Robin Heimberger

Profilbild för Robin Heimberger
Säljarfavorit
Robin Heimberger
4.9 / 5
(124 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
23 st
113 275 000 kr

Bakgrund

Robin Heimberger jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2014-09-08. Robin har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Robin har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 137 680 000 kr.

Presentation

Från dess att Robin startade sin mäklarkarriär så har han fokuserat helhjärtat på att sätta både köpare och säljare i fokus. Varje uppdrag ser Robin som en ny utmaning och brinner för att göra sina kunder nöjda. Där andra ser problem så ser Robin lösningen och gör allt för att överträffa både köpare samt säljarens förväntningar. Ska du sälja din bostad så kontaktar du Robin Heimberger för bästa tänkbara service och engagemang.

Mäklarbyrå


Säljare om Robin.

30 nov 2021

"Jag både sålde och köpte ny bostad. Robin hjälpte mig med hela processen, var tydlig och engagerad från start, och är väldigt kunnig inom området (lilla Essingen) där jag ville bo kvar.
Robin växte ju längre in i processen vi kom, och det kändes mycket tryggt att jobba med Robin som alltid återkopplade snabbt. Han visade genuint intresse, och guidade mig igenom både köp och säljprocessen på ett proffsigt sätt utan att någon gång vara påtryckande.
Jag skulle absolut rekommendera Robin för att hjälpa dig med försäljning (eller köp) av bostad."
säljare på Essinge Brogata 23

07 nov 2021

"Robin är en väldigt proffsig, engagerad, kunnig, serviceorienterad och okomplicerad person och mäklare som gjorde hela min bostadsförsäljning mycket smidig och lyckad. Jag är väldigt nöjd och skulle anlita Robin igen!"
säljare på Strålgatan 8

05 nov 2021

"toppen"
säljare på Essinge Brogata 39

26 okt 2021

"Positiv, lyhörd och ambitiös, Robin är väldigt lätt och trevlig att samarbeta med. Innan vi valde mäklare var vi på en av hans visningar och fick ett jättebra intryck, han såg hela rummet och erfarenheten lös igenom. Totalt träffade vi tre mäklare och valde Robin baserat på vår magkänsla, han kändes mest driven och taggad. Hela processen var smidig, tydlig och enkel, vi fick även ett fantastiskt resultat. Om du går i säljtankar rekommenderar vi Robin Heimberger starkt."
säljare på Arkitektvägen 13

18 okt 2021

"Robin överträffade mina högt ställda förväntningar. Han har ett professionellt arbetssätt, är oerhört engagerad, driven och kompetent.
Jag kan varmt rekommendera att anlita honom vid en försäljning!
"
säljare på Primusgatan 94

18 okt 2021

"Mycket bra vägledning och hantering av både köp av ny lgh och försäljning av gammal lgh. "
säljare på Disponentgatan 4

05 okt 2021

"Jag bestämde mig för att sälja min bostad och jag kontaktade då 4 olika mäklarbyråer för att försäkra mig om att jag valde rätt mäklare. Jag valde Robin Heimberger eftersom att det kändes bäst från första sekund. Robin var den mest drivna mäklaren av alla och kunde förklara processen på ett tydligt och enkelt sätt för mig som aldrig sålt en lägenhet tidigare. Tack vare Robin fick jag ett kanonpris och jag kan starkt rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad. Nästa gång jag ska sälja kommer jag kontakta Robin direkt."
säljare på Kinnekullevägen 39

04 okt 2021

"Robin var för oss ett självklart val då vi blev rekomenderade att anlita honom av en god vän. Robin hade stenkoll på allt och vi kände oss helt trygga med honom.
Han har ett jäkla driv och vill både säljaren och köparens bästa!
Han var ett fantastiskt bollplank även när vi letade ny bostad. Han tog sig tid för oss och var alltid tillgänglig!
Mvh 2 riktigt nöjda säljare. "
säljare på Strömkarlsvägen 87

02 okt 2021

"En person som är lätt att tycka om. Sjukt bra kommunikation och duktig på sin sak. Rekommenderas starkt. "
säljare på Essinge Brogata 12

22 sep 2021

"Jag använda Robin för en försäljning på Lilla Essingen. Vi hade gott om tid till förberedelse vilket rekommenderas. Robin var väldigt tydlig i hur processen kring försäljningen ser ut och vilka valmöjligheter vi som team har. Har var väldigt lätt att kommunicera med och snabb att svara på frågor samt avrapportering i samband med visning. Robin har väldigt god lokalkännedom och kontakt med många potentiella köpare, speciellt på Essingen. Jag valde en ersättningsmodell med trappa (kick) vilket gav en extra sporre och såklart även utdelning för mäklaren. Slutpris blev över förväntan och värdering. "
säljare på Primusgatan 102

16 sep 2021

"Mycket trevlig och kompetent mäklare.
Den totala arvodesnivån i förhållande till insatsen är något för hög."
säljare på Essinge Brogata 22

15 sep 2021

"Otroligt nöjd med Robins insats! Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Essingetorget 40

14 sep 2021

"Kunnig, tillmötesgående och effektiv."
säljare på Eknäsvägen 6C

14 sep 2021

"Robin var engagerad genom hela processen är en väldigt trevlig person."
säljare på Essinge Brogata 5

14 sep 2021

"Allt har fungerat toppenbra och vi är jättenöjda med priset vi fick för våran 2a i Bromma. "
säljare på Barrstigen 22

14 sep 2021

"Robin är väldigt engagerad och riktigt bra mäklare som har en personlig approach som jobbar för ett gemensamt mål både för säljare och köpare!
3 tummar upp av 2 möjliga!"
säljare på Essinge Brogata 39

11 aug 2021

"Upplevde Robin som mycket kompetent, driven och var supernöjd med honom som mäklare."
säljare på Disponentgatan 2

24 jun 2021

"Robin är en mycket duktig och hängiven mäklare. Topp på allt!"
säljare på Elias Lönnrots väg 29

01 jun 2021

"Rekommenderar starkt Robin som mäklare.
Oerhört proffesionellt hanterat alltihop.
Konstant tillgänglig och hjälpsam, samt såg till att hålla mig uppdaterad till minsta detalj.
Kände mig trygg under hela processen och vet definitivt vem jag ska vända mig nästa gång jag är i behov av mäklare.
Tack Robin!
// Jessica "
säljare på Essinge Brogata 5

01 jun 2021

"Toppen . Han tog hand om precis allt . Rekommenderas starkt . "
säljare på Stångjärnsvägen 12

24 maj 2021

"Så nöjd! Rekommenderar varmt försäljning av bostad med Robin! "
säljare på Stopvägen 91

18 maj 2021

"Jag valde Robin som mäklare för min försäljning på lilla Essingen, eftersom han troligen sålt flest lägenheter på ön och har påvisat ett otroligt, driv och engagemang.
Jag fick värdefulla tips på vad som behövde åtgärdas och fixas till inför visningen. Den behövde inte ske, eftersom Robin kontaktade samtliga spekulanter och vi sålde lägenheten fem dagar innan visning!"
säljare på Strålgatan 47

04 maj 2021

"Vi är jättenöjda med Robins insats! Vi har fått väldigt fint bemötande, täta uppdateringar och upplever att Robin jobbat stenhårt för att göra oss nöjda."
säljare på Essinge Brogata 5

03 maj 2021

"Vi vill tacka Robin för en smidig försäljning av vår lägenhet! "
säljare på Spångavägen 42

21 apr 2021

"Jag använde Robin som mäklare för andra gången när jag sålde nu i Bromma. Mycket duktig och trevlig mäklare, som både jag, som säljare, och köparen känner sig trygga med."
säljare på Klädesvägen 38

18 apr 2021

"Vi kunde inte vara mer nöjda, Robin är verkligen en toppenmäklare!"
säljare på Asplundsvägen 1

16 apr 2021

"Robin Heimberger är väldigt bra, enkel att ha att göra med. Höll mig uppdaterad, och lättillgänglig under resans gång. Jag är mycket nöjd!
Med vänlig hälsning,
Mats"
säljare på Tunnlandsvägen 43

15 apr 2021

"Robin är toppen. Väldigt engagerad och bra på sitt jobb. Jag är supernöjd!"
säljare på Brålunden 12

24 mar 2021

"Efter att först ha anlitat en annan mäklare - som inte lyckats få lägenheten såld till ett rimligt pris - så vände vi oss till Robin efter rekommendation från en vän. Det ska tilläggas att situationen var något stressad då jag och min partner redan köpt en ny lägenhet.
Robin gjorde entré i vårat liv och visade redan från första sekund att han har koll på marknaden och sitt yrke. Han skissade snabbt upp en plan och strategi, som han höll sig till hela vägen fram till försäljning.
Robin är väldigt professionell och ligger alltid steget före. Inget lämnas åt slumpen och han höll oss säljare väl uppdaterade. Han är en riktigt duktig säljare och lyckas göra både säljare och köpare nöjda.
Rekommenderar starkt Robin."
säljare på Essinge Brogata 10

19 mar 2021

"Robin har under hela säljprocessen visat en professionalitet utöver det vanliga. För oss har Robins stora engagemang och lyhördhet varit enormt uppskattat. Under hela säljprocessen har en känsla av ”team” vuxit fram. Kort och gott, Robin kan sitt jobb och han gör det bra. Vi har känt oss väldigt trygga under hans ledning. "
säljare på Mariehällsvägen 22

07 mar 2021

"Robin var lyhörd för våra behov, snabb med uppdatering och kunnig i alla sakfrågor. Vi skulle absolut välja honom igen i framtiden!"
säljare på Essinge Brogata 5

01 mar 2021

"Robin sålde min lägenhet innan den gått ut till försäljning och till ett bra pris. Han var väldigt bra i kommunikationen och höll mig ständigt uppdaterad. Rekommenderar verkligen Robin! "
säljare på Arkitektvägen 6

18 feb 2021

"Mycket kompetent"
säljare på Luxgatan 6

26 jan 2021

"Robin är en supertrevlig och duktig mäklare!"
säljare på Essinge Brogata 22

26 nov 2020

"Som mäklare har Robin den balansen mellan erfarenhet och driv som många andra mäklare saknar, en ovärderlig egenskap i sammanhanget. Då har jag också erfarenhet av relativt många mäklare. Med det sagt blev utfallet som kan förväntas av en toppmäklare. Snabbt, smidigt och rekordpris. Inget onödigt säljsnack, raka puckar och oförskämt bra kommunikation om allt som händer under processen. Tack Robin, vi syns vid nästa försäljning!"
säljare på Strålgatan 8

16 nov 2020

"Vi är jätte nöjda med Robins insats!"
säljare på Limonitvägen 6

18 okt 2020

"Jag både köpte och sålde med Robin och är mycket nöjd med hans insats som mäklare. Robin var lyhörd, och kändes som någon man kunde lita på. Han hade stor kunskap om området och fick mig som både säljare och köpare att känna mig trygg med både försäljning och köp."
säljare på Essinge Brogata 39

16 okt 2020

"Robin var jätteproffsig och hjälpsam. Rekomenderas.
"
säljare på Disponentgatan 2

09 okt 2020

"Robin såg marknadspotentialen i vår bostad och hjälpte oss att finna den rätta köparen. Jag köpte bostaden av honom och fick ett väldigt intryck och med det vann han mitt förtroende att också få sälja min bostad. Det var en affär som ändrade hela spelet!"
säljare på Arkitektvägen 3

24 sep 2020

"Robin sålde min 2a i Annedal med bravur.
Han satte rätt förväntningar på slutpriset och hade ett fullt rimligt arvode.
Robin höll mig uppdaterad under hela processen och var väldigt lätt att få kontakt med vid frågor och funderingar.
En snabb och enkel försäljning helt enkelt.
Jag rekommenderar verkligen förtroende ingivande Robin."
säljare på Tomtebobarnens gata 7

24 sep 2020

"Mycket tillmötesgående och samarbetsvillig.
Lätt att få tag på även på kvällstid "
säljare på Dartanjangs gata 62

17 sep 2020

"Vi är väldigt nöjda med Robin! Mycket trevlig, flexibel och tillmötesgående och hjälpte oss att maxa vinsten från försäljningen. Kommer helt klart ta hjälp av Robins tjänster i framtiden! Lätt att ha att göra med och alltid glad!"
säljare på Riksbyvägen 11

03 sep 2020

"Det bra:
Robin Heimberger är en driven mäklare som lyckas kombinera hög tillänglighet och flexibilitet med att samtidigt vara familjefader. Ganska imponerade. Han är socialt kompetent och är trevlig. Han kan ta och engagera ett vitt spektrum folk, även lite negativa, detaljorienterade och pratglada småkonstiga, oroliga personer som jag.
Skulle jag sälja lägenheten igen så skulle jag välja Robin igen.
Vad kan Robin göra bättre till nästa gång?
- Känna till att Swedbank bara erbjuder lånefördelar om du köper via Fastighetsbyrån, inte säljer via dem.
- Fixa en bättre annons direkt från start. Både text och planritning. Se till att grejer som inte ska ritas in i planritningen inte blir just det, inritade.
- I vad jag tror är ren självbevarelsedrift har Robin anammat en förmåga att alldeles för jäktigt / snabbt dra sig undan efter visningar. Jag hade gärna sett att han stannat lite längre efter visningar. Jag sålde mitt i coronatidernas värsta period och var orolig. Då hade en liten längre pratstund hjälpt med det.
Men som sagt, Robin är bra och jag hade valt honom igen. Välj honom du också!
"
säljare på Alpvägen 10

19 aug 2020

"Supernöjd med Robin! Tog sig tid och kändes väldigt engagerad! "
säljare på Strålgatan 35

03 jul 2020

"Robin always response fast to our questions and requests throughout the whole selling process. He also offers his help to look into apartments that we wanted to buy and gives his advice. We are very pleased with his communication and service level together with his professional knowledge. We will definitely recommend him for anyone who is considering to find a broker!"
säljare på Strålgatan 12

14 maj 2020

"Gillade speciellt att Robin tog tag i en slutförhandling med högsta budgivaren för att hitta ett slutpris som vi kunde acceptera."
säljare på Strålgatan 8

04 maj 2020

"Robin utförde jobbet galant och fanns alltid tillgänglig för diskussion. Slutresultatet kunde inte blivit bättre."
säljare på Strålgatan 33

24 apr 2020

"Grym duktig mäklare, han är en tillgång för mäklarfirman han jobbar på."
säljare på Karlsbodavägen 44

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
137 680 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
118 av 121 säljare
Robin satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 122 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 123 säljare
Robin var tydlig och höll mig uppdaterad
123 av 123 säljare

Robin på kartan.

387 tidigare annonser
3 bostäder till salu
124 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 45 m²
55 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 901 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 53,5 m²
47 075 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 038 kr/mån
2 500 000 kr
1 rum, 26 m²
96 153 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 561 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 600 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen - Kungsholmen
+ 350 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag både sålde och köpte ny bostad. Robin hjälpte mig med hela processen, var tydlig och engagerad från start, och är väldigt kunnig inom området (lilla Essingen) där jag ville bo kvar.
Robin växte ju längre in i processen vi kom, och det kändes mycket tryggt att jobba med Robin som alltid återkopplade snabbt. Han visade genuint intresse, och guidade mig igenom både köp och säljprocessen på ett proffsigt sätt utan att någon gång vara påtryckande.
Jag skulle absolut rekommendera Robin för att hjälpa dig med försäljning (eller köp) av bostad."
2 875 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 380 000 kr
1 rum, 42 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
9 100 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen - Kungsholmen
3 rum, 83 m²
Utropspris: 9 100 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen - Kungsholmen
+ 55 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"toppen"
Slutpris saknas
Lägenhet Stora Essingen - Kungsholmen
4 rum, 77 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.