklare!"
3 550 000 kr
Villa Lervik
+ 425 000 kr
5 rum, 152 m²
Utropspris: 3 125 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin Henning är en otroligt kompetent mäklare som är lyhörd, energisk och inger stort förtroende. Han har en mycket god kännedom om marknaden och är mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Jag kan varmt rekommendera hans professionalism och fingertoppskänsla!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.