Richard Wall

Profilbild för Richard Wall
Säljarfavorit
Richard Wall
5.0 / 5
(84 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
44 st
244 260 000 kr

Bakgrund

Richard Wall jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2019-01-31. Richard har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Richard har haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 226 801 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Richard Wall och min stora passion är att skapa goda affärer. Med flera års erfarenhet av försäljning har jag byggt upp ett stort nätverk med nöjda kunder. Jag älskar att förhandla och ser på varje ny affär med hungriga ögon. Detta i kombination med den senaste tekniken och smart marknadsföring gör att jag alltid ligger steget före i säljprocessen, allt för att din bostad ska få de slutpris och uppmärksamhet den förtjänar.

Med mig som mäklare så får du en affär byggd på kunskap, lojalitet och tillit!

Säljare om Richard.

19 jan 2021

"Vi anlitade Richard för att han kunde svara på alla mina frågor och funderingar inför min försäljning. Richard har mycket energi och hade bra kunskap om min förening. Jag fick bra rådgivning löpande och kunde ta bra beslut för att få affären i hamn.
Kan varmt rekommendera en ödmjuk mäklare.
"
säljare på Drottningholmsvägen 78

15 jan 2021

"Richard var en otroligt trevlig och kompetent mäklare som med van hand förde mig genom hela försäljningsprocessen. Då jag tidigare haft dåliga erfarenheter av oseriösa mäklare blev jag väldigt positivt överraskad av Richard som var tydlig och transparent; han var verkligen engagerad och kom med superbra råd. Jag kan varmt rekommendera Richard som mäklare - och det kommer jag göra också till alla jag känner. "
säljare på Ringvägen 141B

28 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Richard. Vi fick direkt en bra kemi och kände hela tiden stort förtroende. Han har varit lyhörd, engagerad och är mycket kunnig. Vi kan varmt rekommendera Richard.
"
säljare på Drottningholmsvägen 78

25 dec 2020

"Proffsigt från början till slut TACK"
säljare på Drottningholmsvägen 78

17 dec 2020

"En driven och jag engagerad mäklare som är väldigt lätt att ha att göra med. Att sälja bostad med Richards hjälp är både roligt och tryggt. En av Stockholms bästa mäklare- om inte den bästa.
Att anlita en mäklare är inte billigt och när budgivningen sticker iväg så sticker även arvodet iväg. Samtidigt är Richard duktig och förmodligen orsaken till en bra budgivning. So give and take! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

13 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Richard. Vi fick direkt en bra kemi och kände hela tiden stort förtroende. Han har varit lyhörd, engagerad och är mycket kunnig. "
säljare på Drottningholmsvägen 78

11 dec 2020

"No 1. Det kallade vi Richard Wall när vi valde bland 7 olika mäklare när vi skulle sälja lägenheten efter våra föräldrar och det visade sig att han var det också. Han känns trygg och välkomnande. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Zinkens väg 59

06 dec 2020

"Kompetent, Smidig, Snabb!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

03 dec 2020

"Trevlig, målinriktad samt med yrkes- och socialkompetens, rekommenderas"
säljare på Drottningholmsvägen 78

27 nov 2020

"Supertrevlig mäklare som gjorde ett utmärkt arbete.
Rekommenderas "
säljare på Drottningholmsvägen 78

23 nov 2020

"Skulle värmt rekommendera Richard. Han var kunnig, kommunikationen var bra samt gjorde sitt bästa i dessa konstiga tider. Tack Richard!"
säljare på Älvsborgsgatan 3B

06 nov 2020

"Effektiv och engagerad utan att för den delen stressa. Tillgänglig under hela processen. Jag önskar alla en mäklare som Rikard Wall och kommer rekommendera honom varmt till den som önskar att göra sin försäljning lätt och trivsam samt effektiv med ett väl genomfört och lyckat resultat."
säljare på Bjursätragatan 116

05 nov 2020

"Richard är en bra mäklare som har god koll på marknaden och hur man ska komma ut med sin lägenhet på ett bra sätt för att i slutändan leverera gott resultat! "
säljare på Rosenlundsgatan 14

04 nov 2020

"Richard Wall har gjort ett kanonjobb med den här affären och jag skulle gladerligen rekommendera honom till andra."
säljare på Drottningholmsvägen 78

01 nov 2020

"Mycket kunnig, proffsig och pålitlig. God förmåga att informera alla parter och driva processen framåt"
säljare på Drottningholmsvägen 78

31 okt 2020

"Richard har hög energi och är målinriktad. Rekommenderas!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

29 okt 2020

"Mycket kunnig mäklare kände till föreningen värdigt bra. Högsta betyg!! "
säljare på Drottningholmsvägen 78

28 okt 2020

"Richard är en mycket engagerad och förtroendeingivande mäklare som alltid svarar och återkommer. Han var väl insatt i marknaden och området och fick mig att känna mig mycket trygg i min första försäljning. Han har en stor människokännedom och jag känner att han verkligen är på rätt plats. Socialt kompetent utan att bli för mycket. Värdighet och kunskap står alltid i första ledet. Jag känner mig mycket nöjd och jag kan med rak rygg rekommendera Richard. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 1B

22 okt 2020

"Richard är otroligt professionell och duktig. Lyhörd och finns alltid tillgänglig. Uppdaterar en hela tiden under försäljningens gång och levererar alltid.En klippa till mäklare!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

21 okt 2020

"Richard Wall är en mycket professionell och kompetent mäklare. Väldigt trevligt bemötande och jobbar verkligen för din sak.
Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Sågverksgatan 100

19 okt 2020

"Vi är jättenöjda!
Richard Wall är målinriktad och gav oss en bättre affär än vi vågat hoppas på."
säljare på Hästholmsvägen 10

15 okt 2020

"Richard Wall höll mig uppdaterad under hela försäljningen.
Har hög energi och är målinriktad.
SUPERNÖJD!"
säljare på Drottningholmsvägen 78

12 okt 2020

"Jag upplever Richard som mycket kompetent i sitt arbete. Han var trevlig i sitt bemötande och hade en positiv inställning i arbetet. Jag har sällan samarbetat med någon som ger så snabb och utförlig återkoppling på frågor. Slutpriset på bostaden låg precis inom det intervall han hade uppskattat före annonsering. Richard gjorde ett toppenjobb från början till slut!"
säljare på Färgargårdstorget 20

09 okt 2020

"Vi var väldigt nöjda med Richard som mäklare! Vi kom i kontakt med Richard eftersom han var mäklare då vi köpte vår nya lägenhet. Vi fick ett väldigt bra intryck av Richard då och valde därför att använda oss av honom när vi skulle sälja vår egen lägenhet också. Och vi är väldigt nöjda med vårt val! Richard är driven, kunnig och hade full koll under hela processen. Det vi också uppskattade var att vi fick hjälp av en duktig stylist och fotograf som kunde visa lägenheten från sin bästa sida. 5/5 i betyg från oss, både som köpare och säljare!"
säljare på Fridhemsgatan 10A

08 okt 2020

"Richard var väldigt driven, är mycket nöjda med val av mäklare.Vi blev hela tiden uppdaterade och fick snabbt svar vid förfrågningar och önskemål."
säljare på Drottningholmsvägen 78

05 okt 2020

"Richard var snabb, lyhörd och positiv i en bostadsförsäljning med tuffa omständigheter. Jag är väldigt nöjd med vårt val av mäklare och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Tjustgatan 4

04 okt 2020

"Fantastiskt engagerad och lyhörd mäklare med stor kunnighet och otroligt driv!
Mycket nöjd med mitt val av mäklare och rekommenderar honom varmt till alla som går i försäljningstankar och vill ha en snabb, trygg och okomplicerad affär!"
säljare på Brännkyrkagatan 81

02 okt 2020

"Richard är trevlig, seriös, lyhörd och med bra energi. Rekommenderar honom."
säljare på Drottningholmsvägen 78

01 okt 2020

"Vi kände oss trygga fast vi var utomlands under hela processen och vi fick kontinuerlig information om vad som hände"
säljare på Katarina Bangata 60

28 sep 2020

"Richard är extremt service inriktad och noggran "
säljare på Högbergsgatan 67

25 sep 2020

"Richard var alltid tillgänglig, lyhörd och trygg att ha och göra med. Fotografen var väldigt tillmötesgående och duktig.
Vi valde Richard eftersom han gav ett intryck som vi själva hade velat möta som köpare. "
säljare på Karlsviksgatan 4

24 sep 2020

"Richard är en otroligt kunnig, uppdaterad och driven mäklare. Med sin koll på timing, förväntningar och strategi i kombination med hans envishet och proffsiga bemötande kunde vi inte gjort ett bättre val! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Richard som mäklare!"
säljare på Selmedalsringen 26

24 sep 2020

"Richard Wall var påläst och förtroendeingivande, kände mig väldigt trygg i att lämna försäljningen av mitt hem i hans händer. "
säljare på Drottningholmsvägen 78

20 aug 2020

"Är mycket nöjd med Richards arbete, proffesionell en mäklare jag gärna skulle rekommendera till andra."
säljare på Bastugatan 33

15 aug 2020

"Från ax till limpa en gedigen insats.
Flitens lampa är alltid tänd som jag uppfattat det."
säljare på Bergsgatan 55

15 aug 2020

"Strukturerad och ordningsam med en positiv energi. Väldigt lättsam att ha att göra med. Kan varmt rekommenderar Richard som ett bra val av mäklare."
säljare på Norra Stationsgatan 111

30 jun 2020

"Vi träffade många mäklare innan vi valde att gå vidare med Richard och vi kunde inte ha blivit mer nöjda. Gedigen kunskap och ett stort personligt intresse i vår bostadsaffär. Han levererade över våra högt satta förväntningar. Rekommenderar varmt."
säljare på Östgötagatan 89

24 jun 2020

"Jag har båda köpt och såld lägenhet med hjälp av Richard, vilket jag är väldigt nöjd med. Richard är en lyhörd, ärligt och flexibel person, vilket jag uppskattade högt. Dessutom är han kunnigt och professionellt i sitt arbete. Jag rekommenderar Richard varmt som mäklare."
säljare på Bondegatan 13

12 jun 2020

"Richard styrde upp affären på ett rekorderligt vis!"
säljare på Södermannagatan 60

28 maj 2020

"Mycket engagerad och säljvillig."
säljare på Hökens gata 1

18 maj 2020

"Richard är en duktig mäklare som är oerhört kommunikativ och höll oss uppdaterade genom hela processen på ett föredömligt sätt. "
säljare på Metargatan 15

15 maj 2020

"Rekommenderar varmt Richard, han är en klippa!!"
säljare på Fatburs Kvarngata 17

12 maj 2020

"Trevlig, korrekt. Lättillgänglig och lämnade bra information löpande. Har en realistisk syn som visar på bra kunnande och mäklarkompetens. Känns helt pålitlig."
säljare på Drakenbergsgatan 16

06 maj 2020

"Stort TACK till Richard Wall(Widerlövs) för en föredömligt professionell, smidig och snabb hantering under dessa besvärliga Coronatider. "
säljare på Tullgårdsgatan 8

16 apr 2020

"Richard hjälpte oss att sälja vår trea på Södermalm. Richard är engagerad, driven och målinriktad samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål och vad vi förväntade oss av affären. Mycket proffsig och dessutom riktigt trevlig!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 41

15 apr 2020

"Vi sålde utan att behöva vara på plats, dvs Richard ordnade med hela försäljningen. Under tiden som lägenheten kom ut på marknaden inträffade mycket kring coronaviruset – marknaden förändrades snabbt till det värre men Richard lyckades trots de svåra förhållanden att sälja lägenheten till ett fullt acceptabelt pris. Vi var mycket nöjda. "
säljare på Fatburs Kvarngata 21

31 mar 2020

"Välvårdat yttre . Kunnig på fler områden . Hjälpsam. Flexibel. Driven. Målinriktad."
säljare på Tegelviksgatan 33

30 mar 2020

"Priset blev lägre men det kan vi inte klandra mäklaren för. Förutsättningarna ändrades radikalt nu i mars 2020 på grund av osäkerheten som Corona viruset har medfört."
säljare på Tullgårdsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
226 801 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 84 säljare
Richard satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 84 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
80 av 84 säljare
Richard var tydlig och höll mig uppdaterad
84 av 84 säljare

Richard på kartan.

95 tidigare annonser
4 bostäder till salu
84 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

7 950 000 kr
4 rum, 102 m²
77 941 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 212 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 34,5 m²
85 147 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 098 kr/mån
2 495 000 kr
1 rum, 25 m²
99 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 305 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 56 m²
33 839 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 562 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 506 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 511 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 050 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 255 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi anlitade Richard för att han kunde svara på alla mina frågor och funderingar inför min försäljning. Richard har mycket energi och hade bra kunskap om min förening. Jag fick bra rådgivning löpande och kunde ta bra beslut för att få affären i hamn.
Kan varmt rekommendera en ödmjuk mäklare.
"
5 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 805 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Richard var en otroligt trevlig och kompetent mäklare som med van hand förde mig genom hela försäljningsprocessen. Då jag tidigare haft dåliga erfarenheter av oseriösa mäklare blev jag väldigt positivt överraskad av Richard som var tydlig och transparent; han var verkligen engagerad och kom med superbra råd. Jag kan varmt rekommendera Richard som mäklare - och det kommer jag göra också till alla jag känner. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 70 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.