Richard Wall

Profilbild för Richard Wall
Säljarfavorit
Richard Wall
5.0 / 5
(64 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
32 st
189 375 000 kr

Bakgrund

Richard Wall jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2019-01-31. Richard har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Richard har haft 36 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 182 335 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Richard Wall och min stora passion är att skapa goda affärer. Med flera års erfarenhet av försäljning har jag byggt upp ett stort nätverk med nöjda kunder. Jag älskar att förhandla och ser på varje ny affär med hungriga ögon. Detta i kombination med den senaste tekniken och smart marknadsföring gör att jag alltid ligger steget före i säljprocessen, allt för att din bostad ska få de slutpris och uppmärksamhet den förtjänar.

Med mig som mäklare så får du en affär byggd på kunskap, lojalitet och tillit!

Säljare om Richard.

29 okt 2020

"Mycket kunnig mäklare kände till föreningen värdigt bra. Högsta betyg!! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

28 okt 2020

"Richard är en mycket engagerad och förtroendeingivande mäklare som alltid svarar och återkommer. Han var väl insatt i marknaden och området och fick mig att känna mig mycket trygg i min första försäljning. Han har en stor människokännedom och jag känner att han verkligen är på rätt plats. Socialt kompetent utan att bli för mycket. Värdighet och kunskap står alltid i första ledet. Jag känner mig mycket nöjd och jag kan med rak rygg rekommendera Richard. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 1B

22 okt 2020

"Richard är otroligt professionell och duktig. Lyhörd och finns alltid tillgänglig. Uppdaterar en hela tiden under försäljningens gång och levererar alltid.En klippa till mäklare!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

21 okt 2020

"Richard Wall är en mycket professionell och kompetent mäklare. Väldigt trevligt bemötande och jobbar verkligen för din sak.
Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Sågverksgatan 100

19 okt 2020

"Vi är jättenöjda!
Richard Wall är målinriktad och gav oss en bättre affär än vi vågat hoppas på."
säljare på Hästholmsvägen 10

15 okt 2020

"Richard Wall höll mig uppdaterad under hela försäljningen.
Har hög energi och är målinriktad.
SUPERNÖJD!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

12 okt 2020

"Jag upplever Richard som mycket kompetent i sitt arbete. Han var trevlig i sitt bemötande och hade en positiv inställning i arbetet. Jag har sällan samarbetat med någon som ger så snabb och utförlig återkoppling på frågor. Slutpriset på bostaden låg precis inom det intervall han hade uppskattat före annonsering. Richard gjorde ett toppenjobb från början till slut!"
säljare på Färgargårdstorget 20

09 okt 2020

"Vi var väldigt nöjda med Richard som mäklare! Vi kom i kontakt med Richard eftersom han var mäklare då vi köpte vår nya lägenhet. Vi fick ett väldigt bra intryck av Richard då och valde därför att använda oss av honom när vi skulle sälja vår egen lägenhet också. Och vi är väldigt nöjda med vårt val! Richard är driven, kunnig och hade full koll under hela processen. Det vi också uppskattade var att vi fick hjälp av en duktig stylist och fotograf som kunde visa lägenheten från sin bästa sida. 5/5 i betyg från oss, både som köpare och säljare!"
säljare på Fridhemsgatan 10A

08 okt 2020

"Richard var väldigt driven, är mycket nöjda med val av mäklare.Vi blev hela tiden uppdaterade och fick snabbt svar vid förfrågningar och önskemål."
säljare på Drottningholmsvägen 78

05 okt 2020

"Richard var snabb, lyhörd och positiv i en bostadsförsäljning med tuffa omständigheter. Jag är väldigt nöjd med vårt val av mäklare och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Tjustgatan 4

04 okt 2020

"Fantastiskt engagerad och lyhörd mäklare med stor kunnighet och otroligt driv!
Mycket nöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar honom varmt till alla som går i försäljningstankar och vill ha en snabb, trygg och okomplicerad affär!"
säljare på Brännkyrkagatan 81

02 okt 2020

"Richard är trevlig, seriös, lyhörd och med bra energi. Rekommenderar honom."
säljare på Drottningholmsvägen 78

01 okt 2020

"Vi kände oss trygga fast vi var utomlands under hela processen och vi fick kontinuerlig information om vad som hände"
säljare på Katarina Bangata 60

28 sep 2020

"Richard är extremt service inriktad och noggran "
säljare på Högbergsgatan 67

25 sep 2020

"Richard var alltid tillgänglig, lyhörd och trygg att ha och göra med. Fotografen var väldigt tillmötesgående och duktig.
Vi valde Richard eftersom han gav ett intryck som vi själva hade velat möta som köpare. "
säljare på Karlsviksgatan 4

24 sep 2020

"Richard är en otroligt kunnig, uppdaterad och driven mäklare. Med sin koll på timing, förväntningar och strategi i kombination med hans envishet och proffsiga bemötande kunde vi inte gjort ett bättre val! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Richard som mäklare!"
säljare på Selmedalsringen 26

24 sep 2020

"Richard Wall var påläst och förtroendeingivande, kände mig väldigt trygg i att lämna försäljningen av mitt hem i hans händer. "
säljare på Drottningholmsvägen 78

20 aug 2020

"Är mycket nöjd med Richards arbete, proffesionell en mäklare jag gärna skulle rekommendera till andra."
säljare på Bastugatan 33

15 aug 2020

"Från ax till limpa en gedigen insats.
Flitens lampa är alltid tänd som jag uppfattat det."
säljare på Bergsgatan 55

15 aug 2020

"Strukturerad och ordningsam med en positiv energi. Väldigt lättsam att ha att göra med. Kan varmt rekommenderar Richard som ett bra val av mäklare."
säljare på Norra Stationsgatan 111

30 jun 2020

"Vi träffade många mäklare innan vi valde att gå vidare med Richard och vi kunde inte ha blivit mer nöjda. Gedigen kunskap och ett stort personligt intresse i vår bostadsaffär. Han levererade över våra högt satta förväntningar. Rekommenderar varmt."
säljare på Östgötagatan 89

24 jun 2020

"Jag har båda köpt och såld lägenhet med hjälp av Richard, vilket jag är väldigt nöjd med. Richard är en lyhörd, ärligt och flexibel person, vilket jag uppskattade högt. Dessutom är han kunnigt och professionellt i sitt arbete. Jag rekommenderar Richard varmt som mäklare."
säljare på Bondegatan 13

12 jun 2020

"Richard styrde upp affären på ett rekorderligt vis!"
säljare på Södermannagatan 60

28 maj 2020

"Mycket engagerad och säljvillig."
säljare på Hökens gata 1

18 maj 2020

"Richard är en duktig mäklare som är oerhört kommunikativ och höll oss uppdaterade genom hela processen på ett föredömligt sätt. "
säljare på Metargatan 15

15 maj 2020

"Rekommenderar varmt Richard, han är en klippa!!"
säljare på Fatburs Kvarngata 17

12 maj 2020

"Trevlig, korrekt. Lättillgänglig och lämnade bra information löpande. Har en realistisk syn som visar på bra kunnande och mäklarkompetens. Känns helt pålitlig."
säljare på Drakenbergsgatan 16

06 maj 2020

"Stort TACK till Richard Wall(Widerlövs) för en föredömligt professionell, smidig och snabb hantering under dessa besvärliga Coronatider. "
säljare på Tullgårdsgatan 8

16 apr 2020

"Richard hjälpte oss att sälja vår trea på Södermalm. Richard är engagerad, driven och målinriktad samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och vad vi förväntade oss av affären. Mycket proffsig och dessutom riktigt trevlig!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 41

15 apr 2020

"Vi sålde utan att behöva vara på plats, dvs Richard ordnade med hela försäljningen. Under tiden som lägenheten kom ut på marknaden inträffade mycket kring coronaviruset – marknaden förändrades snabbt till det värre men Richard lyckades trots de svåra förhållanden att sälja lägenheten till ett fullt acceptabelt pris. Vi var mycket nöjda. "
säljare på Fatburs Kvarngata 21

31 mar 2020

"Välvårdat yttre . Kunnig på fler områden . Hjälpsam. Flexibel. Driven. Målinriktad."
säljare på Tegelviksgatan 33

30 mar 2020

"Priset blev lägre men det kan vi inte klandra mäklaren för. Förutsättningarna ändrades radikalt nu i mars 2020 på grund av osäkerheten som Corona viruset har medfört."
säljare på Tullgårdsgatan 8

26 mar 2020

"Mäklaren lyckades sälja lägenheten till ett bra pris mitt under Corona-paniken. Jag tror många andra mäklare hade misslyckats med det."
säljare på Sjöfartsgatan 15

17 mar 2020

"Richard är den bästa mäklaren jag anlitat! Rekommenderas varmt! "
säljare på Storvretsvägen 75

17 mar 2020

"Richard är mycket engagerad och aktiv. Hög energi och driven person. Hög lösningsförmåga. Rekommenderas!"
säljare på Fatburs Kvarngata 17

12 mar 2020

"Den bästa mäklaren jag har arbetat med, utan tvekan!
Richard är professionell, lyhörd, engagerad med en grym förhandlingsförmåga. Jag kan varmt rekommendera Richard!
"
säljare på Fastlagsvägen 59

04 mar 2020

"Richard va fantastisk. Från en lite brokig start med en annan mäklare så valde vi tillslut Richard. Otroligt målinriktad, engagerad och proffsig. "
säljare på Malmgårdsvägen 28

24 feb 2020

"Fantastiskt nöjd med Richard som mäklare, den här försäljningen har varit en dans på rosor sen första dagen vi träffades till vi nu knöt ihop säcken och skrev överlåtelseavtal. Richard har fått mig att känna mig trygg och välinformerad hela resan. Han har levererat i alla delar långt över förväntan, outstanding service. Jag rekommenderar verkligen Richard!
Stort tack! "
säljare på Kocksgatan 32

23 feb 2020

"Richard sålde min lägenhet på 20 timmar. Hörde av mig för att boka värdering men han hade redan en spekulant visade det sig. Var över på 1 h och morgonen efter kom spekulanten och på eftermiddagen skrev vi på. Snabb, engagerad och duktig. Ingen bostadsannons användes utan såldes utan visning/annons etc. Rekommenderas varmt."
säljare på Kocksgatan 32

22 feb 2020

"Richard var helt underbar att ha att göra med. Alla detaljer tas om hand om proaktivt och med minimal problematik. Högt driv och god kommunikation dygnet runt. Väldigt Bra på att lägga upp hur försäljningen ska gå till och förklara varför. Rekommenderas starkt!"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 47

19 feb 2020

"Den bästa mäklaren jag någonsin kommit i kontakt med. Ett mycket bra upplägg !! Otroligt kompetent, strukturerad, höll god kontakt med mig hela tiden, lättillgänglig. Det kändes som att jag inte gjorde affären helt ensam utan hade ett fantastiskt stöd. Under budgivningen höll han mycket bra kontakt hela tiden. Kände mig mycket trygg i hans upplägg av försäljningen. Jag kan varmt rekommendera honom, har bara gott att säga. En toppenmäklare."
säljare på Magnus Ladulåsgatan 35

09 feb 2020

"Gjorde sitt yttersta för att sälja vår lägenhet. Kunnig, ihärdig och ständigt påkopplad. En mäklare som kommer att gå långt!"
säljare på Blecktornsstigen 8

02 feb 2020

"Rickard Wall han kommer vi att alltid anlita vid våra framtida bostadsförsäljningar samt högt rekommendera till alla nära och kära. Super proffs på det han gör. Tack Rickard för allt jobb du lagt ner och varit så lyhörd och fantastisk att ha med att göra. "
säljare på Timmermansgatan 39

25 jan 2020

"Varmaste rekommendationerna gällande Rickard! Han gick all in gällande vår lägenhet och levererade helt enligt våra förväntningar. Rickard är driven, lyhörd och håller bra kommunikation genom hela processen."
säljare på Fatburs Kvarngata 32

10 jan 2020

"Richard är bra på att kommunicera och återkoppla. Han är transparent mot både köpare och säljare och är rak och tydlig vilket gör att man får en bra bild av vad man kan ha för förväntningar.
Richard har ett strategiskt tänk och är bra på att analysera marknaden vid säljtillfället för att hitta bästa säljtaktiken. Han är också lyhörd och har en förståelse för att alla spekulanter är olika och behöver hanteras på olika sätt i form av kommunikation etc. "
säljare på Fatburs Kvarngata 14

27 dec 2019

"Richard var fantastisk och klarade av försäljningen utan annonsering och offentliga visningar. Vi fick det pris vi önskade och lite till. Dessutom är han trevlig, seriös och visar ett stort personligt engagemang. "
säljare på Repslagargatan 11

20 nov 2019

"En tydlig och hjälpsam hand genom hela säljprocessen. Rekommenderas!"
säljare på Hornsgatan 94

10 okt 2019

"Jag kan inte säga något annat än att jag starkt rekommenderar Richard. Med en kombination av bra lokalkännedom, ett sinne för försäljning och timing lyckades han överträffa alla förväntningar."
säljare på Fatburs Kvarngata 27

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
182 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
63 av 64 säljare
Richard satte rätt förväntningar på slutpriset
56 av 64 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
60 av 64 säljare
Richard var tydlig och höll mig uppdaterad
64 av 64 säljare

Richard på kartan.

76 tidigare annonser
4 bostäder till salu
64 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 390 000 kr
1 rum, 27 m²
51 481 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 861 kr/mån
3 695 000 kr
2 rum, 46 m²
80 326 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 421 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 35 m²
82 714 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 121 kr/mån
4 475 000 kr
2 rum, 59 m²
75 847 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 141 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 170 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 275 000 kr
2 rum, 34,5 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 325 000 kr
1,5 rum, 50 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
3 180 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 285 000 kr
2 rum, 34,5 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
5 825 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 530 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kunnig mäklare kände till föreningen värdigt bra. Högsta betyg!! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.