Robin Henning

Profilbild för Robin Henning
Säljarfavorit
Robin Henning
5.0 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
12 st
30 645 000 kr

Bakgrund

Robin Henning jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2014-04-30. Robin har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Robin har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 26 015 000 kr.

Presentation

Att sälja en bostad kvalar i regel in som den absolut största affären en privatperson genomför. En viktig målsättning för mig är alltid att försöka överträffa mina kunders högt ställda förväntningar, med utgångspunkten att det ska bli kundens bästa affär.

Något annat som jag värdesätter högt i mitt arbeta, är att mina kunder ska vara så nära 100 procent nöjda som möjligt. För att nå dit behöver jag som mäklare besitta kunskap, engagemang och givetvis en försäljningsprocess där inget lämnas åt slumpen. En av de viktigaste faktorerna är dock att kombinera de, med att jag som mäklare har möjlighet att avvara den tiden som din bostad förtjänar och behöver.

Om jag inte har möjlighet att lägga tiden, spelar det ingen roll hur bra min försäljningsprocess är, hur marknadsföringen är utformad, stylingen, eller hur bra bilder det blir på bostaden. Utan tid kan det aldrig bli 100 procent.

Det är just därför min målsättning aldrig varit att sälja flest bostäder. Jag tackar hellre nej till försäljningsuppdrag, istället för att riskera att jag inte har tiden att investera som mina försäljningar är beroende av. Jag vill med gott samvete kunna säga att jag gör mitt yttersta för just din försäljning ska nå det absolut finaste resultat.

Några av mina utmärkelser som jag fått under min karriär, som jag är absolut stoltast över, är att jag av 156 mäklare placerade mig på 3:e plats i mätningen NKI i Sverige. NKI står för Nöjd Kund Index och är en undersökning där mäklaren betygsätts av säljare samt köpare efter avslutad försäljning. Betygsättningen sker anonymt vilket brukar leda till ärlighet.

Förutom det är jag väldigt nöjd med att jag lyckas bli årets mäklare på Mäklarhuset, samt årets bästa nyförvärv på en konkurrerade rikstäckande kedja.

För helåret 2020 blev jag utnämnd till Gävleborgs mest transparenta mäklare av totalt 157 aktiva mäklare på hittamaklare.se. Transparens baseras på hur många procent av säljarna som får möjligheten att skriva ett omdöme av mäklaren.

Tveka inte att ringa mig om du önskar en värdering, går i försäljningstankar, behöver köphjälp, eller bara ett förutsättningslöst möte. Jag anpassar givetvis mötet efter dina önskemål, men ge mig gärna möjligheten att påvisa varför jag kommer gör din försäljning till den bästa affären.

Hoppas vi träffas inom en snar framtid!

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Gävle

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Robin.

28 jun 2022

"Har aldrig träffat en lika engagerad mäklare som Robin. Han jobbar hårt, är påläst och det känns verkligen att han gör allt han kan för att sälja bostaden. När det var lite skakigt på fastighetsmarknaden kändes det tryggt att ha en bra mäklare."
säljare på Norra Slottsgatan 19

08 jun 2022

"Vi anlitade Robin till vår föregående försäljning som vi bedömde svårsåld. Efter en lyckad försäljning var det ingen tvekan om att vi ville att Robin skulle sälja nu när det blev dags igen.
Robin var ett mycket bra stöd i allt från värdering av bostaden, stöd vid vårt letande av nästa bostad, oc..."
"Vi anlitade Robin till vår föregående försäljning som vi bedömde svårsåld. Efter en lyckad försäljning var det ingen tvekan om att vi ville att Robin skulle sälja nu när det blev dags igen.
Robin var ett mycket bra stöd i allt från värdering av bostaden, stöd vid vårt letande av nästa bostad, och under försäljningen. Han hjälpte oss förbereda allt och vi kunde sen snabbt komma ut på marknaden och snabbt få ett avslut så vi kunde gå vidare med att räkna ner till flytten.
Till skillnad från en del andra mäklare som verkar förlita sig på att diverse bostadssajter gör jobbet år dem, har Robin alltid en tydlig plan vid försäljning och lägger ner mycket arbete för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Och det blev det verkligen även denna gång!"
Läs mer
säljare på Skogmursvägen 20B

01 jun 2022

"Då Robin tidigare under våren tog hand om försäljningen av vår bostadsrätt var valet av mäklare enkelt när vi bestämde oss för att sälja vårt fritidshus! En mer målinriktad, flexibel och hårt arbetande mäklare som ALLTID är tillgänglig är en underdrift, om vi ska försöka beskriva Robin. Hela proc..."
"Då Robin tidigare under våren tog hand om försäljningen av vår bostadsrätt var valet av mäklare enkelt när vi bestämde oss för att sälja vårt fritidshus! En mer målinriktad, flexibel och hårt arbetande mäklare som ALLTID är tillgänglig är en underdrift, om vi ska försöka beskriva Robin. Hela processen från början till slut gick fort utan att tumma det minsta på kvaliteten.
Ett stort plus och tack till Johanna som stylade hela vårt fritidshus, och inte minst fotografen som tog så fina bilder och fångade känslan.
Återigen TACK för ditt otroliga engagemang Robin! Vi rekommenderar Robin starkt om ni går i köp- och/eller säljtankar."
Läs mer
säljare på Fridhemsvägen 21

28 maj 2022

"Att välja rätt mäklare är viktigt och vi vill ge Robin 5 av 5 stjärnor.
Han löste en snabb, smidig och trygg försäljning där vi hela tiden blev uppdaterade. Vi tycker om hans upplägg med inledande genomgång av anpassad statistik och en tydlig tidsplan. Vi tycker också om hans arbetssätt med geno..."
"Att välja rätt mäklare är viktigt och vi vill ge Robin 5 av 5 stjärnor.
Han löste en snabb, smidig och trygg försäljning där vi hela tiden blev uppdaterade. Vi tycker om hans upplägg med inledande genomgång av anpassad statistik och en tydlig tidsplan. Vi tycker också om hans arbetssätt med genomtänkt marknadsföring och kundfokus. Med stort engagemang och lyhördhet är han enkel att tycka om av både säljare och köpare.
Ett stort plus är samarbetet med Johanna som hjälpte till med modern och fin styling."
Läs mer
säljare på Vassvägen 1

10 maj 2022

"Jag kontaktade Robin efter att en annan mäklarfirma inte sålt min bostad på tre månader. Robin la ut den för ett högre pris och det blev dessutom en budgivning. Bostaden var såld på en vecka. Tack Robin!"
säljare på Södra Slottsgatan 22C

20 apr 2022

"Tack Robin för din insats, det märks att du älskar ditt jobb! Du är ambitiös, kunnig, flexibel, otroligt hjälpsam och ser till att komma till ett bra avslut. Och tack Johanna för din styling"
säljare på Sockerbruksgatan 48B

25 mar 2022

"Robin en toppenkille, ambitiös, kunnig, otroligt hjälpsam vid försäljning av lägenheten. man får nog leta efter en sådan engagerad person och trevlig.
Han brinner verkligen för sitt jobb. Tack Robin du är bäst och tack Johanna för den
fina stylingen"
säljare på Övre Arbetshusgatan 54B

15 mar 2022

"Har haft Robin vid två försäljningar och kan säga att det finns en solklart anledning till att det blev en andra gång. Rekommenderar verkligen för både dig som köpare och säljare. Tack Robin! "
säljare på Södra Centralgatan 13A

27 feb 2022

"För det första, en riktigt trevlig och serviceinriktad mäklare. Väldigt driven och kunnig. Kommunikationen har varit toppen genom hela processen. Rekommenderas."
säljare på Norra Kungsgatan 35B

25 feb 2022

"Robin är en mäklare som är hjälpsam även om vi som kund inte haft en försäljning eller köp pågående.
En mäklare som är i god tid för sina visningar och mycket uppdaterad på bostaden och dess omgivning. Han kan sin sak när han ska företräda en bostad.
Han har en klar modell han jobbar med som ha..."
"Robin är en mäklare som är hjälpsam även om vi som kund inte haft en försäljning eller köp pågående.
En mäklare som är i god tid för sina visningar och mycket uppdaterad på bostaden och dess omgivning. Han kan sin sak när han ska företräda en bostad.
Han har en klar modell han jobbar med som han delger kunden. Kund vet precis när, var, hur saker och ting händer. Vi som kund får snabba återkopplingar hela tiden vad som händer efter visningarna. Om man vill kan viss styling ingå som kan vara till hjälp.
Helt klart en bra mäklare att rekommendera som har det lilla extra.
"
Läs mer
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 28A

03 feb 2022

"Jag och min man rekommenderar Robin om du som vi vill ha en mäklare med ett högt engagemang, lyhörd och målinriktad! Ytterligare bonus är att Robins kollega Johanna stylade hela vår lägenhet, vilket var mycket uppskattat! Att anlita Robin och Johanna håller en mycket hög nivå från början till slu..."
"Jag och min man rekommenderar Robin om du som vi vill ha en mäklare med ett högt engagemang, lyhörd och målinriktad! Ytterligare bonus är att Robins kollega Johanna stylade hela vår lägenhet, vilket var mycket uppskattat! Att anlita Robin och Johanna håller en mycket hög nivå från början till slut, och något som vi är väldigt tacksamma över att vi gjorde. Gävle är privilegierad att ha fått möjligheten och kan ta del av MOHV Gävle vid nästa bostadsaffär, som både säljare och köpare.
Vidare satte vi stort pris på Robins flexibilitet och hans snabba återkoppling till oss under hela processen. Då jag och min man både sålt och köpt mycket i Gävle visste vi precis vilken typ av mäklare vi ville ha, Robin motsvarade alla våra kriterier över förväntan! Allting gick väldigt fort och vips var vår lgh såld, precis som det ska vara! "
Läs mer
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 28A

04 jan 2022

"Robin är väldigt engagerad och driven från första mötet! Han uppfyller det man förväntar sig plus lite till!"
säljare på Brändströmsgatan 1A

14 dec 2021

"Jag rekommenderar varmt Robin!
Robin har nyligen hjälp mig att sälja mitt bostadsrättsradhus. Anledningen till att det var just han som fick mitt uppdrag, var att han var realist utifrån mina förväntningar, kände till området väl och arbetar på ett sätt i hela processen från början till slut som..."
"Jag rekommenderar varmt Robin!
Robin har nyligen hjälp mig att sälja mitt bostadsrättsradhus. Anledningen till att det var just han som fick mitt uppdrag, var att han var realist utifrån mina förväntningar, kände till området väl och arbetar på ett sätt i hela processen från början till slut som tilltalade mig. Det märktes direkt att han var en väldigt erfaren mäklare.
Robin är lyhörd, proffsig, oerhört noggrann och alltid tillgänglig vid frågor. Dessutom väldigt trevlig. Ett plus vid försäljningen var att hans kollega Johanna hjälpte till med stylingen, vilket jag inte förväntat mig från början.
Robin lyckades sälja min bostad till ett mycket bra pris innan den kom ut på öppna marknaden, vilket jag uppskattar mycket."
Läs mer
säljare på Löjtnantsvägen 8A

29 nov 2021

"Robin är en mycket engagerad och seriös mäklare. Han uppfyller det man förväntar sig plus lite till."
säljare på Södra Kansligatan 32

18 okt 2021

"Robin är duktigt på att hålla dig uppdaterad om vad som händer och är alltid tillgänlig. Väldigt engagerad och jobbar hårt för att få hitta spekulanter och få till en bra affär. Är väldigt nöjd med Robins säljprocces som helhet och det blev en snabb och smidig affär till förväntat pris. Har inget..."
"Robin är duktigt på att hålla dig uppdaterad om vad som händer och är alltid tillgänlig. Väldigt engagerad och jobbar hårt för att få hitta spekulanter och få till en bra affär. Är väldigt nöjd med Robins säljprocces som helhet och det blev en snabb och smidig affär till förväntat pris. Har inget mer att önska hos en mäklare och ska definitivt anlita Robin vid eventulla kommande försäljningar."
Läs mer
säljare på Valbogatan 35

16 okt 2021

"Mycket engagerad"
säljare på Sockerbruksgatan 48B

05 okt 2021

"Det känns som försäljningsgaranti o till bra försäljningspris att ha Robin vid rodret som mäklare."
säljare på Fleminggatan 29

29 sep 2021

"Robin Henning är den bästa mäklaren! Så engagerad, målinriktad, lyhörd, ger omedelbar återkoppling, svarar alltid eller ringer upp strax efter. En personlighet som är lätt att tycka om från förta kontakt. Robin Henning kommer alltid att vara mitt första val vid en bostadsaffär. Han är en mäklare ..."
"Robin Henning är den bästa mäklaren! Så engagerad, målinriktad, lyhörd, ger omedelbar återkoppling, svarar alltid eller ringer upp strax efter. En personlighet som är lätt att tycka om från förta kontakt. Robin Henning kommer alltid att vara mitt första val vid en bostadsaffär. Han är en mäklare att lita på, och jag ger högsta poäng till Robin Henning. "
Läs mer
säljare på Femte Tvärgatan 18

27 sep 2021

"Robin är mycket engagerad och har ansträngt sig utöver vad man förväntar sig från en mäklare, både gällande att sälja vår lägenhet och att hitta ett nytt hus. Han arbetar hårt, på vad andra skulle kalla obekväma arbetstider. Visningar kvällstid samt gott om avsatt tid för helgvisning optimerar at..."
"Robin är mycket engagerad och har ansträngt sig utöver vad man förväntar sig från en mäklare, både gällande att sälja vår lägenhet och att hitta ett nytt hus. Han arbetar hårt, på vad andra skulle kalla obekväma arbetstider. Visningar kvällstid samt gott om avsatt tid för helgvisning optimerar att få visa objektet för så många spekulanter som möjligt. Robin har genom hela processen känts personligt engagerad och vi har verkligen kunnat lita på att han håller oss helt uppdaterade och att han alltid är tillgänglig för frågor! Kan verkligen rekommendera å det varmaste! "
Läs mer
säljare på Norra Rådmansgatan 30

27 sep 2021

"Att sälja sin bostad är ett stressmoment. Med Robin som mäklare kan man slappna av och sitta lugnt i båten - han har allt under kontroll. Han är genuint intresserad och engagerar sig därefter. I alla moment går han den där extra milen vilket leder till en mycket hög kvalitet på hela försäljningsp..."
"Att sälja sin bostad är ett stressmoment. Med Robin som mäklare kan man slappna av och sitta lugnt i båten - han har allt under kontroll. Han är genuint intresserad och engagerar sig därefter. I alla moment går han den där extra milen vilket leder till en mycket hög kvalitet på hela försäljningsprocessen. Han återkopplar alla händelser och är alltid tillgänglig för att svara på frågor och diskutera strategier. Med sitt engagemang och stora kunskap bidrar han med mer än det som förväntas ligga i själva mäklaruppdraget. Jag ger honom högsta betyg och rekommenderar honom varmt."
Läs mer
säljare på Södra Stapeltorgsgatan 17A

23 sep 2021

"Robin var mycket engagerad i försäljningen av min bostad. Han kommunicerade mycket bra och var lätt att få tag i om jag hade några frågor. Han gjorde verkligen ett toppenjobb från start till mål. Rekommenderar Robin varmt!"
säljare på Ringgatan 14A

16 aug 2021

"En bärande relation som gav trygghet inför affären. Vi blev ett team och kände delaktighet. "
säljare på Brändströmsgatan 9B

06 aug 2021

"Robin visade stort engagemang, hög energi och tålamod trots att min lägenhet var rent objektivt, svårsåld. Robin gav inte upp och vi diskuterade kontinuerligt hur vi skulle gå till väga och vad som kan göras.
Till slut blev den såld!
Rekommenderar Robin varmt, tror inte jag kunnat hitta en bättr..."
"Robin visade stort engagemang, hög energi och tålamod trots att min lägenhet var rent objektivt, svårsåld. Robin gav inte upp och vi diskuterade kontinuerligt hur vi skulle gå till väga och vad som kan göras.
Till slut blev den såld!
Rekommenderar Robin varmt, tror inte jag kunnat hitta en bättre mäklare i Gävle."
Läs mer
säljare på Brunnsgatan 53A

05 aug 2021

"Robin var toppen! Han var väldigt kommunikativ och ansvarstagande. Han hade mycket god kunskap om området och var väldigt trevlig och bra att ha att göra med."
säljare på Sockerbruksgatan 53

02 aug 2021

"Robin är född mäklare. Väl påläst om bostaden redan vid första mötet. Inte den billigaste mäklaren jag anlitat men med bra strategi för försäljningen var det väl värt det. Om det blir någon mer försäljning i Gävle så finns det numera bara ett alternativ till mäklare, ROBIN!
Mycket nöjd."
"Robin är född mäklare. Väl påläst om bostaden redan vid första mötet. Inte den billigaste mäklaren jag anlitat men med bra strategi för försäljningen var det väl värt det. Om det blir någon mer försäljning i Gävle så finns det numera bara ett alternativ till mäklare, ROBIN!
Mycket nöjd."
Läs mer
säljare på Jägargatan 10A

01 aug 2021

"Tidigare omdömen stämde väl. Trevlig och hjälpsam. Gjorde sitt jobb med stort engagemang och alltid tillgänglig. Riktigt nöjd med Robins insats och rekommenderar honom verkligen! "
säljare på Fleminggatan 20B

22 jul 2021

"Mycket trevlig och proffsig. Fick mig att känna mig mycket trygg inför min försäljning "
säljare på Sjätte Tvärgatan 20

22 jul 2021

"Robin Henning är den bästa mäklaren helt enkelt. En gång Robin alltid Robin."
säljare på Ringgatan 14B

19 jul 2021

"Robin har alla de kvaliteter en mäklare någonsin kan behöva. Rak och precis information, ALLTID tillgänglig och väldigt serviceinriktad. Kommer inte göra bostadsaffärer i Gävle utan Robin han är som en god vän redan efter första kontakten. "
säljare på Per Månsvägen 13B

11 jul 2021

"Robin är otroligt engagerad och gör det jobbet man förväntar sig som både säljare och köpare... och mer därtill! Han läser in sig och tar reda på saker om fastigheten för att kunna svara på frågor till potentiella köpare, något som vi tycker har varit viktigt och sällsynt hos mäklare. Lägg till a..."
"Robin är otroligt engagerad och gör det jobbet man förväntar sig som både säljare och köpare... och mer därtill! Han läser in sig och tar reda på saker om fastigheten för att kunna svara på frågor till potentiella köpare, något som vi tycker har varit viktigt och sällsynt hos mäklare. Lägg till att han alltid är tillgänglig för frågor och håller en uppdaterad under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Robin som mäklare!"
Läs mer
säljare på Kapellvägen 11

30 jun 2021

"Jag har jobbat med flera mäklare och Robin är klart bäst!"
säljare på Vittåsvägen 11A

19 jun 2021

"Mäklaren är lyhörd, engagerad och gör sitt bästa för både köpare och säljare i varje situation som uppstår under en försäljning. Under hela processen är återkopplingen felfri och man kan förvänta sig ett proffsigt arbete och bemötande. Mäklaren tar på sig ansvaret för alla scenarion som uppstår o..."
"Mäklaren är lyhörd, engagerad och gör sitt bästa för både köpare och säljare i varje situation som uppstår under en försäljning. Under hela processen är återkopplingen felfri och man kan förvänta sig ett proffsigt arbete och bemötande. Mäklaren tar på sig ansvaret för alla scenarion som uppstår och ligger steget före, exempelvis gällande inhämtande av nödvändig information samt övrig problemlösning. I jämförelse med andra mäklare vars arbete jag erfarit är denna mäklare den som gör det där lilla extra i varje moment, vilket visar sig i slutresultatet."
Läs mer
säljare på Skarpnäsvägen 4

09 jun 2021

"Extremt nöjd! Har träffat en hel del mäklare genom åren och det finns absolut ingen som har kunnat mätas med Robin. Bra återkoppling, otrolig kunskap, "vass" och bra människokännare! Man blir snabbt bortskämd och ser plötsligt alla andra mäklare som andra klassens spelare "
"Extremt nöjd! Har träffat en hel del mäklare genom åren och det finns absolut ingen som har kunnat mätas med Robin. Bra återkoppling, otrolig kunskap, "vass" och bra människokännare! Man blir snabbt bortskämd och ser plötsligt alla andra mäklare som andra klassens spelare "
Läs mer
säljare på Ekostigen 19F

04 jun 2021

"Robin är en mycket engagerad mäklare. Jobbar dygnets alla timmar för att komma i mål med sitt uppdrag håller ständig kontakt med säljare och uppdaterar om läget. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Södra Skeppargatan 6B

20 maj 2021

"Professionell och engagerad mäklare som jobbar hårt för en lyckad affär med ett högt slutpris.
Han återkopplade och guidade mig som kund genom hela processen på ett väldigt informativt och pedagogiskt vis, och det hela mynnade ut i ett högt slutpris.
Jag är mycket nöjd med Robin som mäklare och..."
"Professionell och engagerad mäklare som jobbar hårt för en lyckad affär med ett högt slutpris.
Han återkopplade och guidade mig som kund genom hela processen på ett väldigt informativt och pedagogiskt vis, och det hela mynnade ut i ett högt slutpris.
Jag är mycket nöjd med Robin som mäklare och rekommenderar honom varmt. "
Läs mer
säljare på Pukslagarvägen 28

14 maj 2021

"Fantastiskt bemötande och lätt att arbeta med."
säljare på Brunnsgatan 84

12 maj 2021

"Väldigt nöjd med insatsen av Robin. Påläst och engagerad. Trevlig och social. En stor tumme upp"
säljare på Fleminggatan 12B

08 maj 2021

"Otroligt bra! Med förvånansvärt hög lokalkännedom och känsla för detaljer levererade Robin en mäklarupplevelse utan dess like. Fullständig återkoppling under hela processen vilket skapade ett mycket personligt och tryggt intryck. Om jag någonsin vill köpa eller sälja en fastighet igen så är det R..."
"Otroligt bra! Med förvånansvärt hög lokalkännedom och känsla för detaljer levererade Robin en mäklarupplevelse utan dess like. Fullständig återkoppling under hela processen vilket skapade ett mycket personligt och tryggt intryck. Om jag någonsin vill köpa eller sälja en fastighet igen så är det Robin jag måste ha!"
Läs mer
säljare på Ekostigen 19F

26 apr 2021

"En mycket trevlig och kunnig mäklare som informerade oss om vad som kunde hända han hade kontakt med oss hela tiden och förklarade mycket bra "
säljare på Kaserngatan 55B

23 apr 2021

"Vi är jättenöjda och glada att vi valde Tohik som mäklare. Alltid kontaktbar och kändes genuin, gjorde allt han kunde för att få en lyckad försäljning. Kommer välja honom igen när det är dags för en ny försäljning.
"
säljare på Brynäsgatan 107

21 apr 2021

"Mycket professionel och duktig mäklare som är rätt man på rätt plats."
säljare på Vittåsvägen 11A

15 apr 2021

"Helgrym mäklare som tar sig tid och är alltid tillgänglig. "
säljare på Sälgsjöslingan 6

22 feb 2021

"Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat denna mäklaren, även rekommenderat honom vidare till familj vänner och bekanta som gått i säljtankar.
Varje gång har han lyckats överträffa våra högt ställda förväntningar när det kommer till
slutpris, tillgänglighet, återkoppling och
engagemang.
Det..."
"Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat denna mäklaren, även rekommenderat honom vidare till familj vänner och bekanta som gått i säljtankar.
Varje gång har han lyckats överträffa våra högt ställda förväntningar när det kommer till
slutpris, tillgänglighet, återkoppling och
engagemang.
Det är lätt att vara mäklare när marknaden är glödhet och allt säljs efter 2 visningar, lika svårt att utvärdera mäklarens insats utav ett sådant utfall, med Robin vet jag som säljare vad jag får oavsett hur snårig försäljningsprocessen blir.
Med sin fleråriga branschkunnighet har han samlat på sig strategier för alla tänkbara scenarion som visat sig fungera i verkligheten gång på gång.
Gävles odiskutabelt bästa mäklare."
Läs mer
säljare på Geodetgatan 30B

20 feb 2021

"Enligt min upplevelse presterade Robin långt över förväntan. Robin är alltid kontaktbar med ett varmt bemötande och stort engagemang. Resultat levererades snabbt och enligt lovat. Han har ett genuint intresse av goda bostadsaffärer vilket märks väldigt tydligt.
Marknadsföringsstrategin hade en t..."
"Enligt min upplevelse presterade Robin långt över förväntan. Robin är alltid kontaktbar med ett varmt bemötande och stort engagemang. Resultat levererades snabbt och enligt lovat. Han har ett genuint intresse av goda bostadsaffärer vilket märks väldigt tydligt.
Marknadsföringsstrategin hade en tydlig plan med goda resonemang som är anpassade till lokala förhållanden.
Innan och vid försäljningen upplevde jag att han gjorde sitt yttersta för att leverera. Jag är helt övertygad om att det pris jag fick för min bostad inte hade varit möjlig utan Robins driv och engagemang."
Läs mer
säljare på Södra Slottsgatan 22A

29 jan 2021

"Robin med några ord: Professionell, engagerad, informativ, målinriktad, grundlig, strategisk, marknadsförare, lättillgänglig, trevlig, slutförare.
Vår säljresa mha Robin: Hade genom bekant som framgångsrikt sålt lägenhet hört talas om mäklaren Robin och blivit rekommenderad honom. Gjorde därmed ..."
"Robin med några ord: Professionell, engagerad, informativ, målinriktad, grundlig, strategisk, marknadsförare, lättillgänglig, trevlig, slutförare.
Vår säljresa mha Robin: Hade genom bekant som framgångsrikt sålt lägenhet hört talas om mäklaren Robin och blivit rekommenderad honom. Gjorde därmed egen eftersökning inklusive att stämma träff för samtal med Robin, och fick ta del av hans grundliga och väl genomarbetade strategi för marknadsföringen av den fastighet vi önskade sälja. Robin hade även gjort ett bra förarbete angående kringliggande faktorer viktiga kopplat till värderingen av bostaden. Robin gav ett mycket professionellt, engagerat och målinriktat intryck, och att han som vår mäklare dessutom skulle komma att bli lättillgänglig.
Efter vårt möte med Robin bestämde vi oss att ”honom skall vi ha”.
Det goda intrycket bibehölls genom hela samarbetet, Robin visade stort engagemang, gav löpande information, snabba svar och återkoppling till oss, och Robins fokus ledde till en lyckad försäljning för oss. Vi hade 17 sällskap på första visningen och skrev kontrakt med mycket glada och nöjda köpare två dagar senare. Det är ett resultat av att Robin verkligen tar sig ann sitt uppdrag och jobbar strategiskt för att få intresserade spekulanter.
Går du i säljtankar? Vår rekommendation: Anlita Robin!"
Läs mer
säljare på Norra Falltä 35

13 jan 2021

"Robin är en mycket professionell, engagerad och målinriktad mäklare som är lättillgänglig och punktlig. Jag har gjort affärer med ett flertalet mäklare men inte varit i närheten av lika nöjd med någon som jag är med Robin, Robin kommer nu alltid att vara mitt förstahandsval till mäklare. "
"Robin är en mycket professionell, engagerad och målinriktad mäklare som är lättillgänglig och punktlig. Jag har gjort affärer med ett flertalet mäklare men inte varit i närheten av lika nöjd med någon som jag är med Robin, Robin kommer nu alltid att vara mitt förstahandsval till mäklare. "
Läs mer
säljare på Topasvägen 17H

29 dec 2020

"Med en mer segsåld lägenhet än vad alla inblandade väntat så har ändå Robin funnits med gott angagemang och tillgänglighet.
Lägenheten blev såld(!) men såklart mitt i mellandagarna. Det stoppade inte Robin att vara lika lättillgänglig som tidigare."
säljare på Femte Tvärgatan 17B

04 dec 2020

"Robin var en av fem mäklare jag träffade inför min lägenhetsförsäljning. Vid första mötet gav han ett mycket gott intryck som bibehölls genom hela samarbetet. Under hela arbetet gav Robin ett fint engagemang som ledde till en lyckad försäljning"
säljare på Övre Arbetshusgatan 50

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
1
Fritidshus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
26 015 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 104 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
98 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 97 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 106 säljare

Robin på kartan.

256 tidigare annonser
2 bostäder till salu
107 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 250 000 kr
3 rum, 79,5 m²
28 481 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 557 kr/mån
1 775 000 kr
2 rum, 54 m²
32 870 kr/m²
Lägenhet, Gävle
3 124 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Söder
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 1 175 000 kr
2 105 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 30 000 kr
2,5 rum, 68,1 m²
Utropspris: 2 075 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har aldrig träffat en lika engagerad mäklare som Robin. Han jobbar hårt, är påläst och det känns verkligen att han gör allt han kan för att sälja bostaden. När det var lite skakigt på fastighetsmarknaden kändes det tryggt att ha en bra mäklare."
3 420 000 kr
Radhus Sörby
+ 445 000 kr
5 rum, 108 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi anlitade Robin till vår föregående försäljning som vi bedömde svårsåld. Efter en lyckad försäljning var det ingen tvekan om att vi ville att Robin skulle sälja nu när det blev dags igen.
Robin var ett mycket bra stöd i allt från värdering av bostaden, stöd vid vårt letande av nästa bostad, och under försäljningen. Han hjälpte oss förbereda allt och vi kunde sen snabbt komma ut på marknaden och snabbt få ett avslut så vi kunde gå vidare med att räkna ner till flytten.
Till skillnad från en del andra mäklare som verkar förlita sig på att diverse bostadssajter gör jobbet år dem, har Robin alltid en tydlig plan vid försäljning och lägger ner mycket arbete för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Och det blev det verkligen även denna gång!"
Slutpris saknas
Lägenhet Söder
1 rum, 23 m²
Utropspris: 850 000 kr
570 000 kr
Fritidshus Västerbo
+ 75 000 kr
3 rum, 45 m²
Utropspris: 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Då Robin tidigare under våren tog hand om försäljningen av vår bostadsrätt var valet av mäklare enkelt när vi bestämde oss för att sälja vårt fritidshus! En mer målinriktad, flexibel och hårt arbetande mäklare som ALLTID är tillgänglig är en underdrift, om vi ska försöka beskriva Robin. Hela processen från början till slut gick fort utan att tumma det minsta på kvaliteten.
Ett stort plus och tack till Johanna som stylade hela vårt fritidshus, och inte minst fotografen som tog så fina bilder och fångade känslan.
Återigen TACK för ditt otroliga engagemang Robin! Vi rekommenderar Robin starkt om ni går i köp- och/eller säljtankar."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.