Robert Sundström

Profilbild för Robert Sundström
Säljarfavorit
Robert Sundström
5.0 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
29 st
113 245 000 kr

Bakgrund

Robert Sundström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-06-10. Robert har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2022. Robert har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 131 705 000 kr.

Presentation

- Årets Rookie Svenska Mäklarhuset 2020

Att sälja sin bostad är för många en av de största affärerna i livet. Jag skräddarsyr därför varje försäljning utefter den aktuella marknaden, din situation, dina önskemål och präglar affären av ett stort engagemang och vilja att nå det absolut högsta slutpriset.

Jag är född och uppvuxen i Luleå och har alltid haft en enorm passion för försäljning och service. Slå mig gärna en signal så berättar jag mer över en kopp kaffe.

Säljare om Robert.

23 jun 2022

"Otroligt imponerad av Roberts engagemang och proffessionalitet under hela försäljningsprocessen!
Stötte först på Robert i samband med att jag och sambon letade bostad. Robert tog sig då tiden att under kvällstid anordna privatvisningar på flera objekt vi var intresserade av, där vi tillslut föll..."
"Otroligt imponerad av Roberts engagemang och proffessionalitet under hela försäljningsprocessen!
Stötte först på Robert i samband med att jag och sambon letade bostad. Robert tog sig då tiden att under kvällstid anordna privatvisningar på flera objekt vi var intresserade av, där vi tillslut föll för en underbar lägenhet i Råsunda.
Efter det mötet kändes det självklart att låta Robert sköta försäljningen av min lägenhet.
Trots räntehöjningar och oro i omvärlden lyckades Robert nå ett slutpris jag verkligen var nöjd med, något som speglar hans engagemang och målmedvetenhet som mäklare.
Finns bara positiva saker att säga om Robert och teamet på SkandiaMäklarna så jag kommer definitivt anlita honom i kommande bostadsaffärer!
"
Läs mer
säljare på Hamngatan 26

22 jun 2022

"Jag hade tur som träffade Robert. "Plötsligt händer det""
säljare på Virebergsvägen 3

22 jun 2022

"Bästa mäklaren i Solna! "
säljare på Blomgatan 16

27 maj 2022

"Robert gav bra stöd under hela försäljningsprocessen. Han har varit lätt att sammarbeta med och givit bra tips och råd både inför visning och under budgivning. Jag upplevde att han verkligen arbetade hårt under budgivningen för att få ett så högt slutpris som möjligt."
"Robert gav bra stöd under hela försäljningsprocessen. Han har varit lätt att sammarbeta med och givit bra tips och råd både inför visning och under budgivning. Jag upplevde att han verkligen arbetade hårt under budgivningen för att få ett så högt slutpris som möjligt."
Läs mer
säljare på Näckrosvägen 25

25 maj 2022

"Robert fick uppdraget att sälja vår lägenhet en fredag kl 16. Kl 23 samma kväll skickade vi bilder på lägenheten från egen fotograf. På lördagsförmiddagen hade Robert fått upp en annons på mäklarhusets hemsida. Under hela lördagen ringde han de sällskap som varit på en annan av hans visningar i s..."
"Robert fick uppdraget att sälja vår lägenhet en fredag kl 16. Kl 23 samma kväll skickade vi bilder på lägenheten från egen fotograf. På lördagsförmiddagen hade Robert fått upp en annons på mäklarhusets hemsida. Under hela lördagen ringde han de sällskap som varit på en annan av hans visningar i samma fastighet någon/några veckor tidigare. På söndagen hade han fått ihop 5 sällskap som kom på en ”förvisning” och på måndagen en budgivning som han kramade ut det mesta ur. På tisdagen, fyra dygn efter starten på uppdraget var det påskrivet. Under hela processen höll Robert oss uppdaterade om vad som hände och lät oss vara med och tycka till om strategiska beslut så känslan hela tiden var att vi som säljare satt i förarsätet. Således mycket angenäm upplevelse att låta Robert Sundström sälja våran lägenhet!"
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 8

23 maj 2022

"Robert är en strålande mäklare - han är tillgänglig och inlyssnande, alltid ett eller två steg före, han har ett skarpt öga för detaljer och vägleder sin säljare med stor trygghet under hela försäljningsprocessen. Robert visade stort engagemang och många delar i rådgivningen var personligt anpass..."
"Robert är en strålande mäklare - han är tillgänglig och inlyssnande, alltid ett eller två steg före, han har ett skarpt öga för detaljer och vägleder sin säljare med stor trygghet under hela försäljningsprocessen. Robert visade stort engagemang och många delar i rådgivningen var personligt anpassade. Inte nog med att Robert är en skicklig mäklare, det var enkelt och roligt att samarbeta med honom. Robert har det lilla extra, vilket är otroligt viktigt för en lyckad försäljning! "
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 8

20 maj 2022

"När det var dags att sälja min bostadsrätt träffade jag tre mäklare. Robert var en av dessa. På grund av sitt stora engagemang så stack Robert ut och jag bestämde mig för att anlita honom.
Under processens gång skedde dramatiska förändringar på bostadsmarknaden. Då förutsättningarna ändrades s..."
"När det var dags att sälja min bostadsrätt träffade jag tre mäklare. Robert var en av dessa. På grund av sitt stora engagemang så stack Robert ut och jag bestämde mig för att anlita honom.
Under processens gång skedde dramatiska förändringar på bostadsmarknaden. Då förutsättningarna ändrades snabbt så blev köparna mer avvaktande och många objekt som liknade mitt förblev osålda. Trotts detta lyckades Robert få min lägenhet såld och till ett pris som känns bra för mig.
Min upplevelse är att Roberts arbete som mäklare präglas av professionalism, kunnande och driv. Jag skulle anlita Robert igen och rekommenderar dig att göra detsamma.
#saljmedsundstrom"
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 8

20 maj 2022

"Vi var supernöjda med Roberts insats och resultat!
Förutom att han lyckades sälja för REKORDPRIS i vårt område trots en orolig marknad så var han alltid tillgänglig för frågor och diskussioner, samt gav riktigt bra tips och råd under hela processen. Han lyssnar på ens tankar, samtidigt som han b..."
"Vi var supernöjda med Roberts insats och resultat!
Förutom att han lyckades sälja för REKORDPRIS i vårt område trots en orolig marknad så var han alltid tillgänglig för frågor och diskussioner, samt gav riktigt bra tips och råd under hela processen. Han lyssnar på ens tankar, samtidigt som han bidrar med sin expertis. I en bra marknad kan dom flesta sälja, men i en sämre marknad är valet av mäklare helt avgörande, och där står Robert definitivt ut! "
Läs mer
säljare på Blomgatan 16

11 apr 2022

"Robert är en stjärna! Vi har sålt vår bostad med honom tidigare och han fortsätter leverera med fantastisk service. Han har något extra, glöden och drivet att göra det bästa för både säljare och köpare. Vi har alltid varit otroligt trygga när vi har lagt vår bostad i händerna på honom och resulta..."
"Robert är en stjärna! Vi har sålt vår bostad med honom tidigare och han fortsätter leverera med fantastisk service. Han har något extra, glöden och drivet att göra det bästa för både säljare och köpare. Vi har alltid varit otroligt trygga när vi har lagt vår bostad i händerna på honom och resultatet har blivit bättre än vad vi någonsin vågat drömma om. Han har fantastisk närvaro och är så engagerad från start till mål. Vi kommer aldrig välja en annan mäklare. Jag rekommenderar Robert till alla!"
Läs mer
säljare på Götgatan 114

02 apr 2022

"Mycket nöjd med Roberts insats. Lugn och trygg i sin roll med bra och konkreta tips och råd. Engagerad i hela processen, där jag upplevde att samtliga delar var personligt anpassade. "
säljare på Mauritz Stillers väg 6

31 mar 2022

"Robert gjorde ett fantastiskt bra och proffsigt jobb med försäljningen av min bostad. Enormt professionell och ödmjuk"
säljare på Postgränd 2

31 mar 2022

"Robert har varit ovärderlig från början till slut i hela processen! Lyhörd, starkt engagemang och tillgänglig. Hade inte kunnat tänkt oss en bättre mäklare!"
säljare på Solnavägen 55

31 mar 2022

"Robert gjorde ett jättebra jobb!! Han sålde min bostad för rekordpris. Jag skulle verkligen använda mig av Robert igen! En smidig och proffsig försäljning. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Armégatan 11A

31 mar 2022

"En riktig bra mäklare"
säljare på Krysshammarvägen 38

31 mar 2022

"Fick väldigt bra bemötande från dag ett. Jag fick en värdering som kändes rimlig, men med mål som var bättre än väntat, detta mål uppfylldes. Mäklaren har även bra team på kontoret som är behjälpliga vid frågor om mäklaren skulle vara uppdatagen."
säljare på Solgatan 34

31 mar 2022

"Väldig professionell skött och duktig på det han gör. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och hela processen som har gått smidigt."
säljare på Hasselstigen 4

20 mar 2022

"Robert är en professionell och lyhörd mäklare som överträffar alla förväntningar! Vi köpte våran lägenhet via honom och när det var dags att sälja var det ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle anlita. Robert jobbar strukturerat, målmedvetet och med en bra förståelse för säljprocessen. Robert ö..."
"Robert är en professionell och lyhörd mäklare som överträffar alla förväntningar! Vi köpte våran lägenhet via honom och när det var dags att sälja var det ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle anlita. Robert jobbar strukturerat, målmedvetet och med en bra förståelse för säljprocessen. Robert överträffade alla våra förväntningar med hög marginal. Går du i säljtankar är det självklara valet Robert enligt oss! "
Läs mer
säljare på Skytteholmsvägen 5B

13 mar 2022

"Robert var engagerad från första samtalet, gav allt för att göra både säljare och köpare nöjda!
Ett rent nöje att samarbeta med Robert, rekommenderar!"
säljare på Klövervägen 3

10 mar 2022

"Vi är mycket nöjda med valet av Robert som mäklare och kan definitivt rekommendera honom till er som funderar på att sälja.
Han gjorde vår bostadsförsäljning till en mycket smidig process för vår del och med ett slutpris som vi är mycket nöjda med. Han höll oss uppdaterade genom hela processen o..."
"Vi är mycket nöjda med valet av Robert som mäklare och kan definitivt rekommendera honom till er som funderar på att sälja.
Han gjorde vår bostadsförsäljning till en mycket smidig process för vår del och med ett slutpris som vi är mycket nöjda med. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och kom med bra råd när vi bad om det.
Förutom engagemanget och professionaliteten är han också väldigt trevlig och ödmjuk som person. Hoppas att vi får möjligheten att anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 9

09 mar 2022

"Jag fick ett bra första intryck av Robert vid visning av en annan lägenhet och tog därför kontakt för försäljning av min egen, och jag kan inte tänka mig ett bättre val av mäklare. Robert var engagerad och driven hela processen, svarade på frågor så man förstod, transparent och la fram korten på ..."
"Jag fick ett bra första intryck av Robert vid visning av en annan lägenhet och tog därför kontakt för försäljning av min egen, och jag kan inte tänka mig ett bättre val av mäklare. Robert var engagerad och driven hela processen, svarade på frågor så man förstod, transparent och la fram korten på borden så man kände sig trygg i förutsättningarna man hade. Det märktes att han älskade sitt jobb och hur passionerad han var för mäklande, vilket till slut ledde till en affär jag kunde känna mig nöjd med. Stark rekommendation alla dagar i veckan."
Läs mer
säljare på Fyrgränd 4

07 mar 2022

"Superbra mäklare som vi varmt rekommenderar "
säljare på Parkvägen 21

06 mar 2022

"Jag är väldigt nöjd med Robert som mäklare!
Robert la väldigt mycket tid på att försäljningen och allt runtomkring skulle gå så smidigt som möjligt. Eftersom jag inte var i Solna under försäljningen så var det mycket praktiskt som Robert fixade runt lägenheten. Det gjorde att jag sparade mycket ..."
"Jag är väldigt nöjd med Robert som mäklare!
Robert la väldigt mycket tid på att försäljningen och allt runtomkring skulle gå så smidigt som möjligt. Eftersom jag inte var i Solna under försäljningen så var det mycket praktiskt som Robert fixade runt lägenheten. Det gjorde att jag sparade mycket tid och slapp resa till Stockholm för att ordna med praktiska saker. Innan jag valde mäklare träffade jag många olika mäklare och jag är väldigt nöjd med mitt val!"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 45

02 mar 2022

"Supernöjd! Robert är en fantastiskt duktig mäklare och en väldigt ödmjuk och trevlig person. Varma rekommendationer från oss! "
säljare på Förrådsgatan 7

23 feb 2022

"Robert har varit engagerad i hela processen, lyssnade på mina behov som säljare och hanterade oväntade händelser lösningsorienterat och snabbt. Jag har känt mig trygg hela vägen och är nöjd med priset. Kan verkligen rekommendera Robert!"
säljare på Infanterigatan 11

21 jan 2022

"Jag har haft några mäklare genom åren där ingen har överträffat mina förväntningar, sen har vi Robert. En sympatisk person som är trivsam att ha att göra med, en handlingskraftig mäklare som lägger korten på bordet och bjuder in en på resan mot försäljning. Jag kunde inte hittat en bättre mäklare..."
"Jag har haft några mäklare genom åren där ingen har överträffat mina förväntningar, sen har vi Robert. En sympatisk person som är trivsam att ha att göra med, en handlingskraftig mäklare som lägger korten på bordet och bjuder in en på resan mot försäljning. Jag kunde inte hittat en bättre mäklare för min bostadsförsäljning. Väljer du Robert hamnar du i trygga händer. Tack för allt Robert!"
Läs mer
säljare på Råsundavägen 75

21 jan 2022

"Jättenöjd med mitt mäklarval! Robert gjorde ett utmärkt jobb under hela säljprocessen, vilket resulterade i ett slutpris långt över mina förväntningar. Han var förtroendeingivande och engagerad från början till slut. Därtill väldigt kunnig och hjälpsam med både små och stora frågor.
Stort tack f..."
"Jättenöjd med mitt mäklarval! Robert gjorde ett utmärkt jobb under hela säljprocessen, vilket resulterade i ett slutpris långt över mina förväntningar. Han var förtroendeingivande och engagerad från början till slut. Därtill väldigt kunnig och hjälpsam med både små och stora frågor.
Stort tack för ett strålande arbete! "
Läs mer
säljare på Charlottenburgsvägen 32C

14 jan 2022

"very good :)"
säljare på Arrendevägen 5

09 jan 2022

"Otroligt nöjd med mitt val av mäklare! Robert är en härlig och genuin kille som tog sin tid att lyssna in mina önskemål och behov. Han överträffade mina förväntningar på slutpriset av min lägenhet och dessutom innan visning. Kan inte annat än tacka Robert för en fantastisk insats!"
"Otroligt nöjd med mitt val av mäklare! Robert är en härlig och genuin kille som tog sin tid att lyssna in mina önskemål och behov. Han överträffade mina förväntningar på slutpriset av min lägenhet och dessutom innan visning. Kan inte annat än tacka Robert för en fantastisk insats!"
Läs mer
säljare på Tallgatan 15

08 jan 2022

"Robert är inte bara en trevlig, hederlig och god människa med hjärtat på rätt ställe, han är dessutom en fantastisk mäklare! Han höll oss ständigt uppdaterade och gjorde allt för att vi skulle få det slutpris vi var nöjda med. Fick en bra känsla av Robert första gången jag träffade honom och de h..."
"Robert är inte bara en trevlig, hederlig och god människa med hjärtat på rätt ställe, han är dessutom en fantastisk mäklare! Han höll oss ständigt uppdaterade och gjorde allt för att vi skulle få det slutpris vi var nöjda med. Fick en bra känsla av Robert första gången jag träffade honom och de höll i sig till sista stund. Vi är jättenöjda och önskar honom all framgång som mäklare i framtiden, det förtjänar han!
"
Läs mer
säljare på Ekensbergsvägen 69

03 jan 2022

"Jag börjar med ett stort ”Wow Robert, vilken otrolig mäklare du är!” Du satte försäljningsrekord på första våningen i min BRF, imponerande!
Vår resa började i själva verket redan för drygt ett år sedan då jag själv letade efter en unik och charmig lägenhet. Till skillnad från de andra mäklarna s..."
"Jag börjar med ett stort ”Wow Robert, vilken otrolig mäklare du är!” Du satte försäljningsrekord på första våningen i min BRF, imponerande!
Vår resa började i själva verket redan för drygt ett år sedan då jag själv letade efter en unik och charmig lägenhet. Till skillnad från de andra mäklarna som inte var på hugget när jag visade intresse för en lägenhet så skulle jag vilja beskriva det som att Robert faktiskt letade efter en lägenhet åt mig mer än vad jag själv gjorde. Dock så hittade jag rätt snabbt en lägenhet i min smak innan jag hann träffa Robert personligen, däremot var det början på vår fantastiska resa tillsammans.
Ett år gick… jag träffade kärleken och det var dags att sälja. Jag hade till 99 % redan bestämt mig för att en gammal kollega till mig, och som är en fantastiskt duktig mäklare, skulle sälja min lägenhet men så kom jag såklart att tänka på Robert. Utan ett ord om det ”typiska kundregistret” och mäklarbyråns marknadsföringsstrategier så blev han mitt självklara val tack vare sin förmedlande trygghet, lugna norrländska charm och sitt personliga jag.
Det finns så många fina recensioner med detaljerad information kring Roberts kommunikation och arbetssätt, därför väljer jag att avsluta min recension med ett ”Stort tack Robert!”. Och för er som letar efter en mäklare som tror på sina objekt och gör sitt yttersta så kan jag starkt rekommendera Robert."
Läs mer
säljare på Sankt Ansgars väg 10B

19 dec 2021

"Robert hittade en köpare till min lägenhet två dagar efter att vårt första möte och redan mindre än en vecka efter första mötet hade jag sålt lägenheten. Off market, till bra pris och utan att behöva ordna med fotografering, visningar m.m. Rekommenderas varmt till alla som söker en engagerad och ..."
"Robert hittade en köpare till min lägenhet två dagar efter att vårt första möte och redan mindre än en vecka efter första mötet hade jag sålt lägenheten. Off market, till bra pris och utan att behöva ordna med fotografering, visningar m.m. Rekommenderas varmt till alla som söker en engagerad och lyhörd mäklare som inger ett lugn och högt förtroende. "
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 5

17 dec 2021

"I couldn't be happier for choosing Robert as the broker for selling my apartment. He is very professional, always comes well-prepared and keeps excellent communication. Extremely nice and helpful throughout the whole process. I'm happy that the apartment was sold very quickly at a record price in..."
"I couldn't be happier for choosing Robert as the broker for selling my apartment. He is very professional, always comes well-prepared and keeps excellent communication. Extremely nice and helpful throughout the whole process. I'm happy that the apartment was sold very quickly at a record price in the neighbourhood. Highly recommended!"
Läs mer
säljare på Sommarvägen 1

08 dec 2021

"Redan under första mötet vann Robert vårt förtroende, och under hela resans gång fortsatte han att överträffa våra förväntningar och var alltid tillgänglig för att svara på frågor. Han var lika engagerad i processens alla delar, ingen fråga är för stor eller för liten. Han kändes hela tiden närva..."
"Redan under första mötet vann Robert vårt förtroende, och under hela resans gång fortsatte han att överträffa våra förväntningar och var alltid tillgänglig för att svara på frågor. Han var lika engagerad i processens alla delar, ingen fråga är för stor eller för liten. Han kändes hela tiden närvarande och återkopplade snabbt om utvecklingen innan och under budgivningen. Vår upplevelse är att han är en mäklare som verkligen gör ”det där lilla extra”, ringer de där extra samtalen osv, och det gör skillnad! Att vi fick områdets rekordpris är bara ett kvitto på det! "
Läs mer
säljare på Blomgatan 20

07 dec 2021

"Han hade väldigt bra koll, och hade statistik på hur mycket en lägenhet som min är värd, både efter renovering och innan, vilket hjälpte till ett bra pris vid försäljning."
säljare på Uppfartsvägen 9

30 nov 2021

"Informativ, trevlig samt gjorde det lilla extra när det behövdes!
Tala om allt jag behövde tänka på och göra vid min försäljning.
Väldigt nöjd med Robert!"
säljare på Klippgatan 16A

16 nov 2021

"Jag har köpt och sålt med flera olika mäklare, alla har varit kompetenta, men Robert är något utöver det vanliga. I honom finner man något så ovanligt som en exceptionellt duktig säljare som samtidigt är genuint trevlig (som extra bonus är han norrbottning).
Robert var aktivt engagerad i min fö..."
"Jag har köpt och sålt med flera olika mäklare, alla har varit kompetenta, men Robert är något utöver det vanliga. I honom finner man något så ovanligt som en exceptionellt duktig säljare som samtidigt är genuint trevlig (som extra bonus är han norrbottning).
Robert var aktivt engagerad i min försäljning hela vägen från det att jag började fundera på att flytta, till det att försäljningen blev av ett drygt år senare. Han gav bra förslag på förbättringsåtgärder inför försäljning och lyssnade och tog till sig det jag ville att han skulle trycka på i bostadsannons och i kontakt med spekulanter.
I slutänden såldes min lägenhet för gaturekord, med råge! Både jag som säljare och köparna var supernöjda med såväl affären som Roberts insatser.
Jag rekommenderar Robert till alla som funderar på att sälja i Solna kommun! Ni kommer inte ångra er!"
Läs mer
säljare på Klippgatan 24B

12 nov 2021

"I was so impressed by the entire experience, to have an all time high in Rudviken/Solna and reach 85k pkv is an impressive work."
säljare på Blomgatan 16

11 nov 2021

"Jag har inget annat att säga än perfektion! Robert är en supertrevlig kille som är otroligt proffsig. Han är lyhörd, informativ och han levererade över mina förväntningar!
Robert är och kommer att vara ett solklart val för mig & bekanta. Tack! "
säljare på Råsundavägen 133B

11 nov 2021

"Jag är otroligt nöjd med Robert och hans arbete! Han är lyhörd, engagerad och hade en tydlig strategi vilket gjorde mig trygg genom hela processen. Att han dessutom är ödmjuk men fortfarande en tävlingsmänniska gör honom till en väldigt bra mäklare. Jag upplever att Robert gjorde sitt yttersta fö..."
"Jag är otroligt nöjd med Robert och hans arbete! Han är lyhörd, engagerad och hade en tydlig strategi vilket gjorde mig trygg genom hela processen. Att han dessutom är ödmjuk men fortfarande en tävlingsmänniska gör honom till en väldigt bra mäklare. Jag upplever att Robert gjorde sitt yttersta för att överträffa mina förväntningar, vilket också slutpriset visar. Om du letar efter en kunnig och professionell mäklare som kan möta människor med värme och humor så är det Robert du ska välja, så är det bara! "
Läs mer
säljare på Vintervägen 26

08 nov 2021

"Robert är otroligt duktig, pålitlig och noggrann. Man märker verkligen att han älskar sitt jobb och han behärskar hantverket i yrkesrollen. Han höll oss välinformerade under hela processen och gjorde ett fantastiskt jobb när han sålde vår bostad till ett rekordpris. Vi kan varmt rekommendera Robe..."
"Robert är otroligt duktig, pålitlig och noggrann. Man märker verkligen att han älskar sitt jobb och han behärskar hantverket i yrkesrollen. Han höll oss välinformerade under hela processen och gjorde ett fantastiskt jobb när han sålde vår bostad till ett rekordpris. Vi kan varmt rekommendera Robert till den som söker en duktig mäklare! "
Läs mer
säljare på Gustafsvägen 12

04 nov 2021

"Stor proffsighet och jag är helnöjd"
säljare på Krysshammarvägen 20

03 nov 2021

"Skicklig, kunnig, trevlig och saklig"
säljare på Backvägen 5

24 okt 2021

"Toppen!
Mycket tacksamma med denna försäljning. Robert tog oss igenom processen på ett ödmjukt och proffsigt sätt. Dessutom nåddes ett pris vi kände oss nöjda med.
En riktig stjärnmäklare :)
Tackar!
"
säljare på Parkvägen 15

15 okt 2021

"Det här var första gången jag sålde en lägenhet och jag kunde inte haft en bättre mäklare än Robert på Skandiamäklarna. Han är otroligt kompetent och han fanns alltid där för att svara på frågor oavsett vilken tid på dygnet det var. Jag mycket nöjd och otroligt tacksamma med allt från planering a..."
"Det här var första gången jag sålde en lägenhet och jag kunde inte haft en bättre mäklare än Robert på Skandiamäklarna. Han är otroligt kompetent och han fanns alltid där för att svara på frågor oavsett vilken tid på dygnet det var. Jag mycket nöjd och otroligt tacksamma med allt från planering av försäljning till rekordpriset i föreningen. Jag kan varmt rekommendera att anlita Robert om man vill ha en driven och duktig mäklare där man känner sig trygg hela vägen!"
Läs mer
säljare på Infanterigatan 6

05 okt 2021

"Robert var väldigt proffsigt från början till slut. Han var tillgänglig under hela processen och vi kände oss trygga. Vi kommer absolut kunna tänka oss jobba med honom i framtiden. "
säljare på Blomgatan 16

13 sep 2021

"Robert är en fantastisk mäklare och gjorde ut utmärkt jobb med försäljningen av våran lägenhet. Han var väldigt engagerad och höll oss ständigt uppdaterade under försäljningen. Hans goda lokalkännedom gjorde det möjligt för honom att ge oss en korrekt värdering.
Han är väldigt målinriktad och kä..."
"Robert är en fantastisk mäklare och gjorde ut utmärkt jobb med försäljningen av våran lägenhet. Han var väldigt engagerad och höll oss ständigt uppdaterade under försäljningen. Hans goda lokalkännedom gjorde det möjligt för honom att ge oss en korrekt värdering.
Han är väldigt målinriktad och kämpar ständigt för att nå ett bättre resultat. Vi är väldigt nöjda över Roberts insats och kan verkligen rekommendera honom. Han gjorde ett perfekt jobb! "
Läs mer
säljare på Östervägen 16A

17 feb 2021

"Jag fick ett positivt intryck av Robert redan från början och han kändes proffsig och driven, men även lyhörd för mina önskemål genom hela säljprocessen.
Jag kan verkligen rekommendera Robert."
säljare på Virebergsvägen 11

10 feb 2021

"Anlitade Robert efter rekommendation och han levererade långt över förväntan.
Det var tydligt redan från första början att han är väldigt engagerad och lyhörd.
Han satte rätt förväntningar då han kan området väl och redan innan vårt första möte hade gjort nödvändig research.
Under hela säljproc..."
"Anlitade Robert efter rekommendation och han levererade långt över förväntan.
Det var tydligt redan från första början att han är väldigt engagerad och lyhörd.
Han satte rätt förväntningar då han kan området väl och redan innan vårt första möte hade gjort nödvändig research.
Under hela säljprocessen fick vi kontinuerlig feedback och han var alltid väldigt rak och öppen. I slutändan så såldes lägenheten till en rekordnivå!
Utöver allt detta så var han även väldigt hjälpsam och gav oss tips och råd gällande vårt köp, vilket var väldigt uppskattat.
Vi kan varmt rekommendera Robert!"
Läs mer
säljare på Sommarvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
131 705 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
104 av 105 säljare
Robert satte rätt förväntningar på slutpriset
98 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 101 säljare
Robert var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 106 säljare

Robert på kartan.

197 tidigare annonser
12 bostäder till salu
106 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

3 295 000 kr
2,5 rum, 60,7 m²
54 916 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 957 kr/mån
3 rum, 96 m²
Lägenhet, Stockholm
5 870 kr/mån
8 495 000 kr
5 rum, 146 m²
58 184 kr/m²
Radhus, Sundbyberg
2 695 000 kr
2 rum, 40 m²
67 375 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 576 kr/mån
4 295 000 kr
4 rum, 78 m²
55 064 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 781 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Råsunda
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
4 900 000 kr
Lägenhet Rudviken
+ 550 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren i Solna! "
2 755 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 260 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt imponerad av Roberts engagemang och proffessionalitet under hela försäljningsprocessen!
Stötte först på Robert i samband med att jag och sambon letade bostad. Robert tog sig då tiden att under kvällstid anordna privatvisningar på flera objekt vi var intresserade av, där vi tillslut föll för en underbar lägenhet i Råsunda.
Efter det mötet kändes det självklart att låta Robert sköta försäljningen av min lägenhet.
Trots räntehöjningar och oro i omvärlden lyckades Robert nå ett slutpris jag verkligen var nöjd med, något som speglar hans engagemang och målmedvetenhet som mäklare.
Finns bara positiva saker att säga om Robert och teamet på SkandiaMäklarna så jag kommer definitivt anlita honom i kommande bostadsaffärer!
"
6 500 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 705 000 kr
5 rum, 99,6 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade tur som träffade Robert. "Plötsligt händer det""
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.