Robin Henning

Profilbild för Robin Henning
Säljarfavorit
Robin Henning
5.0 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
19 st
26 965 000 kr

Bakgrund

Robin Henning jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2014-04-30. Robin har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Robin har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 44 780 000 kr.

Presentation

Att sälja en bostad kvalar i regel in som den absolut största affären en privatperson genomför. En viktig målsättning för mig är alltid att försöka överträffa mina kunders högt ställda förväntningar, med utgångspunkten att det ska bli kundens bästa affär.

Något annat som jag värdesätter högt i mitt arbeta, är att mina kunder ska vara så nära 100 procent nöjda som möjligt. För att nå dit behöver jag som mäklare besitta kunskap, engagemang och givetvis en försäljningsprocess där inget lämnas åt slumpen. En av de viktigaste faktorerna är dock att kombinera de, med att jag som mäklare har möjlighet att avvara den tiden som din bostad förtjänar och behöver.

Om jag inte har möjlighet att lägga tiden, spelar det ingen roll hur bra min försäljningsprocess är, hur marknadsföringen är utformad, stylingen, eller hur bra bilder det blir på bostaden. Utan tid kan det aldrig bli 100 procent.

Det är just därför min målsättning aldrig varit att sälja flest bostäder. Jag tackar hellre nej till försäljningsuppdrag, istället för att riskera att jag inte har tiden att investera som mina försäljningar är beroende av. Jag vill med gott samvete kunna säga att jag gör mitt yttersta för just din försäljning ska nå det absolut finaste resultat.

Några av mina utmärkelser som jag fått under min karriär, som jag är absolut stoltast över, är att jag av 156 mäklare placerade mig på 3:e plats i mätningen NKI i Sverige. NKI står för Nöjd Kund Index och är en undersökning där mäklaren betygsätts av säljare samt köpare efter avslutad försäljning. Betygsättningen sker anonymt vilket brukar leda till ärlighet.

Förutom det är jag väldigt nöjd med att jag lyckas bli årets mäklare på Mäklarhuset, samt årets bästa nyförvärv på en konkurrerade rikstäckande kedja.

För helåret 2020 blev jag utnämnd till Gävleborgs mest transparenta mäklare av totalt 157 aktiva mäklare på hittamaklare.se. Transparens baseras på hur många procent av säljarna som får möjligheten att skriva ett omdöme av mäklaren.

Tveka inte att ringa mig om du önskar en värdering, går i försäljningstankar, behöver köphjälp, eller bara ett förutsättningslöst möte. Jag anpassar givetvis mötet efter dina önskemål, men ge mig gärna möjligheten att påvisa varför jag kommer gör din försäljning till den bästa affären.

Hoppas vi träffas inom en snar framtid!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Robin.

22 jul 2021

"Mycket trevlig och proffsig. Fick mig att känna mig mycket trygg inför min försäljning "
säljare på Sjätte Tvärgatan 20

22 jul 2021

"Robin Henning är den bästa mäklaren helt enkelt. En gång Robin alltid Robin."
säljare på Ringgatan 14B

19 jul 2021

"Robin har alla de kvaliteter en mäklare någonsin kan behöva. Rak och precis information, ALLTID tillgänglig och väldigt serviceinriktad. Kommer inte göra bostadsaffärer i Gävle utan Robin han är som en god vän redan efter första kontakten. "
säljare på Per Månsvägen 13B

11 jul 2021

"Robin är otroligt engagerad och gör det jobbet man förväntar sig som både säljare och köpare... och mer därtill! Han läser in sig och tar reda på saker om fastigheten för att kunna svara på frågor till potentiella köpare, något som vi tycker har varit viktigt och sällsynt hos mäklare. Lägg till att han alltid är tillgänglig för frågor och håller en uppdaterad under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare!"
säljare på Kapellvägen 11

30 jun 2021

"Jag har jobbat med flera mäklare och Robin är klart bäst!"
säljare på Vittåsvägen 11A

19 jun 2021

"Mäklaren är lyhörd, engagerad och gör sitt bästa för både köpare och säljare i varje situation som uppstår under en försäljning. Under hela processen är återkopplingen felfri och man kan förvänta sig ett proffsigt arbete och bemötande. Mäklaren tar på sig ansvaret för alla scenarion som uppstår och ligger steget före, exempelvis gällande inhämtande av nödvändig information samt övrig problemlösning. I jämförelse med andra mäklare vars arbete jag erfarit är denna mäklare den som gör det där lilla extra i varje moment, vilket visar sig i slutresultatet."
säljare på Skarpnäsvägen 4

09 jun 2021

"Extremt nöjd! Har träffat en hel del mäklare genom åren och det finns absolut ingen som har kunnat mätas med Robin. Bra återkoppling, otrolig kunskap, "vass" och bra människokännare! Man blir snabbt bortskämd och ser plötsligt alla andra mäklare som andra klassens spelare "
säljare på Ekostigen 19F

04 jun 2021

"Robin är en mycket engagerad mäklare. Jobbar dygnets alla timmar för att komma i mål med sitt uppdrag håller ständig kontakt med säljare och uppdaterar om läget. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Södra Skeppargatan 6B

20 maj 2021

"Professionell och engagerad mäklare som jobbar hårt för en lyckad affär med ett högt slutpris.
Han återkopplade och guidade mig som kund genom hela processen på ett väldigt informativt och pedagogiskt vis, och det hela mynnade ut i ett högt slutpris.
Jag är mycket nöjd med Robin som mäklare och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Pukslagarvägen 28

14 maj 2021

"Fantastiskt bemötande och lätt att arbeta med."
säljare på Brunnsgatan 84

12 maj 2021

"Väldigt nöjd med insatsen av Robin. Påläst och engagerad. Trevlig och social. En stor tumme upp"
säljare på Fleminggatan 12B

08 maj 2021

"Otroligt bra! Med förvånansvärt hög lokalkännedom och känsla för detaljer levererade Robin en mäklarupplevelse utan dess like. Fullständig återkoppling under hela processen vilket skapade ett mycket personligt och tryggt intryck. Om jag någonsin vill köpa eller sälja en fastighet igen så är det Robin jag måste ha!"
säljare på Ekostigen 19F

26 apr 2021

"En mycket trevlig och kunnig mäklare som informerade oss om vad som kunde hända han hade kontakt med oss hela tiden och förklarade mycket bra "
säljare på Kaserngatan 55B

23 apr 2021

"Vi är jättenöjda och glada att vi valde Tohik som mäklare. Alltid kontaktbar och kändes genuin, gjorde allt han kunde för att få en lyckad försäljning. Kommer välja honom igen när det är dags för en ny försäljning.
"
säljare på Brynäsgatan 107

21 apr 2021

"Mycket professionel och duktig mäklare som är rätt man på rätt plats."
säljare på Vittåsvägen 11A

15 apr 2021

"Helgrym mäklare som tar sig tid och är alltid tillgänglig. "
säljare på Sälgsjöslingan 6

22 feb 2021

"Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat denna mäklaren, även rekommenderat honom vidare till familj vänner och bekanta som gått i säljtankar.
Varje gång har han lyckats överträffa våra högt ställda förväntningar när det kommer till
slutpris, tillgänglighet, återkoppling och
engagemang.
Det är lätt att vara mäklare när marknaden är glödhet och allt säljs efter 2 visningar, lika svårt att utvärdera mäklarens insats utav ett sådant utfall, med Robin vet jag som säljare vad jag får oavsett hur snårig försäljningsprocessen blir.
Med sin fleråriga branschkunnighet har han samlat på sig strategier för alla tänkbara scenarion som visat sig fungera i verkligheten gång på gång.
Gävles odiskutabelt bästa mäklare."
säljare på Geodetgatan 30B

20 feb 2021

"Enligt min upplevelse presterade Robin långt över förväntan. Robin är alltid kontaktbar med ett varmt bemötande och stort engagemang. Resultat levererades snabbt och enligt lovat. Han har ett genuint intresse av goda bostadsaffärer vilket märks väldigt tydligt.
Marknadsföringsstrategin hade en tydlig plan med goda resonemang som är anpassade till lokala förhållanden.
Innan och vid försäljningen upplevde jag att han gjorde sitt yttersta för att leverera. Jag är helt övertygad om att det pris jag fick för min bostad inte hade varit möjlig utan Robins driv och engagemang."
säljare på Södra Slottsgatan 22A

29 jan 2021

"Robin med några ord: Professionell, engagerad, informativ, målinriktad, grundlig, strategisk, marknadsförare, lättillgänglig, trevlig, slutförare.
Vår säljresa mha Robin: Hade genom bekant som framgångsrikt sålt lägenhet hört talas om mäklaren Robin och blivit rekommenderad honom. Gjorde därmed egen eftersökning inklusive att stämma träff för samtal med Robin, och fick ta del av hans grundliga och väl genomarbetade strategi för marknadsföringen av den fastighet vi önskade sälja. Robin hade även gjort ett bra förarbete angående kringliggande faktorer viktiga kopplat till värderingen av bostaden. Robin gav ett mycket professionellt, engagerat och målinriktat intryck, och att han som vår mäklare dessutom skulle komma att bli lättillgänglig.
Efter vårt möte med Robin bestämde vi oss att ”honom skall vi ha”.
Det goda intrycket bibehölls genom hela samarbetet, Robin visade stort engagemang, gav löpande information, snabba svar och återkoppling till oss, och Robins fokus ledde till en lyckad försäljning för oss. Vi hade 17 sällskap på första visningen och skrev kontrakt med mycket glada och nöjda köpare två dagar senare. Det är ett resultat av att Robin verkligen tar sig ann sitt uppdrag och jobbar strategiskt för att få intresserade spekulanter.
Går du i säljtankar? Vår rekommendation: Anlita Robin!"
säljare på Norra Falltä 35

13 jan 2021

"Robin är en mycket professionell, engagerad och målinriktad mäklare som är lättillgänglig och punktlig. Jag har gjort affärer med ett flertalet mäklare men inte varit i närheten av lika nöjd med någon som jag är med Robin, Robin kommer nu alltid att vara mitt förstahandsval till mäklare. "
säljare på Topasvägen 17H

29 dec 2020

"Med en mer segsåld lägenhet än vad alla inblandade väntat så har ändå Robin funnits med gott angagemang och tillgänglighet.
Lägenheten blev såld(!) men såklart mitt i mellandagarna. Det stoppade inte Robin att vara lika lättillgänglig som tidigare."
säljare på Femte Tvärgatan 17B

04 dec 2020

"Robin var en av fem mäklare jag träffade inför min lägenhetsförsäljning. Vid första mötet gav han ett mycket gott intryck som bibehölls genom hela samarbetet. Under hela arbetet gav Robin ett fint engagemang som ledde till en lyckad försäljning"
säljare på Övre Arbetshusgatan 50

01 nov 2020

"Jag letade själv reda på Robin självmant då han något år innan sålde en lägenhet åt min mor med ett strålande resultat! Jag blev inte förvånad när jag nu två år senare fick se hans driv ooch engagemang när han tog sig an min lägenhet.
Vi hade närmare 13 personer på olika visningar men bara 1 kom från hemmet. Det är ett tydligt tecken på att Robin verkligen ger sig in i sina uppdrag och jobbar hårt för att få intresserade spekulanter. Jag kan inte komma på något negativt att skriva om Robin, då han från början var tydlig med att vi hade satt ut lägenheten på lite högt pris men ändå fick den såld trots rådande Corona pandemi.
Mvh
Daniel "
säljare på Sockerbruksgatan 48B

23 okt 2020

"Jag rekommenderar Robin Henning till den som vill ha en proaktiv, engagerad och kunnig mäklare som är väl förberedd och alltid lättillgänglig och återkopplande genom hela processen. "
säljare på Styrmansgatan 8

21 okt 2020

"Mycket kompetent och proffsig. Tog sig tid att informera och återkoppla på ett snabbt och bra sätt.
Vi är mycket nöjda med Robins insats och vi kan varmt rekommendera honom till andra kunder."
säljare på Ringlavsvägen 11

19 okt 2020

"Robin fick en tuff start då tidigare mäklare inte lyckats sälja vår lägenhet. Han slet hårt och hade löpande visningar med löpande information till oss. Och tillslut lyckades han det förra mäklaren inte lyckades med, att sälja vår lägenhet.
Stort Tack!!"
säljare på Södra Kopparslagargatan 1

10 sep 2020

"Engagerad och professionell mäklare som ägnade mycket tid åt min försäljning. Lätt att få tag på och var mycket lyhörd för mina önskemål och åsikter. Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Jordåsvägen 89

09 sep 2020

"Robin visade otroligt engagemang för försäljningen av våra föräldrar hem. Vi valde att arbeta med Robin för att han presenterade en bra och omfattande plan för marknadsföring, och raka svar på värdering och ett uthålligt arbete med visningar. Återkoppling var rak och noggrann Vi kan varmt rekommendera Robin för en trygg hantering av alla delar i försäljningen av ett hus. Bra jobbat Robin!"
säljare på Vikingavägen 140

14 aug 2020

"Robin är helt grym!
Svarar alltid i telefonen och mail. Går alltid att lösa visningar med kort varsel.
Tack vare en bra annons och bra arbete såldes min lägenhet Redan före första visningen.
Bra jobbat. "
säljare på Brynäsgatan 69

09 aug 2020

"Robin är positiv, engagerad och gav mycket stöd. Kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Norrbågen 45C

01 aug 2020

"Robin är mycket engagerad, lämnar kontinuerliga uppdateringar och håller det han lovar. Han har bra kännedom om marknaden, jämförbara försäljningar och jobbar verkligen stenhårt för att göra bästa möjliga (för alla parter) affär. Rekommenderar starkt!"
säljare på Södra Slottsgatan 17A

31 jul 2020

"Efter rekommendationer av kollegor så stod det klart att det var Robin vi skulle anlita som mäklare. Ett val vi aldrig ångrade en sekund.
Robin är otroligt vass och visade ganska omgående ett genuint intresse för våran bostad, oss som säljare och våra spekulanter. Bra återkoppling genom hela säljprocessen! Ingen tvekan om vem vi måste ha som mäklare i framtiden."
säljare på Dristigsvägen 18

24 jul 2020

"Robin är grymt engagerad och lyhörd, känns så bra att jag fick vara delaktig i hela processen, kändes som den bästa vägvisaren i en annars svår situation som en lägenhetsförsäljning är. Lätt att kommunicera med och går alltid att få tag på. Inte hetsig och stressad som andra mäklare kan upplevas. Lugn och förstående. Kommer alltid att rekommendera Robin!"
säljare på Fleminggatan 31A

21 jul 2020

"Mycket engagerad och läste på om huset, var alltid anträffbar och uppdaterade mig hela tiden
kan varmt rekomendera honom"
säljare på Södra Centralgatan 7

12 jul 2020

"Robins positiva attityd och därtill en tillgänglighet utöver det förväntade har skapat en trygg atmosfär för mig under hela processen.Rekommenderar Robin varmt.
Säljare N Nyvall 5b"
säljare på Norra Nyvallsvägen 5B

02 jul 2020

"Mäklaren var in lyssnande och visade respekt för mina önskemål som säljare och såg till att ha bra kommunikation hela vägen. Han är kunnig om området och gav råd utifrån sin erfarenhet. "
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 22A

07 jun 2020

"Med Robin som mäklare kände vi oss trygga och uppdaterade under hela försäljningen. Han är professionellt och kunnig, jag kan säga att vi är 100% nöjd. När vi säljer nästa gång finns det bara en mäklare för oss, Robin."
säljare på Fleminggatan 31D

31 maj 2020

"Robin är en allt vad man kan förvänta sig av en mäklare och lite till. Otroligt engagerad och noggrann, alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet, väldigt trevlig och höll mig uppdaterad hela tiden.
Han lyckades, trots det svåra utgångsläget i samband med Corona, ändå ordna proffsiga visningar och sälja min lägenhet till priset jag hade förväntat mig. Toppenmäklare!"
säljare på Fleminggatan 31D

21 maj 2020

"Robin Henning är en otroligt kompetent mäklare som är lyhörd, energisk och inger stort förtroende. Han har en mycket god kännedom om marknaden och är mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda. Jag kan varmt rekommendera hans professionalism och fingertoppskänsla!"
säljare på Lerviksvägen 33

14 maj 2020

"Robin är en mycket engagerad och väl påläst mäklare. Han har gett goda råd och hållit mig som säljare väl informerad genom hela processen. Jag skulle inte tveka att anlita Robin igen."
säljare på Kålhagsgatan 1B

04 maj 2020

"Robin vilket engagemang han är som klippt och skuren för rollen som mäklare. Professionell, ödmjuk,påläst och tillgänglig under hela proccesen. Rekommenderar honom varmt vid försäljning av bostad, de andra vi tog kontakt med i början hörde antagligen inte utav sig eller kom in väldigt sent med förslag som kändes oengagerade. Så kontakta Mäklarhuset och begär Robin Henning när ni skall sälja. Anette Kenneth Andersson Gävle Lervik"
säljare på Lerviksvägen 39

24 apr 2020

"Kontaktade Robin genom denna sida efter att ha läst om hans tidigare uppdrag.
Han är en av de mest ambitiösa mäklare vi träffat, med ett mycket trevligt sätt och genuint intresse både för bostaden men även för oss som säljare, vi kändes oss sedda och trygga redan vid första mötet.
Det upplägg för försäljning som Robin berättade om kändes verkligen bra, och genomtänkt. Allt från vilken veckodag bostaden skulle läggas ut och sedan visas, till hans rundringningar till potentiella spekulanter.
Redan vid första bokade samtalet hade han tagit reda på en hel del om vår bostad och till ”ett första förutsättningslöst möte” var ännu mer information inhämtad och det fanns till och med en spekulant som var informerad om att vår bostad skulle komma ut på marknaden.
En snabb visning ett par dagar senare och affären var klar!
Så från första mäklarkontakt till försäljning tog mindre än en vecka.
Även om vi nu inte sålde på ett traditionellt sätt så kommer vi absolut att kolla av om Robin har samma sysselsättning, om flyttlasset ska gå igen någon gång :)
Norra Nyvallsvägen "
säljare på Norra Nyvallsvägen 3E

11 apr 2020

"Hela processen har skötts exemplarisk från första kontakt till försäljning. Robin har varit tillgänglig dygnet runt och hållit oss uppdaterad hela tiden. Vid första kontakten med honom kände vi oss trygga att vi valt rätt mäklare. Vi är mycket nöjd."
säljare på Per Månsvägen 18B

11 mar 2020

"Robin är otroligt bra och mycket trevlig.
Alltid tillgänglig.
Kan verkligen rekommendera honom.
Säljare på Fältspatvägen 20E
"
säljare på Fältspatvägen 20E

04 mar 2020

"Jag har alltid haft åsikten att man anlitar den största mäklarfirman. Men efter att blivit rejält missnöjd med en försäljning tänkte jag ge en lite mindre mäklare chansen. Jag kommer ALDRIG att anlita någon annan mäklare än Robin i framtiden. Information om varje liten händelse, en passion för sitt jobb och en otrolig känsla för detaljer!"
säljare på Kopragränd 3

26 feb 2020

"Alltid tillgänglig. hade han inte svar på en fråga så kollade han snabbt upp. Bra att resonera med, lyhörd!
Bra jobbat!
Mvh andreas Tano
"
säljare på Sörbygatan 76

25 feb 2020

"Otroligt nöjd med Robin som mäklare, han har varit ett otroligt bra stöd igenom hela processen. "
säljare på Holmsundsvägen 13D

23 jan 2020

"Robin fick mig att förstå skillnaden på en riktigt bra mäklare och en bra mäklare.
Otroligt engagerad, han har en tydlig och snabb kommunikation och han kommer med bra tips och förslag för att man ska nå det bästa resultatet.
Han har också ett varmt och trevligt bemötande. Robin går verkligen all in i det han gör, och jag rekommenderar han till alla.
En bra mäklare är guld värd. "
säljare på Femte Tvärgatan 17A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Villa
5
Radhus
4
Parhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
44 780 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 77 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
72 av 77 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
69 av 70 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Robin på kartan.

222 tidigare annonser
4 bostäder till salu
80 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

900 000 kr
1 rum, 35 m²
25 714 kr/m²
Lägenhet, Gävle
1 941 kr/mån
1 250 000 kr
2 rum, 51 m²
24 509 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 834 kr/mån
1 075 000 kr
2 rum, 38,5 m²
28 289 kr/m²
Lägenhet, Gävle
1 862 kr/mån
1 175 000 kr
2 rum, 40 m²
29 375 kr/m²
Lägenhet, Gävle
2 740 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 875 000 kr
Lägenhet Söder
2,5 rum, 73 m²
Utropspris: 1 875 000 kr
995 000 kr
Lägenhet Brynäs
2 rum, 61 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket trevlig och proffsig. Fick mig att känna mig mycket trygg inför min försäljning "
2 810 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 335 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin Henning är den bästa mäklaren helt enkelt. En gång Robin alltid Robin."
2 300 000 kr
Parhus
5 rum, 121 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin har alla de kvaliteter en mäklare någonsin kan behöva. Rak och precis information, ALLTID tillgänglig och väldigt serviceinriktad. Kommer inte göra bostadsaffärer i Gävle utan Robin han är som en god vän redan efter första kontakten. "
3 200 000 kr
Kedjehus Gamla Bomhus
+ 325 000 kr
6 rum, 106 m²
Utropspris: 2 875 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Robin är otroligt engagerad och gör det jobbet man förväntar sig som både säljare och köpare... och mer därtill! Han läser in sig och tar reda på saker om fastigheten för att kunna svara på frågor till potentiella köpare, något som vi tycker har varit viktigt och sällsynt hos mäklare. Lägg till att han alltid är tillgänglig för frågor och håller en uppdaterad under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.