Richard Wall

Profilbild för Richard Wall
Säljarfavorit
Richard Wall
5.0 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
54 st
231 330 000 kr

Bakgrund

Richard Wall jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2019-01-31. Richard har fått in 54 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Richard har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 263 726 000 kr.

Presentation

Påläst, noggrann och lojal är det viktigaste egenskaperna som gjort att jag idag är en av Stockholms mest rekommenderade fastighetsmäklare. Jag är specialiserad på Stockholms innerstad, år 2020 förmedlade jag 70 bostäder. Jag har 6 års erfarenhet i mäklarbranschen och 18 års erfarenhet av sälj. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar. Med mig kan du räkna med högsta kvalitét i varje moment för att nå ett högt slutpris och kundnöjdhet.

Utmärkelser

- 5:e mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm Q1 – 2021 (Hittamäklare)

- Årets Rookie 2020 med 70 sålda bostäder - Widerlöv Stockholm

- 3:e mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm Q4 – 2020 (Hittamäklare)

- 3:e mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen Q4 – 2020 (Hittamäklare)

- Flest sålda bostäder i Oktober 2020 - Widerlöv, 17 st.

- 5:e mest rekommenderade mäklaren på Södermalm Q1 – 2020 (Hittamäklare)

Widerlöv grundades 1995 och är Sveriges näst största fristående mäklarfirma med över 75 medarbetare. Vårt engagemang och kunskap finns med från början till slut i alla delar av uppdraget. Widerlöv är starkast i Stockholms innerstad sett till antalet försäljningar per mäklare och vi innehar tredjeplatsen när det gäller marknadsandelar. Vi är även den mest anlitade mäklaren på Kungsholmen med flest försäljningar och därmed störst kundregister för denna stadsdel.

Planerar du att flytta i morgon, om sex månader eller om ett år är jag rätt mäklare att kontakta.

Richard Wall - 0735-339999 - richard.wall@widerlov.se

Säljare om Richard.

19 apr 2021

"Förmodligen Stockholms bästa mäklare! "
säljare på Grev Magnigatan 15B

14 apr 2021

"Otroligt bra och skicklig mäklare som var enkel och lätt att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera att anlita honom. "
säljare på Katarina Bangata 66

14 apr 2021

"Richard är lugn och tydlig i sin kommunikation, tar inte någons tid i onödan utan jobbar på metodiskt och tålmodigt, vardag som helg, tills målet är uppnått. Slutpriset hamnade inom det intervall som indikerades. Rekommenderar Richard för er nästa bostadsaffär."
säljare på Sågargatan 14

30 mar 2021

"Rekommenderar verkligen Rickard Wall, han är som man förväntar sig att en mäklare skall vara! Alltid tillgänglig, lyssnar och frågar, stabil och kunnig."
säljare på Vintertullstorget 40

27 mar 2021

"Richard Wall är en mycket professionell mäklare som känner mycket väl till området. Det var mycket smidigt från början till slut. Tack för konstruktiv rådgivning och planering! Lägenheten var såld redan vid förhandsvisning och priser är över förväntade.
Starkt rekommenderas!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

25 mar 2021

"Otroligt nöjda med Richards insats! Kunnig, inlyssnande och professionell genom hela processen. Lätt att jobba tillsammans med och uppskattade snabb respons och tillgänglighet under hela affären. Rekommenderar varmt!"
säljare på Wargentinsgatan 2

24 mar 2021

"Till andra som söker mäklare, sluta leta och signa med Richard så fort du kan.
Richard är bäst när det gäller och hans styrkor lyser som klarast under visningarna.
Han behandlar alla visningsbesökare som potentiella köpare, kommunicerar med tydlighet och fångar upp frågor och rätar ut dem till positiva svar.
Genom att vara mer påläst än andra mäklare signalerar han trygghet till säljarna och ingjuter förtroende i köparna.
Trots att vi flyttar till ett annat geografiskt område, är vi inte rädda för att anlita Richard igen. "
säljare på Bondegatan 18

22 mar 2021

"Toppinsats, snabbt, effektivt och med utlovat resultat. Supernöjd med Richard!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

20 mar 2021

"Jag har svårt att tro att man kan hitta en bättre mäklare än Richard. Han är mycket engagerad i processen och är väldigt mån om att trygga ens intressen och är lätt att få tag i när man har frågor gällande försäljningen. Richard är kreativ och bra på att hitta lösningar på problem som dyker upp under försäljningsprocessen och är samtidigt ärlig och försöker inte trissa upp ens förväntningar gällande försäljningen. Kort och gott allt man söker i en mäklare, i min mening."
säljare på Bjursätragatan 98

17 mar 2021

"Smidigt samarbete och lättsam mäklare.
Allting gick så smidigt. Tack för din hjälp Richard."
säljare på Drottningholmsvägen 78

16 mar 2021

"Richard sold our apartment in Liljeholmen. He was very organized and professional. Came up with solutions to every request. Apartment and whole sale was set up in no time and we had confidence that Richard is taking care of everything in the best way. We had a good contact. Highly recommended. "
säljare på Vinodlargatan 11

14 mar 2021

"Richard är otroligt driven och en väldigt engagerad mäklare. Han gick all-in för vår försäljning och han överträffade våra högt ställda förväntningar. Allt vi hade kunnat önska oss av en mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

12 mar 2021

"Richard var toppen under hela processen och vi är mycket nöjda med hans insats. Trots att vi inte fick det vi först trodde så jobbade han stenhårt för att vi skulle komma upp till de pris vi kände oss nöjda med. Utöver det så var han mycket tillgänglig och jobbade för att det skulle bli så smidigt som möjligt för oss säljare. Jag skulle varmt rekommendera Richard! "
säljare på Bastugatan 21

10 mar 2021

"Proffsig och duktig på sitt jobb! Mycket nöjd! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

06 mar 2021

"Extremt nöjd med Richard! trodde inte att en försäljning kunde vara såhär smidig och angenäm. Väldigt kompetent, driven, målinriktad. Kan varmt rekommendera att anlita Richard till din nästa bostadsaffär!"
säljare på Polhemsgatan 11

28 feb 2021

"Många mäklare snackar. Richard levererar också."
säljare på Hästholmsvägen 10

27 feb 2021

"Richard är en stjärna. Han höll kontakt med oss hela tiden och kändes alltid lugn och trygg. Han är duktig på att förklara hur han resonerar, har koll på statistik och är alltid uppdaterad. Han hjälpte oss också i köpet av ny bostad, vilket kändes oerhört lyxigt. Om vi skulle sälja på söder igen kommer vi höra av oss till honom direkt."
säljare på Brännkyrkagatan 91

23 feb 2021

"Supernöjd med Richard! Otroligt engagerad och höll mig uppdaterad under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

10 feb 2021

"Mycket proffsig och engagerad! Jag är tacksam för den smidiga säljprocessen. 5/5!"
säljare på Bastugatan 27

31 jan 2021

"Skicklig, engagerad och driven. En trygg försäljning med Richard, jag är verkligen nöjd. "
säljare på Kungsholmsgatan 40

27 jan 2021

"Otroligt proffsig och driven. Hög kännedom om läget och områdets attraktivitet."
säljare på Drottningholmsvägen 78

26 jan 2021

"Korrekt, strukturerad och förtroendeingivande, vilket ledde till en smidig säljprocess."
säljare på Drottningholmsvägen 78

21 jan 2021

"Allt bra. "
säljare på Multrågatan 19

19 jan 2021

"Vi anlitade Richard för att han kunde svara på alla mina frågor och funderingar inför min försäljning. Richard har mycket energi och hade bra kunskap om min förening. Jag fick bra rådgivning löpande och kunde ta bra beslut för att få affären i hamn.
Kan varmt rekommendera en ödmjuk mäklare.
"
säljare på Drottningholmsvägen 78

15 jan 2021

"Richard var en otroligt trevlig och kompetent mäklare som med van hand förde mig genom hela försäljningsprocessen. Då jag tidigare haft dåliga erfarenheter av oseriösa mäklare blev jag väldigt positivt överraskad av Richard som var tydlig och transparent; han var verkligen engagerad och kom med superbra råd. Jag kan varmt rekommendera Richard som mäklare - och det kommer jag göra också till alla jag känner. "
säljare på Ringvägen 141B

28 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Richard. Vi fick direkt en bra kemi och kände hela tiden stort förtroende. Han har varit lyhörd, engagerad och är mycket kunnig. Vi kan varmt rekommendera Richard.
"
säljare på Drottningholmsvägen 78

25 dec 2020

"Proffsigt från början till slut TACK"
säljare på Drottningholmsvägen 78

17 dec 2020

"En driven och jag engagerad mäklare som är väldigt lätt att ha att göra med. Att sälja bostad med Richards hjälp är både roligt och tryggt. En av Stockholms bästa mäklare- om inte den bästa.
Att anlita en mäklare är inte billigt och när budgivningen sticker iväg så sticker även arvodet iväg. Samtidigt är Richard duktig och förmodligen orsaken till en bra budgivning. So give and take! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

13 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Richard. Vi fick direkt en bra kemi och kände hela tiden stort förtroende. Han har varit lyhörd, engagerad och är mycket kunnig. "
säljare på Drottningholmsvägen 78

11 dec 2020

"No 1. Det kallade vi Richard Wall när vi valde bland 7 olika mäklare när vi skulle sälja lägenheten efter våra föräldrar och det visade sig att han var det också. Han känns trygg och välkomnande. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Zinkens väg 59

06 dec 2020

"Kompetent, Smidig, Snabb!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

03 dec 2020

"Trevlig, målinriktad samt med yrkes- och socialkompetens, rekommenderas"
säljare på Drottningholmsvägen 78

27 nov 2020

"Supertrevlig mäklare som gjorde ett utmärkt arbete.
Rekommenderas "
säljare på Drottningholmsvägen 78

23 nov 2020

"Skulle värmt rekommendera Richard. Han var kunnig, kommunikationen var bra samt gjorde sitt bästa i dessa konstiga tider. Tack Richard!"
säljare på Älvsborgsgatan 3B

06 nov 2020

"Effektiv och engagerad utan att för den delen stressa. Tillgänglig under hela processen. Jag önskar alla en mäklare som Rikard Wall och kommer rekommendera honom varmt till den som önskar att göra sin försäljning lätt och trivsam samt effektiv med ett väl genomfört och lyckat resultat."
säljare på Bjursätragatan 116

05 nov 2020

"Richard är en bra mäklare som har god koll på marknaden och hur man ska komma ut med sin lägenhet på ett bra sätt för att i slutändan leverera gott resultat! "
säljare på Rosenlundsgatan 14

04 nov 2020

"Richard Wall har gjort ett kanonjobb med den här affären och jag skulle gladerligen rekommendera honom till andra."
säljare på Drottningholmsvägen 78

01 nov 2020

"Mycket kunnig, proffsig och pålitlig. God förmåga att informera alla parter och driva processen framåt"
säljare på Drottningholmsvägen 78

31 okt 2020

"Richard har hög energi och är målinriktad. Rekommenderas!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

29 okt 2020

"Mycket kunnig mäklare kände till föreningen värdigt bra. Högsta betyg!! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

28 okt 2020

"Richard är en mycket engagerad och förtroendeingivande mäklare som alltid svarar och återkommer. Han var väl insatt i marknaden och området och fick mig att känna mig mycket trygg i min första försäljning. Han har en stor människokännedom och jag känner att han verkligen är på rätt plats. Socialt kompetent utan att bli för mycket. Värdighet och kunskap står alltid i första ledet. Jag känner mig mycket nöjd och jag kan med rak rygg rekommendera Richard. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 1B

22 okt 2020

"Richard är otroligt professionell och duktig. Lyhörd och finns alltid tillgänglig. Uppdaterar en hela tiden under försäljningens gång och levererar alltid.En klippa till mäklare!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

21 okt 2020

"Richard Wall är en mycket professionell och kompetent mäklare. Väldigt trevligt bemötande och jobbar verkligen för din sak.
Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Sågverksgatan 100

19 okt 2020

"Vi är jättenöjda!
Richard Wall är målinriktad och gav oss en bättre affär än vi vågat hoppas på."
säljare på Hästholmsvägen 10

15 okt 2020

"Richard Wall höll mig uppdaterad under hela försäljningen.
Har hög energi och är målinriktad.
SUPERNÖJD!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

12 okt 2020

"Jag upplever Richard som mycket kompetent i sitt arbete. Han var trevlig i sitt bemötande och hade en positiv inställning i arbetet. Jag har sällan samarbetat med någon som ger så snabb och utförlig återkoppling på frågor. Slutpriset på bostaden låg precis inom det intervall han hade uppskattat före annonsering. Richard gjorde ett toppenjobb från början till slut!"
säljare på Färgargårdstorget 20

09 okt 2020

"Vi var väldigt nöjda med Richard som mäklare! Vi kom i kontakt med Richard eftersom han var mäklare då vi köpte vår nya lägenhet. Vi fick ett väldigt bra intryck av Richard då och valde därför att använda oss av honom när vi skulle sälja vår egen lägenhet också. Och vi är väldigt nöjda med vårt val! Richard är driven, kunnig och hade full koll under hela processen. Det vi också uppskattade var att vi fick hjälp av en duktig stylist och fotograf som kunde visa lägenheten från sin bästa sida. 5/5 i betyg från oss, både som köpare och säljare!"
säljare på Fridhemsgatan 10A

08 okt 2020

"Richard var väldigt driven, är mycket nöjda med val av mäklare.Vi blev hela tiden uppdaterade och fick snabbt svar vid förfrågningar och önskemål."
säljare på Drottningholmsvägen 78

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
54
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
263 726 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 112 säljare
Richard satte rätt förväntningar på slutpriset
101 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
109 av 111 säljare
Richard var tydlig och höll mig uppdaterad
113 av 113 säljare

Richard på kartan.

125 tidigare annonser
2 bostäder till salu
114 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
1 rum, 32 m²
77 968 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 525 kr/mån
2 750 000 kr
1,5 rum, 29 m²
94 827 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 948 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 050 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 100 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
9 350 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 900 000 kr
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 8 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Förmodligen Stockholms bästa mäklare! "
3 950 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 455 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt bra och skicklig mäklare som var enkel och lätt att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera att anlita honom. "
4 940 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 945 000 kr
2,5 rum, 59 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 350 000 kr
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Richard är lugn och tydlig i sin kommunikation, tar inte någons tid i onödan utan jobbar på metodiskt och tålmodigt, vardag som helg, tills målet är uppnått. Slutpriset hamnade inom det intervall som indikerades. Rekommenderar Richard för er nästa bostadsaffär."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.